Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Makeup

A hint of purple

Da har jeg nettopp kommet hjem fra frisøren hvor jeg har stripet etterveksten og klipt av de slitte tuppene, slik at jeg blir fin til feiringen på lørdag. Ble kjempefornøyd og ekstra godt var det å bli kvitt de slitte tuppene. Føles ut som om håret mitt ble mye tykkere på en, to, tre. Det liker vi! Dro innom glitter på vei hjem for å kjøpe meg gjennomsiktige gummistrikk til håret, og der klarte jeg ikke å la være å kjøpe meg litt lilla extension. Haha, så nå er jeg dratt tilbake til barndommen hvor jeg hadde en tykk, rosa stripe i håret. Helt ærlig så syns jeg det ble kult. Men vet ikke om jeg er for gammel til å ha lilla-nyanser i håret. Jeg har jo tross alt blitt 23. Heheh!

Hva syns dere?

Drømmehagen hudpleie

Onsdag for to uker siden var jeg en tur innom drømmehagen hudpleie for å teste shellac. Med tanke på at jeg misliker sterkt når neglelakken flasser av etter et par dager og jeg bestandig får et hakk eller to i lakken i løpet av tørkeprosessen, var jeg veldig ivrig etter å prøve shellac. Hittil har jeg bare vært fornøyd. Har hatt shellac på i over to uker og jeg har enda ikke fått en ripe i lakken og den ser like fin ut nå som den gjorde da Charlotte la den på.Shellac er perfekt til alle som ønsker en enkel måte å føle seg litt mer stelt på!
Den kommer i mange farger og kombinasjoner, kun fantasien setter stoppe for hva man kan gjøre.
Shellac er en hydrid lakk som legges på neglen (ca 45 minutt).
Etter endt behandling er lakken helt tørr, hard og den sitter opp til 14 dager!

 
Jeg valgte en mørkegrå shellac med glitter og så hadde jeg sølv folie på ringefingeren for å gjøre det hele litt mer spennende. Har i alle fall følt meg rocka og neglefin de siste ukene. For mer info om shellac og drømmehagen hudpleie se facebook siden deres her. En perfekt gave til seg selv nå som det nærmer seg jul og festsesong.

Har noen av dere prøvd shellac?

Sneak peek on my bangs

Forandring fryder, eller hva?

Nå skal jeg spille inn en bursdagshilsen til en venn og prøve meg på bursdagssangen. Haha, vi får se hvordan det går. Senere reiser jeg inn til byen for å rette på luggen og kjøpe meg nye joggesko slik at man kan bli fit med stil. Skrives senere ♥

Tape extension!

Hei dere! Fra jeg stod opp klokka 6 for å dra på 3t, og til jeg kom hjem i sted etter og ha vært hos Anita og fikset håret mitt, har det gått i ett. Nå er jeg hjemme en tur for å fylle på med energi og blogge og deretter går ferden til bestevenn for å se film og snakke litt sladder! Det blir kos! Uansett, har prøvd en ny type extension i dag. Var ikke så fornøyd med mikroringene mine siden festene vistes så utrolig godt når man satte håret i hestehale, så i dag ble jeg kvitt dem og inn med noe nytt. Tenkte jeg skulle prøve tape extension siden jeg aldri har prøvd det før, og fordi jeg har hørt mye bra om det. Foreløpig er jeg kjempefornøyd, festene vises i alle fall ikke lengre og denne typen extension skal visst ikke slite sånn på håret. Tenkte jeg skulle lage et innlegg hvor jeg sammenligner de ulike extensionstypene og kommer med postive og negative sider. Jeg har brukt extensions siden sommeren 2007, så jeg begynner å få litt erfaring.

Jeg satte i 4 pakker i fargen 613 og lengde 50 cm. Er kjempefornøyd med resultatet. Så nå er både jeg og håret mitt klar for å ta sommeren med storm!


// Haha, sjekk det bustetrollet jeg var før vi begynte prosessen i morrest!

Hva syns dere?

hide your mistake!

Gjett om jeg fikk sjokk da jeg våknet i morrest. Skulle bare ha litt selvbruning på hendene i går slik at de ikke ble hvite i forhold til resten av kroppen. Men det skulle jeg aldri ha gjort. Haha, våknet opp som en stripete tiger og det passer veldig dårlig når Daniel kommer  på besøk i kveld. Har ikke lyst til å bli mobbet hele helgen for mine sære vaner. Så på skolen i dag har jeg gått med skinnhansker hele dagen for å skjule den lille feilen min. Haha. Men, pointet med å fortelle dere dette var at det finnes håp. Opplever noen samme problemer som meg og vil fjerne selvbruningen med en gang ta vann, bakepulver og en vaskeklut og skrubb i vei. Virket i alle fall for meg. Så nå har jeg rene og fine hender igjen. Null selvbruning tull!

Blogger resten av antrekket senere, nå må jeg forbrede meg litt før jeg skal på jobb. Så er det rett til værnes i 11-tiden for å hente Daniel! 

Lillesøster har forresten russedåp i dag! Iiih, tiden går så sykt fort. Er jo ikke lenge siden jeg var russ.

Pure Lash

Heisann dere! I går fikk jeg et spennende produkt i posten som jeg virkelig gleder meg til å teste ut. Pure Lash 2 in 1 Enhansing serum. Det er et serum for øyevippene som skal gjøre at de blir mykere, fyldigere, sterkere og lengre på 30 dager. Man skal påføre serumet på øyevipperoten og utover på øyenvippene hver morgen og kveld i 30 dager og hvis man ikke slurver med bruken vil man forhåpentligvis se et resultat. Med tanke på at jeg ikke akkurat har verdens lengste øyenvipper og at de hele tiden slites av når maskaraen blir tatt av på kvelden, gleder jeg meg til å prøve og se om jeg kanskje får mørke, lange og fyldige vipper. Blir spennende å se. Kanskje jeg til og med kan legge vekk de falske øyenvippene om en måned og gå all naturel! Vi får se. Jeg skal i alle fall holde dere oppdatert. Tok et før bilde i går kveld etter at jeg hadde hatt på serumet for første gang. Deretter tar jeg et nytt bilde om 30 dager og ser om jeg ser noe forskjell. Blir spennende. Nå må jeg bare være flink til å huske på å bruke det. Er så typisk meg å glemme av daglige rutiner man absolutt ikke burde glemme av. hehe. Anywho, her er et førbilde av øyenvippene mine. Sminkeløs og nydusjet!Vil du vite mer om Pure Lash finner man info om produktet her.

Prøvd noe lignende før?

Fake tan

Heisann dere! Vet ikke om dere husker i fjor at jeg ble utvalgt til å teste produkter for Yves-Rocher? Uansett, mottok en ny pakke nå. En vår-pakke med skrubb og selvbruning til kropp og ansikt. Jeg var kjempegiret på å prøve den, siden kroppen sårt trenger litt brunfarge nå før våren trer inn sånn skikkelig og solarium er helt utelukket. Så jeg tok med meg skrubben i dusjen, og skrubbet av alle de døde hudcellene og var klar for å spraye meg brun. På flasken sto det at jeg skulle spraye på kroppen og deretter smøre det utover for å få en jevnt resultat. Jeg derimot, tok og glemte av smøre seg inn delen og bare sprayet i vei. Trodde det var smart for å unngå flekkete hender, men der tok jeg feil. Fikk heller flekker på resten av kroppen! Haha, så ut som en vandrende dalmatiner i går. Flekker over alt (bortsett fra på magen som ble ganske så jevn og brun). Konklusjonen blir altså at neste gang skal jeg huske på å smøre, og ikke bare spraye. Bortsett fra den lille feiltagelsen er jeg veldig fornøyd med fargen, lukta og det at det bare tok noen timer før man begynte å se resultatet. Selvbruningskremen for ansiktet er det ingenting å si på. Den gir meg litt farge i ansiktet, men det blir desverre vasket bort når jeg fjerner sminken på kvelden. Og helt til slutt på jeg si at skrubben gjorde virkelig jobben med å fjerne døde hudceller og så luktet den himmelsk godt!


//Produktene kan man finne til 50% avslag her, her og her.

Noen andre som har prøvd det samme?

kveldens makeup

Hei sjarmtroll!

Nå skal jeg visst i en bursdagsfest til en kompis av Daniel. Kjenner han ikke, men det kan vel bli morsomt alikevel. Det eneste negative er at det regner utenfor. Blæ, liker ikke å gå ut og så skal hår og sminke bli ødelagt av litt regn. Men, nå stresser Daniel så mye at han nesten er på gråten. Jeg bruker visst alt for lang tid. Haha, han burde vite nå at han er sammen med en blogger. Men, jeg får vel gi meg. Slenger med et bilde av kveldens makeup, som jeg egentlig ikke ble så fornøyd med. Men, men.

Skal dere noe morsomt i dag?

put the make up on!

Nei og nei for en kreativ overskrift da gitt. Nå gikk nettopp farmor forbi med en brødskive med bare smør. Haha, hun er nesten lite kreativ som meg! Skulle egentlig blogge et morgeninnlegg til dere i morgest, men rakk det ikke før taxien kom. Derfor sminkebildene i sengen til Daniel! Taxifyren tok meg til farmor, så dro vi og hentet bilen hennes og etter på har der gått i ett fram til nå. Måtte innom sykehuset og få skrevet under noe på arbeidsavtalen min (fjoh, godt å ha det unnagjort), så gikk vi innom dialyseavdelingen for å hilse på dem jeg skal jobbe med i sommer. Hun avdelingssykepleieren der er så hyggelig! Deretter var det å kjøre gamletanten min på butikken, få i meg litt frokost og dra tilbake hit (altså hos farmor). Nå må jeg begynne på dagens leseplan før Daniel kommer i 5-6-tiden. Eller først skal farmor og jeg kose oss med jordbær i finværet! Gjett om jeg er glad for at det er bare bakker og solskinn!

Hva er deres plan for i dag?

new in the make up department

Da jeg til min store overraskelse fant ut at det var Sephora i Paris. Skjønner nå at det ikke er forbehold mitt kjære Amerika. Hehe, og godt er det. Uansett, da jeg forstod det kunne jeg ikke unngå å gå en tur innom for å se om jeg fant noe ny sminke å leke meg med. Med en gang vi kom inn i butikken fikk jeg litt panikk. Det var så stort der at man ikke hadde en anelse om hvor man skulle begynne, og det gjorde det ikke stort mye bedre at Daniel hang på slep og stresset meg til å bli fort ferdig. (Ikke det at han klaget eller noe, bare jeg som følte stresset). Etter litt sosing fram og tilbake fikk jeg hjelp av en hyggelig dame og dette var det jeg fikk med meg hjem.

Jeg har rett og slett blitt helt hekta på mint denne våren, så en ny OPI-neglelakk i mintfarge var helt klart et must. Har lakket den på neglene mine nå, og er kjempefornøyd med både farge og kvalitet. Måtte legge to lag for at det skulle bli dekt ordentlig, og hittil har den ikke flasset av.

Kjøpte også et helt nytt øyenskyggesett fra merke sephora. De hadde ulike sett for de forskjellige øyenfargene og jeg valgte for blå øyne. På innsiden er det en guide til hvordan man kan sminke sotete øyne, og hvordan man kan lage en naturlig look. Pluss at du får med en eyeliner på kjøpet. Dette øyenskyggesettet er jeg kjempefornøyd med. Prøvde sotete øyne da vi gikk ut på fredag og ble veldig fornøyd med resultatet. Fikk til og med masse komplimenter for øynene mine, så dette kommer til å bli en slager på lørdagskveldene. Ellers var den naturlige looken også veldig fin.

Det siste som kom med meg hjem var en ny leppestift. Jeg begynte å bli litt lei av den lyserosa jeg hele tiden bruker, og tenkte det var på tide med en ny. Kjøpte fortsatt fra YSL og rouge volupte, men prøvde meg på en ny farge. Det å velge farge var forresten en umulig avgjørelse. Så mange fine å velge mellom. Endte tilslutt opp med en knall rosa farge, som samtidig ikke blir så knall på leppene om dere skjønner. Haha, for en rar setning. Uansett, er også veldig fornøyd med den nye fargen, og har byttet den helt ut med den gamle! Woho, forandring fryder.

Har dere noe av det samme?the result..


Fra to til 6 holdt vi på, og jeg må si jeg er ganske så fornøyd med resultatet. Anita vet hva hun holder på med for å si det sånn. Må si at jeg faktisk likte begge lookene ovenfor, både det korte og det lange håret. Var så godt at hun klippet av de slitte tuppene. Håret mitt så mye mer sunt ut da, og det liker jeg. Neste gang jeg tar ut extension kanskje jeg skal prøve meg på en lang bob. Tror det kan bli kult. Uansett, laget en liten film fra dagens lille hårprosjekt! Hehe.

Håret jeg bruker er fra Pilus og denne gangen prøvde jeg mikroringer for første gang. Hittil er jeg meget fornøyd. Det tok mye kortere tid å sette på enn keratinfester, og det er ingen keratin som skal smeltes inn i håret mitt og slites av. Er en plastikkring som er klemt på, og når de skal av er det visst bare å åpne feste med en tang og vips så er de ute. Håper og tror at dette skal bli bedre for håret mitt!

Vi har mikset sammen tre ulike blondfargen og jeg er superfornøyd med fargen. Litt uvant å være lys igjen. Men denne gangen er det ikke helbleket, så jeg er fortsatt mørk i toppen og det liker jeg. Litt lei av den alt for fake blondfargen. Håret er forresten 60 cm. Det kostet omtrent 1400 og jeg kjøpte 140 fester.

En liten sniktitt på den nye buksa mi. Haha, legger ut bedre bilde senere!

Hva syns dere om håret?
Noen som har prøvd mikroringer før?

in processIih, nå har Anita vært en siden klokka 2 bare for å fikse håret mitt. Lyse striper, hårklipp for å fjerne slitte tupper og nå holder vi på å settte inn mikroringer. Gleder meg til det ferdige resultatet. Nå skal jeg ta Paris med storm!

Shocker!

Everything you need to know is in that movie! 

 

Føler filmen lyver litt på hårfargen, for der ser den ganske lys ut. I virkeligheten er det omtrent sånn:


// Eller bildet lyver litt det også. Er ikke så mørk!

Uansett, hva syns dere?! Klarer jeg å holde ut med litt mørkere hår i 6 uker?

Soar extension

For noen dager siden mottok jeg to pakker med extensions og en børste fra soar.no. Jeg var så ivrig etter å få testet det at jeg nesten tvingte lillesøster til å gå fra skulderlangt hår til hår ned på rumpa bare for å se hvordan det så ut! Jeg begynner å bli rimelig lei mitt eget hår (som begynner å bli litt slitt). Så det passet utmerket å få litt nytt og sunt hår som jeg kan bruke nå i jula. Det nye extensionet fra soar er så mykt og godt at jeg ikke klarer å la være å ta på det. Haha, silkehår er tingen dere.Jeg har farge #613 og lengde 66 cm. Det kan man finne her. Har aldri hatt så langt hår før så syns det er kjempemorsomt å se seg i speilet og plutselig går håret mitt ned til rumpa. Hittil er jeg veldig fornøyd med håret. Det har god kvalitet, bra tykkelse og har enda ikke laget noen floker! Sistnevnte setter jeg veldig pris på, siden jeg ofte har hatt hår som floker seg verre enn verst!Kommer nok helt sikkert til å bruke håret i jula. Må prøve å få oppmerksomheten bort fra gipsen og mer mot meg.


// Må bare få sagt at jeg elsker ryggen på armani-kjolen min. Open back in my heart!

Liker også hvor naturlig det glir inn i mitt eget hår. Hadde det ikke vært for at det er utrolig langt, så hadde man kunne trodd at det var mitt eget hår.Hva syns dere om mitt nye, lange hår?

Sniktitt...

...På det nye håret!Skal få storebror til å ta noen ordentlige bilder, så kommer det et innlegg snart!

Klarer dere å gjette hva jeg fikk i posten i dag?

Make-over!

I går var jeg snill tremening og stylet Lina før hun skulle på revyfest. Hun hadde vel aldri sett så mye sminke på en gang, og heldig som jeg var fikk jeg lov til å leke med så mye som sminke jeg ville. Resultatet ble i alle fall dette.

Personlig syns jeg Lina er like fin uten sminke som med. Men tror det var moro for henne å bli dullet med før hun skulle dra ut. Nesten så jeg ble misunnelig der jeg satt. Begynner å bli sick lei denne dumme gipsen nå. Skal på kontroll i morgen, og da får jeg vite når jeg kan ta den av! Btw, Lina kjøpte seg sine første høye hæler i går. Aah, jeg er en stykk stolt tremening! Var kanskje på tide siden lillesøsteren til Lina har tyvlånt skoene mine siden hun var bitteliten. Hehe, luringen.


// Jennysøta med mine aller første high heels. Husker jeg og Annette bestilte likens på internett. Ah, memories.

- Ble ikke Lina fin?
- Husker du dine første heels? 

Hårfin

Var til frisøren min i hele gårkveld for å ta den forferdelige etterveksten! Hadde gått over 2 måneder siden jeg var der sist, og det så man veldig godt for å si det sånn! Hun tok også og klippet luggen min slik at den fikk litt form! Fram til nå har jeg bare latt den gro, så den så ut som et tjafs som hang foran øynene mine. Ble veldig fornøyd med den nye skråluggen i alle fall! Så glad at jeg brukte resten av kvelden på å danse rundt i stua til den nye yndlingssangen min! Haha, er gøy å være litt fjollete og rar av og til.

Den nye yndlingssangen er forresten David Guetta - Without You ft. Usher.Så hva syns dere om resultatet?

Britney Spears - Hidden fantasy!

Jeg er en sånn type jente som elsker å spraye meg ned med parfyme, slik at jeg lukter godt her i fra og til månen! Det eneste problemet mitt er at jeg nesten ikke eier noen parfymer. Har en parfyme jeg fikk av min kjære bror for 2 år siden, og det er det! Parymen lukter kokos forresten, yndlingslukten! Uansett, dere kan tenke dere til at jeg ble glad da jeg fikk to parfymer i posten av parfymesalg.no! Den ene var til meg, og den andre tenkte jeg å gi bort i gave. For å glede noen andre i vinterkulda! 

Parfymen jeg tenkte å beholde selv var Britney Spears - Hidden fantasy, og den luktet himmelsk godt. Har sprayet meg som en gal de siste dagene. Og jeg klarer ikke å la være å lukte på armleddet mitt! Haha, pretty weird!


// Skader ikke at parfymeflasken ser utrolig fin ut heller. Bruker den som pynt på tv-bordet!

Det som er så kult med parfymesalg.no er at de har en dutyfree pris-garanti! Det vil si at du får kjøpt alle parfymene deres til samme pris som tax-free'en på gardemoen! Og det kan man like. De har også et stort utvalg av kjente parfymer! So, what's not to love?

Hva er yndlingsparfymen deres?

Yves Rocher

For en til to uker siden mottok jeg en pakke i posten fylt med sminke fra Yves Rocher. Planen var at jeg skulle teste sminken å fortelle hva jeg syns om den på bloggen, og det har jeg tenkt å gjøre nå. 

Jeg har veldig lyst til å skryte av neglelakken! Helt siden jeg mottok pakken har jeg enten gått med knallrøde negler, eller mørke lilla! Begge fargene er veldig freshe, og jeg er veldig fornøyd. Man trenger omtrent 2 lag med neglelakk for at den skal dekke godt nok, og da varer fargen i flere dager uten at den blir "slitt av". Jeg fikk også tilsendt en hurtigtørkende topplakk, som jeg bruker over neglelakken for at den skal tørke fortere! Var litt skeptisk til den i begynnelsen, men den fungerer faktisk!


(bildet er linket)

Jeg mottok også to leppestifter! En knallrød og en beige rosa. Den røde leppestiften satt veldig fint på, men siden jeg nesten aldri bruker rød leppestift, tror jeg nok at jeg skal gi den bort. Dessuten smakte den litt rart når du fikk den i munnen. Den beige rosa leppestiften likte jeg bedre. Fikk en mer mørk og mystisk sminkelook når jeg brukte den, så om jeg skal prøve meg på bad girl-looken ville den ha passet perfekt på leppene mine!


(bildet er linket)


(bildet er linket)

Hvilken av produktene likte dere best?

Kissable lips!

I går ble som sagt leppene mine sminket av en makeup artist, og siden jeg ble ganske så fornøyd med resultatet, endte jeg faktisk opp med å kjøpe produktene. Produktene som ble brukt er fra Max Factor. Leppestiften er farge 665 (pomegranate) og lipglossen heter Vibrant Curv Effect lip gloss, farge 15 (intutive).Jeg liker fargen og lipglossen gir ekstra shine. Det eneste negative ved å brukke leppestift og lipgloss er at gutten man liker, ikke liker å få rosa lepper og klisj i ansiktet når man kysser. Han liker heller ikke å få et rosa kyssemerke på kinnet, men det er en annen sak.

Would you kiss my lips?

Yves Rocher!

Jeg fikk nettopp en mail der det sto at jeg (og 49 andre) har blitt valgt ut av 3000 søkere til å være med å teste kosmetikk for Yves Rocher. Yves Rocher er et fransk kosmetikkmerke som har etablert seg i over 90 land. Så dette kan bli veldig spennende. Gleder meg til å teste ut ny sminke og dele mine erfaringer med dere. Dessuten var det veldig kult at de valgte ut bloggen min blant så mange søkere.

Siste nytt i nelly saken er forresten at jeg får tilbake mine 350 kroner. Da jeg fortalte at jeg hadde kontaktet forbrukerrådet tok de meg mer seriøs og beklaget feilen som hadde oppstått. Den opprinnelige kjolen jeg bestilte hadde de aldri på lageret, så den vil jeg nok desverre ikke få. Jaja, man kan ikke få alt man ønsker her i verden!


Nå skal jeg sette meg ned å skrive et innlegg om kroppshår og gutter! Det tror jeg skal bli ganske spennende. Tror ikke dere?

Noen som har prøvd sminken til Yves Rocher?

Sneak peek!

Nå (les: noen timer siden) har jeg nettopp filmet ferdig sminkevideoen jeg har lovet dere at jeg skulle gjøre. Tema ble hverdagssminke, og jeg tror det ble ganske bra. Her er i alle fall en liten sneak peak på resultatet.

Skal sette meg ned å redigere filmen nå, men med tanke på at vi får besøk av verdens beste tremenninger om en liten time, vet jeg ikke hvor mye jeg rekker! Filmen skal i alle fall komme i løpet av helga. Og jeg skal begynne å svare på spørsmålsrunden. Ikke så enkelt å rekke alt når man har medisinstudiet og et sosialt liv å ta vare på.

Anyways, er dere spent på videoresultatet?

Extensions!

Det er nesten litt gøy å tenke på at håret kan gå fra å være sånn:...til å bli sånn på bare 2 timer!Da har man en god frisør som gjør jobben. Det er i alle fall sikkert. Anita er så hyggelig. Var kjempesnilt av henne å ta seg tid til å sette på meg hår. Dere skjønner, jeg fikk en pakke med keratinfester gratis fra frisøren min i USA. Fra hun jeg satt på til første gangen, ikke den siste gangen. Det ble jo helt mislykket! Uansett, med masse hår, men ingen kunnskap til å sette det på, var jeg heldig som fikk Anita til å gjøre det for meg. Nå er håret kjempetykt og fint! Kunne virkelig ikke vært mer fornøyd!

Håret jeg fikk fra frisøren min i USA kommer jeg ikke på hva heter. Men har og en pakke med hår fra Pilus i, sånn at jeg får litt forskjellige fargespill. En pakke med 25 fester fra Pilus tror jeg kostet 199 kroner. Ganske rimelig med andre ord. Lengden jeg bruker er 60 centimeter og så har vi klippet av de slitte tuppene så håret ser friskt og sunt ut!

Hva syns dere?

Hår update!

Nå er jeg hjemme hos Anita for å bli fin på håret igjen. Vi har kommet litt over halvveis i prosessen og jeg kjenner at håret er tykt og godt! Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Viser dere bilder senere i kveld!

Travel with Biotherm

Siden jeg brukte første halvdel av dette året på å reise, og fordi jeg forhåpentligvis skal reise litt i høst også, ble jeg tilbudt om jeg ikke ville teste en reisekrem fra Biotherm, Biotherm Travel Recharge. Når man er ute å reiser mye med fly får man ofte tørr hud, så hensikten med kremen er å gi tilbake litt av den fuktigheten man mister. Man skal bruke kremen før reisen, under reisen og etter reisen. Siden jeg vanligvis har ansiktet dekket med sminke, prøvde jeg den ikke under reisen. Foundation og pudder blandet med fuktighetskrem er virkelig ikke en god kombinasjon (i alle fall ikke når kremen kommer etter foundation). Men jeg prøvde fuktighetskremen før og etter flyturen, og tenkte jeg skulle dele min mening med dere.Det er positivt at kremen er i en liten beholder slik at den er enkel å ta med seg ut på reise. Dessuten lukter den veldig godt, slik at man får lyst til å påføre kremen. Jeg følte at kremen ga fuktighet til ansiktet slik som den lovet, men da jeg påførte den ble jeg litt rødflammet og varm i kinnene. Dette gikk over etter omtrent 10 minutt. Om jeg kommer til å bruke den videre eller ikke vil tiden vise. Huden ble i alle fall myk og god etter flyreisen.


Flere som har prøvd Biotherm Travel Recharge?

Hårkrise!

Åh, nå er jeg skikkelig stressa, og sur på krølltanga! Haha! Dere skjønner, jeg holder på å krølle håret til i kveld og tror dere ikke krølltanga mi gikk i oppløsning! Den bare datt sammen helt ut av det blå. Problemet er at jeg bare har krøllet halve håret, så nå ser jeg altså slik ut..

Kan ikke gå på fest med halvt krøllet og halvt bølget hår, det ser ikke riktig bra ut. Så nå må jeg finne på noe lurt. Uansett, nå betyr det at jeg må kjøpe meg en ny krølltang. Så da lurer jeg på om noen av leserne mine har et tips til en god krølltang? Setter pris på alle råd jeg kan få!

 

Bunshaper

Jeg har lenge gått rundt og ønsket meg en slik. Har bestandig syns det har sett så fint ut når jeg ser andre gå rundt med oversizet ballarinatopper på hodet. Derfor måtte jeg slå til når jeg først fant en bunshaper på shopping i Spania. Jeg kjøpte den til 4 euro på Claire's, ganske rimelig med andre ord.Etter jeg iherdig prøvde å lage en søt ballarinatopp på meg selv, og sett resultatet av det er jeg litt usikker på hva jeg syns. For det første burde jeg kanskje farge etterveksten, slik at man slipper en veldig tydelig eksponering. Deretter burde jeg kanskje lage en liten form for pannelugg slik at ansiktet mitt ikke blir altfor nakent.
Hmm, jeg er ganske usikker på hva jeg synses om denne bunshaperen. Vet ikke om det kledde meg eller ikke. Hva syns dere? Helt ærlig?

Sminkeanbefaling

Da jeg var i New York handlet jeg sminke på Sephora for en god del penger. Det er nesten umulig å gå ut der i fra tomhendt. Dessuten handlet jeg en del basicvarer som er mye billigere i USA enn i Norge. Så nå har jeg skapet fyllt opp med pudder fra Clinique og leppestift fra YSL.

 

Anyways. Til vanlig bruker jeg en foundation fra Guerlain, men siden den er ganske dyr tenkte jeg å finne en litt billigere en som jeg kan bruke til hverdags. Hadde sett en sminkefilm på nettet om at en foundation fra Clinique skulle dekke nokså godt. Derfor slo jeg til og kjøpte en foundation jeg trodde jeg kunne bli fornøyd med. Og det ble jeg også skal jeg fortelle dere. Foundation dekker kjempegodt og samtidlig ser resultatet veldig naturlig ut. Perfect match for min hud i alle fall. Senere fant jeg ut at den er forebyggende for Acne (kviser). Så jeg har ingenting å klage på. Navnet på herligheten er Clinique Acne Solution.


Jeg bruker å gå over med et pudder fra Clinique for å matte ned foundation og skape enda bedre dekkevne. Hver gang jeg blir litt blank i ansiktet er det på tide å ta fram pudderkosten fra Dior og påføre litt pudder over nese og kinnbein. Haha, meg i et nøtteskall. Pudderet jeg bruker heter almost powder makeup (farge 03).

En annen ting jeg er avhengig av denne sommeren er et solpudder fra Guerlain. Da jeg var på jobb her en dag fikk jeg så mange kompliment av en av pasientene om at jeg var så fin og solbrun i ansiktet. Hun lurte på hvor lenge jeg hadde ligget ute i solen for å bli så frisk og fin? Jeg måtte nok skuffe henne med å fortelle at jeg nesten aldri soler ansiktet mitt (redd for kreft og rynker), men at jeg brukte et solpudder som både ga meg farge og glød. Solpudderet jeg bruker er fra Guerlain og heter Terracotta (farge 02).

Det var dagens lille sminkeanbefaling fra meg. Nå er det jobb som gjelder, og så kommer kjolefilmen litt senere i dag. Vet nesten ikke om jeg tør å poste den, for jeg ser veldig rar ut til tider.

Noen andre som bruker den samme sminken som meg?

Svar på leserspørsmål, kviser!

For ei god stund tilbake fikk jeg et leserspørsmål angående kviser. Jeg har tidligere anbefalt en gel, og personen lurte på om jeg kunne skrive om den igjen. Vet ikke om personen som stilte spørsmålet fortsatt leser bloggen min, men jeg tenkte at jeg kunne svare på det alikevel.

Tro det eller ei, men jeg er som alle andre og kan få kviser i ansiktet. Det er noe dritt når en stygg, liten, rød flekk dukker opp i ansiktet, spesielt hvis du skal noe viktig den dagen. Da er det bare å ta fram concealer og foundation og begynne dekkeprosessen. Det som er superviktig når du bruker sminken din på kviser er at du vasker den godt etter på. Vask alle kostene du har brukt i shampoo blandet med litt zalo slik at du får fjernet alle eventuelle bakterier. Vi vil ikke at kvisene skal spre seg videre.

Det jeg gjør for å unngå kviser er å vaske huden godt hver morgen og kveld. For meg er det i alle fall viktig å få fjernet alle små sminkerester som kan være igjen. Etter at huden er nyvasket og ren bruker jeg å smøre inn deler av huden med Epiduo. Jeg smører den inn i pannen, nedover nesen og på haken. Altså i de områdene man lettest får kviser.

Epiduo er en reseptbelagt gel du får kjøpt på apoteket. Det at den er reseptbelagt vil si at du må få en resept av fastlegen din for å få kjøpt gelen. Det Epiduo gjør er å hemme betennelsesreaksjoner, reduserer talgproduksjon og løse opp talg som allerede er der. Du må bruke gelen i omtrent 3-4 uker før du ser noe virkning og 3 måneder før du ser full effekt. Jeg bruker den omtrent hver kveld, og er kjempefornøyd! Merker allerede at jeg får mindre kviser og så syns jeg huden blir glattere.

Noen andre som har noen tips mot kviser?

How to do make up like me

Siden så mange har spurt etter et nytt sminkeinnlegg, tenkte jeg at det var på tide å lage et. Vil begynne med å si at jeg er absolutt ingen ekspert på dette område, så det kan godt hende jeg gjør noen "feil", men det får så være. Jeg har satt sammen en liten how-to-do-my-everyday-eye-makeup til dere. Altså en guide til hvordan jeg sminker øynene mine til hverdags. Eller, jeg bruker ikke falske øyenvipper og svart eyeliner hver dag, men dere skjønner hva jeg mener.

So lets get started. Read further if you want to go...


Det første jeg bruker å gjøre er å legge en primer på hele øyelokket og deretter gå over med en base-øyenskygge som jeg også legger over hele øyelokket. Primeren jeg bruker heter eyeprimer clear og er fra make up store. Øyenskyggebasen jeg brukte er også fra make up store og heter Microshadow sibiria. Kosten jeg bruker til å legge base-øyenskyggen er en kost fra make up store og den heter 107.Etter at jeg har lagt base-øyenskygge, legger jeg en liner ved nedre del av øyenlokke. Jeg bruker å begynne ytterst og lage en linje innover. Bruker også å lage en liten tip på linjen slik at man får en litt mer intens look. Jeg bruker en svart dipliner fra H&M. Kjempeenkel å påføre, men krever litt trening for å få til rett strek.


Etter liner er det på tide å leke seg med litt øyenskygge igjen. Jeg bruker å legge en hvit øyenskygge på nedre del av øyenlokke. Altså delen av øyenlokke som er under globallinjen. Jeg bruker å ha sterkest hvit helt innerst ved øyet og litt svakere utover. Jeg bruker en hvit øyenskygge fra Dior og en fra i.d som er i pulverform. 
Etter å ha lagt en hvit skygge, bruker jeg å legge en mørkere skygge i globallinjen. Man kan velge hvilken farge som helst, men jeg foretrekker å bruke mørkebrun. Bruker en dusekost fra make up store (109) for å legge skyggen med. For at øyenskyggen ikke skal bli for sterkt bruker jeg å blande den ut på armen min, før jeg påfører den på øyenlokket. Øyenskyggen jeg bruker er fra make up store (Microshadow diva).


Helt til slutt er det tid for falske øyenvipper. Jeg syns det gir øyet et lite løft, og blikket blir helt klart mye mer intens. Jeg bruker øyenvipper fra Red Cherry, nummer 138. Jeg bruker vippelim fra make up store, noe som jeg er veldig fornøyd med. Vippene sitter i alle fall på helt til jeg tar de av om kvelden.

Hva syns dere?

ps: Ikveld klokken 8 går intervjuet med bloggeliten og fotballfrue! For dere som er interessert i å høre på, trykk her for å melde dere inn hvis dere allerede ikke har gjort det.

Vinn drømmedag på bloggen!


Tenkte å ha en konkurranse hvor dere kan vinne en drømmedag sammen med Annette og meg. Annette vil stå for sminke, jeg vil stå for styling og sammen vil vi ha en gøyal photo shoot sammen med en av dere! Alle som vil kan melde seg på, men det passer vel best for de som bor i Trondheim eller området rundt. Datoen kan diskuteres/endres.

Tror dette kunne blitt veldig gøy, så håper alle som kan vil melde seg på. Hvis det er noen spørsmål er det bare å spørre under dette innlegget.Noen som vil være med?

Red lips

Det begynner å bli en irriterende vane nå at hver gang jeg skal poste et innlegg når jeg kommer hjem fra byen, så sovner jeg med Macen i fanget. Et par timer senere våkner jeg ganske forvirret og husker at.. Shit, jeg glemte helt å poste blogginnlegget mitt! Haha, det kommer vel heller ikke til å bli noe bedre når jeg drar til Vegas på mandag!

Jeg har vel forresten helt glemt å nevne det, men vi er altså tilbake fra New York og befinner oss i San Francisco. Annette har aldri vært i SF før, så jeg tok henne med ut for å spise og for å få en smakebit på utelivet her. Vi tok det ganske 'low key' ikveld, siden vi begge er ganske slitne etter NY.

Jeg ble litt inspirert da jeg så Burlesque sammen med Annette i sted. Christina Aguilera er så fin med det blonde håret og røde leppene sine. Så jeg bestemte meg for å prøve noe helt nytt! Har aldri brukt rød leppestift før, i alle fall ikke ut på byen. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg føler enda, men jeg tror jeg liker det!Hva syns dere om de røde leppene?!

Whip my hair!

Bortsett fra at det gjør litt vondt når jeg legger hodet på puta og at rumpa verker etter 5 timer i frisørstolen, er jeg kjempefornøyd med det nye håret mitt. Det er langt, blondt og fabulous! Rart å tenke på at jeg gikk fra skulderlangt hår til å få hår ned til rumpa, på noen få strakser!

Jeg bruker som sagt extension med keratinfester. Det går ut på at man "smelter" keratinfestene til løshåret inn i sitt eget hår med en varmetang. For å fjerne håret igjen må man bruke et serum som løser opp keratinfestene, og deretter dra dem ut. Man begynner å feste håret i nakken og så jobber man seg videre oppover. Tilslutt tar man og setter inn noen fester på sidene. Hele prossesen tar alt fra 3 til 5 timer, så man må forbrede seg på en del venting.

Jeg har festet i 100 extensions og håret er fra et merke som heter Cinderella. Min erfaringen med å sette på keratinfester til frisør, er at de fleste frisørsalongene har et bra merke. Håret kommer jo fra Asia uansett. Lengden på håret er 24 inch, altså 61 centimeter. Jeg har klippet av de slitte endene i tuppene, slik at håret ser mer friskt ut. En annen viktig ting å huske på når man har extension er å bruke en extensionbørste og shampoo med bra kvalitet.

Jeg måtte betale 500 dollar, altså 2650 kroner med dagens kurs. Lovely!Nå er jeg i alle fall klar til å ta New York med storm! Whip my hair back and forth! ♥

No more short hair

Jeg har ikke vært noe flink til å poste bilder av håret mitt uten extension. Som regel har jeg satt alt håret i en søt liten hestehale og brukt store solbriller til. Derfor har dere kanskje ikke merket at håret mitt har blitt litt kortere den siste måneden. Har også brukt clips et par ganger. Uansett, i dag er den siste dagen med kort hår, i alle fall for de neste 6 månedene.Drar til frisøren nå for å få langt og fint hår til jeg skal reise til New York. Lager et innlegg senere om hele prossesen, samt hvilket merke frisøren min bruker. Mange som har spurt etter det.

Hva liker dere best? Lang eller kort hår?

It's all about the hair

I det siste har jeg fått en del spørsmål om håret mitt. Er det ekte? Eller bruker jeg extension? Hvordan fikk jeg håret så blondt og går jeg ofte til frisøren?Kan begynne med å fortelle at jeg bruker extension. Siden sommeren 2007 har jeg vært "avhengig" av å ha hårforlengelser i håret. Crazy, I know. Men jeg føler meg ikke helt vel uten. Bruker hair extension med keratinfester, men hadde en periode høsten 2009 hvor jeg brukte clip ons. For et styr sier jeg bare. Av og på med håret hver dag er slitsomt! Pluss at det er lite sjarmerende når gutten du liker skal ta å kose med håret ditt og han finner noen store fester der oppe! Dere aner ikke hvor mange kleine situasjoner disse festene har laget for meg. Blir flau bare jeg tenker på det!


Jeg er i alle fall utrolig fornøyd med keratinfester. Skal sette på meg nye neste uke og da blir det den 6. gangen jeg gjør det. Vet det er mange som sier at keratinfester sliter på håret og at de er ubehagelig å gå med, men denne erfaringen har ikke jeg. Hver gang jeg tar ut hårforlengelsene har håret mitt vokst opp til 5 til 10 cm, og jeg merker ingen forskjell på tykkelse. Den første natta med keratinfester kan det være ubehagelig å sove, men etter noen dager merker man ikke noe til festene i hodebunnen.

Noen har spurt meg om hvilket merke jeg bruker på håret. For å være ærlig vet jeg ikke hvilket merke frisøren min har brukt. Men jeg kan spørre henne neste uke hvis noen er interessert i å vite det. Jeg har og brukt clip ons extensions fra Pilus en liten periode.

Det positivet med Pilus-håret var at det var veldig likt min egen hårfarge slik at det blandet seg inn naturlig. Det negative med håret var at det floket seg sammen til et kråkereir etter bare 10 minutter. Ganske upraktisk i grunn. Skal jeg bruke clip ons igjen, skal jeg prøve et nytt merke. Noen som har noen merker å anbefale?

Bruker dere extensions?

Makeup - Hudsminke

Jeg har fått en del leserspørsmål om hvilken foundation jeg bruker til huden, om jeg er fornøyd med den og så videre. Tenkte derfor jeg kunne reposte et innlegget jeg skrev om foundation min i februar.

Jeg har prøvd mange ulike foundation opp gjennom tidene. Alt fra billige fra H&M til mer eksklusive fra Esthetique. Har hatt perioder der jeg har kjøpt alt for mørke foundation og gått rundt med foundationskille til tusen. Kan trygt si at jeg har prøvd det meste, og jeg har vel bestandig vært på utkikk etter en foundation som gir en fin farge og dekker godt. Fram til nå har Dior og Kanebo vært øverst på listen, men etter at jeg var til bestevenn i januar har jeg fått en ny favoritt. Guerlain Aqua Parure.

Jeg bruker fargen 02, og kjøpte min for omtrent 300 kroner her. Jeg kjøpte den i begynnelsen av februar og har brukt den omtrent hver dag og den er enda ikke blitt tom. Det jeg liker veldig godt med denne foundation er at den har en veldig god konsistens slik at den blir enkel å påføre huden. Den er ikke for tynn, og heller ikke tykk og klissete. Den har veldig god dekkevne og gir en veldig naturlig hudfarge. Jeg bruker å gå over med et pudder fra Clinique for å matte ned huden. Tilslutt går jeg over med et solpudder fra Guerlain, for å gi ekstra glød.


Hvilken foundation bruker du?

Give away

Avsluttet! : )

For å feire at jeg har fått 100 followers på bloglovin tenkte jeg å lage en liten "give away" for å vise hvor utrolig mye jeg setter pris på dere alle sammen! Føler meg beæret over å ha så mange fantastiske lesere. Setter pris på hver eneste kommentar jeg får, og alle de hyggelige tingene dere skriver! Får bestandig et smil om munnen når jeg våkner om morgenen og leser igjennom kommentarene deres.Siden en del av dere har spurt om øyenvippene mine i det siste tenkte jeg å gi bort 3 par med falske øyenvipper. Jeg kjøper noen vipper som kalles Red Cherry, og jeg er kjempefornøyd med dem. De finnes i alle varianter. Tykke, tynne, lange, korte, med og uten glitter! Mine favoritter er #47, #99 og #138, og jeg tenkte å gi bort et par av hver av de tre variantene.

Nummer 47 har jeg nettopp bestilt, så har ikke prøvd disse enda. Men etter bilde å dømme tror jeg de kommer til å bli veldig fine på.

Nummer 99 er en variant som er litt mer diskré. Passer perfekt til anledninger der man vil pynte seg, men samtidlig se naturlig ut.

Nummer 138 er en litt mer crazy variant. Denne bruker jeg som regel på fest. Passer perfekt til jenter som liker å sminke seg!

Tenkte å trekke tre heldige lesere som får et par med Red Cherry eyelashes i posten. Bare legg igjen en kommentar om hvilket par du har lyst på, så trekker jeg tre vinnere om en uke.

New lipstick!

Fikk en gratis leppestift fra Strawberrynet i posten i går. Fargen var mørkerød, så må innrømme jeg var litt skeptisk i begynnelsen. Men ble positivt overrasket da jeg fikk den på. Dessuten smaker den kirsebær! Yummie. Leppestiften er fra Bourjois Paris og er fargen 09 - Violine estival.

Did you guys like it?

Anbefaling av foundation - Guerlain Aqua Parure

Jeg har prøvd mange ulike foundation opp gjennom tidene. Alt fra billige fra H&M til mer eksklusive fra Esthetique. Har hatt perioder der jeg har kjøpt alt for mørke foundation og gått rundt med foundationskille til tusen. Kan trygt si at jeg har prøvd det meste, og jeg har vel bestandig vært på utkikk etter en foundation som gir en fin farge og dekker godt. Fram til nå har Dior og Kanebo vært øverst på listen, men etter at jeg var til Annette i januar har jeg fått en ny favoritt. Guerlain Aqua Parure.
Utrolig god dekkevne og gir huden en fin glød. Foundation er veldig lett å påføre, noe som er et stort pluss. Hater når foundation er så stiv og klumpete at hele ansiktet blir en stor flekk. Den er kanskje litt i det dyreste laget, men en god foundation er en viktig investering om du vil ha kvalitet på sminken. Jeg kjøpte min til 49 $ her. Uansett her er resultatet etter et godt lag med Guerlain Aqua Parure.

Hvilken foundation bruker du?

Smokey eyes

I dag var jeg på lunch med Oula for å feire bursdagen min. En litt tidlig feiring siden jeg reiser bort i helga når den egentlig er. Bestandig koselig å dra ut med henne. Oula er medisinstudent akkurat som meg, så vi har bestandig masse å snakke om. Dessuten virker det som vi har samme smak i gutter, klær og sko. Like it!

Uansett, fikk inspirasjon av denne bloggposten da jeg skulle sminke meg i dag. Har egentlig aldri klart å få til sotede øyne før, men Iselin hadde laget en veldig fin "step by step" på hvordan man skal lage smokey eyes, så denne gangen fikk jeg det til. Tror jeg i alle fall.

Hva syns dere?
Kan du å lage smokey eyes?

From craziness to happyness

De siste dagene i januar og begynnelsen av februar bruker jeg bestandig så utrolig mye penger. Er nesten "redd" for å gå innpå bankkontoen min for å se etter hvor mye jeg egentlig har brukt Grunnen til det store pengebruket er fordi alt skal være nytt og fint til bursdagen min. Jeg fikser på neglene, farger håret, kjøper meg ny kjole og ett nytt par sko. I dag var det håret sin tur til og fikses på. Siden jeg prøver å gå for en mer naturlig blondfarge tok frisøren min og ga meg champagne- og sjokolade-striper, i tillegg til high lightsene mine. Ble kjempefornøyd med resultatet. I alle fall mye bedre enn den grusomme etterveksten jeg hadde!Man ser ikke så godt de mørke stripene på grunn av dårlig belysning på kjøkkenet, men det skal altså være noen brune striper på toppen. Forresten, nesten så jeg dør av skam av å vise dere den etterveksten jeg hadde. Jeg mener, svart/mørk, gyllent og hvitt. Absolutt ikke en god kombinasjon!


Hva syns dere?
På hvilken tid av året bruker dere mest penger?

Neglefin!

I dag har jeg vært og tatt fransk manikyr with a little twist. Fant ut her en dag at etter jeg klipte neglene mine i høst for å lære meg å spille gitar, har de vokst som aldri før. Nå har neglene blitt så lange at man ikke trenger å jukse med lengden lengre. Negledesigneren min, Julie, er kjempeflink og ga meg kjempesøte negler. Nå kan jeg feire bursdagen min med stil. Enn at det bare er én uke til jeg fyller 21 år! wææ, tiden går så alt for fort.Bruker dere å ta manikyr?

Get my look

Eller den nye sminkelooken Annette har gitt meg i alle fall. Den med røde lepper og Brooke Davis-lys hud. Er så uvant å se seg selv i speilet etter en runde med Annette. Haha, det hørtes ikke helt bra ut, men dere skjønner hva jeg mener. Uansett, det er uvant å se seg i speilet, men det er vel en vanesak. Tror jeg skal klare å venne meg til den lyse huden, men de mørke/røde-leppene er det verre med. Tror jeg må ta små babysteps, og heller bytte ut den lyserosa leppestiften med en mørkere rosa. Vi får se hva det blir til.

Uansett, hensikten med dette innlegget var å fortelle at vi har filmet hele prosessen hvor Annette sminker meg. Så om du er ute etter noen fine og nyttige sminketips så kommer det en video om ikke så lenge. Jeg må bare først komme meg tilbake til USA og redigeringsprogrammet til pappa.


Vil dere ha sminkevideo?

Please. Don't leave me

I går var det bli-med-Annette-på-skolen-dagen og temaet var karakteranalyse med vekt på narkomaner! Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk i begynnelsen da Annette foreslo at hun kunne gi meg herpes på leppa og blåøye. Det var en gøy opplevelse, men jeg var glad da dagen var over og narkosminken kunne fjernes. Må si at jeg er ganske stolt av meg selv som turte å gå rundt slik en hel dag, bokstavelig talt så så jeg ut som et levende lik.

Jeg vil ikke legge ut noe bilde om hvor forferdelig jeg så ut. Såppas med selvironi har jeg ikke. Men jeg kan legge ut en liten smakebit på min nye narkolook. Vil og påpeke at jeg røyker ikke. Har aldri prøvd det før, og kommer heller aldri til å prøve det!
Da skoledagen var over tok Annette og sminket meg på nytt. Denne gangen på en helt annerledes måte. Hun airbrushet hele ansiktet mitt med foundation og rouge, og la en mer sofistikert make up som hun selv kalte det. Det er ikke mange gangene jeg har gått rundt med mørkebrune lepper, første dag i dag vel og merke. En litt annerledes sminke enn jeg er vant til, men jeg likte det!Lyse eller mørke lepper?

Sugar, spice and everything nice!

Tidsforskjellen på 9 timer er absolutt ikke bra for kroppen min. Jeg er sliten og trøtt 24/7 og vil ikke gjøre noe annet enn å sove. Forhåpentligvis blir det bedre etter noen dager, for jeg og Annette har et tettpakket program denne uka.

Annette går på Imageakademiet i Oslo for å utdanne seg som makeup-artist. Det betyr at jeg får sitte modell for henne, bli med henne på photo shoot-oppdrag og masse annet gøy. Gleder meg til å bli sminket og dullet med, og ikke minst til alle de bildene vi kommer til å ta. Haha! Hvis noen er interesserte kan jeg få henne til å lage en sminke- eller håvideo. Hun er utrolig flink til jobben sin. I dag fikk hun forresten vite at hun kanskje får jobbe som makeup-artist hos Estée Lauder. Hvor sweet er ikke det?!

Her er noen bilder av det fantastiske arbeidet Annette har gjort!Stilig, ikke sant?

Hårforlengelse, I heart you!

Siden sommeren 2007 har jeg vært avhengig av å ha hårforlengelser i håret. Crazy, I know. Men jeg føler meg ikke helt vel uten. Bruker hair extension med keratinfester, men hadde en periode høsten 2009 hvor jeg brukte clip ons. For et styr sier jeg bare. Av og på med håret hver dag er slitsomt! Pluss at det er lite sjarmerende når gutten du liker skal ta å kose med håret ditt og han finner noen store fester der oppe! Dere aner ikke hvor mange kleine situasjoner disse festene har laget for meg. Blir flau bare jeg tenker på det!

Nå bruker jeg keratinfester igjen, og av og til clip ons for å skape litt mer fylde og lengde på håret. Har clip ons fra Pilus og er veldig fornøyd med kvaliteten, fargen og lengden. Tenkte å vise dere forskjellen på håret med og uten extension.
Hva er finest? Med eller uten?
Bruker dere extension?

Tips til silkemykt hår.

Det er vel ikke å stikke under en stol at håret mitt blir slitt av all blekingen og rettingen det må igjennom. Prøver å være så forsiktig som mulig og la være å glatte det ut hele tiden. Men det er ikke bestandig det er så enkelt. Jeg vil jo ikke se ut som et troll på håret heller!


Jeg spurte frisøren min her i USA om hun hadde noe tips til hva jeg kunne gjøre for å få sterkere og mindre slitt hår. Hun svarte selvfølgelig at man må minske bruken av rettetang og vær skånsom mot håret. Hun tipset meg også med å ta en ekstremhårkur. Dette kan man gjøre på følgende måte:

Håret blir silkemykt etter en slik behandling og jeg bruker å ta en slik ekstrem hårkur minst 2 ganger i måneden. Grunnen til at du skal pakke inn håret i plastikk og føne det varmt er fordi da trekker hårkuren bedre inn i håret og hårkuren kan gjøre underverker. Man trenger ikke å sitte så lenge som en time, men jeg bruker å gjøre det.

Har dere prøvd denne typen ekstrem hårkur før?

Edit: Plastikkposen bruker du som en hette. Den holder på varmen slik at hårkuren virker fortere. Alle kjemiske reaksjoner virker fortere ved høyere temperaturer : ) Høyere temperatur øker altså reaksjonshastigheten.

The story about my belly piercing

Fikk et spørsmål om jeg ikke kunne lage et lite innlegg om navlepiercingen min. Det kan jeg godt gjøre, til tross for at det umulig kan være så interessant. Jeg har hatt lyst på hull i navlen helt siden jeg gikk i 8ende klasse og alle vennene mine tok det. Det ble en skikkelig trend på hjemplassen min, og før man visste ordet av det hadde alle hull i navlen, bortsett fra meg. Jeg hadde en streng mamma som nektet meg slikt tull. Helt siden da har jeg hatt lyst til å ta det, men det ble aldri noe av det.
En vakker høstdag i fjor fikk jeg besøk av bestevenn. (På dette tidspunktet bodde jeg i Trondheim) Hun kunne fortelle meg at hun hadde bestilt time til meg for å ta hull i navlen. Husker jeg var veldig i tvil. Kom det til å gjøre vondt? Var det verdt strevet? Jeg hadde jo allerede klart meg så lenge uten piercing. Til slutt ble jeg enig med meg selv at jeg måtte gjennomføre det. Det er jo tross alt veldig fint med en piercing i navlen når det er sommer og bikinisesong.Damen som skulle stikke hull i navlen min var ikke noe hyggelig i det hele tatt. Hun brydde seg LITE om at jeg gruet meg som bare det. Husker hun sa" Nå teller jeg til tre og så stikker jeg hullet" "En, to, STIKK HULL!" Det eneste jeg klarte å svare henne var: "Du telte aldri til tre!" Haha. Heldigvis gjorde det ikke alt for vondt, og jeg kom meg igjennom hele prosessen uten å grine. Smertene kom egentlig etter på. Da gikk jeg rundt i Trondheim med bøyd mage og syntes veldig synd på meg selv!


Jeg lurer forresten på om det er noen av bloggleserne mine som har hull i navlen? Jeg tenkte jeg kunne lage en liten konkurranse der jeg gir bort navlepiercing. Men bare hvis det er akutelt for dere.

So the question is: Har du hull i navlen?

Farvel platinablondt hår!

I dag har jeg vært til frisøren for å gjøre en "touch up on my roots!" En touch up høres så mye kulere ut enn å farge etterveksten. Fra mars og fram til nå har jeg helbleket håret mitt for å bli en platinablond babe. Nå er jeg lei av den useriøse looken og har lyst til å prøve noe nytt. Fortvil ikke, jeg har ikke tenkt å gjøre en drastisk makeover, bare gjøre håret litt mer naturlig. Frisøren min og jeg ble enige om å farge etterveksten i stedet for å bleke den. Tilslutt la vi inn noen mørkeblonde striper for å skape mer liv. Jeg skal fortsatt være blond, men mikse med forskjellige blondfarger. Noen mørke og noen lyse. Tror det kommer til å bli stilig!

Man ser ikke så stor forskjell enda, men etter noen måneder blir nok blondfargen mer naturlig!


Hva syns dere?

Vippeextension, love it!

Jeg fikk et spørsmål fra en leser om jeg ikke kunne fortelle litt om vippe extensione som jeg tok i oktober, og det kan jeg gjerne gjøre.

Jeg satte på meg vipper fra Novalash hos en koselig salong i Oakland og ble veldig fornøyd med resultatet. Aldri før vært så lettvint å sminke seg om morgene! Uansett, prisen for vippene var 145 dollar som er omtrent 850 kroner, og de var helt klart verdt alle kronene jeg brukte.

Da jeg satte på meg vippene sa hun at de ville vare i omtrent 5-6 uker. På onsdag har det gått 8 uker siden jeg tok dem, og de sitter fortsatt på. Det er jeg meget fornøyd med. Grunnen til at de enda sitter klistret fast til øyelokket mitt tror jeg må være fordi jeg har brukt mascara på dem. Uten mascaraen ville de nok ha falt fortere av. Ulempen med å bruke mascara på øyenvippene er at de fort kan bli klumpete.

Damen som satte på meg vippene anbefalte meg å komme tilbake for en refill etter 3-4 uker, men det har jeg altså ikke gjort. Vippene har holdt seg fine, og jeg tenkte heller at jeg kunne sette på meg nye til jul.

For at øynevippene skal holde så lenge som mulig har jeg laget en liten liste med tips om vedlikehold.
Kort oppsummert så er jeg veldig fornøyd med vippe extension. Jeg slipper å ta på meg mascara hver dag, jeg har lange, mørke og fyldige øyenvipper, og de varer lenge! Jeg angrer absolutt ikke et sekund på at jeg satte på meg øyenvipper. I Love it!

Hva syns dere om vippe extension?

Too faced make up

I går var jeg og Oda på Sephora for å gå amok i sminkeavdelingen. Jeg er lei av sminken min, og hadde lyst til å oppdatere sminkepungen. Endte opp med at det ble svidd av en del dollar, og et stykk fornøyd Hanna. Hovedpoenget var å finne en ny foundation som passer hudfargen min. Jeg endte opp med å kjøpe make up forever high definition foundation. Fargen er lysere en lysest, så nå skal jeg bytte ut den oransje foundationen med en lysere en!

Bortsett fra dette kjøpte jeg med meg en god del Too Faced make up. En så søt make up skal du lete lenge etter. Selve designet på sminken er jo så skjønn at man får lyst til å ta med seg alt hjem. Jeg endte opp med en highlighter, solpudder, øyenskyggepalett og en flatbuki børste.

Har du prøvd Too Faced make up før?
Hva syns du om merket?

Eyelash extension!

Det kom inn utrolig mange forslag fra dere, lo litt inni meg da jeg leste noen, men mange av dem kunne jeg faktisk ha gjennomført. Har både villet bleket tennene mine, prøve brasiliansk voksing, ta spray tan og fikse bryna. Men det får bli en annen gang. Denne gangen var det øyenvippene mine som skulle få litt oppmerksomhet. Er superfornøyd med resultatet. Lange, mørke, tettsittende vipper, what's not to love?

Ida Bianca var den første til å gjette riktig, så hun får tilsendt en Victorias Secret-lipgloss av meg. Vil dere forresten at jeg skal holde flere slike konkurranser?

Uansett, her får dere noen før og etter bilder!So, tell me what ya think?

Endelig extensions og fotballkamp

Minutter, timer og dager gikk, og plutselig ble det fredag (les: jeg skal sette på meg nye extensions). Etter fire og en halv time satt jeg igjen med en støl rumpe og et nytt flagrende hår. Den beste delen er at det ikke kostet meg mer enn 4000 kroner. Det er halvparten av det jeg ville betalt i Norge, så er veldig fornøyd. Etter frisøren dro jeg og Oda på fotballkamp,  noe som jeg faktisk fant veldig underholdene (les: kjekke menn i uniform eller hva jeg skal kalle det) Legger ut bilder fra det i morgen, etter at jeg har hatt en god natts søvn. Tviler litt på den siste delen egentlig, keratinfestene kommer til å ta livet av meg i natt.

Hva syns du?

Siste dag med "kort" hår!

Om ikke alt for mange timene nå, skal jeg ned til frisøren min får å sette på meg en annen dames hår. Når man sier det på den måten, høres det egentlig ganske creepy ut. Men i dagens samfunn er vel det å bruke håret til noen andre ikke uvanlig. Tenkt deg hvor mye hår som blir klippet, solgt og behandlet for at vi skal føle oss fine. Det er noe å tenke på det. Det eneste jeg kommer til å savne med det "korte" håret mitt er at jeg kan sette det i en liten, søt hestehale. Ellers skal det bli godt å endelig få langt, blondt havfruehår igjen.

Siste bilde av meg med "kort" hår på en god stund.

Har du extensions? Hva syns du om det?

San Francisco og nye negler

Nå skal vi snart ta turen inn til San Francisco city for å oppleve byen. Er sikker på at jeg kommer til å bli forvandlet til turist med stor T. Ta bilder av alt og skjemme ut Odis. Vi skal til Golden Gate, Chinatown og ta cable cars. Og så skal vi nok rekke å svi av litt penger på kredtikortet.Tok forresten å satte på meg negler i dag, og er kjempefornøyd. Etter ett år med korte, medisinstudent negler er det herlig å endelig ha muligheten til å ha litt lengde på de igjen. Behandlingen var veldig behagelig, og det kostet ikke mer enn 200 kroner. I love America!
Hva syns du?

LASH LIGHT

Lash light må være den kuleste maskaraen jeg noen gang har eid. Hvorfor lurer du? Jo fordi den er utstyrt med både speil og lys! Det er superpraktisk for en jente som meg som bruker å freshe opp sminken min hvert 10ende minutt når jeg er ute på byen. Nå er jeg altså utstyrt med både speil, lys og maskara.

Jeg må innrømme at jeg trodde at en maskara som fokuserer på lys og speil, ikke kommer til å være spesielt god. Men her ble jeg positivt overrasket. Resultatet ble faktisk ikke så verst, og jeg tror nok dette kommer til å bli min nye hverdagsmaskara.

Maskaraen heter altså Lash Light og kommer fra merket Too Faced. Jeg kjøpte min for 25$ på Sephora, og er strålende fornøyd. Designet på den er også lekkert.


Har du prøvd maskaraen før?

my make upDet er mange som spør meg om hvilken sminke jeg bruker, så derfor tenkte jeg å lage et sminkeinnlegg.

Huden: Foundation jeg bruker for tiden er Lancôme silky mat og jeg liker den veldig godt. Dekker ganske bra og er enkel å smøre utover. Vil jeg dekke enda mer tar jeg litt Dior Forever over nese og kinn. Deretter går jeg over med Kanebo Total Finish for å matte det hele ned. Tilslutt litt solpudder fra Guerlain i kinnene for å få litt ekstra glød.

Leppene:
Jeg liker at leppene er lyse og er derfor helt avhengig av leppestiften min fra YSL. Jeg har fargen R9ICA, og er meget fornøyd. Vil jeg at leppene mine virkelig skal bli kissable tar jeg en lip gloss fra VS og smører på.

Øyne: Jeg liker også lange mørke øyenvipper og markerte øyne. Har testet uttallelige mascaraer opp gjennom årene og jeg må si at jeg syns Diorshow black out er den mascaraen som best gir den effekten jeg ønsker. Øyenskyggene mine er nesten alle fra make up store. De har så utrolig mange fine farger, og god kvalitet på skyggene. Der er det bare å velge seg farger man liker og prøve seg fram.

Bruker du noe av den samme sminken som meg?

Blondie

I dag har jeg vært og fjernet den stygge etterveksten min. Det er så godt å være blondie igjen. Går til Adnan på solsiden, og han er kjempeflink, hyggelig og good looking.

Før                                                                        Etter
  -->>  


Feels good to be blond!

eyecandy

I dag trengte jeg litt avveksling fra alt eksamensstyret, så jeg, mamma og Oda dro inn til Trondheim for å shoppe. Etter at jeg fant ut at det ikke er plass til alle klærne mine i klesskapet, skjønner jeg at klær er ikke det første jeg burde kjøpe.  
Derfor ble det sminke jeg svidde av noen hundrelapper på i dag. Dro på make up store å kjøpte meg øyenskygger i herlige farger. Da vi kom hjem tvang jeg Oda til å være sminkedukka mi! 


 
 

- xoxo

Makeup kurs

I dag var jeg på sminkekurs hos make up store. Var kjempeinteressant og lærerrikt. Fikk opplæring i hvordan man skal bruke sminkekoster, hvor vi fokuserte på øyensminke. Invisterte i et par ordentlige sminkekoster, øyenskygge og en god eyeliner. Jeg har forresten handla så mye på make up store, at jeg ble make up store medlem. Me like (;

I love my new powderbrush
My makeup brushes


My eyeshadows


Hva syns du om make up store?

xoxo ;*

eyelashes

I dag hadde jeg faktisk fått noe i posten til en forandring. Det var en gul liten pakke fylt med 8 par øyenvipper.Gjett om jeg ble glad. For meg er jukse øyenvipper en forbruksvare. Hvis jeg skal noe spesielt bruker jeg nesten bestandig jukse øyenvipper framfor maskara. Øynene blir mye mer intense da, og perfekt til å flørte med. Det eneste negative er at man må være super forsiktig når man tar de av, ellers kan man miste en øyenvipp eller to. Tror skapet på badet nesten er fylt opp med forskjellige øyenvipper, men det er alltid plass til flere.

Øyenvippene jeg brukte på bursdagen min


Øyenvippene jeg brukte på halloween


disse brukte jeg i La Manga i sommer


Hvilket par likte dere best? Hva syns dere om jukse øyenvipper?

xoxo, Hanna

Make up store

I dag var jeg på den nye Make up store butikken i Dronningensgate. Det var utrolig stilig der og mange fine produkter å ta med seg hjem. Kjøpte meg de kuleste øyenvippene som jeg skal bruke på fredag. Pluss et nytt solpudder med ekstra glød, og svamper til å påføre pudderet mitt med. Personalet deres er forresten utrolig hyggelige, og gir deg mange smarte og gode tips. Anbefaler veldig å ta seg en tur innom der, å spandere på deg selv noe fint. Det skal i alle fall jeg.

xoxo, Hanna

Hårtips!

Heisann peepz.

I morrest før jeg dro på skolen krølla/bølget jeg håret mitt på en fort og effektiv måte. Ble veldig fornøyd med resultatet og tenkte å dele det med dere.

Det du trenger for å utføre dette er:

Glattetang
Hårbørste/kam
HårstrikkDu begynner med å flette en flette i håret. Vil du ha små bølger fletter du mange små fletter. Vil du ha litt større bølger, fletter du noen store fletter.Etter man er ferdig med å flette, tar man glattetangen to til tre ganger over fletten, and voila you're done!Resultatet:


Nå skal jeg spise middag, se CSI Miami og deretter legge meg.

xoxo, Hanna

Our nails are fabulous

Vi har lekt neglesalong hjemme på kjøkkenet i dag. Jeg fiksa mine, Oda og Vida sine negler. Ganske gøy i grunn. Morsomt å ordne seg å føle seg stelt og pen. På meg selv lagde jeg fransk manikyr med rosa diamanter. Oda fikk en rockastil med svart neglelakk med grønne og blå diamanter. Tilslutt fikk Vida en klassiskstil med lyserosa neglelakk, og mørkerosa diamanter. Vi ble alle sammen fabulous!


Hvilken stil likte du best?

xoxo, Hanna

Oppussing og farging av ettervekst

Hola!

Mmm, nå dufter det kokosnøtt av håret mitt, og det er silkemykt. herlig! 
Jeg har vært hos frisøer min, Adnan, og farget etterveksten. Så nå er det: bye bye etterveskt og hello nyfarget hår. Det er så godt å komme hjem fra frisøren. Håret er bestandig silkemykt og glansfullt. Jeg klipper og farger meg hos Adnan, som jobber hos OK frisører på solsiden. Har gått der i flere år nå, og er kjempefornøyd. Adnan er utrolig flink, og han forstår akkurat hvordan jeg vil ha håret mitt, så jeg blir alltid fornøyd. Dessuten er han utrolig hyggelig, og vi har alltid noe å prate om.

Venter på at blekingen skal begynne å virkeResultatet ble:

Etter frisøren fikk jeg besøk av mamma, pappa og Sjur. De kom for å rive ned klesskapet mitt i gangen, og sette opp en skyvedørsgarderobe. Den er så fin. To dører med svart glass, og ei dør som er et stort speil, perfekt! De rakk bare å rive ned det gamle skapet, så jeg må nok vente til fredagen for å få det ferdig. Men det er verdt ventetiden. Nå er leiligheta mi ekstremt rotete. Jeg har alle klærne mine i en stor haug i stua, masse verktøy som flyter rundt, og tre store dører som bare venter på å bli satt opp. Det er alltid koslig å få besøk hjemme i fra. De har bestandig med middag til meg, og mamma tar alltid oppvasken som står på benken. (Pluss at hun rydder i skapene mine, og kaster et tonn med "gammel" mat).


Mmm, pizza er så godt!


Pappa tar ned klesskapet mitt

Hvordan skal jeg klare å kle på meg i morgen!


Avslutter med et bilde av julegavene jeg fikk av Ole K i dag. Tusentakk, du er så snill!
xoxo Hanna

Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits