Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


oktober 2010

You gotta love Halloween

Halloween er tydeligvis a big thing i New York. (Helt sikker i resten av USA og) Jeg og Cathrine tilbringte natten til Halloween med å tusle rundt på Times Square og bare oppleve all den herlige energien. Og ikke minst, se på alle de kreative kostymene. Hjemme i Norge føler jeg de fleste kler seg ut som engler, djevler, vampyerer eller noe annet standard. Her går det i alt fra president Obama til Giraffer. Elsker det! Man får se så utrolig mye rart. I morgen er det en stor Halloweenparade i Greenwich Village, det skal og bli gøy å få med seg.

Ser ut som bildet er tatt midt på lyse dagen, men det er faktisk mørkt ute!

You gotta love Times Square!

Etter gårsdagens vandring i høye stiletter, ser dere at jeg har valgt litt mer komfertabelt skoplagg i dag!

Denne fyren skremte meg og C til døde! Jeg mener det, vi hylte som noen små jenter. Heldigvis for dere er alt tatt opp på film, så det kommer noen interessante scener senere!Kan også meddele at jeg er blitt forelsket! I'm in love with New York City. Det kommer til å bli trist å dra her i fra på tirsdag. Kommer til å savne både byen og Cathrine. Hun er så snill og tar meg med på de kuleste stedene. Føler jeg har min egen lille personlige guide. Hun vet alt om hva som er hot og hva man må unngå. Sweet!

Feiret dere Halloween i kveld?

Lykkelig!

I dag er jeg den lykkeligste jenta på lenge! Klarer dere å gjette hvorfor? Hadde en kjempefin dag i dag, med sight seen i New York City. Vi tok en busstur gjennom Manhatten og fikk se mange nydelige bygninger. Vi var og på toppen av Empire State Building. Utsikten utover NY var helt ubeskrivelig, følte meg som Blair Waldorf der jeg sto og speidet utover byen!

Senere på kvelden møtte jeg verdens nydeligste jente. Hadde den beste kvelden på lenge, til tross for at føttene mine nesten tok livet av meg. Ikke lurt å vandre rundt i høye stiletter. Kvelden tilbringte jeg sammen med Cathrine, og dere kan lese bloggen hennes her. Jeg er i alle fall en fast leser. Elsker å lese om livet hennes i New York City, og alt det spennende hun får bli med på. Hvor heldig går det an å bli? Jenta er rett og slett nydelig! I morgen tenkte vi å finne på noe kult på Halloween, gleder meg allerede!

This is me right now, tired and sleepy!

Legger ut bilder fra i dag senere. Nå må jeg absolutt sove, klokken er jo allerede halv 4 på natten!

Hello Sailor!

Da har vi ankommet New York, slitne, men også veldig spente. Da vi skulle sjekke inn, hadde de leid ut rommet vi skulle ligge på. Det endte derfor med at vi fikk en større og finere hotellrom, uten ekstra kostnader! Noen ganger har man bare flaks! Vi bor på hjørnet til Broadway og jeg har allerede rukket å forelske meg i utsikten. Kjenner det kribler i magen bare ved tanke på det. Kunne absolutt tenkt meg å bodd her for en stund!

Vi ankom ganske sent til hotellet så vi har ikke rukket å gjøre så mye annet enn å spise middag. Etter middagen tok vi en tur opp til roof top lounge, og der var utsikten breathtaking. Ble faktisk sjekket opp av en sailor, men siden jeg og mamma skulle legge oss, måtte jeg si nei takk. Vil heller være uthvilt til morgendagen, enn å bruke natten på å flørte. Flørting skal det bli nok av i morgen!Har dere hatt en fin dag?

Videoblogg, makeup

Etter at så mange blogglesere har etterspurt en sminkevideo, ble det til slutt at jeg laget en. Jeg er ingen ekspert på dette området, så kan godt hende jeg gjør noen "feil". Er i alle fall omtrent slik jeg sminker meg. Noen ganger mer, andre ganger mindre! Er forresten veldig stolt av meg selv for at jeg tør å være sminkeløs på begynnelsen av filmen!

Til slutt en liten beskjed til Annette. Jeg har lyse lepper på videoen, selv om jeg har lovet deg å slutte med det. Gammel vane, vond å vende. Haha, skal virkelig investere i en mørkere leppestift for din skyld!

Hva syns du om videoen?
Bruker du mye sminke?

What to wear on Halloween?

I fjor var jeg en djevel, i år vet jeg ikke hva jeg skal være. I fjor var jeg på en koselig Halloweenfest i Trondheim, i år skal jeg feire Halloween i NY. I fjor frøs jeg nesten rumpa av meg, i år blir det forhåpentligvis litt varmere. I fjor hadde jeg det gøy, i år håper jeg det blir enda bedre! Halloween i NY må vel toppe Halloween i Trondheim?

(I fjor var jeg fjortis, i år er jeg ikke!) Haha.


Har dere noen tips til hva jeg kan være på Halloween?
Hva skal du kle deg ut som?

Empire State Building and the Palace Hotel, can't wait!

I hele dag, bortsett fra da jeg var på en forelesning på Berkeley, har jeg planlagt hva jeg skal gjøre i New York. Har sett på utallige mange internettsider om hva man bør/kan gjøre i NY. Tror hodet er fylt opp med så mye informasjon at jeg blir gal. Har laget meg en liten oversikt over noen ting jeg bare må gjøre der nede og tenkte jeg skulle dele den med dere.Dream er hotellet hvor vi skal bo. Det ligger like ved Central Park og er rett og slett nydelig. Her kan dere se bilder fra hotellet.

The Palace Hotel er plassen hvor Chuck Bass og familien Van Der Woodsen bor. Som den gossip girl-fanatikeren jeg er, er dette et must å få med seg. Skal ta mange bilder, I promise!

Saks Fifth Avenue skal jeg teste ut skoavdelingen som Ulrikke Lund skryter så mye av. Håper jeg ikke blir skuffet.

En turistattraksjon jeg har tenkt å få med meg er Rockefeller Center. Gleder meg til å se utsikten over NY der ifra, og kanskje blir det en skøytetur på skøytebanen som ligger rett utenfor.

Empire State Building er enda en attraksjon jeg bare må se, tror jeg. Mye på grunn av utsikten, og mye på grunn av at det var her Mr. Chuck stod og ventet på Blair for å fri til henne!

Victorias Secrets Flagship butikk må jeg og en tur innom. Her tenkte jeg å kjøpe premiene til VS-konkurransen og noe til meg selv såklart.

Skal en tur innom Louis Vuitton på 5th Avenue for å se om de har veska jeg leter etter. Med tanke på at det er en del LV-butikker i New York, må vel en av de ha den!

Dette er det jeg foreløbig har tenkt å få med meg. Ganske sikker på at planen endres litt etter hvert. Skal ikke krysse av punkt for punkt for og si det sånn!

Har du vært i NY?
Har du noen NY-tips til meg?

Push it up!

Jeg kjøpte meg en ny BH på Victorias Secret for ikke så lenge siden, og den gjør absolutt underverker. Leter du etter en stroppløs push up BH som faktisk gjør det den sier den skal gjøre (gi push up uten å få hjelp av stroppene) er denne kanskje noe for deg. Jeg er i alle fall imponert, og denne er helt klart min nye yndlings BH. Nå kan jeg gå i stroppløse kjoler uten at puppene mine ser rare ut. Love it! Denne skal i allefall være med i kofferten på torsdag.

Underverket heter Miraculous Multi-way Bra og den finnes på Victorias Secret sine hjemmesider.

Vil dere at jeg skal ha en konkurranse hvor dere kan vinne ting fra Victorias Secret?

Gratulerer med dagen S!

Jeg kan jo ikke glemme å lage et lite innlegg dedikert til verdens beste storebror! Han har jo tross alt bursdag i dag! Det er litt synd i han som må feire bursdagen sin alene på Steinkjer mens resten av familien er her i "solfylte" California. Men han kommer nedover for å feire jul med oss, og det blir koselig.

Uansett, gratulerer så masse med dagen S. Du er helt klart den beste storebroren når du gidder å øve nynorsk med meg i 8 timer, gidder å finne ut hvordan ord skrives når jeg ringer og maser om rettskrivning og gidder å høre på meg klage om gutteproblemer. Du er den snilleste!

.. og den søteste, haha!

En stykk søtrøver og en turtles!

Gratulerer med dagen!

Liten endring i planene.

Oda og jeg hadde sminkevors, drakk masse rusbrus (eller én hver, haha) og danset rundt til Rebound - Hurricane! Vi var helt klar for å dra ut på High School fest med masse fyll og fanteri. Hadde til og med gledet meg til politiet skulle komme. Dere skjønner, her kommer polititet og bryter opp festene rundt midnatt. Men den gang ei, festen ble avlyst på grunn av dårlig vær. Dårligste unnskyldningen på lenge. Hvem bryr seg egentlig om det regner?
Jaja, vi får ha denne opplevelsen til gode.Endte opp med at vi hadde en koselig bursdagskveld uansett, og i morgen skal jeg begynne å planlegge New York-turen. Det blir gøy!

Hadde dere en fin lørdagskveld?
Hva skal dere gjøre i dag?

Too faced make up

I går var jeg og Oda på Sephora for å gå amok i sminkeavdelingen. Jeg er lei av sminken min, og hadde lyst til å oppdatere sminkepungen. Endte opp med at det ble svidd av en del dollar, og et stykk fornøyd Hanna. Hovedpoenget var å finne en ny foundation som passer hudfargen min. Jeg endte opp med å kjøpe make up forever high definition foundation. Fargen er lysere en lysest, så nå skal jeg bytte ut den oransje foundationen med en lysere en!

Bortsett fra dette kjøpte jeg med meg en god del Too Faced make up. En så søt make up skal du lete lenge etter. Selve designet på sminken er jo så skjønn at man får lyst til å ta med seg alt hjem. Jeg endte opp med en highlighter, solpudder, øyenskyggepalett og en flatbuki børste.

Har du prøvd Too Faced make up før?
Hva syns du om merket?

Gratulerer med dagen ODIS!

I dag har lillesøster bursdag! Sytten år blir lille krølle! Da jeg var lita var jeg sykelig sjalu da Oda ble født. Men nå er jeg glad for at jeg har en søster jeg kan dele alt med! Livet ville ikke vært det samme uten henne.

Se hvor søt hun er som liten, er det rart jeg var sjalu?Da vi var mindre gjorde Oda absloutt alt for meg. Jeg sa "Oda, hent mat til meg. Oda, gjør ditt for meg." Og Oda stakkar, adlød mine ordre. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal være slaven til Oda hele bursdagen hennes! Haha, det kan bli en interessant opplevelse.Noe annet som er interessant er at vi skal på en skikkelig High School fest for å feire den store dagen. Det gleder jeg meg til. Festing, alkohol og High School drama, det må bare bli en opplevelse verdt å få med seg. Oda skal både sminke og style meg for anledningen, så det kan bli spennende.

Da gjenstår det bare å si gratulerer med dagen Oda!

Haha, love this picture!

Our neighborhood is filled with witches and ghosts, spiders and rats

For en måned siden begynte naboene våre å pynte til Halloween, og i det siste har det tatt helt av. Vi ser råtne skjeletter, hekser hengende i trær, edderkopper og spøkelser over alt i nabolaget. Det er tydelig at Halloween er like rundt hjørnet. Må innrømme at jeg liker entusiasmen til amerikanerne angående Halloween, og jeg kan skrive under på at de gjennomfører med stil. I like it!

Tenkte å vise dere litt bilder av all pynten, derfor gikk jeg og Oda en kveldstur for å ta litt bilder. Kan ikke si det var en enkel oppgave. Det kom mennesker og biler fra alle kanter, og der sto vi, flaue over av vi lekte paparazzi utenfor husene til folk. Det står nok en stor T for turist i panna mi!Hvordan skal dere feire Halloween i år?
Hva syns du om Halloweenpyntingen?

Flett deg vakker

Jeg har fått helt dilla på å lage videoer i det siste, så i dag kommer det en hårvideo. Denne interessante videoen inneholder 5 forskjellige måter å flette håret sitt på. Her går det altså i alt fra kinaflette til hippieflette! Min personlige favoritt er en enkel flette på venstre side, ved siden av panneluggen. Det får meg til å tenke på russetida, da gikk jeg med en slik flette i 17 dager! (For de som lurte, så lagde jeg en ny en for hver dag)

Tenkte også å lage en sminkevideo etter hvert, siden det er mange som har etterspurt det.

Edit: kan noen si meg om videoen fungerer nå? Har redigert over 10 forskjellige versjoner, og håper og tror jeg fant en som kan vises i Norge. Fikk ikke bruke de sangene jeg hadde lyst til å bruke, siden Sony og UMG har opphavsrett på dem. Det er kjipt!

Bruker du å flette håret?

Har du en flettefavoritt?

Trollmors vuggevise, vem kan segla og byssan lull

Etter at de fleste av dere foretrakk godnattasanger fremfor barnesanger, endte vi opp med å synge det. Tok tre sanger pappa bestandig sang til oss når vi var små, og satt sammen til en. Hver natt før vi skulle sove måtte pappe sitte ute på gangen, spille gitar og synge byssanlull. Hvis ikke sovnet verken Oda eller jeg. Haha, good times. Er glad jeg har en pappa som sang til meg før jeg skulle sove, følte meg bestandig så trygg da!

Vet ikke helt om jeg likte videoen eller ikke. Jeg er bestandig så kritisk til det jeg gjør, og finner en feil med alt.

Synger pappaen din til deg?
Hva syns du om sangen?

Føler meg som en lyspære

I dag var jeg hos frisøren min for å "do some touching up". Fikk heldigvis fjernet den mørke etterveksten, men akkurat nå føler jeg meg som en lyspære. Jeg har blitt så lys at jeg kan lyse opp et mørklagt rom. Hehe, neida... Eh, joda! Svidde noe inne i *** da jeg satt med blekemidlet, så kanskje ikke så rart at resultatet ble som det ble.Uansett. I morgen tenkte jeg å lage en sangvideo. Jeg synger, mens pappa spiller gitar. Det jeg da lurer på er hva vil dere at jeg skal synge? Valget står mellom en medley av barnesanger eller en medley av godnattasanger. Hva vil dere høre?

Memories

I dag har vært den lateste søndagen på lenge. Jeg har ikke gjort så mye annet enn å spise opp sjokolade-og-peanøtt-kjeksen mamma lagde og spille kort. Har i grunn vært veldig koselig, men føler meg usunn til tusen. I morgen må jeg absolutt sette i gang med hardtrening før NY-turen. I uken som kommer har både storebroren min og lillesøstra mi bursdag. Det får meg til å tenke på min egen 20-årsdag som var i februar. Beste bursdagen hittil, selv om den endte med at jeg sovnet på badegulvet! 21-årsdagen kommer og til å bli råbra. Har planer om å feire den i Las Vegas! Men er en god stund til dette, så i mens kan vi mimre litt tilbake til forrige bursdag.

Haha, er rart å tenke på hvor forandret man blir med litt inntak av champagne.

Hvordan er din drømme bursdag?

Excuse me miss!

I den måneden jeg har vært i Amerika, har jeg mottat forskjellig oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. Har opplevd alt fra intense herremenn til desperate butikkarbeidere. Mr. desperat var virkelig desperat. Han praktisk talt ba på sine knær om å få nummeret mitt. Da jeg løy og sa at jeg ikke hadde et, måtte han i alle fall få navnet mitt slik at han kunne legge meg til på Facebook. Dere skjønner, han hadde bestemt seg for at jeg skulle bli hans. Han hadde i alle fall selvtilliten i boks. Så hva tror dere? Ga jeg bort navnet mitt?

Til tross for alt det rare jeg har opplevd, finnes det og amerikanske gutter som er litt mer. Hm, søtere? I dag da jeg og Oda gikk nedover Telegraph Avenue ropte det en student etter meg:

Student: Excuse me, miss! Excuse me.

Me: Snur meg og smiler.

Student: I just have to inform you that you are such a beautiful girl!

Me: Blir sjarmert i senk, smiler og sier takk!

Student: I hope you have a nice day, miss.

Dere skjønner. Det skal ikke mye til for å sjarmere meg. Det gjelder bare å si de rette ordene.

Blir dere lett sjarmert?

New York, New York

Ja, dere leste riktig. Om ikke alt for mange dager reiser jeg til New York. Siden de fleste av leserne mine mente det var lurt av meg å vente til mamma kunne reise med meg, blir det slik at jeg feirer Halloween i New York. Vi skal bo midt på Manhattan, like ved Central Park og Upper East Side. Kan det bli bedre? Jeg skal i alle fall vandre gatelangs i Fifth Avenue å se etter min framtidlige ektemann. Skal og få med meg et Broadway show og forhåpentligvis sjekke ut utelivet i byen som aldri sover.

Hotellet vi skal ligge på heter Dream og er nydelig. Det er utstyrt med en rooftop lounge. Ikke det at jeg har så mye glede av den, er ikke fylt 21 enda. Men tror uansett at det kommer til å bli en fantastisk uke.

Her er noen bilder av hotellet.

Har dere vært i New York?

Er forresten med i en designkonkurranse hos Julie. Håper jeg vinner, for bloggen min trenger absolutt litt oppussing!

I'm soo bad

Åh, jeg er så skuffet over meg selv... Eller jeg skjemmes i alle fall littegrann. En dag tok det før jeg klarte å bryte shoppingforbudet mitt. Én dag! Er ikke så mye annet å si enn at jeg er svak . Hver gang jeg prøver et par sko som sitter perfekt, er det sjelden at jeg kommer tomhendt hjem. Dessuten har jeg jo nettopp kjøpt meg to nye, beige kjoler som trengte et par nye sko. (Haha. Dårlig unnskyldning, men den fungerer.)

Jaja, her har dere nydelighetene.Er dere like skogale som meg?

Forresten, sendte premien til Ida Bianca i dag og bursdagsgaven til Annette. Dere må si ifra når dere får gavene. Skal snart ha en ny konkurranse, så det er bare å følge med! : )

Sunny October, it's unbelievable

Man skulle ikke tro at det er midt i oktober når man våkner opp om morgenen her. Sola blender deg i øynene og ute er det over 30 varmegrader. I hodet mitt skal jeg egentlig pakke meg inn i vinterkåper på denne tiden av året, men i stedet er det alt for varmt for både bikini og hot pants. Misforstå meg rett, jeg klager ikke. Elsker at sommeren varer lenge her. Elsker å gå ut i shorts med solbrillene godt plantet på hodet. Her får dere et bilde av dagens oktoberoutfit. Rosa VS-bikini og Hollister shorts. You gotta love California!Hvordan er oktoberværet hos dere?

Yet another dress

Jeg innser at dette er i ferd med å bli en overfladisk se-hva-jeg-har-kjøpt-meg-blogg. Beklager dette, men i det siste har dagene mine bestått av shopping og leting etter LV så da blir det til at jeg skriver om det. Siden jeg har kjøpt meg enda en kjole, har jeg gitt meg selv shoppeforbud frem til desember med unntak av NY-turen. Da gjenstår det bare å se om jeg klarer det. Hva tror dere?

Nå skal jeg heller fylle opp dagene mine med trening, gitarspilling og opplevelser av USA. Skal få med meg Oda på en road trip, vandre rundt i gatene å se på de rare amerikanerne. Dessuten har jeg en NY-tur å planlegge, to familiebursdager og Halloween om ikke alt for lenge. Så det skal nok bli nok å gjøre!

Her får dere noen bilder av mitt siste kjolekjøp. Ser for meg å bruke den med en svart skinnjakke og brune over-the-knee-boots. Lovely.Bruker dere og alt for mye penger på klær?

Skal, skal ikke?

Reise til NY i morgen? Åh, jeg har så lyst til å reise, men mamma mener at det ikke er så lurt å reise alene. Hva tror dere? Er det farlig å reise til New York alene? Hun mener jeg skal vente to uker så kan vi dra dit sammen. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre. På den ene siden har jeg veldig lyst til å være impulsiv å reise for å oppleve byen akkurat . På den andre siden er det såklart mye hyggeligere å ha noen å reise sammen med. Reiser jeg om to uker får jeg også feire Halloween i New York, og det kan jo bli gøy!Hva ville dere ha gjort?

My very first time

Jeg har aldri eid et rødt klesplagg. Ærlig talt så liker jeg ikke fargen så godt. Det kan være fint med rødt i juletider, og mange jenter (ikke meg) ser smashing ut med knall røde lepper. Jeg har nok allitd vært en sånn jente som foretrekker rosa framfor rødt. Da vi skulle ha traffikklysfest i russetida og jeg hadde sivilstatus: in a relationship, måtte jeg låne alle de røde klærne jeg skulle bruke av Annettesøt.

Det har altså tatt over 20 og et halvt år før jeg skaffet meg mitt første røde klesplagg. Da jeg og Oda var på Guessbutikken i San Fran ble jeg tvingt til å prøve en rød kjole. Og det endte faktisk med at den ble med meg hjem. Så nå må jeg absolutt finne meg en fest hvor jeg kan vise fram hvor good looking I am in red!Fins det mye rødt i klesskapet ditt?

Saks fifth avenue

ah, love it! Gleder meg til å bruke den når jeg skal til NY i slutten av oktober.

5 things you didn't know

Spiser ikke fisk, men burde absolutt gjøre det. Med tanke på at det er en god kilde til omega 3.Har en idrettsskade. En jente (som jeg absolutt ikke har noe til overs for) klarte ikke å sikre meg da jeg skulle ta flikk-flakk og jeg brakk armen. Eller jeg brakk av en bit av den mediale epikondyl på humerus (en utstikker du har på overarmsbeinet). Dette førte til at jeg ikke får til å strekke ut mitt høyre albueledd!Har en svakhet for høyhælte sko, men det visste dere kanskje. Går jeg forbi et par som har høye nok hæler, er det nesten garantert at jeg kjøper dem. Til tross for at jeg har alt for mange liggende å vente på meg her hjemme.Har bare hatt en ordentlig kjæreste, men har flørtet med mange. (Kanskje alt for mange)Har egentlig brunt hår, men kan ærlig talt ikke huske hvordan det er å være brunette.Lærte du noe nytt om meg?

No happiness

I dag skulle jeg være den lykkeligste jenta i verden, men i stedet er jeg den tristeste. I dag skulle være dagen jeg skulle få min første Louis Vuitton, men jeg hadde absolutt ikke lykken med meg. Da vi kom til LV-huset for å kjøpe veska, fikk jeg vite at den veska jeg skulle ha ble solgt ut for to dager siden. De får den heller ikke inn igjen fordi det var limited edition. Var ingen god følelse å dra hjem fra San Fran tomhendt. Hadde sett for meg at drømmeveska skulle bli min, og gledet meg som en liten unge på julaften. Men jeg har ikke tenkt å gi opp håpet. Fant ut at Bloomingdales har en LV-avdeling i San Fran, så skal prøve der på lørdagen. Håper jeg har bedre flaks da.

Til tross for ingen Louis fikk jeg kjøpt meg et supersøtt skjørt på Zara og en topp.

Var og på Saks fifth avenue for litt trøste-shopping. Der fikk jeg kjøpt meg en råstilig designerkjole som et lite plaster på såret. Viser dere nydeligheten i morgen, nå skal jeg tulle meg inn i dyna og sove!

Hva syns du om skjørtet?

Eyelash extension!

Det kom inn utrolig mange forslag fra dere, lo litt inni meg da jeg leste noen, men mange av dem kunne jeg faktisk ha gjennomført. Har både villet bleket tennene mine, prøve brasiliansk voksing, ta spray tan og fikse bryna. Men det får bli en annen gang. Denne gangen var det øyenvippene mine som skulle få litt oppmerksomhet. Er superfornøyd med resultatet. Lange, mørke, tettsittende vipper, what's not to love?

Ida Bianca var den første til å gjette riktig, så hun får tilsendt en Victorias Secret-lipgloss av meg. Vil dere forresten at jeg skal holde flere slike konkurranser?

Uansett, her får dere noen før og etter bilder!So, tell me what ya think?

Guess what?

I morgen har jeg en "eleven a clock appointment" i Oakland hvor jeg skal "fikse" litt på meg selv igjen. Denne gangen skal jeg prøve noe jeg aldri har prøvd før og jeg må si jeg er spent! Gleder meg veldig til å se hvordan resultatet blir. Mamma begynner å lure på om jeg ikke lekte nok med barbiedukkene mine da jeg var lita, siden jeg bestandig skal pynte på meg selv. Selv syns jeg ikke det er noe galt i å pynte seg, bare man ikke går over streken. Jeg ville aldri lagt meg under kniven eller sprøytet inn noe lureri i kroppen min, så pass vett har jeg.Så, hva tror dere jeg skal "fikse" på denne gangen? Den første som gjetter riktig skal få en liten premie.

Kiss me

Haha, her har vi det gøy dere.

Noen ønsker om hva jeg skal blogge om?

Louis Louis

På dagens shopping i Union Square var jeg rett og slett i himmelen. Designerbutikker så langt øye kunne se. På grunn av dårlig tid hadde vi planlagt to stopp, Louis Vuitton og Chanel. Begge butikkene levde opp til forventningene. Fant drømmeveska på både LV og Chanel. Ble ikke så vi kjøpte noe i dag, men skal tilbake i løpet av uka og da skal Louis Vuitton-veksa få bli med meg hjem!

Chanel 2,55 var alt jeg hadde sett for meg at den skulle være. Med en gang jeg tok den over skulderen var det love at first sight. Den var rett og slett perfekt. Det eneste problemet var at veska kostet over 20 000 kroner. Siden mamma nekter meg å bruke så mye penger på ei veske, blir det til at jeg må lete etter den i vintagebutikker og forhåpentligvis finne en som er litt billigere. Noen som har noen tips?

Bortsett fra dette fikk jeg kjøpt meg en nydelig genser fra Guess, perlesmykke fra H&M og råkule sko fra Rachel Ray.Ville du brukt 20 000 på ei veske?

 

S to the hopping

I dag skal jeg og mamma dra ned til San Francisco city for å svi av litt penger. Det som er herlig med å bo i et land som Amerika er at det finnes ikke noe som heter stengt på søndager. Her er absloutt alt åpent hver dag. I San Fran skal jeg se etter Chanel-vesken og forhåpentligvis fornye garderoben min litt.Hva skal dere i dag?

Soon I have

.. an American driver license. I dag har jeg nemlig tatt teoriprøven. Mamma begynte å mase på meg om at vi måtte øve, men jeg viller heller øve på gitarspillinga. Derfor ble det til at jeg bare tok forbredelsestesten et par ganger på internett, og leste litt i boka rett før jeg skulle ta prøven. Dere tenker kanskje at teorien er barnemat for en som har kjørt bil (med stil) i over to år. Men da kan jeg fortelle dere at å kjøre i California er ganske annerledes fra Norge.


Jeg er i alle fall veldig stolt over at jeg stod på første forsøk, og at jeg bare hadde 5 feil. (Dette var en feil mindre enn mamma). Nå skal jeg bare øve litt mer på kjøringen, bestå oppkjøringen, og så blir jeg en stolt eier av et amerikansk førerkort!

Jeg er og en stolt eier av en amerikansk mobil. Måtte kjøpe meg ny mobil med amerikansk simkort, så nå har jeg nytt nummer. Det begynner med 5 og ender med 6, hehe. Uansett, siden jeg har skaffet meg en ny telefon måtte jeg pynte den litt, og gjøre den mer Hannastil. Det samme gjorde jeg med den norske mobilen min.


Ville du kjørt bil i California?
Pynter du telefonen din?

My number one wish

at the moment is..

Med en gang jeg finner en butikk som selger den, skal ønske bli oppfylt. Koste hva det koste vil, bokstavlig talt. Eller, jeg ville ikke brukt opp alle pengene mine på den, men jeg er forberedt på at jeg må ut med en del. Tror de har en Chanel-butikk i San Fran, så kanskje jeg snart blir en Chanel-veske rikere. Hvis ikke må jeg vente til jeg skal til N.Y i høst. Den skal uansett bli min en vakker dag.

Hva ønsker du deg akkurat nå?
Har du en Chanel-veske?

Hanna Vaage - I wanna travel the world

21, Orkdal

Om meg!

21 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

leser bloggen min NÅ

Følg meg!
bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits