Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


juni 2012

Kreative saturday!

Jeg håper ingen har noe i mot at jeg konstant blander engelsk og norsk sammen i en smørje. Vet ikke hvorfor jeg gjør det, men inne i hodet mitt høres det så bra ut, og da må jeg bare skrive det. Rett som det er dukker det opp et engelsk ord, selv om det rettskrivningsmessig blir helt feil. Men nå skal jeg ikke få norsk karakter for rettskrivning på bloggen, så det går vel greit. Tenkte uansett at jeg skulle være kreativ i kveld og skrive masse morsomt og redigere kule bilder. Kjæresten er på jobb og flørter med kundene, mens jeg endte opp på Macen. Er alt for lenge siden jeg har hatt kvalitetstid med den, så dette var nok på tide. Farmor er søt og later som hun ikke er trøtt (og gjesper 5 ganger i minuttet) og sitter oppe og holder meg med selskap.

Bilde fra sist lørdag. Tror det er tatt nøyaktig for en uke siden. Kjenner jeg får lyst til å pynte meg når jeg ser på det. Men det er vel bare sunt å ta det med ro en gang i blandt. Btw (nå ble det litt engelsk igjen), har helt glemt å fortelle om forrige lørdag (tror jeg i alle fall). Daniel og jeg kom bort i fra hverandre, og plutselig hadde jeg en creepy, gammel spanjol på 40 ++ etter meg. Jeg lover dere, han forfulgte meg hvor enn jeg gikk og det hjalp ikke å prøve å sende han bort. I følge han så skulle vi gifte oss og så prøvde han å gi meg et slesk kyss på kinnet. Jeg kan nesten lukte svettelukten blandet med etterbarberingsvann og se sikle hans fra munnviken når jeg tenker på det. Haha, ikkje bra som jeg sier når jeg prøver å snakke stavangersk. Oppmerksomhet er vel og bra, men det får da være grenser. Jeg er sikker på at han hadde kone og barn hjemme i Spania også. Fysj a meg.Nå skal jeg skrive ut alle følelsenen jeg sitter inne med. Det kan bli spennande.

Håper dere har en fin lørdag, beste 

Kosefengsel!

Skal bare oppdatere dere om at Daniel har tatt meg i kosefengsel og jeg får ikke til å rømme. Gjør jeg det, eller sier nei så får jeg bot på 10 kyss! Selv om det kanskje ikke gjør så mye. Ser nok ut som jeg må legge ut på rømmen snart, siden jeg skal handle middag med farmor og Daniel har sovnet til lyden av iPhone-blogging!


// Liker at vi er en blanding av chocolate and vanilla

Peace out, fra loungen!

V-update

Jeg blogger fra mobilen, så vet ikke om videolinken fungerer, men jeg satser på at den gjør det.

Ha en fortreffelig aften!

Maybe you need this

I går vet dere, når vi kom hjem fra en lang dag med sightseeing og shopping så skulle vi bare slappe av litt ute på gressplenen som ligger 2 minutter unna hotellet vårt. Jeg setter meg i fanget til Daniel for jeg nekter å sitte direkte på gresset. Man vet da aldri hvilke småkryp som finnes der og det fristet ikke akkurat og bli bitt av et eller annet rart lite dyr. Noen meter bortenfor oss sitter det tre sultne og litt skumle uteliggere på en benk og titter bort på oss. Først roper de et eller annet uforståelig på tysk og så kommer han ene bort og sier: "Maybe you need this," og slenger en sølvfarget kondom bort mot oss.

 

Jeg blir superstressa for at han skal stjele Louis Vuitton veska mi, men heldigvis så går han bare videre. Deretter ser vi han ene fyren går bort til supermarkedet og stjeler enn vannmelon som han tar med tilbake til resten. Jeg får hetta igjen for nå er jeg helt sikker på at han skal ta frem en kniv og komme å knivstikke oss (haha, ikke spør meg hvorfor), men så tar han bare opp en hvit plastikk kniv og da må vi le litt. Alikevel bestemmer vi oss for å gå i frykt for hva det neste rare de vil finne på og så gir Daniel han ene fyren den siste ølen sin for å være hyggelig (og kanskje et lite takk for kondomen, som vi lot ligge igjen på plenen). Crazyness.


// Finingen ♥

Har dere opplevd noe lignende?

Dancing in the rain!

Hei dere! Da ligger jeg her og blogger mens Daniel har gått ut for å klippe seg (og kjøpe frokost/lunsj til meg! whihoo, snill han er). Det frister egentlig ikke å gå ut fra hotellet siden været ikke helt er med oss i dag. Regn og grå himmel er ikke akkurat en god kombo. Men jeg må vel komme meg ut tilslutt jeg også. Vi tenkte å dra innom en sightseeing ting til og så bruke resten av dagen på shopping før vi drar ut og feirer bursdagen til min kjære. (Han blir 22 i morgen). Anywho, i går var vi egentlig utrolig slitne begge to så vi bestemte oss for å bestille roomservice og spise "hjemme", men da jeg hadde på meg det nye antrekket mitt fra Zara fikk jeg plutselig et lite kall over meg og vi endte opp med å spise ute alikevel. Utrolig koselig kveld. Meg, Daniel og tre flørtete kelnere som Daniel mente var alt for pågående. Haha, liker det. Pluss dansing i regnet under farmor sin paraply, og diskusjon om hvem som skal holde paraplyen. Vi er bestandig uenige på det punktet. Daniel mener jeg holder den mest over meg selv, noe som han helt sikkert har rett i!

Viser dere bedre bilde av hva jeg kjøpte på Zara senere. De har så utrolig mye fint på Zara i "utlandet" i forhold til Norge. Vet ikke hvorfor, for de har sikkert mye av de samme tingene, men kanskje det er måten butikken er lagt fram på. Og så blir det litt billigere å handle her, og det liker jeg. Selv om jeg klarte å bruke over 300 euro bare på Zara i går. Hehe. Yey for duserosa, hvitt og paletter!Nå må jeg fikse på krøllene og putte litt sminke i ansiktet. Hører gatenen i Berlin rope på meg, eller det er vel egentlig butikkene som roper på meg. Er det ikke?

black and white

Kom nettopp inn døra og har slengt meg ned på hotellsengen. Føttene mine verker etter all gåingen, så kjenner det skal bli godt å slappe av litt foran Macen og blogge, mens Daniel styrer på. Han har så mye energi akkurat nå, at det føles som jeg er sammen med en toåring. Bruker isteflaska mi som bowling og bare tuller. Hehe, men litt moro er det vel.Nå skal jeg legge inn bildene fra i dag, så kommer det en update snart. btw, Daniel ble så stressa i sted når han så at bildene mine var i svart og hvitt. Han trodde jeg var lei meg, siden bildene ikke var fargerike lengre. Hehe, søtingen.

Ready for whatever this day will bring!

Hei dere! Det som er så godt med å dra på en ferie hvor egentlig ingenting er planlagt er at vi kan gjøre akkurat det vi vil når vi står opp og man slipper å stressa for å rekke alle serverdigheter som man har planlagt å gjennomføre. I dag tror jeg ferden ender opp ved det som er igjen av Berlinmuren. Tror det kan bli ganske så spennende. Blogger om gårsdagens dyrehageopplevelse når jeg kommer hjem. Har massevis av morsomme bilder å vise dere! Forresten, i dag er det jeg som venter på Daniel og ikke omvendt. Han bruker så laang tid. *Klage-klage*. Mens jeg sitter her går han fortsatt rundt i bokseren og soser. Haha, ikke bra.

Ha en fin dag hjemme i Norge eller hvor hen i verden dere er! ♥

The stripper bar!

Når man har en kjæreste som er gutt/mann (ih, føles rart å skrive mann) er det ikke til å unngå at han før eller senere vil foreslå at dere skal gå på strippeklubb sammen bare for å se. Da har man enten to valg. Man kan være den kjipe kjæresten og fortelle sannheten om at man egentlig ikke har lyst å tilbringe kvelden på å se på halvnakne damer, eller man kan være en "snill" kjæreste og bli med og tenke at hvis jeg blir med på dette kan jeg få lurt han med på noe shopping senere. Jeg valgte tilslutt sistnevnte, og vips så var vi inne på en strippebar eller hva jeg skal kalle det. Jeg tror jeg var den eneste jenta der som ikke var en stripper og det fantes gutter og menn i alle aldre som ikke gjorde annet enn å sikle som en nyfødt baby.


// Litt skeptisk før vi går inn, men prøver å ta det hele med et smil. Haha.

I begynnelsen tenkte jeg at jeg kunne ta det hele opplevelsen som et lite eksperiment og studere oppførselen til de ulike menneskene som var der. Og det er ikke noe annet resultat enn at menn er simple når det kommer til halvnakne damer. Ikke akkurat en stor overraskelse. Det som irriterer meg derimot er at de eneste jentene som danset var de supertynne jentene med silikonpupper og sko som glitret herifra og til månen. Mens de som faktisk hadde "normale" kropper hvor man faktisk kunne se et par bilringer eller tre holdt seg langt unna scenen. Og alle de jentene som ilte seg innpå de gamle mennene. Blir ikke mennene flau av tanken på at den eneste grunnen den jenta gir deg oppmerksomhet er fordi hun forventer betaling på slutten av kvelden. Det var et par unggutter som hadde kjøpt seg for dyr champagne, og fikk litt sjokk når de hørte prisen. Jentene som først hadde vært så flørtete, mistet fort smilet for å si det sånn. Hehe, jaja. For en verden..


// Skeptisk inne på strippedoen. Haha.

Til slutt kom vi nå oss alle fall tilbake på hotellrommet, og sovnet søtt selv om varmen på hotellrommet holder på å ta livet av meg. Hvem er det som ikke har air conditioner når det er 30 grader ute?

Hva tenker dere om dette?

Lundberg

Nå er yndlingsskoene mine fra Lundberg 50% av på members.com. Bare et lite tips til alle de andre som også syns de er sykt kule. De er i alle fall behagelig å bruke en kveld ute på byen, til tross for at de er high heels. Og siden hælen er ganske tykk er sjansen for å snuble og dumme seg ut litt mindre. Hehe, high heels med supertynn hæl er ikke noe å tulle med.

Er de ikke fine?

First day!

Iiih, det er så varmt at jeg smelter bort her jeg prøver å skynde meg å blogge. Må ha på meg jakke slik at jeg ikke skal få solkrem i håret, men den jakken er utrolig vaarm! Daniel tror jeg pusser tennene og har gått ned for å vente på meg. Haha, stakkars fyr. Meen, jeg skal være rask. Vi skal nå gå ut og utforske Berlin, tror han snakket et eller annet om en dyrepark og aper. Haha. skal oppdatere dere senere på gårsdagens strippeklubb hendelse. Jeezes sier jeg bare.. 

Ha en fin mandag! ♥

En stykk sovende kjæreste

Hvis ikke jeg har en stykk sliten kjæreste så vet ikke jeg. Han har fått seg ekstrajobb på et utested og kom ikke hjem før 6 i natt, så nå ligger han her i fanget mitt og tar igjen for den tapte søvnen. Haha, han er litt søt da. Heldigvis er det gratis WiFi ombord på Norwegian slik at jeg har noe å underholde meg selv med mens Daniel sover. Nå håper jeg bare vi klarer å finne fram til hotellet vi skal bo på. Det ligger visst i sentrum og i nærheten av et stort kjøpesenter, så det blir bra.


// Haha, tror det er bra vi sitter alene

btw, jeg hater sånne damer (skravle-kjærringer) som sitter og ler så høyt at hele flyet rister og man kan høre den brutale latteren igjennom høretelefonene. Give me some quiet, please! Hehe, og så ble det stille. Whihoo.

 

Ready for Berlin!

Hei dere! Det at jeg reiser til Berlin om noen timer er egentlig ganske fjernt. Har hatt så mye å gjøre siden eksamen var ferdig at jeg har ikke hatt tid til å slappe av og glede meg. Har eller ikke hatt tid til å finne ut hva man kan gjøre i Berlin, så hvis noen har vært der før setter jeg veldig stor pris på litt tips! Kom ikke fram før klokken 6 i går, og da var både jeg og Daniel så trøtt av vi sov bort hele ettermiddagen. Haha, så måtte Daniel på jobb, mens jeg dro hjem til farmor for å sove. Nå stresser det meg bare at Daniel ikke har pakket, og at han vil komme seint på flyplassen, mens jeg vil komme der tidlig. Hehe, mer typisk oss blir det ikke. Men tror jeg får lurt han med til å komme tidlig. Jeg må rekke å kjøpe meg solkrem siden det er meldt sol og 26 grader!

Ønsk oss god tur da, så snakkes vi i Berlin!

Pictures from Buvika!

Hadde det supergøy hjemme hos Torunn på torsdag. Spontanturer ut på byen er bestandig så morsom. Da har man ingen forventninger for kvelden, og alt kan skje. Jeg måtte dessverre dra hjem før jeg kom så langt som å dra ut på livet, men hjemme hos Torunn hadde vi det i alle fall toppers. Sol og fint vær, champagne og latter så du får vondt i magen. En perfekt "avslutning" sammen med de beste, før jeg pakker sammen sakenen mine og ender opp i Stavanger.Bah, so boring to wait!

Klokken 6 var jeg oppe i morges. Jeg hadde mye jeg skulle rekke før vi skulle dra innover til værnes klokken 08.30 for å rekke flyet mitt som gikk 10.30. Jeg pakket ferdig siste rest som skal få bli med meg til Stavanger, hvor jeg skal bo de neste 6 ukene. Tok bilder av noen kjoler og sko som jeg vurderer å selge, og drakk så mye melk at jeg nesten sprakk. Haha, uansett. Da vi kommer til værnes viser det seg at flyet mitt er forsinket. Bah, just my lucky day. Det er noe galt med flyet teknisk, og det må fikses før ferden kan gå videre. Så nå må jeg sitte her til klokken 2 eller noe og forhåpentligvis være fremme hos Daniel i 4 tiden. Dagen blir litt annerledes enn det jeg hadde planlagt, men det er vel ingenting å gjøre med det. Nå er det en og en halv måned siden sist jeg så Daniel så en time til eller 4 spiller vel ikke så stor rolle. Har fått påspandert lunsj av SAS da, så jeg har noe å spise på mens jeg venter...

Fortell meg noe morsomt, spennende eller hyggelig mens jeg venter da!

Gårsdagens antrekk!

Hei dere! Sorry for sen oppdatering, men litt laber stemning i dag hvis dere skjønner. Hehe, uansett. Har også tusen ting jeg skal gjøre før jeg "flytter" til Stavanger i morgen (iiik), så tiden den flyr av sted. Har fått slengt alt rotet mitt på et sted, så skal jeg prøve å organisere det. Senere skal jeg innom Borghild en tur, alt for lenge siden sist, og så til Annette for å si hade. Gårsdagen var forresten kjempegøy, kommer bedre updates etter hvert.


Kjole her (men tror den er utsolgt), smykke H&M og sko fra nelly.

Ha en kjempefin helg dere!

Girls night out!

Iiih! Fest med de beste jentene mine før jeg reiser til Stavanger på lørdag! Åååh, denne kvelden blir lovely! Oppdaterer dere i morgen, selvfølgelig!

Svar på alt mulig rart

Mens jeg er i Trondheim og shopper joggesko og feirer at lillesøster er ferdig på videregående, får dere kose dere med videre svar på spørsmålsrunden jeg hadde for hundre år siden. Jeg tror jeg har kommet meg igjennom de fleste spørsmål nå, så vi kan si oss ferdig med den. Hehe, på tide kanskje. Uansett, var noen som ville jeg skulle sette i gang en nye en, så tror jeg gjør det. Lover å svare på alt i løpet av to-tre runder og ikke bruke flere måneder. Forklarer også hvorfor jeg plutselig har fått pannelugg og om barbie er forbildet mitt. Haha, for et spørsmål.

Haha, den luggen trenger virkelig en klipp!

Sneak peek on my bangs

Forandring fryder, eller hva?

Nå skal jeg spille inn en bursdagshilsen til en venn og prøve meg på bursdagssangen. Haha, vi får se hvordan det går. Senere reiser jeg inn til byen for å rette på luggen og kjøpe meg nye joggesko slik at man kan bli fit med stil. Skrives senere ♥

Tape extension!

Hei dere! Fra jeg stod opp klokka 6 for å dra på 3t, og til jeg kom hjem i sted etter og ha vært hos Anita og fikset håret mitt, har det gått i ett. Nå er jeg hjemme en tur for å fylle på med energi og blogge og deretter går ferden til bestevenn for å se film og snakke litt sladder! Det blir kos! Uansett, har prøvd en ny type extension i dag. Var ikke så fornøyd med mikroringene mine siden festene vistes så utrolig godt når man satte håret i hestehale, så i dag ble jeg kvitt dem og inn med noe nytt. Tenkte jeg skulle prøve tape extension siden jeg aldri har prøvd det før, og fordi jeg har hørt mye bra om det. Foreløpig er jeg kjempefornøyd, festene vises i alle fall ikke lengre og denne typen extension skal visst ikke slite sånn på håret. Tenkte jeg skulle lage et innlegg hvor jeg sammenligner de ulike extensionstypene og kommer med postive og negative sider. Jeg har brukt extensions siden sommeren 2007, så jeg begynner å få litt erfaring.

Jeg satte i 4 pakker i fargen 613 og lengde 50 cm. Er kjempefornøyd med resultatet. Så nå er både jeg og håret mitt klar for å ta sommeren med storm!


// Haha, sjekk det bustetrollet jeg var før vi begynte prosessen i morrest!

Hva syns dere?

Leather jacket

Jeg som så og si bruker en skinnjakke til hvert eneste festantrekk jeg setter sammen, må nesten ha gjort et godt kjøp nå som jeg har investert i en hvit en. Falt pladask for denne hvite skinnjakken fra Gina Tricot og kunne ikke gjøre annet enn å la den få bli med meg hjem. Håper bare kvaliteten er bra slik at den ikke gulner etter et par kvelder ute på byen. Har en hvit skinnjakke fra Spania som ikke ser veldig delikat ut nå, men siden denne var dyrere satser jeg på at det ikke er noe problem. Fin er den uansett.

Er den ikke fin?

svettis

Jeg har bestemt meg for å trene skikkelig hardt nå før jeg reiser til Stavanger på lørdag. Må utnytte 3T medlemskapet mitt mens jeg kan. Blir jo en pause på 6 uker siden de ikke har 3T i Stavanger. Så nå kom jeg nettopp hjem fra trening og i morgen må jeg stå opp supertidlig for å rekke trening før jeg drar til Anita og fikser håret mitt. Skal prøve noe nytt igjen. Er ikke så fornøyd med mine mikroringer, så nå er det tape-extension som er tingen. Er det noen som har erfaring med det? Nå er jeg uansett helt utslitt. Har brukt hele formiddagen på å vaske og rydde i leiligheten min slik at den er fin når jeg kommer tilbake i høst. Og jøye meg, det er mye rare ting jeg har "samlet" på det siste året. Hehe. Nå må jeg nesten avslutte å slappe av med en film eller noe. Armene mine skjelver etter styrketreningen i sted.

Flere som har vært på trening i dag?

Happyface

Fikk tilsendt noen bilder som Annette tok den kvelden vi var ute og feiret at vi begge to var ferdige med eksamen, og siden jeg ser så happy ut på bildene følte jeg at jeg måtte legge ut noen. Hehe, så er det nesten som om jeg er like happyface i dag. Dessuten tok yndlingsskoene fra Lundberg seg så godt ut på bildene, så da er det enda en grunn til å legge ut happyface bildene. 

Btw, hvor random er det ikke at mens jeg sitter og skriver dette her så bestemte 3 av kameratene mine fra USA i fjor til og plutselig gjennoppta kontakten. Har ikke hørt fra noen av dem på evigheter, og så plutselig får jeg en trippeldose med USA på en, to tre. Jaja, jeg klager ikke. Blir bare mega stressa av at når jeg er ferdig med å svare den ene, så plinger det på nytt hos de andre. Aah, stress i joggedress. Jeg får vel glemme Amerikanerne et sekund og heller legge ut siste bilde-collage.

Selger bølgetangen min fra Make Style

Selv ble jeg påvirket av at jeg syns Ida Wullf, Fotballfrue og Voe fikk så utrolig fine bølger av Gammapiù Triferro bølgetangen fra Make Style at jeg måtte bare ha den bølgetangen selv. Syns fortsatt at de kler bølgene kjempegodt, men de passet dessverre ikke til ansiktet mitt. Tenkte derfor jeg skulle selge den, slik at noen andre kan ha nytte av den i stedet for at den ligger i badeskapet mitt og aldri blir brukt. Fikk den til bursdagen min i februar, har prøvd den en gang og deretter har den ligget på badet. Hvis noen har tenkt på å kjøpe en slik bølgetang kan de få kjøpe min til 750 (koster opprinnelig 1000 kroner). Bare å send mail til hannavaage@hotmail.com hvis du er interessert.


// bilder fra makestyle.no

Flower power

Kom nettopp hjem fra den lille byturen min. Prøvde å la være å handle så mye, men noe fikk bli med meg hjem alikevel. Det jeg var mest fornøyd med tror jeg må bli en blomsterkjole fra Gina Tricot og ny krølltang som forøvrig var kjempebra. Gleder meg til å bruke den nye kjolen min i Berlin på søndag. Iih, enn at jeg reiser til Berlin snart. Blir godt å komme litt vekk fra Noreg.


Hva syns dere?

shoppingtime!

Kom hjem fra bestemor i sted og litt sliten etter en mindre hyggelig telefonsamtale, og var egentlig klar for å legge meg før mamma kommer med lønnsslippen og sier at jeg må åpne den. Selv var jeg ikke like begeistret for jeg hadde regnet ut at jeg skulle få omtrent 3000. Så da kan dere regne med jeg ble overrasket da det stod at jeg fikk 10 000 utbetalt. Det å få feriepenger uten at man forventer det er en herlig følelse. Så nå skal jeg inn i shoppeterapi og få opp humøret litt. Hehe, en farlig hobby. Skal ikke bruke så mye da, vil heller spare det til jeg reiser til Berlin på søndag!

Søndagstema - she's taken

Da begynner det vel å bli en stund siden sist søndagstema, men nå er eksamen over og jeg har absolutt ikke noen unnskyldning til å ikke holde det jeg lover. Har vært noen hektiske helger i det siste, men nå er jeg free as the bird. Da jeg ikke fikk til å sove i går lå jeg og tenkte litt på hvilket tema jeg kunne skrive om, og plutselig kom det over meg at jeg skulle skrive om gutter som prøver å kapre en jente som allerede er i et forhold. Føler selv at jeg har opplevd en del rare ting her og da kan det vel være litt godt å få luftet tankene.

Det er vel ikke til å stikke under en stol at jeg er veldig glad i oppmerksomhet, både fra familie venner og det motsatte kjønn. Og som regel bruker jeg å få min dose med oppmerksomhet, men i det sekundet man lover troskap og ærlighet til en annen person, vil noe av den oppmerksomheten man vanligvis bruker å få naturligvis forsvinne litt. Hver gang jeg har gått inn i et offentlig forhold på facebook har det vært med et lite stikk i hjertet for da visste jeg at de dagligdagse, og kanskje litt cheesy kommentarene om hvor fin og flott jeg var ville forsvinne. Noe som egentlig bare er sunt tror jeg. Får det er viktig at man holder seg ned på jorda og ikke lever i troen på at man selv er problemfri. Uansett, hensikten med den lange innledningen her er at det er ikke bestandig dette som skjer! 50 % av guttene fortsetter å fore deg med litt på kanten kommentarer til tross for at man har gjort det offentlig at man har gått inn i et forhold. Og da lurer jeg, hva er det som får gutter til å oppføre seg sånn?Man skulle tro at når man har ofret singellivet for en spesiell gutt, så skulle resten av gutteflokken akseptere dette og finne et nytt bytte. Men slik er det ikke bestandig. Jeg husker en gang for en stund tilbake siden er fyr som absolutt ikke brydde seg det grann om at jeg hadde kjæreste. Situasjonen var så ubehagelig for meg at jeg rett og slett ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Skulle jeg le, gråte eller springe min vei. Jeg valgte sistnevnte, men i dag så tenker jeg at jeg heller skulle satt han på sin plass. Hehe, det får bli neste gang tenker jeg. Uansett, hva er det som gjør at noen gutter oppfører seg slik? Er det mer spennende at dama er taken, uoppnåelig og opptatt? Eller bryr de seg rett og slett ikke om konsekvensene? Man kan vel bare gruble fram og tilbake. Jeg vet i alle fall at jeg aldri ville prøvd meg på en gutt som var i et forhold. Det er no go.En annen ting som jeg også stusser over er guttene som vet at man er i et forhold, men bevisst velger å ignorere at man har fått det meg seg og fortsetter som før akkurat som ingenting har skjedd. Eller de guttene man absolutt ikke kjenner og som sender deg en pervers og uappetittlig facebook-chat-melding og tror de er kongen på haugen. Det er kanskje ikke bedre med dem som forteller deg at de venter på deg visst det blir slutt en gang i fremtiden.Forresten, Jenny kom nettopp her på besøk og så spurte jeg henne om hva hun trodde om hvorfor gutter prøver seg på jenter som er opptatt og hun ga meg et rett fram svar man ikke kan unngå å like. "De gjør det fordi de vil bli sammen med jenta vel!" En fin konklusjon på dagens tema.

Hva tenker dere om dette? Opplevd noe lignende?

Bildebevis!

Så fornøyd når vi hadde kommet opp på toppen! Vi gikk på en liten fjelltur til klumpen i gårkveld og jeg var overrasket over meg selv at jeg ikke ble sliten av å gå bratte drag rett opp. I stedet for hoppet jeg fra berg til berg og pustet litt tungt i bakken. Hehe, uansett. Det virker som all treningen på 3T har gitt litt resultater på kondisjonen, til tross for at jeg har trent minimalt nå i eksamenstiden. Å gå på fjelltur med mamma og pappa føltes i alle fall ut som vi hadde gått 10 år tilbake i tid og jeg diltet etter dem fordi jeg ikke ville være alene hjemme. Haha, trenger litt kvalitetstid med familien før jeg reiser bort for resten av sommeren. Havner tross alt til min andre lille familie i Stavanger, men det blir da litt annerledes alikevel.

Nå skal jeg sette meg ned å skrive et søndagstema. Kom på et litt morsomt tema i går, så gleder meg til å skrive. Ellers så planlegger hjernen min Londontur med Karen, tror det hadde vært så utrolig gøy. Kroppen trenger i alle fall noen nye eventyr å oppleve. Liker dere å gå i fjellet?

Moroklumper

Når jeg er hjemme hos bestemor er jeg bestandig sammen med tremeningene mine Jenny og Herbjørn. De to er så herlige at latteren sitter ikke langt inne. Må innrømme at jeg lo litt i sted når jeg fant skypesamtalen Jenny hadde hatt med bestevenninnen sin på min telefon av alle ting. Noen var tydeligvis ivrig etter å møte Daniel..Hehe, søtinger! Herbjørn er ikke så verst han heller når han fikk vaffel av meg som trøstepremie siden det skjedde noe som jeg tror han syns var litt skummelt. Man kan ikke unngå å smile når han stapper hele vaffelhjerte inn i den lille munnen sin og spiser iherdig!

Nå skal jeg gå en tur på fjellet og bli kvitt alle vaffelhjertene jeg proppet i meg. Er sjelden jeg har så fin natur rundt meg, så må utnytte det når jeg først er her. Tar et bilde når jeg er på toppen som bevis!Har dere en fin lørdag så langt?

God morgen!

Da er jeg full påkledt turklær og skal være med mamma og bestemor og plante blomster på kirkegården. En litt annerledes laurdagsmorgen. Nå hører jeg mamma rope på meg. Er allerede alt for sen fordi jeg selvfølgelig måtte pynte ansiktet litt. Så vi skrives senere!

 

On the road again

Og her tror jeg at vi blir stående en stund. Er på vei til bestemor nå og det er så lang kø på ferjeleiet at vi kan vel bare drømme om å komme frem i rett tid ikveld. Så da måtte jeg finne et tidsfordriv mens vi venter og hva er vel bedre enn en iPhone med blogg.no app. Tror ikke pappa var like begeistret da, siden han måtte ta alle bildene av meg foran alle de andre billistene. Hehe, sånn er det å ha en bloggende datter!

Hadde det ikke vært for at Macen min lå helt nederst i bagasjerommet skulle jeg satt sammen et bildecollage fra året mitt i USA i fjor. Er snart et år siden jeg reiste hjem, så da er det vel på tide å ta en oppsummering om hvordan det har godt og hva jeg savner mest med det store uvitende utlandet.

waiting for the sun


// Solhatten er Oda sin. Takk for lånet.

Tror dere ikke at sola kom fram mens jeg brukte 1 time på å laste opp denne filmen. Så nå må jeg nesten slenge på meg bikinien og få litt sol på kroppen. Jeg er lysere enn snehvit, og det sier sitt. Ha en fin fredag alle sammen! ♥

love to play dress up


// Kjole Beverly Hills, smykke Forever 21, sko fra Aldo og t-skjorte og belte fra Gina Tricot

Brukt hele ettermiddagen og kvelden på å rydde ut av leiligheten og pakket sammen sakene mine til jeg flytter til Stavanger. Absolutt ingen enkel sak å velge ut hva man skal ha med seg og hva som må bli igjen. Men jeg konkluderte med det at hvis jeg følte at jeg manglet noe så kunne jeg bare dra å kjøpe meg noe nytt. Blir rart å ikke skal bo hjemme i sommer, men regner med jeg bare har godt av å prøve noe nytt. Akkurat nå så leker tankene mine med spontantur til London med Karen. Håper det blir mulig å gjennomføre, tror det hadde vært tidenes jentehelg!

Noen som har tips til hvilke butikker jeg burde gå innom hvis jeg skal på shopping i morgen forresten? Har ikke sett i en klesbutikk på 2-3 måneder så trenger litt info om hvem som har de kuleste sommerklærne ♥

Min egen feil..

At jeg har en forferdelig intens hodepine og et par hæler som føles ut som har vært igjennom det meste! Jeg må innrømme at jeg våknet opp ganske fortumlet i morges og skjønte ikke hvorfor alle smykkene og kjolen lå i senga mi. Da jeg gikk ut på stua ser jeg skoene ligge slengt over isbjørnteppe og ved døra mi ligger det er par falske øyenvipper og venter på å bli trokket på. Ble heller ikke bedre av at jeg sjekket mobilen og så at jeg hadde ringt rundt som en galing til halve telefonlista mi og den siste meldingen jeg sendte begynte med "de gamle mennern!" Haha, ikke bra. Men det var helt klart verdt det for gårsdagens eksamensfest var amazing. Følte jeg fortjente å feire med stil når jeg har vært flink og vært edrubabes siden slutten av april.


// Kjole her, skinnjakke fra Spania og sko her.

Kvelden begynte med bursdagsvors hjemme til Karen (ei jente i klassen til Annette) og der var stemningen upåklagelig. Før festen beveget seg videre til Gossip hvor det var eksamensfest for BI studenter. Jeg var kanskje litt målplassert med tanke på at min egen eksamensfest foregikk på Familien. Men jeg endte da tilslutt opp der også etter at jeg hadde mistet skyssen min hjem fordi jeg snakket med Torbjørn fra Paradise Hotel i stedet for å dra hjem. Hehe, så i stedet for endte jeg opp på Familien for å ta et siste farvell med medstudentene for sommeren. Noe som var littegrann komisk derimot var da jeg skulle ta taxi hjem og fikk akkurat samme taxisjåfør som jeg hadde kvelden før da jeg dro hjem fra Solveig Elise. Med tanke på at den første turen var et kleint øyeblikk uten like var ikke turen i natt noe bedre. Haha, jeg kom meg nå i alle fall trygt hjem til slutt!

Nå må jeg prøve å få gjort noe mer fornuftig som å rydde leiligheten. Vi skrives senere ♥

Girls night!

Ut med bestevenn og Anne Grethe ikveld. Alt for lenge siden jeg har hatt en girls night ute på byen, så dette blir bra! Kameraet er i alle fall med ut ikveld, så blir masse utdate imorgen! Kos dere ikveld dere også!

A new day

Hei dere! Jeg klarer virkelig ikke å komme helt inn i denne nå er det ferie og fri modusen. Jeg tror kroppen min har blitt så vant med å lese fra morgen til kveld at den får litt sjokk når jeg plutselig kan sove til klokken blir 11 og ikke en gang tenke tanken på å åpne ei bok. Jeg klarer i alle fall ikke å venne meg til situasjonen. Og når jeg nå har vært så vant til å bo hjemme får jeg helt hetta av å tenke på at jeg skal sove alene. Heldigvis bare en alenedag igjen før jeg pakker sammen tingene mine og reiser hjem og så en tur til bestemor. Mye som skal gjøres før den tid da. Jeg må pakke med meg alt jeg har planer om å ta med meg til Stavanger i sommer, vaske og rydde hele leiligheten, dra på shopping for å fornye garderoben. Nei og nei, så fælt da dere. Tror kanskje lillesøster kommer på besøk i ettermiddag og så skal jeg ut på eksamensfest i kveld. Så jeg må vel bare tameg sammen og takle den nye tilværelsen. Eksamen i går gikk forresten bra hvis noen lurte. Er så glad for å være ferdig da, selv om det kommer til å ta noen dager før jeg er meg selv igjen.

 

Har dere tatt sommerferie?

Heaven!

Ååååh, det er så godt å være ferdig! Dere aner ikke, ubeskrivelig. Har gått litt opp og ned i dag. Tror kroppen min har gått inn i sjokk etter at eksamensbobla sprakk og eksamen plutselig var over. Husker jeg tenkte i går at eksamen ble aldri ferdig fort nok, og nå er det jammen meg over. Nå skal jeg dra til Solveig Elise og møte en god del av resten av klassen for å feire meg champagne og tapas. Tror det blir godt og endelig være sosial igjen. Ansiktet mitt setter i alle fall pris på det. Etter omtrent 14 dager med en sminkefri tilværelse var det på tide og pynte seg litt igjen!

Er allerede en og en halvtime for sent, så vi snakkes senere! ♥

wish me luck!

Har nesten ikke sovet et sekund i natt. Drømt om eksamen, eksamensfestet og sett for meg hele dagen egentlig. Det er så mange følelsesinntrykk over alt at jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Uansett, det er nå eller aldri!


// Rundt eksamenstida for 2 år siden.

Wish me luck ♥

My univers...

At the moment is this!

Alt jeg skal kunne ligger organisert strødd utover stuegulvet mens jeg ligger i midten med beina opp mot spisebordet og terper begreper høyt til meg selv. Haha, ganske spesi. Det eneste jeg gleder meg til nå er telefondaten med kjæresten i kveld og at eksamen er ferdig om 2 dager! Iih, blir litt nervøs bare av tanken!

Uansett, ha en fin søndag alle sammen!

A look in my diary

Jeg gikk opp på rommet i sted for å finne en skrivebok jeg kan løse oppgaver i og så tok jeg ned en gammel en jeg brukte å løse heimkunnskap- og religionsprøver i før. Midt i mellom all matlagingen og religionssnakket finne jeg ei side der det står Diary. Avsnittet er veldig kort, tok meg tre dager og så ble jeg lei. Men det som stod der fikk meg til å le så jeg nesten var på gråten her i sted. Måtte ha høytlesning for mamma som bare sukket oppgitt. Så da prøver jeg lykken med dere. Må sies at jeg var veldig humørssyk de tre dagene jeg skrev. Det går bokstaveligtalt fra kjærlighet til hat. Hahah, gøy å være ung og dum dere. Her er et lite utsnitt:

...Senere på dagen ringte han meg. Da satt han og så TV eller noe og vi hadde den mest carelesse samtalen ever. Han var bare helt dust. Sa bare ting som fjern profilbildet ditt på nettby, du viser alt for mye av *sensur* dine. Jentevennene mine syns du linger på ei blond *sensur*-jente. Han sa også at han kanskje ikke gadd å komme på lørdag. Det var liksom så stress å besøke meg :( Han gadd heller ikke å prate med meg. Var bare helt storkjefta. Faen for en jævla fi*** unge han er. Akkurat nå så misliker jeg han på det sterkeste...Selv har jeg helt glemt denne hendelsen. Så var ganske morsomt å få et lite innblikk til hvordan jeg følte det for mange år siden når jeg ikke blogget om hver minste detalj. Litt synd at dagbokskrivingen tok en så brå slutt. Hadde vært gøy å vite hvordan det hele endte. Eller, jeg vet jo hvordan det endte. Haha!

Har dere nedstøvet dagbøker der hjemme?

Glemme virkeligheten i et sekund eller to!

Nå har jeg virkelig behov for en pause. Kjenner hodepinen sprenger på i pannen og hjernen er så full av informasjon at det er ikke gøy lenger. Føler alt bare flyter i et stort virrvarr. Hehe, ikke bra. Så det beste er nok å ta en liten pause og deretter samle tankene litt. Kanskje lage meg et tankekart eller i alle fall en oversikt. Uansett, trenger å glemme skolen i noen sekunder og heller tenke på at jeg nettopp har bestilt meg ferietur til La Manga. Reiser dit først en uke med Oda og deretter en uke med Annette, Daniel og Tor Erik (kjæresten til bestevenn). Har aldri vært på en sånn type ferie før, så det skal bli interessant å oppleve det også. Er i alle fall ingen tvil om at jeg gleder meg. Ser for meg at jeg tegner hjerter i sanden, mens Daniel prøver å sprute vann på meg til tross for at han lover heder og ære at han ikke skal gjøre det. Ligge på stranden en hel dag og bare late meg er i alle fall noe jeg trenger nå. Får bare lukke øynene og late som om jeg hører havet slå inn mot strandkanten. Ååh, herlig ♥


Hva drømmer dere om akkurat nå?

Dra til..

Ååh, jeg kunne gjort hva som helst for å få de to arbeiderne utenfor vinduet mitt til å holde kjeft! Naboen har bestemt seg for å pusse opp verandaen og det har seg nemlig slik at vinduet mitt ligger vegg i vegg med naboens veranda så jeg får virkelig alt innsyn om hva som foregår der tidlig på morgenskvisten. Og jeg som sitter oppe til klokka 2 om natten og leser burde virkelig få litt beauty sleep slik at jeg våkner opplagt til en ny dag. Men den ideen kan jeg bare glemme. De to fyrene utenfor huset mitt bråker sånn at jeg holder på å bli gal. De 3 siste dagene har startet med at de har vekt meg med undøvendig skravling eller pang og bang fra en eller annen maskin. I går var det så ille at jeg måtte ta med meg senga ned på badegulvet og sove der. Ikke akkurat noe å anbefale. Grr. Nå har de vekt meg igjen og jeg har ikke noe annet valg enn å stå opp og starte dagen. Måtte forresten ta et bilde av hvordan jeg ser ut akkurat nå. Haha, ganske irritert på arbeiderne skjønner dere!

btw, merket i sted da jeg skulle lagre bilde at det er jo 1 juni i dag. Iih, tiden flyr virkelig av sted. Var det ikke nettopp at jeg flyttet jeg fra Amerika??

Haha, god morgen da dere!

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits