Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Videoblogg

The Luna way!

Man vet livet er litt "tamt" når det eneste jeg blogger om er kattepusen til lillesøsteren min. Haha, på tide å bli ferdig med disse to eksamene snart nå altså. Så er det USA og Las Vegas som venter. Uansett, Luna er så søt når hun prøver å vaske potene i vasken på badet. Hun er jo egentlig livredd for vann, men klarer ikke å motstå denne sildrende fristelsen.

Er hun ikke sööt?

Hun har så vondt i futen sin!

Åååh, smelt! Jenny er og blir den søteste. Har besøk av tremeningene mine denne helgen og kveldens underholdning ble filmer fra den gamle PCen min fra 2000. Den er søren meg 13 år gammel, ikke rart at den er tregere enn ei snegle. For hver gang jeg skulle se en film eller et bilde fikk jeg en virus-knapp poppende opp som jeg måtte trykke ut for å fortsette. Haha, noe helt annet enn Macen min. Vi brukte kvelden på å se på søte bilder av Jenny og skremmende bilder av meg selv (jeg hadde svart hettegenser med skilpadde på og øyenbryn som var smalere enn en sytråd - hvorfor var det ingen som sa i fra til meg?). Jenny som på den tiden var 3, produsere gullkorn på løpende bånd og man kunne ikke gjøre annet enn å dåne av hennes sjarmerende ytre. Anywho, her er en liten smakebit på sjarmtrollet! 

Er hun ikke søt? ♥

Clip personalarm - enklereliv.no

For en liten stund siden fikk jeg tilsendt en personalarm fra enklereliv.no for å teste. Med tanke på at jeg bestandig føler meg utrygg når jeg er ute og går i de mørke kveldstimene, følte jeg at dette passet perfekt for meg. Laget en liten video for å vise dere alarmen. Føler jeg babler litt mye, men det får dere tåle. Dere finner alarmen her.

Er dere redde for å gå ute alene i mørket?

Skal dere reise noe i høst?

Hey there, strangers!

Og jøye meg! Blir helt overveldet av alle de fine, gode, søte, støttende, oppmuntrende kommentarene fra dere. Vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Dere skulle bare visst hvor utrolig jeg setter pris på at dere fortsatt er her for meg. Selv om jeg har vært borte fra bloggen i flere uker nå. Enn det, jeg har ikke blogget på flere uker. Hva har skjedd med verden? Det er nesten så jeg ikke tror på det selv heller. Jeg som bruker å blogge hver minste detalj, dele med dere og ta masse bilder. Nå måtte jeg børste støv av kameraet når jeg skulle lage en videoblogg til dere. Den er kanskje ikke så oppklarende, men håper dere forstår alikevel. Merker i alle fall at det er gøy og endelig prøve å lage noen kreative setninger. I det siste har fingrene mine bare skrevet om hjerteinfarkt og hjertesvikt. Det kan bli litt tørt i lengden. Jeg kan ikke love at jeg har så mye spennende å komme med, men jeg skal i alle fall prøve så godt jeg kan. I første omgang en video til dere, som bevis på at jeg fortsatt lever.

Igjen, takk for at dere er her ♥

The big suprise!

Ah, det er så gøy å overraske noen. Spesielt når de ikke hadde en anelse om hva som foregikk. Jeg ringte Daniel da han og Tor Erik var på flyplassen og forsikret han om at jeg og Annette ventet hjemme i leiligheten når de kom og at vi nå lå på stranden og solte oss. I stedet for sto vi nyforelska på flyplassen med hvert vårt navneskilt og ventet på at kjærestene våre skulle komme ut døren any minute. Jeg husker hjertet dunket og magen kilte hver gang den skyvedøren gikk opp. Tenk om det var de som kom igjennom. Hva ville de tenke når vi stod der med navneskilt og kjærlighet på pinne og klar til å overfalle dem foran hele flyplassen. Hehe, hvordan det gikk kan du se under her. Bloggeren i meg kunne ikke unngå å filme det hele!


 

Var det ikke koselig gjort?

Snakkeforbud!

Oh my gosh. Jeg har ikke stemme. Har ikke anelse om hva som har skjedd (eller, jeg har vel en liten peling). Husker jeg syns det var så kult i går kveld når stemmen min var hes og sexy, men i dag not so fun! Tror jeg sikkert sa til Daniel Fernandez tusen ganger at han måtte høre på hvor kul stemmen min var og han bare "jada, Hanna. Den var flott den". Haha, ikkje braa. Noe som derimot var bra var kvelden i går. Har ikke hatt det så gøy på lenge. Men det får jeg fortelle om senere. Nå må vi virkelig komme oss ut i sola. Klokken er 3 og vi sitter fortsatt inne. Ikke at det gjør så mye med tanke på at jeg fortsatt er litt solbrent fra i går, men regner med Annette vil ut å få litt Spaniavarme på kroppen. Så derfor avslutter jeg med et filmbevis på stemmen min og en sminkeløs meg. Det er i alle fall et sjelden syn på bloggen. Har vel aldri postet noe sminkeløst før, men en gang må vel være den første. Kvaliteten er litt crappy da. Vet ikke helt hva som skjedde med photoboot.

Legger med outfiten fra i går for å kompensere for den sminkeløse filmen! Glitter og glam stod i alle fall på menyen!

Syns dere stemmen min var kul eller?

Friday thirteen

This is how it's been. Forstuet tommel, pillefriukesmerter og sår på leggen. Kan det bli bedre???Skjedde det noe uheldig med dere i går?

V-update

Jeg blogger fra mobilen, så vet ikke om videolinken fungerer, men jeg satser på at den gjør det.

Ha en fortreffelig aften!

waiting for the sun


// Solhatten er Oda sin. Takk for lånet.

Tror dere ikke at sola kom fram mens jeg brukte 1 time på å laste opp denne filmen. Så nå må jeg nesten slenge på meg bikinien og få litt sol på kroppen. Jeg er lysere enn snehvit, og det sier sitt. Ha en fin fredag alle sammen! ♥

videoblogg - update

Hei dere! Tenkte jeg skulle oppsummere dagens intervju med Web-tvprogrammet Status (facebookside her og webadresse her) i en liten videosnurt. Det var kjempegøy at de ville intervjuet meg og den lille bloggen min. Var kjemperart å se på programmet etter jeg var ferdig med intervjuet og se noen andre snakke om bloggen min. Typisk min flaks at jeg hadde laget det fjortisinnlegget slik at alle de sære fjortisbildene mine kom opp i studio. Haha, jeg kjente bare flauheten bre seg inne i meg. Men bortsett fra det så tror jeg det meste gikk fint. Laget i alle fall en liten filmsnurt om hva jeg syns og hva jeg ellers har drevet med i dag. Ooh, spennende! Var det noen som så på? Legger forresten ut intervjuet senere til de som har lyst å se, men ikke rakk. hihi.

Høylytt!

Kom nettopp hjem fra bestevenn etter og hatt filmkveld med henne og moren. (koselig, spesielt da mammaen til Annette begynte å snakke om gutter!) Anyways, da jeg kom hjem hit var det et bråk uten like. Lillesøster feirer "bursdagen" sin og bestemte seg for å ha en høylytt fest inne i stua. Det hadde vært vel og bra, hadde de bare oppholdt seg i stua. De var ikke å se noen sted, men musikken sto på for fullt! Måtte bare filme en liten filmsnutt for å vise dere hva jeg mener. Oh, nå ringte nettopp Lotus Elise, så da må jeg avslutte her. Snakkes i morra sweeties!


Nattinatt 

high fashion

Er dere enig?

Random!

Jeg ble så godt humør i sted, tok min aller første biltur alene i Stavanger. Gjett om jeg var stolt over at jeg ikke rotet meg bort. (high five to me). Så kom Vinni's nye sang med God Morgen Norge, og den er det helt umulig å ikke komme i godt humør av. Sola skinner inn gjennom bilruta og jeg får en skikkelig god stemning inne i meg. Både av rytmen til Vinni, og det at jeg fant tilbake til farmor! whoho. Måtte uansett stoppe bilen og finne fram iPhonen for å filme. Måtte prøve å få med meg den gode stemningen. Det er så fint her i gaten til farmor. Blir så trist når hun flytter neste år. Men det skal jeg ikke tenke på nå, bare nyte de fine øyeblikkene her. Selv om filmen er utrolig random måtte jeg nesten poste den. Viktig å dokumenter påsken litt vet dere!

// så nydelig vær


// Daniel var ganske skeptisk til at jeg skulle kjøre, så han lot meg ikke få lov. Haha hørt på makan!


Har dere sommerfølelse?

@ værnes

Da har jeg endelig kommet meg trygt fram til værnes! Gjett om det var tungt å slepe kofferten i all snøen som finnes på byåsen! Jeg mener, da jeg skulle gå på bussen måtte jeg løfte kofferten over en stor snøhaug og da var det like før jeg datt i bussdøra! Blææ, har ikke vært så flau på lenge! Men forhåpentligvis så skal jeg ikke se de samme menneskene igjen, så det spiller vel egentlig ikke så stor rolle. Var litt flaut i sted også, for jeg spilte inn en liten videosnurt til dere her jeg sitter og prøver å få tiden til å gå. Og selvfølgelig må det sitte en over middels kjekk gutt ikke så langt unna der jeg sitter. Haha, fikk noen rare blikk for å si det mildt. Og stemmen min høres skikkelig rar ut, men tror det er fordi jeg prøver å hviske eller noe, for å ikke lage så mye lyd. Jaja, hva gjør man ikke for bloggingen!

Igjen, god påske! :D

I will always love you!

Fant denne filmen på kameraet mitt i sted. Er bestandig så gøy når man finner filmer man ikke husker man har filmet. Hvis dere skjønner hva jeg mener. Føler den viser litt stemningen på Britannia Hotel i går, og den fine belysningen. Hver gang jeg har vært der har belysningen vært helt amazing. Hun som synger var utrolig flink, og jeg må beklage mine små forsøk på å synge med. Haha, men jeg kunne ikke motstå fristelsen. Måtte jo synge litt til min kjære Annette. Hihi, enjoy!Nå skal jeg slappe av litt og redigere litt bilder som vi har tatt i løpet av dagen. Kommer et innlegg igjen om ikke alt for lenge! B to the TW, kjøpte meg nye sko i dag. Hanna-lykke altså. Jeg som er blitt så fan av mint, kunne ikke la disse gå forbi meg!

Var de ikke flotte?

vlog: de l'arrivée

Iiih, nå er jeg endelig kommet meg trykt frem! Ligger på hotellsengen med Robyn i bakgrunnen og bobler over av lykke. Har litt tid før Daniel kommer, så da tenkte jeg å lage en liten vlog, dusje og gå ut for å utforske Paris! Internettet på hotellrommet er forresten superraskt, aldri opplevd så bra hotellinternett før, så det er et stort pluss for meg som blogger. Tok bare 2 minutt og laste opp filmen jeg laget til dere. Gotta love it!

Det er forresten 20 grader ute her i dag! Ah, gleder meg til å hoppe inn i skjørtet mitt og nyte solen!

Vi snakkes senere ♥

Forandring fryder?

Har tatt meg en bitteliten pause i lesingen. Det er jo tross alt laurdagskveld og tenkte det var på tide å gi en liten livsgnist igjen. Uansett, må nesten lage et innlegg om alle de fine gavene jeg fikk til bursdagn min forrige uke. Men siden de fleste ligger hjemme på byåsen tenkte jeg å vente til i morgen. Da kan jeg heller vise dere hva jeg fikk til 9 årsdagen min. Haha, selv husker jeg ikke at jeg ønsket meg dette. Trodde jeg var en barbiedukke-jente til tusen, men tydeligvis ikke. Jeg hadde vel noen skjulte guttejente-sider som jeg selv ikke visste at jeg hadde.

For de som ikke ser hva det var jeg fikk så var det en skikkelig stooor bilbane. Haha, jeg likte vel tydeligvis å kjøre "bil" med gutta da jeg var mindre.

Nå må jeg nesten dra tilbake til lesingen igjen. Abdomenundersøkelse venter på meg før jeg kan ta kvelden.

Hva brukte dere å få til bursdag da dere var mindre?

Kjolekonkurranse!

Yo! Da var det på tide med en ny konkurranse siden dere er så herlige å leser bloggen min. Hadde det ikke vært for dere hadde jeg ikke fått lov til å gi bort så mye kule greier! Uansett, tenkte å lage en liten vri denne gangen å fortelle konkurransereglene via video. Man må jo prøve å variere litt, så man får litt "spenning" i lesingen! Heheh, en liten selvdigger snurt på begynnelsen da, hvor jeg viser fram den nye genseren jeg fikk fra inlovewithfashion.com. Samme side som holder konkurranse for dere!

(ps: tror det er noe feil med lyden! Haha, men dere skjønner forhåpentligvis hva jeg mener!)

Facebook siden til inlovewithfashion finner dere her. Facebook siden min finnes her. (De som allerede liker den fra før, får selvfølgelig også lov til å delta)

Vinner får som sagt velge seg en valgfri kjole fra inlovewithfashion som kan pryde starten på vårgarderoben. Jeg har fortiden lagt elsk på denne her.

Legg igjen en kommentar og fortell meg når du har deltatt ♥

 

Har vi ikke talent?

Heisann fininger ♥

Beklager dårlig bloggdag, men har brukt fridagen på å lese til eksamen så har vært rimelig opptatt med andre ord. Fikk til og med vite hvilken dag skjebnen min skal avgjøres. Ah, kjenner jeg gruer meg bare jeg tenker på det. Hvorfor kan jeg aldri bli vant til skrekken med muntligeksamen? Uansett, nok eksamenprat. Tenkte å vise dere en liten film fra 10årsdagen min. Er jo sånn i "bursdagshumør" for tiden at jeg går tilbake til gamle bursdager for å gjennoppleve minnene. Prøvde å finne noen referanser til om jeg skal melde meg på MedHum-revyen 2012 eller ikke (en revy medisinstudentene setter opp). Og da jeg så denne filmen var jeg ikke i tvil lenger. Jeg må jo dele dansekunnskapene mine med resten av Trondheim. Eller hva tror dere?

Klarer dere å se hvem som er meg? Og hvilken Spice Girls er det jeg prøver å være?

Panneskuespiller!

Haha, jeg dør! Eller, jeg ler i alle fall så mye at jeg ikke får til å puste. Er sånn at jeg må gjemme meg fra skypekameraet sånn at Daniel ikke kan se alle de rare grimasene som kommer ut av meg nå! Huff, ikke bra. Uansett, greia er at jeg var så "snill" og filmet skypesamtalen vår i går, uten at D visste noe om det. Han prøvde å muntre meg opp, for av en eller annen grunn som jeg ikke vil nevne på bloggen, så var jeg lei meg i går. Da er det virkelig godt å ha Daniel for han har jammen meg et talent til å få meg til å le. Og, det er det ikke mange som klarer. Så jeg er virkelig glad for at jeg har Daniel. Nå har jeg uansett fortalt han hva jeg har gjort, og fått tillatelse til å poste en liten snurt her på bloggen.

Jeg liker måten vi snakker sammen på, på skype altså. Det er hele tiden kveldens høydepunkt.

Flere enn meg som syns det var morsomt?

"Æ vil, æ vil, æ vil!"

Haha, for en givende overskrift! Men følte den passet ganske bra til den filmen jeg skal poste om noen få strakser, så derfor endte jeg på den. Vet ikke hvorfor jeg poster filmen, for den gir ikke så mye mening. Men syns den forklarer litt hvordan forholdet til meg og Daniel er. Jeg vil ha, mens han prøver å lære meg at jeg ikke bestandig kan få. Er så morro å se på alt dere rare Daniel og Sjur prøver å gjøre for å få meg til å slutte! Eller når Daniel sier at "The life of Hanna. Through a video camera!" Haha, det siste har han så rett i. Jeg er frøken alt-skal-havne-på-bloggen-hvis-ikke-blir-jeg-sur! Filmen går forresten ut på at jeg prøver å få Daniel til å si noe, men han nekter å si det foran et kamera! Haha, det er ikke enkelt å få viljen sin bestandig. Kanskje like så greit at noen setter meg på plass!

Hva gjør dere for å få viljen deres?

Siste selvdiggeri for året!

Enn at det er nyttårsaften i dag! Crazyness for sure. Året 2011 har gått så sykt fort at jeg føler jeg nesten ikke rakk å gjøre noe før året var over. Eller det blir kanskje litt feil for jeg har vel egentlig rukket å gjøre ganske mye i løpet av dette året. New York, Milano, Las Vegas, Spania, Los Angeles, San Francisco, Orlando, Minnesota, San Diego og Stavanger. Det er kanskje ikke så aller verst det.

Anyways, kan lage et lite oppsummeringsinnlegg om året senere. Nå tenkte jeg å poste årets siste selvdiggeri. Det er ikke til å stikke under en stol at bloggere kan bli litt selvdiggere og gudene vet hvor mange bilder jeg har postet av meg selv dette året. Siden jeg har postet så mange bilder passer det seg kanskje å avslutte selvdiggeriet med en film. Filmen er fra da jeg var på photoshoot med tilphoto i oktober. Behind the scenes. Ikke det at jeg helt vet hva jeg driver med, men gøy var det i alle fall!

Hva syns dere?

Film fra La Manga!

Åh, jeg virkelig digger den nye Macen min. Har nettopp testet ut den nye iMovien nå, og det har aldri vært så morsomt å redigere film før. Hentet filmkameraet mitt på byåsen i sted og der lå det utrolig mange filmklipp fra La Manga i sommer. Hadde visst filmet som en gal, men så glemt helt å gjøre noe med det. Nå skal det i alle fall bli en forandring på det, nå som jeg har lekt meg med iMovie i hele ettermiddag. Blir nesten litt sørgmodig når jeg ser tilbake på klippene. Den årlige ferieturen til La Manga var så gøy og jeg kjenner virkelig kroppen skrike etter litt sol og ubetydelig flørting! Her er i alle fall en liten teaser på moroa!

Hvor er deres yndlingsferie sted?

Dette får meg til å le!

Av og til føles det ut som om verden går i mot meg! Dagen i dag har alt gått galt fram til nå. Lurer på om det kanskje har noe sammenheng med det jeg drømte i natt. Drømmer så mye groteskt for tiden. Uansett, våknet med en dårlig følelse, og dagen har ikke utviklet seg i en god retning enda. Noen ganger så er man vel bare litt nedstemt. Så om det er flere der ute som har en dårlig dag, er fyllesyk etter gårsdagen festligheter, eller kanskje noen er lei seg etter en unødvendig krangel. Da skal jeg prøve å spre litt humor inn i lørdagen deres.

Jeg ler i alle fall så jeg får vondt i magen når jeg ser på denne filmen. Uansett om jeg er sur, så klarer jeg ikke å la være å le. Her snakker vi en 10 år gammel Hanna som prøver å springe 60 meteren og deretter danser polka i skogen. For en barndom sier jeg bare. Det er noe helt spesielt med å vokse opp på 90-tallet og jeg liker det!

Var ikkje dette morosamt 'a dere?

Åpningsnummer på russerevy!

Da har jeg nettopp kommet hjem fra russerevy for å se på lillesøster spille og danse! Må innrømme at jeg ikke hadde så store forhåpninger, men det må jeg si. Follorussen totusenogtolv kan virkelig å lage show! Jeg var i alle fall imponert! Det som imponerte meg mest var åpningsnummeret. Musikken, dansingen og alt satt som det skulle. Jeg satt på første rad med frysninger og må innrømme at den spilledåsa skremte vette av meg! Hihi, ta en titt da vel!

Resten av revyen var også underholdene. Stripping og bimboparodi kan aldri slå feil. Men må si at jeg ikke likte at de gjorde narr av bildetaking og trutmunn! Det er jo ikke i det hele tatt galt å si: "Ta bilde av meg nå!". Det er jo yndlingsfrasen min. Hadde det ikke vært for den, hadde det ikke vært så mange bilder på denne bloggen her!- Hva syns dere om åpningsnummeret?
- Flere som har vært på revy i år? 

 

Ikke bra!

I sted gikk jeg gjennom facebook-bildene mine for å slette de som ikke passer seg på facebook, og så kom jeg over et bilde som ble tatt i hunderfossen for 2 år siden. Som kommentar hadde min bror skrevet at hvis jeg ikke la ut mine bilder snart, så truet han med å legge ut filmen han hadde filmet. Nysgjerrig som jeg er måtte jeg finne ut hvilken film han snakket om, så fikk han til sende den til meg.

Kan ikke si at filmen var så utrolig interessant. Sjur prøver å muntre opp Jenny fordi jeg og Tom hadde kranglet høylytt i fremsetet. Jeg er sur fordi verken Tom eller Sjur hadde lappen, og jeg måtte kjøre hele veien fra hunderfossen til Orkanger, uten noen å bytte med. Tom sitter der med de hårete leggene på dash-bordet og tror han er kul. Og så blir jeg kjørt forbi av en bil! Haha, ikke bra.

Huff, skjønner jeg har lite å gjøre når jeg legger ut en film som dette. Begynner å bli rimelig lei av gipsen nå!

Last movie from Milan!

Tenkte å dele den siste lille filmen med dere fra Milano. Vi er på toppen av katedralen i Duomo, og nyter utsikten. Var en utrolig herlig dag, og skulle ønske jeg kunne befinne meg der akkurat nå. Rart å tenke på at det bare er en liten uke siden jeg stod der og fniste med Karen over alt det tullete vi skulle finne på å gjøre. Åh, det er gøy å være jente. Må forresten få ut fingeren å koke sammen et par innlegg fra Milano. Det er som om jeg har lagt den helgen på hylla, og kvier meg for å åpne iPhoto for å se igjennom bildene. Jaja, jeg skal vel få klart å gjennomføre det snart. Må jo gi dere en update på utelivet i Milano!

Men nok snakk fra min side, nå snurrer vi film!

Er vi ikke søte?

Litt sørgmodig, det er det!

Jeg har lenge spekulert fram og tilbake om jeg skal selge trommesettet mitt eller ikke. Ja, jeg har et trommesett stående på rommet mitt. Dere skjønner, da jeg var omtrent 14 likte jeg en gutt som synes trommer var noe av det kuleste å spille på. Naiv som jeg var måtte jeg ønske meg et trommesett til jul, for da ville Mr. perfect legge merke til meg. Planen gikk ikke helt som jeg ville, og jeg endte opp med et svart trommesett på det rosa jenterommet. Haha, når jeg tenker meg om passet det ganske godt inn. Bare litt trist at det bare sto der til pynt. 


Så da jeg i går bestemte meg for å selge det, til en søt liten gutt på 11, måtte jeg ta en siste spillerunde for å ta farvell med trommene mine. Storebror tok selvfølgelig å filmet det hele, slik at dere kan få se trommeskillsene jeg har utviklet i løpet av årene. Hoho.
 

// Er filmet med mobil, så derfor den litt dårlige kvaliteten.

Så, hva syns dere?

Born to be girly!

Er dere ikke enige?

Filmsnutt fra flyplassen!

Fant nettopp denne filmsnutten mellom alle bildene mine fra Milano, og tenkte at når vi først filmen den så måtte den få se dagens lys. Haha. Karen syns det var så morsomt at jeg ble trillet rundt i rullestol, så hun bestemte seg for å filme meg der jeg satt hjelpesløs og i smerter. That's what friends are for? Er det ikke?

 hihi ♥

Baby-Hanna (Da "dør" vi litt sammen)

Da er filmen lastet opp og jeg er nesten klar for å vise mine mindre-sjarmerende sider. Stellebord-episoden er bare en liten del av en ellers ganske flau film. La oss bare si at jeg ikke likte oppmerksomhet like godt på den tiden som jeg gjør nå! Mens sminke igjen, har vært min aller beste venn. Må innrømme at jeg trekker litt på smilebåndene når jeg på 5årsdagen min sier: "Pappa, finn sminken min!" Haha, jeg var litt søt da.

Kjenner også at jeg blir litt trist og vemodig når jeg ser på filmen. Savner den trygge barndommen uten bekymringer, stress og en eksamen å lese på! Bare lek og moro, og misting av melketenner. Forresten, dere som lurer på hva min ekte hårfarge er. Det vises veldig godt på denne filmen. Er nesten mørk som natten jeg. Hm, rart å tenke på her jeg sitter og lyser opp stua.

 

Såå, hva syns dere?

laster opp!

siden så mange av dere ville at jeg skulle poste den "flaue" baby-filmen av meg selv holder jeg på å laste den opp på nettet nå. Så da får dere se den snart! 

Da gjenstår det bare å si, gled dere! Hihi.

You make me laugh!

Selv om humoren til Andreas og meg er svært intern, velger jeg å legge ut den lille filmen vi filmet i går ettermiddag. Jeg begynner i alle fall å le til jeg får vondt i kinnene når jeg ser på den. Han sier så mye rart, og jeg digger det!

Nå er jeg forresten på vei hjem, så vet ikke om jeg rekker dagens tema i kveld. Hvis ikke lover jeg at innlegget kommer i morgen! 

Ønsk meg god tur!

Sminkevideo - hverdagssminke

Endelig har jeg klart å ta meg litt sammen å redigere ferdig sminkevideoen jeg lovte dere for 2 uker siden. Er ikke til å legge skjul på at jeg er litt treg noen ganger, men får unnskylde meg med at jeg har ligget syk i en uke nå. Hvor spennende denne sminkevideoen er, vet jeg ikke, men siden så mange av dere har etterlyst en ny video tenkte jeg at det var på tide. Av alle mine 52 videoer som jeg har lastet opp på youtube, er det den forrige sminkevideoen min som har flest treff av alle. Over 18 000 forskjellige folk har sett den, og det er jo litt gøy. Og den har over 50 hyggelige og mindre hyggelige kommentarer. Anyways, nå er det denne videoen som gjelder. Tenkte at jeg skulle tillate meg selv å prate litt denne gangen, men har lagt på litt bakgrunnsmusikk slik at det ikke skal bli alt for kjedelig å se på. Kan hende det derfor blir litt vanskelig å skjønne hva jeg sier, men det får bare så være. Forresten, er ikke bestandig jeg sminker meg så mye hver dag. De fleste dager kutter jeg ut øyenskyggen! Men følte jeg måtte "overdrive" litt for at det i hele tatt skulle bli en sminkevideo!

 

Edit: produktene jeg bruker i videoen er:

Foundation: Guerlain aqua parue
Foundation 2: Clinique acne solutions
Concealer: Make up Store
Pudder: Clinique almost powder
Solpudder: Guerlain teracotta
Øyenskygge: Too Faced Naked Eye Shadow Palette
Koster: Make up Store (øyenskyggekoster) og Dior (pudderkost) 

Hva syns dere?

Har du mange fans?

I helgen har vi mimret litt tilbake til gamle dager, og da vi kom over denne filmen her kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å legge den ut på bloggen. Jeg ler så jeg griner når jeg ser på filmen. For det første ser jeg helt forferdelig rar/morsom ut, de klærne skulle ikke vært lov og gått med. Magetopp og dongeribukse. Need I say more? Og for å ikke snakke om det håret! 2 hårremser som henger ned i ansiktet og en eller annen rar håroppsetting. Det skriker 90-tallet på lang vei, selv om filmen er fra 2002! Ja, jeg er faktisk bare 12 år. Så jeg har lov til å være litt rar.

Siste del av filmen er vi på en badestrand i Sverige og jeg skriker etter oppmerksomhet. Jeg hadde også en stor forkjærlighet for Mc Donalds på den tiden. Som dere vil merke ganske godt for å si det sånn.

Jaja, nok rambling. Nå er det tid for å snurre film!

 

Hva syns dere? Tror dere på at det er meg for 9 år siden?

Danza kuduro - ala Herbjørn!

I går så fikk jeg som sagt besøk av tremenningene mine. Dere husker kanskje han lille søte gutten som sa: "I love you, don't!" til meg? Han som springer rundt omkring og lekesloss hele tiden. Uansett, han hadde fått seg en ny yndlingssang og det første han sa til meg da han kom opp på rommet mitt var: "Hanna, kan du sette på den spanske sangen?" Først tenkte jeg. "Den spanske sangen.. Hvilken sang er det?" Men så slo det meg at det måtte jo være danza kuduro, og da jeg skrudde på sangen hoppet han i taket av glede! "Hanna, du måå sette på sånn film også. Sånn you-tu-greie." Selvfølgelig fikk han viljen sin, så da ble det youtube og danza kuduro på full styrke. Resultatet av dette måtte jeg bare fange på film. Søtere enn dette blir det ikke!

Såå, hva syns dere!?

Behind the scenes!

Dagen i dag er ganske travel, i og med at jeg stod opp ganske sent og deretter måtte dra på jobb (har min siste dag på jobb i dag, whii). Derfor rakk jeg ikke å redigere bildene fra i går, men å sette sammen en liten film fra gårsdagens seanse, det rakk jeg. Både Annette, Line og jeg hadde det kjempegøy! Annette hadde det til og med så gøy at hun spurte meg om vi ikke kunne gjøre dette flere ganger! Så om noen av dere synes at dette så gøy ut, kan det godt hende at det kommer en sjanse til for dere andre å vinne en slik dag.

 

Hva synes dere?

Se min kjole

...Den er blå som havet.
Alt hva jeg eier,
det er blått som den!

Eller noe i den duren... 

Husker dere da jeg fikk en "stygg" kommentar om at jeg bare brukte de samme kjolene om og om igjen. Og jeg svarte med at jeg skulle lage en film av alle kjolene mine så vedkommene kunne få velge hvilken kjole han/hun ville se meg i neste gang jeg skulle ut på byen? Nå har jeg i alle fall forsøk å lage en slik film, vet ikke hva jeg syns om resultatet enda. Jeg blir bittelitt flau av å se på. Jeg kunne heller ikke filme alle kjolene mine, det hadde blitt en lang og kjedelig film. Så jeg valgte ut de 8 kjolene jeg liker best.Så hvis dere vil bruke 8 minutt av livet deres til å se på at jeg gjør veldig mye rart og dummer meg kanskje en smule ut, anbefaler jeg å trykke play på filmen nedenfor. Om ikke annet er det mye bra musikk i bakgrunnen. Jeg har overanalysert filmen opp og i mente og funnet ut at cat walk ikke akkurat er min største styrke. (Glemme drømmen om å bli modell: check!) Jeg fant også ut at hver gang jeg er usikker på hva jeg skal gjøre tar jeg og fikler med håret. Veldig irriterende i grunn. Jeg vet jeg ser litt rar ut, men meningen med denne filmen var ikke å le av meg, men å se alle de fine kjolene mine. Og ikke mobb danseskillsene mine! Det er lov å le, men ikke mobb! Må også påpeke at jeg danser til helt annen bakgrunnsmusikk enn det dere hører på filmen. Derfor blir det litt utakt og så videre.

Nå er det nok babling. Her er filmen. Enjoy!

 

Såå, hva syns dere?
Hvilken kjole skal jeg bruke neste gang jeg skal ut? 

The other chick

Tror dere ikke Andreas og jeg lagde en 10 minutters lang film til dere i går, og når jeg skulle åpne filmen for å redigere var 9 minutter og 47 sekunder av filmen borte. Bare 13 sekunder av filmen var der, noe som irriterer meg grenseløst. Da får dere ikke høre alt det morsomme vi hadde å fortelle, eller se det spennende intervjuet jeg gjorde med Andreas. Legger likevel ved de første 13 sekundene av filmen, så kan dere få en smakebit på den tørre humoren vår. Legger også ved alle bildene Andreas og jeg har knipset og film av hva jeg holder på med foran speilet før jeg går ut!

Sangen i bakgrunnen er den nye yndlingssangen min. Jojo med the other chick! Ikke le av hvor tullete jeg ser ut når jeg synger. Sangen har så mye energi at det er umulig å la være.

Hva syns dere om sangen?

Ler så jeg tisser i buksa!

Hehe, det er nok en liten overdrivelse, men jeg ler virkelig så jeg får vondt her. Dette fordi jeg nettopp har sett igjennom en gammel film jeg, Borghild, Jorun og Annette lagde i andre klasse på videregående. Det er nå 4 år siden, og mye har forandret seg siden den gang! Vi lagde en film om hvordan jødene hadde det under 2. verdenskrig og filmen ble ikke så aller verst om jeg kan få si det selv. Anne Giske ga oss i alle fall 6 på prosjektet, og vi var alle 4 strålende fornøyd.

Uansett, nå tenkte jeg det var på tide å la denne filmen komme ut i den store verden. Den har ligget alt for lenge nedstøvet på pappas gamle PC. Husk, denne filmen skal være fra 1940-tallet, derfor de gøyale kostymene.

Da gjenstår det bare å si: snurr film!

Grunnen til at rulleteksten inneholder flere navn på karakterer enn det dere ser, er fordi jeg kuttet bort halve filmen. Hvis ikke hadde den blitt alt for lang.

Så, hva syns dere?

I miss it!

I dag satt jeg og så igjennom gamle youtube-filmer som jeg har laget for lenge siden. Dette er forøvrig ganske mange filmer, man skulle tro jeg prøvde å bli filmregisør eller noe! Ler bestandig til jeg får vondt i magen av noen av filmene. Spesielt denne her da Daniel, Angel og jeg prøver å synge Colgando en tus manos. Jeg kan ikke et eneste ord av teksten, men nynner i vei, det gjør jeg! Daniel er supersjenert, mens Annette som filmer hele greia holder på å "besvime" for hun syns det er så vakkert. Haha! Jeg må innrømme at jeg savner den kvelden ganske mye. Spania i sommerferien slår aldri feil!

Er det noe dere savner akkurat nå?

sminkevideo ala Annett - Del 2

Da har jeg brukt hele kvelden på å redigere sminkevideo - Del 2 til dere. Er ikke jeg en dedikert blogger, så vet ikke jeg! Denne videoen handler om øyensminke. Øyenskygge, eyeliner, mascara og så videre. Har du ikke fått sett Del 1 av sminkevideoene kan du gjøre dette her. Må forresten kommentere at den ene samtalen vår er ganske så komisk.

A: Hanna, sjå på puppan min.

H: Annette, tror du levra di har det bra?

Haha, vi er søte!

Uansett, her kommer film nummer 2.

What ya think?

Sminkevideo ala Annett!

Først vil jeg si takk for alle spørsmålsbidragene. Er kommet inn over 70 spørsmål, mye mer enn det jeg hadde forventet meg i alle fall. Det kommer til å ta litt tid før jeg får svart på alle sammen, så tror det enkleste blir å dele opp spørsmålene i kategorier og poste svarene etter hvert. Tenkte å svare på video, så dette kan bli gøy.

Så tilbake til overskriften. Da jeg var på besøk hos Annette i januar tok vi og lagde en sminkevideo. Nå har jeg endelig tatt meg selv i nakkeskinnet og redigert filmen. Annette går på make up artistskolen i Oslo, så hennes måte å sminke på er mye mer profesjonell enn min måte. Jeg syns hun er kjempeflink og jeg håper dere lærer noen nyttige tips.

For at det ikke skal bli for langt og kjedelig, deler jeg opp videoen i to. Første film handler om hudsminke og lepper. Film nummer to handler om øyensminke. (Den kommer forresten om noen dager).

Hva syns dere?

Selv-fuck-e-lig

Siden jeg er i reisehumør idag begynte jeg å tenke på NY-turen og kom på at jeg hadde et litt komisk filmklipp jeg har glemt å vise dere. Kanskje dere ikke finner det så hysterisk morsomt, men jeg må bare le når jeg ser det. Filmklippet går ut på at to "unge" herrer prøver å si selvfølgelig. Noe som de ikke helt karer.

Det hele begynte med at de ville vite hva "of course" er på norsk og da prøver jeg å lære dem "såklart". Da stepper Cathrine inn og forteller at i Bergen sier de "selvfølgelig" i stedet for. Dette ordet fant de mye mer morsomt å lære, siden de trodde at det het "selv-fuck-e-lig"! De syns det var så kult at et norsk ord haddet ordet fuck i seg. Det var umulig å prøve å si at de uttalte ordet feil. Selv-fuck-e-lig hadde kommet for å bli. Når jeg tenker på det er det et ganske kult ord. Det gir litt ekstra trykk på en måte.

Uansett, her er filmklippet med selv-fuck-e-lig's opprinnelse!

Sier dere "såklart" eller "selvfølgelig"?

Hårvideo, krøller!

Jeg fikk et spørsmål om jeg ikke kunne lage en video om hvordan jeg krøller håret mitt. Siden det er fredag, og mange skal pynte seg litt ekstra i dag, kan jeg godt gjøre det. Til tross for at de fleste vet hvordan man lager krøller med en krølltang. Uansett, jeg bruker to forskjellige metoder. Mesteparten av håret krølles med krølltang og resten med en glattetang. Dette fordi jeg vil prøve å skape mest mulig liv og fylde i håret. Til slutt setter jeg i en remse med krøllete clip-on extension for å gjøre håret ekstra tykt og fint!

Før jeg begynner hele krølleprosessen bruker jeg en varmebeskyttende gel fra Redken, Smooth Down Heat Glide, og sprayer håret med en krøllspray fra Redken, Fresh Curls Curl Boost. Den sistnevnte gjør at krøllene får lengre holdbarhet. (De holder seg fine i flere dager faktisk!)

Vad tycks?
Skal du ut på livet i kveld?

 

Movie from yesterday.

Som sagt skulle jeg legge ut en liten film fra nyttårsaften som vi feiret i San Francisco. Filmen ble kanskje litt langdryg med alle rakettene, men det var så mange fine at jeg ikke visste helt hvilke jeg skulle velge bort. Er og litt komisk at pappa høres ut som en liten unge på 6 år. "Se! See, så fin den var. Oi! Se den da!" Haha, må nesten le litt. Er vel ikke å legge skjul på at vi alle var begeistret. Var et ganske annerledes show enn det vi er vant til på Orkanger. Ellers hyler jeg som ei lita jente når jeg blir skremt av et stort smell! Var helt overbevist om at det eksploderte en rakett over hodet mitt. Scary!

Uansett, her er en liten smakebit fra kvelden i går.

Hva syns dere?

Julen handler ikke bare om gaver

I fjor var jeg på juleavslutningen til Ringve. Dette fordi jeg skulle se Oda spille engel i en julefortelling. Fortellingen handler om en jente som gruer seg til enda en jul med fyll og vold! Historien rørte meg med en gang jeg så den. Jentene på Ringve hadde klart å sette sammen en veldig fin, men trist, juleforestilling som både ga meg frysninger nedover ryggen og tårer i øynene.

Fortellingen får meg til å tenke på at ikke alle sammen har det like godt. Ikke alle sammen har flere julegaver liggende å vente på seg under juletreet. Ikke alle sammen har god mat og drikke. Jeg syns det er viktig å ofre en tanke på alle dem som ikke har det så godt. Spesielt nå i denne førjulstiden hvor vi nordmenn bruker 10 milliarder kroner på julegaver. Crazy sier jeg bare.

Trykk her for å se filmen.

Hva syns du om filmen?
Bruker du å få mange julegaver?

Having some fun with Cath in the city

 

Da Cathrine og jeg var ute på Halloween måtte jeg såklart ta fram videokameraet å filme litt. Dette endte i en søt liten film om livet på Times Square. Hver gang jeg ser på filmen får jeg bare lyst til å pakke sammen kofferten min å reise tilbake til New York. Det er absolutt byen for meg. En litt annen moro sak er at vi sier "omg" omtrent hele tiden. Har ingen anelse om hvor mange ganger det er, vet bare at det er mange!

Enjoy the movie:

For de som vil se filmen, trykk på bildet under.

Kjenner jeg savner Cathrine nå. Hadde det så koselig sammen. Gleder meg til hun kommer på besøk!

Hva syns du om filmen?
Får du lyst til å reise til NY?

15 seconds of fame on Times Square! OMG!

Oh my! Can life be better?

Jeg har opplevd mange forskjellig ting i livet, men dette må desidert være den kuleste! Havne på en stor reklameplakat på Times Square som absolutt alle kan se! Det er nesten helt uvirkelig! 15 seconds of fame with my sister. Love it! Sikkert mange som lurer på hvordan klarte vi dette? The answer is simpel. You just have to be hot! (Haha, blanding av engelsk og norsk er en fin ting!)

Filmet selvfølgelig hele greia, så jeg kan skryte av det til dere!

Er dette kult, eller er dette kult?

Videoblogg, makeup

Etter at så mange blogglesere har etterspurt en sminkevideo, ble det til slutt at jeg laget en. Jeg er ingen ekspert på dette området, så kan godt hende jeg gjør noen "feil". Er i alle fall omtrent slik jeg sminker meg. Noen ganger mer, andre ganger mindre! Er forresten veldig stolt av meg selv for at jeg tør å være sminkeløs på begynnelsen av filmen!

Til slutt en liten beskjed til Annette. Jeg har lyse lepper på videoen, selv om jeg har lovet deg å slutte med det. Gammel vane, vond å vende. Haha, skal virkelig investere i en mørkere leppestift for din skyld!

Hva syns du om videoen?
Bruker du mye sminke?

Flett deg vakker

Jeg har fått helt dilla på å lage videoer i det siste, så i dag kommer det en hårvideo. Denne interessante videoen inneholder 5 forskjellige måter å flette håret sitt på. Her går det altså i alt fra kinaflette til hippieflette! Min personlige favoritt er en enkel flette på venstre side, ved siden av panneluggen. Det får meg til å tenke på russetida, da gikk jeg med en slik flette i 17 dager! (For de som lurte, så lagde jeg en ny en for hver dag)

Tenkte også å lage en sminkevideo etter hvert, siden det er mange som har etterspurt det.

Edit: kan noen si meg om videoen fungerer nå? Har redigert over 10 forskjellige versjoner, og håper og tror jeg fant en som kan vises i Norge. Fikk ikke bruke de sangene jeg hadde lyst til å bruke, siden Sony og UMG har opphavsrett på dem. Det er kjipt!

Bruker du å flette håret?

Har du en flettefavoritt?

La Manga The Movie!

Da har jeg endelig fått somlet meg til å snekre sammen en liten godbit fra La Manga-turen til Annette og meg. Vet ikke helt hva jeg skal si om den. Hopper kanskje litt mye fra scene til scene, men det er fordi det var så mye jeg ville ha med og det er begrenset for hvor mye du kan få med i løpet av 10 minutter. Vil også påpeke at alt sammen er skuespill.

Annette og jeg hadde en super ferie som jeg sent vil glemme. Gleder meg til neste sommer, da skal vi erobre La Manga en gang til ; )

Uansett, here it goes:


Hva syns du?

Miss you Odis!

Siden jeg ikke har sett lillesøstra mi siden en gang i juli, kjenner jeg at jeg savner henne litt! Derfor har jeg laget en liten film til henne. Hehe, ler så jeg skriker når jeg ser på filmen. Det er så morsomt. Kan hende at humoren er litt intern, og at dere ikke skjønner så mye av det.

Uansett, this is for you Odis:

 

Har du et godt forhold til søskene dine?

Russ 09

Nå nærmer det seg en ny russetid med masse fyll og fanteri! Russ 10 har mye gøy å se fram til. Er rart å tenke på at nå er det snart akkurat ett år siden jeg selv var russ. Tiden går så fort. Kan ikke si jeg var den villeste russen. Prøvde å holde en fin balanse mellom å lese til tentamen og dra ut å feste. Føler selv det gikk helt fint, jeg kom jo inn på medisinstudiet. Jeg og Borghild hadde russebil med de koseligste idrettsgutta og Bentein og Anders. Ah, det var good times.


video:mobile

1 mai 2009, sola skinner og livet er herlig!Benteboy ;)
Ahh, Sige
Koseligste gjengen

 
Grillparty utenfor 3T


sunshine ;)


sliiiten!!


Ønsker alle russ i 2010 en fantastisk russetid!

moroklumpen

Da er enda ei helg over, og ei ny uke er bare minutter unna. Jeg kjenner jeg er sliten etter å ha sovet 2 dager på en madrass på gulvet, vært på jobb de siste 24 timene og lest til eksamen. Det skal bli herlig å sove i min egen seng.

Legger ut en film av Herbjørn,  lille moroklumpen! 
Godnatt søtinger ♥

Colgando en tus manos

Jeg har fått helt dilla på spansk musikk, og Colgando en tus manos er den nye yndlingslåta mi. Jeg spiller den om og om igjen, og blir forhåpentligvis ikke lei. Sangen minner meg om Spania, sol og sommer og det kribler inne i meg hver gang jeg hører den. Laget en liten video/bilde-mix til låta. 

 


Hva syns du om sangen?

- xoxo

Roadtrip

Jeg har besøk av Oda uka her, og da vi i går kveld fant ut at hun hadde glemt av linsevæsken sin på Ork å måtte legge linsene sine i saltvannspray for piercing, skjønte vi at vi måtte ta oss en roadtrip til Ork. På veien dit møtte vi på onkel politi, en fotoboks og kaninen fra alice i eventyrland.


 - xoxo

Movie from paradise

Såklart hadde jeg med meg videokamera i sekken når jeg la ut på den lange reisen. Turen hadde ikke vært den samme om jeg ikke hadde dokumentert alle de morsomme øyeblikkene. Kunne helt sikkert laget en timesvis lang film, men har bare plukket ut en sneak peek. Enjoy!

 

What do you think?

 -xoxo

overtrøtt much?
Nå stikker vi på Shell og kjøper nattmat

  - xoxo

Say my name

aah, say my name, La Manga sangen. Husker vi kjørte hjem fra Zoco i påska i fjor, 4 stykker presset inn i baksetet på en bil, og sang say my name for full hals. Good times. Synd du ikke er med oss denne gangen B!Nå er det bare 3 dager igjen til jeg reiser, gleder meg.

- xoxo

Lykke til Annette


Lykke til Annette mi!

- xoxo

Ole K på besøk

Ole K kom på besøk i dag, for å lage middag til lille syke meg. Han tok til og med oppvasken. Det var snilt det. Vi så Ugly Betty og CSI miami, yndlingsprogrammene til Ole K.

Laget en liten film:


Nå er det lalletid for meg, så sov godt alle sammen.

xoxo, Hanna.

I spent my New Year's Eve with A & M

Nå er det byebye 2009, and hello 2010! Dette året skal bli kjempespennende, og jeg kan nesten ikke vente til det begynner. I januar er det to ting jeg gleder meg mye til. Det første er at Gossip Girl sesong 3 begynner på mandag! Da skal jeg sitte klistret foran TV-skjermen å beundre den nydelige Ed Westwick. Det andre er at jeg skal til Åre med kull 09 og andre kull på medisin. Tror det blir en interessant tur. Februar gleder jeg meg og til, da blir jeg nemlig 20 ÅR! Enn det, 20 and fabulous! Uansett, det jeg gleder meg mest til er når jeg pakker koffertene og drar til USA med min familie. Det blir helt klart årets høydepunkt.

I går hadde jeg en fantastisk nyttårsaften sammen med Annette og Martin. Vi så på et utrolig fyrverkeri som ble sendt opp fra Festningen, og drakk champagne! Deretter dro vi rett til sentrum for å drikke oss fulle. Vi klarte ikke helt å bestemme oss for hvor vi ville være, så vi endte opp både på Down Town, Ricks og Gossip. Var en fantastisk morsom kveld!

Uansett, her er en videoblogg og bilder fra kvelden. Enjoy!

Antrekket mitt

Annette


Martin


digge dæ!


Annette og Martin


fireworks!


På Down Town


We are so cool (;


Moi


På Ricks


Hvordan var deres nyttårsaften?

xoxo, Hanna

Videoblog, julaften

Hei! :)

Legger ut en video om hvordan julaften min var i år. Hadde en kjempekoselig dag, og fikk mange fine pakker. Legger ut bilder av gavene i morgen eller noe. Uansett, her er videoen:Hvordan var deres julaften?

xoxo, Hanna

Videoblog, pepperkakebaking

Hei! :)

Tenkte å legge ut en litt koselig "julefilm", om hvordan familien min og jeg har det i jula. Det er bestandig så mange koslige tradisjoner vi tar for oss. For eksempel når pappa lager pepperkakedeig, og så baker Sjur, Oda og jeg ut pepperkaker mens vi hører på julesanger. Eller når vi pynter juletreet lillejulaften. I morgen skal jeg tidlig opp å se tre nøtter til askepott, det gleder jeg meg veldig til. Nå er det vel på tide og sove, har en lang og koselig dag foran meg i morgen. 


God natt søte små.

xoxo, Hanna.

Sjokoladekarameller, eller brent plastikk kanskje?

Hei! :)

I dag har jeg ikke gjort så mye innholdsrikt. Jeg sto opp tidlig, var på en forelesning, og tok bussen hjem og møtte sandalmannen, igjen. Jeg vet ikke hvem han er, men han tar bestandig bussen sammen med meg. Saken er den at han alltid går i de samme klærne. Det er den gråe joggebuka, og SANDALER. Ikke nok med at han bruker sandaler midt på vinteren, borrelåsen er bestandig åpen og det ser ut som de holder på å dette av. Dessuten ser det fryktelig kaldt ut, og jeg fryser hver gang jeg ser ham.
Da jeg kom hjem hadde jeg en date med Lippincott.

I <3 Lippincott

Lippincott er altså biokjemiboka mi. Jeg har sittet i mange timer nå og lest om kolesterol og lipoproteiner. Visste dere at visst det blir for mye dannelse av kolesterol i forhold til utskillelsen av det, så vil kolesterolet legge seg i blodårene våre å tette de igjen. Det er veldig spennende og lære om kroppen og hvordan den fungerer. Anbefaler medisin på det sterkeste.
Men nok medisinprat. Siden jeg ikke har gjort så mye spennende i dag, tenkte jeg å legge ut en film av Ole Kristian og meg som baker sjokoladekarameller. Haha, den er litt komisk. Det er bestandig masse latter, tull og tøys når jeg er på besøk til Ole K, that's funny. 


Btw, hunden til Ole K. er vill på å følge etter meg. Får seriøst aldri fred.
Nå skal se Top Model USA og drikke kakao. Yummie :)

My sister is an angel..

Hei! :)


I dag stod jeg opp tidlig, og dro på en forelesning om medisink forskning. Det var sånn passe interessant, men foreleseren var flink. Etter skolen dro jeg rett til IKEA. Der handlet jeg julepynt til leiligheta mi, ble kjempefint. Ellers har jeg lest til eksamen. Har Exphileksamen på lørdag om to dager. Enn det, en eksamen på en lørdag! Gleder meg sykt til jeg blir ferdig med den, da er det juleferie for å si det sånn.

Uansett tenkte jeg skulle fortelle litt om søsknene mine. Jeg har en storebror ved navn Sjur, og ei lillesøster, Oda. De to er veldig forskjellig, men samtidlig like. Oda er tre år mindre enn meg, men jeg føler at vi er veldig gode venner allikevel. Vi kan snakke om alt, og jeg vet at Oda elsker det når jeg maser om å få sminke og pynte henne. Oda har sløyfedilla, og har tusenvis av små og store sløyfer som hun kan pynte håret sitt med. Hun har og fryktelig mange smykker, ringer og annet stæsj, som jeg bruker å stjele. Det er det storesøstre er til for, er det ikke? Uansett er jeg veldig glad for at Oda er lillesøstra mi, dagen er ikke den samme uten henne.
Sjur er den snilleste storebroren du noen gang kan tenke deg. Han hjelper meg med absolutt ALT, og sier aldri nei. Vi ringes nesten daglig, og da er det ikke uvanlig at vi snakker sammen i 1-2 timer. Som regel er det jeg som babler i vei, og så får jeg råd tilbake, perfekt. Når jeg har en prøve, er Sjur god å ha. Da tvinges han til å sitte å pugge med meg, helt til jeg kan det framlengs, baklengs, opp og ned.

Her er et bilde av de to:

dsc01803


Var forresten på dramaforestilling til Oda og klassen hennes i kveld. De var kjempeflinke alle sammen. Ble veldig imponert. Det var 4 forskjellige stykker, med hver sin fortelling. Her er noen bilder, og en film av stykket der Oda spilte engel i.

dsc01905
Denne julefortellingen handlet om narkomaners feiring av jul.

dsc01909


dsc01916
Handlet om ei kreftsyk jente, og hennes familie.

 

Stykket Oda, og noen andre jenter i klassen hennes fremførte:


video:mov01918


XoXo Hanna.

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe
hits