hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


juli 2011

Ut på en snurr...

I går var en innholdsrik kveld dere. Den vil i alle fall ikke gå i glemmeboka. Var så mye rart som skjedde at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne. Dessuten er vel ikke alt bloggmaterialet heller når jeg tenker meg litt om.

Kvelden begynte i alle fall med forspill hjemme hos Anita. Der var det veldig hyggelig og etter et par rusbrus (ja, jeg drikker rusbrus. Mye bedre enn å drikke øl og sprit) ble jeg veldig snakkesalig. Kanskje litt for snakkesalig for han stakkaren som måtte høre på. Men jeg har bestandig så mye jeg vil fortelle, og da er det vanskelig å stoppe. "Du snakker som en foss", som mamma bruker å si til meg.


May Anita, Katrine og Tonje.


Da vi tok på oss de 15 centimeter høye hælene og beveget oss ut døra fikk jeg en følelse av at det var godt å være hjemme i Norge. Det var veldig rart, for til nå har jeg ikke vært helt begeistret. Men da jeg gikk nedover mot solsiden kjente jeg at dette skulle bli en bra kveld. Og jeg kjente at jeg gledet meg skikkelig til å flytte tilbake til byåsen og begynne andre året medisin. Nesten så første skoledag ikke kan komme fort nok! Haha, men dere skjønner hva jeg mener.Vi skulle egentlig dra på Barmuda, men etter at vi gikk lei av å stå i kø beveget vi oss nedover mot Fjordgata. Planen var å dra alle steder bortsett fra på gossip, og selvfølgelig klarer vi å ende opp nettopp der. Haha, for en plass. Møtte på en fyr som trodde det var helt OK å klipe rompa mi skikkelig hardt og gi meg et vått kyss på kinnet! Eeh, hvor er manerene dine sier jeg bare? Gjenglemt på gutterommet kanskje? Uansett, det eneste "spennende" som skjedde på gossip var at vi møtte på Kristian Valen. Eller vi så Kristian Valen sitte i VIP-loungen til gossip rettere sagt.

Etter litt uenighet om hvor neste stopp skulle være, endte vi opp på Kos og der må jeg si at jeg likte meg veldig godt. Mye bedre atmosfære, og ingen rompe-klipende-gutter i sikte. På Kos møtte jeg på tremeningen min som jeg ikke har sett siden jeg var 10 år eller noe. Så det var gøy. Han er broren til Gunnvor som jeg var ute med i Stavanger forrige uke faktisk. Han sa til meg at sist gang jeg så deg syns jeg bare du var rar for du ville aldri være med ut å leke. Haha, ikke akkurat det beste minnet.

På veien hjem møtte vi på et par gutter som skulle gå krigskolen eller noe sånt her i Trondheim. Må innrømme at jeg var så utrolig trøtt, at jeg fulgte ikke helt med på hva de sa. Det eneste som stod i hodet på meg var å sove, mens Annette var mer klar for nattmat og alt det der. Da vi endelig kom oss hjem til Anita og jeg trodde at nå skulle jeg få sove, måtte jeg endre planene mine. Der var det knekkebrødspising og nachspill som stod på planen. Jeg var så trøtt at det gikk helt i surr for meg, og det ble ikke noe bedre da det kom en pleietrengende fyr inn døra. Haha, føltes ut som jeg var på jobb der jeg prøvde å få i han litt vann. Haha, priceless!


Er dere glad i å snakke?

Gårsdagens antrekk!

Bestandig når jeg kommer hjem fra en kveld på byen, kvier jeg meg for å gå inn på bloggen for å se hva slags tull jeg har funnet på å skrive dagen i forveien. Og i dag var intet unntak. Hadde heldigvis ikke skrevet noe pinlig, så jeg overlever. Irriterer meg bare at kvaliteten på innlegget ikke bestandig er helt på topp.

I går var forresten en innholdsrik aften! Forteller mer om kvelden senere, nå er det skjønnhetssøvn og 6 timer på jobb som er planen.

Ble så jeg endte opp med den svarte kjolen fra Saks Fifth Avenue. Mange som stemte for at jeg skulle gå med den, så da ble det bare slik. Jeg er lett påvirkelig skjønner dere.

Hva gjorde dere i går?

Barmuda tonight

Nå er jeg på forspill hos Anita på solsiden, og tok nettopp og trakk meg unna havet med mennesker for å blogge litt for dere. Sitter i senga til Anita som forresten er veldig god, kanskje jeg bare skal bli sittende her resten av kvelden! Dette er første kvelden siden jeg flyttet hjem fra Amerika at jeg er ute i Trondheim. Så dette skal bli spennende. Planen er å dra på Barmuda eller kos, så får vi bare håpe de slipper meg inn selv om jeg ikke er 23.

Nå har jeg vært nok usosial, så da er det kanskje på tide å gå tilbake til han gutten jeg snakket med å fortelle mer om New York og Vegas. Endelig noen som gidder å høre på alt snakket mitt. Haha!Håper alle sammen får en kjempefin lørdagskveld!

home, sweet home!

I dag dere. I dag er dagen for å flytte tilbake til den kjære lille leiligheten min på byåsen! Gud, som jeg gleder meg til å se igjen den gode senga mi, og ikke minst det store klesskapet i gangen! Vi leide ut leiligheten til Anna Linnea da vi bodde i USA, og nå er tiden kommet for å få den tilbake. Da er det bare å si adjø til Orkanger og Helloo Byåsen! Gleder meg skikkelig til å innrede den på nytt. Har mange spennende idéer i hodet mitt om hvordan det skal se ut. Hvitt, speil i massevis, skoskap og en smule rosa er vel nøkkelord som vil beskrive det ganske godt.


(Den beste senga som finnes)

Vi kjøpte leiligheten da jeg begynte på medisin høsten 2009, og allerede har jeg mange gode minner der i fra. Både gode, og noen mindre gode. Sistnevnte skal vi ikke gå inn på nå. Ikke noe vits å dvele over fortiden, når man har en hel fremtid som ligger og venter på å bli oppdaget!


(bursdagsfors i leiligheten da jeg ble 20)

(Stua mi ♥ Husker jeg ble så lei meg da planten min døde!)


(Kanskje jeg skal invitere alle dere på vaffelfest når jeg flytter inn! Eller hva?)

Nå gleder jeg meg uansett skikkelig til å skape nye minner i mitt lille hjem. Først to uker med fadderuke på medisin, og så får jeg besøk langveis fra. Det siste tror jeg blir veldig bra. (Haha, det rimte)

Bor dere hjemme, eller for dere selv?

Se min kjole

...Den er blå som havet.
Alt hva jeg eier,
det er blått som den!

Eller noe i den duren... 

Husker dere da jeg fikk en "stygg" kommentar om at jeg bare brukte de samme kjolene om og om igjen. Og jeg svarte med at jeg skulle lage en film av alle kjolene mine så vedkommene kunne få velge hvilken kjole han/hun ville se meg i neste gang jeg skulle ut på byen? Nå har jeg i alle fall forsøk å lage en slik film, vet ikke hva jeg syns om resultatet enda. Jeg blir bittelitt flau av å se på. Jeg kunne heller ikke filme alle kjolene mine, det hadde blitt en lang og kjedelig film. Så jeg valgte ut de 8 kjolene jeg liker best.Så hvis dere vil bruke 8 minutt av livet deres til å se på at jeg gjør veldig mye rart og dummer meg kanskje en smule ut, anbefaler jeg å trykke play på filmen nedenfor. Om ikke annet er det mye bra musikk i bakgrunnen. Jeg har overanalysert filmen opp og i mente og funnet ut at cat walk ikke akkurat er min største styrke. (Glemme drømmen om å bli modell: check!) Jeg fant også ut at hver gang jeg er usikker på hva jeg skal gjøre tar jeg og fikler med håret. Veldig irriterende i grunn. Jeg vet jeg ser litt rar ut, men meningen med denne filmen var ikke å le av meg, men å se alle de fine kjolene mine. Og ikke mobb danseskillsene mine! Det er lov å le, men ikke mobb! Må også påpeke at jeg danser til helt annen bakgrunnsmusikk enn det dere hører på filmen. Derfor blir det litt utakt og så videre.

Nå er det nok babling. Her er filmen. Enjoy!

 

Såå, hva syns dere?
Hvilken kjole skal jeg bruke neste gang jeg skal ut? 

Sminkeanbefaling

Da jeg var i New York handlet jeg sminke på Sephora for en god del penger. Det er nesten umulig å gå ut der i fra tomhendt. Dessuten handlet jeg en del basicvarer som er mye billigere i USA enn i Norge. Så nå har jeg skapet fyllt opp med pudder fra Clinique og leppestift fra YSL.

 

Anyways. Til vanlig bruker jeg en foundation fra Guerlain, men siden den er ganske dyr tenkte jeg å finne en litt billigere en som jeg kan bruke til hverdags. Hadde sett en sminkefilm på nettet om at en foundation fra Clinique skulle dekke nokså godt. Derfor slo jeg til og kjøpte en foundation jeg trodde jeg kunne bli fornøyd med. Og det ble jeg også skal jeg fortelle dere. Foundation dekker kjempegodt og samtidlig ser resultatet veldig naturlig ut. Perfect match for min hud i alle fall. Senere fant jeg ut at den er forebyggende for Acne (kviser). Så jeg har ingenting å klage på. Navnet på herligheten er Clinique Acne Solution.


Jeg bruker å gå over med et pudder fra Clinique for å matte ned foundation og skape enda bedre dekkevne. Hver gang jeg blir litt blank i ansiktet er det på tide å ta fram pudderkosten fra Dior og påføre litt pudder over nese og kinnbein. Haha, meg i et nøtteskall. Pudderet jeg bruker heter almost powder makeup (farge 03).

En annen ting jeg er avhengig av denne sommeren er et solpudder fra Guerlain. Da jeg var på jobb her en dag fikk jeg så mange kompliment av en av pasientene om at jeg var så fin og solbrun i ansiktet. Hun lurte på hvor lenge jeg hadde ligget ute i solen for å bli så frisk og fin? Jeg måtte nok skuffe henne med å fortelle at jeg nesten aldri soler ansiktet mitt (redd for kreft og rynker), men at jeg brukte et solpudder som både ga meg farge og glød. Solpudderet jeg bruker er fra Guerlain og heter Terracotta (farge 02).

Det var dagens lille sminkeanbefaling fra meg. Nå er det jobb som gjelder, og så kommer kjolefilmen litt senere i dag. Vet nesten ikke om jeg tør å poste den, for jeg ser veldig rar ut til tider.

Noen andre som bruker den samme sminken som meg?

Hvil i fred

Jeg har lyst til å si kondolerer til familie og nære venner av Sonde Kjøren. Det var fryktelig trist å finne ut at du nå er bekreftet død. Var på jobb da jeg hørte nyheten på TV, og jeg kjente et skikkelig stikk i magen. Jeg kjente deg ikke, men vi kommer fra samme plass (Orkdal). Derfor føler jeg likevel litt tilknytting til deg.


Hvil i fred ♥

Superficial, but happy!

Først vil jeg si tusen takk til alle dere som støtter meg! Som vil at bloggen min skal gå tilbake til det normale og liker at jeg er superpositiv og blid! Det er det jeg vil delta med, spre litt glede i hverdagen til alle dem som leser bloggen min. Til og med til dem som misliker meg for at jeg er alt for positiv! Jeg er sikker på at jeg av og til også får disse "haterne" mine til å le. Eller i alle fall et lite trekk på smilebåndet. Uansett hvor mye dritt jeg får slengt i trynet, vil jeg ikke slutte med å være positiv. Livet mitt blir mye bedre hvis jeg er glad og fornøyd, enn om jeg skulle gått rundt og vært negativ og sur 24/7. Da hadde jeg bare dratt meg selv og andre ned i sølen, og det vil jeg ikke!


Jeg vet at bloggen min kan bli en smule overfladisk noen ganger, men er det ikke det mange av dere vil lese om? Hva jeg bruker pengene mine på, hvor jeg reiser, sminketips, hvordan jeg hadde det ut på byen, hvilke gutter jeg liker, hvilke gutter jeg ikke liker, mine innerste tanker, hårtips, når jeg oppnår noe jeg er stolt over, eller når jeg dummer meg skikkelig ut! Det er i alle fall det denne bloggen handler om. Og til høsten vil det naturlig nok handle mye mer om medisinstudiet.

En blanding av en seriøs medisinstudent og en overfladisk jente vet jeg ikke om er en blanding så mange liker, så regner med å få mye kritikk og hat slengt i mot meg. Men det er jeg forberedt på, og jeg skal love dere at jeg skal tåle det meste! Så lenge jeg har bestevenn og fantastiske blogglesere som støtter meg, skal jeg klare det! I morgen kommer en superficial film av yndlingskjolene mine! Haha, det blir bra!

Hva liker dere egentlig å lese om?

Just trying to stay positive

I det siste har jeg fått en del "kjeft" for at jeg blogger om meg selv, og ikke blogger om alt det forferdelige som skjedde i Oslo og Utøya på fredag. Noen mener at jeg verken viser respekt eller sorg. Hvordan kan jeg være så slem å blogge om hvor lykkelig jeg er, når resten av Norge sørger.Først vil jeg bare poengtere at jeg bruker faktisk mye tid på å følge med på nyhetene, lese intervjuer med ungdommene som overlevde og tenke på alt det forferdelige som skjedde. Spesielt når mørke senker seg og jeg legger meg til å sove. Selv om jeg ikke blogger om det i hvert eneste innlegg, betyr det ikke at jeg ikke bryr meg. For det gjør jeg.

Jeg krysser fingre, sender positive tanker og håper på det beste på at de ungdommene som er savnet kommer trygt hjem igjen. Selv om sjangsen nå begynner å bli relativt liten. Jeg kondolerer på det sterkeste til alle dem som har mistet noen de er glad i. Skulle ønske alle dere slipper den smerten dere går igjennom nå! Kan ikke tenke meg til hvor vondt det må være!
Meningen med dette innlegget var altså å fortelle at jeg bryr meg selv om jeg ikke skriver om tragedien hele tiden. Dere leser om tragedien over alt i media. Både aviser, TV og radio. Da kan bloggen min heller være en plass man kan koble litt ut, og kanskje smile igjen. Det prøver i alle fall jeg. Jeg prøver alltid å være positiv, hyggelig og blid. Om noen føler seg såret på grunn av at jeg ikke viser nok respekt, beklager jeg dette!

 

New Armani dress

Da jeg var i New York, gjorde jeg en del shopping som jeg enda ikke har delt med dere. Mye grunnet at jeg rett og slett ikke har hatt tid. Anyways, siden jeg var så fornøyd med den hvite armanikjolen min tenkte jeg å ta en tur innom den samme butikken i SoHo for å se om jeg kunne finne en annen kjole. Og det gjorde jeg. Fikk den til og med for en kjempegod pris, siden jeg er så søt og snill. Kjolen er litt for lang, men det er ikke noe mamma og symaskinen ikke kan gjøre noe med, så det ordner seg.

Her er i alle fall nydeligheten...

Hva syns dere om kjolen?


Sommer og sol!

Nå er jeg glad dere, for nå har jeg akkurat bestilt meg en tur til La Manga! Ååh, jeg kjenner allerede solstrålene i ansiktet, vinden som avkjøler den alt for varme kroppen og det varme vannet som jeg bare kan ligge å plaske i!Det har vært litt fram og tilbake om hvem reisefølge mitt skulle være. Først skulle Annette være med og vi skulle ha en like crazy ferie som i fjor sommer. Men da hun ikke kunne bli med på grunn av jobb, måtte jeg finne noen andre. Spurte omtrent alle jeg kjenner, før jeg til slutt fikk overtalt Oda, eller lillesøster som hun også heter. Så nå skal vi to rocke La Manga sammen sommeren 2011. Syns synd på alle som bor der jeg altså. Haha, neida. Eller..?


Det jeg gleder meg aller mest til bortsett fra å ligge timesvis på stranden, er å se igjen disse to guttene. Har hatt så mye gøy med både Adrian og Daniel at jeg må bare begynne å smile når jeg tenker på det. Håper det ikke blir noe navnforrvirring med tanke på Daniel. Det er stor forskjell på Spania Daniel og Stavanger Daniel. Spania Daniel er bare en venn, bare sånn at vi har det avklart!

Hvis noen lurer har vi internett i leiligheta vår så dere får selvfølgelig bli med på reisen. Først nå skal jeg ha min siste arbeidshelg i sommer (etter det er jeg ferdig), så reiser jeg til Roan for å besøke bestemor og lørdag 6. august drar jeg og Oda til Spania! Herlig ♥

Har noen av dere vært i La Manga før?
Noen som skal dit i August?

a hundred things...


1. Siste drikke?
Tine ekstra lett. (Beste drikken som finnes!)
2. Siste Tlf-samtale? Daniel i går kveld/natt.
3. Siste sms? Fra lillesøster. Hun ville at jeg skulle hente henne på bussen!
4. Siste sangen du hørte på? Oh Laura - Release Me (The Attic Remix)
5. Sist gang du gråt? Har konstant hatt tårer i øynene siden fredag. Spesielt når jeg hører ungdommene fra Utøya fortelle sin historie! :(
6. Gått ut med to personer samtidig? Nei, det får da være måte på!
7. Hatt noen som har vært utro mot deg? Denne er jeg litt usikker på. Men jeg har mine tvil om at jeg desverre må svare ja! Gutter kan være noe dritt!
8. Kysset noen og angret? Hvem har vel ikke? Haha.
9. Mistet en spesiell? Ikke utenom mine kjære bestefedre ♥
10. Vært deprimert? Nei! I'm trying to stay positive all the time.

11. Vært full og kastet opp? Haha, dette er litt flaut å måtte svare ja på. Kan selvfølgelig lyge å svare nei, men jeg har troen på at ærlighet varer lengst. Til mitt forsvar så satt jeg i ro under hele forspillet, så merket ikke at jeg ble beruset.


12. Farge: Rosa
13. Veske: Louis Vuitton. 14. Sko: Steve Madden.
15. Fått en ny venn? Ja, mange nye venner!
(Ingvild, nå kjenner jeg at jeg savner deg!)

16. "Fallen out of love"? Tror kjærlighetslivet mitt har gått litt fram og tilbake jeg!
17. Ledd til du begynte å gråte? Ja, heldigvis. Det er den herligste følelsen!
18. Møtt noen som forandret deg? Tja, jeg har vel kanskje det.19. Funnet ut hvem dine ekte venner er? Ja, det har jeg gjort.
20.  Funnet ut at noen har baksnakket deg? Har i alle fall hørt mange rare rykter om meg selv! Lo godt da jeg hørte at en person hadde sagt at jeg elsket å kle av meg! What the fuck, liksom?!
21. Kysset noen av dine venner? Da må jeg nesten svare Annette og lipgloss igjen da.22. Hvor mange på fb-vennelisten din kjenner du i virkeligheten? Før kjente jeg de fleste, men nå har jeg godtatt en del blogglesere som jeg egentlig ikke kjenner! Men det spiller vel ingen rolle.
23. Hvor mange unger vil du ha? Jeg vil helst ha 2. Ei jente og en gutt.
24. Har du kjæledyr? Nei, eneste kjæledyret jeg har hatt er en gullfisk. Ganske ensomt med andre ord.
25. Vil du forandre navnet ditt? Nei, det vil jeg faktisk ikke.26. Hva gjore du på din siste bursdag? Var i Las Vegas og feiret til krampa tok meg! Beste bursdagen hittil i mitt 21 år lange liv!27. Når sto du opp i dag? Klokken 0900 for å dra på posten å sende en liten pakke til Stavanger. 
28. Hva gjor du i går ved midnatt? Da satt jeg i telefonen med Daniel og lo da han aldri ville takke for komplimentene jeg ga han.
29. Nevn noe du ikke klarer å vente på? Å dra til La Manga. Nå trenger jeg virkelig sol og sommer!30. Sist gang du så moren din? For 5 minutter siden. Vi hadde diskusjon om leiebil.
31. Finnes det noe i livet ditt du vil forandre? For øyeblikket, ingenting. 
32. Hva hører du på akkurat nå? Regnet utenfor vinduet mitt.
33. Har du noen gang snakket til en person som heter Tom? Siden eksen min faktisk heter Tom, så har jeg nok det.
34. Hva går deg på nervene akkurat nå? At jeg bor i Norge! Gi meg California, sommer og sol nå!35. Mest besøkte nettside(r)? Det må nok bli blogsoft.no. Haha, er på bloggen omtrent hele tiden,
36. Øye farge? Blue
37. Forhold status? For øyeblikket er jeg nok singel.
38. Favoritt bok? Det må bli twilight - new moon.
39. Stjernetegn? Vannmannen
40. Er du forelsket? Så mange spørsmål det skulle være om kjærlighet og forelskelse og sånt da. Hm, hva om jeg svarer... no comment.41. Barneskole? Orkanger Barneskole
42. Ungdomsskole? Orkanger Ungdomskole
43. Videregående? Follo
44. Hårfarge? Oprinnelig er jeg brunette. Hvem skulle trodd det?


(Hårfargen til den sovende babyen, er hvor mørk jeg egentlig er)

45. Langt eller kort hår? Mitt eget hår går ned til Clavicula. 
46. Høyde? Omtrent 170 centimeter.
47. Funnet noe som irriterer deg veldig for tiden? Det må bli Anders B. Breivik.
48. Hva liker du ved deg selv? Det må bli viljestyrken min.
49. Piercing(er)? Jeg har 7 hull i ørene og navlepiercing.
50. Tattoveringer? Nei, og ikke planer om å ta en heller.
51. Høyre eller venstrehendt? Jeg er nok høyrehendt.


52. Første operasjon? Da jeg brakk av en bit av humerus (overarmsbenet) da jeg gikk på turning på ungdomskolen, måtte jeg operere 2 ganger. Var forferdelig, og jeg er enda irritert på jenta som ikke klarte å sikre meg godt nok!
53. Første piercing? I ørene.
54. Første bestevenn? Kristin ♥55. Første sport du ble med på? Håndball da jeg gikk på barneskolen.
56. Første ferie? Kypros da jeg var 2 år.57. Sover du? Nei, for øyeblikket er jeg lys våken!
58. I tlf? Nei, men i kveld etter jobb har jeg en telefondate.
59. Spiser? Mamma bakte boller i går, så nå spiser jeg boller med jordbærsyltetøy.
60. Drikker? Tine ekstra lett!
61. Du skal til å? Filme kjolefilmen jeg snakket om å gjøre. 62. Hører på? For øyeblikket hører jeg på David Guetta.
63. Venter på? Å bestille meg tur til La Manga.


64. Vil du ha unger? Vil fortsatt ha 2 barn.
65. Gifte deg? Ja, det vil jeg. Stort kirkebryllupp for å være nøyaktig.
66. Karriere? Jeg vil enten bli hudspesialist, kirurg eller hjertespesialist. (Kan selvfølgelig forandre seg etter noen år)


67. Lepper eller øyner? This is a tough one. Jeg elsker å kysse, men å stirre gutten du liker dypt inne i øynene er priceless!68. Klemmer eller kyss? Kyss, men jeg liker også å klemme. Hadde vært godt med en god klem akkurat nå. 69. Kortere eller høyere? Hvis det er gutter det er snakk om, liker jeg helt klart at gutten skal være høyere.
70. Eldre eller yngre? Eldre, eller like gammel går også bra.
71. Romantisk eller spontan? Romantisk ♥72. Fin mage eller muskler? Jeg har en svakhet for fin mage, så tror jeg må velge det. Fine muskler resten av kroppen er også er stort pluss.
73. Stille eller høylytt? Haha, det kommer helt an på settingen. Noen ganger er det bra å være litt høylytt.
74. Tilfeldig eller forhold? Nå er jeg lei av tilfeldig, så må nok svare forhold.
75. Skikkelig eller bråkmaker? Jeg vil ha en skikkelig gutt. Bad boys are soo last year.
76. Kysset en fremmed? Jo, ja. Jeg har vel det.
77. Drukket alkohol? Alkohol... Meg??78. Mistet briller/Kontaktlinser? Bruker ingen av delene, så nei.
79. Danset i regenet? Ja, da jeg og Annette var i La Manga i fjor var det en stor regnstorm, så vi tok på oss bikiniene våre og gikk ut i regnet for å danse! Memories ♥
80. Knust noens hjerte? Jeg skulle gjerne likt å svare nei her. Men det hadde blitt å lyge, og det kan man jo ikke.81. Fått ditt eget knust? Ja! Av han drittsekken som ikke hadde råd til å kjøre til meg på grunn av at det ble så dyrt med alle bompengene. Hørt noe verre?!
82. Vunnet et veddemål? Ja, og snart skal jeg vinne et til. Ikke sant, Daniel?
83. Sagt nei til noen (forholdsmessig)? Ja, og det var helt forferdelig å gjøre det. Enda har jeg dårlig samvittighet!84. Grått når noen har dødd? Ja!
85. Falt for en venn? Nei, heldigvis ikke. Å forelske seg i en venn er bare komplisert. Eller, det er i alle fall det jeg selv har erfart.


86. Deg selv? Ja, selvfølgelig! Da når man langt. 
87. Mirakler? Ja, det gjør jeg også.
88. Kjærlighet ved første øyeblikk? Ja, har til gode å oppleve det da.
89. Himmelen? Ja.
90. Julenissen? Selvfølgelig.
91. Kyss på første stevnemøte? Yes! Selv om jeg sa noe helt annet til Rafael. Hahaha.

92. Engler? Si.93. Gjort noe veldig flaut? Ja. Man har mensen, skal ligge over hos en gutt og har glemt å ta i tampong. Haha, dere kan selv tenke dere til hvordan det endte. Fyy, det var flaut å våkne opp dagen etter. Blir flau bare jeg tenker på det.
94. Hatt flere kjærester samtidig? Nei, og jeg ville aldri ha gjort noe sånt heller.95. Sang du i dag? Ja, sang i bilen da jeg kjørte ned til postkontoret.
96. Noen gang vært utro? Nei! Utroskap er jeg sterkt i mot.
97. Om du ville gått tilbake i tid, hvor langt ville du dratt? Hm, da ville jeg dratt tilbake til 2006. Da var jeg 16 og hadde en fantastisk ungdomstid foran meg.

98. Liker du frukt? Ja, favoritten er fersken.
99. Er du redd for å bli forelsket igjen? Nei, forelskelse skremmer meg ikke!

100. Poster du dette som 100 fakta? Yes, I do!

Lærte dere noe nytt?

Lykkelig!

Nå er jeg nettopp ferdig med den koseligste telefonsamtalen på lenge. Så nå er jeg glad og fornøyd. Bestandig godt å legge seg med et stort smil om munnen. Alt blir så mye bedre da. Kan gjerne bytte ut alle LV-veskene, festene i Hollywood og andre overfladiske ting, mot følelsen av å være lykkelig. Det er det som virkelig betyr noe.

On the rooftop in La Manga last year. (Da var jeg også lykkelig!)

Hva gjør dere lykkelig?

Take it easy

Nå har jeg sovet så lenge at det er nesten flaut å innrømme det. Men etter 3 hektiske uker hvor jobb, New York og Stavanger har stått på planen er det ikke rart at jeg sov så lenge som jeg gjorde i natt. I går var det virkelig ille da. Da var det like før jeg sovnet på spisebordet i lunsjen på jobb. Haha, det hadde virkelig tatt seg ut.Jeg leste forresten en hyggelig kommentar fra anonym i sted...Jeg må få lov til å bruke kjolene mine så ofte som jeg vil. Når man først liker en kjole har man lyst til å ta den på seg hele tiden, snurre rundt og le. Kanskje bare meg, men jeg syns det er gøy! Haha, uansett. Pointet er at jeg må da få lov til å bruke kjolene mine så ofte jeg vil uten at du trenger å utdype din misnøye. Den ene brukte jeg en god del penger på også, da hadde det vært en skam om den bare hang i skapet og ble støvet ned!

Jeg har forresten fylt opp den øverste delen av klesskapet med kjoler, så kan ikke akkurat si at det er noen mangelvare. Jeg skal ta å lage en kjolefilm til deg, så skal du få bestemme hvilken kjole jeg skal bruke på byen neste gang. Så slipper vi kanskje denne misnøyen... Deal?


Syns dere andre også at jeg bruker noen av kjolene mine for ofte?

Late night fun

Sene nattetimer og tidlig opp igjen for å dra på jobb gjør til at jeg sover meg gjennom hele dagen. Haha, ikke akkurat sunt! Anyways, på fredag lovte jeg å poste bilder fra torsdagens tur ute på byen, men etter alt som har skjedd har jeg ikke følt at det har passet seg. Det er kanskje for tidlig å gå tilbake til hverdagen, men tenkte det var på tide å le litt igjen på min bekostning. Derfor forteller jeg om torsdagens festligheter.

Kvelden begynte med jeg som bruker alt for lang tid på å fikse meg hjemme hos Daniel. Han stakkar står og venter på dusjen, mens jeg krøller håret, pudrer nesen og tar lipgloss på leppene. Derfor endte det opp med at Daniel måtte ha sminkevors sammen med meg. Haha, priceless!

Forresten, gjett hva Daniel klarte å overtale meg til å gjøre? Jo, nå skal dere høre. Han fikk meg til å gå med lave sko på byen! Tror ikke det har skjedd siden jeg var 18 år og festet med halsbetennelse på Magaluf. En sjelden hendelse med andre ord. Han sier det var på grunn av praktiske grunner, mens jeg tror det er fordi han liker at jeg er lita og søt.Til alle dere nysgjerrigperer der ute. Ovenfor har dere bilde dere har ventet på!

Uansett, kvelden ble tilbrakt på Dickens (av alle steder) og vi hadde det faktisk ganske gøy. Vi møtte hele kompisgjengen til Daniel og de lurte han ene fyren til å tro at jeg var kjendisblogger. Han ble jo i fyr og flammer og ville absolutt ta bilde sammen med meg. Såå, da må jeg nesten legge ut det "sjarmerende" bilde av oss. Som takk fikk jeg en rose av fyren jeg aldri klarer å huske navnet på. Så da kaller vi ham bare Rose.

En irriterende ting når man drar ut med en gjeng med gutter er at man drikke bare øl. De drikker jo nesten ikke noe annet. Ganske synd for meg at jeg syns hele drikken smaker piss, pluss at den gjør bare til at man må gå å tisse annen hvert minutt. Men, etter et par ganger med øldrikking i det siste så smaker det ikke så aller verst. Jeg ser i alle fall fornøyd ut på bildene.

Legg merke til at jeg smiler på absolutt alle bildene. Jeg må ha vært ganske blid og fornøyd denne kvelden. I alle fall helt til vi gikk på Cementen og møtte Gunvor Åse og min bror. Misforstå meg rett, hadde det kjempegøy sammen med dem. Det var bare en tragisk idiot der som bestemte seg for å helle ølen sin over hele meg! Åh, kjenner jeg blir irritert når jeg skriver om det. Jeg stod der og danset med Gunvor Åse og plutselig blir jeg bløt over hele meg. Husker jeg gikk inn på badet og prøvde å tørke meg selv med dopapir. Haha, da jeg ga opp tok jeg heller et obligatorisk jeg-er-lei-meg-bilde og gikk ut.

Tristheten varte heldigvis ikke lenge. Gunvor Åse fikk meg glad igjen på null komma niks, og da fortsatte jeg å smile resten av kvelden! Til og med da noen hadde en liten guttefight på veien hjem. Godt å vite at noen faktisk bryr seg om meg.

Hvordan går det med dere?

Ensom...

Når jeg er trist, ensom eller lei hjelper det bestandig å høre på denne sangen. Den gjør til at alt det vonde forsvinner og jeg kan bare krølle meg sammen under dyna og la tankene vandre.

Jeg er trist på grunn av alt det forferdelige som skjedde i Oslo og Utøya i går ettermiddag. Jeg er ensom for at jeg nettopp kom hjem fra Stavanger og nå ikke har en armkrok å ligge i lenger. Jeg er lei for at det skal være så mye negativt i denne verden! Heldigvis har jeg Gypsy med Suzanne Vega på øret, og skal snart gå å legge meg. Må prøve å få litt søvn før telefondaten min. Skal opp 6 i morgen tidlig, så jeg trenger det!Har dere en yndlingssang dere hører på når alt er trist?

Helt uvirkelig!

Jeg vet ikke hverken hva jeg skal tenke eller skrive. Tror hele meg er i pausemodus, og klarer ikke helt å forstå hva som nettopp har skjedd i mitt kjære fedreland!

Da jeg kom hjem fra Gladmatfestivalen i 4-tiden i går sa farmor til meg at det hadde vært en eksplosjon i Oslo, men at hun ikke visste stort mer. Jeg trodde med en gang at det hadde vært en gasslekasje eller noe, og tenkte ikke noe mer over det. Daniel kom og hentet meg og vi dro hjem til han for å spise. Plutselig ringer mamma meg på telefonen og er helt oppskaket i stemmen. Det var ikke før da at jeg skjønte at nå har det skjedd noe galt.

For å være helt ærlig tror jeg at jeg gikk inn i en sjokktilstand. Jeg ville ikke tro på det som nettopp hadde skjedd. For meg, og helt sikker mange andre også, er det helt uvirkelig at noe slikt hadde skjedd i Norge. Jeg følte også urettferdighet. Urettferdig at jeg lå trygt i armkroken til Daniel, mens ungdommer på min alder måtte kjempe for livet. At noen i det hele tatt måtte gjennomgå den situasjonen alle ungdommene på Utøya opplevde i går, syns jeg er helt forferdelig. 

// vg.no

Ennå har det ikke helt gått opp for meg. Selv om telefonen min ringer i ett sett hvor venner forteller meg at folk fra hjemstedet mitt er forsvunnet, TVen viser bilder fra den dramatiske hendelsen i Oslo og radioen forteller meg at ungdommer måtte se sine nærmeste venner dø. Det er helt uvirkelig, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Skulle ønske jeg kunne gjøre noe for å hjelpe. Det er greit å si at man vil ofre en tanke, men jeg føler jeg vil gjøre noe mer enn bare det. Tror i alle fall det er viktig at vi nordmenn står sammen, og snakker med hverandre om den tragiske hendelsen som skjedde i Oslo og på Utøya i går ettermiddag.

Just hit the ball

Se for dere meg på en golfbane, med en golfkølle i begge hendene og klar til å slå ballen langt av sted. Kan dere se for dere det? Nei, ikke jeg heller. Da må jeg nesten legge ved et bilde som bevis.

Må innrømme at jeg var nervøs for å prøve. Dere vet den følelsen man får når noen er skikkelig flink til en ting, og så tvinger de deg til å prøve det samme, og så vet du at du ikke får det til, men vil ikke være frekk så du må prøve så godt du kan. Da får man en følelse av redsel for å dumme seg ut, et kick for å gjøre sitt beste og stress for å ikke bomme. Akkurat sånn føltes det da Daniel "tvang" meg til å prøve å slå et golfslag. Just hit the ball! Haha, enkelt for han å si.

Ikke rart jeg var redd for å dumme meg ut forresten, se hvor flink Daniel er..Tror jeg passer best som tilskuer jeg. Eller kanskje som moralsk støtte. Alle sammen trenger noen som heier på dem og forteller dem hvor gode de er! Det kan jeg gjøre, være sånn kompliment-utgiver.
Har dere spilt golf før?

Just got in

... From last night!


(Får ikke lastet opp bildene før senere. Ser at jeg har glemt igjen kameraet på nach. K to the rise!)

Var altså ute på byen i Stavanger i går. Til tross for litt drama her og der, hadde jeg det utrolig gøy. Oppdaterer dere senere. Nå er det faktisk frokosttid og så skal jeg sove en frokostblund.

Flere som var ute i går?

Ikke helt som forventet

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men gårsdagen var i alle fall herlig! Har ikke ledd så mye siden sist gang jeg var i Stavanger og tremeningen til pappa (Andreas) fikk meg til å le ved å gjøre masse rare ting og spille på farmor-humoren vår. Må forresten oppklare i noe. Flere av dere som trodde at Andreas og jeg flørtet eller noe. Det gjør vi altså ikke. Vi er jo tross alt i slekt, så noe annet ville bare vært rart. Jeg vil ikke bli firmenninger med mine egne barn. Så langt går grensa.

Anyways! Dette innlegget skulle ikke handle om Andreas. Det skulle handle om kattepusen til Daniel. Dere skjønner, katten til Daniel har et ritual når det kommer nye jenter inn i huset. Først går hun rundt og snuser på jenta og tingene hennes. Deretter stikker hun ut en tur for å forberede neste steg i ritualet. I mens sitter jenta og ser på film og aner fred og ingen fare.

Da det er på tide å bevege seg fra stua og inn på gutterommet har man en stor overraskelse i vente. Dere skjønner, på gulvet framfor tingene jenta har lagt i fra seg ligger det noe og venter. Kattepusen har nemlig dratt ut for å finne en gave til jenta for å markere hvem som er sjef. Hennes nyeste offer denne ganger var en liten fulg. Dere kan tenke dere til jeg skvatt da jeg fant en død fulg like ved siden av Louis Vuitton veksen min! En død fulg! Æh, blir kvalm bare jeg tenker på det. For en velkomstgave sier jeg bare.Jeg får trøste meg med det at Daniel sier hun liker meg. Det er ikke hvem som helst Belle (altså kattepusen) gir en død fulg i gave til. Kanskje jeg burde føle meg spesiell?

Nå kommer snart Daniel og henter meg og så får vi se om  Belle og jeg blir enda mer close etter kveldens abligøyer.


Fått en død fulg i gave før?

Svar på leserspørsmål!

I det siste har det kommet inn en del spørsmål under innleggene, men jeg har vært så opptatt med å reise at jeg ikke har hatt tid til å svare. Derfor tenkte jeg å svare på spørsmålene i dette innlegget. Så håper jeg alle blir fornøyd med svarene de får!
Hvor mye kostet skoene:

De nye skoene kostet 169 dollar (eller 930 kroner) da jeg kjøpte dem i New York, men ser at man kan få de til 149 dollar på nettet.

Hvor i New York kjøpte du dem?

Jeg kjøpte dem på Steve Madden butikken som ligger i 34th street, mellom 6th and 5th Avenue. I den gaten har de også mange andre gode butikker som Victoria's Secret, Sephora, Forever 21, Bebe, Aldo, Mango og så videre.

Hvilken skostørrelse bruker du?

Jeg bruker som regel skostørrelsen 38 når det gjelder sko med høye hæler. Disse Steve Madden skoene er i størrelsen 7,5 som er omtrent en norsk 38.

Hvor kan man kjøpe dem?

Dette var ikke noe opprinnelig spørsmål, men tenkte det kunne være kjekt å vite alikevel. Man kan uansett få kjøpt dem på nettet her.
Hvor mange centimeter er håret ditt?

Hm, det var et godt spørsmål. For å være ærlig så har jeg ikke peiling. Vent to sek, så skal jeg gå å måle. 
Håret mitt er 75 centimeter fra toppen og ned til hårtuppene. Haha, da vet vi alle sammen det. Gøy!

Har du fortsatt keratinfester?

Ja, det har jeg. De begynner å komme litt langt ut, så vurderer å ta ut alle sammen og sette inn nye. Fikk jo en hel pakke med keratinfester gratis av frisøren min før jeg reiste hjem til Norge i juni. Så da må jeg bare finne noen som kan sette de på for meg.

Hva syns du er best av Clips og keratinfester?

Helt ærlig så liker jeg keratinfester best. Da slipper man å ta håret av og på hver dag, det ser mye mer naturlig ut og festene gjemmer seg bedre i håret. Hater når festene fra clips extension vises. Det ser så trashy ut. Det positiviet med Clips er at det er mye billigere og man kan faktisk ha kort hår en dag om man føler for det!

Jeg har et lite spørsmål. Har du virkelig så perfekte lår? I så fall, trener du noe, og hva og hvordan trener du? hadde vært gøy med et lite innlegg om akkuratt dette.

Først må jeg nesten si takk for det fine komplimentet. Sjeldent at lårene mine får komplimenter. I det siste har jeg vært veldig opptatt av å trene og spise sunt slik at jeg vil se fin ut i kjole, bikini og så videre. Da jeg bodde i USA gikk jeg på et treningssenter 5 dager i uka (må nevnes at dette ikke ble gjennomført i mai/juni.Da var jeg for opptatt med å reise).På treningsrommet gikk det i spinning i 20-25 minutter til jeg ble svett og god, og så utførte jeg styrke øvelser. Når jeg skulle trene lårene gjorde jeg som regel knebøy med manualer for å få ekstra motstand, og to andre øvelser som jeg ikke kan navnet på. De gikk ut på å bruke musklene på fremsiden av låret ved å løfte vekter med føttene. Altså i en maskin, som man har på de fleste treningssenter.

Etter at jeg kom hjem til Norge har treningen gått ut på å gå tur i skogen. Gå fort i oppoverbakke i ujevnt terreng gjør også godt for lårene og rumpa.

Hvor mye kostet undertøysettet?

Følte dette spørsmålet kan passe under kategorien kropp. Anyways, det nye undertøyssettet fra Victoria's Secret kostet omtrent 65 dollar. 48 dollar for BH'en, 12 dollar for trusen og 5 dollar i tax.

Har du truse under det hvite skjørtet? Er ikke helt sikker på hva som er normalt?

Ja, jeg har nok truse under det hvite skjørtet. Har også på en lysegrå hotpants. Just in case. Man vet jo aldri når vinden tar fatt og blåser skjørtet over ende. Da er det viktig å være prepared.

Og helt til slutt! Takk til dere som skrev så fine kommentarer da Mr. Anonym kalte meg feit. Det er ikke enkelt å få kroppen sin vurdert av tusenvis av mennesker hver dag..

From New York to Stavanger!

Det er litt av en overgang dere!

Men jeg overlever. Stavanger er nesten like nydelig som New York. Eller, et stort pluss med Stavanger er at her finnes det mennesker jeg setter stor pris på. For de som lurer så snakker jeg selvfølgelig om farmor, min bror og så stopper vi der tror jeg...


(dagens reiseantrekk)

Kjenner jeg savner New York også da. Var fantastisk å bare vandre gate langs in the city that never sleeps, og bare nyte tilværelsen. Anyways, nå skal jeg og han fyren som kom og hentet meg på flyplassen dra å se en film. Blir herlig å slappe av for en gangs skyld.

Hva skal dere ikveld?

Steve Madden

Når man først er i USA må man utnytte alle de herlige butikkene som ikke finnes hjemme i Norge. En av disse butikkene er Steve Madden som er fylt opp med godbiter. Eller, sko for de som ikke snakker Hanna-språket. Anyways, Selv om jeg har alt for mange sko konkluderte jeg med at jeg kan trenge et par til. Dessuten finner jeg ikke sko jeg liker hjemme i Norge lenger. Var innom de fleste skobutikkene i Trondheim og kunne ikke finne et par jeg kunne tenkt meg. Derfor må man hamstre sko på Steve Madden.

Men nok babling, her er nydelighetene som passer perfekt på foten min..


 Hva syns dere?

Ta et hint da!

Da vi skulle gå opp til hotellrommet for å legge oss i går, skjedde det noe ganske ekkelt. Toril og jeg hadde nettopp kjøpt oss take away middag, skyndte oss inn i heisen som holdt på å lokke seg. Der stod det en mann i 40 åra og smilte bredt. Han begynte å småprate med oss. Spurte hvor vi kom i fra, hva vi hadde gjort i dag, om vi likte New York og så videre. Han skulle egentlig av i 14. etasje, men ble med heisen videre til 17. (der vi bodde). Da vi er på vei til å forlate heisen, stikker han hodet ut og spør om han ikke kan få nummeret mitt. Han ville så veldig gjerne at jeg skulle komme å besøke han i Marokko. Jeg sier klart og tydelig nei, med en sur stemme! (Ja, jeg kan faktisk være frekk jeg også)

Vi begynner å bevege oss mot hotellrommet, og jeg tenker ikke noe mer over saken. Plutselig ser vi at han kommer etter oss. Da vi var på vei til å åpne døra, står han på hjørnet og lusker. Han smiler bredt til Toril og jeg ber henne om å skynde seg inn. Da begynner han bare å gå i mot oss. Jeg skal love dere at hjertet begynte å slå raskere og jeg ba til gud om at den trege hotelldøra skulle lukke seg før han rakk å komme inn til oss! Vi hører et klikk, og er heldigvis trygt inne.

Hadde det bare gitt seg med det, hadde det gått greit. Men fyren, han ville ikke gi seg. Etter 10 minutter begynner telefonen å ringe. Da har han skaffet seg romnummeret vårt, og ville tydeligvis oppnå kontakt. Vi ble enige om å bare ignorere telefonen, til tross for at han prøvde å ringe 3 ganger.

Hele situasjonen var kjempeekkel, og jeg må innrømme at vi begge var redd for å gå ut av hotellrommet. Man vet jo aldri hva han fyren kunne ha funnet på. Noen må virkelig lære seg å ta et nei for et nei!


Opplevd noe lignende før?

Times Square by night

Times square er rett og slett fantastisk, spesielt ved nattetid. Alle lysene, billboardene og stemningen gjør meg glad. Man kan helt klart bruke en hel kveld på å bare vandre rundt og se på alt sammen. Ta utrolig mange bilder å bare ha det gøy. Det er bestandig massevis av hyggelige politimenn som er der for å hjelpe deg. Er bestandig hyggelig å slå av en prat, selv om jeg av og til kan komme med litt rare uttalelser. Men det går vi ikke nærmere innpå dere!


Stilig, ikke sant?

Mamma Mia!

I kveld var det duket for lange kjoler og Broadway show. Vi bestemte oss for å dra å se Mamma Mia, og jeg angrer ikke et sekund! For et utrolig bra show dere! Jeg satt igjen med et veldig godt inntrykk og frysninger nedover ryggen. Hun som spilte Donna var rå på å synge, og Donna and the dynamite skapte liv og røre på scenen! Vi møtte et gammelt ektepar fra Stavanger som hadde sett Mamma Mia i London. De mente at showet var enda bedre der, så da må jeg nesten prøve å få med meg det også.Resten av kvelden tilbragte vi på Times Square. Å vandre rundt på Times Square på kveldstid er ubeskrivelig! Alle lysene og menneskene får i alle fall meg i feel good stemning! Laster opp bilder litt senere i kveld!

Noen andre som har sett Mamma Mia på Broadway?

Happyface!

Right now I'm super happy! Da jeg bodde i San Francisco møtte jeg en fyr i Las Vegas. Dere husker han kanskje? Anyways, han skal ringe meg om 5 minutter! Iih, craziness! Har ikke hørt stemmen hans på flere måneder nå, så dette blir bra!Wish me luck!

New dress!

Dere kjenner meg, må fornye klesskapet så fort jeg har muligheten til det. Og kjoler er noe jeg liker å bruke pengene mine på. Hvem bryr seg om bukser, når man kan gå i kjole hver dag? Denne kjolen fikk jeg til 20 dollar på Forever 21. Ganske rimelig med andre ord.
Hva syns dere?

Shopping in SoHo

Det er mye jeg liker ved New York, og shopping i SoHo er en av tingene. Har finnes det utallige spennende butikker, interessante mennesker i gaten og hjelpsom betjening. What's not to love? Liker spesielt alle komplimentene man får. Jeg brukte den nye kjolen min fra Asos (den som noen av dere syns var for kort og at jeg hadde for store lår til å bruke) og fikk bare skryt. Så, da kan jeg bruke den med god samvittighet!... Må bare passe meg for luften som kommer opp fra bakken, sånn at man unngår slike situasjoner. 

Første stopp i SoHo var Topshop, hvor jeg møtte en usedvanlig hyggelig gutt/mann. Vet aldri hva jeg skal kalle dem. De er vel egentlig menn, men det høres så "voksent" ut. Anyways, han kom fra Leeds i England og det hele endte i en date. Bare synd at jeg skal tilbake til Norge snart. Kanskje neste gang?

 

Har forresten kjøpt meg en ny armanikjole. Den er så nydelig! Gleder meg masse til å vise den til dere. Kjolen har åpen rygg, så det endte med at jeg måtte dra over hele Manhatten for å finne en passende BH til den. Haha, for et styr sier jeg bare. Fant heldigvis en brukbar en til slutt. Handlet også en ny kjole fra Guess. Så nå satser jeg på fint vær hjemme i Norge slik at jeg kan begynne å bruke alle sammen.

Har dere kjøpt noe nytt i det siste? 

Empire State Building

I dag var det Empire State Building og Central Park som stod for tur. Dette ble min andre gang i New Yorks høyeste bygning, og jeg er like imponert over utsikten. Spesielt godt var det da solen skinte deg i ansiktet og man hadde mye fint å hvile øynene på. Arkitekturmessig sett altså, ikke noe guttetull i dag. Det skal det bli til uka som kommer.
Da jeg dro oppover mot 50 Street for å kjøpe billetter til Broadway showet vi skal på i morgen, skjedde den mest utrolige ting. Jeg møtte på eksen til bestevenninna mi! Haha, hva er sjangsen for det liksom? Koselig var det nå uansett. Og Annette, jeg bestemmer at han hilser til deg!

Kvelden avsluttet vi med å spise på en koreansk restaurant i 32 Street. Kjempegod mat, og jeg er bestandig så stolt når jeg klarer å spise maten med spisepinner. Føler meg så eksotisk når man mestrer kunsten ved å spise med pinner. I alle fall når jeg klarer å plukke opp en neve med ris. Da har man skills da dere!Jeg må forresten dele litt guttetull allikevel. Dagen blir ikke helt det samme uten vet dere. Da jeg dro ned i lobbyen i sted ble jeg stoppet opp av et fotballag fra gudene vet hvor, for de lurte på om jeg ikke kunne ta bilde sammen med maskotten deres. Det kunne jeg selvfølgelig gjøre og smilte mitt fineste smil, mens de knipset bilder. Plutselig kommer trener bort og gir dem kjeft og så måtte de dra. Haha, dagens næring til selvtilliten.

Har dere god selvtillit?

New underwear!

...From Victoria's Secret!

Selv om man sier til seg selv at man har nok, klarer man aldri å gå tomhent hjem fra Victoria's Secret. Det er som å vandre rundt i en stor godtebutikk, og man får lyst til å prøve alt sammen. Jeg endte opp med et blått undertøyssett, fordi jeg konkluderte med meg selv at jeg ikke har blått undertøy. Både BH?en og trusa er nydelig og jeg gleder meg masse til å bruke det!

Jeg kunne ikke bare kjøpe meg undertøy. Når jeg først var i gang måtte jeg ha en kjempesøt singlett fra Victoria's Secret super model essentials collection! Altså VS kolleksjonen fra Victoria's Secret sitt fashion show. Måtte også ha en passholder til passe mitt. Jeg som er ute og reiser så mye trenger å pynte litt på passet. Haha, jeg trenger vel strengt tatt ikke, men det bryr vi oss ikke om i dag. 

Var det ikke fint?

Statue of Liberty

Hei igjen dere!

Vet det er et døgn siden sist gang jeg oppdaterte dere, men det er ikke så enkelt å blogge når man ikke har internett på hotelrommet. Det er heller ikke enkelt å blogge når man er ute å nyter New York! I dag tok vi gratis ferjen til Frihetsgudinnen for å få den litt på close up. En nydelig tur, og anbefales på det sterkeste hvis noen av dere er i New York. I alle fall hvis man er her om sommeren. Stå ute på dekk med sola i nakken, vinden blafrer i håret og man kan se hele Manhatten så langt øye ka se! Priceless! 

Det er så godt og varmt her i New York. Så vidt man klarer å gå ute i miniskjørt og tubetopp. Jeg får i alle fall skikkelig sommerfølelse hvor enn jeg går. Det finnes virkelig ikke noe bedre enn sol og sommer. Å det at man opplever det i New York gjør saken enda bedre!

Nå skal vi dra på shopping. Jeg har planer om å bli litt undertøy og et par sko rikere. Oppdaterer dere senere!

Stor klem fra New York!

Having som fun with Cath

Nå har vi nettopp kommet hjem fra date med nydelige Cathrine. Jeg har ikke sett henne siden jeg var i New York i Oktober og dere kan tenke dere til at praten gikk i ett. Vi rakk ikke en gang å bli ferdig med en samtale, før vi begynte på en ny en. Men det er sånn det skal være for at kvelden blir vellykket. Vi avsluttet kvelden med å rusle rundt i New York?s gater og ta masse bilder. Herlig? Ja, det skal jeg love dere!

Empire State Building i bakgrunnen ♥

Forresten, politiet i New York liker meg mye bedre enn politiet i San Francisco. Da jeg og Toril (nabojenta som jeg reiser sammen med) dro på Starbucks for å kjøpe oss kaffe ble jeg sjekket opp av en politimann. Ja, dere leste riktig. Han var super slibrig og hadde et håndtrykk som var tørrere enn Sahara. Av alle ting så ga han meg kortet sitt, og forlangte at jeg la han til på Facebook. In your dreams old man, sier vi til det!

Leser dere bloggen til søte Cath?

Trygt framme i NY!

Da har vi kommet oss trygt fram til hotellet. New York er fantastisk, til tross for den drepende varmen! 30 varmegrader og tykk genser er ingen god kombinasjon. Selv om jeg har vært våken i snart 24 timer er jeg full av energi. Vi tenkte å dra på litt sightseeing i nærområdet før vi skal møte Cathrine for middag senere i kveld! Åh, dette kommer til å bli en fin dag!Det er forresten ikke internett på rommet, så jeg må ned i lobbyen å kjøpe meg internett for å få til å blogge. Veldig irriterende, men lover å gjøre mitt beste for å holde dere oppdatert!

Nå er det vandring i New York's gater som står for tur! ♥

Da kjør vi!

Nå sitter vi på flyet på vei til New York! Gud som jeg gleder meg! Har vært våken siden klokken 3 i natt, så håper jeg får til å sove på flyet. Blogger når jeg er framme i New York!

Edit: Nå er vi framme på flyplassen i Amsterdam. Hittil har vi opplevd utrolig god service. Flyverten, som Toril kalte Lost puppy, var kjempehyggelig. Han kom med drikke, pledd og utstyr til oss hele tiden. Han ga oss til og med ekstra kjeks og blunket med øyet! Haha, sånn service kan jeg venne meg til!


Ønsk oss god tur!

Schweppes-Appeal

Litt usikker på om jeg lar meg forføre, men han får meg i alle fall til å le! Haha, for en fyr sier jeg bare. Hvis dere vil lære å snakke Schweppisk, kan dere trykke her. Have fun mon ami!

Liker dere Schweppes?

// annonsebasert innlegg.

It's hard to fit it all!

Nå skal dette klesskapet...

...pakkes inn i denne kofferten...

Lurer virkelig på hvordan det skal gå!

Neida, det skal nok gå bra. Så på værmeldingen over New York at det skal være mellom 26-30 varmegrader, så jeg trenger ikke å ta med meg klær som veier mye for å si det sånn. Gi meg kjoler, shorts og høyhelte sko så er jeg fornøyd.

Nå skal jeg pakke, dra ut å ta ut dollar og lage en liste over hva jeg skal kjøpe. Deretter skal jeg ha en lang skypedate som belønning. Må innrømme at jeg gleder meg til sistnevnte. 

Noen tips til hva jeg skal ha med meg til New York?

 

New dress!

Det sies at penger ikke kan kjøpe lykke, men i noen tilfeller må jeg si meg uenig. Det er selvfølgelig ikke en langvarig lykke, men pytt pytt. I dag er jeg i alle fall lykkelig for at jeg har fått en nye kjole i klesskapet. Man kan aldri få nok kjoler dere.

Haha, komisk at jeg skriver at jeg er så "lykkelig", men så ser jeg så lei meg ut på bildene. Men jeg er lykkelig altså, innvendig i alle fall!Kjolen er fra asos, og dere kan finne den her. Tok omtrent en uke fra jeg bestilte den og til den var framme i postkassa i dag. Enkelt og greit. Det eneste negative er at jeg måtte betale 200 kroner ekstra i toll!

Hva syns dere om kjolen?

Off I go!

Nå drar jeg til Trondheim for å fikse håret til New York. Selv om dere ikke kan se det, har jeg en ganske kraftig ettervekst. Spesielt når jeg har håret i hestehale. Anyways, har ikke vært til frisør i Norge på over et helt år, så det blir spennende å se om det er noen forskjell fra min amerikanske frisør.

Har på meg jumpsuit fra Bebe, dongerijakke fra GT og sko fra Spania.

Hva skal dere i dag?

Good, bad or funny?

Jeg føler det finnes mange ulike typer gutter der ute, så nå tenkte jeg å dele mine erfaringer med noen av de ulike "guttetypene" med dere. Dette kan bli interessant. (NB: Bildene jeg bruker har ingen sammenheng med det jeg skriver. I tilfelle noen føler seg truffet.)

Da jeg var mindre (kanskje nå også forresten) ble jeg lett tiltrukket av the bad guy. Ha-ha, det er flaut å innrømme det, men sånn er nå en gang verden. Til tross for at han er en drittsekk svermer jentene rundt ham som fluer, og de gjør nesten hva som helst for å være med han. The bad guy har vel ikke så mye imot å pynte litt på sannheten, og man kan aldri være helt sikker på hvor mange jenter han egentlig har.

Jeg havnet en gang i en litt ekkel situasjon. Gutten som egentlig skulle flørte med venninna mi, og i alle fall ikke meg, måtte selvfølgelig gjøre sistnevnte også. Flørte med flere jenter på en kveld har jeg absolutt ikke noe til overs for. Så nå tenker jeg meg om to ganger før jeg lar meg sjarmere!

Får du for mye av det "slemme", er det kanskje på tide å gå over til the good guy. Han er i alle fall trofast, snill og god. Kjøper blomster til deg og gir deg søte komplimenter du kan leve på i dagesvis. Han er den gutten som tar deg med på date og investerer mye tid på deg! Pass bare på at han ikke investerer alt for mye tid. Gudene vet hvor mange ganger jeg har opplevd for klengete og intense gutter. Kanskje det bare er meg, men jeg syns det blir litt for mye når han konstant skal fortelle deg hvor vakker du er. Konstant sier at du er hans lille prinsesse. Og spør om han ikke kan få lov til å stjele et lite kyss. Unnskyld meg, men jeg er ikke 13 år lenger!

Får du for mye av det gode, vil du kanskje ha litt av det morsomme. Da passer the funny guy, perfekt inn! Han får deg til å le så du får vondt i magen. Kanskje du til og med lager sånne rare lyder du egentlig ikke vil at noen andre skal høre, men du bryr deg ikke for det som kommer ut av munnen hans er så morsomt! Han er alltid på hugget, og kan gjøre de mest kjedelige ting morsomt. Personlig liker jeg godt denne typen gutter. Latter er så viktig i et forhold. 

Når du vil at ting skal være litt mer seriøst, kan du prøve å satse på the "old" guy. Ha-ha, the old guy hørtes jo litt gammelt ut, men dere skjønner hva jeg mener. Den litt mer erfarne gutten som er noen år eldre enn deg. Han har en del år med erfaringer å skryte av og du kan bestandig gå til ham om det er noe du lurer på. Han sitter med mye kunnskap, har framtidsplanene i orden og er til å stole på. Men er du ung (og dum), kan dette bli for mye i lengden. Det har i alle fall jeg erfart.

Da er det på tide å finne seg noe fint å se på. The pretty guy vil da være den perfekte løsningen. Han er kjekk, good looking, sexy eller handsome. Kall det hva du vil. Han er rett og slett fin å se på. Dette kan være en veldig god egenskap, pass bare på at han har noe i mellom øra. Det kan fort bli kjedelig om han ikke kan stimulere deg intellektuelt. Tro meg, I've been there. Møtte en skikkelig good looking guy for noen måneder siden, men da han åpnet munnen kom det bare rare lyder ut. Ha-ha, han gikk tomhendt hjem for å si det sånn.

Jeg får vel konkludere med at det finnes mange typer gutter der ute, og man er veldig heldig hvis man finner den rette. Selv ville jeg valgt en gutt som er en kombinasjon av de ulike typene jeg beskrev ovenfor. Men om jeg finner ham, gjenstår ennå å se.

Hvilken type gutt liker dere?

The prettiest view

Nå er det bare 2 dager igjen på jobb, før jeg reiser til New York. Da må jeg nesten oppsøke denne leiligheten for å ta en titt igjen på denne utsikten. Se så fint det er da.
Leste forresten på nettet at de har begynt innspillingen av gossip girl sesong 5 nå. Tenk dere om vi hadde møtt på gossip girl-settet når vi reiser til NY. Det hadde vært kult. Anyways, nå stikker jeg på jobb. Senere i kveld kommer det et nytt gutteinnlegg. Begynner å bli en stund siden sist nå.


Ha en fin søndag så lenge!

I wanna travel the world!

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg klarer ikke tanken på å være hjemme når jeg har fri i sommer. Jeg fant ut at jeg har 4 dager fri fra jobb når jeg kommer hjem fra New York, og vips så hadde jeg bestilt en ny tur til, wait for it... Stavanger! Grunnen til at jeg valgte Stavanger kan være så mye. Er det på grunn av at jeg savner farmor, eller har det noe med en gutt å gjøre? Kanskje jeg rett og slett bare savner den nydelige byen. Hva tror dere? 

Uansett grunn, så gleder jeg meg masse til å reise nedover. Stavanger er så fint om sommeren, og det er bestandig kos å tilbringe kvalitetstid sammen med farmor. Dessuten er det gladmatfestival når jeg reiser nedover, det kan bli morsomt å få med seg. Får bare håpe jeg ikke er alt for jet lagged etter New York. Vil ikke ha noe av at jeg sover bort den lille ferieturen min.


Hvor er deres favorittsted i Norge?

Ka har du i glasse, Hanna?

Husker dere Herbjørn? Han lille søte guttungen som elsket å si: I love you, don't til meg. Anyways, jeg snakket med han og Jenny på skype i sted og ba de om å gå innpå bloggen for å se på den nye headeren min. Herbjørn syns den var skikkelig kul og lurte på hva jeg i all verden jeg hadde i glasset. Etter litt omtanke svarer jeg at det er en drikke som smaker eple jeg har i glasset. Åh, så du drikker eplejuice? Hahah, jeg holder på å dø av latter! Går ikke an å lure Herbjørn altså. Eplejuice, apple martini? Hva er forskjellen liksom?

Er de ikke søte?

Nå skal jeg drar til Annette for å trene. Finnes ikke noe bedre å gjøre en fredagskveld enn å dra ut i skogen for å mosjonere. Kroppen blir i alle fall fit for New York da!

Svar på leserspørsmål, kviser!

For ei god stund tilbake fikk jeg et leserspørsmål angående kviser. Jeg har tidligere anbefalt en gel, og personen lurte på om jeg kunne skrive om den igjen. Vet ikke om personen som stilte spørsmålet fortsatt leser bloggen min, men jeg tenkte at jeg kunne svare på det alikevel.

Tro det eller ei, men jeg er som alle andre og kan få kviser i ansiktet. Det er noe dritt når en stygg, liten, rød flekk dukker opp i ansiktet, spesielt hvis du skal noe viktig den dagen. Da er det bare å ta fram concealer og foundation og begynne dekkeprosessen. Det som er superviktig når du bruker sminken din på kviser er at du vasker den godt etter på. Vask alle kostene du har brukt i shampoo blandet med litt zalo slik at du får fjernet alle eventuelle bakterier. Vi vil ikke at kvisene skal spre seg videre.

Det jeg gjør for å unngå kviser er å vaske huden godt hver morgen og kveld. For meg er det i alle fall viktig å få fjernet alle små sminkerester som kan være igjen. Etter at huden er nyvasket og ren bruker jeg å smøre inn deler av huden med Epiduo. Jeg smører den inn i pannen, nedover nesen og på haken. Altså i de områdene man lettest får kviser.

Epiduo er en reseptbelagt gel du får kjøpt på apoteket. Det at den er reseptbelagt vil si at du må få en resept av fastlegen din for å få kjøpt gelen. Det Epiduo gjør er å hemme betennelsesreaksjoner, reduserer talgproduksjon og løse opp talg som allerede er der. Du må bruke gelen i omtrent 3-4 uker før du ser noe virkning og 3 måneder før du ser full effekt. Jeg bruker den omtrent hver kveld, og er kjempefornøyd! Merker allerede at jeg får mindre kviser og så syns jeg huden blir glattere.

Noen andre som har noen tips mot kviser?

Sara Jane

Jeg bare digger Sara Jane og alle de fine headerne hun har laget til meg! Nå fikk jeg nettopp en ny header av henne i innboksen, og denne er like fin som den galme, om ikke finere. Dessuten har hun puttet inn bestevenn i headeren, og det liker jeg!

Det er vel kanskje på tide å bytte ut Hanna Vaage - my life in San Francisco til noe annet fancy. Noen som har noe forslag til hva jeg kan kalle meg? Må innrømme at det blir litt trist å fjerne det. Da er det plutselig ingen tilknytning til California på bloggen min lengre. Men jeg overlever vel, Norge er jo så fint om sommeren!Tusent takk for den kjempefine headeren Sara Jane!

Hva syns dere?

Klar for jobb...

Klokken er 7 og jeg er klar for å dra på jobb. Skal være der til 2 og så tar jeg helg fram til lørdag! Haha, for et interessant liv jeg har for tiden. Men det blir penger ut av det. Penger som skal brukes på reising, vesker, sko og solbriller. Har allerede sett for meg solbriller fra Marc Jacobs og sko fra Dior.

Anyways, jeg er trøtt og lurer på hvordan jeg skal komme meg gjennom arbeidsdagen. Ikke lurt å sende meldinger med gutten du liker til langt på natt.


(Solbriller og caps for å skjule trøttheten er et must!)

Hva skal dere i dag?

One week left!

Om ei uke så er jeg i denne byen...

... Soler meg kanskje i denne parken...

...Drar på lunsj med denne nydelige jenta...... Og drar på shopping i denne gaten!

Gjett om jeg gleder meg da!

Lloyd feat. Titi Boi & Salo - Bang

I dag er det 5. juli og Lloyd sitt nyeste album slippes! Det vil si at jeg kan publisere sangen jeg er med å kore på! Har enda ikke gått opp for meg at jeg er med på sangen. Haha, det er ganske sykt når man tenker på det. Allerede har noen av dere postet linker i kommentarfeltet av sangen. Gøy at noen av dere er mer nysgjerrig enn meg!

Hvis noen lurer på hva jeg synger, er det koringen som du hører helt i begynnelsen av sangen. Det kommer også igjen midt i sangen, og helt på slutten. Men nå er det nok skriving. Her får dere sangen jeg har snakket om siden begynnelsen av juni! Tenk at det bare tok 1 måned fra vi var med på å synge inn sangen i studio til den er ferdig og kan publiseres. Skal si de jobber effektivt!

 

Hva syns dere om sangen?

How to do make up like me

Siden så mange har spurt etter et nytt sminkeinnlegg, tenkte jeg at det var på tide å lage et. Vil begynne med å si at jeg er absolutt ingen ekspert på dette område, så det kan godt hende jeg gjør noen "feil", men det får så være. Jeg har satt sammen en liten how-to-do-my-everyday-eye-makeup til dere. Altså en guide til hvordan jeg sminker øynene mine til hverdags. Eller, jeg bruker ikke falske øyenvipper og svart eyeliner hver dag, men dere skjønner hva jeg mener.

So lets get started. Read further if you want to go...


Det første jeg bruker å gjøre er å legge en primer på hele øyelokket og deretter gå over med en base-øyenskygge som jeg også legger over hele øyelokket. Primeren jeg bruker heter eyeprimer clear og er fra make up store. Øyenskyggebasen jeg brukte er også fra make up store og heter Microshadow sibiria. Kosten jeg bruker til å legge base-øyenskyggen er en kost fra make up store og den heter 107.Etter at jeg har lagt base-øyenskygge, legger jeg en liner ved nedre del av øyenlokke. Jeg bruker å begynne ytterst og lage en linje innover. Bruker også å lage en liten tip på linjen slik at man får en litt mer intens look. Jeg bruker en svart dipliner fra H&M. Kjempeenkel å påføre, men krever litt trening for å få til rett strek.


Etter liner er det på tide å leke seg med litt øyenskygge igjen. Jeg bruker å legge en hvit øyenskygge på nedre del av øyenlokke. Altså delen av øyenlokke som er under globallinjen. Jeg bruker å ha sterkest hvit helt innerst ved øyet og litt svakere utover. Jeg bruker en hvit øyenskygge fra Dior og en fra i.d som er i pulverform. 
Etter å ha lagt en hvit skygge, bruker jeg å legge en mørkere skygge i globallinjen. Man kan velge hvilken farge som helst, men jeg foretrekker å bruke mørkebrun. Bruker en dusekost fra make up store (109) for å legge skyggen med. For at øyenskyggen ikke skal bli for sterkt bruker jeg å blande den ut på armen min, før jeg påfører den på øyenlokket. Øyenskyggen jeg bruker er fra make up store (Microshadow diva).


Helt til slutt er det tid for falske øyenvipper. Jeg syns det gir øyet et lite løft, og blikket blir helt klart mye mer intens. Jeg bruker øyenvipper fra Red Cherry, nummer 138. Jeg bruker vippelim fra make up store, noe som jeg er veldig fornøyd med. Vippene sitter i alle fall på helt til jeg tar de av om kvelden.

Hva syns dere?

ps: Ikveld klokken 8 går intervjuet med bloggeliten og fotballfrue! For dere som er interessert i å høre på, trykk her for å melde dere inn hvis dere allerede ikke har gjort det.

Kveldstur

Annettesøt er så flink og drar meg med ut! Nå er vi ute i skogen for å gå tur. Jeg må trene bort isen jeg spiste etter middag! Haha. Må innrømme at jeg er livredd for å møte på elg da. Kan ikke si jeg liker skogens konge etter et uheldig møte med elg for 2 år siden. Anyways, er jeg ikke sporty nå så vet ikke jeg.

Frisk luft, svette og sladder. Bedre blir det ikke! Poster forresten sminkeinnlegget jeg lovet i morgen!

Noen andre som er redd for elg?

Happy fourth of July!

Selv om jeg ikke bor i Amerika lenger, føler jeg meg såppas amerikansk at nasjonaldagen til Amerika fortjener litt oppmerksomhet på bloggen. I dag feirer amerikanerne at de ble fri fra Storbritania 4. juli 1776 og det er stor fest i gatene. Jeg har fått noen invitasjoner til feiring av folk som enda ikke har forstått at jeg har reist hjem til Norge. Haha, skulle ønske jeg kunne deltatt, for det kan jeg se for meg hadde blitt gøy. For 4 år siden var vi i Santa Barbara og feiret fourth of July. Da ble jeg stoppet på gaten av ei lita jente og faren som ville ha autografen til Paris Hilton. Hahah, memories!

Ikke le av hvordan jeg så ut for 4 år siden! Jeg var i alle fall brun.Happy fourth of July!

Lykkelig!Hallo, hallo? Kan du høre meg?

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb og tenkte å hoppe i dusjen og kuret håret. Vi har dusj med innebygd radio, speil, lys og badstue, så dere kan tenke dere at jeg trives der. Er så godt å steam-dusje seg for huden blir så myk og glatt etter på. Jeg trenger i alle fall en lang dusj, siden jeg ble vekt igjen i natt. Haha, folk har det med å fulleringe til meg på lørdagsnatten. Fyren som ringte hadde nok blitt flau om jeg hadde hengt han ut på bloggen, så det skal jeg ikke gjøre. Men jeg husker han sa at jeg skulle minne han på å ringe meg i kveld. Soo, this is me reminding you! Nå forventer jeg en telefonsamtale i nærmeste framtid.

Senere i kveld tenkte jeg å lage en liten bildeserie om hvordan jeg sminker øynene mine. Veldig mange av dere som vil at jeg skal lage en ny sminkevideo, til tross for at jeg ikke er verdens flinkeste. Så håper dere blir fornøyde nå.

Hva skal dere gjøre i dag?

Need more sleep!

I det siste har det vært lite med søvn, spesielt når jeg jobber så mye som jeg gjør. Klokken 6 må jeg stå opp for å komme meg på jobb, det er tidlig for ei som er vant med å sove så lenge hun vil! Anyways, problemet nå er at jeg går rundt i halvsøvne hele tiden og da er det mye rart som blir gjort. I natt våknet jeg plutselig klokken 1, ser på telefonen og der ligger det en ulest melding. Glad og fornøyd tror jeg at jeg svarer noe fornuftig, og etter ei lita stund kommer det en ny melding. Det neste jeg husker er at jeg våkner klokken 6 med telefonen godt plantet i hånda.

Dere kan tenke dere til hvor flau jeg ble da jeg leste alt det rare jeg hadde prestrert å skrive. Jeg hadde blandet sammen vokalene, latt være å svare på spørsmålene han stilte meg, og bare skrevet masse tull. Hahah, jeg må bare le. Tror jeg skal begynne å gjemme telefonen min, slik at dette ikke skjer igjen. 

Gjør dere mye rart i søvne?

Memories - part 4.

Da var det på tide å ta en trip down memory lane igjen, og denne gangen er det november som står for tur!

November begynte med en kinodate sammen med lillesøster som ikke gikk helt etter hennes plan. Hun skulle prøve å gjøre meg stygg, eller mindre atraktiv og så skulle hun være den hotte lillesøsteren. Har dere hørt på makan? Uansett, hun tok og puttet en stor genser under genseren min, slik at jeg skulle se feit ut. Tror ikke hun klarte oppdraget sitt så godt og det endte vel opp med at jeg så mer eller mindre gravid ut... Nok en morsom dag i Casa de Vaage.

Jeg kjøpte meg mikrofon og redigeringsprogram for første gang og fikk upåklagelig service. Mannen som solgte meg det var så snill at han tilba seg å komme hjem til meg for å lære meg opp i redigeringsprogrammet. 5 timer brukte vi slik at jeg kunne lære meg å klippe i sanger, endre på lyd, legge til effekter og så videre. Helt til han måtte dra hjem til kona som var sur for at han hadde vært borte hele dagen! Haha, priceless.

Jeg var også på min aller første high school fest i november! En opplevelse som jeg ikke ville vært foruten. Til tross for at jeg dro gjennomsnittsalderen en del år opp, hadde jeg det kjempegøy! Må innrømme at jeg ble litt sjokert da jeg fant ut at fyren som hadde festen hadde gjort om lillesøsteren sitt rom til klinerom! Oh my gosh! Tenk dere fulle ungdommer i senga di som ligger der og kliner og gud vet hva annet! Hadde det samme skjedd med meg hadde jeg blitt forbanna! Huff, stakkars jente sier jeg bare.

Søndag 14 november dro vi på stranda og priset oss lykkelig for at vi bodde i California og faktisk kunne dra på stranda i november! Åh, husker det var en så fin dag. Solen skinte, det var varmt (les: 30 varmegrader) og livet var herlig. Pappa tok tusenvis av bilder av meg, meg og meg slik at jeg kunne dele dem med dere! Haha, av og til er det gøy å være selvdigger!

Jeg skrev innlegget, I'm pissed off for sure, hvor jeg rett og slett kjeftet på den personen som hadde stjelt bilder av meg fra bloggen og laget en fake profil av meg på biip.no! Blir sint bare jeg tenker på det, men jeg regner med det er en av baksidene ved å ha blogg. Etter jeg skrev innlegget, tok personen og slettet den falske profilen med en gang, så det endte i alle fall godt!
Vi dro til Minnesota for thanksgiving og siden vi var vant med 20 varmegrader i California, måtte vi handle inn litt varmere klær slik at vi kunne tåle de 27 minusgradene som de hadde i Minnesota. Huff, jeg husker det var så kaldt at jeg frøs nesten rumpa av meg. Da hjalp ikke så mye med de nyinnkjøpte uggsa og genseren fra Guess. Haha, jeg suger på å kle meg varmt!

Hvis vi ser bort i fra kulden, var Thanksgiving i Minnesota helt underbart! Da fikk jeg se igjen den amerikanske familien min som jeg ikke hadde sett på 3 år, spise masse god (men også rar) mat og spille kort til krampa tok deg. Vi ble kjent med nydelig Laura, og invitert i brylluppet hennes som var i Mai.

Har dere feiret thanksgiving før?

Dør jeg nå, så dør jeg lykkelig!

Husker dere da jeg var i L.A og skrev dette innlegget? I går sendte Karen meg en melding på Facebook for å fortelle meg at sangen jeg og hun var med på å spille inn på Lloyd sitt nyeste album, skal slippes på tirsdag 5. juli! Det er bare fem dager til! Iih, det er så spennende! Gleder meg til å høre gjennom det nye albumet. Ut i fra det jeg fikk høre da vi var i studio er det mye bra som kommer på den nye platen hans.Karen sendte meg også en link til den sangen jeg og hun er med og synger på! Unnskyld språkbruken, men fy faen det var kult å høre seg selv på en Lloyd-sang! Words can't describe how freaking amazing it is! Koringen vi er med på er det første du hører på sangen, og så kommer det igjen videre utover sangen. Hvor kult er ikke det?

Legger ut sangen på bloggen så fort det nye albumet slippes. Så da må dere følge med på tirsdag hvis dere vil høre Karen og meg på en freaking Lloyd-sang!

Sangen vi er med å kore på heter Bang, og er skikkelig kul! Gleder meg til å vise den til dere.

Som min kjære venninne sa du hun var sammen med gressklipperen! "Dør jeg nå, så dør jeg lykkelig!" Hahaha! ♥

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv