hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


november 2010

It's almost christmas!

Siden vi er i Amerika denne julen tenkte vi å prøve noe nytt når det kom til pynting av juletre. Vi tenkte å pynte det i slutten av november. Da får vi et glittrende tre stående i stua hele desember som kan gi oss julestemning. Dette kommer tross alt til å bli en snøfri jul. Hos oss er det en tradisjon å pynte juletreet lillejulaften, men i år ble det litt annerledes. Det er ikke bare pyntingen som er annerledes. Vi har byttet ut det ekte grantreet med et plastikktre fra Target! Må innrømme jeg var litt skeptisk i begynnelsen, men det endte faktisk opp med å bli et nydelig tre.

Her ser dere hvordan det opprinnelig var.Så tente vi juletrelysene!Tilslutt hengte vi opp julekulene som vi hadde kjøpt på Ikea. Da ble treet seende slik ut!

Det har altså blitt skikkelig julestemning i stua vår nå, og jeg kjenner at jeg faktisk begynner å glede meg til jul. Gleder meg og til å se hvordan amerikanerne pynter husene sine. Har en liten idé om at det kommer til å bli crazy!

Når bruker dere å pynte juletreet?

 

Vippeextension, love it!

Jeg fikk et spørsmål fra en leser om jeg ikke kunne fortelle litt om vippe extensione som jeg tok i oktober, og det kan jeg gjerne gjøre.

Jeg satte på meg vipper fra Novalash hos en koselig salong i Oakland og ble veldig fornøyd med resultatet. Aldri før vært så lettvint å sminke seg om morgene! Uansett, prisen for vippene var 145 dollar som er omtrent 850 kroner, og de var helt klart verdt alle kronene jeg brukte.

Da jeg satte på meg vippene sa hun at de ville vare i omtrent 5-6 uker. På onsdag har det gått 8 uker siden jeg tok dem, og de sitter fortsatt på. Det er jeg meget fornøyd med. Grunnen til at de enda sitter klistret fast til øyelokket mitt tror jeg må være fordi jeg har brukt mascara på dem. Uten mascaraen ville de nok ha falt fortere av. Ulempen med å bruke mascara på øyenvippene er at de fort kan bli klumpete.

Damen som satte på meg vippene anbefalte meg å komme tilbake for en refill etter 3-4 uker, men det har jeg altså ikke gjort. Vippene har holdt seg fine, og jeg tenkte heller at jeg kunne sette på meg nye til jul.

For at øynevippene skal holde så lenge som mulig har jeg laget en liten liste med tips om vedlikehold.
Kort oppsummert så er jeg veldig fornøyd med vippe extension. Jeg slipper å ta på meg mascara hver dag, jeg har lange, mørke og fyldige øyenvipper, og de varer lenge! Jeg angrer absolutt ikke et sekund på at jeg satte på meg øyenvipper. I Love it!

Hva syns dere om vippe extension?

Extreme makeover, home edition.

Da Podge kom og hentet oss i dag for å kjøre til flyplasen hadde hun en liten overraskelse til oss. Hun ville kjøre å vise oss et hus som hadde vært med på Extreme Makeover USA i sommer. Det var ganske rart å høre om hele familiens historie og se det nyoppussete huset. Hele TV-programmet virket da så virkelig. Grunnen til at denne familien fikk være med på programmet var fordi de bodde i et lite falleferdig hus og hadde et barn i rollestol og et barn med ryggmargsbrokk. Dessuten deltok de aktivt i samfunnet og hjalp andre barn med handicap.

Det nye huset de fikk ble i alle fall nydelig. Med et gigantisk svømmebasseng i hagen!Jeg fikk og svar på mange spørsmål jeg har lurt på angående programmet. Jeg fikk bekreftet det at husene bygges faktisk opp på bare 7 dager! Det er utrolig imponerende. Har begynt å forstå at det meste er mulig her nede. Lurte og på om familien visste om oppussingen på forhånd eller om alt er en stor overraskelse (slik som det fremstilles på TV). Det eneste familiene vet er at de er påmeldt programmet og de får nok sitt livs største overraskelse når de hører Ty si "Good morning Johnson family!"En annen morsom ting som hendte i dag var at vi havnet på samme fly som flyflørten til Oda! Hahaha, hva er sjansen for det liksom? Han satt i flysetet foran oss, men spurte om han ikke kunne sette seg i mellom oss for å spille et skytespill! Ble en aldri så liten chick fight om oppmerksomheten til det motsatte kjønn, men er ganske sikker på at han ikke hadde så mye i mot det!


Ser dere på Extreme makeover?

Enn litt annerledes Thanksgiving!

Da er Thanksgiving uheldigvis over, og vi reiser hjem til California i morgen. Dette har vært en erfaring jeg absolutt ikke ville vært foruten. Har opplevd så mye på disse to dagene, og blitt kjent med masse fine mennesker!

Feiringen begynte klokken 12 i går formiddag og varte helt til nå. Dette er faktisk ganske uvanlig, men familien vår feirer tydeligvis en litt annerledes Thanksgiving. De bruker å samle hele familien i en nydelig kirke her i Fargo, spise masse mat og så er de helt crazy på kortspill! Tror ikke jeg har spilt så mye kort siden jeg var en liten jente!Etter den store Thanksgiving-middagen, som inneholde Turkey og stuffing, var det tid for pai. Igjen som den gossip girl-fanatikeren jeg er måtte jeg ha masse pai. Dette fordi Thanksgiving er yndlingshøytiden til Blair, og pai hennes yndlingsrett. Crazy? I know!


(Haha, jeg ser utrolig misfornøyd ut!)

Etter middag og pai var det tid for Bridal shower. Ikke den typiske Thanksgiving-aktiviteten, men igjen så var dette en uvanlig Thanksgiving. Årsaken til the Bridal shower var fordi vi har to par i familien som skal gifte seg. Begge er de supersøte, men kanskje litt for unge. De er tross alt på min alder! Nesten så jeg blir litt stresset her. Jeg har så vidt begynt med studiene mine, og giftemål står ikke på planen før om minst 10 år!

Bridal shower er forresten en gavefest for brud og brudgom. I dette tilfellet var det bare for oss jenter, og vi fikk høre om det første møtet, det første kysset og selve frieriet. Hele opplegget var utrolig romantisk og jeg får bare krysse fingre og tær for at mine venninner lager noe lignende for meg! Den morsomte delen var da brudgommen laget en brudekjole av dopapir til bruden sin!

Her er vi sammen med to brudene. Oda, Angie, Laura og meg!Ville du ha giftet deg i begynnelsen av 20 årene?

Happy Thanksgiving!

Til tross for at vi ikke feirer Thanksgiving i Norge føler jeg at jeg må si Happy Thanksgiving til dere! De amerikanske slektningene våre ble ganske overrasket da de fant ut at vi ikke feirer thanksgiving hjemme i Norge. Noe vi absolutt burde gjøre for det er utrolig sweet. Har hatt en kjempekoselig dag med masse mat, hyggelige mennesker og glede! Akkurat nå er jeg helt tappet for energi og det eneste jeg vil er å sove! Skal lage et Thanksgiving innlegg til dere senere, men akkurat nå er det tid for drømmeland!

Det er fryketlig kaldt her i forhold til California! Holder nesten på å fryse ihjel. Det er minusgrader og snø over alt. Minner meg veldig om Norge!

Ville dere hatt Thanksgiving i Norge?

In Minnesota for Thanksgiving!

Da har vi nettopp ankommet Moorhead, Minnesota hvor vi skal være i et par dager for å feire Thanksgiving. Har aldri vært med og feiret Thanksgiving før, så gleder meg virkelig til å oppleve denne høytiden. Grunnen til at vi reiste til Minnesota for Thanksgiving er fordi vi har familie her. En stor familie rettere sagt, tror vi blir over 100 mennesker. Alle sammen er veldig hyggelige, og det er ganske moro å høre på når de forsøker å snakke norsk med oss!Btw, Oda er et skritt nærmere å bli medlem av Mile High Club. Det satte seg en kjekkas ved siden av henne på flyet og de flørtet som et nyforelska par. It was so sweet!

Har dere feiret Thanksgiving før?

En liten hilsen fra flyet!

Da sitter vi på flyet på vei til Minneapolis, Minnesota! På grunn av høytiden gir de alle gjestene sine gratis internett og da kan jeg sende en liten hilsen til dere! I like it! Litt rart å tenke på at her sitter jeg, 10 000 feet over havet, og blogger.Oda har skikkelig lyst til å bli medlem av Mile High Club, men med tanke på at vi ikke har sett en eneste kjekk gutt her, så tror jeg det blir litt vanskelig! Jeg er fornøyd med iPoden og spillelista mi. Da kan jeg heller drømme meg bort!Uansett håper alle sammen får en fin natt!

Jeg sulter meg og så spiser jeg en kanelbolle!

Fikk et spørsmål fra Andrea om jeg ikke kunne fortelle om hva jeg spiser og hva/hvordan jeg trener. Det kan jeg godt gjøre, selv om jeg ikke har det beste kostholdet i verden.Hvis man begynner med maten så kan jeg meddele at jeg spiser nesten hva enn jeg har lyst på. Det kan være alt fra et mørkeknekkebrød med leverpostei til en kanelbolle dyppet i melis. Med andre ord er jeg både sunn og usunn! Da jeg begynte på medisin i fjor høst måtte vi måle både blodsukker og kolesterolet vårt, og det ble en liten vekker for meg. Da begynte jeg faktisk å tenke på hva jeg putter inn i kroppen min. Jeg har for eksempel helt dilla på potetgull, beste godisen som finnes, men etter at jeg har skjønt hvor usunt potetgull egentlig er har jeg sluttet helt med det! (nesten i alle fall).

For noen år tilbake hadde jeg så utrolig lyst til å bli tynn. Og når jeg først bestemmer meg for noe går jeg 100% inn for det. Jeg begynte å telle kalorier, nektet meg selv mat, og spiste så og si aldri noe godteri. Mamma var redd for at jeg var på vei til å få spiseforstyrrelse, men selv tenkte jeg aldri den tanken. Etter en god stund ble jeg så "tynn" som jeg ville være og etter hvert begynte jeg å spise normalt igjen. Men "skillsen" med å nekte meg selv mat har hengt igjen. Så generelt sett spiser jeg ganske lite mat. Tror jeg må ha den minste magesekken i verden, for jeg blir mett på en, to, tre! Det er derimot ikke lurt å spise for lite mat. Da blir man bare sliten, får hodepine og lavt blodsukker. Det er viktig å gi kroppen næring!

Noe som derimot kan være litt lurt er å bytte ut vanlige matvarer med et litt sunnere alternativ. For eksempel kan man bytte ut den vanlige pastaen, risen og spaghettien med en fullkornsvariant. Fullkornsproduktene smaker helt likt den vanlige varianten, forskjellen er at den er mye sunnere! Jeg har og helt dilla på knekkebrødet Wasa Sport +. Det er kjempesunt, smaker godt og har en lav glykemisk index. Det vil si at det tar lengre tid før blodsukkeret stiger og lengre tid før man blir sulten igjen. Som pålegg liker jeg å spise leverpostei, egg og skinkeost. Drikken jeg drikker er vann og melk (Tine ekstra lett in my heart).Føler dette ble et langt innlegg om kosthold, så tror det blir litt for langt og kjedelig hvis jeg skulle nevne treningsvanene mine og. Det får jeg ta en annen gang. Kan nevne så mye at nå for tiden er jeg veldig opptatt av å forbedre kondisjonen min. Og så tar jeg 50-100 sit ups før jeg legger meg nesten hver kveld!

Hva er yndlingsmaten deres?
Tenker du over hva du spiser?

I wanna be your birdie!

Siden jeg reiser til Minnesota om noen dager måtte jeg ha et par sko som kan gi meg litt varme. Hva er vel da bedre enn et par svarte Uggs? De er så behagelig og myke. Det er som å plassere føttene sine i en seng med bomull. Det minner meg forresten på at Dany sa noe priceless til meg på facebook i dag. "if we were birds I would make you a nest of cotton for you to place many eggs! hihihi ♥ peep." Haha! Tror ikke jeg har ledd så mye på lenge da jeg leste det. *Peep, peep*

Uansett, her er mine nye Uggs:


Og min nye lue.

Bruker dere Uggs?

Gjesteinnlegg fra Oda

Heisann Hannas blogglesere!

Litt feil innformasjon på forrige innlegg, jeg var også enig i at det var en kringle! Basta bom, hade bra!

Et par plagg rikere og noen dollar fattigere

I dag er det søndag, og søndag betyr San Francisco-dag. Denne søndagen tilbringte vi på de Young-museumet for å se en Van Gogh-utstilling. Bildene skal egentlig være i Paris, men på grunn av oppussing endte de i San Francisco. Heldig for oss! Etter et par timer på museum dro vi på shopping for å finne varme klær til vi skal til Minnesota på onsdag. Her i California er jeg vant til sol og varme, og i Minnesota venter det meg 27 minus! Fryser bare ved tanken. Men jeg har vel godt av et par dager med snø og kulde. Endte opp med at jeg kjøpte meg to gensere fra Guess. Guess by Marciano er helt klart den nye yndlingsbutikken min. De har så mye fint der.


//smykke: Bob (Oda sitt)//

Lovte forresten Oda å legge ut bilde av kringla hun laget på toppen av hodet mitt. Hun mener det er en sløyfe, mens jeg er helt overbevist om at det er en kringle. Hva syns dere?

Hva er din yndlingsbutikk?

I miss you guys

Jeg satt og så igjennom gamle bilder på mobilen i går og plutselig så fant jeg noen bilder fra da jeg og Annette var i La Manga i sommer. Åhh, kjenner jeg savner både La Manga og henne! Ferieturen til Spania var helt klart den beste ferieturen jeg hittil har opplevd. Oss to alene i Spania og omringet av prettyboys. What's not to like?
Beste ferieminnet må være den natten vi dro ned på stranden for å ha en liten session med skinny dipping! Haha, jeg tok så klart og filmet hele greia, men den filmen vil nok aldri se dagens lys.

Uansett, her er noen av bildene jeg fant.

Mis Chicos!

Frøken strøken. Åh, savner deg!My parents in law. Hihi.

Naw. Last day in spain.

Og jeg ville virkelig ikke dra hjem!

Savner dere noen/noe akkurat nå?

Premiere på Harry Potter and the deathly hallows!

Da har vi nettopp kommet hjem fra premieren på den nye Harry Potter filmen! Siden California ligger 9 timer bak Norge, er vi litt senere ut enn dere (noe som irriterer Oda grenseløst). Uansett, filmen var utrolig bra! Følte det var spenning fra begynnelse til slutt, og det var ofte jeg måtte dekke til ansiktet! Glad jeg hadde Oda ved min side da. Hun hadde svaret på alt det jeg lurte på. Drakk også over en liter vann, og holdt seriøst på å tisse meg ut på slutten. Flaut!

Vi satt i over 2 timer i kø får å komme inn på kinosalen, men det var helt klart verdt det.

Ser dere at jeg hadde pyntet meg for anledningen? Et stykk wannabe Harry Potter-arr i pannen!

Har dere sett Harry Potter and the deathly hallows?

I'm pissed off for sure!

Snille Lilja skrev en kommentar på forrige innlegg om at det var en person som har stjålet to bilder fra bloggen min, brukt de som profilbilde på biip.no og latt som det var henne selv! Kjenner jeg blir utrolig irritert og sint bare jeg skriver om det! Det er utrolig dårlig gjort å stjele andre sine bilder og denne personen burde virkelig skjerpe seg! Jeg lurer på hva som får en person til å gjøre noe sånt. Hvilken oppdragelse har han/hun egentlig fått? Eier ikke personen samvittighet?

Bildene personen har brukt er to bilder av meg fra da vi var i Santa Cruz i september. Jeg gikk inn på biip-profilen i sted og fant ut at personen har tatt et nytt bilde fra bloggen min som jeg la ut i forrige innlegg. Dette var et bilde av Tonje, som jeg fikk lov til å bruke av henne. Uansett, dette betyr at personen som har gjort dette leser bloggen min enda og jeg har noen ting jeg vil si til deg!
Hvis du ikke fjerner de to bildene av meg, og det nye bildet du stjal som var av Tonje innen to døgn, kommer jeg til å anmelde deg!

Jeg har i alle fall lært at jeg ikke skal være så naiv lenger og tro at ingen kommer til å stjele bildene mine og bruke de. Skal tenkte to ganger før jeg legger ut noe, og begynne å markere bildene mine med bloggnavnet mitt.

og helt til slutt. Jeg er skikkelig forbanna og du bør virkelig fjerne bildene av meg med en gang!

The story about my cellphone!

Hver eneste dag er det en random person som ringer telefonen min. Blir gal hvis det ikke stopper snart!

Dere skjønner. Da jeg kjøpte meg amerikansk mobil for en måned siden fikset mannen bak disken et superenkelt mobilnummer til meg. (Noe som han aldri skulle gjort). Telefonen har ikke sluttet å ringe siden. Hadde telefonsamtalene bare vært til meg hadde det vært greit, men alle sammen driver og ringer og spør etter Deryl!

"Hi, is Deryl there?" "Can I please speak with Deryl?" "Deryl, my man, where are you?" Slik holder det på 24/7, og jeg holder på å gå på veggen.Men i går skjedde det noe uventet. Telefonen ringte, jeg svarte, og gjett hvem som var i den andre enden? Gjettet dere Deryl, så gjettet dere riktig! Han ringte for å fortelle meg at jeg hadde fått det gamle mobilnummeret hans, og det kunne hende noen kom til å ringe å spørre etter han! Han ba om unnskyldning og så hadde vi faktisk en lengre samtale før jeg måtte legge på.

I dag tok Deryl å ringte tilbake. Dette fordi han lurte på om jeg ville bli med han ut på DATE!!! OMG sier jeg bare. Plutselig kommer mamma inn og lurer på hvem jeg snakker med? Siden jeg var helt satt ut av spørsmålet (til Deryl) la jeg bare på røret til han! Haha, går det an å bli frekkere?Han sendte faktisk melding til meg etter på, og lurte på hva som skjedde. Jeg har enda ikke svart, og vet ikke om jeg skal gjøre det heller.

Hva syns dere, skal jeg svare eller ikke svare?
Har du opplevd noe lignende selv?

//Bilder: Tonje Eggen og Hanna Vaage//

C.G - I want you now.

Selv om det er over 20 varmegrader ute i dag har jeg helt abstinenser etter min svarte Canada Goose-jakke som henger i skapet hjemme i Norge.


Siden det er litt vanskelig å få den jakken hit, tenkte jeg at jeg kan jo bare bestille meg en ny jakke. Derfor har jeg nettopp bestilt meg en nydelig Canada Goose Solaris Parka i brun! Ååh, gleder meg allerede til å bruke den! Siden temperaturen her i California ikke tillater å bruke en varm vinterjakke enda, er det bra vi skal til Minnesota neste uke for å feire Thanksgiving med slekta! Der er temperaturen nede i null grader. Gleder meg forresten kjempemye til å oppleve Thanksgiving. Skal selvfølgelig blogge om alt, så dere og får en smakebit!


Hva syns dere om Canada Goose?
Har du en Canada Goose-jakke?

And the winner is...

Da har jeg brukt de siste timene på å klippe ut lapper med navnene på deltagerne og puttet alle sammen i en rosa nisselue for og så trekke vinnerene. Med over 100 deltagere tok dette litt tid skal jeg si dere. Men syns det er kjempekult at så mange meldte seg på.

Gratulerer til Karoline og Ann Kristin som vant hver sin Victoria's Secret truse. Har kontaktet begge på mail/blogg.

Til alle dere som ikke vant denne gangen. Fortvil ikke, tenkte å ha en ny konkurranse om ikke alt for lenge. Hadde jeg bare hatt penger nok, skulle jeg kjøpt en VS-truse til alle sammen. True story!

Hva vil dere ha som premie neste gang?
VS-undertøy eller accessories som ringer/smykker?

Golden Gate Bridge

I går hadde vi en liten photo shoot på verdens mest berømte bro, eller vi hadde den teknisk sett i bakgrunnen. Uansett, broen er nydelig og det samme kan man vel si om utsikten. Som vanlig satt jeg pris på å bli tatt bilde av. Skulle bare hatt en litt mer ivrig fotograf og en lillesøster som ikke skjemmes så alt for mye. Jeg skulle vel egentlig hatt en fotograf som kjæreste, så kunne han tatt bilder av meg når jeg følte for det. Noen interesserte?

Jaja, nok "tulleprat". Her er noen av bildene vi tok i går:I dag er forresten siste sjanse til å melde seg på Victorias Secret konkurransen som jeg har gående her. Syns det er utrolig kult at så mange allerde har meldt seg på. Annonserer vinnerene på bloggen i morgen. Blandt de 100 som har meldt seg på tror jeg det er 2 gutter og 98 jenter. Like it!

Yet another beautiful day

Åh, for en herlig søndag det har vært. 14. november og ute er det over 30 varmegrader. Er like før jeg smelter opp her! Det som er litt sweet å tenke på er at vi har tilbringt dagen på stranda og vi har til og med "badet". Det er så uvirkelig. Kroppen min er innstilt på å pakke seg inn i en Canada Goose-jakke og ikke kle av seg. Men jeg klager ikke. Liker det faktumet at det blir varmere og varmere for hver dag.

I dag har vi altså tilbringt dagen med litt sight seen i San Francisco og området rundt. Bestandig like spennende å oppleve en ny del av det fantastiske landet vi bor i. Og utsikten er like breathtaking som alltid!


//Bilde tatt av Oda//

Vi hadde og en liten photo shoot på stranda. Hehe, syns fortsatt synd på pappa som må være fotograf hele tiden. Eneste han hører stakkar er: Ta bilde da. Taa bilde. Pappa TA bilde av meg!

Hva syns du om bildene?
Foretrekker du sol eller snø i november?

Forresten, ikke glem å melde dere på Victoria?s Secret-konkurransen jeg har gående her.

You guys can make out in my sisters room

Da har jeg nettopp kommet hjem fra min første high school fest. For en opplevelse sier jeg bare. Det aller verste var at han som hadde festen hadde gjort om lillesøsteren sitt rom til et klinerom. Lysene var skrudd helt av og det var fritt frem til å gjøre hva enn du måtte ønske. OMG sier jeg bare. Hadde broren min gjort det samme mot meg og mitt rom, hadde jeg klikket fullstendig. Er dere ikke enige om at det var en utrolig kjip ting å gjøre?Uansett, det begynner å bli tid for å finne sengen her. Er utrolig trøtt og i morgen skal hele familien til San Francisco for å leke turister. Det skal bli gøy, gleder meg allerede. Håper alle sammen får en fin søndag!

Hadde du likt at noen hadde gjort om rommet ditt til et klinerom?

 

Something old something new

Jeg satt og så igjennom gamle bilder i dag. Ja, jeg har en del bilder, over 22 000 for å være presis! Macen min skriker etter en liten opprydding, og etter å ha sett igjennom alle de rare bildene jeg har, blir det nok ikke lenge til. Egentlig er jeg glad jeg har så mange minner fra fortiden. Bestandig koselig å ha noe å se tilbake på. Morsomt å se tilbake å huske at på akkurat det bildet følte jeg meg "såå" pen. Og nå syns jeg bare at jeg lignet en tulling. How could that happen? Uansett! Fant en bildeserie fra da jeg og Oda hadde en liten photo shoot anno 2007. Gud, det var så mye rare bilder der som aldri skal få se dagens lys.

Tok og sammenlignet et av bildene fra en photo shoot jeg og Annette hadde i Oslo i sommer. Forandring sier du?

Syns du jeg har forandret meg på 3 år?
Liker du å se på gamle bilder av deg selv?

Forresten. Superkoselig at så mange er så positiv til at jeg skal legge ut en sangvideo til. Kommer nok en om ikke så lenge!

Sometimes it's nice to be a woman!

Jeg har lenge gått og tenkt på å kjøpe meg en mikrofon og et musikkredigeringsprogram slik at jeg får et lite "platestudio" her i stua. I går bestemte jeg meg for å kjøpe en litt tidlig julegave til meg selv, og da endte jeg opp med en SM 58 mikrofon, og Cubase redigeringsprogram. Mannen som solgte meg mikrofonen spurte om jeg hadde noen erfaringer med redigeringsprogrammet og jeg måtte innrømme at det hadde jeg absolutt ikke. Snill som han var tok han og tilba seg å komme hjem til meg på fridagen sin for å lære meg programmet. Man skal i alle fall ikke klage på servicen her i landet.I dag fikk jeg derfor besøk av Roger som skulle lære meg Cubase. Tror vi holdt på i over 5 timer, før han måtte kjøre i en time for å komme seg hjem til kona si. Haha, hele opplegget var priceless. Ble da i det minste god på Cubase om ikke annet! Har og et annet musikkprosjekt på gang, skal fortelle mer når jeg vet mer om det. Tror i alle fall at det kan bli ganske spennende.Liker du å synge?
Noen tips til sanger jeg kan synge?

Forresten, ikke glem å melde dere på Victoria?s Secret-konkurransen jeg har gående her.

Litt annerledes kunst

Har bodd en stund i Amerika nå, men har enda ikke pyntet opp rommet mitt og gjort det hjemmekoselig. Fram til nå har veggene vært hvite som snø. Etter litt tenking fram og tilbake fant jeg ut at jeg ville ramme inn Louis Vuitton-posen jeg fikk når jeg handlet LV-veska. Må si meg ganske fornøyd med resultatet også.

Det eneste man trenger er en hvit IKEA-ramme og en spesiell ting man vil ramme inn så kan man lage litt annerledes kunst. Jeg kjøpte en nydelig ramme på IKEA til bare litt over hundrelappen.

Dette er hva jeg startet med

..Og slik ble resultatet til slutt:

Hva syns du om bildet?
Har du litt annerledes kunst på rommet ditt?

Forresten, ikke glem å melde dere på Victoria?s Secret-konkurransen jeg har gående her.

 

Konkurranse! Vinn undertøy fra Victorias Secret

Siden jeg har så mange søte, snille og gode lesere tenkte jeg å vise dere at jeg faktisk setter utrolig pris på dere! Syns det er kjempemoro at så mange leser bloggen min, og blir helt overrasket hver gang jeg får en søt e-mail fra en av dere. På grunn av dette tenkte jeg å ha en liten konkurranse. Her kommer det litt info:

Hva kan jeg vinne? Du kan vinne stringtruser fra Victorias Secret. Jeg har kjøpt en rosa og en grå med sebramønster på. Begge er supersøte. Siden jeg har to truser, blir det to vinnere!

Hvordan deltar jeg? Det er så enkelt som bare det. Bare skriv en kommentar i dette innlegget om at du vil delta i konkurransen. For eksempel: ?Jeg er med?, så er du med i konkurransen. Du kan også si hvilken av trusene du foretrekker. Jeg vil trekke to vinnere blant alle som deltar. Dette gjør jeg ved å skrive alle deltagerne på en lapp, putte i en hatt og trekke to tilfeldige. Dette vil bli filmet og lagt ut på bloggen.

Hvem kan delta? Absolutt alle kan delta. Både gutter og jenter. Dette er kanskje ikke den typiske guttepremien, men er det en gutt som vinner kan han jo gi den i gave til en venninne, kjæreste eller søster. Det kunne jo blitt en fin julegave.

Må jeg ha blogg for å delta? Nei, du må ikke ha blogg for å delta. Bare legg igjen e-postadressen din slik at jeg kan kontakte deg hvis du vinner.

Hvor lenge varer konkurransen? Tenkte å la den vare i en uke. Så man kan delta fram til tirsdag 16 november klokken 23.59.

Hvordan får jeg premien? Tenkte å sende gaven via posten slik jeg gjorde med lipglossen som Ida Bianca vant. Du vil få tilsendt den i en stilig gull konvolutt. How sweet isn?t that?

Da gjenstår det bare å melde seg på. Lykke til alle sammen!

Louis Vuitton Alma MM

Etter mye leting i San Francisco fant jeg den endelig i New York. Snakker selfølgelig om min nye Louis Vuitton. Jeg elsker den, rett og slett. Noen vil kanskje si at det er harry å eie en Louis Vuitton, men det bryr jeg meg ingenting om. Den passer meg perfekt og er absolutt verdt alle pengene jeg brukte på den!Vesken er modellen Alma MM, og er en limited edition utgave. Jeg kjøpte den i klassisk Monogram canvas, og er veldig fornøyd med det. Prisen var overkommelig, billigere enn Chanel-vesken jeg ønsker meg. Vesken ble kjøpt i New York i en nydelig LV-butikk på Fifth Avenue. Vil absloutt dra tilbake dit neste gang jeg skal kjøpe en veske.Må absolutt si at jeg er superfornøyd med veska. Den er klassisk, chic og rett og slett nydelig! Det beste kjøpet jeg har gjort på lenge. Syns det er bedre å investere i en dyr og god veske, enn å kjøpe mange billige som blir slitt og ødelagt med en gang. Hva mener dere?Hva syns du om vesken?
Isn't it adorable?

I got a baby in my belly.. Eller var det en Gina Tricot joggegenser? I don't remember anymore!

 

 

Hehe, jeg er nok ikke gravid. Bare på liksom. Men jeg må si at jeg kledde gravidmagen! Det hele begynte med at Odis og jeg skulle på Kino å se the social network (utrolig bra film). Hun ville absolutt at jeg skulle se stygg ut, og så skulle hun se pen ut. Har dere hørt på makan? Derfor tok hun og puttet en genser under genseren min i håp om at jeg skulle se tykk ut. Det endte vel ikke helt som hun hadde håpet, men vi hadde det koselig sammen på kinoen alikevel.

Har dere søsken?
Hvordan er forholdet mellom dere?

We are nothing more then enemies, with benefits

Ah, digger den replikken der av Blair! Hun og Chuck er et merkelig par, men jeg liker det! Gleder meg til kveldens episode hvor forholdet til Blair og Chuck tar et skritt i riktig retning! For de som er nysgjerrig, la jeg med en trailer av kveldens episode. For de som ikke har begynt å se på sesong 4 enda, blir nok dette en spoiler.

Nå over til noe helt annet!

Noen har kanskje lagt merke til at menyen min med profilbildet, arkiv, kategorier og så videre har havnet helt nederst på siden. Jeg har ingen anelse om hvordan dette har skjedd. Jeg har ikke vært inne på designet og redigert, det eneste jeg har gjort er å poste forrige innlegg og så skjedde dette. Utrolig irriterende, og jeg får det ikke tilbake slik det opprinnelig var. Er det noen som kan hjelpe meg? Noen som vet hvordan jeg får profilbildet og menyen tilbake til sin opprinnelige plass?

Håper det er noen flinkinger der ute som kan hjelpe, for det er sykt irriterende at hele designet bare har hengt seg opp!

Edit: Never mind! Har endelig fått fikset det ved hjelp av den snilleste Trond. Tusen takk for hjelpen jeg er veldig takknemlig!

Having some fun with Cath in the city

 

Da Cathrine og jeg var ute på Halloween måtte jeg såklart ta fram videokameraet å filme litt. Dette endte i en søt liten film om livet på Times Square. Hver gang jeg ser på filmen får jeg bare lyst til å pakke sammen kofferten min å reise tilbake til New York. Det er absolutt byen for meg. En litt annen moro sak er at vi sier "omg" omtrent hele tiden. Har ingen anelse om hvor mange ganger det er, vet bare at det er mange!

Enjoy the movie:

For de som vil se filmen, trykk på bildet under.

Kjenner jeg savner Cathrine nå. Hadde det så koselig sammen. Gleder meg til hun kommer på besøk!

Hva syns du om filmen?
Får du lyst til å reise til NY?

The pure Norwegians and Carrie's steps

Forrige fredag hadde jeg en fantastisk kveld med Cathrine som jeg helt har glemt å fortelle dere om. Selv om vi ikke hadde møtt hverandre før, føltes det som om vi hadde vært venner hele livet. Kvelden begynte med middag på en italiensk restaurant før vi dro ned til Greenwich Village for å spise dessert på Waverly Inn. Vi hadde egentlig ingen forhåpninger om å komme inn der. Det var jo tross alt fredagskveld! Men alt ordner seg for snille piker vet dere.Etter en liten stund var det to herremenn fra Upper East Side som ville at vi skulle være kveldens underholdning. Vi satte oss smilende ned ved bordet i troen om å få påspandert drikke. Den saken var null problem, problemet var bare at de ville at vi skulle få mer enn bare drikke. Siden både Catrhine og jeg er skikkelige piker ble det absolutt ikke noe av det. Og de to herremennene sitter nå igjen med en oppfatning om at norske jenter er "the purest girls in the world". Det liker vi. Heller pure enn bimbo!

Etter at vi dumpet de to stakkarene på Waverly Inn, dro vi ned til Meatpacking-området for å tusle litt. Jeg følte meg veldig heldig som hadde min personlie guide med meg. Første stopp var Carrie Bradshaw sin trappeoppgang. Det var en veldig surrealistisk opplevelse. Følte meg akkurat som Carrie. Singel og klar for å oppleve New York!

Oh my!Senere på kvelden vandret vi rundt i Meatpacking-området for å oppleve livet. Hadde den beste kvelden på lenge, og gleder meg til å møte Cathrine igjen!

Er du SATC-fan?

15 seconds of fame on Times Square! OMG!

Oh my! Can life be better?

Jeg har opplevd mange forskjellig ting i livet, men dette må desidert være den kuleste! Havne på en stor reklameplakat på Times Square som absolutt alle kan se! Det er nesten helt uvirkelig! 15 seconds of fame with my sister. Love it! Sikkert mange som lurer på hvordan klarte vi dette? The answer is simpel. You just have to be hot! (Haha, blanding av engelsk og norsk er en fin ting!)

Filmet selvfølgelig hele greia, så jeg kan skryte av det til dere!

Er dette kult, eller er dette kult?

Broadway show, the Lion King

For en opplevelse sier jeg bare! Jeg ble både rørt til tårer, lo slik at jeg fikk vondt i magen og fikk frysninger gjennom hele kroppen da de sang. Er ikke en eneste negativ ting å si om forestillingen. Det var så mye energi og liv, og samtidlig så trist at tårene bare trillet nedover kinnet. Jeg har alltid vært fan av løvenes konge. Det er helt klart min yndlingsfilm av Disney. Gråter bestandig når jeg ser faren til Simba falle ned fra klippen å dø. Huff, Disney er så brutal!Uansett, the Lion King var et spektakulært show og jeg ville absolutt sett det igjen. Anbefaler alle dere å se det også, en opplevelse for livet!

I morgen kommer det en ny videoblogg. Den er også litt spektakulær, I promise. Kan si så mye som at den omhandler Oda, meg og Times Square. Sweet!

Har du sett løvenes konge på Broadway?
Hva er din yndlingsfilm av Disney?

The Empire

Vi opplevde mye forskjellig på denne New York-turen, og jeg må ikke glemme å vise dere the Empire State building. Etter at tvillingtårnene ble ødelagt i terrorangrepet 11 september 2001, ble the Empire den høyeste bygningene i New York. Dette gjør at over 20 000 turister hver dag står i kø for å komme opp på toppen av the Empire, for å se utsikten over New York. Utsikten var breathtaking, det er ikke noe annet å si om det. The Empire State Building er helt klart verdt turen om du er på ferie i New York.

Har du vært på toppen av the Empire før?

The Palace Hotel

Iiik!! The Palace Hotel var så nydelig. Det var akkurat slik som det ser ut på gossip girl! (Haha, kanskje ikke så rart?) Jeg skulle gjerne likt og bodd der. Kunne jo bare flytte inn hos familien Van Der Woodsen. Det hadde i alle fall vært sweet. For de som ikke helt vet hva som er så spesielt med the Palace Hotel kan jeg meddele at det er hotellet hvor Chuck Bass og familien Van Der Woodsen bor i gossip girl. Det er filmet utrolig mange gossip girl scener her, noe som jeg godt kan forstå. Hotellet er utrolig vakkert.


Er du like gal gossip girl-fan som meg?

Søndagstur i Central Park

Ah, for en herlig søndag. Jeg og mamma har vandret rundt i Central Park i hele dag. Parken er rett og slett nydelig og jeg må absolutt tilbake dit engang. Vi besøkte også the Met Steps, hvor Blair pleide å spise lunsj da hun gikk på Constance Billard. Kjenner gossip girl-fanatikeren kommer frem i meg når jeg vandrer rundt i New York. Liker det! I morgen skal vi en tur på the Palace Hotel. Haha, stakkars mamma. Hun må nok bli lei av alt gossip girl-maset snart.

Skøytebanen hvor Blair og faren går på skøyter på Thanksgiving.

The Met Steps! iiik!


I dag reiser Cathrine hjem til Bergen. Kommer faktisk til å savne henne, selv om vi nettopp ble kjent. Forhåpentligvis kommer hun og besøker meg i California i løpet av året. Da skal vi rocke L.A og Hollywood. Gleder meg! Du må ha god tur hjem til Norge sweety.

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv