Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


A hint of purple

Da har jeg nettopp kommet hjem fra frisøren hvor jeg har stripet etterveksten og klipt av de slitte tuppene, slik at jeg blir fin til feiringen på lørdag. Ble kjempefornøyd og ekstra godt var det å bli kvitt de slitte tuppene. Føles ut som om håret mitt ble mye tykkere på en, to, tre. Det liker vi! Dro innom glitter på vei hjem for å kjøpe meg gjennomsiktige gummistrikk til håret, og der klarte jeg ikke å la være å kjøpe meg litt lilla extension. Haha, så nå er jeg dratt tilbake til barndommen hvor jeg hadde en tykk, rosa stripe i håret. Helt ærlig så syns jeg det ble kult. Men vet ikke om jeg er for gammel til å ha lilla-nyanser i håret. Jeg har jo tross alt blitt 23. Heheh!

Hva syns dere?

5 kommentarer

annabib

06.02.2013 kl.20:26

Fint :) Btw. Kommenter hos meg, jeg kommenterer tilbake :)

Maria Kvernmo

06.02.2013 kl.21:04

Det var kjempe stilig! Synes ikke at du er for gammel jeg nei. :-) 23 år er da ikke så gammelt. :-) Gratulerer med dagen som var! :-) <3

Hanne Storsve

06.02.2013 kl.22:26

Synes det var søtt jeg :D

Jennie

07.02.2013 kl.09:00

Hei:) Fant nettopp bloggen din, og jeg elsker den! Har også lyst til å studere medisin, så jeg synes det er utrolig interessant når du skriver om ting dere lærer på skolen eller hverdagen din:) Ble også glad for at det finnes pene, søte og morsomme jenter som deg der, og ikke bare usosiale supernerder. Kan vel si jeg er nerd selv, men tror du skjønner hva jeg mener. Har så mange spørsmål til deg, og lurte på om du kunne hatt en spørsmålrunde snart? :)
Jennie: Aw, for en koselig kommentar! Du jeg er midt oppe i en spm-runde, men det går så seint med meg at jeg har enda ikke svart på medisinspørsmålene. Så det er bare å stille spørsmål så skal jeg svare sammen med de andre spørsmålene! :))

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits