Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Shopping

Og så en til..

Ååh, denne uken har vært helt fantastisk med besøk av kjæresten. Har heldigvis en kveld igjen før han må reise tilbake, og den skal nytes. Tror vi skal på kinodate og så må Daniel hjelpe meg med en siste flatpakke før han drar. Får bare satse på at jeg ikke sovner, for jeg tror jeg har lagt meg 2-3 hver kveld og stått opp i 6-7-tiden, så søvn er noe jeg mangler akkurat nå. Men det spiller ingen rolle, er verdt det uansett! I dag har jeg vært på uketjeneste på hånd/fot og hatt min egen pasient. Bestandig gøy med noe praktisk.


// Dinnerdate yesterday!

Uansett, årsaken til overskriften er at på vei hjem fra skolen i dag fikk jeg mail fra members om at nå er hele kolleksjonen til Rebecca Stella på salg. Trodde jeg skulle dø litt innvendig, siden jeg har blitt helt betatt av Win kjolen min, men ikke følte for å betale full pris for en ny kjole i en annen farge. Nå har jeg nettopp kjøpt den til halv pris og føler jeg har spart en hel del! Haha, huff. Men, har fått inntrykk av at kjolen er ganske så poppis, så tenkte bare å tipse dere om at den er på salg hos members.com nå. Iih, happy shopping ♥ ♥


// Jeg kjøpte den i farge svart og størrelse small - tror det blir bursdagskjolen for i år. Nå er det ikke lenge til jeg blir 24. Crazy!

Happy hippo - the Win Dress is mine!

Haha, for en overskrift! Men siden Rebecca Stella lanserte den nye kolleksjonene sin har jeg vært forelsket i the Win dress i fargen Nougat/Gold. Det tror jeg resten av Norge har vært også for denne fargen var den første som ble utsolgt og siden har jeg gått med en angrende følelse i magen med at jeg ikke bare kjøpte kjolen med en gang. Uansett, så i dag like før jeg skal lære om Malaria og parasittinfeksjoner får jeg mail fra Nelly om at kjolen var tilbake på lager. Jeg hører foreleseren si at dette og dette må dere kunne til eksamen og jeg kjenner jeg begynner å stresse. Flaks jeg er en kløpper på nettshopping for kjolen ble min før foreleser rakk og foretelle om erytrocytter som sprekker og feber som kommer og går i syklus. Nå gleder jeg meg til kjolen kommer i posten. Har vurdert dette kjøpet i flere uker, så forventningene er store. Har forresten en rabattkode som gir 150 kroner i avslag hvis noen andre av dere også har lyst på denne kjolen (eller andre) til jul. Bare skriv XMAS150 ved rabattfeltet i kassen.

For resten av måneden skal jeg stoppe å bruke penger på meg selv og bare bruke penger på julegaver til andre. Nå tenkte jeg meg inn til sentrum for å kjøpe en del av julegaven til Daniel. Kjæresteshopping er virkelig ikke enkelt. Men satser på at det blir bra til slutt! Deretter blir det kostymeprøving på Clarion til reklameinnspilling. Det blir spenndene (og litt skummelt). Oppdaterer dere senere!

Hva syns dere forresten om kjolen?

One week left!

Enn at jeg bare har 1 uke igjen i den gamle leiligheten min, før jeg flytter ut neste onsdag. Jeg vet ikke helt om det har gått opp for meg. Plutselig skal jeg ikke sitte foran skyvedørsgarderoben i gangen og sminke meg om morgenen, eller stille meg opp foran den ene "gode" veggen og ta bilder til bloggen. Hehe, kan være godt med litt skifte av omgivelser på den fronten da. Merker det blir litt trist siden jeg har bodd her i 3 år, men gleder meg også sykt mye til jeg skal flytte inn i noe større og finere. Fra 32 til 74 kvadratmeter, det blir godt. Gotta love the extra space. Akkurat mens jeg skrev på innlegget, så kom det en fyr fra Australia og tok med seg både sofaen og sjeselongen min. Så nå er jeg nesten helt uten møbler. Jeez, hvordan skal jeg overleve det. Har heldigvis sett meg ut en del nytt som jeg får i løpet av november. Men blir nok noen uker med middagsspising på gulvet før møblene kommer. Haha, for et styr! 


// The view from my bedroom ♥


// Sofaen jeg har kjøpt meg, eller nesten i alle fall. Jeg har kjøpt den i en mer beige farge og litt annerledes oppbygning.


// Jeg er helt klart forelsket i disse stolene. Heldigvis er både den, bordet og spisesofaen snart miin!


// Har også kjøpt meg samme skapinnredning som fotballfrue. Hehe, skapet hennes er jo så fiint.

// I mens har jeg i alle fall sengen min som jeg kan sitte i. Haha, ikke bra.

Hva syns dere om møblene?

Shoelicious

Ååh, jeg har virkelig en forkjærlighet for sko. Spesielt de med høy hæl og attitude. Så når Members har opptil 80% av på Nelly shoes kan jeg ikke la være å hamstre. Og nå som jeg flytter inn i ny leilighet snart, skal det i alle fall ikke stå om plassen. Har planer om å lage meg et åpent klesskap som dekker hele soveromsveggen, så da er det vel egentlig bare å fylle på med sko. Hehe, ikke bra. Jeg har holdt på å rydde i den gamle leiligheten i helgen og jeg finner jo sko over alt. Har pakket ned to pappesker og tatt med ned i kjelleren. Vil ikke at de som kommer på visning på tirsdag skal bli skremt over hvor skodilla jeg er. Uansett, skoene som snart skal bli mine er disse. 

Shoelicious

Skoene er fra Nelly og heter bomb, Yin og Prison. Gotta love it!

Hvilken likte dere best?

Burgundy perfection

I'm in love with a dress - again. Materalistisk lykke altså. Gotta love it! 

Fikk kjolen min fra Nelly i dag. Club L drape back dress in burgundy til den nette summen av 199 kroner - finnes her. Jeg har den i størrelse small og den sitter som et skudd. Litt løs ved skuldrene siden kjolen har drape back, men det går fint an å tape med kjoletape. Fargen er rålekker - jeg har aldri eid et plagg i vinrødt før (såvidt du finner noe rødt i det hele tatt i skapet mitt), men jeg skjønner ikke hvorfor for fargen er jo så fin. Liker også veldig godt teksturen på kjolen, den var så god å ta på og lett og bare hoppe inn i. Haha, weird - i know. Legger med noen bilder der man faktisk kan se den virkelig fargen og hvor jeg ikke har gått amok i Picmonkey og redigert selvdiggerbilder av meg selv. Woop ♥

Er den ikke fin?

#nelly #dress #shopping #love #mulberry

Crazy girl - drape dress

Jeg tror virkelig jeg har et lite shoppe problem. Jeg er veldig flink til å le det bort og tenke at, jeg har jo råd så hvorfor ikke. Men nå er skyvedørsgarderoben min fylt opp med så mange kjoler at det er sikkert ikke helger nok i høst til å bruke alle. Men gleden av å kjøpe en ny kjole, bruke den ute blant folk og føle seg fin - det er en god følelse. Og jeg liker og føle meg bra. Kanskje jeg trøste shopper siden jeg bor så langt unna kjæresten at jeg må ha noe og fordrive tiden min med. Hehe, hvem vet. Dagens lille kupp var denne burgunderrøde kjolen fra Club L. Den har drape rygg (akkuratt som jeg elsker) og elastisk i stoffet (lovely). Jeg har ikke et eneste burgunderrødt plagg i skapet, så gleder meg til å bruke denne fargen. Kjøpte meg også nye high heels (på salg) og gleder meg til å bruke antrekket til Michael Kors Sloan vesken som jeg kjøpte for litt siden. Shoppinglykke ♥

I love shopping

Brukte forresten koden fallkickoff15 og fikk 15% på alt jeg kjøpte, det kan man like!

Hva syns dere? Gjort noen shoppingkupp i det siste?

#Shopping, #happiness #nelly #burgunderrød #highheels #michaelkors

I <3 Sheinside

I denne travle eksamenstiden er det godt med en liten oppmuntring og dere kan tenke dere det var både jul og bursdag når jeg endelig fikk en ny pakke i posten. Har et lite samarbeid med Sheinside og de har sendt meg masse godsaker så det er bare å bytte ut boka og stille seg foran speilet å prøve. Spesielt godt likte jeg den svarte perlekjolen med åpen rygg. (meg og åpen rygg altså, jeg går aldri lei). Kombo søtt, frekt og elegant passer meg dessuten ganske så bra. Så denne kommer til å være med i kofferten når jeg reiser til USA om ikke så alt for lenge. Kjolen er dessuten strikke-stoff så den er superkomfortabel å gå med og former seg fint etter kroppen. Genseren nedenfor er også en favoritt. Bare det glitrer så er det nesten godkjent. Hehe, men jeg liker den mørkegrå fargen. Passer bra til de blonde lokkene. Anywho, nå kan bare sommerferien komme. Jeg har i alle fall fylt opp skapet med ubrukte, nye klær som bare venter på å bli brukt!


// Love <3


// Rhinestone Pullover finnes her


// Digger kombinasjonen ull og skinn. Jakken finnes her.

Så, hva likte dere best? ♥

Shh.. it's a Secret Reward.

Hallo dere! Jeg merker virkelig at det er eksamenstid for denne bloggen er like kald som snøen utenfor vinduet mitt (hehe). Uansett, det har vært en liten julaften her i dag for jeg har hentet alle pakkene mine som har samlet seg opp på posten den siste tiden, og en av dem var den nye Victorias Secret bikinien min. Iih, gleder meg allerede til sommeren kommer. Den er så fiin at jeg har lyst til å ta et snøbad utenfor. Dere skjønner tegninga.. Uansett, i VS-pakken min lå det to Secret Reward kort verdt 10 dollar hver. Jeg har gitt meg selv totalt shoppeforbud fram til sommeren, så jeg kan ikke bruke de selv (de går ut 30 april). Derfor tenkte jeg at hvis noen av dere hadde planlagt å handle noe på VS, så kunne dere få kortkoden til kortet jeg fikk og få 10 dollar avslag. Bare å si i fra på mail, facebook eller noe så skal du få koden!Happy shopping! ♥

Biel

Skogal som jeg er shoppet jeg nettopp disse skoene etter jeg så dem på frøken Cath in the city. Jeg sitter egentlig på flyplassen, og flyet mitt har begynt boarding. Haha, så bra jeg er en kløpper på nettshopping så det hele går smooth. Jeg fikk helt dilla på disse skoene av en eller annen grunn, og måtte bare ha dem. Haha, får håpe de er like kule i virkeligheten som de er i hodet mitt akkurat nå. Nå begynner de å rope opp siste calling her, så jeg må nok gå!

// Biel finnes her

Ønsk meg god tur da! Cowl back sequin

Jeg digger alt som er i sequin og jeg digger i alle fall alt som har åpen rygg. Derfor har jeg lagt min elsk på denne toppen, og når asos har 25% rabatt (ved bruk av wow25 ved check out), kunne jeg ikke dy meg. Hehe, absolutt ikke det jeg skulle bruke konsentrasjonen min på i kveld. Men har vært på lesesalen fra 11-18 og så fortjente en liten belønning. Når jeg skal bruke den er en annen diskusjon. Etter påske har jeg nok ikke tid til å dra på fancy events og festligheter på kvelden. Da er det eksamenslesing som gjelder 24/7. Bah, life is hard. 

Jeg kjøpte den i grønn - such a lovely color!

Har dere kjøpt mye nytt i det siste?

Motivasjonsshopping!

Nå har jeg virkelig brukt hele denne uken på å lese, og har jeg ikke lest har jeg slått reflekser på tremeningene mine eller sett inn på netthinnen deres for å øve meg på oftalmoskopi. For at jeg skal klare å lese resten av kvelden, måtte jeg gjennomføre en liten motivasjonsshoppingrunde. Det endte med ny bikini fra Victorias Secret og kjole fra nelly. Egentlig hadde jeg ikke tenkt å kjøpe meg bikini fra Victorias Secret i år. Jeg har jo 9-10 stykk av dem liggende hjemme og faktisk så syntes jeg ikke modellene de hadde i år passet min smak (liker ikke alt for mange tråder og sløyfer). Meen, da jeg så Very Sexy Bandaeu Top - Grace Embellished var jeg solgt. Jeg elsker mint farge, og jeg elsker bikinien. I alle fall en skikkelig motivasjonsboost for å lese videre.

Hva syns dere?

Shoe sale!!

Ah, dette er helt fabulous. Nelly har stort SKO-SALG med masse godbiter til skikkelig lav pris. Tror det bare varer ut dagen, så det gjelder å være rask hvis man vil hamstre inn høye hæler til våren. Jeg har siden forrige lørdag (da jeg feiret bursdagen min) sterkt vurdert å gå til innkjøp av skoen fabulous i en annen farge. Helt siden jeg kjøpte dem i fjor sommer har de vært en av yndlingsskoene og jeg har bestandig hatt lyst på flere farger. Siden de kostet en 500-lapp var ikke det aktualt (jeg får klare meg med de jeg har). Men nå er prisen redusert til 149,- og nelly har fri frakt! Da var det bare å slå til, var det ikke? Jeg gleder meg i alle fall MASSE til våren kommer nå og man får enda flere anledninger til å bruke alle de skoene jeg har kjøpt i løpet av høsten/vinteren. Tror jeg har 2-3 par som enda ikke er brukt. Så nå kan bare alle de fancy invitasjonene komme.. Her er i alle fall fangsten. Siden jeg hadde sølv fra før, ble det gull denne gangen! 


//Skoene jeg kjøpte finner man her.

Er de ikke fiine? 

Birthday gift from Nelly

Ååh, nelly er noen luringer. Gir meg gavekort på bursdagen min som jeg bare "måå" bruke opp. Hehe, kan ikke la en rabattkode være til gode vet dere. Handlet på salget da, så det gjør det litt bedre. Har siklet etter denne kjolen så alt for lenge, så nå ble det endelig min. Men med tanket på at dette blir kjole nummer 40 i klesskapet og det bokstavlig talt ikke er plass til flere kjoler nå, er det vel på høy tid at jeg prøver å kvitte meg med noen. Har lagt ut noen på bazar (kommer flere så fort jeg kommer meg hjem og henter resten), hvis noen skulle være interessert! ♥Flere enn meg som er litt for kjolegal?

På vei hjem i postkassen

Aah, salg og nettshopping er ikke en god kombo. Jeg er så svak når det kommer til det øyeblikket man trykker avslutt kjøpet. Hvor er samvittigheten blitt av da? Hehe, uansett nå gleder jeg meg til disse herlighetene dumper ned i postkassen snart. Siden de var så billig (119 kroner) tenkte jeg å bruke dem til et lite skoprosjekt. Bestevenn er superflink på å glitre ned alt som glitres ned kan, så tenkte hun kunne hjelpe meg å forvandle disse til gullsko med glitter og stas. Tror det bli bra, elsker i alle fall formen på dem!


//Fargen jeg kjøpte ble nettopp utsolg (tror det var meg) men andre farger finnes her.

Hva syns dere?

London shopping spree

Da har jeg endelig sumlet meg til å legge inn bildene jeg tok av tingene jeg kjøpte i London. Fikk tatt bilder av det meste, bortsett fra de nye Hunter-støvlene mine. Men jeg bruker dem så og si hver dag, så de er allerede blitt dirty av sølevann uansett. Hehe. Yndlingskjøpet må være Jeffrey Campbell skoene og en gull kjole fra Lipsy. Gleder meg til å bruke det i helga, eller romjula. Vi får se. Ellers handlet jeg nesten bare i Oxford Street. Det var så mange butikker jeg ville innom der, at jeg trengte ikke noe annet. Hehe, dessuten bodde vi 1 minutt unna, så slapp man å gå så langt og kunne bruke energien på shoppingen. Kommer en lang rekke med bilder nå, men jeg klarte ikke å bestemme meg for bare ett. Ubesluttsom dott com kan man si. Jeg var uansett utrolig fornøyd med shoppingen og gleder meg til jeg kommer tilbake.


// Jeffrey Campbell - Foxy. Fra The Office i Oxford Street. Pris: 100 pund.


// Clutch fra Forever 21 i Oxford Street. Pris: 20-30 pund.


// Accessories fra Forever 21 i Oxford Street. Pris: 10-15 pund for alt.


// Julegave fra Mulberry. Denne får dere se senere. Kjøpt på Mulberry i New Bond Street.


// Kjole fra Lipsy. Kjøpt på en Lipsy-avdeling på senteret NEXT i Oxford Street. Pris 65 pund. Finnes på Lipsy.com her.


// Love, love, love ♥


//Kjole fra Bershka i Oxford Street. Pris: 40-45 pund


Kjole fra Bershka i Oxford Street. Pris: 50-55 pund.


// Kjole fra Lipsy hos House of Fraser i Oxford Street. Pris: 75 pund. Finnes i sølv på lipsy.com her.


// Love the open back!


// Skjorte fra Forever 21 i Oxford Street. Pris: 20-25 pund.


// Bluse fra House of Fraser i Oxford Street. Pris: 60 pund.


// Skjorte fra Forever 21 i Oxford Street. Pris: 20-25 pund.

Kjøpte også julegaver på Victorias Secret, Kurt Gieger og en butikk jeg ikke kan nevne slik at Daniel skjønner hva jeg har kjøpt til han. Hehe, gikk crazy amok med bankkortet kan man trygt si! 

Så, hva syns dere? Hva likte dere best?

My new black heels

Da fikk jeg endelig skoene jeg kjøpte meg på members for en god stund tilbake. Jeg digger de gode rabattene de tilbyr, men må innrømme at 2-3 uker leveringstid er litt lenge å vente. Uansett, skoene satt som et skudd og jeg er veldig fornøyd. Når jeg først tok de på så ville jeg ikke ta de av, så det endte opp med at jeg lagde meg middag i high heels. Skikkelig Hollywood housewife stil. Ikke det at jeg trenger enda et par sko, men disse parene skal være Stavanger skoene mine slik at jeg slipper og dra med meg så mange sko når jeg drar fram og tilbake Trondheim-Stavanger en gang i måneden. Trengte et par klassiske, svarte høye hæler i lakk og disse var rett og slett perfekt for jobben. Skoene er normal i størrelsen, stødige og gå i og sitter "behagelig" (med tanke på at det er high heels) på foten.


// Man kan finne skoene her.Skal legge ut innkjøpene fra London når jeg kommer tilbake til byåsen. Nå har jeg hatt en lesehelg på Orkanger for å ta igjen for litt tapt lesing!

Hva syns dere?

Hva er din favoritt?

Liker du Nelly Shoes og vil ha et par sko til litt over hundrelappen? Eller trenger du tips til en fin og billig julegave? Members.com har et stort utvalg av Nelly Shoes til opptil 70% rabatt! Shoe-heaven for en sko-elsker som meg. Kunne ikke gå bananas, men kjøpte meg et par svarte, stilige høyhælte lakksko i belønning til meg selv fordi jeg var så lenge på 3T i dag. Og som en liten motivasjonsboost til å lese resten av kvelden! Excuses, excuses.. Skulle gjerne kjøpt meg tre par til, men det for holde med et par i denne omgang. Tenkte dette skulle bli Stavanger sko, så slipper jeg å drasse med meg et par high heels hver gang jeg reiser fram og tilbake.

//Skoene finner du her. (Jeg kjøpte den i midten)

ps: til anonym: jeg kan lage en skovideo, men må ha fri mens det enda er dagslys ute. Kanskje neste uke!

Har du en favoritt?

Victorias Secret - bombshell / dream angel!

Ååh, når mine søte lillesøster stikker av til USA uten meg og så kommer pappa etter henne neste uke, da kan jeg ikke annet enn å lage en laang handleliste til de to som et lite plaster på såret. Jeg og vil til California, tilbake til der vi bodde for to år siden, besøke alle vennene mine. Men, jeg får satse på at min tid kommer. Kanskje til sommeren, når jeg har tid til å reise så langt. Den lange handlelisten består av mye rart, men det viktigste er delen som omhandler Victorias Secret. Merker det begynner å bli på tide å oppdatere undertøysskuffen. Spesielt når yndlingsBHen begynner å gå i oppløsning. Hehe, litt for mye brukt kanskje? Anywho, for å gjøre det lettere for Odis og pappa så bestilte jeg like så greit alt jeg skulle ha på nettet og sender det hjem til venninna til Oda. Siden jeg og Karen skal til London i slutten av november, tok jeg ikke helt av. Men litt nytt undertøy, det ble det.


Black shimmer Lace Bombshell bra - - Ivory Cross Dye Dream Angel Multi-way bra

I'm in love with the both. Naughty and nice, here I come!

Hvilken likte dere best?

Smack myself!

Ååh, jeg fortjener ris på rumpa! Og da mener jeg ikke i en sensuell-noe-du-gjør-med-kjæresten-type-vei. Men du-har-gjort-noe-galt-type-ris. Forrige måned brukte jeg så utrolig mye penger på interiør, klær, sko og alt det der. Derfor ga jeg meg selv shoppeforbud for å ikke bruke opp alle pengene mine på klær. Skulle på H&M på torsdag for å se etter undertøy (men de hadde selvfølgelig ikke det jeg ville ha). Uansett, da jeg rullet opp rulletrappen så jeg den kuleste kjolen. Følte den passet meg og den svarte garderoben min helt perfekt og jeg måtte bare prøve den på. Noe jeg ikke skulle gjort. Plutselig endte jeg opp med å ta med meg to kjoler hjem. Og jeg trenger absolutt ikke enda flere kjoler. Men, neste gang da skal jeg klare å motstå fristelsen. Hehe, I promise!


Kjole fra H&M (299,-), veske H&M (99,-) og sko her.


// Sorry for dårlig kvalitet. Kjolen er mye finere in real life. Fra H&M (399,-)

Hva syns dere?

Haha, awkward!

Jeg fniser som en annen fjortis her og det skremmer meg. Haha, av og til så blir jeg så tullete uten at jeg klarer å styre meg hvis dere skjønner. Eller sikkert ikke. Men uansett. I forifjor (huffameg er det virkelig så lenge siden) hadde jeg nettopp flyttet til USA og når november kom fant jeg ut at jeg ville kjøpe meg enda en Canada Goose jakke. Med litt research fram og tilbake fant jeg ut at det var en butikk i San Francisco som hadde en CG - solaris parka og jeg hadde ikke noe annet valg enn å ringe dem. Den gangen var jeg sikkert like fnisete i stemmen som i sted og jeg snakket med en fyr som het Charlie. I en periode ringte jeg og Charlie til hverandre annen hver dag fordi det var så mye styr med bestillingen min av Canada Goose jakken. Til slutt ble det nesten som jeg følte at vi kjente hverandre. Dere vet, noen ganger så finner man tonen over telefonen. Og han hadde en stemme som tilsa at han ville ha et fint utseende også. Haha, weird! I know. Uansett, teorien min om utseende hans stemte da jeg kom og plukket opp jakken. Husker faktisk jeg var litt smånervøs og måtte ha med meg pappa inn i butikken. Jeg møtte Charlie, fikk jakken min og så hørte jeg aldri noe mer igjen før i dag!


// Med tanke på november-antrekket mitt i 2010 skulle man ikke tro jeg ville trenge en Canada Goose. Haha, miss my room in California!

Da jeg i sted ringte til butikken for å bestille en ny jakke, hadde jeg helt glemt den lille "hendelsen" for to år siden. Men med en gang han fyren jeg snakket med sa navnet sitt, kom minnene tilbake. Det verste av alt var at han faktisk husket meg også. Kanskje det var noe med den intense fnisingen min, eller kanskje jeg har en minneverdig stemme. Who knows. Bare så utrolig komisk å tenke på. Han lovte han skulle prøve å skaffe en ny jakke til meg, men var ikke sikkert på om det var mulig. Canada Goose hadde visst blitt vanskeligere med årene. Jeg skulle uansett ringe tilbake på torsdag og så fikk vi ta det der i fra. Haha, føles nesten (men bare nesten) som om jeg bor i USA igjen. Ikke mye har forandret seg siden sist i alle fall.


// Den "berømte" jakken. Haha, fra nyttårsaften i San Francisco. 

By the way. Vet at mange av dere er i mot Canada Goose. Har forstått det ut i fra hva dere har kommentert hver gang jeg nevner jakkemerket. Men er utrolig fornøyd med kvaliteten på jakkene, og så kaldt som det blir i trøndelag om vinteren er det nesten nødvendig med en jakke som er laget for å tåle kulde!

Stars by Jonas Hallberg

Hei dere! Da har jeg endelig fått pakken min fra nelly som jeg har ventet på i 2-3 uker. Var visst ikke enkelt å finne fram til salgsvarene deres på lageret, så da tok det litt lengre tid en normalt. Jeg er bare glad det kom fram til helga, siden jeg planla å bruke en av de nye kjolene på bestevenns bursdagsfest på lørdag. Om jeg skal være grønn og rocka eller svart og søt vet jeg ikke. Hva tror dere? Hvilken kjole burde jeg bruke? Alle kjolene er fra Stars by Jonas Hallberg og er 70 % avslag. Ah, drømmesituasjon for bankkortet mitt i alle fall!


// Jeg har Ava Dress i størrelse x-small og man kan finne den her.


// Marilyn Dress har jeg også i størrelse x-small og finnes her.


// Wanna be Marilyn Monroe!


Clutch her og sko her. Elsker lakk effekten, gjør i alle fall antrekket mer rocka!

Hva syns dere?

Høstsalg på nelly er farlige greier!

Spesielt hvis man bestemmer seg for å være hjemme en lørdagskveld. Etter en episode med criminal minds for å sette stemningen, tørrprat med foreldrene dine og en fylletelefonsamtale så er det ikke så mye annet å gjøre enn å nettshoppe for å få tiden til å gå. En skummel hobby kan jeg si dere. Spesielt hvis nelly har 70 % salg og tingene som er på salg faktisk er ganske så kule. Jeg husker når de promoterte for Stars by Jonas Hallberg og jeg ønsket så inderlig å kjøpe Marilyn dress. Nå var hele kolleksjonen på 70 % avslag og ingen av størrelsene mine var utsolgt. Det er nesten som bursdag og jul på en gang. Dette er i alle fall det jeg plukket med meg. Regnet ut at jeg "sparte" over 2000 kroner, så man kan vel nesten si at man har gjort et lite kupp. Eller hva?

 Stars by jonas hall berg
// Sko her, clutch her, Marilyn dress her og Ava dress her.

Hva syns dere?

Bad ass!

Er på vei til å gå amok med visakortet og ende opp med en bad ass outfit! Har verken shoppet eller brukt penger på alt for lenge så kjenner det er på tide! Er tilbake på byåsen også, med speilbilde og canada goose i ruskeværet! Er så glad i den jakken at det er nok på tide å invistere i nummer 3. Heldigvis skal pappa til USA om ikke så alt for lenge, så kan han ta med en hjem til meg. Det er i alle fall planen!
Nå skal jeg hoppe av bussen å håpe jeg blir noen plagg rikere. Har i alle fall en ide i hode mitt om hvordan det hele skal se ut. Svart for alle penga, det tror jeg blir bra!

Jeg fant, jeg fant!

Da vi var en tur ute på lørdag, så jeg ei jente med den fine kjolen. Ble helt forelska, og måtte bare spørre henne hvor den var fra (hvis ikke hadde jeg helt sikkert angra dagen der på). Da jeg tilfeldigvis møtte henne på dametoalettet kunne hun fortelle meg at den var fra Gina Tricot. Derfor måtte jeg dra en tur innom dit rett etter jobb. Jeg vet ikke om det var ølbriller jeg hadde på eller hva det var. For jeg husker jeg syns kjolen var så utrolig mye finere på lørdag enn den var i butikken. Men siden den var på salg til 49 kroner så måtte jeg nesten ta den med meg hjem. Hun jenta hadde den i hvit, men siden Daniel syns jeg passet bedre i den i svart endte jeg opp med det. Kjøpte også gull accessories til. Syns det er så utrolig kult, men har ikke så mye av det selv.Hva syns dere?

Sneak peek

En liten sniktitt på det nye chiffonskjørtet mitt fra asos! Mintgrønn og chiffon, to ting jeg elsker denne sommeren. Kjøpte skjørtet på asos-salget og fikk det så rimelig at jeg slapp unna den kjedelige tollregninga! Whihoo for det! Liker ikke sommersalg i butikker siden alt er så rotete, men salg på nettet er lovely! Så derfor har jeg nettshoppet alt for mye i det siste. Har størrelse 8 i skjørtet og det satt som et skudd. Hehe, det føler jeg er noe mamma ville ha sagt btw.

Viser dere bedre bilder senere. Nå skal jeg sove litt (prøver å bli kvitt en intents hodepine) før vi skal dra til Andreas på forspill og så får man se hva kvelden bringer. Det er jo laurdag tross alt.

Kjøpt noe fint på salg i sommer?

Mango!

Da jeg var så usikker på om jeg skulle kjøpe kjolen eller ikke, endte jeg opp med å dra på shopping i Stavanger sentrum for å se om det var noe som fristet der. Kom ikke innom så mange butikker før Daniel kom og jeg måtte bli med han på shopping, men jeg kom meg innom Mango og der fant jeg et nydelig chiffon kjørt på salg. Jeg elsker chiffon og måten plaggene blafrer i vinden på. Så jeg er meget fornøyd. Må bare finne noe å style det med. Kjøpte også en liten fjærpynt fra H&M for å pynte håret litt.

Etter at alle dere mente jeg burde kjøpe kjolen i forrige innlegg, så har jeg bestemt meg for å gjøre det. Tittet rundt på bilder på nettet for å se den in real life, og jeg er enda mer betatt. Gleder meg til den blir miin!

Hva syns dere?

To buy or not to buy?

That's the freakin question! Blæ, jeg er så usikker at jeg holder på å dauer. Liker det at når jeg skriver blogginnlegg så tenker hjernen min på bokmål og jeg skriver ord og uttrykk som jeg ellers aldri ville ha brukt. Hehe, pretty random. Uansett. Jeg har lenge hatt lyst på denne kjolen, og nå ser jeg at den er 20 % av. Jeg har også noen andre rabattkoder fra tidligere, så prisen ender opp på 390. Problemet er det at jeg har shoppet så alt for mye på nettet i det siste. Jeg kan ikke kjøpe enda en kjole. Eller, jeg kan jo. Men jeg burde ikke. Åh, nå er jeg så sykt ubesluttsom. Hehe, huff.

Hva ville dere ha gjort?

Jones & Jones - the Audrey Dress

Fikk en mail fra Jones & Jones om at de hadde en spesiell rabattkode til meg, siden jeg tydeligvis var en god kunde. Fikk to kjoler til prisen av en, og da kunne jeg ikke la være å kjøpe enda en ny kjole. Blæ, de lurer meg trill rundt altså. Uansett, endte med at jeg og Oda spleiset på tilbudet og er snart en J&J-kjole hver rikere. Jeg forelsket meg i Audrey Dress og endte opp med denne i svart. Hadde egentlig lyst på den i lyserosa, men der hadde de ikke min størrelse. Og til alle dere som også digger J&J, ser jeg at de har salg nå og en god del av kjolene deres er til bare 30 pund. De har til og med mitt forrige J&J kjøp på salg. The Nicky dress med sløyfe i ryggen. Åh, den som hadde visst det for 2 måneder siden. Hehe, får heller trøste meg med den gode dealen jeg gjorde med 2 for 1. Fikk en mail om at kjolen ble sendt en time etter at jeg bestilte, så satser på at den havner i postkassen snart ♥

Bruker forresten størrelse 8 for de som måtte lure.

Hva syns dere om kjolen?

En kjole inn..

.. Og en ny en er bestilt. Eller, jeg bestilte meg et maxi-skjørt fra salget på asos. Liker tanken på at noe fint skal dukke opp i postkassen min og så er det så gøy å åpne "pakker". Er veldig fornøyd med denne kjolen som dukket opp i postkassen i dag da. Var nesten som bestilt! (Hehe, med tanke på den fine sommerværet). Kjolen er fra merket Dry Lake og finnes her. Jeg har størrelsen x-small som passet perfekt. Har helt hekta på chiffon-stoff, og glitter detaljer for tiden. Så denne kjolen ønskes hjertelig velkommen i samlingen min!Hva syns dere om kjolen?

bling my phone!

Ligger her som et slakt i senga til Daniel og shopper nye caser til iphonen min. (Hvis man skal være så sliten etter jobb hver dag, vil jeg være forevig student!) Jeg vil ha noe som er jentete, men ikke alt for mye hvis dere skjønner. Vil ikke gå rundt med en diger blomst på telefonen som veier mer enn selve iphonen. Vil heller ikke ha glitter og glam fra topp til tå (for en gangs skyld), men tror jeg fant noe jeg ble fornøyd med tilslutt. Ebay har så mye å tilby, at man bare får vondt i hodet av å lete etter det perfekte. Grunnen til at jeg må kjøpe ny, er fordi den jeg har begynner å gå i oppløsning. Det er vel prisen for å betale bare 1 dollar.

Nå skal jeg prøve å få litt søvn, før Daniel og Jonas kommer og skal ha jentefilmkveld med meg. Hehe, I wish. Det blir vel heller jeg som skal ha guttefilmkveld med dem. Blod og gørr for the win! Men jeg har hørt rykter om at de er ganske så tøffel begge to, så kanskje jeg klarer å overtale dem til litt romantikk. Vi får se.

Hva syns dere om casene?
Noen som har tips til en film vi kan se? 

NLY Shoes - Fabulous

Iiih, fikk de nye skoene mine i posten i dag! Er så fornøyd kan dere tro. Glitter og glam på høye hæler, blir ikke bedre! Det beste er at de faktisk ikke var så ubehagelig å gå på, til tross for høyden og den tynne hælen. Bestilte størrelse 38 og de passet perfekt på foten, de er altså normale i størrelsen. Så nå blir det nye sko på byen så fort jeg har frihelg og lyst på en bytur! Skoene kjøpte jeg her.Er de ikke fabulous?

Pink, baby!

Da har vi nettopp kommet hjem fra IKEA, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Vet ikke om Daniel er like fornøyd da, siden jeg nå har planer om å gjøre om hele mannehulen hans om til en rosa blomster eng! Haha, neida jeg bare tuller. Men jeg har investert i rosa vaskekluter og håndduker. Daniel eier ingen av delene og det er en pine hver gang jeg skal fjerne sminken eller vaske hendende. Men nå er heldigvis det problemet fikset. Jeg måtte også kjøpe min egen rosa tallerken til frokosten jeg så sårt trenger og en rosa kasse til undertøyet mitt! Kjøpte også et klesstativ til kjolene mine, som jeg har ønsket meg lenge! Whoho.

Hvilken farge har dere på rommet?

Nettshopping!

Det er farlig for meg og være alene en laurdagskveld og ikke ha annet å gjøre på enn å sitte med Macen og raide nettet for fine klær. Da jeg var i byen med Karen i går innså jeg at klærne og skoa i de norske butikkene er så kjedelige, og da jeg var i Berlin så hadde de nesten bare de samme butikkene som i Norge (Zara, Gina Tricot, Bianco, Vera Moda, H&M, Only) og da ble det ikke noe gøy å shoppe der heller. Så da kan jeg unne meg litt nettshopping for sommeren. Har fått litt dilla på glitter og glam i det siste, og endte opp med to nydelige glitter-pieces!


// Skoene finnes her.


// Kjole her.

Gleder meg i alle fall til de dumper ned i postkassa mi (farmor si) i løpet av neste uke.

Hva syns dere?

Lundberg

Nå er yndlingsskoene mine fra Lundberg 50% av på members.com. Bare et lite tips til alle de andre som også syns de er sykt kule. De er i alle fall behagelig å bruke en kveld ute på byen, til tross for at de er high heels. Og siden hælen er ganske tykk er sjansen for å snuble og dumme seg ut litt mindre. Hehe, high heels med supertynn hæl er ikke noe å tulle med.

Er de ikke fine?

Leather jacket

Jeg som så og si bruker en skinnjakke til hvert eneste festantrekk jeg setter sammen, må nesten ha gjort et godt kjøp nå som jeg har investert i en hvit en. Falt pladask for denne hvite skinnjakken fra Gina Tricot og kunne ikke gjøre annet enn å la den få bli med meg hjem. Håper bare kvaliteten er bra slik at den ikke gulner etter et par kvelder ute på byen. Har en hvit skinnjakke fra Spania som ikke ser veldig delikat ut nå, men siden denne var dyrere satser jeg på at det ikke er noe problem. Fin er den uansett.

Er den ikke fin?

Flower power

Kom nettopp hjem fra den lille byturen min. Prøvde å la være å handle så mye, men noe fikk bli med meg hjem alikevel. Det jeg var mest fornøyd med tror jeg må bli en blomsterkjole fra Gina Tricot og ny krølltang som forøvrig var kjempebra. Gleder meg til å bruke den nye kjolen min i Berlin på søndag. Iih, enn at jeg reiser til Berlin snart. Blir godt å komme litt vekk fra Noreg.


Hva syns dere?

shoppingtime!

Kom hjem fra bestemor i sted og litt sliten etter en mindre hyggelig telefonsamtale, og var egentlig klar for å legge meg før mamma kommer med lønnsslippen og sier at jeg må åpne den. Selv var jeg ikke like begeistret for jeg hadde regnet ut at jeg skulle få omtrent 3000. Så da kan dere regne med jeg ble overrasket da det stod at jeg fikk 10 000 utbetalt. Det å få feriepenger uten at man forventer det er en herlig følelse. Så nå skal jeg inn i shoppeterapi og få opp humøret litt. Hehe, en farlig hobby. Skal ikke bruke så mye da, vil heller spare det til jeg reiser til Berlin på søndag!

Victorias Secret - bombshell bikini!

Jeg føler ikke denne bloggen handler om noe annet enn Victorias Secret bikinier, undertøy, håndkler og så videre for tiden. Noen har i alle fall gått litt for mye amok innepå siden. Noe som absolutt ikke er bra for kontoen. Har fått så mange dumme tollregninger i det siste at jeg får vondt innvendig. Spesielt når posten tar 120 ekstra for å gjøre jobben. Når jeg hentet denne bikinien har de gjort noe feil med regninga slik at jeg måtte betale mer, og når jeg sitter 20 minutter i telefonen og prøver å ordne det hele får jeg bare beskjed om at hun dama i kundeservice ikke kan hjelpe meg. Nehei, tenker jeg. Hvem kan hjelpe meg da? Ååh, blir så irritert når noen gjør en feil og så lar de bare nestemann ordne opp. Mens nestemann sender deg bare videre i håp om at du tilslutt skal gi opp. Selv har jeg sendt en klagemail til posten og så får vi se hvordan det ender. Her er uansett den nyeste VS-bikinien i samlingen min.

I sted fikk jeg mail av en kompis om jeg ikke kunne sende over størrelsene mine. Han var på reisefot og ville sende meg en liten eksamensgave. Haha, lurer på hva det kan være. Blir i alle fall en liten opptur til min ellers så "tomme" postkasse. Alt ordner seg i alle fall for pliktoppfyllende piker. I det siste har jeg dødd innvendig når jeg leser, ser på bilder og så videre om alle som er ute og har et sosialt liv, mens jeg selv sitter her og pugger nyrefysiologi og bakterier opp i mente. Da syns jeg det var på tide med en liten oppmuntring så denne eksamensgavemailen kom som bestilt! Hehe, nei nå må jeg grave meg ned i bøkenes verden igjen og fylle opp ekstra på karmaen min! Snakkes senere fininger! ♥

Open back - bow dress

Er kjempefornøyd med den nye kjolen min fra Jones & Jones. Perfekt stoff, farge og form. En typisk Hanna kjole med åpenrygg, sløyfe og puffete underdel. Det eneste negative er at jeg valgte feil størrelse. Har aldri hendt før, så en gang måtte vel bli den første. Tenkte jeg skulle prøve meg på en small/10, men den er alt for stor rundt brystet så jeg må bruke en VS BH som synes alt for godt. Hm, må prøve å finne en løsning på det. Bortsett fra dette er jeg veldig glad i den nye kjolen min. Den blir nok helt sikkert antrekket for kvelden når jeg skal på en åpning av en Bar/restaurant på torsdag. Selv om kjolen er litt stor i overdelen, har jeg klart å gjøre den om til et skjørt så kanskje det blir løsningen! Kjolen er egentlig fra nelly, men ser at den er utsolgt. Men man kan finne kjolen her på Jones & Jones sine hjemmesider.Hva syns dere?

I love Lipsy and the mail man!

I hele mai har jeg gått og gruvd meg skikkelig til den tollregninga jeg kom til å få etter å ha bestilt meg en kjole fra Lipsy til over 1000 kroner. Regnet med at det ble en plass mellom 500-600 hundre kroner ekstra, og det har jeg virkelig ikke råd til nå. Men da jeg kom hjem i sted og sjekket postkassen var den bokstavlig talt fylt opp og jeg skjønte ikke hvem i all verden som har sendt så mange pakker til meg. Den ene var Jones & Jones kjolen fra nelly, en hentelappe på Victorias Secret bikinien min, og en sponsorpakke fra jewellian. Det siste jeg tar ut er en stor pakke hvor det står Lipsy på. Gjett om jeg ble glad da. Jeg slapp å betale den dumme tollregningen fordi Lipsy hadde skrevet utenpå pakken at det var en gave. I ♥ Lipsy, det er i alle fall sikkert. Nå skal jeg ha en liten julaften å pakke opp alle gavene før jeg begynner lesingen. I alle fall en ekstra motivasjonsboost. Blir bestandig så glad når postmannen kommer med pakker til meg.

Har dere kjøpt noe nytt i det siste?

Victoria's Secret - Dream Angel Bra

Gjett om jeg blir sommerlig og fin i dette undertøyet fra Victoria's Secret i sommer da. Det er en Dream Angel Demi Bra i fargen floral lace og det kostet meg omtrent 700 kroner inklusiv toll og shipping. Helt klart verdt det nå som jeg lenger ikke bor i USA og kan handle på VS annen hver dag. Husker Oda og jeg brukte å kjøre 20 minutter bort til Emeryville bare for å dra å se på VS undertøy, og vi kom som regel aldri tomhendt hjem. Bestandig på vår lille utflukt spilte vi fjortissmusikk, sang så vinduene holdt på å sprekke og digga livet. Haha, memories. Nå må jeg nøye meg med nettshopping og tollregninger på posten. Ikke akkurat den samme opplevelsen, men fint undertøy det får man.

Hva syns dere?

Jones & Jones - the Nicky Dress

I natt (av alle ting) når jeg egentlig skulle sove søtt, endte jeg opp på nelly og fant ut at de nettopp hadde fått inn yndlingskjolen min fra Jones & Jones (den hvite kjolen fra noen innlegg under her der jeg lurte på hvilken kjole jeg skulle velge). Så når nelly hadde fått inn J&J kjolen jeg ønsket meg, betydde det null toll å betale for meg, og jeg klarte ikke å styre unna. Dessuten letet jeg fanatisk på nettet etter en rabattkode jeg kunne bruke slik at det ble enda billigere og jeg fant, jeg fant. (bruk NELLY15 og man får 15 % avslag på alt man måtte ønske inne på siden. Whoho). Har litt dårlig samvittighet for at jeg kjøper for mange kjoler, men kjøpt er kjøpt. Kjolen jeg kjøpte finnes forresten her.

 

Hva syns dere? Er den ikke ultrasøt?

Hvilken kjole burde jeg velge?

Nå som sommeren nærmer seg med stormskritt er det på tide å friske opp garderoben et lite hakk eller to. Jeg som er helt hekta på å kle meg i kjoler er veldig glad for årstiden vi er i nå, og trenger noen nye for å ikke gå lei av de jeg allerede har. (haha, excuses - excuses). Uansett, klarer ikke å bestemme meg for hvilken jeg vil ha. Er som han ubesluttsomme fyren på TV-reklamen. Så da trenger jeg deres råd og meninger. Ikke noe hemmelighet at jeg er glad i duserosa og hvitt i alle fall! Er så fint og sommerlig ♥

 

summer dresses

// Kort peachkjole fra nelly med hvite heels som man finner her // Hvit Jones & Jones kjole her med tilhørende sko her // Den lange peachfargete kjolen finnes her // og Elise Ryan kjole her med hvite sko her.

Det ble virkelig en lang og innviklet setning med mye her og der. Haha, uansett. Hvilken kjole burde jeg velge? Jeg er så usikker..

wishlist for summer

Ønskelista for sommeren er lang. Her er et lite utvalg som jeg sikler på for tiden. Det går i undertøy og bikinier fra Victorias Secret, vesker og sko. Tenkte jeg skulle lage en liten "oppsummering" her på bloggen, så hvis jeg finner ut at jeg har råd til å skjemme meg selv litt bort, så vet jeg hva jeg skal ha. Må bare gjemme det for mamma, som gir meg er-du-sikker-på-at-du-har-råd-til-dette-nå-da-blikket!. Jeez, jeg hater det blikket. Får så dårlig samvittighet av den ufornuftige, men oh så herlige, shoppingen min da.
 

VS

// kimono her og svart bikini her og babydoll  her

// Denne Mulberryveska må bli min i løpet av sommeren. Man kan finne den her.

 

shoeheaven

 // Mintgrønne Lundbergsko her,  lyseblå sko Christian Louboutin, hvitesko her og Steve Madden sko her ♥

Hva ønsker du deg akkurat nå? 

The Cobra Shop

Da Daniel og jeg kom hjem fra byen på mandag fikk jeg en urge for å sjekke postkassen og det var lurt av meg. Inne i der lå det et par solbriller som jeg har gått og ventet på. Kanskje ikke så lurt at jeg tok de på med en gang, for champagnen jeg hadde i systemet gjorde at jeg tok noen veldig selvdigger-ish-bilder i speilet. Og siden jeg nå har rudolf sin røde nese, føler jeg ikke for å ta noen nye bilder av brillene så da får de fra mandagsnatta holde. Solbrillene er fra the cobra shop, og heter the Janis Shades.Nå gleder jeg bare til at sola titter frem for fullt slik at jeg kan bruke dem. Fikk nettopp en innsjekking melding fra SAS i sted, jeg reiser tydligvis til Stavanger i morgen. Haha, godt at de følger med i alle fall. På yr står det at i Stavanger er det sol, mens her hjemme i Trondheim ser det grått og trist ut. Uansett, meningen med alt dette vær-preiket et at jeg kan være brillefin i helga. Er også kult med briller som forhåpentligvis ikke alt for mange har!

Hva syns dere om solbrillene?

Nettshopping - en liten handleguide

Jeg har opptil flere ganger fått spørsmål fra dere angående nettshopping. Må man betale mye toll? Er det trygt å handle der? Hvordan er størrelsene? Tar det lang tid før varene kommer? ++ Med dette i bakhodet, og det at jeg har handlet alt for mye på nettet siden jeg kom hjem fra USA, tenkte jeg å lage en liten shoppeguide. Fortelle mine personlige erfaringer med ulike nettsteder jeg liker, tollregninger og størrelser. Håper det kommer til nytte for noen av dere.Nettsted: Victoriassecret.com

Tollregning: Bestiller du fra Victoria's Secret så må du forvente deg en tollregning! Men, jeg mener helt klart at det er verdt det. En tollregning er uansett billigere enn en flybillett til USA som er ditt neste valg om du ikke vil handle fra nettsiden deres. Man må betale 6,9 % (av opprinnelig kjøpesum) i toll for undertøy fra VS, 25 % i moms og 120 kroner for at posten skal fortelle deg. Megasurt, I know.

Størrelser: Størrelsene hos Victoria's Secret er normale i forhold til norske størrelser. De bruker et annet system, så man må gjøre om den amerikanske størrelsen til en norsk størrelse, men så er man good to go. Cupene er de samme. A, B, C, D og så videre. Men størrelsene rundt brystet er annerledes. De bruker 32, 34, 36 og så videre, mens vi bruker 70, 75 og 80. For de som ikke har skjønt det er 32 det samme som 70, 34 det samme som 75 og 36 det samme som 80.

Leveringstid: Leveringstiden er lang hvis man ikke velger ekspress shipping som er 20 dollar (115 kroner) dyrere. Hvis man velger vanlig shipping vil den variere litt med antall varer man har bestilt. Når jeg kjøpte meg undertøyssettet for noen dager siden kom shippingen på 34 dollar (195 kroner). Leveringstiden på valing shipping ligger på 3 uker.

Personlig erfaring: Jeg er utrolig førnøyd med varene hos Victoria's Secret. Tror ikke jeg kan få sagt det mange nok ganger! Kvaliteten er utmerket og man kan bruke og vaske undertøyet om og om igjen uten at det merkes noe på tøyet. Hvis man tar en titt i undertøysskuffen min finner man BARE undertøy fra Victoria's Secret og det er en grunn til det.Nettsted: nelly.com

Tollregning: Nei!

Størrelser: Nelly selger alle slags merker, klær, sko og så videre. Så det er vanskelig å dømme alle størrelsene under en kam. Men det jeg har bestilt har vært normalt i størrelse. Trenger ikke å gå opp eller ned for at det skal passe. Så har man en viss anelse om hvor man ligger i størrelser til klær er man safe.

Leveringstid: Den er jammen meg rask! Whoho for nelly. Tar bare noen dager og så har du pakken i postkassen. Det skal de virkelig få pluss for. En gang så tok det over en uke, og da ga de meg 30 nellypenger i trøstegave. Hehe, det liker jeg.

Personlig erfaring: Jeg må si at jeg er ganske så fornøyd med nelly som nettbutikk. Det har vært noen hendelser der jeg har fått tilsendt feil vare og så videre, men da har de som regel lagt seg ganske flat og gikk meg nellypenger som "trøst". Kundeservice svarer utrolig fort på spørsmålene dine, selv om svarene du får ikke bestandig er tilfredsstillende. Men alt i alt så er jeg ganske fornøyd med nelly som nettside. Du mottar bestillingen rask, slipper toll og de har et stort utvalg av både kjoler og sko.


//Akkurat nå ligger denne kjolen høyt på ønskelista! 


//Disse skoene er helt klart yndlingsskoene fra nelly ♥Nettsted: asos.com

Toll: Dessverre så får man en liten tollregning i posten når man bestiller fra asos også. Før jul så virket det som posten var snille og ga meg ikke tollregning selv om varen kostet over 200 kroner, men nå er de ultrastrenge og en tollregning på man helt sikkert forvente seg. Det gjelder de samme reglene som for det jeg skrev under Victorias Secret. For klær må man regne med 10,7 % toll, 25 % moms og 120 kroner i fortolling hos posten.

Størrelser: Min erfaring er at britiske størrelser er kanskje litt små i forhold til det jeg er vant til. Når jeg har handlet kjoler her har de vært litt korte og så videre, men det kan være selve kjolen og ikke størrelsen. Hehe. Jeg bruker vanligvis small i klær og det tilsvarer en størrelse 8 hos asos. 

Leveringstid: Velger man gratis shipping så tar leveringstiden opptil 2 uker. Velger man ekspress shipping må man legge i en hundrelapp og man får bestillingen etter noen dager tror jeg. Har aldri prøvd sistnevnte, så er litt usikker. Et stort pluss til asos for at de har gratis shipping til Norge. Det er kanskje et lite plaster på såret siden man må betale toll.

Personlig erfaring: Jeg er kjempefornøyd med asos. De selger rimelige klær og man kan være sikker på å finne noe alle andre ikke har. De har et utrolig stort utvalg og man kan blad seg side opp og side ned i kjoler, topper, sko og alt man egentlig kan ønske seg. De er kundeinnstilte og behjelpelige og jeg må si jeg liker asos veldig godt.

Favoritter fra asos ♥
Nettsted: lipsy.co.uk

Tollregning: jeg har faktisk ikke mottat varen min fra lipsy enda. Venter på backorder, så den blir ikke sendt før 30 april. Men jeg regner med at når den kommer så får jeg en fin tollregning i posten også.

Størrelser: Har invistert i tre kjoler fra lipsy, men ikke fått den jeg kjøpte fra deres egen hjemmeside. Den første kjøpte jeg hos nelly og den andre kjøpte jeg hos asos. De har vært normal i størrelse, jeg bestilte en størrelse small altså 8 og begge kjolene har passet.

Leveringstid: Som sagt så har jeg ikke mottat varen min fra lipsy.co.uk enda, men jeg skal oppdatere dette innlegget når jeg vet hvor lang tid det tar å motta varen. Jeg regner med en til to uker slik som hos asos. Man må betale 5 pund i toll. Det tilsvarer 50 kroner så ikke all verden.

Personlig erfaring: Jeg er helt klart en Lipsy fan. De har så utrolig mange kule, fine, spesielle kjoler som man bare kan drømme om å ha på seg. I prisklasse ligger de i alt fra normalt (300-500 kroner) til de over tusenlappen. Selv har jeg nettopp invistert i en lipsy VIP kjole som jeg måtte betale 1200 kroner for. Jeg er ganske så sikker på at jeg kommer til å bli mega fornøyd med kjøpet, så det er verdt pengene.


// Kjolen finner dere her.


Nettsted: jonesandjonesfashion.com

Toll: De kjolene jeg har kjøpt hos Jones & Jones har jeg ikke måtte betale toll for, men jeg kan ikke garantere at det gjelder bestandig. Man blir virkelig ikke klok på når tollregningen kommer eller ikke.  

Størrelser: Kjolene hos Jones & Jones er også normale i størrelser. Jeg har lekt rundt med litt forskjellig størrelser siden de en gang ikke hadde en 8 inn på lager. Da måtte jeg bestille en 10 og det var litt for stort for meg. Kjolen var med åpen rygg og den sitter derfor litt løst siden størrelsen er for stor. Men da er det bare å bruke et midjebelte og så løser det meste seg. De fleste kjolene til J & J har åpen rygg, så det gjelder å invistere i en BH man bare fester over brystene med "lim". Hehe, dårlig forklaring, men man finner det hos Cubus, H&M og så videre.

Leveringstid: Hos meg så bruker det å ta litt over en uke før kjolen dumper ned i postkassen. Ganske grei leveringstid med andre ord. Man må betale 10 pund i shipping (omtrent en hundrelapp)

Personlig erfaring: Jeg er stor fornøyd med Jones & Jones. Kjolene deres er kjempesøte og til å "dø" for. De har virkelig et jentete utseende og passer pefekt for de som er litt dollete av seg. Kvaliteten på kjolene er også god, etter det jeg har erfart.

Mine favoritter fra Jones & Jones


// Kjolen finnes her.

Var dette til noen hjelp?
Hva er deres yndlingsbutikk på nett? 

Summer Floral - Victorias Secret

Iih, nettopp kjøpt meg nytt undertøy fra Victoriassecret. Vet jeg kommer til å få den tollregningen i posten i mai, men det er helt klart verdt det. Må vente 1 måned før pakken ankommer Norge da, men det går vel bra. Blir det en liten ekstra boost til å lese når jeg allerede har kjøpt belønningspakken min. Haha. Har forresten vært kjempeflink og ikke handlet på nettet, i butikker ++ på en god stund. Fikk nesten sjokk da jeg så på bankkontoen min i sted og fant ut at jeg bare har brukt 3404 kroner i hele april (inklusiv fellesutgiftene). Da fortjener jeg i alle fall et nytt undertøyssett. Er så lei av det jeg har, så da er på tide med noe nytt nå som sommeren er farlig nær. Jeg kjøpte BH fra dream angels - demi bra og fargen summer floral. Gleder meg sånn til å prøve den!


// hvis noen føler for å herme, ser dere infoen min her. hehe.

Ah, den er farlig fin. Hva syns dere?

Shoppekveld hos Filippa K

Heisann dere! Sorry for den dårlige oppdateringa, men føler jeg må prioritere litt skole også, så jeg kommer meg igjennom eksamen! Men det forstår dere vel. Kan tenke meg dere er lei av å høre om alt eksamenssnakket mitt! Hehe, kanskje jeg skal lage et innlegg og fortelle hva jeg egentlig driver å leser på. Uansett, dette innlegget skulle ikle handle om skole. Men shoppekveld hos Filippa K i Trondheim. Jeg skal dit/er der sammen med verdens herligste aka Ingvild. Vi hadde det så koselig da vi bodde i USA samtidig ifjor, og det er bestandig en fryd å finne på noe med henne! Shoppekveld innebærer rabatter og goodiebags. Så dette blir virkelig gøy!

Jeg vil ha.

Hva tror dere?


// Kjolen finnes her.

 


Jeg vil, og jeg vil.

Ååh, har så lyst på disse kjolene fra Jones and Jones at jeg får litt vondt inne i meg av å tenke på at jeg ikke kan kjøpe dem. Eller, ikke enda i alle fall! Har nettopp brukt 130 pund på Lipsykjolen jeg ønsket meg, og det får holde for ei stund. Fant ut at jeg har over 30 kjoler i skaper som bare henger der og venter på å bli brukt. Noen av dem har jeg aldri brukt heller. Så jeg må nok nøye meg med de jeg har for ei lita stund. Får bare håpe disse Jones and Jones kjolene fortsatt er på lager når jeg føler for å friske opp skapet igjen. For kjolene er helt klart nydelig og passer perfekt til i sommer! Bah, hvorfor må det være så mange fine kjoler der ute?!


Kjolen finnes her.


//Kjolen finnes her.

Hva syns dere om Jones & Jones kjoler?

New in the wardrobe!

Var som sagt og spontanhandlet litt til sommeren på Gina Tricot på onsdag. De hadde så mye sommerlig og fint at man godt kunne tatt med seg en god del hjem. Men man må vel begrense shoppingen litt. Jeg falt i alle fall pladask for en high waist shorts i mørk dongeri. Tror den kan utgjøre mange kule antrekk i sommer. Må bare håpe at sola titter frem snart, og lårene blir litt strammere på 3T først. Hehe, komplekser komplekser. Men jeg kan ikke noe for at jeg kommer fra ei slekt hvor fettet legger seg lett rundt lårene. Genene mine sier jeg skal ha litt fyldige lår. So what to do then? Neida, det er fint med former! Shortsen kommer uansett til å bli hyppig brukt! Fikk også med meg en svart strikke genser, en utrolig stilig veske og noen belter. Nå syns jeg sommeren bare kan komme. Liker ikke det at det er meldt dårlig vær i Stavanger når jeg kommer. Fant forresten ut at de nye skoene mine på nytt er kommet inn på members.com med 50 % av. Typisk at de skal være på salg etter at jeg har kjøpt dem. Til alle dere som syns de var stilige kan dere nå få dem til 225 kroner her. Helt klart et skokupp i mine øyne. Hadde det ikke vært for at jeg må prøve å begrense pengebruken litt, skulle jeg kjøpt meg et nytt par i grått!

Hva syns dere om antrekket?

Et lite tips

For den nettshopping-gale-jenta jeg er, er det bestandig lurt å finne smarte løsninger slik at shoppingen blir så billig som mulig. Bestandig når jeg handler på nettet sjekker jeg om nettbutikken har en rabattkode liggende ute på nettet eller noe sånt, slik at totalsummen eventuelt kan bli redusert. Eller shopper når nettbutikken selv har et tilbub. Anyways. For alle sammen som handler en del hos nelly, anbefaler jeg å melde deg inn i members.com hvis du allerede ikke har gjort det. Her har de ofte klær og sko fra nelly til 50% av, og noen ganger høyere rabatter også. De har også rabatt på mer dyre merker, sminke og så videre. Men hittil har jeg selv bare benyttet meg av nellyrabatter. Ikke alltid jeg holder meg oppdatert da. Da jeg kjøpte glasgow-skoene for noen uker siden var det ei som fortalte meg at akkurat da hadde de skoene på members med 50 % rabatt. Da ble jeg litt oppgitt av meg selv. Haha, men ikke så mye å gjøre med det. Uansett, kan være et tips for de som liker å handle på nelly, å melde seg inn i members og sjekke hvilke rabatter de har! Akkurat nå har de 50 % på forever uniqe kjolene.Er dere medlem av members.com?

A little too late

For noen dager siden fikk jeg nettopp skoene jeg hadde gått og ventet på. Skulle egentlig få de før jeg reise til Paris, men de hadde havnet i tollen og vips så tok det et par uker. Hehe, men fikk 39 kroner som trøstepremie så da må jeg vel være glad til. Får heller bruke de når jeg reiser til Stavanger i påsken. Har hørt rykter om at været er mye finere der enn i Trondheim så da blir det perfekt med disse to. Skoene er forressten herfra. Jeg har størrelse 38, og de passer perfekt på foten. Er kjempebehagelig å gå med, siden hælen er tykk og stabil. Og så ser de smashing ut, og det er jo et stort pluss!

Er de ikke fine?

the stuff

Som jeg lovte skulle jeg lage et innlegg om tingene jeg fikk med meg hjem fra Paris. Jeg shoppet ikke så alt for mye. Hadde planer om å få mamma til å kjøpe en Lipsy-kjole til meg nå som hun er i London, men med min flaks er den selvfølgelig utsolgt over alt. Baah, så da ble det ingen ny kjole på meg. Hehe, får trøste meg med alt det fine jeg fikk med meg hjem fra Paris. Yndlingsplaggene må bli cardiganen med paletter og glitter, trench coaten og de pastellfargete skoene! Alle tre kostet de 100 Euro hver til de som måtte lure på det. Det meste jeg handlet er fra Zara, bortsett fra den hvite cardiganen med perler som er fra United Colors of Benetton, og skoene som er fra Aldo. Happy shopping to me!

Hva likte dere best?

In love with a dress

Hvorfor har de så mye fint på nettet når jeg absolutt burde spare pengene mine til jeg reiser til Paris på fredag. Det er akkurat som om en stemme sier inne i meg at "enn hvis du ikke finner noe i Paris, da må du ha denne kjolene på samvittigheten." Haha, crazyness? I know. Men jeg har blitt helt betatt av denne kjolen fra Lipsy og nå får jeg den ikke ut av hodet. Tror nesten jeg må få mamma til å kjøpe den for meg når hun reiser til London neste uke. Noe som forresten er superfeigt. Jeg og vil bli med! Hvor jeg skal bruke den, det er et annet spørsmål. Men jeg er helt sikker på at jeg finner en god anledning. Farmor blir jo 85 i år og skal ha stort selskap. Det må være grunn nok i seg selv!

Hva syns dere? Burde den tilhøre klesskapet mitt?

Glasgow high

Da jeg i sted fant ut at jeg fikk litt ekstra penger inn på kontoen før jeg drar til Paris, kunne jeg bestille en eksamensgave til meg selv med god samvittighet! Hadde egentlig tenkt å velge en av de tre tingene jeg la ut på bloggen litt lengre ned her, men da jeg var hos bestevenn dagen før eksamen forelsket jeg meg i disse skoene, og kunne ikke la være å klikke dem hjem til meg. Hjalp litt på samvittigheten at jeg fikk 10 prosent avslag når jeg brukte koden NLYfashiolista.com! Gleder meg til de dukker opp i postkassen! Vet akkurat hvilken kjole jeg skal bruke dem til i Paris! Wohoo.

//Skoene finnes her! ♥

Hva syns dere?

belønningsshopping

Jeg har som sagt shoppeforbud fram til eksamen er ferdig. Når jeg vet at jeg ikke har lov til å kjøpe meg noe, blir det ekstra vanskelig å styre unna nettbutikkene. Derfor har jeg brukt formiddagen på å sikle etter nye kjoler jeg kan fylle klesskapet mitt med. Vurderer forresten å selge noen jeg har fra før, slik at jeg får plass i skapet. Haha. Anyways. Her er noen jeg vurderer å kjøpe i eksamensgave til meg selv, men jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken.

Skal jeg ha denne?

 

Eller denne?

Eller kanskje disse?

Hvem av disse tre syns dere jeg burde velge?

Butterflies


Før jeg gikk inn i mitt (det som ser ut til å være uendelig) shoppingforbud, hadde jeg bestilt meg et skjørt fra asos og i dag lå nydeligheten i postkassen min. Eller jeg måtte vel egentlig hente det på posten og betale 266 kroner i toll, men det var verdt det. Er allerede blitt ganske så glad i det nye skjørtet. Nå gleder jeg meg bare til våren kommer og jeg kan begynne å bruke det. Det er nok litt for sommerlig til å tåle regnværet og den gråe snøen som finnes i Trondheim. Skal love å ikke ha på en gjennomsiktig hvit topp og snøleopard BH fra Victoria's Secret da. Ser nå at det er super kresj. Haha, men det får bare så være for denne gangen!

Hva syns dere?

Du nelly, du nelly..

De har klart å "lure" meg igjen til å gjøre et lite kjolekupp. Jeg satt der ubevisst og skulle legge til plagg til konkurransen om å vinne drømmegarderoben på 30 000 kroner. Så havner jeg over en hvit sommerkjole som jeg med en gang så for meg at jeg skulle bruke på stranda i Hawaii i sommer. Da det sto at kjolen var på salg til 199, hadde jeg ikke noe annet valg enn å klikke den hjem. Dessuten måtte jeg nesten benytte meg av at i dag er siste dag Nelly har gratis frakt. Glad mamma ikke leser bloggen min, for da hadde hun blitt oppgitt over hvor mange kjoler jeg kjøper. Haha, gi meg shoppeforbud noen?


// Kjolen er fra Nelly Trend og du kan finne den her.

Noen andre som har shoppet i det siste sånn at jeg kan få litt bedre samvittighet? hoho ♥

drømmeantrekk for bursdagen!

Jeg surfet litt rundt på forskjellige nettbutikker i går kveld og fant det perfekte antrekket for bursdagen min neste uke. Egentlig hadde jeg tenkt å bruke Sherri Hill-kjolen jeg tenkte å bestille for litt siden, men siden den ikke vil komme fram før i midten av februar måtte jeg finne på noe annet lurt. Det endte derfor opp med at jeg forelsket meg i denne lipsykjolen. Den er så fin at det kribler i fingrene etter å bruke visakortet. Dessuten tror jeg den er godkjent til å brukes ute en kald februarnatt. Eller hva tror dere?


// Kjolen er herfra, skoene finner dere her og jakken her.

Det store spørsmålet er derfor. Skal jeg kjøpe denne kjolen (koster 1195)? Skal jeg bruke noe jeg har fra før? Eller skal jeg finne en annen kjole? Trenger alle gode råd jeg kan få. Må uansett bestille snart sånn at det kommer fram i tide.

Ka-ching!

Ah, jeg elsker følelsen av nykjøpte klær (så lenge den varer i alle fall), og når man føler man har gjort et lite kupp. Følte jeg kjøpte ting i hytt og pine i dag. men da jeg kom hjem hadde jeg ikke brukt mer enn 1000 kroner. Fine ting på salg er en god ting for bankkontoen og meg. Grunnen til dagens shoppingtur var at jeg måtte ha noen fornuftige klær til Åre i helgen. Nytter ikke å møte opp i minikjole og høye hæler da. Så da satser jeg på den litt mer søte og uskyldige stilen. Kanskje jeg klarer å smelte noen istapper alikevel! hoho.


// Buksa og skoene (ja, de kan brukes ute) er fra H&M og genseren er fra Bik Bok.


// Ah, jeg er helt forelsket i det nye skjerfet! Haha, søtere skal du lete lenge etter.


//Strømpebuksen er fra Bik Bok. Liker at Zara skjørtet matcher skjerfet. Hoho.


// Skjerfet og vottene er fra H&M. Boblejakken og solbrillene er fra Bik Bok.

Hva likte dere best?

Just now!

Kom nettopp hjem fra en liten bytur hvor jeg ble en del plagg rikere. Kjøpte masse nødvendig (slik som mikrobiologibok) og noe unødvendig som jeg bare måtte ta med meg hjem. Er helt ødelagt i kroppen etter å traske inn og ut på butikker så nå skal jeg bare kaste (les: legge fint i fra meg) alt på isbjørnteppet mitt og slappe av litt. Kjøpte verdens fineste skjerf som jeg gleder meg masse til å bruke i Åre i helgen. Vet ikke om jeg har fortalt dere det, men stikker til Sverige med 189 medisinstudenter på torsdag for å kose meg med afterski og snø. Tror det kommer til å bli gøy!


// Haha, liker at det er en hodeskalle blandt alle de "søte" tingene!

Viser dere hva jeg har kjøpt senere i kveld. Må innrømme at alt ble ganske rimelig når man handler på januarsalget.

Noen andre som skal til Åre i helgen?

Nattshopping

Det er virkelig ikke bra for meg å rangle om nettene. Jeg ender opp med å bli et par jumpsuits rikere, og noen kroner fattigere. Men penger er til for å brukes. Er de ikke? Daniel var så snill og hjalp meg gjennom hele shoppeprosessen. Tror han ble litt overrasket over hvor mye fram og tilbake, opp og ned det er. Først vil jeg ha en kjole, men så snur jeg helt om og vil ha noe annet i stedet for, og så er jeg tilbake til kjolen igjen. Hehe, er så ubesluttsom noen ganger. Endte til slutt opp med disse to da. 


Den ene kanskje litt mer drøy enn den andre. Så jeg må absolutt trene som en gal denne vinteren, skal jeg ha guts til å gå med den! Begge jumpsuitsene er forresten fra asos.

Hva syns dere om nattfangsten?

Sherri Hill!

Jeg er absolutt forelsket i denne kjolen fra Sherri Hill. Den er så stilig at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Haha, kanskje litt å ta i, men jeg syns den er skikkelig kul. Og så har jeg utrolig lyst på en ny Sherri Hill-kjole til bursdagen min som forøvrig er om akkurat 1 måned i dag. Crazyness! Siden man må eldres, skal jeg eldres med stil. Eller glitter og glam i alle fall. Den vil koste meg 2700 kroner, men jeg mener at den er verdt det. Tenk dere hvor stilig det vil bli med en svart skinnjakke til. Jeg og svarte skinnjakker altså. Tror jeg ser for meg alle fremtidige kjoleantrekk med det.

Anyways, det eneste problemet er at den ikke vil komme fram til bursdagen min. Blir ikke sendt før 2 dager etter den, så da må jeg finne en annen anledning. Men siden jeg tenkte å feire endt eksamen med Londontur i mars og skal tilbringe påska i solfylte La Manga i april, skal jeg nok klare meg fint!

Hva syns dere? Skal jeg kjøpe den?

Et lite kjoletips i natten!

Hvis noen av dere syns Nelly Eve-kjolene på nelly er fine, så har de 25% rabatt på dem fram til i morgen klokken 8. Jeg surfet litt rundt på nettet og fant en rabattkode som ga meg tilsammen 40% avslag. (Bruk koden: NELLYEVETD) Så nå har jeg nettopp kjøpt meg denne nydelige kjolen til bare 287 kroner. Crazy! Og ja, jeg vet jeg er kjolegal!


Jeg fant kjolen min her.

Hva syns dere?

I dag liker jeg posten!

Hver eneste dag de to siste ukene har jeg mast på de andre om å gå å hente posten. Jeg ventet nemlig på 14 ulike pakker, og ble helt gal av at de aldri kom. Pappa fikk pakker fra amazon, Oda og Sjur fikk fra Amerika og til og med mamma fikk en para jumper i posten. Men skulle postmannen være snill mot meg? Eh, nei. Følte meg nesten litt glemt av når de andre fikk pakkene sine og ikke jeg! Men i dag derimot! I dag var det andre boller. Jeg fikk hele 6 pakker i posten! Og da kunne de andre bare stå å se misunnelig ut. Det var som en liten julaften, bokstavlig talt!Den ene pakken hadde jeg virkelig ikke forventet at jeg skulle få. I går tok jeg og sendte mail til nettstedet hvor jeg kjøpte gaven og da sa de til meg at jeg kom ikke til å få den før i januar neste år. For de hadde ikke mottat varen fra levrandøren, så de hadde ikke sendt den ut til meg! Klokken 8 i dag våkner jeg av en hentemelding fra posten hvor det sto at jeg måtte komme å hente pakken fra det nettstedet jeg kontaktet i går! Haha, gjett om jeg måtte gni meg i øynene et par tusen ganger for å se at det virkelig var sant. Hvordan går det an liksom? Jaja, glad ble jeg i alle fall fordi det betyr at Borghild får julegaven sin i rett tid!


// Ah, iMac-bling!Det som dumpet ned i postkassen min i dag var to kjoler som jeg skal bruke i jula! Ah, kjoleglede ♥ Julegavene mine fra Daniel, et ark med glittersteiner slik at jeg kan pynte Macen min til jul, julegaven til Borghild og en liten en til meg og helt til slutt en almanakk fra personligalmanakk.com. Sistnevnte var noe av det søteste jeg har sett på lenge. Nå skal jeg virkelig klare å holde orden på sakene i 2012!


// Frøken selvdigger 2012!

Ble ikke almanakken og Macen min fin?

Svar på kjolespørsmål!

I mens jeg holder på å svare på videoblogg på spørsmålsrunden jeg hadde gående tildig i høst (Haha, ikke spør hvorfor jeg enda ikke har svart), tenkte jeg å svare på noen spørsmål skriftlig så vi kommer litt i gang. Dagens spørsmål som jeg har plukket ut lyder som følger:

Det er flere som har spurt meg om hvor jeg handler kjolene mine på nett, og om jeg ikke har noen tips til en god nettside å kjøpe kjole til jul og nyttårsaften eller skoleball! Jul og nyttår er det kanskje litt sent å handle til nå, men har en lur nettside hvor jeg i alle fall vil kjøpe meg en kjole som jeg like så greit kunne brukt på ball!


// Denne kjolen er kjøpt på Retro i Trondheim. Kjolen er fra Acne.

Den første nettsiden jeg bruker å titte innom når jeg er på leting etter en kjole er nelly. Hvis man mot formodning skulle finne drømmekjolen sin der, så er det mye raskere levering og enklere å bestille fra en norsk nettsiden enn en side fra utlandet. Så leter alltid der først. Akkurat nå så har jeg veldig lyst på en av disse to kjolene.


Den første kjolen kan du finne her, og den andre kjolen kan du finne her.

Hvis jeg ikke finner en kjole på nelly tar jeg turen innom asos for å lete litt der. Det som jeg syns er positivt med asos er at kjolene som regel er ganske billig, og de har et stort utvalg! Dessuten har de gratis frakt til Norge så man slipper å tenke på fraktkostnader. Det eneste negative er at du mest sannsynlig må betale toll når man henter pakken på posten. For tiden så venter jeg på denne lipsykjolen fra asos.Etter at jeg har tatt turen innom asos, står lipsy.com for tur. Enda en britisk nettside som jeg liker veldig godt. Her har de veldig mange festkjoler, og man får kjøpt noe som ikke alle andre har. Prisen på kjolene er litt dyrere enn de andre nettsidene. Har ikke handlet her før, men har mailet fram og tilbake med kundeservice for å prøve å få tak i størrelsen på drømmekjolen min. Og da har de vært veldig behjelpelige! Akkurat nå sikler jeg på disse kjolen fra lipsy.


Finner kjolene her og her.

En annen britisk nettside jeg liker veldig godt er jonesandjonesfashion.com. De selger, som navnet tilsier, Jones and Jones kjoler. Her har jeg handlet flere ganger, og frakten kommer på omtrent 80 kroner. Utvalget med kjoler er ikke det aller største, men nesten alle kjolene de har en nydelige. Og så har de veldig mange open-back-kjoler, noe som jeg elsker! Nå skulle jeg gjerne hatt en av disse kjolen i klesskapet mitt.

Finner kjolene her og her.

Den siste nettsiden jeg tenkte å nevne var promgirl.com. Her kan man få kjøpt de fantastiske Sherri Hill-kjolene, og de har et veldig stort utvalg. De har også andre ballkjoler enn Sherri Hill. Har enda ikke bestilt noe her i fra, men er innom nesten daglig for å sikle etter min nye drømmekjole. Tenkte jeg skulle lage et innlegg om Sherri Hill-kjolene senere. Siden så mange av dere har spurt etter dem, og jeg trenger hjelp til å velge hvilken kjole jeg skal kjøpe til bursdagen min! Fortiden er det denne jeg er helt forelsket i!

Noen som har tips til andre gode nettsider å handle kjoler på?

Pencil skirt!

I løpet av julegaveshoppingen klarte jeg å finne noe til meg selv. (Hehe, shocker!) Endte opp med et blyant-skjørt fra H&M til den fine summen av 199 kroner. Er veldig fornøyd med dagens fangst, spesielt når jeg ikke får til å bruke bukse nå for tiden. Er utrolig lei joggebuksa, så å pynte seg med skjørt og kjoler passer meg mye bedre!


// Skjørt og hatt fra H&M (hatten er forresten Oda sin), bluse fra Zara og gips fra St. Olav! hoho.Hva syns dere?

Iih!

Nå kom nettopp julegaven min i posten. Hele veien fra Irland tror jeg, eller var det kina? Den er stor og tung, og kommer til å gjøre meg lykkelig! Haha, nå gleder jeg meg til julaften dere! Om noen få strakser drar jeg inn til Trondheim for å gjøre ferdig siste rest av julegavehandelen. På krykker vel og merke! Kanskje jeg finner noe fint til bloggen også. Må jo nesten ha en gave å gi til en av dere på julaften!

Hva er det dere ønsker dere til jul?

Et billig skotips!

Tenkte jeg skulle komme med et lite tips til alle skoglade jenter der ute som ikke vil bruke alt for mye penger nå før jul. Jeg har nettopp handlet de kuleste Nelly-skoene for bare 99 kroner! Tror jeg fikk 82 % avslag eller noe. Crazyness! Nettsiden jeg handlet skoene på kan du finne her. I 4 dager fremover selger de et stort utvalg av Nelly Shoes til bare 99 kroner. Så anbefaler alle som vil ha et par nye high heels til romjula eller nyttårsaften å ta en titt innom og se om man finner noe man liker. Jeg falt i alle fall pladask for disse skoene.


Ah, det føles bestandig så godt når man har gjort et lite shopping-kupp! Nå lurer jeg bare på hva jeg skal gjøre med alle de nye skoene mine. Er ikke akkurat slik at jeg kan gå med dem ved det første. Haha, huff ♥

 

Innkjøp fra Milano

Er noen av dere som har etterspurt innlegget jeg skulle skrive om innkjøpene mine fra Milano. Selv om det kanskje ikke vil være det mest interessante i verden, så kan jeg vel gjøre det. To av innkjøpene får dere ikke se før julaften. Siden det er julegave til meg selv fra familiemedlemmer. Man vet man er voksen når man handler inn sine egne julegaver.

Brukte alt for mye penger i Milano, og her er noe av det pengene gikk med til.// Denne VS-parfymen lukter himmelsk, og toalettmappen er ultrasøt!// Den nye buksa fra Zara er utrolig kul. Skikkelig kjipt at gipsen hindrer meg i å bruke den!

// Enda en ny vinterjakke. Man kan aldri få nok varme og fine jakker om vinteren! Denne fra Guess er favoritten.// Til slutt en liten forsmak på julegaven min! Ih, gjett om jeg gleder meg til julaften!

Så, hva syns dere? 

Lipsy Glitter Dress

Litt morsomt at jeg nettopp skrev et innlegg om at jeg hadde skyldfølelse for at jeg handlet enda en kjole på nett, og så kliner jeg til og kjøper meg enda en! Haha! Men da jeg sjekket bankkontoen min hadde jeg mye mer enn det jeg trodde at jeg skulle ha, så da var det på en måte greit. Dessuten var kjolen utrolig billig. Asos har salg i dag, hvor de har 40% avslag på alle festkjoler. Så da fikk jeg denne Lipsy kjolen til 300 kroner. Siden jeg har ønsket meg en Lipsy kjole ganske lenge, måtte jeg bare slå til. Håper den kommer fram til jul. Da blir det meg og den på nyttårsaften!

Var den ikke fin?

Forget your boyfriend!

Dagen jeg dro til Milano fant jeg et par nydelige sko liggende å vente på meg i postkassen. De var klar for å ta sine første steg i Milanos gater og jeg gledet meg skikkelig til å bruke dem. Jeg skulle spare dem til lørdagens antrekk med gullkjole og det hele. Men det gikk dessverre ikke helt etter planen. Jeg endte opp med gips på høyre foten, og høye hæler er helt uakseptablet de først kommende ukene.

Så skoene må jeg nok vente med å bruke. I mens får de stå til pynt på hylla mi. De passer jo ganske godt inn der også.


//Skoene kan man finne her!

Er de ikke kule?

At Victoria's Secret.

Gjett hva jeg og Karen har brukt de to siste timene på?

Alle som gjettet: Åh, de har sikkert brukt tiden på å shoppe på Victoria's Secret, gjettet riktig! 

Åh, jeg er en stykk lykkelig Hanna. Victoria's Secret er virkelig drømmestedet å shoppe. De har så utrolig mye fint der. Det eneste skuffende var at de ikke solgte BH'er. Men det var så mye annet kult der så jeg klarte alikevel å svi av noen kroner. Kjøpte bursdagsgave til bestevenn også, så nå kan jeg ha litt bedre samvtittighet over at hun får gaven sin to måneder for sent.Kan vise dere hva jeg har kjøpt litt senere. Nå skal vi tulle oss ferdig med webcam-bilder, og så setter vi oss på flyet til Milano. Gleder meg!
Kjolekupp!

I går fant jeg denne nydeligheten i postkassen, og den kunne ikke komme til et bedre tidspunk! Siden jeg skulle ut, og ikke ante hva jeg skulle ha på meg. Til tross for minusgrader og en frossen rumpe tok jeg på meg nykjolen og en tynn strømpebukse og la nedover mot sentrum. Crazy? Ehh, jaa!Kjolen kostet ikke mer enn 150 kroner. Billig, I know! Man kan finne den hos nelly under salg.

Nå skal jeg "råkjøre" ned til gossip for å rekke avtalen min med Erlend. Den innebærer masse sminke, kjoler og drøssevis med påklistret smil! Jada, dette blir gøy!

Hva syns dere om kjolen?

Metallic!

Først vil jeg si tusen takk for alle de kjempefine og rørende kommentarene jeg fikk på forrige innlegg! Hadde ikke forventet så stor positiv respons. Så da gjør det ekstra godt når jeg faktisk får det! Ah, dere er herlige! ♥

Shoppingrunden med Annette i går endte ikke helt som planlagt. Klarte ikke å styre unna alle butikkene, så endte opp med å ta med meg en metallisk genser hjem. Noe som jeg egentlig var ganske fornøyd med, siden jeg syns det er så stilig. Spriter opp antrekket et hakk, og gjør det mer spennende!Genseren er fra Gina Tricot, og kostet 249,-.

Har dere invistert i metalliske klesplagg i år?

New shoes!

Ååh, gjett om jeg ble glad da jeg fikk hente-melding på posten på onsdag. Jeg var på vei til å kjøre pappa, Oda og Sjur til flyplassen og så får jeg melding om at skoene mine har kommet. Da kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å dra til byåsen og hente dem. Så nå har jeg et par fine sko å bruke ute i Stavanger i kveld. Selv om Daniel hater at jeg vokser 15 cm når vi går ut. Han vil at jeg skal være lita og søt, hørt noe så uforskammet? Hehe!

Skoene er fra nelly og koster 399,-. Størrelsen er 38, og jeg vil si at skoene er normale i størrelsen. Har ikke gått så mye med de enda, men foreløbig er de ganske komfortable. Blir litt stødigere når man har en tykk hæl å stø seg på, i motsetning til de ultratynne jeg bruker å gå på. Alt i alt, så digger jeg de nye skoene mine! Ahh, skogal much?

Hva syns dere?

My new dress!

Jeg hadde helt glemt at jeg hadde bestilt denne kjolen fra Jones & Jones, for det tok en evighet før den dukket opp i postkassen min. Men en hyggelig overraskelse, det var det! Kjolen er kanskje litt for sommerlig for det været vi har nå til dags, men en svart skinnjakke og svarte sko vil rocke den opp og gjøre den mer høstlig. Dessuten kostet den bare 10 pund (88 kroner) og det er helt latterlig billig! Så jeg har ikke dårlig samvittighet for at jeg nå har enda en kjole i samlingen min. Selv om jeg kanskje burde ha det. (Har nok kjøpt alt for mange kjoler i høst)Hva syns dere om den nye kjolen?

Lyst på!

Siden jeg jobber i helga og tjener litt penger til livets opphold syns jeg at jeg kan unne meg selv et par nye sko. Syns disse fra Nelly var ganske kule.


Hva syns dere?

My name is..

Helt siden jeg så sex og singelliv for første gang har jeg ønsket meg et navnesmykke slik som Carrie har, men jeg har aldri helt kommet rundt og fått ordnet det. Helt frem til nå. Har skaffet meg et smykke fra mittnavnesmykke.no, og er veldig fornøyd.

Smykke er i sølv, og er kjedelenge 40 cm. Angrer meg litt for at jeg ikke bestilte 35 cm, for skulle gjerne hatt det litt kortere. Men det spiller vel egentlig ikke så stor rolle. Er veldig fornøyd med å ha navnet mitt hengende rundt halsen så alle kan se det!


Har dere navnesmykke?

Tell me who to choose

I sted forstod jeg at jeg ikke har kjøpt meg sko med høye hæler siden jeg var i New York i sommer, og da begynner det nesten å bli på tide å invistere i et nytt par. Jeg har lyst på noen helt enkle svarte, som kan gå til alle de nye svarte kjolene jeg har kjøpt meg i det siste. Problemet er at jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilke jeg vil ha. Så da tenkte jeg en avgjørelse på bloggen var en lur ide. Hvilke av disse tre syns dere jeg skal velge?

Sko nummer 1 er Exclusive Jennie, og koster 299. 

Neste skopar heter Push, og koster 349.

Det siste skoparet heter Mika shoe, og koster 699.

Hvilket skopar burde jeg kjøpe?

Gleder meg til du blir min!

Jeg begynner å innse at jeg har et lite problem. Det begynner på S og slutter på hoppingproblem. Jeg mener, i løpet av den siste uken har jeg handlet 4 kjoler! 4 kjoler, hva skal jeg med alle sammen? Eller, det var kanskje et litt dumt spørsmål. Kjolegal som jeg er skal jeg bruke dem alle sammen til de er slitt og ugått på mote! Før likte jeg egentlig ikke å handle kjoler, men nå er det som jeg aldri får nok.

Meningen med dette innlegget var at jeg skulle fortelle dere om det nyeste kjolekjøpet mitt. Var gjennom en litt humpete vei før jeg kom meg i mål, men det var helt klart verdt det! Først gikk det ikke an å bestille kjolen, så jeg sendte mail til Jones & Jones (Jaa, det er en ny J&J kjole jeg har kjøpt!) og lurte på om jeg ikke kunne få bestille kjolen alikevel. 1 timere senere får jeg mail om at nå har de lagt ut kjolen for salg bare for meg (liker jeg å tro i alle fall). Og det beste med det hele var at de satt ned prisen på kjolen med 25 pund (220 kroner). It has to be my lucky day!

Tilsammen med frakt kostet kjolen 455 kroner, en pris jeg absolutt ikke skal klage på. Den vil forhåpentligvis dukke opp i postkassa mi i løpet av uken som kommer. Gleder meg allerede! Kjolen kan dere finne her.Hva syns dere om kjolen?
Flere enn meg som er "kjolegal"?

Sur!

Hver dag kan ikke være en dans på roser, og dagen i dag er så langt i fra det som du kan komme. Har i bunn og grunn stresset i hele dag, og ting har ikke helt gått min vei. Jeg skulle nok ha klart å leve med det, hadde bare ikke nelly gjort denne feilen mot meg! Dere husker kanskje at jeg bestilte meg en ny Jones & Jones-kjole på onsdag, og når jeg kom hjem på byåsen i dag lå det en pakke og ventet på meg i posten. Kjempespent river jeg pakken opp, og gleder meg til å ta på meg kjolen som ligger inni. Dere kan kanskje tenkte dere til hvor skuffet jeg ble når det ligger feil kjole i pakken! Feil kjole! Hvor vanskelig kan det være å sende rett vare til rett person? Jeg betalte 700 kroner for kjolen min, og i stedet får jeg tilsendt en kjole de har på salg til 349? Det kaller jeg dårlig service! 

Jeg har prøvd å kontakte nelly, men de har tydeligvis bare kundeservice på mail. Så jeg venter enda på svar fra dem. Ååh, jeg kjenner jeg blir så irritert. Ikke akkurat dette jeg trengte på dagen som var så dårlig fra før av. Hm, det eneste "positivet" i alt dette virrvarret var at kjolen de sendte feil, faktisk var ganske fin. Kanskje det blir så jeg ender opp med begge to!Noen andre som har opplevd samme problem fra nelly før?
Hva syns dere om den andre kjolen? 

og vips så var den min!Jeg vet jeg ikke trenger enda en kjole, eller et annet klesplagg for den sags skyld. Men når fristelsen blir for stor, så klarer jeg ikke å styre meg. En liten fugl hvisket meg i øret at de hadde fått inn Jones & Jones-kjolen jeg kjøpte i sommer i fargen svart, og da kunne jeg ikke dy meg! Den er så fin, så jeg gleder meg skikkelig til denne dumper ned i postkassa mi neste uke!

Shiit, Nelly har fjernet bildet av kjolen. Virker nesten som den ble utsolgt på minuttet! Det står i alle fall nå, 5 minutter etter at jeg kjøpte kjolen, at produktet er utgått. Her går det unna med nettshoppingen skjønner jeg! Jeg er bare sjeleglad for at jeg klarte å kapre meg én!

Dere skal få se masse nye bilder av den nye kjolen, når den kommer neste uke. Kjenner at jeg gleder meg litt allerede. Kjolegal, sa du?

Flere enn meg som liker Jones & Jones utrolig godt?

Nå er alt klart for videoblogg!

Etter dagens disseksjon om hjernen dro jeg inn til sentrum for å kjøpe meg kamerastativ. Tenkte det var en god investering for en blogger som bor alene. (Les: ingen til å ta bilder av meg!) Nå blir det i alle fall litt enklere å ta bilder til bloggen og enda enklere å filme svarene til spørsmålsrunden. Pluss at jeg tenkte å lage en liten sminkevideo til, siden så mange har spurt etter det. Tenkte å filme sminkeprosessen en vanlig morgen foran speilet i gangen. Yndlingsplassen i hele leiligheta, eller i alle fall der jeg bruker mest tid.Regner med videoene kommer i slutten av uka. Må først sette på nye extensions hos Anita, og dra hjem til Orkanger for å redigere filmene. Pappa sitt redigeringsprogram er mye bedre enn iMovie på Macen.

Bruker dere stativ når dere tar bilder?

New shoes!

Var til frisøren i dag for å gjøre en liten touch up, og da jeg gikk forbi Bianco måtte jeg selvfølgelig forelske meg i et par svarte høststøveletter. Jeg har helt dilla på sko som går over kneet, og da butikkdamen fortalte meg at de ikke skulle ta inn over-the-knee-boots i høst/vinter, måtte jeg ha det siste paret de hadde igjen. I år var det tydeligvis knestøveletter som gjelder. Skoene er altså fra bianco og koster 1500 ,-.


Hva syns dere?

Smakebit

I hele går gikk jeg rundt i Trondheim på leting etter dagens kostyme. Det var en langvarig og komplisert prosess skal jeg si dere. Har funnet ut at shoppingen i Trondheim er ikke noe særlig å skryte av, eller det er kanskje jeg som er så vant til å handle i USA at jeg ikke klarer å venne meg til norske klær. Finner absolutt ingenting jeg liker, og det er egentlig ganske irriterende. Uansett, fant heldigvis hovedingrediensen til kostymet som jeg skal bruke på E-festen i kveld, og tenkte å vise dere en liten smakebit!

Fant også en veldig fin ring på Gina Tricot og en nydelig gulløyenskygge på Make Up Store. Så nå er jeg virkelig klar for kvelden!

 

Klarer dere å gjette hva jeg skal være?


Just bought this.

Siden jeg har jobbet nesten hver dag i juli, tenkte jeg at jeg fortjener en liten belønning. Derfor ble jeg en Jones & Jones-kjole rikere nå nettopp. Har bestandig hatt lyst på en slik kjole, og når jeg fant en jeg likte fra Nelly, måtte jeg nesten slå til. Elsker ryggen på kjolen. Åpen rygg er så utrolig fint, spesielt hvis man har en solbrun rygg. Så håper jeg får litt sol på kroppen når jeg reiser til Spania på lørdag.

Kjolen koster 599, men jeg fikk den til 549 når jeg brukte koden DRESS2011 ved betaling. Dessuten er det visst fri frakt hele august hvis man betaler med kort. Ganskje kjekt i grunn. Du finner kjolen jeg nettopp kjøpte meg her.

Hva syns dere om kjolen?

Steve Madden

Når man først er i USA må man utnytte alle de herlige butikkene som ikke finnes hjemme i Norge. En av disse butikkene er Steve Madden som er fylt opp med godbiter. Eller, sko for de som ikke snakker Hanna-språket. Anyways, Selv om jeg har alt for mange sko konkluderte jeg med at jeg kan trenge et par til. Dessuten finner jeg ikke sko jeg liker hjemme i Norge lenger. Var innom de fleste skobutikkene i Trondheim og kunne ikke finne et par jeg kunne tenkt meg. Derfor må man hamstre sko på Steve Madden.

Men nok babling, her er nydelighetene som passer perfekt på foten min..


 Hva syns dere?

New dress!

Dere kjenner meg, må fornye klesskapet så fort jeg har muligheten til det. Og kjoler er noe jeg liker å bruke pengene mine på. Hvem bryr seg om bukser, når man kan gå i kjole hver dag? Denne kjolen fikk jeg til 20 dollar på Forever 21. Ganske rimelig med andre ord.
Hva syns dere?

Shopping in SoHo

Det er mye jeg liker ved New York, og shopping i SoHo er en av tingene. Har finnes det utallige spennende butikker, interessante mennesker i gaten og hjelpsom betjening. What's not to love? Liker spesielt alle komplimentene man får. Jeg brukte den nye kjolen min fra Asos (den som noen av dere syns var for kort og at jeg hadde for store lår til å bruke) og fikk bare skryt. Så, da kan jeg bruke den med god samvittighet!... Må bare passe meg for luften som kommer opp fra bakken, sånn at man unngår slike situasjoner. 

Første stopp i SoHo var Topshop, hvor jeg møtte en usedvanlig hyggelig gutt/mann. Vet aldri hva jeg skal kalle dem. De er vel egentlig menn, men det høres så "voksent" ut. Anyways, han kom fra Leeds i England og det hele endte i en date. Bare synd at jeg skal tilbake til Norge snart. Kanskje neste gang?

 

Har forresten kjøpt meg en ny armanikjole. Den er så nydelig! Gleder meg masse til å vise den til dere. Kjolen har åpen rygg, så det endte med at jeg måtte dra over hele Manhatten for å finne en passende BH til den. Haha, for et styr sier jeg bare. Fant heldigvis en brukbar en til slutt. Handlet også en ny kjole fra Guess. Så nå satser jeg på fint vær hjemme i Norge slik at jeg kan begynne å bruke alle sammen.

Har dere kjøpt noe nytt i det siste? 

New underwear!

...From Victoria's Secret!

Selv om man sier til seg selv at man har nok, klarer man aldri å gå tomhent hjem fra Victoria's Secret. Det er som å vandre rundt i en stor godtebutikk, og man får lyst til å prøve alt sammen. Jeg endte opp med et blått undertøyssett, fordi jeg konkluderte med meg selv at jeg ikke har blått undertøy. Både BH?en og trusa er nydelig og jeg gleder meg masse til å bruke det!

Jeg kunne ikke bare kjøpe meg undertøy. Når jeg først var i gang måtte jeg ha en kjempesøt singlett fra Victoria's Secret super model essentials collection! Altså VS kolleksjonen fra Victoria's Secret sitt fashion show. Måtte også ha en passholder til passe mitt. Jeg som er ute og reiser så mye trenger å pynte litt på passet. Haha, jeg trenger vel strengt tatt ikke, men det bryr vi oss ikke om i dag. 

Var det ikke fint?

Shopping in Beverly Hills

I går var jeg og Karen på shopping i Beverly Hills og møtte Silje og Thea Helene. Kjempesøte jenter begge to, og det var gøy å høre noen snakke trøndersk igjen. Blir det ikke så uvant å komme tilbake til Norge! Vi spiste lunsj kjendisrestauranten Ivy i Beverly Hills. Kjempesøt restaurant og god mat.

Siden jeg allerede hadde fått en god dose Norge, skadet det ikke å få litt mer. Derfor dro vi til Moods of Norway butikken i Robertson boulevard i Beverly Hills. Men ble litt skuffet da det var en svenske som møtte oss i døren! Haha, neida. Svensker er kule, spesielt denne fyren. Han kunne fortelle oss at Kellan Lutz fra Twilight hadde vært der dagen før, og senere på dagen skulle de ha enda et kjendisbesøk. 

Han inviterte oss også på en Moods of Norway Event med hjemmelaget vafler. Skulle ønske vi hadde tid til å dra, men vi endte opp med shopping istedet.Hva syns dere om Moods of Norway?

Sexy little things...

Jeg burde absolutt ikke ha lov til å gå inn på Victoria's Secret, for jeg ender alltid opp med å bruke alt for mye penger der! Kommoden min er snart fylt opp med undertøy, bikinier og babydoller fra Victoria's Secret. Jeg burde vel egentlig fått meg en kjæreste, slik at jeg har noen jeg kan vise fram alt det fine undertøyet mitt til! Det er en del, skal jeg si dere!

Uansett, i dag var det to nye truser som var så heldige å få bli med meg hjem. Jeg kjøpte til og med en tredje én, som jeg skal gi bort til en av dere heldige lesere!

Jeg er helt forelsket i den svarte trusa med hvite prikker på! Egentlig er det veldig rart hvordan et lite plagg kan gjøre at du føler deg så fin. Jeg har nesten bestandig på meg matchende undertøy. Og det går ofte i blonder og sløyfer, til tross for at det er bare jeg som ser det!Hvis dere har lyst på likens Victoria's Secret undertøy som meg må dere følge med litt senere i kveld. Jeg kjøpte dobbelt opp av den ene trusa, og den tenkte jeg å konkurrere bort til en av dere! Føler meg ganske så snill når jeg bruker opp mine siste dollar på dere!Hvilken truse likte dere best?
Liker dere Victoria's Secret?

Nytt i klesskapet

Jeg prøver så godt jeg kan å la være å bruke alt for mye penger, men når man først finner noe man liker er det vanskelig å motså fristelsen. Jeg og Oda skulle bare en kort tur innom Hollister før vi dro videre til flyplassen. Vi kom selvsagt ut med vær vår handlepose. Jaja, man kan aldri få nok klær dere. Nå gruer jeg meg bare til å få plass til alt det jeg har kjøpt meg i to små kofferter.

Uansett, jeg endte opp med en utrolig kul shorts, en kortbukse og en superbehagelig singlet. Gleder meg til å bruke alt sammen, ser for meg at det er det perfekte strandantrekket. Du kan finne shortsen her, kortbuksen her og singleten her.Hva var det siste dere kjøpte?

Forresten, verdens beste jente, Borghild, har bursdag i dag! Gratulerer så mye med dagen jenta mi! Håper du får en fantastisk bursdag! ♥

Hello sailor!

I dag stod som sagt Harry Potter Land på planen, men siden det er like før jeg entrer drømmeland nå, har jeg ikke energi nok til å skrive et innlegg om det. Det får heller bli på tirsdag når vi kommer hjem. Hadde uansett en helt fantastisk dag, med masse spennende opplevelser og karuseller.

Da føttene verket som verst dro vi til hotellet for å ligge ved bassengkanten! Perfekt anledning til å bruke den nye Victoria's Secret bikinien min. Jeg er en stor fan av sailor-trenden, så denne bikinien passet meg midt i blinken. Den kostet omtrent 60 dollar og man kan finne den her

Solbrillene er fra forever 21, og er blitt mine nye yndlinger.Har dere gått til innkjøp av årets bikini?

Nytt i klesskapet

Prøvde på meg en kjole fra Victoria's Secret og ble helt forelsket i den. Fornuften sa at jeg absolutt ikke trenger en kjole til. Det blir den 8ende kjolen jeg kjøper her i Amerika. Men man kan ikke være fornuftig bestandig. Derfor endte jeg opp med å bli en kjole rikere. Ser for meg å bruke den en varm sommerdag. Enten det er shopping i San Francisco eller langs stranda på Huntington Beach. Gleder meg!


Det samlet seg forresten opp et lite publikum da mamma tok bildene av meg. Han ene gutten tok til og med et mobilbilde av meg. Haha, flaut!


Hva syns dere om kjolen?
Flere som opplever å få publikum når man tar outfit-bilder ute?

You gotta love souvenirs!

Da jeg var i Vegas forrige måned kjøpte jeg en del souvenirer. Man kan ikke forlate Vegas uten å ha med seg drøssevis med ting som minner deg om plassen. Hvem vil vel ikke ha en kaffekopp som glitrer, eller et stort vodkaglass som blinker? Eller hva med en I <3 Las Vegas topp? En slik topp kan man ikke unngå å kjøpe. Så om dere noen gang drar til Vegas, her er mine tips til hva som må bli med dere hjem i kofferten.

Glasset er mye kulere når det er fylt opp med drikke. Bare så det er sagt!

Love my I <3 Vegas shirt! Bruker den så og si hver dag. True story.

Et signert bilde av en gjeng lettkledde mannfolk er souvenir alle jenter burde få med seg hjem!

Las Vegas capsen min! Den er lovely. Beskytter meg for sola og ser stunning ut!Hvilken souvenir likte dere best?

Har forresten laget meg nytt design. (Er ikke helt ferdig enda). Hva syns dere så langt?

To buy or not to buy?

Thats the question...

Hva tror dere? Vi er blitt invitert i bryllupp i Minnesota i Mai. Søte Laura og Matt skal gifte seg, og dermed blir det tur til Minnesota for å oppleve et amerikansk kirkebryllupp. Gleder meg! Uansett, lurer veldig på om jeg skal kjøpe denne kjolen fra Guess og bruke den i brylluppet. (Se bort i fra strømpebuksen og skoene). Tenkte å style den med svarte pumps, svart clutch og diamantring. Men er enda litt usikker på om jeg skal kjøpe enda en kjole. Dette blir da den 7ende kjolen jeg kjøper dette året, så er litt usikker.

Hva syns dere?
Skal jeg kjøpe kjolen eller ikke?

Guess what I bought?

Det er absolutt ikke bra for bankkontoen min at vi har en kjempefin Guessbutikk like utenfor huset. Tror aldri jeg har handlet så mye Guessklær før. Skapet mitt er fylt opp med forskjellige kjoler, skjørt, jakker og vesker fra Guess. Uansett, for noen dager siden var jeg innom yndlingsbutikken igjen, og ble en skinnjakke, shorts og clutch rikere.Tror den hvite skinnjakken er et kleskupp for meg. Jeg har bestandig ønsket meg en hvit overdel jeg kan bruke til kjoler og skjørt, og nå har jeg endelig funnet en. Clutchen er også veldig praktisk. Da jeg var ute på byen fikk jeg plass til et kompakt kamera, et par sko, en god del sminke, en extensionbørste og lommeboken min. Ikke spør meg hvordan jeg klarte å få alt det der i den lille vesken. Det lønner seg å være jente tenker jeg.

Hva syns dere om innkjøpet?

I wanna be your birdie!

Siden jeg reiser til Minnesota om noen dager måtte jeg ha et par sko som kan gi meg litt varme. Hva er vel da bedre enn et par svarte Uggs? De er så behagelig og myke. Det er som å plassere føttene sine i en seng med bomull. Det minner meg forresten på at Dany sa noe priceless til meg på facebook i dag. "if we were birds I would make you a nest of cotton for you to place many eggs! hihihi ♥ peep." Haha! Tror ikke jeg har ledd så mye på lenge da jeg leste det. *Peep, peep*

Uansett, her er mine nye Uggs:


Og min nye lue.

Bruker dere Uggs?

Et par plagg rikere og noen dollar fattigere

I dag er det søndag, og søndag betyr San Francisco-dag. Denne søndagen tilbringte vi på de Young-museumet for å se en Van Gogh-utstilling. Bildene skal egentlig være i Paris, men på grunn av oppussing endte de i San Francisco. Heldig for oss! Etter et par timer på museum dro vi på shopping for å finne varme klær til vi skal til Minnesota på onsdag. Her i California er jeg vant til sol og varme, og i Minnesota venter det meg 27 minus! Fryser bare ved tanken. Men jeg har vel godt av et par dager med snø og kulde. Endte opp med at jeg kjøpte meg to gensere fra Guess. Guess by Marciano er helt klart den nye yndlingsbutikken min. De har så mye fint der.


//smykke: Bob (Oda sitt)//

Lovte forresten Oda å legge ut bilde av kringla hun laget på toppen av hodet mitt. Hun mener det er en sløyfe, mens jeg er helt overbevist om at det er en kringle. Hva syns dere?

Hva er din yndlingsbutikk?

I'm soo bad

Åh, jeg er så skuffet over meg selv... Eller jeg skjemmes i alle fall littegrann. En dag tok det før jeg klarte å bryte shoppingforbudet mitt. Én dag! Er ikke så mye annet å si enn at jeg er svak . Hver gang jeg prøver et par sko som sitter perfekt, er det sjelden at jeg kommer tomhendt hjem. Dessuten har jeg jo nettopp kjøpt meg to nye, beige kjoler som trengte et par nye sko. (Haha. Dårlig unnskyldning, men den fungerer.)

Jaja, her har dere nydelighetene.Er dere like skogale som meg?

Forresten, sendte premien til Ida Bianca i dag og bursdagsgaven til Annette. Dere må si ifra når dere får gavene. Skal snart ha en ny konkurranse, så det er bare å følge med! : )

No happiness

I dag skulle jeg være den lykkeligste jenta i verden, men i stedet er jeg den tristeste. I dag skulle være dagen jeg skulle få min første Louis Vuitton, men jeg hadde absolutt ikke lykken med meg. Da vi kom til LV-huset for å kjøpe veska, fikk jeg vite at den veska jeg skulle ha ble solgt ut for to dager siden. De får den heller ikke inn igjen fordi det var limited edition. Var ingen god følelse å dra hjem fra San Fran tomhendt. Hadde sett for meg at drømmeveska skulle bli min, og gledet meg som en liten unge på julaften. Men jeg har ikke tenkt å gi opp håpet. Fant ut at Bloomingdales har en LV-avdeling i San Fran, så skal prøve der på lørdagen. Håper jeg har bedre flaks da.

Til tross for ingen Louis fikk jeg kjøpt meg et supersøtt skjørt på Zara og en topp.

Var og på Saks fifth avenue for litt trøste-shopping. Der fikk jeg kjøpt meg en råstilig designerkjole som et lite plaster på såret. Viser dere nydeligheten i morgen, nå skal jeg tulle meg inn i dyna og sove!

Hva syns du om skjørtet?

Louis Louis

På dagens shopping i Union Square var jeg rett og slett i himmelen. Designerbutikker så langt øye kunne se. På grunn av dårlig tid hadde vi planlagt to stopp, Louis Vuitton og Chanel. Begge butikkene levde opp til forventningene. Fant drømmeveska på både LV og Chanel. Ble ikke så vi kjøpte noe i dag, men skal tilbake i løpet av uka og da skal Louis Vuitton-veksa få bli med meg hjem!

Chanel 2,55 var alt jeg hadde sett for meg at den skulle være. Med en gang jeg tok den over skulderen var det love at first sight. Den var rett og slett perfekt. Det eneste problemet var at veska kostet over 20 000 kroner. Siden mamma nekter meg å bruke så mye penger på ei veske, blir det til at jeg må lete etter den i vintagebutikker og forhåpentligvis finne en som er litt billigere. Noen som har noen tips?

Bortsett fra dette fikk jeg kjøpt meg en nydelig genser fra Guess, perlesmykke fra H&M og råkule sko fra Rachel Ray.Ville du brukt 20 000 på ei veske?

 

S to the hopping

I dag skal jeg og mamma dra ned til San Francisco city for å svi av litt penger. Det som er herlig med å bo i et land som Amerika er at det finnes ikke noe som heter stengt på søndager. Her er absloutt alt åpent hver dag. I San Fran skal jeg se etter Chanel-vesken og forhåpentligvis fornye garderoben min litt.Hva skal dere i dag?

Guess it

I dag var det på tide å vende hjemover mot San Fran. Var godt å komme hjem til den store senga mi og netflix med Veronica Mars. Vi hadde et par stopp på veien hjem. Første stopp var klippene i Santa Cruz. Det var rett og slett et syn for øyet.

Bildet tatt av Oda.

Neste stopp var shopping på Premium outlets i Gilroy. Med tanke på hvor mange timer vi brukte der, fikk jeg ikke med meg så mye hjem. Følte ikke det de hadde der var helt min stil. Fikk kjøpt meg en nydelig Guess veske og tilhørende pengebok, pluss yndlingsparfymen min for en billig penge. I løpet av uken skal vi på shopping i San Fran igjen. Da ser jeg for meg at jeg blir noen kroner fattigere på kontoen.

I morgen skal vi begynne filmingen til truth or dare. Det skal bli interessant. Ser for meg at både jeg og Oda kommer til å synke i jorda av flauhet.

Hva syns du om Guess?
Hva er din yndlingsparfyme?

En liten endring i planene

Jeg må innrømme at når jeg hadde valget mellom enten å være turist i San Fran eller shoppe, så valgte jeg å svi av pengene mine. Derfor får jeg leke turist en annen gang. Noe sier meg at det er ikke lenge før jeg er tilbake. Grunnen til at vi hadde begrenset med tid var fordi vi skulle hente mamma på flyplassen. Pappa ville ikke fortelle oss at hun kom, siden det er 11 september og han ville ikke at vi skulle freak'e ut på grunn av at hun skullle fly til USA akkurat denne datoen. Heldigvis gikk flyturen fint.


Tilbake til shoppingen i San Fran, jeg mener det, jeg kunne like godt bodd på det kjøpesenteret vi var på. Det hadde alt en jente kan ønske seg. Hvor hen jeg gikk var det en spennende butikk jeg ville titte innom. Uheldigvis hadde vi ikke tid til å gå innom alle. Men vi rakk da over noe.

Siden jeg har en hjemmeværende husmorrolle å leve opp til, måtte jeg bare kjøpe meg enda en silkemorgenkåpe fra Victoria Secret!


Den er så n y d e l i g!
Kjøpte meg en skinnjakke fra Guess. Digger den rett og slett! Guessbutikken var forresten en butikk jeg bare kunne bodd på. Var så utrolig mye fint der.


Kjøpte meg og en topp fra VS.
Hva tykcs?

Forresten, gå innpå linken her og stem på meg som månedens blogg! Det hadde vært snilt! :)

Warning: don't bend over

I går gikk vi rundt i Berkley by for å finne noe jeg kunne bruke pengene mine på. Og jeg må si meg fornøyd med fangsten. I løpet av shoppingrunden ble jeg nesten sjekket opp to ganger pluss at det var en dame som kom bort til meg og sa noe, hmm, interessant:

Woman: Do you speak english?
Me: yes?
Woman: Don't bend over for then we can see your ass, and it is some guys behind you staring at it!
Me: eeeh.
Ble litt satt ut for å være ærlig. Lærdommen er i alle fall at jeg ikke skal bruke den kjolen igjen uten en shorts under ;)
Anyway, her er det jeg fikk med meg hjem:
Silkemorgenkåpe fra Victorias Secret. Superbehagelig og sexy, love it!


Concealerbørste og øyenvipper fra Sephora
Armbånd, ring og piercing fra Claire's
Fikk disse fem piercingene for 100 kr, det kaller jeg et kupp.
Disse herlighetene er fra Steve Madden. I'm in love!


Skjørt, body og belte fant jeg på American Apparel
Hva syns du?

Gossip girl - complete third season

Det skal ikke mye til for å gjøre meg lykkelig! Det at gossip girl sesong tre er i salg i butikkene er en av tingene. Gleder meg til å sitte timesvis foran TV-skjermen å sikle etter Ed Westwick. Nå som han "nylig" har blitt singel og så vet jeg hva jeg skal fordrive tiden min med i statene.Kjøpte meg også en ny pircing siden jeg mistet min under nattbadingen i La Manga! Gjett om jeg var lei meg da. Fikk helt panikk, og skulle begynne å lete etter den mitt i mørkeste natta. Kan ikke si jeg hadde hellet med meg og måtte nok kjøpe meg en ny en. Kjøpte og en ny høst genser. Er så mye fint i butikkene nå, det er ikke bra for kontoen min.Hva er din yndlingsserie?


herlige fredag

God morgen alle sammen, eller jeg burde vel si god formiddag. Det som er herlig med å ikke gå på skole er at man kan dra til byen for å shoppe når man vil. Hehe, så nå skal jeg bruke bittelitt penger!

shopping med gavekort og tilgodelapper

Siden det ikke er lenge til jeg reiser til USA har jeg hatt ei grundig opprydding på rommet mitt. Inne imellom alt rotet fant jeg faktisk noe nyttig, altså en haug med nedstøvete gavekort og tilgodelapper. Da kunne jeg endelig shoppe litt uten og egentlig bruke opp pengene mine som jeg skal ha når jeg reiser. I like it.

Uansett, her er det jeg bruke tilgodelappene på:Var en del tilgodelapper og gavekort skjønner dere. Den gamleste tilgodelappen, som var fra G-sport, hadde egentlig gått ut på dato for et halv år siden. Men siden jeg er så søt så fikk jeg lov til å bruke den! Hadde egentlig ingen anelse hva jeg skulle kjøpe, så endte opp med en peakgenser og ei rosa yogamatte ; )Hva syns du?

Btw, nå er det ikke lenge igjen til jeg drar til La Manga, mindre enn 12 timer faktisk! :D

I want it all

Jeg har så lyst til å bruke litt penger, men jeg må prøve å være flink til å spare. Vil jo tross alt ha en del penger å bruke i USA og. Heldigvis for meg så har jeg en del gavekort liggende rundt som jeg må bruke opp før jeg reiser, så kanksje det blir litt shopping før Amerika alikevell. Her er en liten oversikt over hva jeg vil ha.


Bruker du mye penger på klær og sko?

MET jeans, hot or not?


Hvilken bukse skal Annette velge?

mobilblogg, blondie på tur

Da sitter jeg og Oda foran slottet, og vi skal straks ned på akerbrygge for å spise. Har hatt en koslig dag med shopping og finvær! 


xoxo

never enough

Fikk kjøpt meg et par nødvendige og unødvendige småting i går.

Det nødvendige var vel dongerijakka og hvite solbriller. Spesielt de hvite solbrillene nå som det er så "fint" vær i trøndelag.
Det litt mer undøvendige var vel enda et par med svarte høylte sko. Men som sagt, man får aldri nok!OG enda en svart kjole. For liksom aldri nok der heller.Kjøpte og stoff og glitter slik at jeg kan være kreativ å lage en Edward-skjorte til vi skal på Ecipsepremieren. Viser resultatet senere.Hva syns du?

Spend some money

Nå skal jeg inn til Trondheim for å bruke litt penger. Begynner å bli en stund siden sist nå, så skal bli godt å komme hjem med noe nytt til garderoben.Nå hører jeg sjåføren tute på meg, så jeg må gå ; )

ice ice baby

Åh, det blir ikke fredag fort nok. Jeg har øvd så mye i det siste at hodet snart sprekker av informasjon! Jeg vil bare ta eksamen, og bli ferdig med den! Hehe, får vel bare være glad for at jeg har litt ekstra tid til å lese enda mer, slik at jeg blir enda flinkere. I dag skal jeg pugge anatomien til rumpe og lår, slik at det sitter som et skudd.

Ble helt betatt når jeg så dette bilde av øynene til Annette, og måtte derfor gå til innkjøp av et par svarte linser selv. Håper de kommer fram til fredag, slik at jeg kan feire med stil!Har du erfaring med fargede linser?

yesterdays catch

I går fikk jeg min etterlengtede lønning (helsetunet glemte å gi meg lønn i mars, så fikk dobbelt opp i går). Derfor syns jeg det passet seg med en liten shoppingrunde. Det er så mye fine sommerklær ute i butikkene nå, skulle gjerne tatt med meg alt sammen hjem. Etter en lang dag i sentrum, dro jeg hjem for å kjøre til frisøren. Til min store overraskelse ville ikke bilen starte. Batteriet var helt flatt. Heldigvis fikk jeg hjelp av Nils Håkon, uten han hadde jeg vel ikke kommet meg hjem med det første.

Uansett, her er det jeg plukket med meg hjem i går.
Klarer du å gjette hvilket antrekk jeg skal bruke 16 mai?

- xoxo

shopping med Oda og eksamenstress

Ahh, det er så deilig med helg! Denne helgen har jeg ingen spesielle planer, og for første gang på lenge kan jeg slappe av og gjøre som jeg vil. Begynte helgen med å dra på shopping med Oda for å roe ned eksamensnervene hennes. Odasøt har privatisteksamen i samfunnsfag i dag - akkurat nå! Alle gode tanker til henne. Tvi, tvi! Snart skal jeg kjøre og hente henne. Deretter blir det kosekveld på Orkanger for å feire at eksamen er over. - xoxo

coconut girl

aah, kokosnøtt lukt må være den beste lukten som fins her i verden. Lukten er perfekt, verken før søt, sur eller bitter men rett og slett herlig! Hadde det vært opp til meg, hadde vi alle sammen luktet kokos.
I dag har jeg sittet i hele dag og lest om celler, celler og atter celler. Derfor kjøpte jeg meg en kokosparfyme som en liten motivasjonsboost. Det er Ralph Lauren, og den lukter himmelskt.

Siden det nå snart er sommer, er det på tide å ta fram coconut body butter fra body shop. En sikker vinner visst du vil lukte herlig på stranda i sommer. Jeg skal i alle fall ose coconut hele sommeren.

Nå skal jeg gå meg en tur til mega sun å slappe av i sola. Fant 200 kroner under bordet på gossip på lørdag, så da trenger jeg ikke å få dårlig samvittighet for at jeg bruker pengene mine på sol.

- xoxo

Summer, I want you

Nå syns jeg virkelig at sommeren bare kan komme. Er så lei av gråe snørester i veikanten, og strøsand og salt på veiene. Jeg vil ha skyfri himmel og sol. Er forhåpentligvis ikke så lenge til det blir slik. Siden jeg savner sommeren sånn, kjøpte jeg meg en sommerkjole på bikbok i dag. Den har en helt nydelig blåfarge med hvite prikker på, digger den.Nå er det nattatid, så buenas noches.

Today is a good day

For alle Twilightfans i alle fall. The twilight saga new moon kom ut på DVD i dag, og det gjør helt klart denne dagen en bra dag. Var på platekompaniet å kjøpte meg Bellas boks, som inneholder new moon, to filmer med bonusmaterialet, en plakat, 6 postkort, et bokmerke, en penn og to armbånd. Alt dette får du til bare 349 ,- Gleder meg til å ha twilightmaraton, å se begge filmene. Nå er det bare 101 dager til Eclipse kommer på kino, I can't wait!

Hva syns dere om Twilight?

- xoxo

Military girl

Jeg har fått helt hekta på militærfarger som militærgrønt og brunt. Sikker på at jeg går i ett med skogen rett bak meg. Noe som er kjekt, så jeg kan gjemme meg for elgen. (Har elgskrekk til tusen etter en mindre koslig elgepisode på Ørlandet) 
Uansett, kjøpte meg et par ting på gt i dag. Et par ting vil si enda et par solbriller, en militærcaps, bukse, kjole og singlet.

Here it is:


buksa mii


Måtte bare ha den kjolen

Hva syns dere?

-xoxo

yeey

I dag når jeg kom hjem fra skolen lå det en overraskelse å ventet på meg i postkasten. Den lå der bare og ventet på å gjøre meg glad, noe som den forresten klarte. Jeg snakker så klart om solbrillene som jeg bestilte meg forrige uke. De er perfekte til å pynte seg med, perfekte til å gjemme seg bak og perfekte til å se kul ut med.

xoxo ;*

Sunglasses

Sola skinner og det kan bare bety en ting. Det er på tide å ta frem solbrillene fra vinterdvalen! Selv om jeg gjerne kunne brukt solbriller året rundt, så må jeg nok forstå at det blir litt vanskelig her i Norge. Ser for meg at jeg hadde fått et par blikk hvis jeg hadde gått ut i snøstorm, regn og sludd med et par fancy solbriller. Jeje, nå er det heldigvis en annen tid. Nå skinner sola som bare det, og garderoben min skriker etter et par nye solbriller å pynte seg med.

Thats why I just bought myself a brand new pair of sunglasses! *Happyface*

Gleder meg til disse snart blir mine
Dette er noen av solbrillefavorittene fra i fjor:Odasøt og meg på den beste ferieturen ever!

Er dere solbrilleavhengig?

xoxo

I love my new shoes

Selv om det er minusgrader ute, masse is og snø og jeg ikke kan bruke skoa mine på leenge, måtte jeg bare ha de. I think i'm in love. Hehe, de er i alle fall de fineste skoa jeg har sett på lenge. De var helt klart verdt hvert spenn, og det at jeg helt sikkert må leve på nudler og riskjeks denne uka.What do you think?

xoxo, Hanna

Rockstar

So, so what, I'm still a rock star
I got my rock moves and I don't need you
And guess what, I'm havin' more fun
And now that we're done I'm gonna show you tonight

I dag er det rocka som gjelder, cowgirl is soo yesterday ;)
Etter at jeg dro innom make up store for å bestille meg kurs, dro jeg rett på torget for å kjøpe meg et par kuule solbriller som gjorde look'en min komplett! Kurset jeg bestilte går ut på å lære seg å bruke sminkekoster riktig. Noe jeg tror blir både nyttig og lærerikt. Kanskje jeg blir pro på å lage store sotete øyner som passer perfekt med rock-chick-look'en min.

jeje..

Rock on (;

A trip to IKEA

I dag skulle jeg og Ole K på IKEA for å handle inn til leiligheta mi. Da jeg skulle ta bussen hjem fra sykehuset for å hente bilen ,opplevde jeg noe komisk. Bussen stopper plutselig på en stor parkeringplass. Jeg tenke "hm, hva skjer nå? Er dette en slags for form kidnapping?" (Haha) Etter et minutt eller noe står vi fortsatt bomfast, så jeg går fram for å spørre bussjåføren om hva som er galt? Han ser stressa bort på meg, så jeg spør om han kan veien? Han svarer "Kan du?!" Haha, jeg trodde jeg skulle dø på meg av latter. Så der stod jeg da, og fortalte den stakkars mannen når han skulle ta av til høyre, eller når han bare skulle forsette rett fram. Lurer på hvordan det gikk når jeg hoppet av bussen..
Uansett, fikk henta bilen og dro på IKEA med Ole K. Der fikk jeg kjøpt masse fint til leiligheta, så nå begynner den endelig og bli litt hjemmekoslig.


Kjøpte to vaser, to glass med svart sand i, og en rosa orkidé
Utenom dette kjøpte jeg hvitt dusjforheng, en stor glassbolle og et hvit serveringsfat til fredag.

Hva syns dere om IKEA?

xoxo, Hanna.

S to the hopping

Yeah, i dag var jeg på shopping. Det var på tide og, føler det er en evighet siden sist. Etter at jeg ble student må jeg prioritere litt annerledes. I stedet for at pengene mine går til høyhelte sko, klær, smykker og ringer, går de til husleie, strøm, skolebøker, mat og drikke. Life is tough! Men dette er vel en del av det å vokse opp, og bli ansvarlig.
I dag har jeg i alle fall brutt med budsjettet, og kjøpt meg noe fint. Kanskje unødvendig, men helt klart verdt det.
Jeg var innom Annette på Change, undertøysbutikken hun jobber i. De har utrolig mye fint der. Jeg ble i alle fall helt forelsket i en blonde BH, som snart skal bli min!

Dagens fangst:

Jakke: 249 ,- Gina Tricot
Skjorte: 149,- Gina Tricot
Belte 99,- Gina Tricot


Skjerf: 199,- Urban


Belte: 399,-  Friis Company


Hvilket antrekk litke du best?

xoxo, Hanna

Shopping til Åre

Nå er det bare to dager igjen til jeg drar til Åre, og da var det bare på sin plass at jeg dro på en liten shoppingrunde for anledningen. Jeg har bytta ut minikjolen og de svarte pumps'a med strikkelue og boblebukse. Tror det blir knallbra.
Jeg skal i alle fall ikke fryse.

Her er dagens fangst:


Har dere vært i Åre?

xoxo, Hanna


My new jacket, love it

Kjøpe meg ny boblejakke i dag. Den er blå, og uberpen. Varm og god er den også. Blir perfekt når jeg skal til Åre om bare to uker. Kjøpte den på bikbok til 400kr, billig. Nå mangler jeg bare å kjøpe inn nye votter, skjerf og lue, så er jeg ready to go.Nå ser jeg The Lord of The Rings med Oda og Vida og spiser pizza med bacon som vi har laget oss, pluss bøttevis med godteri. Yummie.

So cute


xoxo, Hanna

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits