Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


november 2012

Sneak peek

Of my outfit! Da har vi endelig ankommen den herlige byen og livet er bare fun! Vi har nettopp vært å spist på en super fancy restaurant, Hakkasan, hvor maten var delicious. Er ikke såå dreven på spisepinner da, så jeg og risen var ikke akkurat bestevenner.. Nå er det bare en liten tur innom hotellrommet for skifte (kjole og high heels var visst et must i følge promoteren). Vi skal på et utested som heter Jalouse og bli fine på vin, champagne og alt det der. Gleder meg, dette blir en bra kveld!

Have fun i kveld da!

Off to London I go!

Nå er det ikke lenge til jeg ankommer dette hotellet, hvor jeg skal tilbringe de neste fire dagene. Kanskje ikke på hotellrommet, men i område rundt. Jeg og bankkortet mitt vil komme til å trives i Oxford Street. Det er jeg ganske så sikker på. Gleder meg til å se Karen igjen også, er alt for lenge siden sist. Jeg er i alle fall klar for å ta London med storm! Er 8 år siden jeg var der sist, så tror det er på tide å ta turen tilbake. Shopping, champagne og fancye restauranter står på planen. Karen har allerede reservert bord på Hakkasan og Nobu, så vi skal nok ikke sulte!

Ønsk meg god tur da!

Pakke, jeg?

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg utsetter alltid pakkingen til siste liten. På mandag tenkte jeg at nå skal jeg begynne å planlegge hva jeg skal ha med meg til London. Og nå er det torsdagskveld, bare et halvt døgn til jeg reiser og jeg har enda IKKE begynt å pakke. Haha, krise! Vil ikke sitte oppe halve natten heller, trenger beauty sleep for the big weekend. Man vet jo aldri hva som skjer når man er i London. Har en drøssevis med ting jeg skal gjøre før jeg drar også, men i stedet for sitter jeg her og sipper til sesong 1 av hart of dixie. Effektiv sa du? Yesdaa.. Dessuten vet jeg ikke hva jeg skal pakke med meg. Har en lang liste med ting jeg skal kjøpe med meg i hjem og i tillegg skal jeg handle alle julegavene til mine næremste. Ser for meg det tar opp litt plass, så hvordan pakker man en halvfull koffert? Noen advice?


// Et bilde av min reisepartner og meg. woho!

Nei, nå må jeg komme i gang. Leiligheten må bli plettfri (hater å komme hjem til rot), leggene må glattes på, håret kures og neglene lakkes. Kofferten fylles opp og kart over stedene jeg vil shoppe må lages. Wish me luck sier jeg bare, har en laang kveld foran meg! Men det blir fun. Jeg gleder meg til London!

Noen pakke eller Londontips der ute? 

Time goes by

I det siste har jeg følt at tiden har ikke helt vært på min side. Jeg har gjort så mye gøy og spennende, men har ikke hatt tid til å dele det med bloggen for det har vært så mye som har foregått. Har også mange ideer til tema å skrive om, eller lage den skovideoen som en av dere minner meg på titt og ofte. Hehe, får dårlig samvittighet hver gang jeg svarer at jeg skal gjøre det, men så strekker ikke tiden til. Hehe, det er kjiip. Ikke minst krever skolen utrolig mye tid, og det er noe som jeg må prioritere. Nå kom jeg nettopp hjem fra skolen og en liten dinnerdate med Torunn og Annette. Deretter må jeg lese i noen timer for å holde meg up to date med leseplanen min, og deretter er jeg nok så sliten i hodet at det eneste jeg vil er å tulle meg inn flecepleddet mitt. Pointet er i alle fall at jeg rekker ikke bestandig å blogge for tiden, noe som selvfølgelig er supertrist. Men er i et hektisk semester der jeg skal lære meg det meste av indremedisin og kirurgi, så jeg kan ikke sluntre unna og "nyte" livet. Reiser til London på fredag da, så litt nyting av livet blir det.Ville bare si at jeg er lei for at jeg er slappis på bloggfronten for tiden, men at det helt sikkert blir bedre til jul og etter når jeg begynner i et litt roligere semester! Har en liten bloggliste med masse tema, hendelser og ting jeg vil skrive om. Så det er nok å ta av, tiden må bare strekke til!

Drømmehagen hudpleie

Onsdag for to uker siden var jeg en tur innom drømmehagen hudpleie for å teste shellac. Med tanke på at jeg misliker sterkt når neglelakken flasser av etter et par dager og jeg bestandig får et hakk eller to i lakken i løpet av tørkeprosessen, var jeg veldig ivrig etter å prøve shellac. Hittil har jeg bare vært fornøyd. Har hatt shellac på i over to uker og jeg har enda ikke fått en ripe i lakken og den ser like fin ut nå som den gjorde da Charlotte la den på.Shellac er perfekt til alle som ønsker en enkel måte å føle seg litt mer stelt på!
Den kommer i mange farger og kombinasjoner, kun fantasien setter stoppe for hva man kan gjøre.
Shellac er en hydrid lakk som legges på neglen (ca 45 minutt).
Etter endt behandling er lakken helt tørr, hard og den sitter opp til 14 dager!

 
Jeg valgte en mørkegrå shellac med glitter og så hadde jeg sølv folie på ringefingeren for å gjøre det hele litt mer spennende. Har i alle fall følt meg rocka og neglefin de siste ukene. For mer info om shellac og drømmehagen hudpleie se facebook siden deres her. En perfekt gave til seg selv nå som det nærmer seg jul og festsesong.

Har noen av dere prøvd shellac?

nameless!

Huff! Jeg er så slappis på å bogge når jeg er sammen med Daniel. Jeg vet ikke hvorfor, men vi blir begge to så sykt giddalause og så flyr bare timene forbi. Syns det var nettopp jeg tok bussen ned til sentrum på fredag for å møte han i Møkka-gata som Daniel så fint kalte det, og nå er det allerede blitt søndagskveld! Vi har rukket og gjort en del før det ble søndagskveld da. Daniel var i cheeting-humør med Iba med de knallblåe øynene, og jeg i skravle humør med Aurora. Som dere sikkert skjønner havnet vi ute i går også og gjett hva! Jeg fant skoene mine som jeg mistet på RAUS for noen uker siden. Hm, strange. Men jeg er vel egentlig bare glad til at de kom tilbake til den rette eieren. Annette mistet speilreflekskameraet sitt ute på byen i går, men har noen få bilder som Ronny tok. Kjørte grønn stil med røde lepper og matchende sko. Fargerik og fin, yessda!Nå skal D og jeg lage vafler av alle ting. Vi skulle egentlig begynne for to timer siden. Men jeg sitter her og blogger og Daniel spiller et eller annet spill på iPhonen. Hehe, ting tar virkelig tid i dag. Vet jeg skulle skrive et søndagstema om motivasjon og sånt. Men tror jeg først må finne motivasjon til å gjøre noe fornuftig ut av denne søndagen. Hehe, nei nå blir det vafler på oss! Håper dere har hatt en fun weekend. Det har i alle fall vi! ♥

Friday fun!

Daniel er på besøk og vi er ute med Hanne og kjæresten! Vi har det super fun på Raus med øl og strawberrytinies! Kvelden begynte med dobbel date på indisk restaurant og avsluttes med å se på en særing danse med å holde seg for nesa og riste på hoftene mens han beveger seg ned mot gulvet! Haha, huff.. Awkward! Meen, have fun da dere!

Red lipsHater når Macen er treg og det tar tusen år å laste opp et bilde. Nå har jeg blitt så trøtt at det kommer sikkel på puta, så lengre innlegg enn dette blir det ikke. Kan nevne at det mest spennende som skjedde i dag var at jeg gikk på (sånn type bokstavligtalt) en kjekkas når jeg skulle ta heisen på sykehuset. Kanskje et tegn for at jeg heller skulle tatt trappen. Awkward var det i alle fall når han fyren jeg gikk på og kompisen begynte å kommentere det blonde håret, det rosa legeskiltet og den hvite frakken. Haha, gutter.. Nei, nå er det natta for red lips! God natt søte små! ♥

Du vet du er lenge på lesesalen

... når lyset slukker seg av når du er der og så sitter du der alene, i mørket, og funderer over blødninger i tarm. Der har du dagen min. Lesesalen til klokken 8. Høres kanskje ikke så forferdelig ut, men med tanke på at jeg ikke har eksamen før i mai, så er det litt kjipt. Blir ikke bedre av at det er mørkt ute og du er den eneste som sitter igjen heller. Det som deretter gjør det bedre er å få en uventet telefon om at det med stor sannsynlighet dukker opp en gave i posten om en uke eller to. Hehe, slike overraskelser kan jeg like. Tenkte egentlig jeg skulle rekke å skrive om Shellac neglelakken jeg prøvde forrige uke, og twilightpremieren. Men med mangel på tid så må det bli i morgen. Nå trenger magen mat og hodet litt hvile!

 

Har dere mye å gjøre fortiden?

Up to the date

Hallo alle sammen! Hehe, lenge siden sist eller hva? Jeg er så utrolig dårlig på å blogge når jeg er i Stavanager. Vil tilbringe hvert ledig sekund sammen med Daniel og han blir ikke så fornøyd når jeg har nesa dypt nede i macen. Derfor blir det lite mac og bloggetid, men heller masse kos og Danieltid! Woho for det. Hadde det uansett fun fun i Stavanger. Når lesingen står på som verst og man kommer hjem sliten og lei er det godt å stikke av til Stavanger ei helg og glemme at det er noe som heter skole, Trondheim og alt det der. På fredag dro vi ut på byen, som forøvrig var kjempegøy. Det er utrolig hva et glass hvis og en fancy kjole kan gjøre. Vi møtte også på Thomas og Jonas fra jobben til Daniel. Er bestandig godt humør rundt de gutta der, umulig å ikke like. Jonas er forøvrig singel og på leting etter ei snerten dame. Han har en stilig november-bart, er omtenksom og flink med barn og god til å lage mat. Bildebevis finnes på facebook (add Jonas Prøis) og så vil du kanskje få teste kokkekunnskapene hans (selv om Daniel stiller seg litt skeptisk med tanke på lunsjen på jobb), men det kan jo alltid prøves! Jonas virker i alle fall som en skikkelig god gutt.


// Daniel, Jonas og Thomas!


// The singel one!

Resten av helgen ble brukt til film, restauranter og evigvarende bekymring om SAS skulle gå konkurs eller ikke. Hvordan skulle jeg komme meg hjem hvis SAS ikke kunne fly meg til T-town. Norwegian har det med å opprette en Trondheim-Stavanger rute snart slik at jeg har litt flere muligheter. Gikk heldigvis fint på mandagsmorgen, selv om det føltes som om alt gikk galt. Rakk nesten ikke flyet (ikke lurt å bestille fly klokken 6 om morgenen) og måtte springe til gaten som lå helt i enden av flyplassen (lover dere at det var laangt). Måtte "snike" i sikkerthetskøen og fikk egentlig ikke lov til å sjekke inn da jeg kom en smule forsent. Men med et smil om munnen kommer man som regel langt.


// Virgin America kan gjerne få komme å fly meg rundt!

Anywho, nå skal jeg trene av meg metthetsføleslen jeg har etter middag og deretter lese videre på gastromedisin. Aah, life as a medstudent. The reading never ends!

Har dere gjort noe spennende siden sist?

Stavanger baby!

Tenkte bare å fortelle at jeg endte opp i Stavanger for helgen! Kommer updates om gårsdagen og intervju med Nikki Reed og Jackson Rathbone i morgen. Nå skal jeg kose med kjæresten min og feire at det er fredag! Wohoo!

Håper alle får en fin helg!

Nå starter den lange ventetida!

Da har vi plassert oss inntil gjerdet som avgrenser til den røde løperen utenfor Colosseum. De har pyntet med granbark til ære for filmen, men jeg som ikke har lest ut 4. boka forstår ikke helt sammenhengen. Men det finner jeg nok snart ut! Vi har kjøpt oss et fleecepledd fra Nille for å ikke fryse ihjel og har tatt med oss sitteundelag fra Orkanger. Hehe, så vi kan vel ikke klage. Skal sitte her ute til 2245 for da kommer Nikki Reed og Jackson Rathbone på den rødeløperen! Iih, gjett om vi gleder oss! Skal i alle fall rope som en crazy person for å få bilde. Vi skal tross alt sitte ute å vente i alt for lang tid! Men det blir verdt det! Twilight Breaking Dawn Part 2 - here we come!

Flere som skal se den siste filmen??

Lader opp til i morgen!

Twilight here we come - with Oda poda!

Ååh, gleder meg sånn til premieren på Oslo Colosseum i morgen! Vil jeg se noen av dere der

Savne dæ!

Hva er din favoritt?

Liker du Nelly Shoes og vil ha et par sko til litt over hundrelappen? Eller trenger du tips til en fin og billig julegave? Members.com har et stort utvalg av Nelly Shoes til opptil 70% rabatt! Shoe-heaven for en sko-elsker som meg. Kunne ikke gå bananas, men kjøpte meg et par svarte, stilige høyhælte lakksko i belønning til meg selv fordi jeg var så lenge på 3T i dag. Og som en liten motivasjonsboost til å lese resten av kvelden! Excuses, excuses.. Skulle gjerne kjøpt meg tre par til, men det for holde med et par i denne omgang. Tenkte dette skulle bli Stavanger sko, så slipper jeg å drasse med meg et par high heels hver gang jeg reiser fram og tilbake.

//Skoene finner du her. (Jeg kjøpte den i midten)

ps: til anonym: jeg kan lage en skovideo, men må ha fri mens det enda er dagslys ute. Kanskje neste uke!

Har du en favoritt?

Søndagstema - testosteron

Nå er det alt for lenge siden jeg har skrevet et søndagstema. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har på en måte unngått det litt. Tror det har med inspirasjonen og tiden å gjøre. Uansett, nå har jeg hatt så mange rare ideer til akkurat dette innlegget at jeg må prøve å skrive det. Hvorfor jeg har gått rundt og tenkt på testosteron og gutter, det er en annen sak. Haha, men hele temaet har fasinert meg og gjort meg undrende i det siste. So lets have some testosterone fun!


Testosteron er guttenes kjønnshormon og testosteronet gjør at guttene kommer i puberteten og utvikler penis, kroppsmasse, kroppshår og dypere stemme. Testosteronet er også nødvendig for normal seksualfunksjon og ereksjon. Man kan vel understreke at testosteronet er et nyttig hormon, men av og til får det meg til å lure. Man kan vel ikke basere gutters oppførsel på det at de har masse testosteron i kroppen, men det er nok med på å avgjøre litt. Ta for eksempel en singel gutt ute på byen. Er han ikke på utkikk etter et langt og lykkelig forhold, kan du nesten banne på at dette testosteronet gjør at han er desperat etter et one night stand. Jenta kan være så søt hun bare vil, for gutten vil garantert noe annet når lysene på utestedet skrus på og det er på tide å gå hjem.. Det er nesten litt rart å tenke på at single jenter (ikke alle, men helt sikkert mange) går ut på byen i håp om å finne the one. Mens gutta er ute på byen i håp om å finne en jente som duger for ei natt. Haha, dette blir vel kanskje satt litt på spissen. Men dere skjønner essensen i det jeg skriver.


Det som fikk meg til å begynne å skrive dette innlegget var en høylytt guttegjeng på bussen som jeg sverger på at måtte være i puberteten. Det lyste testosteron på lang vei. Han ene hadde fått baksiden med hormoner og hadde ansiktet fult av acne, han andre hadde fått utdelt en god del veksthormon og det var tydelig at stemmen var i stemmeskifte. Han siste husker jeg ikke så mye av, men det var tydelig at han prøvde på sitt beste å være skikkelig kul. De satt rett foran meg, men jeg tror ikke passasjerene bak i bussen hadde problemer med å høre dem heller. Her var det snakk om hvem som kunne pumpe mest jern på trening, det var konkurranse om hvem som best kunne herme etter en fyr som de tydligvis gikk i klasse med og det var snakk om puling. Ja, sistnevnte var de veldig glad i å snakke om. Selv om han ene begynte å rødme litt da temaet kom opp.

For meg som satt bak var det bare underholdene å høre på. Men det fikk meg virkelig til å begynne å tenke litt. Hadde det vært en jentegjeng som satt foran meg hadde nok temaet heller vært sminke, gutter og litt baksnakking. De hadde hvisket til hverandre og fnist med et litt ondskapsfult smil. Det er helt klart at det er en forskjell på oss. Men det er vel kanskje en bra ting. Når vi snakker om forskjeller her, så kan vi ikke unngå å gå innpå temaet sex. I følge mine erfaringer så er gutter mer sexfikserte enn jenter. Så nettopp et program på NRK der de gikk rundt å spurte ulike par om hvor ofte de hadde sex. Det fikk meg til å trekke litt på smilebåndene da mannen i forholdet sa at han skulle nok helst ønske seg at de hadde sex fire ganger i uken og så svarer konen at en gang i uken, det må nå være mer enn nok! Haha, er det ikke typisk?


Kan tenke meg det må være frustrerende for gutten å "hele tiden" måtte be om sex. De skulle vel helst ønske seg at jentene kastet seg over dem og tok saken i egne hender. Dette testosteronet kan ikke være enkelt å leve med. Tenk deg det å tenke på sex hele tiden. Ikke det at jeg vet om de gjør det hele tiden, men slik jeg har forstått det er det mange som gjør det. Eller hva med den situasjonen der plutselig noe begynner å stige under buksa, uten at man helt kan forklare hvorfor. Det skal ikke være lett å være gutt heller. Eller for alt jeg vet, så digger de det. Det er vel kanskje litt spennende å gjemme porno (ja, jeg tror de fleste gutter ser på det) fra foreldre og kjærester. Eller det å tilfredstille seg selv hver kveld. Det minner meg på den første gangen jeg hørte en gutt snakke om onanering. Jeg var vel 14-15 og husker jeg fikk et lite hjerteinfarkt når han fyren buste ut med at "ja, selvfølgelig runket han hver kveld. Hvordan skulle han ellers få til å sove om kvelden?". Haha, tror jeg trygt kan si at jeg var i sjokk resten av kvelden.


Ja, så hvordan skal man avslutte et slikt innlegg? Jeg er litt usikker selv. Jeg må vel understreke at alt jeg har skrevet ovenfor trenger ikke å være faktabasert. Heller mer slik jeg tenker meg at ting er ut i fra det jeg selv har erfart, hørt andre snakke om fortelle meg og så videre. Men regner med dere forstår det. En ting er i alle fall sikkert og det er at gutter er flotte. Og jeg er glad for at jeg har min personlige armkrok å ligge i! 

Hva tenker dere rundt dette?
Gøy med søndagstema igjen? 

Sweet rock

Siden det er farsdag i dag (gratulerer pappa!), er det en god anledning til å pynte seg. Både for deg selv og din kjære far. Ikke det at han kommer til å legge merke til det, men det er verdt et forsøk. Selv har jeg planlagt et sweet outfit blanda med litt rock. Den søte delen for pappa og den rocka delen for meg selv. Men til tross for det ikke-bruke-penger-før-du-drar-til-London-forbudet mitt må jeg gjøre noen små justeringer. Vi skal reise hjem til Oda og kjæresten å feire farsdag med kake, gaver og Lunakos. Så dette blir en koselig søndag. Skal prøve å få skrevet ferdig et søndagstema jeg har hatt surrende og gått oppe i hodet mitt en god stund nå. Det er på tide at jeg begynner med det igjen, syns dere ikke? Uansett, kom tilbake senere ikveld for litt testosteron-fun!
Sweet vs Rock

Clutch Mulberry, kjole her, jakke bankfashion-uk, sko her og belte Diane Von Furstenberg. 

Skal dere feire farsdag i dag?

 

What I got from America

På tirsdag kom Oda og pappa hjem fra Amerikaturen sin. Selv om jeg gjerne skulle ha vært med dem når de var på maskeradeball, privat omvisning på Google og roadtrips rundt omkring i California, var det et lite plaster på såret at de hadde med seg en god del fine ting til meg når de kom hjem. Undertøy fra Victoria's Secret og jakke fra Canada Goose er vel ikke noe å klage over. Ble meget fornøyd med undertøyet. Det passet meg perfekt, både naughty and nice, glitter and spice! Hehe, så nå gjelder det bare å komme seg gjennom den pillefri-uka så blir det nytt tøy for kroppen! (for en setning..) Anywho, jakken var også fiin. Men skulle gjerne ønsket at den var litt blåere. Ligner litt på den svarte jeg har bortsett fra at denne er splitter ny, ren og pen.


// Blitzen gjør den blåere enn den egentlig er.


// Blir i alle fall goldilicious med dette på!

Hva syns dere?

Ønskeliste til jul!

Siden jeg skal til London snart har jeg allerede planlagt hva jeg ønsker å kjøpe til meg selv til jul. Altså de er ikke fra meg selv, men jeg må kjøpe gavene selv. Enkleste måten å bli fornøyd på. Men litt kjedlig på julaften når man vet hva som ligger i julenissepapiret under treet. Syns virkelig ikke det er lenge siden det var jul jeg. Husker jeg ønsket meg Mac, Mulberry-veske og Kurt Gieger sko, og jammen fikk jeg ikke det jeg ønsket meg også. Da Daniel for en uke siden spurte hva jeg ønsket meg til jul, hadde jeg ikke et svar å gi han. Kunne ikke komme på en eneste ting jeg ville ha, eller trengte. Nå har julegave-tanken surret rundt i hodet mitt og dette er det jeg foreløbig har kommet fram til...

 

Wishlist
Åh, det finnes så mye fint der ute. The crystal bra og Mulberry clutchen tror jeg er et sikkerstikk. Ellers så har jeg veldig lyst på navy blue Hunter boots og et speilreflekskamera til bloggen!
Hvilke julegaveønsker har dere til jul?

London calling!

Tror helt jeg har glemt av å fortelle dere det, men i slutten av denne måneden skal jeg og Karen til London! Jeg gleder meg som en liten unge til å sippe champagne fra fancy utesteder og gå amok på Victoria's Secret, Lipsy, Top Shop, Hunter, Guess, Jones & Jones, Louis Vuitton and the list goes on! Har ikke vært i London siden jeg var 13-14 år eller noe, og det begynner å bli en god stund siden. Så det er på høy tid at jeg besøker byen igjen. Vet egentlig ikke hva jeg har i vente, men jeg regner med at jeg blir fornøyd. Vi skal bo på dette hotellet midt i sentrum og ikke langt unna Oxford Street!

Gleder meg til å reise med Karen igjen. Sist gang vi var ute å reiste sammen var i November i fjor. Da var vi i Milano og det hele endte med at jeg brakk foten. Haha, det er i alle fall en ferie jeg aldri kommer til å glemme. Krysser fingre og tær for at det samme ikke gjentar seg i år. Rosa gips og krykker var so last year!

Har dere vært i London?

60-kronerskupp!

Fikk et gavekort på hundrekroner på n to the elly og siden jeg har gitt meg selv bruke-pengene-mine-forbud, måtte jeg prøve å finne noe til 60 kroner siden frakten kommer på 39. Det var ikke en enkel oppgave, men endte til slutt opp med denne korall-fargede cut out kjolen fra Elise Ryan. Er ganske så fornøyd skal jeg si dere. Er ikke hver dag man får en kjole i posten, uten å betale for det. Hehe, eller når jeg tenker meg om så hender det av og til. Jeg har størrelsen x-small, men syns faktisk at den var bittelitt stor i størrelsen. Må bare komme meg til varmere strøk hvor jeg forhåpentligvis kan bruke den. Absolutt en fin og billig gave til seg selv eller noen andre. Det er jo tross alt snart jul!

Hva syns dere?

webcam-loveWebcam på Macen er bestandig kjekt å ha. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten ♥

What a night!

.. og ikke i en positiv forstand. Jeg var egentlig ikke i humør for å gå ut i går, men tenkte at en flaske med sprudlevann ville skifte på humøret. Det gjør som regel det. Men det å gå ut på byen er ikke like gøy når man har kjæreste. Det er ikke til å unngå at det er et skikkelig kjøttmarked der ute, og det finnes så mye rart. Man kan selvfølgelig gå ut med jentevenner og ha det gøy med dem, uten gutter. Men når vennene du går ut med er single, blir det som regel involvert en gutt eller to. Det verste var han fyren som var så sykt høy på pæra. Han bare "vet du hvilken skole jeg går på?" "Jeg går faktisk på BI". Jeg skjønte ikke om det skulle være imponerende eller ei. Jeg fant i alle fall ikke han en smule imponerende. Heller mer irriterende. Jeg skjønner meg heller ikke helt på gutter. Eller så er det bare meg som savner Daniel så fælt at jeg setter ut piggene når det motsatte kjønn nærmer seg. Haha, det er litt priceless. Jeg lever i alle fall opp til de svarte piggskoene jeg brukte i går.

Det som gjorde kvelden enda "bedre" var at skoene mine ble stjålet! Dere skjønner, jeg har bestandig med et ekstra par sko ute på byen slik at jeg slipper å gå hjem i høye hæler og da jeg skulle hente de svarte støvlettene mine på RAUS i går var de helt borte. Jeg skjønner det ikke. Hvem ved sine fulle fem stjeler et par sko ute på byen? Merker jeg blir irritert og lei bare jeg tenker på det. De skoene har varmet føttene mine i sitt tredje år nå, og plutselig er de borte. Får bare håpe personen som tok dem angrer, og leverer de tilbake på RAUS.

Dagens trøst har derfor vært å kose med Luna. Den lille hårballen får meg i alle fall i godt humør. Trenger det etter gårsdagen. Hehe, det var forresten ikke bare mas og tjas ute i går da. Hadde det kjempegøy på jenteforspill med Annette og noen fra jobben hennes. Frøken A får meg bestandig i godt humør med det sprudlende humøret sitt og den eventyrlystne personligheten. Det blir med andre ord ikke kjedelig rundt henne. Anywho, nå skal jeg kose litt mer med Luna og lære henne high five. Ble så inspirert av hunden til Carin Elise i går.


Har dere hatt en fin helg?

Du Luna, du Luna..

Jeg har plutselig blitt tante Hanna til den lille kattungen til Oda og Øystein. Oda er i USA og Øystein på Oppdal, så da havnet kattepusen hjem til oss for helgen. Jeg har enda ikke hilst på denne lille krabaten og jeg tror hun syns jeg er litt skummel. For hver gang jeg prøver å løfte henne opp for å kose, setter hun klørne i meg og hopper ned. Hahah, jeg skjønner ikke hva jeg gjør galt. Det eneste hun vil er å hoppe fra sofa til sofa, sprette opp i vinduskarmen og gjemme seg bak TVen. Jeg prøver fortvilt å lese på gastromedisin, mens Luna sniker seg bak meg for å angripe håret mitt. Tror jeg kan glemme lesingen for en stund! Denne kattepusen er virkelig hyperaktiv. Blir ikke kattunger slitne tilslutt? Må innrømme at jeg aldri har passet på en før. Selv vil jeg bare kose, men det er hun ikke interessert i. Til tross for at hun skraper opp sofaen, river meg i håret og bekker ned mamma sin blomstervase så kan jeg ikke bli sint. Hun er jo tross alt bare en søt liten kattepus!

Noen tips til å få henne til å roe ned et par hakk?

Tonights look

Jeg skal på middag med mamma (igjen) og så møte Hanne i byen for å dra på MedHum revyen sammen! I morgen skal jeg ut med bestevenn og riste hoftene våre på byen. Hehe, dette må bare bli en bra helg. Har pyntet meg med glitter øyenskygge fra Make Up Store og knallrosa leppestift fra Mac. 

Ha en kjempefin fredag, godinger!

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits