Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


juli 2012

Null hull!

Dagen startet med en høyst nødvendig tannlegetime, har ikke vært hos tannlegen på noen år og var ganske så stressa for at jeg skulle ha noen hull. Orket ikke tanken på å gå igjennom bedøvelse og borr. En gang for 5 år siden for være nok. Heldigvis hadde tannlegen bare gode nyheter til meg. Tennene var fine og rene og null hull. Det eneste problemet var at tannkjøttet mitt så ut som det var på vei til å bli betent, så han beordret meg til å bruke tanntråd hver kveld. Haha, det var så komisk. Han ser meg inn i øynene og sier. "Så Hanna, hvor ofte bruker du tanntråd?" Med en gang kjente jeg en lyst etter å pynte på sannheten. Hvor flaut er det ikke å fortelle en tannlege at man er ganske dårlig på den fronten. Man vil jo sette seg selv i et bedre lys. Så jeg skulle til å svare noe som hørtes fint ut før det slo meg at hvorfor ikke bare fortelle det hvordan det er. Jeg regner med han greier å se forskjellen alikevel. Det er rart med det. Man vil fortelle andre at man gjør det så bra, men så er sannheten egentlig at man sluntrer unna. Jeg skal i alle fall bli flinkere med tanntråden.

Ellers har jeg nettopp kommet hjem fra trening med Annette og er ganske så sliten. Ble ikke bedre av at jeg har vært en snartur innom Trondheim for å kjøpe skolebok, levere politiattest og hente penger på byåsen. Hehe, har vært ganske effektiv i dag. Men måtte innom å hente pengene jeg har spart siden bursdag for har planer om å kjøpe meg en ny designerveske. Må bare finne en jeg liker først!

Er dere flinke med å bruke tanntråd? hehe!

Så merkelig.

Med en gang vi gikk av flyet på værnes, eller egentlig når flyet kjørte inn i en storm og det var turbulens til tusen, hadde jeg en ekkel magefølelse. Jeg var ikke overlykkelig for å se Trondheim igjen, jeg fikk heller en følelse av eksamen og skolestress og at jeg ikke ville at ferien skulle være over. Tenkte der i et sekund eller to at dette kommer til å bli en kjip høst. Mamma prøvde fortvilet å trøste meg litt og tok meg med på peppes for å spise pizza. Ikke at det hjalp så stort og hele veien tilbake til Orkanger var et virrvarr av følelser. Ble ikke bedre av at Daniel ringte heller, da ville jeg enda mer tilbake. Det som ble bedre derimot var å se bestevenn igjen. Vi hadde treningsdate på 3T (gjett om det var godt å begynne å trene igjen etter 5 uker med pause i Stavanger) og med en gang jeg så henne var alle følelser om at Trøndelag var teit borte. Da var det som om jeg ikke hadde vært borte i hele sommer og alt var som før. Det er jammen meg godt å ha en bestevenn. Nå gleder jeg meg bare til at vi skal reise til La Manga sammen. Annette hadde snakket med min gamle Spania-flørt på facebook som egentlig er sur på meg for noe som hendte sist sommer. Men i sekundet hun nevner han, så popper det opp en facebook melding til meg også. Hehe, noe annet ville vel vært urettferdig!

La Manga på onsdag blir så herlig ♥

Ikke sant det er herlig med en bestevenn?

reiseklar?

Da jeg kjørte hjem til Daniel i sted for å legge igjen en liten hilsen på soverommet hans, spilte radioen en lovesong og det var like før tårene begynte å trille. Det var ikke før da at jeg innså at nå skal jeg ikke se Daniel på en stund og heller ikke kjøre langs Løkkegata for å komme meg hjem. Var like før jeg snudde bilen og kjørte på Forus for å storme jobben til D, mens så fant jeg ut at det hadde ikke tatt seg så godt ut. Jeg får heller vente til 8 august når han og Tor Erik kommer til La Manga. Blir rart å forlate farmor også. Hun som hele tiden gir meg penger til mat slik at jeg ikke skal sulte og vasker klærne mine og passer på. Kommer til å savne hele Stavanger. Alle kveldene jeg bare har kjørt og latt veien ført meg til ulike steder eller snakket med Daniel til langt på natt. Gleder meg allerede til jeg kommer tilbake!

Håper det har vært gøy å lese om Stavangereventyret denne sommeren. Nå er det La Manga som står på planen. Blir herlig å endelig få skikkelig med sol!

Ønsk meg god tur hjem ♥

Med glimt i øyet!

Da har jeg endelig fått fatt på Macen min igjen. Føler meg så hjelpesløs uten, men dårlig planlegging i går førte til at jeg og Macen havnet på ulik plass etter gårsdagens festeligheter. Vi begynte kvelden med en superhyggelig middag med foreldre og "svigerforeldre" som vi tullet med i går. Liker at alle sammen kom så godt overens og at praten gikk i ett fra begynnelse til slutt. Når klokken nærmet seg 12 og Daniel skulle dra på jobb, fant vi andre ut av vi også ville dra ut på byen for å sjekke livet. Etter 45 minutters venting på taxi og mye frem og tilbake hvor det hele endte med at taxisentralen skjelte oss ut, ga vi opp ventingen og heller gikk ned til sentrum. Stemningen ble litt mer laber når det var så utrolig fult med folk. Tror verken mamma eller pappa var gira på å ha fulle ungdommer skrike og dulte borte i dem. Men creds for at de i alle fall var med. Av en eller annen grunn så endte vi opp på Ittepå, der Daniel jobber og jeg tok med meg både mamma, pappa og Cathrine i VIP køen. Haha, lurer på hva alle de ventende ungdommene tenkte når vi bare gikk rett forbi. Gøy var det i alle fall, selv om det hele endte med at det bare var meg og Cathrine som holdt ut løpet.


// Mamma og pappa på vei hjem fra ittepå!

Jeg hadde i alle fall en annerledes kveld ute. Digget når C sto og veivet og ropte på Daniel at nå måtte han servere oss. Haha, kan tenke meg Daniel elsket å ha mammaen sin og kjæresten skrikende bak disken. Hun ville ha service og jeg ville ha oppmerksomhet, mens han måtte tilfredsstillende alle de andre som stod og ventet på drikke. Tror hele opplegget var ganske priceless for en utenforstående person. Jeg kan ikke telle på fingrene en gang hvor mange som kom bort for å spørre om jeg var ute med mammaen min, søsteren eller tanten. De fleste ble litt paffe når jeg svarte svigermor med glimt i øyet.Kvelden i går var i alle fall kjempegøy. Litt trist å tenke på at jeg reiser hjem i morgen. Har hatt det så utrolig koselig her i sommer. Nå blir det ikke flere byturer hvor jeg og brosteinene krangler om jeg skal klare å stå på beina eller ikke. Ikke mer kos på kveldstid eller krangling med dyna til Daniel om jeg skal stå opp eller ikke. Blir vel ikke så lenge til jeg kommer tilbake. Må bare overleve en Spaniatur, skolestart og besøk av Daniel først. Men det skal nok gå bra.


Hva gjorde dere i går?

Oh my!

Jeg dro på byen med svigermor i går, og jøye meg var ikke det liv! Jeg har ikke ledd så mye på lenge. Haha, utrolig priceless. Spesielt da jeg prøvde å få Cathrine til å redde meg ut av en klein guttesituasjon. Jeg bare.. Eeh, jeg må høre med svigermor først! Haha, trodde jeg skulle dø der og da. Men oppdaterer dere mer senere. Jeg har glemt av Macen min til farmor, så har ikke noe annen mulighet enn å mobilblogge.

Superfun var det i alle fall!

Födelsedagskalas

Nå har jeg hørt farmor pjatte i vei om kalasen hun skulle ha på sin 85 årsdag til de svenske hjemmesykepleierne og nå er dagen endelig kommet. Hun har styrt på fram og tilbake i det siste, men nå må det bare gå som det går. Alle har spist seg mett på smørbrød (minus meg som heller gikk for kylling) og fylt opp dessertmagen med bløtkake. Senere ikveld skal foreldrene mine hilse på mammaen til Daniel med middag hos farmor og reker til forett. Det blir i alle fall kos, og litt spennende. Krysser fingrene for at det blir en vellykket kveld. Jeg har i alle fall pyntet meg med den nye dream kjolen min og har sprunget Stavanger rundt på leting etter store gulløredobber. Fant til slutt noen veldig fine på H&M som kunne gjøre antrekket komplett.

 

Hva syns dere om antrekket?

Just my day!

Er det ikke typisk at den siste helgen jeg har i Stavanger så skal jeg ende opp med å dra til legevakten og fest og fanteri kan bare gå i glemmeboka? Jeg merket det i natt av at jeg drømte at jeg hadde så vondt og plutselig bråvåkner jeg og da var smertene like virkelige som i drømmen. Merkelig.. Da jeg stod opp dro jeg rett til legevakten for å finne ut om jeg hadde fått en reinfeksjon av det jeg hadde for 2 uker siden, og jammen stemte det ikke. Bare denne gangen hadde jeg en kraftig infeksjon og ble satt på en antibiotikakur som skulle ta knekken på det hele og litt til. Hm, liker det ikke. Men etter en lengre samtale med mine foreldre så fant vi ut at jeg skulle prøve å se hva som skjedde. Da jeg hentet ut medisinen på apoteket kunne hun dama bak disken fortelle meg at jeg ikke burde sole meg. Jeg bare "Jaha! Hvorfor ikke?" Og da kunne hun fortelle meg at medisinen kunne gi solforbrenning og at jeg måtte bruke solfaktor 50 i solen. Just my luck, når jeg reiser til Spania på onsdag.. 


// stikk i fingeren fikk jeg også. huffameg!

Siden allmenntilstanden heldigvis er god fikk jeg tillatelse fra fylkeslegen (pappa) til å ha det gøy i helgen. Måtte bare ta det med ro og ikke tøye grensene (for kroppen altså). Så helgen går vel ikke helt i vasken. Må bare legge om planene litt. Hadde uansett en kjempefin dag i går. Hyggelig på jobb, soling når jeg kom hjem. Så en tur på gladmaten med Sjur før jeg møtte Daniel for en romlemantisk dinnerdate og nyte godene av å være kjæreste med en bartender. Noen fordeler må jeg ha når jeg må tåle at jobben hans annen hver lørdag går ut på å flørte med kundene.


// Gjett om jeg skal hamstre litt godis på lørdag!

Ønsk meg god bedring♥

Romantisk middag for to

Eller enveis date med meg selv mens Daniel rydder klar baren for i kveld. Han sa vi skulle ut å spise, men i stedet sitter jeg her å sipper på en supersøt drink og ser på kjæresten gjør baren klar. Middag skal vi spise i baren, med rabatt fra restauranten under oss. Er sjelden jeg har vært på utestedet der Daniel jobber i edru tilstand, så har egentlig ikke lagt merke til hvor fint det er her. Snappet noen bilder mens jeg venter på maten og Daniel for å vise dere!

Sunny Stavanger

Helt til min bror bestemte seg for å blokke solen for meg. Blæ, da blir jeg ikke brun. Farmor koster blader og rusk av værandaen og kaller meg for primmadonna og ler. Når donnaen er ferdig med å sole seg, hører jeg i bakgrunnen her. Selv ligger jeg og myser mot solen for å få til å blogge. Helt sikkert ikke bra for fremtidige rynker, men det får gå. Satt sammen en liten collage av jobboutfit vs soleoutfit. Må si jeg foretrekker sistnevnte. Bare en dag igjen på jobb nå så har jeg ordentlig ferie! Whihoo, gleder meg. Nor annet jeg gleder meg til er grillmat. Må bare overtale D om at vi skal spise det ikveld! Nå får jeg vondt av å myse, så vi skrives senere!

Hva har dere gjort hittil i sommer?

Look of the day!

Er det ikke typisk at den eneste dagen det er sol i Stavanger (i alle fall på veldig lenge), så skal jeg på kveldsvakt. Jeg sjekker yr.no som en panisk person og når de endelig viser sol og litt varme så skal jeg på jobb. Blæ, altså. Jeg misunner alle som kan dra ut å nyte sola og dra på gladmatfestivalen. Den begynner i dag, og jeg regner med det blir utrolig masse stemning i byen. Kanskje jeg tar en tur innom byen etter jobb, vi får se om sola fortsatt er der. Men jobb eller ikke jobb. Sol betyr at jeg føler for å pynte meg opp i kjoler og all slags, så her er dagens look.

 Skjørt asos, sko nelly, topp fra Gina Tricot, solbriller fra the Cobra Shop og veske Louis Vuitton ♥

Hva syns dere?

Gurimalla

som jeg sover for tiden. Jeg skulle prøve å blogge litt i sted før jeg gikk i dusjen. Men jammen meg så sovnet jeg i stolen mens jeg prøvde å skrive noe gøy. Nå har jeg sikkel på kinnet og vondt i nakken. Haha, ikke bra. Kjenner kroppen har lyst på en is for å kvikne til litt. Har gått rundt og gjespet i hele dag, og det tar seg ikke bra ut på jobben. Har hatt det veldig koselig på jobb da, siden jeg nå jobber sammen med en annen legestudent som går i Krakow. Rart å tenke på at dette er siste uka mi på jobb. 6 uker går virkelig fort, og på mandag er jeg hjemme i Trøndelag igjen. Men først skal jeg få med meg matfestivalen. Da jeg var der sist, drakk jeg champagne i teltet før jeg plutselig fikk høre om bombing av regjeringskvartalet. Får håpet det blir mindre actionfylt i år.


Hva gjorde dere 22. juli i fjor?

The story of my BF

Han er den kjekkeste jeg vet om..

... selv om han av og til kan lage de rareste grimaser.

Det hender støtt og stadig at han blir oppgitt når jeg bruker så lang tid på å gjøre meg klar..

av og til ender det i at han bitchslapper seg selv..

Han er en mester i å jobbe overtid på jobben..

selv om han egentlig skulle ønske han kunne tilbringe kveldene sine her.

Han digger å pynte på bloggbildene mine med å snike seg med i bakgrunnen...

... Selv om han egentlig skulle tenkt seg å være fremst. Center of attention og alt det der.

Han er den søteste når han har ølbarten klistret på..

..Eller nå han lager sexy-face og prøver å sjarmere meg! (Noe som faktisk funker)

Men mest av alt elsker jeg når han får meg til å le. Finnes ikke noe bedre følelse enn det!

I'm alright!

Tenkte bare jeg skulle gi dere en liten update fra lørdag. Etter at jeg skrev innlegget, så gikk vi faktisk fra puben og jeg slapp å være omringet av skumle menn og jenter som helt sikker ikke hadde fine tanker om meg og glitterskoene mine fra nelly. Men et styr uten like det var det. Fulle mennesker klarer bestandig å skape drama ut fra ingenting og når det først begynner så baller det bare på seg. Det verste er at uenighet og drama kommer fra små filleting og misforståelser som man i edru tilstand lett kunne ha unngått. Jeg må nesten le litt når jeg leser innlegget fra lørdagskvelden. " Hva tenker han med? Her sitter kjæresten like ved, helt alene på denne dumme puben og så velger han noen hard rock fulle jenter". Noen (les: meg) var i alle fall oppmerksomhetssyk og trenge litt love and tender.

Legger med et bilde fra fredag, som var en mye morsommere kveld. Lørdagskvelden endte bra tilslutt den også altså. Når vi kom oss på et "skikkelig" utested hvor man kunne danse av seg rusen og faktisk få litt etterlengtet oppmerksomhet. Hehe, føler jeg er litt kravstor av og til. Heldigvis har jeg supersnill storebror, kjæreste og Jonas som er så god og passer på!


Er dere oppmerksomhetstrengende?

Søndagstema - pregnancy!

Forrige uke så var det en av dere som ville at jeg skulle skrive et søndagstema om graviditet. Hvordan man blir det og hva man kan gjøre for å unngå det. Jeg regner med de fleste vet hvordan man blir gravid, men det er ikke sikkert alle sammen vet at sæden kan overleve i opptil 5 dager inne i jenta og øke sjansen for graviditet. De sædcellene er noen luringer. For at man skal bli gravid er man avhengig av at jenta er befruktningsdyktig og har eggløsning. Eggløsningen kommer omtrent 14 dager før menstruasjonen, men man kan aldri være helt sikker på når man har den. Man er også avhengig av at sæden kommer fram til rett plass som er egglederen. Egglederen er et 11 cm langt rør som strekker seg fra eggstokkene og inn til livmoren. Hvis alt dette klaffer, kan man få en befruktet eggcelle som kan utvikle seg å bli til et foster. De første ukene etter befruktning er embryoet veldig sårbart og det kan ende i en spontan abort.Det er en del man må passe på hvis man ikke ønsker å bli gravid, men samtidig er seksuelt aktiv. For det første kan man ha det i bakhodet at man aldri, og da mener jeg aldri skal hoppe av i svingen. Det kan komme noen sædceller ut før den store sædutløsningen og man kan ikke være sikker. Dessuten kan det være vanskelig å trekke seg ut i tide. Man kan vel si det så enkelt at man blir rivet med i øyeblikket. Jeg vet av noen tilfeller der hoppe av i svingen ikke har gått som planlagt og resultatet ble en baby. Så vi kan vel fint konstantere at dette ikke er en sikker metode.Noe som er mer sikkert derimot er prevensjonsmidler. Her er mulighetene mange og bruker man dem rett kan man være ganske så sikre. Kondomer, p-piller, spiraler, p-ringer og p-stav. Har man en ONS (one night stand) kan det være lurt med kondom. Her må man ikke bare passe på å ikke bli gravid, men også beskytte seg mot kjønnssykdommer. Uansett om gutten/jenta sier han/hun er clean, kan man aldri være helt sikker. Og da er det bedre å passe litt ekstra på. Det eneste problemet med kondom er vel at mange ikke liker å bruke det, siden det kan gjøre samleiet mindre følsomt og man mister litt av nærheten. Så jeg kan forstå den at noen kanskje velger å droppe kondomen, selv om man absolutt ikke burde gjøre det hvis man ikke er sikker.Selv har jeg blitt "foret" med t-skje om at beskyttelse mot kjønnssykdommer og graviditet er viktig. Jeg tror ikke mine foreldre ville at jeg skulle ende opp som en single mum som 16-åring og de har dermed vært veldig bevisste på dette. Det at de begge er leger gjør ikke saken bedre, og jeg har blitt immun mot awkwarde samtaleemner om sex og alt det der. Men det ser jeg egentlig på som en bra ting. Jeg er glad for at jeg har blitt lært opp til å være forsiktig. De guttene jeg har flørtet med er kanskje ikke like fornøyde når jeg forlanger bevis på at det er fri for alt som heter herpes og klamydia. Hehe, om det er en ting jeg kan si om meg selv så må det være at jeg ikke er lett på tråden. Selv om kanskje det blonde håret og sminken skulle tilsi noe annet. Håper bare at alle dere som leser bloggen og ikke har foreldre som maser om beskyttelse og kjønnssykdommer kan lære noe av meg. Det er mye kulere (syns jeg) å være forsiktig og passe på at man ikke får en kløende sykdom der nede eller blir gravid når man ikke ønsker det.Hva tenker dere om dette?

 

Dreamy dress!

Jeg har vel vist frem en ny kjole sånn omtrent hver dag i det siste og i dag er intet unntak. Min nye dreamy dress er virkelig en drøm. Perfekt stoff som flagrer i vinden og en peachy farge som får kjæresten din til å lyse opp. Hehe, i alle fall min. Er glad for at jeg valgte å kjøpe den, nå må jeg bare finne den perfekte anledning til å bruke den. Strandpromonade på La Manga høres ut som en fin ide. Btw, hver gang jeg har dratt på posten og hentet kjolene mine har jeg endt opp med at det er samme mann som betjener meg. Jeg har hentet så mange kjoler at jeg slipper å vise legitimasjonen min lenger. Hehe, nettshopping for the win!

Hva syns dere?

Nastyness!

Daniel, Sjur og Jonas har forlatt meg på en hard rock pub og jeg vet ikke hvor i all verden jeg skal gjøre av meg. I sted kom det en fyr som lignet på en narkoman og kysse/slikket meg oppover hånden. Jeg et sikker på at jeg har hepatitt B og C allerede! Iiish, så lite tiltrekkende som man kan få det! Når vi snakker om noe som er lite tiltrekkende, jeg spotter nettop D og Jonas og de holder på å flørte med tre damer som er så dekket i tatoveringer at jeg vet ikke om jeg skal le eller grine. Hva tenker han med? Her sitter kjæresten like ved, helt alene på denne dumme puben og så velger han noen hard rock fulle jenter. Jaja, det er vel ikke så mye annet jeg kan gjøre enn å forlate stedet og finne noe annet å fordrive tiden min med! Her er i alle fall a waste of time. Det eneste negative er at jeg helt sikkert kommer til å bli voldtatt eller noe hvis jeg beveger meg ut alene. Hehe, Wish me luck!

The Audrey Dress!

Er så fornøyd med den nye kjolen min fra Jones & Jones som kom i posten forleden dag! Den satt som et skudd og er en sånn type kjole som jeg elsker. Puffete skjørt, blondetopp og innsvninget i livet. Har størrelse 8 for de som lurer forresten. Kjolen ble brukt på torsdagskveld når D hadde et lite forspill hjem til seg. Jeg skulle egentlig ta det med ro, siden jeg skulle tidlig opp på jobb dagen etter, men når de begynte med kortspill og drikkeleker og jeg "tapte" fuck the dealer gikk planen med å ta det med ro i vasken og det hele resulterte i humøret nedenfor.

Haha, digger trutmunnen på Henrik ovenfor! Strike a pose! Bare synd at fotografen ikke var så stødig og kuttet hele fjeset!

Hva syns dere om kjolen?

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2251998/?claim=zamsj6kq7he">Follow my blog with Bloglovin</a>

New York fun!

Hei dere! Sen oppdatering, men alt har gått i ett siden i går. Vi dro ut på byen med to gutter fra jobben til Daniel og siden jeg var den eneste jenta kan dere tenke dere at det var fun! Hehe, oppmerksomhet fra alle kanter kan jeg fint venne meg til. Thomas (han vi var til) hadde det kuleste soverommet med New York-bilde som dekket den ene veggen. Og når han samtidig digget å ta bilder så var jeg in heaven. Skal bare redigere alle de kule bildene og så kommer det et innlegget snart! Kan love dere kontaktannonse og massevis av bildeupdates!

Ha en fortreffelig lørdagsaften!

Nikkedukke

Kjenner dere følelsen av å være ei nikkedukke? Dere vet, når man svarer ja til alt og gjør akkurat slik som man blir bedt om å gjøre. Jeg bruker som regel å gå min egen vei, men i det siste syns jeg alt for mange har fortalt meg hva jeg skal gjøre, og lydig som jeg er å hører jeg etter. Føler nesten at jeg må gjøre et lite opprør med meg selv. Vær litt rebelsk og lære av lillesøster! Farmor sier at jeg må gjøre ditt og datt. Daniel ringer å forteller meg at nå må jeg komme å hente han. På jobb ber de meg også gjøre mye rart. Men sistnevnte går vel egentlig greit siden jeg vil være pliktoppfyllende på jobben.
Uansett så kjenner jeg det er litt rart å bli brukt som en nikkedukke, når jeg er vant med å bestemme og styre på selv. Kanskje jeg må være litt strengere med D og farmor. Hehe, vi får se. Ellers får jeg regne med at jeg får en god dose med karma etter denne sommeren som jeg kan leve på mens jeg er i La Manga. Tror dere ikke det?

Er dere pliktoppfyllende eller rebelske?

Gummiface!

Haha, jeg dør! Noen er veldig glad i drikkeleker! Ha en fin kveld da dere.

Et lite pust i bakken!

Dagene går i ett for tiden og jeg har bestandig et eller annet jeg skal gjøre etter jobb. I dag var det en tur innom postkontoret for å hente Jones and Jones kjolen min, som forøvrig var supersøt (viser dere senere). Deretter dro jeg innom Gina Tricot i håp om å finne noe fint på salg. Fant bare en gullring, men det er ikke verst det. I mens har solen sneket seg fram mellom skyene i Stavanger og jeg ble superstresset for at jeg ikke var ute og solte meg. Hehe, derfor har jeg tatt en liten time out nå og slikker litt sol i den nye VS-bikinien. Herlig å endelig få brukt den også. Senere ikveld er det en tur på byen med Magnus og Jonas (og Daniel såklart). Det blir i alle fall koos!

Er det fint vær hos dere?

En liten Berlin guide - Hanna style

Da jeg skulle reise til Berlin for en måned siden (huff, som tiden flyr) så var det flere som lurte på om jeg ikke kunne lage et samle innlegg om Berlin når jeg kom hjem igjen. Og det kan jeg godt gjøre. Siden det regnet de siste dagene vi var der ble sightseeingen noe kuttet ned på siden det ikke fristet å være ute i regnet. Men det vi fikk med oss var i alle fall gøy.

Når det kommer til hotell så var jeg kjempefornøyd! Vi bodde på het SORAT hotel Ambassador og lå veldig sentralt. Rett ved siden av en stor handlegate med flotte butikker og søte restauranter. Og t-banestasjonen var bare 2 minutt unna. Tror jeg betalte omtrent 1000 kroner for 5 netter via hotels.com, så følte jeg gjorde en skikkelig bra deal. Personale på hotellet var utrolig hjelpsomme. Hver kveld når Daniel og jeg spurte etter råd om et bra utested med masse liv kom de med forskjellige forslag til oss og tegnet så fint på kartet slik at vi skulle finne frem. Rommene var også fine, til tross for den lave prisen. Så alt i alt var jeg meget fornøyd.


// Baren på hotellet hvor jeg og D tilbringte mange koselige timer sammen ♥


// Vinduskroken på hotellrommet hvor jeg like etter at bilde her ble tatt klarte å knuse et champagne glass.

Uteliv og shopping så har jeg faktisk ikke så mye å komme med. Gaten like ved hotellet vårt hadde mange butikker som det fristet å gå innom, men jeg kom aldri så langt. Derimot dro vi til et område som het Friederichstrasse hvor de hadde massevis av butikker i rimelig prisklasse. Jeg gikk amok på en stor Zarabutikk, mens Daniel fant seg en pub og drakk øl i solen. Dagen etter på dro vi til en område som het Alexanderplatz hvor de lå mange store kjøpesenter. Vi dro innom et av dem. Det eneste som var litt skuffende var at de fleste butikkene var de samme som hjemme. Gina Tricot, Bianco, H&M, Vera Moda. Ja, dere skjønner tegninga. Hadde jeg fått lønna mi for sommerjobben før jeg reiste til Berlin skulle jeg handlet meg en designerveske på KaDeWe som var et mer eksklusivt kjøpesenter bare et steinkast fra hotellet vårt.

Når det kommer til sightseeing så har Berlin massevis å by på som andre storbyer i Europa. Vi valgte å dra til den kjente dyreparken i Berlin - Zoologischer garten. Kan ikke huske sist gang jeg var i en dyrepark, men Daniel var så gira på å se aper og delfiner at hans humør smittet over på meg. Når han ble fasinert, ble jammen meg jeg også det. Kan ha noe å gjøre med at det var mange eksotiske dyr, og det var veldig koselig å vandre hånd i hånd med kjæresten å se på alle sammen. Jeg likte spesielt godt elefantene, mens Daniels yndlingsdyr var alle apekattene. Tror han tok over 50 bilder av den samme apen i bur. Haha, at det går an.

Ellers er det vel nesten et must å oppleve litt krigshistorie når man er i Berlin? Vi dro til Checkpoint Charlie som var en grense mellom Øst-Berlin og Vest-Berlin. Der kunne man få passet stemplet av amerikanske "soldater" hvis man ville og like ved lå det noen rester av Berlinmuren. Ved dette område fantes det mange bilder og skilt hvor man kunne lese litt om historien. Jeg følte også at man enda kunne se litt skille mellom øst og vest. Bygningene ble mye gråere og det fristet ikke å "krysse" grensen.


// Ser dere skillet?

Når det kommer til transport så var vi veldig fornøyd med bussen. Rutebussen bestod av to etasjer og man følte nesten at man fikk en liten sightseeingtur når man satt seg ved det fremste vinduet over sjåføren. Prisen kom på 2 euro og man kunne kjøpe dagspass på 6 euro. Personlig får jeg litt angst av å ta t-banen så det at det var så godt busstilbud passet ypperlig for meg!

Alt i alt  var Berlin en kjempefin by, bare synd vi var så uheldig med været de siste dagene. Men man kan vel ikke bestandig ha værgudene ved sin side. Kommer nok til å reise tilbake, men ikke med det første. Er så mange andre byer jeg vil oppleve nå mens jeg enda er ung og fri!

Hvilken storby i Europa ville dere ha reist til?

Overfølsom

For det første så klarte jeg å sette på alarmen en time senere enn vanlig i går kveld, slik at jeg forsov meg. Og med en slik start, føler jeg hele dagen går i surr. Når jeg er ferdig på jobb, så finner jeg ut at døren står ulåst i leiligheten til Daniel. Får et mini hjerteinfarkt og er helt overbevist om at noen står inne i leiligheten og er klar for å slå meg ned for å deretter stjele alt jeg eier. Når jeg ikke finner noen innbrudstyv og skjønner at det bare er D som har glemt og låst henter jeg sakene mine og drar til farmor. Hos farmor finner jeg en mistenktsom bil som står parkert nesten på plenen hennes. Farmor er på selskap og jeg skulle være alene så den bilen passet ikke helt inn. Livredd som jeg ble, forberedte jeg meg på et nytt bakholdstangrep når jeg gikk inn døra. Hehe, man kan si jeg er en smule oversensitiv. Heldigvis har jeg verken blitt kidnappet eller overfalt enda. Men jeg tør ikke å sjekke huset, så jeg har tatt med meg alle tingene mine og lagt meg ute på terrassen hvor jeg prøver å sole stumpen. Hehe, farmor kommer vel snart hjem, så kan hun fortelle meg hvem som eier bilen. Det er ikke lett å være hjemme alene i andre sine hus skal jeg si dere. Blir heldigvis litt soling på meg da!

Er dere husredde?

Look of the day

Skirt from Asos, skinnjakke Guess og Accessories Gina Tricot. Hun ene jeg jobbet med sa at jeg lignet på en havfrue når jeg gikk hjem fra jobb i sted. Hehe, tror jeg pynter meg litt for mye til å "bare" dra på jobb. Men når jeg har kjøpt meg så mange nye klær, så må jeg jo nesten bruke det. Og det mintgrønne skjørtet fra asos er så lovely! ♥

Hva syns dere?

random, so random

Har lenge gått og tenkt på at jeg skal skrive en post om randomme fakta om meg selv. Leste det på en annen blogg for en stund tilbake og syns det virket litt kult. Hehe, så da får jeg prøve det ut jeg også. Dessuten må det vel være litt gøy å lese masse unødvendig fakta stoff om meg? Ikkje sant?

My first confession er at jeg bruker å tømme blæra med døra åpen. Haha, jeg vet ikke hvorfor jeg nettopp delte dette, men det virker som om jeg har kompleks for å lukke igjen døra. Altså, jeg låser døre når jeg er på besøk hos fremmende eller er ute på byen. Hadde ikke akkurat tatt seg ut at en dritingsperson skulle kommet inn og dele hele opplevelsen med meg. Men når jeg er hjemme har jeg en tendens til å la døra stå åpen. Noen som irriterer lillesøster. Men jeg vet hun elsker tisse-meg-ut-sangen, så det går nok bra!

 
// Tisse-meg-ut-sangen in action in Las Vegas!

Jeg er super sær når det kommer til å spise mat. Skeptisk til å prøve noe nytt, og gir du meg ketchup, dressing, sennep, krydder, løk eller noe i den duren så kan jeg nesten garantere at jeg ikke vil spise det. Da jeg var mindre så måtte mamma og pappa bestille en egen pizza til meg som var UTEN tomatsaus. Haha, man kan vel ikke lage pizza uten tomatsaus?? Jeg har blitt litt bedre nå altså, og kan spise tomatsaus på pizzaen og lasagne. Men det er mye rart jeg ikke vil putte ned i magen min. Er ganske så vrang på dette område også, så det hele kan ende med at jeg ikke vil ha mat. Stakkars de som tar meg med ut for å spise sier jeg bare. Jeg har i alle fall et stort forbedringspotensiale når det kommer til mat.

 
// Skeptisk i New York høsten 2010.

Jeg er helt manisk når det kommer til å sjekke veska mi. Er så redd for at noen skal stjele mobilen eller bankkortene mine, så er jeg ute på shopping, byen, reise eller noe så sjekker jeg veske hvert 10ende minutt. Og det er ikke en overdrivelse en gang. Jeg er så redd for å miste ting, at det nesten går litt for langt. I alle fall når jeg sjekker veska mi sekundet før jeg går av t-banen og så må jeg sjekke det 30 sekund etter på når jeg har gått av t-banen i frykt for at noen skulle ha klart å stjelt noe i løpet av den korte tiden. Kan tro de ble mye venting på at jeg skulle finne mobilen i veska mi når Daniel og jeg var i Berlin for noen uker siden. Haha. Han bare, men Hanna. Du sjekket jo veska di nå nettopp. Det at jeg lot Louis Vuitton veska mi stå alene ved et bord på et utested i New York, mens jeg drev og danset er crazyness. Får vel bare prise meg lykkelig for at den ikke ble stjelt i fra meg.


// Veska ble heldigvis med hjem. Noe som derimot ikke ble med hjem var den svarte jakke mi. Den ble kidnappet av en eller annen New Yorker mens jeg ble forført av en italianer. But I'll guess that's life.

Når man først er inne på "tvangstanker" kan jeg også meddele at jeg er helt fæl på å sjekke om døra er låst. Nå når jeg bor hos Daniel er det han som får ta på seg det ansvaret. Men når jeg er hjemme hos meg selv sjekket jeg døra hver gang jeg går forbi. Og selv om det er 5 minutt siden sist jeg sjekket må jeg ta i dørhåndtaket en gang til før jeg legger meg. Hehe, jeg kan ikke noe for det. Jeg er også helt overbevist om at skyggen på rommet er et eller annet skummelt monster. Men det kan ha noe med at når jeg flyttet inn i leiligheten og jeg hadde gått og lagt meg, så slo lyset i stua seg på. Iih, blir helt dårlig bare av å tenke på det. Så man kan vel trygt si at jeg er "litt" husredd.Jeg hadde egentlig så masse random facts når jeg har gått og tenkt på dette innlegget, men det virker som jeg har glemt alt jeg har tenkt på. Sånn er det når man tenker for mye på en ting.

Har dere noe random facts å dele med meg?

Jeg fant, jeg fant!

Da vi var en tur ute på lørdag, så jeg ei jente med den fine kjolen. Ble helt forelska, og måtte bare spørre henne hvor den var fra (hvis ikke hadde jeg helt sikkert angra dagen der på). Da jeg tilfeldigvis møtte henne på dametoalettet kunne hun fortelle meg at den var fra Gina Tricot. Derfor måtte jeg dra en tur innom dit rett etter jobb. Jeg vet ikke om det var ølbriller jeg hadde på eller hva det var. For jeg husker jeg syns kjolen var så utrolig mye finere på lørdag enn den var i butikken. Men siden den var på salg til 49 kroner så måtte jeg nesten ta den med meg hjem. Hun jenta hadde den i hvit, men siden Daniel syns jeg passet bedre i den i svart endte jeg opp med det. Kjøpte også gull accessories til. Syns det er så utrolig kult, men har ikke så mye av det selv.Hva syns dere?

My everyday

Jeg føler alle ukedagene er blitt en stor rutine. Jeg står opp litt over 6 og tror jeg skal dø, siden jeg er så trøtt. Deretter er det på med dagens make up og kysse kjæresten farvell før jeg drar på jobb. Etter jobben er det rett til farmor for å avlegge mitt daglige besøk og være pliktoppfyllende barnebarn (pluss få i meg litt mat siden Daniel ditt kjøleskap bare består av brus og pizzadressing). Når jeg har vært en stund hos farmor kjører jeg langt om lenge, og lengre enn langt for å hente Daniel på jobb. Han vil ikke ta bussen og har bestandig en god unnskyldning for at jeg skal komme å hente. Høres ut som meg på barneskolen. Etter dette et det litt forskjellig hva ettermiddagen bringer. Men som regel så er jeg så sliten etter alle oppgavene mine at vi bare sovner på sofaen. Det er hardt å ha sommerjobb dere. I alle fall når man jobber 100 %. Blir litt bortskjemt når man er student.

Nå skal jeg og det nyvaskete håret mitt dra på shopping på kvadrat. Skal på leting etter en hvit kjole som jeg så ei jente bruke på lørdag. Ååh, den var så fin at jeg bare må ha den i samlingen min!

Swish, og så var dagen over!

Hei dere. Enn at jeg har sovet bort heele søndagen. Jeg får en følelse av at noe har gått i fra meg, og jeg liker ikke den følelsen. Egentlig så burde jeg vel bare føle glede, siden jeg har snuggle up with my boyfriend hele dagen. Han har vært ute og fanget pizza til meg og snart skal han springe ned på bensinstasjonen og stjele litt godis til meg. Jeg har skikkelig sukkerkikk, så jeg trenger det! Gårsdagen var superfun da. Fikk et spørsmål fra to fulle gutter om hvilken kvinnelig kjendis hadde jeg blitt lesbisk for? Haha, jeg har aldri tenk over spørsmålet før. Så da jeg ikke hadde noe skikkelig svar å komme med, ble de ikke fornøyde. De skulle ha et svar, jeg slapp ikke unna. Haha. Daniel er forresten den beste kjæresten. Han sitter og tar seg av lillesøster, mens jeg blogger for dere. Jeg hører ordet naken, så jeg må innrømme at jeg blir litt skeptisk. BTW, det minner meg om dagens søndagstema. Det var ei som ville at jeg skulle skrive om graviditet og hvordan man blir det. Hadde en god del sex-fakta å komme med. Men det får bli neste søndag, siden denne søndagen er sovet bort.

Sender dere et slengskyss for å make up for den dårlige søndagsbloggingen!

Har dere hatt ei fin helg?

Sneak peek

En liten sniktitt på det nye chiffonskjørtet mitt fra asos! Mintgrønn og chiffon, to ting jeg elsker denne sommeren. Kjøpte skjørtet på asos-salget og fikk det så rimelig at jeg slapp unna den kjedelige tollregninga! Whihoo for det! Liker ikke sommersalg i butikker siden alt er så rotete, men salg på nettet er lovely! Så derfor har jeg nettshoppet alt for mye i det siste. Har størrelse 8 i skjørtet og det satt som et skudd. Hehe, det føler jeg er noe mamma ville ha sagt btw.

Viser dere bedre bilder senere. Nå skal jeg sove litt (prøver å bli kvitt en intents hodepine) før vi skal dra til Andreas på forspill og så får man se hva kvelden bringer. Det er jo laurdag tross alt.

Kjøpt noe fint på salg i sommer?

Friday thirteen

This is how it's been. Forstuet tommel, pillefriukesmerter og sår på leggen. Kan det bli bedre???Skjedde det noe uheldig med dere i går?

summerfun!

Mens jeg er på jobb og sprer glede, så kan dere kose dere med gårsdagens antrekk. Jeg møtte kjæresten i byen hvor vi spiste taco og salat. Han slappet av i sola med en øl og jeg med en iste. Det er så koselig å dra på sånne spontane dater, og i alle fall når sola så vidt tittet frem. I'm a sucker for love, og elsker å holde hender og smile. Hehe. Klisje, men jeg liker det.

Antrekket er en miks fra Zara (skinnbukse og bluse), ginatricot (skinnjakke) og nelly (sko). Jeg tror jeg bruker de skoene omtrent hele tiden når jeg skal pynte meg. Har med meg drøssevis med sko, men foreløbig er det bare de svarte som er blitt brukt. Hehe, når jeg først finner noe jeg liker så blir det i alle fall brukt.

Hva syns dere?

In the bed!

Ligger her på toppen av dyna og bare venter på at antibitokakuren jeg nettopp begynte på skal begynne å virke slik at infeksjonen forsvinner. Jeg venter på at klokka skal bli 2 og jeg må pine meg gjennom en dag på jobb. Venter også på confirmation mail fra Nelly slik at jeg vet at den nye kjolen min er på vei hjem til meg. Venter på at jeg skal bli sulten så vi kan lage lasagne til middag. Jeg venter på at energinivået skal stige noen hakk slik at jeg får vasket dette blonde håret mitt. Venter på at bildene nedenfor skal lastes opp. Jaa, you got the point. Føler dette er den store ventedagen! En annen ting som jeg iherdig venter på er solen slik at jeg kan få brukt alle de nye kjolene jeg har kjøpt i år. Er ikke gøy å eie drøssevis med kjoler og skjørt når været ikke tilsier at jeg kan bruke dem. Så da får jeg heller ligge sommerlig her på senga hjemme hos farmor og bare vente. Solbrillene er i alle fall plantet over nesa og tubetoppen er stylet sammen med det nye skjørtet mitt.

Venter dere på noe?

Mango!

Da jeg var så usikker på om jeg skulle kjøpe kjolen eller ikke, endte jeg opp med å dra på shopping i Stavanger sentrum for å se om det var noe som fristet der. Kom ikke innom så mange butikker før Daniel kom og jeg måtte bli med han på shopping, men jeg kom meg innom Mango og der fant jeg et nydelig chiffon kjørt på salg. Jeg elsker chiffon og måten plaggene blafrer i vinden på. Så jeg er meget fornøyd. Må bare finne noe å style det med. Kjøpte også en liten fjærpynt fra H&M for å pynte håret litt.

Etter at alle dere mente jeg burde kjøpe kjolen i forrige innlegg, så har jeg bestemt meg for å gjøre det. Tittet rundt på bilder på nettet for å se den in real life, og jeg er enda mer betatt. Gleder meg til den blir miin!

Hva syns dere?

To buy or not to buy?

That's the freakin question! Blæ, jeg er så usikker at jeg holder på å dauer. Liker det at når jeg skriver blogginnlegg så tenker hjernen min på bokmål og jeg skriver ord og uttrykk som jeg ellers aldri ville ha brukt. Hehe, pretty random. Uansett. Jeg har lenge hatt lyst på denne kjolen, og nå ser jeg at den er 20 % av. Jeg har også noen andre rabattkoder fra tidligere, så prisen ender opp på 390. Problemet er det at jeg har shoppet så alt for mye på nettet i det siste. Jeg kan ikke kjøpe enda en kjole. Eller, jeg kan jo. Men jeg burde ikke. Åh, nå er jeg så sykt ubesluttsom. Hehe, huff.

Hva ville dere ha gjort?

So annoyed!

Har fridag i dag, og tenkte jeg skulle finne på noe gøy. Våkner av meg selv klokken 10 og finner frem Macen. Klokka 11 ringer Daniel meg og forteller at han med et "uhell" har fått med seg bilnøkkelen på jobb. Hadde jobben hans vært i nærheten av der vi bor, hadde det ikke gjort så mye. Men når det ligger et stykke unna, blir det verre. Man blir så avhengig av denne bilen, og plutselig har jeg ikke nøklene. Daniel skal komme hjem i lunsjen med de da, så jeg blir ikke så alt for lenge uten. Det eneste problemet er at jeg må vente så leenge. Har ringt D tusen ganger, men får ikke noe svar. Blæ, føler dagen går i fra meg!

Akkurat i det jeg skal poste dette, hører jeg Daniel springe opp trappen. Han hadde visst glemt av telefonen og fikk ikke til å varsle meg. Hehe, det skal ikke være lett. Så da kan jeg vel ikke være annoyed lenger. Eller hva?

California Hair

Forrige uke mottok jeg en pakke med hair-extension fra California hair. Jeg syns bestandig det er gøy å prøve nye extension, og spesielt når jeg hadde hørt så mye bra om håret på forhånd. Fikk en pakke med clip-ons extensions i lengden 65 centimeter og farge #613. Finnes her. Jeg har ikke prøvd håret mer enn en uke, men hittil er jeg kjempefornøyd. Lengden går ned til rumpa, og håret føles ut som silke. Håret røyter heller ikke, noe som mange andre extension jeg har prøvd har gjort. Haha, for noen måneder siden var Daniel sin seng fylt opp med blonde, lange hår. But no more.

Hva syns dere?

Lets go, kittykat

Da skal vi endelig gå hjem. Når jeg først er på jobben til Daniel så kommer vi oss aldri ut her i fra. Haha, så da har jeg ikke noe annet valg enn å ta snikbilder av Daniel og mase på at vi skal dra hjem! Tror det hjelper faktisk, for nå skal vi dra hjem å spise! Whiiho! Fikk de nye dekslene mine til telefonen i dag (yey) og et fortollingsbrev (ikke så yey). Men det betyr i alle fall at J&J-kjolen min har kommet til Norge! Elsker å få post! Selv om ikke bankkortet mitt liker det like godt!

Jones & Jones - the Audrey Dress

Fikk en mail fra Jones & Jones om at de hadde en spesiell rabattkode til meg, siden jeg tydeligvis var en god kunde. Fikk to kjoler til prisen av en, og da kunne jeg ikke la være å kjøpe enda en ny kjole. Blæ, de lurer meg trill rundt altså. Uansett, endte med at jeg og Oda spleiset på tilbudet og er snart en J&J-kjole hver rikere. Jeg forelsket meg i Audrey Dress og endte opp med denne i svart. Hadde egentlig lyst på den i lyserosa, men der hadde de ikke min størrelse. Og til alle dere som også digger J&J, ser jeg at de har salg nå og en god del av kjolene deres er til bare 30 pund. De har til og med mitt forrige J&J kjøp på salg. The Nicky dress med sløyfe i ryggen. Åh, den som hadde visst det for 2 måneder siden. Hehe, får heller trøste meg med den gode dealen jeg gjorde med 2 for 1. Fikk en mail om at kjolen ble sendt en time etter at jeg bestilte, så satser på at den havner i postkassen snart ♥

Bruker forresten størrelse 8 for de som måtte lure.

Hva syns dere om kjolen?

Ready for work

Da skulle jeg egentlig vært i bilen på vei til sykehuset, men måå bare blogge før jeg drar. Haha, stress i pyntedress. Jeg har laget et kjoleinnlegg som kommer senere, mens jeg passer på at dialysepasientene får mat og er glade og fornøyde. Har sagt det før, men sier det igjen. Det er så mye mer spennende å jobbe på sykehus, enn å jobbe på sykehjem. Bare det å få trekke opp saltvann i sprøyter og måle blodtrykk gjør dagen mer spennende. Det eneste negative er sykehuslukten. Men, jeg blir vel vant til det og.

Hvor jobber dere i sommer?

Brillefin!

Daniel med ølbriller, og jeg med 3D-briller. Må si at jeg syns mine briller er kulere enn hans. Hehe, e dokker ikkje enige? (prøvde meg på litt Stavangersk der). For de som ikke ser det så er vi på kino. En spontandate en mandagskveld setter jeg pris på! Nå må jeg nesten runde av siden filmen begynner sånn type nå. Haha, vil ikke at de bak meg skal bli sint på grunn av mobillyset mitt heller. Regner med de allerede har blitt det men. Hehe.

Mens jeg venter

Så kan jeg bruke tiden til noe fornuftig som å blogge! Venter på at D skal bli ferdig på jobb og så skal vi gå på IKEA som et annet gift ektepar. Jeg var så sykt sliten etter jobb i dag, så det skal bli godt å komme hjem å bare kose. Hehe, lovely!

white and gold

I sommer har jeg fått helt dilla på hvite klær, og især de med gulldetaljer på. Så den nye shortsen min fra Zara i Berlin er et yndlingsplagg for sommeren. Sammen med de brune LV-veskene mine og gyllen hud må det bli en bra kombo. Jobber litt med brunfargen enda da men. Det tar lang tid når det går uker mellom hver soledag her i Stavanger. Men nå har jeg klart å bli solbrent på magen så kanskje det er like så greit at det blir gråere i morgen. Den hvite glitter toppen min er også fra Zara i Berlin. Syns de har så mye fint på Zara i utlandet, selv om de sikkert har det samme som hjemme. Hehe, er bare noe med måten de organiserer hele butikken på.

Hva er deres yndlingsplagg for sommeren?

Saturday, where are you?

Nå ligger jeg her i min lyselilla bikini fra Victorias Secret, ute i solen og myser mot Macen for å få til å blogge til dere. "Æ vil bare dans" surrer og går i bakgrunnen mens jeg ligger å funderer over alt som skjedde i går. Det var en kveld med masse nye inntrykk. Siden Daniel skulle på jobb, så hadde Jonas fått den heldige jobben å passe på meg. (Dere skjønner, jeg er visst helt umulig når jeg går ut på byen uten D, så jeg trenger barnevakt!) Hehe, neida. Jonas skulle vel bare passe på at jeg ikke var forever alone og det klarte han fint. Det mest spennende som skjedde på den fronten var at en fyr i slutten av 20 åra diskre prøvde å sette seg ved siden av meg på slutten av kvelden. Det var åpenlyst at han prøvde å ta kontakt, men det eneste han klarte var å stirre som en gal og så begynte jeg og den randomme jenta jeg satt ved siden av å fnise. Hehe, selv om han ikke fikk noe nytt nummer i telefonblokka så fikk jeg en ny venninne. Og så fikk jeg danset Swing i går. Haha, det var superrandom. Jeg trodde vil skulle danse rist-rumpa-di-og-handa-i-været-dansen og så begynner han å snurre meg rundt og før jeg visste ordet av det tok jeg fatt i de gamle swingkunnskapenen mine fra ungdomskolen. Men tanke på at jeg hadde champagne i systemet og høye hæler kan jeg ikke se for meg at det var et vakkert syn. Men gøy, det var det. Noe annet som var gøy var å møte Maiken. Kjæresten til Jonas (bestevenn til D). Jeg lukter dobbeldate på laang vei. Hehe, lovely!

Tok ingen bilder i går. Er flaut når jeg er den eneste som har med meg kamera ut, så vi for nøye oss med et bilde fra før jeg gikk ut i går!

 

God søndag da dere ♥

Ready for some action!

Skulle egentlig begynne klokka 4 i dag, men siden jeg har en pojkvän som er så utrolig treg, så blir det ikke før 6 (forhåpentligvis). Jaja, jeg kan vel ikke klage. Han har vel ventet noen timer på meg han også. Dessuten, da hadde jeg massevis av tid til å ta bilder og blogge litt. Vi skal altså ut på byen i kveld, men først skal vi til Magnus og Jonas og spise. Jeg holder på å dø av sult her jeg ligger. Btw, jeg og farmor skulle gå innom vinmonopolet i sted etter handleturen vår, og tror dere ikke jeg hadde glemt legitimasjonen min slik at farmor måtte handle for meg. Haha, lurer på om han fyren bak disken skjønte at min 85 år gamle farmor ikke skulle drikke seg fin på champagne i kveld. Den jobben skal jeg ta meg av!

Krøllefin og klar for litt action. D må bare bli ferdig først!! Blæ, jeg er alt for utolmodig til å vente.

Hva skal dere i kveld?

silikonvalley

Ble nettopp vekt av min amerikanske venn som var super frustrert å trengte noen å bare lempe over all frustrasjonen på. That's what friends are for? Isn't it? Er ganske herlig å ha venner all over the world, som man bare kan ringe til å få ut litt aggresjon uten at de dømmer deg for de vet bare din side av situasjonen. Hehe, uansett. Han hadde vært på middag med noen LA-people, og da jeg spurte om de yngre jentene så bra ut kom vi selvfølgelig inn på tema silikon. "One of the girls just had her boobs done", akkurat som om det var det mest naturlige å gjøre en mandagskveld. Selv kjenner jeg at jeg blir irritert når gutter sikler etter å ta på silikonpupper og gjerne skulle tenkt seg en dame med de digre ballongene. Regner med at ikke alle gutter tenker sånn, men de fleste jeg har snakket om temaet med har ingenting i mot de falske puppene. Jeg har vel forsåvidt ingenting i mot de jeg heller. Jeg bare blir litt irritert når noen guttepjokker forteller meg at silikon er så kult og au naturell er kjedelig, eller av gutter som blir helt drømmende i blikket bare du nevner ordet. Jaja, sånn er vel verden. Jeg bruker jo push up jeg også, for å få litt "silikoneffekt", så kanskje jeg ikke har lov til å irritere meg. Hehe, hvem vet.

Var koselig når kompisen min kunne fortelle meg at det første han la merke til med meg var den rosa kofferten min med merkelapp fra Norge. Deretter var det "your brain" og latteren min. Puppene kom visst langt nede på listen. Om dette er reality, eller bare noe han sa for å få meg til å føle meg bedre, vet jeg ikke. Vet bare at jeg satser på førstnevnte. Man trenger noen som tenker som han også!

Hva tenker dere rundt dette?

Hey, pilot!

Pilotbrillene ble kombinert med joggesko og treningsthigst istedet for rosa kjole og high heels! I morgen blir det litt annerledes da, Jonas sa jeg skulle komme på forspill til klokka 3! Hehe, det skal bli en laang dag i alle fall. Btw, sprang rundt mosvannet i sted. Herlig og endelig få brukt de nye joggeskoene mine til noe fornuftig. Var litt mange fluer og fugler på veien da, og for hver creepy fyr jeg for forbi så trodde jeg at jeg skulle bli ranet. Haha, for en fantasi jeg har!

Føles ut som en tropenatt der ute. Lovin the summerfeelin!

Fredagslove

Vanligvis om sommeren klarer jeg ikke å skille forskjell på ukedager og helg, men når man jobber 100 % stilling på sykehuset setter man utrolig stor pris på helgen kan jeg si dere. Jeg gikk nesten rundt og trippet på jobb i dag, og gledet meg til klokken ble 2! Så nå har jeg massevis av tid til å gjøre akkurat det jeg vil. Og så er det så herlig at det føles ut som sommer ute. Da kan jeg trygt ta på meg kjole på byen i kveld og pilotbriller på hodet. Syns de er så kule, og når jeg gikk til innkjøp av et par i går må jeg nesten bruke de. Det eneste negative med denne idyllen er det at jeg har en veps som forfølger meg siden jeg har på meg blomsterkjole. Den er halvdød og jeg føler på meg at den vil prøve å stikke. Så jeg løper rundt som en gal her. Haha, har måttet skifte sitteplass tre ganger i løpet av at jeg skrev denne teksten her. Vepsen og jeg er ikke bestevenner, for å si det sånn!Nå skal jeg ut å hente pizzaen til meg og farmor og så møte Daniel etter på! Vi skrives senere!

Hva skal dere i helgen?

guttær

Når du vil sove, så vil de bare se fotballkamp. Mens når du er lys våken og er klar for å løse verdensproblemer, eventuelt ligge å prate om måneskinn og strandturer, da vil de sove. Og da er det ikke noe kjære mor. Da er det rett inn i spooningsposisjonen og så tar det omtrent 5 sekunder før du hører noen sovelyder bak deg, og kjenner en rykning i en fot. Og klokken er ikke engang 9. Utenfor vinduet hører jeg håpefulle jenter som klikker nedover asfalten i de høye hælene og er klar for å innta byen en torsdagskveld. Selv har jeg et sovedyr bak meg og har bare Macen som underholdning. Jeezes, disse soverykningene. Skulle tro han har kramper eller noe. Jaja, jeg får være fornøyd med at jeg fikk middag ute på restaurant i dag, og solskinnstur med iskrem og HHWW (holding hands while walking). Det var i alle fall supert!

En zzZ-hilsen fra Daniel og et oppgitt sukk fra meg!

 

En kjole inn..

.. Og en ny en er bestilt. Eller, jeg bestilte meg et maxi-skjørt fra salget på asos. Liker tanken på at noe fint skal dukke opp i postkassen min og så er det så gøy å åpne "pakker". Er veldig fornøyd med denne kjolen som dukket opp i postkassen i dag da. Var nesten som bestilt! (Hehe, med tanke på den fine sommerværet). Kjolen er fra merket Dry Lake og finnes her. Jeg har størrelsen x-small som passet perfekt. Har helt hekta på chiffon-stoff, og glitter detaljer for tiden. Så denne kjolen ønskes hjertelig velkommen i samlingen min!Hva syns dere om kjolen?

ENDELIG!

Kom sola til Stavanger også! Jeg har ventet så sykt lenge på denne dagen at dere aner ikke. Det mest positive er at jeg har fri og kan nyte hvert sekund av sola! Skull egentlig sove lenge i dag, men da Daniel dro på jobb i sted og så ut av vinduet og kunne fortelle meg at det var lyseblå himmel og 20 grader ute, kunne jeg ikke legge meg til å sove igjen. Så nå blir det opp og stå, og pynte meg med den nye sommerkjolen min, legge meg på den grønne plena hos farmor og så får vi se hva dagen bringer!

//Utsikten fra vinduet mitt. Oh joy!

Ha en fin morgen, sweeties ♥

Date night!

Hei dere! Daniel har bedt meg ut på date (eller, jeg har mast lenge på at vi skal dra ut på kino) så nå er jeg nydusjet og klar for en kveld på byen. (til tross for at det regner). Har fri i morgen, så kan dra ut å ha det gøy med god samvittighet. Det er veldig lenge siden vi har vært på date, så dette gleder jeg meg til. I fjor på denne tiden dro vi på vår første date, og aldri hadde jeg trodd at et år senere så skulle jeg flytte til Stavanger for sommeren. Rart å tenke på.. Vi skal se Snow White and the Huntsman? Noen som har sett den og vet om den er bra?Nå ringer Daniel og sier at vi skal dra på kino i Sandes og at jeg må hente han. Haha, han gjør alt for å slippe å ta bussen hjem. Jaja, da er det vel bare å hive seg på veien. Så snakkes vi♥

This make me wanna dance!

Det var en bloggleser for litt siden som lurte på om jeg ikke kunne sette sammen en spilleliste for hun likte musikksmaken min, og da kan jeg selvfølgelig gjøre det. Det er så mye musikk for tiden som får meg til å hive på meg nykjolen og danse med hæla i taket. Mangler bare å sprette en flaske champagne, så kjenner jeg stemningen er der. Jeg lurer på hva det er med meg og champagne. Jeg syns egentlig alt alkohol smaker fælt og så er det ikke bra for leveren så da kunne jeg aldri tatt meg et glass bare for å nyte. Men champagne kan det hende jeg får lyst på en gang i blandt. Ikke fordi at det nødvendigvis smaker så godt, men boblene gjør meg i så godt humør. Og det er gøy å være i fjollehumør. Hehe, uansett. Er det bare meg eller har dette innlegget skiftet helt retning? Jaja, til helgen skal jeg mest sannsynlig ut og da får jeg sette på meg finstasen og riste gluteus maximusen min til dette. BTW, når jeg skrev gluteus maximus så kom jeg på at det er en legestudent der jeg jobber på dialysen og han er så uskyldig og søt. Haha, kanskje ikke det man vil høre, men det får da bare være.  

 

Hva er deres yndlingssang for tiden?

bling my phone!

Ligger her som et slakt i senga til Daniel og shopper nye caser til iphonen min. (Hvis man skal være så sliten etter jobb hver dag, vil jeg være forevig student!) Jeg vil ha noe som er jentete, men ikke alt for mye hvis dere skjønner. Vil ikke gå rundt med en diger blomst på telefonen som veier mer enn selve iphonen. Vil heller ikke ha glitter og glam fra topp til tå (for en gangs skyld), men tror jeg fant noe jeg ble fornøyd med tilslutt. Ebay har så mye å tilby, at man bare får vondt i hodet av å lete etter det perfekte. Grunnen til at jeg må kjøpe ny, er fordi den jeg har begynner å gå i oppløsning. Det er vel prisen for å betale bare 1 dollar.

Nå skal jeg prøve å få litt søvn, før Daniel og Jonas kommer og skal ha jentefilmkveld med meg. Hehe, I wish. Det blir vel heller jeg som skal ha guttefilmkveld med dem. Blod og gørr for the win! Men jeg har hørt rykter om at de er ganske så tøffel begge to, så kanskje jeg klarer å overtale dem til litt romantikk. Vi får se.

Hva syns dere om casene?
Noen som har tips til en film vi kan se? 

søndagstema - mistakes

Jeg har tatt mange feil valg opp gjennom tida. For eksempel da jeg var 14 og hadde knallrosa øyenskygge helt opp til øyenbrynene, eller da jeg ble litt gamlere og trodde det var meningen og pudre solpudder i hele ansiktet og ikke bare i kinnene. For ikke å snakke om den gangen jeg gikk rundt med neonfarga tullskjørt stylet sammen med en knallblå topp og grønne sandaler. Men hvem gjør vel ikke sånt? Tror de fleste har tatt noen dumme valg i løpet av livet. Noen feiltakelser er av mindre betydning og man kan se tilbake på dem å le, andre igjen er kanskje mer alvorlig. Men sistnevnte er med på å forme hvem vi er, så de er vel nødvenige de også.

Det første som popper opp i hodet mitt når jeg tenker på ordet mistake, er en hendelse fra 2007. Det var dagen før vi reiste til USA på ferie og Oda og jeg hadde planlagt en jentedag med lakking av tånegler, barbering av legger, ansiktsmaske og alt det der. Jeg trenger vel ikke å si stort mer enn at jeg klarte å ødelegge det hele på grunn av en gutt. Jeg fikk en melding om å møte en fyr i Trondheim. På den tiden var vi litt på fløtern, så jeg kunne da selvfølgelig ikke gå glipp av dette. Jeg fikk en kompis til å kjøre meg inn til Trondheim, og en annen en til å kjøre meg hjem igjen. Klokka 11 kom jeg hjem, og der satt det en stykk lillesøster og ventet på meg. Jeg får helt vondt i magen av å tenke på det. Hvordan kunne jeg velge så feil? Beklager på det dypeste søte Oda, hadde det samme hendt igjen hadde jeg valgt deg anytime! Men man trenger vel å ta noen slike dumme valg, for å skjønne hva som virkelig betyr noe og lære av konsekvensene. Det har i alle fall jeg gjort.

Husker også en hendelse hvor det var en person som absolutt ikke var bra for meg. Til tross for dette klarte jeg ikke å holde han unna livet mitt og det hjalp ikke hva vennene og foreldrenen mine fortalte meg. Jeg husker jeg var fast bestemt på at jeg hadde rett, og at de ikke forsto situasjonen slik som jeg gjorde. Hva jeg tenkte på da, vet jeg ikke. Den dag i dag klarer jeg å se at det hele absolutt ikke var bra for meg. Psykisk nedbrytning og sjalusi er ikke akkurat en god kombinasjon. Og det hendte ofte at jeg gråt meg i søvn på grunn av en meningsløs krangel. Når jeg ser tilbake på det tenker jeg at det var dumt at det skjedde, men samtidig er jeg litt glad for å ha vært igjennom det. Nå er jeg en erfaring rikere, og hvis jeg havner i samme situasjon senere i livet vil jeg forhåpentligvis takle det bedre. Det jeg prøver å si er at selv om man tar noen dumme valg, kan de være bra for deg også. Da har man lært, og det viktigste er at man fikk prøve og feile selv.

Hva fremtiden min vil bringe vet jeg ikke, men jeg har nok enda igjen noen år med prøving og feiling. Får bare håpe at i de situasjonene hvor det virkelig gjelder, så klarer jeg å velge rett.

Har dere tatt noen "feil" valg opp gjennom tida?

Følelsessurr

Jeg er sikker på at jeg angrer meg litt i morgen når jeg skriver dette i de sene nattetimer en lørdagskveld, men av og til så må man bare prøve å få litt av det man holder inne i seg ut. Dere skjønner, det er en greie som jeg egentlig har tenkt ganske mye på i det siste, men jeg har absolutt ingen jeg kan diskutere det med. Jeg prøver så hardt jeg kan å tenke ut hvem kan jeg snakke med dette om. Hvem vil forstå meg, uten å dømme meg? Men det er jammen meg ikke enkelt å komme på noen. Det har seg nemlig slik at jeg (som alle andre) vil ha alt for mye og når man ikke kan få det man vil ha så blir man sur. Eller, sur er vel ikke akkurat det rette ordet. For jeg er verken sur eller grinete. Jeg er den følelsen at jeg vil ha noe som jeg egentlig ikke kan få, og så kan jeg ikke si det til noen og da må jeg gå å holde det inne i meg og så føler man sånn som jeg gjør nå. Ga det i det hele tatt noe mening? Hehe, kanskje ikke det. Men når dette lille "problemet" mitt plutselig dukker opp, så klarer jeg ikke å slutte å tenke på det og så er jeg tilbake der jeg startet. Jaja, noen følelser er det vel best å holde for seg selv. Men å skrive sånn halveis om det her på bloggen, det hjelper. ♥

En annen ting som jeg også føler er at jeg begynner å føle meg hjemme her i Stavanger. Etter at jeg hadde kjørt Daniel på jobb i går så tok jeg meg en kjøretur gjennom byen og jammen hadde jeg ikke blitt godt kjent. Jeg kjørte fram og tilbake som om det skulle være i Trondheim, og jeg som var så stressa den første gangen jeg kjørte her. Daniel måtte kjøre ruta til sykehuset med meg omtrent 10 ganger før jeg følte meg trygg nok til å kjøre selv. Og nå er Stavanger nesten som Trondheim. Både litt skummelt og koselig å tenke på. Jeg har i alle fall ikke fått hjemlengsel enda, og trives utmerket her i byen. Lovesick har jeg også blitt. En natt uten D, og jeg får ikke sove. Har dere hørt på makan? Jeg som bestandig har vært frøken selvstendig, og nå har jeg dilla på kos og eventyr på kvelden. Jaja, det er faktisk ganske koselig så jeg klarer fint å leve med det. Lurer bare på hvordan det blir når jeg flytter hjem igjen. (Blæ, det utsetter vi å tenke på)Hvordan har dere det akkurat nå?

Starter dagen med litt latter

Rundt omkring i huset til farmor er det en ting man ikke kan unngå, og det er bilder. Jeg mener alle veggene hennes (og det er mange) er fylt opp med bilder. Det er så vidt veggene får til å puste. Hvert eneste rom har titalls med bilder og rommet hvor jeg sover er intet unntak. Her ligger jeg med svart hvitt bilder av slekt, politikk og pappa som ungdom og så er det en rar, farge tegneseriestripe hvor en mann hopper bukk over en naken dame som plukker blomster. Uansett, bildet som fikk meg til å le slik at jeg hikker opp tacoen fra i går er disse.


// Det smilet mitt på bildet er priceless! Haha, heldigvis har jeg blitt litt bedre nå. Og blikket ti Jacob, eller til hun jenta med det blonde håret, eller uttrykket til Arnbjørn. Ahh, herlig!

Visste dere at når jeg var mindre (5-klasse-ish) så sa pappa til meg. Hanna, det smilet ditt blir så rart på bilder! Haha, husker det enda. Alle de andre smilte så fint, mens mitt ble så unaturlig. Nå har jeg i alle fall øvd tusenvis av ganger, og tror jeg kan sette på et fint smil til bilder.

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits