Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


juli 2010

fly, fly away

Da sitter vi på flyplassen og venter på flyet. 4 og en halvtime i fly er null stress. Borja kommer og henter oss og kjører oss til leiligheta, han er den snilleste. Blir helt sikkert en tur ut ikveld, for å vise Annette utelivet i LM.
Ha en fin lørdag alle sammen!

Travel light?

Ehh, neida. Tror ikke jeg vet hva det ordet betyr en gang. Nå er jeg akkurat ferdig med å pakke, og klar til å reise til La Manga. I koffertene ligger det 14 kjoler, 13 topper, 11 par sko og masse annet rart som jeg trenger. Har til og med en egen toalettmappe med legeting. Jeg har med to forskjellige antibiotika, plaster i alle fasonger, saltvann, smertestillende, febermål, nesespray, betennelsesdempende krem, stetoskop og masse annet snadder. Er i alle fall godt forbredt visst noe skulle skje, og jeg må ta fram legeskillsen min ; )


Er du flink til å pakke?

shopping med gavekort og tilgodelapper

Siden det ikke er lenge til jeg reiser til USA har jeg hatt ei grundig opprydding på rommet mitt. Inne imellom alt rotet fant jeg faktisk noe nyttig, altså en haug med nedstøvete gavekort og tilgodelapper. Da kunne jeg endelig shoppe litt uten og egentlig bruke opp pengene mine som jeg skal ha når jeg reiser. I like it.

Uansett, her er det jeg bruke tilgodelappene på:Var en del tilgodelapper og gavekort skjønner dere. Den gamleste tilgodelappen, som var fra G-sport, hadde egentlig gått ut på dato for et halv år siden. Men siden jeg er så søt så fikk jeg lov til å bruke den! Hadde egentlig ingen anelse hva jeg skulle kjøpe, så endte opp med en peakgenser og ei rosa yogamatte ; )Hva syns du?

Btw, nå er det ikke lenge igjen til jeg drar til La Manga, mindre enn 12 timer faktisk! :D

Gjesteinnlegg: Ha det bra!

Heisann :-)
Jeg og Hanna har kranglet ei god stund nå, og Gud vet hvordan det er mellom oss nå, så det er derfor navnet mitt ikke har poppet opp på bloggen her i tide og utide. Men nå har det seg slik at Hanna drar til LM på lørdag, og da får hun ikke sett meg før i September. Og det er lenge det! Så derfor skriver jeg dette innlegget på bloggen hennes, uten at hun vet det. Så får hun bare hate meg senere!


Hanna, du skal vite at selv om jeg ikke takkler deg til tider, og bokser istykker bilder av deg, så er jeg glad i deg. Men jeg har det litt bedre når vi er fra hverandre, for da slipper jeg stresset med å måtte konkurrer med deg, og jeg håper du forstår det. Selvfølgelig savner jeg deg når vi er langt borte fra hverandre, men jeg er ikke den type menneske som klarer å si slike ting. Akkurat som jeg ikke klarer å si e-ordet. Jeg har blitt lært opp av Sjur til at disse ordene er spesielle og skal brukes skjeldent, slik at når jeg først bruker de er det spesielt. 
Jeg vet du synes det er kjipt når jeg kaller deg kleggen og kjefter på deg, men vi er så forskjellige at det blir automatisk slik. Vi er som natt og dag, hvor jeg er natten og du er dagen. Du er glad, har drømmer  og alle guttene du kan tenke deg etter deg. Jeg er mørk (Haha, jeg tenkte jeg hadde mørkt hår når jeg skrev dette) (Mørk som i dyster altså!), realistisk og sær. Men jeg liker det, og du liker det. Det er vel den største likheten vår. Men snart kommer du hjem, så jeg må vel egentlig stoppe å skrive!

Så ha det bra Hanna, og så møtes vi i september når du kommer til USA. Og om jeg sier at jeg angrer på at jeg skrev dette, gjør jeg sikkert det også. Men innerst inne vet vi begge to at det er sant!


Glad i deg Joramo<3

Lots of love,
Oda Karoline <3

Da er det natta

Hele dagen i dag har gått i et kjør. Stod opp tidlig for å dra til frisøren, så ble det litt shopping med gavekort og tilgodelapper (viser dere fangsten i morgen) og tilslutt måtte jeg forte meg hjem for å rekke arbeid som jeg har vært på helt til nå. Skal bli godt å tulle seg inn i dyna mi.  Gleder meg til lørdag, da er det LM.Nattinatt bloggen! :)

Her skal jeg bygge og her skal jeg bo, under den hvite bro

Da jeg var lita elsket jeg den sangen. Husker jeg og Kristin bestandig gjemte oss i barnehagen, sang den sangen og spiste eplebiter. Noen ganger skulle jeg ønske jeg var liten igjen.

Uansett, meningen med dette innlegget var at jeg skulle vise dere noen bilder fra leiligheten vår i USA. Gleder meg sånn til å flytte!

Gata vår!Pappa har ikke innredet så mye enda, så dette er det eneste vi har i stua fortiden. Men blir vel raskt en forandring på det.


Kjøkkenet. Hva skal jeg si, jeg skal i alle fall ikke bruke fritiden min her inne. Overlater hjemmeværende husmorrollen til mamma ; )Ah, badet. Her inne derimot, skal jeg bruke mye av tiden min.


Hva syns du?

litt frustrasjon og godnatt

Pappa prøver å sende meg bilder av leiligheta vår i USA, men de vil liksom aldri poppe opp i innboksen min, og det frustrerer meg. Tar tydligvis litt tid å sende bildene til andre sida av jorda.

Jaja, det får bli i morgen. Nå skal jeg legge meg og sove lenge!Nattinatt bloggen.

Good morning sleepyheads

Da har jeg vært våken snart en time, og er stolt av meg slev som klarer å stå opp så tidlig om morgenen.
Nå skal jeg kjøre til jobb og ta meg av de gamle før jeg kommer hjem igjen og nyter solen som forhåpentligvis har tittet frem mellom skyene.


Ha en fin morgen!

I want it all

Jeg har så lyst til å bruke litt penger, men jeg må prøve å være flink til å spare. Vil jo tross alt ha en del penger å bruke i USA og. Heldigvis for meg så har jeg en del gavekort liggende rundt som jeg må bruke opp før jeg reiser, så kanksje det blir litt shopping før Amerika alikevell. Her er en liten oversikt over hva jeg vil ha.


Bruker du mye penger på klær og sko?

home again

Da er jeg hjemme igjen like fresh som i sted, bare bittelitt trøttere, kanskje litt sløvere og en frøloff rikere. Det skal bli så godt å tulle seg inn i dyna mi og sove lenge. Beste som finns når man kommer hjem fra byen!partey!

Da skal jeg ut på byen å få ut litt energi. Det er alt for lenge siden sist jeg var ute på byen i Trondheim, så dette blir bra!
Summertime

Det er så herlig å tenke på at det er bare en uke igjen til jeg og Annette reiser til La Manga! Det skal bli så godt med sol hele tiden, ligge i strandkanten halve dagen, bade i middelhavet på natten og drikke seg fjortiss en gang i blandt. Kommer til å bli lovely. Blir også kos å se Borja og Daniel igjen, snilleste spanske guttene.step away from the window

I dag sto vi opp grytidlig for å komme oss til ambassaden. Da vi omsider kom fram, måtte vi stå i kø i en evighet før vi fikk gå inn på den amrikanske jorda. Der inne måtte vi gjennomgå en grundig sikkerhetskontroll og mobiler og alt annet måtte vi la ligge igjen der. Da jeg endelig skulle gå inn gikk det en alarm og den ene sikkerhetsmannen måtte følge meg ut i sikkerhet. Step away from the window, suste det igjennom høytalerne og jeg må innrømme at pulsen steg et hakk. Heldigvis kom jeg meg i sikkerhet, slapp unna bakholdsangrepet og kom ut med et visum i hånda. lykkelig! 

America, here I come!

reiseoutfit

Jeg velger stil framfor komfort når jeg er ute og reiser. Her er det stram dongeribukse framfor joggebukse, og joggeskoene er byttet ut med høyhelte. Kjenner jeg meg selv rett er jeg helt utslitt i beina når vi kommer fram til Gardemoen og kommer nok til å henge på slep bak de andre. Hehe, det koster å pynte seg.
Er du som meg og velger de høyhelte skoa, eller velger du komfort når du er ute og reiser?

Visum for alle penga

Det skal ikke være enkelt å flytte til USA, utrolig mange ting som må ordnes. Syns litt synd på mamma som har alt ansvaret for at ting blir gjort. Forrige uke solgte vi en av bilene våre, og i kveld reiser vi til Oslo for å hente visumet vårt. Alt begynner å bli så virkelig nå. Ikke lenge til vi skal tømme kjøleskapet, skru av strømmen og stikke til Amerika. Gleder meg! outfit 20.07.10Jakke: Zara
Topp: Monki
Støvler: Hunter

brom brom med Oda

Da har Odis og jeg nettopp kommet hjem fra en liten roadtrip i natten. Har bare en ting å si, man vet at man bor i skogen når man møter på tre rådyr, en død måke, to rever og en katt, er jo rene dyreparken der ute. Heldigvis satt vi trygt innelåst i bilen med Young Money - Bed Rock på stereoanlegget, blir aldri lei av den sangen.


Nå er det vel tid for å legge seg, opp tidlig i morgen for å dra på jobb.

Natta bloggen!

fake the sun

Åh, jeg er så lei av det dårlige været denne sommeren. Føler ikke det er noe annet enn regn, regn og atter regn. Heldigvis skal jeg til Spania om 12 dager å kose meg i sola der. Før den tid må jeg ta noen turer innom solarium slik at jeg kan måle meg med spanjolene.

Tar du sol?my make upDet er mange som spør meg om hvilken sminke jeg bruker, så derfor tenkte jeg å lage et sminkeinnlegg.

Huden: Foundation jeg bruker for tiden er Lancôme silky mat og jeg liker den veldig godt. Dekker ganske bra og er enkel å smøre utover. Vil jeg dekke enda mer tar jeg litt Dior Forever over nese og kinn. Deretter går jeg over med Kanebo Total Finish for å matte det hele ned. Tilslutt litt solpudder fra Guerlain i kinnene for å få litt ekstra glød.

Leppene:
Jeg liker at leppene er lyse og er derfor helt avhengig av leppestiften min fra YSL. Jeg har fargen R9ICA, og er meget fornøyd. Vil jeg at leppene mine virkelig skal bli kissable tar jeg en lip gloss fra VS og smører på.

Øyne: Jeg liker også lange mørke øyenvipper og markerte øyne. Har testet uttallelige mascaraer opp gjennom årene og jeg må si at jeg syns Diorshow black out er den mascaraen som best gir den effekten jeg ønsker. Øyenskyggene mine er nesten alle fra make up store. De har så utrolig mange fine farger, og god kvalitet på skyggene. Der er det bare å velge seg farger man liker og prøve seg fram.

Bruker du noe av den samme sminken som meg?

babydoll

Da er det på tide å legge seg etter en lang dag, og hva er vel ikke bedre enn å sove i en babydoll. Elsker å pynte meg, så natten er intet unntak. Nesten alle babydollene mine har jeg kjøpt på Victoria's Secret. Da jeg gikk på ungdomsskolen var jeg helt rå på å handle undertøy, babydolls og kosedresser der i fra. Det kommer ikke til å bli noe bedre når jeg flytter til USA til høsten heller. Kommer nok helt sikkert til å bli stamgjest der!


Hvilke babydoller tror du er mine?

A lady never tells

Tenkte det kunne være litt gøy å få litt info om meg, så here we go:


Siste:


Sang du hørte: Monster - Lady Gaga


Film du så: Sex and the city 2

 

Mat du spiste: Kylling i pitabrød

 

Klem: Vesla

 

Kyss: 

 

 

Følelse: trøtthet


Reise: Oslo med Annette

 

 

Glede: Last Wednesday, når Annette ble igjen ut og jeg dro "hjem" ; )

Drøm: Husker jeg drømte noe rart i natt, men har glemt hva det var.

 

Person du traff: my mama

 

Person du snakket i telefon med: Annette om at vi skal ut å gå oss en tur!

 

Personen du fikk sms av: Anna, hun som skal låne leiligheta mi

 

Gangen du var utendørs: Isted, skulle kjenne på temperaturen og det var faktisk herlig og varmt ute!

 

Gangen hele familien din spiste middag sammen: Det begynner å bli ei stund siden, siden pappa har flyttet til USA for sommeren. Men tror det var søndagen før han dro.

 

 

Tingen du kjøpte: Det må være skoene jeg kjøpte i Oslo med Oda.

 

Generelt


Skal bli morsomt: Å reise til La Manga med Annette. Gleder meg som en liten unge, tror ikke det blir en eneste kjedelig dag der!

 


Skal ikke bli morsomt: Å stå opp klokken 6 på lørdag.

 

Sparer til: Sparer til jeg skal til USA til høsten. Er flink til det og, da jeg var i Oslo med Annette kjøpte jeg meg ikke en eneste ting. I'm so proud! 

 

Pålegg som gjelder: bringebærsyltettøyet mamma lager, yummie.


Ønsker at jeg var flinkere til: Å trene hver dag!

 

Dagens drikke: Det må bli smoothie i sommerværet

 

div 012cc

 

Hva savner du: Bestevenn, Oslo og Odasøt


Hva har du gjort idag: Stod opp klokka 10, spiste frokost og la planer med Annette.


Pleier du å banne mye: Egentlig ikke. Det værste mamma vet er når jeg sier "bætre". Hun mener at da banner jeg, men jeg vet nå ikke helt jeg.


Hvor tidlig står du opp: Det varierer om jeg skal på jobbe eller ikke. Visst ikke sover jeg lenge!

 

Hva skal du gjøre ikveld: Make some money!

 

Beste som hendte deg forrige sommer: Det må være når jeg og Oda var to uker i Spania alene, eller når jeg fikk vite at jeg kom inn på medisinstudiet i Trondheim!

 Favorittplagg i garderoben akkurat nå: skoa mine <3

 Høyde: 170 cm på sokkelesten!

 

Vekt: A lady never tells


Bytter gjerne garderobe med: Paris Hilton


Bukse eller skjørt: jatakk, begge deler.

 

Seneste utleste bok: Eclipse på engelsk vel og merke.

 

Deg selv med tre ord (akkurat nå): glad, usminket og lykkelig

 

Du trener: prøver å forbedre kondisjonen min og magemusklene mine. Pluss gluteus maximus.

 

Du ville bli da du var liten: slik som alle småjenter, prinsesse!

 

 

 

He's gonna be mine

Det er så rart og tenke på at jeg skal til å legge meg, mens pappa som er på den andre siden av kloden nettopp har startet dagen og skal til å gå på skolen. 

I say good night, and he good morning. Funny.

Jeg skal i alle fall legge meg snart, kanskje jeg må se en episode av Gossip Girl først. Er blitt helt hekta. Det første jeg skal gjøre når jeg kommer til USA er å finne Ed Westwick å be han med ut på en date ; )natta bloggen :)

Bling it!

Helt siden jeg lekte Jenny Humphrey og lagde meg en Edward-skjorte til twilighteventen på Akershus festning, har jeg fått helt hekta på å "blinge" klærne mine. Det jeg tar og gjør er å feste på litt glitter og strass på ellers helt vanlig klær. Kjøpte en pakke med glittersteiner på Panduro, og er veldig fornøyd. De sitter godt på, i allefal ingen som har falt av enda. Bare et lite tips til hva man kan gjøre når sola er vrang og gjør det umulig å ligge ute og grille seg.


Kjolen ble tilslutt seende slik ut:Kanskje litt vanskelig og se, men resultatet ble ganske bra.

I'm boredWhat to do?

Piggy

Jeg ler slik at tårene triller og det kjennes ut som magemusklene har vært igjennom en skikkelig treningsøkt. Siden jeg ikke fikk sove bestemte jeg meg for å pakke ut alle sakene mine fra byåsen og da måtte jeg ha litt hjelp. Mitt mannlige besøk tror jeg er mer overtrøtt enn det jeg er, og han gjør noe komisk for hvert sekund som går. Isted fant han varmeflaska mi, som er en rosa gris, og gikk helt amok. I neste sekund finner han den rosa nisselua mi og begynner å vise meg noen dansemoves som absolutt skulle vært forbudt! Det mest komiske var når han skulle bære ut alle tingene fra bilen og klarte å slenge bildøra i tryne sitt slik at han besvimte på bakken. Tror aldri jeg har ledd så mye på lenge!

Nå skal jeg tilbake til utpakking av klær og min lattermilde kompis!Cleaning out my closet

Nå har jeg nettopp ryddet ut nesten alle spor av Hanna fra leiligheta mi, og snart skal noen andre leie den for et år. Kommer til å savne det å komme hjem sliten fra byen, kaste veska mi på gulvet, halveis dra av meg kjolen og stupe ned i den rosa senga mi og ligge der bevisstløs til neste dag. Ah, good times. Heldigvis bare et år til jeg får den tilbake! Misforstå meg rett, gleder meg sykt mye til å flytte til USA så skal nok klare meg uten leiligheta mi ei stund.

Haha, sykt rart at vi fikk plass til alt dette i bilen!

Kommer til å savne nydeligheten min! Ser ganske tomt ut der nå da.


Back to reality

Baah, jeg har vært helt utslitt etter Osloturen. Har ikke gjort noe annet enn å sett Gossip Girl 24/7. Det har vært herlig, men nå må jeg krype ut av Gossip-Girl-hiet mitt, og komme tilbake til virkeligheten.

Tror aldri jeg har vært så sliten som jeg var på flyturen hjem søndagsmorgen. Vi sov vel en time eller noe den natta, før vi måtte slepe de alt for tunge koffertene våre gjennom hele Oslo for å komme oss til gardemoen. Ser for meg at det var et syn for de rundt oss. Annette hadde fylleangst til tusen, og jeg var stressa for alt og ingenting. Heldigvis kom vi oss trygt hjem til slutt. Lørdagsnatta var uforglemmelig ; )


Nå skal jeg stikke til byåsen for å gjøre noe fornuftig.

komisk

Nå er vi på nach på Oslos beste vestkant. Annette ligger på sofaen og chillern, og jeg prøver å overtale en fyr om at han ikke bør være utro mot dama si, det hele er ganske komisk i grunn. 

MET jeans, hot or not?


Hvilken bukse skal Annette velge?

Stars and stripes

I kveld ble det roligkveld med jordbærd, vann og jentesnakk. Godt å slappe av litt og. I morgen skal vi avslutte turen med champagnefylla og minikjoler. Gruer meg allerede til flyturen hjem søndagmorgen.

Her er noen bilder fra Frognerparken, er så herlig med sol og sommer!

Nå er det nattatid for små Hanna'er, så godnatt bloggen!


sex and the city

Da sitter vi ute i finværet og spiser en litt sen lunch. Snart skal vi på Colosseum å se sex and the city, det blir kos. Senere ikveld skal vi ut på byen å vrikke hoftene, hehe ;) 

getting over youNå ligger vi i Frognerparken og hører på getting over you, digger den sangen. Det er så herlig med sol! 

girls night out

Nå er vi ute og spiser kyllingwok og nyter livet. Snart skal vi ut på livet å gjøre gatene i Oslo usikker.Hangover og shoppingklar!

Da sitter vi sliten og utmattet etter ei heftig natt på byen med Magnus og Erik. Drinker ble påspandert, heftige blikk ble utvekslet og det ble en del vrikking med hoftene - A night to remember.Nå skal vi ta T-banen ned til sentrum og svi av litt penger på kreditkortet så får man se hva kvelden bringer.

waiting at the airport

Halv 5 stod jeg opp i morrest for å rekke flyet, men når vi kom fram fant vi ut at flyet er forsinket 2 timer på grunn av sykdom, bah. Heldigvis har jeg Annette som underholdning og bloggen som tidsfordriv! 

I'm happy, cause the sun is shining ;)

pakking på g..

Rekker ikke noe annet enn å pakke ut, vaske klærne og så pakke de igjen. Men det er kos å være på reisefot. Nå skal jeg pakke ferdig kofferten, ta litt sol og så tulle meg godt inne i dyna. Flyet går klokken halv 8 i morgen tidlig, så jeg trenger all den søvnen jeg kan få.


Reiser du mye?

Oslo igjen

Jeg har savnet Oslo slik etter at jeg kom hjem på torsdag, at jeg bestilte meg likesågreit en ny tur. Denne gangen skal jeg reise med Annette og det blir kos. Det er herlig å være ung og ikke ha noen som er avhengig av seg slik at man kan handle spontant å gjøre som man vil.

Legger ut noen bilder fra forrige Oslotur nå som jeg er så godt i gang.


Det første vi gjorde når vi kom fram til Oslo var å leke crazyturister, og da måtte vi jo selfølgelig ta bilde foran slottet.Deretter dro vi på kaffebrenneriet for å slappe av i finværet å spise oss fete på en cookie.


Etter dårlig samvittighet for alt det usunne vi spiste, måtte vi få opp humøret med litt shopping. Her er vi inne i det kuleste prøverommet noen sinne. Det bestod bokstavligtalt av bare speil og så var det rosa! Det måtte være over tusen utgaver av meg der inne, funny ; )


På plassen med det kule prøverommet kjøpte jeg meg den rosa BH-saken som dere ser på bildet og den hvite skjorta. Kjøpte også BH'en i grønn og fersken pluss en ferskentopp. Alt dette til bare 300 eller noe, billig. Kjøpte meg også sandaler som dere ser. Gikk med de helt til de ga meg 4 forskjellige gnagsår, bah!


Sexypose ; )

Etter litt spasering i Oslo's gater var det på tide å komme seg hjem for å ordne seg til Eclipse. Husker Oda stressa kjempemasse fordi jeg aldri ble ferdig (typisk). Odis ville dra så tidlig som mulig for å sikre oss de beste plassene, noe som i grunnen var smart.

Her har vi nettopp ankommet køen og innser at: faen, vi har ikke hentet billettene.


Såå det endte med at jeg måtte løpe rundt om kring i Oslo's gater å lete etter en kino (derfor alle gnagsårene). Tilslutt fant jeg heldigvis en, så da kunne jeg vandre lettet tilbake til køen der Oda stod og venta på meg.


Oda hadde fått seg nye venner mens jeg var borte, dilla på twilight alle sammen ; )


Her ser vi kanskje en tidel av hele køen eller noe. Var i alle fall sykt lang.4 timer, et par plakater og venner rikere, slapp vi endelig inn på Akershus festning og da kunne galskapen begynne. Husker jeg og Oda sprang for å sikre oss gode plasser, og overalt stod det vakter som ropte etter oss "nå må dere ikke springe sånn jenter".Bortsett fra at vi så Eclipse, så var det og mye annet spennende som skjedde.

Samsaya var der og sang

Selveste Alex Meraz var der, altså han som spiller varulven Paul i filmen.


Helt tilslutt legger jeg med et bilde fra filmen, Edward og Bella in the meadow.


Var så sykt koslig tur, miss it all ready. Jamen meg bra at jeg skal tilbake om ikke alt forlenge. 

Skyping with Daddy

Haha, det er så komisk. Jeg sitter og prater med mamma i telefonen, alt hun sier sier jeg til Sjur slik at han kan fortelle det videre til pappa. På denne måten kan mamma kommunisere med pappa fra Roan gjennom Orkanger og helt fram til San Fransisco, California. That's something. Pappa dro til USA på onsdag, og nå har han nettopp flyttet inn i den nye leiligheten vår. Etter han er ferdig med å installere kjøkkenbord og spisebord skal han vel ut å feire nasjonaldagen til Amerika.


Papi sier forresten at vi har sminkespeil på badet. That makes me happy!

Happy fourth of July.


hjemme bra, men borte best!

Jeg er helt utslitt etter 4 dager med natterangling, bylivet og lite søvn. Men det var helt klart verdt det. Hadde det kjempegøy i Oslo. Mye som skjedde, men ikke alt som skal fram i offentligheten.

I dag må jeg ligge i senga å samle opp krefter til jobbhelg. Bah, reality sucks.


Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits