Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


desember 2012

Happy new year!!

Åååh, enn at det snart er 2013. Jeg forstår det virkelig ikke. Tiden går så alt for fort. Crazyness altså. Vi er hjemme hos Magnus og Jonas og feirer det nye året. Har med det nye kameraet så imorgen blir det masse bilder!

Aww, godt nyttår søteste!

What Santa gave me this year!

Det lå utrolig mange fine pakker til meg under treet vårt i år, og jeg ble utrolig fornøyd med hver eneste en. Det skulle vært julaften hver dag, er dere ikke enige? Er så god følelse når man åpner en pakke, og så er det akkurat det du ønsker deg som ligger og lyser opp i fanget. Hehe, uansett de tre tingene jeg ble aller mest fornøyd med var Mulberry-vesken fra farmor, speilrefleks fra mamma, pappa og Oda og Michael Kors lommebok fra Daniel. Ååh, materalistisk lykke dere! ♥

Har blitt så forelsket i denne her. Er nesten så jeg gleder meg til å bruke penger slik at jeg får ta fram den fiine lommeboka mi!
// Crystal bra fra bestemor. Denne gleder jeg meg til å bruke.


// Acne skjerf fra farmor. Finnes ingen som er så god som henne.


// Mac sminke fra bestevenn.


// Takk til Emma, Sjur og Hanne ♥


// iPad-cover fra tante og familien.


// Brødkurv fra mammaen til Daniel.


// fra søskenbarnet mitt og kjæresten

Fikk også en Nintendo Wii fra min kjære storebror, men den var for tung til å ta med i kofferten så den ligger hjem på byåsen og venter på meg. Han er og blir den snilleste altså. Siden jeg ikke fikk julegaven min før senere hadde han dratt og kjøpt øredobber og armbånd til meg som en liten ekstragave. Ååh, snilleste.

Hva fikk dere til jul i år?

Oh lord..

Nå har jeg nettopp kjørt bil-karusell på E39 i Stavanger. Jeg og D var på vei til kvadrat og midt på motorveien bestemmer bilen seg for å svikte oss. Klarte å kjøre av til siden og der stod vi over en time før en falkbil kom og "reddet" oss. Har aldri vært så stressa, flau og lattermild på en og samme tid. Samtidig følte jeg meg helt hjelpesløs med tanke på at vi ikke kunne gjøre noe annet enn å sitte å vente i veikanten. Ute var det full storm og dere kan tenke dere D ble bløt når han måtte springe ut for å stoppe hele trafikken. Haha, det var så komisk at jeg kan ikke gjøre annet enn å le. Hehe, da har jeg i alle fall prøvd det også. Utrolig kjipt at jeg er billøs når det er tusen ting jeg egentlig må gjøre før jeg skal dra hjem. Meen, that's life I suppose..

Glad jeg har kommet meg trygt hjem nå da. Så får jeg håpe det hele løser seg på et eller annet vis. Det gjør som regel det!

Dresses I want

Det finnes så utrolige mange fine kjoler ute på nettet, nettshopping er og blir en utrolig farlig business for bankkortet. Hehe, men når man finner fine rabattkoder så er det så enkelt å trykke bestill. Har gått i den fella alt for mange ganger. Men, så får man litt nettshopping-lykkerus i noen dager, og så er det verdt det! Har ikke shoppet kjoler i hele desember, så når det er romjulssalg på nettet må man nesten slå til!


// Ååh, søtere kjole skal du lete lenge etter. Carter Crystal Dress finnes her.


// Denne kjolen har jeg siklet etter i hele høst og nå er den endelig på salg her!


// Absolutely love the open back. Faith Dress finnes her.


// Ahh, all that glitter! Love ♥ Finnes her.

Hvilken kjole likte dere best?

ghd 

Christmas spirit!

Da var det vel på tide med en liten update. Regner med de fleste er opptatt med hygge, kos, familie og festing i romjula og derfor har jeg vært opptatt av det samme selv. Er så utrolig koselig med jul, er bare trist at dagene suser av sted like it's no tomorrow. Hehe, syns det er nettopp at det var julaften med åpning av presanger og spising av ribbe (som jeg egentlig ikke liker), og nå har vi allerede kommet til 3 juledag. Så det er vel viktig å nyte det mens vi kan. Jeg hadde i alle fall en fantastisk julaften med famiien og Daniel. Han kom innom hos farmor helt til slutt for å være med på quiz-kveld og spise seg mett på julekaker.


// Storfornøyd med alle gavene sine! 


// Daniel tar det første bilde med den nyåpnete gaven min. Hehe, det er vel ikke så vanskelig å gjette seg til hva jeg fikk!
// Mamma ♥♥

Første juledag bestod av å sove så lenge som mulig, før jeg var nødt til å levere bilen og dra på jobb. Etter jobb var det familieselskap med slekta til pappa hvor det bestandig er god stemning. Den ene onkelen min er kardiolog og den andre er hjertekirurg, og dere kan tenke dere til at jeg prøvde å lekke dem for så mye hjerte-informasjon som mulig. Hehe, han som jobber i Oslo har faktisk ansvaret for tredje-årsstudentene der og jeg fikk en god del tips angående muntligeksamen til neste år. Me like! Etter enda mer quiz og litt kakespising, dro vi hjem til Daniel for å skifte og deretter dra ut på byen. Jeg derimot hadde andre planer og la meg ned på sofaen for å sove. Tror det tok en halvtime før han fikk lurt meg opp fra den sovende stillingen, pakket på meg Hunter-støvler og skjerf og dratt meg med ned til byen. Hvor vi forøvrig hadde det kjempegøy, så jeg er glad jeg ble med!


// Her er det i alle fall ikke mangel på energi..


// Godeste som endelig tok det alt for lange skjegget. Hehe ♥

I går endte vi også opp på en snurr. Som seg hør og bør i romjulen. Merker at jeg angrer litt i dag da. Er så sliten og trøtt at det skulle ikke vært lov. Får ikke noe sympati av mamma og pappa heller.. Hehe, det skal ikke være lett. Uansett, i går dro vi ut med kompisgjengen til Daniel. Vi endte opp på Alf og Werner hvor jeg møtte Tharani i klassen min. Bestandig gøy å danse av seg en kalori eller to med henne.

Alt i alt har jeg hatt en skikkelig koselig jul hittil. Må innrømme at jeg ikke har den samme julestemningen som jeg bruker å få hjemme på Orkanger i kjente omgivelser og med alle vennene mine. Men det er ikke verst å feire jul i Stavanger heller. Bare litt uvant. Planen for i dag er litt usikker, annet enn å tilbringe den med familien før de reiser hjem i morgen. Har også veldig lyst til å ha House-maraton med Daniel. Digger deg serien der og det finnes ikke noe bedre enn å se på TV i armkroken til kjæresten din. Woho for det!

Har dere hatt en fin jul så langt?

Hunter for the win!

Iih, jeg har på meg Hunterstøvler ute på byen! What happened to the world?!

;*

Working girl

I januar blir jeg nok fornøyd, men akkurat nå er det veldig kjipt at jeg skal jobbe i jula. Har heldigvis bare tre dager igjen, så det skal vel gå bra. Men ville mye heller tilbringt dagen i dag med familien enn å tilbringe den på sykehuset. Meen, jeg overlever. Nå skal jeg være der om 20 min, så har vel egentlig litt dårlig tid! Viser dere alle de fiine gavene mine senere!

Håper dere får en fin første juledag!

Juleantrekket

Har på meg kjole fra Lipsy og sko fra Jeffrey Campbell. Tror sistnevnte kommer til å bli mye brukt i tiden fremover. Vi har nettopp spist ribbe og multekrem til dessert, og nå skal man snart pakke opp de fine pakkene under treet. Jeg tror bare jeg skal lage noen krøller i håret først. Har endelig kommet i julestemning da, det liker jeg. Julaften er jo så koselig.Har dere en fin julaften så langt? ♥

Merry, merry Christmas!

Iiih! Goood jul verdens beste!

Enn at det er blitt julaften allerede? Jeg skjønner ikke hvor adventstiden har blitt av? Meen, man må bare utnytte denne dagen til det beste. Jeg hadde alarmen på til klokken 8 i morrest for å dra hjem til farmor, vekke Oda og gå ned i stua å se på julemorgen. Kan ikke skryte av at jeg klarte å stå opp så tidlig da. For familien Vaage er denne dagen all about traditions, så vi må prøve å gjøre den så lik julaften på Orkanger som mulig. Vet ikke om det blir så mye grøt til nissen. Vet ikke hvor nissen i Stavanger bor. Men tre nøtter til askepott, risengrynsgrøt til lunsj og lillesøster og meg klistret foran TVen. Det blir det!

God jul da dere! 

Todays look!

Da har vi nettopp kommet hjem fra juleselskap hos Cathrine. Det er bestandig så koselig hjemme til henne, og dette var intet unntak. For en gangs skyld så har jeg absolutt null planer for kvelden, så da har jeg litt ekstra tid til bloggen. Venter bare på at Daniel skal komme tilbake (han er å kjøper julegave til meg. woho), og så skal jeg hente Macen min og alt det der. Nå bruker jeg pappa sin nykjøpte Macbook Pro med retina skjerm. Kunne jo forsåvidt blogge på denne, men regner med han vil ha den tilbake snart. Hehe, føler jeg bare babler her. Uansett, har på meg skinnjakke fra Zara, veske fra Forever 21, kjole fra Jones & Jones og sko fra Jeffrey Campbell. Prøver meg litt på en ny stil med de røde leppene, og jeg liker det!

Hva syns dere?

Middag med svigers!

Iih, har ikke hatt tid til å blogge de to siste dagene, eller jeg har vel hatt tid meen jeg har ikke hatt tid alikevel. Hehe, complicated. I går var jeg første dag på jobb på dialysen. Noe som var skikkelig koselig. Alle pasientene husket meg igjen fra i sommer og jeg følte meg veldig velkommen. Så thumbs up for det! Ellers så var vi ute på byen på torsdag og hadde det gøy. Det har gått litt i ett, men jeg liker at ting skjer så jeg skal vel ikke klage. Nå blir jeg hentet av familien i dette sekund faktisk, og så skal vi dra videre på julelunsj til mammaen til Daniel. Det blir kos!

Rep lips for the win! Hehe, ha en fin lørdag søtinger!

Boyfriend tag - question

Hei dere! Gikk gjennom spørsmålene fra spørsmålsrunden og der var det ei som hadde lagt igjen en kommentar om boyfriend tag. Jeg hadde ikke hørt om det før, så måtte youtube det med en gang. Et par youtube-filmer senere ble jeg overbevisst at dette ville jeg også gjøre. Hehe, må bare overtale Daniel først. Det går ut på (slik som jeg har forstått det), at jeg stiller spørsmål til Daniel om meg eller forholdet vårt og så må han svare. Det kan være alt fra hvor vi møttes, til vår første date til hva yndlingsmaten min er. Tror det kan bli ganske så interessant å høre hva han svarer. Det eneste vi mangler er gode spørsmål, så det er det opp til dere å lage. Woho, for morsom videoblogg!Just keep the questions coming! 

What is the word?

Jeg og D sitter og diskuterer røde kjoler og om jeg skal kjøpe meg det. Tror vi kom fram til at det passer ikke meg, og så skulle han komplimenter antrekket mitt.

D: jeg digger den buksa di
H: hø, strømpebuksa mi?
D: nei, jeg mener den tightsen
H: emh, mener du den her?
D: jaa, den kjolen!
H: skjørt Daniel, skjørt. Hehe!

Det skal ikke være lett! Men han skal ha det for at han prøvde! Bukse, skjørt? Whats the different?

London shopping spree

Da har jeg endelig sumlet meg til å legge inn bildene jeg tok av tingene jeg kjøpte i London. Fikk tatt bilder av det meste, bortsett fra de nye Hunter-støvlene mine. Men jeg bruker dem så og si hver dag, så de er allerede blitt dirty av sølevann uansett. Hehe. Yndlingskjøpet må være Jeffrey Campbell skoene og en gull kjole fra Lipsy. Gleder meg til å bruke det i helga, eller romjula. Vi får se. Ellers handlet jeg nesten bare i Oxford Street. Det var så mange butikker jeg ville innom der, at jeg trengte ikke noe annet. Hehe, dessuten bodde vi 1 minutt unna, så slapp man å gå så langt og kunne bruke energien på shoppingen. Kommer en lang rekke med bilder nå, men jeg klarte ikke å bestemme meg for bare ett. Ubesluttsom dott com kan man si. Jeg var uansett utrolig fornøyd med shoppingen og gleder meg til jeg kommer tilbake.


// Jeffrey Campbell - Foxy. Fra The Office i Oxford Street. Pris: 100 pund.


// Clutch fra Forever 21 i Oxford Street. Pris: 20-30 pund.


// Accessories fra Forever 21 i Oxford Street. Pris: 10-15 pund for alt.


// Julegave fra Mulberry. Denne får dere se senere. Kjøpt på Mulberry i New Bond Street.


// Kjole fra Lipsy. Kjøpt på en Lipsy-avdeling på senteret NEXT i Oxford Street. Pris 65 pund. Finnes på Lipsy.com her.


// Love, love, love ♥


//Kjole fra Bershka i Oxford Street. Pris: 40-45 pund


Kjole fra Bershka i Oxford Street. Pris: 50-55 pund.


// Kjole fra Lipsy hos House of Fraser i Oxford Street. Pris: 75 pund. Finnes i sølv på lipsy.com her.


// Love the open back!


// Skjorte fra Forever 21 i Oxford Street. Pris: 20-25 pund.


// Bluse fra House of Fraser i Oxford Street. Pris: 60 pund.


// Skjorte fra Forever 21 i Oxford Street. Pris: 20-25 pund.

Kjøpte også julegaver på Victorias Secret, Kurt Gieger og en butikk jeg ikke kan nevne slik at Daniel skjønner hva jeg har kjøpt til han. Hehe, gikk crazy amok med bankkortet kan man trygt si! 

Så, hva syns dere? Hva likte dere best?

Decorating the Christmas tree

Siden jeg ble "ditchet" av min egen familie i år når det kom til pepperkakebaking og juletrepynting, ble jeg pent nødt til å finne meg en ny familie å pynte juletreet med. Derfor har hele ettermiddagen gått med i å pynte juletreet sammen med familien Egeland. Pynting av pepperkakehus og julemusikk i bakgrunnen er det også. Skikkelig julestemning!

Jeg og Daniel hadde en liten konkurranse om hvem som kunne knyte den fineste sløyfen. Tror jeg vant lett, selv om jeg syns han gjorde en god innsats! Hehe.

Har dere julestemning enda?

Søndag, allerede?

Hvor i all verden har det blitt av helgen? Jeg husker jeg kom til Stavanger i 12 tiden på fredag, kjørte hjem i stormen og sovnet med en gang i senga til Daniel. Hadde mye tapt søvn å ta igjen fra resten av uka. Plutselig var det lørdag og vi våkner av at mamma ringer meg for et eller annet. Tror med stor sikkerhet av vi sovnet igjen med en gang etter på, og plutselig skulle vi på kino for å se hobbiten. Det neste jeg husker er at jeg er våken til 5 i natt for å lage ferdig julegaven til Daniel. Ikke den beste ideen jeg har hatt, for det førte til at hele denne dagen bokstavelig talt ble a day in bed! Vi var en tur innom farmor i sted for å spise frokost/kveldsmat. Haha, ikke bra. Nå har jeg i alle fall litt mer energi og den skal bli brukt på å se Kon Tiki før det er tilbake til sengen for å sove. I morgen begynner den siste leseuka mi før jul, og så skal jeg endelig få lagt ut bildene jeg tok av shoppingresultatet fra London.Har dere juleferie enda?

Bah, flykaos!

Dette var og en måte å tilbringe fredagskvelden på. Sitte alene på en flyplass og vente på flyet ditt som er 1 og en halv time forsinket. Woho, not. Er på vei til Stavanger for å tilbringe mine tre uker med juleferie der, men det ser ikke ut som jeg kommer meg dit med det første. Men, jeg skal ikke klage. Man bor i Norge, det er desember, snø og dårlig vær. Så jeg skulle vel ikke forvente så mye annet. Pappa ga meg penger til å kjøpe et glass vin da, så nå sitter jeg her og sipper på et glass. Merker allerede at det har gått rett i hodet, skulle kanskje heller brukt pengene på å kjøpe meg middag.. Håper bare flyet mitt går snart. Daniel tok seg fri fra jobben på Ittepå i kveld for å være sammen med meg, og så er jeg stuck in Trondheim. Just my luck!


//Digger forresten pannebåndet mamma har strikket til meg. Hun er så god når det kommer til sånt! Dårlig deal at jeg selv så vidt har tatt i en strikkepinne. Hehe.

Håper deres fredagskveld er bedre enn min! 

Jeg vil ha lussekatter!

Men mamma ville ikke bake, siden jeg spurte for sent og da sitter jeg her uten noe Lucia-stemning i det hele tatt! Hørt på makan? Jeg ønsket bestandig å være Lucia når jeg var liten, og var så sjalu på alle de jentene som fikk være det. Syns det var så koselig når de slo av lyset i klasserommet og en annen klasse gikk rundt i hvitt og ga oss nybakte lussekatter. Eller når de sang Lucia-sangen, den er jo og så koselig. I dag derimot, har bare tanken streifet meg et sekund eller to. Null Lucia-stemning på meg i alle fall. Kanskje den kommer hvis jeg trykker repeat på Lucia-filmen jeg lagde da jeg bodde i USA. Hehe, men jeg tviler. Må pakke, planlegge, rydde og pakke litt igjen. Så tankene går nok med til styr og stress. Bah, det å være nesten "voksen" altsåå. 

Har dere spist lussekatter i dag?

Ps: vinneren av konkurransen ble Maria S. Olsen. Syns det var sykt gøy med så stor pågang, at det blir ikke alt for lenge til neste gang! 


Ask me anything!

Wohoo, da er det tid før spørsmålsrunde igjen. Kombinerte det med en liten videoblogg, siden det er alt for lenge siden sist! Noe som virkelig merkes. Jeg snakker i et tempo det ikke er lett å forstå, og fniser litt for mye her og det. Hehe, men sånn blir det når man er overtrøtt og egentlig skulle vært i seng for lenge siden. (filmte i går natt skjønner dere)

Skypedate med kjæresten

Awwwi, er alt for lenge siden sist. Daniel har vært bortreist i 5 dager, så det er masse tapt snakketid og ta igjen! Skulle egentlig lage en videoblogg, men det får jeg gjøre etter på!


// Daniel var nede for å hente en pakke i posten fra meg når jeg tok bilde, derfor så tomt i sofaen. hehe!

En liten førjulsgave fra meg til deg!

AVSLUTTET! Nå er det syykt lenge siden jeg har hatt en konkurranse her på bloggen. Har fått noen mailer i løpet av høsten om ulike små konkurranser jeg kunne holde, men jeg har rett og slett ikke hatt tid til å tenke på det. Men med tanke på at jeg får tilsendt mye rart, drar på eventer med spennende goodiebags og kjøper alt for mye som jeg egentlig ikke har bruk for, kan jeg sette sammen en liten pakke som jeg kan gi til en av dere. Tingene har aldri blitt brukt, bare sånn at det er sagt. Jeg reiser til Stavanger på fredag og blir der i tre uker (whoohoo for det), så konkurransen avsluttes på torsdagskveld og så sender jeg gaven i posten til en av dere på fredag. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar. La til noen ekstra ting etter at bilde ble tatt. For eksempel så kom jeg på at jeg har en stor pose med kondomer etter at jeg hadde konfirmasjonsundervisning i vår. Så medisinstudenten i meg sender med litt beskyttelse. hehehe!btw, blir glad om dere liker facebook siden min her.

Lykke til! ♥

My new black heels

Da fikk jeg endelig skoene jeg kjøpte meg på members for en god stund tilbake. Jeg digger de gode rabattene de tilbyr, men må innrømme at 2-3 uker leveringstid er litt lenge å vente. Uansett, skoene satt som et skudd og jeg er veldig fornøyd. Når jeg først tok de på så ville jeg ikke ta de av, så det endte opp med at jeg lagde meg middag i high heels. Skikkelig Hollywood housewife stil. Ikke det at jeg trenger enda et par sko, men disse parene skal være Stavanger skoene mine slik at jeg slipper og dra med meg så mange sko når jeg drar fram og tilbake Trondheim-Stavanger en gang i måneden. Trengte et par klassiske, svarte høye hæler i lakk og disse var rett og slett perfekt for jobben. Skoene er normal i størrelsen, stødige og gå i og sitter "behagelig" (med tanke på at det er high heels) på foten.


// Man kan finne skoene her.Skal legge ut innkjøpene fra London når jeg kommer tilbake til byåsen. Nå har jeg hatt en lesehelg på Orkanger for å ta igjen for litt tapt lesing!

Hva syns dere?

Nightlife - London style

Flere av dere har etterspurt et lite innlegg om utelivet i London. Jeg har bare vært på to forskjellige steder, så kan ikke akkurat si jeg er noen ekspert. Men kan absolutt anbefale de to plassene vi valgte å dra til. På fredag stod vi på gjestelisten på Jalouse, en members only club i Mayfair. Det står på siden deres at man kan bare komme inn hvis man er medlem, eller er i følge av noen som er medlem der. Vi dro ut med en promotor, og kom inn på grunn av det. Aldersgrense er 21 år. Var uansett en utrolig kul plass. Skikkelig upper high class og et utested jeg gjerne vil tilbake til. Jeg og Karen tilbringte mesteparten av kvelden dansende ved siden av Dj'en og hadde a blast. Attidude, lure smil, champagne og komplimenter. Aah, ta meg tilbake sier jeg bare.


// Har på meg kjole fra Jonas Hallberg og skinnjakke fra Zara.


// ♥


// Happyface

På lørdagen hadde vi massevis av tilbud om og dra hit og dit. En fyr skulle ha meg med på en charity dinner for a children hospital og en annen skulle ha oss med til Camden for a crazy night. Hehe, ikke bra. Karen og jeg derimot, vi liker å være uavhengige og bestemte oss for å dra til en plass vi selv ville dra. Karen hadde gjort en del research på forhånd og Mahiki skulle visst være en av de hoteste utestedene. Til tross for at de fleste vi snakket med sa at vi ikke kom til å komme inn der, tenkte vi what the hell og satte oss i en taxi på vei til Mahiki. Mahiki er et Hawaii-inspirert utested i Mayfair. Veldig fancy med store skattekister fylt med alkohol og frukt på bordene, og hele utestedet så egentlig ut som et eller annet eksotisk land. Jeg likte at det var et litt annerledes utested utenom det vanlige og musikken de spilte var absolutt dansbar. Men hvis jeg skal velge mellom Jalouse og Mahiki ville jeg nok foretrukket førstnevnte!


// Han fyren der skulle bestandig snike seg med på bildene. Tror jeg snudde på meg 3 ganger, men han klarte å lure seg med alikevel!


// blow a kiss!


// Den nye kjolen min fra Bershka. Føler ikke bilde her gir den justice, men in real life er den gorgeus.


// Nydelige Karen og meg. Lurer på hvor mange forskjellige folk som måtte ta bilde av oss i løpet av kvelden. Haha, det skal ikke være lett.

Hadde det i alle fall super fun og utelivet i London er akkurat sånn som jeg liker det. VIP-sections, champagne, fine kjoler og high class! Hehe, noe annet enn Trondheim i alle fall

Tilbakeblikk!

Det er så sykt rart å tenke på, men for 4 måneder siden fantes det ikke et eneste tegn til livsgnist i meg. Det eneste jeg ville gjøre var å krølle meg inn i et teppe å se på Criminal Minds (blod og brutale drap var det som fikk dagene til å gå). Mens nå er ting helt annerledes. Jeg føler virkelig for å leve livet, smile, spre glede og være lykkelig. Er så utrolig rart å tenke på at jeg var skikkelig motløs bare for noen måneder siden. Det føles ut som det er en vag drøm, jeg ikke husker så mye av. Grunnen til at jeg plutselig tar opp dette nå er fordi pappa viste meg et bilde fra en hyttetur vi var like før skolestart og det fikk meg til å begynne å tenke. Føler blikket mitt viser akkurat hvordan jeg hadde det: careless! Hadde heller ikke spist på 4 dager (sånn type bokstavlig talt. Det var helt umulig å prøve å spise noe så jeg overlevde på bringebærsaft og luft).

Uansett, tenkte bare å poste dette bilde og vise alle dere der ute at når man føler man har nådd bunnen så går det oppover igjen. Jeg lover! Man trenger bare litt tid, venner og familie som stadig minner deg på hvor god du er, og en herlig gjeng med nysgjerrige blogglesere som også viser at de er der for deg! Det var spesielt en venn fra USA som holdt motet mitt oppe. Han skrev melding til meg hver dag og lurte på hvordan jeg hadde det, oppmuntret meg til å finne en postitiv ting med dagen og lyttet til alle de rare tanker og meninger jeg hadde. Det er så godt å tenke på at det finnes så mange herlige mennekser der ute, og ikke alle er ute etter å gjøre livet vanskelig for deg!

Håper det går bra med alle dere, og at livet smiler tilbake. Jeg er her i alle fall for alle og en hver, slik som dere var der for meg! ♥

wakey wake, sleepy head!

Det var det, Luna, lunipus, lunipuni tenkte om meg for en time siden. Jeg lå i senga mi og drømte om inndelingen av leukemi. Haha, I know. Et tegn på at jeg kanskje har lest litt for mye om det i det siste? Uansett, jeg lå der og drømte og plutselig kjenner jeg noe kile på albuen. Husker jeg ble litt forbauset i drømmen og klødde meg tilbake på albuen. Plutselig kjenner jeg den samme kilingen i ansiket, jeg sperrer opp øyenen og setter i sving det største hylet du kan tenke deg. Haha, kan si jeg ikke var forberedt på å ha en pusekatt i ansiktet mitt. Luna stakkars skvatt jo til og datt ut fra senga og det hele var ganske så komisk. Vi ble bf's igjen tilslutt og hun la seg ned for å kose med dyna mi.


Hadde dere en fin oppvåkning i dag?

Julebord!

Vet ikke hvor lenge det er siden sist jeg var på julebord, men jeg gleder meg i alle fall til i kveld. Har drukket en rusbrus og kjenner allerede at jeg begynner å bli litt tipsy. Hehe, regner med følelsen forsvinner med en gang ribba kommer ned i magen min. Ikke det at jeg liker ribbe. Men valget stod mellom det og pinnekjøtt og da foretrekker jeg førstnevnte. Blir uansett koselig på julebord med kullet. Blir morsomt å se alle medstudentene i kjoler og dress, i motsetning til de hvite sykehus klærne jeg vanligvis ser dem i. Selv har jeg på meg en ny kjole fra Lipsy, clutch fra Forever 21 og sko fra Jeffrey Campbell. Julemusikk står på i bakgrunnen og stemningen er virkelig på plass. Nå må jeg bare psyke meg opp til å gå ut i kulden. 16 minus og kjole er to ting som ikke passer sammen!

Skal dere på julebord i år?

London, baby!

Da har jeg kommet meg hjem fra en fantastisk helg i London. Tror virkelig jeg trengte litt fun girl-time nå som hverdagen ellers består av intens lesing. Jeg elsker følelsen av å være på ferie og legge igjen hverdagen her hjemme. Reise til en storby og leve livet. Dessuten er engelskmennene så høflige og det gjør det hele mer gøy! Har ikke fått så mange komplimenter på en kveld, som man fikk i London. Kanskje ikke det beste, med tanke på at man ble veldig cocky. Du ble fortalt at du så ut som en rockstar, og da følte du deg virkelig som en rockstar. Men regner med de fleste jenter på et utested føler det sånn. Du går inn for å være hot og tenker at kjolen du selv har på er tusen ganger finere enn kjolen til hun jenta ved siden av. Og man kan nesten være sikker på at hun tenker akkurat det samme om deg!Uansett, i begynnelsen ble jeg helt overvelmet over at alle sa så fine ting til deg hele tiden. Tenkte at wow, hva har jeg gjort i kveld som jeg ikke gjør hjemme i Norge? Men så slo det meg. Det er ikke det at det er jeg som har ordnet meg ekstra fin, det er engelskmennene som er ekstremt rause på komplimentene. I motsetning til de norske guttene jeg møter. Der er det ass-grabing som er tingen! Hehe, uansett så spiller det ingen rolle. Til tross for fine komplementer så er jeg langt i fra singel. Bortsett fra hyggelige engelskmenn, så elsket jeg shoppingen. Ååh, ta meg tilbake sier jeg bare. Så utrolig mye fint og til en ganske så rimelig pris. Vil ikke tenke på hvor mye penger jeg har brukt, men med tanke på at jeg skal jobbe på dialysen i julen, shoppet jeg med god samvittighet. Yndlingskjøpet tror jeg må være et par svarte Jeffrey Campbell. Har bestandig ønsket meg et par, men ikke funnet det perfekte paret før nå. Viser dere alt jeg har kjøpt når jeg bare får kommet i gang og tatt bilder. Tenkte også å lage en liten shopping-guide siden noen av dere har request-et det. 


// Nydelige Karen 

Karen og jeg bodde på det koseligste hotellet midt i hjerte av London. Eller, i alle fall 1 minutt unna Oxford Street og shopping! Hotellet vårt het Mandeville hotell og ligger i området Mayfair. Siden de hotteste restaurantene og utestedene også ligger i Mayfair passet dette perfekt. Vi tok taxi fra hotellet direkte til restaurant eller utested og slapp og tilbringe et sekund i kulda. Med tanke på at vi begge hadde high heels og korte kjoler var dette en lur investering. Taxien kostet ikke så mye heller. Fra 6-8 pund en vei. Hotellet vårt hadde også den hyggeligste betjeningen som hjalp oss med det meste. Hvis du smilte fint nok fikk du til og med internet for free. Hehe, passet meg bra siden jeg skulle blogge for dere!


// Rommet som etter hvert ble fylt opp med shoppingposer, klær og rot!


// Utenfor hotellet. Er det ikke fint?


// The privat driver home. Var ikke bestandig vi tok taxi! heheh..

Denne turen gikk for det meste ut på shopping, god mat og uteliv. Ble ikke tid til så mye sightseeing, men det får jeg ta igjen en annen gang. For jeg kommer tilbake, det er helt sikkert.Fikk du lyst til å resie til London?

Sunday in pics - Nothing Hill

Søndag er fun-dag når man er på ferie! Vi tilbringte dagen i Notting Hill, et utrolig koselig størk, for å vandre ned Portobello Road for å se på vintage-butikker og sikle etter Chanel. Man la fort merke til at det var stor forskjell på Portobello Road og Oxford Street. Her kunne man faktisk puste og nyte den solfylte dagen, i stedet for å stresse i vei å krasje med ukjente mennesker. Utrolig mange koselige hus i forskjellige pastellfarger. Tenk deg å bo i lyserosa hus og være nabo med lilla og gul. Hehe, fancyness!


// Miss lunde at the underground.


// Jakken er varm, meen ser bittelitt stappa ut. haha!


// Pastelheaven!


// Digger leppestiften til Karen. Lots of attitude.


// Avsluttet dagen med litt shopping i Oxford St. Lovely, for sure!

Er ikke London fint?

Happyface!

Haha, da jeg våknet i morges så fant jeg dette bildet og noen bokstaver som ikke ga mening på bloggen min. Noen hadde visst prøvd å blogge for dere i natt, men sovnet før det ble trykket post. Kanskje like å greit. Fuun var det i alle fall ute i natt. Vi endte opp på Mahiki, som absolutt alle vi spurte mente var alt for vanskelig å komme inn på. Men det var virkelig bare å gå rett opp til døren og gå inn. Not hard at all! Skriver om utestedene og restaurantene vi har vært på når jeg kommer meg tilbake til Norge. Har noen fun stories å dele med dere, må bare håpe jeg husker dem.

Vi har endelig kommet inn på hotellet etter en lang dag. Tenkte å blogge om det før vi skal hoppe inn i heels'a og dra ut for å spise. Må nyte den siste kvelden vi har i London før det er tilbake til hverdagen i Norge. Elsker virkelig å reise og glemme virkeligheten for et sekund eller to. Spesielt med Karen, vi to har det ganske gøy sammen!

Har dere hatt en fun helg?

Tired, but so happy!

Iiih, gjett om denne jenta er fornøyd da! Jeg tør ikke gå innpå bankkontoen min for å sjekke hvor mye penger jeg har brukt og jeg er sykt sliten i hele kroppen etter all traskingen fram og tilbake i Oxford Street. Men, det er helt klart verdt det. I kveld er jeg rusa på materalistisk lykke, det er helt sikkert. Hvem trenger champagne, når man har shopping? Må innrømme dagen begynte ikke helt bra. Jeg gikk bare rundt i sirkel og klarte virkelig ikke å finne Mulberry-butikken jeg var på utkikk etter. Var utrolig sliten etter bare 4 timer med søvn og alle menneskene som dulter borte i deg gjør det ikke bedre. Hadde nesten gitt opp shoppingen før jeg fant Victorias Secret og shoppe-lykken begynte å snu. Nå er jeg i alle fall en god del plagg, sko og vesker rikere. Nesten skummelt å tenke på at vi har to shoppe-dager igjen..

Nå skal jeg prøve å fjerne den varme Macen fra fanget (er syykt kaldt på hotellrommet) og finne et elegant antrekk til i kveld, Med tanke på at jeg har kjøpt 4 kjoler så må ikke den oppgaven være umulig. Deretter skal vi på Mahiki og være fabulous.

Håper alle har en fin lørdagskveld! ♥

The big S-day

Gjett om jeg har gledet meg lenge til denne dagen. Shopping, shopping og atter shopping. I går når vi drev og tok taxi fram og tilbake mellom utested, hotell og så videre havnet vi bestandig innom Oxford Street og det var så nydelig med alle julebelysningene. Så jeg gleder meg til å tilbringe dagen der. Først må vi bare fylle opp med litt næring og lots of water!

Have a nice day, sweeties 

Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits