Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


august 2011

Hva skjuler seg under kjolen?

Tenkte jeg skulle begynne så smått å svare på spørsmålsrunden, og der var det et par spørsmål om hvilken type BH jeg bruker til en open-back-kjole, altså en kjole med åpen rygg. Før var det alltid et problem at BH'en snek seg fram, og det verste jeg visste var når man skulle se igjennom bildene fra 'gårsdagens fest' og BH-stroppen vistes på så og si alle bildene! Men etter jeg flyttet til USA ble jeg bestevenn med Victoria's Secret, og hun hadde løsningen på nesten alle 'problemene' mine.

De har flere typer BH'er som er laget spesielt for klesplagg med åpen rygg. De fleste festes med et klister, og BHen har faktisk en viss "levetid" (Klisteret vil forsvinne etterhvert) Jeg har en svart BH som kalles Style secret - push up bra. Og når pappa reiser til NYC i Oktober skal jeg få han til å kjøpe denne til meg. Det er en usynlighets BH som består av silikon, og den vil passe perfekt til alle kjolene mine med åpen rygg!

Jeg er ganske sikker på at de selger slike BHer i Norge også. For eksempel på Change, H&M eller Lindex.

Håper de som spurte fikk svar på det de lurte på. BHene gir forresten ikke så mye push up, så puppene blir helt klart "mindre" enn om man hadde brukt en vanlig BH. Men når man bruker en kjole med åpen rygg, er det ryggen og ikke puppene som skal være i fokus!

Flere som har noe lignende?

Louis wall!

Noen av dere ville se mer av leiligheten min, så da tenkte jeg å vise dere Louis Vuitton-veggen jeg nettopp lagde meg. Når jeg har brukt så mye penger på to vesker fortjener de å få litt heder og ære, a wall of glory, eller what ever. Kanskje litt overfladisk, men det får da bare være. Ble ganske stilig til slutt, syns jeg i alle fall. Bildet er en innrammet LV-pose og de brune skoene er fra Steve Madden.

Hva syns dere?

Tuesday night

Kvelden skulle egentlig brukes på å lese om hjernen og sentralnervesystemet, men i stedet for har jeg sett på kjoler på asos, lest blogger, ryddet litt i leiligheten, snakket i telefonen og svart på en god del mails. Alt annet enn å lese med andre ord. Regner med lysten på å lese kommer tilbake i morgen, håper i alle fall det. Hele tiden blir jeg spurt om jeg syns det er vanskelig å begynne å studere igjen etter et helt år med fri, og hver gang svarer jeg "Neida, det skal gå så fint!" Meen, i dag kjenner jeg at Californiasolen, stranda og vennene er dypt savnet.


Savner dere noe?

New shoes!

Var til frisøren i dag for å gjøre en liten touch up, og da jeg gikk forbi Bianco måtte jeg selvfølgelig forelske meg i et par svarte høststøveletter. Jeg har helt dilla på sko som går over kneet, og da butikkdamen fortalte meg at de ikke skulle ta inn over-the-knee-boots i høst/vinter, måtte jeg ha det siste paret de hadde igjen. I år var det tydeligvis knestøveletter som gjelder. Skoene er altså fra bianco og koster 1500 ,-.


Hva syns dere?

In the momentAkkurat nå frister det mye mer å sette seg på flyet til Stavanger enn å dra ned til St. Olavs for å lære om hjernen! Men, man kan ikke få det som man vil hele tiden. Det blir forresten bra at vi skal gjøre noe praksis i dag istedet for å høre om det i forelesning.

Hva skal dere akkurat nå?

Fra Lack til Liatorp

Siden jeg jobbet en del i sommer syns jeg at mitt gamle Ikeabord til 349 skulle få en liten oppdatering. Så nå har det blitt byttet ut med Liatorp til 1695! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Har allerede en TV-benk fra Liatorp, så dette sofabordet passer perfekt inn! Dessuten har jeg en svakhet for glass, så det passet meg midt i blinken at bordet har en glassplate til topp.

Sånn så det ut for 24 timer siden.....og sånn ser det ut nå!


Love ♥

Nå skal jeg bare investere i noen nye pledd og et stort speil bak sofaen, og så tror jeg at det skal bli veldig hjemmekoselig i den lille stua mi.

Hva syns dere om bordet?

Spørsmålsrunde!

Forrige uke fikk jeg et spørsmål om jeg ikke kunne sette igang en ny spørsmålsrunde, for det var så lenge siden sist. Så om du lurer på noe angående USA, hvordan det har vært å komme hjem til Norge, hvordan det går med kjærligheten eller om jeg trives som medisinstudent, er dette en gylden mulighet! Det kan også gå an å komme med ønsker til innlegg dere vil jeg skal skrive. For eksempel en ny hårvideo eller hva som helst egentlig. Bestandig gøy med kreative forslag!

Da er det bare å stille spørsmål, eller komme med ønsker!

Can you fix me up?

I det siste har det vært mye skriblerier om festing, festing og atter festing, og i dag vil dette ta slutt. Det er med blandede følelser vi går mot slutten av fadderuka 2011. Jeg er glad for at vi er ferdig med all denne festingen og at man kan få normal døgnrytme igjen, men det er selvfølgelig trist at man ikke skal dra på forspill klokken seks, og henge med kule medisinstudenter noe mer. Eller, regner med det blir flere fester etter hvert. Så trenger vel ikke å bekymre meg for sist nevnte. Fikk forresten fikset "hårkrisen" min. Måtte bruke rettetanga til å krølle resten av håret, så jeg ble seende slik ut tilslutt.

Da jeg etter mye om og men ankom der forspillet skulle være var jeg gjennombløt av alt regnet som er i Trondheim. Jeg begynner å bli mektig lei alt dette regnet, men man må vel bare venne seg til det. Uansett, på grunn av at vi var så fin og bløt, skulle jeg og Kjetil ta en sexypose foran kamera. For å vise fram hvor "sexy" vi var. Bilderesultatet ble i alle fall priceless! Haha.


Camilla og Magne(?) ville også gjøre et forsøk. I like it!

Hadde det uansett veldig gøy på forspill. Egentlig er det den beste delen av kvelden. Alle sammen er samlet på et begrenset område, og man kan bare mingle rundt omkring å prate med alle sammen. Når man senere drar ut, har man en tendens å komme bort  fra hverandre, pluss at musikken på utestedene er så høy at det nesten er umulig å ha en samtale. Dessuten får man bestemme musikken selv på forspillet, og da blir det nesten bestandig god stemning.


Lise og meg!


Mitt kjære fadderbarn Camilla og meg!

Da vi ankom samfundet var det på tide å slippe litt energi løs på dansegulvet. Er bestandig så gøy når man er så fin i formen at å danse er det morsomste man kan tenke seg å gjøre. I starten var jeg litt loner på dansegulvet, men det gjør ingenting. Man får det ikke gøyere enn det man gjør det til selv!

Var uansett en veldig fin kveld ute i Trondheim i går. Skulle bare ønsket formen i dag var en smule bedre. Regner med jeg får tilbake energien når pappa kommer på besøk for å sette opp det nye stuebordet mitt. Gleder meg sånn til litt forandring her, så dette tror jeg blir bra. Kan vise dere før og etterbilder litt senere i kveld. Nå er det flatpakker og bruksanvisninger fra Ikea som gjelder!

Hva gjorde dere i går kveld?

Hårkrise!

Åh, nå er jeg skikkelig stressa, og sur på krølltanga! Haha! Dere skjønner, jeg holder på å krølle håret til i kveld og tror dere ikke krølltanga mi gikk i oppløsning! Den bare datt sammen helt ut av det blå. Problemet er at jeg bare har krøllet halve håret, så nå ser jeg altså slik ut..

Kan ikke gå på fest med halvt krøllet og halvt bølget hår, det ser ikke riktig bra ut. Så nå må jeg finne på noe lurt. Uansett, nå betyr det at jeg må kjøpe meg en ny krølltang. Så da lurer jeg på om noen av leserne mine har et tips til en god krølltang? Setter pris på alle råd jeg kan få!

 

Last day

Da har vi kommet til den "siste" dagen i fadderuka hvis vi ser bort i fra ballet som er neste torsdag. I dag er dagen hvor første klassingene skal døpes å bli en ekte medisinstudent. Det er mange tanker, rykter og følelser knyttet til denne dagen, og det skjønner jeg godt. Selv var jeg et nervevrak av følelser for 2 år siden. Var så nervøs og spent at jeg ikke helt visste hvor jeg skulle gjøre av meg.

Hva som hender på dåpen har jeg ikke lov til å si noe om. Det eneste du kan gjøre er å bli en medisinstudent selv for å oppleve hele dagen. My lips are sealed!

I mens jeg står på en post og fryser rumpa av meg, sender jeg mamma og pappa til Ikea for å handle inn noe "småting" til leiligheta. Eller småting blir kanskje feil ord å bruke. Det er et stort glassbord som jeg vil ha foran skinn sofaen min. Et stor speil jeg vil ha bak sofaen, en hylle til badet og ei bilderamme til Louis Vuitton-veggen min. Kan vise dere hvordan det blir seende ut til slutt. Gleder meg i alle fall til litt forandring!

Hvor bruker dere å handle interiør?

Hannas rosa bloggverden!


Husker dere da jeg skrev om at jeg skulle bli intervjuet av lokalavisen der jeg bor. Nå har jeg fått scannet inn avisartikkelen slik at jeg kan legge den ut på bloggen så de som vil kan lese den. Med tanke på at det er mitt første intervju må jeg si meg ganske fornøyd. Men jeg føler ordene mine ble litt vridd/misforstått. Jeg har ikke sagt ja til å teste produkter. Det eneste jeg har blitt sponset er to iPhone 4 caser, og de ga jeg bort til dere. Ellers har jeg kjøpt alt jeg skriver om på bloggen for mine egne penger!

Artikkelen fortsetter under bildet.


Hva syns dere om intervjuet?

Suit it up!

Det er flaut å innrømme det, men de 3 siste timene har jeg brukt på å sove! Tror kroppen trengte det ganske desperat, så det var vel en bra ting. Jeg hadde en av de rareste drømmene noen gang.. Jeg drømte faktisk at en viss person skulle fri til meg. Det var ganske stressende der jeg spammet vedkommene med medlinger og ubesvarte anrop, samtidlig som jeg fikk råd av dåpsgeneralen på medisin. Plutselig var jeg med i en episode av gossip girl, og selveste Chuck Bass forfølgte meg! Pretty weird!

Fant også ut etter en god ettermiddagssøvn at jeg kanskje sendte ut litt feil signaler med den superkorte kjolen i forrige innlegg. Jeg er faktisk bare snill og grei hele dagen lang. Æresord!

Gårsdagens E-fest var en av de bedre, og det var veldig gøy å se hvor kreative de andre hadde vært med kostymene sine. Jeg mener, når du kler deg ut som engangsgrill og faktisk ligner på en, eller når man går rundt som en enhjørning hele kvelden, må man få litt creds.


Evil her self, og eventyrprinsessen! Med rosa leppestift og lipgloss vel og merke.


Elektriker, Evil, Epleblomst, Enke og Engel.


Egon Olsen og meg!


Edderkopp, Emil i Lønneberget og Elsker. Oh la la..


Verdens søteste eske!


Vi passer sammen som hånd i hanske! 


Kamilla og meg på Frakken.

For å være ærlig kjenner jeg at jeg er glad for at det bare er igjen en fest til i fadderuka. Begynner faktisk å bli lei av fest og moro. Derfor tror jeg det passet perfekt at jeg nettopp bestilte meg en tur til Stavanger neste helg! Ååh, killer i magen bare jeg tenker på det. Kan det ikke bare bli neste uke. Jeg er lei av å vente!

Hvilket kostyme likte dere best?

Bad ass!

Da jeg fant et par svarte englevinger i byen på tirsdag, bestemte jeg meg fort for å bytte ut den rene og hvite englelooken, til en mer bad ass engel. Som pappa sa: "Du kan godt kle deg ut som en sort engel Hanna, bare du ikke oppfører deg som en". I hans øyne vil jeg vel bestandig være et englebarn, med hvite vinger vel og merke. Om jeg oppførte meg eksemplarisk eller ikke, lar jeg være opp til deres egen fantasi å bestemme. Vet bare at jeg følte meg ganske b to the ad!

Kommer flere bilder, og bilder av de andre kostymene senere i kveld. Nå er jeg supertrøtt, med tanke på at jeg la meg klokken 2 i natt og måtte opp klokken 06.45 for å komme meg til forlesning. Det er hardt å være student dere!

Hva syns dere om "antrekket"?

Smakebit

I hele går gikk jeg rundt i Trondheim på leting etter dagens kostyme. Det var en langvarig og komplisert prosess skal jeg si dere. Har funnet ut at shoppingen i Trondheim er ikke noe særlig å skryte av, eller det er kanskje jeg som er så vant til å handle i USA at jeg ikke klarer å venne meg til norske klær. Finner absolutt ingenting jeg liker, og det er egentlig ganske irriterende. Uansett, fant heldigvis hovedingrediensen til kostymet som jeg skal bruke på E-festen i kveld, og tenkte å vise dere en liten smakebit!

Fant også en veldig fin ring på Gina Tricot og en nydelig gulløyenskygge på Make Up Store. Så nå er jeg virkelig klar for kvelden!

 

Klarer dere å gjette hva jeg skal være?


Back to school party!

I mine ører høres det litt jalla ut, men kvelden i går var alt annet enn jalla! Helt klart den morsomste kvelden ute så langt i fadderuka! Til tross for at jeg var mer eller mindre edru. Noe som egentlig er ganske positivt, for da husker jeg alle de små detaljene fra gårsdagen, og kan dele de med dere! Oh Yes, for sure!


(Love this picture. Soo much attidute!!)

Første del av gårsdagen begynte på Nattergalen hvor jeg satt på en av postene til pub-til-pub-runden. Kjempemorro å se alle fadderbarna iherdig prøve så godt de kunne å klare posten. Det ble en del latterfylte øyeblikk for å si det sånn. Både hos oss og fadderbarna.
// Tonje og Silje

De fleste fadderbarna var utrolig kreative når de skulle løse oppgaven, og jeg må si at jeg ofte ble imponert!

Mange hadde også laget heiarop, danser og kamprop! Og de fleste var flinke til å sanke inn smiskepoeng! Noe som jeg tror Sveinung satte veldig stor pris på..Resten av kvelden ble tilbrakt på Frakken, hvor det skjedde utrolig mye rart. Jeg møtte for eksempel på Christian igjen, dere vet, han fyren fra lørdag som jeg ville ha USA-reunion med. Det ble ikke noe av reunionen, men han kom og reddet meg fra en veldig klein situasjon og det satt jeg veldig stor pris på. Dere skjønner, jeg stod og snakket med en random fyr jeg egentlig ikke hadde så stor interesse å snakke med. I alle fall ikke da jeg fant ut at han hadde en mega buse i nesen! Jeg klarte ikke å la vær å strirre, så jeg ble ganske glad da Christian kom og "reddet" meg fra situasjonen. Huff og huff, for en fyr!

Det som derimot var superkoselig var å møte igjen alle sammen fra kull 09 (kullet jeg opprinnelig gikk i). Har aldri gitt bort så mange klemmer, smilt så mange smil og vært oppriktig glad for å se igjen noen igjen, som i går! Det var en fantastisk følelse. Spesielt gøy var det da Eivind kom springenes mot meg for og så løfte meg opp å snurre meg rundt!

Men det som helt klart var kveldens hyggeligste opplevelse var å møte Kjetil! Han kom bort til meg for å spørre om jeg ikke var Hanna Vaage, og jeg svarte spørrende ja. Han kunne fortelle meg at jeg var årsaken til at han nå studerer medisin i Trondheim, og at jeg har vært en motivasjonskraft gjennom siste del av videregående. Grunnen til dette er fordi Kjetil leste bloggen min, og alt det jeg har skrevet om medisin og NTNU. Å vite det at jeg har vært motivasjonen til noen som deretter klarte å komme inn på det studiet man ville, er en fantastisk følelse. Det at bloggen min har gjort en forskjell i et annet menneskets hverdag er så herlig å tenke på!

Som dere kanskje forstår hadde jeg en utrolig bra kveld ute i går! Håper bare resten av høsten blir like bra!

Hva motiverer dere?

Pub til pub!

For 2 år siden var jeg en usikker førsteklassing som snart skulle oppleve noe legendarisk. Jeg snakker selvfølgelig om pub til pub i fadderuka. Da var jeg sammen med 3 andre, og vi fikk et sammensveiset forhold i løpet av kvelden, bokstavligtalt. Nå skal jeg være fadder å sitte på Nattergalen. Der skal vi lage liv og røre, og en gøyal oppgave fadderbarna skal bryne seg på. Gleder meg! På kvelden blir det Back to School Party på Frakken. Da ser jeg kanskje igjen noen av dem jeg gikk i klasse med i forifjor. Det blir kos!

Kveldens antrekk er fra Guess. Både den røde kjolen og skinnjakka!


Bah, nå er jeg sent ute igjen. Vi snakkes når jeg kommer hjem i natt!

Ha en fin mandagskveld da dere! ♥

 

Lykke til!

Vil ønske alle bloggleserne mine lykke til på første skoledag i dag! Håper dere får en kjempefin og lærerrik dag! Selv om det er kjipt at sommerferien er over, er det godt å begynne med vanlig rutine igjen. Og er ikke motivasjonen på topp, tenk på hvor gøy det er å kunne lære seg noe. Altså hvor gøy det egentlig er å ha kunnskap om noe, kunne brife med det til andre, eller bare føle seg smart!Til alle dere som ikke begynner på skolen i dag: Håper dere også får en kjempefin dag, uansett om det er på jobb, hjemme eller på en gøyal ferie!

Favorite pics from Spain

Siden det er en litt regntugn søndagskveld i Trondheim, tenkte jeg å dele noen bilder fra La Manga som jeg ikke har delt med dere før. Mye grunnet at jeg rett og slett glemte La Manga-bloggingen da fadderukene plutselig startet. Har gått rundt med en følelse i magen at jeg ikke har vist nok bilder eller fortalt nok morsomme historier fra Spaniaturen, så hvorfor ikke skrive litt om det i kveld.

Etter en lang dag på stranda, er det et must å nyte de siste solstrålene på verandaen vår med utsikt over Mar Menor. Her kunne jeg tilbragt hele ettermiddagen og bare nyte varmen å titte ned på alle spanjolene som er på stranda. Helt klart favorittplassen i hele leiligheten vår!

Dette bildet får meg bestandig i så godt humør. Alle vannkrigene jeg og Oda hadde der jeg bestandig måtte rope våpenhvile for å slippe å bli bløt i håret. Klor og blondthår er ingen god kombinasjon, i alle fall hvis du ikke liker grønt hår! Badevakten i bakgrunnen ser så mistenksom ut! What to do, what to doo?

Bilde er av Adrian og meg! Vi hadde en casual kveld på en irsk pub hvor vi drakk øl og pratet om livet. Adrian prøvde å lære meg spansk, men det eneste jeg husker er at hvis noen nyser så sier de "jesus" til prosit! Jo, og så lærte han meg alle dagene på spansk. Så hver gang noen nevnte noe med en ukedag, måtte jeg brife med spanskkunnskapene mine å fortelle hele ukedagregla på spansk!

Dette bildet er tatt på stranda med utsikt over Mar Menor og leiligheten vår i bakgrunnen. Kjenner jeg får skikkelig lyst til å hoppe på neste fly til Spania og nyte siste tiden av august på stranda. I Trondheim er det alt for mye regn.

Dette bildet beskriver Zoco så utrolig godt. Man er "gjennombløt" av svette siden det er 30 varmegrader ved nattestid, og så drar man inn på Pacha hvor en frisk bris møter deg og man blir lykkelig igjen. De har bestandig store vifter som blåser håret til alle kanter, og noen ganger kjolekanten litt for langt opp, men det spiller ingen rolle siden hovedpoenget er å bli avkjølt. Litt irriterende at man så ut som et bustetroll på håret etter på da, men pytt pytt...

Denne kjolen brukte jeg på the white party, som vi var på. Må innrømme at jeg følte meg litt dum, når alle sammen gikk i hvitt. Det ble på en måte litt overkill. Uansett, så var det en veldig hyggelig kveld hvis man ser bort i fra alt dramaet som skjedde tidligere på kvelden.

Dette bildet er fra den siste kvelden ute! Vi hadde egentlig planlagt en rolig kveld hjemme, men da planene fra dagen før gikk i vasken, måtte vi ha en kveld som toppet hele uka. Dessuten ville jeg bruke Jones & Jones-kjolen min en gang til før vi dro hjem.

Kvelden tilbragte vi på Zoco hvor vi møtte verdens koseligste bartender, Hleb. Problemet med å kjenne bartenderen på et utested er at han gir deg alt for mange gratise drikker, og det lover aldri godt. 

Senere på kvelden møtte vi en gjeng med tyske turister, og jeg har aldri vært så glad for å møte noen som snakket skikkelig engelsk igjen. Tror jeg var litt lei av spanjolene og deres iherdige forsøk på å prøve så godt de kan. Var godt å kunne føre en normal samtale med noen andre enn min søte lillesøster.

Nå begynner det vel å bli nok bilder dere. Regner med de fleste datt av lasset for lenge siden! Jeg kunne fortsatt i evigheter, La Manga er og blir en fantastisk plass!

Hvilket bilde likte dere best?

Jungelrebus!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Jungelrebus i bymarka, og ligger på det superbehagelige isbjørnteppet mitt og blogger. Det er så mykt og godt at jeg sikkert kunne ligget her hele dagen, i alle fall hvis jeg tar i betrakning i hvilken form jeg er i. Tror det ble litt for mange jellyshots på forspillet vi var på i går, og en alt for lang telefonsamtale når jeg kom tilbake i leiligheta mi. Samtalen var utrolig koselig da, så det var verdt og stå opp litt halvredusert i dag. Husker jeg smilte og lo så og si hele tiden, så jeg faktisk fikk vondt i kinnene.
Kamilla og Lise!

Dagen i dag ble altså tilbrakt i bymarka. der jeg stod på post 4 sammen med resten av faddergruppa mi. Kan ikke si så mye om hva fadderbarna måtte gjøre. men kan legge ut noen bilder som beskriver det ganske godt. En herlig dag var det uansett, med masse latter og moro!
Fadderbarna mine ♥

Resten av dagen skal jeg bruke på å slappe av (les: gossip girl sesong 1), og forbrede meg til første skoledag i morgen.

Hva skal dere gjøre i dag?

Forresten, må nesten hilse til Christian som jeg møtte på byen i går! Han er min største fan nummer 1, og i går fikk han endelig hilse på meg! Nei og nei, så koselig. Gleder meg til neste gang vi møtes, da må vi ta med oss Ingvild å lage en liten USA-reunion! 

Hørt på makan!

Av og til blir jeg så irritert at jeg ikke klarer å holde det inne. Da er det godt å ha bloggen hvor jeg kan dele alt jeg føler, og i de fleste tilfeller få støtte og ros fra dere! Uansett, dagans irritasjonsmoment kommer fra en tidligere eks. Ironisk nok kom jeg nettopp ut av dusjen, og tenkte at "Hey, you're looking good!", og så hører jeg et pling fra facebook og tenkte å se etter hvem det var som skrev til meg. Det som møter meg er teksten her:

Må innrømme at jeg ble ganske paff! Hvor i all verden kom det utsagnet i fra? Det første som slo meg var at jeg måtte granske alle bilene på bloggen for å se om jeg så feit ut. Slo fort i fra meg den ideen, og begynte å tenke på andre grunner til hvorfor denne personen skrev dette. Det eneste logiske jeg kom på var at han sa det for å såre meg. Hvofor skulle man ellers ut av det blå antyde til en jente at hun har blitt feit?

Det som irriterer meg er ikke at personen kaller meg feit, men at han tror det er helt greit å bare gå rundt å slenge sånt rundt seg! Hva om jeg hadde vært en usikker fjortenåring. Da hadde jeg mest sannsynlig nektet meg selv mat resten av uken. Heldigvis har jeg massevis av selvtillit og selvsikkerhet, så en liten fillekommentar fra en bortglemt eks skal nok ikke ta knekken på meg! Følte bare for å dele det med dere, sånn at vi alle kan konstantere at det finnes mange dumme og barnslige gutter der ute!!


Hva mener dere om dette?

Kreative dere er!

Det har kommet inn så mange fine forslag til hva jeg skal kle meg ut som! Dere er kjempekreative hele gjengen. Må innrømme at jeg lo godt av noen. Erigert penis for eksempel, skal jeg ikke bare kle meg ut som det? Hahah. Men, det var mange andre forslag jeg gjerne skulle satt i livet! De fleste kommenterte at jeg skulle kle meg ut som engel, og det forslaget likte jeg veldig godt. Syns nesten det er rart at jeg ikke kom på det selv. Da skulle jeg hatt på meg den lange hvite kjolen, englevinger og langt krøllet hår. White and pure all the way! 

Men det var også mange andre gode forslag! Kunne godt kledd meg ut som en elev med skoleuniform, enhjørning med horn i panna, elskerinne, ettåring med tåteflaske, eventyrprinsesse med tiara på hodet, eple med røde kinn og lepper eller Disneyprinsessen Esmeralda!

Guud, det er så mange gode forslag. Helt umulig å finne ut hva jeg skal velge! Tusen takk forresten! Takk for kreativiteten og hjelpsomheten! Digger dere ♥

Kveldens antrekk!

I kveld er det kosekveld hos Lise som gjelder. Her skal vi spise taco å kose oss masse! Hele faddergruppa er samlet og vi som er faddere skal dele våre kunnskaper om hvilke skolebøker det er lurt å kjøpe. Jeg har også hørt rykter om at vi skal spille alias! Irriterende at jeg er sykt dårlig på å gjette! Husker da jeg skulle spille alias med Daniel, Magnus og Andreas i Stavanger i sommer. Da holdt jeg på å dø av skam over hvor dårlig jeg var. Heldigvis hadde jeg Andreas på laget mitt, som knuste de to andre. Haha, good times!Kveldens antrekk er fra Gina Tricot og sko fra Steve Madden!

Hva syns dere om antrekket?

I need your help!

Ja, dere leste riktig! Jeg er desperat etter litt gode forslag til hva jeg skal kle meg ut som på onsdag! I fadderuka er det noe som heter Tema-fest, og det går ut på at alle sammen skal kle seg ut som noe på en bestemt bokstav. Da jeg var fadderbarn i 2009 var bokstaven T, og jeg kledde meg ut som et troll. Haha, good times. I år er bokstaven E, og jeg er helt tom for ideer! Jeg har ingen anelse om hva jeg skal kle meg ut som, og kostymet må være klart til neste onsdag. Derfor spør jeg dere, om ikke dere kan være kreative å tenke ut noe lurt jeg kan kle meg ut som. Det må være noe som begynner på bokstaven E. F.eks. Elvis, elg, esel og så videre. Og noe dere tror jeg ville kledd meg ut som!


Sånn så jeg forresten ut i forifjor. Møkkete, lite troll!

Såå, noen som har noen gode ideer?

Idrettsdag!

Ja, dere leste riktig, jeg skal være med på idrettsdag! Jeg har ingenting i mot å være fysisk aktiv, men når det kommer til det punktet at du må prestere foran en stor gjeng med andre menneker blir jeg mer pinglete. Og det at idrettsdagen inneholder fotball gjør ikke saken så mye bedre. Jeg er rett og slett ikke flink til fotball, sånn er nå en gang verden. Husker hver gang jeg skrev i skoledagbøkene til klassevenninne mine på barneskolen, da var fotball standard svaret på spørsmålet om hva dine svakheter var! Nå, 10 år senere, ville jeg svart nøyaktig det samme. Fotball er og blir helt umulig for meg!

Til tross for dette er jeg i godt humør! Om ikke annet skal jeg heie laget mitt til seier! Dessuten har jeg troen på at vi skal vinne!

Er dere glad i å spille fotball?

Fadderupdate!

Det er så mange studenter i byen at jeg blir helt gal. Haha. Folk med poser fra Rema og Bunnpris stappfull med øl, cider og rusbrus. Folk som er forventningsfulle og redde. Selv er jeg vel en av dem, bortsett fra at jeg stapper rusbrusen i veska. Jeg vil ikke bli sett offentlig med posen min fra Rema 1000, et sted går grensa altså.


(Jeg vil mye heller bli sett offentlig med ei grillpølse i hånda. For det er i det minste kult! Er dere ikke enig?)

På tirsdag hadde jeg altså min første dag på skolen. Forelesningene begynner ikke før neste uke, men siden jeg er fadder for kull 11, begynte jeg på tirsdag. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var supernervøs for å møte det nye kullet mitt. Siden jeg har vært 1 år i USA, begynner jeg i nytt kull til høsten og jeg kjenner absolutt ingen. Jeg husker magen vrengte seg, og jeg var veldig spent på hva som ville skje. Hvordan ville medstudentene være? Ville de like meg? 

Heldigvis hadde jeg ingenting å grue meg for! Alle sammen har hittil vært kjempehyggelige og imøtekommende. Føler meg som et nytt stykke kjøtt, som alle vil ha en del av! Så jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å trives sammen med det nye kullet mitt. Nå gleder jeg meg faktisk bare til mandag og at undervisningen skal begynne. Har aldri vært så klar for å lære noe igjen!

Flere som begynner på ny skole i høst?

Nattens tips!

Nå har jeg nettopp sprunget 500 meter i mine 15 centimeter Steve Madden sko, for å rekke bussen hjem til byåsen. Men med min flaks var det bare dømt til å slå feil. Akkurat i det jeg nærmer meg bussholdeplassen, ser jeg den siste bussen bare suse av sted, og der står jeg igjen uten noen måte å komme meg hjem på.

Det første jeg tenkte var "Shit, hva gjør jeg nå??". Så ser jeg heldigvis en taxi kommer kjørende forbi, men jeg satt meg litt tvilende inn i bilen for jeg ville ikke bruke 300 kroner på noe så kjipt som en taxitur. Derfor, mine kjære lesere, skrudde jeg på sjarmen og pratet ivei. Jeg smilte og lo, var hyggelig og pratsom og han stakkars taxisjåføren ble så overrasket at han glemte helt å skru på taksameteret. Derfor ble jeg en gratistur hjem rikere og ingen penger på kontoen fattigere!Såå fornøyd! Både med kveldens prestasjoner og nattmaten min! Sistnevnte er veldig god kan jeg fortelle dere.

Er dere flinke til å rekke bussen?

Gutte-jente vors!

Jeg må bare beklage at jeg ikke har hatt så god tid til bloggen de siste dagene, men dette faddergreie-opplegget er helt crazy! Forspillene begynner klokken 17.00 og varer til klokken 22.00. Hørt noe så utmattende før? Haha, lurer på hvordan jeg skal holde ut i 2 uker! I kveld er det gutte-jente-vors som står på planen. Det vil si at alle jente fadderne er sammen med guttefadderbarna, og så motsatt. Tror det kan bli veldig interessant klarer jeg bare å løsrive meg fra leiligheten å komme meg til Lise.

Huff, jeg er ikke så fan av den blodrøde t-skjorta altså, noen tips til hva jeg kan gjøre med den for at den skal se mer stylish ut?

Back in town!

Etter intervjuet med søra i går formiddag, startet tilbakeflyttingen til Byåsen. Jeg pakket sammen alle tingene mine på 2 timer, stappet dem inn i bilen og kjørte av sted. Nå ser leiligheten ut som et bomba horehus, til tross for at jeg prøvde å rydde i hele går! 

Haha, nesten flaut å vise fram hvor rotete det er her. Det ligger ting over alt, og når jeg skulle kle på meg i morges tok jeg bare å valgte et tilfeldig plagg fra haugen med klær som ligger ute i gangen. 

Grunnen til at jeg ikke har hatt tid til å rydde er fordi i dag startet Fadderukene 2011 for medisin! Jeg skal være fadder, og har sammen med 6 andre fått utdelt 7 søte fadderbarn. Kan fortelle alt om hvordan det føles å komme tilbake på medisin, møte alle de nye medstudentene og mye mer i morgen. Akkurat nå har jeg knapt med tid. Skal på forspill sammen med faddergruppa klokka 5, før vi går på Samfundet og fester rumpa av oss!

Den blodrøde skjorta er forresten antrekket mitt de neste dagene. Haha, jeg kommer til å bli veldig motebevisst de neste dagene med andre ord. Skal prøve å eksprimentere med den, og ta det med ro. Skal ta på meg bukse før jeg går ut!

Flere som skal ut på Samfundet i kveld?

 

Intervjuet av Søra!

Nå har nettopp søte Ina vært her for å intervjue meg til Avisa Sør-Trøndelag (som er lokalavisen her jeg bor). Kjempehyggelig at hun ville lage en liten repotasje om meg og bloggen. Hun stilte spørsmål om alt mulig rart. Så om du bor i Orkdal og vil finne ut hvorfor jeg begynte å blogge, finnes det noe negativt med bloggingen og hvem som inspirerer meg, så må du lese Søra på fredag! Til alle dere som ikke bor i nærområdet, vil jeg legge ut intervjuet på bloggen så fort jeg får mulighet til det.Nå må jeg bare krysse fingrene for at det jeg svarte hørtes fornuftig ut. Har en tendens til å dele litt for mye når jeg først begynner å prate.

Blitt intervjuet før?

Home again!

God morgen sweeties!

Eller, det er i alle fall god morgen for meg. Mamma "tvang" meg til å stå opp slik at jeg kunne være med henne å plukke bringebær. Det er viktig å ha masse bringebær, hvis ikke blir det ikke noe syltetøy på meg. Haha. Som dere kanskje skjønner har jeg kommet hjem fra Spania og er tilbake i Norge. Bittelitt trist i grunn, men jeg overlever nok. Er veldig masse som skjer de 2 neste ukene og alt starter i morgen vel og merke. Iih, blir litt stresset når jeg tenker på det.


Noen andre som har vært på bærplukking i sommer?

The prettiest view

Utsikten fra leiligheten i La Manga er så fin. Jeg kan gjerne sitte timesvis ute på verandaen å bare nyte utsikten, la tankene vandre og fundere over livet. Det eneste som mangler er en kjekk gutt å dele øyeblikket med. Solnedgang, varme og en kjekkas ved din side. Bedre blir det ikke!


Hva syns dere? Er det ikke fint?

Når alt er...

Når alt er trist og lei, og ingenting går min vei...
Da er dette plassen du kan finne meg!


Haha, moro med rim dere. Men helt alvorlig, så føler jeg ikke at verden går helt min vei i dag. Og det blir ikke noe bedre av at jeg er hjemme alene heller. Ingen å dele sorgen min med!

Hvordan er humøret deres i dag?

Bunshaper

Jeg har lenge gått rundt og ønsket meg en slik. Har bestandig syns det har sett så fint ut når jeg ser andre gå rundt med oversizet ballarinatopper på hodet. Derfor måtte jeg slå til når jeg først fant en bunshaper på shopping i Spania. Jeg kjøpte den til 4 euro på Claire's, ganske rimelig med andre ord.Etter jeg iherdig prøvde å lage en søt ballarinatopp på meg selv, og sett resultatet av det er jeg litt usikker på hva jeg syns. For det første burde jeg kanskje farge etterveksten, slik at man slipper en veldig tydelig eksponering. Deretter burde jeg kanskje lage en liten form for pannelugg slik at ansiktet mitt ikke blir altfor nakent.
Hmm, jeg er ganske usikker på hva jeg synses om denne bunshaperen. Vet ikke om det kledde meg eller ikke. Hva syns dere? Helt ærlig?

Brownie!

I går skulle egentlig være en rolig kveld hjemme i leiligheten, men da vi avslørte en løgn ble planene fort endret og vi endte opp med å dra ut på Zoco! Lite visste vi da at vi hadde en dramafylt kveld i vente. Eller, vi kunne vel egentlig forutse det når jeg tenker meg om. Kjenner det skal bli godt å komme hjem til Norge nå å slippe unna alt dette styret. Det komiske ved hele opplegget er hvis man drar tilbake akkurat 1 år i bloggarkivet mitt finner man et lignende innlegg om Spania, drama og hjemlengsel. Haha, jeg begynner å se et dårlig mønster her nå.

Uansett, brukte den samme kjolen fra forrige lørdag for å se forskjell på brunfargen etter en uke i Spania. Klarte i alle fall "målet" mitt om å få brun rygg til Jones & Jones-kjolen min. 

Nå skal jeg ut en tur til for å nyte de siste solstrålene.

Flere enn meg som har hatt en dramafylt helg?


Karma is a bitch

I det siste har Oda og jeg fått en åpenbaring når det kommer til Spanjoler. Vi har funnet oppskriften på hvordan en ekte spanjol skal være, og jeg tenkte å dele den med dere.

For det første må du ha drøssevis med venner. Alle spanjolene jeg kjenner har nettverk større en facebook og jeg syns ikke de gjør annet enn å gå rundt å kysse på hverandre. Et kyss på hvert kinn, og det er veldig viktig at du får med smaskelyden! Hvis ikke blir det ikke riktig. Uansett, venner er viktig og det er ekstra kult hvis du har en ny person til å kjøre rundt på deg hver kveld. Da sender du i alle fall ikke ut signal om at du er venneløs.Det er også viktig at man er glad i drama. Senest i går hadde vi en liten dramatisk seanse i leiligheten. Først kunne vi ikke gjøre annet enn å le av det, men da vi senere på kvelden forstod at vi hadde valgt feil, var det ikke like moro lengre. Karma is a bitch my friend. It will come back and bite you in the ass!

Man må også være et nattemenneske og forbrede seg på å dra ut hver kveld til tross for at man skal på jobb klokken 9 morgenen etter på. En ekte spanjol drar ikke ut før klokken har blitt 12, og er du ekstra kul venter du med å gå ut til klokken har blitt 1. Klokken 5-6 kan du begynne å tenke på å dra hjem, og forberede deg på bare 3 timer med søvn. Bah, jeg blir sliten og trøtt av å bare tenke på det. Glad jeg er en skikkelig turist, og kan være fyllesyk ved bassengkanten i stedet!

En siste ting man må "være" for å være en skikkelig spanjol, er å være dårlig i engelsk. Gudene vet hvor mange ganger jeg har slitt med å kommunisere. Senest for en liten time side. Da den alt for kjekke badevakten kom bort og snakket med Oda og meg. Jeg må vel bare innse at spanjolene alltid vil være dårlig i engelsk, og heller gi dem creds for at de i alle fall prøve å kommunisere. Man kan forstå mye ved å bruke tegnspråk og samtalene blir faktisk mye mer morsom når man iherdig illustrerer at man vil dra til stranden å svømme sammen.

Denne "listen" kunne helt klart blitt mye lengre, men nå må jeg nesten dra den gyllenbrune rumpa mi ned til bassengkanten for å fortsette bruningsprosessen. Forresten, vil bare påpeke at dette er min oppfatning av spanjoler, og trenger absolutt ikke å stemme med alle sammen!

Stor solklem fra La Manga!

Jellyfish, I hate you!

I går vet dere, da skulle vi feire bursdagen til kompisen vår David som ble 20 år. Planen var å dra ned på stranden når mørket hadde senket seg for å nattbade og ha det gøy. Men det ble en liten endring i planene. Ikke en direkte endring, men mer en kalkulasjonsfeil. Jeg hadde sett for meg at vi skulle svømme litt, og oppføre oss eksemplarisk, men da jeg så at de ankom stranden med 4 flasker champagne burde jeg skjønt bedre...


(Er ikke dette idyllisk, så vet ikke jeg. Stranden vi var på i går kveld, rett utenfor leiligheten!)

Det første som hender er at David spretter den første champagneflasken og spruter champagne overalt. Fortvilet prøver jeg å springe fra hele seansen, men med min flaks så velger han å springe etter meg å sprute champagne i hele håret mitt! Oh joy... Det neste som hender er at Daniel skal tøffe seg for Oda og kaster en freaking glassmanet etter meg! Jeg står der og aner fred og ingen fare og plutselig får jeg en glassmanet på skulderen! Jeg ble så sur at dere kan ikke forestille dere det! Jeg setter igang det høyeste og mest usjarmerende hylet i verdens historie. Jeg tror jeg har skremt de stakkars spanjolene for resten av livet! Jaja, man får det ikke mer moro enn man lager selv er det vel noe som heter.

Må forresten legge ut et priceless bilde fra i går! David skulle få et bursdagskyss på kinnet fra Oda og meg, og Daniel bestemte seg for å være med på bildet. Hva i alle dager han driver på med, vet jeg ikke. Vet bare at jeg ler så jeg får vondt i magen hver gang jeg ser på bildet. 


Flere som hater glassmaneter?

Dramaqueens

Logger inn på bloggen for å fortelle dere om min irritasjon over spanjoler som skal lage drama. Tror enda ikke jeg har opplevd en sommer, høst eller vår her som har vært dramafri. Tror de må elske drama, intriger og furnuft kjærllighet. Er i alle fall det samtalene dreier seg om. Men, jeg får slutte å bry meg. Det er ikke lenge til jeg er tilbake til Norge nå. Apropo Norge, hadde den koseligste skypesamtalen i natt! Det var helt klart nattens høydepunkt! ♥

 Nå er det tid for å sove igjen. Nattinatt kjære lesere!

Det beste av det beste!

Heia! Hanna hadde ikke tid til dere i dag, så i dag får dere heller det beste av det beste; Nemlig meg!! Jeg vet, dere er kjempeheldige! Ikke alle som får det privilege å lese hva jeg skriver!
Hanna er ut og tææææner med Adriano, mens jeg som er rød som halvmodne kirsebær, er inne å lager middag til familien. Jeg burde vært kokk jeg vet dere, ikke student! Maten min er helt fantastisk god! Spør hvem som helst og dere får det samme svare: Oda er best!

I går var vi på fest, og det regner jeg med at Hanna har oppdatert dere om! Det var sykt morsomt, selv om jeg var edru. Sjokkerende nok! Jeg er jo egentlig fyllesvin # 1 (I got it from my mama, I got it from my mama) og er dritings hver bidige dag! Men i går ville jeg faktisk ikke kaste meg over den første søte gutten jeg så for så å tigge om at han må bli med meg hjem og kose! Nope, i går skulle jeg oppføre meg å være prektig!

I dag derimot!! Neida, jeg skal oppføre meg i dag også jeg, til tross for at vi skal skinny dippe (Med truse selvfølgelig, jeg vil ikke se Hanna naken, selv om det er en viss person sitt største ønske å se oss to naken sammen...) HEIA MAMMA OG DANIEL E.!
Jeg må bare skyte inn å si at Hanna oppfører seg eksemplarisk, og skrever ikke for noen her borte i Spania! Dere har ingenting å frykte, og så har hun jo meg til å passe på seg! Det kan jo ikke gå galt!

Men nå dere, nå er jeg sååå klar for min fantastiske middag, så jeg må få inn tæææne-svinet!

You know you love me,
Xo Oda (looool)

Nattens bilde!

Nå har vi nettopp kommet hjem fra den beste kvelden på lenge! Klokken nærmer seg 7 og snart står sola opp. Oda og jeg derimot, vi skal entre trygt inne i drømmeland. Jeg vedder på at jeg sovner med en gang hodet mitt treffer puta. Er så trøtt at jeg må riste på hodet for å holde meg våken! Haha, det er litt av et syn skal jeg si dere.

Buenas noches mis amigos! ♥


Dagens strandbilde!

Dagen i dag ble tilbrakt på stranden med en pina colada i hånden. Haha, ikke akkurat. Meen, nesten. Etter dagens dose med sol ble det faktisk litt shopping på meg. Kan vise dere hva jeg kjøpte i morgen. Nå må jeg skynde meg å freshe opp sminken og så kommer Daniel og henter Oda og meg! I Spania fester man tydeligvis hver dag om man vil.

Hva syns dere om bikinien?


Confused, but do I care?

Siden sist gang har det skjedd mye rart. Eller det har vel ikke skjedd så mye spennende, men det er spennende for meg kanskje. Første irritasjonsmoment er at jeg lå alene i sjøen i går i 2 timer. Haha, jeg bestemte meg for å droppe shoppingen de andre skulle på (hørt noe så overraskende før?), og ble igjen helt alene og forlatt. Eller, jeg hadde flytemadrassen, han var min trofaste venn! Så i 2 timer lå jeg ute på havet, og hadde lite peiling på begrepet tid. Jeg lå der og pugga de overflatiske ryggmusklene og ble kjempe irritert når jeg bare husket 10 av 11!

Uansett, pointet var at i løpet av den tiden har jeg selvfølgelig klart å bli solbrent på ryggen. Jeg ser egentlig brun ut, men det kjennes ikke sånn ut! Så i dag må jeg ta det litt med ro i sola, og heller sitte inne å blogge for dere. Neida, tulla! Skal ut å sole framsiden min etter jeg har postet dette innlegget!

Da det tilslutt ble for ensomt fikk jeg Adrian til å komme over og tvang han til å være fotograf! Noe som jeg ikke angrer et sekund på. Han tok hundrevis av bilder, og de var alle sammen utrolig kule! Han hadde skikkelig peiling på vinkling, zoom og plassering. Og tok seg tid til å forsikre seg om at bildene ble bra, i stedet for å bare knipse i vei. Skal legge ut bildene senere i dag, men en liten smakebit kan dere få.

Senere på kvelden dro vi på pub for å drikke øl og spille biljard. Kjempekoselig, og ekstra gøy når Adrian prøver å lære meg spansk. Hittil kan jeg si alle ukedagene, spørre om denne er ledig og fortelle at jeg er trøtt. Ellers er det veldig gøy å være sammen med Adrian. Han er en person det aldri blir flau stillhet med. Han prater i vei, og humøret er alltid på topp. Bare synd han fortalte meg noe jeg ikke helt vet hvordan jeg skal tolke. Og for å toppe dette ble jeg ringt opp av han fyren som "hater" meg fordi kjæresten hater meg. Hun skulle slå meg hvis jeg var så tøff at jeg turde å vise meg i La Manga. Haha, så tragisk. Men uansett, han ringte meg for å fortelle at han ville møtes. Jeg skal love dere at jeg ikke skjønte mye. Kanskje det er en felle? Haha, hvem vet.

Har dere lett for å bli solbrent?

Vinnerne av iPhone 4 case!

Med over 100 påmeldte til iPhone 4 deksel-konkurransen, skjønner jeg at iPhone 4 er en populær liten sak. Har lest gjennom alle kommentarene til de påmeldte, og funnet mange jeg gjerne skulle gitt bort en iPhone case til. Spesielt til alle sammen som vil glede en søster, bror eller venn. Spre litt glede i hverdagen til andre er viktig! Dekslene er forresten sponset av handelsportal.no, som forøvrig har mange andre fine iPhone 4 deksler å velge mellom. Her kan man finne alt fra glitter og stas til de litt mer normale.


(Bildet er linket)

Men tilbake til konkurransen. Jeg sa jeg skulle trekke to vinnere helt tilfeldig blant alle påmeldte, så da ble det til at jeg brukte random.org til å trekke en vinner, og de to heldige ble..

Marit R. Iversen og Linn Johnsen! Send meg gjerne adressen deres til hannavaage@hotmail.com, så sender jeg dekslene når jeg kommer hjem fra Spania!

Vil dere at jeg skal ha flere slike give aways er det en fordel for både meg og dere om dere trykker her.

Gratulerer til Marit og Linn!

Livet er herlig

Livet er herlig når man kan bruke hele formiddagen i bassengkanten å bare kose seg! Det er så godt og varmt her, og livet blir enda bedre når vi har en super kjekk badevakt som kaster skjorta bare for å vise seg fram!

Nå må jeg nesten gå tilbake til sola. Tenkte meg en tur til stranda for å døse i vannkanten!

Håper alle sammen får en like fin start på uka som meg!

Snow white

Gårsdagens festeligheter var kjempemorro, til tross for at det var uuthodelig varmt og jeg så ut som et sau på håret. Haha, uansett hvor mye jeg gredde igjennom panneluggen min ville den bare krølle seg å være ulydig. Men det må man nok bare finne seg i når man drar ut på livet i sydenland.

Etter et ganske morsomt forspill i senga mi, hvor vi drakk rusbrus og gjorde masse tullete ting på skype, kom Daniel og hentet oss. Det var kjempekoselig å se han igjen. Det er jo tross alt et helt år siden sist. Engelsken hans hadde ikke akkurat forbedret seg, så dere kan tenke dere de språkvanskene vi fikk utover kvelden.
(Måtte ha på meg den nye Jones & Jones kjolen min. Pyntet den opp med et brunt midjebelte og sko fra Steve Madden)

En ting både jeg og Oda fikk høre i løpet av hele kvelden var hvor utrolig hvite vi var. Det var sånn... "Hola! How are you? wow, you guys are WHITE!" Haha, litt av et "kompliment". Det er ikke så mye annet å gjøre enn å stå opp tidlig å beynne soleprossesen. Men, det skal en god del soling til før jeg er på Daniel sitt nivå.

Kveldens høydepunkt var hvor godt overens Oda og Daniel gikk sammen. For å si det sånn har ikke de hatt den beste fortiden sammen, men i går var alt annerledes. Er de ikke søte sammen?

Vi endte opp på en uteplass i en gate hvor spanjolene samler seg for å drikke. Der møtte vi 4 venner til Daniel fra Madrid, og engelsken deres var heller ikke så mye å skryte av. En form for kommunikasjon fikk vi da til, og da det ble flau stillhet begynte jeg og Oda bare å synge oi oi oi, fra Danza Kuduro-sangen. Haha, det ble en del oi oi oi utover kvelden for å si det sånn.

I kveld skal jeg møte noen venner for filmkveld, og bare kose meg.

Har dere klart å blitt brun i løpet av sommeren?

Mixture

I'm kinda one mixture of different feelings right now. Kind of feel like a lost puppy!

But apart from that I feel fun-freaking-fantastic! Spain and La Manga is the best!

I'll post pictures and some funny stories from yesterday, later today!

Have a great day everyone ♥

Endelig her

Denne dagen har jeg ventet lenge på. 1 år for å være nøyaktig. Det er så herlig å være tilbake i La Manga. Beste plassen i Europa, etter min mening. Har allerede rukket å få med meg solnedgangen fra leiligheten vår som har utsikt mot havet. For et nydelig syn, og for et herlig vær det er her nede. Vinden blafrer i håret og alt er perfekt!

Nå skal jeg snart møte Daniel og Adrian for å dra ut på Zoco. Må hive i meg en rusbrus først da, så blir humøret på topp også!

Hvordan er humøret hos dere?

Ready to take off!

Da sitter vi på værnes og venter på at flyet skal komme å bringe oss til La Manga! Lillesøster er så heldig å være mitt reisefølge, og jeg tror vi kommer til å få det ganske gøy den kommende uken. Sist gang vi var i La Manga sammen var sommeren for 2 år siden, og mye har forandret seg siden den gang. Da hadde vi to uker alene i Spania, og man kan trygt si at det skjedde mye rart på de 2 ukene. Det morsomste minne jeg har fra turen var da vi kledde oss ut som secret agents, og dro på skattejakt etter to kjekke gutter som bodde i naboleiligheta! Noe som var mindre morro var da vi ble vekt at den irriterende porttelefonen klokken 9 om morgenen dagen der på. Da var guttene som hadde kjørt oss hjem, klar for en ny dag, noe som søstrene Vaage ikke helt var.

Når jeg sitter og ser på regnværet i Trondheim, kjenner jeg at jeg gleder meg til å komme fram til 30 varmegrader og sol nå! Snakkes når jeg kommer fram til leiligheten vår.
Ønsk oss god tur?


Jones & Jones

Creds til Nelly for superfort levering. Jeg bestilte den nye kjolen min på tirsdag og i dag lå den i postkassen min klar for å brukes! Gjett om jeg ble glad da jeg kom hjem fra bestemor? Kjolen passet perfekt, bare litt stor over brystet. Men ingenting et brunt midjebelte ikke kan fikse! Jeg bestilte størrelse small/medium (UK10), siden de ikke hadde igjen noe mindre. Kjolen er en Jones & Jones kjole fra Nelly, og jeg fant min her. Et lite tips hvis du skal handle noe er å bruke koden DRESS2011 ved betaling, så får du 50 kr i avslag. (Jeg betalte til sammen 549,-) Nelly har også gratis frakt nå. Yeey!
Kjolen skal helt klart pakkes i kofferten i kveld for å være med til La Manga i morgen! Enn at jeg reiser til Spania i morgen. Gleder meg sykt mye. Skal bli så godt å ligge og sole seg hver dag, møte alle vennene mine og bare ha det gøy.
Er ikke kjolen fiin?

Barndomsminner...

Hver gang jeg er på besøk til bestemor på Roan, blir jeg så melankolsk. Jeg begynner å savne den trygge barndommen og somrene jeg tilbrakte i kyst paradiset. Her snakker vi turer i fjellet, bading på Sannan, hoppe i tau på gårdsplassen hos bestemor og plukke blomster i enga. Da jeg ble litt større var det flørting med guttene på butikken og sende meldinger til langt på natt, som gjaldt. Men så går tiden forbi, og man vokser opp. Da har man ikke like god tid til å besøke bestemødre. Det er bestandig så mye annet man skulle ha gjort. Det er synd og si det, men sånn er nå en gang livet.

Men de gangene jeg faktisk kommer på besøk, har jeg det helt fantastisk. Man husker igjen alle plassene man brukte å leke, dele hemmeligheter og le. Huff, kjenner jeg får klump i halsen bare jeg skriver dette. Hvor ble det av barndommen og bekymringsfrie dager?


(Bestemor og meg ♥)


(Utsikten fra stua. Den kan jeg absolutt leve med!)

Flere enn meg som savner barndommer og bekymringsfrie dager?

Feriemodus

Jeg har stukket av til ferieparadiset Roan. Nå skal jeg kose meg sammen med bestemor, så snakkes vi i morgen når jeg kommer hjem!

Hva gjør dere i kveld?

Bilder fra drømmedag!

I går brukte jeg første del av natten på å redigere bilder av søte Line, slik at jeg kunne poste dem på bloggen for henne og dere. Vi valgte å kjøre en litt romantisk stil med skjønnsminke, lyse klær og krøller i håret. For å piffe opp antrekket brukte vi lilla sko og matchende lilla veske. Kjolen er fra Asos, veske og sko fra Bianco og øredobbene er Rodrigo Otazu (De samme øredobbene Samantha bruker i Sex and the City 2). Både Annette og jeg hadde det kjempegøy med å sminke og dulle med Line, og jeg tror hun hadde det kjempegøy med å bli dullet med. Jenta hadde et helt team av mennesker som gjorde alt for at hun skulle se bra ut. Lucky girl, sier jeg bare!

Vi tok noen bilder med hvit bakgrunn og noen bilder ute i hagen vår. Jeg ble i alle fall veldig fornøyd med resultatet, og det håper jeg Line ble også.

Først skal dere få se et før og etter bilde...

..Deretter tenkte jeg å vise noen behind the scenes bilder...


(Jeg viser Line hvordan man skal slenge med håret!)


(Show me some attitude baby!)


(Viktig å fikse hår og sminke)


( We heart hannavaage.blogg.no! Oh Yes ♥)


...Så tenkte jeg å vise resultatet...

Hva syns dere om bildene?

Behind the scenes!

Dagen i dag er ganske travel, i og med at jeg stod opp ganske sent og deretter måtte dra på jobb (har min siste dag på jobb i dag, whii). Derfor rakk jeg ikke å redigere bildene fra i går, men å sette sammen en liten film fra gårsdagens seanse, det rakk jeg. Både Annette, Line og jeg hadde det kjempegøy! Annette hadde det til og med så gøy at hun spurte meg om vi ikke kunne gjøre dette flere ganger! Så om noen av dere synes at dette så gøy ut, kan det godt hende at det kommer en sjanse til for dere andre å vinne en slik dag.

 

Hva synes dere?

Only in San Francisco

I går da alle sammen hadde dratt hjem og jeg var ferdig med den vanlige kveldssamtalen med Daniel, satt jeg for meg selv og mimret tilbake til San Francisco. Tankene vandret til en søndag ettermiddag da jeg var på Lime med Kendl, Phil og Rafael. Lime er en restaurant i San Francisco som forandres til det hotteste utestedet på søndag ettermiddag. Her snakker vi drikke i massevis, dansing på bordene, kjoler for jentene og dress for guttene. Lime ligger i Castro, altså den delen av SF hvor de homofile bor. Uansett, så er det en utrolig hip plass å være på søndager. Man starter klokke 11 med brunch og kurering av fyllesyken fra dagen før, og så avslutter man i 8-tiden. Da er det på tide å dra hjem å sove slik at man er opplagt til arbeidsdagen på mandag.

Det jeg egentlig skulle fortelle om var to crazy fyrer som jeg og Kendl møtte. Vi hadde hørt rykter om "the naked man", men vi trodde ikke vi skulle være så "heldig" å oppleve denne serverdigheten. Ja, jeg kaller det en serverdighet for i Castro er det tydeligvis vanlig at to voksne menn går rundt naken på søndager for å vise seg frem. Jeg husker jeg lurte fælt på hva i alle dager det var fornoe, og i det jeg og Kendl skulle gå inn etter en obligatorisk avkjølingsrunde, rupte hun: " Look! Hanna, I can see the naked man!".

Haha, dere kan tenke dere til at vi løp i de høye hælene våre for å få et glimt av disse rare mennene. Da vi begynte å nærme oss, senket vi farten og latet som vi bare skulle gå forbi. Plutselig hører vi han ene nakne mannen snakke til oss, og lurte på om vi ikke ville ta bilde med han. En ganske creepy følelse å stå omringet av to nakne homofile menn, som bare var iført topplue og et par sko. Da han ene fyren spurte om han kunne legge seg ned på alle fire og slikke skoen min, takket jeg pent nei og løp min vei!

En crazy dag for dere, men en vanlig dag i San Francisco!Opplevd noe lignende før?

Drømmedag på bloggen!

Husker dere da jeg hadde en konkurranse om å vinne drømmedag på bloggen i slutten av juni? Noen av dere har kanskje lurt på hvorfor jeg ikke har blogget om det enda, og det er fordi det enda ikke har blitt noe av. Fram til i dag, vel og merke. I mens jeg sitter her og blogger holder Annette på å sminke Line, vinneren av konkurransen. Hun er 15 år og kommer fra Heimdal! Søtere jente skal du lete lenge etter. Jenta har til og med laget en liten fan blogg om meg! Noe som jeg syns er kjempesøtt og litt surrealistisk.

Uansett, dette innlegget skulle handle om Line. Nå skal vi snart dra fra Annette og hjem til meg. Der skal hun få velge blant alle klærne i klesskapet mitt hva hun vil bruke, og så skal vi ta massevis av bilder! Dette kommer til å bli en gøy ettermiddag!

Viser dere resultat og en liten film fra "drømmedagen" i morgen.

Er dere interessert i at jeg skal ha flere slike dager?

Just bought this.

Siden jeg har jobbet nesten hver dag i juli, tenkte jeg at jeg fortjener en liten belønning. Derfor ble jeg en Jones & Jones-kjole rikere nå nettopp. Har bestandig hatt lyst på en slik kjole, og når jeg fant en jeg likte fra Nelly, måtte jeg nesten slå til. Elsker ryggen på kjolen. Åpen rygg er så utrolig fint, spesielt hvis man har en solbrun rygg. Så håper jeg får litt sol på kroppen når jeg reiser til Spania på lørdag.

Kjolen koster 599, men jeg fikk den til 549 når jeg brukte koden DRESS2011 ved betaling. Dessuten er det visst fri frakt hele august hvis man betaler med kort. Ganskje kjekt i grunn. Du finner kjolen jeg nettopp kjøpte meg her.

Hva syns dere om kjolen?

Give away, iPhone 4 case

I dag mottok jeg to iPhone 4 deksler i postkassen fra handelsportal.no, og siden jeg ikke eier en iPhone 4 tenkte jeg å gi dem bort til dere. Så om noen av dere eier en iPhone 4, har planer om å kjøpe en eller kjenner noen som eier en, feel free to claim your price. Trekker helt tilfeldig to vinnere, av dere som har lyst på et deksel.

Jeg liker at de sa de skulle sende helt tilfeldige deksler og så får jeg rosa og lilla. Perfekt for bloggen! Nesten så jeg får lyst til å kjøpe meg min egen iPhone nå. Da skal jeg i alle fall kjøpe meg et av disse dekslene som man kan finne her.

Forresten, gjør meg den tjenesten å gå inn på siden her. Kan ikke si så mye om det enda, men det kan bli en fordel for både dere og meg!

Noen som har lyst på en iPhone case?

ps: dere må huske å legge igjen e-post eller bloggadresse slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.

Update

Har ikke skjedd så mye spennende siden sist. Jeg har nok en gang sovet meg gjennom dagen på jobb. Når skal jeg lære at det absolutt ikke er lurt å snakke i telefonen til langt på natt når man skal opp klokken 6 dagen etter. I går var både jeg og telefonbuddyen min så utrolig trøtt på slutten at vi mumlet bare noe uforståelig til hverandre i søvne. Kanskje et tegn på at det er på tide å avslutte samtalen og gå å legge seg?

Nå skal jeg og Oda kjøre en tur til Trondheim for å fortsette innflyttingen i leiligheten. Senere i kveld kommer det en give away der dere som bruker iPhone må følge ekstra godt med! Og så vil jeg si gratulerer med dagen til verdens beste pappa! ♥

Skjedd noe spennende hos dere i det siste?


Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits