Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


september 2012

Happy B-day, sweetie!

Gratulerer så masse med dagen, kjære bestevenn! Åååh, dette er en fiin fredag. Bestevenn har bursdag og blir 22, og jeg får besøk fra Stavnager. Wohoo, fredager er herlige! Liker det å være godt humør! Har brukt hele dagen på å flytte inn tingene mine, omorganisere klesskapet, ryddet i alle shampooflaskene på badet og kaste ut alt det rosa i leiligheten tilfordel for mørkegrått og svart! Det har blitt ganske så stilig altså. Litt mer sofistikert, enn sukkersøtt som det var før. En liten sneak peek.

Så, tilbake til bursdagsbarnet! Vil bare få sagt hvor utrolig glad jeg er for å ha deg i livet mitt. Når ting har vært litt vanskelig i høst har du stilt opp 100 %. Selv om det har vært vanskelig å finne tid til 3T-date, så har du bestandig bare vært en telefonsamtale unna. Er imponert over at du enda ikke har blitt lei av "maset" mitt. Så i morgen skal oppmerksomheten rettes mot deg! Da blir det champagne, limosin, gaver og fest! Gleder meg i alle fall til å feire dine 22 år. Du gjennomfører alt med stil, og jeg regner med at i morgen ikke blir noe annerledes!

Litt trist at vi ikke hadde så mye tid sammen i sommer, men hele sommeren toppet seg når vi dro til Spania sammen like før skolestart. Har det bestandig så gøy når vi to reiser sammen, og denne gangen var intet unntak. Å trippe rundt på de høye hælene våre og rope chica mala til alle og en hver. Det får meg til å smile. Eller når vi står og har en liten fotoshoot på gata og det kommer en gjeng med spanjoler bort og tror at vi er superstars. Haha, det skjer bare med deg! Eller når vi skal være lure og prøve å snike oss med i en bil for å dra til en annen fest i stedet for å dra hjem, som vi egentlig burde gjøre. Haha, du får i alle fall den eventyrlystne siden fram i meg og det liker jeg. Takk for at du er til, godeste!

Og gratulerer så masse med dagen, igjen 

Just my luck!

Ååh, dette er en morgen hvor det meste går galt! Liker det ikke, for jeg blir så lett irritert! Og så går jeg rundt og irriterer meg over at jeg er irritert og så baller det bare på seg! Bare det at denne iPhonen har en ordbok som retter på alt jeg skriver slik at jeg må gå tilbake å gjøre det om, gjør at jeg får lyst å kaste telefonen i bakken. Det blir ikke bedre av at jeg lastet ned den nyeste oppdateringen til iPhone og nå blir skjermen mørkere hver gang jeg kommer i et mørkt rom (som tunnelen jeg kjører i nå) og det er umulig å se noe! Heheh, tror virkelig jeg våknet opp med feil fot i morrest. Det som forresten begynte hele irritasjonen var at jeg skulle printe ut et bilde jeg skal henge på veggen og så tar printeren og splitter bilde i to, gang på gang. Måtte bare gi opp tilslutt, så det ble ikke noe bilde på meg. Hvis ikke jeg vil pusle sammen hele greia da selvfølgelig. Printeren gjorde det mulig for meg å leke 6 år igjen!

Nå skal jeg en tur innom skolen og så skal jeg drukne irritasjonen min i interiørshopping! Har ambisjoner om å bytte ut det rosa dullet med svart og metall! Viser dere senere hvordan det blir!

Håper i alle fall dere har en bedre start på dagen enn meg!

Stars by Jonas Hallberg

Hei dere! Da har jeg endelig fått pakken min fra nelly som jeg har ventet på i 2-3 uker. Var visst ikke enkelt å finne fram til salgsvarene deres på lageret, så da tok det litt lengre tid en normalt. Jeg er bare glad det kom fram til helga, siden jeg planla å bruke en av de nye kjolene på bestevenns bursdagsfest på lørdag. Om jeg skal være grønn og rocka eller svart og søt vet jeg ikke. Hva tror dere? Hvilken kjole burde jeg bruke? Alle kjolene er fra Stars by Jonas Hallberg og er 70 % avslag. Ah, drømmesituasjon for bankkortet mitt i alle fall!


// Jeg har Ava Dress i størrelse x-small og man kan finne den her.


// Marilyn Dress har jeg også i størrelse x-small og finnes her.


// Wanna be Marilyn Monroe!


Clutch her og sko her. Elsker lakk effekten, gjør i alle fall antrekket mer rocka!

Hva syns dere?

De tre siste..

..bildene jeg har tatt med telefonen min.

Tatt i dette sekund. Her sitter jeg i mitt lille rosa hjørne og leser på lungeembolier. Snart skal jeg hoppe videre til uketjenste på thoarks kirurgien. Det skal bli spennende. Som dere ser så er jeg sunn og spiser eple, og flink og drikker vann av den rosa vannflaska mi. Selv om jeg har blitt all black i det siste, så har jeg ikke glemt av alle de rosa tingene mine. Rosa matboks er så mye kulere enn svart. Dere skulle sett det rosa navneskilte mitt også, det er toppen av kransekaka. Haha.

Krøllene sitter fortsatt i og legefrakken er på når man vandrer rundt på St. Olav. Må skynde meg å skrive ferdig her nå også, sånn at jeg rekker å skifte til helhvitt før uketjenesten.

Fikk ikke sove i går, så jeg bladde igjennom album med barnebilder. Fant dette her og kunne ikke gjøre annet enn å ta bilde av det. Vi ser så søte og lykkelige ut. Hvor ble det av den tilværelsen? Det lurer jeg på. Søskenkjærlighet på høyt nivå, det er det i alle fall! 

Joda, dette var random. Men det har gått i ett fra jeg stod opp klokken 6 i morrest og jeg har ikke gjort noe mer spennende enn dette her. Men en kløpper på de ulike årsakene til brystsmerter, det har jeg blitt.

Nå må jeg gå, ha en fin dag videre!

Todays look!

Ny yndlingsjakke fra Zara og lots of attitude!

Ha en fin lørdag!

It's Friday, wear your attitude!

Whiho, det er fredag! Ukene går fort, syns virkelig ikke det er lenge siden forrige fredag når jeg også whiho'et meg for at det var fredag. Haha. For en innviklet setning. Anywho, nå har jeg nettopp kommet ut fra dusjen og skal til å bølge/krølle håret for i kveld. Skal på kinodate med Hanne å se Magic Mike. Har fått hørt mye forskjellig om filmen, så jeg er spent på å se hva jeg selv syns. Ble litt skeptisk da Sandra kunne fortelle at det stort sett var menn i tanga. Haha, vet ikke om jeg liker menn i tanga etter at jeg ble merket for livet da mamma, Oda og jeg var på Rhodos for en del år tilbake. Da var det en sleesy fyr ved bassengkanten som hver morgen kom ut i den bittelille leopardtangaen sin for å sole seg. Iiish, får mareritt bare ved tanken. Den skjulte ikke mye, for å si det sånn. Men Channing Tatum spiller i filmen, så da må det bare bli bra.

Nei, da er det vel bare å sette i gang å gjøre seg selv presentabel og så får man se hva kvelden bringer. Det er jo tross alt fredag og jeg er i god-humør. Det må da bare bli bra, må det ikke?

Fredagskyss fra lady in black! Aah, fått helt hekta på fargen!

Plapreguri!

Hi there guys! Long time no see! Sorry for at jeg har vært så dårlig med å oppdatere dere men det har virkelig gått i ett siden jeg kom hjem fra Stavanger. Har vært på opplæring på St. Olav etter skolen og ikke kommet hjem før i 11-tiden. Så har det vært å hoppe i seng og sove til neste morgen! Hehe, spennende. Gårsdagen var litt mer spennende da. Jeg ble intervjuet av ei skikkelig søt jente fra Charlottenlund vgs, for en skoleavis de skal lage. Jeg klarer som sagt, aldri å slutte når noen spør meg et spørsmål. Jeg plaprer i vei som ingenting og tenker ikke over at det kanskje var noe jeg ikke burde delt. Haha, jeg er nå i alle fall dønn ærlig, kanskje litt for ærlig til og med! Skal poste intervjuet på bloggen hvis det er stemning for det. Jeg prøvde jo å legge inn en liten moralpreken til alle trønderungdommene også. Hør på hva foreldrene dine sier til deg. De vet som regel best! Det er helt sant altså, det lover jeg.


Anyway, når jeg tok bussen på vei til skolen i dag så satt jeg meg ved siden av en dude og smilte så fint jeg kunne for å hilse på bussmåten. Etter ei lita stund merker jeg at han blir ubekvem og krøller seg sammen for å ikke røre borte i buksa mi. Og her snakker vi en velbygd mann. Det hele toppet seg når han tviholder på telefonen sin som om jeg skulle ha tatt den og bøyer seg fram og lager rare bevegelser med armene for å unngå å komme borte i meg når han tar ut noe fra lomma! Jeg derimot, breier meg ut. Har hetta på, den ene foten henger og slenger. Musikk på ørene og lager små dancemoves! I det ene øyeblikket prøver jeg å sove og i det neste så ser jeg på billetter til new york og så kiler det skikkelig i magen. Så tenker jeg på å reise til Stavanger og så kiler det enda mer!Ååh, føler jeg bare papler i vei her også, men jeg får så masse energi i meg når jeg planlegger reising! Energien kommer forhåpentligvis godt med, siden jeg skal være på skolen til klokken 5 i dag. Forelesning fra 8 til 5. Jeg kommer til å være helt surrete i hodet når jeg kommer hjem. Skal lære å sy sting på slutten av dagen da. Det blir forhåpentligvis spennende. Alltid gøy å lære noe nytt!

Hvordan står det til med dere da forresten?

Morgenfulg, yeah right!

Jeg er så trøtt at det gjør vondt i kroppen, men alikevel så er jeg oppe og går. Det frister så utrolig mye og bare finne seg ei seng og sove der i noen timer ekstra. Men jeg har et fly jeg skal rekke, så derfor sitter jeg altså "lys" våken på Sola lufthavn Stavanger og venter på flyet mitt hjem til Trondheim. Det virket som en utrolig lur ide når jeg bestilte billettene at jeg skulle være en ekstra dag og ta morgen flytet klokken 0615 hjem igjen. Men i dag, not too much. Kommer til å være en zoombie resten av dagen, og jeg som skal på opplæring på sykehuset i dag. Har ikke sovetid før klokken er 10 ikveld, wish me luck sier jeg bare. Har nettopp tatt et lite snikfoto til dere, mellom alle de andre reisende. Haha, du må være blogger for å kunne ta et webcambilde av deg selv på en stappfull flyplass for og deretter bruke 5 minutt på å redigere bilde. Hipp hurra!

Ha en fin start på uka da, alle sammen!

Happy weekend!

Woho, det er FREDAG og det er HELG! Jeg kunne ikke vært mer glad. Man blir sliten av å stå opp klokka 6 hver dag, og ikke komme seg hjem før 12 timer senere. Anywho, det skal jeg ikke tenke på. Nå skal jeg bare nyte det at jeg er i yndlingsbyen min for helgen. Så snakkes vi på mandag når jeg kommer hjem igjen!Ha en kjempefin helg alle sammen! ♥

The golden ticket

Da har jeg nettopp vært og hentet gullbilletten min til mister Trondheim, lørdag 6 oktober! Det kommer til å bli et skikkelig show på Clarion hotell hvor mr. Trondheim 2012 skal kåres. Alex Rosen skal lede showet, og da kan det ikke bli annet enn gøy. Han får i alle fall meg til å le. Dere kan lese mer om eventen her. For alle dere ikke trøndere skal bloggerne i meg ta med kamera så dere får se hva Trondheim har å by på. Lurer litt på det selv, jeg som har fått for meg at det er de rogalandske guttene som er de kjekke. De er i alle fall de med den fineste dialekten!

Noen trønder-blogglesere som skal dit?

Kul i grønt!

Da har jeg nettopp vært og ordnet meg opplæringsvakter på sengetun for fordøyelsessykdommer på St. Olav. Slik at jeg kan ta noen ekstravakter i høst. Det trengs etter visakortforbruket mitt i alle fall. Hehe. Nå skal jeg vandre videre til kirurgisk operasjonsavdeling. Skal ha vaskekurs for å lære forbredelsene før en operasjon. Derfor de grønne klærne!

Potatochips, no more!!

Gjett om jeg får hetta over min elsk for potetgull når jeg sitter her på lesesalen og leser om arteriosklerose. Jeg kan nesten føle at blodårene mine også er fylt med usunt kolesterol som jeg pakker i meg på lørdagskveldene. Enn at man kan se ut sånn innvendig om man spiser usunt nok. Jeg får i alle fall lyst på fisk og avokado til middag, og en kveldstur til 3t! Aldri i verden om jeg skal ende opp med slike blodårer. Fylt med plakk og tromber! Ughh!
Man må nok leve usunt i lang tid før man ender opp sånn, men alikevel så skremmer bildene meg.

Nå skal jeg prøve å lese litt videre. De kliniske konsekvensene for aterosklerotisk plakk står på planen.

Fikk du lyst på potatochips nå??

Høstsalg på nelly er farlige greier!

Spesielt hvis man bestemmer seg for å være hjemme en lørdagskveld. Etter en episode med criminal minds for å sette stemningen, tørrprat med foreldrene dine og en fylletelefonsamtale så er det ikke så mye annet å gjøre enn å nettshoppe for å få tiden til å gå. En skummel hobby kan jeg si dere. Spesielt hvis nelly har 70 % salg og tingene som er på salg faktisk er ganske så kule. Jeg husker når de promoterte for Stars by Jonas Hallberg og jeg ønsket så inderlig å kjøpe Marilyn dress. Nå var hele kolleksjonen på 70 % avslag og ingen av størrelsene mine var utsolgt. Det er nesten som bursdag og jul på en gang. Dette er i alle fall det jeg plukket med meg. Regnet ut at jeg "sparte" over 2000 kroner, så man kan vel nesten si at man har gjort et lite kupp. Eller hva?

 Stars by jonas hall berg
// Sko her, clutch her, Marilyn dress her og Ava dress her.

Hva syns dere?

Reflektert, sa du?

Kjenner jeg blir litt provosert, så jeg må bare få ut frustrasjonen min her. Jeg vet de fleste tenker at jeg helt sikkert kan noe for det selv. Siden jeg bruker en god del sminke og har en hårfarge som oser blondhet. Men jeg kan da virkelig ikke forstå hvorfor blonde jenter som bruker en del sminke automatisk blir kategorisert som mindre smart. Skulle man ikke ta seg tid til å snakke med personen før man dømmer. Man kan umulig vite hvordan en person er bare ved å se på utseende. Noen har fått sminkegenet over seg. Liker å bruke tid foran speile å pynte seg opp i kjoler og dull. Men det betyr ikke at man automatisk har mistet kunnskapsgenet. Det går an å ha en kombo av de to, I promise. Uansett, greia var den at han ene fyren ute på down town på fredag ble så overrasket over at jeg ikke var "dum". Du er jo faktisk reflektert du, sa han til meg. Haha, vet ikke om jeg skal le eller gråte. Så begynte han å legge ut i de lange baner om at man blir ganske fordomsfull når man ser jenter som meg. Jenter som meg. Jaha, hva er galt med oss da. Det lurer jeg på. Men, det er vel lite jeg kan gjøre med disse fordommene. Skal ta på litt ekstra tyggegummifarget leppestift neste gang jeg går ut, bare til ære for deg.

Bortsett fra dette så hadde jeg det utrolig gøy ut med Torunn på fredag. Herlig å ha noen som er der for deg. Til tross for alt maset fra min side. Sleepover party og kjoler og sko som ligger strødd utover gulvet når man kommer hjem. Blir ikke bedre enn det!

Nå skal jeg bruke resten av søndagen på å forbrede meg til neste uke. Karkirurgi og lunge står på planen. Spennende. I alle fall kirurgidelen. Blir interessant å være med på en operasjon der du selv ikke er pasienten.

Har dere hatt en fin helg? ♥

Not fun at all!

Åååh, jeg har så vondt i hodet at jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Har nettopp hadd en liten walk of shame i Trondheims gater mens jeg tomlet meg fram til bussen til Orkanger. Er ikke noe annet som frister enn å dra hjem å få oppvarting. Om jeg får det er noe annet. De syns vel ikke synd på meg siden hodepine er selvfortjent. 3 glass champagne var way to much for kroppen min å takle. Det er i tider som denne jeg syns farmor sitt avholdsløfte virker som en god ide. Hun er ikke dum hun dama der!

Happy saturday! Yeah, right..

Champagne for alle penga!

og en supervenn som gjør alt så mye bedre. Det kan jeg like. For øyeblikket har vi verdens kuleste spilleliste på i bakgrunnen og mimrer tilbake til da livet var ukomplisert og vår største bekymring var om den gutten du likte skulle på samme fest som deg. Nå er det jobb, skole, utdanning og fremtiden som du må takle. Pluss humper i veien, ansvar og regninger. Nei, tror det er best jeg prøver å gjøre livet ukomplisert. Akkurat nå føler jeg i alle fall for å ha det gøy. Selv om det er begrenset hvor gøy man kan ha det i Trondheim. Men jeg skal ikke klage. Det å si ja til alt og vær positiv til det meste er mitt nye motto. Noe annet som jeg har lyst til å prøve er å kjøre motorsykkel. Haha, vet ikke hvorfor. Men føler for et skikkelig adrenalin rush. Uansett, må nesten gå tilbake til å være sosial. Blir helt i min egen verden når jeg blogger. Håper i alle fall alle sammen har en skikkelig herlig fredagskveld!

Bad ass!

Er på vei til å gå amok med visakortet og ende opp med en bad ass outfit! Har verken shoppet eller brukt penger på alt for lenge så kjenner det er på tide! Er tilbake på byåsen også, med speilbilde og canada goose i ruskeværet! Er så glad i den jakken at det er nok på tide å invistere i nummer 3. Heldigvis skal pappa til USA om ikke så alt for lenge, så kan han ta med en hjem til meg. Det er i alle fall planen!
Nå skal jeg hoppe av bussen å håpe jeg blir noen plagg rikere. Har i alle fall en ide i hode mitt om hvordan det hele skal se ut. Svart for alle penga, det tror jeg blir bra!

A trip down memory lane

Jeg må bare få sagt at dere er gode! Hadde ikke ventet så stor respons, og gode tilbakemeldinger. Blir så rørt av alt det fine dere sier til meg. Helt klart en motivasjonsboost for å blogge videre, selv om kreativiteten ikke er helt på topp enda. Men, hjernen min har begynt å stille seg inn i bloggmodus igjen. Plutselig tar jeg meg selv i å planlegge blogginnlegg og lage setninger i hodet. Haha, et godt tegn. Eller hva? Dagens innlegg består av enda en film. Syns det er så gøy å sette sammen klipp, legge til lyd og tekst. For å få mitt eget humør på topp, mimret jeg tilbake til det året jeg hadde mest positive dager og opplevelser. Er vel ikke så vanskelig å tenke seg til at det var det året jeg bodde i USA. Opplevde så mye gøy, som jeg gjerne skulle ha opplevd igjen. Kjenner reiselysten krype tilbake bare jeg skriver om dette. Tror jeg må trekke i noen snorer og gjøre dette om til en reisehøst. Jeg vil i alle fall tilbake til New York. Men, nok babling. Her er filmen.

Skal dere reise noe i høst?

Hey there, strangers!

Og jøye meg! Blir helt overveldet av alle de fine, gode, søte, støttende, oppmuntrende kommentarene fra dere. Vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Dere skulle bare visst hvor utrolig jeg setter pris på at dere fortsatt er her for meg. Selv om jeg har vært borte fra bloggen i flere uker nå. Enn det, jeg har ikke blogget på flere uker. Hva har skjedd med verden? Det er nesten så jeg ikke tror på det selv heller. Jeg som bruker å blogge hver minste detalj, dele med dere og ta masse bilder. Nå måtte jeg børste støv av kameraet når jeg skulle lage en videoblogg til dere. Den er kanskje ikke så oppklarende, men håper dere forstår alikevel. Merker i alle fall at det er gøy og endelig prøve å lage noen kreative setninger. I det siste har fingrene mine bare skrevet om hjerteinfarkt og hjertesvikt. Det kan bli litt tørt i lengden. Jeg kan ikke love at jeg har så mye spennende å komme med, men jeg skal i alle fall prøve så godt jeg kan. I første omgang en video til dere, som bevis på at jeg fortsatt lever.

Igjen, takk for at dere er her ♥

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits