Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


oktober 2012

Dinner date

Nå er jeg allerede sent ute til middagsdate med mamma. Jeg trenger litt næring med tanke på at jeg nesten besvimte på skolen i dag. Iknow, drama rama, men det går bra! Bare kroppen min som er overfølsom når det kommer til koloskopi. Hater å være sen, så må stikke! Tudelu! 

the way he talks..

Nå sitter jeg egentlig i telefonen med Daniel. Men siden han gir mer oppmerksomhet til en gammel profil på nettet med gamle bilder av seg selv, tenkte jeg at jeg kunne blogge noen kloke ord. Det er sånn type helt stilt i det andre røret, hører bare litt susing og litt hmf-ing, så da må jeg gi litt typing på macen tilbake. Nå var han visst ferdig med å se på alle disse bildene, og prøver å føre en samtale igjen. Typisk at jeg er opptatt med å skrive da. Haha, tror dette kunne blitt the "telefonsamtale" of the year. Ikke det at vi har så mye givende å snakke om. Det mest spennende som skjedde med meg i dag var at ei dame på 3T kjefta på meg. Hun stod bak meg og tøyde ut med rumpa i været og klagde på at jeg sendte ei melding på telefonen min. heheh, weeeird! Skulle egentlig poste innlegget for en og en halv time siden, men telefonsamtalen tok av og jeg glemte å trykke post! Hehe, nå er det blitt leggetid for meg. (og jeg som må dusje før jeg legger meg. Baah) Rekker det ikke i morgen siden jeg skal være på morgenmøte klokken 8 sharp! Skal på gastromedisin i morgen og det kan jeg ikke gå glipp av!

Nattinatt, godinger ♥

Oppgitt!

Jeg må innrømme jeg blir litt irritert (og oppgitt) når jeg en får en kommentar fra en fyr som er skuffet over at han ikke får sett meg i frekt halloween-kostyme, da jeg kunne fortelle at jeg ikke feiret Halloween ute på byen i går. I helga har det gått i store kosegensre, sminkeløs og en hårtopp på hodet. Ikke mye sex-appeal her i gården. Det som gjør meg irritert er at gutter tror det er greit (eller tror de er kule), når de skriver sånt til deg på facebook. Jeg med andre ord, syns bare det er patetisk. Jeg har kjæreste og er fornøyd med det! 

Helgen har altså blitt brukt til lesing. Jeg har testet astmamedisiner som ventoline og forstøver. Ikke det at jeg fikk så mye effekt ut av dem. Ventolinen hadde gått ut på dato i 2007 og i forstøveren inhalerte jeg saltvann. Hvorfor jeg har testet dette er et godt spørsmål. Men spennende å vite om effekten til medisinene jeg kanskje en gang skal forskrive. Det har med andre ord ikke skjedd så mye spennende hos meg i helgen. Men godt å ha en ordentlig lesehelg, så kan jeg heller finne på noe spennende neste. Da er det revy, og så får jeg kanskje besøk. Woho for det!Skal dere feire Halloween på onsdag?

Miss New York


// Times Square  -  oktober 2010


// Central Park -  Mai 2011


// 1Oak  -  mai 2011


// Having a little photoshoot while waiting for the bus - juni 2011


Shopping in Soho - juni 2011

Gud som jeg vil tilbake til New York. Helt klart yndlingsbyen min. Når jeg har gjennomført eksamen for tredjeåret på medisin skal jeg gi meg selv en New York tur i eksamensgave. Det fortjener jeg!

Savner dere noe spesielt?

Så glad

...er jeg for at snøen har kommet

FML! Det er bare Oktober og jeg er ikke klar for vinter enda. I hodet mitt faller de gule og røde høst-bladene enda. Jeg kan ha på meg strømpebukse og stor genser uten å fryse og det er lyst når jeg våkner om morgenen. Men neida. Plutselig var høsten over. Krysser fingre og tær for at denne snøen forsvinner like fort som den kom. Slafs og snø er greit i julen, ellers er det no go!

For å gjøre meg glad igjen kan dere være søte å stemme på twilightbilde til lillesøster. Får hun flest stemmer kan vi møte Nikki Reed og Jackson Rathbone og blogge det hele, selvfølgelig! Dere kan stemme på bildet hennes her. Det er det bildet det står City of Forks Welcome you

Er det snø hos dere?

 

Norwegian girlfriends!

Dagene flyr virkelig av sted. Syns nettopp det var søndag og jeg lå fyllesyk i senga til Daniel å bestilte twilight-billetter. Og nå er vi plutselig midt i uka. Timene er over på et blunk og jeg føler ikke jeg rekke å gjøre noe fornuftig før det er på tide å sove igjen. Nå har jeg brukt den siste timen på å ringe rundt til foretninger i SF for å høre om Canada Goose jakken jeg vil ha. Ringte til Charlie på Lombardi Sports som jeg ringte til for noen uker siden. Jeg hadde glemt av å ringe tilbake og han var helt fortvilet fordi han ikke fikk til å sende mail å si at de ikke hadde jakken. Hehe, en fyr hadde visst byttet ut Gen i etternavnet mitt med C. Men nå fikk jeg altså vite det. Han skulle fortsette å lete da, og sende meg mail hvis de plutselig fikk inn igjen. Ikke det at det hjelper meg så mye. Oda er i SF nå, og pappa reiser i morgen. Derfor har jeg brukt den siste timen på å ringe til andre butikker. Foreløbig no luck. Det beste tilbudet jeg har så lang er at jeg skaffer norske kjærester til Chari og kompisene hans (de er fra Tampa, Florida og er på utkikk etter some norwegian girls) i bytte mot at han kjøper en jakke til meg.Så er noen interesserte? Han var visst på utkikk etter the norwegian accent, blond hair, pretty eyes and light skin tone. Jeg vil bare ha jakken min jeg!

Medhum-revyen 2012!

Noen ganger sett en trailer som forteller mer enn filmen? Vil Lars Monsen og hans deltakere i "ingen grenser" nå fram til Kardemomme by? Hvorfor holder Kongen nyttårstalen sin 2. søndag i advent? Hvem er doktor McDrømmeland og doktor McBadeland? Hørt om det nye markedsføringstrikset til fundamentalister i Midtøsten? Og hva er Norges nyeste forslag for å skape fred i Afganistan?

MedHum-revyen produseres og settes opp i sin helhet av medisinstudenter ved NTNU i Trondheim annenhvert år. Revyen er et stort sosialt og kunstnerisk fellesskap på studiet, og vi er til sammen rundt 130 studenter som er involvert i oppsetningen. Om en drøy uke braker det løs med rød løper, 16-manns orkester som spiller klassikere fra filmenes verden og dyktige medisinstudenter i kulissene og på scenen; det bli en helaften uten sidestykke!

Ikke nok med at man får kvalitetsunderholding av rang, man støtter også en god sak da hele overskuddet fra MedHum-revyen går uavkortet til MedHum og arbeidet med å hindre HIV-smitte fra mor til barn i Mosambik. I fjor kunne vi overrekke 100 000 kr til MedHum, og vi kan ikke være noe dårligere i år!

Premiere: Torsdag 1. november kl 1900 (utsolgt)
Fredag 2. november kl 1800
Fredag 2. november kl 2100
Lørdag 3. november kl 1800
Lørdag 3. november kl 2100

Billettpriser:
Voksen: 210 kr
Student/barn under 16 år: 160 kr 

Billetter kan reserveres via vår hjemmeside, eller kjøper på våre utsalgssteder. For mer informasjon se: www.medhumrevyen.no.

Tenkte å tipse alle dere blogglesere fra Trøndelag om MedHum-revyen. Jeg har på følelsen av revyen kommer til å bli kjempemorsom og det støtter en veldig god sak. Man vil også få et lite innblikk i medisinstudentlivet, og det er jo en god nok grunn til å gå. Jeg gleder meg i alle fall til å se hva medstudentene mine har satt sammen.

Du vet det er kaldt

...når man setter seg på de varme flisene på badet for å lese. Haha. Skrudde ned varmen før jeg dro til Stavanger og nå er det iskaldt i leiligheten. Men badet duger fint til å lese på lungesykdommer det. Varmt og godt er det i alle fall her. Er kjipt å være tilbake i Trondheim etter 10 herlige dager med ferie. Jeg trives så alt for godt i Stavanger. Ble litt bedre da Annette ringte i morges og skulle ha meg med på musikkvideoinnspilling og da jeg klarte å legge inn venflon på skolen på første forsøk! Hehe, en variert dag med andre ord. Trondheim er vel ikke så verst alikevel. Men kjenner jeg gleder meg til telefondate i kveld og soving. Stod opp klokken alt for tidlig for å rekke flyet hjem igjen..Nei, nå blir det bare babling her. Jeg får heller legge bort macen og stikke nesen ned i lungeboka!

Har dere hatt en interessant dag?

Cilvia

Jeg har så lyst på disse, men er litt usikker på om jeg trenger enda et par med sko. Men de var da så kule!


Hva tror dere?

Da blir det gallapremiere på breaking dawn part 2!

Nå har jeg sittet fyllesyk den siste timen og trykket oppdater, oppdater, oppdater for å prøve å skaffe meg og lillesøster billetter til gallapremieren på breaking dawn part 2 på Colosseum torsdag 15 november! Vi har vært på de tre siste twilight-premierene og det ville vært en skam om vi ikke fikk med oss den siste. Billettene ble først lagt ut for salg for dem som stod i kø i Oslo, og hvis det ble igjen noen skulle de resterende legges ut på nett. Gjett om det var et lite adrenalinrush når jeg innså at wow, nå er billettene ute. Da var det bare å kaste seg på visakortet å prøve å skaffe seg noen billetter før noen andre tok de foran nesa på deg. Tok bare et par minutter, så var de alle sammen borte. Så jeg er glad for at å shoppe på nettet, er en spesialitet. Hehe, så da blir det Oslo i midten av november! Gleder meg allerede!


Wohoo!

Noen av dere som skal dit?

Victorias Secret - bombshell / dream angel!

Ååh, når mine søte lillesøster stikker av til USA uten meg og så kommer pappa etter henne neste uke, da kan jeg ikke annet enn å lage en laang handleliste til de to som et lite plaster på såret. Jeg og vil til California, tilbake til der vi bodde for to år siden, besøke alle vennene mine. Men, jeg får satse på at min tid kommer. Kanskje til sommeren, når jeg har tid til å reise så langt. Den lange handlelisten består av mye rart, men det viktigste er delen som omhandler Victorias Secret. Merker det begynner å bli på tide å oppdatere undertøysskuffen. Spesielt når yndlingsBHen begynner å gå i oppløsning. Hehe, litt for mye brukt kanskje? Anywho, for å gjøre det lettere for Odis og pappa så bestilte jeg like så greit alt jeg skulle ha på nettet og sender det hjem til venninna til Oda. Siden jeg og Karen skal til London i slutten av november, tok jeg ikke helt av. Men litt nytt undertøy, det ble det.


Black shimmer Lace Bombshell bra - - Ivory Cross Dye Dream Angel Multi-way bra

I'm in love with the both. Naughty and nice, here I come!

Hvilken likte dere best?

Feel like I could run around the world!

Eller, nesten i alle fall. Whoho, for at det er fredag og jeg føler meg mye bedre! Er fortsatt litt rar i kroppen siden jeg levde på 3 doc i går, men det går nok over når jeg bare får spist litt skikkelig med mat. Drømte at jeg og Daniel var hjemme på Orkanger i natt og spiste mat til jeg sprakk. Eplekake, brød, frukt, godis, sjokolade med iskald melk, is. Ja, gud vet hva jeg ikke drømte om. Ble nesten litt skuffa når jeg våkna og forstod at jeg ikke hadde spist noe av det jeg drømte om. Haha. Så nå skal jeg ta med meg farmor på butikken og gå amok. Har allerede rukket og dratt fram og tilbake til Forus for å levere golfsko til Daniel. Han skulle spille turnering og hadde glemt skoa. Møtte en fyr som klagde på at han var fyllesyk og så pustet han røyk helt ned i nakken min. Haha, shady! Eldre menn som er fyllesyk er ikke sjarmerende. Ikke det at yngre menn som er fyllesyk er noe bedre. Men litt. 

Nå skal jeg fjolle meg til siden det er fredag og jeg trenger å føle meg fin etter gårsdagen. Det er det beste med å bli i bedre form igjen. Det å gidde å bruke litt ekstra tid for å se presentabel ut. Jeg trenger det i alle fall!

Ha en fabelaktig helg, godinger! 

Jeez Louis

Omg, jeg skal aldri og da mener jeg aldri drikke en sjokomelk som har stått litt forlenge ute i romtemperatur igjen. Jeg skulle bare drikke "litt" imorges og når våknet tre timer senere var løpet kjørt. Skal spare dere for detaljene, for det er virkelig nasty. Har aldri vært så kvalm i hele mitt liv. Dette var noe helt annet enn når jeg var liten og lå på sofaen hjemme med omgangsyken. Kanskje fordi da hadde jeg noen som tok vare på meg og laget meg saft og lyseknekkebrød med syltetøy. Nå ligger jeg i denne sengen i Stavanger helt alene og det eneste jeg har å spise på er en pose med doc. Hahah. Jeg kommer meg ikke til farmor og Daniel er ute med jobben så vil ikke forstyrre han heller. Så, det er i tider som denne man skulle ønske man var liten igjen. Har ikke kastet opp på 5 timer nå da, så satser på at det går rette veien. Jeg begynner å bli lei av å ligge i denne sengen her!

Håper det står bedre til med dere!

Bortskjemt

Aah, nå er jeg så mett at jeg tror jeg sprekker. Ikke akkurat en god følesle, men å spise armeridderne farmor hadde laget til frokost til meg når jeg kom hit, det var en god følelse. Hehe, jeg blir så bortskjemt når jeg er her. Farmor lager frokost, vasker klærne mine og rydder etter meg. Daniel tar meg med på restaurant, kiler meg på ryggen og får meg til å smile. Føler jeg lever the good life. Spesielt når jeg kan sove lenge om morgenen, mens Daniel må stå opp i kulden for å dra på jobb. Da tuller jeg meg bare ekstra godt inne i dyna og smiler det lureste smilet. Hehe, har vært litt dårlig med bloggingen siden jeg kom hit på fredag da. Men ting har gått i ett. Først var vi på middag med pappa og farmor på fredag, deretter på middag igjen dagen derpå. Ettermiddags øl på Kardinal og risting med rumpa på Ittepå i løpet av lørdagsnatten. På søndag var det middag med Cathrine og tv-titting for å komme i bedre form. I går var det litt mindre festlig siden halve dagen ble brukt til å lese, men var veldig moro da Daniel tok meg med for å spille golf sent i går kveld. Jeg har vel så vidt holdt i en golfkølle, men klarte alikevel å treffe ballen å skyte sånn halvveis langt. Stolt av meg selv, det var jeg i alle fall.

Nå skal jeg bruke noen timer på å lese, være sjåfør på farmor og så møte Daniel i 5-tiden for kosedate. hoho.

Ha en herlig dag da dere

Smack myself!

Ååh, jeg fortjener ris på rumpa! Og da mener jeg ikke i en sensuell-noe-du-gjør-med-kjæresten-type-vei. Men du-har-gjort-noe-galt-type-ris. Forrige måned brukte jeg så utrolig mye penger på interiør, klær, sko og alt det der. Derfor ga jeg meg selv shoppeforbud for å ikke bruke opp alle pengene mine på klær. Skulle på H&M på torsdag for å se etter undertøy (men de hadde selvfølgelig ikke det jeg ville ha). Uansett, da jeg rullet opp rulletrappen så jeg den kuleste kjolen. Følte den passet meg og den svarte garderoben min helt perfekt og jeg måtte bare prøve den på. Noe jeg ikke skulle gjort. Plutselig endte jeg opp med å ta med meg to kjoler hjem. Og jeg trenger absolutt ikke enda flere kjoler. Men, neste gang da skal jeg klare å motstå fristelsen. Hehe, I promise!


Kjole fra H&M (299,-), veske H&M (99,-) og sko her.


// Sorry for dårlig kvalitet. Kjolen er mye finere in real life. Fra H&M (399,-)

Hva syns dere?

Ferie + Hanna = Stavanger

Woho for at det er fredag og friii! Jeg har lenge gått og ventet på denne lille høstferien og nå er den endelig her. Hjernen min er stappfull med info om lunge, hjerte, blod og røntgen og jeg trenger sårt et lite pusterom. Ikke for det, jeg har jo med meg lungeboka mi og EKG-hefter så jeg skal ikke ta helt fri. Onkelen min er kardiolog, så tenke å få noen ultralyd tips av han. Han vet det bare ikke enda. Hehehe. Gleder meg i alle fall til å tilbringe noen dager i Stavanger. Det blir herlig! Planen er å lade opp batteriene, ta igjen litt lesing og ha det gøy. Har pakket med meg drøssevis med svarte kjoler og outfits, så jeg er klar for hva enn Stavanger har å by på.


// Noen er ekstremt glad i svart.. Feel kinda guilty!

Akkurat nå sitter jeg på værnes og tar snikbilder av meg selv med photoboot. Haha, er like komisk hver gang og uansett hvor langt unna folk jeg går så kommer det noen som ser rart på meg.  Er ikke akkurat enkelt å "gjemme" seg på en flyplass. Er ikke så mye å gjøre her heller. Hater å sitte å vente. Man har lyst til å komme fram med en gang, ikke sitte å se på andre som reiser. Men sånn er det når jeg absolutt skal ha så god tid. Da blir det bestandig venting. 


// Fant ikke bilde jeg tok i sted, så ble dette i stedet for. Heheh!

Har dere hatt høstferie enda?

Pictures from spain

Det var en dag her jeg satt og så igjennom bilder fra i sommer, og så slo det meg. Jeg har ikke visst dere alle bildene jeg har fra La Manga-turen jeg hadde i August. Det ligger så mange herlige bilder gjemt inne i bildemappa mi på Macen, at det nesten er en skam at de ikke få se dagens lys. Noen bilder tror jeg det er best at ikke får se dagens lys da. Det som foregikk i de sene nattetimer i Spanias paradise er vel best at forblir hidden på Macen. Jeg liker at det plutselig popper opp et engelsk ord i setningen. Hehe, men det høres så bra ut i hodet mitt. Får satse på at dere leser det med samme klang. Anywho, Spania var gøy og jeg misunner Guro som er der akkurat nå. Jeg og vil.


// Hver morgen begynte som regel med at vi tok med oss dobbeltmadrassene våre ute på det store "havet" og bare nøt tilværelsen. Noen ganger med champagne, andre ganger med latter. Sola gjorde kroppene våre brune og livet var herlig!


// Ettermiddagene ble som regel tilbragt foran speilet. Hehe, neidaa. Men man brukte en god tid foran der og. Det er ikke gjort på sekunder å krølle håret, pudre nesa og glosse leppene. For å dokumentere arbeidet brukte vi som regel å ha snapshots i gata utenfor leiligheten. Til alle forbipasserendes store glede. Det ble en del blikk for å si det sånn! 


// Lattermilde turer i måneskinne. Ååh, ta meg tilbake NÅ!


// Tor Erik var sjåføren vår for turen! Tusen, hjertelig takk for at du gadd å kjøre oss rundt overalt. Spesielt den siste dagen da vi kjørte land og strand for å finne et kjøpesenter som var stengt! Haha, hvem visste at Spania hadde en eller annen form for helligdag 15 august!?


// Når vi skulle ut på eventyr på kvelden var bussen vår beste venn! The Boosman tok oss til zoco hvor vi danset halve natta. Svett og god ble vi i alle fall!


// Haha, somebody loves to blow kisses!


// Bestevenn, alltid en glede å reise med deg! ♥

Nå skal jeg pakke til min neste reise (les Stavanger). woho, gleder meg!

Extensions, extensions..

For en fengende overskrift da dere. Lurer nesten på hva jeg skal skrive om. Hehe, men fra spøk til alvor. Jeg føler jeg har prøvd en del innen extensions siden jeg første gang satt på meg keratinfester i 2007 og tenkte jeg skulle dele mine erfaringer med dere. Mange som sender meg mail, facebook-meldinger eller kommentarer og spør spørsmål angående temaet, så da kan jeg vel like så godt lage et samleinnlegg. Jeg var 17 første gang jeg satte på meg hårforlengelse. Den gangen var det ikke i nærheten av like populært som nå, og jeg tror de fleste vennene mine fikk litt sjokk da jeg plutselig kom med langt, flagrende hår på skolen. Selv husker jeg at jeg var i lykkeland. Jeg hadde bestandig ønsket meg langt, tykt hår og siden mitt hår ikke ville gi meg det var extension løsningen. Kjæresten jeg hadde på den tiden var ikke like begeistret da. Håret var kanskje fint og flott, men tror han syns det var litt skremmende å ta på alle de rare festene jeg hadde i hodebunnen. And I don't blame him. Det er kanskje litt creepy. Gud vet hvor mange kleine øyeblikk disse festene har skapt i løpet av de fem årene.

De første årene fram til 2011 brukte jeg ikke noe annet enn keratinfester. Jeg hadde noen måneder med med "pause" hvor jeg lot håret få hvile, før det var på tide med en ny runde igjen. Når jeg tenker tilbake på det nå, skulle jeg kanskje ha latt håret mitt få "hvile" litt lengre enn det gjorde. Det har ikke akkurat blitt tykkere med årene. For det er ingen hemmelighet at extension sliter på håret. Så, hvor mye skade extensionet gjør på ditt eget hår, det er en viktig faktor når man skal sammenligne ulike hårtyper. Andre ting som spiller inn er kvalitet og holdbarhet på håret, pris og hvor godt disse festene egentlig synes.

Keratinfester eller punktextension er små remser med hår som man smelter på sitt eget hår via en varm tang. Festet blir da en liten hard klump med keratin og hvis det er første gang du prøver dette kan det være litt ubehagelig de første dagene. Men det er utrolig hva man venner seg på. Jeg bruker vanligvis å ha fra 90-120 keratinfester i håret for å få nok fylde og tykkelse. Det positive med punktextension er at festene nesten ikke synes. Man kan ha håret i hestehale, lage fancy hårtopper uten å bekymre seg for at andre skal se festene dine. Holdbarheten er vanligvis fra 3-4 måneder. Selv fikk jeg høre første gang jeg tok det at jeg kunne ha festene i 6 måneder før jeg byttet, men det anbefaler jeg ikke. På slutten ble håret mitt en stor floke der festene hadde vokst ut, og det ble mye mer slitasje enn hvis jeg hadde tatt de ut tidligere. Det negative med keratinfester er som sagt at de sliter en god del på ditt eget hår. Selv om man bruker et middel for å løse opp festene, sitter litt igjen på ditt eget hår og det blir en del floker som skal løsrives før man har fått ut alt. Derfor tror jeg det er viktig at hvis man velger keratinfester at man ikke har dem i forlenge. Prisen ligger rundt 1000-2000 kroner hvis man kjøper festene hos en extension-butikk og får noen til å sette dem på deg. Hos frisør koster det litt mer. Sist gang jeg satt på keratinfester hos frisør betalte jeg vel 5000 eller noe. Dyrt var det i alle fall!Mikroringer prøvde jeg for første gang i 2011. Det er det samme konseptet som keratinfester bare at man kliper på noe som for meg ligner på en perle man brukte å perle med i barnehagen. På denne måten slipper man å varme opp en tang som sliter på håret for å feste festene. Fordelen med mikroringer er altså at det sliter minst mulig på håret. Tror det er (bortsett fra clips) den mest skånsomme extension-metoden for håret. I alle fall føler jeg det selv. Problemet med mikroringer derimot er at festene vises utrolig godt! Man kan skjule dem hvis håret er nede, men med en gang man prøver å lage en hestehale så kommer de små "perlene" fram. Dette er utrolig irriterende siden mikroringer er så skånsom mot ditt eget hår. Hadde det ikke vært for festene ville jeg satset på denne typen hår. Her og bruker jeg 90-120 fester. Holdbarheten er 3-4 måneder, men noen kan ramle ut før den tid. Prisen er litt billigere enn keratinfester.Tape extension prøvde jeg for første gang i sommer. Før jeg skulle flytte til Stavanger. Jeg hadde lest mye bra om tape extension og var ivrig etter å prøve det selv. Tape extension går ut på at man lager en sandwich. Man har en remse med extension og tape, legger litt av ditt eget hår på denne remsen og deretter en ny remse med extension og tape som skal ligge som et lokk på toppen. Det positive med tape extension er at festene gjemmes godt. Man får skikkelig fylde i håret og det faller veldig naturlig. Festene varer i 1-2 måneder før man må feste de opp på nytt. Kan da bruke det samme håret. Alt i alt syns jeg tape extension virket som en skikkelig bra metode, helt til jeg skulle ta dem av. Det var nesten umulig å få ut alt limet/tapen og jeg gikk rundt med små limklumper den første dagen. Mye av mitt eget hår gikk tapt i prosessen og det føltes ut som det gjorde mer skade enn nytte. Dette gjorde meg litt skeptisk til håret. Men de fleste toppbloggerne bruker sånn type hår uten å klage, så kanskje de har en bedre måte å fjerne håret på enn jeg hadde. Prisen er litt dyrere enn keratinfester.

Man kan vel konkludere med at de ulike typene extension både har fordeler og ulemper. Akkurat nå er det viktig for meg å kunne ha håret oppsatt og jeg gikk derfor for keratinfester denne gangen. Skal ha de i til etter jul  og så skal jeg la håret mitt få en pause. Clips extension kan jeg jo også bruke. Er bare litt creepy og ta håret av og på hver morgen og kveld, pluss ganske kjedelig. Så jeg satser på at noen utvikler en ny type extension som jeg kan prøve. Det viktigste er at det er skånsom for håret og at festene ikke synes. En ting er i alle fall sikkert og det er at jeg er avhengig av disse hår-greiene. Langt og fyldig hår for the win!


Så da håper jeg at dette kom til nytte for noen! Bare spør hvis det er noe mer noen lurer på ♥

Haha, awkward!

Jeg fniser som en annen fjortis her og det skremmer meg. Haha, av og til så blir jeg så tullete uten at jeg klarer å styre meg hvis dere skjønner. Eller sikkert ikke. Men uansett. I forifjor (huffameg er det virkelig så lenge siden) hadde jeg nettopp flyttet til USA og når november kom fant jeg ut at jeg ville kjøpe meg enda en Canada Goose jakke. Med litt research fram og tilbake fant jeg ut at det var en butikk i San Francisco som hadde en CG - solaris parka og jeg hadde ikke noe annet valg enn å ringe dem. Den gangen var jeg sikkert like fnisete i stemmen som i sted og jeg snakket med en fyr som het Charlie. I en periode ringte jeg og Charlie til hverandre annen hver dag fordi det var så mye styr med bestillingen min av Canada Goose jakken. Til slutt ble det nesten som jeg følte at vi kjente hverandre. Dere vet, noen ganger så finner man tonen over telefonen. Og han hadde en stemme som tilsa at han ville ha et fint utseende også. Haha, weird! I know. Uansett, teorien min om utseende hans stemte da jeg kom og plukket opp jakken. Husker faktisk jeg var litt smånervøs og måtte ha med meg pappa inn i butikken. Jeg møtte Charlie, fikk jakken min og så hørte jeg aldri noe mer igjen før i dag!


// Med tanke på november-antrekket mitt i 2010 skulle man ikke tro jeg ville trenge en Canada Goose. Haha, miss my room in California!

Da jeg i sted ringte til butikken for å bestille en ny jakke, hadde jeg helt glemt den lille "hendelsen" for to år siden. Men med en gang han fyren jeg snakket med sa navnet sitt, kom minnene tilbake. Det verste av alt var at han faktisk husket meg også. Kanskje det var noe med den intense fnisingen min, eller kanskje jeg har en minneverdig stemme. Who knows. Bare så utrolig komisk å tenke på. Han lovte han skulle prøve å skaffe en ny jakke til meg, men var ikke sikkert på om det var mulig. Canada Goose hadde visst blitt vanskeligere med årene. Jeg skulle uansett ringe tilbake på torsdag og så fikk vi ta det der i fra. Haha, føles nesten (men bare nesten) som om jeg bor i USA igjen. Ikke mye har forandret seg siden sist i alle fall.


// Den "berømte" jakken. Haha, fra nyttårsaften i San Francisco. 

By the way. Vet at mange av dere er i mot Canada Goose. Har forstått det ut i fra hva dere har kommentert hver gang jeg nevner jakkemerket. Men er utrolig fornøyd med kvaliteten på jakkene, og så kaldt som det blir i trøndelag om vinteren er det nesten nødvendig med en jakke som er laget for å tåle kulde!

Mr Trondheim 2012!

Først må jeg bare si at dere er så rause med de fine kommentarene om antrekket mitt. Hihi, blir nesten litt rørt av dere. Dere får meg i godt humør, og det liker jeg. Mr. Trondheim på lørdag var i alle fall veldig gøy. Jeg må innrømme at jeg ikke hadde så store forventninger. Hva gikk egentlig hele showet ut på? Ville disse gutta klare å lage show, eller ville det bli kleine moments på scenen? Jeg tror jeg kan fastslå at de klarte å lage show, og kanskje noen kleine øyeblikk også. Som da Andreas viste rumpa si til publikum... Men som dommerne sa, den var da i alle fall snasen! Ellers kunne gutta imponere med å bøye en stekepanne, synge without you med David Guetta, strippe av seg skjorta og anonsere at man er singel og ha en liten boksefight på scenen. Innholdet var variert og det var noe for en hver smak. selv hadde jeg sansen for han som prøvde å imponere med å komme med fine komplimenter. Det slår alltid an hos en jente, i alle fall hos meg. 


// Mr. Strong man.


Andreas Husby prøver å imponere damene med vin og goodiebag!


Mens Andreas Nygaard tok seg av strippinga!


// Hugo Solis lager show med å gjøre det han kan best.

Vinneren av Mr. Trondheim 2012 ble Roger Berg som hadde en "kosefight" på scenen som han kalte det. Gratulerer til Roger!


// fra venstre: Hugo Solis, Roger Berg, Richard Skog.


// Stine og meg!

Etter showet var det duket for fest på Clarion. Selv fikk jeg litt følelsen av at jeg var på julebord, og lokalet var litt for overfylt av damer. Derfor endte jeg på Down Town med Ida, og Annette på kos. Følte oss kanskje litt for pynta til Down Town, men det var gøy alikevel. Mindre gøy at noen igjen klarte å søle drinken sin på kjolen min. Skjønner ikke hvorfor det må skje hver gang jeg drar ut. Akkurat som om det står, "Hei, jeg kan gjerne bli litt ekstra våt i kveld" skrevet over hele meg. Haha, neida. Nå må jeg slutte å tulle her.


// Sjåfører ringes og iphonebilder tas! Hoho..

Alt i alt en fabelaktig kveld med herlige mennesker, fine kjoler og gode drinker!

Last night's look!

Denne søndagen har bare rast av sted. Ble vekket opp etter bare 5 stuslige timer med søvn, og da fikk jeg ikke lov til å sove lengre. Hehe, sånn er det å sove hjemme enn søndag. Har fått gjort unna en del lesing, og ladet opp batteriene til en ny uke. Gårsdagen var kjempemoro, men siden bestevenn ikke har sendt over bildene vi tok enda, kan jeg fortelle dere om Mr. Trondheim i morgen. Har utallige bilder av antrekket mitt da. Prøvde meg på en Hollywood look a like med krøller, diamonds og glittersko og som dere ser på bildene så var humøret på topp til tross for at mr sniffle er på besøk! Ikke spør hvilken pose jeg prøver meg på nedenfor, men regner med Tor Erik (kjæresten til Annette) syns det var veldig underholdene å se på mens jeg "worked the magic". Hohoh.


// Marylin dress her, glittersko her og smykker fra Snö of Sweden!

Hva syns dere om antrekket?

I know a girl who wants to sleep!

Så hvorfor jeg sitter her og spiser en ristet brødskive med smør og hapå, det kan jeg spørre meg selv om. Kanskje fordi jeg sa til han fyren som kjørte meg hjem at jeg skulle rett opp å lage meg mat (etter at jeg hadde tømt blæra) og jeg ikke ville lyge til han. Eller fordi jeg rett og slett var sulten. Utenfor regner det som bare det og jeg er glad for at jeg heldigvis kom meg trygt hjem. Hodet presser på og bihulene er tett, men alikevel sitter jeg oppe og blogger. Spotify spiller gamle klassikere og det får meg til å tenke på han fyren på down town med den verste sleiken i verdens historie. Haha, ikke bra. Tror jeg kommer til å få mareritt om håret hans i natt. Jeg og Ida fikk oss i alle fall en god latter, om ikke annet. Hvordan jeg havnet på down town når jeg skulle være på Mr. Trondheim. Det er et godt spørsmål. Og hvordan Annette ble byttet ut med Ida lurer jeg også på. Men kvelden var fabulous og det er vel det som teller. Ida og jeg skilte oss i alle fall ut med selskapskjolene våre på Down Town. Har ikke opplevd så mye rar oppmerksomhet og sære sjekketriks på lenge. Haha, ikkje bra.Nå sovner jeg foran Macen og bråvåkner av at facebook tuter og blinker. Haha, god natt da dere. Er vel bare jeg som er våken på denne tiden av døgnet når jeg tenker meg om, så god natt til meg selv! 

Da er Alex igang!Woho, jeg er lykkelig på cider og Alex får meg til å le. Goodiebag har jeg også fått! Nei og nei, så gøy!

Klar for Mr. Trondheim på Clarion i kveld!


// Kjole her og sko her.

Partykjolene og glitterskoene er på, nå blir det cocktailaften med Alex Rosen. 

Ha en faboulous lørdag dere også ♥

Mr. Sniffle!

Ååh, jeg våknet opp med tett nese og vond hals i morges. Tror det tok litt på å vandre rundt på Sandmoen i går kveld. Være klam og deretter begynne å fryse er ikke en god kombo! Det var i alle fall typisk når jeg skal på show i morgen og gå lettkledd ute på byen. Det er nesten bare å glemme kjole og høye hæler. Hvis ikke våkner jeg vel opp på søndag verre enn i dag. Og det vil jeg heller ikke. Så jeg får prøve å finne ut noe lurt. Nekter å være syk i morgen. Hadde egentlig planer om å lage en videoblogg når jeg kom hjem fra skolen i dag. Men siden formen ikke er helt på topp droppet jeg det. Så da får jeg heller vise dere mine irriterende sider en annen gang. Dessuten er nesa mi alt for rød til og vises for offentligheten. Vil ikke skremme dere bort heller. Så da får jeg heller ha en Tv-seriedate med Macen min og krysse fingrene for at jeg føler meg bedre i morgen.


// wish I had a date with the dude behind me in the picture instead! haha!

Håper alle får en fin helg! ♥

What a useless day!

Ååh, jeg våknet opp tidlig i morrest og hadde en plan om  å være effektiv i dag. Hadde bare noen få timer med forelesning på skolen og resten av tiden skulle jeg bruke på å ta turen hjem til Ork, dra på 3t for å trene stumpen og deretter lese meg opp på lungeuketjenesten jeg skal ha neste uke. Men da jeg selvfølgelig klarte å glemme av de dyre vottene mine på bussen, ble planen en annen. Brukte over 2 timer på å busse over til Sandmoen for å hente dem. Ble ikke bedre av at bussen min var 37 minutt forsinket heller. Ååh, kjenner jeg blir irritert på bussen. Bussen i Trondheim er bestandig så teit mot meg. Hvorfor kan jeg ikke bare være en bortskjem drittunge å få bil av foreldrene mine?! Hehe, neida. Men livet hadde vært en smule enklere. Nå har jeg da altså kommet hjem, 5 timer senere enn planlagt og jeg er så trøttis etter alt styret at jeg tviler på at jeg får gjort noe fornuftig i kveld. A useless day, med andre ord. Men skal ikke sutre, er snart helg og da blir det Mr. Trondheim. Får bare håpe vannblemma mi forsvinner til jeg skal ha på meg glitterskoa mine! hoho..

Håper deres dag har vært mer innholdsrik!

October, already?

Hei dere! Da var det vel på tide å skrive ned noen fornuftige ord her også. Dagene går så fort av sted, at jeg glemmer helt av at jeg har et liv på nettet også! Men, skal bli flinkere til å huske på det. Når jeg sitter på bussen hjem fra skolen har jeg bestandig så mange bloggsetninger i hodet, men så glemmer jeg dem når jeg kommer hjem og legger meg på isbjørnteppet mitt for å sove. Det er hardt å være medisinstudent skal jeg si dere. Men gøy også. I uka her har jeg lært meg massevis om røntgen og er godt forbredt hvis jeg får et røntgenbilde på eksamen! High five til meg selv! Hehe, ellers har jeg vært på 3T og trent kondisen. Gått hjem i mørket og blitt skremt av at det stod 3 store politibiler utenfor leiligheten min. Tittet ut gjennom gardinene annen hvert sekund for å se om jeg så noe mistenktsomt ute og vært på cafedate med søskenbarnet mitt.

Nå planlegger jeg i hodet mitt hvor jeg vil reise i høst. Har så lyst til å reise til London og handle på den nye Victorias Secret butikken. Men NY frister også. Og så vil jeg til Skottland med Daniel. Ååh, tror jeg må sette i gang å jobbe hvis jeg skal ha råd til alt det der. Det at jeg småshopper hver gang jeg er i byen gjør heller ikke saken bedre. Men i følge den kreative delen av hjernen trenger jeg flere basis plagg til den svarte garderoben min. Skulle bare ønske den fornuftige delen tok styringen når det kom til slike ting.

Attitude kyss fra moi! 

Weekend update!

Hei på dere! Har hatt besøk av Daniel i helgen og blogg har derfor ikke vært på førsteplass på prioriteringslisten. Men det regner jeg med dere forstår. Har i alle fall hatt en utrolig herlig, morsom og fin helg. Bestevenn feiret bursdag på lørdag, med storslått fest og helgen har vel egentlig bare rast av sted. Syns det var nettopp jeg var på skolen og hadde om hjerneslag og vips så var man tilbake mandagsmorgen og så føler man at helgen har blitt snytt for en. Fikk i alle fall sjansen til å bruke den nye Jonas Hallberg kjolen min. Fikk så mange hyggelige komplimenter på både farge og fasong at da gjorde nesten ingenting (men bare nesten) at noen tømte drinken sin på meg på slutten av kvelden. Hele ryggen var dekket i ekkel sukkerdrink blandet med spytt fra en mer eller mindre full ungdom. Argh.. Men det er vel ikke til å unngå når man drar ut. Det kan vel skje den beste!


// Kjole fra Jonas Hallberg. Sko som jeg har eid et helt år, men ikke brukt før i forigårs finnes her og veske fra H&M.


// Fineste bestevenn. Hun glitret fra topp til tå med selvlaget veske, sko og armbånd. Fabulous! ♥

Nå er det tilbake til hverdagen. Av og til føler jeg at jeg lever i en liten boble når helgen kommer og jeg tar meg litt fri fra lesing. Er godt at livet kan handle om andre ting enn bare lesing en gang i blandt. Man må bare passe på at det ikke blir alt for mye fri. Så nå, lesing om bildediagnostikk. Jeg skal prøve å lære meg å tolke et røntgen thoraks! Må bare rive meg bort fra denne Macen først!

Håper helgen deres har vært like fabulous!

Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits