Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


august 2012

Middag på Bambus

og så får vi se hva kvelden bringer videre. En ting er i alle fall sikkert og det er at Spania fucker opp med døgnrytmen min. Spiser middag klokken 11 om kvelden, står opp alt for seint og legger meg enda seinere. Hehe, men det er bare ferie noen få dager i året så det går vel bra. Det blåser en liten storm ute i kveld så jeg satser på hestehale og heavy makeup. Slipper jeg i alle fall sauehår opp og i mente. Kjolen er fra Jones & Jones og skoene fra Lundberg.
We're off to the beach!

Annette og Tor Erik er på shopping, mens Daniel og jeg har alenetid i leiligheta. Superkos! Nå sitter vi på verandaen og spiser ostesmørbrød og sipper på en mojitos. Snart skal vi ta med oss dobbelmadrassen og slikke litt sol i havet. Ah, en herlig start på uka!

Ha en fin mandag alle sammen! ♥

The happy days!

Til tross for at jeg krysset fingrene i går så klarte man ikke å unngå noen humper i veien helt i veis endes. Jeg tror jeg har fått konstantert at man ikke drar på kjæresteferie på en plass man kjenner litt for godt fra før. (Note to myself). Så når høstferien kommer så tror jeg at jeg og D må stikke av til et ukjent paradis. Hehe, men til tross for litt humper så hadde vi det veldig gøy i sted. I alle fall jeg. Det som ikke er gøy er å legge seg så alt for sent. Hvorfor har spanjolene gjort det slik at livet ikke begynner før klokken 3-4 om natten? Det er jo da jeg bruker å gå hjem å legge meg når jeg er i Trondheim. Jaja, festing er so yesterday. Vil mye heller vise bilder fra badeland som vi var på. Det var også gøøy. Sklier, kosing i jaccuzien og holde hender mens man soler seg. Aah, love love love ♥Daniel er jo relativt flink i golf, så man kan tro han ble glad når jeg godtok utfordringen hans med å spille minigolf mot han. Jeg visste at jeg ikke hadde sjangs i havet til å vinne, men jeg måtte jo prøve meg alikevel. Daniel hadde lovet meg 100 euro for hvert slag jeg eventuelt slo han med så jeg hadde ingenting å tape. Da jeg faktisk klarte en hoal in one hadde jeg motet oppe, men så rotet jeg det til med å bruke 8 slag på en bane og da var det gjort. Det hele endte i at jeg måtte betale Daniel 1 euro og 40 cents siden han skulle få 10 cents for hvert slag han slo meg med! Hehe, koselig var det uansett!Badelandet vi var i het Aquopolis og ligger i Torrevieja. De hadde en del kule sklier og jeg er ganske så stolt av meg selv for at jeg pushet på intimgrensene. Hyling på høyt nivå og kiling i magen når vi tok den ene der. Og vann i både ører og nese. Jeg så ut som et troll etterpå! Haha. Annette og Tor Erik ble de som lekte seg mest da. Daniel og jeg lå for det meste og solte oss hvis ikke vi hadde funnet oss en ""stille" plass i boblebadet.Har dere vært i badeland i sommer?

Ready to have some fun!

Sorry for sen oppdatering, men vi kom hjem sent fra badeland og så var det å hoppe rett i dusjen for å vaske av seg kloren med enda mer klor og pynte ansiktet med sminke før bartender Daniel satte det hele i gang. Nå venter vi bare på at Annette skal bli ferdig med å fikse seg og så skal vi ta en tur innom Zoco for å se om Spania kan lage noe liv. Jeg krysser bare fingrene for at denne kvelden kan bli dramafri og det går fint at jeg har på meg en mine kjole fra hotmiamystyles. Navnet sier sitt, men har ikke fått brukt den før, så følte det var på sin plass!

Woop, woop!

Off to badeland!

Iih, tror dette kommer til å bli en magisk dag! Haha, fire kids i badeland, det kan aldri så feil! 

Nå hører jeg de roper på meg så jeg måå dra! Ha en fin lørdag da alle sammen!

Fanget i min egen seng

Daniel er så søt når han sover, spesielt når han legger igjen en sikkelflekk på overarmen min! Men jeg vil ikke vekke han, så da må jeg nesten ligge her til Annette og Tor Erik kommer tilbake fra butikken og jeg må stå opp for å låse opp døren. Vi skal lage oss taco ikveld og ha filmkveld! Tror det kommer til å bli superkos!

Er han ikke søt?

Some love and tender caring!

That's what I need today after last nights adventure! Huff a meg jeg er så sliten. Haha, men det er vel min egen feil. Sånn går det når man ikke legger seg før klokken 7 om morgenen. Drama ble det også i løpet av natten. Men sånn går det vel når to blondiner tar med seg kjærestene sine ut i Spania. Det har i alle fall ordnet seg nå, so no need to worry. Vi hadde det i alle fall gøy, og det må vel telle for noe? Nå skal jeg ut å legge meg alene ved havkanten. Daniel har syklet for å kjøpe seg pizza og de andre har tatt siesta på soverommet. Haha, for en dag!
The big suprise!

Ah, det er så gøy å overraske noen. Spesielt når de ikke hadde en anelse om hva som foregikk. Jeg ringte Daniel da han og Tor Erik var på flyplassen og forsikret han om at jeg og Annette ventet hjemme i leiligheten når de kom og at vi nå lå på stranden og solte oss. I stedet for sto vi nyforelska på flyplassen med hvert vårt navneskilt og ventet på at kjærestene våre skulle komme ut døren any minute. Jeg husker hjertet dunket og magen kilte hver gang den skyvedøren gikk opp. Tenk om det var de som kom igjennom. Hva ville de tenke når vi stod der med navneskilt og kjærlighet på pinne og klar til å overfalle dem foran hele flyplassen. Hehe, hvordan det gikk kan du se under her. Bloggeren i meg kunne ikke unngå å filme det hele!


 

Var det ikke koselig gjort?

The boyfriends have arrived!

Gjett om vi skal kose oss i kveld da. Vi har planlagt å dra ut å spise og deretter har guttene planer om å drikke seg full! Tror jeg i alle fall. Vi får se om de ikke sovner på senga før vi kommer så langt. De har jo faktisk reist siden klokka 6 i dag morrest. Uansett, så kommer dette til å bli en heerlig uke!

Off to do some surprising

Wish me luck!

Peachy beachy!


// Kjole her og sko her.


// Elsker at skoene mine glitrer herifra og til månen!


// Bestevenn iført topp fra h&M, skjørt fra Zara og sko fra Nelly

Kommer en update om hva vi har funnet på for noe spennende senere. Må bare redigere litt de tusen bildene vi har tatt først.

Hva syns dere om antrekkene?

Bildedryss

Har tatt så mange bilder de 6 dagene jeg har vært i La Manga (enn at jeg har vært her i 6 dager allerede), så tenkte jeg kunne samle de sammen og vise dere. Er ikke bestandig jeg rekker og blogge, før det har skjedd noe nytt og spennende jeg vil blogge om. hehe, og det er heller ikke så enkelt når jeg vil skynde meg ut i sola med Annette og Oda. Sitter som regel og tripper og dør innvendig for at bildeopplasteren er så treg. Nå er det "heldigvis" overskyet ut, så jeg kan blogge med god samvittighet. Annette og jeg skal ut å fikse noen erender til i morgen. Kan ikke si så mye mer, men tror det blir ganske så bra.


// Fra den første kvelden ute. Jeg prøver å se fabulous ut med potetgullet, mens folk jogger forbi og svetter som noen galinger. Haha, gjett om jeg følte meg sunn og fresh da.


// Obligatorisk pose ved palmen, mens vi var på vei til den mexikanske restauranten i Tomas Maestre.


// Strike a pose, while walking. Herlige sydenlandskap.


// Av og til må man ty til speilbilde på bade, når ingen andre vil ta bilde av antrekket. Jeg er helt obsessed av hvitt og gull!


// Smiil, for man er på Zoco!


// Nydelig utsikt er det også der.


// Skal ikke klage på utsikten fra leiligheten.


// Middag på Escuela de Pieter


// Bestevenn iført kjole fra Forever Unique (Nelly) og sko fra Gucci


// bestevenn ♥


// Helt til slutt en update på brunfargen! Hehe, *skryyte*

Ser det ikke herlig ut?

Kveldens look!


Kjole fra Zara, sko herfra og accessories fra Gina Tricot.

Vi har nettopp kommet hjem fra en bedre middag på Escuela de Pieter. De har utrolig god mat der og utsikten og lokalene er så romantiske. Gleder meg til å ta med meg kjæresten min dit. Kiler i magen bare jeg tenker på det. Ellers skal vi bare ha en rolig kveld i dag. Til tross for at vi sto foran speilet i to timer og dollet oss opp. Nesten så det er synd å vaske av seg sminken etter alt det streve. Tok mange fine bilder i kveld da, så det var nok verdt det. I morgen er det tidlig opp å jobbe videre med brunfargen, men først litt kvalitetstid sammen med bestevenn før vi legger oss!

Skjer det noe spennende hjemme i Norge?

Blått hav så langt du ser

Prøver absolutt ikke å gjøre dere sjalu altsåå. Fant bare ut at internettet rekker helt ned på stranda også, så da kunne jeg vise dere den fine utsikten jeg har for øyeblikket! Vannet er så varmt og herlig, kunne nesten vært her for bestandig! Krasjet forøvrig med en gutt på bademadrass i sted. Haha, superpinlig. Han holdt seg i alle fall langt unna meg etter det! Nå gleder jeg meg bare til Daniel kommer på onsdag, så kan jeg krasje i vannet med han i stedet. Og, jeg er trenger virkelig litt kjærestekos nå. Ser så mange kjærestepar her at jeg får vondt i magen. Haha, liker ikke å se andre kysse, når jeg ikke får kysse selv.

Håper jeg har blitt brunere enn Daniel. Hater at han er sjokolade og jeg er melk. Hehe, men ser i alle fall ut som jeg har kommet godt på vei.

Shameless!

Gårsdagen festligheter var utrolig gøy, til tross for at jeg våknet opp med gnagsår til tusen og en stemme som ikke fungerer. Den har forresten ikke blitt noe bedre til de som lurer. Pappa ga meg snakkeforbud, slik at jeg skulle spare det lille jeg hadde igjen. Men jeg klarte selvfølgelig ikke å holde det. Jeg og Annette har paplret ivei om alt som skjedde i går så stemmen min fikk skikkelig gjennomgå. Annette fikk en rar fyr fra Tyskland slash Russland (jeg fikk aldri helt med meg det) etter seg og hun ble bokstavlig talt aldri kvitt han. Haha, det var faktisk ganske gøy for oss som så på. Han fulgte etter henne som en liten puppy. Selv hadde jeg hyle-renunion med alle de spanske vennene mine som jeg ikke hadde sett på et år, mens Oda var best buddy med Daniel. Hehe, alt i alt en meget koselig kveld.


// Kjole fra nelly og sko her. 

 


// Haha, jeg er helt i hundre med disse slengkyssene.


// Må bare avslutte med "gravid"-bilde av meg. Hehe, det var litt kult.

Snakkeforbud!

Oh my gosh. Jeg har ikke stemme. Har ikke anelse om hva som har skjedd (eller, jeg har vel en liten peling). Husker jeg syns det var så kult i går kveld når stemmen min var hes og sexy, men i dag not so fun! Tror jeg sikkert sa til Daniel Fernandez tusen ganger at han måtte høre på hvor kul stemmen min var og han bare "jada, Hanna. Den var flott den". Haha, ikkje braa. Noe som derimot var bra var kvelden i går. Har ikke hatt det så gøy på lenge. Men det får jeg fortelle om senere. Nå må vi virkelig komme oss ut i sola. Klokken er 3 og vi sitter fortsatt inne. Ikke at det gjør så mye med tanke på at jeg fortsatt er litt solbrent fra i går, men regner med Annette vil ut å få litt Spaniavarme på kroppen. Så derfor avslutter jeg med et filmbevis på stemmen min og en sminkeløs meg. Det er i alle fall et sjelden syn på bloggen. Har vel aldri postet noe sminkeløst før, men en gang må vel være den første. Kvaliteten er litt crappy da. Vet ikke helt hva som skjedde med photoboot.

Legger med outfiten fra i går for å kompensere for den sminkeløse filmen! Glitter og glam stod i alle fall på menyen!

Syns dere stemmen min var kul eller?

Rød og fin (på vin)

Huffameg! Tiden har gått sykt fort. Syns ikke det er lenge siden jeg sist var innom her og blogget noen ord og skulle ut å sole meg enda mer. Noe som forøvrig var kjempedumt for nå er både Oda og jeg røde som tomater på ryggen. Blæ, og dette er til tross for solfaktor 50. Solen tar virkelig mye her nede. Anywho, etter solingen måtte vi inn å rydde før Annette kom slik at det så ut som Oda og jeg har det strøkent hele tiden. (Vi har det ryddig altså, mamma. No worries). Og nå skal vi snart lage oss noen drinks før vi drar ut og sjekker livet. Først må bare de andre to bli fornøyd med det de har på seg. Annette har prøvd hele klesskapet sitt, og Oda skifter fram og tilbake mellom to kjoler. Haha, det skal ikke være enkelt å være jente. Selv har jeg på meg en hvit kjole fra nelly. Sist gang jeg brukte den så endte jeg på en snurr, så håper at det ender mye bedre denne gangen!

Ha en fortreffelig lørdagskveld!

Yesterdays look!

Er bare inne en liten tur for å ta pause fra sola og legge et nytt krem med solkrem. Samt fylle opp magen med varme baguetter og ost. Yummie. Snart skal jeg gå ut til Oda igjen. Kan ikke la henne få mer sol på kroppen enn meg. (brunhetskonkurranse for the win). Uansett, vi klarte merkelig nok å stå opp ganske tidlig i dag til tross for at vi var ute til langt på natt i går. Så hele formiddagen har blitt brukt på en bademadrass på sjøen og snakket om alt som skjedde i går. Ikke at det var så mye, men litt drama rama var det nok. Legger ut flere bilder fra i går når jeg kommer inn igjen. Ikveld kommer Annette også. Det blir utrolig koselig.

Hele antrekket er fra Zara nesten. Bortsett fra skoene som er fra Guess og veska Louis Vuitton. Skal love dere at det var varmt i alle fall. Luftfuktighet på 85 % er ikke å anbefale!

Hva syns dere?

Dette blir bare krøllDa har vi nettopp startet å gjøre oss klar til kveldens festligheter! Vi vet ikke helt hva vi skal gjøre i kveld, men jeg er sikker på at La Manga vil by på noe spennende. Først må vi komme oss ut på butikken for å kjøpe inn blandevann og middag! Man kan jo ikke drikke på tom mage vet dere! 
Håret er krøllet og humøret er på topp! Fant ut at glatt hår går ikke med denne luftfuktigheten, så da må man satse på å være krøllefiin! Vi skulle egentlig møte Danni-boy, men han skulle visst på en "party-boat", så det får vi ta igjen i morgen når Annette kommer. 
Nå skal jeg hoppe ut av slaske-outfiten og komme meg inn i en kjole. Så vi skrives senere! 

Hva skal dere i kveld? 

My view right now!

Jeg tok opp telefonen min for å høre på musikk, og så finner jeg ut at jeg har internett her ute jeg ligger. Vi la oss rett under leiligheta og det trådløse nettet rekker helt ned hit! Iih, lovely! Da slipper jeg å gå opp for å blogge og kan ligge her og late meg på bassengkanten istedet. Er til opplysning ekstremt varmt så tror jeg kommer til å få hetesjokk snart. Må nok joine alle de hylende barna og kjøle meg ned i barnebassenget! Hehe, eventuelt blåse opp en madras å legge meg ute på sjøen. Vi får se..

so much for priority

Jeg tenkte å være søt å ringe Daniel for en skypedate i natten, mens han heller foretrekker å spille playstation selv om han ikke har sett dama si på en liten uke. For en prioritering! Haha, men jeg må vel bare venne meg til det at skytespill og fotball er noe de ikke kan leve uten. Får han i alle fall i bakgrunnen da, selv om han ikke sier så mye. Prøvde meg på en liten small talk i sted, men da fikk jeg bare kjeft for at jeg gjorde han ukonsentrert. Han skal vel ta igjen for all spillingen han gikk av i sommer mens jeg bodde der.


// Se på han da. Tøffingen!

Nå tror jeg at jeg må si godnatt til både Daniel og dere. Kjenner at det tok på å stå opp så tidlig i morrest. Skal bli godt å få en god natts søvn for en gangs skyld.

Såå, nattinatt 

As beautiful as you!

Hei dere! I dag var det rett opp og legge seg ut på en solseng ved bassengkanten. Jeg er litt tett i nesa, dessverre, så får ikke gjort stort annet enn å ligge der som et slagt og prøve å gjøre kroppen brunere. Hehe, its a hard life. Tenkte uansett at jeg skulle få gjort noe fornuftig så jeg tar opp histologiboka mi for å begynne å forbrede meg litt til høsten. Når jeg ligger der og leser om bein og ossifikasjon kommer badevakten bort for å slå av en liten prat. Først blir jeg litt fortumlet, og så spør han hva jeg leser på. Jeg prøver å forklare at jeg leser om bein, men tror ikke han skjønte hva jeg sa. Bestemmer meg derfor for å vise han tegningen i boka for å gjøre det lettere og da sier han bare. "Wow, that was beautiful. It is as beautiful as you!" Jeg viste ikke om jeg skulle le eller gråte. Haha, for et kompliment da. Jeg er like fin som en rørknokkel. Den skal jeg leve lenge på.

Etter litt snikksnakk om studier og bosted kommer det spørsmålet som bestandig er litt awkward i en slik situasjon. Han spør høflig om jeg har en kjæreste? Jeg må innrømme at den kom litt uventet. Han bare.. Hei! Du er pen som en rørknokkel, har du kjæreste? Hehe, jeg kunne ikke gjøre annet enn å svare ja. For jeg har jo en kjæreste. Selv om han er milevis unna i kalde Norge. Skal passe på at jeg ikke glemmer det! Haha, neida. Nå bare tuller jeg her.


// Utsikten min for dagen. Skal ikke klage.


// Badevakten i blått og gult. Lurer på om han skjønte at jeg tok en snikbilde av han. Haha!

Nå skal jeg dusje av meg saltvann og sand mellom puppa og så skal jeg og Oda gå ut å spise. Jeg er så gira på mexikansk mat, så jeg håper vi finner noe godt!

Håper dere har en like fin torsdag som meg ♥

Finally here!

Ah, dette har vært en utrolig laang dag. Jeg stod opp klokken 6 og da har jeg egentlig vært på reisefot fram til klokken 7 i kveld. Forsinkelser med fly og mye trafikk gjør ikke akkurat saken noe bedre. Er utrolig herlig å være tilbake i La Manga da. Er nesten som om jeg aldri har vært borte. Det første som fikk meg til å smile var når sjåføren min. Ja, jeg hadde en fyr som stod på flyplassen og ventet med en rosa lappe med navnet mitt på. Har bestandig ønsket meg en sånn en når jeg har vært ute å reist og sett andre ha det, og nå var det endelig min tur! Hehe, uansett. Det som fikk meg til å smile var når sjåføren hele tiden sa more or less. Føler det er så typisk en Spanjol å si når han/hun skal snakke engelsk. Det andre som fikk meg til å smile var når vi kjørte forbi strekningen på motorveien som lukter nasty. Det fikk meg til å tenke på at før når Borja brukte å hente og kjøre så spurte jeg bestandig hvor den lukta kom i fra. Hver gang svarte han "ruubiisj". Jeg trodde han bablet om kaniner og fikk det for meg at det lå døde kaniner der. Det tok et år før jeg skjønte at det var søppel han prøvde å si. Haha, jeg må bare smile når jeg tenker på det!

Utsikten fra stua vår. Aah, elsker den!


// Måtte bare ta bilde!

Søsterkoos! Vi har nettopp vært ute å spist middag. Jeg skal krype under dyna fordi jeg er så utrolig trøtt! Håper at jeg våkner opp opplagt i morgen og kan bruke hele formiddagen på å sole meg!

Håper dere har det fint der hjemme ♥

Pinlig!

Hei dere! Sitter på Værnes og spiser frokost før avreise til La Manga. Kjøpte meg en sjokoladelitago for å dekke tørste behovet og åpner den for å drikke. I det ringer selvfølgelig pappa, som forresten har bursdag i dag. Gratulerer så masse med dagen! Uansett, han ringer og jeg blir distrahert. Det sitter en ung gutt like ovenfor meg som egentlig har stirret i min retning siden jeg satt med ned. Var faktisk så ille at jeg trodde jeg måtte kjenne han eller noe, siden han så rett på meg. Hehe, anywho. Pointet var at jeg åpner opp Macen enda mer, og så hører jeg et lite dunk. Bak den stod sjokkismelken min som nå fløt fint over både bord og gulv. Blææ, hater når sånt skjer. I alle fall når det ikke er papir innenfor rekkevidde og jeg ikke hadde lyst å pakke sammen sakene mine for å lete etter nærmeste toalett. I stedet for springer jeg på handicapdoet og henter en god dose dopapir som jeg så fint må tørke opp alt sølet mitt med. Hehe, jeg dør.

Ser at flyet mitt er blitt litt forsinket, men det skal vel gå bra. Vi skrives helt sikkert på flyet til La Manga siden det er free wifi om bord. Først skal jeg bruke tre timer på Gardemoen hvor jeg skal se etter ny Mulberryveske og handle inn drøssevis med sminke på taxfree'en.

Ønsk meg god tur ♥

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits