Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Nightlife

Ready, set, go!

Ikveld vinner jeg prisen for selfies. Haha, uten tvil! Jeg skulle egentlig vært hos bestevenn for en time siden. Men tiden flyr av sted når man absolutt skal ta tusen bilder før man går. Jeg får vel pakke på meg skinnjakka og komme meg ut i kulden. Brr, men med litt vin blir vel kvelden fin uansett. La oss håpe det i alle fall. Håper alle sammen får en flott lørdagskveld ♥

Happy New Years!

En smule for sent kanskje, men bedre sent enn aldri! Det ble litt stopp fra julaften av. På første juledag så var jeg ute med Annette og Jenny for å feire bursdagen til Jenny og tidligere på dagen var det maks familiedag og kosetid med brettspill og latter. Dagen etter dro jeg rett til Stavanger for å tilbringe resten av julen med min andre familie, og når jeg er i Stavanger så vet jeg at bloggingen blir dårlig. Jeg klarer ikke å åpne Macen, når jeg vet at Daniel sitter like ved og vil gjøre noe sammen. Så da bruker som regel Macen å ligge helt til jeg kommer hjem igjen. Nå har jeg allerede hatt en hektisk uke på skolen. Vi har begynt på et nytt semester og på planen min så står ortopedi. Samtidig har jeg vært rundt omkring på alle møbelforretninger for å gjøre leiligheten litt mer klar til Daniel kom på besøk. Er super happy for at han er her. Selv om han må øve til eksamen og jeg ikke kan forstyrre. Da blir det i alle fall tid til litt blogging. Så nå skal jeg redigere alle bildene jeg har fra jula og lage et blogginnlegg eller to. Begynner med bildene fra nyttårsaften. Vi var hjemme hos Magnus og Jonus hvor vi hadde det kjempekoselig. Begynner jo å bli veldig godt kjent med alle i den gjengen, så er like gøy hver gang alle samles til champagne og crazyness. 


Klar for å feire det nye året inn!


Elise og meg! 


// My love ♥


// Jonas, the host!


// Meg og søteste kjæresten til Andreas! 


// The Win dress. Love, love, love ♥

Hva gjorde dere på nyttårsaften?

Devil tonight!Torunn har Halloweenparty ikveld, så da er det på sin plass at jeg kler meg ut som djevelen for en kveld. Promise to be nice tho. Tror ikke jeg er en skikkelig bad ass djevel egentlig. Ville aldri funnet meg inn og vært bad mot noen. Hehe, er egentlig skikkelig forkjøla og vil bare legge meg under dyna og sove, men skal nok klare å finne fram litt energi. Nå skal jeg en tur til bestevenn for litt preparty kos og vin for å finne fram til min inner devil. Hehe, ha en fin lørdagskveld ♥

Hipp, hipp hurra!

I dag har bestevenn bursdag! Gratulerer så masse med dagen vennen ♥ Jeg er akkurat på vei ut døren for å feire henne. Men tenkte jeg bare skulle legge med et bilde av antrekket mitt først. I sommer når jeg var i USA med Karen så fikk jeg så dilla på alle hennes bandasjekjoler i freshe farger at jeg tenkte at en slik en må jeg og ha. Litt skeptisk bestilte jeg en kjole fra Ebay faktisk (China style), og overraskende nok skuffet den ikke! Den er åpen i ryggen, sitter som et skudd og gulfargen er to die for. Bestiller gjerne en ny en i en litt mer høstlig farge. Jeg er kanskje kledd litt sommerlig til at det snart er Oktober. Men det får gå. Skoene er fra Steve Madden, cardigan fra Just Female og veska er fra Michael Kors! ♥

Hva syns dere?

F a b u l o u s

Jeez, i går kveld når jeg satt på en benk (han fyren foran oss i taxikøa hadde gått amok på McDonalds og det oste junk food all over the place så jeg fikk Oda til å stå i kø mens jeg kunne sitte på en benk og vente) så hører jeg plutselig noe rope navnet mitt. Først skjønte jeg ikke helt hva som foregikk og trudde jeg hadde hørt feil, men da jeg hørte det igjen måtte jeg gå bort å spørre hvordan jenta bak oss i køa visste hva jeg het. Og tror dere ikke jammen hun hadde lest bloggen min i 2 år. Ååh, fikk litt vondt i magen fordi at jeg har vært så sucky til denne bloggingen i det siste. Er så koselig å møte på noen som leser denne bloggen, til tross for at det har gått litt nedover med den i det siste. Men jeg nyter i alle fall sommeren to the fullest. Og så er jeg sykt sliten når jeg kommer hjem fra jobb om dagene, så den ekstra energien til å være kreativ er litt borte. Men nå er jeg ferdig med de 4 ukene jeg skal jobbe og har 100% fri til å være kreativ igjen.

Har hatt besøk av lillesøster i helgen og det har vært kjempekoselig. Synd at hun måtte dra så fort. I går kveld var vi altså ute sammen i Stavanger. Siden hun ikke er 20 enda dro vi på en plass med 18-årsgrense og jeg syns det var så flaut at jeg var så gammel at jeg plutselig ble twenty one again. Det beste var da han ene fyren sa "what? Er du sikker på at du er 21? Du kan ikke være gamlere enn 20!" Haha, all for looking young!

Nå kjenner jeg at jeg skal sove en liten dupp, så sliten etter yesterday!

Get free

Jeg som skulle bli så flink til å blogge i sommerferien. Dette er nesten like flaut som når jeg snakker til pasientene på jobb og så blir det pinlig stillhet fordi de ikke skjønner poenget mitt. Heheh. Meen, jeg har vært skikkelig working girl i det siste. Har tatt på meg ekstravakt og jobbet dobbelt. Alt for disse pengene altså. Men nå er jeg endelig ferdig for uken. Jeg har tatt på meg finstasen (bluse fra topshop og skjørt fra BCBG - sistnevnte er noe av det fineste jeg fikk med meg hjem fra Amerika hvis vi ser bort i fra Micheal Kors vesken min. Åh, digger det) og er klar for å tilbringe lørdagskvelden ute på byen i Stavanger. Må bare få Daniel i samme stemning som meg, så skal nok dette bli sweet!


Håper alle sammen får en fin lørdagskveld! ♥

E det nå mulighet for å få sjå nå puppa?

Jeez Louise! I går, av en eller annen rar grunn, endte jeg opp på GB/scenen eller hva det nå enn heter. Det er et av de ytterst få utestedene på Orkanger og jeg merker at det er stor forskjell på Trondheim - Orkanger de gangene jeg er det. Hehe, ikke for å være kjip mot Orkanger altså. Men jeg kjenner at jeg ikke helt passer inn i dette miljøet. Når noen er så ustø at de faller på meg ute på dansegulvet, eller når en fyr kommer bort - står lenge ved siden av meg og bare ser - og så åpner han plutselig munnen hvor de mest meningsløse og tragiske ordene kommer ut: "e det nå mulighet for å få sjå nå puppa????" Jeg mener, hva i all verden? For det første så kommer du ikke bort til en jente (i alle fall ikke meg) og sier noe sånt og for det andre så gjør du bare ikke det! Ååh, kjenner jeg blir så sykt frustrert. Det er så tragisk at jeg får vondt i magen. Hehe, men det hjelper vel ikke å irritere seg. Det er jo bare meg selv det går utover. Han fyren var helt sikkert så full (og gammel) at hippocampus har nok ikke lagret på den informasjonen. Så ja, Orkanger og meg vi er vel ikke bare ment to be.Bortsett fra dette var det en koselig kveld. Bestandig gøy å være sammen med Torunn og det at GB/scenen/eller hva det enn nå heter, spilte 80- og 90-tallshits gjorde kvelden mye morsommere! Jeg elsker å synge for full hals til gamle slagere hvor jeg kan alle tekstene utenat. Det blir i alle fall god stemning av det! Ellers har jeg lest og lest og atter lest resten av helgen. Var faktisk så ille at jeg hadde et lite lese-forspill for meg selv før jeg dro for å møte Torunn. Hehe, det skal ikke stå på effektiviteten i alle fall!

Sleeping Beauty!

I går tok jeg allergitablett og sov i 14 timer, i dag har jeg tatt på meg heels'a og er klar for en runde på Kos! Er visst en champagne-event eller noe og det kan man ikke gå glipp av. Har vært på skolen i hele dag sa, så dette har jeg "lov" til. Woop woop, ha en fin torsdag søtinger!

All I wanna do is dance

Da er det på tide å sprette champagne-flaska en siste gang på lenge. Krysser fingrene for at humøret blir på topp, og at jeg ikke snubler i noen trapp denne gangen. Jeg har på meg chunky-heels fra Jeffrey Campbell så det skal forhåpentligvis gå bra. Det er forspill hjemme hos Daniel. 8-9 gutter og meg. Hehe, det kan man like. Deretter er det en tur ut for å ta Stavanger med storm. Er lenge siden jeg har vært ute her nå, gleder meg! For alle andre som skal ut i Stavanger i kveld, dere finner meg på dansegulvet! Woop, woop!

Har dere en fin påske sålangt?

Påskeferie!!

På torsdag var jeg altså ut på påskeblot, den siste medisinfesten før eksamenstida kicker inn. Vanligvis er jeg så dårlig på å få med meg disse medisinfestene. Enten er jeg bortreist, eller så har jeg besøk og den ene unnskyldningen etter den andre kommer frem. Hehe, så på torsdag måtte jeg nesten dra. Var utrolig gøy da. Medisinstudenter kan virkelig å feste. Selvfølgelig havnet jeg i en situasjon der noen kommer bort og sier "Hei, husker du meg?" og så dør jeg litt innvendig fordi jeg ikke har anelse om hvem det er. Men jeg prøver så godt jeg kan å late som om jeg vet det, for å være hyggelig og så ender det med at jeg blir avslørt og så blir det bare enda mer pinlig enn det var til å begynne med. Hehe, jeg kommer i alle fall til å huske han til neste gang!

Når har jeg endelig fått påskeferie og jeg skal nyte hvert sekund av den! (før man vet ordet av det er den plutselig over..) Det skal bli så godt å kunne tenke på noe annet, og ta seg litt fri før den virkelige lesingen begynner. Jeg reiser til Stavanger på mandag (what a suprise) og blir der hele uken. Jeg satser på påskesol, sommervær og godt humor! Gleder meg i alle fall big time til denne ferien.


// Ny yndlingskjole, herfra forresten. Åååh, elsker open back!

Skal dere noe spennende i påsken?

Hehe, men da såå.

Jeg tror jeg klarte å dette i trappen eller noe. Hahah, så syykt flaut! Men jeg er ganske så fiin på vin så jeg vet ikke helt hva som skjedde.. Kanskje likeså så greit at jeg takket nei til et glass øl. Er forresten på påskeblot. Den siste medisinfesten før eksamen begynner for fullt! Have fun sweeties!!

EDIT: ååh, får litt angst når jeg våkner om morgenen og så vidt husker at jeg postet et eller annet rart på bloggen kvelden før. Falle i trappen? Jeg kan ikke en gang huske på at noe sånt skjedde (har med vane å glemme slike traumatiske hendelser). Men jeg har en liten (les stooor)  kul på leggen som må komme fra et eller annet. Hehe, vond er den også. Jaja, hadde det i alle fall skikkelig gøy i går da. Det må jo telle for noe!

San Sebastian

På lørdag var jeg på åpning av San Sebastian på solsiden. De hadde vel egentlig åpnet på onsdag, men jeg var invitert for å smake på maten og drikke litt champagne. Perfekt måte å starte en lørdagskveld på hvor man kommer i stemning både av maten og lokalet. San Sebastian er en tapas restaurant og tilbyr mange spennende retter. Alt fra sjømat, til kjøtt og spekemat. Selv elsket jeg kjøttretten vi ble servert. Husker ikke hva den heter, men var noe bacon-lignende greier og det smakte helt fantastisk. Alt i alt var maten kjempegod og verken jeg eller Annette klarte å stoppe å spise. Hehe, kanskje derfor vi klarte å oppføre oss resten av kvelden! Kan virkelig anbefale San Sebastian om du er i Trondheim og har lyst på tapas!


// På vei til San Sebastian. Haha, han taxi-fyren ble helt blendet av all blitzingen i baksetet.
// Yummie!

Har dere prøvd ut restauranten før?

Exclusive Masquerade

På lørdag var jeg ute på en snurr i Trondheim city, nærmere bestemt maskerade event på Yatchclub i Trondheim. Var veldig imponert over iniativet til eventet. Trondheim trenger virkelig flere slike eventer for å få litt Hollywood style over seg. I følge meg så er det alt for lite sånt. Uansett, hadde det kjempefint og lokalene til Yatchclub was to die for. Rart at jeg aldri har vært der før. Siden jeg selv bare hadde med meg mobilen og den tar crappy bilder i mørket, tenkte jeg å poste noen av bildene som kveldens fotograf Phuong Costello tok. Typisk meg at masken enten er av eller oppe på hodet. Hehe, men det får gå. Kvelden var uansett superfun og det hele toppet seg med klemmert (must nattmat for en trønder) og nashpill hjemme hos bestevenn!


// Kveldens antrekk er fra Bershka, sko herfra, maske lånt av Annette og clutch fra Ebay. Tommel opp for maskerade!

Tonights look!

Crystal bra in my heart! Har ikke fått brukt denne ute før nå, så det er høyst på tide. Vanligvis hater jeg når BHen vises, men denne er alt for stilig til å gjemmes bort bak klærne! Haha, håper alle har hatt en fin torsdagskvekd! ♥

Pictures from saturday

Som dere helt sikkert har fått med dere (siden jeg ikke har nevnt noe annet i det siste), feiret jeg 23-årsdagen min sammen med Torunn-bestis på lørdag. Tema var maskerade og jeg hadde store forhåpninger, som faktisk levde opp til forventningene. Ble positiv overrasket over at så mange av gjestene hadde tatt med seg en maske og selv om man var en rar sammensetning med folk fra både her og der var det topp stemning hele kvelden. Drikkeleker, jellyshots (jeg hadde laget jellyshots i appelsinskall inspirert fra Ida Wulff) og champagne gjorde at de fleste var ganske redusert på søndagen. Men det var verdt det, for det var så morsomt. Må helt klart gjenta noe lignende til neste år. Det å ha så herlige venner gjør at det faktisk blir litt gøy å fylle 23. Selv om jeg enda går rundt og tenker at jeg er twentyone and fuun!

 
// Hjemme hos meg før det braker løs hos Annette!


// Birthdays girls!


// Busy-bee i telefonen


// ♥


// Maskeradegjengen, woho!


// Siimon!


// Loverbirds!


// Skal ikke en gang fortelle hva D gjorde som fikk meg til å le. Hehe, ikke bra!

Takk til alle som gjorde kvelden spesiell 

Had so much fun last night!

Beklager for den crappy oppdateringen denne helgen. MEN jeg har hatt besøk av kjæresten (da må man utnytte hvert sekund man har), og jeg har feiret 23 årsdag med maskerade og alt som hører til. Ååh, dette har vært den morsomste helgen på lenge! Helt klart den beste i 2013. Tror det skal litt til for å toppe denne kvelden. Er så utrolig sliten, som en 23-åring bare kan bli, så dette blir ikke noe langt innlegg. Alkohol er virkelig ikke bra for kroppen. Men det klarer virkelig å lage god stemning. Poster bilder fra kvelden i morgen, nå er det på tide for denne trøtte 23-åringen å legge seg under dyna!

Håper alle dere har hatt en like morsom helg som meg! ♥

Meaningless!

Jeg vet ikke om jeg har blitt bortskjemt etter å ha reist en del og opplevd nye plasser, fancy uteliv og spennende mennesker. For det å dra ut i Trondheim er virkelig ikke så spennende som det brukte å være. Husker da jeg ble 18 og det å kunne gå ut på byen i Trondheim var det morsomste i verden. Det å komme inn på en plass hvor man egentlig var et år eller to for ung til å komme inn var livet og da følte man seg skikkelig kul. Den tiden er bortevekk, det kan jeg skrive under på og nå syns jeg nesten det er litt kjedelig. Det er i alle fall ikke verdt det når man bare blir fyllesyk dagen der på. Det å være på forspill med mennesker du kjenner og bryr deg om, det er gøy. Men det å gå ut på byen, høylydt musikk og ha en eller annen meningsløs samtale med en person jeg ikke kjenner, er ikke som det brrukte å være. Nesten litt skummelt å tenke på, men kanskje jeg begynner å vokse i fra det. Men det å ha på seg de høye hælene og rocke et eller annet nyinnkjøpt outfit, det er fortsatt gøy. Så jeg er nok ikke helt over denne festinga.Er dere glad i å feste?

Støy, men gøy!

Woho, skal i alle fall ikke klage på at det er liv her! Er hjemme hos Annette for å feire bursdagen til Tor Erik. Det et stappfullt med kjente, ukjente og litt kjente mennesker. For å ha noe å snakke om begynner jeg å snakke om sære medisinstuff. Haha, sjekketriks til tusen! Skal hilse fra Robert og Glenn fikk jeg beskjed om, så heihei fra de! Uansett ha en fin lørdagskveld!

balloon love

Har brukt over en time på å legge inn bildene fra det nye kameraet mitt. Hvem skulle tro det tok så lang tid? Skulle egentlig blogge mitt nyeste innkjøp, men det får bli i morgen. Har også begynt å svare på spørsmålene til spørsmålsrunden, til dere som lurte på det. Bildet ovenfor er fra nyttårsaften hvor jeg fant det så interessant å leke med ballongen. Hehe, var så mange sære bilder på kameraet at det skulle ikke vært lov. Det så ut som jeg hadde det morsomt i alle fall! Helt til jeg ble truffet av en rakett, da sank stemningen noen hakk. Tror helt jeg jeg har glemt å fortelle dere det. Har aldri vært noen spesielt fan av raketter, og syns ikke noe om fulle mennesker som holder på å leke seg når slaget slår 12. Så har bestandig holdt meg litt i bakgrunnen. Men i år ble jeg altså truffet. Haha, den setningen hørtes ikke helt bra ut. Jeg overlevde fint da. Ble bare et sår på leggen og et blåmerke. Men det må jeg vel tåle!

Hadde dere en fin nyttårsaften? 

Happy new year!!

Åååh, enn at det snart er 2013. Jeg forstår det virkelig ikke. Tiden går så alt for fort. Crazyness altså. Vi er hjemme hos Magnus og Jonas og feirer det nye året. Har med det nye kameraet så imorgen blir det masse bilder!

Aww, godt nyttår søteste!

Hunter for the win!

Iih, jeg har på meg Hunterstøvler ute på byen! What happened to the world?!

;*

nameless!

Huff! Jeg er så slappis på å bogge når jeg er sammen med Daniel. Jeg vet ikke hvorfor, men vi blir begge to så sykt giddalause og så flyr bare timene forbi. Syns det var nettopp jeg tok bussen ned til sentrum på fredag for å møte han i Møkka-gata som Daniel så fint kalte det, og nå er det allerede blitt søndagskveld! Vi har rukket og gjort en del før det ble søndagskveld da. Daniel var i cheeting-humør med Iba med de knallblåe øynene, og jeg i skravle humør med Aurora. Som dere sikkert skjønner havnet vi ute i går også og gjett hva! Jeg fant skoene mine som jeg mistet på RAUS for noen uker siden. Hm, strange. Men jeg er vel egentlig bare glad til at de kom tilbake til den rette eieren. Annette mistet speilreflekskameraet sitt ute på byen i går, men har noen få bilder som Ronny tok. Kjørte grønn stil med røde lepper og matchende sko. Fargerik og fin, yessda!Nå skal D og jeg lage vafler av alle ting. Vi skulle egentlig begynne for to timer siden. Men jeg sitter her og blogger og Daniel spiller et eller annet spill på iPhonen. Hehe, ting tar virkelig tid i dag. Vet jeg skulle skrive et søndagstema om motivasjon og sånt. Men tror jeg først må finne motivasjon til å gjøre noe fornuftig ut av denne søndagen. Hehe, nei nå blir det vafler på oss! Håper dere har hatt en fun weekend. Det har i alle fall vi! ♥

Friday fun!

Daniel er på besøk og vi er ute med Hanne og kjæresten! Vi har det super fun på Raus med øl og strawberrytinies! Kvelden begynte med dobbel date på indisk restaurant og avsluttes med å se på en særing danse med å holde seg for nesa og riste på hoftene mens han beveger seg ned mot gulvet! Haha, huff.. Awkward! Meen, have fun da dere!

What a night!

.. og ikke i en positiv forstand. Jeg var egentlig ikke i humør for å gå ut i går, men tenkte at en flaske med sprudlevann ville skifte på humøret. Det gjør som regel det. Men det å gå ut på byen er ikke like gøy når man har kjæreste. Det er ikke til å unngå at det er et skikkelig kjøttmarked der ute, og det finnes så mye rart. Man kan selvfølgelig gå ut med jentevenner og ha det gøy med dem, uten gutter. Men når vennene du går ut med er single, blir det som regel involvert en gutt eller to. Det verste var han fyren som var så sykt høy på pæra. Han bare "vet du hvilken skole jeg går på?" "Jeg går faktisk på BI". Jeg skjønte ikke om det skulle være imponerende eller ei. Jeg fant i alle fall ikke han en smule imponerende. Heller mer irriterende. Jeg skjønner meg heller ikke helt på gutter. Eller så er det bare meg som savner Daniel så fælt at jeg setter ut piggene når det motsatte kjønn nærmer seg. Haha, det er litt priceless. Jeg lever i alle fall opp til de svarte piggskoene jeg brukte i går.

Det som gjorde kvelden enda "bedre" var at skoene mine ble stjålet! Dere skjønner, jeg har bestandig med et ekstra par sko ute på byen slik at jeg slipper å gå hjem i høye hæler og da jeg skulle hente de svarte støvlettene mine på RAUS i går var de helt borte. Jeg skjønner det ikke. Hvem ved sine fulle fem stjeler et par sko ute på byen? Merker jeg blir irritert og lei bare jeg tenker på det. De skoene har varmet føttene mine i sitt tredje år nå, og plutselig er de borte. Får bare håpe personen som tok dem angrer, og leverer de tilbake på RAUS.

Dagens trøst har derfor vært å kose med Luna. Den lille hårballen får meg i alle fall i godt humør. Trenger det etter gårsdagen. Hehe, det var forresten ikke bare mas og tjas ute i går da. Hadde det kjempegøy på jenteforspill med Annette og noen fra jobben hennes. Frøken A får meg bestandig i godt humør med det sprudlende humøret sitt og den eventyrlystne personligheten. Det blir med andre ord ikke kjedelig rundt henne. Anywho, nå skal jeg kose litt mer med Luna og lære henne high five. Ble så inspirert av hunden til Carin Elise i går.


Har dere hatt en fin helg?

Mr Trondheim 2012!

Først må jeg bare si at dere er så rause med de fine kommentarene om antrekket mitt. Hihi, blir nesten litt rørt av dere. Dere får meg i godt humør, og det liker jeg. Mr. Trondheim på lørdag var i alle fall veldig gøy. Jeg må innrømme at jeg ikke hadde så store forventninger. Hva gikk egentlig hele showet ut på? Ville disse gutta klare å lage show, eller ville det bli kleine moments på scenen? Jeg tror jeg kan fastslå at de klarte å lage show, og kanskje noen kleine øyeblikk også. Som da Andreas viste rumpa si til publikum... Men som dommerne sa, den var da i alle fall snasen! Ellers kunne gutta imponere med å bøye en stekepanne, synge without you med David Guetta, strippe av seg skjorta og anonsere at man er singel og ha en liten boksefight på scenen. Innholdet var variert og det var noe for en hver smak. selv hadde jeg sansen for han som prøvde å imponere med å komme med fine komplimenter. Det slår alltid an hos en jente, i alle fall hos meg. 


// Mr. Strong man.


Andreas Husby prøver å imponere damene med vin og goodiebag!


Mens Andreas Nygaard tok seg av strippinga!


// Hugo Solis lager show med å gjøre det han kan best.

Vinneren av Mr. Trondheim 2012 ble Roger Berg som hadde en "kosefight" på scenen som han kalte det. Gratulerer til Roger!


// fra venstre: Hugo Solis, Roger Berg, Richard Skog.


// Stine og meg!

Etter showet var det duket for fest på Clarion. Selv fikk jeg litt følelsen av at jeg var på julebord, og lokalet var litt for overfylt av damer. Derfor endte jeg på Down Town med Ida, og Annette på kos. Følte oss kanskje litt for pynta til Down Town, men det var gøy alikevel. Mindre gøy at noen igjen klarte å søle drinken sin på kjolen min. Skjønner ikke hvorfor det må skje hver gang jeg drar ut. Akkurat som om det står, "Hei, jeg kan gjerne bli litt ekstra våt i kveld" skrevet over hele meg. Haha, neida. Nå må jeg slutte å tulle her.


// Sjåfører ringes og iphonebilder tas! Hoho..

Alt i alt en fabelaktig kveld med herlige mennesker, fine kjoler og gode drinker!

Last night's look!

Denne søndagen har bare rast av sted. Ble vekket opp etter bare 5 stuslige timer med søvn, og da fikk jeg ikke lov til å sove lengre. Hehe, sånn er det å sove hjemme enn søndag. Har fått gjort unna en del lesing, og ladet opp batteriene til en ny uke. Gårsdagen var kjempemoro, men siden bestevenn ikke har sendt over bildene vi tok enda, kan jeg fortelle dere om Mr. Trondheim i morgen. Har utallige bilder av antrekket mitt da. Prøvde meg på en Hollywood look a like med krøller, diamonds og glittersko og som dere ser på bildene så var humøret på topp til tross for at mr sniffle er på besøk! Ikke spør hvilken pose jeg prøver meg på nedenfor, men regner med Tor Erik (kjæresten til Annette) syns det var veldig underholdene å se på mens jeg "worked the magic". Hohoh.


// Marylin dress her, glittersko her og smykker fra Snö of Sweden!

Hva syns dere om antrekket?

I know a girl who wants to sleep!

Så hvorfor jeg sitter her og spiser en ristet brødskive med smør og hapå, det kan jeg spørre meg selv om. Kanskje fordi jeg sa til han fyren som kjørte meg hjem at jeg skulle rett opp å lage meg mat (etter at jeg hadde tømt blæra) og jeg ikke ville lyge til han. Eller fordi jeg rett og slett var sulten. Utenfor regner det som bare det og jeg er glad for at jeg heldigvis kom meg trygt hjem. Hodet presser på og bihulene er tett, men alikevel sitter jeg oppe og blogger. Spotify spiller gamle klassikere og det får meg til å tenke på han fyren på down town med den verste sleiken i verdens historie. Haha, ikke bra. Tror jeg kommer til å få mareritt om håret hans i natt. Jeg og Ida fikk oss i alle fall en god latter, om ikke annet. Hvordan jeg havnet på down town når jeg skulle være på Mr. Trondheim. Det er et godt spørsmål. Og hvordan Annette ble byttet ut med Ida lurer jeg også på. Men kvelden var fabulous og det er vel det som teller. Ida og jeg skilte oss i alle fall ut med selskapskjolene våre på Down Town. Har ikke opplevd så mye rar oppmerksomhet og sære sjekketriks på lenge. Haha, ikkje bra.Nå sovner jeg foran Macen og bråvåkner av at facebook tuter og blinker. Haha, god natt da dere. Er vel bare jeg som er våken på denne tiden av døgnet når jeg tenker meg om, så god natt til meg selv! 

Da er Alex igang!Woho, jeg er lykkelig på cider og Alex får meg til å le. Goodiebag har jeg også fått! Nei og nei, så gøy!

Klar for Mr. Trondheim på Clarion i kveld!


// Kjole her og sko her.

Partykjolene og glitterskoene er på, nå blir det cocktailaften med Alex Rosen. 

Ha en faboulous lørdag dere også ♥

Weekend update!

Hei på dere! Har hatt besøk av Daniel i helgen og blogg har derfor ikke vært på førsteplass på prioriteringslisten. Men det regner jeg med dere forstår. Har i alle fall hatt en utrolig herlig, morsom og fin helg. Bestevenn feiret bursdag på lørdag, med storslått fest og helgen har vel egentlig bare rast av sted. Syns det var nettopp jeg var på skolen og hadde om hjerneslag og vips så var man tilbake mandagsmorgen og så føler man at helgen har blitt snytt for en. Fikk i alle fall sjansen til å bruke den nye Jonas Hallberg kjolen min. Fikk så mange hyggelige komplimenter på både farge og fasong at da gjorde nesten ingenting (men bare nesten) at noen tømte drinken sin på meg på slutten av kvelden. Hele ryggen var dekket i ekkel sukkerdrink blandet med spytt fra en mer eller mindre full ungdom. Argh.. Men det er vel ikke til å unngå når man drar ut. Det kan vel skje den beste!


// Kjole fra Jonas Hallberg. Sko som jeg har eid et helt år, men ikke brukt før i forigårs finnes her og veske fra H&M.


// Fineste bestevenn. Hun glitret fra topp til tå med selvlaget veske, sko og armbånd. Fabulous! ♥

Nå er det tilbake til hverdagen. Av og til føler jeg at jeg lever i en liten boble når helgen kommer og jeg tar meg litt fri fra lesing. Er godt at livet kan handle om andre ting enn bare lesing en gang i blandt. Man må bare passe på at det ikke blir alt for mye fri. Så nå, lesing om bildediagnostikk. Jeg skal prøve å lære meg å tolke et røntgen thoraks! Må bare rive meg bort fra denne Macen først!

Håper helgen deres har vært like fabulous!

Champagne for alle penga!

og en supervenn som gjør alt så mye bedre. Det kan jeg like. For øyeblikket har vi verdens kuleste spilleliste på i bakgrunnen og mimrer tilbake til da livet var ukomplisert og vår største bekymring var om den gutten du likte skulle på samme fest som deg. Nå er det jobb, skole, utdanning og fremtiden som du må takle. Pluss humper i veien, ansvar og regninger. Nei, tror det er best jeg prøver å gjøre livet ukomplisert. Akkurat nå føler jeg i alle fall for å ha det gøy. Selv om det er begrenset hvor gøy man kan ha det i Trondheim. Men jeg skal ikke klage. Det å si ja til alt og vær positiv til det meste er mitt nye motto. Noe annet som jeg har lyst til å prøve er å kjøre motorsykkel. Haha, vet ikke hvorfor. Men føler for et skikkelig adrenalin rush. Uansett, må nesten gå tilbake til å være sosial. Blir helt i min egen verden når jeg blogger. Håper i alle fall alle sammen har en skikkelig herlig fredagskveld!

Med glimt i øyet!

Da har jeg endelig fått fatt på Macen min igjen. Føler meg så hjelpesløs uten, men dårlig planlegging i går førte til at jeg og Macen havnet på ulik plass etter gårsdagens festeligheter. Vi begynte kvelden med en superhyggelig middag med foreldre og "svigerforeldre" som vi tullet med i går. Liker at alle sammen kom så godt overens og at praten gikk i ett fra begynnelse til slutt. Når klokken nærmet seg 12 og Daniel skulle dra på jobb, fant vi andre ut av vi også ville dra ut på byen for å sjekke livet. Etter 45 minutters venting på taxi og mye frem og tilbake hvor det hele endte med at taxisentralen skjelte oss ut, ga vi opp ventingen og heller gikk ned til sentrum. Stemningen ble litt mer laber når det var så utrolig fult med folk. Tror verken mamma eller pappa var gira på å ha fulle ungdommer skrike og dulte borte i dem. Men creds for at de i alle fall var med. Av en eller annen grunn så endte vi opp på Ittepå, der Daniel jobber og jeg tok med meg både mamma, pappa og Cathrine i VIP køen. Haha, lurer på hva alle de ventende ungdommene tenkte når vi bare gikk rett forbi. Gøy var det i alle fall, selv om det hele endte med at det bare var meg og Cathrine som holdt ut løpet.


// Mamma og pappa på vei hjem fra ittepå!

Jeg hadde i alle fall en annerledes kveld ute. Digget når C sto og veivet og ropte på Daniel at nå måtte han servere oss. Haha, kan tenke meg Daniel elsket å ha mammaen sin og kjæresten skrikende bak disken. Hun ville ha service og jeg ville ha oppmerksomhet, mens han måtte tilfredsstillende alle de andre som stod og ventet på drikke. Tror hele opplegget var ganske priceless for en utenforstående person. Jeg kan ikke telle på fingrene en gang hvor mange som kom bort for å spørre om jeg var ute med mammaen min, søsteren eller tanten. De fleste ble litt paffe når jeg svarte svigermor med glimt i øyet.Kvelden i går var i alle fall kjempegøy. Litt trist å tenke på at jeg reiser hjem i morgen. Har hatt det så utrolig koselig her i sommer. Nå blir det ikke flere byturer hvor jeg og brosteinene krangler om jeg skal klare å stå på beina eller ikke. Ikke mer kos på kveldstid eller krangling med dyna til Daniel om jeg skal stå opp eller ikke. Blir vel ikke så lenge til jeg kommer tilbake. Må bare overleve en Spaniatur, skolestart og besøk av Daniel først. Men det skal nok gå bra.


Hva gjorde dere i går?

Oh my!

Jeg dro på byen med svigermor i går, og jøye meg var ikke det liv! Jeg har ikke ledd så mye på lenge. Haha, utrolig priceless. Spesielt da jeg prøvde å få Cathrine til å redde meg ut av en klein guttesituasjon. Jeg bare.. Eeh, jeg må høre med svigermor først! Haha, trodde jeg skulle dø der og da. Men oppdaterer dere mer senere. Jeg har glemt av Macen min til farmor, så har ikke noe annen mulighet enn å mobilblogge.

Superfun var det i alle fall!

Nastyness!

Daniel, Sjur og Jonas har forlatt meg på en hard rock pub og jeg vet ikke hvor i all verden jeg skal gjøre av meg. I sted kom det en fyr som lignet på en narkoman og kysse/slikket meg oppover hånden. Jeg et sikker på at jeg har hepatitt B og C allerede! Iiish, så lite tiltrekkende som man kan få det! Når vi snakker om noe som er lite tiltrekkende, jeg spotter nettop D og Jonas og de holder på å flørte med tre damer som er så dekket i tatoveringer at jeg vet ikke om jeg skal le eller grine. Hva tenker han med? Her sitter kjæresten like ved, helt alene på denne dumme puben og så velger han noen hard rock fulle jenter. Jaja, det er vel ikke så mye annet jeg kan gjøre enn å forlate stedet og finne noe annet å fordrive tiden min med! Her er i alle fall a waste of time. Det eneste negative er at jeg helt sikkert kommer til å bli voldtatt eller noe hvis jeg beveger meg ut alene. Hehe, Wish me luck!

New York fun!

Hei dere! Sen oppdatering, men alt har gått i ett siden i går. Vi dro ut på byen med to gutter fra jobben til Daniel og siden jeg var den eneste jenta kan dere tenke dere at det var fun! Hehe, oppmerksomhet fra alle kanter kan jeg fint venne meg til. Thomas (han vi var til) hadde det kuleste soverommet med New York-bilde som dekket den ene veggen. Og når han samtidig digget å ta bilder så var jeg in heaven. Skal bare redigere alle de kule bildene og så kommer det et innlegget snart! Kan love dere kontaktannonse og massevis av bildeupdates!

Ha en fortreffelig lørdagsaften!

Saturday, where are you?

Nå ligger jeg her i min lyselilla bikini fra Victorias Secret, ute i solen og myser mot Macen for å få til å blogge til dere. "Æ vil bare dans" surrer og går i bakgrunnen mens jeg ligger å funderer over alt som skjedde i går. Det var en kveld med masse nye inntrykk. Siden Daniel skulle på jobb, så hadde Jonas fått den heldige jobben å passe på meg. (Dere skjønner, jeg er visst helt umulig når jeg går ut på byen uten D, så jeg trenger barnevakt!) Hehe, neida. Jonas skulle vel bare passe på at jeg ikke var forever alone og det klarte han fint. Det mest spennende som skjedde på den fronten var at en fyr i slutten av 20 åra diskre prøvde å sette seg ved siden av meg på slutten av kvelden. Det var åpenlyst at han prøvde å ta kontakt, men det eneste han klarte var å stirre som en gal og så begynte jeg og den randomme jenta jeg satt ved siden av å fnise. Hehe, selv om han ikke fikk noe nytt nummer i telefonblokka så fikk jeg en ny venninne. Og så fikk jeg danset Swing i går. Haha, det var superrandom. Jeg trodde vil skulle danse rist-rumpa-di-og-handa-i-været-dansen og så begynner han å snurre meg rundt og før jeg visste ordet av det tok jeg fatt i de gamle swingkunnskapenen mine fra ungdomskolen. Men tanke på at jeg hadde champagne i systemet og høye hæler kan jeg ikke se for meg at det var et vakkert syn. Men gøy, det var det. Noe annet som var gøy var å møte Maiken. Kjæresten til Jonas (bestevenn til D). Jeg lukter dobbeldate på laang vei. Hehe, lovely!

Tok ingen bilder i går. Er flaut når jeg er den eneste som har med meg kamera ut, så vi for nøye oss med et bilde fra før jeg gikk ut i går!

 

God søndag da dere ♥

Ready for some action!

Skulle egentlig begynne klokka 4 i dag, men siden jeg har en pojkvän som er så utrolig treg, så blir det ikke før 6 (forhåpentligvis). Jaja, jeg kan vel ikke klage. Han har vel ventet noen timer på meg han også. Dessuten, da hadde jeg massevis av tid til å ta bilder og blogge litt. Vi skal altså ut på byen i kveld, men først skal vi til Magnus og Jonas og spise. Jeg holder på å dø av sult her jeg ligger. Btw, jeg og farmor skulle gå innom vinmonopolet i sted etter handleturen vår, og tror dere ikke jeg hadde glemt legitimasjonen min slik at farmor måtte handle for meg. Haha, lurer på om han fyren bak disken skjønte at min 85 år gamle farmor ikke skulle drikke seg fin på champagne i kveld. Den jobben skal jeg ta meg av!

Krøllefin og klar for litt action. D må bare bli ferdig først!! Blæ, jeg er alt for utolmodig til å vente.

Hva skal dere i kveld?

En god mix

Hei dere! Det er fredag og den første helgen min i Stavanger. Det betyr selvfølgelig feiring på byen og burger til nattmat. Gleder meg utrolig mye til sistnevnte nå. Sitter her med en gjeng fra Mandal, broren til D og Daniel. Hver gang jeg prøver å snike meg unna for å blogge et lite blogginnlegg blir jeg ropt på å må "krype" tilbake. Hehe, jeg er visst ikke sosial nok. Blogging gjør meg visst usosial og kjedelig. Men det er jo så koselig å blogge så den beskrivelsen får jeg vel bare tåle. Nå skal jeg prøve å få tak i Karen siden hun er i Stavanger i helgen. Gleder meg til å se henne igjen, selv om vårt forrige møte ikke vekker så gode minner. Party in Milan og brekking av foten. Hehe, ikkje bra. Prøver å gå for bad-stilen i kveld, så får vi se hvordan det går til slutt!Ha en fin fredagskveld, godinger!

Pictures from Buvika!

Hadde det supergøy hjemme hos Torunn på torsdag. Spontanturer ut på byen er bestandig så morsom. Da har man ingen forventninger for kvelden, og alt kan skje. Jeg måtte dessverre dra hjem før jeg kom så langt som å dra ut på livet, men hjemme hos Torunn hadde vi det i alle fall toppers. Sol og fint vær, champagne og latter så du får vondt i magen. En perfekt "avslutning" sammen med de beste, før jeg pakker sammen sakenen mine og ender opp i Stavanger.Gårsdagens antrekk!

Hei dere! Sorry for sen oppdatering, men litt laber stemning i dag hvis dere skjønner. Hehe, uansett. Har også tusen ting jeg skal gjøre før jeg "flytter" til Stavanger i morgen (iiik), så tiden den flyr av sted. Har fått slengt alt rotet mitt på et sted, så skal jeg prøve å organisere det. Senere skal jeg innom Borghild en tur, alt for lenge siden sist, og så til Annette for å si hade. Gårsdagen var forresten kjempegøy, kommer bedre updates etter hvert.


Kjole her (men tror den er utsolgt), smykke H&M og sko fra nelly.

Ha en kjempefin helg dere!

Girls night out!

Iiih! Fest med de beste jentene mine før jeg reiser til Stavanger på lørdag! Åååh, denne kvelden blir lovely! Oppdaterer dere i morgen, selvfølgelig!

Min egen feil..

At jeg har en forferdelig intens hodepine og et par hæler som føles ut som har vært igjennom det meste! Jeg må innrømme at jeg våknet opp ganske fortumlet i morges og skjønte ikke hvorfor alle smykkene og kjolen lå i senga mi. Da jeg gikk ut på stua ser jeg skoene ligge slengt over isbjørnteppe og ved døra mi ligger det er par falske øyenvipper og venter på å bli trokket på. Ble heller ikke bedre av at jeg sjekket mobilen og så at jeg hadde ringt rundt som en galing til halve telefonlista mi og den siste meldingen jeg sendte begynte med "de gamle mennern!" Haha, ikke bra. Men det var helt klart verdt det for gårsdagens eksamensfest var amazing. Følte jeg fortjente å feire med stil når jeg har vært flink og vært edrubabes siden slutten av april.


// Kjole her, skinnjakke fra Spania og sko her.

Kvelden begynte med bursdagsvors hjemme til Karen (ei jente i klassen til Annette) og der var stemningen upåklagelig. Før festen beveget seg videre til Gossip hvor det var eksamensfest for BI studenter. Jeg var kanskje litt målplassert med tanke på at min egen eksamensfest foregikk på Familien. Men jeg endte da tilslutt opp der også etter at jeg hadde mistet skyssen min hjem fordi jeg snakket med Torbjørn fra Paradise Hotel i stedet for å dra hjem. Hehe, så i stedet for endte jeg opp på Familien for å ta et siste farvell med medstudentene for sommeren. Noe som var littegrann komisk derimot var da jeg skulle ta taxi hjem og fikk akkurat samme taxisjåfør som jeg hadde kvelden før da jeg dro hjem fra Solveig Elise. Med tanke på at den første turen var et kleint øyeblikk uten like var ikke turen i natt noe bedre. Haha, jeg kom meg nå i alle fall trygt hjem til slutt!

Nå må jeg prøve å få gjort noe mer fornuftig som å rydde leiligheten. Vi skrives senere ♥

I følge mamma skal jeg drikke!

Haha, for en oversikt, men jeg får visst ikke lov til å blogge i følge mammaen min. Jeg er visst ikke nok sosial i følge dem. Pappa er kanskje litt for sosial som begynner å synge rundt bordet! Haha, men koselig er det. Får høre historier om pappa sin ungdomstid. Ikke noe som passer seg på bloggen i alle fall. Skal møte bestevenn ute på byen senere ikveld. Tror dette kommer til å bli en så koselig kveld. Gleder meg! Håper alle dere også får en fin natt til første mai!

Working progress

Hei dere! Er midt i ordningsprosessen for kveldens bytur med familien og kjæresten! Det skal bli spennende å se hvordan kvelden utvikler seg! Men ut natten til første mai bruker bestandig å være bra! Massevis av russ og mai! Kan ikke slå feil! Jeg har det i alle fall travelt som bestandig. Er et kappløp mellom meg og tiden. Håper jeg vinner slik at jeg er ferdig til mamma og dem kommer!

Last saturday night!

Hei dere! En blogghilsen fra Daniel og meg som ligger i senga og slack'ern. Haha, hvis det i det hele tatt er et ord. Vi er så sykt trege til å stå opp, spesielt hvis det er fint vær ute og det gjør meg ekstra stressa. Men, jeg må vel bare stresse ned. Stress er absolutt ikke bra for kroppen, jeg vil ikke dø tidlig fordi jeg gikk gjennom livet som en stressball! Uansett, tenkte å legge ut bilder fra i går kveld. Vi endte opp på Crash, som faktisk var veldig gøy. Det at vi dro dit edru og prøvde å gjøre oss fine i ved baren var absolutt ikke gøy for bankkontoen. Men, man lever bare en gang. Gjør man ikke?


// Litt skeptisk i begynnelsen ser jeg!


// Men humøret ble bedre som dere ser!


// Therese og meg. Utrolig kul jente!


// Kjekkeste gutten på utestedet i går var min!
// Her tror jeg en var klar for taxi, mens den andre ikke helt. Haha.

Gjorde dere noe gøy i går?

party i pysjen!

Jeg fikk plutselig et kikk av energi! Jeg vet ikke hvor det kom fra, men det kan kanskje ha en sammenheng med den vinen jeg konsumerte hos Filippa K. De var så spandable på vinen der, kom og fylte opp glasset mitt før det var tomt, så jeg og Ingvild fant ut at dette var en utspekulert måte å få oss til å handle på. Men jeg klager ikke, vinen var god og jenta ble etter hvert fiiin! Nå som jeg har kommet hjem har jeg ikke noe annet valg enn å ha et lite party i pysjen for meg selv! Men så kom jeg på at jeg kan jo ha party i pysjen med dere! Så alle som har hoppet inn i pysen, dans rundt på stua og vær fjollete med meg! Det er så ensomt å være fjollete alene. Egentlig så må jeg pakke til i morgen, reiser til bestemor for å feire bursdagen hennes, og dermed må jeg også rydde opp før helgen! Blæ, vil mye heller danse rundt med dere! Og noen ganger må man gjøre akkurat det man har lyst til! Legger ut noen bilder som beskriver energinivået mitt. Hehe, enjoy!

Sov godt da fininger!

Pictures from yesterday

Ettermiddagen begynte med besøk fra Andreas og faren, noe som var kjempekoselig. Godt med et ordentlig måltid som ikke bestod av tørr spagetti eller potetstappe med vannkonsistens (haha, no offence baby. Du er mye flinkere enn meg til å gidde å lage middag). Var også gøy å le om alt det rare vi bruker å le av. Som det at vi sitter der som to fjortiser og fniser når de voksne snakker om slekta og alt det rare som foregikk i gamledager. Rada og slåsa, det blir ikke særere enn det.

Deretter var det å dra hjem med Daniel for å ordne meg for kvelden. Vi skulle i bursdagsfest til en fyr og ut på byen etter på. Festen var noe for seg selv for å si det mildt. Har ikke opplevd så mye sprøe greier på lenge. Morsomt å sitte i sofaen og være tilskuer til det hele da. Spesielt når Daniel fikk vennene sine til å gi meg selvtillit for kvelden slik at jeg skulle ha det enda mer gøy. Veldig koselig tanke, men da han ene fyren sa. "Oh, har du vært med i playboy?" ble jeg mer fornærmet enn glad. Hehe.


// Magnus har nettopp smakt på Chili. Haha, digger ansiktsuttrykket!


// Hele kvelden endte i kakefight, så det sier vel sitt. Brukte faktisk en halvtime på å tørke kake fra både TV, gulv, lampe og andre diverse saker.


// Den posen der hadde jeg med meg overalt i går. haha, apotekpose med en pose potetgull og et par flate sko. Til og med da jeg shaket glutes maximus (som lovet) var den lille posen min med meg. Vi var så og si uavskillelig. Selv da Daniel sølte drinken sin over den. Haha, random.


// Blow a kiss and smile!


// Harald har over 150 parfymer. Det er ganske kult da! 


// Daniel in strawberry-heaven! hoho.

Gjorde dere noe gøy i går?

Birthday party

Nå er jeg på vei til enda et birthday party her i Stavanger. Føler alle vennene til Daniel har bursdag nå i påska. Nå er vi hjemme til storebroren til ei jente i klassen min, så det er jo litt moro. Senere på kvelden skal vi til taket og riste litt på gluteus maximus! Yesda, det blir lovely!

Nameless!

Nettopp kommet hjem fra byen. Har en stykk Daniel som klør meg på ryggen og halvsover. Vet ikke hvorfor det klør, vet bare jeg må tømme blæren før jeg legger meg!

Snakkes i morgen fininger.

Matignon og påskefri.

Edit: (dette ble skrevet i går men fikk ikke til å poste det før nå. Derfor alt mase om søndagstema)

Jeg tror søndagstemaet må ha påskefri. Er nettopp ferdig med å lese for dagen og er så utrolig sliten innvending. Det tar på å lese side opp og side ned med fakta stoff. Samtidig er det på engelsk, og jeg må oversette det hele til noe fornuftig i hodet mitt. Kan mildt sagt si at jeg er sliten. Resten av kvelden må jeg bruke på noe som ikke krever så omfattende hjerneaktivitet. Kanskje jeg setter på en skikkelig chick flick, eller begynner å pakke. Vi får se. Jeg stemmer for det første. Pakke kan jeg gjøre i natt. Haha!

For at dette ikke skal bli et helt meningsløst innlegg kan jeg fortelle om lørdagen for to uker siden. Har enda ikke skrevet noe om hvordan jeg opplevde utelivet i Paris. Ikke det at jeg erfarte det i så stor grad. Var en kveld. Fra 00.00 til 06.00. Kom hjem helt utslitt, men samtidig masse energi, snokte rundt på facebook, hadde en stykk snorkende Daniel på siden av meg og følte at livet var herlig. Vi endte opp på et utested/restaurant som het Matignon etter anbefaling fra Unni. Førsteinntrykket var at det var classy og stilfult, og jeg var kjempefornøyd med at vi endte der.Vet ikke om jeg skal fortelle i detalj hva som skjedde den kvelden. Det kan vel både være morsomt og uinteressant på en gang. Hehe, gjelder om å begrense delingen. Uansett, det første som hendte var at hverken Daniel eller jeg visste hvor vi skulle gjøre av oss når vi kom. Det var en lang kø for å komme inn, og vi stod litt uten for å vurderte saken. Etter litt pushing fra meg gikk Daniel bort til dørvakten og vips så var vi inne. Hehe, ikke noe å bekymre seg for med andre ord. Utestedet var nede i kjelleren og Daniel og jeg fant oss et bord å sitte ved. Etter et par drinker eller to, kom det en dame bort til oss for å fortelle at bordet vi satt ved tilhørte kunden hennes og vi måtte flytte oss (noe som betydde å stå) haha. Gjett om jeg ble sur/flau/irritert da. Flaks for oss at jeg hadde smilt til mannen på nabobordet som var sammen med ei jente i Burberry støvler (Daniel og jeg kalte henne bare for dama med Burberry støvlene skjønner dere). Anywas, smilet førte til en invitasjon til bordet hans og kvelden var "reddet"Resten av kvelden gikk med til det man vanligvis gjør på et utested. Dere vet, danse, sippe på drinker, prate med personen som sitter ved siden av deg, smile og ha det gøy. Det er vel ikke så mye mer interessant å si om det. Jeg var i alle fall i godt humør! Kanskje litt for godt humør også, om det er noe som heter det. Det er så lett at godt humør kan bli forveklset med fjollete og fnisete, og det vil man ikke ha noe av.
Må forresten skryte litt av meg selv og fransken min. Hehe, jeg hadde tross alt fransk 5 år på skolen og da Bruno (han fyren vi delte bor med) ikke kunne et ord engelsk var jeg nødt til å tvinge frem glemt kunnskap. Var overrasket over hvor mye jeg husket når jeg var nødt til å huske. Samtalene våre var egentlig ganske komiske. Jeg prøvde å snakke sakte engelsk, han så ut som et spørsmål tegn. Jeg bruker armer og snakker fransk med dårlig aksent, han smiler og ler og sier "Tu es tres jolie!". Haha. Var uansett koselig å prøve seg på en samtale på fransk. Etter klokken hadde på et magisk vis blitt 05.30 var det på tide å ta med seg Daniel (som absolutt ville bli igjen) og dra hjem.

  Ser det ikke gøy ut?

Party i palmen!

Vet ikke helt hva jeg skal skrive om gårsdagens event. Kunne sikkert skrevet en liten novelle, men noen ting er det bedre at bare finnes i hodet mitt. For de som ikke har fått det med seg var jeg på en event i går på Britannia Hotel. Eventen var vel for å promotere Palmehaven på Britannia og det var alle slags mulige mennesker der. Tror aldri jeg har sett så mange kjekke menn i dress samlet på et sted før! Haha, bra jeg har kjæreste slik at jeg oppførte meg! Jeg dro dit sammen med bestevenn og fire jenter i klassen hennes. Er bestandig så koselig å møte nye mennekser. Håper ikke det blir lenge til neste gang. På palmen fikk vi servert champagne, vin og fingermat. Jeg må innrømme at jeg var bittelitt skeptisk til maten (I know, er ganske så enkel i matveien), men kylling på pinne kunne i alle fall ikke slå feil. Og så spiste jeg en jordbærmarsipan, småkaker og druer. Hehe, måtte ha noe mat i magen.


// Poserende frøken klar for å springe til bussen!


// Knips, knips, knips!

// Palmen


// Stine, Karen, Sandra, Tara, Annette og meg!


// Vet bildet er blurry, men måtte bare få frem at Karen og jeg var kjoletwins i går!


// Yummie!


// Enn at de er laget av marsipan. Fancy!


// Fineste bestevenn ♥


// Lars og meg! Den koseligste samtalepartneren!


// Goodiebagen vi fikk. Marsipan, sjokolade, spaprodukt og et gavekort på 300 kroner!

Etter eventen på Britannia ble vi invitert på etterfest på Raus i Trondheim. Må innrømme at jeg var ganske usikker på om jeg skulle gå. Ut på livet en onsdagskveld er sjelden kost for denne frøkna når det står skole og venter på henne dagen etter på. Men jeg kalkulerte det at jeg ikke hadde vært ute i Trondheim siden bursdagen min i begynnelsen av februar så da måtte det vel gå bra! På Raus hadde de den beste drinken jeg noensinne har smakt. Strawberrytiny. Det smakte som å drikke jordbærsaft på sommeren. Nesten farlig. Kom forresten på noe farlig. Hehe, ikke farlig akkurat. Men i går når jeg skulle hilse på en fyr klarte jeg å søle drinken til en eller annen utover hele buksa hans! Huff, det var så sykt flaut. Vet ikke hvordan jeg klarte det, men da jeg skulle strekke ut armen var det en stykk drink i veien. Jaja, han sa det ikke hadde noe å si siden jeg var en vakker ung kvinne. Men jeg regner med han ble litt snurt alikvevel!

Hvis man skal oppsummere kvelden i går med et bilde må det bli dette energifylte bilde av meg selv. Haha, er i alle fall glad for at vi dro ut. Har ikke hatt det så gøy på lenge!

Bilder fra den store dagen!

Vet jeg er litt sen, men dere som leser bloggen min fast vet at jeg har en tendens til å være litt sen med å legge ut innlegg som jeg lover at skal komme. Tror årsaken til det ligger i at jeg har så mye annet jeg skal ha gjort, at det er ikke enkelt å finne tid til å redigere bilder og sette sammen et innlegg som tar flere timer. Jeg er faktisk student på heltid og det tar opp mye av fritiden min. Pluss at jeg jobber i helgene og blogger på daglig basis. Er det rart jeg har hjertebank når jeg legger meg? Eller sovner på sofaen når fredagen kommer? Haha, uansett dette skulle ikke være et innlegg der jeg breier ut om hvor travelt jeg føler jeg har det. Tenkte jeg skulle vise dere bilder fra bursdagen. Vet ikke hvor mange av gjestene mine som vil havne på bloggen da. Så kan nok ikke legge ut alle sammen.


Kjolen min er fra Lipsy og man kan finne den her. Er utrolig glad for at den kom fram i posten tidsnok!

Først litt posing med champagne-flaska selv om Annette ikke likte at vi tok bildene ute i gangen. Det var ikke fin nok bakgrunn som hun sa. hehe. Jeg var bare redd for at jeg skulle treffe gjestene mine når champagnen sa popp, eller det fine speilet mitt i gangen.

Derfor la jeg og Annette en liten plan om at jeg skulle treffe denne karen. I all hast prøver jeg desperat å få poppe av korken, men flaska satt bom fast! Uansett hvor mye jeg prøvde, ville den ikke opp.

Daniel som var supersnill og gikk på butikken for å kjøpe brus som ingen drakk. Så får han den velkomsten når han kommer opp. Huff, jeg må bli litt snillere. hihi. 

Daniel derimot er snill, og hjalp meg med å få åpne den umulige flaska, og så kunne bursdagen begynne!

Her er jeg i full gang med å åpne gaven jeg fikk fra jentene i klassen min. Jeg ble utrolig glad for den! De er så snille mot meg ♥

 


// goingan!

Raymond, meg og bursdagsglasset. Raymond var så snill at han hadde kjøpt en liten bursdagsgave til meg og pakket den inn selv. Hihi, det var ikke verst. Fikk rosa kubbelys og rosa servietter.

Omsider tok vi turen ned til Vega hvor Annette hadde reservert bord til meg! Hadde aldri vært på Vega før, men må si jeg likte det jeg så. Snille bartendere har de også. hoho.


// Selv om jeg ikke vet hvem det er så det ut som de trivdes på bordet mitt!


// Tor Erik og lille meg!


// Man skal ikke klage på humøret i alle fall. 

Etter noen timers dansing og tjo og her var det på tide og dra hjem. Jeg var litt sørgmodig for at bursdagsfeiringen var over. Men det var et lite plaster på såret da jeg møtte Roar (og resten av guttene på Roan som jeg bestandig hang med i 7ende klasse og følte meg uber kul). De (nærmere bestemt Magnus) spanderte bursdagsnattmat til meg på Burger King og feiringen fortsatte en liten stund til! Whoho.Hva syns dere om bildene?

funnytime!Man kan ha det gøy selv om man er edrubabe! Hoho.

New Years Eve

For å være helt ærlig var jeg litt skeptisk til denne nyttårsaften her. Fjorårets (eller forifjorårets blir det vel) nyttårsaften feiret jeg i San Francisco med rakettshow, tusenvis av mennesker og utrolig mye liv, og jeg følte at ingenting kom til å slå den kvelden. Dessuten kjente jeg nesten ingen av dem jeg skulle feire med, så ikke rart jeg var litt skeptisk til det hele. Uansett, så ble det en utrolig bra kveld. Med litt champagne så blir humøret alltid på topp og hver gang Daniel smilte som Linni Meister kunne jeg ikke gjøre annet enn å le. Jeg mener det, de to kunne like så godt være skilt ved fødtselen når Daniel putter på Linni-smilet sitt.

Her er jeg med verden snilleste Jonas. Føler vi nesten bestandig setter oss i et hjørne og tisker og visker om alt mulig! Haha, er nesten sånn at jeg føler jeg kan fortelle alt til Jonas. Noe som kanskje ikke er så lurt. Håper ikke du sladrer på meg altså!

Antrekket mitt for kvelden var en Lipsy-kjole fra asos. Syns den passet perfekt for anledningen med glitter og glam.

10 minutter før klokken blir 12 begynner folk å rope om at snart er det nytt år, raketter og tjohei. Jeg husker jeg ble skikkelig stressa og bare. Ih, nå er det bare noen minutter igjen av 2011. Jeg var ikke helt klar for å gi slipp på året, og nå begynte tiden virkelig å renne ut. Så går vi ut og der plaskregner det og det eneste jeg tenker på er. "Jeg må ikke bli bløt på håret" Haha, så kommer det ei jente med stjerneskudd og folk begynner å rope godt nytt år! Da kommer denne luringen her bort til meg, og gjør inngangen til det nye året ganske perfekt!Haha, han spiser meg nesten opp. Men klandrer han ikke. Jeg smaker jo ganske godt!

Etter omtrent 5 minutter ute i regnet går jeg inn igjen og der treffer jeg Christine som tenkte helt likt som meg. Våte klær og ødelagt hår er noe vi begge ville unngå så da var det ganske så koselig å tilbringe de første minuttene av 2012 sammen, trygt plantet i en random sofa.

Christine ligner forresten sykt mye på Leighton Meester. Nesten så jeg følte det var Blair jeg feiret nyttårsaften med.Resten av kvelden var veldig koselig. Selv om champagne'n begynte å gå ut av systemet hold humøret seg på topp. Telefonsamtaler fra nære og kjære hjalp på en god del og mimring tilbake til 90-tallet med Spice Girls og Drömhus. Eneste som manglet var bestevenn, men regner med hun hadde en fortreffelig aften hjemme i Trondheim!

Ser i alle fall ut som noe var veldig morsomt. Kanskje det var Daniels kommentar om apetiss. Hvem går rundt og sier til andre at de drikker rødt apetiss. Haha, jeg dør.Hva gjorde dere på nyttårsaften?

Gårsdagens krykkeeventyr!

Det var en ganske annerledes opplevelse å dra ut med krykker i går. Jeg hadde egentlig ikke tenkt så mye over det på forhånd og stod på badet og ordnet meg med godt humør. Men da jeg ankom GB og måtte stå i en kø som ikke beveget seg på flekken og folk rundt med bare puffet slik at jeg nesten datt på rumpa flere ganger. Da begynte jeg å tenke meg om, om dette virkelig var en lur ide. Ble ikke så mye bedre da jeg kom inn heller. Å se andre jenter trippe rundt på høye hæler og danse rundt og vrikke med hoftene, gjorde meg bare i dårlig humør. Å vite det at jeg var stuck på en dum stol, og at de fleste rundt meg var alt for fulle til å tenke på å vise litt hensyn gjorde ikke saken bedre.

Men så dere, begynte jeg å tenke på dem som har det mye verre enn meg. Jeg har bare brukket et lite bein i kroppen, og det vil gro i løpet av noen uker. Da slipper jeg styret med krykker og gips og kan bruke mine to ben som ingenting skulle ha hendt. Hos meg så går det over, og jeg slipper å slite med dette hele livet. Det er ikke alle som er like heldige. Når man ser sånn på det får alt et helt annet perspektiv, og humøret mitt kom sakte men sikkert tilbake!

Dessuten hadde jeg jo bestevenn der som gjorde kvelden interessant. Hun finner bestandig på noe sprell som får meg i godt humør. Hadde det ikke vært for at hun hadde blitt sur på meg om jeg hadde delt det med offentligheten, skulle jeg kanskje ha gjort det! Hoho.

Stormen som var ute i går fikk meg forresten til å se ut som et bustetroll på håret. Jeg hadde laget de fine krøllene og med en gang jeg beveget meg utenfor døren ble håret mitt som sjøtang. Haha! Lillesøster ville ikke kjøre meg hjem for å fikse det heller, så da måtte jeg gjøre det beste ut av situasjonen og bare gi litt f.

På bildet ovenfor hadde Oda lurt meg med ute på dansegulvet for å danse. Det var en opplevelse jeg sent vil glemme skal jeg si dere. Følte meg ikke helt høy i hatten da Oda og naboen min nesten bar meg ut på gulvet hvor jeg måtte ha gipsen på foten til Oda for å ikke bli klissete. Det begrenset mulighetene for å bevege seg, men vi fikk da til en eller annen form for dansing alikevel. Det ble "bedre" da Martin kom og begynte å hoppe. Fikk trimmet av meg en del av julematen der jeg sto på en fot og hoppet opp og ned i takt til musikken. Priceless!


// Dette er forresten ikke Martin. Hehe..

Til slutt endte jeg opp med å snakke om meningen med livet med Tore, naboen min. Det som er morsomt med å dra ut i jula er at du møter så mange mennesker som du aldri møter ellers. Og når man møter sine nærmeste naboer kan man ikke gjøre annet enn å holde sammen og snakke om det gode samholdet som finnes i gata. Han utfordret kunnskapene mine og skulle ha meg til å forklare hva lykke egentlig er. Men tror ikke vi kom fram til noe fornuftig svar. Vi hadde i alle fall to helt forskjellige synspunkter på hva lykke er. Men det er kanskje en bra ting?

Dette var i alle fall min første og forhåpentligvis siste fest ute med krykker. Selv om det var hyggelig å se igjen så mange kjentfolk, følte jeg ikke at gips, krykker og fest var en god kombinasjon. Er ikke noe gøy å sitte nesten edru på en stol å se at andre har det gøy. Men alle dem som kom bort og underholdte meg setter jeg stor pris på!

Bruker dere å dra ut i romjula?

Natterangleren!

Huffameg. Klokken er snart 6 og jeg har enda ikke kommet meg i seng. Lurer virkelig på hvordan morgendagen skal bli. Kjenner allerede at dette ikke er bra for kropp og sjel. Og foten stakkars den er sliten av å ikke ligge høyt på strå. Hadde uansett en utrolig bra kveld ute, til tross for krykker. Forteller mer om hvordan det var å gå ut med gips og krykker i morgen. Føler jeg har gjort noen observasjoner som jeg må dele med dere.

Møtte forresten en kjempesøt jente på forspill i kveld, som sa at hun likte søndagstemaene mine. Det første jeg skal gjøre når jeg står opp imorgen er å poste det søndagstemaet som jeg hadde forhåndskrevet for i dag. Skrev om oppmerksomhet, og tror det ble ganske så morosamt. Fått dosen min med oppmerksomhet i kveld, så nå kan jeg legge meg med godt humør!


// Natterangleren med rosa gips og bestevenn til storebror ved min side. Koos!

God natt da fininger!

Glitter og glam!

Prøvde å utkonkurrere juletreet i går med å være enda mer glittrete enn det! Hoho, det var ikke lett, men jeg tror jeg klarte det. Glitter på øynene, armbånd og ring. Halskjede, glitter rundt midja og en tiara på hodet. Haha, liker det. Det eneste som manglet var å pynte den rosa gipsen!Skriver et innlegg om julaften og hva jeg fikk senere. Nå skal jeg begynne å ordne meg for kvelden. Den eneste sjangsen jeg har til å dra ut i romjula er i kved, så da må jeg gjøre det beste ut av det!

Hva skal dere ikveld?

Gladlaks!

Take me back to Friday-night, sier jeg bare! Hehe, da var humøret på topp og jeg smilte fra topp til tå! Her er jeg sammen med mister handsome som Karen og jeg kalte han. Han var høy og mørk og de andre jentene kalte han bare kosebamsen! Haha, ikke spør meg hvofor. Ved første møte var han nok litt "overfladisk", men etter ei stund viste det seg at han var veldig hyggelig. Don't judge the book by the cover!

Shake your ass!

Bare en liten tur innom bloggen for å fortelle dere at jeg fortsatt lever! Har det superkjekt i Milano og vil virkelig ikke dra hjem på søndag. I dag har hele dagen gått med på sightseeing og shopping og bena verker verre enn verst. Men likevel skal vi ta på oss de høye hælene å dra ut med en fyr vi ble kjent med via Unnisøt som bodde i Milano i sommer!

Kos dere hjemme i Norge ikveld ♥

gossip tid!

Nå kom nettopp Annette inn døren for å ta igjen alt gossip-praten som skjedde på gossip i går! Haha, kjente jeg var veldig stresset når jeg våknet i dag for det skjedde en del crazyting! Men det var i går, og nå er vi ferdig med det!

Kommer med litt mer detaljert oppdatering senere. Nå skal vi dra hjem til Orkanger for å spise søndagsmiddag med familien. Jeez, lurer på hvem som er mest nervøs av Daniel og meg!


// Åh, vi hadde det sykt bra ute i går!

Ønsk meg lykke til?

Premiere på Breaking Dawn!

Som jeg har nevnt et par ganger tidligere nå så var filmen kjempebra! Jeg anbefaler virkelig alle som har litt sansen for twilight å dra å se den. Men, og dette er et stort men. Du må ha sett de tidligere filmene fra før av for å få noe ut av denne filmen. For hendelsene bygger på alt det som har skjedd i film 1 til 3.

Selv var jeg helt på gråten mange ganger under filmen. Det er så mange romantiske hendelser, og man blir så glad på Bella og Edwards vegne at man kan ikke gjøre annet enn å felle en liten tåre. Den scenen jeg likte aller best er scenen før den store sex-scenen som alle har snakket om. Følelsene som går igjennom Bella da er så gjenkjennelige og Kristen Stewart gjør en formidabel jobb med å få frem nervøsiteten og spenningen.


// Sending some love to Robert ♥


// Foran the black carpet!

Før selve filmen begynte stod vi ute i kulda og frøs rumpene av oss. Tror vi møtte opp klokken 8, og da var det 3 timer til det i det hele tatt skulle foregå noe. Gud, det var en kald ventetid, jeg fikk frostskader under foten og kramper i tærne. Men det var helt klart verdt det! Vi sto helt fremst ved den svarte løperen, og hadde den perfekte plass til å hilse på kjendis-skuespilleren fra L.A som skulle komme å introdusere filmen! Da Elizabeth Reaser (Esme Cullen), altså moren til våre kjære Edward kom, gikk alle helt bananas og skrek som små unger!

Elizabeth var forresten veldig hyggelig, og stilte gladelig opp på et bilde. Haha, typisk meg at jeg ikke ble fornøyd med det første, og bare roper ut: "Vi måå ta ett til!". Haha, heldigvis sa hun, "of course, honey", og så var det bare å smile sitt fineste smil!


// For en utrolig vakker dame! Selv så jeg litt "rusty" ut etter å ha stått ut i kulden i 3 timer!

Her er en liten filmsnurt av gårsdagens hendelser. Følte jeg måtte filme litt, så dere også kunne bli med på moroa!

Hva syns dere forresten om twilight?

My weekend goes boom!

Jeg føler hele helgen her har gått i ett. Helt fra Annette og hennes to kompiser kom og hentet meg etter skolen på fredag, og helt frem til i dag. Helgen som bare har vart i to dager føles mye lengre ut, og jeg har ikke hatt tid til å sette meg ned å fundere over livet. Haha, ikke bra.

Hjemme hos Christer på fredag var i alle fall koselig. Der hadde vi pysjparty og satt i ring og spiste McFlurry med daim. Jeg hadde planer om å ha en rolig fredagskveld, men så hadde jeg lovet å møte opp på et event på studenten, så jeg hadde ikke så mye valg enn å la Christer kjøre meg hjem og sette meg foran speile for å gjøre meg klar.

Der ringer jeg Ingvild og lurer på om hun ikke vil bli med meg ut. Det ville hun, og plutselig var alle planene i boks. Noen timer senere var vi stylet og klar og stod i dronningensgate og frøs rumpene av oss. Da vi endelig kom oss fram til studenten var stemningen ganske klein. Vi kjente ingen av de som var der, og følte oss en smule utillpass. Heldigvis tok det ikke lenge før vi fant noen å prate med og kvelden kunne begynne.


// Du måå smil daa!

Hvis noen leste på fredagsnatta at kvelden hadde vært litt dramafylt, kan jeg meddele at alt dramaet kom fra en fyr som var helt eiesyk! Jeg hadde snakket med han i 5 minutter og da trodde han at han "eide" meg. Da jeg gikk for å snakke med en fyr jeg kjente, klikket det helt for han, og han begynte å puffe på meg og Ingvild og kjefte på meg som om jeg hadde gjort noe galt. Jeg svarte med å ignorere hele greia og da ble han ikke særlig fornøyd. I løpte av hele kvelden kom han bort for å slenge dritt i trynet mitt, og det endte faktisk med at han kastet en svart plastik planke i hodet på Ingvild stakkars! Da ble vi begge rimelig irriterte og lei, og dro hjem rett og slett.Jeg vet ikke hva som gjorde at han fyren oppførte seg som han gjorde. Men det var veldig ubehagelig for oss som måtte oppleve det. Man skulle tro at de fleste klarte å oppføre seg noen lunde sivilisert ute på byen, men den gang ei.

Resten av helgen ble brukt på photoshoot, bilkjøring hjem til Orkanger, 2 laange skypesamtaler og en fyllesamtale der jeg fant ut at jeg står på en liste over ting å gjøre før man dør. Haha, morosamt! Når jeg tenker meg om var det og en bloggleser som iherdig prøvde å ringe meg på skype i går kveld. Beklager for at jeg ikke kunne ta den, men snakket med Daniel og følte ikke jeg kunne ditche han for å snakke med noen andre.


// Antrekket fra shooten. Kjole Sherri Hill og sko her.

Nå må jeg begynne å skrive på dagenstema, og så skal resten og kvelden tilbringes på jobb. Gleder meg ikke akkurat, men det blir heldigvis shoppepenger til Milano ut av det. Og det kan man like!

Hvordan har deres helg vært?

Godinger!

Det var godt å komme hjem til alle de fine kommentarene på bloggen når resten av kvelden ikke gikk som planlagt. Eller slutten gikk ikke helt som jeg ville. Nå kan jeg uansett legge meg med godt humør på grunn av alle de søte kommentarene jeg har fått mens jeg var ute. Og det liker jeg! Hva skulle jeg gjort uten bloggen og dere?! Får meg alltid i godt humør!

Kvelden tilbrakte jeg sammen med Ingvild og vi var ute på Studenten eller noe sånt. Haha, ikke spør meg hvorfor, men jeg hadde lovet Erlend å møte opp, og man må jo holde det man lover. Forteller mer om den mer eller mindre dramafylte kvelden i morgen. Nå er det er stor seng fylt med rosa puter som har navnet mitt skrevet over seg!

Snakkes i morgen godinger ♥

Update fra i går!

Da jeg lå inn bildene i sted fant jeg ut at det bare ble tatt 14 bilder under gårsdagens festligheter. Det konstaterer vel bare at bloggeren i meg blir lagt litt til side når jeg dra ut med folk i fra medisinstudiet. Tror jeg føler at jeg ikke vil være til bry med å hele tiden ta bilder. Men hvorfor jeg føler det slik er et mysterium. Jeg hadde det uansett veldig gøy ute i går, til tross for at det ikke ble dokumentert ned til hver minste detalj.

En ting er litt viktig å nevne da, og det er at jeg dro ut på byen for første gang på flere år, uten løsvipper på øyenen. Addicted sier du? Haha, jeg kom bokstavelig talt rett fra jobb og hadde ikke tid til å sminke meg noe særlig. Heldigvis hadde jeg tatt på meg kjole på jobben, så jeg trengte bare å låne et par høye hæler og en kåpe av Lise og så var jeg good to go.


// Kjole fra Jones & Jones.

På vei til sentrum gikk jeg og pratet med en medisinstudent fra Tromsø og det skulle vise seg at han skulle bli kveldens underholdning. Her snakker vi felles frykt for elger, og jeg kunne faktisk fortelle elg-historien min uten at han lo av meg! That's a first, for å si det sånn. Svaret jeg fikk var: "Elgen er skogens konge, så vi burde absolutt ha respekt for han!" Jeg er helt enig forresten. Anyways, da vi hadde snakket om elger opp og i mente, var det på tide å bytte samtaleemne og da var det vel naturlig at samtalen gikk over til medisinstudiet.

Begge ble vi ganske entusiastiske så plutselig finner jeg meg selv i å sjekke brystene mine for kreft! Haha, jeg ser for meg de andre på gossip lure fælt på hva i all verden jeg drev med. Etter at jeg hadde konstatert at det ikke fantes noen kul, gled samtalen over til noe mer litt mer upassende. Det var greit når vi snakket om brystkreft, men når han forteller om undersøkelser der man må ta en finger i rumpa, ble det litt for mye for meg. Vi var tross alt ute på byen!Etter en overdose medisinprat var det på tide å forbrenne litt kalorier på dansegulvet, og så tok vi turen hjem. Jeg skulle ligge over til Lise siden hun hadde klart å lure med meg ut! (Edruhelgen får jeg utsette til en annen gang). Men hjemme hos Lise er det bestandig koselig, så jeg klager ikke! Jentesnakk, fnising og en stor og god seng kan aldri slå feil!

Håper dere har hatt en like fin helg som meg!

Impulsivt!

I går gikk virkelig ingenting som planlagt, men det hadde vel egentlig ingenting å si for det å være litt impulsiv og spontan viste seg å være ganske gøy! Jeg skulle være hjemme å lese, men endte opp på forspill til ei i klassen min og før jeg visste ordet av det var jeg på vei til byen og hadde ei spennende natt i vente! Nå kom jeg nettopp hjem, og skal se igjennom bildene fra igår og gi en full oppdatering. Først må jeg bare lese litt. Denne helgen skulle jo egentlig være en lese-helg. Foreløpig har ikke den planen gått så bra.


// Endte opp med å måtte låne genseren til Lise. Dagen der på, for the win! 

Har dere lese-helg, eller ut-på-byen-helg?

Halloween party på gossip!

I dag har dagen gått i slow motion, bokstavlig talt. Jeg våknet i 11-tiden over at bestevenn kom borte i foten min, og så hører jeg min kjære bror hoste og bære seg ute på stua! "Shit, hva skjer?!" var det første jeg tenkte, og så var det bare å ta fram kameraet for å se igjennom alle minnene fra i går. Det er det som er så fint med å være en dedikert blogger, man vil alltid ha bildebevis på hva som egentlig skjedde og le av alt det rare man finner på å gjøre i de sene nattetimer!


// Hva i alle dager jeg tenkte på her, lurer jeg fælt på. Han stakkars fyren ser jo helt skremt ut. Haha!

Kvelden begynte hjemme hos meg, etter at jeg hadde vært en rask tur innom Annette for å få lagt halloween-sminken min. Hun sminket et vampyrbitt på halsen, som en random fyr var så teit og beit meg skikkelig hardt på, og så lagde hun en blodstripe ned fra munnen min, for å bevise hvor blodtørst jeg var! Må si jeg følte meg ganske heit, med blod rennenede nedover haken!


// Korsetten fant jeg i skapet, skinnbuksa er fra Zara og skoene er herfra.

Da jeg ankom gossip møtte jeg bestevenn som alltid er i godt humør, og vi dro ned til bordet hun hadde bestilt! Bestandig kjekt å ha eget bord hvor man kan legge fra seg alle tingene sine, og en plass hvor man kan møte kjentfolk! De fleste hadde kledd seg ut i går, og da var mange forskjellige kule kostymer. Noen litt mer utfordrende enn andre..


// Haha, ser ut som om jeg er tatt på fersken. But I'm good, I promise!


// Søte Caroline og meg!


// jaja, blekheten passer i alle fall godt til vampyrlooken!

På slutten av kvelden når jeg hadde danset i fra meg, og begynte å bli rimelig trøtt og sliten, spiller DJen plutselig en sang som ga meg skikkelig Stavanger-abstinenser! Så der står jeg alene på dansegulvet og blir nesten litt nedfor, før det plutselig kommer bort en gutt og sier: "Skal vi danse klister?". Gråtekvalt svarer jeg: "Nei! For du er ikke Daniel!" hahah, for en kveld altså. Han stakkars fyren ble ganske satt ut der jeg sprang fra han for å komme meg bort.

Til slutt kom jeg meg i alle fall hjem, og da farer det rett inn på badet for å legge meg på de gode og varme flisene. I det jeg ligger der og halvsover (mens jeg snakker med Daniel i telefonen vel og merke) ringer det plutselig på døren hvor Annette står med noen fyrer og ber meg pent om å få komme inn! Må innrømme jeg ble lettere irritert for det eneste jeg ville var å sove på de varme flisene, så jeg sender Sjur ut for å åpne døren og underholde gjestene!

Etter ei stund innser jeg at jeg vil ikke gå glipp av noe, så jeg lar Daniel få sove videre og bestemmer meg for å joine resten. Noe som jeg er veldig glad for at jeg gjorde for vi hadde det utrolig morsomt! Selv om det skjedde en del rare ting utover natten. 


// Ble lei av å være vampyr, så skiftet til fotballskjorte og uggs!

Flere enn meg som feiret Halloween i går?

Gårsdagens look!

Akkurat nå holder jeg på å gå gjennom bildene fra gårsdagens halloween party! Jeg stilte opp som en blodtørstig vampyr og var meget fornøyd med looken Annette ga meg! Legger ut flere bilder og full oppdatering om litt.


Så jeg skummel ut??

Bite me!Or I'll bite you!

Saturday night

Jeg lovte dere full oppdatering fra lørdagen, så da må jeg vel holde det jeg lover. Selv om det kanskje ikke skjedde så mye interessant. Eller sagt på en annen måte, det skjedde ikke så mye bloggbart. (Bloggbart, er det i det hele tatt et ord?) Hehe, men uansett. Lørdagen var utrolig morsom, og jeg skulle ønske at den aldri tok slutt.

Ettermiddagen begynte med at jeg hadde en lunsjdate med Andreas hvor vi mimret tilbake til gamledager. Av en eller annen grunn får han meg bestandig til å le, slik at det er vanskelig å puste og rare lyder kommer ut av munnen min. Han kan bare si, utviklingshemmet aper, og så braser vi ut i latter. Etter det lille møte, måtte jeg skynde meg tilbake til Daniel hvor bondingen med Daniels bestevenn (Jonas) skulle begynne.


// Først så lekte jeg og Jonas søt og uskyldig og klistret på et smil...


...før vi spiser opp Daniel som en godis i smågodtposen! Haha!

Da Jonas kunne fortelle meg at han hadde lest bloggen min, ble han med en gang godkjent og etter det gikk praten i ett! Tror kanskje jeg snakket litt for mye, så får bare håpe at han ikke gikk lei av meg. Men av og til klarer jeg aldri å slutte å prate. Har så mye jeg vil dele at jeg ikke rekker å fullføre en setning en gang. Haha, var uansett veldig hyggelig!

Hva gjorde dere på lørdag?

Robyn!

Tenkte jeg nesten måtte skrive litt om Robynkonserten jeg var på, på tirsdag. I alle fall når jeg ofret kameraet mitt for dere! Jeg mener, jeg prøvde å være en god blogger, men det likte ikke sikkerthetsvakten så godt, så han tok kameraet mitt da han så meg bruke det! Dere kan tenke dere jeg ble superstressa, men fikk det heldigvis igjen etter konserten. Utrolig nok!


//Antrekket for kvelden var kjole/topp og skinnjakke fra Guess. Bukse Gina Tricot og støvler fra Hunter.


// Eirik, meg og Sveinung!

Bortsett fra dette var konserten perfekt! Robyn klarer å skape et show og liv som jeg aldri har sett maken til. Jeg må innrømme at jeg likte denne konserten bedre enn Britney Spears konserten jeg var på i april! Og med tanke på at jeg digget den konserten, så sier det litt om hvor bra denne var!

Kan hende jeg liker henne så godt for sangene hennes bringer frem gode minner fra oppholdet mitt i USA. Da Annette kom på besøk og vi dro til Las Vegas, ble Robyn spilt hver kveld når vi sto foran speilet og skulle gjøre oss fine for kvelden. Sangene hennes får meg til å tenke på spenningen og forventningene jeg hadde før vi skulle dra ut i selveste Las Vegas, og jeg kan love dere at det var en herlig følelse!

Sangene hennes minner meg også om når jeg var på roadtrip med Lotus Elise, da vi skulle på vinsmaking i Napa. Den dagen var fantastisk, og det ble enda bedre med at Robyn sine sanger suste gjennom stereoanlegget og solstråler varmet ansiktet mitt! All den vinen jeg smakte på, gjorde ikke dagen noe mindre fin den heller!

Men nå føler jeg at jeg roter meg litt bort, dette innlegget skulle jo egentlig handle om Robynkonserten. Tok og filmet en liten snurt med mobilen min helt på slutten, når Robyn kom tilbake for å gjøre ekstranummeret. Kvaliteten er ikke den beste, men tror man får fram den gode stemninga som var der! Dessuten synger hun en av yndlingssangene min, "Hang with me" ♥

Har dere noen artister som minner dere om en god periode i livet?

oh my gosh!SHE TOTALLY ROCKS!

Hang with me!

Ååh, nå er jeg skikkelig gira! Har nettopp tatt på meg finstasen og kombinert det med støvler. Krøllet håret og malt leppene rosa. Snart skal jeg ta med meg champagneflaska og ta bussen ned til ei jente i klassen. Hvor vi skal ha forspill, før vi drar videre på Robyn-konsert! Iih, gleder meg sykt mye til sistnevnte. Helt siden Annette spilte Hang with me på hotellrommet i Las Vegas har jeg vært solg! Robyn har så utrolig kul musikk, og håper og tror hun kommer til å lage et råbra show i kveld!Flere enn meg som er Robyn-gal?

The walk of..

Shame?? Neida, ikke i det hele tatt. Jeg er superstolt av de nye joggeskoene til Daniel som jeg måtte traske rundt i byen med i sted. De matchet kanskje ikke kjolen min like godt som de svarte ankelpumpsene mine, men de var mye mer behagelig å gå i. Og noen ganger må man vel velge komfort framfor utseende. Bare litt flaut da moren til Daniel holdt på å le seg ihjel da hun så meg. Huff, livet er ikke enkelt dere!

Jeg lovte forresten noen morsomme historier fra gårsdagen, men jeg må ærlig innrømme at det ikke skjedde så mye morsomt. Det eneste som skjedde var at en random fyr strøk meg over rumpa med de ekle fingrene sine, og det tror jeg ikke D var helt fornøyd med, så det hele endte med litt guttedrama. Noe som jeg ikke helt forstod så mye av. Gutter er minst like kompliserte som jenter. I alle fall etter det jeg har erfart!

Det neste jeg husker er at jeg er på badet til Daniel og av en eller annen grunn bestemmer meg for å legge meg ned på de varme flisene for å "slappe av". Kan love dere jeg skvatt når jeg fant ut at jeg var ikke den eneste som hadde tenkt den samme tanken! Under benken, like ved føttene mine lå Belle og drømte og katteting! Haha.

Nå skal jeg vaske av meg sminken fra i går, og slappe av litt med farmor, før jeg skal på en liten date senere i dag. Gleder meg!

Flere enn meg som liker å sove på de varme flisene på badegulvet?

Vil ha dig i mörket hos meg!

Du vet at noe ikke helt stemmer når Annette våkner opp med ei rosa herreskjorte i veska si, og jeg klarer å miste hårbørsten min på dansegulvet på samfundet! Skjorta må finne sin rettmessig eier, mens hårbørsten har jeg gitt opp håpet for. Det er egentlig litt trist å tenke på i grunn, for denne hårbørsten har vært med meg gjennom tykt og tynt! Greid ut flokene mine når det trengs, og vært med på å lage de rareste frisyrer! Jaja, jeg kan vel ikke sippe over en hårbørste, det finnes mange andre viktige ting å sippe over, som gutter for eksempel!

Kvelden i går begynte hjemme hos Anne Grethe hvor vi hadde det utrolig gøy. Er bestandig så leit når personen med ansvar roper, "Nå har taxien kommet!" og man vet at moroa er over. Da er alt opp til det utestedet, baren eller konserten man skal på, om man får det gøy eller ikke!

90-tallsfesten og Dr. Bombay slo i alle fall ikke feil! Selv om det var litt skuffende at Mr. Bombay bare spilte 3-4 sanger, før han dro sin vei. Til Annettes store skuffelse! Kvelden ble vel reddet da DJ'en satte på gamle hits fra 90-tallet. Spice Girls, Drömhus med Vil ha dig og Back Street Boys fikk både meg og alle andre til å hyle, skrike og synge med! Hele samfundet var en gjeng med gale fjortisfans, men jeg liker det!

Noe som jeg ikke liker i grunn, er jenter som føler for å kaste øl i ansiktet mitt! En høyst unødvendig og tragisk ting å gjøre! Hadde personen vært full, og det hele hadde skjedd ved et uhell, hadde jeg ikke brydd meg så stort. Men når personen snur seg rundt og kaster ølen sin opp mot oss, blir saken en helt annen! Heldigvis for henne spilte DJen När vi två blir en med Miio så jeg var alt for opptatt med å shake med rumpa, til og bli sint!

Jeg klarte også å miste de svarte juksebrillene mine som jeg av en eller annen grunn har blitt helt obsessed av. Heldigvis for meg hadde fyren ved siden av meg lommelykt på mobilen, så vi satte i gang en leteaksjon som endte med at han fant brillene mine! Det er ikke noe som er så godt som den følelsen man får når man får tilbake noe man er fortvilet for at man har mistet. Derfor ble det en stor klem som takk og et obligatorisk bloggbilde!

Jeg fikk forresten innsikt til en gutts måte å tenke på i går, så nå har jeg lært meg veldig mye nytt om hvordan er det egentlig gutten tenker i forhold til jenta han liker. Jeg vet ikke om det jeg fikk fortalt er fasiten, men det hørtes ganske logisk ut. Jeg får dele mine nye kunnskaper med dere en annen gang. Nå er det jobb som gjelder for min del.

Wish me luck, sier jeg bare!Flere enn meg som digger musikken fra 90-tallet?

Hangover, I hate you!Dagen der på følelsen er den verste følelsen jeg vet om! Spesielt når man blander det sammen med litt fylleangst og det faktumet at jeg mistet hårbørsten min på samfundet i går! Hvorda jeg klarte det, skulle jeg gjerne likt og visst svaret på!

Hvordan er formen deres i dag?

90-tallsfest!

Kvelden skal tilbringes sammen med Annette på 90-tallsfest på samfundet! Vi skal på konsert med Dr. Bombay, og jeg gleder meg! Haha, kan ikke tro at jeg nettopp skrev det. Da jeg var mindre fikk jeg Dr. Bombay CDen av min kjære bror i bursdagsgave, og siden den gang har jeg alltid hatt sangene hans surrende rundt i hodet. Eller egentlig ikke, syns bare setningen klang så fint!

Jeg er ikke akkurat kledd for et 90-tallsparty, men det gidder jeg ikke å bry meg noe om. I dag er jeg for lite kreativ til å tenke 90-tallet og et eller annet fancy kostyme. Derfor går jeg for en nøytral look og velger å bruke den nye kjolen jeg kjøpte meg på H&M på fashioneventet på onsdag. Kjolen er sånn typisk kjærestekjole som Annette kaller det (forklaring: kjæresten liker at du går i en kjole som dekker puppene og utrigningen). Bare synd at jeg ikke har noen kjæreste som kan være stolt av meg da!

Men kanskje jeg møter prince charming i kveld. Who knows?

Hva skal dere i kveld?

What's in my goodiebag?

Eventen i går var skikkelig gøy, selv om vi måtte stå i kø for å komme inn. Jeg hadde av en eller annen rar grunn på meg høye hæler, og jeg kan love dere at jeg fikk flashback til den gangen jeg sto 4 timer i kø for å komme inn på audition på Americas Next Top Model. Haha, minner! Anyways, når vi til slutt kom inn på H&M fikk vi servert cupcakes og vann. Yummie!

På eventen hadde de også to makeup artister som sminket for Max Factor, og siden Annette kjente hun ene, måtte vi nesten stille oss i kø for å bli sminket. Jeg hadde på min egen sminke, så hun fikk bare lov til å røre leppene mine. Fikk en gratis foundation fra max factor for at jeg stilte opp som prøvedukke. Det var jo snilt.

Kjøpte meg en kjole som jeg fikk 25 % avslag på, tenkte å bruke den i morgen når jeg skal ut med Annette, så da får dere se hvordan den ser ut. Antrekket fra i går er forresten den kjolen jeg fikk tilsendt feil fra nelly, og sko fra Bianco.

Da jeg ikke lenger klarte å gå på de høye hælene, tok vi kvelden og gikk hjem. Ved utgangen fikk vi utdelt en spennende goodiebag som var fylt opp med sminke fra max factor, en toalettmappe, Costumeblad og sjokolade.Jeg trenger forresten ikke alt som lå i goodiebagen, så derfor tenkte jeg å gi det til en av dere. En negellakk, creamy blush og armbåd fra H&M. Alt dere trenger å gjøre er å like facebook siden min her, eller følg meg på Twitter her. Deretter legg igjen en kommentar under innlegget om at du har gjort det. Hvis du allerede følger meg, kan du bare legge igjen en kommentar om at du har lyst til å vinne. Både på facebooksiden og twitter linker jeg til alle innleggene som jeg poster på bloggen, så det kan være en fin måte å følge med på når jeg har postet noe nytt!

Fashionevent!

Jeg og bloggen har blitt plukket ut av blogg.no til å dra på det eksklusive fashioneventet på Trondheim Torg i kveld. Det blir rød løper og champagne og er kun for spesielt inviterte! Eventen er sponset av H&M, Max Factor Costume og blogg.no. Så dette tror jeg kommer til å bli en bra kveld!

Som en ekstra gave får jeg lov til å ta med en venn, og da valgte jeg selvfølgelig bestevenn! Så nå sitter jeg og Annette og sipper malibu og ananasjuice i mine cocktailglass fra Ikea! Kamera er selvfølgelig med, så lover og ta masse bilder å blogge om eventen i morgen! Har forresten på meg kjolen de sendte feil fra nelly. Den er egentlig ganske fin når jeg tenker meg om! Kjolen kan dere finne her. Til bare 350, ridiculously cheap!

Håper alle sammen får en like fin onsdagskveld som oss!

Nuss fra Annette og Hanna ;*

Nattens bilde!

Nå har vi nettopp kommet hjem fra den beste kvelden på lenge! Klokken nærmer seg 7 og snart står sola opp. Oda og jeg derimot, vi skal entre trygt inne i drømmeland. Jeg vedder på at jeg sovner med en gang hodet mitt treffer puta. Er så trøtt at jeg må riste på hodet for å holde meg våken! Haha, det er litt av et syn skal jeg si dere.

Buenas noches mis amigos! ♥


Dagens strandbilde!

Dagen i dag ble tilbrakt på stranden med en pina colada i hånden. Haha, ikke akkurat. Meen, nesten. Etter dagens dose med sol ble det faktisk litt shopping på meg. Kan vise dere hva jeg kjøpte i morgen. Nå må jeg skynde meg å freshe opp sminken og så kommer Daniel og henter Oda og meg! I Spania fester man tydeligvis hver dag om man vil.

Hva syns dere om bikinien?


Snow white

Gårsdagens festeligheter var kjempemorro, til tross for at det var uuthodelig varmt og jeg så ut som et sau på håret. Haha, uansett hvor mye jeg gredde igjennom panneluggen min ville den bare krølle seg å være ulydig. Men det må man nok bare finne seg i når man drar ut på livet i sydenland.

Etter et ganske morsomt forspill i senga mi, hvor vi drakk rusbrus og gjorde masse tullete ting på skype, kom Daniel og hentet oss. Det var kjempekoselig å se han igjen. Det er jo tross alt et helt år siden sist. Engelsken hans hadde ikke akkurat forbedret seg, så dere kan tenke dere de språkvanskene vi fikk utover kvelden.
(Måtte ha på meg den nye Jones & Jones kjolen min. Pyntet den opp med et brunt midjebelte og sko fra Steve Madden)

En ting både jeg og Oda fikk høre i løpet av hele kvelden var hvor utrolig hvite vi var. Det var sånn... "Hola! How are you? wow, you guys are WHITE!" Haha, litt av et "kompliment". Det er ikke så mye annet å gjøre enn å stå opp tidlig å beynne soleprossesen. Men, det skal en god del soling til før jeg er på Daniel sitt nivå.

Kveldens høydepunkt var hvor godt overens Oda og Daniel gikk sammen. For å si det sånn har ikke de hatt den beste fortiden sammen, men i går var alt annerledes. Er de ikke søte sammen?

Vi endte opp på en uteplass i en gate hvor spanjolene samler seg for å drikke. Der møtte vi 4 venner til Daniel fra Madrid, og engelsken deres var heller ikke så mye å skryte av. En form for kommunikasjon fikk vi da til, og da det ble flau stillhet begynte jeg og Oda bare å synge oi oi oi, fra Danza Kuduro-sangen. Haha, det ble en del oi oi oi utover kvelden for å si det sånn.

I kveld skal jeg møte noen venner for filmkveld, og bare kose meg.

Har dere klart å blitt brun i løpet av sommeren?

Ut på en snurr...

I går var en innholdsrik kveld dere. Den vil i alle fall ikke gå i glemmeboka. Var så mye rart som skjedde at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne. Dessuten er vel ikke alt bloggmaterialet heller når jeg tenker meg litt om.

Kvelden begynte i alle fall med forspill hjemme hos Anita. Der var det veldig hyggelig og etter et par rusbrus (ja, jeg drikker rusbrus. Mye bedre enn å drikke øl og sprit) ble jeg veldig snakkesalig. Kanskje litt for snakkesalig for han stakkaren som måtte høre på. Men jeg har bestandig så mye jeg vil fortelle, og da er det vanskelig å stoppe. "Du snakker som en foss", som mamma bruker å si til meg.


May Anita, Katrine og Tonje.


Da vi tok på oss de 15 centimeter høye hælene og beveget oss ut døra fikk jeg en følelse av at det var godt å være hjemme i Norge. Det var veldig rart, for til nå har jeg ikke vært helt begeistret. Men da jeg gikk nedover mot solsiden kjente jeg at dette skulle bli en bra kveld. Og jeg kjente at jeg gledet meg skikkelig til å flytte tilbake til byåsen og begynne andre året medisin. Nesten så første skoledag ikke kan komme fort nok! Haha, men dere skjønner hva jeg mener.Vi skulle egentlig dra på Barmuda, men etter at vi gikk lei av å stå i kø beveget vi oss nedover mot Fjordgata. Planen var å dra alle steder bortsett fra på gossip, og selvfølgelig klarer vi å ende opp nettopp der. Haha, for en plass. Møtte på en fyr som trodde det var helt OK å klipe rompa mi skikkelig hardt og gi meg et vått kyss på kinnet! Eeh, hvor er manerene dine sier jeg bare? Gjenglemt på gutterommet kanskje? Uansett, det eneste "spennende" som skjedde på gossip var at vi møtte på Kristian Valen. Eller vi så Kristian Valen sitte i VIP-loungen til gossip rettere sagt.

Etter litt uenighet om hvor neste stopp skulle være, endte vi opp på Kos og der må jeg si at jeg likte meg veldig godt. Mye bedre atmosfære, og ingen rompe-klipende-gutter i sikte. På Kos møtte jeg på tremeningen min som jeg ikke har sett siden jeg var 10 år eller noe. Så det var gøy. Han er broren til Gunnvor som jeg var ute med i Stavanger forrige uke faktisk. Han sa til meg at sist gang jeg så deg syns jeg bare du var rar for du ville aldri være med ut å leke. Haha, ikke akkurat det beste minnet.

På veien hjem møtte vi på et par gutter som skulle gå krigskolen eller noe sånt her i Trondheim. Må innrømme at jeg var så utrolig trøtt, at jeg fulgte ikke helt med på hva de sa. Det eneste som stod i hodet på meg var å sove, mens Annette var mer klar for nattmat og alt det der. Da vi endelig kom oss hjem til Anita og jeg trodde at nå skulle jeg få sove, måtte jeg endre planene mine. Der var det knekkebrødspising og nachspill som stod på planen. Jeg var så trøtt at det gikk helt i surr for meg, og det ble ikke noe bedre da det kom en pleietrengende fyr inn døra. Haha, føltes ut som jeg var på jobb der jeg prøvde å få i han litt vann. Haha, priceless!


Er dere glad i å snakke?

Barmuda tonight

Nå er jeg på forspill hos Anita på solsiden, og tok nettopp og trakk meg unna havet med mennesker for å blogge litt for dere. Sitter i senga til Anita som forresten er veldig god, kanskje jeg bare skal bli sittende her resten av kvelden! Dette er første kvelden siden jeg flyttet hjem fra Amerika at jeg er ute i Trondheim. Så dette skal bli spennende. Planen er å dra på Barmuda eller kos, så får vi bare håpe de slipper meg inn selv om jeg ikke er 23.

Nå har jeg vært nok usosial, så da er det kanskje på tide å gå tilbake til han gutten jeg snakket med å fortelle mer om New York og Vegas. Endelig noen som gidder å høre på alt snakket mitt. Haha!Håper alle sammen får en kjempefin lørdagskveld!

Late night fun

Sene nattetimer og tidlig opp igjen for å dra på jobb gjør til at jeg sover meg gjennom hele dagen. Haha, ikke akkurat sunt! Anyways, på fredag lovte jeg å poste bilder fra torsdagens tur ute på byen, men etter alt som har skjedd har jeg ikke følt at det har passet seg. Det er kanskje for tidlig å gå tilbake til hverdagen, men tenkte det var på tide å le litt igjen på min bekostning. Derfor forteller jeg om torsdagens festligheter.

Kvelden begynte med jeg som bruker alt for lang tid på å fikse meg hjemme hos Daniel. Han stakkar står og venter på dusjen, mens jeg krøller håret, pudrer nesen og tar lipgloss på leppene. Derfor endte det opp med at Daniel måtte ha sminkevors sammen med meg. Haha, priceless!

Forresten, gjett hva Daniel klarte å overtale meg til å gjøre? Jo, nå skal dere høre. Han fikk meg til å gå med lave sko på byen! Tror ikke det har skjedd siden jeg var 18 år og festet med halsbetennelse på Magaluf. En sjelden hendelse med andre ord. Han sier det var på grunn av praktiske grunner, mens jeg tror det er fordi han liker at jeg er lita og søt.Til alle dere nysgjerrigperer der ute. Ovenfor har dere bilde dere har ventet på!

Uansett, kvelden ble tilbrakt på Dickens (av alle steder) og vi hadde det faktisk ganske gøy. Vi møtte hele kompisgjengen til Daniel og de lurte han ene fyren til å tro at jeg var kjendisblogger. Han ble jo i fyr og flammer og ville absolutt ta bilde sammen med meg. Såå, da må jeg nesten legge ut det "sjarmerende" bilde av oss. Som takk fikk jeg en rose av fyren jeg aldri klarer å huske navnet på. Så da kaller vi ham bare Rose.

En irriterende ting når man drar ut med en gjeng med gutter er at man drikke bare øl. De drikker jo nesten ikke noe annet. Ganske synd for meg at jeg syns hele drikken smaker piss, pluss at den gjør bare til at man må gå å tisse annen hvert minutt. Men, etter et par ganger med øldrikking i det siste så smaker det ikke så aller verst. Jeg ser i alle fall fornøyd ut på bildene.

Legg merke til at jeg smiler på absolutt alle bildene. Jeg må ha vært ganske blid og fornøyd denne kvelden. I alle fall helt til vi gikk på Cementen og møtte Gunvor Åse og min bror. Misforstå meg rett, hadde det kjempegøy sammen med dem. Det var bare en tragisk idiot der som bestemte seg for å helle ølen sin over hele meg! Åh, kjenner jeg blir irritert når jeg skriver om det. Jeg stod der og danset med Gunvor Åse og plutselig blir jeg bløt over hele meg. Husker jeg gikk inn på badet og prøvde å tørke meg selv med dopapir. Haha, da jeg ga opp tok jeg heller et obligatorisk jeg-er-lei-meg-bilde og gikk ut.

Tristheten varte heldigvis ikke lenge. Gunvor Åse fikk meg glad igjen på null komma niks, og da fortsatte jeg å smile resten av kvelden! Til og med da noen hadde en liten guttefight på veien hjem. Godt å vite at noen faktisk bryr seg om meg.

Hvordan går det med dere?

Just got in

... From last night!


(Får ikke lastet opp bildene før senere. Ser at jeg har glemt igjen kameraet på nach. K to the rise!)

Var altså ute på byen i Stavanger i går. Til tross for litt drama her og der, hadde jeg det utrolig gøy. Oppdaterer dere senere. Nå er det faktisk frokosttid og så skal jeg sove en frokostblund.

Flere som var ute i går?

Stavanger skuffet ikke

Nå sitter jeg her med farmor og snakker om gårsdagens hendelser og da kom jeg på at jeg kanskje skulle blogge om det også. Har ikke rukket å blogge så mye her nede i Stavanger, for det er så mange ting som foregår på en gang. Blir nesten litt stresset når jeg tenker på det. Uansett nå er det gårsdagens hendelser som skal blogglegges!

Kvelden begynte tidlig etter min mening. Er ikke vant med å starte forspillet i 6-7-tiden, og dere kan tenke dere til hvor stresset jeg var da klokken begynte å nærme seg 7. Rakk heldigvis å gjøre meg ferdig, og plutselig stod sjåføren min i oppkjørselen og ventet. Må si det var en ganske sweet ride farmor klarte å skaffe meg.

Jeg dro ut sammen med Andreas som gikk i kullet mitt på medisin i fjor. Var utrolig hygglig å se han igjen, og praten gikk vel i ett fra start til slutt. Også gøy å høre hvordan andreklasse medisin hadde gått, og annet medisinsnadder eller burde jeg kalle det sladder? Haha, neida.

Jeg vant forresten best kledd, beste lærerpotensialet, hun vil jeg ha med meg hjem fra byen i kveld og søteste par-prisen under en drikkelek vi holdt på med. Hadde det ikke vært for at fyren som ville ha med meg hjem fortalte meg at han syns jeg hadde utseende til en "cleaning lady" hadde jeg kanskje vurdert det. Haha, må ærlig innrømme at jeg aldri har hørt den før.

Da vi ankom utelivet i Stavanger må jeg innrømme at jeg var litt skeptisk på hva de hadde å by på. Sist gang jeg var ute var jeg på en fancy nattklubb i Hollywood der vi hadde eget bor og ubegrenset tilgang på champagne og overfladiske mennesker. Stavanger skuffet heldigvis ikke, og jeg lærte at guttene i Norge er like mye gentleman's som guttene i USA. Eller, i alle fall guttene fra Rogaland. Har igjen å utforske resten av landet!


Hva gjorde dere i går?

Would you like a snail?

I går ble jeg bedt ut på middag og festing av Lotus Elise. Vi endte opp med å dra til en fransk restaurant og dere klarer aldri å gjette hva jeg gjorde. (Eller, hvis dere leser overskriften er det vel fullt mulig å gjette seg til det). Jeg tok mine matopplevelser til et helt nytt nivå. Hvem trenger burgere og  kylling når man bare kan dra til Frankrike å spise snegler? Må innrømme jeg var ganske skeptisk, men etter jeg kom over den psykiske biten, var ikke smaken så forferdelig. Konsistensen derimot. Føltes ut som jeg hadde en slimete, svart regnsnegle i munnen!

Etter maten dro vi videre på pølsefest, bokstaveligtalt. Av de 800-900 gjestene som var der, var jeg en av kanskje 5 jenter. Vanligvis ville dette vært drømmeland, men siden dette var den type gutter som er vant med å kommunisere med det motsatte kjønn bak PC-skjermen, var den eneste kontakten jeg fikk lengtende blikk fra dansegulvet. Apropos dansing. Har aldri sett så morro dansing før. Det stod en gjeng med 5 gutter på dansegulvet og danset en eller annen form for en robotlignende dans! Veldig humoristisk og se på!

Videre dro vi til en hotellbar hvor kjønnene var mer gjevnfordelt og musikken hakket bedre. Jeg endte opp med å ha en lang samtale med en fyr fra Portugal. Han var veldig sjokkert over at jeg bare var 21. "You're like a little baby!" "When you were born, I was 8, and just learned how to ride a bike!" " I never imagine that further in the future I would flirt with a little baby!" Haha, har aldri møtt en fyr som var så obsessed av alderen min. Etter at jeg ble mektig lei av å høre på han klage over aldersforskjellen, fant jeg Lotus Elise, danset en liten dans og så dro vi hjem.Har dere smakt snegler?

House party in Beverly Hills!

Føler jeg tilbringer mesteparten av tiden min i Beverly Hills for tiden. Skriver jo nesten ikke om noe annet. På lørdag ble jeg i alle fall invitert med ut av kompisen til Lotus Elise (fyren jeg var sammen med på vinsmaking i Napa forrige uke). Siden Lotus Elise er både hyggelig, velstående og grei, konkluderte jeg med at vennen hans måtte være i samme liga og takket ja til invitasjonen.Er i alle fall veldig glad for at jeg dro ut, for jeg hadde det virkelig gøy! Først dro vi til en bursdagsfest/kostyme-party i et big mansion i Beverly Hills. Det er helt klart det fineste huset jeg noen gang har vært i. Følte meg nesten som Christina Aguilera i Burlesque når hun blir med Marcus på house party i Beverly. Mistet tellingen på hvor mange etasjer det var, og alt var hvitt og elegant. Skulle ønske det ikke var så flaut å ta bilder på slike "eventer", hvis ikke skulle jeg lekt paparazzi hele kvelden!Han fyren med Thor-kostymet var bursdagsbarnet og kveldens host. Kjempekul fyr som tydeligvis er kjent for festene sine.Sam var sjåføren min for kvelden. Kjempehyggelig fyr fra Tyskland som det var veldig gøy å prate med.

Etter forspill i Beverly Hills var det på tide å bevege seg mot Hollywood for å dra ut å feste. Vi bestemte oss for å gå på Trousdale noe som jeg likte veldig godt. Min yndlingsskuespiller nummer 1 er spottet på Trousdale nesten hver gang han er i L.A. Bare synd han ikke var der når jeg bestemte meg for å dra.

Jeg tilbrakte store deler av kvelden med å prate med dørvakten til VIP-seksjonen. Han kunne fortelle meg at det var mange kjendiser der, og den kuleste plassen å være. Siden jeg ikke hadde et wristband fikk jeg ikke lov til å gå inn. Men etter 30 minutter med kvinnelig sjarm ga han etter og slapp meg inn alikevel. Noen ganger er det fantastisk å være kvinne!

Sweet, ikke sant?

Lets play!

Da har vi nettopp kommet hjem fra første kveld på livet i L.A. Vi endte opp med å dra til utestedet Playhouse i Hollywood sammen med sønnen til. Hm, la oss kalle han mister famous. Uansett, utelivet i L.A er noe helt annet enn i New York og Vegas. Da vi ble med bak til VIP-seksjonen følte jeg at vi stod der på utstilling. Alle som stod ned på dansegulvet så opp på oss som stod bak baren sammen med kveldens DJ og "viktige" mennesker. 

Det var ikke på måte hva folk gjorde for å komme seg opp til VIP-seksjonen. Må innrømme jeg ble ganske kvalm da jeg så en dritings jente kline med sjefen av utestedet bare for å komme seg på VIP. Resten av kvelden måtte hun stå å gnikke seg inntil han og avlyde hans ordre. Fysh, blir nesten kvalm bare jeg tenker på det.Kveldens høydepunkt var vel da Christina Milian kom og festet med oss. Det var da jeg virkelig skjønte at jeg var i L.A. Hun var liten, kjempesøt og kanskje en smule for full. Prøvde å ta et bilde av henne for dere, men siden jeg var den eneste med kamera der ble det litt småflaut. Så kvaliteten på bildet er ikke så mye å skryte av. Hun bøyer seg fram og gjør en eller annen dansemove! Haha.Stemningen på utestedet var i alle fall upåklagelig. Bare ta en titt på dette her:

video:mvi0589

Hvor går deres grense når det kommer til flørting?

Tao Beach

Gårsdagens festligheter var perfekt om du ser bort i fra at jeg snublet i trappa og fikk en skade i foten. Jeg får så vidt til å trampe ned på høyre fot, så nå går jeg rundt og halter som en annen tulling! Til tross for dette holdt vi det gående til langt ut på morgenkvisten. En liten skade i foten skal ikke hindre meg i å ha det gøy.Vi begynte kvelden med forspill hos våre nye venner fra Göteborg, London og Dubai. Liker det at svenskene måtte prate engelsk med Annette og meg siden de ikke forstod noe av norsken vår. Haha, trøndersk er vel ikke så uforståelig? Den fineste dialekten kom uansett fra Chari. Han er fra London og hver gang han åpner munnen for å si noe, smelter jeg. Hadde det vært opp til meg hadde jeg tilbrakt hele kvelden min på å høre at han snakker britisk til meg. Det er noe med meg og språk altså, blir sjarmert på en, to tre!Etter en god del flørting med Mr. London var det på tide å bevege seg videre mot utestedet vi hadde bord på. De hadde egentlig planlagt å gå, men siden jeg hadde høye hæler på meg endte vi opp med å ta en limosin, slik at jeg skulle få hvile bena mine. Haha, det er kjekt å være jente av og til.Kvelden tilbrakte vi på Tao, et nydelig utested på Venetian Hotel. Tror det må være et av de største utestedene jeg noen gang har vært på. 3 etasjer og helt øverst var det rooftop med basseng og dansegulv. Vi satt på toppen og nøt utsikten over Vegas, danset så jeg fikk vondt i føttene og hadde det rett og slett fantastisk!

Min søteste navnesøster Hanna!


Etter alt for mye dansing, snubler jeg i trappa, skader foten min og får baguett med ost og skinke i trøstegave av London (Jeg kaller Chari for London, mens han kaller meg Norway. Haha, sykt vittig). Deretter drar vi tilbake på hotellrommet for å ise ned foten min og synge svenske vuggesanger til jeg har fått alle sammen til å sove søtt!Viste forresten bilde av Chari til pappa. Første som kommer ut av munnen hans er. "Åh, han så nå for så vidt renslig ut han!" Haha, holder på å le meg ihjel.

Oh, I love Las Vegas!

Girls night in Vegas!

Da er det like før vi går tripper ut døra i de 18 centimeter høye hælene for å ta Las Vegas med storm. Da vi var ute for å spise middag i sted ble vi sjekka opp av to tvillinger fra Canada! Fyy, eye candy sier jeg bare! Irriterer meg at vi ikke utvekslet nummer, derfor må vi nå ut på guttejakt for å finne igjen de to kjekkasene! Tror dette kommer til å bli en fantastisk kveld!

Vil ønske alle bloggleserne mine en fantastisk 17. Mai! Håper alle sammen får en kjempefin dag! Jeg skal i alle fall nyte 16. Mai i Vegas baby!


S to the L

Problemet med å bestemme seg for og ikke sette på vekkerklokken når man legger seg, er at man sover alt for lenge. Haha. Våknet klokken 12 etter en fantastisk bra kveld på byen. Tenkte å ta dere med på en tur down memory lane, før vi skal stikke på shopping i SoHo.Kvelden begynte med at Annette og jeg stresset som en gal for å bli ferdig med å legge sminken og finne det perfekte kjolevalg. Vanskelig å finne en fin nok kjole, når venninna de bestemmer seg for å kle seg sexy med trang, åpenrygg-kjole. Etter mye fram og tilbake dro vi til London Hotel for å feire bursdagen til ei random jente i en nydelig suite vel og merke.Planen var egentlig å gå på Lavo, men ubesluttsomme som vi er dro ferden videre ned til meatpacking district for å dra til SL. Et av New York's hotteste utested! Veien for å komme seg dit var lang og komplisert. Vi møtte en promotor som skulle få oss inn på SL, men først måtte vi gå til Tenjune for å møte Mike som skulle ta oss med videre til SL.

Da vi ankom Tenjune ble vi presset inn på et VIP-bord sammen med Mike. Der hadde vi ingen interesse av å stå, så vi gikk til nabobordet for å prøve lykken der. Og med litt sjarm kommer man langt, til tross for at det var en enslig dame på 40 som satt der. Hun følte vel mammainstinket komme krypende og tok godt vare på oss. Dama var i alle fall råkul.Plutselig legger vi merke til at Mike har gått til SL uten oss, og han tok ikke telefonen da vi prøvde å ringe. Igjen må vi ta saken i egne hender og bestemmer oss for å gå til SL alene. Hele kvelden hadde folk sagt at vi ikke trengte en promotor for å komme inn, så lenge du er hot, tall and beautiful, er det null problem. Det hadde de virkelig rett i også. På SL var det i alle fall utrolig sweet! Må le litt når jeg tenker tilbake. Han ene fyren prøvde å bite meg i nakken. Eller han kom bare bort til meg, bet meg i nakken og gikk sin vei. Vondt gjorde det også!Vi hadde i alle fall en utrolig bra kveld på SL, et utested jeg gjerne drar tilbake til. Nå skal jeg hoppe inn i ballerinaskoene og dra på shopping i SoHo. Håper alle dere har hatt ei like fin helg som jeg har hatt!

I could be the trouble baby!

I dag har jeg gjort noe jeg aldri har gjort før, jeg snakker selvfølgelig om å dra ut å feste på en søndag! Her i San Francisco er det vanlig å tilbringe søndagene sine på Lime, som er et hipt utested i Castro eller homsestrøket om du vil. I stedet for å ligge fyllesyk på sofaen drar San Franciscoere på Lime hvor festen fortsetter. Her spiser man brunch, drikker seg full på Mimosa og danser til krampa tar deg!Har aldri vært med på noe så gøy før! Tror det må være den morsomste søndagen på lenge. De åpner dørene klokken 11 om morgenen og festen varer til 8 om kvelden. Deretter drar man hjem for å legge seg, og er frisk og opplagt til å gå på jobb dagen der på. Haha, crazy! Vi burde absolutt hatt noe lignende i Norge. Kanskje jeg skal åpne mitt eget søndagsutested! Hva tror dere om det?Da vi ankom Lime var det stappfullt med mennesker, og jeg fikk meg mange nye "venner"! Har aldri fått så mange komplimenter for skoene mine, skjørtet mitt og håret mitt før. Og de var alle sammen fra forskjellige gutter. Gutter som helt sikkert bruker mer tid foran speilet enn meg! Man må bare elske San Francisco dere.

Jeg er forresten skikkelig tett i nesa, og går rundt og snufser hele tiden. En av de jeg dro ut med syns tydeligvis det var litt irriterende for han sa til meg "Hanna, do you wanna blow your nose" Haha, må bare le når jeg tenker på det. Tror nok aldri jeg kunne ha snytt meg i full offentlighet. Haha, for et sjekketriks da dere!

Har dere hatt ei fin helg?
Ville du dratt ut på en søndag? 

Huff, så flaut dere.

Huff,  nå er jeg i beruset tilstand igjen og jeg burde egentlig gå å legge meg i stedet for å skrive dette blogginnlegget. Klokken er jo halv 5 om natten! Uansett, kom nettopp hjem fra en fantastisk kveld ute på livet i San Francisco. Jeg hadde egentlig planlagt å være rolig, men Rafael overtalte meg til å ha det litt gøy. Når vi først er inne på temaet Rafael, han ba meg ut på date igjen i kveld. Romantisk middag for to på San Franciscos hotteste restaurant. Kan det bli bedre? Denne fyren bare fortsetter å imponere meg. Han hadde til og med med seg en liten gave i dag også!Forresten, husker dere det innlegget jeg hadde tatt bbilde av slik at han ikke skulle fforstå hva jeg skrev? Tror dere ikke han jobber sammen med ei ssvensk jente som hadde oversattt hele greia for han! Jeg mener, går det an å ha mer uflaks? Jeg burde virkelig begynne å tenke over hva jeg skriver før jeg poster det. Jeg var i alle fall rød som en tomat da han nevnte det, og prøvde bare å skifte saamtaleemne med en gang. Haha, flaut. Det verste med det er at han helt sikkert leser dette innlegget også. En jente får ikke ha sine hemmeligheter i fred lengre!Uansett, hadde en helt fantastisk kveld ute på byen i kveld. Utelivet i San Francisco er virkelig upåklagelig. Føler meg som "a superstar" der jeg går fra utested til utested og sipper på Apple Martinis. Gruer meg allerede til jeg reiser tilbake til Norge. Men det er heldigvis noen måneder til enda! I mens skal jeg bare nyte utelivet i San Francisco. Og på søndag skal jeg og Oda på Britney Spears konsert. Gleder meg!

Har dere hatt en fin fredagskveld?

Forresten, om 15 kommentarer har jeg nådd 10 000 kommentarer på bloggen min. Thats kind of crazy!

The story from yesterday

I dag våknet jeg opp hos Ingvild, ganske trøtt og redusert fra gårsdagens festligheter. La oss spole tilbake i tid for å se hva som hendte...Kvelden begynte med forspill hos Ingvild der praten gikk i ett. Bestandig kos å sosalisere seg med en gjeng norske ungdommer. Etter et par glass, eller 4, var det tid for å ta San Francisco med storm. Dette var faktisk første gangen jeg dro ut i selve SF, så jeg ante ikke hva jeg hadde i vente. Da vi kom fram til utestedet sprang det en fyr etter oss for å fortelle at vi kunne slippe køen å få gratis inngang og drikke. Vi tenkte "what the hell" og fulgte gladelig med.Etter alt for mye brun drikke var det tid for å bevise at nordmenn også kan "shake some ass" og vi erobret dansegulvet. Tror vi fikk visst en gang for alle hva nordmenn har å by på.

Dramaet oppstod da jeg fant ut at jeg ville "gå" fra gjengen som hadde fikset inngang til oss. Fant en litt kjekkere fyr som var veldig glad i å spille "hard to get". Han ene fyren som mente at jeg var hans, likte ikke dette noe særlig, og prøvde å "baksnakke" Mr. Hard to get. Han sa at han var homofil og at jeg måtte passe meg slik at han ikke puttet noe "bad stuff" i drinken min. Slik holdt det på en liten stund, før jeg endelig klarte å snike meg unna. Det skal ikke være lett dere.Tror dere ikke forresten Mr. Hard to get klarte å lure meg trill rundt. Vi skulle spille et spill som gikk ut på at han skulle stille meg 5 spørsmål og så skulle jeg lyge på alle svarene. Klarte jeg ikke å lyge, så måtte jeg spandere en drink på han. Naiv som jeg er tenkte jeg at dette var null stress, å lyge på 5 spm skulle jeg klare lett. Men tror dere ikke han lurer meg og jeg ender opp med å måtte betale for drinken hans. Haha, har aldri opplevd noe lignende!Bortsett fra dette hadde jeg en fantastisk kveld sammen med Ingvild og Helle. Vi endte opp med å stikke fra det ene utestedet og endte opp på en plass som het Slide. Der måtte du skli ned en sklie for å komme inn til selve dansegulvet. Ganske fancy skal jeg si dere. Her tilbringte vi resten av kvelden før vi dro hjem til Ingvild på slumber party.Forresten, holdt helt på å glemme å fortelle dere at Mr. Hard to get dukket plutselig opp i trappeoppgangen til Ingvild i natt. Han kjørte helt fra San Francisco til Berkeley for å få nattakyss fra meg! Haha, syns nesten litt synd på han for at ønske hans ikke gikk i oppfyllelse. Men bare nesten!

Ville dere ha kysset han?
Hva har dere gjort denne helgen?

Ubesvart anrop

Våknet for en time siden (les: 06:55) og får ikke til å sove igjen. Derfor har jeg Kesera feat Lalla med Ubesvart anrop på øret! Digger rett og slett den sangen. Den får meg sånn i godhumør! Dessuten føler jeg siste verset av sangen beskriver meg veldig godt akkurat nå!

... Jeg trengte bare litt tid, så du måkke gi opp. Bare chillen litt til så jeg ikke får nok. Du vet hvordan det er, sikkert gjort det samma sjæl. Må få lov å leke deilig uten at det er noe gærnt. Hva vet jeg om det blir like bra som sist gang? Hva vet du om jenter som har fylleangst? Kanskje det blir meg som ringer deg opp. Og du får et ubesvart anrop...Bah, nå kjenner jeg hodepinen tar overhånd. Tror jeg skal legge meg å prøve å sove av meg gårsdagens Tequila. (som det forøvrig ble alt for mange av.) By the way, det som er litt trist med at jeg dro ut med en gjeng nordmenn i går er det at jeg ikke kan skrive om alt sladre på bloggen dagen der på. Siden de forstår hvert ord av det jeg skriver! Hvis ikke skulle jeg delt tidenes sjekketriks med dere!Hva syns dere om "ubesvart anrop"?

Mexican night!

Tilstanden jeg er i nå har jeg aldri vært i før. Er så beruset at jeg bedriver telefonterror tll gutten jeg liker. Tror dere ikke han legger på røret og sender meg melding hvor det står: "I'm sorry. Can't answer the phone now. I'm afraid of waking up my mum!" Jeg mener. Du er 23 år og er redd for din egen mor!? (Edit: Huff, hva Tequila kan få meg til å skrive altså. Flaut)

Bortsett fra dette har jeg hatt en fantastisk fredagskveld. Har vært ute sammen meg en gjeng nordmenn og storkost meg. Det va mexikanskaften og både Tequila og Margaritas sto på menyen. Dro ut sammen med den søteste jenta, Ingvild, og hadde det kjempegøy. Kvelden endte på Kicks (eller hva i all verden det het)  hvor vi ble sjekket opp av et par dansker! Helt umulig å forstå hva de sier fornoe. Dansk i fylla er helt uforståelig. Endte med at vi måtte kommunisere på engelsk. Haha!


Har dere gjort noe gøy ikveld?
Syns dere det er enkelt å forstå dansk?

I forgot to tell you guys

Jeg har helt glemt å fortelle dere om kvelden da vi var ute i L.A forrige torsdag. I begynnelsen var jeg litt usikker på hva vi kunne gjøre, men etter en telefonsamtale med Dave (mannen som hjalp oss da betalingen av L.A-turen ble kansellert) hadde jeg ingenting å engste meg for lenger. Det viste seg at han hadde bodd i L.A i flere år, og hadde en god del bekjentskaper.

Plutselig stod vi der med tusenvis av muligheter og telefonen min ringte i ett sett. Vi ble satt opp på VIP-liste på ulike utesteder i Hollywood. Var invitert på en privatfest i Beverly Hills, og hadde muligheten til å bli med Jeremy Tissot eller Tom Marinaro ut for å spise middag. Haha, ikke spør meg hvem det er. Kan se for meg det hadde blitt en overfladisk kveld hadde vi dratt ut med de... hm, litt eldre gutta?Jeg har bestandig hatt lyst til å oppleve the glamourous life in Hollywood. Nå når jeg faktisk hadde sjangsen valgte jeg og ikke gjøre det. Om det var lurt av meg får jeg aldri vite, men jeg hadde en minnerik aften alikevel. Alle kjendisfestene og ranglingen til langt på natt får jeg ta når Annette kommer på besøk i Mai. Da står både New York og Las Vegas på planen. Gleder meg!Uansett, kvelden ble en suksess til tross for at vi dumpet Hollywood. Fikk Santa Monica Beach og to kjekke gutter i stedet for. Vandre langs stranden, hånd i hånd, med fullmåne og stjerneklar himmel er ikke så aller verst det heller skal jeg si dere. I alle fall ikke når kvelden avsluttes med å drikke seg fjortis på en karaokebar i Burbank og hyle og le så mye at du vekker de sovende hotellnaboene ved siden av!Hva ville dere valgt? Hollywood eller Santa Monica Beach?

5 ting du bør unngå å gjøre i fylla!

Forrige helg da jeg var i Vegas skjedde det mye rart i fylla. Våkne opp dagen der på med fylleangst er absolutt ikke den beste følelsen i verden. Derfor tenkte jeg å lage en guide til alle dere som skal ut på livet i helgen. Her er altså mine 5 tips til ting man bør unngå å gjøre i fylla!

1. Blir du kjent med en tysktalende gutt på byen og han spør deg om hvilke tyske ord du kan. Ikke ta en *skal-ikke-nevne-navn* og si: "Emh... Heil Hitler?" Haha, kan garantere at det blir en pinlig stillhet etter på. Selv om det kan være ganske underholdene for de som hører på.


(Dette er ikke bilde av tyskeren. Bare en random dansedude som så gjerne ville komme på bloggen min!)

2. Når man er beruset gjør man mye rart. Men prøv å unngå å lage "gøyale" videoer i fylla. Jeg syns tydeligvis det var en god idé å filme at jeg tisset. (Jeg vet, særere enn det blir det ikke) Uansett, å gi kamera til lillesøster dagen der på, er ikke en god idé. Hun holdt på å le seg i hjel da hun tilfeldigvis fant filmen, og jeg har allerede fått høre at den skal vises på storskjerm i bryllupet mitt! Huff, kjenner jeg gruer meg allerede!

Her er et bilde fra hendelsen. Om du ikke kommer i bryllupet mitt, er nok dette det eneste du får se av filmen.3. Det tredje tipset er å prøve å unngå å drikke så mye at man ender opp med å kaste opp! Ta den ene gutten vi møtte i Vegas som et eksempel. Han drakk så mye at han endte opp med å spy i en søppelbøtte på kasinoet. Ikke akkurat det beste sjekketrikset. Heldigvis for han har jeg veldig stor toleranse for spy, og hadde ikke noe i mot å ta håret bort fra ansiktet slik at hele spyprosessen ble lettere. Haha, yummie!4. Når man er beruset er det ofte man blir litt over entusiastisk. Da ender det ofte opp med at det popper ut irriterende småord fra munnen. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg hyler ut "Oh my God!", "liksom.. liksom.. liksom!" eller det ordet jeg brukte om og om igjen forrige helg. "Whop, whoop!" Jeg vet det er vanskelig å styre unna disse irriterende ordne, men prøv i alle fall å begrense bruken!5. Det siste tipset er... Ikke lær fulle utlendinger norske ord for intercourse! Jeg kan love dere at da får dere høre ordet om og om og om igjen. Hvis dere ikke tror meg, ta bare en titt på dette her:

Da håper jeg alle sammen lærte noe nyttig! Så må dere alle kose dere masse i helgen. Uansett om den innebærer festligheter, jentekvelder eller en rolig kveld hjemme.

Noen som har noen andre tips å fylle på lista?

Brr, it's cold outside!

En søndag som dette har jeg ikke hatt på lenge. Og når jeg sier lenge, så mener jeg virkelig lenge. Sist gang jeg hadde det slik var vel en søndag i slutten av august. Uansett, søndager som dette hadde jeg annen hver helg i fjor, så jeg må innrømme at jeg har savnet det litt. Eller, egentlig ikke. Hvem vil vel frivillig ligge hjelpesløs på sofaen, omringet av junk food med TVen stående på i bakgrunnen. Vondt i magen min har jeg og. Livet er hardt dere.Om man skal ta en tur down memory lane å tenke på hva som skjedde i går er det vel ikke stort å si. Minikjole, tynnstrømpebukse og high heels forklarer vel stort sett det meste. Irriterer meg at jeg hver gang er så dum og tror at har man bare på seg to tynnstrømpebukser så blir det mye varmere enn bare én, og man kommer ikke til å fryse. Dette failer hver gang, og hver gang ender jeg opp med å fryse av meg rumpa. Lurer på når jeg skal lære.Bortsett fra dette var det veldig gøy å dra ut i Norge igjen. Var så uvant å bli stoppet av halvkvalme herremenn som skulle fortelle meg hvor "sexy" jeg var, at jeg faktisk stoppet opp og pratet med alle sammen. Han ene var utrolig opptatt av etikk og moral, og ville så veldig gjerne vite alt om mine verdier. Begynte å lure på om jeg virkelig hadde vært borte så lenge at dette var det nye sjekketrikset, men forsto etter hvert at det var nok bare et engangstilfelle.Hadde dere en fin lørdag?

Ut på en snurr.

Nå sitter jeg og venter på at Annette skal bli ferdig med å sminke seg og så skal vi dra ut på byen for å gjøre Oslo usikker. Eller, det er heller mer vi som er usikre på hvor vi skal gå. Regner med vi finner en løsning.
Nå skal jeg drikke opp siste rest i glasset og så tar vi toget til Oslo.

Ha en fin lørdagskveld alle sammen!

Totally different

Jeg fikk en koselig kommentar på det forrige innlegget som fikk meg til å tenke på romjula i fjor. Da var jeg ute på byen med Annette og en gjeng gutter. Dette fordi det var 2. Juledag og festing har vært en tradisjon siden jeg var fjortis og Tonje spydde rusbrus over hele meg. Nå er jeg i Amerika hvor festing i romjula ikke er en tradisjon. Leveren foretrekker nok den amerikanske tradisjonen, mens jeg gjerne skulle dratt ut på byen i kveld. Ikke så lenge til 5 februar nå, da blir det andre boller!

Eneste problemet med å gå ut i romjula er at du fryser rumpa av deg! Minikjole og stiletthæler passer ikke så godt sammen med snø og 20 minusgrader. Fryser bare ved tanken på det. Dette får meg til å tenke på at antrekket mitt i år er totalt forskjellig fra det jeg hadde 2. Juledag i fjor. Just take a look!


Hva gjorde dere 2. Juledag i år? Festing eller koselig kveld hjemme?

You guys can make out in my sisters room

Da har jeg nettopp kommet hjem fra min første high school fest. For en opplevelse sier jeg bare. Det aller verste var at han som hadde festen hadde gjort om lillesøsteren sitt rom til et klinerom. Lysene var skrudd helt av og det var fritt frem til å gjøre hva enn du måtte ønske. OMG sier jeg bare. Hadde broren min gjort det samme mot meg og mitt rom, hadde jeg klikket fullstendig. Er dere ikke enige om at det var en utrolig kjip ting å gjøre?Uansett, det begynner å bli tid for å finne sengen her. Er utrolig trøtt og i morgen skal hele familien til San Francisco for å leke turister. Det skal bli gøy, gleder meg allerede. Håper alle sammen får en fin søndag!

Hadde du likt at noen hadde gjort om rommet ditt til et klinerom?

 

I like it!

Nå sitter jeg og koser  meg med Bentein og Andrius, bedre gutter skal du lete lenge etter altså! Kommer til å savne begge to når jeg flytter til San Fran. Skal i allefall nyte denne kvelden med begge to! Andrius og jeg skal forresten gifte oss en gang i fremtiden, og vaske det rosa undertøyet vårt sammen!

Pink ladies

Nå skal jeg og Annette ut på livet igjen. Begge iført rosa kjoler! Vi venter bare på at noen skal komme å hente oss for å kjøre oss dit vi ønsker. Problemet er bare det at spanske gutter og norske jenter har totalt forskjellig syn på hvilket tidspunkt det er normalt å gå ut! Forhåpentligvis blir vi hentet snart, for visst de ikke kommer snart sovner jeg på sofaen!


home again

Da er jeg hjemme igjen like fresh som i sted, bare bittelitt trøttere, kanskje litt sløvere og en frøloff rikere. Det skal bli så godt å tulle seg inn i dyna mi og sove lenge. Beste som finns når man kommer hjem fra byen!partey!

Da skal jeg ut på byen å få ut litt energi. Det er alt for lenge siden sist jeg var ute på byen i Trondheim, så dette blir bra!
komisk

Nå er vi på nach på Oslos beste vestkant. Annette ligger på sofaen og chillern, og jeg prøver å overtale en fyr om at han ikke bør være utro mot dama si, det hele er ganske komisk i grunn. 

girls night out

Nå er vi ute og spiser kyllingwok og nyter livet. Snart skal vi ut på livet å gjøre gatene i Oslo usikker.Hangover og shoppingklar!

Da sitter vi sliten og utmattet etter ei heftig natt på byen med Magnus og Erik. Drinker ble påspandert, heftige blikk ble utvekslet og det ble en del vrikking med hoftene - A night to remember.Nå skal vi ta T-banen ned til sentrum og svi av litt penger på kreditkortet så får man se hva kvelden bringer.

Riding solo

Det er en merkelig følelse å våkne opp og ikke ane hvor jeg er eller hvordan jeg kom meg hit. Hehe, begynner med å spole tilbake noen timer. 

Dagen i går begynte med et bløtt møte med Munkholmen. Det regnet slik at hele meg var gjennomvåt til tross for paraply og støvler.


Deretter var det en tur innom sentrum for å kjøpe meg en jakke.og så dro vi videre til Hongsand for å feste. Var faktisk ganske gøy.

Begynte med forspill inn til Inger Lise. Eller kanskje jeg skal kalle det oldspill. Uansett så var jeg der og drakk ei flaske sprudlevann, og ble ganske sprudlende.Tror et eller annet var fryktelig morsomt. Men det var voksenhumor og det skjønner jeg meg ikke på.


Enn at pappa reiser til USA om bare 10 dager! Gleder meg til å flytte etter.Ja, det var så kaldt at man måtte ha på ullsokker. Hadde også på meg bukse og støvler før jeg gikk ut. There's a first time for everything  ; )


Etter dette bilde ble tatt dro vel alle sammen til Kråkøya for å høre på Nazareth. Jeg husker jeg møtte på Roar og at jeg virkelig måtte tisse. Derfor tuslet jeg tilbake til bestemor. MEN i stedet for å gå tilbake til festen, la jeg meg i senga for å bare slappe av litt. 

Det neste jeg husker er at klokka er 0653 og jeg skjønner ingenting. Hvor er det blitt av alle sammen, og hvorfor ligger jeg her. Hater det faktumet at jeg gikk glipp av hele festen bare for at jeg absolutt skulle sove.

Har en interessant anropslogg på telefonen min da, og fant et bilde av meg sovende på kamera. Jaja, ble da i alle fall uthvilt.

Nå gleder jeg meg til vi skal til Oslo, da skal jeg ta igjen all festingen jeg ikke fikk deltatt på i går!

I can make your bed rock

Oda er så søt, sitter oppe og venter på at jeg skal komme trygt hjem fra byen. Bra det er noen som passer på meg ; )

Nå skal jeg krype inn under dyna mi, natta bloggen

Har forresten fått helt dilla på Young Money - Bed Rock. Sangen er så herlig!

Frøken hangover

Hanna: Kom hit da! Oda e du våken?

Oda: Ja, dønn våken æ.

Hanna: Du må hils på X.

Oda: Jamen.. Hanna.. æ e naken.

Hanna: har det nå å si da, du må hils no daa.

X: Oi, for et hyggelig rom du har. Det kommer jo lys fra PCen, musikk og så har du så mange fine plakater.

Hanna: JA, ikke sant! Det e jo twilight. Edward Cullen, han e jo så fiiin!!


Haha, det er så priceless. Gårsdagen var råbra, trenger vel ikke å si stort mer.Oda, du vet jeg er glad i deg ; )

uh, so coolskilpadda mi
Han fyren var snill å ga meg frøloff!


Stripping på G


- xoxo

æw, party ;)

Etter å ha lest kontinuerlig i fireogførti timer, er det med god samvittighet jeg begynner å drikke champagne. Snart kommer Bentein og Espen, og da er det tid for party!Ha en kjempefin 16 mai!

- xoxo

Paradise Petter

Aah, det er så gøy ut på byen, og i går var intet unntak. Ble kjent med to sivilingeniørstudenter, og vi hadde det gøy. Haha, Carl-Petter (som jeg og B har bestemt at han heter) hadde tidenes sjekkereplikk på Borghild i går:

- Hei, jeg er kjempegod kompis med paradise Petter. Hvis du er med meg, så skal jeg introdusere deg for han.

Carl-Petter er kamerasky


Haha, jeg måtte tydeligvis ta bilde av politibilen som så hyggelig ba Marthe om å flytte seg.


Peace out!


Hadde det så gøy i går, gleder meg allerede til 16 mai! 

Forresten, gratulerer så masse til mamma som har bursdag i dag :D

- xoxo

girls night out

Når bestevenn ringer og sier at vi ut på byen i kveld, det kommer til å bli masse liv og støy. Ja, da kan jeg ikke gjøre annet enn å la meg rive med. Kan dra ut med god samvittighet og, for har lest om hjertet i hele dag. Gleder meg til en skikkelig girls night out på byen. Det skal bli gøy, og jeg trenger det! ;)- peace out

Yesterday

Ahh, har ikke hatt det så gøy på lenge! Selv om kroppen er helt redusert i dag, og jeg er satt i slow motion modus, var det helt klart verdt det. Etter et hyggelig vorspiel hjemme til bestevenn, dro vi til gossip for å fortsette feiringen der. På veien dit ringte jeg 1881 for å få nummeret til Shell ved st. olav. Haha, jeg skulle visst nok få de til å lage ferdig frøloffen min til jeg kom dit.bursdagsbarnet ^^
- xoxo

fiesta

Hola!
Nå sitter jeg og venter på at Annette skal bli ferdig med å ordne seg, så skal vi rusle bort til bestevenn for å feire 20årsdagen hennes. Det skal bli bra. Godt å få litt avveksling fra eksamenslesinga. Sittet i hele dag med anatomiboka og pugget muskler fra topp til nå, så nå fortjener jeg en kveld på byen!Ha en fin lørdagskveld!
- xoxo

When you look at me

GB i går var vel ikke den smarteste avgjørelsen, er blitt enda mer tett i nesen, og hodet mitt snurrer rundt omrking. Men til tross for det så var det veldig gøy. Ut på livet med bestevenn er bestandig det. Dro ganske tidlig hjem for å sove, og det skal jeg vel gjøre resten av dagen i dag og.
- xoxo

ladies night på GB

Hola!

Selv om nesa renner og hodet verker, skal jeg bli med bestevenn på ladies night på GB. Det kan bli interessant, men håper på at formen blir bedre. Kjøpte meg nye klær i dag, så de fortjener en tur ut på livet ;)

 - xoxo

Nelly highheels partyallright, jeg og Annettesøt står foran speilet og gjør oss klar for ikveld! vi skal nemlig på Nelly highheels party på Ricks. Har tenkt å få med oss et par høyheltesko hjem! tror det kommer til å bli råbra!

Last night

Fra jeg gikk ut bildøra fikk jeg en følelse av at jeg var den eneste som trakk opp gjennomsnittsalderen. Til tross for dette måtte jeg vise legitimasjon i inngangen. Noe så uhørt. Og da jeg skulle henge i fra meg tinga mine, tok garderobedamen å angrep hånda mi med sprittusj. " Skriv på garderobenr ditt på handa di æ, sånn i tilfelle du blir så full at du miste lappen din!"  Hvor er tillitten sier jeg bare. Bortsett fra dette, hadde jeg alt i alt en fin kveld ute med Børge og Benteboy.

På vei til storås
haha, så komisk bilde


Etter festen var det nach i kjelleren.

Who's kissing in the background??


Bentein


Lonelyboy

Dette er hva som skjer visst du låner bort kamera til totalt fremmede.


Obligatorisk tissepause på veien hjem


Kaldt? neeida.


- xoxo

partytime

Det er lørdag, og det kan bare bety en ting. Partytime. Ah, det skal bli gøy, gøyere, gøyest. Snart kommer Bentein, og så skal vi rusle ned til bestevenn og ha et minivors før vi beveger oss ut i natten.Ha en fin lørdagskveld alle sammen! 

- xoxo

Paarty

Jada! Da var det på tide med litt festligheter igjen. Syns virkelig jeg fortjener det etter mange timer med øving til prøveeksamen. Det skal bli gøy å få tankene over på noe annet ;)Ha en fin lørdagskveld!

xoxo

My super sweet 20

Perfekt! Skal jeg beskrive gårsdagen med et ord, så er det definitivt det ordet. Kan med hånden på hjerte si at det var den beste bursdagen i mitt 20 år lange liv. Til tross for at jeg stresset som en galing med å komme meg fra Orkanger til byåsen etter middagen, så var dagen helt fantastisk. Kvelden begynte med familiemiddag and my bffs. Der vi spiste oss mette på pappas kyllingkarbonara og marsipankake. Deretter hadde jeg en halv time på å komme meg fra Ork til byåsen før gjestene kom. Gjett om jeg ble forbanna når den idiotiske bilen forran meg bestemte seg får å kjøre i 60 km/t i en 80sone. Etter mye stress, kom vi omsider frem, og da kunne jeg endelig slappe av.
Tror nesten jeg filmet hele kvelden, så her er en liten smakebit på hva som skjedde:
 


Bilder fra kvelden:

Hadde virkelig den beste bursdagen! :)

xoxo, Hanna

What happened in Åre?

Eller hva var det som ikke skjedde i Åre? Må si at jeg ler litt for meg selv når jeg tenker på alt som skjedde. Vi reiste tilbake i tid til barneskolestadiet og lekte nøtt eller sannhet. Jeg må nok desverre spare dere for alle de dirty detaljene der. Men en ting er helt klart, og det er at det var utrolig moro! Jeg var på afterski på dagtid, og party på kvelden. Sov lenge om morgenene og drakk varm choklad. Jeg tok på meg morsrollen og hjalp de som trengte det, og fant meg en svensk pojke. Koste meg på hytta sammen med de jeg bodde med, og kjøpte masse billig godis også. Kort sagt, Åre var utrolig digg. Jeg er helt sikker på at jeg kommer tilbake.

Bilder fra turen:

Da vi kom fram til Åre ble det taco og kosekveld


Ole K er gira


Søtinger


Sofakos


Ida står på hodet


aw :)


Oh yeah


Gutta låste seg ute


På vei til afterski


skills


Erlend er gira

Charlotte mi

Marie Viel

Jarle og Charlotte


aw, kos :)


Hawt


Hawt again
Afterski


winter wonderland

Siste middagen


Alias på vors


Kosligste hytta


Charlotte


I love my jeans

Øyvind et moi


På vei til Bygget


Charlotte og Halvard

dance your ass off


:)


Tobias


Chill


Vaskekjerringa


hottie

Frokost før hjemreise


Har du vært i Åre?

xoxo, Hanna
Papa - paparazzi

I går hadde jeg en kjempekoslig kveld. Først var jeg i middagsselskap til familien Andersen. Det er en tradisjon i romjula, og det er like hyggelig hvert år. Det blir bestandig masse tull og tøys. Etter selskapet dro jeg hjem for å ha klassevorspiel. Det va ikke så mange fra klassen min som var der, men det var veldig koselig å se igjen de som kom. Etterpå dro vi en tur til Skaun. Gadd ikke å betale 250,- for å være inne i mindre enn 1 time, så vi dro egentlig ganske raskt hjem igjen. Gleder meg til nyttårsaften nå, da blir det festing. 

Lekte selvfølgelig paparazzifotograf i går og, her er resultatet ;)

My outfit


Haha, Steinar og Sjur :)


Tore


Toril


Odasøta


Tore og meg


Jeg har den beste pappaen :)


Hawt !


Koselig gjeng


Bentein og Anders fikk pepperkakehjerter av meg!


B-boy, meg og Anders


Plommeløøw (;


Gjorde dere noe spennende i går?

xoxo, Hanna
Just got in ;)

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra femte juledagsfest i Skaun. Husker første gang jeg var i Skaun  femte juledag, da møtte jeg epla. Haha, det er lenge siden. Uansett, hadde vorspiel hjemme hos meg med gammel klassen min. Det tror jeg var kveldens høydepunkt. Var skikkelig koslig å se alle sammen igjen. Legger ut bilder fra kvelden i morgen!God natt alle lesere! :)

xoxo, Hanna

http://bloggurat.net/http://hannavaage.blogg.no/registrere/ca13aa033b96866731a9ad7fa2c34ac9345398bb
http://bloggurat.net/kart/registrere/8319/orkanger

Bilder fra gossip!

Kvelden i går var helt klart vellykket. Annette og jeg dro til Martin på vorspiel hvor Annette, jeg, Martin X2 og Sivert drakk oss fulle på champagne. Martin har forresten en kjempekoselig leilighet. Videre dro vi til club gossip, der vi hadde en minnerikaften, selv om jeg var den eneste som husket noe i dag. Alle fem dro vi hjem til Martin for å sove. Det ble ikke så mye søvn, for å si det sånn. En viss person var utrolig ivrig etter å fortelle gåter til oss andre i hele natt. Haha, det var litt søtt da. Etter en nesten søvnløs natt, sto vi opp å spiste frokost på McDonalds. Ikke akkurat det sunneste valget, men koselig var det.

Anyroad, her er bilder fra kvelden:

Moi


Annettesøta og meg

Chicos!


Pussing av tennene er viktig før man drar ut (;


Take a long good look at her ass.


Me and my classmate (;


Allright


Ohyeah


aw, cute


Haha


Martin


Martin


Sivert, hoho.


Dagen starter med en trall


Breakfast, yummie.Gjorde dere noe gøy i går?

xoxo, Hanna

Revyfest

Revyfesten var helt OK. Jeg stresset utrolig mye i forkant, og klarte ikke helt å slappe av da jeg endelig kom dit. Borghild og jeg dro til Skaun klokka 9 for å kjøpe inngangsbilletter, men da vi kom dit, var det så utrolig lang kø at vi bare dro hjem igjen. Da hadde det gått med en time til bare tøys, og jeg stresset kjempemye for å bli ferdig til å dra. Da vi endelig kom fram, var det bare en og en halv time til det sluttet, men det var koselig der allikevel. Jeg satt og mimret med Beintein nesten hele kvelden, det var hyggelig. Vi har seriøst gjort mye rart sammen, savner den tida litt.
Klokken 1 var jeg fryktelig trøtt, så jeg dro rett hjem til senga mi.

Her er noen bilder:


Antrekket mitt


Snille Robert som kjørte oss


Bentein og meg


Benteinsøtaxoxo Hanna

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits