Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


september 2011

Triple booked!

Dagen i dag har gått i ett, og jeg regner med den vil være slik helt til det blir kveld. Viktig å få fram at jeg bare har gjort hyggelige ting som å trille min lille tremening, Isa, ned til byen for å kjøpe oss is. Frozen yoghurt på 7/11 til bare 10 kroner, yummie!Forklaringen på overskriften er at jeg har 3 forskjellige skype dater i dag, med 3 helt forskjellige fyrer fra USA. Hver gang noen spør meg om å få se meg på cam, svarer jeg som regel nei, for gammel sminke og bustete hår er lite sjarmerende å vise frem. Derfor ble det til at jeg sa til alle 3 at på fredag kan vi sikker skype med cam. (Regnet med at festsminken var på håret nydusjet og krøllet. Forfengelig sa du?) Koselig blir det uansett. Savner vennene mine fra USA, og når jeg lukker øynene er det som jeg aldri forlot San Francisco.

Etter skype skal jeg sprette champagneflaska, og drikke den helt alene før jeg drar ned til byen og møter Daniel. Leste forresten en kommentar om at jeg måtte skrive mer om han gutten jeg møter i Stavanger. Så må kanskje være flink blogger å ta massevis av bilder i kveld, så kommer det kanskje noen morsomme historier i morgen!

Hva skal dere gjøre denne fredagskvelden?

My name is..

Helt siden jeg så sex og singelliv for første gang har jeg ønsket meg et navnesmykke slik som Carrie har, men jeg har aldri helt kommet rundt og fått ordnet det. Helt frem til nå. Har skaffet meg et smykke fra mittnavnesmykke.no, og er veldig fornøyd.

Smykke er i sølv, og er kjedelenge 40 cm. Angrer meg litt for at jeg ikke bestilte 35 cm, for skulle gjerne hatt det litt kortere. Men det spiller vel egentlig ikke så stor rolle. Er veldig fornøyd med å ha navnet mitt hengende rundt halsen så alle kan se det!


Har dere navnesmykke?

Nå skal jeg sogla litt!

Nå skal jeg legge meg å sikle litt på puta til Daniel. Han fortjener det etter at han tullet med meg i hele kveld!

Sov godt sweeties!

I'm back

Da har jeg nettopp kommet frem til Stavanger og humøret er på topp! Jacob kom og hentet meg på flyplassen der verden beste klem stod og ventet på meg! Nå er jeg framme hos farmor og skal spise middag snart! Været er fantastisk, følels ut som en varm sommerdag! Love it!

Nå skal jeg hive av meg den militærgrønne buksa og hoppe inn i en sommerkjole! Kanskje jeg ender opp på en cafe i byen, vi får se.

Er det fint vær hos dere?

The good feeling!

Dere vet den følelsen man får når man "sliter" seg gjennom en lang uke på skolen, og så kommer endelig helgen man har gledet seg lenge til at skal komme, og man føler bare at livet er herlig. Den følelsen sitter jeg med nå! Har tjuvstartet litt på helgen, og tatt meg fri fra en hektisk hverdag for å reise til Stavanger. Leggene er nybartbert og glattere enn babyhud. Huden er smørt inn med lotion og følelsene er satt i sving av en romantisk scene fra gøy på landet! Bedre kan det nesten ikke bli, selv om jeg sitter her alene i den svarte skinnsofaen min. Are you guys happy? 

Happy birthday, Annette!

I dag har verdens beste jente bursdag, og da kan jeg ikke gjøre annet enn å dedikere et langt og spennende innlegg til henne. Man blir jo bare 21 år, once! Denne dagen er en dag vi begge har ventet på. Spesielt da vi sto i køen for å komme inn på det hotteste utestedet i Las Vegas og dørvakten sendte oss "hjem" fordi du ikke var gammel nok! Nå kunne vi dratt tilbake og slengt legitimasjonen din i trynet hans, og vist hvem som er sjef! Hehe, litt sensitiv på akkurat dette området skjønner dere!Selv om vi ikke kom oss inn på akkurat den klubben, klarte vi å komme oss inn på mange andre. Og da vi var i Vegas hadde vi the time of our life! For dere som ikke leste bloggen min på den tiden jeg bodde i USA. Here's a quicky: Jeg bodde i San Francisco, Annette kom på besøk fra Norge, og vi dro rundt omkring i USA i 3 uker. Første stopp var New York, og så avsluttet vi turen i Vegas!Vi har så mange gode og latterfylte minner fra denne turen at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne. Det beste må nok bli den kvelden i Vegas da vi dro ut med britiske Chari og svenske Marcus! Jeg helt trollbundet av den britiske aksenten, og du mer påvirket av den svenske måten å snakke på. Selv om alle svenskene vi møtte den kvelden sa til oss at vi måtte prate engelsk med dem, for de skjønte absolutt ingenting av norsken vår. Trøndersk er da vel ikke såå vanskelig?

Eller kanskje den kvelden da vi møtte 4 gutter fra Rogaland? Den vil i alle fall aldri gå i glemmeboka. Spesielt ikke da du forsvant for meg og jeg måtte lete over hele Planet Hollywood Hotell for å finne deg! Eller, når jeg tenker meg om var det vel du som sprang hotellet rundt og letet, mens jeg satt i en rød sofa i den fineste suiten jeg har sett! Jeez, det var en morsom kveld!

Jeg må forresten ikke glemme av New York! Der hadde vi 6 uforglemmelige dager, som gjorde susen for hele USA-oppholdet. Vi ble kjent med så mange nye mennesker, opplevde en helt ny verden, og hadde det fantastisk hele veien! Husker du hvor stolte vi ble da vi kom inn på SL på egenhånd? Jeg bare, "Annetteee, nå puster vi inn samme luft som selveste Ed Westwick!", "Ææh, jeg holder på å besvime av lykke!" Haha, ler litt når jeg tenker tilbake på den kvelden. Kan vel si jeg var en smule starstruck!

Uansett hvor vi er i verden, har vi det bestandig fabulous, og vi passer sammen som hånd i hanske! Du er den jeg kan være meg selv 100% ved, uten at du verken dømmer eller setter spørsmålstegn ved alt det rare jeg kan finne på å gjøre. Du støtter meg alltid, og bedre vennskap enn det vi to har kunne jeg ikke bedt om! Dessuten liker vi aldri de samme guttene, og det er et pluss. Da slipper vi tullete guttekrangler, og diskusjoner om hvem som har "første retten"!

Til slutt vil jeg runde av med å si gratulerer så mye med 21-årsdagen vennen! Når jeg kommer hjem fra Stavanger må vi feire som vi aldri har gjort før! Gleder meg allerede!

Du er den beste ♥

Excited!

Flere enn meg som er excited og overlykkelige for at sesong 5 av gossip girl har begynt?! 

Nå får jeg skikkelig flash backs, til i fjor høst. Da satt Oda og jeg klistret foran TVen hver mandag for å få med oss siste nytt i gossip girl. I år er situasjonen litt annerledes. Om jeg kommer til å få Annette til å laste ned episodene for meg, eller om jeg venter til de blir sendt i Norge, vet jeg ikke enda! Vet bare at jeg er veldig excited for en ny sesong med intriger og sladder!

Flere enn meg som skal følge med?

Kiss my cheek, baby!

Har sikkert prøvd 4 ganger å skrive dette innlegget, men det ser ut som jeg ikke kommer noen vei. Tror hodet mitt er fylt opp med forelesninger, så tror ikke jeg skal prøve flere ganger. Skal heller lage meg middag i stedet, og bestille meg et par nye sko. Bruker man koden HAPPY15 får man 15% avslag på Nelly også. Det liker jeg!

Hva skal dere gjøre i dag?

Kommentar 20 000!

Shiit, nå har jeg nådd 20 000 kommentarer. Tenkte ikke tidligere i dag, når jeg snakket om det, at jeg ville nå det i kveld. Men slik ble det altså! Har planlagt en tur til New York, men hvis den planen ikke går igjennom vil jeg reise til London. Blir det ikke noe av London heller, har jeg Madrid som en liten ekstraplan. Madrid er i alle fall gjennomførbart, og jeg har aldri vært der før, så kan hende jeg ender opp i hovedstaden i Spania i løpet av Oktober. Og da skal jeg ta med meg hjem en bloggave for å feire at jeg har nådd 20 000 kommentarer. Uansett, kommentar nummer 20 000 ble skrevet av Anna! 


aw, søt du er! Setter også veldig stor pris på alle de andre 19 999 kommentarene jeg har fått! Dere er de beste ♥

Runder av innlegget med yndlingssbildet fra Spania i sommer! Det var good times!

Tell me who to choose

I sted forstod jeg at jeg ikke har kjøpt meg sko med høye hæler siden jeg var i New York i sommer, og da begynner det nesten å bli på tide å invistere i et nytt par. Jeg har lyst på noen helt enkle svarte, som kan gå til alle de nye svarte kjolene jeg har kjøpt meg i det siste. Problemet er at jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilke jeg vil ha. Så da tenkte jeg en avgjørelse på bloggen var en lur ide. Hvilke av disse tre syns dere jeg skal velge?

Sko nummer 1 er Exclusive Jennie, og koster 299. 

Neste skopar heter Push, og koster 349.

Det siste skoparet heter Mika shoe, og koster 699.

Hvilket skopar burde jeg kjøpe?

The winner is..

Siden jeg så og si var syk hele forrige uke, glemte jeg helt av å trekke en vinner av Max Factor-konkurransen jeg hadde. Derfor måtte jeg gjøre det i dag, og vinneren ble: Berfin Korkmaz. Du er blitt kontaktet på mail.

Neste gang jeg skal ha en konkurranse, tenkte jeg at jeg skulle kjøpe en gave fra utlandet. Har bestemt meg for at jeg skal på en utenlandsreise i Oktober, får bare håpe at det blir noe av det. Dessuten burde jeg nesten feire at jeg snart har fått 20 000 kommentarer på bloggen! Tusen takk for at dere er verdens beste blogglesere ♥

Sminkevideo - hverdagssminke

Endelig har jeg klart å ta meg litt sammen å redigere ferdig sminkevideoen jeg lovte dere for 2 uker siden. Er ikke til å legge skjul på at jeg er litt treg noen ganger, men får unnskylde meg med at jeg har ligget syk i en uke nå. Hvor spennende denne sminkevideoen er, vet jeg ikke, men siden så mange av dere har etterlyst en ny video tenkte jeg at det var på tide. Av alle mine 52 videoer som jeg har lastet opp på youtube, er det den forrige sminkevideoen min som har flest treff av alle. Over 18 000 forskjellige folk har sett den, og det er jo litt gøy. Og den har over 50 hyggelige og mindre hyggelige kommentarer. Anyways, nå er det denne videoen som gjelder. Tenkte at jeg skulle tillate meg selv å prate litt denne gangen, men har lagt på litt bakgrunnsmusikk slik at det ikke skal bli alt for kjedelig å se på. Kan hende det derfor blir litt vanskelig å skjønne hva jeg sier, men det får bare så være. Forresten, er ikke bestandig jeg sminker meg så mye hver dag. De fleste dager kutter jeg ut øyenskyggen! Men følte jeg måtte "overdrive" litt for at det i hele tatt skulle bli en sminkevideo!

 

Edit: produktene jeg bruker i videoen er:

Foundation: Guerlain aqua parue
Foundation 2: Clinique acne solutions
Concealer: Make up Store
Pudder: Clinique almost powder
Solpudder: Guerlain teracotta
Øyenskygge: Too Faced Naked Eye Shadow Palette
Koster: Make up Store (øyenskyggekoster) og Dior (pudderkost) 

Hva syns dere?

Å ligge over hos han

...For første gang kan være litt skummelt og nervepirrende, derfor tenkte jeg å lage en liten guide om hva man burde gjøre, og hva man absolutt burde unngå å gjøre! Jeg er vel ikke noen ekspert, men etter som årene har gått har jeg fått litt erfaring med akkurat denne situasjonen og tenkte å dele mine "kunnskaper" med dere.Det er vel ikke bra å bruke sminke om natten, men noen ganger kan man gjøre et lite unntak. Det har nok aldri hendt at gutten har fått sett meg sminkeløs og naken den første kvelden, og da må man gjøre noe små triks her og der. Er du av en sånn type jente som har flawless hud, har du ingenting å bekymre deg for, men er du som meg kan det være greit å dekke til urenhetene. Jeg mener ikke man skal legge seg med festsminke, men å ha litt foundation i ansiktet ser jeg ikke at det er noe galt med. Gjør det som du føler deg mest komfortabelt med, sett på ditt fineste smil og sjarmer han i senk!

Hva skal man ha på seg? Det er vel et ganske viktig spørsmål, og svaret er vel avhengig av hva du er komfortabel med. Gjør bare ikke som jeg gjorde en gang, og pakket meg inn i både ytterjakke og ullsokker. Dere skjønner, jeg kjente en fyr og vi hadde vært på besøk til hverandre opptil mange ganger. Denne gangen var det litt annerledes og vi ble enige om at jeg skulle ligge over (for første gang!). I løpet av kvelden lo vi og hadde det gøy, men da det ble tid for å legge seg, ble jeg litt... La oss kalle det stressa. Jeg insisterte på at jeg frøs skikkelig og måtte legge meg med ytterjakka, ullsokkene og skjerfet. Jeg måtte bare få varmen i meg!

Haha, se for dere meg som ligger der i yttertøyet og han som ligger der ganske forvirret. Det hele endte med at jeg at sovnet og da jeg våknet lå jeg der ensom og alene. Fyren gikk på et annet rom for han likte ikke å konkurrere med ytterjakka og ullsokkene. Haha, man kan vel godt si at overnattingen feilet! Konklusjonen blir derfor at vi dropper ytterjakka neste gang, og tar på oss en fotballskjorte som vi kan imponere med!


De fleste ungdommer bor vel alene, så dette vil ikke være noe problem når du kommer for å sove over for første gang. Men ikke alle sammen har en plass for seg selv, og jeg har brent meg litt på dette et par ganger. Bor han hjemme hos foreldrene er det viktig å hilse på dem før du invaderer badet deres med sminke og løshår. Ikke gjør som meg å bli overrasket av en dør som åpner seg klokken 6 om morgenen, og lurer på hvem i all verden denne nye jenta er!?


En ting jeg syns er viktig å være enig om, er hva som skal skje i løpet av natten. Mange gutter forventer vel kanskje litt ekstra action, når dere har kommet så langt at du skal ligge over. Er dere begge enig i dette, er det bra. Men er du litt usikker på hva du vil at skal skje, er det viktig at dere snakker om dette. Ikke gjør noe du ikke har lyst til å gjøre, og er gutten verdt å samle på, vil han akseptere å forstå dette. Det finnes mye annet morsomt man kan gjøre i løpet av natten uansett. For eksempel få han til å fortelle godnatta-eventyr. Dette er noe jeg syns er veldig underholdene, og det gir i alle fall ei stjerne i boka mi!


En annen ting jeg syns det er viktig å snakke om, er hvem som sovner først. Er dere begge trøtte, og sovner omtrent samtidlig er dette vel og bra. Men har det seg slik at du sovner som en stein, mens han er våken og ser på, kan man havne i noen ubehagelige situasjoner dagen der på. Hva du gjør i søvne har du ingen kontroll over, så det eneste man kan gjøre er å krysse fingrene for at man oppfører seg. Jeg derimot, tror jeg har gjort en del flaue ting i søvne. Jeg får i alle fall det intrykket når dette er det første han sier når vi våkner dagen etter.

"Jaa, du sovnet i alle fall med en gang i går!!" "hihih, jeg var trøtt skjønner du.." "Ja, jeg fikk med meg det. Du laget en del lyder så jeg fikk ikke sove"... Hver gang jeg havner i en sånn situasjon later jeg som jeg ikke bryr meg, selv om jeg egentlig holder på å dø på innsiden. Konklusjonen blir altså, spill likegyldig, selv om du holder på å dø av flauhet! 


Da har vi kommet til det siste punktet i denne sleepover guiden, og det er the waking up part. En eller annen gang må dere våkne opp, og føle det ultrasterke sollyset komme snikende inn gjennom vinduet og belyse alle deler av rommet. Det finnes ingen plass du kan gjemme morgentrynet, og det beste man kan gjøre er å sette på et smil. Eller man kan gjøre som meg og ta opp det lille speilet fra veska for å sjekke ut forholdene. Har det for eksempel kommet en liten kvise i løpet av natten, gjør noe med den før han våkner. Kanskje rette litt på det bustete håret, og for all del spis en tyggis så man slipper den mindre sjarmerende morgenånden.

Å ligge over for første gang er et ganske stort steg, og det er viktig at man føler at det er den rette tingen å gjøre. Uansett hva som hender, er det viktig å være seg selv. Alt det andre vil løse seg på en, to, tre.

- Noen andre som har noen flaue sleepover-historier å dele?
- Når syns dere det passer seg å ligge over for første gang? 

Yndlingsbilder fra NYC

Holder på å redigere en film fra NYC i sommer, og da tenkte jeg at det kunne passe med litt bilder fra denne herlige byen også! New York er virkelig herlig om sommeren! Selv om det er en smule for varmt, finnes det ikke noe bedre plass å tilbringe varme sommerdager på. I alle fall ikke for en jente som meg! Dessuten finnes det mange gode plasser å kjøpe en frosen yoghurt som kan kjøle deg litt ned! Min yndlingssmak er mango, vanilje og mint!


// Søteste Cathrine og meg på vei til middag den første kvelden.


// Favorittkjolen fra i sommer! Den ble nok brukt en del ganger.


// Derfor måtte jeg kjøpe meg ny, men den har ikke blitt brukt like mange ganger!


// Utsikten fra Empire State Building. Blir nesten litt melankolsk når jeg tenker på hvor fint det er!


// Aw, husker dette var en så fin dag!


// Det ble masse tid satt av til favorittsporten min - shopping!


// paparazzi much??


// New York by night ♥


// Empire State Building i bakgrunnen!


// På vei til Staten Island for å se på frihetsgudinnen!


// Statue of Liberty


// Er ikke New York vakkert, så vet ikke jeg!


// Undertøys shopping på Victoria's Secret. En av de tingene jeg savner mest ved å bo i USA!


// Mamma Mia på Broadway! En fantastisk opplevelse.


//Times Square by night! Nydeligere plass på kveldstid skal du lete lenge etter.


 // Lysene, menneskene, atmosfæren. Alt er perfekt!

Flere enn meg som er helt betatt av New York?

I heart SAS!Er det et flyselskap jeg virkelig liker i Norge så må det bli SAS. De har så mange forskjellige kampanjer de kan tilby, som for eksempel ungdomsbilletten! Det går ut på at du som er mellom 12 og 25 år kan bestille ungdomsbillett og få flyreisen mye billigere. Jeg må for eksempel bare betale 450 kroner for å komme meg til Stavanger, og med tanke på at jeg har planer om å dra dit en del i høst, er jeg veldig fornøyd med billettprisen. Ungdomsbillett hos SAS kan man bestille her.

Det som jeg liker aller best er at man får ha med 23 KG bagasje helt gratis! For meg som reiser med halve klesskapet mitt, er det en hyllest at jeg slipper å betale for det! 23 KG bagasje forbinder jeg med å reise til utlandet, men SAS gjør at jeg må revurdere den tankegangen! 


Nå høres det virkelig ut som jeg er helt gal etter å reklamere for SAS, men det er ikke tilfelle. Jeg er bare så utrolig godt fornøyd med servicen jeg får hos SAS, at jeg må bare dele det med dere. Dessuten har jeg nettopp bestilt meg en flybillett til Stavanger og da blir jeg ekstra kjærlig om jeg kan kalle det det! Føler Stavanger har blitt mitt andre hjem denne høsten, og jeg liker det!


( Utenfor hos farmor i sommer ♥ )

Flere enn meg som er fornøyd med SAS?

Fabienne dress!

Et lite lyspunkt i den eller så gråe hverdagen er at jeg mottok Jones & Jones-kjolen min i dag! Den passet perfekt, så nå trenger jeg bare en gyllen mulighet til å bruke den! Ble egentlig bedt på forspill av ei jente i klassen og en tidligere venn, men måtte takke nei siden kroppen enda ikke er 100 % frisk. Tidligere venn hørtes forresten litt feil ut. Vi er fortsatt venner, men har ikke sett han siden jeg flyttet til USA. Jaja, regner med det blir flere fester i løpet av høsten. Neste helg ska jeg ute å reise igjen, gleder meg!

Edit: Måtte betalte 455 ,- for kjolen inkludert frakt, og leveringsstiden var omtrent 7 dager. Slapp også unna med å betale toll!


Hva syns dere om kjolen?

Sleeping beauty!

Gårsdagen var som om den aldri eksisterte! Når jeg kom hjem fra skolen, la jeg meg til å sove og sov helt fram til nå! Altså fra klokken 3 i går ettermiddag til klokken 9 i dag! Crazy, i know. Om det er vanlig eller normalt å sove så lenge, vet jeg ikke. Men at det var sykt ubehagelig, det kan jeg skrive under på. Våknet hver gang jeg måtte nyse, hoste eller irritere meg over at venstre øret hadde gått tett, og det var ganske ofte kan jeg si dere.

Jaja, nå har jeg sovet i 18 timer i strekk, og føler meg faktisk mye bedre. Skal dra på skolen for å lære meg litt om hjernenerver, og så er det helg! Planene for helgen er å bli 100 % frisk og legge ut en viss sminkevideo jeg har lovet dere en ganske god stund nå. Hvem vet, føler jeg for å male ansiktet med litt sminke, kommer svarere på spørsmålsrunden også!
Håper alle sammen får en fin fredagsmorgen!

On hold...

I put my life on hold, just for today.I'll guess you guys understand ♥

Breath!

Akurat nå finner jeg det veldig vanskelig å puste. I det ene øyeblikket sitter jeg og sipper over en gossip girl-episode, mens i det neste øyeblikk blir jeg helt gal over at jeg aldri får svar! Så kan det plutselig komme en god sang på spotify-listen min, og humøret skrus opp hundre hakk! Baah, disse humørsvingningene går meg virkelig på nervene! Hvorfor kan jeg ikke bare være frisk, og heller bruke tiden min på å lese, eller noe mer givende som å svare ferdig spørsmålene til spørsmålsrunden? Det er en del av dere som har etterlyst svarene, og de kommer så fort denne kroppen begynner å samarbeide med meg!

Så nettopp en gossip girl-episode hvor Blair ikke får viljen sin og begynner å furte! Det var akkurat som å se seg selv på film. Hun oppførte seg akkurat slik som jeg ville ha gjort. Hver gang jeg ikke får viljen min eller blir sur, slår jeg meg vrang og går fra alle sammen for å furte. Jeg har en eller annen rar oppfatning om at hvis jeg bare er ensom og alene lenge nok, vil noen synes synd på meg og så får jeg viljen min alikevel! Haha, ikke bestandig at det fungerer, men det er mye bedre enn å slå med dørene og hyle og skrike til halsen blir sår!Hvordan er dere? Furter dere til vijlen deres, eller slår med dører og er vrang?

Breakfast!

Hver gang jeg er syk begynner jeg en ny og bedre hverdag hvor jeg skal ta kosttilskudd og piller så kroppen skal føle seg frisk og rask! Denne gangen er intet unntak. Nå har jeg nettopp "kost" meg med pillefrokosten min, og det eneste jeg har lyst til å gjøre er å gå å legge meg! Uheldigvis kan jeg ikke det. Må på skolen for å lære å kurere syke mennesker, ironisk nok.

Den største pillen er omega 3, jeg spiser som sagt alt for lite fisk. Paraceten er viktig for å dempe smertene jeg har i kroppen, den runde røde er en jerntablett jeg absolutt trenger når jeg har den pillefriuke. Noe som jeg derimot ikke har i dag, bokstavelig talt. Den runde hvite er C-vitamin og den blå er råmelk. Blir ikke kroppen bedre nå, så vet ikke jeg. Den lille i midten er vel selvforklarende.

Hva gjør dere denne tirsdagsmorgenen?

Bokeh-bilder!

Da søte Emma laget et innlegg for meg der hun forklarte hvordan man redigerer Bokeh-bilder, hadde jeg ikke noe annet valg enn å prøve å lage et selv. Har bestandig syns det har vært så fint, men aldri helt skjønt hvordan man får det til, så innlegget til Emma var ganske lærerrikt. Du kan lese om hvordan man lager Bokeh-bilder her.

Jeg har brukt formiddagen til å prøve meg litt fram, helt til Macen kunne fortelle meg at det er ikke er igjen noe lagringplass! Haha, så nå må jeg begynne prosessen med å slette litt bilder. Har jo tros alt 25 000 av dem.

Hva syns dere om Bokeh-bilder?

Ta hintet da - Please!

Dere husker at jeg i går skrev at jeg hadde fått innsikt in a boys mind, og lært noe som jeg i alle fall syns var veldig nyttig? Tenkte at jeg skulle dele den nye kunnskapen min med dere denne søndagskvelden. Regner med at de fleste at leserne mine er kvinnelig, slik at det i alle fall kan bli litt relevant.

Det hele begynte med at vi skulle bestille nattmat hjemme hos meg natt til lørdag, men da vi fant ut at det var ingen som drev med utlevering av pizza klokken halv 2 på natten, ga vi opp og gikk på facebook i stedet. Etter ei lita stund begynte vi å snakke om hvor irriterende det kan være når en person snakker til deg på facebook, og uansett hvor mye du ignorerer denne personen så vil han ikke gi seg. De fleste jenter er for "snille" til å "jage bort" slike gutter. I alle fall har jeg det problemet. Det verste jeg vet er å såre andre!

Uansett, jeg uttrykte min ergelse over at hvorfor tar han ikke hintet? Når jeg konstant lar være å svare, må han vel skjønne at jeg ikke er interessert? Da kunne min nye venn fortelle meg at det var ikke så enkelt som det. I følge han var det slik at hvis en gutt liker ei jente så gikk han inn i en rar tilstand hvor han benektet alt det negative. Han klarte bestandig å finne noe positiv i det du skrev, selv om du mente det negativt eller avvisende.

Jeg vet ikke om det gjelder for alle gutter, men det hørtes ganske logisk ut når han fortalte det. Jeg skjønte i alle fall at det ikke går an å håpe på at han skal ta hintet. Man må vel være ganske rett på sak, selv om det betyr at man må være avvisende og små slem til tider. Det beste er vel å være ærlig å fortelle at man ikke er interessert, enn å unngå å svare på det store spørsmålet.

Denne kjærligheten er sannelig komplisert! Det skal virkelig ikke være enkelt til tider.

Hva tenker dere om dette?
Flere enn meg som adri helt "tør" å være frekk og avvisende? 

Music for my ear

If you told me something like this...

I would totally be carried away! At least get butterflies in my tummy.

What about you guys?

hihi, savner koselige skypesamtaler. I alle fall nå som jeg har blitt småsyk. Trenger virkelig en skikkelig oppmuntring!

Gleder meg til du blir min!

Jeg begynner å innse at jeg har et lite problem. Det begynner på S og slutter på hoppingproblem. Jeg mener, i løpet av den siste uken har jeg handlet 4 kjoler! 4 kjoler, hva skal jeg med alle sammen? Eller, det var kanskje et litt dumt spørsmål. Kjolegal som jeg er skal jeg bruke dem alle sammen til de er slitt og ugått på mote! Før likte jeg egentlig ikke å handle kjoler, men nå er det som jeg aldri får nok.

Meningen med dette innlegget var at jeg skulle fortelle dere om det nyeste kjolekjøpet mitt. Var gjennom en litt humpete vei før jeg kom meg i mål, men det var helt klart verdt det! Først gikk det ikke an å bestille kjolen, så jeg sendte mail til Jones & Jones (Jaa, det er en ny J&J kjole jeg har kjøpt!) og lurte på om jeg ikke kunne få bestille kjolen alikevel. 1 timere senere får jeg mail om at nå har de lagt ut kjolen for salg bare for meg (liker jeg å tro i alle fall). Og det beste med det hele var at de satt ned prisen på kjolen med 25 pund (220 kroner). It has to be my lucky day!

Tilsammen med frakt kostet kjolen 455 kroner, en pris jeg absolutt ikke skal klage på. Den vil forhåpentligvis dukke opp i postkassa mi i løpet av uken som kommer. Gleder meg allerede! Kjolen kan dere finne her.Hva syns dere om kjolen?
Flere enn meg som er "kjolegal"?

Vil ha dig i mörket hos meg!

Du vet at noe ikke helt stemmer når Annette våkner opp med ei rosa herreskjorte i veska si, og jeg klarer å miste hårbørsten min på dansegulvet på samfundet! Skjorta må finne sin rettmessig eier, mens hårbørsten har jeg gitt opp håpet for. Det er egentlig litt trist å tenke på i grunn, for denne hårbørsten har vært med meg gjennom tykt og tynt! Greid ut flokene mine når det trengs, og vært med på å lage de rareste frisyrer! Jaja, jeg kan vel ikke sippe over en hårbørste, det finnes mange andre viktige ting å sippe over, som gutter for eksempel!

Kvelden i går begynte hjemme hos Anne Grethe hvor vi hadde det utrolig gøy. Er bestandig så leit når personen med ansvar roper, "Nå har taxien kommet!" og man vet at moroa er over. Da er alt opp til det utestedet, baren eller konserten man skal på, om man får det gøy eller ikke!

90-tallsfesten og Dr. Bombay slo i alle fall ikke feil! Selv om det var litt skuffende at Mr. Bombay bare spilte 3-4 sanger, før han dro sin vei. Til Annettes store skuffelse! Kvelden ble vel reddet da DJ'en satte på gamle hits fra 90-tallet. Spice Girls, Drömhus med Vil ha dig og Back Street Boys fikk både meg og alle andre til å hyle, skrike og synge med! Hele samfundet var en gjeng med gale fjortisfans, men jeg liker det!

Noe som jeg ikke liker i grunn, er jenter som føler for å kaste øl i ansiktet mitt! En høyst unødvendig og tragisk ting å gjøre! Hadde personen vært full, og det hele hadde skjedd ved et uhell, hadde jeg ikke brydd meg så stort. Men når personen snur seg rundt og kaster ølen sin opp mot oss, blir saken en helt annen! Heldigvis for henne spilte DJen När vi två blir en med Miio så jeg var alt for opptatt med å shake med rumpa, til og bli sint!

Jeg klarte også å miste de svarte juksebrillene mine som jeg av en eller annen grunn har blitt helt obsessed av. Heldigvis for meg hadde fyren ved siden av meg lommelykt på mobilen, så vi satte i gang en leteaksjon som endte med at han fant brillene mine! Det er ikke noe som er så godt som den følelsen man får når man får tilbake noe man er fortvilet for at man har mistet. Derfor ble det en stor klem som takk og et obligatorisk bloggbilde!

Jeg fikk forresten innsikt til en gutts måte å tenke på i går, så nå har jeg lært meg veldig mye nytt om hvordan er det egentlig gutten tenker i forhold til jenta han liker. Jeg vet ikke om det jeg fikk fortalt er fasiten, men det hørtes ganske logisk ut. Jeg får dele mine nye kunnskaper med dere en annen gang. Nå er det jobb som gjelder for min del.

Wish me luck, sier jeg bare!Flere enn meg som digger musikken fra 90-tallet?

Hangover, I hate you!Dagen der på følelsen er den verste følelsen jeg vet om! Spesielt når man blander det sammen med litt fylleangst og det faktumet at jeg mistet hårbørsten min på samfundet i går! Hvorda jeg klarte det, skulle jeg gjerne likt og visst svaret på!

Hvordan er formen deres i dag?

90-tallsfest!

Kvelden skal tilbringes sammen med Annette på 90-tallsfest på samfundet! Vi skal på konsert med Dr. Bombay, og jeg gleder meg! Haha, kan ikke tro at jeg nettopp skrev det. Da jeg var mindre fikk jeg Dr. Bombay CDen av min kjære bror i bursdagsgave, og siden den gang har jeg alltid hatt sangene hans surrende rundt i hodet. Eller egentlig ikke, syns bare setningen klang så fint!

Jeg er ikke akkurat kledd for et 90-tallsparty, men det gidder jeg ikke å bry meg noe om. I dag er jeg for lite kreativ til å tenke 90-tallet og et eller annet fancy kostyme. Derfor går jeg for en nøytral look og velger å bruke den nye kjolen jeg kjøpte meg på H&M på fashioneventet på onsdag. Kjolen er sånn typisk kjærestekjole som Annette kaller det (forklaring: kjæresten liker at du går i en kjole som dekker puppene og utrigningen). Bare synd at jeg ikke har noen kjæreste som kan være stolt av meg da!

Men kanskje jeg møter prince charming i kveld. Who knows?

Hva skal dere i kveld?

What's the time?Shiit, er den så mye! Jeg får sette på Caramell med Carameldansen, så kommer jeg i superwoman humør. Da rekker jeg forhåpentligvis å gjøre alt jeg skal rekke. Skypedate med D var et punkt i planen. Han bare vet ikke om daten enda! Haha.

Flere enn meg som er lettere stresset?

This make me smile, cry and laugh!Den siste der føler jeg er Hanna i et nøtteskal! Huff, har bekymret meg alt for mye!

Hvilken var din favoritt?

Kissable lips!

I går ble som sagt leppene mine sminket av en makeup artist, og siden jeg ble ganske så fornøyd med resultatet, endte jeg faktisk opp med å kjøpe produktene. Produktene som ble brukt er fra Max Factor. Leppestiften er farge 665 (pomegranate) og lipglossen heter Vibrant Curv Effect lip gloss, farge 15 (intutive).Jeg liker fargen og lipglossen gir ekstra shine. Det eneste negative ved å brukke leppestift og lipgloss er at gutten man liker, ikke liker å få rosa lepper og klisj i ansiktet når man kysser. Han liker heller ikke å få et rosa kyssemerke på kinnet, men det er en annen sak.

Would you kiss my lips?

What's in my goodiebag?

Eventen i går var skikkelig gøy, selv om vi måtte stå i kø for å komme inn. Jeg hadde av en eller annen rar grunn på meg høye hæler, og jeg kan love dere at jeg fikk flashback til den gangen jeg sto 4 timer i kø for å komme inn på audition på Americas Next Top Model. Haha, minner! Anyways, når vi til slutt kom inn på H&M fikk vi servert cupcakes og vann. Yummie!

På eventen hadde de også to makeup artister som sminket for Max Factor, og siden Annette kjente hun ene, måtte vi nesten stille oss i kø for å bli sminket. Jeg hadde på min egen sminke, så hun fikk bare lov til å røre leppene mine. Fikk en gratis foundation fra max factor for at jeg stilte opp som prøvedukke. Det var jo snilt.

Kjøpte meg en kjole som jeg fikk 25 % avslag på, tenkte å bruke den i morgen når jeg skal ut med Annette, så da får dere se hvordan den ser ut. Antrekket fra i går er forresten den kjolen jeg fikk tilsendt feil fra nelly, og sko fra Bianco.

Da jeg ikke lenger klarte å gå på de høye hælene, tok vi kvelden og gikk hjem. Ved utgangen fikk vi utdelt en spennende goodiebag som var fylt opp med sminke fra max factor, en toalettmappe, Costumeblad og sjokolade.Jeg trenger forresten ikke alt som lå i goodiebagen, så derfor tenkte jeg å gi det til en av dere. En negellakk, creamy blush og armbåd fra H&M. Alt dere trenger å gjøre er å like facebook siden min her, eller følg meg på Twitter her. Deretter legg igjen en kommentar under innlegget om at du har gjort det. Hvis du allerede følger meg, kan du bare legge igjen en kommentar om at du har lyst til å vinne. Både på facebooksiden og twitter linker jeg til alle innleggene som jeg poster på bloggen, så det kan være en fin måte å følge med på når jeg har postet noe nytt!

Fashionevent!

Jeg og bloggen har blitt plukket ut av blogg.no til å dra på det eksklusive fashioneventet på Trondheim Torg i kveld. Det blir rød løper og champagne og er kun for spesielt inviterte! Eventen er sponset av H&M, Max Factor Costume og blogg.no. Så dette tror jeg kommer til å bli en bra kveld!

Som en ekstra gave får jeg lov til å ta med en venn, og da valgte jeg selvfølgelig bestevenn! Så nå sitter jeg og Annette og sipper malibu og ananasjuice i mine cocktailglass fra Ikea! Kamera er selvfølgelig med, så lover og ta masse bilder å blogge om eventen i morgen! Har forresten på meg kjolen de sendte feil fra nelly. Den er egentlig ganske fin når jeg tenker meg om! Kjolen kan dere finne her. Til bare 350, ridiculously cheap!

Håper alle sammen får en like fin onsdagskveld som oss!

Nuss fra Annette og Hanna ;*

Tir Ná Noir

Denne videoen var jeg sykt usikker på om jeg skulle publisere på bloggen eller ei. For jeg er ikke 100 % fornøyd, noe som jeg egentlig aldri er med sangvideoene mine når jeg tenker meg om. Haha. Anyways, problemet med denne er at pianoet vårt er litt ustemt og jeg og Lina er litt usikker på hverandre. Så sangen blir litt hakkete. Dessuten er det en del bakgrunnsstøy, for det er en umulig oppgave å prøve å få huset til å bli stille når det er fult opp med 11 bråkete mennesker! Men siden så mange av dere har spurt etter en ny sangvideo og fordi jeg liker sangen veldig godt, velger jeg å publisere den alikevel!

Jaja, here goes nothing!

Hva syns dere?

Edit: så snille alle sammen er! Blir helt rørt jeg ♥

Kroppshår - gutter!

I går hadde jeg som sagt besøk av B (Borghild, bestevenn fra ungdomsskolen og videregående), og vi begynte av en eller annen grunn å snakke om kroppshår på gutter. Derfor tenkte jeg å lage et innlegg om det. Bare fordi det er litt moro, og fordi jeg kan! Kan, og kan forresten. Jeg kan vel ikke så mye om kroppshår, men det er vel kanskje ikke så mye å kunne om det heller. Anyways, kan jo dele mine erfaringen med kroppshår og gutter. Det kan umulig slå feil! Eller hva?

Mange syns kroppshår er ekkelt og vil helst at alt skal bort, mens andre igjen liker å kose med en hårete kropp og syns kroppshår gjør gutten mandig! Hva jeg syns er jeg litt usikker på, er kanskje en mellomting mellom de to nevnte. En ting er i alle fall sikkert og det er at hår på ryggen er nasty! Kjenner nesten at jeg blir litt kvalm når jeg tenker tilbake på den gangen jeg måtte fjerne hår på ryggen med en pinsett på en gutt jeg kjente. Det stakk ut lange lyse hår over hele ryggen, og jeg var den heldige som fikk jobben med å fjerne dem. Kunne selvfølgelig sagt nei, men hva skal man si til en stakkars fyr i nød som ikke ville annet enn å fjerne dem. Jeg hadde nesten ikke noe valg. Never more, sier jeg bare!

Når jeg var litt mindre var jeg en evig tilhenger av null kroppshår på gutten. Det at jeg skriver gutten sier vel sitt. Jeg syns hår på brystet var unødvendig og så helst at magen og bena var fri for hår. Og for å ikke glemme plassen der nede. Der skal det helst være ganske hårfritt og glatt. Kjønnshår er ikke helt min greie. Dette var mine hårkriterier for noen år siden, men da jeg og Oda dro til Spania sommeren 2008 forandret dette seg fort.

Jeg skulle være sammen med en gutt som jeg hadde gledet meg hele sommeren til å møte. Noen uker før vi dro snakket vedkommende med Oda på facebook hvor han i fortvilelse kunne fortelle at laserbehandlingen hannes hadde gått feil, og han måtte finne ut om jeg likte hår på kroppen eller ei. Som den "snille" lillesøsteren Oda var, fortalte hun at jeg likte at gutten var 100% hårfri, og da fikk hun dette til svar. "That's good, because I just removed all the hair on my body, even the ones under my armpits!" Både jeg og Oda brøt ut i latter og plutselig begynte jeg å kjenne en klump i magen. Jeg ville ikke være sammen med en fyr som var totalt fri for hår på kroppen. Det ville vært som å date en baby.

Da vi endelig ankom Spania må jeg innrømme at jeg ble skuffet på kroppshår delen (alt det andre var ganske perfekt) Kroppen var dekt i røde prikker og utslett etter all fjerning av hår og da forstod jeg at dette tullet ville jeg ikke ha noe av. Hva er vel galt med litt hår på bena og armene? Det er jo tross alt ganske mandig.

Nå kom jeg nettopp på at jeg også har datet en fyr som hadde masse hår på bena, men akkurat ved anklene var han glatt som en babyrumpe. Haha, det var et ganske komisk fenomen, men jeg lurer på om det er ganske vanlig. Lurer på om jeg hørte en gang at grunnen til dette var at hvis man brukte stramme sokker så ville hårene ved det partiet der sokkene strammet mest forsvinne. Det høres ganske logisk ut, så kanskje det er noe sannhet i sokkefenomenet. Flere gutter som har det samme? Altså hårfrie ankler?Konklusjonen man kan få ut av dette er at kroppshår kan være en positiv ting, bare det ikke blir for mye av det! I alle fall er det slik jeg føler. Andre igjen kan jo for alt jeg vet elske hårete kropper, selv om det høres litt ekkelt ut. Jeg foretrekker at man har litt hår på bena og armene. Mens brystet, ryggen og magen skal helst være ganske hårfri. Hår under armene er forresten et must hvis du er gutt. Noe annet ville bare vært rart! Mens hår "down under", er ikke like populært igjen.

Jeg må forresten ikke glemme å nevne at alle er fine som de er! Så gutter, ikke stress med hårene på kroppen. Om du har mye eller lite hår spiller ingen rolle. Det viktigste er jo hvordan man er på innsiden!

Hva liker dere? Hårete eller hårfrie gutter?

Yves Rocher!

Jeg fikk nettopp en mail der det sto at jeg (og 49 andre) har blitt valgt ut av 3000 søkere til å være med å teste kosmetikk for Yves Rocher. Yves Rocher er et fransk kosmetikkmerke som har etablert seg i over 90 land. Så dette kan bli veldig spennende. Gleder meg til å teste ut ny sminke og dele mine erfaringer med dere. Dessuten var det veldig kult at de valgte ut bloggen min blant så mange søkere.

Siste nytt i nelly saken er forresten at jeg får tilbake mine 350 kroner. Da jeg fortalte at jeg hadde kontaktet forbrukerrådet tok de meg mer seriøs og beklaget feilen som hadde oppstått. Den opprinnelige kjolen jeg bestilte hadde de aldri på lageret, så den vil jeg nok desverre ikke få. Jaja, man kan ikke få alt man ønsker her i verden!


Nå skal jeg sette meg ned å skrive et innlegg om kroppshår og gutter! Det tror jeg skal bli ganske spennende. Tror ikke dere?

Noen som har prøvd sminken til Yves Rocher?

hannavaage.com!

Iih, nå har jeg nettopp kjøpt meg eget domene!

Kontoen vil ikke bli aktiv før om noen timer, men fra da av kan dere også finne meg på hannavaage.com. Jeg kommer til å blogge fra blogg.no, men syns det var litt kult å ha en egen dott.com-adresse, så derfor kjøpte jeg meg et eget domene. Dessuten er det vel enklere å skrive inn hannavaage.com, enn hannavaage.blogg.no. Man slipper et punktum og 4 bokstaver! Whihi!

Humøret mitt er i alle fall mye bedre! Skal oppdatere dere om nelly-saken i morgen. Har kontaktet forbrukerrådet så saken gikk til en helt annen level. Men forteller mer i morgen. Nå skal jeg lese litt om nervebaner før jeg får besøk av B! Det blir koselig!Hva syns dere om at jeg har kjøpt meg eget domene?
Kommer dere til å bruke hannavaage.com eller hannavaage.blogg.no? 

Edit: Føler det ble litt forvirring jeg nå! Jeg skal fortsatt skrive på hannavaage.blogg.no. Den eneste forskjellen er at man kan skrive inn hannavaage.com og komme rett til hannavaage.blogg.no. Jeg har altså kjøpt rettighetene til hannavaage.com, slik at hvis du skriver inn den adressen kommer man rett til bloggen min. Kanskje litt komplisert. Det viktigste å tenke på er at jeg fortsatt skal skrive på hannavaage.blogg.no, man kan bare skrive inn to forskjellige adresser for å komme hit.

Audrey Hepburn!

I dag er jeg litt gladere enn i går. Jeg har fortsatt ikke fått ordnet opp med kjoleproblemet. Nelly sier de ikke har kjolen min på lager lenger, og at det ikke er noe de kan gjøre med det. Nå prøver jeg å få dem til å forstå at jeg skal ha tilbake pengene mine. (betalte 699 for en kjole som koster 349) men det virker ikke helt som de vil forstå meg! Men, det gidder jeg ikke å skrive noe mer om det nå. Vil heller fortelle om det fine bildet jeg har fått hengt opp i stua mi i dag. Bestilte meg en stor plakat av Audrey Hepburn, og i dag kom den. Så nå blir ikke Marilyn Monroe ensom lenger, nå har hun fått en bildekamerat. Det var i alle fall på tide. Veggene mine har vært så nakne helt siden jeg flyttet inn her. 

Nå mangler jeg bare et stort speil bak sofaen, så blir stua komplett!


Hva syns dere?

Sur!

Hver dag kan ikke være en dans på roser, og dagen i dag er så langt i fra det som du kan komme. Har i bunn og grunn stresset i hele dag, og ting har ikke helt gått min vei. Jeg skulle nok ha klart å leve med det, hadde bare ikke nelly gjort denne feilen mot meg! Dere husker kanskje at jeg bestilte meg en ny Jones & Jones-kjole på onsdag, og når jeg kom hjem på byåsen i dag lå det en pakke og ventet på meg i posten. Kjempespent river jeg pakken opp, og gleder meg til å ta på meg kjolen som ligger inni. Dere kan kanskje tenkte dere til hvor skuffet jeg ble når det ligger feil kjole i pakken! Feil kjole! Hvor vanskelig kan det være å sende rett vare til rett person? Jeg betalte 700 kroner for kjolen min, og i stedet får jeg tilsendt en kjole de har på salg til 349? Det kaller jeg dårlig service! 

Jeg har prøvd å kontakte nelly, men de har tydeligvis bare kundeservice på mail. Så jeg venter enda på svar fra dem. Ååh, jeg kjenner jeg blir så irritert. Ikke akkurat dette jeg trengte på dagen som var så dårlig fra før av. Hm, det eneste "positivet" i alt dette virrvarret var at kjolen de sendte feil, faktisk var ganske fin. Kanskje det blir så jeg ender opp med begge to!Noen andre som har opplevd samme problem fra nelly før?
Hva syns dere om den andre kjolen? 

Har du mange fans?

I helgen har vi mimret litt tilbake til gamle dager, og da vi kom over denne filmen her kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å legge den ut på bloggen. Jeg ler så jeg griner når jeg ser på filmen. For det første ser jeg helt forferdelig rar/morsom ut, de klærne skulle ikke vært lov og gått med. Magetopp og dongeribukse. Need I say more? Og for å ikke snakke om det håret! 2 hårremser som henger ned i ansiktet og en eller annen rar håroppsetting. Det skriker 90-tallet på lang vei, selv om filmen er fra 2002! Ja, jeg er faktisk bare 12 år. Så jeg har lov til å være litt rar.

Siste del av filmen er vi på en badestrand i Sverige og jeg skriker etter oppmerksomhet. Jeg hadde også en stor forkjærlighet for Mc Donalds på den tiden. Som dere vil merke ganske godt for å si det sånn.

Jaja, nok rambling. Nå er det tid for å snurre film!

 

Hva syns dere? Tror dere på at det er meg for 9 år siden?

Bubbles!

I stedet for å dra på tyttebærtur sammen med resten, ble jeg og Jenny hjemme for å blåse såpebobler! Gøyere dag enn dette skal du lete lenge etter. Kameraet var selvfølgelig på plass, så ble en del stilige bilder!Flere enn meg som er glad i å blåse såpebobler?

Danza kuduro - ala Herbjørn!

I går så fikk jeg som sagt besøk av tremenningene mine. Dere husker kanskje han lille søte gutten som sa: "I love you, don't!" til meg? Han som springer rundt omkring og lekesloss hele tiden. Uansett, han hadde fått seg en ny yndlingssang og det første han sa til meg da han kom opp på rommet mitt var: "Hanna, kan du sette på den spanske sangen?" Først tenkte jeg. "Den spanske sangen.. Hvilken sang er det?" Men så slo det meg at det måtte jo være danza kuduro, og da jeg skrudde på sangen hoppet han i taket av glede! "Hanna, du måå sette på sånn film også. Sånn you-tu-greie." Selvfølgelig fikk han viljen sin, så da ble det youtube og danza kuduro på full styrke. Resultatet av dette måtte jeg bare fange på film. Søtere enn dette blir det ikke!

Såå, hva syns dere!?

Buenas dias!

God morgen sweeties!

Nå skal jeg og Jenny stå opp for å spise frokost. Om ikke så lenge kommer en liten morsom film av Herbjørn. Jeg ler i alle fall så jeg får vondt i magen! Etter frokost skal jeg lese på konsultasjonen og kanskje dra på tyttebærtur. Vi får se hva det blir til!

Ønsker alle sammen en fin lørdagsmorgen!

Sneak peek!

Nå (les: noen timer siden) har jeg nettopp filmet ferdig sminkevideoen jeg har lovet dere at jeg skulle gjøre. Tema ble hverdagssminke, og jeg tror det ble ganske bra. Her er i alle fall en liten sneak peak på resultatet.

Skal sette meg ned å redigere filmen nå, men med tanke på at vi får besøk av verdens beste tremenninger om en liten time, vet jeg ikke hvor mye jeg rekker! Filmen skal i alle fall komme i løpet av helga. Og jeg skal begynne å svare på spørsmålsrunden. Ikke så enkelt å rekke alt når man har medisinstudiet og et sosialt liv å ta vare på.

Anyways, er dere spent på videoresultatet?

Extensions!

Det er nesten litt gøy å tenke på at håret kan gå fra å være sånn:...til å bli sånn på bare 2 timer!Da har man en god frisør som gjør jobben. Det er i alle fall sikkert. Anita er så hyggelig. Var kjempesnilt av henne å ta seg tid til å sette på meg hår. Dere skjønner, jeg fikk en pakke med keratinfester gratis fra frisøren min i USA. Fra hun jeg satt på til første gangen, ikke den siste gangen. Det ble jo helt mislykket! Uansett, med masse hår, men ingen kunnskap til å sette det på, var jeg heldig som fikk Anita til å gjøre det for meg. Nå er håret kjempetykt og fint! Kunne virkelig ikke vært mer fornøyd!

Håret jeg fikk fra frisøren min i USA kommer jeg ikke på hva heter. Men har og en pakke med hår fra Pilus i, sånn at jeg får litt forskjellige fargespill. En pakke med 25 fester fra Pilus tror jeg kostet 199 kroner. Ganske rimelig med andre ord. Lengden jeg bruker er 60 centimeter og så har vi klippet av de slitte tuppene så håret ser friskt og sunt ut!

Hva syns dere?

Happy!

Den siste timen har jeg brukt på å snakke på skype med en god kompis fra California! Da jeg lukket øynene var det nesten som jeg satt på rommet mitt i Albany! Vi snakket om alt mellom himmel og jord, og planla en stor reise i Oktober! Jeg håper inderlig at det blir noe av reisen! Da skal jeg love dere at jeg blir den lykkeligste jenta på jorda!Klarer dere å gjette hvor jeg skal reise?

Hår update!

Nå er jeg hjemme hos Anita for å bli fin på håret igjen. Vi har kommet litt over halvveis i prosessen og jeg kjenner at håret er tykt og godt! Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Viser dere bilder senere i kveld!

og vips så var den min!Jeg vet jeg ikke trenger enda en kjole, eller et annet klesplagg for den sags skyld. Men når fristelsen blir for stor, så klarer jeg ikke å styre meg. En liten fugl hvisket meg i øret at de hadde fått inn Jones & Jones-kjolen jeg kjøpte i sommer i fargen svart, og da kunne jeg ikke dy meg! Den er så fin, så jeg gleder meg skikkelig til denne dumper ned i postkassa mi neste uke!

Shiit, Nelly har fjernet bildet av kjolen. Virker nesten som den ble utsolgt på minuttet! Det står i alle fall nå, 5 minutter etter at jeg kjøpte kjolen, at produktet er utgått. Her går det unna med nettshoppingen skjønner jeg! Jeg er bare sjeleglad for at jeg klarte å kapre meg én!

Dere skal få se masse nye bilder av den nye kjolen, når den kommer neste uke. Kjenner at jeg gleder meg litt allerede. Kjolegal, sa du?

Flere enn meg som liker Jones & Jones utrolig godt?

Mens du tenker koffert...

Og inne i denne lille beholderen finner man den her:Dere skjønner vi fikk "godtepose" på skolen i dag, og inne i den fantes det en svart liten beholder. Syns slagordet var ganske fancy, så da måtte det nesten havne på bloggen. Dessuten er det jo faktisk veldig viktig å være sikker!
Uansett, tilbake til godteposen. Der fantes det mye annet snadder. De hadde fylt den opp med smash, kinder bueno, tyggegummi, nøtteblanding og wasa knekkebrød. De hadde også mer praktiske saker som reisetannkrem, antibacservietter, linjal og intimvask. Et ganske variert innhold med andre ord. Uansett, veldig sweet å få alt dette gratis. Jeg skal i alle fall kose meg med sjokolade i kveld!Ellers har jeg hatt en ganske lang skoledag i dag. Kjempegøy på slutten når vi hadde F-lab og lærte nevrologiske undersøkelser. Har blant annet lært meg å teste reflekser, bevegelighet i skulder, arm, hofte og kne og ulike tester for å teste sansene våre. Så om noen har lyst til å være forsøkskanin når jeg skal lære meg disse undersøkelsene grundig, er det bare å skrike ut! Var veldig gøy når vi skulle stikke hverandre med sikretsnål eller stryke forsiktig med en bomullsdott!

Har dere hatt en fin dag sålangt?

Dagens antrekk!

Hvorfor ikke slå til med et dagens antrekk, nå som jeg har fått meg kamerastativ som kan ta bilde av meg?

Kjole // fått av Annette, Skinnjakke // Guess, smykke // Calvin Klein, Klokke // Storm, Strømebukse // Gina Tricot og sko // Saks Fifth Avenue.

Hva syns dere?

Bummer!

Nå har jeg nettopp kommet hjem, og Ben dratt tilbake til hvor enn han skulle. Etter å ha gått litt rundt i Trondheim endte vi opp på Choco Boco. Det var kjempehyggelig, og praten gikk i et fra start til slutt. Litt flaut i begynnelsen da jeg skulle sette meg inn i bilen. Jeg durer i vei og tenker å sette meg inn på høyre side. Plutselig hører jeg. "Come here mate, you have to go on the other side". Jeg syns dette var veldig merkelig. Tenkte at døren på høyre side ikke fungerte og at jeg måtte klatre over setet for å sette meg inn i bilen. Det var ikke før jeg hørte "What are you doing mate" før jeg skjønte hva jeg drev med. Der prøvde jeg å krype over, før jeg forstod at dette var en bil fra Australia og i Australia har de førersiden og rattet på motsatt side!! Hahah, flauere enn det går det ikke an å bli! Jaja, vi fikk oss i alle fall en god latter.

Ellers var jeg helt fortvilet over at barna i Australia har sommerferie fra midten av desember og til begynnelsen av februar. Det vil si at de mister juleferien fordi den går inn sommerferien! Hørt noe så uvant? Ben kunne også fortelle meg at deres julenisse hang på stranden med kenguruer og surfet. Det er så rart å tenke på hvor forskjellig verden kan være. Tenkt det at han bor helt på den andre siden av jorden. Crazyness!
Noen som har vært i Australia før?

English again!

Nå blir jeg snart hentet for jeg skal på café med en bekjent fra Australia som jeg ikke har sett siden jeg var på julefest på GB for mange år siden! Det er vel egentlig den eneste gangen jeg har møtt han, men vi har snakket litt fram og tilbake på facebook. I dag vil jeg altså få trent litt på engelskkunnskapene mine igjen. Begynner å bli på tide nå, for er ikke så ofte jeg snakker engelsk. Det eneste blir vel når jeg snakker med London eller Lotus Elise på skype. (Når jeg tenker meg om er det vel egentlig ganske ofte) Haha, uansett. Håper jeg forstår den australske aksenten da, jeg er jo vant til britisk og amerikansk! Men regner med det blir null stress. Da jeg og Annette var i Las Vegas i mai var vi omringet av folk fra Australia, og da fikk jeg høre mye rart!


Drar dere ofte på café? (Jeg drar nesten aldri! Så må innrømme at jeg har fint lite peiling på cafeplasser i Trondheim! Haha, dette skal bli interesssant dere.)

Akkurat nå..

...så har jeg veldig lyst til å gjøre dette!

Men i stedet for sitter jeg og leser om lillehjernens funksjoner! Hmm, kanskje like så greit når jeg tenker meg om. Den eneste aktuelle kosepartneren bor jo så lang unna uansett.

Hva vil dere gjøre akkurat nå?

Nå er alt klart for videoblogg!

Etter dagens disseksjon om hjernen dro jeg inn til sentrum for å kjøpe meg kamerastativ. Tenkte det var en god investering for en blogger som bor alene. (Les: ingen til å ta bilder av meg!) Nå blir det i alle fall litt enklere å ta bilder til bloggen og enda enklere å filme svarene til spørsmålsrunden. Pluss at jeg tenkte å lage en liten sminkevideo til, siden så mange har spurt etter det. Tenkte å filme sminkeprosessen en vanlig morgen foran speilet i gangen. Yndlingsplassen i hele leiligheta, eller i alle fall der jeg bruker mest tid.Regner med videoene kommer i slutten av uka. Må først sette på nye extensions hos Anita, og dra hjem til Orkanger for å redigere filmene. Pappa sitt redigeringsprogram er mye bedre enn iMovie på Macen.

Bruker dere stativ når dere tar bilder?

Travel with Biotherm

Siden jeg brukte første halvdel av dette året på å reise, og fordi jeg forhåpentligvis skal reise litt i høst også, ble jeg tilbudt om jeg ikke ville teste en reisekrem fra Biotherm, Biotherm Travel Recharge. Når man er ute å reiser mye med fly får man ofte tørr hud, så hensikten med kremen er å gi tilbake litt av den fuktigheten man mister. Man skal bruke kremen før reisen, under reisen og etter reisen. Siden jeg vanligvis har ansiktet dekket med sminke, prøvde jeg den ikke under reisen. Foundation og pudder blandet med fuktighetskrem er virkelig ikke en god kombinasjon (i alle fall ikke når kremen kommer etter foundation). Men jeg prøvde fuktighetskremen før og etter flyturen, og tenkte jeg skulle dele min mening med dere.Det er positivt at kremen er i en liten beholder slik at den er enkel å ta med seg ut på reise. Dessuten lukter den veldig godt, slik at man får lyst til å påføre kremen. Jeg følte at kremen ga fuktighet til ansiktet slik som den lovet, men da jeg påførte den ble jeg litt rødflammet og varm i kinnene. Dette gikk over etter omtrent 10 minutt. Om jeg kommer til å bruke den videre eller ikke vil tiden vise. Huden ble i alle fall myk og god etter flyreisen.


Flere som har prøvd Biotherm Travel Recharge?

Nå må det virkelig ta slutt!

Hva er egentlig årsaken til at dette skjer? Hvem gidder å lage en fake profil av en annen person, for og deretter late som det er man selv. Legge ut bilder og fra ferien din, men så har man bare stjelt bilder fra ferien min. What's the point? Det er bare barnslig og en tragisk ting å gjøre! 

Det rareste med hele den fake profilen av meg er at vedkommene har oversatt blogginnleggene mine fra norsk til engelsk og skrevet under bilde. Er det en eller annen form for å gjøre narr av bloggen min? Eller hva er egentlig greia? Vedkommene er blitt raportert til facebook, så regner med profilen blir fjernet i løpet av de neste timene.

Akkurat nå er jeg så full av følelser etter helgen i Stavanger at jeg egentlig ikke har plass til å bry meg. Skulle gjerne delt med dere akkurat hvordan jeg føler det innvendig nå, men jeg kan dessverre ikke. Det var så mye enklere når jeg bodde i USA og ingen forstod hva jeg blogget om. Nå må jeg tenke over hver minste detalj, så ingen føler seg utsatt. Jeg får ta til takke med bestevenn, og en episode gossip girl. Da ordner vel alt seg.

Noen som skjønner hvorfor folk gidder å gjøre sånt?

stress!

Dagen i dag har gått i et fra jeg stod opp og fram til nå. Det er ikke før nå, når jeg sitter i flysetet mitt på vei til Trondheim at jeg kan slappe en smule av. Mye av grunnen til at jeg stresser er fordi Stavanger bestemte seg for å ha en bilfri dag i dag. De kunne virkelig ikke valgt en dårligere dag. vi skulle rekke å innom huset til farmor, levere film og besøke farmor på sykehuset. Men det var ingen enkel oppgave når motorveien var stengt og det var kø over alt! Samtidlig skulle vi rekke å spise middag med moren til Daniel klokken 2! Det var forresten superkjekt! Hun er såå hyggelig ♥ Kan fortelle mer om helgen senere. Nå må jeg skru av mobilen for vi er ready for take off!

Ønsk meg god tur?

Flaue ting man gjør i søvne..

I det siste har jeg tenkt på en del flaue ting man kan gjøre når man sover. Til vanlig vil jeg prøve å framstille meg selv på best mulig måte, men når jeg sover har jeg ingen kontroll over hva jeg gjør! For alt jeg vet kan jeg snorke som en isbjørn eller lage små rykninger uten og helt ville det. Tenkte je skulle lage en liten liste over flaue ting jeg kanskje, eller kanskje ikke utfører i søvne.

Tenkte listen skulle begynne med snorking. En irriterende ting som helt klart kan ødelegge nattesøvnen, og da tenker jeg for dem som må ligge å høre på. Uansett, jeg har gått gjennom livet mitt og fått hørt at jeg aldri lager en eneste lyd når jeg sover. Ligger helt i ro på en plass, og der blir jeg til jeg våkner neste dag. Så drar Annette og jeg til Vegas, og tror dere ikke en av fyrene vi var på middag med anklaget meg for å snorke. Jeg husker jeg ble skikkelig flau, og sur for at han fyren i det hele tatt tok det opp. Om det var meg, eller noen andre som var synderen, får jeg vel aldri vite. Kanskje like så greit når jeg tenker meg om!

Neste punkt på lista er små rykninger. Dere vet, når man er i ferd med å falle inn i drømmeland og så plutselig kjenner man armen eller foten rykke skikkelig til helt ut av det blå. Vet ikke om det er vanlig, men det hender ofte jeg kjenner kroppen bevege seg fritt i søvne. Er man alene er det vel greit, men er man så heldig som meg så klarer man å slå til den man ligger ved siden av i magen. Haha, ikke akkurat mitt beste øyeblikk!Å snakke i søvne kan jeg selv ikke huske at jeg har gjort, men i følge Oda har jeg sagt ganske mye rart når jeg har falt inn i drømmeland. Kan tenke meg det er en god latter for dem som ligger og hører på, men å få høre dagen der på at du har uttalt deg om alt mulig rart mens du sov, er ikke spesielt gøy.En annen ting som er sykt flaut å gjøre i søvne er å sove med åpen munn! Gudene vet hvor mange ganger jeg har ledd av personer som sitter sovende på flyet med munnen vid åpen. Det er nesten så det er fristende å putte noe oppi der, men bare nesten. Om jeg sover med åpen munn selv eller ikke, vet jeg ikke. Men jeg velger å tro at munnen min er lukket og at jeg ser supersøt ut. Noe annet ville bare vært sykt flaut.

Det siste punktet på listen er sikling. Og dette punktet vet jeg faktisk at jeg er guilty i å utføre. Av en eller annen rar grunn liker jeg å søve på det varme badegulvet vårt hjemme, og da har det hendt at jeg har våknet opp med sikkel i munnviken. Det er forsåvidt greit. Det som er flaut var den gangen jeg sovnet på skulderen til en fyr og når jeg våknet var det sikkel over hele han. Haha, ble aldri en date nummer 2 for å si det sånn. Jaja, alle sammen har vi vel små mangler her og der. Min er at jeg sikler i søvne, og nå vet "hele" Norge det. You gotta love blogging!

Gjør dere noen av disse tingene i søvne?
Noen flaue sovehistorier å dele med meg?

Champagne i kjøkkenglass!

Meen, det smaker like godt kan jeg fortelle dere! Eller, godt og godt. Etter min mening smaker ikke alkohol noe særlig godt. Drikker det vel mest for moro skyld. Men etter alle forelesningene vi har hatt om hjernen, så burde jeg vel kanskje ikke drikke det. Lærte at etanol trenger lettere gjennom blod-hjerne-barrieren enn vann, og det kan umulig være bra.Bildet er fra da jeg var hos Annette i Oslo i januar. Gidder ikke å ta noe bilde nå. Er hjemme hos Daniel og føler ikke for å tvinge han til å ta bilde av meg. Men hvem vet. Kanskje etter et par glass med champagne blir det andre boller. Nå skal jeg i alle fall kose meg resten av kvelden, og det håper jeg dere gjør også!

Hva er fredagsplanene deres?

Dagens agenda.

Det er så ensomt når man blir forlatt i sengen fordi den andre personen må dra på jobb. Jeg stemmer for å melde inn en sykedag, og bruke resten av dagen på å kose, men ingen stemmer for det jeg stemmer for. If you know what I mean. Uansett, så her er jeg ensom og alene i sengen og bare venter på at noe skal skje.

Jeg har fritid fram til klokken 5 så i løpet av de 7 neste timene må jeg finne på noe fornuftig å gjøre. Jeg kan stå opp å begynne å lese på hjernens anatomi. Har disseksjon på mandag, så det er nok ganske greit om jeg er en smule forbredt. Ellers så kan jeg dra å besøke farmor. Hun har hatt et lite hjerteinfarkt, som ikke var hjerteinfarkt alikevel (takk og lov), og skal nå være på sykehjem fram til tirsdag. Derfor burde jeg være flink barnebarn å dra å besøke henne. (Brukte hele ettermiddagen min der i går, hvis noen lurte). Ellers så vet jeg at det er en bloggleser som har lyst til å møte meg i Stavanger. Men da verken hun eller jeg er kjent i byen, lurer jeg litt på hvordan det skal gå.

Det er mange muligheter å velge mellom, men jeg vet ikke hva jeg skal velge. Kanskje jeg bare skal ligge i sengen å begynne å svare på spørsmålene til spørsmålsrunden jeg hadde. Eller så burde jeg svare på de 32 ubesvarte mailene jeg har. Noen har ligger der ubesvart i over en måned. Huff, noen ganger er jeg sykt dårlig på å svare. Bank i bordet, og gi meg ris på rumpa! Jeg fortjener virkelig ikke noe annet. Haha!


Hva syns dere jeg skal gjøre? Svare på spørsmål, lese til disseksjon, møte blogglesere fra Stavanger eller besøke farmor?

I'm back!

Jeg vet jeg har savnet Stavanger, og jeg tror Stavanger har savnet meg også! Det er derfor jeg nå er tilbake i byen. Jeg skal være her fram til søndagskveld og bare kose meg. Nå skal jeg og "kameraten min" som farmor så fint kaller han slappe av med pizza og red riding hood. Det blir tredje gang jeg ser den, men regner med den er like bra nå som den var på kino i USA i vår. Nå må jeg nesten avslutte blogginnlegget for jeg har en "kamerat" som begynner å bli litt utolmodig. Han har mye heller lyst på pizza og øl (og forhåpentligvis litt kos), enn at jeg skal drive med denne bloggingen.

Hva skal dere i kveld?
Sett red riding hood?

Drømmekonkurranse!

IsaDora har en konkurranse hvor man kan vinne en langweekend tur til New York for to personer (inkludert 10.000 kroner i lommepenger!) Kan det bli bedre? Nei, jeg tror ikke det.

Det man skal gjøre for å delta i konkurransen er å skrive et innlegg om hva det største man har opplevd er. Jeg har tenkt en god stund på dette og grublet litt fram og tilbake. I løpet av det året jeg bodde i USA opplevde jeg utrolig mye kult, så det er vanskelig å velge hva som var det beste!Men når jeg tenker meg litt om er det forresten ikke tvil hva det største jeg har opplevd er. Det var fredag 3 juni 2011, og jeg befant meg i et platestudio i Los Angeles. I begynnelsen var jeg litt smånervøs, jeg ville ikke dumme meg ut foran så mange viktige mennesker. Men etter hvert ble stemningen mye bedre, og jeg følte meg trygg nok til å tulle litt rundt. Det hele endte i alle fall med at jeg og Karen fikk lov til å være med på den nyeste plata til Lloyd, som de holdt på å gjøre ferdig i studio. Det finnes ikke ord for hvor en herlig følelse det var å stå i et profosjonelt platestudio i selveste L.A og synge på plata til en kjent musiker.

Gudene vet hvor mange følelser som slo igjennom meg den fredagsnatta, men det var mange skal jeg love dere. Denne kvelden/natten er det største jeg har opplevd i mitt 21 år lange liv, og jeg håper resten av livet blir fylt med like minneverdige opplevesler. En tur til New York hadde absolutt vært uforglemmelig, og jeg kjenner at det kribler i magen bare ved tanken på å kanskje vinne denne konkurransen. New York er helt klart en av de fineste byene i USA.isadoravinn
Skal dere delta i konkurransen?
Hva er det største dere har opplevd? 

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits