eyelashes

I dag hadde jeg faktisk fått noe i posten til en forandring. Det var en gul liten pakke fylt med 8 par øyenvipper.Gjett om jeg ble glad. For meg er jukse øyenvipper en forbruksvare. Hvis jeg skal noe spesielt bruker jeg nesten bestandig jukse øyenvipper framfor maskara. Øynene blir mye mer intense da, og perfekt til å flørte med. Det eneste negative er at man må være super forsiktig når man tar de av, ellers kan man miste en øyenvipp eller to. Tror skapet på badet nesten er fylt opp med forskjellige øyenvipper, men det er alltid plass til flere.

Øyenvippene jeg brukte på bursdagen min
Øyenvippene jeg brukte på halloween
disse brukte jeg i La Manga i sommer
Hvilket par likte dere best? Hva syns dere om jukse øyenvipper?
xoxo, Hanna
16 kommentarer
  1. UTROLIG fresh! tøff du er som tørr å gå slik =) selv sliter jeg med å få på mine, uansett hvor mye jeg øver. Likte alle sammen=) kanskje du kunne legge ut bilder av alle løsvippene dine? Hvor bestilte du de siste fra? =)

  2. Aloha:) Meget mulig at de blå vippene hadde vippet meg av pinnen en varm sommerdag på La Manga ja… Og hadde jeg vært heldig, hadde du også blitt vippet litt av pinnen av min rosa og relativt tighte daddys:) Regner med A har videresendt “partypakken” per mms. Drøm vakkert!

  3. Silje Andreassen: Tusen takk! 🙂 Jeg digger å bruke løsvipper 😉 I starten så slet jeg selv med å få de på, men jeg tror øvelse gjør mester. Ellers så merka jeg at det var mye enklere når jeg brukte et ordentlig lim og gode vipper, i stedet for de du kan kjøpe på h&m. De siste løsvippene kjøpte jeg på vastexchange.com. Der har de gode øyenvipper, til en billig penge (;

  4. Tuben Andrè: Såklart har A gjort det, og H likte veldig godt det øynene hennes så. Hun hadde til og med på et par fancye løsvipper når hun så bildet. Kanskje de var rosa montro? Vi må få testa ut om de blå vippene vipper deg av pinnen en gang, ikke sant?

  5. A: Me dæ som “læremester” i flørting, så håpe æ at æ lykkes på sikt. Om ikke Hanna vil ha mæ, så e det du som ska få skylda.. Snappa opp nånn triks av dæ i jula når du prøvd å sjarmer Goofy McMaRT i sænk:)
   B: Blikkontakt med den potensielle
   R: Roe ned, ikke bli for pågående
   A: Avdekke den potensielles behov
   N: Nitidig oppfølging (gode manerer)
   D: Deal, sett inn nådestøtet i riktig øyeblikk
   En god strategi!??

  6. M: Veit du ka, det tru æ at du gjør! Som sagt så bruke æ jo den velkjente Brand strategien! Og du sa jo sjøl at den funke i de fleste situasjona! Sjøl sitt æ no å spekulere på kordan æ ska få ut av dæ om kordan det går med det såkalte prosjekte ditt som æ har hatt nå innspæll. Før gikk jo samtalan vårrs glatt, men no har du jo blitt så serriøs! Ska tru om Brand strategien funke på det og! 😉

  7. A: Betvile du at æ alltid har vært seriøs? Kainn itj gå roint grauten (uten kanel) for å få igang samtalen igjæn. Haindle om å hopp rætt inn i intimsonen på vedkommende du ska snakk med. Høre forøvrig med under punktet “Nitidig oppfølging”…
   H: Lei av å læs pjattringa te mæ å A? Hehe, ska lægg bailln død no. Scores ofte mang mål på dødbailla forræstn… Drøm vakkert:)

  8. M: Ja, det gjør æ! Hehe, du mene det ja. Trang jo itj å gjør nå æ, telefon ringt og dær stod du på andre linja å fortalt dine indre følelsa te mæ. Vart jo nesten rørt. Dermed e oppdraget mitt utført mister, men ditt oppdrag derimot! 4-5 år du! Hah, da leve æ og Hanna stjernelivet på en Yatch utafor Miami med to rike kjekke karer! Mon tro hvem de to heldige blir!
   Håpe no itj du har nå i mot diskusjonan vårres Hanna <3

  9. A: Så du mene at pænga å utseende tælle mæst. Æ like bedre jenta som synes at hæst e bæst å som tar sæ en skikkelig bøgdafæst:) Ja mon tro kæm som består din overmænneskelige tæst…?

  10. Hehe, kanskje det va M&M æ snakk om? Sa itj du akkurat i sta at æ sku gjør dæ og din framtidige frue rik på Brand strategien? Å vess æ gjør det så må jo dokk dele rikdommen med oss? 😀
   Hah, trudd du æ aldri villa snakk me dæ mer no! Da tar du feil, e itj ferdig med å plag dæ på jobb ennjo!
   Ps: Det kom tre moodsdressa 😉 Æ gjør faktsik nå, du står jo bare å læs blogg! Ska vi gjør sukse så tru æ du og må hiv dæ ronjt!

  11. Annette Rian Skjølberg: Har ingenting i mot diskusjonen deres 😉 Men vet ikke helt om jeg forstår alt, dere snakker jo i koder ;o BTW, såklart skal vi to leve stjernelivet på en Yatch om noen år, det blir perfekt! I Pinkcity <33

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg