Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


desember 2010

Min versjon av "En stjerne skinner i natt"

Etter mye om og men ble jeg endelig ferdig med innspillingen av "En stjerne skinner i natt". Begynte i november, og måtte holde på i over en måned før jeg ble fornøyd. Litt kjipt at jeg brukte så forferdelig med tid siden det er en julesang og julen snart er over! Enn at det bare er én dag igjen av året 2010! Tiden går så alt for fort. Jeg er heldig og får 9 timer ekstra av året 2010. Litt rart å tenke på at når dere har tatt på dere finstasen og står ute i kulda og venter på det nye året, sitter jeg antageligvis på kjøkkenet i leiligheten vår og spiser lunsj.

Til tros for at det er en julesang og de fleste sikkert begynner å bli lei av julen nå, så håper jeg at dere liker sangen min. Jeg er ganske sårbar når det kommer til dette, so you guys have to be nice!

Hva syns dere?

Helt til slutt vil jeg ønske alle bloggleserne mine godt nytt år! Måtte dette året bli fylt med glede.

I got a new car

Do you guys like it? I just bought it this morning!

 

Eller ikke. I dag har vi vært på utflikt til Muir Woods for å se på Red Woods. Det er en type tre som kan bli over 100 meter høyt. Ganske fasinerende. Det var utrolig vakkert der og hele skogen ga deg en mystisk følelse. Perfekt til filmlocation. Derfor tok vi og filmet litt som jeg skal bruke til en sang jeg skal legge ut snart. Skulle egentlig legge ut sangen før jul, siden det er en julesang, men det tar så lang tid å bli fornøyd med resultatet. Tror det er sånn nogen lunde bra nå, så sangen kommer i løpet av uka. Location var i alle fall utrolig nydelig. Just take a look.Før jeg skulle dra ut på bar i kveld ble jeg stoppet av en homeless lady. Hun grep armen min, stirret meg dypt inn i øynene og sa klart og tydelig: "You are from Norway, aren't you?". Jeg ble rett og slett målløs siden hun visste akkurat hvor jeg kom i fra. De fleste tipper Tyskland og noen gang Sverige. Ble stående og snakke med hun en liten stund. Dama var crazy, men samtidlig ganske klok.


Om du ikke kjente meg, hvor i Europa ville du gjettet at jeg kom i fra?

Vurdering av iPad

Fikk en bloggkommentar av Helene om jeg ikke kunne si min begrunnelse om iPad. Det kan jeg gjerne gjøre, en iPad er det perfekte leketøy. Den har en perfekt størrelse, utrolig lett å forstå seg på og har et elegant design. Det er nesten daglig en kamp om hvem som skal holde på med iPad-en. Oda er en snik på å stjele den og pappa står og ser på med bedende øyne om å bruke den. Den tiden jeg har tilbragt med min kjære iPad, har jeg vært meget fornøyd. Den er perfekt til å lese blogger på, oppdatere Facebook-statuser og spille ulike spill. Har lastet ned en haug med forskjellige spill som er det ultimate tidsfordrivet på de lange bilturene jeg har hatt i det siste.For at dette skal bli en bra vurdering, skal jeg også trekke frem de mindre positive sidene med iPaden. Det er ikke så mange enda. Det som hittil har irritert meg, er at det ikke går an å laste opp bilder på blogg.no. And that is kinda it! Håper blogg.no bestemmer seg for å fikse problemet da.

Hvis jeg skal oppsummere kort hva jeg syns om en iPad må det bli at en den er perfekt til å bruke når du er ute og reiser og vil slippe å ha med deg en stor og tung PC/Mac. Men jeg ville ikke byttet ut iPaden med Macen min. iPaden har begrenset lagringsplass og jeg kan som sagt ikke blogge på den, derfor er jeg avhengig av å ha en Mac i tillegg. Bortsett fra dette er iPaden veldig nyttig. Den er perfekt til å surfe på nettet, spille spill, lese avisen, snakke med Annette på Skype og spille piano.

Er du i tvil om du skal kjøpe deg en eller ikke, ville jeg anbefale og kjøpt en. Du blir garanter ikke skuffet! Jeg har en iPad med 32 GB lagringsplass og er veldig fornøyd med det! It is super sweet and I love it!


Har du iPad?

Sunset over the Pacific Ocean

Mens de fleste drar på juleselskap hos familien sin i romjula har jeg vært på utflukt til Big Sur. Vi kjørte ned langs kysten av California og hadde utsikt over the Pacific Ocean hele turen. Vi har sett hvaler som var på sin årlige tur til sørligere strøk og den mest fantastiske naturen.

Hovedårsaken til turen var at vi skulle dra til Big Sur for å finne en bortgjemt sti som førte deg til "a beach with a waterfall". Ikke den største fossen jeg har sett i mitt liv, men Gud det var nydelig der! Solen varmet og det var over 20 varmegrader. Det var absolutt ingenting som minte meg om julen i Norge. And I like it!

På veien hjem fant vi en nydelig rasteplass hvor vi stoppet for å se på solnedgangen over Stillehavet. Amazing, sier jeg bare! Eneste som manglet var en kjekkas å dele øyeblikket med. Det får bli neste gang!Hva syns dere? Er det ikke nydelig i California?

Totally different

Jeg fikk en koselig kommentar på det forrige innlegget som fikk meg til å tenke på romjula i fjor. Da var jeg ute på byen med Annette og en gjeng gutter. Dette fordi det var 2. Juledag og festing har vært en tradisjon siden jeg var fjortis og Tonje spydde rusbrus over hele meg. Nå er jeg i Amerika hvor festing i romjula ikke er en tradisjon. Leveren foretrekker nok den amerikanske tradisjonen, mens jeg gjerne skulle dratt ut på byen i kveld. Ikke så lenge til 5 februar nå, da blir det andre boller!

Eneste problemet med å gå ut i romjula er at du fryser rumpa av deg! Minikjole og stiletthæler passer ikke så godt sammen med snø og 20 minusgrader. Fryser bare ved tanken på det. Dette får meg til å tenke på at antrekket mitt i år er totalt forskjellig fra det jeg hadde 2. Juledag i fjor. Just take a look!


Hva gjorde dere 2. Juledag i år? Festing eller koselig kveld hjemme?

Dress it up!

Da jeg skrev dette innlegget for å lage dette innlegget fikk jeg en del mail med bilder av yndlingskjoler. Nå i ettertid har jeg fått to ekstra mail med kjolebilder fra to søte jenter. Kanskje litt i det seneste laget, men det spiller ingen rolle.

Den første kjolen tilhører Amalie Wasmuth og den er fra Riccovero. Både jenta og kjolen er nydelig. Kjolen har perfekt lengde og jeg liker både stoffet og fargen på kjolen veldig godt.


Den andre kjolen tilhører søte Mari. Kjolen fikk hun av kjæresten sin. Før de ble sammen fikk hun også en klokke i den samme fargen som kjolen. Mari sier at "Det er nesten så jeg tør å påstå at blå er "vår" farge" Aw, hvor søtt er ikke det? Du er kjempeheldig som har en så snill kjæreste Mari!

Hvordan ser din yndlingskjole ut?

I dare you to read me

Da var julaften over for denne gang. Litt gøy at jeg fikk julaften dobbelt opp dette året. En norsk og en amerikansk. Må nok innrømme at den norske julen helt klart er best. Liker det at man går hele julaften og venter på kvelden da man skal spise god mat og åpne pakker. Her åpner de pakkene tidlig på morgenen og så er alt over. Eller de spiser og en bedre middag, men det blir ikke helt det samme. De er flinke til å pynte opp husene sine i alle regnbuens farger da, det skal de ha!I dag var vi på juleselskap hos familien vår i San Jose. Det var kjempekoselig og jeg likte byen veldig godt. Joyce (slektningen til pappa) tok med meg og Oda på sightseeing. Hun fortalte oss at San Jose er kjent for sine utesteder og klubber. Her lå det ene utestedet etter det andre, og jeg gleder meg til jeg blir 21 så jeg kan utforske alle sammen!Familien Osland hadde en utrolig søt hund som fikk all min oppmerksomhet i dag. Kunne gjerne tenkt meg en hund selv, men det blir nok lenge til. Jeg får heller finne meg en pojkvän med en søt liten bissewow.Da vi kom hjem i dag endte vi opp med å spille truth or dare på iPaden min. Har ikke hatt det så gøy på lenge! Lo så jeg fikk vondt i magen da pappa danset rundt med vaskemoppen som sin partner, eller da Sjur måtte ta av meg sokken med bare hjelp av tennene! Noe som ikke var fult så gøy var da Oda teipet sammen leggene mine med gaffatape og jeg måtte danse slow dance etter på. Det var rett og slett umulig!


Har hatt det kjempefint begge dagene, og det er litt trist å tenke på at det er et helt år til neste gang!

Hvilke juletradisjoner har dere?

Forresten, ikke glem å melde dere på julekonkurransen min hvor dere kan vinne navlepircing! Du kan delta her.

Testing av julegave

Da begynner julaften å ta slutt for nordmennene i solfylte California. Juleribba er spist opp, hvitvinen er på et magiskt vis blitt borte og alle julegavene er pakket opp! Jeg må si meg ganske fornøyd med årets julegaver her jeg sitter i sofaen og skriver på min splitter nye iPad. Den er så nydelig og elegant, love it! Noen som har noen tips til applications jeg kan laste ned forresten? En iPad må være den morsomste gadgeten jeg noen gang har eid. Her kan jeg både blogge, spille piano, air hockey, ludo og mye annet gøy!

Nå er jeg utrolig trøtt og må snart dra inn i drømmeland. I morgen skal vi feire amerikansk jul sammen med familien vi har i San Jose. Gleder meg. Skal lage et ordentlig blogginnlegg om den amerikanske julen senere.Kjolen er fra Acne. Skoene fra Steve Madden.

Hva var den fineste julegaven du fikk?

Merry Christmas baby!

Det er så rart å tenke på at i Norge er det begynnelsen på julaften nå, mens jeg sitter her i sofakroken i California og sipper på en Fong Juice. Liker det at jeg utsetter julaften med 9 timer i år. Det betyr at jeg kan glede meg i 9 timer ekstra! I morgen skal vi sette på Tre nøtter til Askepott (som vi har på DVD) på TV-en. Det blir ingen jul uten! Er dere ikke enige?

Jeg har enda ikke kommet i julesteming. Da jeg tittet ut vinduet i morges var det knallsol og over 15 varmegrader. Men da vi bakte pepperkaker i kveld og Putti Plutti Pott sto på i bakgrunnen ble det litt bedre. Så jeg satser på at julestemningen er på plass når Oda kommer og vekker meg i morgen tidlig! Hva er forresten planene deres for i dag?

Dagens juleoutfit er fra Victoria's Secret. I absolutely love it!

Ønsker alle bloggleserne mine en riktig fin julaften! Håper dagen blir fylt med kos og glede!

Siden sist har jeg

Vært sammen med min kinesiske venn Li og lært meg mye nytt om kulturen i Kina. Visste dere at i Kina så sier man etternavnet først og så fornavnet til slutt når man sier navnet sitt? Totally backwards. Månedslønnen for en nyutdannet lege er utrolig lav. Han tjener omtrent 5000 kroner i måneden, og 1000 kroner går med til husleien. Crazy! Glad jeg utdanner meg i Norge.

Vært i San Francisco på juleshopping. Åh, byen er så nydelig om vinteren. Oda og jeg kjøpte oss matchende kjoler på forever 21. Gleder meg til å bruke den i jula. Kanskje ikke den typiske julekjolen, men dette kommer ikke til å bli en typisk jul. I dag hadde vi over 15 varmegrader ute. Er så glad for at jeg slipper snø og minusgrader!

Hva skal dere ha på dere på julaften?

I'm totally shoe addicted

Jeg burde ikke ha lov til å gå forbi en skobutikk. Uansett om jeg sier til meg selv at jeg ikke skal ha noe, ender jeg opp med et par sko. Jeg lurer virkelig på hvordan jeg skal klare å få med meg alle skoene hjem til Norge igjen. Tror jeg kommer til å fylle opp en koffert. Unnskyldningen denne gangen var at jeg trengte et par sko til julaften. Derfor endte jeg opp med et par mørkegrå pumps fra Steve Madden. (Kan kjøpes her) De er så nydelige at jeg har gått med de 24/7. Har utrolig vondt i tærne mine nå da, vel og merke. But it's totally worth it!Hva syns dere om de nye skoene?

Forresten, ikke glem å melde dere på julekonkurransen min hvor dere kan vinne navlepircing! Du kan delta her.

Det er i alle fall ikke mangel på julepynt.

I dag har vi vært på julepyntsafari i Bay Area. Og jeg kan love dere at det var litt av et syn. Her trenger man ikke snø og minusgrader for å komme i julestemning. Det er nok med alle de blinkende lysene i alle regnbuens farger. Det er helt crazy i gatene her, og jeg liker det. Vi har til og med gått til innkjøo av neonfargede lys som vi har i vinduet.

Se på dette da. Føler det er en fanasiverden rett utenfor døra mi.Dette huset vinner prisen i carzyness! De har både engler, jesus, Ave Maria, reinsdyr og julenissen på toppen av pipa. Its crazy!Hva syns du om julepynten?
Kunne du tenkt deg noe slikt selv?

Forresten, ikke glem å melde dere på julekonkurransen min hvor dere kan vinne navlepircing! Du kan delta her.

Konkurranse! Vinn navlepircing!

Siden jeg er så glad i alle leserne mine tenkte jeg og ha en liten konkurranse til. Setter utrolig stor pris på dere alle sammen. Av og til er ikke blogglysten på topp og da frister det ikke å blogge. Her om dagen var det slik og da havnet jeg inne på en blogg hvor det sto, 1. plass på blogger jeg leser, og når jeg leste videre var det bloggen min det var skrevet om. That totally made my day! Slike ting setter jeg så utrolig stor pris på. Vite at det faktisk er noen som bryr seg om det jeg skriver.Uansett, i dag var jeg derfor og kjøpte inn 4 navlepircinger som jeg tenkte å gi bort til dere! Det er jo tross alt jul om 4 dager! Det du må gjøre for å være med er like enkelt som sist gang. Legg igjen en kommentar om at du har lyst til å delta. Tenkte å la det pågå i en uke, så man kan melde seg på til neste mandag. Altså 27 desember.

Husk å legge igjen mailadressen eller bloggadressen din slik at jeg kan kontakte deg om du eventuelt vinner. Jeg tenkte forresten å ha to vinnere. Så hver vinner får to pircinger hver. Du kan gjerne si hvilken av pircingene du ønsker.

Den første pircingen er min yndling. Den glitrer som ei diskokule og jeg skulle gjerne hatt den selv! Love it.Den andre pircingen er en vanlig sølvpircing med en sølv stein på den nedeste kulen. Den er enkel og grei, og jeg liker det.Den tredje pircingen er litt røffere. Den har en svart stein på den nederste kulen som gir den et kult utseende.Den siste pircingen er gjennomsiktig og fylt opp med glitter. Den glitrer veldig fint og jeg liker det!Da gjenstår det bare å melde seg på. Lykke til alle sammen!

San Francisco by night

Jeg må bare si at det er en nydelig by jeg bor i. San Francisco er helt fantastisk om kvelden. Spesielt nå i disse juletider hvor hvert gatehjørnet er dekket av julepynt! Dagen i dag har gått med på å oppleve San Francisco på kveldstid, og jeg må si at jeg liker det jeg ser. Lights, people and a lot of sounds. Just the way I like it.

Julekonserten med Disney var forresten fantastisk. Den fikk i alle fall meg i julestemning. Enn at det er mindre enn en uke til jul dere! Tiden går så alt for fort. I morgen kommer farmor og broren min hit. Det skal bli hyggelig. Farmor har aldri vært i USA før, så hun gleder seg veldig!

Her er utsikten vi hadde da vi parkerte bilen. Sweet, ikke sant?

Er ikke San Francisco nydelig?

Wo ie ni (I love you)

Åh, nå er jeg utrolig sliten. Gleder meg til å legge meg under dyna og forsvinne inn i drømmeland. Først skal jeg bare poste et innlegg og svare på alle de fine kommentarene deres!Dagen i dag begynte med lunsj på I-house. Det er et internasjonalt studenthus her i Berkeley. Her møtte jeg en 28 år gammel kirurg fra Kina. Han må være den mest sjenerte personen jeg har møtt, men utrolig hyggelig og søt når man først blir litt kjent. Spennende å høre om hvordan livet er som lege i Kina. Han lærte meg også å si jeg elsker deg på kinesisk. Hvor sweet er ikke det? Visste dere forresten at verbene i det kinesiske språket ikke har forskjellige tider? Der bruker de det samme ordet/verbet både for fortid, presens og fremtid. Det er litt gøy å tenke på.


Etter lunsjen med Mr. Surgeon dro jeg på julegaveshopping med pappa. Der ble jeg en julegave rikere, og pappa stakkar, en del dollar fattigere. Jeg har forresten begynt å trene styrke dere. Nå skal jeg bli sterkere enn Oda. Det er forresten mye gøyere å drive på med styrketrening når jeg faktisk kan noe om de musklene jeg trener. Det gir en stor motivasjons boost å kunne alle navnene og vite hvordan de fungerer. Yndlingsmuskelen min er Gluteus maximus. Eller rumpa som det så fint heter.

Nå kjenner jeg at jeg må legge meg for å sove. I morgen skal vi til San Francisco for å dra på en julekonsert med Walt Disney! Gleder meg utrolig mye, tror det kommer til å bli en fantastisk opplevelse! På søndag skal vi ha grillfest med naboene våre! This is gonna be a fun weekend!Hva skal dere gjøre i helgen?

Tips til skogale jenter

Jeg tror ikke jeg tar i for mye hvis jeg kategoriserer meg selv som skogal. De fleste jenter kan vel kjenne seg igjen i den diagnosen? Jeg kjøpte mitt første skopar med høye hæler i 9ende klassen. De var av glass og hadde en 12 cm lang hæl. Helt siden den gangen har jeg vær betatt og det har nok gått med en del penger på sko.

Siden jeg har en del sko er det en skam at de skal ligge gjemt i et skap. Derfor står alle skoene mine på forskjellige hyller på rommet mitt. Det er ingen tvil om at jeg har et jenterom. Uansett, da jeg skulle innrede det nye rommet mitt her i California måtte jeg finne en løsning til alle skoene mine. Vi dro på Ikea og der fant jeg et nydelig glasskap. En perfekt løsning til skoproblemet mitt. Skapet heter Detolf og man kan få kjøpt det for den fine summen av 398 kroner. I like it!Er du like skogal som meg?

Julen handler ikke bare om gaver

I fjor var jeg på juleavslutningen til Ringve. Dette fordi jeg skulle se Oda spille engel i en julefortelling. Fortellingen handler om en jente som gruer seg til enda en jul med fyll og vold! Historien rørte meg med en gang jeg så den. Jentene på Ringve hadde klart å sette sammen en veldig fin, men trist, juleforestilling som både ga meg frysninger nedover ryggen og tårer i øynene.

Fortellingen får meg til å tenke på at ikke alle sammen har det like godt. Ikke alle sammen har flere julegaver liggende å vente på seg under juletreet. Ikke alle sammen har god mat og drikke. Jeg syns det er viktig å ofre en tanke på alle dem som ikke har det så godt. Spesielt nå i denne førjulstiden hvor vi nordmenn bruker 10 milliarder kroner på julegaver. Crazy sier jeg bare.

Trykk her for å se filmen.

Hva syns du om filmen?
Bruker du å få mange julegaver?

The story about my belly piercing

Fikk et spørsmål om jeg ikke kunne lage et lite innlegg om navlepiercingen min. Det kan jeg godt gjøre, til tross for at det umulig kan være så interessant. Jeg har hatt lyst på hull i navlen helt siden jeg gikk i 8ende klasse og alle vennene mine tok det. Det ble en skikkelig trend på hjemplassen min, og før man visste ordet av det hadde alle hull i navlen, bortsett fra meg. Jeg hadde en streng mamma som nektet meg slikt tull. Helt siden da har jeg hatt lyst til å ta det, men det ble aldri noe av det.
En vakker høstdag i fjor fikk jeg besøk av bestevenn. (På dette tidspunktet bodde jeg i Trondheim) Hun kunne fortelle meg at hun hadde bestilt time til meg for å ta hull i navlen. Husker jeg var veldig i tvil. Kom det til å gjøre vondt? Var det verdt strevet? Jeg hadde jo allerede klart meg så lenge uten piercing. Til slutt ble jeg enig med meg selv at jeg måtte gjennomføre det. Det er jo tross alt veldig fint med en piercing i navlen når det er sommer og bikinisesong.Damen som skulle stikke hull i navlen min var ikke noe hyggelig i det hele tatt. Hun brydde seg LITE om at jeg gruet meg som bare det. Husker hun sa" Nå teller jeg til tre og så stikker jeg hullet" "En, to, STIKK HULL!" Det eneste jeg klarte å svare henne var: "Du telte aldri til tre!" Haha. Heldigvis gjorde det ikke alt for vondt, og jeg kom meg igjennom hele prosessen uten å grine. Smertene kom egentlig etter på. Da gikk jeg rundt i Trondheim med bøyd mage og syntes veldig synd på meg selv!


Jeg lurer forresten på om det er noen av bloggleserne mine som har hull i navlen? Jeg tenkte jeg kunne lage en liten konkurranse der jeg gir bort navlepiercing. Men bare hvis det er akutelt for dere.

So the question is: Har du hull i navlen?

Farvel platinablondt hår!

I dag har jeg vært til frisøren for å gjøre en "touch up on my roots!" En touch up høres så mye kulere ut enn å farge etterveksten. Fra mars og fram til nå har jeg helbleket håret mitt for å bli en platinablond babe. Nå er jeg lei av den useriøse looken og har lyst til å prøve noe nytt. Fortvil ikke, jeg har ikke tenkt å gjøre en drastisk makeover, bare gjøre håret litt mer naturlig. Frisøren min og jeg ble enige om å farge etterveksten i stedet for å bleke den. Tilslutt la vi inn noen mørkeblonde striper for å skape mer liv. Jeg skal fortsatt være blond, men mikse med forskjellige blondfarger. Noen mørke og noen lyse. Tror det kommer til å bli stilig!

Man ser ikke så stor forskjell enda, men etter noen måneder blir nok blondfargen mer naturlig!


Hva syns dere?

Santa Lucia

Tenkte jeg skulle kle meg ut som Lucia, synge Luciasangen og legge det ut på bloggen. Med bare et hvitt laken som tilgjengelige Luciaklær, meg og mamma vandrende rundt i leiligheten med to stearinlys i handa, ble resultatet ganske komisk! Filmen vekker gode minner fra da jeg var lita jenta og gikk Lucia i barnehagen. Siden jeg ikke hadde lyst hår, fikk jeg aldri være selve Lucia! Men nå dere, er det andre boller!

Skal dere gå Lucia i dag? Eller bake Lussekatter?

Sherri Hill

Sherri Hill er et amerikansk kjolemerke som ikke er så vanlig i Norge (tror jeg). Jeg kjøpte meg en Sherri Hill-kjole til 20 årsdagen min i år, men den kom ikke fram tidsnok så jeg ente opp med å bruke en rosa Acne-kjole i stedet for. En måned etter bursdagen fikk jeg kjolen på døra, og siden det har den vel bare hengt i klesskapet mitt. Den rette anledningen for å bruke den har aldri dukket opp. Dette er ikke akkurat en type kjole man tar på seg før man skal ut på sørpefylla i Trøndelag!

Kjolen er uansett breathtaking, og jeg er veldig glad for at den er min. Selv om jeg enda ikke har funnet den rette anledningen for den. Kjolen skriker oppmerksomhet og man kan ikke være redd for å skille seg ut hvis man skal bruke den. I love it!

Hva syns du om kjolen?
Hvilken anledning ville du brukt den?

So lovely!

 

Ååh, det er så fint utenfor vinduet mitt nå. Solen holder på å gå ned og himmelen stråler i mange forskjellige farger. Its so lovely.

Nå skal jeg ta på meg joggeskoa og gå meg en liten kveldstur! Eneste som mangler nå er en kjekk fyr å gå sammen med. Det hadde vært perfekt!

 

Sang

Her er et utdrag av noen sanger jeg har spilt inn. Håper dere liker dem.

Oktober 2011 sang jeg inn "Somewhere Over the Rainbow" av Eva Cassidy. Filmen i bakgrunnen er fra ferieturen jeg hadde i New York i somme (2011). Filmet fra Empire State, på en ferje og Times Square.

I september 2011 sang jeg inn sangen "Tirna Noir" av Vamp. Tremeningen min Lina, er den søte jenta som spiller Piano. Opptaket er hjemme på Orkanger med litt bakgrunnsstøy. Haha.

I april 2011 sang jeg inn sangen "Big, Big Girl" av Emilie. Yndlingssangen min da jeg var lita, så var morsomt å spille inn denne. Filmen i bakgrunnen er fra ei strand i San Francisco.

 Februar 2011 sang jeg inn "Talking to the Moon" av Bruno Mars. Elsker den sangen, rett og slett. Filmen er fra Las Vegas turen jeg hadde da jeg fylte 21 år 5 februar!

November/desember 2010 sang jeg inn "En stjerne skinner i natt". Pappa sto for gitarspillingen og vokal er av meg. Filmen er fra Muir Woods i Marin County.


13 desember 2010 sang jeg inn Santa Lucia, anledning Luciadagen. Jeg og mamma går i Luciatog i stua vår. Haha, hele settingen var utrolig komisk!


Oktober 2010 sang jeg inn et utsnitt av tre ulike godnattasanger. Pappa står for gitarspillingen. Vokal av meg og pappa. Sangene jeg synger er Byssan Lull, Vem Kan Segla og Trollmors Vuggevise.


I desember 2009 spilte jeg inn en sang hos NewEra Music. En coverlåt av Ave Maria. Er ikke så alt fornøyd med resultatet. Det er dårlig kvalitet på lydfilen. Uansett så hadde jeg en utrolig koselig dag i studio. Videoen er laget av Oda og meg.

Kommer flere videoer senere!

I hope you enjoyed it! : )

Om meg

26 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger. For tiden er jeg turnuslege ved Stavanger Universitetsykehus! #leverlivet

Høsten 2010 flyttet jeg til San Francisco for å bo der et helt år. Bloggen handler mye om året mitt i California og hva jeg opplevde der. 

Jeg elsker å reise, og etter ett år i California har jeg bestemt meg for å bruke pengene mine på reising og oppleve verden. Reiseplanen høsten 2011 er New York, Madrid og London. Noe som jeg gleder meg veldig til!

Håper dere liker bloggen min. Er det noen spørsmål dere lurer på er det bare å spørre! For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Her er omtalen jeg hadde i russeavisa vår. Føler den beskriver meg godt!

...Høre du ei overdreven subbing i gangen, e det stor sjans for at det e Hanna som kjem. Orkangers sangstjerne med den 2 m breie veska og høye hælan e vanskelig å ikke legg merke te. Hanna avslutte all setningan med "holdt æ på å si", selv om ho nettopp har sagt det. Og Hanna si my, æ mistenke at ho ble født uten hemninga. Klassens smarting har et hav av gutta etter sæ. Uansett kor overseende ho e, fall gutta som flua. Heller ikke Tromsøs stjernespiller slapp unna da dem to møttes på en bar (vel å merke, med pappa hengende på slep). Det kunnj bildan dagen etter bevis, da hele ansiktet hans va, etter vår "store forskrekkelse", dekt av foundation.

Uansett kor ustødig Hanna kan virk på dem 12 cm høye hælan; ytre bedrar. Ho har mer kontroll enn du tru. Ho ligg alltid et hakk foran, og kan te og med få læreran te å føl sæ på bar bakke. Men først og fremst bli ho veldig godt likt blant skolens lærera, og det har mang en gang oppstått flørtende tona på den fronten. Men det e vel dem yngre som e mest interessant for ho. Kæm kan glem den gangen vi kjørt fram og tebake i den blå leiebilen på La Manga, nystyla og på desperat jakt etter fotballguttan? Da va vi desperate teens.

Den blonde jenta e alltid ei utfordring å gå ved siden av, da ho aldri går rett fram, men presse dæ ut mot ei side. En annen ting ho mer eller mindre ubevisst gjør, e å si liksom for hvert tredje ord ho si. Det her la også en oppmerksom lærer (Oddvar) merke te, og ho fikk hør at ho i løpet av en kort samtale, hadd nevnt ordet "liksom" nesten 50 gang. Uansett, Hanna e den beste venninna man kan få, og æ glede mæ kjempemy te å feir russetida med dæ. Da ska vi vær desperate teens igjen...

Does your friend like my friend?

Satt og så igjennom bilder fra La Manga-turen til meg og Annette i dag, og fant mange bilder som ga meg et smil om munnen. Vi hadde det så gøy (som jeg sikkert har nevnt tusen ganger før) og jeg gleder meg til å lage nye minner neste sommer. Tenkte å dele noen av bildene med dere. Kanskje de får deg til å smile også.

Her er jeg sammen med my man! Litt gøy å tenke på at han har verre utringning enn meg! But I like it!

 

 

 

Dette bildet får meg også til å smile! Vi hadde nettopp kommet inn fra nattbading og jeg krevde at vi skulle ha en photo shoot med webcamet mitt! Haha, ser vi ikke lykkelig ut?

 

 

Annette klarte å bli venner med to spanske gutter som ikke kunne et ord engelsk! Eller han ene gutten kunne en setning. En setning som ble flittig brukt. Må bare le når jeg tenker på det. Uansett, lagde en liten bildeserie som beskriver veldig godt hvordan samtalene våre var med guttene.

 

 

 

 

 

 

Haha, neida! Var ikke så slem (bare nesten). Vil uansett ikke ha en gutt som bryr seg mer om utseende enn det jeg gjør! Jeg skal være jenta i forholdet, ikke han! Vil heller ikka ha en gutt jeg må bruke google translater for å kommunisere med!

 

Ville du datet Alberto?

 

The american life

I dag merket jeg virkelig at vi bor i Amerika. Da jeg holdt på å ta bilde av adventskalenderen min ringte det på døra og jeg gikk for å åpne. Foran meg sto den skjønneste lille nabojenta vår og holdt moren sin i hånda. "Do you want some cookies," sier hun veldig forsiktig og gjemmer seg bak moren. Aw, hun er så søt! "We baked you some cookies, they are still warm so I hope you enjoy it," sa moren. Hvor snilt er ikke det? Slike naboer skulle jeg likt å ha i Norge. Hele settingen var nesten tatt ut i fra en amerikansk film. Forskjellen var vel at jeg ikke var nyinnflyttet og de ikke var den sjenerte nabogutten! Haha, koselig var det uansett.


Som sagt holdt jeg på å ta bilde av adventskalenderen min. Vanligvis bruker mamma å lage 24 pakker til alle de tre barna sine til advent, siden vi bor i California i år ble ikke denne tradisjonen vedlikeholdt. Tror kanskje mamma hadde litt dårlig samvittighet, for når jeg våknet i dag hadde hun laget en rosa adventskalender til meg! Hun er og blir den snilleste. Nå kan jeg og åpne en pakke for hver dag, og ikke bare lese om at dere gjør det! Sweet!

Har du snille naboer?
Bruker du å ha adventskalender i desember?

Bloggen har bursdag!

I dag er det et år siden jeg begynte å blogge. Det er utrolig rart å tenke på, et år har jo gått så fort! Husker jeg var veldig i tvil om jeg skulle lage meg en blogg eller ikke. Man blir jo veldig eksponert og sårbar. Det som fikk meg til å begynne var en jente i kullet mitt på medisin. Hun kom bort til meg på en fest og lurte på hvordan jeg kunne studere medisin? Jeg var jo bare en blond sminkedukke. Husker hun sa til meg "Du er sikkert en sånn jente som blogger!" Akkurat den kommentaren var det som fikk meg til å begynne. Jeg ville bevise at jeg kan være blond, bruke sminke, blogge og likevel studere medisin!En annen årsak var at jeg ville ha en dagbok fra USA-turen min. Nå kan jeg bare ta en titt på bloggen om jeg vil drømme meg tilbake til alt det spennende jeg har opplevd! Uansett, tenkte å mimre litt tilbake på hva som har skjedd i løpet av året mitt som blogger!

De første levedagene til bloggen handlet om jul, jul og atter jul. Jeg hadde en liten Lucia photo shoot i stua, bakte pepperkaker, pakket inn julegaver og sang inn en julesang i platestudioet til Ronny!Begynnelsen av 2010 var det mye spennende som foregikk. Jeg var med på min første disseksjon av et dødt menneske, jeg ble invitert på ball av Ole Kristian og jeg hadde en uforglemmelig helg i Åre med kullet mitt!


I februar fylte jeg 20 år og da hadde Annette leid inn VIP-bord til meg på gossip i Trondheim! Det var helt klart den beste bursdagen jeg hittil har opplevd. Latter, fyll og fanteri med de beste vennene. Love it! Jeg feiret valentines day, og var bittelitt slem. Men man kan ikke ta kloke avgjørelser bestandig! Hadde også vært på besøk til Hans fant jeg ut da jeg bladde meg nedover arkivet! Åh, vi hadde det så koselig den kvelden. Synd at han har kjæreste og har flytta fra Trondheim!

Mars bestod av en del festing og eventer! Var på Nelly High Heels Party og fikk meg et par sko gratis. Husker jeg og Annette hadde det så gøy den kvelden. Møtte en gammel bekjent av meg og festet hele natten lang! Var og på Miss Glamour of Scandinavia for å heie fram Annette til finalen! Memories.

I påsken dro jeg til leiligheten vår i La Manga med familien min. Her jobbet jeg ivrig med brunfargen, prøvde å lære meg spansk av en søt gutt, og festet til langt på natt. Jeg husker jeg måtte utnytte hvert sekund av turen for når jeg kom hjem ventet eksamenslesing på meg! Da gjorde jeg vel ikke annet enn å lese fram til sommeren. Hadde ei frihelg hvor jeg feiret 16 mai, ellers var det skole, skole og atter skole.Sommeren kom og jeg ble ferdig med medisineksamene. Solen skinte og jeg var lykkelig! Mye av sommeren gikk med til jobbing (måtte ha penger til USA). Men jeg fikk og tid til lek og moro! Ferien begynte med at jeg og Oda dro til Oslo for å se Eclipse på Akershus festning. An unforgettable night! Siden jeg trivdes så godt i Oslo, dro jeg tilbake, men denne gangen med Annette. Vi hadde ei uforglemmelig uke i Tigerstaden hvor shopping, gutter og champagne sto på menyen!Sommeren endte med en tur til La Manga sammen med Annette. The time of my life! Vi levde virkelig livet der nede. Oss to alene og omringet av gutter som kjempet om oppmerksomheten vår. Det ble både sene kvelder, romantisk nattbading og råning i cabriolet. Gleder meg allerde til neste sommer!

Etter La Manga var det bare en ting som gjaldt. Pakke sammen tingene mine for å reise til USA. And the rest of the story is still to be written! Da gjenstår det bare å si gratulere bloggen! Haha!

Hvor lenge har du følt med på blogen min?
Hvor lenge har du blogget?

The holiday spirit!

For noen dager siden fant jeg ut at jeg ikke kom til å være gaveløs på julaften alikvel. Annette og Torunn fortalte meg at de har tenkt å sende meg julegaver fra Norge, over atlanterhavet og hit. Dere aner ikke hvor glad dette gjorde meg. Føler meg heldig som har venner som gjør alt for å glede meg! I dag har jeg derfor vært på julegaveshopping til dem! Var i det spandable hjørnet i dag, og ble en del dollar fattigere! Men når det kommer til disse to jentene så var det verdt det! Borghild, hvis du leser dette så må du ikke tro jeg har glemt deg. Kommer en liten julegave til deg og i posten! Savner deg som en gal, og håper at du kommer på besøk etter jul! (vi har jo en Las Vegas-tur vi må gjennomføre!)Tenkte lenge på hva i all verden jeg skulle kjøpe. Det måtte være noe man bare får tak i USA og ingen andre steder. Til slutt kom jeg fram til at jeg skulle handle gavene på Victorias Secret, det kan aldri slå feil. De har så utrolig mye fint der, hadde virkelig lyst til å ta med meg alt sammen hjem. Yndlingsplagget må være den rosa trusa hvor det står "unwrap me" på rumpa.


Hva jeg kjøpte til Annette og Torunn må nok bli en liten hemmelighet fram til jul. Kan friste med en liten sneak peak på den rosa gaveinnpakkningen. Isn't it adorable?Skal dere kjøpe mange julegaver i år?

En hilsen fra (verdens kuleste) lillesøster

Heisann Hannas lesere og hatere!
Som dere ser holder jeg, Oda, på å oppdatere Hannas design til noe som er mye bedre enn det hun hadde før! Men jeg trenger litt konstruktiv kritikk, samt masse ros fra dere kulinger, (og jeg trenger en god diskusjon) så om dere kunne vært kule å skrive litt om hva dere syns er bra og hva dere synes er enda bedre? For hallo, det er jeg som har laget det så det er jo ingenting dårlig!
Og så trenger jeg at dere skriver hvor utrolig mye penere header Hanna har nå, nå som den er mer elegant og ikke så mye fjortis!
(Og nei, jeg er ikke helt ferdig med designet, mangler litt små ting, og at Hanna ser det og finner noe feil, og kanskje Sjur også slenger på noe å pirke på)Og om dere lurer på noe så er det jeg som har den kule bloggen som jeg straks har linket til 2 ganger!

Og mens dere skriver hvor fin bloggen til Hanna er, kan dere høre på denne sangen
Lots of love,
Oda Karoline <3

Deres kjolefavoritt!

Ble skikkelig overrasket da jeg våknet og så at det faktisk var noen som hadde sendt meg mail med favorittkjolen sin. Hadde ikke forventet så stor pågang, men kjempehyggelig at noen var interesserte. Ble ikke så mange som 10 kjoler, de fleste følte vel ikke for å sende bilde av seg selv til en total stranger, eller kanskje de var litt for late på en søndag? Uansett, her er i alle fall bilde av kjolene til de som meldte på seg. Alle nydelige jenter med stilige kjoler!

Bilde av svart kjole.

Denne svarte kjolen tilhører Helene Jonsmyr. Både jenta og kjolen er nydelig. Liker stoffet på kjolen veldig godt. Og skoene hun bruker er kjempesøte!Kjolen her tilhører nydelige Neneva. Kjolen kjøpte hun på stranda i Spania i sommer og den vekker fram mange sommerminner for henne. Kan se for meg hun var nydelig der hun gikk vandrende langs strandkanten i de sene nattetimer i Spania! Neneva har forresten en veldig bra blogg hvor hun uttrykker meningene sine og poster fine bilder. Absolutt verdt og ta en titt!


Denne kjolen tilhører Katrine Angel. Kjolen er like søt som jenta inne i den! Likte veldig godt skoene hun brukte til kjolen. Katrine skal bruke kjolen sin på lørdag, anledning sin egen bursdagsfeiring. Håper du får en kjempefin feiring Katrine!

Den siste kjolen tilhører Camilla Kongsli.  Hun bruker en fargerik kjole fra Nelly! Liker veldig godt at kjolen er prydet med blomster. Gir meg sommerfølelse med en gang! Kjempefin kjole og kjempepen jente!

Hva syns dere om kjolene?

My favorite dress!

Is from Acne. Black and fabulous!Acne-kjolen, Baroque bustier, kjøpte jeg til jul i fjor, og den er helt klart en av mine favorittkjoler. Kjøpte den på Retro i Trondheim, og damen som solgte meg den kjente meg faktisk igjen fra forrige, forrige jul da jeg kjøpte meg en annen Acne-kjole. Litt trist at det ikke blir noe av Acne-tradisjonen min i år, men jeg får ta det igjen til neste år!

Hvordan ser din yndlingskjole ut? Ta og send meg et bilde av yndlingskjolen din så legger jeg ut de 10 kjolene jeg likte best på bloggen i morgen! Du kan sende bildet til hannavaage@hotmail.com. Blir spennende å se!

Twilight Eclipse!

Får frysninger bare av å se på traileren! Har gledet meg sykt lenge til Eclipse skulle komme ut på DVD og i dag er dagen. (Eller i går for dere da). Eclipse får meg til å tenke på sommeren, da vi var på førpremiere på Akershusfestning. Den natten kommer helt klart på topp 10 på beste kvelder jeg har opplevd. Ikke bare på grunn av Eclipse, men på grunn av noe som skjedde etter på. Hva som skjedde er mellom meg, Oda og en til!

Burde vel egentlig klare å lese ferdig Eclipse og nå. Jeg har uendelig med fritid, men likevel ikke tid til å lese ferdig 50 sider i en bok! Hvor blir det av all tiden?Er du team Edward eller team Jacob?
Skal du kjøpe Eclipse?

La música!

Hver gang jeg kjører Oda til skolen, eller drar ut for å råne litt (a), hører jeg på den nye yndlingsradiokanalen min. Den spiller spansk musikk 24/7 og jeg er helt hekta. Vet ikke hva som har fått meg til å like spansk musikk akkurat nå, vet bare at sangene står på repeat dagen lang. (Er vel ikke lenge før jeg avskyr alle sammen!)
Uansett, tenkte å dele den spanske spillelista mi med dere. Kanskje dere finner en sang dere liker.


Love this song! Oi oi oi <3

Musikkvideoen til sangen her er cheesy. Må bare le av den. Men sangen er søt da.

Hva skal man si. Colgando en tus manos = love at first sight!

Hvilken av sangene likte dere best?

Forresten, om en uke er bloggen min ett år! (Yeey) Så da tenkte jeg å ha en liten konkurranse for dere igjen. Hva dere kan vinne har jeg ikke bestemt meg for enda. (Bare å komme med ønsker)

Congratulation, you passed!

I frykt for å stryke har jeg ikke fortalt dette til dere før, men i dag bestod jeg oppkjøringen til bil og er nå en STOLT eier av et Californian Driver license! Jeg var så nervøs før selve oppkjøringen at jeg skalv som en gammel dame med parkinson. Heldigvis var det ingenting å grue seg til, og hele greia var over på et blunk. Tror vi var ute og kjørte på veien i 15 minutter før han sa "dette kan du", så dro vi tilbake. Sweet!Selve oppkjøringen gikk ut på å kjøre i et boligstrøk og bevise at jeg klarer å stoppe på alle stoppskiltene. Jeg måtte også parkere ved et fortau og bevise at jeg klarer å rygge i en rett linje. Hard stuff, I know! Jeg fikk forresten skryt av hvor utmerket jeg byttet fil fra høyre til venstre, og tilbake igjen. Tommel opp for meg!

Nå er jeg bare veldig glad for at jeg klarte å kjøre opp i California, og venter spent på å få tilsendt førerkortet i posten! (Jeg har og et norsk førerkort for de som lurer)Vil du lese om de rare kjørereglene i California kan du trykke her.

Har du førerkortet?

All I want for christmas is

Tatt i betraktning at jeg har vært ganske snill dette året, syns jeg ikke ønskene mine er urimelige!

It pays off to be a good girl, you know.

Hva ønsker du deg til jul?

 

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits