Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


mai 2012

Tegneskills!

Har brukt den siste halvtimen på å tegne livmoren og urinblæra samtidig som jeg hører på Disney sanger på spotify. Da jeg satt og fargela ligamentene kom kiss the girl fra Ariel filmen på og da var det akkurat som når jeg var 7 og satt og fargela i tegneblokka mi. Forskjellen var vel bare at da tegnet jeg havfruer og barbiedukker, mens nå går det i ligamenter, muskler og gørr. Hehe, uansett finnes ikke noe bedre måte å pugge anatomien på enn å tegne det selv og forstå litt hvordan det hele egentlig henger sammen. Nå skal jeg pugge alle begrepene, pluss et hefte med bekkenanatomi og så tror jeg hjernen min for nok puggestoff for en dag. Wish me luck! 

Haha ♥

Nesefetisj?

Oda, min søte, kjære lillesøster har bestandig og da mener jeg bestandig mobbet meg for alle guttene jeg har likt opp igjennom årene på grunn av nesene deres! Kanskje det har vært en lillesøster ting, eller kanskje det har vært noe sannhet i det hun sa. Hun har hele tiden sagt, "æsj hanna, for en nese", og jeg har svart henne: "Hva er det som er galt med den? Den er da helt normal?" Hun mente jeg var blindet av kjærligheten, mens jeg mener hun bare var pirkete. Men i går da jeg ikke fikk til å sove på grunn av at jeg hadde alt for mange tanker i hodet, endte jeg opp på facebook hvor jeg fikk en liten oppvekker? Jeg havnet inne på profilen til CB som jeg var hodestups betatt av da jeg bodde i USA (sorry Daniel) for jeg syntes han var så kjekk. Og så slo det meg at Oda hadde egentlig rett. Nesen hans (sorry Chris) er stor og klumpete og ganske markant noe som jeg egentlig ikke har lagt merke til før i går. (Haha, kanskje betatthet gjør blind?). Deretter begynte jeg å tenke tilbake på andre gutter jeg syns var kjekk før i tiden og jammen har de ikke en eller annen form for sære neser alle sammen. Kanskje jeg har en eller annen ubevisst fetisj for neser som jeg ikke vet om. Haha, komisk er det uansett. Selv vil jeg helst ha en så anonym nese som mulig, men hos det motsatte kjønn er det tydeligvis annerledes. Eller det hele kan være en tilfeldighet og at gutter med store, markante neser er flinke til å sjarmere meg? Her kan man bare spekulere i det uendelige dere.

Må forresten påpeke en ting. Jeg sier ikke at det er noe negativt eller stygt med en markant nese. Jeg må jo tydeligvis like det siden jeg faller for gutter hvor nesen tar all oppmerksomheten fra resten av ansiktet. Min kjære Daniel derimot, har en helt normal nese (hvis man kan kalle det det), så noe må ha skjedd med den ubevisste nese-betattheten min. Hehe, for et tullete innlegg. Men sånn blir det når hverdagen min ikke er så tullete lenger. Og hva er vel ikke bedre enn å dra opp rare guttetema. Begynner å bli en stund siden sist!

Hva tenker dere om neser? Skal de være spesielle eller anonyme?

Dere er best altså!

Herlighet så mange koselige og forståelsesfulle kommentarter på forrige innlegg. Blir helt i ekstase av å lese alle sammen, ganske beroliget og motivert til å lese enda mer. Samtidig gleder jeg meg som en gal til eksamen er ferdig og man kan fokusere på morsomme ting som å blogge! Jeg er for øyeblikket helt stappet full med eksamenspugging at jeg må bare ta meg en halvtimes fri. Jeg mener det, det er begrenset hvor mange anatomiske begreper hjernen min kan pugge på en gang. Jeg finner meg selv i å si lamina cribrosa helt uten videre sånn at jeg ikke skal glemme ordet til eksamen. Haha, ganske sært. Uansett, forrige uke fikk jeg en stor pakke fra jewellian.no med 5 par øredobber og et nydelig armbånd. Fikk dobbelt opp av den ene typen og tenkte derfor at jeg kunne gi det bort til en av dere herlige lesere. Så hvis noen har lyst på et par svarte fjærøredobber er det bare å skrike ut, eventuelt legge igjen en kommentar på innlegget her. Føler for å gi noe tilbake når dere er så gode mot meg! 

Armbåndet finner man her og øredobbene her. Jewellian har 50% på hele butikken nå. Det kan man like! ♥


Det er disse jeg fikk dobbelt opp av forresten!

Noen som har lyst på?

I know this is kind of dull..

I går fikk jeg en kommentar jeg har gått og ventet litt på i det siste og det er at bloggen min kanskje har blitt litt kjedelig, ensidig, tom, ufullstendig.. Ja, dere skjønner tegninga. Og jeg er fullstendig klar over det selv også. Jeg burde kanskje laget en liten advarsel til dere. NB: de neste tre ukene vil livet mitt være superkjedelig og jeg har ikke tid til å late som om det er superspennende og innholdsrik for jeg må lese til medisineksamen og bevise for alle der ute at jeg faktisk er smart! Og det å lese til en eksamen som består av 10-12 ulike temaer er ikke akkurat enkelt. Jeg må kunne det meste om CNS, embryologi, gener, fødsel, vekst og pubertet, menstruasjon, immunologi, mikrobiologi, nyrefysiologi, farmakologi, patalogi and the list goes on! Jeg blir helt motløs av å tenke på det. Men jeg har en plan og det er å lese fra jeg står opp til jeg legger meg. Jeg pugger, terper, skjerper hjernen, pugger litt til og snakker høyt til meg selv. Kan se for meg det ser veldig komisk ut for familien min som må høre på alle denne pratingen til meg selv.

Med andre ord er livet mitt kanskje så kjedelig for tiden. Jeg får en spennende telefonsamtale fra Amerika, tilbud om reiser hit og dit og sånt annet småtteri, men hver gang jeg deler det med dere får jeg bare kjeft av noen særinger der ute som mener at jeg bare skryter av livet mitt. Kanskje jeg gjør det, kanskje ikke. Alt jeg sier er i alle fall sant, så ingen trenger å være redd for at jeg finner på noe. 

Men så tilbake til denne kjedeligebloggingen jeg har hatt de siste ukene. Jeg lover at jeg skal bli bedre om en uke akkurat fra i dag. Da er eksamen faktisk over. 1 uke det går fort, så håper dere kan bære med meg denne uken og så starter man på nytt tirsdag 5 juni med champagne, videoblogg og sommerferi! Livet mitt blir forhåpentligvis mer spennende da. Flytting til Stavanger, ferietur til Berlin, sene sommerkvelder og soling på stranda, før jeg avslutter det hele med 2 uker i La Manga! Yesda, blir i alle fall mye bedre enn den triste hverdagen jeg har nå!


Håper dere "tiligir" den kjedelige bloggingen da! hehe, ♥

Victorias Secret - bombshell bikini!

Jeg føler ikke denne bloggen handler om noe annet enn Victorias Secret bikinier, undertøy, håndkler og så videre for tiden. Noen har i alle fall gått litt for mye amok innepå siden. Noe som absolutt ikke er bra for kontoen. Har fått så mange dumme tollregninger i det siste at jeg får vondt innvendig. Spesielt når posten tar 120 ekstra for å gjøre jobben. Når jeg hentet denne bikinien har de gjort noe feil med regninga slik at jeg måtte betale mer, og når jeg sitter 20 minutter i telefonen og prøver å ordne det hele får jeg bare beskjed om at hun dama i kundeservice ikke kan hjelpe meg. Nehei, tenker jeg. Hvem kan hjelpe meg da? Ååh, blir så irritert når noen gjør en feil og så lar de bare nestemann ordne opp. Mens nestemann sender deg bare videre i håp om at du tilslutt skal gi opp. Selv har jeg sendt en klagemail til posten og så får vi se hvordan det ender. Her er uansett den nyeste VS-bikinien i samlingen min.

I sted fikk jeg mail av en kompis om jeg ikke kunne sende over størrelsene mine. Han var på reisefot og ville sende meg en liten eksamensgave. Haha, lurer på hva det kan være. Blir i alle fall en liten opptur til min ellers så "tomme" postkasse. Alt ordner seg i alle fall for pliktoppfyllende piker. I det siste har jeg dødd innvendig når jeg leser, ser på bilder og så videre om alle som er ute og har et sosialt liv, mens jeg selv sitter her og pugger nyrefysiologi og bakterier opp i mente. Da syns jeg det var på tide med en liten oppmuntring så denne eksamensgavemailen kom som bestilt! Hehe, nei nå må jeg grave meg ned i bøkenes verden igjen og fylle opp ekstra på karmaen min! Snakkes senere fininger! ♥

Rød og fin!

Det mest spennende som har skjedd her i dag er at jeg har blitt solbrent på leggene. Det svir som f..., men jeg har bare meg selv å takke. Det som er komisk med andre ord er at jeg sitter og leser om binyrene som står for produksjonen av kortisol. Kortisol demper inflammatoriske prosesser slik at de går fortere over. Selv har jeg en inflammatorisk prosess på leggene slik at nå sitter jeg her og smører meg inn med flutivat som inneholder kortisol som skal gjøre solbrentheten min mye bedre! Eller, den får i alle fall inflammasjonstegnene til å forsvinne. Blir i alle fall litt gøyere å lese når jeg faktisk kan sette det hele sammen i en relevant situasjon. Har akkurt pakket hjernen full med nok informasjon nå, så nå skal jeg teste det hele med flervalgsoppgaver for å finne ut om jeg i det hele tatt har lært noe. Hehe, wish me luck. Skulle mye heller slappet av med en film eller noe...Flere enn meg som har klartt å bli solbrent?

VS Beach Towel!

Skal bare informere om at jeg legger meg ut i sola og pugger fakta om nyre, og der regner jeg med at jeg blir liggende hvis jeg ikke blåser bort. Har utrolig mye jeg skal igjennom før dagen er omme. I går satt jeg opp til klokka 1 og leste, og regner med jeg ender opp likens i kveld. Skal prøve å få til et blogginnlegg senere i kveld, men noe søndagstema blir det ikke før etter eksamen. Ikke det at der er så lenge til, eksamen er jo bare en uka unna snart! (iih, for helt angst bare av tanken!) Legger med bildet av den nye Victorias Secret håndduken min. Den kommer til å bli flittig brukt på stranda i sommer.

Har dere et spesiell badehåndkle dere bruker om sommeren?

Lesesal byttet ut med solseng

Jeg skal ikke akkurat klage. Min form for å feire pinse er å unne meg det å ligge ute i sola å lese, i stedet for på en litt dyster lesesal. Er superherlig å ligge ute å lese immunologi, samtidig som jeg steker kroppen og jobber mot sommerens brunfarge. Sistnevnte er virkelig noe jeg burde jobbe med. Jeg har ikke det spor til farge på kroppen (bilde nedenfor er ikke representativ. Må være lov å jukse litt med fargene). Hehe, men det kommer vel etter hvert. Nå skal jeg drikke smoothien mamma laget, og fortsette med lesingen. Legger forresten med en liten sniktitt på den nye bikinien. Legger ut bedre bilder litt senere i dag.

God pinse alle sammen! 

embryologikos!

Klokken er 2 minutter på tolv og jeg sitter her og pugger embryologien for harde livet. Iiih, jeg vil bare sove. Da Macen sluknet i sted så jeg den fine frisyren min og hvordan den har utviklet seg utover kvelden, så da måtte jeg bare ta et bilde til dere. Haha, superlekker!

Ønsk meg lykke til i disse sene nattetimer! ♥

Smile, it's Friday!

Ah, det er så herlig at det er fredag og snart helg. Ikke det at jeg skal ha noe "helg" i den forstand siden jeg skal bruke hvert minutt på å lese, men det blir godt alikevel. Helgefølelsen er jo så god. I dag har vi siste undervisningsopplegg for året og det er litt sørgmodig å tenke på at nå er det mange måneder til jeg ser kullingene mine hver dag. Hehe, heldigvis skal man avslutte med en skikkelig eksamensfest om to uker. Det blir sweet. Noe annet som er sweet er dette været. Jeg skal i alle fall gå ut å nyte hver solstråle!


// Prøvde meg på en litt annerledes flette i dag, det ble egentlig ganske så kult. bodyen er fra asos hvis noen lurer.

HA EN FIN FREDAG! ♥

 

Litt eksamensfri må man ha!

Hei dere. Nå skal jeg ta meg to timer fri fra lesingen og dra ned til sentrum for å se på bestevenn gå hårmodell for åpningen av en ny frisørsalong. Hvilken vet jeg ikke enda, men regner jeg finner det ut snart. På eventet stod det gratis velkomstdrink, goodiebag, catwalk og show, så jeg kunne ikke akkurat takke nei. Må muligens takke nei til velkomstdrinken da, siden jeg skal hjem og lese enda mer etter på. Haha, vi får se hva det blir til. Kanskje et glass champagne gjør at lesingen blir mer sprudlende?

Antrekket for kvelden er den nye kjolen min fra Jones & Jones, sko herifra og skinnjakke fra guess. Detta blir gøy!


Hva syns dere om antrekket?

Ligger her..

I min nye bikini fra victorias secret! Iih, viser dere senere. Tok egentlig bilder med kamera, men så skjønte jeg at jeg ikke har internett her jeg ligger så da må jeg blogge fra mobilen. Kjenner allerede at det tar på ryggen. Kanskje jeg burde investere i en solkrem! Anyways, nå skal jeg lese embryologi og spise opp bringebær lunchen min, så snakkes vi senere!

old life - where are you?

Har absolutt ingenting å komme med nå. Tror farmakologien tok fra meg all energien i sted. Selv om det er to timer siden jeg kom hjem fra skolen er jeg fortsatt helt utmattet. Og nå skal jeg begynne med en runde til før jeg går og legger meg. Jeez, what a life.. Det er i tider som denne at jeg savner det gamle livet mitt. Se nedenfor. Den gode fe hvor er du? Ta meg tilbake ett år og trykk pause. Yes, det hadde vært noe. Men så hadde jeg sikkert gått lei av det og. Haha.

sommeren nesten i boks!

Du, dere aner ikke. Har vært så mye fram og tilbake om hvor jeg skal reise etter eksamen og hvem jeg skal reise med for å feire at eksamen er ferdig og sommeren er i gang. Først var planen Hawaii, så ble det New York. Etter litt om og men fant jeg ut at jeg skulle reise til London, og så ble det til Roma. I går var jeg innom tanken på Madrid og i dag bestilte jeg en spontan tur til Berlin! Norwegian har superbillige dirkete billetter til Berlin (betalte 399 eller noe en vei) og hotels.com har supertilbud med opp til 50% rabatt på hoteller, så jeg fant et hotell midt i sentrum for bare 1147 kroner for 4 netter. Det er insane billig. Bestilte i samme slengen billetter til Daniel også, så tur til Berlin skal ha få i bursdagsgave fra meg! Ble tilsammen 2900 kroner for to personer, 4 dager i Berlin med fly og hotell inkludert. Jeg klager i alle fall ikke. Nå gleder jeg meg bare til å oppleve Berlin og shoppingen. Hotellet vi skal bo på er forresten dette.


// Fra da vi var i Paris i mars. Håper Berlinturen blir like koselig! 

Hvor skal dere i sommer?

Open back - bow dress

Er kjempefornøyd med den nye kjolen min fra Jones & Jones. Perfekt stoff, farge og form. En typisk Hanna kjole med åpenrygg, sløyfe og puffete underdel. Det eneste negative er at jeg valgte feil størrelse. Har aldri hendt før, så en gang måtte vel bli den første. Tenkte jeg skulle prøve meg på en small/10, men den er alt for stor rundt brystet så jeg må bruke en VS BH som synes alt for godt. Hm, må prøve å finne en løsning på det. Bortsett fra dette er jeg veldig glad i den nye kjolen min. Den blir nok helt sikkert antrekket for kvelden når jeg skal på en åpning av en Bar/restaurant på torsdag. Selv om kjolen er litt stor i overdelen, har jeg klart å gjøre den om til et skjørt så kanskje det blir løsningen! Kjolen er egentlig fra nelly, men ser at den er utsolgt. Men man kan finne kjolen her på Jones & Jones sine hjemmesider.Hva syns dere?

Kjipt å sitte inne i finværet!

Blæ, er nok lesestund på lesesalen for min del, til tross for at sola varmer som om det skulle være syden utenfor vinduet. Utrolig herlig med sommervær, bare kjipt at jeg ikke kan utnytte det. Men er snart ferdig. Gud, det blir herlig. Får blogge noe mer interessant annet enn om dette været, når jeg kommer hjem. Skal innom posten og hente enda en pakke fra Victorias Secret. Haha, lurer på hvor mange jeg har hentet den siste tiden. Ikke til å legge skjul på at jeg gikk amok med nettshoppingen for en stund tilbake. Anywho-how, nå er det tilbake til lesingen. Legger med et sydenbilde i stedet for, så kan jeg late som om jeg ligger på stranda og soler meg!

Håper alle sammen får en fin tirsdag videre! 

verdens fineste bikini!

Fikk bursdagsgaven min fra Daniel i dag (bedre sent enn aldri. Eller hva?) og det var en stykk nydelig bikini fra Victorias Secret. Etter min mening så finnes det ikke noe finere enn denne her. Jeg har aldri vært så fornøyd med en bikini som jeg er nå. Så gjett om jeg gleder meg til solfylte dager i Stavanger i sommer. Da skal jeg vise stolt fram bikinien min. Det eneste jeg må er å bli litt brunere, men det må man vel klare i løpet av sommeren. Her er i alle fall bilder av nydeligheten. og b to the tw, tusen takk for den fineste bursdagsgaven kjære ♥Hva syns dere?

I love Lipsy and the mail man!

I hele mai har jeg gått og gruvd meg skikkelig til den tollregninga jeg kom til å få etter å ha bestilt meg en kjole fra Lipsy til over 1000 kroner. Regnet med at det ble en plass mellom 500-600 hundre kroner ekstra, og det har jeg virkelig ikke råd til nå. Men da jeg kom hjem i sted og sjekket postkassen var den bokstavlig talt fylt opp og jeg skjønte ikke hvem i all verden som har sendt så mange pakker til meg. Den ene var Jones & Jones kjolen fra nelly, en hentelappe på Victorias Secret bikinien min, og en sponsorpakke fra jewellian. Det siste jeg tar ut er en stor pakke hvor det står Lipsy på. Gjett om jeg ble glad da. Jeg slapp å betale den dumme tollregningen fordi Lipsy hadde skrevet utenpå pakken at det var en gave. I ♥ Lipsy, det er i alle fall sikkert. Nå skal jeg ha en liten julaften å pakke opp alle gavene før jeg begynner lesingen. I alle fall en ekstra motivasjonsboost. Blir bestandig så glad når postmannen kommer med pakker til meg.

Har dere kjøpt noe nytt i det siste?

Søndagstema - røyk

Heisann dere! Dagens søndagstema blir gjennomført på en litt annerledes måte. Jeg tenkte det kunne være gøy å diskutere et tema på video, i stedet for å bare skrive om det. Videoen ble i alle fall lang, og det til tross for at jeg kuttet ut en god del. Når det kommer til røyking så har jeg så mye på hjertet at det liksom aldri helt vil ta slutt. Hva jeg har på hjertet får dere høre under her. Håper ikke noen føler seg truffet, for jeg er ikke akkurat snill når det kommer til denne røyken. Men det er fordi jeg har så mye i mot det! Så beklager hvis noen blir irritert for det jeg har å si. Hehe, anywho-how.. Snurr film: 


Hva tenker dere rundt røyk?
Skal jeg fortsette å diskutere søndagstema på film? Eller skal jeg fortsette å skrive? 

søndagsstress i joggedress

I det ene sekundet dør jeg innvendig for at eksamen nærmer seg, og i det neste så gleder jeg meg til å få det overstått. Bah, kan ikke sinnet mitt bestemme seg for hva å føle. Føler jeg er i en skikkelig sårbar fase nå. Er utsatt for en stor stressfaktor (medisineksamen) og det tærer sånn på meg at hvis noen føler for å være slem vil det gå rett innpå meg. Altså, jeg tar meg nær av det meste for tiden. Uansett, tid til å blogge er det lite av, men jeg brukte morgentimene på å lage en søndagstema film, så den kommer i løpet av kvelden. Nå burde jeg egentlig bruke den siste timen før jeg drar på jobb til å lese, men når jeg vet at jeg bare har en time å lese på så tenker jeg sånn på tidspresset at jeg ikke får noe fornuftig ut av lesingen. Bah, stress altså. Sikker på at jeg har hele kroppen fylt opp med stresshormon for tiden. Ikkje bra.


// Denne tilværelsen skulle jeg mye heller ha hatt - dining in San Francisco ♥

Er det flere enn meg som er inne i en eksamens-/tentamenperiode?sleeping beauty

Ikke det at jeg vet om jeg er noen sleeping beauty når jeg sover, men følte det passet så bra siden jeg har sovet på badegulvet siden jeg kom hjem fra jobb i 4 tiden. Kjenner enda hjertebank og svimmelhet når jeg går. Haha, ikke bra. Men sånn blir det når jeg sitter lenge oppe og leser og står opp for å dra på jobb klokken 6. Nå er jeg vel egentlig en stykk forrvirret jente, har ikke våknet helt opp enda kjenner jeg. Får vel bare sette i gang med dagens leseplan. Planlegger å skrive et søndagstema om røyk i morgen, så må vel sette i gang med det også. Kan hende jeg lager en video i stedet for. Gøy å prøve noe nytt og så får jeg kanskje godt fram hvor i mot røyking jeg er hvis jeg snakker om det i stedet for å skrive. Vi får se hva det blir til. Først og fremst må jeg våkne opp, og slutte med denne gjespingen!

friday night with sms

Sitter her alene og sliter meg gjennom hørselsfysiologien så da er det godt å ha en kjæreste som har lovet å sende meg melding hver hele time. Haha, fikk min første melding i sted og forhåpentligvis så skal de resterende få motivasjonen til å lese gå litt opp. Kjenner det at det skal bli godt med eksamensfri og kjærestebesøk nå. Liker ikke det at jeg må vente mange uker for å i det hele tatt få en klem. Blæ, avstandsforhold er noe dritt. Så, for å få det til å fungere må man vel prøve å være litt kreativ!
// Kjekkingen min sist gang han var på besøk!

Hva gjør dere i kveld?

Victoria's Secret - Dream Angel Bra

Gjett om jeg blir sommerlig og fin i dette undertøyet fra Victoria's Secret i sommer da. Det er en Dream Angel Demi Bra i fargen floral lace og det kostet meg omtrent 700 kroner inklusiv toll og shipping. Helt klart verdt det nå som jeg lenger ikke bor i USA og kan handle på VS annen hver dag. Husker Oda og jeg brukte å kjøre 20 minutter bort til Emeryville bare for å dra å se på VS undertøy, og vi kom som regel aldri tomhendt hjem. Bestandig på vår lille utflukt spilte vi fjortissmusikk, sang så vinduene holdt på å sprekke og digga livet. Haha, memories. Nå må jeg nøye meg med nettshopping og tollregninger på posten. Ikke akkurat den samme opplevelsen, men fint undertøy det får man.

Hva syns dere?

Greetings from America!

Hei dere. Fikk nettopp en hyggelig telefonsamtale fra Lotus Elise som ringte for å si gratulerer med dagen. Måtte selvfølgelig ta det opp på film, siden jeg er blogger liksom!Gratulerer med dagen da dere ♥

The ghosts of 16 maiDet er ingentvil om at de siste 16ende mai'ene har vært fylt med fest, tull og fanteri. I kveld er jeg hjemme og leser til eksamen. Er litt surt når jeg tenker på alle de som er ute og har det gøy i kveld. Men i sommer skal jeg ta igjen for alt jeg ikke får være med på nå! Whoho for det.

Edit: whiho, kvelden er reddet. Jeg fikk sitte på russebil med lillesøster i sted. Nei og nei, så heldig jeg er. Da fikk jeg i alle fall med meg litt av 16. mai tradisjonen. Nå hører jeg senger rope, skal opp klokken 6 i morgen for å feire syttende mai med gamlingene. Nattinatt 

Er noen av dere ute i kveld?

Jones & Jones - the Nicky Dress

I natt (av alle ting) når jeg egentlig skulle sove søtt, endte jeg opp på nelly og fant ut at de nettopp hadde fått inn yndlingskjolen min fra Jones & Jones (den hvite kjolen fra noen innlegg under her der jeg lurte på hvilken kjole jeg skulle velge). Så når nelly hadde fått inn J&J kjolen jeg ønsket meg, betydde det null toll å betale for meg, og jeg klarte ikke å styre unna. Dessuten letet jeg fanatisk på nettet etter en rabattkode jeg kunne bruke slik at det ble enda billigere og jeg fant, jeg fant. (bruk NELLY15 og man får 15 % avslag på alt man måtte ønske inne på siden. Whoho). Har litt dårlig samvittighet for at jeg kjøper for mange kjoler, men kjøpt er kjøpt. Kjolen jeg kjøpte finnes forresten her.

 

Hva syns dere? Er den ikke ultrasøt?

My Victorias Secret Swim collection!

Som sagt så tenkte jeg å vise dere Victorias Secret bikinisamlingen min, siden det snart er sommer og det er på tide å tørke støv at bikiniene igjen. Det er ingen tvil om at jeg er litt for glad i VS og handler stort sett alt undertøy, bikinier og så videre der. Men siden jeg bor i Norge er det ikke akkurat en billig drift, så VS-netthandlingen min har gått litt opp og ned. Den første bikinien ble kjøpt i 2006 og nå venter jeg på at to nye bikinier skal dumpe ned i postkassen min. Har egentlig 7 (snart 9), men viser bare 6 siden den ene er så slitt at det ikke er noe vits i å vise frem. Hehe, kjenner i alle fall at jeg gleder meg til å bruke alle sammen i sommer! I dag var jeg og hentet det nye undertøyet mitt jeg bestilte for noen uker siden også, det får jeg vise dere i morgen. Nå, bikinies! 


// Denne herligheten er fra 2006. Det var den første Victorias Secret bikinien jeg kjøpte og jeg husker pappa var snill og bestilte den til meg. Nå angrer jeg meg for at jeg kjøpte størrelse x-small i underdel. Haha, får den vel så vidt over stumpen. Men toppen kan jeg fortsatt bruke. Syns det er så fint med den lilla heklingen. Noe som ikke alle andre har.


// Denne nydeligheten er fra fjorårets bikinisesong. Passer perfekt for meg som elsker polkadotter. De har noe lignende på VS sine hjemmesider for årets kolleksjon. Samme form, men forskjellig farger. Det kan man finne her. Denne her ligner også ganske mye. hihi.


// Denne kjøpte jeg i 2007 før jeg skulle til USA av alle ting. Tror jeg må ha hatt en litt dark periode da, med tanke på at de to bikiniene jeg kjøpte var svart med dødningerhode og grønn militærbikini. Følte meg i alle fall superkul.


// Dette var bikini nummer to fra 2007. Er så fint med alle diamantene. Gjør hele militærstilen litt mer meg!


// Denne sukkersøte saken er også fra 2006. Ble kjøpt sammen med den lilla og blå. Husker jeg var så stolt når jeg tok den på. Følte jeg meg som en skikkelig Victorias Secret-modell!


// Denne er også fra i fjor og er helt klart yndlingsbikinien min fra VS. For det første digger jeg sailor-stilen og lysegult er så fint. Så en perfect kombo for meg.

Hvilken av bikiniene likte dere best?

nye grenser!

Hei dere! Da har jeg akkurat satt meg ned på lesesalen, funnet fram hjerneanatomiboka og puttet musikk i ørene. Er klar for å sitte her en god del timer for å lese for å si det sånn. Mangler bare en pose smågodt nå, så hadde alt vært perfekt. Men, har lovet meg selv å holde meg unna godteri frem til sommeren. Så da får det holde med en gullerot eller noe. Haha, uansett. Tok og krysset noen nye grenser i sted når jeg tok et webcambilde av meg selv på lesesalen. Iiih, flaut. Men hva gjør man vel ikke for denne bloggen. Senere i dag tenkte jeg å poste et innlegg om Victoria's Secret bikinisamlingen min. Begynner å få en god del bikinier der i fra nå, så er litt gøy å vise frem. 


// Kjører sløyfer i håret og kjole fra Jones & Jones i dag. Det er jo tross alt "sommer"!

videoblogg - update

Hei dere! Tenkte jeg skulle oppsummere dagens intervju med Web-tvprogrammet Status (facebookside her og webadresse her) i en liten videosnurt. Det var kjempegøy at de ville intervjuet meg og den lille bloggen min. Var kjemperart å se på programmet etter jeg var ferdig med intervjuet og se noen andre snakke om bloggen min. Typisk min flaks at jeg hadde laget det fjortisinnlegget slik at alle de sære fjortisbildene mine kom opp i studio. Haha, jeg kjente bare flauheten bre seg inne i meg. Men bortsett fra det så tror jeg det meste gikk fint. Laget i alle fall en liten filmsnurt om hva jeg syns og hva jeg ellers har drevet med i dag. Ooh, spennende! Var det noen som så på? Legger forresten ut intervjuet senere til de som har lyst å se, men ikke rakk. hihi.

Følg med på intervjuet mitt på Status i ettermiddag!

Hei dere. Vet ikke om dere fikk med dere før helgen at jeg skulle bli intervjuet på skype og være med på et Web-TV-program. Programmet heter status og er for nettavisen til kommunen Salangen som ligger i Troms. Vet egentlig ikke helt hva det går ut på selv, så det blir spennende å se. Programmet starter klokken 17 og varer til 18. Jeg kommer til å bli intervjuet en gang i mellom der. Så for alle dere som vil høre å se at jeg dummer meg ut (typisk meg å snakke alt for mye og dele ting jeg ikke burde dele) eller smiler søtt og kniser må dere følge med her fra klokken 5 i dag. (ps: jeg kommer in 17.25) Jeg krysser i alle fall fingrene for at det går bra og at jeg klarer å svare noe fornuftig på spørsmålene de kommer til å stille meg.  (på facebooksiden deres kan man foresten sende inn spørsmål for de som ønsker det)

Skal noe se på? og ønsk meg lykke til! 

søndagstema - my brothers friends

Nå begynner det å bli en stund siden sist søndagstema. Det går litt i bølger dette her. Noen søndager er det og andre ikke. Grunnen er vel rett og slett tid. De helgene jeg er bortreist eller har besøk strekker det som regel ikke til å bruke 2-3 timer på et innlegg. Og så er det ikke bestandig jeg har et tema å komme med. Har holdt på siden i høst nå, så begynner å bli litt mindre tema å velge mellom. Men i dag har jeg i alle fall en ide, og det er det uungåelige tema, storebrors kjekke guttevenner! Alle de som har en storebror kan vel kjenne seg igjen i det at storebror har kjekke guttevenner og for en jente er det veldig lett å bli betatt av dem alle sammen. De er eldre, kule og massevis av livserfaring. Hvis man ikke har en storebror selv så gjelder vel det samme prinsippet for venninen din sin storebror. Han har sikkert like kjekke kompiser som du og vennina di kan fnise over.

Det første tilfellet jeg husker er fra da jeg var så lita at pappa fortsatt pusset tennene mine og vasket meg for kvelden. Hver gang pleide han å synge tordivelen og flua for meg, bare bytte ut navnet mitt med en av kompisene til storebror. Jeg husker jeg syns det var så gøy, for han kompisen var så.. Ja, jeg vet ikke hva mini-meg syns om han egentlig. Husker bare jeg smilte og lo, men samtidig syns det var superflaut siden pappa hadde ferska min lille forelskelse. Neste gang det skjedde var det mer "alvorlig". Jeg hadde blitt fjortis og var superbetatt av Krizzo som han ble kalt på den tiden. Haha, jeg dør litt innvendig når jeg tenker på det nå. Husker vi skrev koz og klemz på msn til hverandre. Han kjøpte meg både bursdagsgave og Valentinesgave og jeg fikk bestandig sitte på fange når har var på besøk hos storebror. Husker jeg var så stolt for at en kompisen av broren min hadde gitt meg oppmerksomhet. Der og da kunne det vel ikke ha blitt bedre.

// Slik så jeg faktisk ut da jeg og Krizzo var på fløtern. Haha, jeg hadde kreppa hår. KREPPA! Ikke spør hva jeg har på meg og hvorfor det oser neonrosa av armene og ørene mine. Men rommet til storebror, der klarte jeg å komme meg inn alikevel! (ps jeg er fjorten år her. Just sayin)

Neste gang var det vel ikke en like heldig hendelse. Jeg var betatt, men den kjekke kompisen så vel bare på meg som en lita lillesøster. Ble i alle fall ikke noe dans på røde roser her. Selv trodde jeg at jeg holdt hele denne lille betattheten helt for meg selv. Men da jeg møtte på samme person en god del år senere, kunne han fint fortelle meg at han hadde forstått hele greia. "Du var jo så forelsket i meg når du var mindre Hanna! hahah". Selv benektet jeg det hele og smilte lurt. Jeg kan vel ikke noe for hva alle hormonene i ungdomsskoletida fikk meg til å gjøre.

//How could he resist me? Haha, frøken 16åring.

Tror jeg har kommet med nok eksempler nå, selv om det faktisk er enda flere å ta av. Husker jeg og Borghild laget ringetoner om Ta-ram-tam-tam i trappeoppgangen på videregående og jeg og Tone som sang kjærlighetssanger fra Grease CDen min til min utkårete som satt på naborommet og spilte data sammen med de andre gutta. Lurer på om han noen gang skjønte at det var til ham. Hvorfor man så lett blir betatt av storebror sine venner vet jeg ikke, men jeg kan i alle fall skrive under på at det skjer. Det er vel noe med at storebror er en trygg person, og da blir vennene hans automatisk godkjent de og. Og når man er liten og ikke gammel nok til å dra på fest, og syns guttene i klassen er superkjedelige, hvor skal man ellers finne gutter å forelske seg i da? Da er storebror sitt gutterom, som er fylt opp med eldre gutter, en gylden mulighet man ikke kan la være å fristes av.

// Ta-ram-tam-tam og meg. Jøye meg, det er lenge siden..

Har noen av dere vært betatt av storebror sine kompiser?

Advarsel - fjortis meg!

Oh my god! Det er det eneste jeg har å si etter jeg letet etter gamle bilder til dagens søndagstema. Tema blir storebror sine kjekke kompiser og hvor lett det er å bli betatt av dem. Haha, tror det blir ganske morsomt og litt flaut for min del. Uansett, temaet trengte noen realistiske bilder og da måtte jeg bla meg tilbake i arkivet. Eller slå på den 10 år gamle PCen min som har stått på pikerommet og støvet ned. Det var faktisk så vidt jeg fikk til å starte den, for den slo seg bare av. Men storebror som har dataskills gjorde et eller annet så det gikk alikevel. Og flaks var det, for nå har jeg funnet tak i bilder fra fjortisperioden min og oppover. Jeg vet egentlig ikke om jeg burde dele disse bildene, men både dere og jeg får ta hele greia med en klype salt. Det er gøy å se tilbake, bare så synd at man tenker " åh herregud, så jeg virkelig sånn ut!". Jeg tror jeg levde for spøkelseshvite foundationlepper, brunkremskille og alt for nappa øyenbryn. Og det er virkelig ikke bra! Lurer på om jeg skjemmes like mye av bildene mine som jeg tar i dag, om 5-6 år. Time will show, regner jeg med. Uansett, her er noen av bildene jeg fant!


// Noen var glad i å lage trutmunn!


// og peace-tegn foran webcam var obligatorisk. Liker photoshop-skillsene til Oda! haha.


// queen of bling-bling??
// Noen hadde nettopp handlet på Victorias Secret i USA. haha!


// Husker det var yndlingsbildet til meg og Annette. Vi var i alle fall søte da..

Hva syns dere? Ligner det på meg?

Hvilken kjole burde jeg velge?

Nå som sommeren nærmer seg med stormskritt er det på tide å friske opp garderoben et lite hakk eller to. Jeg som er helt hekta på å kle meg i kjoler er veldig glad for årstiden vi er i nå, og trenger noen nye for å ikke gå lei av de jeg allerede har. (haha, excuses - excuses). Uansett, klarer ikke å bestemme meg for hvilken jeg vil ha. Er som han ubesluttsomme fyren på TV-reklamen. Så da trenger jeg deres råd og meninger. Ikke noe hemmelighet at jeg er glad i duserosa og hvitt i alle fall! Er så fint og sommerlig ♥

 

summer dresses

// Kort peachkjole fra nelly med hvite heels som man finner her // Hvit Jones & Jones kjole her med tilhørende sko her // Den lange peachfargete kjolen finnes her // og Elise Ryan kjole her med hvite sko her.

Det ble virkelig en lang og innviklet setning med mye her og der. Haha, uansett. Hvilken kjole burde jeg velge? Jeg er så usikker..

liten lesepause

Jeg fikk ikke til å logge innpå bloggen i sted, og tenkte at "blæ skal man få enda en runde med problemer med blogg.no nå", men så viste det seg bare at det var storebror som lastet ned 20 serier på en gang. Hva er det forne å gjøre? Haha, fikk han i alle fall til å sette halvparten på pause så nå funker nettet mitt igjen. Har ikke gjort så mye spennende siden sist annet enn og endelig forstå motoriske og sensoriske baner og hvor de danner synapser i ryggmarg og hjerne. Det har bestandig bare vært et stort spørsmålstegn for meg, så er glad for at jeg endelig skjønner det. Ikke det at dere sikkert bryr dete så mye. Men det handler om hvordan man opplever sanseinformasjon som smerte, berøring og så videre og hvordan man beveger viljestyrt muskulatur. Whiho, føler meg litt nerd bare jeg skriver dette. Hvor ble det av de solfylte dagene med minikjoler og Louis Vuitton vesker?


// Diorhuset at 5th Avenue, NY. Husker han mannen som ekspederte oss egentlig ikke fikk lov til å ta bilde, men gjorde et unntak siden det var oss. Haha, liker måten han prøvde å få oss til å handle på. Flørting, champagne og gratis Dior-mascara. Bare synd for han at både meg og Annette gikk tomhendt ut av butikken. 

Hvordan jeg havnet fra motoriske baner til Dior vet jeg ikke, men nå må jeg begynne på neste punkt på leseplanen. Håper deres lørdag er mer interessant enn min!

stemningsbilde

Hei og hopp! Selv etter en heftig telefonsamtale med Daniel i natt, er jeg oppe og går og har nettopp begynt med dagens lesing. Lå i senga i morrest og tenkte det var på tide med en videoblogg snart, så med en gang jeg får malt på litt sminke i dette ansiktet og børstet håret så er vi i gang. Tenkte å vise dere litt i boka mi om hjerneanatomi, så dere ser hva jeg driver på med om dagene. Hehe, anywho-how som en eller annen fyr sa for ikke så lenge siden, nå skal jeg lese og så må dere ha en fin lørdag så langt. Slenger med et stemningsbilde fra USA i mai i fjor. Jeg vil tilbake!


// centralpark med bestevenn. Husker det var en god dag!

Bare et lite spm til slutt. Liker dere videoblogg eller ikke?

familiedalt!

Hei dere, og god fredag! Ah, det er så herlig med helg etter en alt for lang skoleuke. Ikke det at helgen skal handle om noe annet enn skole, men får i alle fall sove så lenge jeg vil og spise god mat siden jeg har dratt hjem for helga. Jeg er nok en liten familiedalt! Eller er avhengig av å ha folk rundt meg hele tiden. Så hvis jeg ikke reiser bort, får besøk eller noe spennende foregår i Trondheim, vil jeg nok ta turen hjem når helga kommer. Kjedelig å sitte alene i en leilighet på byåsen uansett. Selv om jeg denne helgen ikke får så mye selskap. Det virker som om hele familien har bestemt seg for å dra bort til forskjellige plasser når jeg først kommer hjem. Haha, er det ikke typisk.


// Pappisen min og meg! Siden han er den eneste i familien som aksepterer at jeg legger ut bilder av han! hihi, liker bilde. Pappakos ♥

Ellers har det ikke skjedd så mye spennende, bortsett fra en telefonsamtale på bussen hjem i dag. Ble spurt om jeg ville være med på et WebTV program og snakke om bloggen på mandag, og det kunne jeg vel ikke takke nei til. Forteller mer senere, slik at dere som vil kan se på. Jeg har også "syndet" og gått amok på Victorias Secret i natt. Jeg venter enda på to pakker, og så bestiller jeg en ny en. Absolutt ikke bra, men jeg ble så inspirert da jeg så VS-bikinien til Ulrikke Lund at jeg kunne ikke la være.


// VS-bikinien fra i fjor, utenfor bassengkanten i Orlando ♥

Hva er deres planer for helga?

trøttis med pinneis i munnen!

Haha, for en overskrift. Men jeg er så utrolig trøtt og sliten nå at det beste som fungerer da er å krølle seg opp i skinnsofaen å spise en lollipop is. Daniel sier at jeg bestandig legger meg i fosterstilling hvis noe er galt, eller jeg vil gjemme meg fordi han har sagt noe upassende. Haha, det verste er at det er sant også. Uansett, var på skolen til klokken 8 i kveld, så er kanskje ikke så rart at kroppen er sliten. Hvis det er sånn jeg må holde på den neste måneden fram til eksamen tror jeg at jeg dør litt innvending. Ikke et bra tegn at jeg er lei allerede. Skulle egentlig stikke innom posten for å hente Victorias Secret bikinien min som har kommet, men får heller gjøre det på mandag. Gleder meg i alle fall som en baby til å prøve den på. Er så fint vær i Trondheim for tiden at i dag gikk jeg løs på bruningsprosessen i lunsjen. Håper det ikke er lenge til jeg får litt farge på kroppen!


// fra mai i fjor. Blæ, savner rommet mitt i California. Blir ikke noe bedre av at Lotus Elise ringer meg sånn type en gang i uka for å fortelle meg at i dag kjørte han forbi den gamle leiligheta vår. Gjett om jeg vil tilbake da. Mai i fjor var en så fin måned!

Hvordan er formen deres?

wishlist for summer

Ønskelista for sommeren er lang. Her er et lite utvalg som jeg sikler på for tiden. Det går i undertøy og bikinier fra Victorias Secret, vesker og sko. Tenkte jeg skulle lage en liten "oppsummering" her på bloggen, så hvis jeg finner ut at jeg har råd til å skjemme meg selv litt bort, så vet jeg hva jeg skal ha. Må bare gjemme det for mamma, som gir meg er-du-sikker-på-at-du-har-råd-til-dette-nå-da-blikket!. Jeez, jeg hater det blikket. Får så dårlig samvittighet av den ufornuftige, men oh så herlige, shoppingen min da.
 

VS

// kimono her og svart bikini her og babydoll  her

// Denne Mulberryveska må bli min i løpet av sommeren. Man kan finne den her.

 

shoeheaven

 // Mintgrønne Lundbergsko her,  lyseblå sko Christian Louboutin, hvitesko her og Steve Madden sko her ♥

Hva ønsker du deg akkurat nå? 

Take me back, sier jeg bare.

I det siste har innboksen min blitt fylt opp med meldinger fra folk jeg møtte i Vegas i fjor vår. Eller, fylt opp er den vel ikke. Men det at tre ulike personer som jeg møtte i mai i Vegas i fjor, sender meg melding om at de skal til Vegas igjen og lurer på hvor jeg er, kan vel ikke være en tilfeldighet. Det er nesten som om skjebnen vil at jeg skal sette meg på neste fly til Vegas å glemme at det er noe som heter ansvar, skole og alt det der. Ikke det at jeg noen gang har kommet til og gjort det (hvis ikke jeg hadde fått en flybillett rett i hånda såklart), men det kan være gøy å tenke seg til. Vegas er og blir en av yndlingsbyene mine i USA. Det blir aldri kjedelig der, shoppingen er til å dø for, mange kjekke menn i dress og gratis champagne til alle og en hver. Eller i alle fall hvis du er jente og har brukt en time eller to foran speilet først. Haha, for en setning. Rart å tenke på at jeg levde det overflatiske livet i fjor, mens nå består hverdagen min av skolebøker og telefonsamtaler til kjæresten som bor ørtogførti mil unna. Kjenner det skal bli godt med sommer nå, og nye eventyr.


// Yndlingshotellet, cosmopolitan. Jeg drømte faktisk om at jeg og familien dro dit i natt. På tide med en ny tur, eller hva tror du mamma?


// Yndlingshjørnet. Her tilbringte jeg mange timer skal jeg si dere. Putekrig hadde vi visst og, tydeligvis..


// Klar for gratis champagne! Haha..


// Ååh, minner. Husker denne kvelden som det var i går. Annette og jeg gikk i matchende kjoler, var oppe hele natten og hadde det virkelig gøy. Husker hun sprang mellom fotballspilleren fra Israel og en partysvenske, mens jeg hadde nok med London og fyren fra Stavanger. Haha, ikke bra.


// Jeg digger den røde tunga!


// Dagen der på. Tror faktisk jeg snakker med pappa på bildet der. Haha, bestandig godt å høre litt fornuft etter en heftig kveld på byen. Savner også brunfargen jeg hadde her. Nå er jeg like hvit som solstolen jeg ligger på!


// Wannabe Brooklyn Bridge. Åh, skulle virkelig ønske jeg var i Vegas nå!

Har dere en by dere savner for øyeblikket?

Lunche i sola

Er på tide med en liten avbrekk fra lesinga, og gå ut for å nyte noen solstråler. Det er så utrolig mange fine uteområder på St. Olav så det må man vel utnytte når jeg tilbringer tida mi her allikevel. Kvier meg for å gå inn og fortsette CNS lesinga, men det må vel til.

Er det ikke fint på sykehuset?

Snö of Sweeden!

Jeg simpelthen elsker smykkemerket snö of Sweeden så jeg ble ekstra glad da smykker.no bestemte seg for å sende meg et Snö of Sweeden armbånd i posten. Dobbelt whoho sier jeg bare. Helt fra jeg fikk mitt første Snö of Sweden armbånd i julegave for noen år siden har jeg begynt å samle. Smykkene har så utrolig god kvalitet, er nydelig å se på og er innenfor en rimelig prisklasse. Bedre enn dette blir det ikke.Armbåndet mitt er herifra.

Hva syns dere om armbåndet? 

Byen æ bor i

Følte jeg måtte ta noen bilder av byen æ bor i aka Trondheim når jeg stod og ventet på bussen i sted! Hadde det ikke vært for den superkalde vinden og den alt for tette nesa, hadde jeg fått skikkelig sommerstemning! Kan ikke få sagt det nok, men elsker virkelig sola og sommeren!

Hvordan er det i byen du bor i akkurat nå?

Bildedryss fra konfirmasjonen!

Heisann dere! Nå har jeg brukt den siste timen på å redigere bilder fra konfirmasjonen til Emma. Det er virkelig ingen enkel sak når du vil at alle bildene skal ha samme fargebelysning og runde kanter i hjørenen. Haha, tror i alle fall resultatet ble fint til slutt. Hadde det uansett kjempekoselig i konfirmasjonen, til tross for tette bihuler og snørrete nese. Var koselig å hilse på slekta til Daniel, selv om jeg må innrømme at jeg ble ganske lost av og til. Den slekta er virkelig innviklet for en utenforstående. Men tror jeg begynner å få grep om alle relasjonene nå. Faren til Emma er skotsk, så det var morsomt og faktisk se noen i kilt. Ganske fancy outfit. Ellers må jeg innrømme at jeg fikk hakeslepp et par ganger under sermonien i kirka. Har aldri vært i en kirkelig konfirmasjon før, og da presten kunne fortelle oss at hvis vi spurte konfirmantene om veien til Hinna kirke ville de peke på hjertet sitt, ble jeg litt paff. Men for all del, jeg har full respekt for kristendommen. Var bare litt feil for meg å høre på alt det presten fortalte. Men lærerikt å høre på, det var det. 

Hva syns dere om bildene?

something wrong?

Har sovet fra jeg kom hjem fra flyplassen klokken 11 i dag morges og fram til nå. Skjønner ikke helt hvordan jeg har klart det, og enda er jeg faktisk trøtt. Pappa har beordret meg til å måle feberen og ringe han tilbake. Han var visst litt bekymret. Selv kjenner jeg at magen vil ha mat, og det er vel et godt tegn.Kommer med et bedre innlegg når jeg har fått tatt av meg sminken og kommet litt til hektene igjen! ♥

Popping by

Dere! Jeg har så lite energi i dag at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Når jeg har tid til å slappe av kjenner jeg at bihulene sprenger på og jeg klarer ikke noe annet enn å ligge i sengen til Daniel. Vi dro til farmor i sted for å spise pizza og nå har jeg endt opp på badegulvet her for å sove. Med andre ord, jeg føler meg ikke helt bra.

Kommer sterkere tilbake i morgen!

Olive face!

Haha, jeg dør! Daniel er så tullete når vi skal ta bilder sammen. Lager grimaser hele tiden, spesielt hvis jeg vil at han skal være ordentlig. Men sånn er det vel å være sammen med en tullebukk. Kan hende grimasene kommer fra oliven han nettopp spiste da. Oliven er virkelig ikke godt. Anywho, forteller om konfirmasjonen i morgen. Har så mange tanker surrende rundt angående sermonien. Nå er vi hjemme hos kjæresten til mammaen til Daniel og summer inn alt inntrykket for i dag. Etter på skal vi på Mac drive å være usunn. Det gleder jeg meg til!

Bunadsfin

Hei dere! Tar en liten pause fra hilsningene fra alle de nye folkene jeg møter. Slektninger fra fjernt og nær, blir nesten helt forvirret jeg! Spesielt når jeg ikke er hundre prosent konsentrert. Fikk lurt inn litt læring i sted da. Fikk kjenne på den store fontanelle på en 2 uker gammel baby! Hehe, ganske random. Kan tenke meg han faren også syns jeg var random som spurte om å få kjenne på hodet. Hihi. Er uansett glad bunaden er på. Er så kaldt ute, at det er godt jeg slipper tynn strømpebukse og minikjole. Ikke det at jeg ville hatt på meg minikjole i en konfirmasjon, men dere skjønner greia. Nå tror jeg at det er nok babling fra min side. På tide å være litt sosial igjen!

Skal noen av dere i konfirmasjon i år?

dagens antrekk!


// Skjørt/kjole fra Acne, genser Gina Tricot og smykker fra Forever 21.

Akkurat nå prøver jeg å samle krefter til å klare meg igjennom middagen. Daniel syns jeg klager for mye, så da får jeg heller få ut frustrasjonen min her. Haha, skal sove hos farmor i natt, mens Daniel er på jobb. Så møtes vi i morgentidlig og drar i konfirmasjonen til Emma. Farmor har pusset sølvet mitt, så da er jeg vel klar. Gleder meg faktisk til å bruke bunaden min igjen, er lenge siden sist.

Hva syns dere om antrekket?

Hallo - Du snakker med.. Ehh?

Hva i all verden sier man hvis man skal svare telefonen til en "gammel" dame på snart 85 år. Det er som regel bare andre gamle damer som ringer, eller litt slekt her og der og de får vel helt sjokk hvis det er noen andre enn farmor som svarer. De er vant til at hun plukker opp telefonen med en gang og sier: "vaage!". Anywho, jeg er hjemme hos farmor og har en formiddagslur. Prøver å sove bort det faktumet at jeg er så tett som en (ja, noe som er ganske tett), men blir stadig vekt av denne telefonen som ringer. Første gang maktet jeg ikke å bry meg, neste gang den ringte var jeg for sen, tredje gang lå jeg og sov igjen og den fjerde gangen rakk jeg akkurat å ta den før den andre personen bare smelte på røret. Haha, nå sitter jeg her å spekulerer på hva jeg skal svare neste gang den ringer. Tenker å si noe som det her: "Hei dette er Hanna, farmor er for øyeblikket utilgjengelig, men du kan legge igjen en beskjed til meg! Blir bare flaut hvis det er en slektning som ringer. Regner med de ville sagt noe som "har du fått deg jobb som telefonsvarer?!"Nei, nå er det nok telefonprat. Jeg må få i meg litt mat før jeg sulter her!

Håper alle sammen får ei fin helg! 

sparkles - where are you?

Det er en ting jeg misliker sterkt med å være syk, og det er at mitt sprudlende jeg (om jeg kan kalle meg selv det) forsvinner. Jeg klarer ikke tanken på å smile eller le. Og all ekstra energi er helt borte. Bah, det er noe kjipe greier altså. satt å så gjennom bilder fra april i sted, og jeg ser så glad ut på bildene. Nå føles det hele ut som er fjern drøm, her jeg ligger og bare klarer å tenke på hvilken side av hode som gjør minst vondt. Haha, ikke bra. Liker ikke når jeg er i klage-humør. Vil ha tilbake energi og godt humør. Daniel har besøk av kompiser, så jeg har låst meg inn på rommet for å prøve å sove meg frisk. Ikke det at det blir så mye soving når jeg har en stykk Mac foran meg. Tv-serier, FB, blogg og nettshopping er mine beste venner for tiden. Og embryologiboka, kan ikke glemme den! Nå håper jeg bare at jeg blir frisk til lørdag. Kan ikke stille opp syk i konfirmasjonen til Emma.

Hvordan er humøret ditt for tiden?

Da er jeg i Stavanger, igjen!

Hei dere! Skulle egentlig blogge før jeg dro til Stavanger, men fikk ikke til å logge meg inn på blogg.no. Skjønner ikke hva som er problemet med dem for tiden. Føler jeg hele tiden har innloggingsproblemer og så videre. Kjedelig altså. Men nå funker det heldigvis og jeg kan skrive ned noen setninger her til dere. Selv om jeg blir avbrutt annet hvert sekund av farmor som enten lurer på noe, eller skal ha meg til å komme bort. Haha. Du må da si ha det bra til kjæresten din Hanna. Han stikker hjem for å rydde før jeg kommer om 10 min. Skal bare blogge, tømme blæra og pusse nesen først. Haha, viktige saker altså!


// Daniel syns jeg ser ut som Lady Gaga i de nye brillene mine. Haha, jeg skal vel ikke klage på det!

Nei, nå er på tide å dra videre. Skulle visst få servert taco og det trenger jeg. Magen rumler som bare det!

Har dere hatt en fin dag så langt?

The Cobra Shop

Da Daniel og jeg kom hjem fra byen på mandag fikk jeg en urge for å sjekke postkassen og det var lurt av meg. Inne i der lå det et par solbriller som jeg har gått og ventet på. Kanskje ikke så lurt at jeg tok de på med en gang, for champagnen jeg hadde i systemet gjorde at jeg tok noen veldig selvdigger-ish-bilder i speilet. Og siden jeg nå har rudolf sin røde nese, føler jeg ikke for å ta noen nye bilder av brillene så da får de fra mandagsnatta holde. Solbrillene er fra the cobra shop, og heter the Janis Shades.Nå gleder jeg bare til at sola titter frem for fullt slik at jeg kan bruke dem. Fikk nettopp en innsjekking melding fra SAS i sted, jeg reiser tydligvis til Stavanger i morgen. Haha, godt at de følger med i alle fall. På yr står det at i Stavanger er det sol, mens her hjemme i Trondheim ser det grått og trist ut. Uansett, meningen med alt dette vær-preiket et at jeg kan være brillefin i helga. Er også kult med briller som forhåpentligvis ikke alt for mange har!

Hva syns dere om solbrillene?

Hva skulle jeg gjort uten?

Ah, i dag har verdens beste mamma bursdag! Møtte henne i byen i sted for å gi henne bursdagsklem fra sin syke datter og levere en liten bursdagsgave. Hva kjøper man til en person som har alt? og hvis hun trenger noe nytt har hun råd til å gå å kjøpe det selv. Hehe, problematisk. Så da endte jeg opp med å kjøpe neglelakker jeg vet mamma ikke har fra før av, så kan hun lakke neglene sine i friske farger i sommer. Vet forresten ikke hva jeg skulle gjort uten mamma. Slik som i sted. Jeg hadde ikke spist frokost fordi ingenting i kjøleskapet fristet, og så møter jeg mamma som har med rundstykker til meg og vips så kommer matlysten tilbake. Hadde vel sultet hadde det ikke vært for henne, hun fyller opp kjøleskapet mitt rett som det er! Hun hadde også med tønnevis med ibux, paracet og noe annet snacks som forhåpentligvis skal få denne forskjølelsen til å gå over fortere. Å være syk er noe dritt altså. Selv om jeg trener og passer på å ikke fryse, så klarer disse bakteriene og virusene å ta knekken på immunsystemet mitt. Urettferdig. Har en liten mistanke om at det er Daniel som har smittet meg da. Han gikk rundt og snufset i hele helgen, så det var vel bare matter of time før jeg også fikk det!


// Lykkelig uvitende om bakteriene jeg snart skal møte! Haha

Gratulerer så masse med dagen, mamma 

Time really flies by!

Kvelden gikk ikke helt som planlagt i går. Etter 45 minutter ute i kulda tok Daniel og jeg en tidlig taxi hjem og godt var kanskje det. Jeg våknet opp med mega sår hals i morges. Så nå får jeg så vidt til å svelge og det gjør vondt å snakke. Blæ, har ikke tid til å bli syk nå. Men får krysse fingrene for at det går over like fort som det kom. Skal i alle fall sove masse og slappe helt av de neste dagene nå. Siden fredag har alt gått i ett kjør, og jeg føler ikke jeg har hatt tid til noe som helst. Avtaler som skal rekkes, leiligheter som må ryddes, Hannaer som må koses med, samtaler som må snakkes, busser som skal kjøres, embryologibøker som skal leses, middagsselskaps som skal deltas på og så videre. Hihi, har skjedd masse forskjellig i helga og jeg liker det. Men kjenner det skal bli godt å slappe av nå. Har nettopp sendt Daniel hjem med flybussen. Føles litt tomt å være alene igjen. Heldigvis har jeg bøkene mine som kan underholde meg de neste dagene. Og jeg må ærlig innrømme at jeg er glad for at makrellen i tomat er fjernet fra kjøleskapet mitt nå. Blæ, for en lukt!

 
// Kjole fra nelly, sko herfra og veske fra Gina Tricot.Har dere mye å gjøre for tiden?

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits