Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


november 2011

Grafitti!

Oda bestemte seg for å gå litt amok med en sprittusj på gipsen min i sted. Hun hadde egentlig ikke lov til å tegne på den før etter helgen (jeg vil at den skal være rosa og fin ei lita stund i alle fall). Men så ringer hun Daniel, eller han ringte meg og så tar hun telefonen for å få Daniel over på sin side. Det hele ender i alle fall med at de planlegger at hun skal skrive OPPTATT under gipsen min, og at Daniel kommer å tar deg hvis du ikke er snill mot meg! Haha, ble egentlig ganske komisk. Dessuten likte jeg den fine juleengelen hun tegnet ved siden av!Legg merke til smilefjeset og surfjeset på tærne mine! Haha, Oda altsåå. Bildet beskriver forresten veldig godt hvordan jeg tilbringer dagene mine nå. I stua med Mac'en på fanget og embryologi boka like ved!

Så, hva syns dere om "pynten"?

Born to be girly!

Er dere ikke enige?

søkkvåt og god!

Har nettopp kommet hjem fra første skoledag etter "uhellet", og både jeg og gipsen er søkkvåt etter det kraftige regnværet som befant seg i Trondheim. Ble så kald til slutt at storebror måtte føne meg tørr. Haha, ganske komisk.

Bortsett fra dette var det veldig godt å komme tilbake på skolen. Godt å være sosial igjen, og veldig fint å få litt trøst av medstudentene mine! Til og med foreleseren kom bort å gå meg masse gode råd til hva jeg burde gjøre for at det skulle gro fortere og ikke brytes opp igjen. Hun skremte meg litt med gipsen da. Hun fortalte at det godt kunne hende at jeg måtte ha den på i 7 uker! Er det virkeligheten tror jeg at jeg kommer til å gå på veggen! Forhåpentligvis gror bruddet fort siden jeg er ung og sprek! Har dere hatt en fin dag på skolen?

Filmsnutt fra flyplassen!

Fant nettopp denne filmsnutten mellom alle bildene mine fra Milano, og tenkte at når vi først filmen den så måtte den få se dagens lys. Haha. Karen syns det var så morsomt at jeg ble trillet rundt i rullestol, så hun bestemte seg for å filme meg der jeg satt hjelpesløs og i smerter. That's what friends are for? Er det ikke?

 hihi ♥

Gladlaks!

Take me back to Friday-night, sier jeg bare! Hehe, da var humøret på topp og jeg smilte fra topp til tå! Her er jeg sammen med mister handsome som Karen og jeg kalte han. Han var høy og mørk og de andre jentene kalte han bare kosebamsen! Haha, ikke spør meg hvofor. Ved første møte var han nok litt "overfladisk", men etter ei stund viste det seg at han var veldig hyggelig. Don't judge the book by the cover!

Ny yndlingsjakke!

Noen av dere har kommentert hvor den nye jakken min er fra, pris og så videre. Derfor tenkte jeg å infomere dere om dette nå. Hehe, mer bloggete enn dette blir det ikke. Anyways jakken er fra Zara og jeg måtte betale 125 euro for den. (omtrent 975 kroner). Om de har den i Norge vet jeg ikke, men regner med det.


// Haha, litt komisk med den selvlysende gipsen!

Er uansett veldig glad i den nye jakken min. Den gir varme når kulden står på som verst, og hetten gir meg en litt red riding hood følelse, og det liker jeg. Det er en slik type jakke man bare kan gjemme seg under når ting er litt trist og lei, og det trenger vel jeg akkurat nå.

btw, sykt kult at jeg nå har fått 300 likes på facebooksiden min. Hihi, love it!

Hva syns dere om jakken?

Opp og ned, og fram og tilbake!

Da pappa kom og hentet meg på flyplassen i gårkveld fikk jeg en skikkelig stor klump i halsen. Etter å ha reist siden klokken 09.00 søndagsmorgen, var jeg skikkelig sliten. og jeg trodde helt ærlig at jeg aldri skulle komme meg hjem. Hadde litt dårlig samvittighet da foten min okkuperte 3 seter på flyet slik at to av passasjerene ikke fikk være med. Men uheldigvis var det ikke noe jeg kunne gjøre med det. Det var uansett veldig godt å komme hjem selv om formen ikke er helt på topp.


// Det var utrolig mange som glodde når jeg ble trillet rundt i rullestol. Litt ubehagelig faktisk.

Dagen i dag har jeg brukt på St. Olavs hospital for å få en second opinion på bruddet i foten. Og herremin for en utrolig lang dag. Nå har jeg virkelig fått smaken på hvordan det er å være pasient å bruke hele dagen på venterommet! Først var jeg på røntgen, men de så ingenting under den hvite store gipsen, så da måtte jeg ta den av å få ny røntgentime. Var forresten godt å gå uten gips i noen timer, lufte foten litt. Haha.

Uansett, etter røntgen nummer 2 er legene usikker på om jeg har et brudd i foten eller ikke. Bruddet er så lite at det er vanskelig å si om det er brudd eller noe annet. Men turnuslegen ville være på den sikre siden å gipse meg alikevel. Så kan man heller ta den av om røntgenlegen bestemmer at det ikke er brudd. Jeg håper selvfølgelig på sistnevnte, men man kan aldri vite. Er mye mer fornøyd med den gipsen jeg fikk i dag! Se på den fine fargen!Når jeg har kommet meg litt vil jeg poste innkjøp og opplevelser fra Milano. Nå er jeg faktisk helt utslått og min største bekymring er hvordan jeg skal komme meg til skolen!

Hvordan går det med dere forresten? Bedre enn meg håper jeg!

Et lite pust i bakken!

Den første flyturen gikk fint. Nå er det bare to igjen før jeg kan komme hjem til trøst!Haha, sexy mama!

I'm coming home!

Nå har vi nettopp pakket ned de siste høy-hælte skoene som jeg forøvrig ikke kan bruke på 1-2 måneder, og lukket igjen kofferten. Jeg dro nedover til Milano med 16 kilo i kofferten, og reiser hjem igjen med 23. Noe som betyr at jeg i alle fall har klart å gjøre noe fornuftig mens jeg har vært her! 

Jeg lurer virkelig på hvordan denne dagen skal gå. Krykker, gips og flyplass er noe jeg ikke har vært med på før. Så må innrømme at jeg gruer meg litt. Det blir ikke bedre av at hendene mine er helt såre etter å ha gått med krykker i hele går. Vi skulle kanskje ha droppet middagen på Armani/Nobu, men tatt i betrakting av hvordan det var det var det helt klart verdt det. 

Vil forresten oppdatere dere om alt som skjedde i Milano når jeg kommer hjem. Nå drar vi til flyplassen og vips så er jeg hjemme igjen.

Ønsk oss god tur!

Dette er meg nå!Hvordan i all verden jeg har klart å få til dette vet jeg ikke! Eller jeg har vel en liten mistanke om hva og hvorfor alt dette har skjedd! 1 + 2 er 3 og plutselig havnet Hanna på sykehuset! Haha, ikke bra.

Jeg har altså klart å brekke foten å må gå på krykker frem til jul. Selve opplevelsen på sykehuset var en berg og dalbane med følelser og da han italienske doktoren begynte å gipse foten min uten å fortelle meg hva som hadde skjedd (vi hadde nemlig store språkproblemer) kom tårene trillende nedover som en foss jeg ikke klarte å skru av!

 

Får helt vondt inne i meg når jeg tenker på det. Selv om alle på sykehuset var veldig behjelpelig var det så store språkvansker at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre. Da jeg skulle ta røntgen var det 3 forskjellige personer som skulle spørre om jeg var gravid og det var virkelig vanskelig. Hun ene begynte å lage en gravidmage, mens en annen fyr bare klappet meg på magen. Haha, priceless.

 Men det som var mest komisk av alt som skjedde var da jeg måtte gå hjem i trusa.  Dere skjønner, jeg hadde på meg den nye buksa jeg kjøpte på Zara i går og den er trangere enn trangest. Det var altså helt umulig å få den over gipsen og jeg hadde ikke med meg en reserve bukse i veska for å si det sånn. Derfor gikk jeg der med halve rumpa bar. Pinlig sier du? Eeh, jaa!

 

Til tross for en brukket fot og alt for mye hjemlengsel, måtte jeg ikke la dette ta knekken på Milano oppholdet. Så derfor brukte jeg resten av ettermiddagen på shopping. Endte opp på Guess hvor jeg kjøpte meg en nydelig vinterjakke. Har så mye fint å vise til dere når jeg kommer hjem i morgen. Hvis jeg kommer meg hjem da. Den foten begynner å bli et ganske stort problem.

Takk for alle de fine god-bedring kommentarene forresten! Og alle dere der hjemme som har prøvd å ringe eller sendt koselige meldinger. Det hjelper veldig på humøret! ♥

På sykehuset!

Sjur / storebror:

Nettopp vært på telefonen med Hanna, hun er på sykehuset i Milano grunnet hendelser som skjedde i går.
Hun har ikke tilgang til internett og får ikke postet dette selv, men regner med å oppdatere dere i kveld, kanskje.

Shake your ass!

Bare en liten tur innom bloggen for å fortelle dere at jeg fortsatt lever! Har det superkjekt i Milano og vil virkelig ikke dra hjem på søndag. I dag har hele dagen gått med på sightseeing og shopping og bena verker verre enn verst. Men likevel skal vi ta på oss de høye hælene å dra ut med en fyr vi ble kjent med via Unnisøt som bodde i Milano i sommer!

Kos dere hjemme i Norge ikveld ♥

Framme i Milano!

Ja, da sitter jeg endelig i hotellsengen etter å ha vært på reisefot i et og et halvt døgn. Kroppen er helt utslitt, rumpa verker og jeg føler meg skitten selv om jeg har hatt den lengste dusjen i dusjingens historie. Men, og dette er et stort men. Milano er helt klart verdt det! Vi har enda ikke rukket å oppleve så mye. Vi landet på flyplassen litt før 5, og kom oss ikke ut før klokken begynte å nærme seg 8.

Dere skjønner, vi skulle prøve oss på å ta flytoget, men det gikk ikke helt etter planen. Først ble alle togene forsinket, for det var noe feil med jernbane-linjen. Og så finner vi ut at vi har blitt lurt! Vi ble solgt togbilletter som hadde gått ut for en uke siden. Jeg har aldri opplevd noe lignende før, og vi følte oss veldig begge dumme. Haha. Etter å ha ventet på det irriterende toget i 2 timer ga vi opp og tok en overpriset taxi rett til hotellet.Bortsett fra uflaksen vi hadde på flyplassen er jeg hittil veldig fornøyd med Milano. Vi har nettopp vært ute å smakt på skikkelig italiensk pizza som smakte yummie. Og nå skal jeg endelig la kroppen få entre drømmeland! Vi snakkes i morgen søtinger.

ps: innlegget ble skrevet i går, men fikk ikke til å poste det på grunn av problemer med internettet. Nå har jeg hatt en god natt med masse søvn og skal ut å ta Milano med storm. Så vi snakkes når vi kommer "hjem" igjen!

Håper alle sammen får en fin lørdag ♥

At Victoria's Secret.

Gjett hva jeg og Karen har brukt de to siste timene på?

Alle som gjettet: Åh, de har sikkert brukt tiden på å shoppe på Victoria's Secret, gjettet riktig! 

Åh, jeg er en stykk lykkelig Hanna. Victoria's Secret er virkelig drømmestedet å shoppe. De har så utrolig mye fint der. Det eneste skuffende var at de ikke solgte BH'er. Men det var så mye annet kult der så jeg klarte alikevel å svi av noen kroner. Kjøpte bursdagsgave til bestevenn også, så nå kan jeg ha litt bedre samvtittighet over at hun får gaven sin to måneder for sent.Kan vise dere hva jeg har kjøpt litt senere. Nå skal vi tulle oss ferdig med webcam-bilder, og så setter vi oss på flyet til Milano. Gleder meg!
Italy soon!

Da er det ikke lenge til jeg setter mine ben for første gang på italiensk jord. I mogen tidlig møter jeg Karen på gardemoen og så flyr vi rett til Milano! (Skal bare en liten tur innom Amsterdam først, for å prøve å finne Victoria's Secret butikken de har på flyplassen!) Åh, som jeg gleder meg! Håper virkelig Milano er fint.

Da jeg kom hjem fra skolen i dag, lå det to hentelapper i postkassa mi. Som betyr at jeg er en kjole og et par sko rikere! Perfekt, siden jeg skal ut å reise i morgen. Viser dere kjolen og skoene senere, men kan si så mye som at jeg kommer til å glitre fra topp til tå! hihi.

Nå er jeg på vei til Oslo, skal ta toget så kommer til å bli en lang natt. Men jeg overlever vel. Alt for å handle inn julegavene i Milano!

Noen som har vært i Italia eller Milano før?

Baby-Hanna (Da "dør" vi litt sammen)

Da er filmen lastet opp og jeg er nesten klar for å vise mine mindre-sjarmerende sider. Stellebord-episoden er bare en liten del av en ellers ganske flau film. La oss bare si at jeg ikke likte oppmerksomhet like godt på den tiden som jeg gjør nå! Mens sminke igjen, har vært min aller beste venn. Må innrømme at jeg trekker litt på smilebåndene når jeg på 5årsdagen min sier: "Pappa, finn sminken min!" Haha, jeg var litt søt da.

Kjenner også at jeg blir litt trist og vemodig når jeg ser på filmen. Savner den trygge barndommen uten bekymringer, stress og en eksamen å lese på! Bare lek og moro, og misting av melketenner. Forresten, dere som lurer på hva min ekte hårfarge er. Det vises veldig godt på denne filmen. Er nesten mørk som natten jeg. Hm, rart å tenke på her jeg sitter og lyser opp stua.

 

Såå, hva syns dere?

laster opp!

siden så mange av dere ville at jeg skulle poste den "flaue" baby-filmen av meg selv holder jeg på å laste den opp på nettet nå. Så da får dere se den snart! 

Da gjenstår det bare å si, gled dere! Hihi.

Dagens!

Haha, jeg må bare le litt for meg selv. Fikk nettopp denne beskjeden på facebook og da kan jeg ikke gjøre annet enn å trekke på smilebåndene. Hoho, strømper in my ♥

Hvordan kan hverdagen være kjedelig med kommentarer som dette?

Hva er det morsomste dere har opplevd hittil i dag?

Sløv uten dop!

God kveld kjære blogglesere! Vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men det er vel bare å starte en plass. I helgen har jeg altså hatt besøk av Daniel og han har gjort meg sløv uten dop! Virkelig, vi gjør ikke annet enn å sløve rundt og det tar mange timer før noen av oss gidder å sjekke klokka for å finne ut hvor lenge vi egentlig har sovet! Flaut å innrømme det, men vi er noen sovedyr når vi er sammen! Haha, er veldig koselig da. Men kjenner at jeg ikke klarer flere uker av denne måten å være på. Nå har jeg så masse energi og glede inne i meg at jeg holder på å sprekke!Sa i går at søndagstemaet kom litt senere enn vanlig, men tror at vi heller venter til neste søndag. Det føles ikke helt rett å poste innlegget på en mandag, eller tirsdag for den slags skyld. Så da har jeg heller 6 hele dager på å sette sammen et underholdene innlegg til dere. Tenkte jeg skulle skrive om kroppshår og barbering, eller avstandsforhold. Vi får se hva det blir til. Burde vel egentlig sette igang å skrive det nå, for reiser jo til Milano på torsdag, så kommer til å være en travel jente i hele helgen! Ellers har helgen min vært perfekt! Litt surmuling her og der, men det må man tåle. Jeg kan furte ganske lenge om jeg ikke får det slik jeg vil. Det jeg ikke skjønner der og da er at det bare er meg selv det går ut over. Tror jeg har en eller annen idé om at hvis jeg bare er "lei meg" nok så vil noen synes synd på meg. Men tror nok heller at de tenker: "skjerp deg lille venn!" Hehe, ikke lett å være jente altså.

Åh, nå kom jeg på noe flaut som hente i går. Mamma skulle absolutt vise Daniel en baby-film av meg og jeg tenkte at når jeg var baby var jeg så søt at det spilte ikke noen rolle. Men den gang ei. La oss si det sånn at de hadde filmet pappa som skiftet bleie på meg på stellebordet og sier: "Ja, Hanna... La oss bare være veldig glad for at det ikke er lukt på filmkameraet! Haha, jeg døør. Kanskje jeg skal vise dere filmen så kan dere "dø" sammen med meg!

Kommer tilbake snart!

Skal bare kjøre Daniel til flyplassen nå, så kommer jeg tilbake og skal skrive et skikkelig blogginnlegg! Wohoo!
kidnappet

Mamma og Oda har kidnappet Daniel for å spille Jernteppe. Så nå skal virkelig kunnskapene til Daniel testes. Haha. Uansett, jeg hadde planlagt at Daniel skulle svare på søndagstema i dag, for å gjøre det litt mer spennende. Men siden vi nå sitter her og spiller kommer søndagstemaet litt senere i kveld. Håper det går greit godinger.

Hva gjør dere ikveld?

Update

Dette går virkelig ikke helt etter planen. Tror alle sammen har bestemt seg for å gå i mot meg og flaue meg skikkelig ut! Her snakker vi om ultraflaue historier fra barndommen som gjør at jeg blir rødere enn en tomat i ansiktet. Ååh, jeg dauer her jeg sitter. Haha, forhåpentligvis går det bedre litt senere. I sted var det så galt at jeg nesten skle av skolen og ville gjømme meg under stolen. Ikke et bra tegn. Hvorfor har jeg gjort så mange flaue ting i løpet av livet som gjør at andre kan le på min bekostning?

Slenger med et bilde Annette tok i går. Har enda ikke turt å se på mine egne bilder. Redd for hva jeg kommer til å finne der. Haha.

Hvilken type familie har dere?

gossip tid!

Nå kom nettopp Annette inn døren for å ta igjen alt gossip-praten som skjedde på gossip i går! Haha, kjente jeg var veldig stresset når jeg våknet i dag for det skjedde en del crazyting! Men det var i går, og nå er vi ferdig med det!

Kommer med litt mer detaljert oppdatering senere. Nå skal vi dra hjem til Orkanger for å spise søndagsmiddag med familien. Jeez, lurer på hvem som er mest nervøs av Daniel og meg!


// Åh, vi hadde det sykt bra ute i går!

Ønsk meg lykke til?

You guessed right!

Jeg føler egentlig at dere kjenner meg ganske godt siden alle sammen klarte å gjette riktig i forrig innlegg! Men jeg deler jo det meste med dere, og er 100 % ærlig om det jeg skriver så er kanskje ikke så rart!

I dag har jeg altså brukt dagen på å vise fram Trondheim til Daniel. Hittil så er han ganske imponert, og mener at det er en fin by jeg lever i. Det eneste negative var visst trafikken. Tror vi stod en halvtime i bilkø for å komme oss inn til Trondheim Torg og rørte oss kanskje 30 cm. Haha, ikke bra.

Nå skal vi sprette champagne flaska jeg kjøpte og så skal vi møte Andreas. Andreas er forresten grunnen til at jeg i det hele tatt kjenner Daniel. Det er litt morsomt å tenke på.Har dere hatt en fin dag så langt?

Jule outfit!

Nå har jeg nettopp tilbringt de siste timene på et forspill til en fest jeg egentlig ikke skulle på. Meen, koselig var det alikevel! Det er julefest på medisin og det betyr julesanger, nisseluer og god stemning! Mens de fortsetter festen videre på ei hytte i bymarka dro jeg hjem for å superrydde hele leiligheten! Etter på skal jeg kjøre på flyplassen for å hente noen. Klarer dere å gjette hvem?!

Kjøpe eller ikke kjøpe?

Disse skoene er de kuleste jeg har sett på utrolig lenge!
// Skoene kan man finne her.

Mamma sier at jeg ikke bør kjøpe de fordi jeg har alt for mange svarte sko fra før av.
Mens Hanna sier. " Eeh, go for it!"

Hva sier dere? Kjøpe eller ikke kjøpe? 

 

Premiere på Breaking Dawn!

Som jeg har nevnt et par ganger tidligere nå så var filmen kjempebra! Jeg anbefaler virkelig alle som har litt sansen for twilight å dra å se den. Men, og dette er et stort men. Du må ha sett de tidligere filmene fra før av for å få noe ut av denne filmen. For hendelsene bygger på alt det som har skjedd i film 1 til 3.

Selv var jeg helt på gråten mange ganger under filmen. Det er så mange romantiske hendelser, og man blir så glad på Bella og Edwards vegne at man kan ikke gjøre annet enn å felle en liten tåre. Den scenen jeg likte aller best er scenen før den store sex-scenen som alle har snakket om. Følelsene som går igjennom Bella da er så gjenkjennelige og Kristen Stewart gjør en formidabel jobb med å få frem nervøsiteten og spenningen.


// Sending some love to Robert ♥


// Foran the black carpet!

Før selve filmen begynte stod vi ute i kulda og frøs rumpene av oss. Tror vi møtte opp klokken 8, og da var det 3 timer til det i det hele tatt skulle foregå noe. Gud, det var en kald ventetid, jeg fikk frostskader under foten og kramper i tærne. Men det var helt klart verdt det! Vi sto helt fremst ved den svarte løperen, og hadde den perfekte plass til å hilse på kjendis-skuespilleren fra L.A som skulle komme å introdusere filmen! Da Elizabeth Reaser (Esme Cullen), altså moren til våre kjære Edward kom, gikk alle helt bananas og skrek som små unger!

Elizabeth var forresten veldig hyggelig, og stilte gladelig opp på et bilde. Haha, typisk meg at jeg ikke ble fornøyd med det første, og bare roper ut: "Vi måå ta ett til!". Haha, heldigvis sa hun, "of course, honey", og så var det bare å smile sitt fineste smil!


// For en utrolig vakker dame! Selv så jeg litt "rusty" ut etter å ha stått ut i kulden i 3 timer!

Her er en liten filmsnurt av gårsdagens hendelser. Følte jeg måtte filme litt, så dere også kunne bli med på moroa!

Hva syns dere forresten om twilight?

Meget fornøyd!

Jeg har bare en ting å si og det er: amazing! Fyy søren for en utrolig bra film! Jeg ble helt dratt inn i Twilight-verdenen fra start til slutt, og skjønte ikke helt hvor jeg var når de plutselig skrudde på lyset og filmen var over! Jeg skal helt klart se filmen en gang til om ikke så alt for lenge. Har abstinenser her jeg sitter!Nå skal jeg se over alle bildene jeg har tatt og snekre sammen en liten film fra den røde løperen. I mens kan dere kose dere med bildet som Topp tok av oss i går! (Er det første bilde som kommer opp i bildeavleseren)

amazing!

Det er superkaldt ute, men det er helt klart verdt det for dette blir gøy!

Noen blogglesere som skal hit ikveld?

On my way to Oslo!

Iih, da har dagen endelig kommet! Dere aner ikke hvor lenge jeg har ventet på denne dagen og nå er den endelig her! Crazyness! Jeg snakker selvfølgelig om premieren på Breaking Dawn! Oh yeah! Dette skal bli en utrolig bra kveld, det er jeg helt sikker på. Jeg er forresten sykt spent på hva som egentlig skal skje i kveld. Jeg har enda ikke begynt å lese bok 4, og har ikke sett en eneste trailer bortsett fra den ene gangen jeg var på kino med Ingvild. Så dette kan bli spennende. Oda prøver å lure meg med at Bella dumper Edward og stikker av med Jacob. Men jeg vet ikke helt om jeg skal stole blindt på henne.


// premieren på New Moon for en del år tilbake. Tiden flyr sier jeg bare!

Nå er jeg på flyplassen og skal snart gå om bord flyet til Oslo. Snakkes når jeg er trygt fremme hos Vesla!

Ønsk meg god tur!

What to wear?

Nå har jeg brukt den siste timen på å sikle på den svarte sofaen, i stedet for å poste dette innlegget som det var meningen at jeg skulle gjøre. Jaja, man kan ikke følge planene sine slavisk heller! Hehe. Meningen med dette innlegget var å få litt input fra dere om hva jeg skal på ha meg på twilight premieren på Oslo Colosseum i morgen kveld! Jeg kan velge mellom disse antrekkene.


// Antrekk A: kjole fra Asos sammen med nettingstrømpebukse og sko her i fra.


// Antrekk B: Svart kjole fra Acne og masse attitude!


// Antrekk C: Hvit kjole fra Jones & Jones sammen med en skinnjakke fra Guess!

Skal jeg velge A, B, C eller alternativ D som vil si ingen av de 3?

working 8 to 4!

Bah, gjett om jeg er en stykk sliten Hanna. Hadde litt for lite nattesøvn på grunn av en skypesamtale fra Amerika sent i går kveld, og så har jeg vært på skolen fra 8 til 4 i dag! Slutten av skoledagen var forresten veldig interessant, fordi vi hadde ferdighetslab der vi undersøkte gravide! Har egentlig ikke hatt så mye erfaring med gravide før, så dette syns jeg var veldig spennende. Bare det å høre hjertefrekvens fra fosteret fikk det til å krible i magen. Og det å faktisk kjenne etter hvor hodet til fosteret ligger var veldig gøy!

Nå er det middagstid, og så må jeg planlegge morgendagen. Da står Oslo og premiere på breaking dawn - del 1 på planen! Ååh, som jeg gleder meg!Flere enn meg som har hatt en lang skoledag?

Lesetid for flinke piker!

Jeg tar meg fri fra den kreative bloggingen i dag for å lese på hvordan tarmsystemet utvikler seg. Embryologi er noe kompliserte greier, så da er det godt å ha en pappa å ringe til som kan gjøre saken mer oppklarende. Visste dere forresten at lungene våre blir dannet fra tarmsystemet? Ganske fancy å tenke på.

Det gule på tegningen er endoderm som gir opphav til tarmsystemet. I midten av endoderm (midgut) er forbindelsen til navlestrengen slik at fosteret kan få næring. Når jeg leser på all denne embryologien er det rart å tenke på at det går så bra som det går. Nesten så jeg blir litt stresset når jeg selv skal ha en liten krabat voksende inne i "magen".

Nei, nå må jeg dukke ned i embryologiens verden igjen.Wish me luck!

Pictures on the wall!

Siden jeg har en fast vegg jeg bruker å ta antrekksbilder og sånt av meg selv på, sniker bildene av Marilyn Monroe og Audrey Hepburn seg med på mange av bildene mine. Etter dette er det flere av dere som har lurt på hvor jeg har kjøpt bildene, og det tenkte jeg å svare på nå. Begge to er plakater jeg har rammet inn selv, og plakatene har jeg kjøpt på allposters.no. Tror ikke jeg har betalt mer enn 100 kroner for en plakat, og leveringen er ganske rask. Så absolutt et nettsted å anbefale hvis du vil pynte opp veggen din!

også noen som har etterspurt å få se kjole- og skosamlingen min. Så det kan bli aktuelt etterhvert. Må bare dra til Milano og oppgradere den først. Hehe. Ellers så ligger jeg som et slakt på sofaen og prøver å få igjen energien etter trening. Bah, 3T er hardt!

Noen som har handlet på allposters før?

Søndagstema - selvtillit

Denne søndagen tenkte jeg å diskutere temaet selvtillit! En egenskap som er veldig viktig å ha, men som det bestandig ikke er like enkelt å skaffe seg! Selvtillit finnes i alle slags former og grader, og dosen selvtillit til en person varierer fra menneske til menneske. Noen er så heldig at de har blitt utdelt med en stor dose, mens andre igjen er litt mer usikre på seg selv. Jeg føler også selvtillit blir bedre med årene. Da har man drøssevis med erfaringer og er en god del sikrere på seg selv.Selv om selvtillit er vel og bra. Er det ikke bra å ha for mye av det heller. En person som det oser selvtillit av, kan faktisk bli oppfattet som kvalm og utrivelig hvis han/hun har alt for høye tanker om seg selv. Jeg har møtt et par av disse typene, og da kan man ikke gjøre annet enn å le litt. Da jeg og Annette var i New York i mai møtte vi en slik fyr. Han hadde virkelig alt for høye tanker om seg selv og trodde at alle guttene ville være han og alle jentene ville ha han. Da jeg takket nei til en date, gikk han helt bananas og hakket ned på meg som om jeg var den dårlige personen. Haha, bra at jeg ikke lar meg knekke så lett da!Som sagt er selvtillit noe som kommer med alderen, og når man kommer i puberteten er det ikke sikkert at selvtilliten er på topp. Man ser seg selv i speilet og finner tusenvis av feil. Man er enten for tykk eller så er man for tynn, har for små pupper eller alt for store hofter. Kanskje har man en kvise eller to for mye, eller så føler man seg bare rett og slett fæl. Selv husker jeg at jeg hadde komplekser for hoftene mine. Jeg syns de var alt for store i forhold til resten av klassen, og jeg var ikke særlig fornøyd med de små brune fregnene som dukket opp i ansiktet heller.Jeg husker helsesøster sa til oss at hver dag så måtte vi si til oss selv i speilet at jeg er bra nok som jeg er. Jeg er en fantastisk person, og jeg er heldig for at jeg er meg! Den gangen lo vi av det, og syns det hørtes ganske tullete ut. Men i dag så kan jeg se fornuften i det hun sa. Klarer man å se det positive i seg selv, så blir det mye enklere for resten av verden å se det også!

 

Den dag i dag føler jeg at selvtillitten er ganske god. Jeg har virkelig troen på meg selv, og vil få til noe stort ut av livet. Men veien for å komme dit jeg er i dag har vært lang og humpete. Jeg har ikke bestandig vært den selvsikre blonde jenta som tør å dele livet sitt, tankene sine og opplevelsene sine med en god del lesere. Jeg har vært igjennom mye rart, felt mange tårer og hatt mange mørke tanker. Men hvem har vel ikke?

Jeg tror grunnmuren i en god selvtillit ligger i å ha troen på seg selv. Klarer man å se at man er bra nok som man er, og er fornøyd med det utseende og livet man har fått utdelt kommer man lang. Resten handler om erfaringer og prestasjoner. Har man et mål (for eksempel å komme inn på det universitetet man vil) og så klarer man dette målet. Vil man automatisk få en mestringsfølelse, følelsen av det at jeg kan klare alt jeg vil, og med mestringsfølelsen kommer selvtilliten.Man kan også få selvtillit av det å føle seg pen! Men det føler jeg er et helt kapitell for seg selv, så det får vi ta en annen gang. Det er utrolig mye litt sminke og hårspray kan gjøre med en jente. Nesten litt skummelt når man tenker på det. 

Helt tilslutt må jeg påpeke igjen at selvtillit er bra, men det kan bli for mye av det gode. Jeg tror det er viktig å ha selvtillit, men samtidig være ydmyk og ikke ha alt for høye tanker om seg selv! Klarer man dette kommer man langt i livet!

Har dere god selvtillit?

My weekend goes boom!

Jeg føler hele helgen her har gått i ett. Helt fra Annette og hennes to kompiser kom og hentet meg etter skolen på fredag, og helt frem til i dag. Helgen som bare har vart i to dager føles mye lengre ut, og jeg har ikke hatt tid til å sette meg ned å fundere over livet. Haha, ikke bra.

Hjemme hos Christer på fredag var i alle fall koselig. Der hadde vi pysjparty og satt i ring og spiste McFlurry med daim. Jeg hadde planer om å ha en rolig fredagskveld, men så hadde jeg lovet å møte opp på et event på studenten, så jeg hadde ikke så mye valg enn å la Christer kjøre meg hjem og sette meg foran speile for å gjøre meg klar.

Der ringer jeg Ingvild og lurer på om hun ikke vil bli med meg ut. Det ville hun, og plutselig var alle planene i boks. Noen timer senere var vi stylet og klar og stod i dronningensgate og frøs rumpene av oss. Da vi endelig kom oss fram til studenten var stemningen ganske klein. Vi kjente ingen av de som var der, og følte oss en smule utillpass. Heldigvis tok det ikke lenge før vi fant noen å prate med og kvelden kunne begynne.


// Du måå smil daa!

Hvis noen leste på fredagsnatta at kvelden hadde vært litt dramafylt, kan jeg meddele at alt dramaet kom fra en fyr som var helt eiesyk! Jeg hadde snakket med han i 5 minutter og da trodde han at han "eide" meg. Da jeg gikk for å snakke med en fyr jeg kjente, klikket det helt for han, og han begynte å puffe på meg og Ingvild og kjefte på meg som om jeg hadde gjort noe galt. Jeg svarte med å ignorere hele greia og da ble han ikke særlig fornøyd. I løpte av hele kvelden kom han bort for å slenge dritt i trynet mitt, og det endte faktisk med at han kastet en svart plastik planke i hodet på Ingvild stakkars! Da ble vi begge rimelig irriterte og lei, og dro hjem rett og slett.Jeg vet ikke hva som gjorde at han fyren oppførte seg som han gjorde. Men det var veldig ubehagelig for oss som måtte oppleve det. Man skulle tro at de fleste klarte å oppføre seg noen lunde sivilisert ute på byen, men den gang ei.

Resten av helgen ble brukt på photoshoot, bilkjøring hjem til Orkanger, 2 laange skypesamtaler og en fyllesamtale der jeg fant ut at jeg står på en liste over ting å gjøre før man dør. Haha, morosamt! Når jeg tenker meg om var det og en bloggleser som iherdig prøvde å ringe meg på skype i går kveld. Beklager for at jeg ikke kunne ta den, men snakket med Daniel og følte ikke jeg kunne ditche han for å snakke med noen andre.


// Antrekket fra shooten. Kjole Sherri Hill og sko her.

Nå må jeg begynne å skrive på dagenstema, og så skal resten og kvelden tilbringes på jobb. Gleder meg ikke akkurat, men det blir heldigvis shoppepenger til Milano ut av det. Og det kan man like!

Hvordan har deres helg vært?

Hjemme fra shoot!

For de som ikke forstod det i sted, så har jeg vært på photoshoot med Erlend Stokkedal. Var så og si ganske gøy, men litt flaut da jeg ankom gossip. Laget en liten videoblogg for de som vil høre hvorfor, fordi jeg har fått helt hekta på å videoblogge i det siste. Og, så svarer jeg på et spørsmål angående Sherri Hill-kjolen min. Beklager den useriøse fliringen midt i filmen, men min kjære bror satt på kjøkkenet sammen med meg og bestemte seg for å sabotere meg litt.

Anyways, her er filmen. 

btw, videofy har klart å lage enda et nydelig stillbilde. Haha!

btw, igjen! Photoshooten var bare for gøy. Har ikke tenkt å være med i byrå'et hans som noen fikk inntrykket av.

Hva gjør dere ikveld?

Kjolekupp!

I går fant jeg denne nydeligheten i postkassen, og den kunne ikke komme til et bedre tidspunk! Siden jeg skulle ut, og ikke ante hva jeg skulle ha på meg. Til tross for minusgrader og en frossen rumpe tok jeg på meg nykjolen og en tynn strømpebukse og la nedover mot sentrum. Crazy? Ehh, jaa!Kjolen kostet ikke mer enn 150 kroner. Billig, I know! Man kan finne den hos nelly under salg.

Nå skal jeg "råkjøre" ned til gossip for å rekke avtalen min med Erlend. Den innebærer masse sminke, kjoler og drøssevis med påklistret smil! Jada, dette blir gøy!

Hva syns dere om kjolen?

Godinger!

Det var godt å komme hjem til alle de fine kommentarene på bloggen når resten av kvelden ikke gikk som planlagt. Eller slutten gikk ikke helt som jeg ville. Nå kan jeg uansett legge meg med godt humør på grunn av alle de søte kommentarene jeg har fått mens jeg var ute. Og det liker jeg! Hva skulle jeg gjort uten bloggen og dere?! Får meg alltid i godt humør!

Kvelden tilbrakte jeg sammen med Ingvild og vi var ute på Studenten eller noe sånt. Haha, ikke spør meg hvorfor, men jeg hadde lovet Erlend å møte opp, og man må jo holde det man lover. Forteller mer om den mer eller mindre dramafylte kvelden i morgen. Nå er det er stor seng fylt med rosa puter som har navnet mitt skrevet over seg!

Snakkes i morgen godinger ♥

How to say my name!

Siden jeg så vidt begynte å svare på et spørsmål på torsdag, tenkte jeg å fortsette og svare litt nå som jeg er i gang! I dag besvarer jeg et spørsmål som jeg selv ikke trodde var noe problem, men som tydeligvis er litt uklart for noen av dem som leser bloggen. Jeg snakker altså om hvordan uttaler man etternavnet mitt! Kan skjønne at det blir litt forvirrende siden det skrives med to A'er, derfor har jeg laget denne lille videosnutten for å klare opp i det.
btw, var et smashing bilde videofy.me valgte å bruke som stillbilde til filmen! Haha, man kan ikke alltid se picture perfect ut..
 
Hvordan trodde dere at etternavnet mitt uttaltes?

Dagens antrekk!

Nå har jeg nettopp vært på lunsjdate med Annette, Christer og Kenneth, og hadd det skikkelig moro. Vi endte opp med å spise lunsj på Egon hvor jeg spiste meg alt for mett på pizza. Nå er vi hjemme hos Christer hvor vi skal ha pysjparty. Jeg har byttet ut skoene med ullsokker, så jeg ikke føler meg alt for fjong for anledningen.

Buksen er fra H&M, sko herfra, smykke fra Calvin Klein og topp fra Risøe!

Hva syns dere om antrekket?

Victorias Secret - Invisible push up bra!

Etter at jeg har lest i et par timer nå, tenkte jeg å bruke resten av kvelden på å svare ferdig spørsmålene til spørsmålsrunden jeg hadde i... wait for it: SEPTEMBER! (Bah, flaaut). Anyways, det positive er jo at jeg er i gang med å svare dere nå. Det er veldig mange spørsmål om medisinstudiet og spørsmål angående gode studieteknikker, så det kommer i et eget innlegg. Tenkte å starte hele spørsmålsrunden med å svare på dette spørsmålet:

 

Det er flere som har lurt på dette, så da kan jeg ikke gjøre annet enn å dele "hemmeligheten". I sommer/høst fikk jeg helt dilla på kjoler med åpen rygg, og det at de fleste kjolene jeg bruker nå viser frem "bakdelen" min, er en stor motivasjon til å trene opp ryggmusklene på 3T. Hehe, nå er jeg litt på villspor her. Men det jeg ville fram til er at når man bruker en kjole med åpen rygg kan man ikke bruke en BH som man fester bak slik at hele verden kan se hvilken farge du har på undertøyet ditt. Dessuten er det ikke spesielt flatterende at BHen vises. Derfor har jeg forelsket meg helt i Victoria's Secret Invisible push up bra.


BHen funker ved at man "klistrer" den på puppene og hekter den sammen med festet. Det er viktig å ikke være svett på huden, for da vil de ikke feste seg like godt. Gjerne vask deg før bruk, slik at man får fjernet all smuss og døde hudceller, så de sitter ekstra godt på. Det kjennes litt rart ut i begynnelsen, akkurat som man har fått en "ekstra" pupp som bare henger der. Haha. OG det kjennes litt rart ut når man tar på dem. Men det spiller ingen rolle når resultatet blir fint.


Hvis man ikke skal til USA og kan handle på Victori's Secret (eller syns tollregning og frakt er kjipt), har jeg sett at de har noe lignende på nelly. Som du kan finne her.

Andre mulige løsninger er å gå uten BH, eller bruke en stroppløs BH og ta den bakre delen av BHen så langt ned at den ikke vises. Har prøvd meg på sistnevnte, men da er det viktig å passe på at BHen ikke kryper opp igjen.


// Her har jeg vært sløv, og latt BHen snike seg fram. Haha.

Flere enn meg som er fornøyd med invisible push up bra?

Hårfin

Var til frisøren min i hele gårkveld for å ta den forferdelige etterveksten! Hadde gått over 2 måneder siden jeg var der sist, og det så man veldig godt for å si det sånn! Hun tok også og klippet luggen min slik at den fikk litt form! Fram til nå har jeg bare latt den gro, så den så ut som et tjafs som hang foran øynene mine. Ble veldig fornøyd med den nye skråluggen i alle fall! Så glad at jeg brukte resten av kvelden på å danse rundt i stua til den nye yndlingssangen min! Haha, er gøy å være litt fjollete og rar av og til.

Den nye yndlingssangen er forresten David Guetta - Without You ft. Usher.Så hva syns dere om resultatet?

Metallic!

Først vil jeg si tusen takk for alle de kjempefine og rørende kommentarene jeg fikk på forrige innlegg! Hadde ikke forventet så stor positiv respons. Så da gjør det ekstra godt når jeg faktisk får det! Ah, dere er herlige! ♥

Shoppingrunden med Annette i går endte ikke helt som planlagt. Klarte ikke å styre unna alle butikkene, så endte opp med å ta med meg en metallisk genser hjem. Noe som jeg egentlig var ganske fornøyd med, siden jeg syns det er så stilig. Spriter opp antrekket et hakk, og gjør det mer spennende!Genseren er fra Gina Tricot, og kostet 249,-.

Har dere invistert i metalliske klesplagg i år?

Somewhere over the Rainbow!

Dere husker kanskje at jeg var i "studio" for to uker siden for å spille inn en sang. Vi holdt på i over 6 timer med sangøvelser, latterkramper, innspilling og godterispising, før vi begge ble mildt sagt litt lei. I løpet av den tiden hadde vi klart å spille inn 117 forskjellige lydopptak, så noe brukbart hadde vi klart å produsere.

Uansett, for noen dager siden mottok jeg det ferdige resultatet og da var det å begynne å spekulere på hvilken film som skulle surre og gå i bakgrunnen. Hadde tonnevis med idéer, men ganske liten tid på å gjennomføre dem. Derfor endte jeg opp med å bruke filmsnutter fra ferieturen jeg hadde til New York i sommer. Har lenge planlagt å snekre sammen en liten New York film, så dette var en god anledning. Filmen, passer kanskje ikke helt til sangteksten, men det gjør ikke så mye. Så da er det ikke annet å si enn: snurr film!

Så, kjære dere. Hva syns dere om sangen?

Fra blomst til blomst!

Da jeg så igjennom bloggen på søndag for å finne et bilde til dagens tema, fant jeg et innlegg hvor jeg svarte på hva jeg syns om gutter og så videre. Syns innlegget var ganske morsomt å lese, så tenkte at jeg skulle reposte det. Så, da kan dere kose dere med et gutteinnlegg, men jeg skal kose meg på shopping med Annette. Vi skal møtes i sentrum, men jeg burde vel egentlig styre unna alt som heter butikker. For vil heller bruke pengene mine i Milano om 2-3 uker. OG, forresten. I kveld skal jeg poste en ny sangvideo på bloggen, så da må dere ta turen innom! ♥

Anyways, her kommer innlegget jeg skrev i mai i år:

ah, gutter... Man kan aldri få nok av dem. Lange, tynne, gode, runde, kjekke, hotte, stilige og flotte!

Dette innlegget skal altså handle om gutter. Da dere kunne stille meg spørsmål for 2 dager siden var det en del av dere som spurte meg om guttespørsmål, og de tenkte jeg nå at jeg skulle besvare!


Ja, hva skal man svare på dette mon tro. Det jeg tenker angående gutter er vel at de kan være ganske forvirrende og irriterende, men jeg hadde heller aldri klart meg uten dem! Når en gutt jeg finner tiltrekkende kommer bort og gir meg et kompliment, eller hvisker noe fint i øret mitt, blir jeg ganske så glad. Det skal ikke mye til for å sjarmere meg altså. Si noen ord på spansk, britisk eller rogalandsk, så er jeg solgt!For tiden er jeg vel på "flørtern" som du kaller det. Etter det forrige forholdet mitt var det ganske godt å bli singel og komme seg ut i verden igjen. Har nå vært singel i snart 2 år, og trives med å drive fra blomst til blomst. Men, man skal ikke se bort i fra at hvis prince charming dukker opp så blir det slutt på all flørtingen, minglingen og så videre. Jeg er nok ganske klar for å finne meg en fyr som vil stryke meg på ryggen, gi meg søte komplimenter og som får meg til å le.Når jeg drar ut på byen har jeg forresten ikke planlagt om jeg skal flørte eller ikke. Jeg tar det som regel som det kommer. Vanligvis bruker det å gå greit. Alt ordner seg for snille piker vet dere!

Siden jeg enda ikke har møtt noen ordentlig kjendis, så har jeg nok ikke blitt det. Det eneste må være alle de svært rike mennene i New York som konstant prøvde seg på meg og Annette. Heldigvis har min mor oppdratt meg ganske godt, så jeg lot meg ikke lure bare fordi de var rike. De fikk som regel, "I'm gonna earn my own money", til svar!
Det kommer helt an på situasjonen, alderen til gutten og så videre. Er det en gutt på barneskolen/ungdomskolen så kan jeg forstå at han syns alt som har med jenter å gjøre er flaut, og derfor ikke tør å si ja foran alle vennene sine. Er gutten gamlere derimot, er det kanskje litt rart om han ikke tør å si ja til ei jente foran kompisene. Da ville jeg påstå at han er litt feig?
Of course I can honey!

Haha, ganske morsomt å tenke på at så mye har forandret seg siden mai! Hadde jeg svart på disse spørsmålene i dag, ville jeg nok svart ganske annerledes på noen av dem. Det nederste bildet ville for eksempel vært kuttet ned til bare ett! Og jeg ville ikke lenger svart at jeg drev fra blomst til blomst. Time flies and things change

Så, har dere funnet drømmemannen, eller er dere fortsatt på utkikk?

 

Obsession!

Jeg falt helt pladask for denne kjolen fra Lipsy. Nå klarer jeg ikke å få den ut av hodet, og det irriterer meg grønn at de ikke har den igjen i min størrelse. Skal sende en mail å høre om det ikke går an å skaffe den størrelsen jeg vil ha. Hvis det går, så skal dette bli julegaven til meg fra lillesøster i år! Hun vet det bare ikke enda.

Ser for meg kjolen, en svart skinnjakke og et glass champagne i romjula! Ah, perfection!

Forresten noen som har erfaring med å handle fra Lipsy.com? Kommer det en fet tollregning om man bestiller seg en kjole der i fra?Hva syns dere om kjolen?

Britney Spears - Hidden fantasy!

Jeg er en sånn type jente som elsker å spraye meg ned med parfyme, slik at jeg lukter godt her i fra og til månen! Det eneste problemet mitt er at jeg nesten ikke eier noen parfymer. Har en parfyme jeg fikk av min kjære bror for 2 år siden, og det er det! Parymen lukter kokos forresten, yndlingslukten! Uansett, dere kan tenke dere til at jeg ble glad da jeg fikk to parfymer i posten av parfymesalg.no! Den ene var til meg, og den andre tenkte jeg å gi bort i gave. For å glede noen andre i vinterkulda! 

Parfymen jeg tenkte å beholde selv var Britney Spears - Hidden fantasy, og den luktet himmelsk godt. Har sprayet meg som en gal de siste dagene. Og jeg klarer ikke å la være å lukte på armleddet mitt! Haha, pretty weird!


// Skader ikke at parfymeflasken ser utrolig fin ut heller. Bruker den som pynt på tv-bordet!

Det som er så kult med parfymesalg.no er at de har en dutyfree pris-garanti! Det vil si at du får kjøpt alle parfymene deres til samme pris som tax-free'en på gardemoen! Og det kan man like. De har også et stort utvalg av kjente parfymer! So, what's not to love?

Hva er yndlingsparfymen deres?

Søndagstema - klåing og klipemerker!

Da jeg stod i kø for å kjøpe nattmat i går, møtte jeg Synnøve som nettopp hadde opplevd at guttene hun dro ut med bare stirret på puppene hennes fremfor ansiktet, og kom med det forslaget at jeg burde skrive om dette på dagens søndagstema. Siden jeg misliker sterkt når gutter bare fokuserer på kroppen, puppene og rumpa, i stedet for å prøve å bli kjent med deg, tenkte jeg at dette ville bli et passende tema å drøfte denne søndagen.


 
Som alle andre tema finnes det mange ulike synspunkt og meninger. Jeg gikk i klasse med en fyr som mente at hvis ei jente gikk ut med minikjole og høye hæler var det hennes egen feil om hun ble voldtatt. Dette fordi hun "fristet" gutten med å vise hud. Jeg kjenner jeg blir så utrolig irritert når jeg tenker på dette, fordi vi jenter har lov til å kle oss akkurat som vi vil uten at noen skal utnytte oss eller bedrive overgrep! Og det burde ikke være slik at vi skal være redd for hva som kan skje hvis vi tar på oss en lekker, kort og stram kjole.Jeg er selvfølgelig klar over at hvis man kler seg utfordrende så må man tåle litt, men det finns begrensninger. En jente som pynter seg og tar på seg en fin kjole, forventer å få litt oppmerksomhet ute på byen. Men når man først har fanget guttens interesse vil man at han skal ta deg seriøs og ikke bare tenke på pupper, rumpe og sex. Noe som de fleste gutter sikker vil komme til å gjøre.

Noe av det verste jeg vet er guttene som ikke klarer å vente mer enn 10 minutter før de prøver å stikke tunga si langt ned i halsen din. Det er bare irriterende og usexy. Eller det når en gutt går "randomly" forbi deg og stikker handa under kjolen for å få et god tak i rumpeballen og etterlate et rødt klipemerke. Eller de som klasker deg på rumpa eller ender opp i transe når de stirrer på puppene dine. Åh, det finnes så mange av disse guttene der ute, og de burde virkelig hatt et kurs i "hvordan behandle ei jente på byen".Hadde det vært opp til meg så skulle vi hatt en ordentlig samtale, utveklse noen intense blikk og kanskje ende kvelden med litt utfordrende dansing hvor du har styringen. Men for å være helt ærlig tror jeg vel aldri at dette noen gang har skjedd. De fleste guttene tenker med feil hode!

Noen mener vel at jenter som kler seg utfordrende må tåle den teite oppførselen til de alt for fulle guttene, og at der er deres egen feil som valgte akkurat den kjolen eller overdrev en smule med sminken. Men jeg mener at en jente må få pynte seg slik hun vil, møte opp på byen med masse selvtillit og slippe å bekymre seg for alt det tullet hun mest sannsynlig blir utsatt for.

Helt til slutt vil jeg forresten påpeke at det er hyggelig med oppmerksomhet fra det motsatte kjønn når man er ute på byen, men ikke all oppmerksomhet er god oppmerksomhet. Noe av den oppmerksomheten man får kan man godt ha klart meg uten.

Hva mener dere? Hva syns dere jenter som kler seg utfordrende "fortjener"?

Update fra i går!

Da jeg lå inn bildene i sted fant jeg ut at det bare ble tatt 14 bilder under gårsdagens festligheter. Det konstaterer vel bare at bloggeren i meg blir lagt litt til side når jeg dra ut med folk i fra medisinstudiet. Tror jeg føler at jeg ikke vil være til bry med å hele tiden ta bilder. Men hvorfor jeg føler det slik er et mysterium. Jeg hadde det uansett veldig gøy ute i går, til tross for at det ikke ble dokumentert ned til hver minste detalj.

En ting er litt viktig å nevne da, og det er at jeg dro ut på byen for første gang på flere år, uten løsvipper på øyenen. Addicted sier du? Haha, jeg kom bokstavelig talt rett fra jobb og hadde ikke tid til å sminke meg noe særlig. Heldigvis hadde jeg tatt på meg kjole på jobben, så jeg trengte bare å låne et par høye hæler og en kåpe av Lise og så var jeg good to go.


// Kjole fra Jones & Jones.

På vei til sentrum gikk jeg og pratet med en medisinstudent fra Tromsø og det skulle vise seg at han skulle bli kveldens underholdning. Her snakker vi felles frykt for elger, og jeg kunne faktisk fortelle elg-historien min uten at han lo av meg! That's a first, for å si det sånn. Svaret jeg fikk var: "Elgen er skogens konge, så vi burde absolutt ha respekt for han!" Jeg er helt enig forresten. Anyways, da vi hadde snakket om elger opp og i mente, var det på tide å bytte samtaleemne og da var det vel naturlig at samtalen gikk over til medisinstudiet.

Begge ble vi ganske entusiastiske så plutselig finner jeg meg selv i å sjekke brystene mine for kreft! Haha, jeg ser for meg de andre på gossip lure fælt på hva i all verden jeg drev med. Etter at jeg hadde konstatert at det ikke fantes noen kul, gled samtalen over til noe mer litt mer upassende. Det var greit når vi snakket om brystkreft, men når han forteller om undersøkelser der man må ta en finger i rumpa, ble det litt for mye for meg. Vi var tross alt ute på byen!Etter en overdose medisinprat var det på tide å forbrenne litt kalorier på dansegulvet, og så tok vi turen hjem. Jeg skulle ligge over til Lise siden hun hadde klart å lure med meg ut! (Edruhelgen får jeg utsette til en annen gang). Men hjemme hos Lise er det bestandig koselig, så jeg klager ikke! Jentesnakk, fnising og en stor og god seng kan aldri slå feil!

Håper dere har hatt en like fin helg som meg!

Impulsivt!

I går gikk virkelig ingenting som planlagt, men det hadde vel egentlig ingenting å si for det å være litt impulsiv og spontan viste seg å være ganske gøy! Jeg skulle være hjemme å lese, men endte opp på forspill til ei i klassen min og før jeg visste ordet av det var jeg på vei til byen og hadde ei spennende natt i vente! Nå kom jeg nettopp hjem, og skal se igjennom bildene fra igår og gi en full oppdatering. Først må jeg bare lese litt. Denne helgen skulle jo egentlig være en lese-helg. Foreløpig har ikke den planen gått så bra.


// Endte opp med å måtte låne genseren til Lise. Dagen der på, for the win! 

Har dere lese-helg, eller ut-på-byen-helg?

dagens antrekk!

I dag kjenner jeg at jeg har en kort lunte. Er meget irritert fordi noen ødela nattesøvnen min! Når jeg lå og skiftet mellom dyp søvn og REM-søvn, og hadde det som prinsessen på erten, ringer plutselig telefonen min og vekker meg fra den fine drømmen jeg helt sikkert hadde. Fyllesamtaler når du egentlig vil sove er ikke spesielt morsomt, og i alle fall ikke når samtaleevne ikke interesserte deg for fem flate øre. Det gjorde meg egentlig litt sur, og så fikk jeg ikke til å sove etter på. Lå en time å tenkte: Shit, nå må jeg sove for jeg har så mye jeg skal rekke å gjøre før jobb i morgen. 

Alle planene mine gikk i alle fall i vasken og nå har jeg så vidt klart å ta et antrekksbilde før jeg må skynde meg å dra på jobb. ps: glemte å poste innlegget, så det kom litt sent. Nå er jeg straks ferdig på jobb, og skal en tur innom Trondheim for å dra ut på livet. Crazyness sier jeg bare!


// Strømpebukse og skinnjakke fra Guess, sko herfra og kjole fra Jones & Jones.

 Flere enn meg som har en litt dårlig dag?

Da ble det Milano!

Etter en god del fram og tilbake ble det så vi endte opp med å bestille oss en helgetur til Milano! Dette blir første gang jeg setter foten min i Italia, og jeg gleder meg skikkelig! Det hjelper også at itialienske gutter er fine å se på, og shopping mulighetene i Milano er uendelige! Mange av dere kommenterte både positivt og negativt om Milano, så det eneste jeg kan gjøre er å oppleve byen og lage min egen oppfatning! Er veldig positivt innstilt, så tror det kommer til å bli en fantastisk tur!


Jeg skal reise sammen med Karen, og vi bestile turen vår gjennom expedia. Endte opp med å betale 3350 kroner for fly og hotell i 3 netter. Skal ikke klage på det. Det eneste jeg skal klage på er meg selv! For jeg greide av en eller anner rar grunn å bestille meg feil flybillett hjem til Trondheim. Så hvis noen skal fly fra Oslo/Rygge til Trondheim søndag 27. November kan de få kjøpe flybilleten min til 450,- kroner inkludert navnebytte! Les mer på finn-annonsen min her.

Ellers gleder jeg meg veldig til å reise med Karen igjen! Hun forstår meg så godt når jeg sier at jeg vil ut å oppleve verden, og blir stresset av å være "stuck" i lille Norge. Misforstå meg rett, jeg klager ikke på Norge i det hele tatt. Er bare det at jeg enda ikke har kommet over det faktumet at jeg ikke lenger bor i San Francisco. Men, jeg kommer vel dit en vakker dag og. Sist gang jeg så Karen var vi i Los Angelses, og hadde the time of our life! Ah, memories...

- Noen som har Milano tips til oss?
- Noen andre som skal ut å reise i November? 

Hjemme en tur!

Har nettopp kommet hjem for helgen, for jeg skal jobbe i morgen, igjen. Føler ikke jeg gjør annet enn å jobbe i helgene, men jeg har vel bare godt av det. Neste helg skal jeg på photoshoot, helgen etter kommer Daniel og så skal jeg reise bort, så jeg har vel bare godt av å jobbe litt. Resten av helgen skal brukes på å redigere ferdig alle de filmene jeg har hatt planer om å redigere, lese litt på hjernen og svare på spørsmålsrunden jeg hadde for hundre år siden. Virkelig, finnes ingen god unnskyldning for at jeg enda ikke har svart. Jeg er bare utrolig treg. Haha!


// Så mye energi skal jeg ha, og sette igang med alt det jeg skal gjøre!


// Tjohei!

Hva skal dere gjøre i helgen?

Hvor burde jeg reise?

I hele går satt jeg og Karen og planla at vi skulle reise til en europeisk storby den siste helgen i November, og vi var begge to ganske enige om at vi skulle reise en langhelg til Milano. Etter å ha sett på pakkereiser på expedia har vi funnet en ganske gunstig pris, men tidspunktene på flyreisene er litt bakvendte. En hjemreise på 13 timer som egentlig skal ta 4-5 frister ikke helt. Derfor begynte vi å spekulere på om vi skal velge en annen storby i stedet for. Og det er her dere kommer inn. Har dere noen tips til hvor vi kan reise hen?!


- Noen av dere som har vært i Milano før?
- Tips til en annen fin storby i Europa? 

78 questions about me!

SISTE:

1. Sist du drakk: Det var selvfølgelig Imsdal. Vann er bra for kroppen vet dere!

2. Siste telefonsamtale: Det er nok Daniel! Lurer på om han ikke blir lei av å snakke med meg hele tiden!

3. Siste mottatte sms: Den var fra Sondre.

4. Siste sangen du hørte på: Min nye yndlingssang, World cry med Lloyd ♥

5. Sist du gråt: Du det vet jeg faktisk ikke. Klarer ikke å komme på det. Men lurer på om jeg ikke var litt lei meg når jeg var i La Manga i august. Skjedde i alle fall en del drama da!JA ELLER NEI:

6. Ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: Nei, det ville jeg ikke! Er alt for guttegal til det.7. Har du noen gang vært utro: Nei, utroskap er i mine øyne utilgivelig!

8. Har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Da jeg var lita tok jeg mamma sin sminke for å bruke den. Haha, hun ble ikke spesielt glad da for å si det sånn.

9. Har du spist noe som er giftig: Nei, hvorfor skulle jeg det? 

ENTEN ELLER:

10. Dansing eller synging: Det må nok bli sang. Er dessverre ikke noe danseløve. Hvis vi ser bort i fra når jeg er ute på livet og har det moro. Da svinger det i rockefoten!11. Sommer eller vinter: Det må nok bli sommeren!

12. Jordbær eller bringebær: Jordbær.

13. Facebook eller bloggen: Det blir selvfølgelig bloggen! Ingenting slår den ♥

14. Svart eller hvit: I sommer var jeg helt gal etter hvit. Syns det var så fint å være søt og uskyldig. Men nå heller jeg mer mort svart. Høsten gjør meg litt mer bad!DETTE ÅRET:

15. Har du fått nye venner i år: Ja, både i USA, på medisinstudiet og via bloggen! Bedre blir det ikke.

16. Sluttet å være forelsket: Kan ikke si at jeg har vært forelsket enda. Men har vært betatt av noen opptil flere ganger dette året, og noen av de følelsene har nok dabbet litt av.

17. Ledd til du har begynt å gråte: Ja, hver gang jeg har utvekslet en samtale med Andreas for eksempel! Han får meg bestandig til å le!

 

AKKURAT NÅ:

18. Møtt noen som har forandret deg: Nei, det eneste jeg vet er at Daniel vil få meg til å slutte å gå med høye hæler ute på byen. So far, no good!

19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Ja, det har jeg.

20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Hm, jeg har ikke avslørt noen. Men jeg er ganske sikker på at det har skjedd alikevel. Jenter og baksnakking er uungåelig!

21. Kysset noen fra din top friends liste: Nei, leppene mine har holdt seg til en person den siste tiden!SANNHET:

22. Hvor mange barn vil du ha: Jeg vil ha to barn, men blir ikke sur om jeg får 3.

23. Har du kjæledyr: Nei, det eneste kjæledyret jeg har hatt er en gullfisk når jeg var 10 eller noe. Haha, sånn går det når man har en bror som er allergisk.

24. Vil du forandre navnet ditt: Nei, er fornøyd med å hete Hanna! Noe annet ville blitt litt rart og uvant tror jeg.

25. Hvordan feiret du din siste bursdag: Oh. dette spørsmålet likte jeg! Sist bursdag ble feiret i Las Vegas hvor jeg og Oda feiret til langt på natt! Er helt klart den beste bursdagen jeg noensinne har hatt og kommer aldri til å glemme den!

26. Når våknet du i dag: 06:45. Men tok med et "uhell" å skrudde av alarmen, så sto ikke opp før en halvtime senere. Ble litt stress foran speilet da! Haha.

27. Hva gjorde du midnatt i går: Ved midnatt i går. Hmm, da satt jeg i stua og snakket med folk på facebook-chatten og gikk gjennom mailen min. Skulle egentlig gå å legge meg, men fikk en interessant mail som jeg måtte lese igjennom før jeg inntok drømmeland.

28. Nevn noe du IKKE kan vente på: Jeg kan ikke vente på at Daniel skal komme til Trondheim 18 november. Gleder meg masse!

29. Sist gang du så pappaen din: Det var på mandag når han kom innom leiligheten for å hente bilnøkkelen.

30. Hva ville du forandret i livet ditt: Hm, er ganske fornøyd med livet jeg lever nå. Men selvfølgelig skulle jeg likt og bodd enda et år i USA. Så skulle jeg forandret på noe ville det vært å flyttet tilbake til California.31. Hva hører du på akkurat nå: Foreleseren som snakker om slangefobi! Vi har seminar om angst i dag, og har lært kjempemye spennende om angst og fobier!

32. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria: Ja, det har jeg.

33. Hva går deg på nervene akkurat nå: At det snart er mørkt ute, og jeg slutter sent på skolen i dag. Vil ikke gå hjem alene i mørket..

34. Stjernetegn: Har bursdag i februar, så det blir vannmannen.

35. Alder: 21 år og vil helst ikke bli så mye gamlere.36. Hårfarge: Akkurat nå er jeg blond med veldig stor ettervekst. Har planer om å gjøre noe med dette neste uke. Etterveksten altså, ikke blondfargen.

37. Langt eller kort hår: Har jukset meg til langt hår.

38. Høyde: På sokkelesten (eller barfoten som samen ville ha sagt) er jeg 170 centimeter.

39. Er du betatt av noen: Ja, det er vel ikke noe stor hemmelighet at jeg er det ♥


40. Piercinger: For tiden har jeg en lyselilla piercing i navlen.

41. Høyre- eller venstrehendt: Er høyrehendt.

VILLE DU:

42. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Nei, noe så slemt ville jeg aldri ha gjort!

43. Sovet alene med åpen himmel: Hm, kanskje. Men helst sammen med noen andre. Må jo ha noen der som kan beskytte meg for elgen!

44. Dumpet en venn framfor kjæresten: Nja, litt usikker der. Ville prøvd å vært sammen med begge to om det gikk an. Liker ikke å "dumpe" noen.

45. Brukt en hel dag på shopping: Eh, Jaa! Hvem ville ikke?46. Kysset en av samme kjønn: Hvis det var for å bytte lipgloss, så ja.

47. Tatt på puppene/brystet til en av samme kjønn: Det har jeg gjort en gang, og det var for å kjenne hvordan silikon føltes ut. 

48. Blottet deg for en du er glad i på web: Say what?! Nei, det ville jeg aldri ha gjort. Er ikke dum heller. Man vet jo aldri hva den andre personen kan gjøre. Uansett om han sier at han ikke skal gjøre noe! 

49. Ha oppkalt barnet ditt etter deg: Nei, det hadde jo bare blitt litt sært.

50. Springet 1 mil bare for å se noen du er glad i: Selvfølgelig! Alt for de jeg er glad i!AKKURAT NÅ:

51. Spiser: Har sykt vondt i tunga etter et sitronsyre forsøk på skolen i dag, så foreløpig klarer jeg ikke å spise noe.

52. Drikker: Fortsatt Imsdal.

53. Nå skal jeg: Skrive ferdig dette innlegget, og så lese litt på de ulike nervebanene i hjernen.

54. Venter på: At det skal bli fredag, så jeg kan ta helg.

55. Hører på: Sangen jeg og David spilte inn forrig uke, gleder meg til å vise dere resultatet.

FRAMTIDEN DIN:

56. Lyst på barn: Ja, det vil jeg.

57. Lyst å gifte deg: Of course! Min store skrekk derimot er at jeg ender opp i en skilsmisse. Derfor må jeg finne den perfekte mann.

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?:

58. Lepper eller øyne: Øyne. Kan sitte timesvis å bare stirre inn i øynene til gutten jeg liker. Finnes ikke noe bedre! 


// Øynene til han fyren her, er de fineste jeg hittil har sett! 

59. Kyss eller klem: Ja takk begge deler, er det vel noe som heter! Klarer ikke å velge mellom kyssing og klemming. For begge to er like nødvendig!

60. Høyere eller lavere: Høyere selvfølgelig. Finnes det noen der ute som vil ha en gutt som er lavere enn seg?

61. Eldre eller yngre: Helst litt eldre, men ikke alt for gammel. Og like gammel går også greit.

62. Romantisk eller spontan: Litt av begge deler. Vil ikke ha for mye romantikk, for det kan fort bli litt klissete og flaut for min del. Men Daniel, hvis du leser dette, finn gjerne på noe romantisk for meg!63. Fin mage eller fine armer: Fin mage og fine armer. Yummie!

64. Voldsom eller forsiktig: Haha, midt i mellom kanskje. 

65. Forhold eller bare lek: Alt til sin tid sier jeg bare. Men akkurat nå vil jeg velge forhold.

HAR DU NOENSINNE:

66. Kysset en fremmed: Ja. Da jeg bodde i USA var det en fyr som kom bort å sa. "What the hell, lets kiss" Da kan man ikke gjøre annet enn å "spille" med. Må forresten påpeke at han var ganske kjekk. Hehe.

67. Drukket sterk alkohol: Det sterkeste jeg har drukket er Bacardi Razz som er 32%.

68. Mista brillene/linsene: Mistet nerdebrillene mine da jeg var på samfundet i høst. Heldigvis klarte han fyren ved siden av meg å finne dem. Lenge leve lommelykt på mobilen.69. Sex på første date: Nei, er ikke helt for one night stand.

70. Knust noens hjerte: Dessverre, ja..

71. Fått ditt eget hjerte knust: Ja, karma is a bitch!72. Blitt arrestert: Nei.

73. Takket nei til en invitasjon til date: Hehe, ja. Noe som forresten er sykt vanskelig! Det er jo ingen som vil såre den andre.

74. Likt en venn som er gutt: Nei, faktisk ikke. 

SVAR HELT ÆRLIG:

75. Er det en person du har lyst å være sammen med akkurat nå: Ja!


76. Hatt mer en kjæreste av gangen: Hmm, la meg se.. Hehe, neida. Driver ikke med sånt!

77. Tror du det er mulig å være trofast for alltid: Ja, det tror jeg.

78. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: Kjærlighet ♥

Såå, lærte dere noe nytt om meg?

darkness

Det er så vidt jeg tør å bevege meg utenfor leilighetens 4 vegger når mørket har senket seg. Jeg vet ikke hvorfor men det å gå alene i mørket skremmer meg. Det blir i alle fall ikke bedre av at det blir mørkt ute i 5-tiden. Jeg vet ikke hva jeg er redd for, men det har kanskje noe med at jeg syns naboene mine er litt skummel og at byåsen ikke akkurat er den mest sentrale plassen i verden. Jeg mener, man vet jo aldri når det lusker noen bak en busk! Så for å føle meg trygg må jeg bestandig ringe noen når jeg går fra bussen og opp til leiligheten! Litt komisk at når jeg ringer hjem, til D, eller en venninne så får jeg høre: "Er du på vei hjem fra bussen nå eller?" Haha, typisk meg!Flere enn meg som er redd for å gå i mørket alene?

3 timer, 45 minutt og 11 sekund.

Det er tiden på telefonsamtalen jeg og Daniel nettopp hadde! Hvordan vi nesten klarte å snakke sammen i 4 timer uten å bli tom for samtaleevner aner jeg ikke. Men koselig var det i alle fall. Planen var egentlig å rydde litt i leiligheten og lese litt på hjerneanatomi, men i stedet for brukte jeg tiden på å fortelle små historier om meg selv til D. Hvor lurt det egentlig var vet jeg ikke, men nå har vi i alle fall ikke så mange hemmeligheter for hverandre. Ærlighet varer lengst, er det vel noe som heter..


// Bildet her ble forresten tatt akkuratt for 1 år siden i dag. Bah, I miss NY..

Liker dere å prate i the telephone?

litt annerledes skoledagNå har jeg nettopp fått en akupunkturnål i en av armusklene mine, og strøm gjennom hele armen! Må si at jeg gruet meg litt til nålen, men det gikk da ganske så fint! Strømmen er jeg litt mer skeptisk til! Det prikket i hele armen og fingrene begynte å røre på seg! Men gøy å gjøre noe annet enn å bare høre på foreleseren!

Noen av dere som har prøvd akupunktur?

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits