Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


desember 2011

Happy New Year!

GODT NYTTÅR VERDENS BESTE BLOGGLESERE!Har på meg kjole fra Lipsy og er på vei ut for å spise med folk jeg overhode ikke kjenner! Haha, kan bli en interessant nyttårsfeiring. Skal prøve å ta bedre bilder av kjolen etterhvert. Daniel er ikke akkurat den fødte fotograf!Stor nyttårsklem fra Stavanger! ♥♥

Siste selvdiggeri for året!

Enn at det er nyttårsaften i dag! Crazyness for sure. Året 2011 har gått så sykt fort at jeg føler jeg nesten ikke rakk å gjøre noe før året var over. Eller det blir kanskje litt feil for jeg har vel egentlig rukket å gjøre ganske mye i løpet av dette året. New York, Milano, Las Vegas, Spania, Los Angeles, San Francisco, Orlando, Minnesota, San Diego og Stavanger. Det er kanskje ikke så aller verst det.

Anyways, kan lage et lite oppsummeringsinnlegg om året senere. Nå tenkte jeg å poste årets siste selvdiggeri. Det er ikke til å stikke under en stol at bloggere kan bli litt selvdiggere og gudene vet hvor mange bilder jeg har postet av meg selv dette året. Siden jeg har postet så mange bilder passer det seg kanskje å avslutte selvdiggeriet med en film. Filmen er fra da jeg var på photoshoot med tilphoto i oktober. Behind the scenes. Ikke det at jeg helt vet hva jeg driver med, men gøy var det i alle fall!

Hva syns dere?

Come away with me


 
Utenfor hos farmor og poser med den nye veska mi! Daniel er litt motvillig til å ta bilder av meg, men jeg klarer til slutt og overtale han. Det er rart med det hvordan jeg kan stille meg opp og smile hvor enn jeg er, og ikke bry meg om andre ser på, og bare ta masse bilder. Det er nesten så man blir imun mot public humiliation når man er blogger. Haha, men jeg liker det. 

I sted prøvde jeg og overtale Daniel til å se Titanic med meg, men han ville ikke. Hørt noe så uhørt? Så nå sitter han og ser Sherlock Holmes, mens jeg blogger. Må vel joine han i soffaen snart, trenger sårt litt kos nå!Hva skal dere ikveld?

Ankommet storbyen!

Eller Stavanger er vel mindre enn Trondheim, men helt klart mye koseligere! Hadde det utrolig koselig hjemme hos mammaen til Daniel i går hvor jeg hilste på besteforeldrene. Var ikke så enkelt å imponere, men da bestefaren kalte meg nydelig tror jeg i alle fall at jeg hadde gjort noe riktig! Mammaen til Daniel hadde til og med kjøpt julegave til meg! En miniglattetang og hårprodukt! Nesten som hun hadde lest tankene mine, for det var akkurat det jeg skulle ønske meg til bursdagen min! Ble i alle fall utrolig glad og hadde veldig dårlig samvittighet for at jeg ikke hadde kjøpt noe tilbake. Men hun har bursdag i februar (noen dager etter meg bare) så da må jeg klare å finne på noe lurt!

Nå må jeg skynde meg å dusje før Daniel kommer og henter meg hos farmor. Har tilbringt formiddagen her og bare kost meg. Farmor måtte til og med re opp en liten seng på sofaen til meg, fordi Daniel holdt meg våken i hele natt med å fortelle eventyret om de tre bukkene bruse! Han hadde en moderne twist på den, og jeg har ikke ledd så mye på lenge. Etter på "sang" han barnesanger til jeg sovnet. Haha, følte meg som om jeg var 5 år igjen!


// Stavanger i sen-sommer. Nesten like fint her nå!

Er overbevist om at jeg kommer til å stortrives i Stavanger denne uken! Nå skinner solen og alt er bra! Skal tvinge Daniel til å ta bilder av meg etterpå. Det blir gøy!

Håper dere får en like fin dag som meg!

At the airport!

Jeg kjenner at jeg begynner å få litt reisefeber nå. Flyet mitt går om 40 minutter og det er mørkt og isete ute. Gleder meg uansett til å ankomme Stavanger. Skal bli godt å komme bort fra Trøndelag for en stund. I dag har jeg brukt hele dagen på å lete etter gode sko. Så nå har jeg byttet ut de høye hælene med joggesko fra Ecco. Haha, forskjell sa du. Dette er faktisk den første gangen jeg er ute og reiser og det ikke er et par high heels i kofferten min. Føler meg nesten litt naken! Men det er vel bare bra for meg!

Forresten, når jeg gikk gjennom sikkerhetskontrollen i sted så begynte det å pipe. Så kommer det en mann mot meg og spør om jeg har extension. Ja, svarer jeg. Og så begynner han å spørre om det var keratinfester eller clip ons. Haha, jeg må si han hadde peiling. Ikke det at jeg tror jeg kan skade noen med håret mitt. Det verste jeg kan gjøre er vel å kile noen! Men det er jo bare godt.


Ønsk meg god tur da!

Film fra La Manga!

Åh, jeg virkelig digger den nye Macen min. Har nettopp testet ut den nye iMovien nå, og det har aldri vært så morsomt å redigere film før. Hentet filmkameraet mitt på byåsen i sted og der lå det utrolig mange filmklipp fra La Manga i sommer. Hadde visst filmet som en gal, men så glemt helt å gjøre noe med det. Nå skal det i alle fall bli en forandring på det, nå som jeg har lekt meg med iMovie i hele ettermiddag. Blir nesten litt sørgmodig når jeg ser tilbake på klippene. Den årlige ferieturen til La Manga var så gøy og jeg kjenner virkelig kroppen skrike etter litt sol og ubetydelig flørting! Her er i alle fall en liten teaser på moroa!

Hvor er deres yndlingsferie sted?

This make me happy!

...For en liten stund i alle fall! Er vel på tide å vise dere de tre fineste gavene jeg fikk til jul. Materialistisk-lykke som forhåpentligvis varer året ut og litt til. Julen skal ikke handle om dyre gaver kjøpepress, men samhold og familien. Faktisk så var ikke gaveutdelingen julaftens høydepunkt, men alle de små tingene som skjedde i løpet av dagen. Som foreksempel å vinne mandelen i grøten, høre på bestemor fortelle historier fra gamle dager eller se tre nøtter til askepott med Oda. Men, det er ikke til å stikke under en stol at jeg ble utrolig glad for disse tre gavene...

Fikk MacBook Pro av Oda, mamma og pappa! Har allerede blitt utrolig glad i den nye Macen min. Vi to skal i alle fall bli bestevenner i løpet av året. Gleder meg til å utforske alle programmene og endelig ha god plass til å lagre alle de tusen bildene jeg tar!


// Den er så fiin!

Gave nummer to er fra min kjære storebror! Han (eller meg selv) kjøpte de kuleste skoene jeg noen gang har sett. Skoene er fra Kurt Geiger og jeg kan nesten ikke vente med å ta av meg gipsen (skrev innlegget før gipsen ble tatt av) og at snøen skal forsvinne så jeg kan begynne å bruke disse nydelighetene!
// Skolykke ♥

Den neste gaven er den jeg ble aller mest fornøyd med! Min kjære farmor er så snill at det neste ikke skulle vært lov! Si hallo til min nye Mulberry Bayswater. Den skal bli godt brukt i løpet av året! 

Hvilken gave likte dere best?

GIPSFRII!

Nå har jeg nettopp vært på skaden på St. Olav og der fikk jeg den største gladmeldingen en jente med rosa gips kan få!

"Du ska få lov å ta av gipsen i dag!"

Dere aner ikke, det var som om en byrde ble lettet fra skuldrene mine og jeg ble automatisk 10 kilo lettere, bokstavelig talt!


// Se så fine foten er nå! Aldri mer rosa gips og klær som er for trange til å gå over foten!

Jeg har utrolig vondt i hælen da. Så det å gå på foten er enda litt smertefult. Derfor må jeg gå med sko med stive såler i 2 uker og krykkene følger kanskje med de første dagene. Selv om legen sa at jeg burde legge dem fra meg. Er viktig å begynne å belaste foten slik at man får i gang blodsirkulasjonen! Uansett er jeg så glad som det går an å få det! Nå kan jeg reise til Stavanger i morgen ettermiddag uten noe problem! Gleder meg som en liten unge!

Er på jobben hos pappa nå, og skal begynne å lese litt embryologi. Tenkte å skrive en liten oppsommering om tida med gips. Har opplevd så utrolig mye rart som jeg føler jeg må dele med dere!

Stort smil fra en stykk lykkelig Hanna!

Bildedryss og gaver!

Tenkte å legge ut noen bilder fra julaften og dele noen av gavene jeg fikk til jul. Yndlingsgavene kommer senere når jeg har fått tatt bilde av den ene tingen!


// Bestemor og meg! Hun tar seg godt ut til å være snart 94 år!


Jeg fikk mandelen i grøten og vant en kinobillett og en pose med sjokolade!


// Juletreet vårt lukter så godt! Hoho.


// Julenissen kom på besøk og hadde med seg en stor sekk med gaver!


Denne gaven fikk jeg av nissefar først...


...Til slutt ble haugen med gaver så stor at jeg nesten forsvant! Haha.


// Den nye kjolen min fra Hot Miami Styles. Digger den!


// Denne hvite vinterkåpen fikk jeg av bestevenn til jul! Passer perfekt til å ha utenpå kjoler nå i jula!


// Av bestemor fikk jeg gossip girl, House, sko og løsnegler!


// Belte og leggvarmere fra tante, onkel og Kirsti


// Sett fra Bodyshop fra Borghild. Passet midt i blinken at lukten var kokos!

 
// Telysholdere fra søskenbarnet mitt og kjæresten.


// Klokke fra Daniel! Ble kjempeglad når jeg åpnet denne gaven! hihi.


Slengkyss til alle de snille jeg fikk julegave av!

Fikk dere alt dere ønsket dere til jul?

Grattis til moroklumpen!

Verdens beste Andreas har bursdag i dag og blir, hm la meg tenke, jo 22 år. Selv om han er født i 89 så er han bare omtrent 1 måned gamlere enn meg, noe som irriterer lille Andreas grenseløst. Eller, kanskje det bare er meg som innbiller meg det? Anyways, Stavanger hadde absolutt ikke vært det samme uten Andreas og jeg er utrolig glad for at jeg ble kjent med deg i bursdagen til farmor. Med en gang jeg og Annette så deg i resepsjonen hvor bursdagen ble holdt, kranglet vi over hvem som skulle ha retten til å danse meg deg. Noen timer senere sto vi tett i tett i et hjørne og danset og vi har vært venner siden! Glad jeg vant den "konkurransen".

Er jeg i dårlig humør vet jeg at du kan snu det opp ned og få meg til å le på sekunder. Spesielt hvis du nevner "Jeg har aldri..." Eller om du spør om jeg tror på utviklingshemmet aper. Sier du sistnevnte en gang til skal du få besøksforbud i hele 10 minutter, og må gå 5 meter bak meg! Selv om jeg vet at du bryter det etter 10 sekunder og så står vi der og ler så vi får vondt i kinnene. Ah, memories.

Gleder meg til jeg kommer ned til Stavanger nå i julen. Da må vi feire det at du i en måned er 1 år eldre enn meg, og kan være den voksne i vennskapet vårt! Da blir det ingen Disneyfilm og mobbing fordi jeg bruker 7 ulike produkter når jeg dusjer. Det er viktig å ta vare på håret Andreas!

Uansett, håper du får en kjempefin bursdag og at du fester med måte i kveld! 

Stor bursdagsklem fra Trondheim!

Gårsdagens krykkeeventyr!

Det var en ganske annerledes opplevelse å dra ut med krykker i går. Jeg hadde egentlig ikke tenkt så mye over det på forhånd og stod på badet og ordnet meg med godt humør. Men da jeg ankom GB og måtte stå i en kø som ikke beveget seg på flekken og folk rundt med bare puffet slik at jeg nesten datt på rumpa flere ganger. Da begynte jeg å tenke meg om, om dette virkelig var en lur ide. Ble ikke så mye bedre da jeg kom inn heller. Å se andre jenter trippe rundt på høye hæler og danse rundt og vrikke med hoftene, gjorde meg bare i dårlig humør. Å vite det at jeg var stuck på en dum stol, og at de fleste rundt meg var alt for fulle til å tenke på å vise litt hensyn gjorde ikke saken bedre.

Men så dere, begynte jeg å tenke på dem som har det mye verre enn meg. Jeg har bare brukket et lite bein i kroppen, og det vil gro i løpet av noen uker. Da slipper jeg styret med krykker og gips og kan bruke mine to ben som ingenting skulle ha hendt. Hos meg så går det over, og jeg slipper å slite med dette hele livet. Det er ikke alle som er like heldige. Når man ser sånn på det får alt et helt annet perspektiv, og humøret mitt kom sakte men sikkert tilbake!

Dessuten hadde jeg jo bestevenn der som gjorde kvelden interessant. Hun finner bestandig på noe sprell som får meg i godt humør. Hadde det ikke vært for at hun hadde blitt sur på meg om jeg hadde delt det med offentligheten, skulle jeg kanskje ha gjort det! Hoho.

Stormen som var ute i går fikk meg forresten til å se ut som et bustetroll på håret. Jeg hadde laget de fine krøllene og med en gang jeg beveget meg utenfor døren ble håret mitt som sjøtang. Haha! Lillesøster ville ikke kjøre meg hjem for å fikse det heller, så da måtte jeg gjøre det beste ut av situasjonen og bare gi litt f.

På bildet ovenfor hadde Oda lurt meg med ute på dansegulvet for å danse. Det var en opplevelse jeg sent vil glemme skal jeg si dere. Følte meg ikke helt høy i hatten da Oda og naboen min nesten bar meg ut på gulvet hvor jeg måtte ha gipsen på foten til Oda for å ikke bli klissete. Det begrenset mulighetene for å bevege seg, men vi fikk da til en eller annen form for dansing alikevel. Det ble "bedre" da Martin kom og begynte å hoppe. Fikk trimmet av meg en del av julematen der jeg sto på en fot og hoppet opp og ned i takt til musikken. Priceless!


// Dette er forresten ikke Martin. Hehe..

Til slutt endte jeg opp med å snakke om meningen med livet med Tore, naboen min. Det som er morsomt med å dra ut i jula er at du møter så mange mennesker som du aldri møter ellers. Og når man møter sine nærmeste naboer kan man ikke gjøre annet enn å holde sammen og snakke om det gode samholdet som finnes i gata. Han utfordret kunnskapene mine og skulle ha meg til å forklare hva lykke egentlig er. Men tror ikke vi kom fram til noe fornuftig svar. Vi hadde i alle fall to helt forskjellige synspunkter på hva lykke er. Men det er kanskje en bra ting?

Dette var i alle fall min første og forhåpentligvis siste fest ute med krykker. Selv om det var hyggelig å se igjen så mange kjentfolk, følte jeg ikke at gips, krykker og fest var en god kombinasjon. Er ikke noe gøy å sitte nesten edru på en stol å se at andre har det gøy. Men alle dem som kom bort og underholdte meg setter jeg stor pris på!

Bruker dere å dra ut i romjula?

Søndagstema - oppmerksomhet!

Denne søndagen tenkte jeg å skrive om noe som jeg har fundert litt over de siste dagene, og det er dette her med oppmerksomhet. Alle sammen trenger en dose oppmerksomhet fra noen de er glad i, familien, eller venner. Uten oppmerksomheten ville vi følt oss ensomme hele gjengen. Noen ganger kan det være nok med et smil eller et lite hei. Mens andre ganger trenger man det i større dose. Som foreksempel når man har en skikkelig dårlig dag og det eneste som kan gjøre det bra igjen er å få litt positiv oppmerksomhet fra andre.


Det er rart å tenke på hvor mye rart vi mennesker finner på å gjøre for å få tak i denne oppmerksomheten. Den er like avhengighetsskapende som narkotika, og mangel på oppmerksomhet vil gi oss abstinenser! Det som forundrer meg er hvor langt man kan gå for å få tak i denne rusen. En ungdom som uttagerer mot foreldrene sine, eller jenta i et forhold som går litt for langt over streken for å bevise at hun ikke er noe han kan ta forgitt. Det å bli tatt forgitt er en utrolig ekkel følelse, og kan bringe frem sider man skulle ønske at man ikke hadde.


Men det som forundrer meg mest, er at man ikke blir fornøyd med oppmerksomhet fra hvem som helst. Man kan få all den oppmerksomheten man noen gang kunne ønske seg, men likevel ikke være fornøyd, fordi oppmerksomheten kom ikke fra rett person. Hundre gutter kan kalle deg pen, men det spiller absolutt ikke noen rolle hvis ordene ikke kom fra hans munn. Og det typiske i dette tilfelle er at akkurat han du vil ha denne oppmerksomheten fra, gir deg den ikke!

Kanskje han er for dum til å innse det, eller kanskje han rett og slett ikke vil gi deg den. Uansett grunn, så er det forferdelig irriterende, og det kan få deg til å gjøre hva som helst for å få tak i denne oppmerksomheten. Du kan flørte med andre eller late som du ikke bryr deg. Mens alt du egentlig vil er å gå hjem å skrike høyt inne i puta! "Hvorfor skjønner han det ikke?!?"
Selv så er jeg veldig oppmerksomhetssøkende. Jeg trenger å vite at folk er der for meg, at de vil være der i tykt og tynt og at jeg slipper å gå igjennom ting alene. Det er skrekken. Å være ensom. Heldigvis har jeg både familie og venner som gir meg oppmerksomheten jeg trenger. Og får jeg ikke nok der kan det motsatte kjønn være til veldig stor hjelp! Hehe. Det jeg og har lært meg i løpet av årene er at det handler ikke om å få,få,få eller meg, meg meg. Men det er like viktig å gi oppmerksomhet til andre, lytte og være en god venn. Gi litt oppmerksomhet til andre, så får du forhåpentligvis masse igjen!Ja, dette innlegget endte med å handle om noe helt annet enn det jeg hadde tenkt i begynnelsen. Men man kan ikke bestandig forutsi tankene sine. Det er godt å dele dem med dere i blandt i alle fall. For jammen har jeg mange gang gått gjennom den forferdelige situasjonen med å ikke få oppmerksomhet fra den du vil ha den fra! Det er så utrolig irriterende at man kan ikke få sagt det nok. Og det jeg som regel ender opp med å gjøre er å furte til krampa tar meg! Haha. Jeg blir som regel ganske sur, og så går det vel egentlig bare utover meg. Men av og til er det lov å furte og synes synd på seg selv. Hva ellers har man sjokolade til?Trenger dere mye oppmerksomhet?

Natterangleren!

Huffameg. Klokken er snart 6 og jeg har enda ikke kommet meg i seng. Lurer virkelig på hvordan morgendagen skal bli. Kjenner allerede at dette ikke er bra for kropp og sjel. Og foten stakkars den er sliten av å ikke ligge høyt på strå. Hadde uansett en utrolig bra kveld ute, til tross for krykker. Forteller mer om hvordan det var å gå ut med gips og krykker i morgen. Føler jeg har gjort noen observasjoner som jeg må dele med dere.

Møtte forresten en kjempesøt jente på forspill i kveld, som sa at hun likte søndagstemaene mine. Det første jeg skal gjøre når jeg står opp imorgen er å poste det søndagstemaet som jeg hadde forhåndskrevet for i dag. Skrev om oppmerksomhet, og tror det ble ganske så morosamt. Fått dosen min med oppmerksomhet i kveld, så nå kan jeg legge meg med godt humør!


// Natterangleren med rosa gips og bestevenn til storebror ved min side. Koos!

God natt da fininger!

Glitter og glam!

Prøvde å utkonkurrere juletreet i går med å være enda mer glittrete enn det! Hoho, det var ikke lett, men jeg tror jeg klarte det. Glitter på øynene, armbånd og ring. Halskjede, glitter rundt midja og en tiara på hodet. Haha, liker det. Det eneste som manglet var å pynte den rosa gipsen!Skriver et innlegg om julaften og hva jeg fikk senere. Nå skal jeg begynne å ordne meg for kvelden. Den eneste sjangsen jeg har til å dra ut i romjula er i kved, så da må jeg gjøre det beste ut av det!

Hva skal dere ikveld?

Fikk en liten julegave fra Flax!

Iih, jeg var så lei meg i sted for Flax-kalenderen min som jeg har skrapet på hver dag, viste ikke en vott i den siste luken som jeg hadde gått og håpet på siden 7 desember! Jeg hadde liksom hatt skikkelig troen på at jeg skulle vinne og lukket øynene hver gang jeg skrapte frem en ny figur. Haha, uansett så jeg mistet litt troen da den siste figuren var skrapt frem. Så da ble lykken ekstra stor da det viste 1000 X 3 i bonusfeltet! Jeg vant altså tusenkroner! Har aldri vunnet penger på noe sånt før, så dette syns jeg var gøy. Hihi, så nå kan jeg ha god samvittighet for alle kjolene jeg har kjøpt i desember!Har dere fått noe fint hittil? Vi har så vidt startet med desserten, så nissen har ikke kommet ned pipa enda! Ah, denne kvelden skal bli lang. Men det liker jeg! ♥

God jul verdens beste!

Sender den aller største juleklemmen fra meg til dere! Hihi. Nå har vi nettopp spist risengrynsgrøt, som er en tradisjon her hos familien Vaage. Gjett hvem som var så heldig å få mandelen da? Joda, det var meg! Woho, så nå er jeg en kinobillett og en pose med marsipan rikere. Var forresten til bestevenn og leverte julegaven hennes i sted, og se den store glitter pakken jeg fikk tilbake. Gleder meg massivt til å åpne den i kveld!God jul verdens beste lesere!

Unwrap me!

Hihi, eller ikke. Nå er det tre nøtter til askepott som står på planen. Skal dere også se det?

Et lite kjoletips i natten!

Hvis noen av dere syns Nelly Eve-kjolene på nelly er fine, så har de 25% rabatt på dem fram til i morgen klokken 8. Jeg surfet litt rundt på nettet og fant en rabattkode som ga meg tilsammen 40% avslag. (Bruk koden: NELLYEVETD) Så nå har jeg nettopp kjøpt meg denne nydelige kjolen til bare 287 kroner. Crazy! Og ja, jeg vet jeg er kjolegal!


Jeg fant kjolen min her.

Hva syns dere?

Juletrepynting!

Når pappa kommer opp med alle de tre pappeskene med juletrepynt, da vet jeg at jula virkerlig er rett rundt hjørnet! Bestemor har også kommet på besøk og sitter i godstolen og halvsover. hihi, det er så koselig med jul. Nå skal vi krangle litt om hvem som skal få sitte på skuldrene til pappa og feste julestjerna i toppen av treet. Tror ikke Sjur har noe sjangs til å vinne da, så det står vel mellom meg og Odis! Åh, nå er virkelig julestemningen kommet på plass. Resten av kvelden skal vel tilbringes foran TVen sammen med familien og pynte ferdig huset. Whoho!


// Har pyntet meg med julesløyfe for anledningen!

Har dere noen tradisjoner for i kveld?

I dag liker jeg posten!

Hver eneste dag de to siste ukene har jeg mast på de andre om å gå å hente posten. Jeg ventet nemlig på 14 ulike pakker, og ble helt gal av at de aldri kom. Pappa fikk pakker fra amazon, Oda og Sjur fikk fra Amerika og til og med mamma fikk en para jumper i posten. Men skulle postmannen være snill mot meg? Eh, nei. Følte meg nesten litt glemt av når de andre fikk pakkene sine og ikke jeg! Men i dag derimot! I dag var det andre boller. Jeg fikk hele 6 pakker i posten! Og da kunne de andre bare stå å se misunnelig ut. Det var som en liten julaften, bokstavlig talt!Den ene pakken hadde jeg virkelig ikke forventet at jeg skulle få. I går tok jeg og sendte mail til nettstedet hvor jeg kjøpte gaven og da sa de til meg at jeg kom ikke til å få den før i januar neste år. For de hadde ikke mottat varen fra levrandøren, så de hadde ikke sendt den ut til meg! Klokken 8 i dag våkner jeg av en hentemelding fra posten hvor det sto at jeg måtte komme å hente pakken fra det nettstedet jeg kontaktet i går! Haha, gjett om jeg måtte gni meg i øynene et par tusen ganger for å se at det virkelig var sant. Hvordan går det an liksom? Jaja, glad ble jeg i alle fall fordi det betyr at Borghild får julegaven sin i rett tid!


// Ah, iMac-bling!Det som dumpet ned i postkassen min i dag var to kjoler som jeg skal bruke i jula! Ah, kjoleglede ♥ Julegavene mine fra Daniel, et ark med glittersteiner slik at jeg kan pynte Macen min til jul, julegaven til Borghild og en liten en til meg og helt til slutt en almanakk fra personligalmanakk.com. Sistnevnte var noe av det søteste jeg har sett på lenge. Nå skal jeg virkelig klare å holde orden på sakene i 2012!


// Frøken selvdigger 2012!

Ble ikke almanakken og Macen min fin?

Dagens gåte!

I dag fikk jeg den siste gåten, i den lille adventskalenderen min, og løser jeg den får jeg en gave siden jeg har vært så "flink" og løst de andre gåtene. Problemet nå er at jeg ikke klarer å finne Tassen-bøkene våre og hjernen min har ikke lagret den informasjonen jeg trenger for å løse denne gåten. Tror jeg var for liten da vi leste bøkene. Anyways, nå babler jeg litt for mye her. Gåten i dag handler altså om Tassen. Så om alle som leste Tassen-bøker da de var mindre kan hjelpe meg å gjette så blir jeg en gave rikere! Vet jeg helt sikkert kan google svaret, men det blir ikke like spennende. Nå kan jeg sitte å trykke refresh her på bloggen i stedet for! Hihi.

 Så, hvor gjemte Tassen seg?

Forget your boyfriend!

...Passer perfekt til meg nå!

Så det er kanskje like så greit at jeg har gipsen på!

Mitt flaueste øyeblikk!

Fortsetter med å svare på spørsmålsrunden jeg, og i dag tenkte jeg å besvare dette spørsmålet. Haha, God forbid!


Jeg strevde litt med å komme på hva enn dette skulle være. Har opplevd mye flaut, men ikke noe spesielt som kunne vinne titelen, mitt flaueste øyeblikk. Etter mye om og men kom jeg fram til noe som kommer ganske nære. Det var en hendelse som skjedde ved et utested i San Francisco. Jeg var ute på min tredje date med denne personen, men før vi kommer så langt må jeg fortelle kort om hva som hadde skjedd før dette.


// Her har jeg gått inn på badet for å gjemme meg! Haha, ikke bra.

Det kan hende at de av dere som leste bloggen min i mars har hørt om denne daten før, men for de som ikke har lest om det, lager jeg en kjapp oppsummering. Jeg skulle på min første date med Raf og han kom og hentet meg i den fine bilen sin. I fremsetet lå det en gave og ventet på meg og han var virkelig en gentleman gjennom hele daten. Det som var litt mer flaut der i mot var når han stoppet bilen fordi han bare måtte sende melding til en venn. Et minutt senere finner jeg han kliss inntil ansiktet mitt og så hører jeg han forsiktig spørre om lov til å kysse meg!

Jeg ble sa paff at jeg ikke helt visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Det første jeg tenkte var: dette har jeg ikke lyst til. Neste tanke ble: jeg måå finne på en god unnskyldning. Og så hører jeg meg selv si: "My mum told me that I can't kiss anybody, because then I will get their viruses and bacteria in my body and get sick!"Jeg kan love dere å si at det ble en super awkward moment etter at den unnskyldningen kom ramlende ut av munnen min. Det verste med det at den til en viss grad var sann. Mamma hadde maset noen dager før om at jeg ble bare syk hvis jeg kysset noen, så jeg burde slutte med det! Haha, null kyssing på meg altså. Uansett, det blir verre enn dette. For meg i alle fall, for med en gang jeg kom hjem måtte jeg jo selvfølgelig skrive et innlegg på bloggen om hva som hadde skjedd, og lite visste jeg da at det ville få konsekvenser senere...


// Måtte gå ut for å trekke lit fresh air. Ble for flaut inne i den "trange" bilen!

Da kan vi spole litt frem i tid å komme tilbake til date nummer 3. Da tok han meg med ut på en av San Franciscos hotteste restauranter for å spise middag og deretter dra ut på livet. Tror det var midt i mellom middag og dessert at vi havnet borte i baren og Raf skulle stille meg et alvorlig spørsmål. Han begynte setningen med "Hanna, I have to tell you something.." og jeg skjønte allerede da at noe var galt. Han hadde lest bloggen min og fått noen til å oversette hele innlegget jeg hadde skrevet. Han ville absolutt vite hvorfor jeg hadde sagt den unnskyldningen hvis den ikke var sann? Hvorfor ville jeg ikke kysse han?Jeg kan love dere at jeg skulle gjort hva som helst for å synke i jorda da han konfronterte meg med blogginnlegget! Jeg følte meg så lita og hjelpesløs, og klarte ikke å gjøre annet enn å stirre i bakken. Det var så flaut å tenke på at han hadde avslørt meg på en måte. Noe som jeg skrev for å gjøre litt narr av situasjonen, hadde han fått med seg og ville vite hvorfor jeg gjorde det. Jeg ble så flau dere. Tror jeg prøvde og bortforklare det med at han måtte ha misforstått innlegget og at jeg ikke mente noe vondt i det hele tatt. Ikke det han han trodde på meg uansett. "Excuses, excuses..."


// Her har jeg gått til dekning i sofaen. Føler det lyser flauhet av meg.

Men, jeg kom meg igjennom den kvelden også. Selv om jeg var rødere enn en tomat bak laget med foundation. Og jeg lærte i alle fall det at jeg ikke skal gjøre narr av slike situasjoner på bloggen uten og forhøre meg med den andre personen først.Hva er det flaueste dere har opplevd?

at the moment

Akkurat nå så skyper jeg med London fra London, og han mobber meg fordi vi i Norge er så sene til å sette opp juletreet. (Eller vet ikke om resten av Norge er det, men vi er i alle fall sene). Han syns også det var sykt komisk at vi åpner gavene den 24, og at jeg ikke skal ut å feste Christmas Eve. Hva er det for noe tull liksom? Hehe, etter den "koselige" julesamtalen tenkte jeg å skrive et innlegg om mitt flaueste øyeblikk. Det kan bli interessant!

Hva gjør dere akkurat nå?

Leselyst

Nå har jeg akkurat hatt en uke med juleferie, og jeg husker jeg hadde planlagt da ferien begynte at jeg skulle være flink å lese hver dag! Men så langt har ikke den planen fungert. Har rett og slett vært helt tom for energi, og den lille energien jeg har hatt har jeg brukt på å blogge eller lage julegaver. Gipsen får meg til å gi meg helt over og gi opp alt som heter juleglede og leselyst. Men nå skal det bli andre boller. Sto opp tidlig i dag og har lest embryologi fra klokken 11 og fram til nå! Og etter dette lille innlegget skal jeg fortsette med å lese.

Har en ny plan om å bli ferdig med embryologiboka før jeg reiser til Stavanger om en uke! Whoho, har bestilt meg enveis billett til Stavanger og har planer om å feire nyttårsaften der! Tror sistnevnte blir veldig kos, selv om jeg kanskje må reise nedover med rosa gips. Krysser fingrene for at gipsen skal av dagen før da. Så da skal jeg halte rundt på krykker og svakt ben i stedet for. Det blir bra!


// Nyttårsaften i fjor! Litt komisk å tenke på at jeg har på meg nøyaktig samme antrekk som jeg brukte da jeg brakk foten i Milano. hihi.

Har dere tatt ferie? Eller skal dere lese litt i jula?

Holiday spirit!

Jeg prøver desperat å komme i julestemning for tiden, men har litt dårlig tro på at jeg klarer å komme meg dit. Det faktumet at jeg har gips i jula og ikke får til å gjøre noe selv, irriterer meg. Forhåpentligvis bare en uke til den skal av nå da. Det blir i alle fall godt! Uansett, så gjennom gamle innlegg fra desember i fjor for å prøve å komme i litt julestemning av det. Har nå lest gjennom alt fra start til slutt, og kan ikke si at det virket like bra som jeg håpet. Hehe, kanskje ikke så rart da. Den amerikanske julen jeg feiret i fjor var ganske så forskjellige fra den norske som jeg er vant til. Kan lage et innlegg om det senere, og oppsummere hvordan jeg feiret julen i fjor.

Desember-innleggene fikk meg heller til å le. Spesielt da jeg så dette bilde.


// Haha, google translate in my heart ♥

Eller da jeg leste at jeg spilte truth or dare på iPaden min og kom på at pappa danset crazy med vaskemoppen, Oda teipet sammen anklene mine, eller da Sjur måtte ta av seg sokkene med bare tennene. Haha, truth or dare slår aldri feil!


Dette derimot fikk meg i litt mer julestemning. Fjorårets juleoutfit.

Eller sangen jeg "spilte" inn i jula i fjor. Vi dro til Muir Woods for å lage en liten "musikkvideo". Ahh, memories. Må innrømme jeg blir litt sørgmodig når jeg ser på filmen...

Er dere kommet i julestemning?

Svar på kjolespørsmål!

I mens jeg holder på å svare på videoblogg på spørsmålsrunden jeg hadde gående tildig i høst (Haha, ikke spør hvorfor jeg enda ikke har svart), tenkte jeg å svare på noen spørsmål skriftlig så vi kommer litt i gang. Dagens spørsmål som jeg har plukket ut lyder som følger:

Det er flere som har spurt meg om hvor jeg handler kjolene mine på nett, og om jeg ikke har noen tips til en god nettside å kjøpe kjole til jul og nyttårsaften eller skoleball! Jul og nyttår er det kanskje litt sent å handle til nå, men har en lur nettside hvor jeg i alle fall vil kjøpe meg en kjole som jeg like så greit kunne brukt på ball!


// Denne kjolen er kjøpt på Retro i Trondheim. Kjolen er fra Acne.

Den første nettsiden jeg bruker å titte innom når jeg er på leting etter en kjole er nelly. Hvis man mot formodning skulle finne drømmekjolen sin der, så er det mye raskere levering og enklere å bestille fra en norsk nettsiden enn en side fra utlandet. Så leter alltid der først. Akkurat nå så har jeg veldig lyst på en av disse to kjolene.


Den første kjolen kan du finne her, og den andre kjolen kan du finne her.

Hvis jeg ikke finner en kjole på nelly tar jeg turen innom asos for å lete litt der. Det som jeg syns er positivt med asos er at kjolene som regel er ganske billig, og de har et stort utvalg! Dessuten har de gratis frakt til Norge så man slipper å tenke på fraktkostnader. Det eneste negative er at du mest sannsynlig må betale toll når man henter pakken på posten. For tiden så venter jeg på denne lipsykjolen fra asos.Etter at jeg har tatt turen innom asos, står lipsy.com for tur. Enda en britisk nettside som jeg liker veldig godt. Her har de veldig mange festkjoler, og man får kjøpt noe som ikke alle andre har. Prisen på kjolene er litt dyrere enn de andre nettsidene. Har ikke handlet her før, men har mailet fram og tilbake med kundeservice for å prøve å få tak i størrelsen på drømmekjolen min. Og da har de vært veldig behjelpelige! Akkurat nå sikler jeg på disse kjolen fra lipsy.


Finner kjolene her og her.

En annen britisk nettside jeg liker veldig godt er jonesandjonesfashion.com. De selger, som navnet tilsier, Jones and Jones kjoler. Her har jeg handlet flere ganger, og frakten kommer på omtrent 80 kroner. Utvalget med kjoler er ikke det aller største, men nesten alle kjolene de har en nydelige. Og så har de veldig mange open-back-kjoler, noe som jeg elsker! Nå skulle jeg gjerne hatt en av disse kjolen i klesskapet mitt.

Finner kjolene her og her.

Den siste nettsiden jeg tenkte å nevne var promgirl.com. Her kan man få kjøpt de fantastiske Sherri Hill-kjolene, og de har et veldig stort utvalg. De har også andre ballkjoler enn Sherri Hill. Har enda ikke bestilt noe her i fra, men er innom nesten daglig for å sikle etter min nye drømmekjole. Tenkte jeg skulle lage et innlegg om Sherri Hill-kjolene senere. Siden så mange av dere har spurt etter dem, og jeg trenger hjelp til å velge hvilken kjole jeg skal kjøpe til bursdagen min! Fortiden er det denne jeg er helt forelsket i!

Noen som har tips til andre gode nettsider å handle kjoler på?

En gåte på en måte

Siden mamma ikke hadde tid til å lage pakkekalender til meg i år, tror jeg hun fikk litt dårlig samvittighet. For dere skjønner når jeg flyttet hjem til jul i forrige uke kom hun med en rosa kurv fylt opp med gåter. En for hver dag, og hvis jeg setter dem sammen vil jeg finne gaven min den 23 desember. Whohoo. Anyways, dagens gåte var litt mer vrien enn de andre, så tenkte å be dere om hjelp til å knekke den. Gåten lyder som følger:


// Haha, for en gåte sier jeg bare!

Skjønner dere hvem mamma vil fram til?

Edit: Dere var så engasjerte når det kom til å svare at jeg må nesten legge ut resten av gåtene mine også.

Er helt tom for overskrifter!

...Derfor ble det den overskriften over. Hehe, uansett. Nå har jeg nettopp hatt den koseligste ettermiddagen på lenge! Fikk besøk av Andrius (en av de beste guttevennene jeg hadde på videregående!). Jeg hadde ikke sett han siden jeg hadde avskjedsparty like før jeg flyttet til Amerika. Så dere kan tenke dere vi hadde utrolig mye å prate om! Andrius studerer medisin i Polen så er veldig morsomt å høre om hvor forskjellig opplegget er! De må for eksempel pugge alt ned til hver minste detalj, og hittil i år har han hatt 40 prøver siden september! Jeg derimot har ikke eksamen før neste år, og hva en prøve er har jeg nesten glemt. Vet ikke hva som er den beste måten å lære på jeg, men kanskje en liten mellomting?


// Nyttårsaften for 2 år siden. Haha, så uskyldige vi er!

Andrius er forresten den gutten jeg brukte å dumpe alle gutteproblemene mine på. Dere skjønner, vi brukte å gå hjem fra skolen sammen i "gamle dager". Og da hadde ikke han noe annet valg enn å høre på alt det jeg hadde å fortelle. Så nå, som vi ikke hadde sett hverandre på et og et halvt år kan dere skjønne det var myye å ta igjen!


// Fra russetida! Begynner kanskje å bli på tide å ta nye bilder sammen. Hehe.

Har dere en guttevenn dere kan prate om alt med?

49 mails to go!

I dag tenkte jeg å ha en rydd opp i rotet ditt dag, og da mener jeg å svare på de 55 ubesvarte mailene jeg har i innboksen og svare på uleste brev på facebook. Visste dere at den første mailen som ligger der ubesvart er fra 9 november i fjor! Jeg mener, det er over ett år siden. Kan ikke begynne mailen slik heller: "Heisann, beklager for at jeg svarer så sent. Men du skjønner at dette året har gått så fort at jeg ikke har hatt tid til å svare!" Haha, hva vil den personen tro da? Mailen heter

Så tror kanskje at det toget har gått for type 11 måneder siden! Jaja, man får det ikke morsommere enn det man lager selv. Men jeg skal være flink pike å svare på resten av mailene mine. De fleste er fra dere lesere, noen sponsortilbud og til og med to TV-tilbud. Sistnevnte må jeg nok takke nei til. Jeg har et rykte å ta vare på, så vil ikke dumme meg ut på TV (enda i alle fall)!

Hittil har jeg vært flink å svart på 6 av mailene, så nå er det bare 49 mailer igjen!

Ah, wish me luck sier jeg bare!


// Må nesten gjemme meg bak storebror i "skamhetens" øyeblikk! Enn at jeg har brukt over 1 år på å svare på en mail! Haha, så flaut...

Har dere mange ubesvarte mail?

Pencil skirt!

I løpet av julegaveshoppingen klarte jeg å finne noe til meg selv. (Hehe, shocker!) Endte opp med et blyant-skjørt fra H&M til den fine summen av 199 kroner. Er veldig fornøyd med dagens fangst, spesielt når jeg ikke får til å bruke bukse nå for tiden. Er utrolig lei joggebuksa, så å pynte seg med skjørt og kjoler passer meg mye bedre!


// Skjørt og hatt fra H&M (hatten er forresten Oda sin), bluse fra Zara og gips fra St. Olav! hoho.Hva syns dere?

Iih!

Nå kom nettopp julegaven min i posten. Hele veien fra Irland tror jeg, eller var det kina? Den er stor og tung, og kommer til å gjøre meg lykkelig! Haha, nå gleder jeg meg til julaften dere! Om noen få strakser drar jeg inn til Trondheim for å gjøre ferdig siste rest av julegavehandelen. På krykker vel og merke! Kanskje jeg finner noe fint til bloggen også. Må jo nesten ha en gave å gi til en av dere på julaften!

Hva er det dere ønsker dere til jul?

Nattakyss fra surpompen!

Når man er så sur at man får lyst til å slenge PCen i gulvet, da er det godt å ha en bestevenn som vil snakke 2 og en halv time med deg i telefonen! Da får man ut all aggresjon man har mot dumme gutter og resten av verden og en viss rosa ting man har rundt foten! Ah, herlig å ha noen å klage til når verden ikke går som man vil. Og så kan man snakke timesvis om dumme ting man har gjort før, som for eksempel å lure den snille gutten med å fortelle at du var forkjølet og derfor måtte dra hjem! Haha, ikke bra.

Nattakyss fra surpompen

Pepperkakebaking!

Årets juletradisjon hos familien Vaage er å kaste ut mamma fra kjøkkenet og så tar resten over for å bake pepperkaker. Vi begynner bakingen med Plutti Putti Plott, og så fortsetter vi med annen koselig julemusikk. Jeg lager bestandig nesten bare hjerter, mens de andre mobber meg for det. Før brukte jeg bestandig å skrive de full av guttenavn. Vi får se hva det blir til i år.

Åh, nå har jeg skikkelig julestemning! Det blir ikke bedre enn dette!

Har dere bakt pepperkaker i år?

Søndagstema - masken!

Da er blitt søndag igjen, og det betyr enda et søndagstema fra meg til dere. Har forresten laget en egen kategori for søndagstemaene i sidemenyen slik at det blir enklere å finne igjen de som jeg har skrevet før. Denne søndagen tenkte jeg å skrive om det å gjemme ansiktet sitt bak et lag med sminke. Noe som jeg har ganske god erfaring med!

Jeg gikk vel i 8-9ende første gang jeg begynte å bruke sminke. Husker mamma ikke var særlig fornøyd med det, og hun tvang meg bestandig til å gå å tørke av meg foundation før hun kjørte meg til skolen! Haha, det skal ikke være lett dere. Etter hvert som jeg ble eldre hadde ikke mamma så mye hun skulle ha sagt, og jeg begynte å eksperimentere mer og mer. Jeg hadde en foundation som var alt for mørk til huden min og jeg sparte ikke akkurat på solpudderet heller! Det er ikke til å stikke under en stol at jeg hadde tidenes største foundationskille, jeg skal vel bare være glad for at jeg nå har lært! Det å være lys i huden er faktisk mye finere enn å være oransje eller unaturlig brun.

Tror mottoet mitt måtte ha vært jo brunere jo bedre! Haha, huff.

Man kan spekulere fram og tilbake hvorfor man egentlig begynner med denne sminken. Jeg husker jeg syns det var spennende og det at jeg ikke fikk lov gjorde det enda mer gøy! Tror også det at når guttene begynte å legge mer merke til deg når man hadde brukt timer foran speilet på å legge den perfekte maske, var en viktig faktor til å fortsette. Selvtilliten vokste også med antall lag med foundation man smørte på, og man følte seg virkelig fresh!

Jeg har aldri vært noe spesielt fornøyd med huden min, og det å legge et lag med foundation har vært med på å gitt meg den plettfrie huden jeg bestandig har ønsket. Tror at i en periode av livet mitt så hadde virkelig sminken kontroll over meg. Før så nektet jeg å dra på butikken, skolen eller på besøk til noen uten at jeg hadde lagt en lag med sminke først. Det var en tvangshandling som styrte livet mitt, og for å være helt ærlig så tror jeg ikke at jeg er kvitt den helt enda heller. Men jeg er på bedringensvei om man kan kalle det det. Jeg har kuttet drastisk ned på mengden sminke, og det gjør meg ikke så mye lengre om noen ser meg uten sminke.


// Haha, sammenlign bildet her med bildet over. Forskjell sa du? Eh, jaa!

Jeg hører mange si at det å legge et lag med sminke før man går ut kan sammenlignes med det å ta på seg en maske. At man prøver å skjule sitt virkelige jeg bak glitter og glam. Jeg er for så vidt enig i dette, selv om jeg ikke mener at det er noe galt med det. Ja, jeg skjuler vel huden min for omverdenen, men jeg føler ikke at jeg skjuler meg selv alikevel. Føler ikke at den personen jeg er skal defineres ut i fra om jeg bruker sminke eller ei. Her mener jeg at personlighet, oppførsel og utstråling spiller en stor rolle.

Det er ikke noe galt med å bruke sminke, men jeg har lært at det er en begrensning for hvor mye man skal bruke. Å finne en foundation som passer hudfargen din, og bruk litt rouge i kinnene tror jeg er en god løsning. Så kan man heller ta litt mer av når man skal pynte seg for en spesiell anledning.Hva tenker dere rundt dette?
Styrer sminken livet ditt?

Soar extension

For noen dager siden mottok jeg to pakker med extensions og en børste fra soar.no. Jeg var så ivrig etter å få testet det at jeg nesten tvingte lillesøster til å gå fra skulderlangt hår til hår ned på rumpa bare for å se hvordan det så ut! Jeg begynner å bli rimelig lei mitt eget hår (som begynner å bli litt slitt). Så det passet utmerket å få litt nytt og sunt hår som jeg kan bruke nå i jula. Det nye extensionet fra soar er så mykt og godt at jeg ikke klarer å la være å ta på det. Haha, silkehår er tingen dere.Jeg har farge #613 og lengde 66 cm. Det kan man finne her. Har aldri hatt så langt hår før så syns det er kjempemorsomt å se seg i speilet og plutselig går håret mitt ned til rumpa. Hittil er jeg veldig fornøyd med håret. Det har god kvalitet, bra tykkelse og har enda ikke laget noen floker! Sistnevnte setter jeg veldig pris på, siden jeg ofte har hatt hår som floker seg verre enn verst!Kommer nok helt sikkert til å bruke håret i jula. Må prøve å få oppmerksomheten bort fra gipsen og mer mot meg.


// Må bare få sagt at jeg elsker ryggen på armani-kjolen min. Open back in my heart!

Liker også hvor naturlig det glir inn i mitt eget hår. Hadde det ikke vært for at det er utrolig langt, så hadde man kunne trodd at det var mitt eget hår.Hva syns dere om mitt nye, lange hår?

Christmas decoration

Åh, nå kjenner jeg at jeg savner julepynten fra i fjor. Norge blir så kjedelig i forhold! Kanskje like så greit at jeg holder meg inne denne jula. Hehe, neida. Skal pakke inn gipsen å dra ut å lage snøengel jeg! Det har jeg lyst til! Dagen har forresten ikke blitt noe bedre. Safari på Macen min har dødd (R.I.P) så jeg får ikke til å logge meg på internett der. Bah, what to do? Nei, nå skal jeg ikke klage noe mer! Skal pakke inn julegaven til bestevenn og finne noen å skype med som kan få meg i godt humør. Det blir bra.

Ah, nå savner jeg SF kjenner jeg! ♥

Pynter dere huset ute til jul?

Dette får meg til å le!

Av og til føles det ut som om verden går i mot meg! Dagen i dag har alt gått galt fram til nå. Lurer på om det kanskje har noe sammenheng med det jeg drømte i natt. Drømmer så mye groteskt for tiden. Uansett, våknet med en dårlig følelse, og dagen har ikke utviklet seg i en god retning enda. Noen ganger så er man vel bare litt nedstemt. Så om det er flere der ute som har en dårlig dag, er fyllesyk etter gårsdagen festligheter, eller kanskje noen er lei seg etter en unødvendig krangel. Da skal jeg prøve å spre litt humor inn i lørdagen deres.

Jeg ler i alle fall så jeg får vondt i magen når jeg ser på denne filmen. Uansett om jeg er sur, så klarer jeg ikke å la være å le. Her snakker vi en 10 år gammel Hanna som prøver å springe 60 meteren og deretter danser polka i skogen. For en barndom sier jeg bare. Det er noe helt spesielt med å vokse opp på 90-tallet og jeg liker det!

Var ikkje dette morosamt 'a dere?

Kveldshilsen fra hu med gipsen!

Edit: Sendte bildet til en venn fra Minnesota i sted for han ville se hvordan gipsen så ut. 10 minutter etter på får jeg dette til svar: 

- What? Are you engaged it looks like you're wearing an engagement ring?

Haha, skjønner at det kan være litt confusing. Men jeg er altså ikke engaged. Trives med sånn jeg har det nå jeg!

Ha en fin fredagskveld alle sammen!

Sniktitt...

...På det nye håret!Skal få storebror til å ta noen ordentlige bilder, så kommer det et innlegg snart!

Klarer dere å gjette hva jeg fikk i posten i dag?

Syvsover!

Ah, det som er herlig med den første feriedagen er at man kan sove så lenge man vil, uten at noen kan si noe som helst på det! Selv om det er godt å sove, føler man at dagen blir litt slapp når man sover så lenge. Derfor må jeg prøve å være så produktiv som mulig nå. Skal en tur til Trondheim for å gjøre røttene mine lyse og fine, og så kanskje handle inn en siste julegave. vi får se hva det blir til! Fikk en pakke i posten i dag, som jeg skal vise dere senere. Og så nå som ferien har begynt kan jeg endelig svare ferdig på spørsmålsrunden! Wiihuu, Hanna. Nesten så jeg fortjener et lite klapp på skulderen, men bare nesten!

 

Hva skal dere i dag?

Juleferie og juleglede!

Ah, i dag var siste dag på skolen for min del! Nå er det virkelig juleferie for Hanna og julestemningen kommer snikende. Ikke mer embryologi og CNS før etter feiren... Eller kjenner jeg meg selv rett så klarer jeg ikke å unngå skolebøkene helt. Det er nå jeg må ta igjen alt jeg ikke har fått lest. Dessuten har jeg gips, så det blir ikke noe romjulsfesting på meg uansett . Da får jeg bruke tiden på å lese i stedet for. Hehe, eller vi får da se hvordan det går.


// Måtte bruke nisselue i dag for å feire at det var siste skoledag! Wohoo.

Har forresten trukket vinneren av den personlige almanakk-konkurransen, og det ble FrkSunniva. Gratulerer!

Har dere fått juleferie enda?

Forever young!

Vi hadde forelesning om ungdomstidens psykologi i dag, og da sa foreleser noe som jeg likte veldig godt. I en av slidene hans stod det:

Siden jeg vil være for evig ung passer dette meg veldig godt! Mange spør meg: nå som du har blitt 21 år og har blitt voksen, hvordan føles det? Da må jeg innrømme at jeg får litt panikk med en gang, for jeg føler meg aboslutt ikke voksen i det hele tatt! Jeg er så enig i det foreleseren vår sier med at det å være voksen går ut på det å ta ansvar! Så jeg som ikke trenger å ta så mye ansvar, kan fortsette å være "ungdommelig". Hadde jeg levd for 50 år siden hadde det nok vært andre boller. Da måtte jeg nok jobbe hardt for livets opphold og var jeg heldig hadde jeg kanskje fått lov til å utdanne meg.


// Torunn og Hanna 17 år!

En av de tingene jeg faktisk er redd for er at ungdomstida skal løpe fra meg og plutselig er jeg blitt voksen og må ta masse ansvar. Jeg er nok ikke helt ferdig med festingen i helgene, sove alt for lite på hverdagene, ta spontanturer til utlandet eller bruke alt for mye penger på unødvendige ting. Jeg er ikke klar for å gi slipp på det liver helt enda. Derfor var det veldig betryggende å få konstatert at dagens ungdom blir mye seinere voksne enn før. Det gjelder selvfølgelig ikke alle, men det kommer nok helt sikkert til å gjelde meg.Selv om jeg har opplevd mye, reist alene rundt i verden og fått masse erfaringer, føler jeg at jeg fortsatt er litt umoden. Jeg ville nok ikke tatt ansvar slik en voksen person gjør, og mange av avgjørelene mine vil nok være egosentriske. Forhåpentligvis vil jeg modnes med tida og når jeg nærmer meg 30, være klar for å innta voksenverdenen!


Er du redd for å bli voksen?
Har du mye ansvar? 

God morgen!Ha en fin dag alle sammen!

Fredagskveld i Milano!

Har vel igjen en ting å blogge i fra Milano, og det er fredagskvelden når vi dro ut på livet. Føler det blir litt sært å skrive om det nå, flere uker etter på, så da kan jeg heller legge ut bilder fra kvelden å dele små høydepunkt! Kvelden begynte med at vi spiste middag med en gjeng italienere og modeller som kom fra alle forskjellige steder i verden. Husker jeg syns hun som var fra England var så pen. Anyways, det å dra ut med lange, pene og tynne modeller var ikke bare bare. Tror det da gjelder å ha troen på seg selv, og vite at man er bra nok som man er!


// Til og med Karen er mye lengre enn meg! Haha, gjett om jeg følte meg lita.

Var forresten meget stolt av meg selv under middagen. Vi spiste nemlig på en japansk sushi restaurant og jeg smakte sushi for første gang. Med tanke på at jeg ikke liker fisk var dette et stort skritt for meg å ta! Syns det smakte helt forferdelig da. Men hva kan man forvente når man spiser rå fisk uansett?


// Ricky var samtalepartneren min under hele middagen. Vi satt ved siden av hverandre og snakket for det meste om eksen hans som bodde i Nord-Norge. Haha, utrolig koselig.

Etter middagen endte vi opp på et utested som heter il Gattopardo. Det var egentlig en gammel kirke, som ble pusset opp og i 2001 ble den gjort om til en nattklubb! Utrolig kult i grunn, og med en svær lysekrone i taket som jeg rett og slett digget. Mange herlige mennesker, og stemningen var på topp!

Anbefaler alle som skal til Milano og ta turen innom hit. Ellers så vet jeg også at Armani er veldig bra, selv om jeg aldri fikk erfart det selv.


// prøvde å ta bilde av lysekronen, men det gikk ikke så bra!


// Han her ville bli klødd på ryggen før han ville snakke med deg! Haha, sykt bra.


// Tror ikke det var et eneste bilde jeg ikke smiler på. Var en skikkelig bra kveld, og jeg storkoste meg!

 

Juleverksted!

Dagen i dag har gått med til klipping av hjerter, liming av papirer og massevis av skriving. Alt dette for å lage julekort til Daniel. Hehe, når jeg tenker meg litt om, så gikk jeg kanskje litt over styr. I alle fall når det kommer til hjertene. Stakkars gutten kommer til å bli skremt når han åpner gavene sine. Hoho. Meen, sånn er det å være en jente-jente. Hjerter, rosa  og kyssemunn er det jeg lever for!

Haha, litt overkill med hjerter kanskje? Nå mangler jeg bare å lage julekort til bestevenn, B og to stykk til som jeg skal sende til USA. Heldigvis har jeg 10 dager på meg før det må være ferdig.

Bruker dere å kjøpe kort, eller lage selv?

Crosshatch

Kjeder meg sånn type bittelitt, så har derfor lekt meg litt i photoshop. Egentlig så burde jeg begynne å lage julekort, tll alle gavene jeg må sende med posten i morgen. Men, jeg er så utrolig trøtt at jeg ikke helt finner motivasjonen til å begynne. Nå savner jeg bare tida på Byåsen hvor jeg kunne kle meg opp i kjole akkurat når jeg ville og stå å danse til mitt eget speilbilde i vinduet ut mot gata. Ah, det var tider det. Nå er jeg stuck på Orkanger hvor jeg ikke kan danse og være kveldens underholdning for naboene i naboblokka.Nå dere, fikk jeg litt ekstra energi! La akkurat på telefonen etter en samtale med London (en kompis fra Florida), og han spurte etter adressen min slik at han kunne sende meg en liten julegave! Åh, så snilt. Gaver får meg alltid i godt humør. Så nå må jeg være flink å ordne ferdig gavene jeg skal gi. Slik at jeg også kan glede andre!

Hvordan står det til med dere?

Et billig skotips!

Tenkte jeg skulle komme med et lite tips til alle skoglade jenter der ute som ikke vil bruke alt for mye penger nå før jul. Jeg har nettopp handlet de kuleste Nelly-skoene for bare 99 kroner! Tror jeg fikk 82 % avslag eller noe. Crazyness! Nettsiden jeg handlet skoene på kan du finne her. I 4 dager fremover selger de et stort utvalg av Nelly Shoes til bare 99 kroner. Så anbefaler alle som vil ha et par nye high heels til romjula eller nyttårsaften å ta en titt innom og se om man finner noe man liker. Jeg falt i alle fall pladask for disse skoene.


Ah, det føles bestandig så godt når man har gjort et lite shopping-kupp! Nå lurer jeg bare på hva jeg skal gjøre med alle de nye skoene mine. Er ikke akkurat slik at jeg kan gå med dem ved det første. Haha, huff ♥

 

Luciadagen!

Helt siden jeg var lita jente har jeg digget Luciadagen med lussekatter og hvitbekledde småbarn som går rundt og synger Luciasangen. Da jeg var lita ville jeg bestandig være Santa Lucia med langt lyst hår, og levende lys i håret. Det var liksom drømmen det. Uheldigvis for meg sa genene mine noe annet, og jeg ble ikke noe annet enn en av de andre i toget. Men nå dere, har jeg både langt lys hår og råd til å kjøpe meg stearinlys slik at jeg kan lage mitt eget Luciatog. Da kan jeg ta igjen for alle de gangene jeg ikke fikk gå først i toget.Siden jeg har et stykke rosa gips på leggen i år, blir det litt vanskelig å hoppe bortover gulvet. Derfor tenkte jeg å dele en liten Luciafilm som jeg laget til Luciadagen i fjor. Den er av meg og mamma som går Luciatog hjemme i leiligheten vår i San Francisco. Haha, den er virkelig priceless ♥

Var vi ikke søte?

14 dager med ny gips!

Var på kontroll i dag for å se hvordan det stod til med bruddet mitt. Var utrolig nervøs på forhånd, for nå skulle jeg få svar på om bruddet var på vei til å gro eller om det hadde grodd skeivt. Alt var avhengig av hvor flink jeg har vært til å ikke belaste foten, og jeg har prøvd så godt jeg kan. Var utrolig godt da de tok av gipsen for å ta nytt røntgenbilde. Det var som jeg endelig fikk ta med foten ut på luftetur etter 16 dager i isolat. Var utrolig hvor mye av muskelmassen min som hadde forsvunnet. Da jeg prøvde meg på en gåtur, var det bare som høyrefoten sviktet.

Uansett, pointet var å fortelle dere at det ikke hadde skjedd noen endring! Røntgenbilde så helt lik ut som det første røntgenbilde. Det hadde ikke skjedd en eneste forandring. Legen mente at dette kunne være normalt, mens mine foreldre var litt mer skeptisk. Så nå er jeg satt opp til enda en kontrolltime 28 desember. Noe som betyr at det blir rosa gips på julebildene i år. Forhåpentligvis får jeg ta den av meg 4. juledag. Da skal jeg i alle fall sette meg på første fly til Stavanger, og feire resten av julen der!


// Meg og farmor i jula i fjor

Håper dere har hatt en bedre dag en meg?

Innkjøp fra Milano

Er noen av dere som har etterspurt innlegget jeg skulle skrive om innkjøpene mine fra Milano. Selv om det kanskje ikke vil være det mest interessante i verden, så kan jeg vel gjøre det. To av innkjøpene får dere ikke se før julaften. Siden det er julegave til meg selv fra familiemedlemmer. Man vet man er voksen når man handler inn sine egne julegaver.

Brukte alt for mye penger i Milano, og her er noe av det pengene gikk med til.// Denne VS-parfymen lukter himmelsk, og toalettmappen er ultrasøt!// Den nye buksa fra Zara er utrolig kul. Skikkelig kjipt at gipsen hindrer meg i å bruke den!

// Enda en ny vinterjakke. Man kan aldri få nok varme og fine jakker om vinteren! Denne fra Guess er favoritten.// Til slutt en liten forsmak på julegaven min! Ih, gjett om jeg gleder meg til julaften!

Så, hva syns dere? 

Søndagstema - avstandsforhold!

Først må jeg bare beklage for at innlegget kommer så sent. Oda kidnappet Macen min, og med krykker og gips var det vanskelig å få den tilbake. Uansett, tenkte å drøfte mine tanker rundt avstandsforhold siden jeg føler at jeg har en del erfaring med det.

For å være ærlig har jeg aldri hatt et forhold som ikke har vært et avstandsforhold. Vet ikke hva det er med meg, men av en eller annen grunn forelsker jeg meg i gutter som bor langt unna. Det er akkurat som om jeg vil ha all den smerten man får når man gir den siste klemmen, snakker i telefonen og vet at det nærmeste man kommer et kyss er smask fra andre siden av røret. Eller når man føler seg på sitt mest ensomme og vet at man ikke kan få den trøsten man vil fordi den man vil ha trøst fra er flere mil unna deg.

Åh, kjenner jeg nesten blir trist når jeg skriver dette. Hater følelsen man får når man lengter etter noen. Dagene går så utrolig sent når man vet at det kanskje går uker eller til og med måneder til neste gang dere ser hverandre. Og når man først møtes, flyr tiden av sted og så må man vente flere uker til neste gang. Bah, hate that feeling.

Det aller verste er hvis det går så langt at du begynner å drømme om personen og drømmen var så virkelig at du tror dere er sammen. Når man da våkner opp er det som det stikker tusenvis av kniver i hjertet når man innser at man er alene alikevel. Det å være alene kan være så inderlig tomt. Det hjelper ikke at man har drøssevis av venner rundt seg, medstudenter eller familie. De kan være en god erstatning for tomrommet man prøver å fylle. Eller de kan få deg til å tenke på noe annet for en liten stund. Men tomrommet blir alikevel aldri helt borte.

Hater det når man savner noen, og så gjør man noe underholdene slik at man glemmer de triste tankene, men før du vet ordet av det dukker det opp en setning, person på TVen eller en tanke som får deg til å tenke på han. Og da er det på'n igjen.


Vi kan vel alle være enig i at avstandsforhold er vanskelig og komplisert. Den verste typen må være når man har vært kjærester med noen over en lengre tid og plutselig må en av de flytte langt vekk. Kan ikke forestille meg hvor kjipt det må være. Selv har jeg bare opplevd den typen at man går inn i et forhold og så er det boavstand helt fra begynnelsen av. Det er kanskje litt lettere siden man da ikke vet om noe annet enn denne avstanden.Mitt beste tips for å klare seg gjennom et avstandsforhold må være det å være ærlig om hvordan man har det, og snakk med hverandre på telefonen så ofte at man nesten blir litt lei. Skype er også en utrolig kul ting, siden man da kan se hverandre og da er det nesten som man er i samme rom. Bortsett fra det faktumet at man ikke er det (Haha). Ellers så syns jeg det hjelper å lukke øynene når man snakker sammen, for da får man også den følelsen av å være sammen når man hører stemmen hans.

Kan og være ganske romantisk og spennende å sende brev i posten til hverandre. Det trenger ikke være stort mer enn en lapp hvor det står: Jeg savner deg. Da får man et ekstra lyspunkt i hverdagen og man gleder seg til å komme hjem fra skole eller jobb for å sjekke om det ligger noe spennende i postkassen.

Har dere vært i et avstandsforhold før?

Make-over!

I går var jeg snill tremening og stylet Lina før hun skulle på revyfest. Hun hadde vel aldri sett så mye sminke på en gang, og heldig som jeg var fikk jeg lov til å leke med så mye som sminke jeg ville. Resultatet ble i alle fall dette.

Personlig syns jeg Lina er like fin uten sminke som med. Men tror det var moro for henne å bli dullet med før hun skulle dra ut. Nesten så jeg ble misunnelig der jeg satt. Begynner å bli sick lei denne dumme gipsen nå. Skal på kontroll i morgen, og da får jeg vite når jeg kan ta den av! Btw, Lina kjøpte seg sine første høye hæler i går. Aah, jeg er en stykk stolt tremening! Var kanskje på tide siden lillesøsteren til Lina har tyvlånt skoene mine siden hun var bitteliten. Hehe, luringen.


// Jennysøta med mine aller første high heels. Husker jeg og Annette bestilte likens på internett. Ah, memories.

- Ble ikke Lina fin?
- Husker du dine første heels? 

Sjarmtroll!

Haha, jeg kan ikke gjøre annet enn å le. Fikk tilsendt en haug med gamle videoer av meg selv i sted, og midt i blant alle de sære fant jeg denne sangvideoen. Den er fra da jeg var 15 år og skulle opptre sammen med Ingri på Rømme Gård. Må si vi var ganske tøffe som stilte opp, og jeg syns litt synd på publikum som måtte tåle så mange "skrik" fra meg. Hehe. Har ikke bestemt meg for om jeg syns det er bra eller dårlig. Men, morsomt å høre på er det i alle fall. Er litt søt der jeg står og holder meg for magen.

Sorry for crappy kvalitet, men familien hadde ikke like fancy utstyr for 6 år siden som vi har i dag.

 

Hva syns dere?

Vinn personlig almanakk!

Whoho, dere! Jeg sa at jeg skulle ha enda en konkurranse før jul, og da må man holde det man lover. Denne gangen kan dere vinne en personlig almanakk fra personligalmanakk.com. Da kan du spesialdesigne din egen almanakk med personlige bilder, bestemme innhold og farge. Man kan til og med få plottet inn sudoku, noter eller tegnebok. Ganske kult i grunn.

Det dere må gjøre for å vinne er å like facebooksiden deres her, og så legge igjen en beskjed under dette innlegget for å fortelle meg at dere har likt siden. Tenkte å ha konkurransen gående frem til torsdag og så trekker jeg en vinner. Lykke til!

Two weeks ago!

For akkurat to uker siden satt jeg på badekarskanten på hotellrommet mitt i Milano og gjorde meg klar for å dra ut på en av Milanos hotteste restauranter, Armani / Nobu. Utrolig fancy restaurant som var fylt opp med de mest stilfulle italienerne man kan tenke seg. Bare det å se seg rundt var et fryd for øye hvis dere skjønner hva jeg mener. Bordet vi hadde reservert lå i andre etasje, og siden jeg hadde gipset foten bare noen timer før, måtte vi gå gjennom kjøkkenet for å finne heisen som kunne bringe oss opp. Haha, priceless.


// Begynner å bli en kløpper på spisepinner nå.

Jeg spiste kylling med wasabi-peppersaus og Karen kylling med teriyaki saus. Ah, så yummie. Men det som var enda bedre var denne godbiten jeg hadde til dessert. Det blir ikke bedre enn italiensk is.

Hva er det beste dere kan spise?

Åpningsnummer på russerevy!

Da har jeg nettopp kommet hjem fra russerevy for å se på lillesøster spille og danse! Må innrømme at jeg ikke hadde så store forhåpninger, men det må jeg si. Follorussen totusenogtolv kan virkelig å lage show! Jeg var i alle fall imponert! Det som imponerte meg mest var åpningsnummeret. Musikken, dansingen og alt satt som det skulle. Jeg satt på første rad med frysninger og må innrømme at den spilledåsa skremte vette av meg! Hihi, ta en titt da vel!

Resten av revyen var også underholdene. Stripping og bimboparodi kan aldri slå feil. Men må si at jeg ikke likte at de gjorde narr av bildetaking og trutmunn! Det er jo ikke i det hele tatt galt å si: "Ta bilde av meg nå!". Det er jo yndlingsfrasen min. Hadde det ikke vært for den, hadde det ikke vært så mange bilder på denne bloggen her!- Hva syns dere om åpningsnummeret?
- Flere som har vært på revy i år? 

 

Gratulerer med dagen bloggen!

Iih, vet dere hva jeg nettopp forstod!? Bloggen min er 2 år i dag. For akkurat to år siden bestemte jeg meg for å slenge meg på bloggbølgen med null forståelse for hva det egentlig gikk ut på. Stygge kommentarer var noe jeg så vidt hadde kjennskap til, mens nå er jeg på automodus hver gang det tikker inn en stygg kommentar. Jeg leser den, ler litt og så går livet videre. Hehe. Men dette innlegget skulle ikke handle om det. Vil heller trekke fram alle de fine, gode, koselige, snille og oppmuntrende kommentarene de fleste av dere legger igjen! Det varmer hjertet mitt skikkelig. Dere aner ikke ♥Siden bloggen er to år må vi jo nesten gå en trip down memory lane. For ett år siden bodde jeg i USA og var klar for å oppleve amerikansk jul. Det var i alle fall et minne for livet. Julepynten, julekakene og julestemningen var pefekt. Det eneste som manglet var snøen, men den kunne jeg virkelig klare meg uten.


// Andre juledag i fjor. Vi dro på roadtrip til Big Sur. Ah, California er virkelig vakkert!


// Første juledag var vi hjemme hos den amerikanske familien vår for å feire jul. De hadde den søteste hunden.


// Nyttårsaften ble feiret i San Francisco! For en opplevelse.

I januar dro jeg tilbake til Norge en tur for å forlenge visumet mitt. En perfekt anledning til å besøke bestevenn og bo der i 10 dager. Var virkelig herlig å se henne igjen. Hos Annette gikk det i Veronica Mars, One Tree Hill og guttesnakk! Haha, bedre blir det ikke. Annette brukte meg som sminkedukke og sminket meg som narkoman. Og da jeg kom hjem til California var det winterball som stod for tur!Februar var den perfekte måned. Jeg ble 21 år og bursdagen ble feiret i selveste Las Vegas! Har aldri hatt en så morsom og underholdene bursdag før! Jeg og Oda møtte den koseligste guttegjengen som også var der for å feire bursdag. Så da slo vi like så godt sammen feiringen. I slutten av februar dro jeg til Los Angeles sammen med søskenbarnet mitt. Kjempekoselig tur, selv om det var små humper på veien før vi kom oss dit. Da vi endelig kom oss trygt frem stod Universal Studios, Hollywood og fine restauranter på planen.

Mars var også en veldig fin måned. Jeg og Oda var på Britney Spears konsert i San Francisco som forøvrig var kjempegøy. Ble også kjent med godeste Ingvild som skulle bli min faste kinovenn og venninne når jeg trengte noen å lufte alle tankene mine til. Fikk også en ny kamerat, Rafael, som viste meg San Francisco fra en helt ny side! Homseklubb i Castro og sightseeing på Golden Gate. Ah, memories.


// Ingvildsøta, Helle og meg!

 

I april var det tid for å reise litt igjen. Jeg dro til Orlando, Florida med familien og dro til Harry Potter Land i Universal Studios. Der hadde vi det kjempegøy. Og jeg var så tøff at jeg turde å ta den skumleste karusellen. Haha, stolt. Dager etter dro jeg og Oda til Disney World hvor vi kunne bli til små barn igjen.

Resten av april gikk med til biltur gjennom hele California. Vi fikk besøk av tremeningene mine og jeg var så heldig at jeg fikk bli med dem på road trip. Kjempemoro å oppleve California via bil, i stedet for å fly fra by til by. Fikk se utrolig masse nydelig og spennende natur!


// Midt i ødemarken!


// Reisefølge mitt. Kjempekoselig gjeng!


// San Diego!

Mai var en av de beste månedene. Da kom bestevenn på besøk og vi reiste til New York og Las Vegas. Tror det er veldig mye som skal til for å toppe de to turene. Vi levde virkelig livet, og opplevde så mye som jeg før bare kunne drømme om. Møtte veldig mange interessante mennesker og fikk en liten smakebit på det glamorøse NY-livet eller galskapen som finnes i Las Vegas!

Nå tror jeg nesten vi må stoppe her. Tror det er umulig å oppsummere året som har gått i et helt innlegg. Hvis dere vil kan jeg fortsette med resten av månedene i en nyttårsaften-oppsummering! En ting er i alle fall sikkert, og det er at året 2011 har vært et av de beste årene jeg noen gang har opplevd!

Gratulerer med dagen, bloggen!

Gleder meg til jul!

I alle fall når jeg fikk denne beskjeden på mail i sted:


Ih, jeg er som en liten unge på julaften nå. Haha. Har i alle fall kommet litt i julestemning. 


// Jule Hanna for 2 år siden. Nei og nei som tiden flyr.

Hva er det dere ønsker dere til jul?

Lipsy Glitter Dress

Litt morsomt at jeg nettopp skrev et innlegg om at jeg hadde skyldfølelse for at jeg handlet enda en kjole på nett, og så kliner jeg til og kjøper meg enda en! Haha! Men da jeg sjekket bankkontoen min hadde jeg mye mer enn det jeg trodde at jeg skulle ha, så da var det på en måte greit. Dessuten var kjolen utrolig billig. Asos har salg i dag, hvor de har 40% avslag på alle festkjoler. Så da fikk jeg denne Lipsy kjolen til 300 kroner. Siden jeg har ønsket meg en Lipsy kjole ganske lenge, måtte jeg bare slå til. Håper den kommer fram til jul. Da blir det meg og den på nyttårsaften!

Var den ikke fin?

Nytt bilde og vinner av konkurransen.

Siden det var 90 påmeldte på julekonkurransen min med pyntmeg.no, ba jeg noen på facebook si et tall mellom 1 og 90 og det første tallet som kom ville bli den heldige vinneren. Tror det ble mest rettferdig på den måten.


Hvorfor i all verden det står at jeg er near Milan, Italy. Har jeg ikke peiling på. Men vinneren ble uansett kommentar nummer 37. Og kommentar 37 var fra Malin. Har kontaktet deg på bloggen, så får du gavekortet ditt på e-post snart.

Til alle dere som ikke vant denne gangen, tenkte jeg å ha enda en konkurranse før jul. Så fortvil ikke.

Fikk forresten enda flere bilder fra shooten med tilphoto i går, så da måtte jeg nesten dele et med dere! Når gipsen er av har vi planlagt en ny shoot, med vampyr og blod som tema. Tror det kan bli ganske så kult.

Hva syns dere om bildet?

Ikke bra!

I sted gikk jeg gjennom facebook-bildene mine for å slette de som ikke passer seg på facebook, og så kom jeg over et bilde som ble tatt i hunderfossen for 2 år siden. Som kommentar hadde min bror skrevet at hvis jeg ikke la ut mine bilder snart, så truet han med å legge ut filmen han hadde filmet. Nysgjerrig som jeg er måtte jeg finne ut hvilken film han snakket om, så fikk han til sende den til meg.

Kan ikke si at filmen var så utrolig interessant. Sjur prøver å muntre opp Jenny fordi jeg og Tom hadde kranglet høylytt i fremsetet. Jeg er sur fordi verken Tom eller Sjur hadde lappen, og jeg måtte kjøre hele veien fra hunderfossen til Orkanger, uten noen å bytte med. Tom sitter der med de hårete leggene på dash-bordet og tror han er kul. Og så blir jeg kjørt forbi av en bil! Haha, ikke bra.

Huff, skjønner jeg har lite å gjøre når jeg legger ut en film som dette. Begynner å bli rimelig lei av gipsen nå!

The Cathedral in Duomo!

Drar man til Milano er det en ting som er et must-see, og det er katedralen i Duomo. Visste dere at det er den fjerde største katedralen i verden?! Og det tok nesten 6 århundre for å gjøre den ferdig. Det siste skjønner jeg godt, for jammen var dette en spektakulær bygning. De mest utrolige utskjæringene og både jeg og Karen var meget imponerte. Skal kanskje ikke så mye til for å imponere oss da men..


// Miss you sweetie ♥

En ting som var litt vittig å tenke på når vi gikk inn i katedralen var det at for noen år tilbake hadde jeg hatet denne type sightseeing. Da jeg var mindre ble jeg bestandig så sur når mamma og pappa prøvde å dra meg med inn i forskjellige kirker og katedraler for å se på de fine kunstverkene, utskjæringene og så videre. Og de ble like oppgitte hver gang når jeg viste så lite interesse. MEN, og dette er et stort men. Det fantes håp for meg også. For da vi var i Milano syns jeg det var kjempespennende å vandre rundt i katedralen og lese på alle de små boksene, se på glassmalingen og tenne et lys.Vi bestemte oss til og med for å dra på toppen av katedralen når vi først var i gang. I følge Karen skulle dette være Milano's svar på Empire State Building. Kan ikke si det var helt det samme, men utsikten fra toppen av katedralen var ganske imponerende den og. Absolutt noe jeg ville anbefalt videre hvis en av dere skal til Milano en gang.


// Sliten etter å ha gått de 210 trappene! Haha, neida. Vi tok nok heisen!


// Looking at the beautiful viewEr det ikke fint?

Guilt!

Har nettopp bestilt meg en kjole for å bruke på nyttårsaften. Jeg vet enda ikke om gipsen er av til da. Så om kjolen i det hele tatt kommer til å bli brukt, vet jeg ikke. Eller, brukt blir den. Men kanskje ikke til nyttårsaften hvis den rosa gipsen fortsatt er bestevenn med høyrefoten. Derfor har jeg nå bittelitt skyldfølelse for at jeg har brukt så mye penger på nettshopping i det siste. To av bestillingene har vært julegaver da, så jeg har ikke bare kjøpt masse unødvendig stuff til meg selv. Mangler bare to gaver til nå, så er jeg ferdig. Bah, julegaver er stress. Samtidig som det er veldig koselig når man først vet hva man skal kjøpe.


Ah, juletreet fra i fjor. Nå kjenner jeg at jeg savner Amerika littegrann! Blir rart å skulle feire jul hjemme i Norge igjen.

Er dere ferdig med julegavene?

sleepy!

Kom hjem fra skolen for litt siden. Laang dag sier du? Eh ja. Er så trøtt at jeg sikkert kunne sovnet oppe på Macen nå. Noe sånn som dette kanksje..

Hehe, eller så tenkte jeg å redigere bilder fra Milano nå. På tide å begynne med det også. Jeg er så treeeg mange ganger.

Flere enn meg som er trøtt?

Guttegal?

Jeg må innrømme at jeg lo godt da jeg leste denne kommentaren på innlegget om hvilket inntrykk jeg gir dere.

Haha, gir jeg virkelig inntrykk av at jeg er såå guttegal? Jaja, jeg skal ikke nekte på at gutter er en fin ting å ha i samfunnet. De fleste gutter skaper ikke så mye drama, og det er godt å ha en guttevenn man kan dele tanker og meninger med uten at de egentlig bryr seg så mye om hva du sier.  De fleste gutter er heller ikke så komplisert, og man kan føle seg ganske trygg på at man slipper unna baksnakking og sjalusi. 

Men "elsker gutter over alt på jord". Den setningen var littegrann sterk. Men selvfølgelig er jeg veldig glad i gutter. Men hvem er vel ikke det?

Akkurat nå er jeg veldig glad i denne gutten. hihi ♥

Befruktning og sånt

Nå sitter jeg på lesesalen på lab-senteret og leser (eventuelt blogger til dere) om befruktning og hvordan zygoten (en eggcelle som er befruktet av en sædcelle) deler seg og blir til en celleklump som vokser inn i livmorveggen for å deretter gjennomgå en komplisert utvikling før den blir til et foster. Fjuu, det var en lang setning med masse (u)nyttig informasjon. Nyttig for meg i fall som skal kunne dette ut og inn.


// Har byttet "solbildet" til et sitte-på-fly-å-lese-kjemi-bildet!

På iPaden går det tydeligvis bare an å laste opp bilder man har lagt inn på fra før av. Derfor det solfylte La Manga bildet. Får bytte til et mer nerdete et når jeg kommer hjem!

Hatt en fin dag på skole, jobb eller hjemme?

Et lite julegavetips!

Åh, jeg er litt i ekstase fordi jeg har mimret tilbake til tida i Amerika og laget en liten eventyrfortelling til min kjære venn som tok meg med på alt mulig rart. Nesten så jeg blir litt sørgmodig her jeg ligger, når jeg minnes tilbake til alt det morsomme jeg gjorde der! Uansett, boken jeg lagde er en liten fortelling som handler om hvordan jeg og Lotus Elise møttes og vennskapet utviklet seg. Nå gleder jeg meg bare masse til boken kommer, og jeg kan sende den med første fly til San Francisco sammen med norsk sjokolade og julepapir.

Jeg lagde fotoboken på allfoto.no, og her kan man klippe og lime og sette sammen bilder akkurat slik som man vil. Jeg valgte en liggende fotobok i størrelse small, og måtte bare betale 125 kroner eller noe tilsammen. Ganske rimelig pris, og en gave jeg regner med de fleste vil sette pris på! Har man vært på ferie med kjæresten eller dratt på tur med venninnegjengen er det morsomt å lage en fotobok hvor man samler alle de gøyale minnene.

Tror nesten jeg må begynne på bok nummer to. Virker som dette er løsningen når jeg ikke kommer meg på kjøpesentre for å handle gaver. Btw, bare ta det med ro Daniel. Jeg lover deg at jeg ikke skal overdrive julegaven din å lage en super klissete fotobok til deg!

Noen andre som har laget fotobok på nett før?

Hvilket inntrykk gir jeg deg?

Nå har jeg nettopp vært på allmøte for å finne ut litt mer om taushetsplikt og sosiale medier. Siden jeg har en far som er fylkeslege vet jeg hvor viktig det er å holde taushetsplikten og det ville aldri falle meg inn å bryte denne på noen som helst måte. Det som derimot gjorde meg litt mer usikker var da dekanus snakket om at de fleste arbeidsgivere vil google en eventuelt medarbeider. Da er det litt morsomt å tenke på at de helt sikkert vil havne inne på denne bloggen. Lurer litt på hvilket inntrykk er det egentlig jeg gir av meg selv. Ved første øyekast kan jeg nok se ut som en blond sminkejente (hva nå enn det innebærer). Men jeg håper og tror at dere som nå har blitt litt bedre kjent med meg ser litt annerledes på ting.


// arkivbilde siden jeg er på skolen.

Vet at det helt sikker ikke er lurt å dele så alt for mye om livet sitt. Men saken er at jeg finner det givende. Jeg syns det er morsomt å dele kunnskapen min med dere, eller det å dele alle reiseopplevelsene og alt det andre jeg finner på å gjøre i livet mitt. Det er gøy å få tilbakemelding, og ekstra godt er det når jeg får tilbakemelding på at innlegget jeg skrev kunne hjelpe en leser på ulike måter. For det er jo det å hjelpe andre mennesker, resten av livet mitt skal handle om.

Nå føler jeg at det ble mange tanker på en gang her. Men det jeg egentlig lurer på er hvilket inntrykk er det dere har fått av meg?

søndagstema - barbering og kroppshår

Da er det endelig tid for et nytt søndagstema! Hadde virkelig ikke planlagt at det skulle bli en pause på to uker, men så hadde jeg ikke planlagt å brekke foten heller, så regner med jeg er unnskyldt. Uansett, i dag er temaet barbering og kroppshår. Og jeg skal prøve å sette sammen et underholdene innlegg til dere!

Før vi begynner vil jeg få frem at dette er mine egne tanker rundt barbering og kroppshår. Det er ikke fasiten på hvordan det skal være, og det finnes helt sikkert noen som mener det motsatte av meg!


// Ikke så mye hår å finne på dette bilde nei!

Vi kan begynne innlegge med å dele en liten rar fakta om meg og barbering. Dere skjønner det at jeg bruker en mannlig barberhøvel til å gjøre leggene og resten av kroppen glatt og fin. Jeg sverger til Gillette Fusion og syns virkelig at den får jobben unnagjort. Vet ikke om det finnes flere jenter der ute som gjør det sammen, men en "gutte" barberhøvel er mye bedre enn den som er laget for oss jenter.

Noe annet som jeg syns er ganske morsomt å tenke på er det at når jeg leser andre blogger om jenter som skal gjøre seg fin for helga så skriver de som regel. "Nå skal jeg lakke neglene og barbere leggene", og det er vel og bra. Men jeg leser aldri om noen som skal ta håret under armene eller den mer "hellige" plassen. Og hårene under armene vokser virkelig fort! Det tar ikke lang tid før det begynner å stikke ut små svarte tuster. Noe som jeg forøvrig finner svært irriterende. Spesielt hvis man er på trening og har på seg singlet. Da er det som om de skriker. "Well hello there. Se på meg a!"

Når man nettopp har kommet i puberteten og hårene plutselig begynner å titte frem, kan det være både spennende og litt skummelt på samme tid. Selv husker jeg at jeg syns det var litt ubehagelig og jeg ville ikke ha svarte hår voksende ut på upassende steder. Det ble ofte snakk om det kjønnshår der nede i venninnegjengen. Spørsmål som, hva skulle man egentlig gjøre med disse hårene. Fjerne de med høvelen eller bare la dem gro? Hva syns gutter egentlig om hår der nede? Finner de det tiltrekkende eller ser de helst at alt er fjernet? Så mange spørmål, og enda flere ulike svar.

Selv fikk jeg hårskrekken da jeg så en av lærerinnene jeg hadde på skolen naken! Der var det hår over alt, og da mener jeg virkelig over alt! Det tøt til og med ut av badedrakten og øynene mine ble merket for livet. Fra den dagen av blir jeg faktisk litt uvel av synet av kjønnshår. Hehe, ikke bra.Så, hva skal man egentlig gjøre med alle disse hårene? Fjerne eller beholde? Det er vel uansett ikke noe hensikt med dem? Uansett hva man velger å gjøre er det viktig at man føler seg komfortabel med valget. Syns man hår er kult, skal man ikke føle seg presset til å fjerne dem. Og liker man dem ikke, er det bare å ta farvel. Noen vil kanskje lage små kunstverk der nede, men det ser jeg på som unødvendig bruk av tid. hehe.

Selv har jeg fått det inntrykket av at norske jenter barberer seg der nede. Nesten så man ikke vet hva kjønnshår er fornoe lenger. Kanskje ikke så rart når det mases om bikinilinjer og media oser av sex. Og hva er vel sexy med et hårete underliv?

Og når det kommer til hva gutter liker så tror jeg dette er veldig individuelt. Men erfaringer sier meg at gutter foretrekker at det ikke er alt for hårete der nede.


Hva mener dere? To shave, or not to shave?

Svar på leserspørsmål - medisin!

Fikk en lang kommentar på et innlegg i sted om jeg ikke kunne svare på en del spørsmål om medisinstudiet. Siden jeg bare ligger her uansett, kan jeg vel godt prøve å komme på noe fornuftig å svare. Hehe, det hørtes kanskje ikke helt bra ut. Men når man er syk så mister man liksom litt av den livsgnisten man har til vanlig.

Anyways, her kommer spørsmålene:

Hvor mye tid jeg bruker på å lese varierer fra dag til dag. Noen dager kan man holde på med noe kjempespennende og man vil bruke hele dagen på å lære mer om akkurat dette temaet. Mens andre dager kan være mindre givende, og da er det ikke bestandig lett å lese like mye.

For å slippe unne det store eksamenstresset som kommer i april/mai, så har jeg bestemt meg for å lese litt hver dag. Selvfølgelig kan jeg unne meg fridager (som når jeg er ute og reiser), men ellers prøve jeg å lese jevnt utover året. I helgene er søndag den store lesedagen, da forbreder jeg meg på det som skal skje i løpet av uke. Ellers bruker jeg ofte å gå ut på lørdager. Litt moro må man jo ha. Venner har man bestandig tid til. Det er viktig å møtes å få snakket ut om alt man har på hjerte. Kjærligheten og gutter må man også ta seg tid til. Man vil ikke være ensom med bøkene dag ut og dag inn! Det blir kjedelig.

Personlig så føler jeg ikke konkurransepresset på medisin i Trondheim. Jeg føler heller medstudentene vil at det skal gå bra med alle sammen og det er ofte man kan få mail om tips til en god youtube-film, en bra nettside og så videre. Jeg tror de fleste medisinstudentene har nok med å passe på seg selv, og bryr seg nok ikke så mye om hvor mye de andre leser. Siden vi hverken har innleveringer, prøver eller noe sånt er det ingen som får vite hvordan du ligger an i forhold til studiet. På eksamen får man bestått eller ikke-bestått og man velger selv om man vil dele dette med medstudentene sine. 

Det er nok litt forskjell på nivået til studentene. Det vil vel alltid være sånn at noen er flinkere enn andre. Jeg vet ikke helt hvor jeg selv ligger, men jeg er ganske sikker på at det finnes mange som er flinkere enn meg.Annen hver uke er man utplassert på et allmennkontor. Der får man utdelt sin egen pasient som man skal ha en konsultasjon med. Vi følger et konsultasjonskart med forskjellige underavdelinger. Dette går ut på å hilse og hente pasienten fra venterommet. Deretter skal vi finne ut hvorfor pasienten kommer til legen og snakke om dette problemet. Deretter er det en lang liste med punkter vi må igjennom slik som naturlige funksjoner, bekymringer og konsekvenser av problemet. Til slutt er det viktig å komme fram til en felles forståelse.

Det viktigste med konsultasjonen er at vi lærer oss å stille gode spørsmål og lytte til pasienten. Husker jeg syns det var ganske skummelt i begynnelsen, men nå er det ganske morsomt. I alle fall når man får til å stille de riktige spørsmålene!


Du, det er et godt spørsmål! Jeg er ganske usikker på det faktisk. Men det er en god del av studentene som kommer rett fra videregående. De vil da være 18-19 når de begynner. Og så er det mange som er 1-5 år eldre som enten har hatt et friår, vært i militæret eller brukt noen år på å komme inn. Vi har også noen i klassen som er litt eldre igjen. Mange som har gjennomført en annen utdanning og så bestemt seg for å gå medisin.


Nei, jeg ville ikke sagt at det er en veldig stor ulempe å ikke ha biologi. Ville heller sagt at det er en liten fordel å ha tatt biologi på videregående. Husker vi hadde noen forelesninger første året som bygget på noe av det vi hadde lært i biologien. Slik som celleånding, DNA-replikasjon og gener. Hvis du føler du har energi og lyst til å lese i løpet av sommeren kan du vel lese litt hvis du vil.


// Selv skal jeg bruke sommeren min i La Manga!

Håper du ble fornøyd med svarene!

Last movie from Milan!

Tenkte å dele den siste lille filmen med dere fra Milano. Vi er på toppen av katedralen i Duomo, og nyter utsikten. Var en utrolig herlig dag, og skulle ønske jeg kunne befinne meg der akkurat nå. Rart å tenke på at det bare er en liten uke siden jeg stod der og fniste med Karen over alt det tullete vi skulle finne på å gjøre. Åh, det er gøy å være jente. Må forresten få ut fingeren å koke sammen et par innlegg fra Milano. Det er som om jeg har lagt den helgen på hylla, og kvier meg for å åpne iPhoto for å se igjennom bildene. Jaja, jeg skal vel få klart å gjennomføre det snart. Må jo gi dere en update på utelivet i Milano!

Men nok snakk fra min side, nå snurrer vi film!

Er vi ikke søte?

Produktiv!

Nå har jeg nettopp kjøpt ferdig to julegaver og lest ferdig kapitellet om sentralnervesystemets embryologi! Nei og nei, så flink jeg er. Nesten så jeg fortjener et klapp på skuldra. Nå mangler jeg bare å skrive ferdig søndagstemaet til i morgen (yey, endelig er jeg tilbake for fullt!) og så skal jeg belønne meg selv med en episode Criminal Minds eller enda en samtale med Daniel. Oh, for en spennende lørdagskveld dere!


// I wish I could do that..

Hva gjør dere i kveld?

Kjoler jeg ønsker meg til jul!

Det finnes så utrolig mange fine kjoler der ute, og det er utrolig mange jeg har lyst til å klikke hjem i postkassa mi. Hadde det ikke vært for at jeg brukte alt for mye penger i Milano, skulle jeg kjøpt meg en ny kjole eller to. Frem til nå får jeg bare ønske meg en kjole i julegave fra bestemor. Resten av gavene fra familien har jeg brukt opp på andre ting. Haha ♥

Uansett, kjolen jeg ønsker meg aller mest er denne fra Lipsy.Men den er til min store sorg out of stock, så da syns jeg denne fra bik bok var litt kul. Prøvde den da jeg møtte Charlothe i Oslo i november, og jeg falt egentlig pladask for den og en svart skinnjakke. Men jeg måtte spare pengene mine til Milano, derfor ble det ikke noe kjøp.

Ellers så likte jeg veldig godt denne kjolen fra Nelly. Den skriker desember og jul, og det liker man.

 

 

Eller denne fra Jones & Jones. Love it!

 

Åh, sykt vanskelig å bestemme seg for kjole.

Hvilken ville dere ha valgt?

 

Omg, what a surprise!

I dag er jeg en stykk happy Hanna! Hehe. Dere skjønner, Daniel overrasket meg virkelig i sted. Han viste en side av seg selv som jeg egentlig ikke troddde fantes. Hehe, jeg har ikke så alt for høye forhåpningen skjønner dere.

Uansett, greia var at Daniel ringte meg tidlig i morges og vi snakket om alt mellom himmel og jord, som vi vanligvis bruker å gjøre. Men da vi skulle legge på sier han: "Jeg har på følelsen av at du kommer til å ringe meg i kveld, så vi snakkes vel snart". Jeg bare tenkte: "Jada, det gjør jeg heelt sikkert". Og så la vi på. Haha, rett på sak!

Så da jeg ligger på sofaen og snakker med storebror som er i etasjen under, Fri Familie er virkelig tingen, ringer det på døren og ingen av oss skjønner hvem det skulle være. Plutselig hører jeg bare en dame gå rett inn og sier noe som jeg ikke får med meg og det neste jeg vet er at Sjur kommer opp med en innpakket blomsterbukett og sier at disse er visst til deg! Jeg setter i gang det hylet og med en gang skjønner jeg hva Daniel mente om at jeg kom til å ringe han senere i kveld! Haha, for en luring altsåå. Blomstene var uansett kjempesøte og Daniel kunne virkelig ikke gjort noe annet for å muntre meg opp her jeg ligger. Eller det at han hadde kommet på besøk hadde vært hakke bedre! hihi.Nå skal jeg kose meg med blomstene mine og lese litt embryologi! Whoho, for en dag.

Har dere fått blomster på døra før?

Forget your boyfriend!

Dagen jeg dro til Milano fant jeg et par nydelige sko liggende å vente på meg i postkassen. De var klar for å ta sine første steg i Milanos gater og jeg gledet meg skikkelig til å bruke dem. Jeg skulle spare dem til lørdagens antrekk med gullkjole og det hele. Men det gikk dessverre ikke helt etter planen. Jeg endte opp med gips på høyre foten, og høye hæler er helt uakseptablet de først kommende ukene.

Så skoene må jeg nok vente med å bruke. I mens får de stå til pynt på hylla mi. De passer jo ganske godt inn der også.


//Skoene kan man finne her!

Er de ikke kule?

Litt sørgmodig, det er det!

Jeg har lenge spekulert fram og tilbake om jeg skal selge trommesettet mitt eller ikke. Ja, jeg har et trommesett stående på rommet mitt. Dere skjønner, da jeg var omtrent 14 likte jeg en gutt som synes trommer var noe av det kuleste å spille på. Naiv som jeg var måtte jeg ønske meg et trommesett til jul, for da ville Mr. perfect legge merke til meg. Planen gikk ikke helt som jeg ville, og jeg endte opp med et svart trommesett på det rosa jenterommet. Haha, når jeg tenker meg om passet det ganske godt inn. Bare litt trist at det bare sto der til pynt. 


Så da jeg i går bestemte meg for å selge det, til en søt liten gutt på 11, måtte jeg ta en siste spillerunde for å ta farvell med trommene mine. Storebror tok selvfølgelig å filmet det hele, slik at dere kan få se trommeskillsene jeg har utviklet i løpet av årene. Hoho.
 

// Er filmet med mobil, så derfor den litt dårlige kvaliteten.

Så, hva syns dere?

Ny header!

Begynte å bli litt lei av den gamle headeren min, og da en leser skrev en kommentar om at jeg kanskje måtte bytte den, tok jeg og kontaktet snille Sara Jane. Hun hadde heldigvis tid til å lage en header til meg, så vips var Hanna en ny-header rikere. Ble kjempefornøyd med resultatet. Denne jenta har virkelig skills når det kommer til redigering.


// Bildene på headeren er tatt av Erlend Stokkedal.

Hva syns dere? Godt med litt forandring?

Julekonkurranse!

Siden det er første desember i dag tenkte jeg å ha en liten konkurranse her på bloggen. Bare for å vise hvor mye jeg setter pris på at det faktisk er noen som leser bloggen min og bryr seg om den! Hihi, dere er gode.

Uansett, konkurransen går ut på at man kan vinne et gavekort på 500 kroner fra pyntmeg.no. Med tanke på at tingene de selger der koster rundt 100-lappen kan man få ganske mye fint for 500 kroner! Jeg har skikkelig lyst på disse to armbåndene for eksempel!

Det dere må gjøre for å vinne er å gå inn på siden deres og finn et produkt dere liker. Når dere har gjort det trykker dere på facebook-like-knappen til produktet dere syns var fint og deretter fortell meg her i kommentarfeltet at dere har gjort det. Konkurransen varer frem til søndag, og da trekker jeg en heldig vinner som får 500 kroner å shoppe smykker for! Whoho, jeg digger desember!

Bilder fra shoot med Erlend!

For å få en liten oppmuntring i hverdagen mottok jeg noen av bildene Erlend tok av meg når jeg var på shoot på Gossip i Trondheim. Dere husker kanskje den gangen jeg kom hjem og la ut en film hvor jeg fortalte hvor flau jeg var? Jeg var flau over at jeg hadde møtt opp i rosa prinsesse-kjole, og alle modellene sto der i sexy undertøy. Haha! Nå får dere uansett se resultatet. Bildene ble faktisk ikke så aller verst. Jeg liker veldig godt lyset og bakgrunnen. Meg selv derimot, finner jeg mange feil med! Haha.
// Kjole fra Sherri Hill, skinnjakke fra Guess og sko herfra.

Hva syns dere om bildene?

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits