Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


oktober 2011

One year ago!

aah, for et år siden hadde jeg en uforglemmelig Halloween-feiring i New York sammen med søte Cathrine. Vi brukte kvelden på å vandre opp og ned gatene i Times Square for å se på alle de rare menneskene. Flørtet med kjekke politimenn og ble skremt av en fyr som hadde kledd seg ut som skrik!

Denne halloween-kvelden blir nok ikke like glamorøs som i fjor. Men siden jeg skal tilbringe den med Ingvild blir den veldig koselig. Vi skal på kino for å se Friends with benefits. Noen som har sett den?

Legger med en film fra Halloween i New York i fjor sammrn med Cathrine.

 

Hva er deres planer for Halloween?

Søndagstema - hvem betaler?

...Du er på første date med gutten du møtte ute på byen forrige helg, hjertet ditt banker litt fortere når øynene deres møtes og han får deg til å le av de mest rare ting. Dere prater og hygger dere gjennom hele middagen, og velger til slutt å dele et sjokoladekakestykke til dessert. Alt går som en dans på roser, og så kommer det store spørsmålet du har lurt på under hele middagen. Hvem betaler?!

Da jeg ble spurt om jeg ikke kunne skrive et innlegg om hvem som burde betale når man er på date, tenkte jeg at dette kunne bli et interessant innlegg. Det finnes utrolig mange ulike synspunkt på dette, og jeg regner med at svaret på spørsmålet er avhengig av den enkelte situasjonen. Er dere på første date, er det et langvarig forhold eller kanksje et tilfeldig møte? 

Hvis vi skal være ærlige mot oss selv, så lever vi vel i dag i en kultur hvor det nesten er forventet at det er gutten som tar seg av regninga, mens jenta sitter der og smiler og ser uskyldig ut. Men burde det egentlig være sånn? Ikke det at jeg klager forresten, for det er en veldig fin ting av guttene å gjøre.

Er man på første date så har jeg ikke noe i mot at det er gutten som spanderer. Tar han frem visa-kortet med en gang kelneren kommer med regninga, ville jeg nok ikke protestert og sagt: "Nei, la meg betale kjære deg". Da hadde jeg nok heller smilt og takket pent. Kanskje han til og med ville fått et kyss på kinnet som takk for maten. Men hadde vi vært i et forhold hadde jeg nok insistert på at vi deler på regningen. Altså, jeg kan betale for kinoen, hvis han kjøper godteri. Eller jeg kan betale for maten, hvis han gjør det neste gang.

Jeg ville nok ikke hatt et forhold der jeg fikk påspandert alt jeg ville. Da hadde jeg nok fått en følelse av at jeg ikke var selvstendig og klarte å ta vare på meg selv. Hvis jeg bestandig skulle vært avhengig av en annen persons penger. Derfor har jeg troen på at begge betaler, så lenge det ikke er et engangstilfelle. Da kan han få spandere så mye han bare vil!

Da jeg bodde i USA kjente jeg en fyr som hadde penger til å kjøpe det meste og som gladelig tok meg med ut på middag. Det var veldig morsomt der og da, men jeg hadde nok ikke ville levd i et slikt overfladisk forhold i lengden. Da syns jeg faktisk det var mye mer romantisk og ekte da jeg ble påspandert en overpriset middag i en luksus restaurant i San Francisco, av den mer "fattig" studenten som hadde spart penger for å kunne ta meg med ut! Det var utrolig søtt, og jeg fikk nesten litt dårlig samvittighet da regningen kom.

Ellers skal det sies at jeg nesten aldri har betalt for drinker ute på byen. Det pleier som regel å ordne seg på et eller annet vis. Bortsett fra den ene gangen jeg ble lurt av en fyr, tapte veddemålet og måtte bruke mine sister dollar på en drink til han! Det var bittert, men helt sikkert en god erfaring å ha med seg!


// Like før jeg ble lurt! Sjekk det lure smilet da dere! 

Hva tenker dere? Hvem betaler?

Halloween party på gossip!

I dag har dagen gått i slow motion, bokstavlig talt. Jeg våknet i 11-tiden over at bestevenn kom borte i foten min, og så hører jeg min kjære bror hoste og bære seg ute på stua! "Shit, hva skjer?!" var det første jeg tenkte, og så var det bare å ta fram kameraet for å se igjennom alle minnene fra i går. Det er det som er så fint med å være en dedikert blogger, man vil alltid ha bildebevis på hva som egentlig skjedde og le av alt det rare man finner på å gjøre i de sene nattetimer!


// Hva i alle dager jeg tenkte på her, lurer jeg fælt på. Han stakkars fyren ser jo helt skremt ut. Haha!

Kvelden begynte hjemme hos meg, etter at jeg hadde vært en rask tur innom Annette for å få lagt halloween-sminken min. Hun sminket et vampyrbitt på halsen, som en random fyr var så teit og beit meg skikkelig hardt på, og så lagde hun en blodstripe ned fra munnen min, for å bevise hvor blodtørst jeg var! Må si jeg følte meg ganske heit, med blod rennenede nedover haken!


// Korsetten fant jeg i skapet, skinnbuksa er fra Zara og skoene er herfra.

Da jeg ankom gossip møtte jeg bestevenn som alltid er i godt humør, og vi dro ned til bordet hun hadde bestilt! Bestandig kjekt å ha eget bord hvor man kan legge fra seg alle tingene sine, og en plass hvor man kan møte kjentfolk! De fleste hadde kledd seg ut i går, og da var mange forskjellige kule kostymer. Noen litt mer utfordrende enn andre..


// Haha, ser ut som om jeg er tatt på fersken. But I'm good, I promise!


// Søte Caroline og meg!


// jaja, blekheten passer i alle fall godt til vampyrlooken!

På slutten av kvelden når jeg hadde danset i fra meg, og begynte å bli rimelig trøtt og sliten, spiller DJen plutselig en sang som ga meg skikkelig Stavanger-abstinenser! Så der står jeg alene på dansegulvet og blir nesten litt nedfor, før det plutselig kommer bort en gutt og sier: "Skal vi danse klister?". Gråtekvalt svarer jeg: "Nei! For du er ikke Daniel!" hahah, for en kveld altså. Han stakkars fyren ble ganske satt ut der jeg sprang fra han for å komme meg bort.

Til slutt kom jeg meg i alle fall hjem, og da farer det rett inn på badet for å legge meg på de gode og varme flisene. I det jeg ligger der og halvsover (mens jeg snakker med Daniel i telefonen vel og merke) ringer det plutselig på døren hvor Annette står med noen fyrer og ber meg pent om å få komme inn! Må innrømme jeg ble lettere irritert for det eneste jeg ville var å sove på de varme flisene, så jeg sender Sjur ut for å åpne døren og underholde gjestene!

Etter ei stund innser jeg at jeg vil ikke gå glipp av noe, så jeg lar Daniel få sove videre og bestemmer meg for å joine resten. Noe som jeg er veldig glad for at jeg gjorde for vi hadde det utrolig morsomt! Selv om det skjedde en del rare ting utover natten. 


// Ble lei av å være vampyr, så skiftet til fotballskjorte og uggs!

Flere enn meg som feiret Halloween i går?

Gårsdagens look!

Akkurat nå holder jeg på å gå gjennom bildene fra gårsdagens halloween party! Jeg stilte opp som en blodtørstig vampyr og var meget fornøyd med looken Annette ga meg! Legger ut flere bilder og full oppdatering om litt.


Så jeg skummel ut??

Bite me!Or I'll bite you!

Menstruasjon - månedens "høydepunkt"

I dag på PBL hadde vi om menstruasjon, mensen, perioden, jordbæruken. Ja, dere skjønner tegninga. Vi skulle finne ut hva er det som egentlig skjer med kroppen under menstruasjonen, og hva funksjonen er. Tenkte at dette godt kunne være et spennende tema for bloggen, så derfor tenkte jeg nå å skrive et innlegg om mensen!Man kan vinkle dette temaet på mange forskjellige måter, og det er litt vanskelig å vite hvor man skal begynne. Men en god plass er kanskje å prøve å fortelle hva menstruasjon egentlig er fornoe.

Det er vanlig å få mensen for første gang når du er i tenårene, men man kan også få det så tidlig som 8 år, eller så "sent" som 18. Selv var jeg vel 13 og husker jeg syns det var helt forferdelig! Det å ha menstruasjon betyr at kroppen din er fruktbar og du er i stand til å bli gravid.


Menstruasjonen er regulert av hormoner, og i perioden før du skal ha menstruasjon slutter kroppen å produsere kvinnens to kjønnshormoner (østradiol og progesteron). Når konsentrasjonen av disse to hormonene synker kraftig i blodet, vil blodårene som går inn i slimhinnen til livmoren trekke seg sammen. Samtidig blir det frigjort et enzym som sammen med det at blodårene trekker seg sammen, bryter ned cellene i livmorens slimhinne slik at den dør.

Etter hvert går det små hull på blodårene som forsyner livmorens slimhinne, og den blødningen som oppstår løsriver den nedbrutte slimhinnen. Slimhinnerestene og sekret skylles da ut sammen med blodet, og det er dette vi kaller menstruasjonsblødningen.

Det at man får menstruasjonssmerter skyldes at muskellaget i livmoren får spasmiske bevegelser som gjør at den enklere kan kvitte seg med den nedbrutte slimhinnen, og disse spasmene opplever vi som smerter i nedre del av magen.(Vil forresten påpeke at dette er en veldig forenklet forklaring på hva som skjer under menstruasjonen. Tenkte jeg måtte prøve å gjøre det så forståelig som mulig, så får jeg bare håpe at jeg lyktes)

Selv synes jeg at menstruasjonen er en irriterende ting. Blod og smerter er ikke alltid like behagelig, og det og hele tiden tenke tanken "Hva om jeg blør igjennom?" kan være ganske stressende. Men siden jeg er kvinne får jeg vel bare bite tennene sammen og leve med dette i ganske mange år til. Man mister ikke menstruasjonen før man er i 40-50-årene. 

- Hva syns dere om at jeg tar opp slike tema? Vil dere ha mer eller mindre av det?
- Flere enn meg som misliker mensen?

mobilblogg - jobb

Fredagskvelden blir brukt til å jobbe for å tjene litt ekstra til jeg skal til en europeisk storby sammen med Karen i slutten av november. Hadde egentlig tenkt å poste et innlegg om menstruasjon, men det får bli i morgen i stedet. Oh, nå gikk det nettopp forbi en utrolig kjekk gutt. Hihi!


// Bilde av Andreas og meg forrige helg! Kjenner jeg savner Stavanger allerede.

Hva gjør dere ikveld?

Nytt undertøy fra Victoria's Secret!

Gjett om denne jenta er glad denne fredagen. Pappa og Sjur har kommet hjem fra New York, og det betyr bare en ting! Nytt undertøy på Hanna! Kanskje litt rart å sende pappa på undertøysshopping, men siden han hadde en liste med hva jeg skulle ha, kunne det  ikke gå galt. Trodde jeg i alle fall. Han kom nok hjem med feil BH, men hva kan man forvente av en mann på undertøysshopping. Dessuten var den jo ganske fin den BHen han hadde med hjem, og den er fra Victoria's Secret, så da kan man ikke være annet enn fornøyd!


Han fikk også en gratis blondetruse med på kjøpet, og hadde handlet inn all yndlingssminken min fra Sephora, så jeg er meget fornøyd med pappa's shoppingresultat!


Hva syns dere om VS-kjøpet?

Sliten sangfugl!

Nå er jeg sykt sliten, dere aner ikke! Har holdt på med innspilling av en låt helt siden klokken 5 i ettermiddag, og kom ikke hjem før nå. Stemmen er nesten helt borte, og magen romler som en person som ikke har spist på to døgn! Haha, jeg burde seriøst få i meg noe mat snart. Uansett, har som sagt brukt dagen på å synge, og det var kjempegøy. Til tross for at jeg er ganske sliten nå. Tror vi fikk noe brukbart materiale til slutt, så det blir spennende å se hvordan han redigerer alt sammen til slutt.

David, som han heter, var ganske "streng" og pustet jeg en gang for mye eller glemte å uttale R'en i slutten av star, måtte vi gjøre alt på nytt igjen! Ikke noe sluntring her i gården altså.

Har dere troen på at det blir bra?

Dagens antrekk!

En liten tur innom for å blogge det fine antrekket jeg tok på meg i dag. Ikke så praktisk å springe rundt på sykehuset i disse skoene for å rekke forelesningen, men pytt pytt. Strømpebuksen er heller ikke så praktisk, ganske kaldt i grunn, men den er så fin at det ikke spiller noen rolle!


//Strømpebukse fra Guess, sko herfra, skjørt og jakke fra Zara, smykke Calvin Klein.

Nå skal jeg ut en tur for å gjøre noe moro! Blogger om det senere i dag.

Hva syns dere om antrekket?

Et lite kaos med følelser.

I dag når jeg setter meg på buss nummer 19 hjem til byåsen, føler jeg skikkelig glede over at det gikk så bra på lege-pasient-konsultasjonen. Jeg følte at akkurat nå kunne jeg mestre hva som helst, og jeg hadde en godsang på spillelisten min, som forsterket det hele.

Plutselig gjør bussen en skarp sving, og så svinger det i følelsene mine også. Når bussen kjører forbi bussholdeplassen i Munkegata ser jeg min gamle matematikklærer fra videregående som venter på bussen hjem til Orkanger. Da føler jeg et stikk av lengsel og plutselig er jeg litt nedfor. Og jeg som var kjempeglad for noen sekunder siden! En trist sang spiller i bakgrunnen og jeg begynner å filosofere over alt mulig rart.

I det vi kjører nedover Prinsens gate ser jeg en fyr springe som en gal for å rekke bussen og da må jeg bare le. Mens jeg sitter der og ler for meg selv ser jeg et lite barn springe mot de åpne armene til moren sin. Der venter en skikkelig god mammaklem, og jeg er plutselig blitt glad igjen!

Man kan aldri bli helt klok på disse følelsene altså. Aldri helt klok...

Starter dagen på 3T

God morgen sweeties! Nå har jeg nettopp kommet meg opp fra den alt for varme dyna mi, og tatt på meg treningsklærne. Tenkte å starte dagen med å trene på 3T for å være litt sunn. Etter på skal jeg ha en forelesning om abort, kanskje jeg skriver et innlegg om det etterpå hvis noen er interessert i å høre hva vi lærer!


Ha en fin dag alle sammen!

Sleeply!

Dagen i dag har gått i et fra jeg stod opp klokken 6 i morges, til jeg kom hjem i sted. Nå skal jeg slappe av med en episode gossip girl og middag. Deretter tror jeg at jeg må sove litt, for søvn har vært en mangelvare den siste tiden! Fikk enda et bilde fra photoshooten med Tilphoto i sted, tenke jeg skulle dele det med dere. Minner meg på at jeg hadde redigert en behind the scenes film som ble slettet fra dataen slik at jeg må gjøre alt helt på nytt. Bah, life sucks!

Hva har dere gjort i dag?

Saturday night

Jeg lovte dere full oppdatering fra lørdagen, så da må jeg vel holde det jeg lover. Selv om det kanskje ikke skjedde så mye interessant. Eller sagt på en annen måte, det skjedde ikke så mye bloggbart. (Bloggbart, er det i det hele tatt et ord?) Hehe, men uansett. Lørdagen var utrolig morsom, og jeg skulle ønske at den aldri tok slutt.

Ettermiddagen begynte med at jeg hadde en lunsjdate med Andreas hvor vi mimret tilbake til gamledager. Av en eller annen grunn får han meg bestandig til å le, slik at det er vanskelig å puste og rare lyder kommer ut av munnen min. Han kan bare si, utviklingshemmet aper, og så braser vi ut i latter. Etter det lille møte, måtte jeg skynde meg tilbake til Daniel hvor bondingen med Daniels bestevenn (Jonas) skulle begynne.


// Først så lekte jeg og Jonas søt og uskyldig og klistret på et smil...


...før vi spiser opp Daniel som en godis i smågodtposen! Haha!

Da Jonas kunne fortelle meg at han hadde lest bloggen min, ble han med en gang godkjent og etter det gikk praten i ett! Tror kanskje jeg snakket litt for mye, så får bare håpe at han ikke gikk lei av meg. Men av og til klarer jeg aldri å slutte å prate. Har så mye jeg vil dele at jeg ikke rekker å fullføre en setning en gang. Haha, var uansett veldig hyggelig!

Hva gjorde dere på lørdag?

Gratulerer med dagen, S!

Siden jeg dedikerte et innlegg til Oda i går, kan jeg ikke gjøre annet enn å gratulere min kjære storebror med 25 årsdagen i dag! 25 år, og nyter bursdagen i New York City, det er ikke verst! 

Min kjære bror har bestandig vært der for meg. Helt siden jeg ble født og forandre tilværelsen hans helt. Men han ble aldri sjalu og så heller opp til lillesøster som klarte å åpne kjeft-boksen helt på egenhånd! Ellers kom han til meg hvis han ville klage over hvor dumme mamma og pappa var. Ikke det at jeg skjønte så mye, der jeg lå i senga mi og sov.


Nå er vel situasjonen litt annerledes og det er jeg som kommer til han om jeg har noe å klage på. Eller hvis jeg trenger hjelp til å pugge skolestoff, trenger noen å snakke med når jeg går hjem fra bussen. Storebror stiller alltid opp, og er bokstavligtalt bare en telefonsamtale unna!

Gratulerer så masse med dagen! Og kos deg masse i New York. Det fortjener du!

Love it!

Jeg digger bildet her av Daniel. Får bare håpe at han ikke blir sur for at jeg legger det ut..

He's bringing sexy back!

Er dere ikke enig?

Søndagstema - forelskelse

Det finnes så mange forskjellige grader av forelskelse. Noen ganger overvelder den deg slik at det blir vanskelig å puste, mens andre ganger kommer den mer snikende og du merker kanskje ikke at den er der før det er for sent.

Jeg mener at forelskelse er et ganske sterkt ord. Jeg mener det blir feil å si at man er forelsket i gutten etter noen dager med intens flørting. Det er ikke et ord man bare slenger ut der, men et ord man må bruke med forsiktighet og virkelig mene det. Man kan gjerne bli betatt med en gang, men forelskelse tar litt lengre tid i følge meg!Jeg husker den første gangen jeg virkelig var forelsket i noen. Det var en utrolig god følelse, men også svært frustrerende. Man tenker på personen så og si hele tiden, og klarer man plutselig å tenke på noe annet, tar det ikke lang tid før man gjør noe som minner deg om personen og så er det på'n igjen. Disse tankene kan gjøre deg utrolig frustrert til tider og det er ikke like enkelt bestandig.

Selv er jeg slik at jeg overtenker og vurderer ulike situasjonen alt for mye. Her snakker vi intens tenking på om det jeg gjør vil sette meg i et bra lys eller ikke. Syns han at jeg maser hvis jeg sender melding nå? Hva vil han tenke hvis jeg ikke ringer i løpet av to dager? Hvorfor har ikke han ringt meg i løpet av dagen? Har jeg gjort noe galt? Er jeg for masete?? And so on. Det tar virkelig aldri slutt og noen ganger skulle jeg ønske at jeg var mer spontan og ga F i hva den andre personen tenkte. Å være litt careface til tider tror jeg er en ganske bra ting!

En annen ting med å være forelsket er at man er så utrolig sårbar. Personen man er forelsket i har på en måte kontrollen over livet ditt. Han kan få deg til å føle deg som den lykkeligste jenta i verden, eller trekke deg ned i søla og få deg til å virkelig hate livet! Skjer det sistenevnte har man bare lyst til å legge seg under dyna å bli der til alt går over. Stenge ut alt og alle og bare synes synd på deg selv!

Selv har jeg utsatt meg for en utrolig sårbar situasjon. Jeg var vel 17 år og skulle snart fortelle gutten jeg likte, at jeg virkelig likte han. Jeg husker alt innholdet i magen min vridde seg rundt, og jeg ble utrolig stresset og klønete. Vi satt inntil en husvegg på en fest en sen sommerkveld, og det var like før jeg skulle være på mitt mest sårbare. Husker han sa: ?Hanna, ka e det egentlig du vil?. Husker hjertet banket tusen ganger fortere og det var nå eller aldri. Det å innrømme for han at jeg var forelsket var en utrolig stor barriere jeg måtte komme over og jeg har aldri vært så sårbar før. Tenk om han sa tilbake at han ikke likte meg på den måten i det hele tatt. Tenk hvis alt som kunne gått galt, virkelig gikk galt. Heldigvis gikk det ikke sånn, og vi endte faktisk opp med å bli kjærester etter på.

Så mitt råd til alle dere jenter der ute som lurer på om dere skal fortelle til han at dere er forelsket, er go for it! Dere har ingenting å tape, og man føler seg virkelig stolt etter på over at man faktisk turte!

- Hva tenker dere rundt forelskelse?
- Noen av leserne mine som er forelsket? 

Hipp hurra for lillesøster!

Verdens søteste lillesøster er 18 år i dag! 18-årsdagen tilbringer hun i Birmingham på en Twilight-event, og jeg er en smule misunnelig! Håper i alle fall at hun har en fantastisk dag der nede, og får en uforglemmelig bursdagsfeiring. Når du kommer hjem igjen, venter det kake og gaver på deg!


// Digger dette bilde fra La Manga i sommer, selv om det ser ut som jeg er en del måneder på vei!

Vet ikke hva jeg skulle gjort uten lillesøster og de gode rådene hun gir meg. Hun snakker bestandig rett fra levra og sier de mest ærlige ting. Vi to kan snakke om absolutt alt sammen og jeg digger det! Hun er nok en av de personene i verden som vet mest om meg, så får jeg bare håpe at hun holder det meste hemmelig. Slik som tisse-meg-ut-videoen og den kvelden på Bristol som jeg aldri kommer til å glemme!


// I Las Vegas på 21-årsdagen min! Utrolig glad for at du var den som feiret dagen med meg!Gratulerer så masse med dagen lillesøster! Du er den beste ♥

You make me laugh!

Selv om humoren til Andreas og meg er svært intern, velger jeg å legge ut den lille filmen vi filmet i går ettermiddag. Jeg begynner i alle fall å le til jeg får vondt i kinnene når jeg ser på den. Han sier så mye rart, og jeg digger det!

Nå er jeg forresten på vei hjem, så vet ikke om jeg rekker dagens tema i kveld. Hvis ikke lover jeg at innlegget kommer i morgen! 

Ønsk meg god tur!

Andreas says hello!

Ettermiddagen har jeg tilbringt med moroklumpen Andreas! Han får meg bestandig til å le så jeg digger å omgås han! Akkurat nå så er jeg på fors med Daniel og gjengen. Full oppdatering kommer imorgen!

New shoes!

Ååh, gjett om jeg ble glad da jeg fikk hente-melding på posten på onsdag. Jeg var på vei til å kjøre pappa, Oda og Sjur til flyplassen og så får jeg melding om at skoene mine har kommet. Da kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å dra til byåsen og hente dem. Så nå har jeg et par fine sko å bruke ute i Stavanger i kveld. Selv om Daniel hater at jeg vokser 15 cm når vi går ut. Han vil at jeg skal være lita og søt, hørt noe så uforskammet? Hehe!

Skoene er fra nelly og koster 399,-. Størrelsen er 38, og jeg vil si at skoene er normale i størrelsen. Har ikke gått så mye med de enda, men foreløbig er de ganske komfortable. Blir litt stødigere når man har en tykk hæl å stø seg på, i motsetning til de ultratynne jeg bruker å gå på. Alt i alt, så digger jeg de nye skoene mine! Ahh, skogal much?

Hva syns dere?

My view at the moment

Er yndlingsbildet fra i går. Siden Daniel ikke har internett får jeg ikke lagt ut bildene på bloggen (noe som han sikkert er veldig glad for). Så vi får nøye oss med et bilde fra mobilen. Sprittusj fra fadderukene og ei flaske champagne er en ganske fin kombinasjon. Stavnger er fortsatt lovely som dere skjønner! My new dress!

Jeg hadde helt glemt at jeg hadde bestilt denne kjolen fra Jones & Jones, for det tok en evighet før den dukket opp i postkassen min. Men en hyggelig overraskelse, det var det! Kjolen er kanskje litt for sommerlig for det været vi har nå til dags, men en svart skinnjakke og svarte sko vil rocke den opp og gjøre den mer høstlig. Dessuten kostet den bare 10 pund (88 kroner) og det er helt latterlig billig! Så jeg har ikke dårlig samvittighet for at jeg nå har enda en kjole i samlingen min. Selv om jeg kanskje burde ha det. (Har nok kjøpt alt for mange kjoler i høst)Hva syns dere om den nye kjolen?

Funnytime

Torsdager i Stavanger er bestandig de beste. Jeg har nettopp ankommet byen, og har hele helgen foran meg. Ingen grunn til å begynne å stresse med hjemreisen og man har masse tid sammen. Gårsdagens torsdag var lik de andre, selv om jeg denne gangen var litt "dristig" og tok opp spørsmål som ingen egentlig vil snakke om. Men som ligger der i lufta, og tilslutt må man bare snakke om dem. Det kunne endt dårlig, men det gjorde det ikke, og jeg fikk svar på det jeg lurte på. Har ikke fått svar på alt, men er på god vei til å bli litt klokere.

Når jeg hadde pratet fra meg litt, stod vinflasken og en Remix av Snoop Dog og Dr. Dre med Next episode for tur. Jeg simpelthen digger den sangen for tiden. Lillesøster som er russ i år, kunne fortelle meg at den mest sannsynlig kommer til å bli årets russelåt, og det liker jeg.

Vi hadde det i alle fall veldig gøy med en flaske vin og den sangen surrende rundt i bakgrunnen. Det neste jeg husker er at vi har lagt oss for å sove og plutselig ringer telefonen min. Så stolt over at noen tenker på meg strekker jeg meg ut av senga for å ta telefonen og i det andre røret høret jeg en jentestemme jeg aldri hadde hørt før. Jenta het Ronja, og leser tydeligvis bloggen min! Husker jeg var skikkelig overraseket over hvordan hun i all verden hadde fått tak i nummeret mitt, for i følge meg hadde jo mamma skjult det for omverdenen! Hahah, tydeligvis ikke. Samtalen var uansett veldig koselig så vidt jeg husker. Daniel derimot, tror jeg ikke var like fasinert! Men for all del, jeg syns faktisk det var hyggelig å bli ringt opp av en bloggleser. Til tross for at klokken var 1 på natten, og jentene lo godt over hvor fjollete jeg var!

Hvordan hadde dere reagert om to ukjente jenter ringte dere midt på natta?

Her bor jeg for helgen

Nå står Daniel på kjøkkenet og lager mat til meg. Vi skal spise taco og kose oss masse. Kan ikke komme på sist en gutt lagde mat til meg, så dette gleder jeg meg til. Han har handlet inn en flaske vin, og alt er bare kos. Han har til og med tent lys for meg, og det har aldri skjedd før. Daniel har forresten ikke internett så det blir litt mobilblogging de neste dagene. Men det går vel bra!Er ikke dette koselig, så vet ikke jeg!

My second home!

Sa for noen dager siden at jeg skulle dra dit jeg drar når jeg trenger litt ekstra kos, og derfor har jeg nettopp plantet mine to føtter i Stavanger, og har planer om å bli her i noen dager fremover. Turen var en spontantur, så følelsen jeg har når jeg gleder meg til å dra til Stavanger, har ikke kommet enda. Men regner med det blir en god følelse når Daniel kommer og henter meg hos farmor i ettermiddag.

Før den tid skal jeg ha en skype samtale med en kompis jeg møtte på flyet til Minnesota. Vi har ikke snakket sammen (hvis man ser bort i fra facebook) på lenge, så håper det ikke blir noen pinlige stillheter. Da får jeg le det bort med den rare latteren min. Jeg har lagt merke til at jeg bestandig ler på en veldig rar måte hvis noe er litt flaut, rart eller pinlig. Haha. Jaja, en latter er vel bedre en ingen latter!


//Dette er dagens reiseoutfit. Jumpsuit fra Bebe og skinnjakke fra Guess.

Har dere et second home? Og, hvor hen i verden er det?

Et lite stikk av misunnelse!

Nå skal jeg være sjåfør (les: kjøre til flyplassen) på familien min som skal reise bort i helga. Lillesøster skal reise til Birmingham for å delta på en privat Twilight event, og møte noen av twilightstjernene. Heldiggris! Men det som jeg er mest misunnelig på er pappa og storebror som reiser til New York i morgen for å feire min brors 25-årsdag! Lillesøster blir forresten 18 i helga, så hun er også ut på bursdagsreise. Anyways, New York! Jeg og vil! Kan ikke få sagt det nok, men det er virkelig en fantastisk by! Jeg skal bare ha litt is i magen, og så vet jeg at det ikke er lenge til det blir min tur å reise til byen som aldri sover.


// Times Square by night, mai 2011.

Har laget en liten handleliste til min far om hvilke nødvendigheter han må kjøpe til meg når han er i the big apple. Der står det både sminke fra Sephora, undertøy fra Victoria's Secret og shampoo fra Redken. Får bare håpe han klarer å få til alt rett!

Ønsk dem god tur? ♥

I need your help!

Siden dere vanligvis engasjerer dere ganske mye når jeg spør etter hjelp, tenkte jeg å prøve lykken denne gangen også. Jeg skal spille inn en sang med en fyr i Trondheim i nær fremtid og trenger hjelp til å finne ut hvilken sang jeg skal synge. Klarer ikke å komme på gode forslag selv, så tenkte kanskje dere hadde noen forslag, meninger eller ønsker til meg?! Selv har jeg tenkt på Your Song med Elton John. Men vil gjerne ha noe mer å velge i.

Såå, hva syns dere jeg skal synge?

rambling.

Vet ikke om jeg har sagt det, men har fortiden "høstferie", så jeg har tatt med meg tingene mine og flyttet hjem til Orkanger for en liten uke. Blir her ikke så lenge da, for skal ute å reise igjen på torsdag! Er vel ikke så vanskelig å gjette hvor, for jeg skal dit jeg bestandig drar når jeg trenger litt ekstra kos!

Anyways, dagen har jeg brukt på å lese om hjernestammen og de 12 hjernenerver! Det er ganske interessant, men man går også lei etter en liten stund. Skal lese i 2 dager i strekk nå, før jeg tar meg fri på torsdag. Har til og med laget en spilleliste for helgen. 90-tallsslagere som virkelig får meg i godt humør!

Yndlingssangen min er denne. 

Men disse får meg også til å svinge på høyrefoten!

 

Ahh, Soda, Drömhus og Vengaboys, kan det bli bedre? Ja, det kan det faktisk. Hadde nettopp den koseligste telefonsamtalen i sted. Lykkerus sier jeg bare ♥

Nei, nå skal jeg gå tilbake til nerdingen! Å gjøre lekser dagen lang minner meg virkelig om videregående! 


// Sånn så jeg ut sisteåret på Follo. Jålete? Neeidaa..

Flere enn meg som har høstferie?

Bloggportrett!

I går la Sunniva ut et bloggportrett av meg på bloggen sin, og da tenkte jeg at jeg kanskje burde poste det her også. Så kan dere få se hva jeg har svart fornoe rart! Håper dere liker det!

Dette er den søte jenta, Hanna Vaage! Denne jenta har jeg fulgt med en god stund, og ble kjempe glad da hun sa ja til å svare på noen spørsmål! Let´s go! 

 

OM BLOGGINGEN

 

Hvordan vil du beskrive din blogg?

Jeg vil beskrive bloggen min som en hverdagsblogg, med en dose humor. Jeg tar ofte opp ulike tema som omhandler gutter, og mine erfaringer og tanker rundt dette. Skriver og om reising, og litt om friåret mitt som jeg tilbrakte i USA i fjor høst. Akkurat nå studerer jeg medisin i Trondheim, og da handler bloggen min selvfølgelig om medisinstudiet også!

 

Nevn en ting du aldri i verden vil blogge om.

Jeg ville nok aldri ha blogget om sexlivet mitt.

 

Hva liker du best med å blogge?

Det jeg liker aller best med å blogge er alle de koselig tilbakemeldingene jeg får! Dagen kan starte ganske dårlig, men plutselig får jeg en hyggelig mail i innboksen av en leser, og så blir humøret snudd opp ned! Blir også i godt humør av alle de fine kommentarene jeg får! Folk skriver så utrolig mye fint til meg, blir helt rørt av å lese det!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når og hvorfor begynte du å blogge? 
Jeg begynte å blogge i desember 2009. Grunnen var at jeg ville ha en dagbok det året jeg bodde i USA (september 2010 - juni 2011). Først og fremst skrev jeg bloggen for at jeg selv skulle huske på alt det morsomme jeg fikk oppleve! Lite visste jeg at bloggen ville bli til glede for andre også!

 

Nevn 3 gode blogger:

- Cathinthecity.com

- Ulrikkelund.com

- Linniiie.com

 

OM DEG

 

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Dette syns jeg egentlig er et litt vanskelig spørsmål. Det blir så kunstig å svare at man liker å trene, være med venner, feste og så videre. Men det er jo akkurat det jeg liker å gjøre. Liker også å blogge, og bruke tid på å snekre sammen et godt blogginnlegg. Synge og spille gitar syns jeg også er gøy, men har sjelden tid til det. Det meste av fritiden min går med på å lese om hjernen og sentralnervesystemet. Jeg må forresten ikke glemme å nevne at jeg elsker å reise! Har planer om å reise en tur til New York om ikke alt for lenge. Håper virkelig at det blir noe av!

 

Det beste du kan spise?

Det beste jeg kan spise. Hmm.. Det må bli pappa sin Wok. Den smaker helt himmelsk. Eller når han lager kylling i pasta carbonara-saus. Det er også ganske lovely!

 

Beskriv deg selv med tre ord. 

Selvsikker

Viljesterk

Jålete

 

Tre favoritt sanger:

Jason Derulo - It girl

Robyn - Call your girlfriend

Alexis Jordan - Happiness

 

Tre favoritt filmer:

Twilight - New Moon

Ps. I love you

Red Riding Hood

 

Hva liker du best ved deg selv? 

Det jeg liker best med meg selv. Hm, litt vanskelig å svare på. Men jeg tror det må bli at når jeg først setter meg et mål, så klarer jeg å gjennomføre det. Jeg ser bestandig positivt på livet, og tror det beste om andre mennesker!

 


Hva er dine planer for fremtiden?

Mine planer for fremtiden er å gjennomføre medisinstudiet, og bruke det meste av fritiden min på å reise! Nyte det at jeg er i begynnelsen av 20-årene, og prøve å få mest mulig ut av livet!

 

Så, hva syns dere?

 

btw, har skrevet om silikon-innlegget for dem som følte seg truffet.

:D

God natt søtinger!

Silikon - aldri i verden!

Jeg har forstått det sånn at utrolig mange av dere har blitt såret når dere leste dette innlegget! Det var absolutt IKKE det som var hensikten bak innlegget. Noe av det verste jeg vet, er å såre andre mennesker, derfor tar jeg det bort. Slik at andre skal slippe å føle seg fornærmet av innlegget mitt som ble skrevet i ren frustrasjon på grunn av en tåpelig kommentar. Noen ganger så tar følelsene overhånd, og da kan det hende at man skriver noe som man i ettertid ikke mente så bokstavelig.

Selv vil jeg ikke ta silikon, og jeg er lei av å høre fra andre at jeg har tatt det. Men jeg hakker ikke ned på andre som har lyst på silikon. Som Anonym skrev under her, så har ei venninne i omgangskretsen min hatt silikon, og jeg ser absolutt ikke ned på henne av den grunn.

Jeg aksepterer det at andre som ikke har vært like heldig med puppestørrelsen, vurderer det å ta silikon. Men jeg ber dere også tenke dere nøye om før dere går så langt som å legge dere under kniven. I noen tilfeller kan man ende opp med en myk og en hard pupp, fordi det blir dannet en kapsel rundt brystvevet på grunn av fremmedlegemet som har kommet inn i kroppen. Det er absolutt ikke noe moro. Nå er ikke jeg noen ekspert på silikon og bivirkninger, men jeg er ganske sikker på at det ikke er en problemfri prosedyre!

Håper de som ble sint, sur, irritert på silikon-innlegget mitt, skjønner at jeg ikke mente å såre noen andre. Det var rett og slett et frustasjonsinnlegg som egentlig ikke førte så mye godt med seg!

Gleder meg!

Oda har nettopp (les klokken 9 i morrest) bestilt premiere-billetter til Twilight - Breaking Dawn part 1, i Oslo Colosseum onsdag 16 november! Jeg gleder meg som en liten unge og tror dette kommer til å bli utrolig bra! Haha, nå nøs jeg nettopp så det er små dråper over hele PC-skjermen! Joda, anyways. Twilight kommer til å bli kjempemorro! Vi har vært på førpremieren på New Moon og Eclipse også, så det var på sin plass at vi skaffet oss billetter til denne førpremieren også!


// Oslo Colosseum by night.


// Førpremieren på New Moon


// Jeg er sikker på at Oda og jeg var nesten de eneste som hadde pyntet oss!


// Førpremieren på Eclipse, på Akershus festning.Flere enn meg som skal på førpremieren på Breaking Dawn - part 1?

Søndagstema - lille meg!

Det var noen som spurte om jeg ikke kunne legge ut bilder fra da jeg var 14 til 16 og fortelle litt om fjortistiden min som dagens tema, og som den gode bloggeren jeg er kan jeg ikke si nei. Haha, jeg vet ikke hvor interessant det kan være, men hvorfor ikke sier jeg bare.

Da jeg var 14 gikk jeg i 8ende klasse på Orkanger Ungdomsskole og jeg hadde hele livet foran meg. Jeg husker jeg gruet meg skikkelig til å begynne i ny klasse, men det gikk veldig fint som det som regel gjør. På denne tiden var jeg smålig betatt av en gutt (SHOCKER), og mot alle odds viste denne gutten litt interesse tilbake. Hvordan det var mulig skjønner ikke jeg, for når jeg ser tilbake på bilder fra den tida, kan jeg fint innrømme at jeg så litt, jaa ut.


Problemet med denne gutten var vel at han fikk fram en litt bad side av meg. Fram til da hadde jeg vært mamma's lille yndling, og så begynner jeg plutselig å trosse henne og gjøre litt som jeg selv vil! Husker jeg og venninna mi stakk av fra skolen i langfriminuttet bare for å besøke han! Da følte vi oss tøffe da! Denne gutten fikk meg også til å springe ut i miniskjørt og ingen strømpebukse når det var 15 minusgrader ute! Når jeg tenker tilbake til det nå, skjønner jeg godt at mamma ikke var særlig fan av han! Kanskje like så greit at hele forholdet endte med at han dumpet meg for en annen jente! Selv om det gjorde veldig vondt der og da.

Da jeg ble 15 og gikk i 9ende klasse, var jeg et år med erfaringer rikere og jeg visste bedre enn å forelske meg i dumme gutter! På denne tiden ble jeg bestevenn med Borghild, og vi to levde i vår egen lille rosa boble. Vi hadde planer om å finne opp en en maskin som skulle gjøre oss rik, vi resite til Oslo sammen for å delta på Chica Models, og vi forelsket oss i eldre gutter som egentlig ikke viste like stor interesse tilbake.Dette var også året vi konfirmerte oss, og her i Orkdal betydde det bare en ting! Man var gammel nok til å dra på fest! Jeg husker den første ordentlige festen jeg var på. Det var i Lauvåsen, datoen var 16 mai og jeg hadde på meg en svart ytterjakke, dongeribukse og flettet to fletter i håret mitt! Jeg følte meg så utrolig kul, og jeg ble ikke mindre kul av at jeg fikk kline med en gutt som var to år eldre enn meg! Haha, rart å tenke på at for 6 år siden så var dette lykken!


// omg, legg merke til trusa! Hahah.Hvis vi spoler litt fram i tid, så kommer vi til siste året på ungdomsskolen og jeg var endelig blitt 16 år. Jeg hadde et stort sweet sixteen party, sammen med 3 andre jenter som hadde bursdag rundt samme tid som meg. På gjestelisten var det over 100 gjester, og dette skulle bli kvelden hvor alt kunne skje! Selv om jeg hadde det utrolig gøy denne kvelden er det jeg husker aller best, et sørgelig minne. Jeg ble fortalt av fyren jeg nesten var sammen med, at vi ikke kunne være sammen lengre fordi jeg var.. Ja, hvem vet hva jeg var. Det viktigste i denne saken var at jeg ble heartbroken på min sweet sixteen bursdag! Verre enn det blir det ikke, i alle fall føltes det sånn der og da!

Med den erfaringen jeg sitter igjen med i dag, er jeg glad for at jeg var littegrann crazy til tider i mine "yngre" dager. Livet blir mye morsommere å se tilbake på, og man har sine egne erfaring om hva som er rett og galt. Jeg har forresten mange andre historier å fortelle fra den tiden, men det tror jeg må bli en annen gang!Hvordan var dere i 14-16 årsalderen?
Og dere som leser bloggen som er 14-16, har dere noen likheter med meg?

Yves Rocher

For en til to uker siden mottok jeg en pakke i posten fylt med sminke fra Yves Rocher. Planen var at jeg skulle teste sminken å fortelle hva jeg syns om den på bloggen, og det har jeg tenkt å gjøre nå. 

Jeg har veldig lyst til å skryte av neglelakken! Helt siden jeg mottok pakken har jeg enten gått med knallrøde negler, eller mørke lilla! Begge fargene er veldig freshe, og jeg er veldig fornøyd. Man trenger omtrent 2 lag med neglelakk for at den skal dekke godt nok, og da varer fargen i flere dager uten at den blir "slitt av". Jeg fikk også tilsendt en hurtigtørkende topplakk, som jeg bruker over neglelakken for at den skal tørke fortere! Var litt skeptisk til den i begynnelsen, men den fungerer faktisk!


(bildet er linket)

Jeg mottok også to leppestifter! En knallrød og en beige rosa. Den røde leppestiften satt veldig fint på, men siden jeg nesten aldri bruker rød leppestift, tror jeg nok at jeg skal gi den bort. Dessuten smakte den litt rart når du fikk den i munnen. Den beige rosa leppestiften likte jeg bedre. Fikk en mer mørk og mystisk sminkelook når jeg brukte den, så om jeg skal prøve meg på bad girl-looken ville den ha passet perfekt på leppene mine!


(bildet er linket)


(bildet er linket)

Hvilken av produktene likte dere best?

Galehus!

Nå har jeg to søsken som irriterende nok virrer rundt meg, for å gjøre alt de kan for at jeg ikke skal skrive et blogginnlegg til dere. Jeg prøver diskre å fortelle at det er barnslig, men da gjør de bare alle de små triksene de kan for å få meg til å le, og så kan jeg ikke gjøre annet enn å le! Nå bruker de bakhodet mitt som målskive, mens de skyter store ballonger rundt om i stua! Jeg vet ikke om jeg skal gråte eller le, men jeg burde vel egentlig sette pris på at de bryr seg om meg! Det hadde vært utrolig kjedelig å være enebarn!


//Er ikke jeg en søt sjørøver, så vet ikke jeg!

Har dere mange søsken?

Lyst på!

Siden jeg jobber i helga og tjener litt penger til livets opphold syns jeg at jeg kan unne meg selv et par nye sko. Syns disse fra Nelly var ganske kule.


Hva syns dere?

Noen ganger så.

...Blir jeg så utrolig frustrert. Jeg har så utrolig dårlig tid hele tiden, at jeg blir gal! Hvor har det blitt av latmannsdagene hvor man kan ligge på sofaen å gjøre ingenting? Eller dagene hvor man har ingen planer, og man kan glo på gossip girl på TVen hele dagen. Nå har jeg så vidt tid til å tenke, for det skal skje noe hele tiden! 

Nå har jeg nøyaktig 20 minutter på meg, før jeg er tving til å kjøre lillesøster på jobb, deretter rekker jeg meg kanskje hjem i 5 minutter for å pakke joggeskoene og så skal jeg selv dra på jobb! Åh, i dag er en sånn dag hvor det virkelig ikke frister å dra på jobb. Hadde planlagt å skrive et innlegg om Yves Rocher sminken jeg har testet, men det er det foreløpig ikke tid til. 

Jaja, dere får kose dere med et bilde fra photoshooten så lenge. Så snakkes vi vel når jeg kommer hjem i kveld. Har planer om å redigere mange filmer denne helgen, så da blir det mange morsomme innlegg på søndag og mandag!

Flere enn meg som skal på jobb i kveld?

snudd opp ned!

Ettermiddagen har jeg brukt på å lese om cellene i hjernen, og snakke med en gammel flamme. En gammel flamme hørtes litt sært ut, men velger å kalle han det, i "frykt" for at noen skal skjønne hvem det er. Ikke at det er så farlig i grunn, men av og til liker jeg å holde ting litt hemmelig. Uansett, det jeg skulle fram til er at forholdet vårt er ganske snudd på hodet. Før gikk det ikke mer enn 10 minutter, og så var vi i tottene på hverandre. Mens nå har vi brukt ettermiddagen på å snakke om gutter, og hva jeg skal gjøre med tanke på "the love life".

Av en eller annen grunn er jeg avhengig av andres synspunkter, og det blir ekstra bra når det er en gutt som gir meg rådene. Da får jeg innsikt i hvordan en gutt ville tenke om saken, og rådene jeg får stemmer kanskje bedre enn de jeg ville fått fra en venninne.

Men samtidlig må jeg nok passe meg litt. Har brent meg på å få gutteråd fra en annen gutt før. La oss bare si det sånn, det endte ikke bra! Haha, noen ganger bør jeg tenke meg om før jeg velger samtalepartner. Det minner meg på at jeg venter en skypesamtale fra Lotus Elise. Håper han ringer snart. Jeg er utolmodig!


Hvem bruker dere å snakke om gutteproblemer med?

Robyn!

Tenkte jeg nesten måtte skrive litt om Robynkonserten jeg var på, på tirsdag. I alle fall når jeg ofret kameraet mitt for dere! Jeg mener, jeg prøvde å være en god blogger, men det likte ikke sikkerthetsvakten så godt, så han tok kameraet mitt da han så meg bruke det! Dere kan tenke dere jeg ble superstressa, men fikk det heldigvis igjen etter konserten. Utrolig nok!


//Antrekket for kvelden var kjole/topp og skinnjakke fra Guess. Bukse Gina Tricot og støvler fra Hunter.


// Eirik, meg og Sveinung!

Bortsett fra dette var konserten perfekt! Robyn klarer å skape et show og liv som jeg aldri har sett maken til. Jeg må innrømme at jeg likte denne konserten bedre enn Britney Spears konserten jeg var på i april! Og med tanke på at jeg digget den konserten, så sier det litt om hvor bra denne var!

Kan hende jeg liker henne så godt for sangene hennes bringer frem gode minner fra oppholdet mitt i USA. Da Annette kom på besøk og vi dro til Las Vegas, ble Robyn spilt hver kveld når vi sto foran speilet og skulle gjøre oss fine for kvelden. Sangene hennes får meg til å tenke på spenningen og forventningene jeg hadde før vi skulle dra ut i selveste Las Vegas, og jeg kan love dere at det var en herlig følelse!

Sangene hennes minner meg også om når jeg var på roadtrip med Lotus Elise, da vi skulle på vinsmaking i Napa. Den dagen var fantastisk, og det ble enda bedre med at Robyn sine sanger suste gjennom stereoanlegget og solstråler varmet ansiktet mitt! All den vinen jeg smakte på, gjorde ikke dagen noe mindre fin den heller!

Men nå føler jeg at jeg roter meg litt bort, dette innlegget skulle jo egentlig handle om Robynkonserten. Tok og filmet en liten snurt med mobilen min helt på slutten, når Robyn kom tilbake for å gjøre ekstranummeret. Kvaliteten er ikke den beste, men tror man får fram den gode stemninga som var der! Dessuten synger hun en av yndlingssangene min, "Hang with me" ♥

Har dere noen artister som minner dere om en god periode i livet?

Attitude!

Kom nettopp hjem fra 3T helt utslitt etter dagens treningsøkt, så vidt jeg klarte å subbe meg hjem. Haha. Uansett, da jeg kom hjem sjekket jeg e-posten og der lå det 6 bilder fra photoshooten på fredag! Ble super excited, og energien kom tilbake med en gang! Nå skal jeg hoppe i dusjen, og deretter bruke resten av kvelden på å snakke i telefonen med Mr. kjekk dialekt! hihi.

Hva syns dere om bildet?!

Dagens antrekk!

Ring, smykke og bukse fra Forever 21. Genser Gina Tricot, og lue Vandals.

Nå er jeg på allmennpraksis og skal snart ha min egen pasient. Gruer meg litt, men det går vel bra. Allmennlegen min er så snill og positiv uansett så.

Har dere hatt konsultasjon med en student før?

oh my gosh!SHE TOTALLY ROCKS!

Hang with me!

Ååh, nå er jeg skikkelig gira! Har nettopp tatt på meg finstasen og kombinert det med støvler. Krøllet håret og malt leppene rosa. Snart skal jeg ta med meg champagneflaska og ta bussen ned til ei jente i klassen. Hvor vi skal ha forspill, før vi drar videre på Robyn-konsert! Iih, gleder meg sykt mye til sistnevnte. Helt siden Annette spilte Hang with me på hotellrommet i Las Vegas har jeg vært solg! Robyn har så utrolig kul musikk, og håper og tror hun kommer til å lage et råbra show i kveld!Flere enn meg som er Robyn-gal?

How you get drunk!

Hvis det er noen medisinstudenter som leser bloggen min, er dette innlegget for dere. Selv har jeg brukt utrolig mye tid den siste måneden på å lære meg hjernens anatomi, funksjon og hvordan den fungerer i forhold til resten av kroppen. Så da min bror sendte meg denne, må jeg innrømme at jeg lo godt! Og det skal mye til for å få meg til å le. Jeg mener, jeg ler ikke av hva som helst!

Siden de fleste av leserne mine ikke studerer medisin kan jeg vel kort forklare de ulike begrepene.

Cerebral cortex: Hjernebarken i storehjernen. Det er her det meste skjer!

Hippocampus: En struktur som hører til det limbiske system. Har med hukommelse å gjøre.

Cerebellum: Er lillehjernen. Den koordinerer bevegelsene du utfører.

Medulla oblongata: En del av hjernestammen. Regulerer autonome funksjoner.

Here lies Jimbo. He had too many brewskis in his medulla oblongata! Haha, jeg dør!

Anyways, hjernen er et utrolig spennende tema og det er helt uvirkelig at den klarer å utføre alt det den gjør. Tenk bare på hvor mye hjernen deres jobber nå, når dere sitter og leser dette blogginnlegget. Øynene ser bokstaver som går via synsnerven og inn til visuell kortex. Der blir nervesignalene behandlet, og tolket om til et bilde som vi forstår. Veldig fasinerende i grunn!

Burde jeg forresten skrive mer om medisinstudiet?

Å møte noen..

.. For første gang kan være alt fra flaut og pinlig, til spennende og utrolig morsomt! I dag møtte jeg Charlothe for aller første gang, og vi hadde det skikkelig kult sammen. Selv om vi aldri har møtt hverandre før, føltes det ut som vi hadde vært venner i en lengre periode og vi kunne snakke sammen om absolutt alt uten at det ble pinlig eller dumt. Det at vi hadde så mye å snakke om kan vel komme av at vi har vært "blogg-venner" i nesten et år.

Var jeg betatt av en gutt da jeg bodde i USA var faktisk Charlothe en av de første som fikk vite det. Da sendte vi kodene meldinger til hverandre på blogg eller facebook, som de utenforstående kanskje ikke skjønte så mye av! Charlothe hadde bestandig så gode råd å komme med når jeg var fortvilet over at gutten brukte så lang tid på å svare. Dessuten var det godt å dele det men noen som egentlig ikke kjente meg. Da slipper man den dømmende tonen, og rådene blir kanskje mer objektive!Charlothe var uansett ei skikkelig kul jente, og jeg håper det ikke er alt for lenge til vi møtes igjen! 

Hvordan er dere når dere møter nye mennekser?

Søndagstema - kyssing!

Da har det gått en uke siden jeg skrev dette innlegget, og det er vel nå på tide å gjennomføre planen. Altså komme med et underholdende tema-innlegg denne søndagskvelden (og så langt 18 søndager frem i tid). Det kom inn en god del forslag, og det virker som de fleste av dere vil at jeg skal skrive innlegg som omhandler gutter, flørting og enda mer gutter! Denne søndagen valgte jeg kyssing som tema, en sysselsetting jeg setter veldig stor pris på!Før jeg begynner vil jeg påpeke at dette innlegget er skrevet  fra ei jentes synspunkt, og trenger absolutt ikke å stemme for alle.

Det finnes veldig mange forskjellige typer kyss! Man kan kysse en bestevenninne, få et kyss på kinnet av mamma, kysse gutten man flørtet med på fest eller få et kyss på hånden av kjæresten sin. Kysset kan være kort eller langt, overfladisk eller ekte, rett eller galt, godt eller fælt, bløtt eller tørt! Uansett hvilken setting det skjer i, eller hvem man får det fra, kan vi vel alle være enig i at det å kysse er en god ting! Så lenge begge parter er enig i det.

Å kysse på fest kan både være en bra og dårlig. Selv om gutten er fin, gir det ikke han automatisk tillatelse til å stikke tungen sin inn mellom tennene mine for å prøve å kysse meg etter bare 20 minutter. Jeg mener, ta deg litt tid til å bli kjent med meg før du prøver deg på spyttutveksling! Eller den gangen i New York hvor han ene fyren prøvde å bite meg i halsen som en vampyr. Det ble litt "too much" for min del.

Da jeg var 14 opplevde jeg kysseskrekken da en eldre gutt prøvde å stappe tunga si langt nede i halsen på meg. Jeg husker jeg var på fest på bondelandet, jeg stod ute og frøs og der kom det en ekkel fyr og prøvde å utnytte situasjonen. Det neste jeg husker var at jeg ikke klarte å puste, for tungen hans dekket nesten for luftrøret! Huff, jeg kan love dere at jeg ikke kysset på en god stund etter den hendelsen!

Må forresten få frem at jeg ikke bare har opplevd negativ kyssing på fest. Noen få ganger kan du være heldig å treffe den rette for kvelden, og kyssing blir automatisk en fin ting å gjøre midt på dansegulvet.Den beste følelsen i verden er å kysse gutten man er forelsket i. Og jo lengre man venter med å kysse etter man møtes, jo bedre syns jeg kysset blir. Husker en gang jeg måtte vente i flere timer før jeg fikk kysset jeg hadde tenkt på under hele daten, da skal jeg love dere at det kriblet i magen når leppene våre endelig møttes. What a feeling!


// Bildet er ikke fra den hendelsen jeg beskrev ovenfor.

En annen type kyssing som heller mer mot kleinhet, er å kysse når man nettopp har våknet. Haha, hvor mange ganger har jeg ikke gjemt hodet under puta for å unngå at han skal kjenne den "fine" ånden man våkner med. Mot all formodning kan han få et lite overfladisk kyss på munnen. Dere vet, et sånt kyss som lager en sånn fin smaskelyd. Haha, jeg digger den smaskelyden!

En ting jeg vil fortelle dere jenter er at dere må ikke kysse hvem som helst! Jeg mener, tenk nøye igjennom om gutten er verdt et kyss fra deg og om det er dette her du vil. Et kyss skal ikke være noe man gir bort til alle sammen, men noe man deler med gutten man setter litt ekstra stor pris på. Jo flere gutter man kysser på fest, jo større er sjangsen for å få herpes type 1. Herpes er et virus man aldri blir kvitt! Så tenk dere om to ganger, før dere utveklser spytt med kjekkasen på midten av dansegulvet!

- Hva tenker dere rundt kyssing?
- Er dere sparsomme eller gavmilde på kyssene? 

En liten tur innom.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra lunsjdaten jeg hadde med Ingvild. Jeg har ikke sett henne siden i sommer da vi begge to bodde i California, så dere kan tenke dere det var mye mimring på gang. Ingvild var den jeg dro til når jeg fikk litt får mye av de gale amerikanerne, eller jeg hadde lyst på en girls night out! aah, memories!

Nå må jeg stikke på butikken for å handle inn til det lille sleepover partyet jeg skal ha i kveld! Lillesøster kommer på besøk, og da må jeg ha alt på det rette.

Hva skal dere i kveld?

Behind the scenes!

Hadde egentlig tenkt å smette inn et lite innlegg i går kveld, men tiden rakk ikke til og så endte jeg opp til Lise, ei jente i klassen min, i stedet for. Hadde det utrolig koselig der, og tiden bare fløy av sted. Haha, føler jeg har snakket en smule for mye om tid i det siste. Anyways, mange av dere klarte å gjette riktig i går. Jeg skulle på en liten photoshoot for en fotograf i Trondheim. Var kjempekoselig og vi tok utrolig mange kule og fine bilder! Jeg gleder meg skikkelig til han har redigert dem ferdig og sender bildene til meg!

Min kjære bror var med meg for å ta bilder til bloggen og filme en liten filmsnurt. Jeg må ha den snilleste broren som ofrer 3 timer av fredagskvelden sin for å være med lillesøster på photoshoot! Det er det ikke alle som ville ha gjort!

Uansett, her komme det noen behind the scenes photos fra gårsdagens shoot.


// Jeg liker det faktumet at skoene mine ligger slengt ved siden av!


// Å balansere på en fot i 15 cm hæler, var ingen lett sak kan jeg fortelle dere!


// Bildene måtte til nøye godkjenning. Viktig at begge parter er enig!


// Hanna, en vifte og en langt skjerf ble en ganske kul kombo. Gleder meg til å se resultatet!


Hva syns dere om bildene så langt?

en, to, tre!

Iih, nå er jeg skikkelig stresset igjen! Jeg trodde jeg hadde god tid, men tida den er en luring og går mye fortere enn det du vil at den skal. De siste timene har jeg brukt på å shine opp ansiktet og kroppen, og pakket sammen alle kjolene mine. Klarer dere å gjette hva jeg skal på? 

Nå må jeg nesten stikke hvis jeg skal klare å rekke avtalen min!

Ønsk meg lykke til!

An apple a day...

...keeps the doctor away!

Nå skal jeg stikke på skolen å lære noe fornuftig! Slik at jeg kan bli en god lege for dere en gang i fremtiden. Type 4 og et halvt år til. Det er ikke så lenge det. Dagene går jo så fort nå om høsten, plutselig så er jeg doktor Vaage. Litt rart å tenke på egentlig. Doktor Vaage. Hm, det hadde faktisk en ganske fin klang over seg!

Nok grublerier, nå er det skole som gjelder!

Ha en fin dag så lenge ♥

Update

Nå ligger jeg i senga og leser om hypothalamus og det endokrine system! Ikke akkurat så utrolig spennende, men ganske viktig å kunne noe om det. Uansett, tenkte jeg skulle gi dere en liten update om hva som skal skje i dag. Nå har jeg nettopp smørt meg inn med selvbruning for å gjøre meg fin til i morgen. Hva jeg skal gjøre kan jeg fortelle i morgen, kan si så mye som at jeg gleder meg!

Annette ringte meg nettopp å lurte på om jeg ville være med på en privat fest i kveld. Vet ikke om det blir noe av enda, men tror det kan bli ganske gøy. Hørtes i alle fall sånn ut på henne. Først må jeg bare lese ferdig, snakke med Lotus Elise på skype for å planlegge en liten reise, og så møte enn venn i byen for å spise middag! Pluss at jeg må få tid til å ordne meg! Travelt, sa du? Hehe, neida. Dette skal gå. Blir uansett mye mer effektiv når jeg har mye jeg skal gjøre!

Skjer det noe spennende hos dere i kveld?

Gårsdagens!

I det siste har jeg gitt dere et lite innblikk i facebook-verdenen min, og da følte jeg det passet seg med en liten (gårs)dagens på bloggen! Denne fikk meg til å trekke litt på smilebåndene i går!


Haha, man hører noe nytt hver dag!

My wishlist

... At the moment is shoes from Dior, and a purse from Louis Vuitton or Mulberry. I'll bet I buy the shoes first, but a new LV in my collection is high priority as well.Ah, life as a superficial girly girl. Love it!

Haha, noe dere ønsker dere for øyeblikket?

A picture..

I gårkveld postet jeg dette bilde på facebook for å få til å laste det ned på mobilen slik at jeg kunne sende en natta-mms til en viss gutt med superkjekk dialekt! Lite visste jeg at dette bilde skulle gi meg så mange muligheter som det gjorde...

I løpet av sekunder tikket den første meldingen inn, som var fra en fyr som egentlig skrev noe upassende, men så hadde han en litt morsom tvist på den, så jeg lot det gå uten alt for mye kjefting. Dette er hva han skrev.Deretter fikk jeg et tilbud fra en venninne om jeg ikke ville stå modell for henne, noe som var utrolig hyggelig! Stiller i alle fall opp om du trenger meg. Like etterpå blir jeg bedt ut på date av en fyr i Trondheim, og så blir jeg kontaktet av en annen fyr som vil ha meg med til syden om 3 uker! Shit, ble nesten litt for mye av det gode på en gang. Sydenturen hadde vært veldig gøy, men med vettet i behold kan jeg nok ikke takke ja. Får heller kose meg med et strandbilde fra La Manga!

Litt morsomt å tenke på at et lite bilde kan skape så mange "muligheter". I alle fall når jeg egentlig hadde planlagt å slette det etter på. Fikk forresten ikke til å legge det inn på mobilen, så ble aldri noen natta-melding. Kanskje en annen gang!

Hva syns dere om bilde?

En liten hilsning!

For en liten uke siden fikk jeg en mail av Sandra på 12 år om jeg ikke kunne lage en liten bursdagshilsen til hennes tante Tine! Grunnen til at jeg gjør dette er fordi jeg syns Tine fortjener en liten bursdagshilsen fra meg på 20-årsdagen sin! Hun legger bestandig igjen så koselige kommentarer på bloggen som gleder meg i hverdagen! Derfor vil jeg ønske Tine gratulerer så masse med 20-årsdagen! Håper du får en fantastisk dag med familie og venner! Og at du får en fantastisk feiring i helga! 

Bursdagsklem fra Hanna! 

The irritation list.

I går gikk virkelig ikke verden min vei, og da begynte jeg å tenke på hva som egentlig irriterer meg for øyeblikket. Klarte å komme fram til 5 punkter som jeg tenkte jeg skulle dele med dere.

Det første punkte på listen må bli når fremmede setter seg ved siden av deg på bussen, selv om alle plassene bak deg er ledig! Det er absolutt ingen grunn til at personen akkurat måtte sitte på den plassen, og det er bare irriterende når knærne eller albuene hele tiden møtes i pinlige øyeblikk. Når jeg tok bussen hjem på søndag var jeg så heldig å få en slik mann ved min side. Selv om nesten alle setene bak meg var ledig. Det mest irriterende var at han stirret på meg så og si hele bussturen. Hadde det vært VM i stirring hadde han helt klart stukket av med seieren!

Punkt nummer to må bli røyking på St. Olav. Selv om området rundt sykehuset er røykfritt (altså det er forbudt å røyke her) ser det ikke ut som flertallet bryr seg om denne biten! og det irriterer meg grenseløst. Hater når jeg venter på bussen, eller går mellom de ulike forelesningssalene og puster inn sigarettrøyk fra irriterende røykere! Av og til har jeg bare lyst til å gå bort til dem for å fortelle at dette er et røykfritt område, men har hittil bare bitt tennene sammen. Jeg vil ikke være uhøflig heller.


Neste punkt på irritasjonslista er mennesker som søler/kaster øl på deg ute på byen. Ser du en fyr på dansegulvet som står der med et ølglass, er du dømt til å få litt ølsmak på klærne dine. Det er nesten en umulig oppgave og både danse og drikke øl samtidig! Det som er irriterende med dette er mennesker som tømmer øl på deg med vilje. Vet ikke hvor vanlig dette egentlig er, men i løpet av den siste måneden har det skjedd meg 2 ganger! Akkurat som om jeg går rundt med et skilt hvor det står: Her er jeg, kast gjerne øl på meg!

Irritasjonspunkt nummer fire er gutter på facebook som ikke tar hintet. Chatten min har en tendens til å bli nedspammet av mislykkede forsøk på flørting Denne smørjen har jeg vel bare meg selv å takke for. Siden jeg har godtatt så mange mennesker jeg egentlig ikke kjenner. Hver gang jeg klager på dette til Oda, sier hun bare til meg: "Hvorfor tar du ikke bare og sletter dem fra vennelista di en gang for alle?" Haha, ingen medlidenhet å få der i gården nei. Burde vel kanskje følge rådet hennes å slette de irriterende, men litt søte, guttene.Det siste jeg irriterer meg over for denne gang er at senga jeg har lyst til å ligge i, i natt er 834 kilometer unna meg! Bah, life sucks sometimes! 

Sånn, det var godt å få ut alt jeg irriterer meg over. Nå kan jeg gå tilbake til å være alt for positive og optimistiske Hanna.

Noe spesielt dere irriterer dere over fortiden?

Trening for alle penga!

Når jeg nå har kommet tilbake til Trondheim og begynt på medisinstudiet igjen, har trening og livsstil surret rundt i tankene mine ofte. Det er vanskelig å gå på et studie hvor helse er så utrolig viktig, uten å gjøre noe for å forbedre sin egen helse. Derfor har jeg meldt meg inn i 3T (treningssenteret i Trondheim) og er veldig entusiastisk til å begynne med treningen! I dag har jeg gjort unna første treningsøkt, og jeg må si at det gikk fort når jeg hadde en egen TV foran meg på tredemølla. Nesten så jeg ikke ville slutte å løpe, for TV-programmet jeg så på var så spennende. Lurer på om jeg skal ta noen før-bilder, og like før jul se om det har blitt noen forandring. Har lyst på strammere rumpe, og muskuløs rygg. Nå som jeg har kjøpt så mange kjoler med åpenrygg, er det viktig å ha en fin rygg å vise fram!Hvilken kroppsdel ville dere fokusert på?

New shoes!

Forrig uke da jeg ba om hjelp til skovalg hadde jeg ikke forventet at 86 av dere skulle engasjere dere i saken, men jeg liker det! Etter nøye gjennomtanke ble det til at jeg valgte par nummer 3. Altså Mika shoe. De var helt klart det fineste paret, men også de dyreste. Og de fleste av dere syntes jeg burde velge det paret!Jeg valgte størrelse 38 og skoene passet perfekt. De er forresten helt normale i størrelsen. Kanskje en smule for høye, så det blir vanskelig å springe maraton i dem. Men en fest eller to, skal jeg klare å komme igjennom!


Hva syns dere om skoene?

I'm coming home!

Nå sitter jeg på flyplassen i Stavanger og venter på å komme hjem til Trondheim. Det skal bli godt å komme bort fra farmors crapy internett! Har så vidt fått til å blogge denne helgen, for internetten har ikke vært helt på topp. Men bortsett fra dette er det litt sørgmodig å forlate Stavanger. Det har jo tross alt blitt mitt andre hjem!

Forresten, noen av dere har etterspurt  bilder av Daniel, men den oppgaven tror jeg er ganske umulig. Han liker ikke at jeg tar bilder av han, spesielt ikke hvis han vet at de havner på bloggen. Vi får heller se hva jeg får til å gjøre neste gang vi møtes!

Forresten, i det siste har jeg blogget om ulike tema hver søndag slik som kroppshår på gutter, sleepover og hva man skal gjøre i situasjoner der en gutt du ikke liker, liker deg. I disse innleggene drøfter jeg mine tanker og forteller om erfaringer jeg selv har hatt. Uansett, jeg tenkte å gjøre dette til et fast søndagstema, men da trenger jeg litt inspo fra dere om hva jeg skal skrive om. Hvilke tema vil dere høre om? Gjerne kom med masse forslag, så skal jeg prøve å snekre sammen underholdene innlegg.Forslag til hvilke tema jeg skal skrive om?

Cowboys and aliens!

Gårsdagens date gikk bedre enn forventet. Daniel og jeg dro på kino og så Cowboys and Aliens. En utrolig bra film vel og merke. Er utrolig lenge siden jeg har vært på en kinodate. Sist gang var i San Francisco sammen med en fyr jeg egentlig ikke ville på date med, men så hadde jeg ikke hjerte til å si nei. Hadde faktisk med meg Oda og hennes bestevenninne, i tilfelle alt skulle gå galt, noe som det heldigvis ikke gjorde. Uansett, noe av det beste med å dra på kino med noen du liker, bortsett fra selve filmen, er å holde hender. Vet ikke om det bare er meg som er ganske jentete, men det er noe utrolig spennende og koselig med det! Er dere ikke enig?

Resten av kvelden ble tilbragt med å drikke kakao og se på babybilder sammen med mammaen til Daniel. Har ikke ledd så mye på lenge, og det var utrolig koselig. Tror ikke Daniel var så fan av hele seansen da, men det får da bare være!

Noen andre som har sett cowboys aliens?

The walk of..

Shame?? Neida, ikke i det hele tatt. Jeg er superstolt av de nye joggeskoene til Daniel som jeg måtte traske rundt i byen med i sted. De matchet kanskje ikke kjolen min like godt som de svarte ankelpumpsene mine, men de var mye mer behagelig å gå i. Og noen ganger må man vel velge komfort framfor utseende. Bare litt flaut da moren til Daniel holdt på å le seg ihjel da hun så meg. Huff, livet er ikke enkelt dere!

Jeg lovte forresten noen morsomme historier fra gårsdagen, men jeg må ærlig innrømme at det ikke skjedde så mye morsomt. Det eneste som skjedde var at en random fyr strøk meg over rumpa med de ekle fingrene sine, og det tror jeg ikke D var helt fornøyd med, så det hele endte med litt guttedrama. Noe som jeg ikke helt forstod så mye av. Gutter er minst like kompliserte som jenter. I alle fall etter det jeg har erfart!

Det neste jeg husker er at jeg er på badet til Daniel og av en eller annen grunn bestemmer meg for å legge meg ned på de varme flisene for å "slappe av". Kan love dere jeg skvatt når jeg fant ut at jeg var ikke den eneste som hadde tenkt den samme tanken! Under benken, like ved føttene mine lå Belle og drømte og katteting! Haha.

Nå skal jeg vaske av meg sminken fra i går, og slappe av litt med farmor, før jeg skal på en liten date senere i dag. Gleder meg!

Flere enn meg som liker å sove på de varme flisene på badegulvet?

The wake up!

Det beste jeg vet med å ligge over til noen er når man våkner opp og ligger og prater om alt mellom himmel og jord på morgenkvisten. Eller, det er vel egentlig ikke morgen lenger selv om vi nettopp spiste frokost. Det er helt umulig å komme seg opp av senga av og til. Flaut å innrømme egentlig, for burde vel heller vært ute i det fine været vi har her i Stavanger. 

Når sto dere opp i dag?

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits