Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


juni 2010

last day

Da har vi nettopp sett Eclipse for andre gang og filmen er like bra, om ikke bedre. Det er så utrolig mange bra scener i filmen, jeg er skikkelig imponert. Nå er vi ute og spiser og så får man se hva kvelden bringer videre. I morgen er det tilbake til kalde Trøndelag, kjipt! 

crazytime

Da har jeg hylt slik at jeg er helt ødelagt i stemmen, presset meg frem i køen, Sett Oda kjøpe utallige Twilight ting og sett på en fet danseoppvisning. Nå mangler bare det beste, Twilight Eclipse! 

Eclipse soon!

Da står vi og venter på å komme inn på førpremieren på eclipse. det er 3 timer til de åpner dørene, og køen har rukket å blitt kjempelang. Gleder meg sykt mye til å se filmen nå!


Skal du se eclipse?

mobilblogg, blondie på tur

Da sitter jeg og Oda foran slottet, og vi skal straks ned på akerbrygge for å spise. Har hatt en koslig dag med shopping og finvær! 


xoxo

Destination Oslo

Da er vi klare til å reise til Oslo og Eclipsepremiere. Tror det kommer til å bli så bra.
Nå roper pappa som skal kjøre oss til flyplassen, så må stikke.

Ha en fin mandagsmorgen da! :)

I <3 Edward

Da er skjorta ferdig, og jeg er kjempefornøyd!


                   Gleder meg til å bruke den på tirsdag.

Hva syns du?

making my Edward T-shirt, part two

I dag har jeg vært wannabe Jenny Humphrey. Klippet, sydd, slitt og limt og nå er jeg snart ferdig med Edward skjorta mi.

Tenkte å vise dere hva man må gjøre for å lage seg en lik. Det man trenger er:

  • Hvit singlet
  • Svart skinnstoff
  • Gråpapir
  • Tøysaks
  • Symaskin eller nål og tråd
  • Glittersteiner
  • Strykejern

Det første jeg gjorde var å lage en mal av bokstavene og hjertet ut av gråpapir. Malene teipet jeg på skinnstoffet, og så klippet jeg bare rundt. Tilslutt gikk jeg over og finjusterte og da ble det slik:


(klarte å bytte plass på a'en og r'en, men er heldigvis ikke slik på skjorta)

Deretter begynner den litt mer vanskelige delen, altså syingen. Jeg valgte å sy med symaskin, men det går fint å sy for hånd. 

Helt til slutt festet jeg på glittersteiner litt overalt, slik at skjorta ble skikkelig Hanna.
Skal vise dere resultatet litt senere i dag.

heart it

kjøpte meg ny ring i går og den er så god. Nydeligheten kostet bare 60 kroner på Glitter, absolutt et smart kjøp.

Hva tycks?


According to you

Min nye yndlingssang fortiden, den er så god.


Liker du sangen? 

Blondie

I dag har jeg vært og fjernet den stygge etterveksten min. Det er så godt å være blondie igjen. Går til Adnan på solsiden, og han er kjempeflink, hyggelig og good looking.

Før                                                                        Etter
  -->>  


Feels good to be blond!

making my Edward T-shirt, part one

Som sagt så skal jeg på førpremiere på Eclipse, og da må jeg nesten ha en Edward t-skjorte å bruke. Siden jeg ikke fant noen jeg likte på internett, tar jeg saken i egne hender og lager en selv. Har kjøpt inn alt fra glitter og strass til lakk og lær, så dette kan bli interessant.Det første jeg har gjort er å lage en grov skisse av hvordan den skal se ut. Kan ikke si jeg har noe tegneskills akkurat, hehe.

   
   

Nå skal jeg klippe ut hjerter og bokstaver, så får man se hvordan det blir til slutt.

sunshine

Fikk besøk av Annette og Torunn i sted. Bestandig kos når de to er på besøk. Latter hele tiden, og null bekymringer. Spesielt morsomt når vi mimrer tilbake til fjortisstid og rare kjærester. Husker jeg og Torunn var så sint på en fyr at vi ville klippe ut en pappfigur av han og kjøre over han med gressklipper. Haha, er så komisk å tenke på. Disse to jentene får meg bestandig i godt humør! 

 

Nå er det twilight og nattatid!

:)

En uke igjen til Eclipse

.. og som jeg gleder meg! Husker i vår da jeg satt og leste til eksamen og det var bare kaldt og trist ute, da lengtet jeg etter sommerferie og Eclipsepremiere og nå er det her snart! Tror det kommer til å bli så utrolig bra.
Nå må jeg legge meg å prøve å lese ferdig Eclipseboka før premieren. Jeg begynte på den i høst, men på grunn av intens lesing av medisinske bøker har Eclipse måttet vente. Gleder meg til å lese den ferdig å finne ut om Bella blir vampyr eller ikke.

Skal du på førpremieren?

Good morning

Tenkte bare og ønske alle sammen en god morgen før jeg hiver på meg støvlene og kjører til jobb. Bah, kjedlig vær og kjedlig at man må på jobb. Gleder meg til La Manga!Ha en fin morgen! 

Riding solo

Det er en merkelig følelse å våkne opp og ikke ane hvor jeg er eller hvordan jeg kom meg hit. Hehe, begynner med å spole tilbake noen timer. 

Dagen i går begynte med et bløtt møte med Munkholmen. Det regnet slik at hele meg var gjennomvåt til tross for paraply og støvler.


Deretter var det en tur innom sentrum for å kjøpe meg en jakke.og så dro vi videre til Hongsand for å feste. Var faktisk ganske gøy.

Begynte med forspill inn til Inger Lise. Eller kanskje jeg skal kalle det oldspill. Uansett så var jeg der og drakk ei flaske sprudlevann, og ble ganske sprudlende.Tror et eller annet var fryktelig morsomt. Men det var voksenhumor og det skjønner jeg meg ikke på.


Enn at pappa reiser til USA om bare 10 dager! Gleder meg til å flytte etter.Ja, det var så kaldt at man måtte ha på ullsokker. Hadde også på meg bukse og støvler før jeg gikk ut. There's a first time for everything  ; )


Etter dette bilde ble tatt dro vel alle sammen til Kråkøya for å høre på Nazareth. Jeg husker jeg møtte på Roar og at jeg virkelig måtte tisse. Derfor tuslet jeg tilbake til bestemor. MEN i stedet for å gå tilbake til festen, la jeg meg i senga for å bare slappe av litt. 

Det neste jeg husker er at klokka er 0653 og jeg skjønner ingenting. Hvor er det blitt av alle sammen, og hvorfor ligger jeg her. Hater det faktumet at jeg gikk glipp av hele festen bare for at jeg absolutt skulle sove.

Har en interessant anropslogg på telefonen min da, og fant et bilde av meg sovende på kamera. Jaja, ble da i alle fall uthvilt.

Nå gleder jeg meg til vi skal til Oslo, da skal jeg ta igjen all festingen jeg ikke fikk deltatt på i går!

never enough

Fikk kjøpt meg et par nødvendige og unødvendige småting i går.

Det nødvendige var vel dongerijakka og hvite solbriller. Spesielt de hvite solbrillene nå som det er så "fint" vær i trøndelag.
Det litt mer undøvendige var vel enda et par med svarte høylte sko. Men som sagt, man får aldri nok!OG enda en svart kjole. For liksom aldri nok der heller.Kjøpte og stoff og glitter slik at jeg kan være kreativ å lage en Edward-skjorte til vi skal på Ecipsepremieren. Viser resultatet senere.Hva syns du?

Gjesteinnlegg fra Sjur

Da er broremann ute med ablegøyene sine igjen ... Eller er han? Er dette virkelig en ablegøye?
Nei, det er han ikke, og nei, det er det ikke.
Dette er seriøse greier, for en gangs skyld ...Anbefaler alle som har muligheten til det, å ta seg en tur inn til Trondhjem denne herlige dagen med trøndersk sommervær, for å se skrekkfilmen "Niding", laget som en totalproduksjon og avslutning av tredjeårsstudenter ved Multimedieteknologi på Høgskolen i Nord-Trøndelag, avd. Steinkjer.
Studentene har gjort en fantastisk jobb og denne filmen kan skremme vannet av en gråstein!

Selv var jeg på testscreenen der ute i går, og satt med gåsehud stort sett hele filmen. Skvatt flere ganger også. De har virkelig vært flinke med å lage film!

Anbefales på det sterkeste!
For mer info om filmen, gå her og her.

Dancing in the rain

Verken jeg eller Oda får sove, så vi bestemte oss for å gå ut i regnværet for å danse. Hehe, eller Oda bruker himmelen som dusj, mens jeg foretrekker å gjemme meg under paraplyen.
Nå er det nattatid for små piker, så god natt da! :)

Spend some money

Nå skal jeg inn til Trondheim for å bruke litt penger. Begynner å bli en stund siden sist nå, så skal bli godt å komme hjem med noe nytt til garderoben.Nå hører jeg sjåføren tute på meg, så jeg må gå ; )

Lyst på et par rosa Guess sko?Jeg trenger dem ikke lenger, så visst noen vil ha dem kan de få dem. Er størrelse 38-39.

Sommerferie

Det er så herlig og endelig ha sommerferie! Nå skal jeg bare nyte sommeren og slappe av! Det første som står på planen er Oslo med Oda for å se Eclipse hele to ganger. Det kommer til å bli kjempekos! :/

gruer meg slik til i morgen at jeg får nesten ikke puste Er en skikkelig ekkel følelse!Håper for all del at det går bra.

eksamensnerver

Jeg gruer meg så mye til onsdag at jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Misunner alle dem i kullet mitt som ble ferdig med muntlig i dag! Jeg får vel bare tenke positivt, og satse på at det går bra. Jeg har jo tross alt øvd meg på undersøkelser, sett på snitt og anatomiske strukturer hver dag den siste uka. I dag var jeg med mamma på jobb for å øve enda mer.

I bakgrunner sitter jeg og måler blodtrykket til pappa.

Jeg tar spirometri på Oda

Min nye bestevenn!


- xoxo

lazy sunday

Eller egentlig ikke når jeg tenker meg om. Sto opp grytidlig for å begynne og undersøke familien for tusende gang. Rart at de ikke blir lei snart. I går stilte frøken Torunn opp som undersøkelsesdukke, noe som jeg satt utrolig stor pris på. Bra med litt variasjon i disse pasientene mine. Etter at jeg hadde utført en grundig helsesjekk, satt vi oss ned og så på gamle bilder fra Yorkturen i 2008. Takk og lov for forandringer.
Hva skal du gjøre i dag?

mini me

Som baby var jeg supersnill og jeg elsket oppmerksomhet, kan ikke si jeg har forandret meg så mye der.

Vi satt og så på babyfilmer og tittet i album i hele går. Det er så koselig! Syns det er så rart og tenke på at jeg har vært såå liten, og så uskyldig. Her er noen bilder som bevis!

Mini me


Glad og fornøyd!


Søskenkjærlighet sier du?


tnå, jeg har den søtetse storebroren

lykkelig og glad i badestampen!


haha, så søtt!


Jeg vil ha kos av mammaen min


og pappa såklart. Når vi var små og ikke fikk sove satt bestandig pappa i gangen og spilte gitar og sang heelt til Ole lykkøye kom og vi falt i søvn. Good times!

Familiekos


Dukka med rosa hår og blå kjole var yndlingsdukka mi. Virkelig synd at Sjur la henne i ei lampe å brente av henne håret!


naw, bestemor og bestefar med meg og Kirsti. Klarer du å gjette hvilken baby som er meg?

Jeg og Kirsti var uatskillelige når vi var små. Kunne ikke gå å tisse uten hverandre en gang.

Nå skal jeg gå å øve videre til eksamen, ha en fin lørdag alle sammen!


klar for disseksjon


lever, tarmer, magesekk og muskler, here I come ;)

Black high heels

Er det noe jeg elsker, ja så er det sko. Mitt motto er helt klart at man kan aldri få nok sko! Jeg har alt fra lilla, blå og rosa til hvite, grå og brune høyhelte sko. Blant alle disse fargene, så er det en farge jeg bare må ha, og det er svart. Har så mange par svarte høyhelte sko at jeg har snart går ut av telling. hehe, eller det er ikke fult så galt enda.

Hele dilla-på-høyhelte-sko greia begynte for mange år siden da jeg og Annette kjøpte oss et par glassko med super high heels. Husker enda vi gikk fram og tilbake i gatene på Evjen for å lære oss å gå.Det er så komisk å tenke på. Vi hadde det i alle fall veldig gøy. Etter som årene har gått har jeg byttet ut glassskoene med svarte høyhelte sko og forhåpentligvis blitt litt flinkere til å gå stødig!

  
 
  
 

Hvilket par likte du best?

- xoxo

An apple a day, keeps the doctor away

Siden det er en uke til jeg har muntlig eksamen må jeg dedikere all min tid til øving. I dag har jeg brukt nesten hele familien som prøvedukker hvor jeg har øvd meg på abdomenundersøkelse, hjerteundersøkelse og arteriell sirkulasjon. Tror snart jeg er en klepper på å ta puls og skille de ulike hjertetonene fra hverandre.

Siden man ikke kan ha lange negler som lege på grunn av bakterier og det at man ikke skal klipe pasientene sine, tok mamma og klipte neglene mine i dag. Bah, hater å ha superkorte negler og håper for all del at de vokser ut igjen fortest mulig.Nå skal jeg øve enda litt mer, og kanskje finne på noe koslig senere i kveld.

- xoxo

shoelove

Farmor kom fra Stavanger i dag og hadde med seg en liten eksamensgave til meg. Hun hadde kjøpt nydelige sko fra bianco, og jeg er helt fortapt i dem!

                      Nå skal jeg dra ut og møte bestevenn! Det er alt for lenge siden sist, så dette blir kos! 

Hunter

Den snilleste mammaen har vært i England i helga, og kom hjem med et par Hunter-støvler til meg og nytt solpudder. Noe som jeg satt utrolig stor pris på. Har letet lenge etter Hunter-støvler i høst, og nå har jeg endelig et par til odel og eie. Da er det bare å vente på at regne skal komme tilbake, så skal jeg ut å hoppe i søledammer og teste ut de nye støvlene.

  

I'm so happy ^^
05.06.10

Gårsdagen var hektisk, men jeg skal ikke klage. Jeg fikk både sol, sommer, grillmat og bursdagsfest. Dagen i dag har også vært travel. Stod opp som frøken hangover, men måtte raskt skifte rollen over til frøken vask-leiligheten-siden-det-er-visning-på-den-i-morgen til frøken kom-deg-hjem-til-Orkanger-for-du-skal-på-jobb.
Grilling er kos

Frøken sprek


ah, sommer er herlig

Bursdagen til Karianne var kjempekoslig. Herlige jenter og masse latter, tull og fanteri.

Karianne beviser at hun kan drikke opp ned. Null stress liksom..

Bursdagsbarnet og meg


Da er det tid for frøken alt-for-sliten til å gå legge seg.

Natta Bloggen!


I can make your bed rock

Oda er så søt, sitter oppe og venter på at jeg skal komme trygt hjem fra byen. Bra det er noen som passer på meg ; )

Nå skal jeg krype inn under dyna mi, natta bloggen

Har forresten fått helt dilla på Young Money - Bed Rock. Sangen er så herlig!

road trip

da skal vi kjøre stil med bil opp til Steinkjer får å besøke vår kjære bror i sommerværet. blir der bare en kort tur, for i kveld er det parteey!Sleep tight

and don't let the bad boys bite..

Nå skal jeg for første gang på lenge sove uten å drømme om anatomi og biokjemi. Skal ikke ofre det en eneste tanke tenk!  Denne helga skal bli skolefri, før alvoret begynner på nytt med øving til muntlig.
Sov godt da vel :)

What a feeling!

Aaah, det er så herlig å være ferdig med skriftlig eksamen på medisin og at på til sitte igjen med en god følelse. Det går en lykkerus igjennom hele meg! 

Nå skal jeg og Oda ut og feire, og hvem vet hva kvelden bringer. I morgen skal jeg alle i fall ta meg en velfortjent fest når jeg skal feire bursdagen til Karianne! 

Ha en fin fredag! 

Wish me luck

I morgen er den "store" dagen, da vil det vise seg om all lesingen har kommet til nytte eller ikke. Jeg kjenner jeg blir stressa bare jeg tenker tanken. Om bare noen få timer sitter jeg super nervøs og skal svare på flervalgsoppgaver om alt fra anatomi til medisink etikk. Tok med meg Oda til byåsen som moralsk støtte og som morgenklokke til i morgen. Pluss at farmor ringer for å vekke meg slik at det er null sjangs for å forsove seg!

Nå skal jeg tulle meg inn i dyna og drømme om navn på muskler og bein, enzymer og proteiner.Wish me luck! :)

God morgen!

Det som er godt med å ha "fri" til å lese til eksamen, er at jeg kan sove lenge om morgenen. Jeg får nyte det mens jeg kan, i sommer må jeg vel stå opp 6 for å komme meg tidsnok til jobb for å stelle de gamle ;) 

Nå skal jeg sprette inn på treningssrommet å svette av meg en liter væske eller to, før jeg hopper i dusjen og steamer meg til huden blir babymyk!
ice ice baby

Åh, det blir ikke fredag fort nok. Jeg har øvd så mye i det siste at hodet snart sprekker av informasjon! Jeg vil bare ta eksamen, og bli ferdig med den! Hehe, får vel bare være glad for at jeg har litt ekstra tid til å lese enda mer, slik at jeg blir enda flinkere. I dag skal jeg pugge anatomien til rumpe og lår, slik at det sitter som et skudd.

Ble helt betatt når jeg så dette bilde av øynene til Annette, og måtte derfor gå til innkjøp av et par svarte linser selv. Håper de kommer fram til fredag, slik at jeg kan feire med stil!Har du erfaring med fargede linser?

Hanna Vaage - I wanna travel the world

21, Orkdal

Om meg!

21 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

leser bloggen min NÅ

Følg meg!
bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits