Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


desember 2009

Godt nytt år alle sammen!

Enn at det er 2010 om bare noen få timer. Det er ganske sykt å tenke på. Blir uvant og si 2010, det er liksom ikke noe klang over år 10, enn det er å si år 09. Men man venner seg vel snart på det. Nå skal jeg spise nyttårsmiddag sammen med familien Rukas. Andrius er den godeste gutten jeg kjenner, han er rett og slett digg. Før vi begge begynte å studere medisin, brukte vi å gå til og fra skolen sammen. Det var good times det <3

Bff's lissom (;


I kveld skal jeg til Trondheim med Annette for å ringe det nye året inn, det blir bra. Skal finne meg en gutt klokken 12 for å gi nyttårskyss til og. Eller bare gi et kyss til Annette. Vi får se hva kvelden bringer.

Jeg ønsker Borghild, bestevenninna mi, et godt nytt år! Kjempetrist at du ikke kunne bli med oss ut i kveld. 

Uansett, godt nyttår til alle dere også!

xoxo, Hanna.

Papa - paparazzi

I går hadde jeg en kjempekoslig kveld. Først var jeg i middagsselskap til familien Andersen. Det er en tradisjon i romjula, og det er like hyggelig hvert år. Det blir bestandig masse tull og tøys. Etter selskapet dro jeg hjem for å ha klassevorspiel. Det va ikke så mange fra klassen min som var der, men det var veldig koselig å se igjen de som kom. Etterpå dro vi en tur til Skaun. Gadd ikke å betale 250,- for å være inne i mindre enn 1 time, så vi dro egentlig ganske raskt hjem igjen. Gleder meg til nyttårsaften nå, da blir det festing. 

Lekte selvfølgelig paparazzifotograf i går og, her er resultatet ;)

My outfit


Haha, Steinar og Sjur :)


Tore


Toril


Odasøta


Tore og meg


Jeg har den beste pappaen :)


Hawt !


Koselig gjeng


Bentein og Anders fikk pepperkakehjerter av meg!


B-boy, meg og Anders


Plommeløøw (;


Gjorde dere noe spennende i går?

xoxo, Hanna
Just got in ;)

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra femte juledagsfest i Skaun. Husker første gang jeg var i Skaun  femte juledag, da møtte jeg epla. Haha, det er lenge siden. Uansett, hadde vorspiel hjemme hos meg med gammel klassen min. Det tror jeg var kveldens høydepunkt. Var skikkelig koslig å se alle sammen igjen. Legger ut bilder fra kvelden i morgen!God natt alle lesere! :)

xoxo, Hanna

http://bloggurat.net/http://hannavaage.blogg.no/registrere/ca13aa033b96866731a9ad7fa2c34ac9345398bb
http://bloggurat.net/kart/registrere/8319/orkanger

This is what Santa gave me

I år har jeg vært veldig snill pike, og det lå mange pakker under treet til meg. Neste år skal jeg være enda snillere ;)

Anyroad, her er det jeg fikk:

Av mamma og pappa fikk jeg Nokia n97, digger den!


Snart får jeg en rosa case til den, gleder meg.

 
Isbjørnteppe til leiligheta mi


Brune skinnstøvelletter fra farmor


Digger dem!


Fra bestemor fikk jeg guess-lue


Guess-hansker


Krølltang


og vaffeljern, takk bestemor ^^


Takk for nydelig armbånd Torgrim


Fikk Björn Borg av tante, onkel og Kirsti


Fikk kosedress av Bjørn Victor


 den er god.


og DKNY skinnveske, love it!


Fikk den fineste gaven av Annette. Den var så personlig og søt. Tusen takk
for den nydeligste portefolioen og lipglossen A <3 Jeg ble skikkelig rørt.


Tusen takk for gavene Ole K :)
Fikk det peneste armbåndet av Andrius fra Berlin


og lys til leiligheta mi, takk :)


Tusen takk for den rosa lua Borghild, passer perfekt når jeg skal til Åre i 
januar. Søtsak :)


Fikk tilleggsgave og Sjur og Oda. Sjur ga meg en søt sovemaske


og av Oda fikk jeg en rosa elg til og ha på kjøleskapetTusen takk for alle gavene jeg fikk, ble utrolig glad for alle sammen!

xoxo, Hanna

Bilder fra gossip!

Kvelden i går var helt klart vellykket. Annette og jeg dro til Martin på vorspiel hvor Annette, jeg, Martin X2 og Sivert drakk oss fulle på champagne. Martin har forresten en kjempekoselig leilighet. Videre dro vi til club gossip, der vi hadde en minnerikaften, selv om jeg var den eneste som husket noe i dag. Alle fem dro vi hjem til Martin for å sove. Det ble ikke så mye søvn, for å si det sånn. En viss person var utrolig ivrig etter å fortelle gåter til oss andre i hele natt. Haha, det var litt søtt da. Etter en nesten søvnløs natt, sto vi opp å spiste frokost på McDonalds. Ikke akkurat det sunneste valget, men koselig var det.

Anyroad, her er bilder fra kvelden:

Moi


Annettesøta og meg

Chicos!


Pussing av tennene er viktig før man drar ut (;


Take a long good look at her ass.


Me and my classmate (;


Allright


Ohyeah


aw, cute


Haha


Martin


Martin


Sivert, hoho.


Dagen starter med en trall


Breakfast, yummie.Gjorde dere noe gøy i går?

xoxo, Hanna

Gjesteinnlegg (:

Heisann dere (:
Nå har jeg tatt pc'n til Hanna igjen! 
Jeg, mamma og pappa sitter å ser på Juno og snart skal jeg og Hanna spille Harry Potter på Wii. Det blir morsomt!
Jeg er trett og sliten og har vært våken i hele 2 timer nå! Stolt av meg eller?
Ellers, så har jeg ikke gjort noe spessielt! 

Kisses <3


Videoblog, julaften

Hei! :)

Legger ut en video om hvordan julaften min var i år. Hadde en kjempekoselig dag, og fikk mange fine pakker. Legger ut bilder av gavene i morgen eller noe. Uansett, her er videoen:Hvordan var deres julaften?

xoxo, Hanna

Julaften <3

God jul alle sammen! Enn at det har blitt julaften allerede. Det er så koselig :)
Sto opp kjempetidlig sammen med Oda, for å se julemorgen på nrk1, og selvfølgelig tre nøtter til askepott. Den filmen er et must i jula. Ellers har vi spist risengrynsgrøt, gitt julegrøt til nissen, levert julegaver til Annette, Borghild og Andrius, spist middag og nå skal vi snart åpne julegavene. Julaften er digg. Har laget videoblogg av dagen, som jeg legger ut i morgen eller noe. Det blir gøy.

Her er noen bilder fra dagen:

Kortet til Borghild


Annettesøta, fikk den nydligste gaven fra henne. Tusen takk <3


På vei til å gi grøt til nissen ^^

aw, familiekos

Nissen har fått grøten sin


Juleantrekket mitt


God jul alle sammen!

xoxo, Hanna 

Videoblog, pepperkakebaking

Hei! :)

Tenkte å legge ut en litt koselig "julefilm", om hvordan familien min og jeg har det i jula. Det er bestandig så mange koslige tradisjoner vi tar for oss. For eksempel når pappa lager pepperkakedeig, og så baker Sjur, Oda og jeg ut pepperkaker mens vi hører på julesanger. Eller når vi pynter juletreet lillejulaften. I morgen skal jeg tidlig opp å se tre nøtter til askepott, det gleder jeg meg veldig til. Nå er det vel på tide og sove, har en lang og koselig dag foran meg i morgen. 


God natt søte små.

xoxo, Hanna.

Juleforbredelser

Det er viktig å ta vare på seg selv, og det har jeg gjort i dag. Etter en lang dag på jobb (har nettopp fått meg ny jobb, spennende), var det godt å komme hjem og ha et hjemmespa. Det første jeg gjorde var å ta en laang dusj hvor jeg skrubbet kroppen og vasket håret. Jeg begynte med å bruke Redken blond glam shampoen min to ganger. Deretter er det sølvhampoen som står for tur. Den bruker jeg for at blondfargen min skal holde seg lys, og ikke bli gul. Etter at den har virket i 15 min, skyller jeg den ut og har i hårkuren min. Jeg har en hårkur fra Redken Extreme som er kjempegod på å reparere tørt og skadet hår. Til slutt avslutter jeg med en balsam fra KMS California. 
For å få av død hud bruker jeg Clinique skrubbekrem. Huden blir silkemyk og glatt etter en runde med den. Jeg har og en rosa badeskrubb som jeg bruker, veldig effektiv. Etter alt dette er det steaming i steamdusjen vår, den er helt rå. Dusj med radio, lys og SPEIL! hehe, huden blir i allefall myk og god etter stemingen, og all den varme dampen åpner porene i huden.

Hårproduktene mine

Den rosa skrubben min

Etter dusjingen er det tid får å smøre kroppen sin inn med fuktighetskrem. Jeg bruker Dove Summerglow med selvbruningseffekt, slik at jeg får litt farge til julaften. Jeg bruker og en selvbruningskrem fra Chanel til ansiktet mitt. Håret må og få pleie, så før jeg går løs på tørking og glattetang bruker jeg en varmebeskyttende krem, Redken Extreme anti snap. Tilslutt fikset jeg neglene mine. Da la jeg en enkel fransk manikyr og pyntet med den nye glitterpakken jeg fikk i posten i dag. Ble kjempesøtt. 

Rosa hånduk er et must!


Selvbruning <3

Nå føler jeg meg klar for i morgen, skal bare lage ferdig noen julekort og deretter pakke inn noen gaver, så har jeg alt klart. Kjenner at jeg gleder meg skikkelig til julaften nå. Har dere kommet i julestemning? 

Tenkte og legge ut en videoblogg om pepperkakebaking og juletrepynting senere i kveld, så følg med :)

xoxo, Hanna

Finally, here it is:

Legger ut sangen jeg spilte inn i studio forrige fredag. Jeg vil bare påpeke at jeg fikk tildelt en fil med særdeles dårlig lydkvalitet, slik at det kan høres litt så som så ut om man hører sangen på en bærbar pc o.l. Den blir bedre, synes jeg, om man hører den på et ordentlig anlegg eller kobler til høretelefoner.
Jeg legger ut sangen med bedre kvalitet i løpet av romjulen.

Anyroad, here it is:


Legg igjen en kommentar og fortell meg hva dere synes! :)

xoxo, Hanna

Hellow!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Torunn. Det er bestandig gøy å være sammen med Torunn, og denne gangen var ikke noe annerledes. Digger den jenta! :) Vi gjorde ikke så mye annet enn å mimre tilbake til alt det sprøe vi har gjort sammen. Jeg kan nevne den gangen vi dro på roadtrip til Melhus midt på natten, og tutet på den skumle mannen. Ha Ha! Eller når jeg var med Torunn på sjekkern på pirbadet. *Slenge litt med det lange håret* Savner den tida litt.
Etter ei stund kom Annette og på besøk, koslig :)

Nå skal jeg og Oda lage et slideshow til å ha som bakgrunn på sangen, og så skal jeg rekke å bake pepperkaker. Det blir kos! :)

Torunn, meg og litt av Annettesøta


Sneiks! 

Pictures!

Nå skal jeg, Oda og Vida ta bilder og deretter skal jeg legge ut sangen jeg spilte inn i går. Blogges snart, Hanna.

One in a million?

Heisann! :)

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en kjempespennende dag på Meråker. Jeg har vært i platestudio og spilt inn en julesang. Var der i flere timer, så er helt utslitt nå. Det å spille inn en sang er veldig krevenes. Det er mye som skal gjøres. Man må synge den samme delen om og om igjen, og det er mye redigering i etterkant. Men det er bare morsomt! Jeg elsker å synge, og skulle gjerne vært i den situasjonen der jeg kunne holdt på med sang og musikk hver dag. Det hadde vært toppen av lykke. Men jeg er og veldig fornøyd med å gå medisin i Trondheim.

Ronny, som jeg jobber med, er veldig flink. Han har helt klart musikkgenet i seg, og forstår hva som er bra eller ikke. Han snakker og rett fra levra, er han ikke helt fornøyd med det du sang, sier han i fra, noe som jeg synes er bra.

Her er noen bilder fra dagen:

Ronny og meg, klar til å begynne


Synging på g


Me and my guitar

Wannabe superstar


Hører på sangen


Ronny redigerer


På vei hjem, utrolig sliten.


NewEra:

NewEra, som er det platestudioet jeg var hos i dag, er et billig og profesjonelt studio. Dette er et veldig smart tilbud for de som vil ha billig studiotid, men samtidig et veldig bra resultat. Kvaliteten er det heller ingenting å klage på. Jeg ble i allefall veldig fornøyd med resultatet av sangen jeg sang, og den ble gjort på noen timer.
NewEra ligger i Meråker, som er tre kvarter unna Værnes (flyplassen i Trondheim) og en halvtime unna Storlien.

Er du interessert i å kontakte NewEra er det bare å ringe dette nummeret: 45813445

I morgen legger jeg ut resultatet, so stay close!


I <3 Music

xoxo, Hanna

Juleferie!

Helloow!  ^^

Det er så herlig! Nå er det virkelig jul altså. Hadde siste forelesning i dag, så nå har jeg fri i nesten tre uker. Det skal bli godt og bare slappe av. Selv om jeg nok kommer til å sitte med biokjemiboka mi i jula og. Jeg klarer nok aldri og ta heelt ferie.

Tok med meg halve klesskapet mitt, og dro hjem til Orkanger i dag. Her har jeg kommet skikkelig i julestemning. Jeg og Oda har pakket inn julegaver, hørt på julesanger og spist julekaker. Det er så deilig med jul. Siden det var siste "skoledag" i dag, ble det mange klemmer og julehilsner. Det er så koselig. Jeg må vel nesten si: God Jul, kull 09!
Det er rart å tenke på at neste gang jeg ser dem er det år 2010.

Uansett, her er bilde av to søtinger, Karoline og Jarle :)


Karoline og meg. Du er god å ha :)I morgen blir en stressfull dag. Da skal jeg stå opp tidlig, dra på julegaveshopping, sette opp skyvedørsgarderoben min med pappa, og dra til Meråker på et lite oppdrag. Det siste gleder jeg meg syykt til, skal bli så bra!

Anyroad, god natt og sov godt :)

xoxo, Hanna.


Gjesteinnlegg fra fjortisen :D

Nå sitter jeg en meter fra Hanna, og jeg har kapret pc'en til Hanna, ja altså min kjære søster. Klarer dere å gjette hvem jeg er? 
Anyway, jeg er veldig hoppende idag, har jeg sunket (?) så lavt at jeg har begynt å like en gutt? Hmmm. Ja, Hanna er da kjekke hun! Haha, dette gir ingen mening! 
Jeg og Hanna skal ha en konkurranse sammen snart på blogg.no og da kan dere forvente dere en super premie, siden Hanna er moneymakeren av oss, så får vi låne kortet hennes. Alt for dere.
Vet dere, dette gir ingen menig! 25 desember kan dere forvente dere en videoblogg her og på Odakar0line.blogg.no!

Kisses <3 Eller som min kjære søster sier: XoXo.

Og spill WoW, det er morro!

(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L) WITH LOVE FROM ME (L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)

Dere finner meg på fjortis.no idag!Oppussing og farging av ettervekst

Hola!

Mmm, nå dufter det kokosnøtt av håret mitt, og det er silkemykt. herlig! 
Jeg har vært hos frisøer min, Adnan, og farget etterveksten. Så nå er det: bye bye etterveskt og hello nyfarget hår. Det er så godt å komme hjem fra frisøren. Håret er bestandig silkemykt og glansfullt. Jeg klipper og farger meg hos Adnan, som jobber hos OK frisører på solsiden. Har gått der i flere år nå, og er kjempefornøyd. Adnan er utrolig flink, og han forstår akkurat hvordan jeg vil ha håret mitt, så jeg blir alltid fornøyd. Dessuten er han utrolig hyggelig, og vi har alltid noe å prate om.

Venter på at blekingen skal begynne å virkeResultatet ble:

Etter frisøren fikk jeg besøk av mamma, pappa og Sjur. De kom for å rive ned klesskapet mitt i gangen, og sette opp en skyvedørsgarderobe. Den er så fin. To dører med svart glass, og ei dør som er et stort speil, perfekt! De rakk bare å rive ned det gamle skapet, så jeg må nok vente til fredagen for å få det ferdig. Men det er verdt ventetiden. Nå er leiligheta mi ekstremt rotete. Jeg har alle klærne mine i en stor haug i stua, masse verktøy som flyter rundt, og tre store dører som bare venter på å bli satt opp. Det er alltid koslig å få besøk hjemme i fra. De har bestandig med middag til meg, og mamma tar alltid oppvasken som står på benken. (Pluss at hun rydder i skapene mine, og kaster et tonn med "gammel" mat).


Mmm, pizza er så godt!


Pappa tar ned klesskapet mitt

Hvordan skal jeg klare å kle på meg i morgen!


Avslutter med et bilde av julegavene jeg fikk av Ole K i dag. Tusentakk, du er så snill!
xoxo Hanna

Et kjapt kurs i førstehjelp!

Hei! :)


På f-lab i dag hadde vi kurs om basal hjerte lunge redning, noe som var kjempespennende og innholdsrikt. Det er ganske skummelt å tenke på at jeg har en plikt til å utføre basal HLR i krisesituasjoner. Visst jeg hadde kommet opp i en slik situasjon, hadde jeg nok helt sikkert blitt utrolig stresset og redd for å gjøre noe feil. I følge han som underviste oss, var det helt normalt og brekke et ribbein eller to, og det høres litt ekkelt ut for min del. Uansett,  jeg føler meg bittelitt tryggere nå, etter dagens kurs.

Her er en introduksjon til hva du skal gjøre visst du kommer opp i en krisesituasjon:

  1. Finn ut om pasienten er bevisst eller ikke. Rop høyt "Hallo, er du våken?"
  2. Visst du ikke får noe svar skal du klipe i huden midt  i mellom brystvortene for å se om pasienten reagerer på smerte.
  3. Reagerer ikke pasienten på dette heller, skal du frigjøre luftveiene. Da løfter du hodet bakover, og haken frem. Legg øret ditt inntil pasientens munn og kjenn etter om han/hun puster. Se og etter hevelse av bryst.
  4. Visst pasienten ikke puster skal du rope på hjelp, og få noen til å ringe 113. Er det ingen i nærheten for å hjelpe, må du ringe selv.
  5. Nå er alt klart for å starte HLR'en. Da begynner du med 30 bryst kompresjoner. Plasser begge hendene midt på brystbenet, som ligger midt i mellom brystvortene, og trykk 4-5 centimeter hardt ned. Du skal ha en takt slik at frekvensen blir 100 kompresjoner per minutt.
  6. Etter 30 kompresjoner skal du ta 2 innblåsninger. Da legger du hodet bakover, holder for nesebordene, og blåser langsomt inn til brystet hever seg.
  7. Du skal gjenta 30 kompresjoner og 2 innblåsninger helt til hjelpen kommer.
Er pasienten du skal hjelpe et barn eller en person som har blitt utsatt for drukning, skal du bestandig begynne med 5 innblåsninger. Deretter skal du utføre  de 30 kompresjonene og de 2 innblåsningene helt til hjelpen kommer.


Simon utfører 30 kompresjoner

Etterfulgt av 2 innblåsninger

Er dere to kan den ene stå får kompresjonene og den andre for innblåsingen
Her er en liten smakebit på HLR, enjoy (;


video:pc150187


Har dere turt å utføre HLR visst dere kom opp i en sitasjon hvor det var nødvendig?


xoxo Hanna.

Sjokoladekarameller, eller brent plastikk kanskje?

Hei! :)

I dag har jeg ikke gjort så mye innholdsrikt. Jeg sto opp tidlig, var på en forelesning, og tok bussen hjem og møtte sandalmannen, igjen. Jeg vet ikke hvem han er, men han tar bestandig bussen sammen med meg. Saken er den at han alltid går i de samme klærne. Det er den gråe joggebuka, og SANDALER. Ikke nok med at han bruker sandaler midt på vinteren, borrelåsen er bestandig åpen og det ser ut som de holder på å dette av. Dessuten ser det fryktelig kaldt ut, og jeg fryser hver gang jeg ser ham.
Da jeg kom hjem hadde jeg en date med Lippincott.

I <3 Lippincott

Lippincott er altså biokjemiboka mi. Jeg har sittet i mange timer nå og lest om kolesterol og lipoproteiner. Visste dere at visst det blir for mye dannelse av kolesterol i forhold til utskillelsen av det, så vil kolesterolet legge seg i blodårene våre å tette de igjen. Det er veldig spennende og lære om kroppen og hvordan den fungerer. Anbefaler medisin på det sterkeste.
Men nok medisinprat. Siden jeg ikke har gjort så mye spennende i dag, tenkte jeg å legge ut en film av Ole Kristian og meg som baker sjokoladekarameller. Haha, den er litt komisk. Det er bestandig masse latter, tull og tøys når jeg er på besøk til Ole K, that's funny. 


Btw, hunden til Ole K. er vill på å følge etter meg. Får seriøst aldri fred.
Nå skal se Top Model USA og drikke kakao. Yummie :)

Lucia

Hm, søndag. Søndager bruker som regel å være så triste. Det er slutten på helga, snart blir det hverdag med skole og jobb, og alt er bare kjedelig. Men i dag var ikke søndagen min så dårlig. Etter mange timer med søvn, sto jeg opp og dro på Oti (som har juleåpent) med Oda. Vi skulle kjøpe rosa superundertøy til meg, men de hadde bare store størrelser igjen, kjipt! For å muntre oss selv opp, gikk vi på ringo og mimret tilbake til barndommen og alle lekene vi hadde. 

Pappaen min og meg. Han er den snilleste :)Barbie, det var tider det.

Se så søttEtter Oti dro vi innom Orklahallen får å se Bjørgan spille.I dag er det 13 desember, det vil si Luciadagen. Jeg har bestandig hatt lyst til å være Lucia med langt lyst hår, så jeg tok saken i egne hender og fikk med meg Oda og mamma på å gå Lucia med meg. Det var kjempekoslig, vi manglet bare lussekatter!Jeg har den søteste mammaen!


Oda og megEtter Lucia dro jeg inn til Trondheim for å spise julemiddag med noen i klassen. Det var utrolig koselig. Ole Kristian hadde lagt kjempegod ribbe og multekrem til dessert, yummie :)


Karoline, Helle, Kamilla, Ole Kristian og Øyvind :)xoxo Hanna

Revyfest

Revyfesten var helt OK. Jeg stresset utrolig mye i forkant, og klarte ikke helt å slappe av da jeg endelig kom dit. Borghild og jeg dro til Skaun klokka 9 for å kjøpe inngangsbilletter, men da vi kom dit, var det så utrolig lang kø at vi bare dro hjem igjen. Da hadde det gått med en time til bare tøys, og jeg stresset kjempemye for å bli ferdig til å dra. Da vi endelig kom fram, var det bare en og en halv time til det sluttet, men det var koselig der allikevel. Jeg satt og mimret med Beintein nesten hele kvelden, det var hyggelig. Vi har seriøst gjort mye rart sammen, savner den tida litt.
Klokken 1 var jeg fryktelig trøtt, så jeg dro rett hjem til senga mi.

Her er noen bilder:


Antrekket mitt


Snille Robert som kjørte oss


Bentein og meg


Benteinsøtaxoxo Hanna

Endelig ferdig med eksamen!

I dag sto jeg opp halv 7. Tror ikke jeg har stått opp så tidlig på en lørdag før, i alle fall ikke som jeg kan huske. Sånn passe nervøs kjørte jeg til Trondheim Spektrum for å ha eksamen i ex.phil. Overraskende nok gikk eksamen veldig bra, og jeg ble ferdig i løpet av bare to timer. Skrev en oppgave om fornuftens rolle i forhold til moralenfilosofien til Platon, Hume og Kant. Endelig er jeg ferdig med dette her! Nå er det null svada, og bare medisinrelatert stoff igjen på studiet, godt.

Se hvor sunn jeg er, knekkebrød og mandarin ;)
pc120134


Haha, vi fikk ørepropper.
pc120135Etter eksamen dro jeg rett inn til sentrum for å kjøpe meg noen småting til i kveld, og for å handle litt julegaver. Plutselig er julen her, og jeg har nesten ikke handlet noen gaver. Anyroad, jeg kjøpte meg de fineste skoene til russerevyen i kveld, en rosa kosedress, og noen julegaver.


pc120138


Fineste skoa
pc120149


Gaven til Ole Kristian
pc120166


Nå skal jeg sminke meg ferdig til revyfesten.

xoxo Hanna

My sister is an angel..

Hei! :)


I dag stod jeg opp tidlig, og dro på en forelesning om medisink forskning. Det var sånn passe interessant, men foreleseren var flink. Etter skolen dro jeg rett til IKEA. Der handlet jeg julepynt til leiligheta mi, ble kjempefint. Ellers har jeg lest til eksamen. Har Exphileksamen på lørdag om to dager. Enn det, en eksamen på en lørdag! Gleder meg sykt til jeg blir ferdig med den, da er det juleferie for å si det sånn.

Uansett tenkte jeg skulle fortelle litt om søsknene mine. Jeg har en storebror ved navn Sjur, og ei lillesøster, Oda. De to er veldig forskjellig, men samtidlig like. Oda er tre år mindre enn meg, men jeg føler at vi er veldig gode venner allikevel. Vi kan snakke om alt, og jeg vet at Oda elsker det når jeg maser om å få sminke og pynte henne. Oda har sløyfedilla, og har tusenvis av små og store sløyfer som hun kan pynte håret sitt med. Hun har og fryktelig mange smykker, ringer og annet stæsj, som jeg bruker å stjele. Det er det storesøstre er til for, er det ikke? Uansett er jeg veldig glad for at Oda er lillesøstra mi, dagen er ikke den samme uten henne.
Sjur er den snilleste storebroren du noen gang kan tenke deg. Han hjelper meg med absolutt ALT, og sier aldri nei. Vi ringes nesten daglig, og da er det ikke uvanlig at vi snakker sammen i 1-2 timer. Som regel er det jeg som babler i vei, og så får jeg råd tilbake, perfekt. Når jeg har en prøve, er Sjur god å ha. Da tvinges han til å sitte å pugge med meg, helt til jeg kan det framlengs, baklengs, opp og ned.

Her er et bilde av de to:

dsc01803


Var forresten på dramaforestilling til Oda og klassen hennes i kveld. De var kjempeflinke alle sammen. Ble veldig imponert. Det var 4 forskjellige stykker, med hver sin fortelling. Her er noen bilder, og en film av stykket der Oda spilte engel i.

dsc01905
Denne julefortellingen handlet om narkomaners feiring av jul.

dsc01909


dsc01916
Handlet om ei kreftsyk jente, og hennes familie.

 

Stykket Oda, og noen andre jenter i klassen hennes fremførte:


video:mov01918


XoXo Hanna.

Mitt første innlegg!

Hellow everybody.

Dette er mitt første innlegg, spennende! 
Jeg er ei jente på 19 år. Kommer fra en liten plass som heter Orkanger. Der ble jeg født, der opplevde jeg barndommen min, og den uforglemmelige fjortistida. I sommer fullførte jeg 3 år ved Orkdal Videregåendeskole, og da kunne sommerferien begynne. Jeg reiste til ferieleiligheta vår i La Manga sammen med lillesøstera mi Oda. Vi hadde to fantastiske uker der. (Film fra denne turen kommer senere). Jeg dro hjem for å jobbe, mens Oda ble igjen i Spania. (Mamma, pappa og Vida kom). I August dro jeg tilbake. Dagen før vi skulle reise hjem igjen fikk jeg en telefon fra NTNU. Damen som jeg snakket med fortalte meg at jeg hadde kommet inn på medisin i Trondheim. Jeg ble så glad at jeg hoppet nesten i taket. Etter hjemreisen var det bare 3 dager til jeg skulle begynne å studere. Derfor ble det mye styr med leilighetsleting, anskaffelse av politiattest, gjøre klar vitnemål, handling av nye skolesaker og mye mer. Det endte opp med at vi kjøpte ei koslig, lita leilighet på byåsen, hvor jeg trives kjempegodt.

Hvis jeg skal beskrive meg selv så vil jeg si at jeg er en blanding av ei "blondie-girl" og en nerd. En spesiell kombinasjon med andre ord. Men, jeg liker det. Jeg er meg selv, og vil ikke være noen andre. Til tider kan jeg være opptatt av veldig overfladiske ting som klær og sminke, men samtidlig er jeg opptatt av framtiden min, utdanningen min og det å leve et godt liv. Jeg kan være ganske jentete, noe som jeg også liker. For eksempel er jeg gal etter rosa, fniser ganske ofte og liker å pynte meg. For meg er det og helt greit at det er gutta som skifter dekk på bilen, måker snø om vinteren eller klipper gresset om sommeren. Jeg kan og være barnslig, tulle og le mye. Dette ser jeg på som en bra ting, det er bra å være seg selv og ikke bry seg så mye om hva andre mener og sier.
Noe som jeg og kan nevne er at jeg digger gossip girl, Leighton Meester er mitt "forbilde". Gleder meg kjempemasse til sesong 3 kommer ut på nyåret!
Bortsett fra alt dette så liker jeg å synge. Musikk er en viktig del av livet mitt, hadde ikke klart meg uten. Jeg har til og med et lite prosjekt på gang. Jeg har tenkt å få pappa til å lære meg å spille gitar i jula, slik at jeg kan synge å spille selv. Det hadde i alle fall vært råtøft.

Nå føler jeg at jeg har delt mye om meg selv, så dette får bli nok for denne gang!


Her er forresten et bilde av meg:

dsc01466


XoXo Hanna

Kontakt

Har du noen spørsmål til meg angående USA-turen, medisinstudiet eller noe annet er det bare å sende mail til hannavaage@hotmail.com. Svarer gladlig på alle spørsmål. Det er bare hyggelig med mail!Klem Hanna

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits