hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


august 2010

Da starter jeg

.. med pakkingen. Det ser ut som det kan ta et par dager å sortere alt sammen, finne ut hva som jeg absolutt må ha med og hva som kan ligge igjen hjemme. Problemet er at dette er bare klærne, kan ikke skjønne hvordan jeg skal få plass til alt dette, alle skoene mine og alt annet nødvendig i bare to kofferter.
Jeje, wish me luck! ; )

2 dager og 16 timer

til jeg reiser til San Fran. Gurimalla, nå er jeg snart en American girl! Husker når vi begynte å planlegge denne amerikaturen, da var det noe diffust som skulle skje i fremtiden. Nå er det like virkelig som etterveksten min. Skal til Trondheim for å snakke med frisøren min senere i dag, pluss at jeg og mamma skal spise middag med fetteren og kusinen min. Er litt vemodig å ta farvell med alle sammen.Forresten, er det noen snille blogglesere der ute som kan komme med tips til hva jeg skal pakke ned i kofferten. Er et virkelig hodebry å finne ut hva man skal ta med seg når man reiser bort for et helt år. Noen som har noen tips?

I like it!

Nå sitter jeg og koser  meg med Bentein og Andrius, bedre gutter skal du lete lenge etter altså! Kommer til å savne begge to når jeg flytter til San Fran. Skal i allefall nyte denne kvelden med begge to! Andrius og jeg skal forresten gifte oss en gang i fremtiden, og vaske det rosa undertøyet vårt sammen!

engelsktime

Da sitter jeg her i sofakroken og utvider det engelske vokabularet mitt. Må ha et lite kjapt kurs nå før jeg reiser slik at jeg er innstilt på å snakke engelsk, tenke engelsk, ja til og med drømme engelsk når jeg ankommer San Fran. Heldig som jeg er har jeg en storebror som er en vandrende ordbok, og han er mer enn villig til å dele kunnskapen sin med meg.


Fant nettopp ut at San Fran er hovedstaden for sko, ahh livet er virkelig herlig! :D

Forresten, vil dere at jeg skal skrive engelsk eller norsk på bloggen? Eller kanskje en blanding av begge deler?

Da er billettene i boks

Da er det 6 dager, 13 timer og noen få minutter til jeg forlater mitt kjære fedreland for et helt år. Det er ikke mange dagene det. Har nettopp bestilt billettene nå, så da er det i alle fall ingen vei tilbake. Kan ikke si at jeg gleder meg så mye til flyturen, da er det 16 timer med fly, venting og slit. Vi drar klokken 6 torsdagsmorgen, og etter 16 timer på reisefot er vi fremme i San Fran klokken halv to torsdagsformiddag. Liker det at jeg får en ekstra torsdag.Tidsforskjellen Norge - San Francisco er 9 timer, så blogginnleggene vil bli publisert når dere ligger trygt innpakket i dyna og sover. Men det skal vel gå bra!

San Fran, I want you!

Nå er det ikke lenge til jeg flytter til Amerika. Gurimalla som jeg gleder meg! Omtrent om en uke er jeg og nyter sommeren i California. Oda sier de hadde over 30 varmegrader i går, det skal jeg nok fint klare å leve med. Oda har forresten første skoledag i dag, så lykke til lille venn! :)La Manga The Movie!

Da har jeg endelig fått somlet meg til å snekre sammen en liten godbit fra La Manga-turen til Annette og meg. Vet ikke helt hva jeg skal si om den. Hopper kanskje litt mye fra scene til scene, men det er fordi det var så mye jeg ville ha med og det er begrenset for hvor mye du kan få med i løpet av 10 minutter. Vil også påpeke at alt sammen er skuespill.

Annette og jeg hadde en super ferie som jeg sent vil glemme. Gleder meg til neste sommer, da skal vi erobre La Manga en gang til ; )

Uansett, here it goes:


Hva syns du?

Outfit 21.08.10


Smykke: Malene Birger // Strømper: Pierre Robert // Sko: Bianco // Shorts: Fornarina 

Gossip girl - complete third season

Det skal ikke mye til for å gjøre meg lykkelig! Det at gossip girl sesong tre er i salg i butikkene er en av tingene. Gleder meg til å sitte timesvis foran TV-skjermen å sikle etter Ed Westwick. Nå som han "nylig" har blitt singel og så vet jeg hva jeg skal fordrive tiden min med i statene.Kjøpte meg også en ny pircing siden jeg mistet min under nattbadingen i La Manga! Gjett om jeg var lei meg da. Fikk helt panikk, og skulle begynne å lete etter den mitt i mørkeste natta. Kan ikke si jeg hadde hellet med meg og måtte nok kjøpe meg en ny en. Kjøpte og en ny høst genser. Er så mye fint i butikkene nå, det er ikke bra for kontoen min.Hva er din yndlingsserie?


herlige fredag

God morgen alle sammen, eller jeg burde vel si god formiddag. Det som er herlig med å ikke gå på skole er at man kan dra til byen for å shoppe når man vil. Hehe, så nå skal jeg bruke bittelitt penger!

Miss you Odis!

Siden jeg ikke har sett lillesøstra mi siden en gang i juli, kjenner jeg at jeg savner henne litt! Derfor har jeg laget en liten film til henne. Hehe, ler så jeg skriker når jeg ser på filmen. Det er så morsomt. Kan hende at humoren er litt intern, og at dere ikke skjønner så mye av det.

Uansett, this is for you Odis:

 

Har du et godt forhold til søskene dine?

Colgando en tus manos

Tenkte å poste en liten sangfilm fra La Manga hvor jeg, Dany og Angel synger en sang jeg egentlig ikke kan teksten på, men synge skal jeg. Kjenner jeg savner La Manga nå. Snart skal jeg legge ut en litt lengre film om alt det rare jeg og Annette fordrev tiden med. Det kan bli interessant!


Hva syns du?

Klarer du å finne ut det eneste ordet jeg kan i sangen?

Long time ago

Nå ligger jeg ute i sola og nyter de siste høst-solstrålene. Jeg må blogge fra mobilen fordi nettet vårt er like ustabilt som den forrige kjæresten min. Uansett, i morgen er det ett år siden en nervøs Hanna møtte opp på Gløshaugen for å imMatrikuleres. Enn at tiden har gått så fort! Rart å tenke på at i år så skaL jeg IKKE slite meg ut på skolebenken, men heller nyte livet i solfylte California. Det skal bli lovely! Lykke til til alle nye medisinstudenter som skal immatrikuleres i morgen. Dere har et spennende år i vente!

Middag med svigers og hjemreise

Da har jeg kommet meg trygt hjem tilbake til Norge. Ganske trist i grunn, kjenner jeg savner La Manga og de spanske guttene allerede. Til tross for alt dramaet og det at jeg ikke fikk til å gå på foten min i et par dager, hadde jeg en super ferie! Sitter igjen med masse minner som jeg vil huske på for livet. Kommer til å savne det å stå opp sent, gå ut å slappe av på stranda, få kniseanfall sammen med Annette, dra ut å feste om kveldene og le av alt det rare spanjolene gjør for oss.


På fredag var vi forresten hjemme til Daniel på familiemiddag! Han må helt klart ha den søteste familien. Digget både moren og stefaren. Moren var supersøt og gikk rundt å lo hele tiden. Hun kunne ikke et ord engelsk, og fikk hele tiden stefaren til å fortelle meg at jeg måtte ta med meg Daniel hjem til Norge. Hun syns det var på tide at han forlot fugleredet. Hun syntes også at jeg var den perfekte svigerdatter, må si meg ganske enig der!


Dany, du får bare komme til Norge du. Litt synd at jeg snart bor i San Francisco da ; )So much drama, don't know what to do!

Da har jeg nettopp kommet hjem fra en lengre gåtur for å gå av meg all bakrusen fra i går!

Hvis jeg skal beskrive gårsdagen med ett ord så må det bli drama. Har aldri opplevd så mye styr, fram og tilbake, hjerter som blir knust, følelser som blir tråkket på, løgner som blir spredt og fingre som lurer seg oppover rumpa! Misliker sistnevnte veldig sterkt. I går hadde jeg et ønske, og det var å være god mot the Boosman. Jeg ankom Zoco med rett innstilling og troen på at i kveld skulle ingenting hende. Men uansett hvor godt jeg oppfører meg, uansett om jeg ikke gjør noe annet enn å bare sitte på en barstol å se pen ut, klarer jeg å være en chica mala. Spør ikke meg hvordan, men det er tydeligvis mulig.

Nå gleder jeg meg bare til å komme tilbake til Norge og rømme til San Francisco. Enn at det bare er to uker igjen til jeg reiser. Det er sykt å tenke på. Skal bli godt å få tankene sine over på noe annet. Alt er liksom så intens her, kommer til å bli godt å få det litt på avstand.

Cabriolet

Da har vi nettopp kommet hjem fra en aldri så liten cabriolet road trip. Det var gøøy, selv om om håret mitt hadde sett bedre dager etter at vi kom hjem. Hadde pulesveis til tusen. Hehe, nå skal vi snart begynne å drikke bittelitt og så blir det zoco med rosa kjoler og krølla hår. Kommer til å bli lovely!Hva skal dere ikveld?

Annette er syk og jeg kjeder meg!

Stakkars lille blonde trollet mitt har blitt syk og jeg kjeder meg. Vi skulle egentlig drikke oss fjortis i kveld, men i stedet sitter jeg her alene og titter på kjekke fotballgutter på TV'en. Skal tvinge med meg Adrian ut til å kjøpe Ben & Jerrys is til meg. Cookie doug er helt klart den beste isen jeg vet om. Forhåpentligvis er Annette frisk til i morgen for da skal vi ut å ta La Manga med storm en siste gang før vi reiser hjem.


Tips til hva jeg skal gjøre?

Chilling at the piscina

Siden foten min fortsatt er vrang, har vi ikke gjort så mye annet enn å slappe av på bassengkanten og jobbet med brunfargen. Herlig å bare sløve litt av og til og. I kveld skal vi kanskje på runde med Daniel og vennen hans med cabriolet.

Var en ganske komisk samtale vi hadde:

Hanna: Uh, we want to go with your friend and the cabriolet.

Dany: Buut, my friend is ugly.

Hanna: That doesn't matter.

Dany: and Annette have to give him a kiss.

Annette: No problema ; )

Så vi får se om det blir noen tur på oss eller ei.

The hospital in spain, don't like it.

Huff, for en dag. Jeg liker den absolutt ikke! So much crazy stuff have happen, but I think I'm okei now. Det første som hendte var at jeg måtte på sykehuset. Foten min har bestemt seg for å være vrang. Den vil absolutt ikke sammarbeide og jeg klarer ikke å gå på den. 

Heldigvis har jeg to sterke gutter som tar vare på meg.

Det som irriterer meg er at når vi tilslutt kom inn til legen, kunne han ikke gjøre noe. Han bare sa at det ikke er noe galt med den. Men jeg kjenner jo at noe er galt med den når jeg ikke klarer å gå. Kjenner jeg savner mamma, hun kunne gitt meg medisiner og så hadde alt blitt OK. 

Siden jeg har blitt handicap girl, fikk jeg en handicap handlevogn. Hehe, den er litt søt da.


Det andre som hendte vil jeg ikke snakke om. Snart kommer Daniel for å ta vare på foten min. He's my personal slave!

Har dere dårlig erfaring med helsevesnet i utlandet?

Just not that into you

Jeg har fått meg en ikke-engelsktalende stalker. Den eneste måten han klarer å kommunisere med meg er via Google translate og det gjør meg virkelig sprø. Det verste er at jeg har null interesse i fyren. Og da mener jeg null, nada, niks. Absolutt ingen gnist. Uheldigvis for meg, nekter han å gi opp. Snart er jeg tom for ideer for å få han til å skjønne at jeg er "just not that into you!

Først sier jeg at jeg ikke er interessert, og da får jeg dette til svar:
Så sier jeg at jeg ikke vil være med ut på livet. Da sier han dette:

Deretter forteller jeg han enda en gang at jeg ikke er interessert i å være sammen med han. Da sier han bare dette:

Sånn fortsatte det hele kvelden. Tilslutt gikk jeg å la meg, og da fikk Annette kasta han ut døra.

Noen tips til meg der ute?

De tre verste "sjekketriksene" jeg vet om!

Jeg kjenner jeg blir litt provosert bare jeg tenker på det. Gutter som tror de kan gjøre hva de vil, med hvem som helst og faktisk tro at de er interessante. Det er så mange dumme "sjekketriks" ute og går. I går da vi var ute å lekte oss i skummet, ble vi offer for et par slike "sjekketriks""Sjekketriks" nummer 3 på hatlista er gutter som ikke tar et nei for et nei! Jeg mener, hvis jeg sier at jeg absolutt ikke vil danse med fettsleiken din eller den personlige aromaen din som lukter verre enn døden, så må du forstå det. Hater alle gutter som tror de er "king of the world".


På andreplass har vi finger-i-munnen-trikset. Halloo, hvem i all verden er det som vil ha en skitten finger i munnen sin. Greit nok om det hadde vært kjæresten din, men ingen som vil ha en fremmed finger i munnen. Så når jeg sier "Ta fingeren bort fra munnen min!", hører du på meg. Ikke fortsett og lat som du er et sexy mannebeist, for det er du absolutt ikke.


På førsteplass kommer den berømte rumpetafsingen. Det er absolutt det verste en gutt kan gjøre ute på dansegulvet, i alle fall hvis han ikke har fått tillatelse. Det er så usexy å gå rundt å tafse på alle jenterumpene i lokalet, kan ikke få sagt det nok. Hvis du vil sjarmere meg, så er rumpetafsing det siste du prøver deg på!


Hva er det verste "sjekketrikset" du vet om?

Dramaqueens

Det er ikke så enkelt å holde alle sammen fornøyde. Spanske gutter er så, ja hva skal man si, gammeldagse. Hehe, eller ikke alle sammen da. Det er i allefall masse drama som foregår her i leiligheta, men hva er vel livet uten litt drama? Man må jo utvide horisonten litt, treffe nye mennsker og bli noen erfaringer rikere. Det er jo det som gjør livet verdt å leve. Jeg vil ikke sitte inne hver kveld å holde hender, det kan jeg gjøre når jeg treffer den rette.Pink ladies

Nå skal jeg og Annette ut på livet igjen. Begge iført rosa kjoler! Vi venter bare på at noen skal komme å hente oss for å kjøre oss dit vi ønsker. Problemet er bare det at spanske gutter og norske jenter har totalt forskjellig syn på hvilket tidspunkt det er normalt å gå ut! Forhåpentligvis blir vi hentet snart, for visst de ikke kommer snart sovner jeg på sofaen!


flau, flauere, Hanna

Jeg sier mye rart på denne bloggen og liker å skrive rett fra levra. I dag fikk jeg melding fra den ene av de feminime guttene og han fortalte meg at han hadde lest alt jeg skrev om han på bloggen og var såret. Jeg viste ikke at spanske gutter som nesten ikke snakker engelsk kunne lese norsk flytende. 
Jaja.. Det jeg vil fram til er at jeg vil rette på gårsdagens innlegg. Den feminimegutten er i tillegg til å være bittelitt feminin skikkelig sexy og barsk. Jeg må heller ikke glemme å nevne at han er politi med de hotteste musklene. He can rescue me anytime! So, are you happy now babyboy?

Me gusta ; )

Cocktails og feminine gutter

Hva har vi gjort og hva har vi ikke gjort de siste dagene, thats the question. Vi har i allefall festet en god del. Det som overrasker meg mest er at kroppen min er i tipp topp form, til tross for minimalt med søvn og maksimalt med cocktails.Har også lært oss å kysse på kinnet. Tydligvis er det veldig vanlig her!

Her får jeg litt personlig trening av Daniel. Han er forresten veldig forelsket i lillesøstra mi, og snakket nesten ikke om noe annet. Oda, ble du glad nå?Har også funnet to par gutter som er enda mer feminim enn meg og Annette. I know its hard to believe, but its true. Her snakker vi trutmunn, utringning og hårgele for alle penga.
Tilslutt har jeg trent litt på legeskillsen min, alltid lurt å trene litt.


Har aldri sett noen bli så glad for en is, Borja er og blir den søteste. 

Nå skal jeg og Annette spise litt, og faktisk slappe av. I morgen er det mexicansk-aften, skumparty og kanskje en liten photoshoot som står på planen. Gleder meg!

Hvor er dere på ferie i sommer?

Trouble in paradise?

Egentlig ikke, eller kanskje? Hvem vet. Vi har i allefall hatt litt internett-trøbbel, og kanskje litt annet trøbbel og. Jeg er jo tross alt en chica mala! Uansett, har skjedd en del spennende siden sist. Har foreksempel blitt en kløpper på å nattbade og så har både jeg og Annette blitt to røde tomater, sexy as hell!Legger ut noen interessante bilder og kloke ord senere i kveld. Nå skal jeg vekke Annette og så skal vi ut en tur for å nyte kveldsola.

Se min kjole, den er blå som havet


Er den ikke fin?

Nå skal jeg ordne meg litt, og så blir det kanskje en liten drink eller to i kveld. Ta det med ro mamma, vi skal oppføre oss pent! :)

Bikini og stranda

Da skal vi prøve å kare de late rompene våre ut av leiligheten og ned på stranda. Det er virkelig luxus at leiligheta praktisk talt er plassert rett på stranda, så det er ikke akkurat så veldig langt å gå. :)

I'm loving it

Aah, sand imellom tærne, nattbading og måneskinnstur. Kan det bli bedre?

Det er virkelig herlig i LM, både jeg og Annette koser oss masse. Her omringes vi av spanjoler som gjør sitt aller beste for å ta vare på oss. Kan ikke klage akkurat!

I morgen skal vi ligge på stranden hele dagen. Man må jo prøve å få litt farge på kroppen også.

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv