Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Feel like I could run around the world!

Eller, nesten i alle fall. Whoho, for at det er fredag og jeg føler meg mye bedre! Er fortsatt litt rar i kroppen siden jeg levde på 3 doc i går, men det går nok over når jeg bare får spist litt skikkelig med mat. Drømte at jeg og Daniel var hjemme på Orkanger i natt og spiste mat til jeg sprakk. Eplekake, brød, frukt, godis, sjokolade med iskald melk, is. Ja, gud vet hva jeg ikke drømte om. Ble nesten litt skuffa når jeg våkna og forstod at jeg ikke hadde spist noe av det jeg drømte om. Haha. Så nå skal jeg ta med meg farmor på butikken og gå amok. Har allerede rukket og dratt fram og tilbake til Forus for å levere golfsko til Daniel. Han skulle spille turnering og hadde glemt skoa. Møtte en fyr som klagde på at han var fyllesyk og så pustet han røyk helt ned i nakken min. Haha, shady! Eldre menn som er fyllesyk er ikke sjarmerende. Ikke det at yngre menn som er fyllesyk er noe bedre. Men litt. 

Nå skal jeg fjolle meg til siden det er fredag og jeg trenger å føle meg fin etter gårsdagen. Det er det beste med å bli i bedre form igjen. Det å gidde å bruke litt ekstra tid for å se presentabel ut. Jeg trenger det i alle fall!

Ha en fabelaktig helg, godinger! 

8 kommentarer

Cecilia Catharina

19.10.2012 kl.12:55

Så utrolig fint bilde! :D Ha en utrolig fin fredag, og en helt herlig helg =)

helene simensen

19.10.2012 kl.13:12

du er vakker<3

Miami

19.10.2012 kl.14:23

Skulle du aldri fortelle om blogg pausen din? Du sa jo du skulle

Sofie

19.10.2012 kl.14:26

Fint bilde! :) Ha en fin helg! <3
Miami: En gang i fremtiden kommer jeg nok til å fortelle om det. Men akkurat nå så føler jeg ikke for dele det med resten av verden hvis du skjønner :)

Fixeideer

21.10.2012 kl.18:48

Hei Hanna! Ville bare starte med å si at du har en fantastisk blogg. har lest den i ca 1 år nå, og syns det er veldig inspirerende med alle reisene, klær osv. Stå på! :)

Christine

27.10.2012 kl.00:05

Jobber Daniel i Statoil?

Forresten, glemte helt å takke deg for stavangertipsene for en måned siden.. Supert! Prøvde ut både Taket og den ved siden av.. ved Nåløyet eller noe sånt.. samt Hexagon og alle barene ved bryggen da :) Super by!
Christine: Nei, han jobber i Aibel (olje selskap det også). Hvordan det?

Oh, så bra at du hadde det gøy i Stavanger da! Det er en så heerlig by :D Jeg var på Nåløyet forrige helg og danset sving. hehe, pretty fun ;)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits