hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


juni 2013

Hollywood life!

Det har blitt masse Hollywood-overskrifter i det siste, men når vi bodde i hjertet av Hollywood er det nesten ikke til å unngå. Anbefaler virkelig at hvis du skal reise til LA og bo i Hollywood. Vil du bo på hotell er Roosevelt og W veldig sentrale hvor de ligger på Hollywood Blvd i hver sin ende. Eller så går det an å leie leilighet slik som vi gjorde. Selv om jeg elsket beliggenheten i den leiligheten vi bodde i, ville jeg ikke anbefalt akkurat den videre. Hun dama vi leide av var et styr uten like. En dag kom vi oss ikke inn i leiligheten fordi the building manager hadde satt på en ekstralås som vi ikke hadde nøkkel til og da mente hun at vi skulle vente 3 timer i gangen før hun kunne komme å låse opp. Hva er det noe for noe tull? Vi ringte og klagde til building manager så det kom noen å låste opp (selv om det ikke var hans ansvar i det hele tatt). Uansett, når hun da senere på kvelden kom så prøvde hun å smiske med oss så tydelig bare fordi at vi ikke skulle skrive en bad review om henne på den siden vi leide i fra. Men smisking hjelper ikke på meg. Hehe, så viljen sin det får hun ikke! Anywho-how. Dette skulle ikke handle om leiligheten vi bodde i, men heller alt det fancy som var like utenfor døra. Walk of fame, lukseriøse shoppingsenter (jeg tror seriøst vi dro på shopping hver eneste dag. Hver dag kom vi hjem med tonnevis med poser. Stakkars bankkort) og nydelig street view i LA. Til og med de plagsomme Hollywood-tour-selgerne som sto på hvert hjørne hadde sin sjarm. "Special price for pretty girl"s.. Ååh, prettygirls problem sier jeg bare. Kjenner jeg savner det. Gleder meg til jeg skal tilbake allerede ♥

Last night in Hollywood!

For omtrent en uke siden hadde vi vår siste kveld ute i Hollywood for nå. Vi hadde pakket og gjort alt klar i leiligheten slik at vi kunne ha en skikkelig Hollywood aften før vi satte kursen mot Norge. Vi dro ut sammen med Donnie, som er en musikkprodusent. De skulle shoote en musikkvideo på Supperclub og hadde tables and bottles som han sa. Haha, det er så komisk at det er så viktig for disse folkene å få fram at de har bord og flasker med alkohol. Akkurat som om det automatisk fører til at man sier ja. Jaja, vi endte jo opp der uansett så kanskje det hadde litt magisk virkning alikevel. Må si jeg følte meg en smule ubekvem når vi møtte opp utenfor supper (som forøvrig bare var et steinkast fra leiligheten vår) og kamera-crewet skulle filme hver minste detalj. Etter en liten stund fant vi ut at vi ville prøve noe nytt. Vi hadde allerede vært på supper noen dager før. Så da en football player tekstet Karen om at vi heller burde dra på Emerson, endte vi opp der i stedet for. Jeg fikk armen min twisted av en Chelsea-spiller og alt var bare fryd og gammen. Neida, men det var en skikkelig bra kveld. Endte i alle fall hele oppholdet i Hollywood-stil!


// Photo taken by Donnie. I promise to give him his credit! So here you go mister! 

Sleepy in Norway

Baah, jeg er enda super duper jetlag og jeg har vært i Norge i 6 dager. Når klokken slår 8 slår det ikke feil at jeg sovner. Spiller ingen rolle hvor det er. Jeg bli sovedyr delux. Hehe, så jeg som hadde planlagt mange koselige kvelder med kjæresten har måtte ta til takke med drømmeland. Så nå syns jeg denne sovingen klokken 8 om kvelden skal ta slutt. Jeg vil utnytte hverdagen før sommerferien plutselig er over. Anywho-how, på torsdagskveld forrige uke landet jeg i Norge og siden da har jeg tilbringt masse tid sammen med Daniel (woho, lovely), han har hatt bursdag, jeg har sovet, vi har vært på kino, jeg har sovet enda mer og så har jeg begynt på jobb. Nå har jeg vel slått meg litt til ro her i Stavanger så da kan jeg begynne å redigere ferdig alle de bildene fra USA som ligger i iPhoto og mimre tilbake til forrige uke. Tenk det at sist uke så levde jeg Hollywood-livet og drakk champagne hver kveld. Merker virkelig forskjell! Men misforstå meg rett. Stavanger er koselig det også. Og så er jo Daniel her. Det er et stort pluss!

Ha en fin onsdagskveld så lenge!♥

Ready for a new day in Hollywood!

Nå skal vi ut å spise frokost og så får vi se hva dagen bringer. Jeg har lyst til å fikse på øyenbryna! Det trengs i alle fall.Må stikke, ingen tid å miste!

Santa Monica

Har egentlig tilbringt hele dagen i Santa Monica i dag. Begynner å bli litt lei av Hollywood livet så da måtte vi rømme til en annen bydel. Merker på antrekket at jeg er sliten. Jeg mener hettegenser og joggesko. Hoho! Mamma bør være stolt av meg nå da. Velger fornuftige sko når vi skal gå rundt hele dagen, istedet for de dolle-skoene jeg vanligvis bruker. Er utrolig koselig i Santa Monica, herlig atmosfære og søte små restauranter. Når vi satt og spiste lunsj gikk plutselig Jenna fra Pretty Little Liars forbi - only in LA sier jeg bare. Er ikke mangel på kjendiser i denne byen i alle fall. 

I kveld er første gang på lenge at vi har vært hjemme i leiligheten. Ganske herlig å slappe av også. Organisere alle tingene mine og planlegge reisen tilbake til Norge. Har en dag igjen da. Den skal utnyttes til det fulle! Nå skal jeg faktisk gå å legge meg, mens dere står opp til en ny tirsdag. God natt! ♥

Bootsy bellows

Føler nesten jeg er sånn person som skal skrive anmeldelse av alle utestedene og restaurantene i Hollywood, for jammen meg var vi ikke ute i går kveld også. Fire dager på rad, det kjennes på kroppen. Jeg er ikke bygd for en slik livstil. To dager er nok, så da kan dere tenke dere hvor hardt dobbelt så mye blir. Meen, er ikke lenge til jeg er i Stavanger nå. Da skal jeg ha kosetid med kjæresten og slappe maks av! Gleder meg. Er selvfølgelig kjipt å måtte reise hjem fra USA, men det går helt fint når Daniel kommer og henter meg på Sola og jeg vet at jeg skal tilbringe resten av sommeren med han. Woho! Uansett, i går var det lørdag og da måtte vi gjøre noe fancy igjen. Vi ble anbefalt et restaurant i West Hollywood som heter Laurel Hardware som skulle være ganske så hip. Selv var jeg ikke særlig fornøyd. Litt dårlig service og maten var heller ikke helt topp. Men det var koselig stemning da. Og det er jo alltid bra. Etter litt mat i systemet endte kvelden videre på utestedet Bootsy Bellows. Det derimot var skikkelig kult! Kommer gjerne tilbake dit ved en senere anledning. Vi møtte til og med på en fotballspiller vi hadde møtt på noen kvelden før. Han spilte visst profosjonelt amerikansk fotball uten at det sier meg noe som helst. Hehe, men hyggelig var han. Og perfekt høyde for Karen.


// Hollywood-frue next!


// Skeptisk til den drinken der altså. Yummie as hell, but dangerous!


// Måtte nesten ta med et attitude bilde av hele antrekket også. Har på meg nye sko fra Steve Madden (LOVE), kjole fra Berska og cardigan fra Zara.


// Blury at Bootsy Bellows.

Nå er det søndagskveld her og vi skal spise middag på Katana. Håper på bedre mat enn i går. Ha en fin start på uken dere hjemme i Norge!

You probably get this a lot

Oh, lord. Hehe, sitter og venter på Karen utenfor forever 21 (vi skulle møtes for 15 min siden så håper ikke hun har glemt meg). Uansett sitter her og så går det en fyr forbi som stirrer intens. 5 minutter senere poker noen meg i skulderen og så er det jammen meg ikke han samme fyren. Da kunne han fortelle meg at han måtte bare snu fordi han måtte se øynene mine. "You probably get this a lot, but can I see your eyes?". Jeg blir sikkert tomat i ansiktet og ønsker inderlig at jeg slipper å ta av meg de store solbrillene. Men hva skal man gjøre når noen står og venter på å see your freakin' eyes? Hehe, det var så super awkward at jeg vet ikke hva. Plutselig sier han gotta run og så er han borte like fort som han kom! Life is so random. Nå håper jeg virkelig Karen kommer snart da! Begynner å bli lei av å vente..

Night out at supper!

Jeg har virkelig fått helt dilla på gult. Nesten litt skam at jeg aldri har eid et gult plagg før og nå har jeg plutselig 2. Og flere må det bli, what a lovely color. Anywho, vi som liksom skulle på kino i kveld har plutselig ombestemt oss og tenkte å dra ut på Supper som er et utested like der hvor vi bor. Føler nesten vi ikke kan gå glipp av et sekund når vi først er her. Men vi har vært og spist middag på Boa Steakhouse da. Skal dere noen gang til LA anbefaler jeg virkelig å ta turen innom der. Utrolig god mat, får helt vann i munnen av å bare tenke på det. Og selv om det kanskje er litt dyrt, så er det helt klart verdt det. Og sjansen stiger for å møte på en kjendis hvis du har bord reservasjon om kvelden.


// Skjorten er fra Zara, skjørtet fra BCBG, veske Marc Jacobs og nye yndlingsko fra nelly. Ååh, fått helt dilla på de også!


// Jeg hadde organic chicken and baked potato


// The street that we live in! LovelyNå er det supper time! Ha en fin lørdagsmorgen!

Time out!

Oh lord. Det er virkelig ikke bra for kroppen og leve livet hver kveld. Hehe, jeg er så sliten og har så vondt i bihulene at det er ikke gøy engang. Heldigvis har jeg både paracet og nesespray med meg, så jeg skal vel overleve. I kveld har vi nesten bestemt oss for å ikke gå ut, til tross for om tilbudene strømmer på. Vi har bestilt oss bord på Boa Steakhouse og tenkte og ha en fancy ettermiddag der og dra på kino etter på - american style. Det gleder jeg meg til. Nesten like gøy det, enn all denne festingen vi har fordrevet tiden med. Men det er gøy da! Har opplevd så sykt mye som jeg aldri ville opplevd i lille Norge. Og det at jeg kan være så pyntete, blond og dollete som jeg bare vil uten at noen dømmer meg. Det digger jeg. Thumbs up for Hollywood sier jeg bare. Playhouse i går var ganske gøy. For å være helt ærlig så visste vi ikke helt hva vi gikk til. Men da vi kom på Redbury så viste det seg at det var festen til Dj Reach som skulle spille på playhouse vi gikk inn til. Hehe, life is so random sometimes. Så da ble det reprise på å stå på VIP-seksjonen bak Djen og danse for alle som ville se på. Ikke helt min stil, jeg liker heller å sitte ved et bord å se fin ut. Haha. Blir så slitsomt å stå hele tiden. Men det var fun altså. Sean Kingston var visst like ved oss og, uten at jeg hadde lagt merke til det. Hehe, er ikke det typisk!

Tror jeg tok helt av med den der kjærligheten i går altså. Var minst 50 bilder av den og meg på telefonen. Husker det kom en fyr bort til meg og sa det var forbudt å ta bilder bak Djen også. Haha, han bare. You look good, but you can't take pictures. Og det bilde i venstre hjørnet med nattmaten var en opplevelse uten like. Jeg mener. Jeg satt ved siden av en fyr som gud vet hva han hadde tatt. Alt gikk i hundre og han skiftet tema, humør og alt på et sekund Han hadde visst vært på turne med Hanna Montana og det var ikke måte på hvor stolt han var over det. Når endelig maten kom så bare hiver han seg over min mat og dulter borti og lager så mye lyd at både jeg og Karen blir sliten bare av å se på. Altså, hele settingen på den restauranten var priceless. Og den miksen av personer som var der var også helt crazy. Hehe, skjønner ikke hvordan vi kom oss igjennom det. Men vi endte heldigvis tilslutt trygt hjem i senga vår. Godt var endelig det!

Taking my playsuit out for fun!

Nå er det blitt torsdagskveld i Hollywood og vi er på vei ut for å føle på stemningen. Først skal vi på Redbury Hotel for some drinks og deretter blir det Playhouse. Sist gang vi var der var for 2 år siden. Da gikk vi inn bakveien og stod bak med DJen hele kvelden. Husker vi møtte på Christina Milian og jeg var sikkert starstruck like crazy! Hehe, håper playhouse har like mange minner og by på ikveld. Skal mye til for å toppe gårsdagen da. Vi endte opp på penthousen på Roosevelt sammen med en crazy rik oljedud. Haha, you only live once! Tok masse av bilder da, så have lots to show you. Nå skal jeg ut å leve livet!

Snapshots from Hollywood!

Da har vi endelig kommet oss til rette i Hollywood. Ja, dere leste riktig. Vi bor midt i hjertet av Hollywood. Hollywood Blvd er 10 meter unna oss og utesteder og restauranter som Playhouse, Beso og Katsuya er bare et lite stenkast unna. Skal i alle fall ikke stå i mangel på sentralitet. Vi leier en leilighet av ei søt jente, og med tanke på beliggenheten skulle man tro at alt skulle bli perfekt. Men det har vært litt bumpy fram til i dag. Først klarte vi ikke å få kontakt med utleier slik at vi ble sittenes ute og vente i 1-2 timer før vi i det hele tatt kom oss inn i leiligheten. Så fungerer ikke wifi, som vi ble lovet at skulle fungere. Vi finner et støvkorn på gulvet og det er dråpen som får det hele til å renne over. Men, det er egentlig ganske fint her altså. Bare vi kommer oss til ro, etter alt styret vi har vært igjennom. Nå funker uansett internett, så da er det ingen grunn til at man ikke skulle blogge. Vi har fikset neglene og alt er på stell! Til og med gjort til trøste shopping. Hehe, viser alt det fine jeg har kjøpt etter hvert.

Nå skal vi ute å gripe dagen i Hollywood.Tenker turistbuss siden vi ble anbefalt det av Bizzy B. Hyggeligere dame skal du lete lenge etter. Butikken hennes ligger rett nedenfor der vi bor og da vi gikk innom for å ta en titt og hun hørte vi var fra Norge var det gjort. Hun pratet i vei i nesten en time og ga oss masse inside tips til både shopping, sightseeing og restauranter. Er du i Hollywood anbefaler jeg å ta turen innom. Om du nå så ikke ender opp med et glittrende undertøy så går du i alle fall ut med et smil om munnen!

Uansett, her er noen snapshots fra de to første dagene.


// Sliten etter mye styr og på vei ut på grand opening med The Game.


// Starbucks is the place når internettet ikke fungerer i leiligehten


// Det å ta pedikyr skal jeg gjøre hver gang jeg er ute og reiser fra nå av. Himmelsk herlig med fotmassasje og pampering!


// Neglefiin!


// Had to try the bus in LA. Dirty business. Taxi next time!


// Omg, visste ikke hvor mye jeg egentlig savnet Target. Minnene om da vi bodde i California strømte tilbake for å si det sånn. Nesten så jeg ble litt sentimental der jeg stod mellom chipsen og vaskeklutene. Skulle til å si take me back, MEN jeg er jo her allerede! Woho.


// Dinner at Katsuya in Glendale. Utrolig nydelig plass. Spesielt med utsikten nedenfor. Og maten var kjempegod.

Håper dere har det like fun som vi har det her!

Do you wanna go out?

I sted når vi skulle ta flyet til LA ser jeg en fyr som egentlig var ganske så posh, med en liten hestehale, dress og silke skjerf. Han tar bilder med en jente i hvit topp og olabukse og jeg tenkte at hm ?det kjæresteparet der var totalt forskjellig i klesveien?. Men når jenta går videre og og han kommer mot gaten, så tenkte vi at kanskje han var en eller annen form for kjendis. Uansett, når vi går om bord flyet skulle vi ta en ekstra sjekk for å se om det var et kjent fjes. Og tror dere ikke at når vi går om bord og ser han fyren som sitter på førsteklasse så begynner han å snakke til meg. Må si jeg følte meg litt halv dum der jeg stod med gårsdagens sminke og et hav av mennesker som fulgte med på samtalen. Det beste var når han spurte om jeg ville være med ut i kveld og jeg snur meg til Karen og spør ?do I wanna go out tonight?? akkurat som om hun er mora mi og jeg må spørre om premission.  Haha, og så begynner jeg selvfølgelig å fnise her i fra og til månen. Flaut! Any-who-how, jeg skal nok ikke på noe date. Syns bare hele settingen var så sykt vittig! Vanskelig å forklare, but you had to be there.


//Virgin America er og blir de kuleste flyene. Det eneste de serverte hjem fra Vegas var øl og vin. No juices miss!


// Veske heaven! Får til og med en liten sniktitt på det nyeste veskekjøpet mitt!


// Fake a smile and you're good!

Hakkasan - night out!

Ting har vært så syykt travelt i Vegas og jeg har vært så sykt sliten. Hehe, så tid og energi til å blogge har det vært lite av. Men jeg har tatt sykt masse bilder og har masse morsomme historier på lager så noen innlegg fra Vegas skal jeg nok klare å lage. Nå er klokken halv ti og vi har vært våkne siden 7. Sov bare 4 timer i natt så kjenner jeg er ganske så ør i hodet. Snart skal vi pakke igjen kofferten å sette kursen mot Los Angeles. Kjenner jeg er sliten, men ikke helt klar for å forlate Vegas just yet. Tror nok jeg må tilbake om ikke så alt for lenge. Ta med meg Daniel slik at jeg og kan kysse på kjæresten min. Merker jeg er lovesick. Anyway, i går var siste kvelden i Vegas og selv om både jeg og Karen bare hadde lyst til å sove kunne vi ikke gjøre annet enn å dra ut på Hakkasan. Hakkasan er en av de nyeste klubbene i Vegas og veldig fancy. Høy partyfactor og crazy americans som vil påspandere deg en drink. Vi prøvde oss også på litt gambling på vei hjem i natt, men kan ikke si jeg ble noen dollar rikere. Tror heller pengene mine skal gå til shopping. Mye bedre investering,


Betalte drinken min helt selv - proud of my self!


// Baby-doll


// Stemning, uten tvil!


// Blow a kiss


// Ser ut som jeg vant noe, men var nok heller det motsatte!

// Litt av en høyde forskjell når jeg tar av meg heels'a - på vei hjem og klar for litt søvn!

Just get up!

Haha, jeg er såå trøtt! Vil helst sove, men siden man ikke er fornuftlig når man er i Vegas så skal jeg hive av meg t-skjorten og hoppe inn i en smashing kjole i stedet for. Har bare 15 minutt på å bli helt klar, så wish me luck!

Stuck in Atlanta!

Tror dere ikke det verste som kunne hende, måtte skje i går. Flyet mitt fra Amsterdam var forsinket og plutselig står jeg i Atlanta og flyet mitt til Vegas har forlatt meg! Visste ikke om jeg skulle gråte eller kjefte. Jeg blir sendt til et hotell langs motorveien, hvor rommet virkelig så ut som det var tatt rett ut av en skrekkfilm. Og der var jeg, helt alene i en by jeg ikke har noe kunnskap til! Følte meg ikke helt høy i hatten, spesielt ikke når Karen stakkars er i Vegas og venter på meg. Men en erfaring rikere, det har jeg blitt. Og takk og lov for at jeg er vant med å reise, hvis ikke hadde jeg fått et lite break down over alt som skjedde i går kveld. Hvis jeg skal nevne noe annet også så er det at flyvertinnene til KLM som liksom skulle hjelpe meg i går, var helt udugelige. Hun ene damen sa faktisk til meg at du stiller bare så dumme spørsmål og så gikk hun bare. Wtf, hva er det fornoe å si. Når hun så hvor stressa jeg var, syns jeg virkelig at hun i det minste kunne vært hyggelig, til tross for at hun ikke kunne hjelpe meg. Men screw KLM, nå er det Vegas om bare noen få timer! Gleder meg!

On my way to Vegas

Nå kan jeg endelig poste i Amerika-kategorien og jeg kjenner jeg er excited! Det er snart to år siden sist jeg var i USA så det er nesten på tide at jeg drar tilbake! Kjenner det krever en god del omregulering da. Jeg har gått fra å vært en nonne i kloster til å plutselig skal bli Californian girl for de neste to ukene. Kjenner jeg meg selv rett så skal det vel gå bra. Vi skal ha 5 dager i Vegas før vi reiser til LA og blir resten av tiden der. Gleder meg til å sprade rundt i fine kjoler og sippe champagne. Det har jeg virkelig lov til etter den uendelig eksamensperioden jeg nettopp har vært igjennom. Har vel ikke nevnt det, men jeg stod på muntlig og nå er jeg herved 50% lege! Enn det, crazyness! Jeg beklager det lange fraværet, men regner med dere skjønner jeg har hatt nese stucked in a book de siste ukene. Men nå er eksamen over og bloggingen starter på som før! Tenkte jeg skulle kjøpe noe på Victorias Secret og gi bort som give away. Det er bare å komme med ønsker! Nå skal jeg bare krysse fingrene for at flyet mitt fra Amsterdam til Atlanta kommer fram i tide, hvis ikke rekker jeg ikke flyet mitt til Las Vegas i kveld og må tilbringe natten i Atlanta. Baah, håper virkelig ikke det skjer! Kryss fingrene for at det ordner seg!

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv