Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


juni 2011

Lotus Elise

Gjett hvem som nettopp ringte meg da? Kanskje ikke så vanskelig å gjette med tanke på at svaret står i overskriften. Haha, men Lotus Elise, fyren som hjalp meg med flybilletter til L.A eller han jeg var på vinsmaking i Napa med, ringte meg i alle fall for å prate. Kjempegøy å føre en samtale på engelsk igjen. Kjenner jeg savner å bruke engelskkunnskapene mine. Føler meg litt mer eksotisk når jeg prater engelsk og i alle fall gøy når jeg merker en bedring av mitt eget vokabular. Anyway, nå ble det mye babling her. Lotus Elise ringte for å be meg ut på middag når jeg reiser til New York. Ååh, nå kjenner jeg at jeg gleder meg!Liker dere å prate engelsk?

Rockefeller center

En ting man burde gjøre hvis man reiser til New York er å besøke Rockefeller Center, helst ved nattestid. Da får man se den fantastiske utsikten over New York City, og bare drømme seg bort. Jeg satt og så gjennom bilder fra New York og kom over noen bilder jeg og Oda tok fra the top of the rock! Fikk meg i alle fall til å savne New York noe inderlig. I dag er det forresten bare 13 dager til jeg reiser tilbake. Yey!

Man må betale 23 dollar for å komme opp på observasjonsdekket, but its totally worth it!Empire State Building in between ♥

Inne har de også noe opplegg, med diskoblinkede rom, butikker og mye annet gøy. Oda og jeg fant det veldig interessant å danse rundt i det diskoblinkende rommet, for hver gang vi beveget oss byttet lysene farge. Var ganske stilig i grunn.

Er ikke New York nydelig?

3 awful ways to get dumped

I det siste har det blitt mye skriblerier om ulike gutter, dating and so on. For å ikke virke som den selvgode jenta som flyter i ulike tilbud, tenkte jeg å vise en helt annen side av meg og gutter. En side som jeg ikke skriver om så ofte. Jeg snakker selvfølgelig om dumping! Tenkte å dele med dere de tre verste måtene jeg har blitt dumpet på opp gjennom årene. Akkurat som alle andre, har jeg fått hjertet mitt knust i tusen biter. Da gjelder det å ha en bestevenn ved sin side som hjelper deg gjennom hele prosessen!

Tredjeplassen går til en situasjon jeg var i i fjor. Det var like før sommerferien skulle begynne, og jeg husker jeg var litt nedfor. Helt ut av det blå, får jeg en Facebook-melding fra en fyr jeg fant veldig tiltrekkende og da var hele sommeren reddet. Vi flørtet, møttes et par ganger og livet var herlig. Den siste gangen jeg møtte ham, hadde jeg laget en liten lapp som jeg la igjen på rommet. Hva jeg hadde skrevet der skal vi ikke gå nærmere inn på, men jeg hørte aldri noe mer fra ham. Jeg ble rett og slett ignorert, "dumpet", gjort om til luft. Kall det hva du vil. Kjipt var det i alle fall! Det å bli ignorert er en av de verste måtene å bli "dumpet" på. Da vet man ikke hva man har gjort galt, hvorfor han ikke vil ha mer kontakt og så videre. Eneste positive med situasjonen var at det var lett å komme seg videre!


La meg ta dere tilbake til fjerde klasse ved Orkanger barneskole. Året var 1999 og jeg var superforelsket i en gutt i klassen min. Heldig som jeg var, endte det opp med at vi ble kjærester. Jeg tror jeg fikk en venninne til å spørre kompisen hans om han ikke kunne spørre gutten jeg likte om vi kunne bli sammen. Ha-ha, mange kjenner vel til den regla der. Jeg var en veldig dedikert kjæreste og ga ham både et sølvhalskjede med et halvhjerte (jeg hadde den andre halvdelen) og den nyeste Westlife-CD-en, hvor jeg hadde limt på masse bilder av oss to på selve CD-en.

Ukene gikk, og jeg trodde vi hadde det bra. Helt til alt raste sammen en tidlig vårdag. Det var langfri og jeg sto ute og snakket med noen venner. Plutselig kjenner jeg noen prikke meg på skulderen og jeg snur meg. Der står min daværende kjæreste, som sekunder etter sluttet å bli det. Han rakte ut armen og ga meg halskjedet tilbake, CD-en hadde han knust i tusen biter og ødelagt alle de fine bildene. "Det er SLUTT!" sa han, før han gikk sin vei! Der stod jeg hjerteknust og visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. It's tough love, you guys!Førsteplassen går til en dumping jeg gjerne skulle vært foruten. Jeg var 15 år og 9 måneder gammel, og trodde jeg hadde funnet kjærlighet. Vi hadde det ganske bra sammen. Han fikk hjertet mitt til å slå raskere, det kilte gjennom hele kroppen når jeg så ham og han fikk meg bestandig til å le. Lite visste jeg at noen måneder senere ville alt dette ende. Det var februar og jeg feiret 16-årsdagen min. Han hadde sagt at han skulle komme, og jeg husker jeg gledet meg som en liten unge. Da han endelig ankom festen, gikk han bort til meg og sa at vi måtte snakke sammen.

Jeg trodde han skulle gi meg en bursdagsgave, men der tok jeg feil. Han fortalte meg at vi ikke fungerte sammen og at det vi hadde måtte ta slutt. Da jeg spurte om hvorfor, sa han: "Jeg må gjennom to bommer for å komme meg til deg. Det blir alt for dyrt i lengden!" Ha-ha! Jeg husker jeg var helt knust, men når jeg tenker på det nå, tenker jeg bare; "What a jerk!"


Noen andre som har noen dumpehistorier å dele?

Hard to say goodbye

Nå sitter jeg på flyplassen sammen med moroklumpen Andreas og må snart løsrive meg fra hans hyggelige selskap å dra til flyet mitt. Bah, det er kjipt å måtte dra fra Stavanger og alle de hyggelige menneskene som bor her. Men det blir vel greit å komme tilbake til Trøndelag. Nå har jo alle vennene kommet hjem. I kveld skal jeg til bestevenn å mimre om New York og Las Vegas! Gleder meg til å se henne igjen!Er vi ikke søte?

It's a date!

I går dere, ble det så jeg dro ut på date med han fyren jeg snakket om! Gjett om jeg er glad for at jeg spurte. Nå er det bare skikkelig kjipt at jeg reiser hjem fra Stavanger i dag, og tilbake til Trøndelag. Men får jeg det slik jeg vil er det ikke lenge til vi sees igjen. Han kom og hentet meg i 7-tiden og etter at han hadde kommet seg igjennom en lang samtale med farmor og fått godkjenning, kunne vi dra. Fikk nesten litt dårlig samvittighet da vi takket nei til å heller sitte hjemme med henne å spise jordbær med sukker og fløte på. Haha, hun er litt søt da.

Det var mye fram og tilbake om hvor vi skulle spise. Han ville ta meg med på en sushi-restaurant, men det må jeg innrømme at jeg var litt skeptisk til. Noe som jeg fikk høre resten av kvelden. Han var også i sjokk etter at jeg fortalte at jeg aldri hadde smakt krabber. Er det meg som er unormal eller er det flere som ikke har smakt?

Daten min var forresten syykt kjekk! Blir helt svimmel bare jeg tenker på det. Bloggeren i meg skulle gjerne lagt ved bildebevis, men siden ikke alle gutter er helt superfan av denne bloggingen må jeg nok respektere hvis de ikke vil blottlegges! Kan heller fortelle at det kilte gjennom hele kroppen da han kysset meg ute på restauranten. That's a good thing, isn't it?

Nå som jeg er i Norge må jeg også passe meg litt for hva jeg skriver, har ikke lyst til å havne i en ny Rafael-situasjon. Så da må de flaue øyeblikkene byttes ut med happiness and sunshine! Heldigvis ingen flaue øyeblikk fra i går. Tror jeg i alle fall. Haha!

Liker dere krabbe?

You're perfect!

Forleden dag møtte jeg Jacob, søskenbarnet til pappa, for å vandre gatelangs i Stavanger by. Byen er en av de koseligste byene jeg vet om, det eneste negative er brosteinene som ødelegger de høyhælte skoene mine! Dere skulle sett meg på fredag da jeg balanserte fra stein til stein på mine brune Steve Madden. Gutten som holdt meg med selskap holdt på å le seg ihjel av de rare gåmønstrene mine.

Jacob og jeg dro innom hans far som er hjertespesialist. Dette passet meg veldig godt siden jeg syns hjerte er så interessant. Han fortalte meg den lange prosessen han måtte igjennom for å bli spesialist, og viste meg rundt på kontoret. Helt til slutt fikk jeg han til å ta ultralyd av hjertet mitt, for å finne ut om gutten jeg liker hadde ødelagt det helt eller ei. Dette er hva hjertespesialisten ga meg til svar: "Du er like perfekt innvendig som du er utvendig!"

Dette er et apikalt 4 kammerbilde av hjerte mitt. Kult, ikke sant?

Etter jeg fikk konstantert at jeg hadde et friskt og raskt hjerte, dro vi for å hente lille Isa i barnehagen. Isa er forresten tremeningen min. Hadde aldri møtt henne før, så det var gøy og endelig få se den lille jenta til Jacob. Farmor er forresten så søt når jeg ber henne om å ta outfit bilde av meg. "Sånn, nå har jeg trykket på knappen Hanna", og så er vi ferdig. Det blir ikke noe lang bildeserie her i gården nei, bokstavelig talt. Jeg har på meg skjørt og belte fra American Apparel, genser fra Gina Tricot, sko Steve Madden og veske Louis Vuitton.

Har dere tatt ultralyd av hjerte før?

The other chick

Tror dere ikke Andreas og jeg lagde en 10 minutters lang film til dere i går, og når jeg skulle åpne filmen for å redigere var 9 minutter og 47 sekunder av filmen borte. Bare 13 sekunder av filmen var der, noe som irriterer meg grenseløst. Da får dere ikke høre alt det morsomme vi hadde å fortelle, eller se det spennende intervjuet jeg gjorde med Andreas. Legger likevel ved de første 13 sekundene av filmen, så kan dere få en smakebit på den tørre humoren vår. Legger også ved alle bildene Andreas og jeg har knipset og film av hva jeg holder på med foran speilet før jeg går ut!

Sangen i bakgrunnen er den nye yndlingssangen min. Jojo med the other chick! Ikke le av hvor tullete jeg ser ut når jeg synger. Sangen har så mye energi at det er umulig å la være.

Hva syns dere om sangen?

Kveldens antrekk

Da har jeg nettopp kommet hjem fra middagsselskap hos slekta. Kjempekoselig å se igjen alle sammen, og dele alle de nye opplevelsene med hverandre. Kveldens antrekk bestod av en kjole fra en butikk i Beverly Hills, sko fra Steve Madden, dongerijakke fra Gina Tricot og veske Louis Vuitton.Nå sitter jeg og vurderer om jeg skal spørre gutten jeg finner litt interessant på date, eller om jeg bare skal la vær. Hva syns dere?

Hva syns dere om antrekket?

Utviklingshemmet aper

Vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Andreas, nummer 1 som farmor og jeg kaller han, Andreas i klassen min er nummer 2. Skal ikke være enkelt å holde styr på alle guttene sier farmor til meg. Uansett, Andreas 1 er noe for seg selv, og siden jeg vet han sitter klistret foran PCen for å lese bloggen min kan jeg like så godt lage et innlegg om han.

Det positive med Andreas er at han får meg til å le, men og dette er et stort men, han får meg til å le ved at han mobber alt jeg sier og gjør. Han får meg også til å le på andres bekostning. Hørt noe så uforskammet? La oss begynne med å fortelle om i går da jeg skulle spørre farmor om hun trodde på utviklingen av aper og sånt. Da kommer det fra Andreas "Ja, Valbjørg tror du på utviklingshemmet aper?" Jeg skal love dere at biten med lasagne jeg puttet i munnen kom rett ut igjen. Det verste med det var at han gikk og mobbet meg for den setningen hele kvelden. Ikke min feil at han ikke er smart nok til å forstå trøndersk!

Utover kvelden ble "mobbingen" bare verre, så til slutt måtte jeg gi Andreas besøksforbud. Det innebar at han måtte gå 2 meter unna meg som straff. Han klarte ikke denne delen så godt så det endte med at vi avtalte et kompromiss med halveis besøksforbud. Se så glad han ble da.

På grunn av all "mobbingen" ble vi enig om at Andreas skulle lage en scrapbook om mitt liv. Der skulle han bare skrive fine ting, og minst gi meg et kompliment per side. Han tok til og med vare på kinobillettene fra kinodaten vår, som han skulle lime inn og tegne hjerte rundt. Da ble alt tilgitt og besøksforbudet opphørt.Resten av kvelden satt vi i en knall oransje sofa og delte hemmeligheter med hverandre. Ikke nok med det, vi delte også erfaringene våre med det motsatte kjønn, og jeg må si jeg ble imponert av historiene til Andreas. Ikke la dere lure av det hyggelige utseende, innerst inn er han en liten bad boy. Neida, Andreas jeg bare tuller med deg.


Hva syns dere om Andreas?

Stavanger skuffet ikke

Nå sitter jeg her med farmor og snakker om gårsdagens hendelser og da kom jeg på at jeg kanskje skulle blogge om det også. Har ikke rukket å blogge så mye her nede i Stavanger, for det er så mange ting som foregår på en gang. Blir nesten litt stresset når jeg tenker på det. Uansett nå er det gårsdagens hendelser som skal blogglegges!

Kvelden begynte tidlig etter min mening. Er ikke vant med å starte forspillet i 6-7-tiden, og dere kan tenke dere til hvor stresset jeg var da klokken begynte å nærme seg 7. Rakk heldigvis å gjøre meg ferdig, og plutselig stod sjåføren min i oppkjørselen og ventet. Må si det var en ganske sweet ride farmor klarte å skaffe meg.

Jeg dro ut sammen med Andreas som gikk i kullet mitt på medisin i fjor. Var utrolig hygglig å se han igjen, og praten gikk vel i ett fra start til slutt. Også gøy å høre hvordan andreklasse medisin hadde gått, og annet medisinsnadder eller burde jeg kalle det sladder? Haha, neida.

Jeg vant forresten best kledd, beste lærerpotensialet, hun vil jeg ha med meg hjem fra byen i kveld og søteste par-prisen under en drikkelek vi holdt på med. Hadde det ikke vært for at fyren som ville ha med meg hjem fortalte meg at han syns jeg hadde utseende til en "cleaning lady" hadde jeg kanskje vurdert det. Haha, må ærlig innrømme at jeg aldri har hørt den før.

Da vi ankom utelivet i Stavanger må jeg innrømme at jeg var litt skeptisk på hva de hadde å by på. Sist gang jeg var ute var jeg på en fancy nattklubb i Hollywood der vi hadde eget bor og ubegrenset tilgang på champagne og overfladiske mennesker. Stavanger skuffet heldigvis ikke, og jeg lærte at guttene i Norge er like mye gentleman's som guttene i USA. Eller, i alle fall guttene fra Rogaland. Har igjen å utforske resten av landet!


Hva gjorde dere i går?

Seriøst azz

I det siste har det vært utrolig mange som har spurt om jeg ikke kan sende et bilde av meg selv til dem. Jeg blir spammet av spørsmålet både på facebook, meldinger og e-mail. Dette får meg til å tenke på en ting, og det er gamle dager når man sendte bilder til hverandre via.. Wait for it... MSN! Husker det første jeg gjorde når jeg kom hjem fra skolen var å sette meg foran dataen og skru på msn. Var min daværende forelskelse pålogget boblet kroppen over i lykke, og jeg var rask med å skrive "Heiiiii". Viktig å få med alle I-ene, hvis ikke ble det ikke noe ordentlig Hei.

Etter den standard, meningsløse hva-gjør-du-samtalen kom spørsmålet om man ikke kunne sende bilder til hverandre. Jeg husker alle bildene havnet i mappen "mottatte-filer" og hadde du mange bilder i denne mappen var du kul. Jeg skulle likt og gått tilbake til min gamle PC å se på alle bildene i den mappen. Haha, kan tenke meg det finnes mye rart der. Eller bedre, gå tilbake til MSN-loggene å lese igjennom samtalene jeg hadde med ulike gutter. Da blir jeg nok blindet av alle Z-ene. Det var viktig å skrive "Kooz og Klemz", "Kniiz og Fniiz" og det beste av dem alle: "Azz". Haha, har ikke telling på hvor mange ganger jeg skrev "Seriøst azz". En ekte Fjortiz med andre ord.

Noen som kjenner seg igjen?
Noen som bruker MSN nå til dags? 

En god latter

...forlenger livet! Og etter i kveld tror jeg at jeg har forlenget livet med i alle fall 10 år!

Haha, har ledd så mye i kveld at jeg har vondt i magen. Andreas, pappa sin tremening, får meg bestandig til å le. Vi nådde et kritisk punkt hvor det var like før pizzaen jeg tygget på kom ut igjen. Hvordan han gjør det, vet jeg ikke, men uansett hva han sier så bryter jeg ut i latteranfall. Og når jeg endelig får summet meg til å svare tilbake, begynner han på nytt og da er det pån igjen.

Men jeg klager ikke! Etter alle latteranfallene føler jeg meg mye lettere til sinns, om det gir noe mening. Var uansett veldig koselig å møte Andreas igjen. Vi har brukt de 3 siste timene på å mimre tilbake til gamle dager, snakke om Amerikaturen og le av alle de rare guttene jeg møtte da Annette var på besøk. Nå skal jeg tilbringe litt kvalitetstid sammen med farmor og i morgen skal jeg møte en annen Andreas. Dette blir gøy.


Har dere lett for å le?

Stavanger baby!

Da har jeg pakket ferdig kofferten og er klar for å bo en liten uke i Stavanger! Gleder meg kjempemasse til å se igjen farmor, Jacob, Andreas, Andreas og kanskje Karensøt. Jeg og Karen har i alle fall mye gossip å ta igjen etter L.A-turen vår. Gleder meg også til å bli sjarmert av kjekke rogalendinger! Vet ikke hvor mange ganger jeg har nevnt det, men jeg bare elsker rogalandsk!

I kofferten har jeg pakket ned nesten bare kjoler, så nå skal jeg krysse fingrene for at værgudene gir meg fint vær den kommende uka. Planene er enda litt uklare, vet bare at jeg vil vandre rundt i Stavangerby, shoppe og få med meg utelivet på kvelden. Noen blogglesere som skal ut i Stavanger i helgen?


Ønsk meg god tur!

Memories - part 3.

Da var det på tide å ta en trip down memory lane igjen, og denne gangen er det New York som står for tur. I slutten av oktober dro jeg og mamma til New York for å oppleve byen. Jeg husker jeg var så spent på hva jeg hadde i vente, og gledet meg skikkelig til å vandre rundt i gatene i New York City. Siden jeg er en gossip girl fanatiker, inneholdte New York-planene våre selvfølgelig gossip girl-sightseeing.

Vi dro til Empire State Building hvor Chuck i sesong 3 stod og ventet på Blair for å fri til henne! Vi dro til The Palace Hotel hvor Chuck Bass og familien Van Der Woodsen/Humphrey bor. Sistnevnte var veldig gøy. Man følte virkelig at man befant seg midt i en GG-episode. Manglet bare at Chuck kom i hottelloppgangen så hadde alt vært perfekt. Vi dro også til the Met steps hvor Blair pleide å spise lunsj da hun gikk på Constance Billard.Fortvil ikke dere som ikke er GG-fans. Vi dro også på mye annen sightseeing. Vi dro blant annet til Rockefeller Center for å nyte utsikten over New York ved nattestid og til Central Park for en nydelig søndagstur i finværet. Mamma fikk meg også med på alle slags rare turbusser gjennom New York City. Der satt vi på toppen av en dobbeldekker og frøs rumpa av oss i det kalde høstværet! Haha! Til tross for kulden, så var det veldig gøy.Et av turens høydepunkter var da jeg møtte søte Cathrine, eller Cath in the city som hun så fint kaller seg. Det må være en av de hyggeligste jentene jeg har møtt. Vi var så lik på veldig mange måter, og fant tonen med en gang. Cathrine viste meg en litt annen side av New York. Vi dro på Waverly Inn for å spise og drikke vin. Der møtte vi to herremenn som helt klart hadde fått i seg et glass for mye, og vi ler vel enda av alt det rare de sa til oss. Senere på kvelden vandret vi rundt i meatpacking district og Cathrine tok meg med til Carrie Bradshaw's steps i Sex and the City.En annen nevneverdig ting som skjedde var da jeg og Oda havnet på en stor billboard-plakat på selveste Times Square! Husker jeg var så stolt, og laget selvfølgelig en liten film av hele seansen som jeg la ut på bloggen.

En av de siste dagene i New York dro vi på Broadway showet the Lion King. Det var en av de beste forestillingene jeg noen gang har vært på, og dette skrev jeg på bloggen da vi kom tilbake på hotellrommet. "...For en opplevelse sier jeg bare! Jeg ble både rørt til tårer, lo slik at jeg fikk vondt i magen og fikk frysninger gjennom hele kroppen da de sang. Er ikke en eneste negativ ting å si om forestillingen. Det var så mye energi og liv, og samtidlig så trist at tårene bare trillet nedover kinnet..." Anbefaler virkelig the Lion King på Broadway til alle som skal til New York.Noen av dere som digger Gossip girl?
Noen som har vært i New York?

Hvor jobber du?

Siden jeg har nevnt at jeg jobber i sommer, er det naturlig at noen av dere lurer på hvor. Kan ikke si at jeg jobber på noe fancy eller spennende plass, men folkene jeg jobber sammen med er hyggelige og da går arbeidsdagen fortere. Uansett, jeg jobber på rehabavdelingen på et sykehjem. For meg er det kjempemessig siden jeg lærer noe nytt hver dag. Enten det er sykdomslære, behandling eller anatomi så er det relevant til høsten. Og til høsten må jeg være fit for fight...

Jobben er forresten totalt forskjellig fra min forrige jobb! Haha, da gikk det i oransje skjorter og glitterslips. Klarte desverre ikke å selge så mye av de skjortene. Slipset gikk det heldigvis litt bedre med..Hvor jobber dere i sommer?

Fikk forresten det søteste bildet i mailboksen min i sted. Aw, kjenner det kiler i magen bare jeg tenker på det. hihi ♥

Vinn drømmedag på bloggen!


Tenkte å ha en konkurranse hvor dere kan vinne en drømmedag sammen med Annette og meg. Annette vil stå for sminke, jeg vil stå for styling og sammen vil vi ha en gøyal photo shoot sammen med en av dere! Alle som vil kan melde seg på, men det passer vel best for de som bor i Trondheim eller området rundt. Datoen kan diskuteres/endres.

Tror dette kunne blitt veldig gøy, så håper alle som kan vil melde seg på. Hvis det er noen spørsmål er det bare å spørre under dette innlegget.Noen som vil være med?

Dagens antrekk!

Da var det kanskje på tide å legge ut dagens antrekk igjen. Er alt for lenge siden sist. Jeg har fått helt dilla på bukseseler, og bruker det så og si til alt jeg har på meg for tiden. Syns det gjør antrekket litt tøffere, og det passer meg egentlig ganske godt nå som jeg er lei av å være søt og snill!

Shorts og genser er fra Gina Tricot, bukseselene er kjøpt på H&M og skoene er fra Steve Madden. Kjenner jeg savner Steve Madden. Skal helt klart hamstre med meg et par sko eller to når jeg drar til New York om 3 uker!I ettermiddag må alle som bor i Trøndelag, eller skal besøke Trøndelag i sommer følge med. Jeg har et spennende prosjekt på gang med Annette som jeg startet bare for dere. Tror det kan bli veldig gøy, så håper jeg dere viser interesse.Hva syns dere om antrekket?

Buenas noches!

Jeg skulle egentlig poste et innlegg til dere i ettermiddag, men så dro jeg på jobb og glemte det helt! Kom hjem nå nettopp og så at 138 av dere liker siden min på facebok. Det var en hyggelig overraskelse etter en lang arbeidsdag. Tusen takk, dere er de beste!

Slenger med en liten film som jeg tok i sted. Sitter på gulvet mitt foran senga og blogger til dere, så følte det var på plass med en liten godnatt-hilsning fra meg!

God natt og sov godt da dere! ♥

Svett i øret!

I går snakket jeg timesvis i telefonen med en gutt jeg ikke har snakket med på lenge. Det var hyggelig at vi nå har kommet til et punkt i livet hvor vi kan snakke sammen igjen. Og når jeg først får lov til å snakke, skal jeg love dere at det ingen ende vil ta. Jeg snakket i vei om livet, gutter, sladder, skole, gutter, USA og nevnte jeg gutter? Haha, stakkar han som måtte sitte å høre på. Men innerst inne vet jeg at han liker det. Bare se på hva han skrev til meg på facebook etter den fine samtalen vår.

 

Hahah! Kunne virkelig ikke sagt det bedre selv. Når jeg først begynner å prate, holder jeg aldri kjeft. Ofte jeg må ta meg selv i nakkeskinnet å la andre få komme til ordet. Vil ikke virke selvopptatt heller.


Liker dere å snakke i telefonen?

ps: lik meg på facebook her! ♥

Svarer på spørsmål - Godt og blandet

Da kommer del 5, altså siste del av spørsmålsrunden jeg har hatt gående siden mars. Eller, det har gått fra mars til juni før jeg har klart å poste alle 5 filmene. Haha, treg sa du? Denne gangen handler det om alt og ingenting. Samlet opp alle de spørsmålene jeg ikke hadde noen spesiell kategori til, og svarte så bra jeg bare kan. Oda er til og med gjestesvarer. Der svarer hun på spørsmålet om det hender at folk undervurderer meg på grunn av utseende! Jeg viser også en videosnurt av soverommet mitt i San Francisco og av mine 3 yndlingsplasser i verden. Mye spennende snadder med andre ord!

Jeg vet forresten at jeg av og til lager emh-lyder, og at jeg har en tendens til å ta på mitt eget hår. So no need to tell me that. Det er faktisk umulig å snakke kontinuerlig i 7 minutter uten å poppe ut med irriterende småord. Uansett, her kommer svarene.

Hva syns dere?
Hva er deres yndlingssang for tiden? 

Sangene som er med i videoen er:

Introsang: The Band Perry - If I Die Young
La Manga - Vegas - NY-sang: R.I.O. - Like I Love You
Yndlingssang: Klubnjak 2010 - Tony Igy 
Rommet mitt-sang: Too Far Gone - Skriv dæ en sang
Frokostsang: Ke$ha - Blow 

 

Pictures last forever

Så igjennom en mappe med gamle bilder i går. Har aldri ledd så mye av meg selv. Haha, er bestandig gøy å se tilbake på hvordan man så ut før. Siden jeg har en god dose med selvironi tenkte jeg at jeg skulle dele bildene med dere. Så får dere se hvordan jeg så ut i 16 årsalderen. Æh, tenkt det da. Det er allerede 5 år siden jeg var 16. Huff, nå føler jeg meg gammel!

Uansett, det første bildet var mitt gamle profilbilde på nettby. Husker dere nettby? Jeg hadde i alle fall glemt det! Slettet profilen min da en viss gutt sa til meg at jeg måtte gjøre det, og siden den gang har nettby vært ute av livet mitt. Haha, husker jeg var såå fornøyd med dette bilde.

Bilde nummer 2 er fra en photo shoot Annette og jeg hadde i Stavanger i 2007. Eller var det 2006? Who knows.. Vi hadde det i alle fall veldig gøy, og Jacob (søskenbarnet til pappa) tok mer enn gjerne masse bilder av oss. Husker vi syns dette bildet var veldig kult!

Det tredje bildet er fra rommet mitt på Orkanger. Jeg skulle få besøk av min daværende kjæreste for første gang, og jeg husker jeg var veldig nervøs. For at ting ikke skulle bli alt for flaut, fikk vi Oda til å komme inn på rommet og hun skapte liv med å tvinge oss til å spille Twister. Haha, se så søt jeg var i kosedress fra Victoria's Secret og musefletter.


Bilde nummer 4 er et standard bilde av meg fra webcam-tida. Dere husker kanskje alle sammen hadde et stort webcam plassert over dataen som man tok hundrevis av bilder med hver dag. Husker jeg følte meg så fin på dette bildet. Huff, nå er det ikke annet å si enn at jeg dør av skam. Får trøste meg med at jeg var ung og (dum)?


Det siste bildet er fra en photo shoot Oda og jeg hadde utenfor huset vårt. Vi hadde satt opp et stort, hvitt lerret og tok sikkert hundrevis av bilder. Jeg hadde for første gang klipt pannelugg, og var såå stolt. Dette bildet husker jeg at jeg var mest fornøyd med. Litt mystisk og en god dose hotness. Ingen dårlig kombinasjon det.Hvilket bilde likte dere best?
Syns dere det er gøy å se tilbake på gamle bilder?

Ler så jeg tisser i buksa!

Hehe, det er nok en liten overdrivelse, men jeg ler virkelig så jeg får vondt her. Dette fordi jeg nettopp har sett igjennom en gammel film jeg, Borghild, Jorun og Annette lagde i andre klasse på videregående. Det er nå 4 år siden, og mye har forandret seg siden den gang! Vi lagde en film om hvordan jødene hadde det under 2. verdenskrig og filmen ble ikke så aller verst om jeg kan få si det selv. Anne Giske ga oss i alle fall 6 på prosjektet, og vi var alle 4 strålende fornøyd.

Uansett, nå tenkte jeg det var på tide å la denne filmen komme ut i den store verden. Den har ligget alt for lenge nedstøvet på pappas gamle PC. Husk, denne filmen skal være fra 1940-tallet, derfor de gøyale kostymene.

Da gjenstår det bare å si: snurr film!

Grunnen til at rulleteksten inneholder flere navn på karakterer enn det dere ser, er fordi jeg kuttet bort halve filmen. Hvis ikke hadde den blitt alt for lang.

Så, hva syns dere?

Friday nightJeg er fortsatt jet lagged etter mandagens lange reise, så i kveld tenkte jeg å ta det rolig. Skal se igjennom gamle filmsnutter på PCen hjemme i Norge, og kanskje redigere en film jeg kan vise til dere.

Hva skal dere gjøre i kveld?

Edit: Huff, så flaut! Jeg skulle akkurat sende e-post til en venn og så klarer jeg å sende den personlige e-posten til helt feil person. Holder på å dø av skam nå! Haha.

It's strange to be back

Det er så rart å være tilbake i Norge, og det rareste er at jeg fortsatt tror at jeg bor I California. Det har enda ikke gått opp for meg at jeg ikke skal tilbake til senga mi i Red Oak Avenue (gata vi bodde i), selv om jeg har vært hjemme i Norge i 4 dager nå.Noe som jeg enda ikke har vent meg til er å kjøre bil uten automatgir. Hver gang jeg starter bilen vrir jeg bare om nøkkelen og da fyker jeg av sted framover. Jeg glemmer det at det er noe som heter første- og andregir, kløtsj og alt det der. For meg er det park, drive og back som gjelder! Syns synd på dukkestuen vår, for den er det likefør jeg kjører ned! Haha!Da jeg i går gikk på jobb for første gang på lenge skulle jeg til å starte en samtale på engelsk med kollegaene mine. Til og med da jeg var i butikken for å handle måtte jeg klype meg selv i nakken for og ikke si "Hi. How are you?" til dama bak kassen. Det har ikke gått opp for meg at folk rundt meg snakker norsk og forstår alt det jeg sier. Nå må jeg også begynne å passe på hva som kommer ut av munnen min. Hvis ikke vil jeg nok ende opp med et par rare blikk.

Det er som sagt rart å være tilbake, og jeg lurer virkelig på hvor lenge det skal ta før jeg begynner å venne meg til Norge. Nå kan jeg ikke lenger kjøre til høyre på rødt lys, spise ubegrenset mengder billig Ben & Jerry's, dra på Starbucks annen hver dag eller ta turen inn til San Francisco for å shoppe som en gal på Union Square. Er det rart jeg savner Amerika?


Hva syns dere er det beste med Norge?

Memories - part 2.

Siden så mange av dere satte pris på at jeg mimret tilbake og skrev om hva jeg opplevde de første månedene i USA, tenkte jeg å fortsette med dette. Denne gangen er det oktober sin tur.

Det første spennende som skjedde i Oktober var at jeg bestod teoriprøven på bil og var et skritt nærmere amerikansk førerkort. Kjøpte meg amerikansk mobil og ble spammet med samtaler fra ukjente mennesker. Det viste seg nemlig at han som hadde nummeret mitt før meg hadde lurt banken sin eller noe og de ringte meg for å få tilbake pengene sine. Haha, for et styr.

På toppen av det hele ringte Daryl (fyren som hadde eid nummeret mitt før meg) og ba meg med ut på date. For en fyr sier jeg bare! Til dere som lurte så rakk jeg aldri å svare på invitasjonen. I det jeg snakket i telefonen med Daryl, kom mamma inn på rommet og jeg la bare på røret i flauhet. Hadde uansett aldri kommet til å takke ja.

I oktober prøvde jeg eyelash extension for første gang og jeg var superfornøyd med resultatet. Lange, mørke, tettsittende vipper, what's not to love?! Husker det var fantastisk å våkne opp om morgenene og slippe å tenke på øyensminke. Øyenvippene varte i omtrent 2 måneder, og husker jeg måtte være kjempeforsiktig når jeg vasket ansiktet eller fjernet sminke.Skulle ønske jeg hadde så fine øyenvipper til vanlig! Nesten så jeg vurderer å sette på nye igjen.Jeg planla å kjøpe min første Louis Vuitton-veske, men de var selvfølgelig utsolgt for den jeg ville ha i butikken i San Francisco. Derfor måtte jeg kjøpe meg en kjole på Saks Fifth Avenue som plaster på såret. Haha, ikke så ille det altså.


Jeg kjøpte meg nydelig sko fra Steve Madden. Steve Madden er virkelig et genialt merke. De har råstilige sko som (believe it or not) er behagelig å gå i. Dessuten har de en rimelig pris. Ligger rundt 600-800 kroner for et par lovely heels.

Jeg laget en sangvideo hvor jeg fikk pappa til å spille gitar mens jeg sang en medley av godnattasanger. Jeg tok tre sanger pappa bestandig sang til Oda og meg når vi var mindre, og satt sammen til en. Hver natt før vi skulle sove måtte pappe sitte ute på gangen, spille gitar og synge byssanlull. Hvis ikke sovnet verken Oda eller jeg. Haha, good times ♥


Dette fikk meg forresten til å tenke på når jeg sang godnattasanger til svensken jeg møtte i Vegas! Jeg skulle imponere med svenske vuggeviser og setter i gang med å synge. Han stakkar viste ikke helt hvor han skulle gjøre av seg. Haha, blir flau bare jeg tenker på det!

I slutten av oktober ble nabolaget gjort om til en skummel scene i en dårlig skrekkfilm. Det var Halloweenpynt over alt, og når mørket senket seg var det faktisk litt skummelt å gå ut. Vi feiret Halloween i NY hvor jeg møtte verdens søteste jente. Dette forteller jeg mer om neste gang!

Noen som husker noe fra Oktober?
Hva syns dere om kjolen, skoene og syngingen?

Blir det hardt å begynne på skolen igjen?

Tenkte jeg skulle fortsette å svare på spørsmålene dere sendte inn på just ask-innlegget. Denne gangen svarer jeg på spørsmål angående utdanning og medisinstudiet. Håper dere får svar på det dere lurte på.


Hm, this is a tough one! Siden jeg har hatt et helt år med fri husker jeg nok ikke alle detaljer til punkt og prikke, men den store helheten av alt vi lærte tror jeg sitter spikret fast. Husker det meste av anatomien, fysiologien og biokjemien. Cellebiologi og lege-pasient-konsultasjonen må jeg nok repetere. Pluss alle undersøkelsene trenger en rask oppfriskning. Tenkte å bruke deler av sommeren til å sette meg inn i alt jeg lærte 1. året på medisin, slik at jeg er forbredt til å begynne i andreklasse til høsten!
Ja, det gjør jeg. Noen mener kanskje at jeg bruker for mye sminke, men det får de bare mene. Har jeg god tid om morgenen (noe som jeg vanligvis ikke har) kan det hende jeg sminker meg litt ekstra. Men til vanlig bruker jeg bare foundation, pudder, rouge og leppestift og så går jeg uten sminke på øynene. Bare jeg har korte negler og ikke bruker ringer/armbånd og så videre, kan jeg bruke så mye sminke jeg vil!


På videregående hadde jeg norsk, engelsk og fransk som språkfag. Mattematikk S, fysikk, kjemi og biologi som realfag. Og samfunnsfag, naturfag, historie, religion, gym og geografi som obligatoriske fag. Yndlingsfagene var matematikk og biologi. Og faget jeg ikke var spesielt begeistret for var gym.Det blir både hardt, spennende, morsomt, nervepirrende og gøy. Tror jeg kommer til å være en mikstur av ulike følelser i høst, men satser på at ting blir mer stabilt når jeg først kommer meg inn i studentvanene mine igjen. Fra ungdomsskolen og til 1. året på medisin har jeg nesten vært gift med bøkene mine. Så tok jeg meg plutselig et friår og siden da har jeg ikke ofret skole, bøker og studie en tanke en gang! Haha, blir spennende å se hvordan jeg klarer meg til høsten.Nei, vil ikke påstå at det er vanskelig å bli kjent med medstudentene sine. De to første ukene av studiet er det fadderuker hvor man kommer på en gruppe med rundt 8 studenter og omtrent 6 faddere. Her har man mulighet til å bli kjent helt i begynnelsen. Man blir også godt kjent med studentene man havner på PBL-gruppe sammen med. De fleste medisinstudentene er pratsomme og hyggelige så det er ikke noe problem å få venner.
De fleste studentene er rundt 19-25 år og så har vi noen som er litt gamlere. Husker jeg var misunnelig på de "eldre" studentene som hadde masse erfaring og selvsikkerhet.Miljøet på medisin på NTNU er bra. Studentene er trivelige, oppegående og vet hvordan man skal feste. Det eneste man kan klage på er at rykter sprer seg som ild i tørt gress. Skjer det noe "spennende" vet de fleste det dagen der på. Det som sjokkerte meg var da jeg fant ut at det hadde gått et rykte om meg fra fadderukene som ikke stemte, men som de jeg snakket med trodde var sant. Det er ganske irriterende. Flaks for meg at jeg tåler det meste!

De fleste bøkene på studiet et skrevet på engelsk. I fjor hadde jeg en bok som var skrevet på norsk, og det var en fysiologibok. Resten av bøkene mine var på engelsk. Dette var litt plagsomt i begynnelsen, men etter ei stund kommer man fort inn i det. Vet også at det finnes noen gode bøker på dansk, om man foretrekker å lese det.Fornøyd med svarene?

Memories

Først må jeg bare si tusen takk til alle de 110 personene som tok seg tid til å kommentere på forrige innlegg. Dere er så søte og gode mot meg! Blir veldig glad når jeg leser at alle sammen vil at jeg skal fortsette å blogge. Så da er den biten avgjort, jeg skal ikke slutte med bloggingen! Har forresten et spennende "prosjekt" på gang med Annette. Noe jeg tenkte å gjøre for dere siden dere alle sammen er så gode!Uansett, tenkte å ta en trip down memory lane fra de første månedene jeg bodde i California. Føler det er på tide å mimre litt tilbake. Tenkte å lage oppsummeringsinnlegg om alt det spennende jeg var så heldig å få oppleve. I første omgang skriver jeg fra september.

Husker det som om det var i går da jeg ankom California. Pappa kom og henta meg på flyplassen og husker jeg smilte fra øret til øret da jeg så skyskraperne i San Francisco for første gang! De første dagene gikk med til å bli kjent med villagen vi bodde i og området rundt. Husker vi hadde grillparty i hagen og jeg ble tatt for å være moren til Oda da jeg ble med henne på skolen! Haha, det mobber hun meg for enda!

Jeg og Oda planla å ha truth or dare på bloggen og det kom inn over 50 forslag som vi enda ikke har besvart på. Eller vi begynte å filme de rare tingene vi ble bedt om å gjøre, vi har bare ikke gjort det ferdig enda. Det flaueste var da vi dro til Mc Donalds og ba om en usaltet chips via drive thru. Deretter kjørte vi en runde rundt, kom tilbake og ba om en pose salt! Haha, har aldri vært så flau i hele mitt liv.

I slutten av september dro hele familien på road trip til Santa Cruz. Det var første gang vi kjørte langs kysten av California og jeg ble forelsket med en gang. Finere natur skal du lete lenge etter. I Santa Cruz tilbragte vi dagene på stranden og var på sightseeing rundt i byen. Jeg la ut strandbilder av meg selv på bloggen, som ble tatt og brukt til å lage en fake profil av meg. Husker jeg var så sint da jeg fant dette ut, men det ordnet seg heldigvis til slutt!I løpet av september klarte jeg å bli stoppet av politiet for første gang! (Noe som gjør at jeg blir livredd hver gang jeg ser det en politibil i Amerika.) Jeg kjøpe meg en gitar for å lære å spille og jeg innredet rommet mitt til verdens koseligste. Jeg var også på min første amerikanske fotballkamp! Det var kjempegøy, selv om Cheerleaderne var litt skuffende. September var uansette en fin måned, og jeg husker jeg var så lykkelig for at eventyret nettopp hadde begynt!Skal jeg lage en oppsummering av resten av månedene også?

Here's the deal

Det var fryktelig rart å våkne opp på jenterommet i rosa seng og bilder fra ungdomstiden hengende rundt deg. Og så alle skoene mine som er plassert rundt omkring. De ligger på gulvet, i bokskapet, i pynteskapet og på sofaen. Haha, overalt. Hadde nesten glemt at jeg hadde så mange par sko. Tenkte forresten å vise dere sovehjørnet på det gamle rommet mitt. Ingentvil om hvilken farge jeg liker i alle fall.Planen videre nå er litt uklar. På torsdag skal jeg så smått begynne å jobbe igjen. Neste uke reiser jeg til Stavanger for å besøke farmor og resten av pappa si slekt. Kanksje jeg møter de kjekke rogalendingen fra Vegas også. Hvem vet?

Deretter blir det litt jobbing igjen før jeg reiser videre til New York! Den delen gleder jeg meg skikkelig til. Skal dit sammen med nabojenta og tror vi kommer til å få en fantastisk tur. Etter New York må jeg jobbe, og så tenkte jeg meg en tur til Oslo. Skal på date med han som ga meg roser over skype på Valentines Day. Iih, killer i magen bare jeg tenker på det.Så er det La Manga som står på planen. La Manga er plassen hvor vi har leiligheta vår i Spania og min yndlingsplass i hele Europa. Forhåpentligvis blir Annette med meg, og siden hun er nylig singel blir det nok en del kjekke spanjoler på oss begge to! Eller, på meg blir det bare en kjekk spanjol. Daniel ♥


(Daniel, meg og Adrian)

Rett etter Spania flytter jeg tilbake til leiligheta mi i Trondheim for å begynne andre året medisin. Gleder meg til å bli kjent med alle de jeg skal gå i klasse med, og til fadderukene. Dessuten blir det veldig gøy å begynne å lære noe igjen. Har hatt feire ett helt år nå, så det begynner å bli på tide å lære noe fornuftig igjen.

I løpet av høsten har jeg planer om å dra til New York med Annette, Madrid for å besøke Daniel og London ved juletider. Forhåpentligvis blir alle reisene gjennomført. Etter et helt år i Amerika har jeg funnet ut at reising er noe jeg vil bruke mye tid på. Elsker å oppleve nye plasser, bli kjent med nye mennsker og bare leve livet.Det jeg derfor lurer på er om jeg skal fortsette å blogge nå som jeg har kommet tilbake til Norge? Jeg vil gjerne fortsette, hvis dere fortsatt er interessert i å lese om alt jeg opplever?

Hjemme igjen!

Nå har jeg nettopp kommet inn døra og sitter her og skjelver for jeg er så trøtt. Haha, har vært våken i 25 timer i strekk og kroppen min lengter etter senga mi. Dessverre må jeg være våken i 5 timer til, lurer på hvordan det skal gå!

Flyturen gikk relativt greit hvis man ser bort i fra all bagasjen jeg gikk rundt og bar på. Det skal ikke være enkelt å pakke ned hele livet sitt i to rosa kofferter. Samtidig har jeg gått rundt med gitaren min og ei diger veske på 10 kilo. Bah, blir sliten bare jeg tenker på det.Da jeg dro ut med Lotus Elise på onsdag møtte vi en profesjonell baseball-spiller som var i byen for å spille kamp. Jeg spurte om vi kunne ta bilde sammen for å poste det på bloggen. Men da tredde divafaktene fram. "Jeg kan ikke ta bilde sammen med fans, beklager," sa han til meg. For det første er jeg ikke noe fan, og i alle fall ikke etter den behandlingen. Uansett, tror dere ikke vi endte opp på samme fly i dag? Han med hele baseball teamet sitt og jeg står der med gitaren min! Haha, for en dag dere.Noen tips til hva jeg kan gjøre for å holde meg våken?

Edit: Nå kan jeg endelig gå å legge meg! God natt ♥

Goodbye for now!

I dag har dagen jeg har gruet meg til i flere måneder kommet. Jeg skal reise fra mitt kjære California og tilbake til lille Norge. Selv om det bare er 45 minutter til jeg skal forlate leiligheten har det ikke gått opp for meg at jeg skal reise hjem enda. Jeg lever i en slags fornektelse, hvor jeg tror at det bare er noen venner vi skal kjøre til flyplassen. 

Den eneste trøsten jeg har er at jeg skal reise tilbake til New York i sommer, så Amerika blir ikke så lenge uten Hanna. Og så blir det veldig kos å se igjen alle vennene mine!Nå må jeg nesten stikke! Neste gang vi snakkes er jeg hjemme i Norge, eller på en flyplass en eller annen plass i verden! I mens kan dere kose dere med kveldens bloggintervju med Heidi Alexandra. Får å høre det må dere melde dere inn her.

Ønsk meg god tur?

Can I please buy your daughter?

I kveld opplevde jeg noe skikkelig ekkelt, eller det var kanskje mer kvalmende. Pappa og jeg dro på pub for å møte noen vi kjente for å ta farvel. På puben sitter det en gammel, tjukk mann med lite hår på hodet og man ser bare svetten rinner nedover kinnet. Dere skjønner sikkert tegninga. Uansett, denne mannen står og roper navnet mitt og vil at jeg skal komme bort å prate med han. Når jeg kommer bort spør han meg hvor lenge jeg skal være i Amerika og jeg svarer at jeg reiser hjem til Norge på søndag. Da sier han "Oh no! That means that we only have 1 night to make passionate love to each other!"

Jeg lover dere at jeg holdt på å kaste opp der og da. Se for dere onkelen til Harry Potter, stå og si noe så ekkelt som det der til ei ung jente på 21 år. Hva i alle verden trodde han at skulle skje? Det verste var da jeg bare snudde meg og gikk tok han og huket tak i pappa for å snakke videre med han. "Can you please sell me you daughter? I really want her? How much fish do you need for her?" Jeg holdt på å dø da jeg hørte det! Selge meg til en gammel, ekkel mann i bytte mot fisk? Haha, det er så fælt at det nesten blir komisk.Opplevd noe lignende før?

You guys are crazy!

Tenkte jeg skulle fortsette å svare på spørsmålene dere sendte inn på dette innlegget. Dagens spørsmål er fra mari og lyder som følger:

Føler ikke jeg har opplevd så mye crazy egentlig. I alle fall ikke som jeg kan komme på. Husker en gang da jeg var nykonfirmert fjortis og var på fest i Buvika. Da var det en fyr som gikk rett bort til meg og stappet tunga si nedover halsen min. Jeg stod der vettskremt og ante ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Siden den gang har jeg aldri likt å kline med gutter ute på byen. Det funker fint å holde hender! Hahah.

Har forresten et litt finere minne fra festing i Buvika. Omtrent 2 år etter den traumatiske hendelsen møtte jeg en fyr som var mer.. La oss kalle det ordentlig. Han tok meg med ut for å prate og se på stjernene. Om jeg ikke husker helt feil satt vi der og sang sammen også. Haha, memories.

Nå føler jeg at jeg babler i vei her. Har fortsatt ikke fortalt en crazy guttehistorie. Kanskje jeg skal fortelle om den gangen jeg ble slått i hodet med en ølflaske fordi jeg stod og pratet med en gutt. Eller da jeg gikk ut miniskjørt i 20 minus for å besøke gutten jeg likte! Sistnevnte er absolutt ikke å anbefale.

I fjor sommer opplevde jeg noe crazy sammen med Oda. Problemet er bare at den historien egner seg ikke på bloggen, så da går det visst ikke alikevel. Det skal ikke være enkelt dere. Jeg tenker så det knaker, og prøver å komme på en crazy guttehistorie for dere. Men enten blir den for klissete og romantisk, eller så er den for vågal til og i det hele tatt passe på bloggen.Jeg tror den mest crazy guttehistorien må være da jeg var i Vegas og endte opp på gutte-nachspill! Det var ikke på måte hvordan de behandlet meg som en av gutta, og ingenting var for tabu å snakke om. Der gikk det i både følelser, romantikk, damer og gutteprat.Har dere noen crazy guttehistorier å dele?

Alle gode ting er 3?

Eller, ikke akkurat denne gangen. Som jeg har skrevet på bloggen tidligere har jeg en måte å tiltrekke meg politiet på. Jeg vet ikke hvordan, men kanskje det oser trøbbel ut av meg?Da vi dro hjem fra Olenka's graduation party, som forøvrig var kjempegøy, merket jeg at jeg hadde blåe, røde og hvite blinkende lys bak meg! Da var det Ikke noe annet jeg kunne gjøre enn å kjøre til siden og vente på dommen. Da jeg rullet ned vinduet var den en sint politimann som kom gående mot meg. "You know I told you not to do this!" "What's the matter with you. You can't drive here anymore?" Jeg satt der og bare måpte. Hva i all verden var det han snakket om?

Etter en stund fant jeg ut at dette var den samme politimannen som hadde stoppet meg en sen høstkveld i september, og han husket tydeligvis bilen, meg og at jeg den gangen hadde glemt å ta på lysene. Jeg mener, hva er sjangsen for det? At jeg skulle møte den samme politimannen, bli stoppet på grunn av den samme årsaken, i den samme gata som for 9 måneder siden? It's crazy!Problemet nå var at denne gangen var han sint på meg. Det var ikke en hyggelig opplevelse i det hele tatt. Han ville ikke godta det norske førerkortet mitt, og siden det amerikanske har gått ut på dato, stod jeg der uten førerkort. Han skulle gjøre en eller annen rar test for å se om jeg hadde drukket, og han kjeftet rett og slett på meg. Til tross for alt dette endte det med at han sa. "I'm gonna look the other way for now. Good night!" 

Jeg var bare overlykkelig for at alt gikk bra. Tenkt det, dette er den tredje gangen jeg har blitt stoppet av politiet her i USA og hver gang har de "sett den andre veien".

Blitt stoppet av politiet før?

Liker det ikke

Pappa vekte meg nå nettopp for å fortelle at jeg måtte ta elle tingene ut av sminkekommoden min for en eller annen dum jente skal komme å ta den. Jeg hater det faktumet at vi må selge alle tingene våre før vi reiser hjem. Jeg vet at det er umulig å ta de med hjem til Norge, men det betyr ikke at det ikke er veldig trist å selge alt sammen. Sminkekommoden har vært min trofaste venn gjennom året. Eller jeg har i alle fall brukt en god del tid framfor den! Og nå har jeg en time på å ta ut alle tingene mine før den forsvinner. Det kommer til å bli tomt på rommet uten den.Husker et av de første innleggene mine fra the U.S var hvordan holde det ryddig i "klesskapet". Haha.
Vet det høres ganske rart ut at jeg er så deppa på grunn av en kommode. Men man blir veldig knyttet til tingene sine i løpet av et helt år. Så det er kjipt at jeg nå må selge alt.

Har dere noen ting dere er knyttet til?

Sommerfavoritt!

Da jeg var i L.A i helgen fant jeg verdens fineste kjole. Den minnet meg litt om en kjole Serena har brukt i Gossip Girl. Uansett, da jeg prøvde på meg kjolen var det kjærlighet ved første blikk, og jeg visste jeg måtte ha den uansett pris. Jeg har en svakhet for kjoler meg åpen rygg, så denne kjolen passet perfekt til meg.

Selvfølgelig hadde de den ikke i min størrelse, så jeg måtte reise hjem fra L.A uten noen kjole. Men i går ringte de fra butikken og sa at de hadde funnet kjolen i small, og kunne sende den til meg om jeg fortsatt ville ha den. iih, shoppinglykke! Pappa vekket meg i morges å kunne fortelle at kjolen hadde kommet (skal ikke klage på servicen i alle fall) og den passet perfekt!

Forresten, dette er første gang siden juleballet i 10. klasse at jeg kjøper en lang kjole! Haha.

Denne skal bli brukt hver dag i sommer. Både på stranda, shopping og fest! Gleder meg!Har dere noen sommerfavoritter?

Would you like a snail?

I går ble jeg bedt ut på middag og festing av Lotus Elise. Vi endte opp med å dra til en fransk restaurant og dere klarer aldri å gjette hva jeg gjorde. (Eller, hvis dere leser overskriften er det vel fullt mulig å gjette seg til det). Jeg tok mine matopplevelser til et helt nytt nivå. Hvem trenger burgere og  kylling når man bare kan dra til Frankrike å spise snegler? Må innrømme jeg var ganske skeptisk, men etter jeg kom over den psykiske biten, var ikke smaken så forferdelig. Konsistensen derimot. Føltes ut som jeg hadde en slimete, svart regnsnegle i munnen!

Etter maten dro vi videre på pølsefest, bokstaveligtalt. Av de 800-900 gjestene som var der, var jeg en av kanskje 5 jenter. Vanligvis ville dette vært drømmeland, men siden dette var den type gutter som er vant med å kommunisere med det motsatte kjønn bak PC-skjermen, var den eneste kontakten jeg fikk lengtende blikk fra dansegulvet. Apropos dansing. Har aldri sett så morro dansing før. Det stod en gjeng med 5 gutter på dansegulvet og danset en eller annen form for en robotlignende dans! Veldig humoristisk og se på!

Videre dro vi til en hotellbar hvor kjønnene var mer gjevnfordelt og musikken hakket bedre. Jeg endte opp med å ha en lang samtale med en fyr fra Portugal. Han var veldig sjokkert over at jeg bare var 21. "You're like a little baby!" "When you were born, I was 8, and just learned how to ride a bike!" " I never imagine that further in the future I would flirt with a little baby!" Haha, har aldri møtt en fyr som var så obsessed av alderen min. Etter at jeg ble mektig lei av å høre på han klage over aldersforskjellen, fant jeg Lotus Elise, danset en liten dans og så dro vi hjem.Har dere smakt snegler?

Cruising down town

Da har jeg nettopp kommet hjem fra en kveld ute på byen med Lotus Elise! Som alltid hadde vi det veldig gøy, spesielt da en eller annen computer geek begynte å danse robotdansen. Haha, lo så jeg fikk vondt i magen. Han var søt da, det skal han ha. Kan fortelle mer om kvelden i morgen, det begynner å bli på tide å legge seg for små Hanna'er. Men før den tid skal jeg legge ved en film fra da vi cruiset gatene i San Francisco i Lotus Elise. Er ikke noe annet å si enn at jeg digger den bilen, spesiet den gode lyden den lager.

Herlig, ikke sant?

<a href="http://www.blogglisten.no"><img src="http://www.blogglisten.no/connect/393c17cb17765622e546ee32b81f708b" alt="Blogglisten" /></a>

House party in Beverly Hills!

Føler jeg tilbringer mesteparten av tiden min i Beverly Hills for tiden. Skriver jo nesten ikke om noe annet. På lørdag ble jeg i alle fall invitert med ut av kompisen til Lotus Elise (fyren jeg var sammen med på vinsmaking i Napa forrige uke). Siden Lotus Elise er både hyggelig, velstående og grei, konkluderte jeg med at vennen hans måtte være i samme liga og takket ja til invitasjonen.Er i alle fall veldig glad for at jeg dro ut, for jeg hadde det virkelig gøy! Først dro vi til en bursdagsfest/kostyme-party i et big mansion i Beverly Hills. Det er helt klart det fineste huset jeg noen gang har vært i. Følte meg nesten som Christina Aguilera i Burlesque når hun blir med Marcus på house party i Beverly. Mistet tellingen på hvor mange etasjer det var, og alt var hvitt og elegant. Skulle ønske det ikke var så flaut å ta bilder på slike "eventer", hvis ikke skulle jeg lekt paparazzi hele kvelden!Han fyren med Thor-kostymet var bursdagsbarnet og kveldens host. Kjempekul fyr som tydeligvis er kjent for festene sine.Sam var sjåføren min for kvelden. Kjempehyggelig fyr fra Tyskland som det var veldig gøy å prate med.

Etter forspill i Beverly Hills var det på tide å bevege seg mot Hollywood for å dra ut å feste. Vi bestemte oss for å gå på Trousdale noe som jeg likte veldig godt. Min yndlingsskuespiller nummer 1 er spottet på Trousdale nesten hver gang han er i L.A. Bare synd han ikke var der når jeg bestemte meg for å dra.

Jeg tilbrakte store deler av kvelden med å prate med dørvakten til VIP-seksjonen. Han kunne fortelle meg at det var mange kjendiser der, og den kuleste plassen å være. Siden jeg ikke hadde et wristband fikk jeg ikke lov til å gå inn. Men etter 30 minutter med kvinnelig sjarm ga han etter og slapp meg inn alikevel. Noen ganger er det fantastisk å være kvinne!

Sweet, ikke sant?

My favorite thing

... Right now is a big white bow!Kjøpte den da jeg var i L.A og har vel brukt den hver dag siden. I natt sov jeg til og med med den. Haha! Den er perfekt til søte sommerantrekk, og jeg er ganske sikker på at denne blir brukt mye i sommer. Tror jeg må investere i en til, før jeg reiser hjem til Norge. Forresten, mange av dere har spurt om å få se et bilde av meg uten sminke. Vel, på bildet nedenfor er jeg 100 % sminkeløs!

Hva er deres favoritt ting for øyeblikket?

45 minutter igjen!

Edit: Intervjuet er nå over, men det vil ligge ute i 24 timer til alle som vil høre på. Er bare å registrere seg her, og deretter trykk på linken du får tilsendt via e-post.


Om 45 minutter kan alle som har lyst høre på intervjuet med meg av bloggeliten! Der får dere høre hele blogghistorien, fra start til slutt. Hvorfor jeg flyttet til Amerika, hvordan en vanlig dag i livet mitt i California er og mange gode bloggtips til dere av leserne mine som blogger!

Som jeg har skrevet et par ganger allerede nå, kan dere trykke her for å melde dere inn. Da kan dere høre intervjuet med meg live og det vil ligge ute i 24 timer til alle som ikke rekker det klokken 8. Må innrømme at jeg er litt spent! 

Wish me luck lovelies!

Back in SF!

Nå har jeg altså kommet meg hjem til San Francisco. Er litt rart at jeg regner San Francisco som hjemme, og ikke Norge! Men jeg liker det! Var godt å komme tilbake til den gode senga mi, og masse mat i kjøleskapet. Når jeg er ute og reiser har jeg en tendens til å glemme av å spise mat. Jeg mister rett og slett matlysten av lite søvn, travle dager og festing. Så nå er det normalt kosthold og trening som gjelder!Har uansett hatt 5 fantastiske dager i Los Angeles. Har opplevd så mye, møtt så mange spennende mennesker og laget minner for livet! Turens høydepunkt var da vi var i Studio og fikk være med å synge på en Lloyd-sang. Mange av dere har forresten spurt om navnet på sangen og så videre. Flaut og innrømme det, men jeg kommer ikke på navnet. Tror jeg var såpass i lykkerus, at alt annet bare ble tåkete. Uansett, skal finne ut hva den heter og poste den her på bloggen så fort den nye plata til Lloyd slippes i sommer.Har forresten enda en L.A-historie på lur, så det er ikke helt slutt på Los Angeles-bloggingen enda. Må nesten dele alt det morsomme jeg gjorde på lørdag!Hvor i verden er hjemme for dere?


What do you think?

Da vi var på shopping i Beverly Hills dro vi innom en butikk med lårkorte glitterkjoler! De hadde utrolig mye kult, men vet ikke om jeg kunne brukt noen av kjolene i Norge. Jeg prøvde en beige gjennomsiktig kjole hvor Swarovski krystaller dekker de delene av kroppen du ikke vil vise til offentligheten. Hadde ikke kjolen koster 990 dollar (5400 kroner) hadde jeg kanskje kjøpt den.

 

Haha, tenkt dere om jeg hadde gått ut på byen i Trondheim med den! Da hadde jeg nok fått en del rare blikk!

Hva syns dere om kjolen?

Klokken 8 i kveld publiseres forresten intervjuet med meg av bloggeliten. Trykk her for å melde dere på gratis slik at dere kan høre intervjuet! 

Psst..

I morgen dere, er det tid for intervjuet med meg av blogg eliten! Det skal gå live tirsdag 7 juni klokken 20.00, så da håper jeg så mange av dere som mulig har tid til å følge med!

Det er flere av Norges mest kjente bloggere som er med på dette, blandt annet Caroline fotballfrue og Julia Nyland. Så dette blir gøy!

Det er gratis å høre intervjuene live og de første 24 timene etter sendetid. Dere kan trykke her for å få instukser til hvordan man kan melde seg på slik at man kan høre de ulike intervjuene.Skal dere høre på i morgen?

ps: om 15 minutter startet det første intervjuet. Vil dere høre intervjuet med Camilla Kvarsvik (Vila Paprika) trykk her.

Shopping in Beverly Hills

I går var jeg og Karen på shopping i Beverly Hills og møtte Silje og Thea Helene. Kjempesøte jenter begge to, og det var gøy å høre noen snakke trøndersk igjen. Blir det ikke så uvant å komme tilbake til Norge! Vi spiste lunsj kjendisrestauranten Ivy i Beverly Hills. Kjempesøt restaurant og god mat.

Siden jeg allerede hadde fått en god dose Norge, skadet det ikke å få litt mer. Derfor dro vi til Moods of Norway butikken i Robertson boulevard i Beverly Hills. Men ble litt skuffet da det var en svenske som møtte oss i døren! Haha, neida. Svensker er kule, spesielt denne fyren. Han kunne fortelle oss at Kellan Lutz fra Twilight hadde vært der dagen før, og senere på dagen skulle de ha enda et kjendisbesøk. 

Han inviterte oss også på en Moods of Norway Event med hjemmelaget vafler. Skulle ønske vi hadde tid til å dra, men vi endte opp med shopping istedet.Hva syns dere om Moods of Norway?

MTV Movie Awards 2011!

I dag, eller i natt for dere, var det MTV Movie Awards på Gibson Amphitheater i Universal Studios Hollywood. Etter et litt uventet besøk på hotellet vårt i Beverly Hills bestemte vi oss for å dra der for å se på stemningen. Det var kjempegøy, solen skinte og jeg skulle gjerne ønsket meg en billett til å se showet. Vi vurderte å kjøpe billetter, men etter at vi ble fortalt at billettene lå på 2000 dollar per stykk, slo vi rask ifra oss den ideen. 

Stemningen var i uansett upåklagelig. Kjempegøy å være der å se på alle menneskene. Var så mange fine kjoler og ikke minst sko! Eclipse stakk av med nestene alle prisene. De vant best movie, best kiss, best fight, Robert Pattinson vant best male performance og Kristen Stewart vant best female erformance! Harry Potter and the Deathly Hallows: part 1 vant bare en pris da Tom Felton vant best villain

Kveldens most talked about moment var da Robert Pattinson kysset Taylor Lautner da han og Kristen Stewart vant prisen for beste kyss! Det skulle jeg likt og sett!Noen av dere som så på MTV Movie Awards 2011?

I'm on a freaking Lloyd song!

Nå dere, nå skal dere høre! Noen av dere gjettet at vi var på kjendisfest i går, men det var vi altså ikke. Vi gjorde noe enda gøyere, i alle fall for en musikkfreak som meg. Karen tok meg med i studio til en av verdens største produsenter hvor Chris Brown, Will. I.am, Rihanna og mange flere har spilt inn sangene sine. Da vi ankom studio, holdt de på med den nyeste singelen til Lloyd. Der satt vi og fikk se hele prosessen hvor de mixer og redigerer sangen fra god til perfekt!

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke helt visste hvordan jeg skulle oppføre meg. Livredd for å si noe feil, satt jeg der og bare smilte. Produsenten spurte om vi var sultne og jeg presterte å fortelle at jeg egentlig var ganske sulten. Selvfølgelig når han kommer med 4 forskjellige menyer og jeg kan velge hva enn jeg vil ha, mister jeg matlysten. Han stakkars fyren som skulle ta bestillingen min satt der og venter i en halvtime før han endelig finner ut at jeg ikke skal ha noe alikevel. Antydning til divafakter allerede kanskje?Da klokken begynner å nærme seg 4 om morgenen kommer det inn to jenter som skal jobbe videre med en Lloyd-sang. De ser at Karen og jeg sitter der og halvsover og spør oss om vi ikke har lyst til å være med. Jeg kan love dere at adrenalinet pumpet gjennom kroppen og jeg våknet til med en gang! 

"Do you guys wanna be on Lloyd next album? Just step in the studio and show us what you got."

Jeg kan love dere at jeg aldri har vært så glad før! Jeg var førstemann ut og etter litt nervøs synging tok jeg meg sammen og jeg tror faktisk det ble ganske bra. De sa i alle fall at det var veldig fornøyd og var veldig glad for at vi ville hjelpe! Fyy, dere! I'm on a freaking Lloyd song! Hvor kult er ikke det?

Hva syns dere? Er det kult, eller er det kult?! 

Dreams come true

Gårsdagen var rett og slett perfekt! Vi begynte kvelden med å spise på den kjente Hollywood restauranten Katsuya. Der drakk vi hver vår apple martini og bare nøt livet! Karen var i ekstase da hun hadde fått en veldig spennende telefon i taxien på vei til Hollywood! Denne kvelden lå bare an til å bli perfekt!Da jeg hadde drukket opp martinien skulle jeg prøve å spise hele kirsebæra for og deretter lage en knute av stilken med tunga mi! Dere vet, sånn fancy greier jenter gjør på film for å imponere gutten. Det var ingen gutt jeg skulle imponere, men kanskje jeg klarer å imponere dere! Jeg klarte i alle fall etter litt tungegymnastikk å lage en knute med kirsebærstilken! Gjett om jeg var stolt da!

Etter maten dro vi hjem til hotellet før vi fikk en telefon om å møte Polo. Møtet med Polo og arbeidsplassen hans er det sykeste jeg noen gang har vært med på! Skal fortelle dere alt i morgen ned til hver minste detalj! Dere kommer til å få sjokk når dere finner ut hva vi har vært med på! Åh, gleder meg sånn til å fortelle! It's crazy!Klarer dere å gjette hva jeg har vært med på?

Fan-mail!

Nå er klokken halv 7 om morgenen i L.A og Karen og jeg kom nettopp tilbake på hotellrommet! Vi har hatt den sykeste natten ever! Skal fortelle mer om det på søndag! Uansett, skulle bare sjekke mailen min før jeg la meg og da så jeg en e-post merket fan-mail! Åpnet mailen og der fant jeg et kjempesøtt bilde som Adina hadde laget til meg!

Ord kan ikke beskrive hvor koselig jeg syns det er! Det er så hyggelig at noen setter pris på bloggen min og tar seg tid for å fortelle meg det! Kan ikke si noe annet enn tusen takk!

En perfekt avslutning på dagen! Nå skal jeg prøve å få litt beauty sleep som jeg sa til han fyren som prøvde å være med meg hjem!

Buenos noches ♥Rodeo Drive

Nå har vi nettopp kommet hjem fra sightseeing i Rodeo Drive. Nydelig shoppinggate i Beverly Hills hvor man bare kan vandre rundt å drømme seg bort. Er så herlig å rusle rundt når solen skinner, vinden blafrer i håret og man utveksler lure smil med fremmede som går forbi. Jeg var helt overbevist at vi så Hulk Hogan på joggetur, men Karen var litt mer skeptisk til mine observasjoner. Haha, gøy hadde vi det uansett!

I bygningen bak oss spilte de inn Pretty Woman!

Laget en liten filmsnurt så dere også kan få litt L.A-feeling hjemme i Norge. Vet den er ganske random, men tenkte å dele filmen med dere alikevel.

Nå skal vi ordne oss for kvelden og deretter dra ut på en av Hollywoods hotteste restauranter. Oppdaterer dere mer senere i kveld!

Har dere hatt en fin start på helgen?

Lets play!

Da har vi nettopp kommet hjem fra første kveld på livet i L.A. Vi endte opp med å dra til utestedet Playhouse i Hollywood sammen med sønnen til. Hm, la oss kalle han mister famous. Uansett, utelivet i L.A er noe helt annet enn i New York og Vegas. Da vi ble med bak til VIP-seksjonen følte jeg at vi stod der på utstilling. Alle som stod ned på dansegulvet så opp på oss som stod bak baren sammen med kveldens DJ og "viktige" mennesker. 

Det var ikke på måte hva folk gjorde for å komme seg opp til VIP-seksjonen. Må innrømme jeg ble ganske kvalm da jeg så en dritings jente kline med sjefen av utestedet bare for å komme seg på VIP. Resten av kvelden måtte hun stå å gnikke seg inntil han og avlyde hans ordre. Fysh, blir nesten kvalm bare jeg tenker på det.Kveldens høydepunkt var vel da Christina Milian kom og festet med oss. Det var da jeg virkelig skjønte at jeg var i L.A. Hun var liten, kjempesøt og kanskje en smule for full. Prøvde å ta et bilde av henne for dere, men siden jeg var den eneste med kamera der ble det litt småflaut. Så kvaliteten på bildet er ikke så mye å skryte av. Hun bøyer seg fram og gjør en eller annen dansemove! Haha.Stemningen på utestedet var i alle fall upåklagelig. Bare ta en titt på dette her:

video:mvi0589

Hvor går deres grense når det kommer til flørting?

Los Angeles baby!

Da har jeg endelig kommet fram til L.A etter en lang dag med reising. Vi bor på et nydelig hotell i Beverly Hills, like ved Sunset Boulevard. Hittil har vi fått invitasjon til en kjendis premiærefest til filmen Captein America med Chris Evans, men tror vi skal takke nei. Vi vil heller dra ut med sønnen til en verdenskjent rapper. Haha, dette hørtes litt overfladisk ut! But thats the drill in L.A!Jeg må forresten fortelle en ting! Karen har så mange forskjellige kontakter at jeg blir helt sjokkert. Nå har vi nettopp skypet med Iyaz i over 2 timer! Det var sykt crazy, men moro! Mer hyggelig fyr skal du lete lenge etter. Og det virket som om han hadde begge bena plantet godt på jorda.

(Beklager for arkivbilder, men sitter på Macen til Karen så har ikke tilgang til bildene mine)

Nå skal jeg løsrive meg fra Macen og hoppe inn i kjolen. Er virkelig klar for å ta L.A med storm!

Hva syns dere om Iyaz?

City of Angels

Nå er det ikke lenge til før jeg tar på meg ballerinaskoa og reiser til L.A! Jeg har på følelsen at denne turen kommer til å bli uforglemmelig! Uansett om planene til Karen og meg er gjennomførbare eller ikke skal vi ha det gøy! Vi skal bo på et hotell i Beverly Hills og vandre langs Hollywood's walk of fame! Kanskje vi til og med ender opp med walk of shame, men den tid den sorg.En ting er i alle fall sikkert og det er at denne turen skal nytes til det fulle! Det er den siste turen jeg tar før jeg reiser hjem til Norge, så de neste 5 dagene skal jeg være urimelig og bare ha det gøy! Hvis du leser dette mamma, fortvil ikke. Du vet jeg bestandig er fornuftig når det kommer til å ta avgjørelser.

Nå skal jeg sove i 5 itmer før pappa kjører meg til togstasjonen og ferden til Los Angeles begynner!

Er dere klare for å bli med meg til L.A?

Bloggintervju!

Husker dere at jeg ble intervjuet for omtrent en måned siden? Vel, nå er det snart på tide at bloggintervjuet med meg skal slippes. Der svarer jeg på alle spørsmål angående bloggen og hvordan det var da Therese anbefalte bloggen min. Bare ta en titt på dette her.Er dere som leser bloggen min bloggere selv? 
Har dere noengang lurt på hvordan man kan tiltrekke seg lesere? 
Hvordan de som ligger på topplistene har havnet der? 

Nå skal du få sjansen til å høre historiene til toppbloggerne i landet. 
Jeg og 11 andre bloggere er først ut i en serie som skal gå på nettet i ukene som kommer. 
Man må skrive seg inn og det er gratis å høre intervjuene når de går live. 

Alle som er med vil gi deg sin historie om hvordan de havnet der de er idag med bloggen sin. 
Du vil garantert få masse inspirasjon og masse gode tips fra Norges toppbloggere. 


Jeg er en av dem som skal bli intervjuet så om du har lyst til å høre intervjuene og få tilsendt informasjon om når intervjuene skal gå må du skrive deg inn på den siden dere kommer til . Han som gjør intervjuene har intervjuet noen av de største bloggerne i verden det siste året og han har laget kurs med innføring i blogging. 

Hvordan man tiltrekker seg lesere, hvordan man velger seg et tema man ikke går lei av og hvordan man tjener penger på bloggen sin. 

Klikk her for å finne ut hvordan man lager en blogg.

Syns dere det høres interessant ut?

Butter in a glass

Jeg kom meg helskinnet igjennom daten og alt gikk mye bedre enn forventet! Jeg har ledd så jeg har fått vondt i magen, drukket vin til jeg ble glad og fornøyd og spist så mye is, cookies og sjokolade som jeg bare vil! Kan godt venne meg til å rusle rundt på vingårder rundt om i verden og bare nyte livet.

Vi dro til 3 forskjellige vingårder, to i Napa og en i Sonoma, og jeg likte alle sammen veldig godt. Hyggelig betjening, god vin og nydelige omgivelser. Den vinen jeg likte aller best hadde en antydning til smørsmak. Noe som passer denne smørglade jenta veldig bra! It's like butter in a glass, som "Lotus Elise" kalte det! Jeg var også flink jente og smakte på ulike rødviner, selv om den smaken ikke appellerer noe spesielt til meg. Jeg skal nok holde meg til hvitvin fremover.Se så fint det er her?

Etter vingård nummer 2, begynte solen så vidt å titte frem og da var det på tide å ta av taket på bilen. Skeptisk som jeg er forlangte jeg å ha noe over hodet slik at jeg ikke skulle se ut som et bustetroll når dagen var over. Heldigvis for meg hadde "Lotus Elise" den perfekte løsningen. Haha, følte meg som tatt ut av en 60-talls film der vi kjørte langs veien med et rødt skjerf knyttet rundt hodet mitt!Det finnes forresten ikke noe bedre enn å kjøre langs kysten av California. Det er så vakkert at utsikten tar pusten fra meg hver eneste gang! Kommer til å bli utrolig trist å forlate mitt andre hjem og reise tilbake til Norge. Heldigvis har jeg et par uker igjen før jeg vender nesa hjemover.Liker dere rød- eller hvitvin best?
Syns dere jeg kledde 60-talls looken? 

Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits