Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


mai 2011

From Napa to Sonoma

Nå er det likefør jeg blir hentet av Lotus Elise og eieren for å dra til Napa på vinsmaking. Ser dere det for dere? Meg, tusle rundt på en vingård og smake på alle de forskjellige vinene. Det er et bilde som skurret litt, men for all del dette kan bli gøy. Den fnistete Hanna skal jeg i alle fall legge igjen på pikeommet, og prøve å være voksen for en hel dag. Lurer virkelig på hvordan det skal gå. Har sagt i fra at jeg helst drikker hvitvin, etter en litt flau middag med rødvin på byåsen i fjor, holder jeg meg unna vin rouge!Håper virkelig "daten" i dag går bedre enn den på byåsen i fjor. Huff, jeg liker ikke å kalle dette for en date. Alt høres så mye mer seriøst ut da. La oss heller kalle det sammenkomst mellom to voksne mennesker som skal nyte vin og hverandres selskap!

Ønsk meg lykke til?

Cosmopolitan

Hvis noen av dere skal til Vegas i sommer, høst eller neste år vil jeg anbefale dere å bestille hotellrom på the Cosmopolitan Hotel. I alle fall hvis du er jente og har ganske lik stil som meg. Cosmopolitan må være det fineste hotellet jeg har vært på. Fra du kommer inn slår det diamanter og glitter i mot deg, og hele hotellet har en rosa-lilla-stil! You gotta love it!

Jeg og Annette tilbrakte 2 dager i baren (bond) på Cosmopolitan. Der har de utrolig god apple martinis, kjekke bartendere og dansere som står utstilt i glassbokser og danser. Ganske kult i grunn. Her kan du også komme inn uten at du er 21, men man må vise legg dersom man vil kjøpe seg drikke.

I hjørnet av baren har de et "avlukket" rom hvor det passer perfekt å ha putekrig, danse på bordet eller bare være crazy uten alt for mange tilskuere. Annette og jeg tilbragte store deler av kveld nummer 2 her, og møtte en stor gjeng med gutter fra Australia, noen fra London og et par amerikanere. Dette er enda et pluss med denne baren. Det er nesten bare gutter her, så om du er ute etter litt mannlig attention er dette plassen for deg!Cosmopolitan har også et utrolig bra utvalg av butikker, så det går fint an å svi av noen dollar på shopping her. Marquee er plassen å være visst du er over 21. Annette og jeg kom oss aldri dit, men har hørt mye bra om utestedet. På dagtid har de spektakulære pool parties på Marquee! Der skal i alle fall jeg tilbringe dagene neste gang jeg er i Vegas.Ville du bodd på the cosmopolitan?

Godt og blandet

Da var det på tide å svare videre på spørsmålene dere sendte inn. Denne gangen svarer jeg på spørsmål som jeg ikke helt viste hvor jeg skulle kategorisere. Med andre ord, spørsmålene er ganske random og forskjellige.

Dette spørsmålet føler jeg at jeg får daglig, og jeg syns det er kjempegøy at så mange er interessert i at jeg skal ha liveshow på bloggen. Hadde egentlig planlagt å ha liveshow da jeg og Annette var i Vegas, men siden det er 9 timer tidsforskjell mellom Norge og Vegas viste vi ikke helt når vi skulle få tid til å gjøre det. Tenkte jeg kanskje kunne ha liveshow med Karen når vi er i L.A. Hvis ikke blir det liveshow med meg og Oda når hun er ferdig på high school!

Hm, this is a tough one! Jeg er ikke sikker på hvor mange barn jeg vil ha. Jeg vet bare at jeg ikke vil ha barn før jeg er i slutten av 20 åra, kanskje 30 år eller noe. Et barn er i alle fall for lite, mens fire er helt klart for mange. Såå, kanskje 2-3 barn?

Nei, det kunne jeg faktisk ikke. Jeg har ikke noe i mot jenter som tar silikon i puppene, men jeg ville aldri ha tatt det selv. Ville ikke tatt og puttet et fremmedlegeme inne i kroppen min, som ikke hører hjemme der. Man vet jo aldri helt hvordan kroppen egentlig reagerer på det. Dessuten syns jeg det er viktig å være fornøyd med den man er. Botox har jeg aldri tenkt noe spesielt over. Jeg er bare 21 år, og føler ikke for å begynne å bekymre meg for rynker helt enda.N to the ei.Haha, hadde ikke så bra utvalg av barnebilder på Macen!

Yes sir! Det er på grunn av at noen personer er så barnslig og stjeler bildene mine og lager falske profil av både meg og andre, at jeg nå har begynt å skrive "hannavaage" over bildene.


For dere som ikke leste bloggen min i begynnelsen av februar, så var jeg altså på audition på Americas next top model! En kjempespennende opplevelse hvor jeg fikk testet selvtilitten min. Jeg måtte vise meg fram foran hundrevis av mennesker på cat walken, svare bra nok på spørsmål fra dommerne og vise frem meg selv. Ble kjent med mange nye mennesker og ødla tærne mine da jeg stod i over 5 timer i kø i høye hæler!

Uansett, jeg kunne ikke gå videre i konkurransen på grunn av at jeg ikke har amerikansk statsborgerskap. De ba meg om å melde meg på den norske varianten istedet for! (Noe som jeg ikke har planlagt å gjennomføre) Jeg hadde uansett en kjempefin og lærerik dag!

Hva syns dere om silikon?
Hvor mange barn vil dere ha? 

Do you wanna dance?

Da var det vel på tide å lage en liten oppsummering av gårsdagens bryllup. Vet ikke om det skjedde så mye spennende, men noe er kanskje verdt å nevne. Hadde det som sagt kjempegøy til tross for at det sterkeste jeg drakk var lemonade med isbiter. Da vi først ankom bryllupet møtte vi en dame som ville gifte bort sønnene sine til Oda og meg. Oda skulle få han på 19, mens jeg skulle få han på 25. Det var det rareste jeg noen gang har opplevd. Jeg fikk både mailen, facebooken og alt som finnes slik at vi kunne holde kontakten. Haha, gøy var det i alle fall.Den søte jenta på bildet er kusinen min Hannah. Hun må være den søteste jenta. Da jeg våknet i morges hørte jeg at hun fortalte alle vennene sine at vi hadde danset i hele går, at jeg hadde flettet håret hennes og at jeg hadde en morsom aksent når jeg snakket. Haha, gøy å være den kule kusinen fra Norge!

Jeg møtte og en gutt som var helt lik en gutt jeg møtte i Trondheim i fjor. Var litt creepy i grunn, når både utseende, oppførsel og væremåte var kliss lik. Det hele endte med at han kom litt sjenert bort og spurte om Oda og jeg ikke ville danse med han. Etter litt awkward dansing, kom det heldigvis en fyr og "reddet" meg ut av det hele. Haha, det skal ikke være like enkelt bestandig. Jeg liker bare det faktumet at Matt og Laura er unge når de giftet seg. Slik at alle de kjekke guttevennene er i passe alder!

Dette bildet får meg til å tenke på at han var så snill og varmet den iskalde hånden min, så jeg ikke skulle fryse. Sånne gutter liker jeg!

Hva syns dere er det beste med bryllup?

The wedding pictures!

Æh, jeg får skikkelig lyst til å gifte meg når jeg går igjennom de 201 bildene jeg tok i kveld. Selv om det sikkert ikke blir en realitet før om 10 år. Først skal jeg gå ferdig medisinstudiet, deretter nyte livet og så begynne å tenke på mann og barn. Matt og Laura ser i alle fall lykkelig ut sammen, og jeg unner dem virkelig alt godt! Er veldig glad for at vi ble kjent med Laura på Thanksgiving og at de inviterte oss i bryllupet sitt. Det har vært en opplevelse uten like, og en dag jeg sent vil glemme.

Legger ved bilder fra bryllupets høydepunkter! Som den dedikerte bloggeren jeg er, stod jeg selvfølgelig fremst i køen for å få de beste bildene.

Laura reading her vows to Matt.

You can now kiss the bride!

The married couple arrives at the reception.

Cutting the wedding cake together.

Love this picture! They look so adorable together.

And then they finally got their first dance as a married couple.Poster flere bilder av gjestene, dansingen og kjolen min i morgen. Nå er det drømmeland som gjelder for lille Hanna.

Hva syns dere om brudekjolen til Laura?

wedding outfit!

Da har jeg fått på meg kjolen, krøllet håret og sminket ansiktet passe nok til å delta i et bryllup. Legg merke til at jeg har lagt igjen de høyhælte skoa hjemme i California. I Minnesota er det ballerinasko som gjelder!

Kjolen er fra Guess, veska og accessories er fra Glitter.

Hva syns dere?Bla, bla, bla

Jeg elsker å fly, for man møter bestandig så mange interessante mennesker. På flyet på vei til Minneapolis satt jeg og Oda 2 rader fra hverandre, men det hindret oss ikke fra å ha den mest høylytte samtalen med hverandre. Han fyren som satt i mellom oss fulgte intens med og ga oss små smil inne imellom. Kanskje ikke så rart han prøvde å følge med for samtalen vår var ganske interessant om jeg må si det selv.

Tema var gutter og hva jeg skal gjøre i forhold til en gutt som gjør at det kiler i magen hver gang jeg får melding fra han. Ååh, jeg liker virkelig den tilstanden jeg er i nå. Pulsen øker hver gang telefonen min gir lyd fra seg.

Så nå gjelder det bare å spille kortene sine riktig, så blir det kanskje happy ending til slutt!

Kom forresten nettopp fram til familien vi skal sove hos i helgen. De er den typiske amerikanske familie og har et hus som ser ut som det er tatt rett ut fra an amerikansk såpeserie. Haha, I love it! Jeg skal sove på et rosa jenterom, og jeg kunne vel ikke passet bedre inn. Eller hva sier dere?

Hva skal dere gjøre i helgen?

On the road again!

Jeg føler nesten jeg bor i kofferten min for tiden. Rekker så vidt å komme hjem, før jeg legger ut på nye eventyr igjen. Denne gangen drar vi til Minneapolis for å delta i Matt og Laura's bryllup. Gleder meg kjempemasse for jeg har aldri vært i et ordentlig bryllup før. Så dette er en opplevelse det blir spennende å oppleve. Blir også gøy å se igjen slekta vår som jeg ikke har sett siden thanksgiving i fjor høst. De er en stor gjeng på over 100 mennesker, så dette kan bli interessant!Håper alle sammen får ei fantastisk helg! Så blogges vi når jeg er framme i Minneapolis!

Hektisk

Livet er så hektisk for tiden. Føler jeg hopper fra den ene avtalen til den andre, og har ikke tid til å slappe av i mellomtiden. I morgen reiser jeg bort for helgen og når jeg kommer hjem på mandag skal jeg på kino med Ingvild å se Hangover 2. På tirsdagen har jeg blitt invitert på vinsmaking og middag i Napa sammen med han fyren med den fine bilen, hvis det sier dere noe. Haha. Dagen etter skal jeg på middag i Castro, og så fyker jeg til L.A for å møte Karen.

Fikk forresten vite at jeg kanskje får en gratis tur til New York i sommer. Håper virkelig at det blir noe av det. Da kommer ikke sommeren til å bli så trist alikevel! Nå må jeg pakke ferdig kofferten og velge hvilken kjole jeg skal bruke på lørdag. Forteller mer i morgen, er så trøtt nå alt jeg holder på å falle inn i drømmeland as we speak.

Har dere det hektisk for tiden?

Er du rik?

I det siste har jeg nesten blitt spammet med spørsmålet...

Beklager å måtte skuffe dere, men jeg er ikke rik! Jeg kan ikke si at jeg sliter økonomisk sett, men jeg er heller ikke styrtrik for å si det sånn. Alle pengene jeg bruker her i USA kommer som regel fra min egen lomme. Får litt penger av mamma og pappa her og der. Men hvem gjør vel ikke det?
Jeg bruker som regel å svare at pengene kommer fra at jeg jobbet kjempemye sommeren 2010, men det er det mange som stusser på. Mange mener at det må komme noe penger utenom denne sommerjobben. Det har de for så vidt rett i, så nå skal jeg dele hemmeligheten bak min "pengesuksess". Det aller meste av pengene har jeg tjent selv. Ellers så har jeg fått penger i jule/bursdagsgave, spart penger fra stipendet jeg fikk i fjor av lånekassen, hatt en alt for snill farmor, spart enda mer penger og tatt litt penger fra sparekontoen min.
 

Dette er altså årsaken til hvorfor jeg har råd til å kjøpe meg alt jeg kjøper, reise dit jeg ønsker og bruke en del penger. Ikke no' mer hokus pokus enn det! 

Dere som har vært så nysgjerrige, ble dere fornøyd med svaret mitt nå?

Nytt i klesskapet

Det heter vel egentlig nytt i undertøysskuffa, men følte det ikke helt passet seg som en overskrift. Vil ikke tiltrekke meg lesere av den grunn. I dag har jeg altså vært på shopping med søte Ingvild. Vi endte opp med å bruke en god del tid på Victoria's secret for å svi av de siste slantene jeg har igjen. Kjøpte meg baby rosa BH og matchende underdel, og gleder meg allerede til å bruke det. Av en eller annen grunn føler man seg litt bedre når man har pent undertøy. Er dere ikke enig?Kjøpte og en knallrosa lipgloss, fikk en gratis bombshell t-skjorte og kjøpte meg hvite guess sko. Mangler bare den lyserosa capsen og en shorts, så er jeg klar for stranda i L.A

Tilbrakte forresten hele dagen med Ingvild. Er bestandig gøy å møte henne, for vi to kan snakke om aboslutt alt, uten at noe er for flaut. Godt å ha noen å dele alle de kleine historiene med, og så le så vi får vondt i magen av det etter på. Ingvild møtte forresten en fyr i Santa Barbara forrige uke som tydeligvis var fast leser av bloggen min. Da Christian, som han het, fant ut at han og jeg skulle reise hjem til Norge på samme dag inviterte han meg til å bli medlem av mile high club!

Haha, Christian da. Det fins mye annet moro man kan bedrive flytiden med. Hva om vi legger edderkoppkabal, deler hemmeligheter og gir hverandre håndmassasje? Høres ikke det mye bedre ut?Hva syns dere om undertøyet?

Happy!

Gjett hva jeg nettopp gjorde?......Booket en enveis bilett til L.A for neste uke! Ååh, gleder meg som et lite barn på julaften. L.A blir den siste byen jeg opplever før jeg reiser hjem til Norge, så det skal nytes til det fulle! Jeg skal dra dit sammen med søte Karen, og jeg tror vi to kommer til å få et fantastisk opphold! I alle fall hvis alt det vi har planlagt går i boks. Da hopper jeg i taket av lykke.Er dere glade akkurat nå?

boys, boys, boys!

ah, gutter... Man kan aldri få nok av dem. Lange, tynne, gode, runde, kjekke, hotte, stilige og flotte! Dette innlegget skal altså handle om gutter. Da dere kunne stille meg spørsmål for 2 dager siden var det en del av dere som spurte meg om guttespørsmål, og de tenkte jeg nå at jeg skulle besvare!


Ja, hva skal man svare på dette mon tro. Det jeg tenker angående gutter er vel at de kan være ganske forvirrende og irriterende, men jeg hadde heller aldri klart meg uten dem! Når en gutt jeg finner tiltrekkende kommer bort og gir meg et kompliment, eller hvisker noe fint i øret mitt, blir jeg ganske så glad. Det skal ikke mye til for å sjarmere meg altså. Si noen ord på spansk, britisk eller rogalandsk, så er jeg solgt!For tiden er jeg vel på "flørtern" som du kaller det. Etter det forrige forholdet mitt var det ganske godt å bli singel og komme seg ut i verden igjen. Har nå vært singel i snart 2 år, og trives med å drive fra blomst til blomst. Men, man skal ikke se bort i fra at hvis prince charming dukker opp så blir det slutt på all flørtingen, minglingen og så videre. Jeg er nok ganske klar for å finne meg en fyr som vil stryke meg på ryggen, gi meg søte komplimenter og som får meg til å le.Når jeg drar ut på byen har jeg forresten ikke planlagt om jeg skal flørte eller ikke. Jeg tar det som regel som det kommer. Vanligvis bruker det å gå greit. Alt ordner seg for snille piker vet dere!

Siden jeg enda ikke har møtt noen ordentlig kjendis, så har jeg nok ikke blitt det. Det eneste må være alle de svært rike mennene i New York som konstant prøvde seg på meg og Annette. Heldigvis har min mor oppdratt meg ganske godt, så jeg lot meg ikke lure bare fordi de var rike. De fikk som regel, "I'm gonna earn my own money", til svar!
Det kommer helt an på situasjonen, alderen til gutten og så videre. Er det en gutt på barneskolen/ungdomskolen så kan jeg forstå at han syns alt som har med jenter å gjøre er flaut, og derfor ikke tør å si ja foran alle vennene sine. Er gutten gamlere derimot, er det kanskje litt rart om han ikke tør å si ja til ei jente foran kompisene. Da ville jeg påstå at han er litt feig?
Of course I can honey!


Foretrekker dere å være singel eller å ha kjæreste?

I'm gonna miss you baby!

Dagen i dag er en trist dag fordi bestevenn reiser tilbake til Norge. Har hatt noen fantastiske uker med henne hvor vi har gjort alt fra å flørte med gutter til å ligge timesvis og bare snakke om alt mellom himmel og jord. Er så herlig å ha en venninne man kan prate om alt med. Ingenting er for flaut, utfordrende eller rart å snakke om. Vi har kommet oss gjennom 3 uker uten å krangle en eneste dag. Men kan tenke meg hun ble litt lei av all ventingen. "Annette, jeg blogge før vi drar ut. Sånn er det bare!"Vi begynte ferien i New York, hvor vi koste oss i 6 dager. Har aldri før blitt kjent med så mange nye og spennende mennesker. Det føltes nesten som hele New York stod på pinne for oss. Dro vi ut på byen var det ikke lenge før det kom noen bort til oss og spurte om vi trengte hjelp til noe. Alle er så hyggelige og hjelpsomme, og jeg liker det.

Beste minnet fra New York må bli da vi traff Nelson Blitz, eller den lørdagen vi var ute og festet på SL. Er så mange gode minner og velge mellom, så det er litt vanskelig. Å treffe søte Karen var også veldig hyggelig! Hun tok oss med på shopping i SoHo og viste oss rundt. Hun tok oss også med på Lavo hvor vi hadde det veldig gøy.Etter New York dro vi hjem til San Francisco for å lade opp batteriene til Vegas. Jeg var i alle fall helt utslitt etter 6 dager med festing i New York, så dagene i SF ble brukt til å ligge på soffaen å se film. Haha, tror nesten ikke vi beveget oss ut av døra en gang. Bare når vi skulle sende kjolen min på rensing etter en dum fyr hadde sølt drikken sin på den!Forrige mandag dro vi til Vegas for å ha det enda mer gøy! Husker jeg tenkte at ingenting kunne toppe New York, men der tok jeg altså feil! Vi har hatt den mest fantastiske turen noensinne. Vegas er og blir en av de beste byene i verden! Vi var omringet av kjekke gutter fra morgen til kveld, og levde livet til det fulle.Både jeg og Annette har lyst til å reise tilbake med en gang, så skal ikke se bort i fra at vi tar turen dit igjen. Da skal vi i allefall ligge på Cosmopolitan Hotel. Det hotellet er som skapt for meg og Annette! Diamanter, rosa, glitter og stas. Tror vi tilbrakte hele to kvelder i baren her. Ble bestevenner med bartenderen og tok masse bilder! Ble også "sjekket" opp av en fyr fra Australia, men det har jeg helt glemt av å skrive om. Det beste minnet jeg har fra han er at han tipset bartenderen 20 dollar etter å ha kjøpt en drink til meg. Haha, crazy!

Etter Vegas dro vi tilbake til SF igjen for å være med på pappa sin graduation, vise Annette rundt i San Francisco og fylle opp kofferten med undertøy fra Victoria's Secret. Nå er det altså på tide at Annette drar tilbake til Oslo for å fullføre skolen, og jeg nyter de siste ukene av friheten min her.

God tur tilbake til Norge vennen!
Hva syns dere har vært gøyest å lese om mens Annette har vært her?

My new car

Vet ikke om dere husker at jeg for 3 uker siden skrev at jeg kanskje skulle på "date" med en fyr, men var litt usikker siden jeg ikke kjente han så godt. I dag våknet jeg av en melding fra han, om jeg ville være med å spise lunsj. Den gangen spurte jeg dere om råd om hva jeg skulle svare. 71 av dere skrev at jeg skulle være litt crazy å takke ja, og derfor gjorde jeg det. Lunsjen gikk bedre enn forventet og det endte opp med at han og pappa satt på kjøkkenet og drakk kaffe. Haha, pappa fikk seg i alle fall en ny bestekompis!

Bilen han eier var så stilig at jeg og Annette måtte ha en liten photo shoot i den.

Var ikke bilen fin?

Just ask!

De tre siste ukene har gått med til reising, reising og atter reising. Har nesten ikke hatt tid til å sove, og det har og vært veldig vanskelig å kommentere tilbake til alle sammen. Men lest gjennom alle de fine kommentarene deres, det har jeg. Har dessverre ikke hatt tid til å svare på alle de ulike spørsmålene som har kommet inn. Siden dere skriver så mange kommentarer er det vanskelig å finne tilbake til alle sammen.

Tenkte derfor at alle som har et spørsmål de lurer på, eller et innlegg de har lyst jeg skal skrive om, kan poste en kommentar under dette innlegget så skal jeg prøve å svare så fort som mulig.


Har noen dager hjemme i San Francisco nå, før jeg skal ute å reise igjen på fredag. Så fram til fredag skal bloggen være første prioritet.

So, if you have a question, just ask!

the american way

I går var en stor dag hos familien Vaage. My dad graduated from University of Berkley and my sister went to prom! Annette og jeg dro på graduation rett fra Vegas så jeg må innrømme at jeg var litt sliten. Var kjempegøy å høre på en av talene til en professor når han nevnte pappa sitt prosjekt i talen! Hvor sweet er ikke det? Pappa graduated sammen med 120 andre fra UC Berkeley, og er nå en master i public health rikere.

Fikk skikkelig følelsen av å være i en amerikansk film da jeg så alle studentene med kappe og hatt. Blir ikke noe mer college-aktig enn dette!

Etter graduation var det rett hjem for å fikse Oda til prom. Etter 4 timer med fiksing av sminke, hår og kjole var hun klar for å ta prom med storm! Hun ble rett og slett nydelig med det lange blonde håret og den blå kjolen. Er dere ikke enig?Selve prom foregikk på en yacht i San Francisco. Kan se for meg det var en drømmekveld uten like. Masse dansing, flørting og helt sikkert en god dose drama. Skulle ønske jeg kunne oppleve dette selv, men de har tydeligvis 21-års aldersgrense på prom, så jeg er nok dessverre for gammel til å være daten til noen. Haha!Hva syns dere om kjolen?

It's spectacular!

Skal jeg komme med enda et lite Vegas-tips så må det bli å få med seg det spektakulære fonteneshowet de har utenfor Bellagio hotel. Den perfekte eventen å få med seg om man er der på ferie med kjæresten. Annette og jeg dro dit ved skumringstider og både musikken, lyset og showet gjorde meg helt ør i kroppen. Det eneste som manglet var at de to guttene som var med oss var byttet ut med prince charming.

Tok og filmet deler av vannshowet slik at dere også kan få en smakebit på hva Vegas har og by på. 

Hva syns dere?

What I like about Vegas

Åh, denne lista har potensialet til å bli lang. Det er så mye å like ved denne byen at man ikke helt vet hvor man skal begynne. Skal dere på ferie til Amerika, anbefaler jeg på det sterkeste å ta turen innom Vegas. Her har de noe for alle aldre. Til og med mine foreldre har lyst til å dra tilbake for å bli begeistret av byen en gang til!Det jeg liker aller best med Vegas er alle de fine hotellene. Her kan man vandre rundt i dagesvis med et kamera rundt halsen å ta utrolig mange kule bilder. Man blir aldri lei av de fantastiske hotellene og man oppdager noe nytt hver gang.

En annen ting jeg liker godt er varmen. Hver gang jeg har vært der har det vært kjolevær og denne gangen var det så varmt at vi kunne ligge ved bassenget å jobbe med brunfargen. Blir ekstra kos når man snakker i telefonen med en fyr som får det til å kile i magen. Oh, I love that feeling!

Alle festene er også en del av the Vegas experience. Her er det også mye forskjellig å velge mellom. Man kan dra på store nattklubber og danse til krampa tar deg, eller man kan dra til en litt mer low key-plass, for å chille i baren. Både the Gallery på Planet Hollywood, Tao på Venetian og Moon på the Palms er utesteder jeg gjerne drar tilbake til. Musikken er upåklagelig og det samme er utvalget av gutter!Når det kommer til gutter har Vegas en god del forskjellig å tilby. Har enda ikke opplevd mangel på kjekke gutter når man drar ut på livet, shopping, middag og så videre. Det er nesten litt farlig at det finnes så mange fisk i Vegas. Det er umulig å velge bare en! Kanskje jeg bare ska la dem sloss, og så ser vi hvem som vinner!Har du vært i Vegas?
Høres det spennende ut? 

Tao Beach

Gårsdagens festligheter var perfekt om du ser bort i fra at jeg snublet i trappa og fikk en skade i foten. Jeg får så vidt til å trampe ned på høyre fot, så nå går jeg rundt og halter som en annen tulling! Til tross for dette holdt vi det gående til langt ut på morgenkvisten. En liten skade i foten skal ikke hindre meg i å ha det gøy.Vi begynte kvelden med forspill hos våre nye venner fra Göteborg, London og Dubai. Liker det at svenskene måtte prate engelsk med Annette og meg siden de ikke forstod noe av norsken vår. Haha, trøndersk er vel ikke så uforståelig? Den fineste dialekten kom uansett fra Chari. Han er fra London og hver gang han åpner munnen for å si noe, smelter jeg. Hadde det vært opp til meg hadde jeg tilbrakt hele kvelden min på å høre at han snakker britisk til meg. Det er noe med meg og språk altså, blir sjarmert på en, to tre!Etter en god del flørting med Mr. London var det på tide å bevege seg videre mot utestedet vi hadde bord på. De hadde egentlig planlagt å gå, men siden jeg hadde høye hæler på meg endte vi opp med å ta en limosin, slik at jeg skulle få hvile bena mine. Haha, det er kjekt å være jente av og til.Kvelden tilbrakte vi på Tao, et nydelig utested på Venetian Hotel. Tror det må være et av de største utestedene jeg noen gang har vært på. 3 etasjer og helt øverst var det rooftop med basseng og dansegulv. Vi satt på toppen og nøt utsikten over Vegas, danset så jeg fikk vondt i føttene og hadde det rett og slett fantastisk!

Min søteste navnesøster Hanna!


Etter alt for mye dansing, snubler jeg i trappa, skader foten min og får baguett med ost og skinke i trøstegave av London (Jeg kaller Chari for London, mens han kaller meg Norway. Haha, sykt vittig). Deretter drar vi tilbake på hotellrommet for å ise ned foten min og synge svenske vuggesanger til jeg har fått alle sammen til å sove søtt!Viste forresten bilde av Chari til pappa. Første som kommer ut av munnen hans er. "Åh, han så nå for så vidt renslig ut han!" Haha, holder på å le meg ihjel.

Oh, I love Las Vegas!

Yoghurt og skinka!

Det følels litt rart å konsentrere seg om gamle hendelser, når det har skjedd så mye nytt og spennende de siste timene. Mitt nye motto har blitt, I will sleep when I'm dead, så dere kan tenke dere til hvordan kroppen min har det. Dette innlegget skulle handle om mine nye venner fra Rogaland, men føler ikke det blir noe morsomt å skrive om dem lengre. I alle fall ikke når jeg er ganske sikker på at de kommer til å lese hva jeg skriver!

Kan fortelle såppas at jeg har fått en litt annet syn på gutter, da jeg opplevde et skikkelig gutte nachspill her om dagen. Må innrømme at jeg følte meg litt utilpass av og til, men veldig gøy å observere guttas væremåte. Jeg likte spesielt godt da han ene fyren åpnet seg skikkelig og fortalte om sine nye følelser. Trodde ikke gutter analyserte oppførselen sin like mye som vi jenter gjør, men så feil kan man altså ta.Var uansett veldig gøy å få lov æ være en av gutta, og bare le av de rareste ting.

Tidligere på kvelden møtte vi en gjeng svensker, og selvfølgelig skulle jeg imponere med mine svenskkunskaper. Jag är hungrig, sa jeg omtrent hvert femte minutt, og det endte med at jeg tilslutt ble tilbedt Yoghurt og Skinka av våre kjære naboer. Ble tyvärr ingen yoghurt, men skinka fikk vi før vi dro ut på Tao i går kveld! Forteller mer om dette senere, nå er det på tide med litt frokost.

Liker du å være en av gutta?

Lucky 28

I går sosialiserte vi oss med gutter verden over. Dagen begynte med at en creepy dud fra Australia kom og banket på døra på rommet vårt klokken 10 om morgenen. Om han gikk feil eller ikke, det vet jeg ikke. Vet bare at han var utrolig irriterende på morgenkvisten. En god del timer senere gikk vi ned for å spise frokost og da møtte vi to fyrer fra Israel. Siden verken Annette eller jeg er flinke til å bruke nei-ordet, endte det med at vi gikk for å spise lunch med dem.Annette fikk flørte med en kjent fotballspiller fra Israel, mens jeg satt igjen med fyren som solgte rettetenger. Har aldri møtt en så rar fyr før. Han spurte meg konstant om han kunne få den ære av å ta på håret mitt. Det var tydeligvis så mykt og glatt. Etter hvert som praten gikk, ble samtalene mer og mer rare. Det skal ikke være så lett bestandig.

Etter ei lita stund var det glambling som stod på planen. Må ærlig innrømme at jeg ikke hadde peiling på hva vi gjorde, men like vel klarte vi å få 20 dollar til å bli 100! Nesten så jeg kan skryte på meg at vi har litt skills, men bare nesten. Vi spilte Roulette, og vant da Annette sa vi skulle satse pengene våre på tallet 28.Etter gambling var det tid for å ta på seg de høye hælene og dra ut på livet. Der møtte vi en gjeng rogalendinger og en gjeng med svensker! Forteller mer senere i dag. Kan si så mye som at jeg har lært en god del nytt om gutter etter gårsdagens etterfest!

Liker dere norske eller utenlandske gutter best?

I'm loving it!

For en kveld dere! Er så mye forskjellig som har skjedd at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne å fortelle! Dette er helt klart den beste kvelden på lenge. Annette og jeg møtte en gjeng med nordmenn, eller kjekke rogalendinger heter det vel! For meg var dette perfekt, siden jeg smelter med en gang noen sier noe på rogalandsk til meg.Kan fortelle mer om kvelden i morgen, nå må jeg nesten gå tilbake til etterfesten vi har i den norske suiten! Det er forresten sykt fint her jeg sitter og blogger. Hadde ikke hatt noe i mot og bodd her. David kjøpte til og med internett til meg, slik at jeg skal få til å blogge for dere! Skal ikke klage på servicen i alle fall.Føler dette ble et ganske rotete innlegg, men ikke så enkelt å skrive når man har begrenset med tid og en fyr som sitter og venter på at jeg skal bli ferdig med denne bloggingen. Må vel løsrive meg fra pcen å se om vi kan finne noe nattmat istedet for. Magen min romler som bare det!Hvordan er livet i Norge?

Suit it up!

Jeg har så mye jeg vil fortelle dere, men jeg er litt usikker om hvor mye av det jeg opplever her i Vegas egner seg på bloggen. Dessuten fikk jeg en kommentar her om dagen av anonym som var så utrolig lei av at jeg skrev om meg selv og gutter. Vel, dette er min blogg og fortiden så er det en del gutter svirrende rundt. Men jeg skjønner at dere kan bli lei av all denne guttepraten. Har nok enda en par historier å dele, så dere blir ikke kvitt dem helt enda.

I går kjøpte jeg forresten min aller første jumpsuit. Jeg har bestandig hatt lyst til å eie en, men aldri helt funnet den rette. Var i prøverommet i flere timer og diskuterte med meg selv om jeg skulle kjøpe den eller ikke. Siden den var ganske rimelig i pris, ble det så den fikk bli med meg hjem. Noe som jeg er veldig glad for, har aldri fått så mange komplimenter ute på byen før!Hva syns dere?

Cut the crap

I sted fikk Annette en friend request fra Jennie C. Johansen som har stjelt bilder fra bloggen min og brukt til å lage en falsk facebook profil av Karen. Inne på profilen finner man bilder av Karen og meg på brunch på Lavo i NY og jeg er tagget som Bomba Barbie Mai. Når man trykker på den personen kommer man fram til en falsk profil av meg! Jeg blir så utrolig irritert når jeg finner ut av slike ting! Jeg mener, hvem gjør noe sånt som å stjele andres bilder å late som det er man selv? Det er bare tragisk og barnslig!Jeg har rapotert den falske profilen av meg og fått den fjernet. Forhåpentligvis så skjer ikke dette igjen, men man kan aldri vite!  Jeg tror det er viktig at alle bloggere der ute er forsiktige og tenker over hvilke bilder de legger ut!

Opplevd noe lignende?

Happy 17 of May!

Gratulerer så mye med nasjonaldagen kjære lesere! Håper alle sammen har hatt en fantastisk dag! Når jeg kjenner etter skulle jeg mye heller vært i Norge, gått i tog og spist masse is i stedet for å ligge i et mørkt hotellrom i Vegas! Haha, men jeg skal vel ikke klage. Nå skal jeg snart hoppe i dusjen og vaske bort "minnene" fra i går, før jeg legger meg på bassengkanten og nyter sola.

Har dere hatt en fin 17. Mai?

Girls night in Vegas!

Da er det like før vi går tripper ut døra i de 18 centimeter høye hælene for å ta Las Vegas med storm. Da vi var ute for å spise middag i sted ble vi sjekka opp av to tvillinger fra Canada! Fyy, eye candy sier jeg bare! Irriterer meg at vi ikke utvekslet nummer, derfor må vi nå ut på guttejakt for å finne igjen de to kjekkasene! Tror dette kommer til å bli en fantastisk kveld!

Vil ønske alle bloggleserne mine en fantastisk 17. Mai! Håper alle sammen får en kjempefin dag! Jeg skal i alle fall nyte 16. Mai i Vegas baby!


Oh, we're going to Las Vegas!

Da er den rosa kofferten pakket full med kjoler, sko og bikinier. Alt vi trenger for 5 dager i Las Vegas! Planen er å ha det gøy, feste, danse, ligge ved bassenget og bare nyte Las Vegas. Forhåpentligvis blir det like gøy som New York, og kanskje til og med enda bedre.

Vi skal bo på New York-New York, et kjempefint hotell som ligger midt på Las Vegas Strip. Gleder meg til å vandre langs the strip og ta bilder av alle de fine hotellene. Gleder meg til å gå på en snurr og deretter le av det så jeg får vondt i magen. Gleder meg til å ligge ved bassengkanten og jobbe videre med skille mitt. Gleder meg rett og slett til Vegas!Ønsk oss god tur! 

Alma BB Mono

Etter mye om og men ble det så jeg endte opp med Alma BB Mono. Er kjempeglad for at jeg valgte å kjøpe denne vesken, for den passer meg perfekt. Den står også i stil med den andre LV-vesken jeg har, så da kan begge to pryde stua mi på byåsen i høst! Vesken er special edition, så den vil ikke komme tilbake til butikkene igjen. Prisen ligger rundt 6000 norske kroner.

Er den ikke fin? 

Miss Dior

Som jeg lovet dere skulle jeg fortelle om opplevelsen vi hadde hos Diorhuset i New York på tirsdag. Har aldri opplevd noe lignende før, og Alee, selgeren vår, kunne absolutt sakene sine. Det hele begynte med at han flørtet skikkelig med meg. I begynnelsen var jeg usikker på om han gjorde det på grunn av salget, eller om han rett og slett var interessert. Etter at han fortalte meg. "you kind of need a boyfriend from New York, and I kind of need a girlfriend from Scandinavia. One who is exactly like you!" var det ikke så stor tvil lengre.Mens Alee tok godt vare på meg, sto Annette og grublet over om hun skulle kjøpe skoene til 9000 eller vesken til 16 000. Vet det høres overfladisk ut, men av og til må man få lov til å skjemme bort seg selv. Skoene var i alle fall som skapt for henne og jeg kunne gjerne tenkt meg et par selv.

Alee ga oss fantastisk service. Serverte oss sparkling water, og sprang som en gal fram og tilbake med ulike sko. Jeg ble forelsket i et par hvite Dior som jeg vurderer å kjøpe til høsten. Før vi gikk videre til Chanel fikk vi hver vår maskara fra Dior og jeg fikk litt for mange kyss på kinnet! (dette bildet tok han til tross for at det var forbudt. Everything for you my princess.)

Fått så god service før?

Red lips

Det begynner å bli en irriterende vane nå at hver gang jeg skal poste et innlegg når jeg kommer hjem fra byen, så sovner jeg med Macen i fanget. Et par timer senere våkner jeg ganske forvirret og husker at.. Shit, jeg glemte helt å poste blogginnlegget mitt! Haha, det kommer vel heller ikke til å bli noe bedre når jeg drar til Vegas på mandag!

Jeg har vel forresten helt glemt å nevne det, men vi er altså tilbake fra New York og befinner oss i San Francisco. Annette har aldri vært i SF før, så jeg tok henne med ut for å spise og for å få en smakebit på utelivet her. Vi tok det ganske 'low key' ikveld, siden vi begge er ganske slitne etter NY.

Jeg ble litt inspirert da jeg så Burlesque sammen med Annette i sted. Christina Aguilera er så fin med det blonde håret og røde leppene sine. Så jeg bestemte meg for å prøve noe helt nytt! Har aldri brukt rød leppestift før, i alle fall ikke ut på byen. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg føler enda, men jeg tror jeg liker det!Hva syns dere om de røde leppene?!

Its good to be blond, tall and beautiful!

Nå skal dere høre dere. Jeg og Annette var på shopping i 5th avenue, og hadde en minnerik dag. For det første ble vi behandlet som prinsesser hos Dior, men det skal jeg fortelle om senere. Dette innlegget skal handle om Nelson Blitz, en fyr jeg og Annette møtte.Vi var innom Chanel for å titte på drømmeveska mi, og skravlet så det klang i veggene. Da vi var på vei ut får vi øye på en eldre herremann i en fargerik dress og stor sløyfe i halsen. Plutselig roper han etter oss. "Are you girls from Finland?" "Noo!" roper vi i kor. "we are from Norway". Da blir han helt i hundre og ber oss om å komme bort til han. "Do you know Edvard Munch?". Svarer selvfølgelig ja, men lurer litt på hvorfor han spør om det..

Etter ei lita stund finner vi ut at han er eier av 28 ulike Munch-malerier og har Madonna hengende over peisen i stua si! Crazyness! Vi sto der lenge og pratet med han og datteren som forøvrig fylte 20 denne dagen. Han fortalte at han var kompis med Jon Fredriksen og at de to blonde døtrene hans brukte å komme på besøk hver gang de var i NY. Tror nok han var en sucker-for-blonds! Han prøvde til og med å spleise Annette med sin 52 år gamle sønn.Det endte i alle fall med at han ga oss nummeret sitt og datteren holdt på å dø av skam! Fikk melding i dag tidlig at jeg og venninnen min (som han absolutt ville kalle Anastacia) måtte komme på middag i hans leilighet på 5th avenue neste gang vi var i NY. "we have to keep in touch!"Annette og jeg har i alle fall planlagt neste tur til New York, september 2011!

What is it with you boys?

Da Annette og jeg så Twilight Eclipse i går, begynte jeg å tenke på noe som egentlig irriterer meg litt. Dere som har sett filmen husker kanskje scenen hvor Edward frir til Bella? Han forteller henne at i hans tidsalder sitter jenta og gutten utenfor inngangsdøren og drikker iste. Han kan kanskje stjele et kyss eller to, men bare etter at han har fått farens tillatelse.

Av og til skulle jeg ønske det var slik i vår tidsalder også. Jeg mener, mange av guttene der ute burde i alle fall prøve å vente mer en 30 minutter før de prøver å stikke tunga si langt ned i halsen din! Det er bare irriterende og usexy! Jeg skulle likt og hatt en ordentlig samtale, utveklse noen blikk og kanskje litt utfordrende dansing. Det gjør meg bare sur og irritert når det første gutten prøver på er å klipe rumpa mi, eller sikle på puppene mine.Misforstå meg rett. Er glad jeg ikke lever på begynnelsen av 1900-tallet. Skulle bare ønske guttene nå til dags var gentleman's som mister Cullen, istedet for ass grabbing assholes!Hva tenker dere om dette?

That wasn't so smooth, Smooth!

Noen burde virkelig gjøre litt research før de begynner med "flørtingen". Bare hør på dette her..Annette og jeg ble med Karen på brunch på Lavo i NY. Der møtte vi en fyr som kalles Smooth, datageni og ganske important. Vi danset, lo, spiste, sang og danset igjen. Slik holdt vi på i flere timer, og hadde en uforglemmelig formidddag. Trodde vi. Da Annette mottok denne meldingen ble hun litt mer skeptisk.


Haha, jeg holder på å le meg ihjel! Hvordan går det an å dumme seg ut på denne måten? Huff, det skal ikke være enkelt å holde styr på alle jentene man møter. Annette ga han dette svaret tilbake, men hun har enda ikke fått noe respons tilbake.

Opplevd noe lignende?

Times Square by night

Er det noe jeg liker så er det å vandre rundt på Times Square på kveldstid. Livet, menneskene, lysene. Alt er fantastisk. Annette og jeg bestemte oss for at vi en gangs skyld skulle ha en rolig kveld. Så da ble de høye hælene byttet ut med Times Square og sandaler. Kanskje like så greit, hele Hanna trenger en liten pause.Føler jeg sklir rett inn. Er dere ikke enig? Sist gang jeg var på Times Square havnet Oda og jeg på en stor reklameplakat inne imellom alle lysene. Det var ganske kult i grunn. Dere kan se film fra dette her. En annen fin ting med Times Square er at det er kjekke politimenn i uniform overalt. Haha, skriver jeg noen gang om noe annet enn gutter?!

Har dere vært på Times Squere?


Sunny at the park

For at Annette skal oppleve noe annet enn bare shopping og uteliv, tok jeg henne med til Central Park for å rusle rundt i finværet. Hun var ikke akkurat den mest entusiastiske turgåeren og spurte meg hvert 5. minutt om vi var ferdig snart. Jeg hadde tenkt å vise henne statuen hvor Robert Pattinson sitter og røyker i Remember Me. Eller skøytebanen der Blair Waldorf står på skøyter i sesong 1 av gossip girl. Men siden Annnette var.. Ja, la oss kalle det sliten, ble det bare en kort tur i parken.


(Dette ble tatt da jeg var i NY oktober 2010)

Gøy hadde vi det uansett. Vi hadde latterkrampe til tusen der vi gikk og ruslet bortover parken og mimret tilbake til nattens morsomme hendelser. Gutter og champagne kan skape mange komiske øyeblikk skal jeg si dere!

Liker dere å gå tur?

Det er ikke noe gøy..

..Når noen stjeler jakken din på utestedet du er på. Jeg er så lei meg at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det var en kjempefin, svart trench coat som jeg hadde fått av ekskjæresten i gave, og nå er den borte. Jeg er kjempelei meg, og klarer ikke å slutte å tenke på det. Utestedet sa jeg skulle prøve å ringe dem i morgen for å høre om de kanskje har funnet den. Jeg krysser i alle fall fingrene for det.Bortsett fra dette hadde vi det utrolig gøy i kveld. Klokken er nå 6 om morgenen, og vi kom nettopp hjem fra 1Oak. 4 forskjellige promotører ville ha oss med ut i kveld, så det var ikke mangel på hverken vip-bord eller drikke. Det endte med at jeg fant en kjempesøt gutt fra Italia som ble kveldens underholdning. Litt problematisk at han så vidt kunne prate engelsk. Det var for det meste mumling som kom ut av munnen hans. Haha, han var i alle fall veldig kjekk å se på.Nå skal jeg legge meg under dyna og synes synd på meg selv! Forhåpentligvis dukker jakken min opp i morgen!

Har dere mistet noe dere er glad i?
Vil den ekle følelsen jeg har inne i meg gå over? 

Advarsel!

Ikke prøv dette i utlandet, hvis du ikke vil ende opp med ei megafet telefonregning!

På fredag spottet Annette mister mysterious i svart hettegenser og solbriller. Hun trodde med en gang det var en kjendis, og nølte ikke med å sjarmere denne herremannen. Det tok ikke lenge før de var up to date med å utveklse telefonnummer og kanskje noen blikk. Lykkelig dro vi fra utestedet med et telefonnummer rikere.

 

I dag morges våknet hun av at telefonen dirret i et kjør. Hvem kan nå dette være tenkte hun, og svarte ivrig "hello?? Who is this?" "This is Kyle from Hudson Terrace" klang det i tilbake. "Kyle who?" prestrerte hun å si. Jeg som lå der å hørte på hele samtalen lo så jeg begynte å hikke. Det kommer i alle fall til å ende med at Annette blir mange hundrekroner fattigere. Han har ringt henne i hele dag, og hver gang +91 kommer opp på skjermen sier hun. "Hvem er nå dette?" og så er det pån igjen! Budskapet i dette innlegget er altså. Ikke gi bort nummeret ditt til en fyr du tror er kjendis!

Dere er så søte

Får så utrolig mange hyggelige mail fra dere hver dag. Noen spør om tips og råd angående USA, mens andre bare roser meg opp i skyene til jeg sitter der rød som en tomat. Noen er også så snille at de sender inn headere som de har laget til meg. Skulle gjerne brukt alle sammen, men det går dessverre ikke an. Vet også at min lillesøster holder på å lage et nytt design til meg. Uansett, tenkte å dele noen av de fine headerne jeg får i innboksen.

Søte Tine hadde laget en kjempefin og elegant header med bilder jeg tok på en strand utenfor San Francisco. Jeg liker spesielt godt sommerfuglene på den. Kjempesøtt!

Madeleine hadde også laget en kjempesøt header til meg. Imponerende at så mange er så kreative, og flinke til å sette sammen ulike bilder.

Rett før jeg dro til New York fikk jeg en utrolig hyggelig mail av Sara. (Skal svare deg, og alle dere andre som har sendt mail, med en gang jeg kommer hjem fra NY) Hun hadde også laget header til meg, og den syns jeg var råkul. Jeg liker fargekombinasjonene og de ulike detaljene.Hvilken likte dere best?

Hvilken skal jeg velge?

Jeg dro innom Louis Vuitton-butikken på 5th avenue i dag, for å se etter en ny LV-veske. Vet ikke hvorfor, men jeg er helt forelsket i Louis Vuitton. Siden vi ikke har brukt en eneste dollar på mat eller drikke syns jeg at jeg kan unne meg en ny veske i stedet. Problemet er bare at jeg ikke vet hvilken jeg skal velge. Begge to er kjempesøte, er nesten umulig å velge. 


Alma BB Mono er en miniutgave av den LV-vesken jeg har fra før av. Perfekt til å dra ut på livet med. Denne er også limited edition så det vil ikke være alt for mange med den samme vesken.

Tivoli PM var vesken jeg egentlig hadde planlagt å kjøpe. Syns vi passet veldig bra sammen.

Hvilken skal jeg velge?

Up to date

De siste dagene har jeg prøvd å blogge før jeg legger meg, men hver gang har jeg sovnet med Macen på fanget! Haha, det er så mye som foregår her at man rekker så vidt å puste. Jeg føler i alle fall at alle skal ha en bit av meg! Håper det roer seg litt ned nå som helgen er over, men tviler..

Det som har skjedd siden sist er at vi har vært på 1 Oak, det hotteste utestedet på en søndag i New York. Jeg har kjøpt meg en hvit armani-kjole som en eller annen dust sølte litt av drikken sin på. Vurderer å kjøpe meg en lilla kjole, men den koster 2000 så jeg er litt usikker. Hva syns dere?

Vi har vært på middag med sjefen av American Express, og på nabobordet satt det tre jenter fra Orkanger (hjemplassen min). What is the odds?Vi har danset til langt på natt, og vist amerikanerne hva Norge har å by på! Det eneste problemet er når ekle, rike menn prøver å legge an på deg. Jeg mener, de tror de kan få hvem som helst siden de har litt penger i lomma, men jeg skal virkelig tjene mine egne penger! Trenger ikke en fyr til å ta vare på meg! Spesielt ikke en gammel, illeluktende mann. Hver gang jeg ser en mann i 50-årene stå på utestedet å digge musikken til J-Lo og Rihanna, gjør jeg ikke annet enn å le. Hadde pappaen min gjort det samme hadde jeg dødd av skam!

Nå er det shopping på 5th avenue som er planen og en liten gåtur i Central Park. It's gonna be a lovely day!

psst..

Det kommer et nytt innlegg om livet i NYC snart, holder på å redigere bildene fra gårsdagens hendelser. Fun, fun fun!

S to the L

Problemet med å bestemme seg for og ikke sette på vekkerklokken når man legger seg, er at man sover alt for lenge. Haha. Våknet klokken 12 etter en fantastisk bra kveld på byen. Tenkte å ta dere med på en tur down memory lane, før vi skal stikke på shopping i SoHo.Kvelden begynte med at Annette og jeg stresset som en gal for å bli ferdig med å legge sminken og finne det perfekte kjolevalg. Vanskelig å finne en fin nok kjole, når venninna de bestemmer seg for å kle seg sexy med trang, åpenrygg-kjole. Etter mye fram og tilbake dro vi til London Hotel for å feire bursdagen til ei random jente i en nydelig suite vel og merke.Planen var egentlig å gå på Lavo, men ubesluttsomme som vi er dro ferden videre ned til meatpacking district for å dra til SL. Et av New York's hotteste utested! Veien for å komme seg dit var lang og komplisert. Vi møtte en promotor som skulle få oss inn på SL, men først måtte vi gå til Tenjune for å møte Mike som skulle ta oss med videre til SL.

Da vi ankom Tenjune ble vi presset inn på et VIP-bord sammen med Mike. Der hadde vi ingen interesse av å stå, så vi gikk til nabobordet for å prøve lykken der. Og med litt sjarm kommer man langt, til tross for at det var en enslig dame på 40 som satt der. Hun følte vel mammainstinket komme krypende og tok godt vare på oss. Dama var i alle fall råkul.Plutselig legger vi merke til at Mike har gått til SL uten oss, og han tok ikke telefonen da vi prøvde å ringe. Igjen må vi ta saken i egne hender og bestemmer oss for å gå til SL alene. Hele kvelden hadde folk sagt at vi ikke trengte en promotor for å komme inn, så lenge du er hot, tall and beautiful, er det null problem. Det hadde de virkelig rett i også. På SL var det i alle fall utrolig sweet! Må le litt når jeg tenker tilbake. Han ene fyren prøvde å bite meg i nakken. Eller han kom bare bort til meg, bet meg i nakken og gikk sin vei. Vondt gjorde det også!Vi hadde i alle fall en utrolig bra kveld på SL, et utested jeg gjerne drar tilbake til. Nå skal jeg hoppe inn i ballerinaskoene og dra på shopping i SoHo. Håper alle dere har hatt ei like fin helg som jeg har hatt!

Brunch at Lavo

Da har vi nettopp kommet hjem fra Lavo hvor vi spiste brunch sammen med Karen. Utrolig god mat, og enda bedre utested. Her snakker vi dansing på bordet, champagne i fleng og profesjonelle dansere på stylter. Kjempegøy! Følte meg som tatt ut av en gossip girl episode når Blair and her minions sitter og drikker champagne på Butter. Kan ikke få sagt det nok, men jeg virkelig elsker New York! 

Er glad for at jeg tok med meg nesten alle kjolene mine, for de blir flittig brukt!Var forresten kjempekoselig å møte Karen. Penere jente skal du lete lenge etter. Dessuten kommer hun fra Stavanger, og det er et stort pluss. Nå skal vi slappe av litt på hotellet før vi drar videre ut på livet. Det er hardt å være Hanna i dag. Men også veldig gøy!

What a night

Vi hadde i alle fall en pang start på NY-oppholdet vårt i går. Til tross for at vi begge var halvslitne etter flyreisen, bestemte vi oss for å gå ut en tur og utforske fredagslivet i NY. Ta det med ro mamma, vi er både forsiktig og kritiske så du har ingenting å være redd for! Utestedet vi var på het Hudson Terrace, og festen foregikk på en nydelig takterrasse. You gotta love New York City ♥Our new friends from Holland! 
Det var stappfullt med mennesker over alt! Jeg er glad vi satt i VIP-seksjonen hvor det var litt bedre plass.

Møtte forresten tidenes kjekkas i går! Han var så pen at hverken jeg eller Annette klarte å slutte og stirre på han! Haha.

Nå skal vi snart på brunch på Lavo for å møte nydelige Karen. Tror det kommer til å bli kjempekos. Etter det er det vel tid for litt sightseeing rundt i byen og planlegging av kveldens festligheter.

Håper dere får en fantastisk lørdagskveld!

What a view!

Nå er vi på after party hos Brian, og spiser kylling i pitabrød! yummie. Med en gang vi ankom penthouse suiten hans på Manhatten var jeg speechless. Jeg mener, så på denne utsikten da dere!
Jeg skulle gjort mye for å ha en utsikt som denne. Her sitter vi i 49ende etasje og koser oss! Vi endte opp på et skikkelig bra utested i 49th street. Forteller mer om det i morgen, nå skal vi vende nesa hjemover for å sove. Annette stakkar har vært våken i over 24 timer!Var ikke utsikten nydelig?

Da kjør vi!

Da begynner 3 uker med konstant festing, latter, shopping og morro! Jeg skal møte Annette i New York hvor vi skal tilbringe den neste uken. Planen er å dra rett ut når vi ankommer hotellet, men vi får se hvor sliten Annette er. Hun kommer jo tross alt hele veien fra Norge. Vi skal uansett ha myre moro denne uken. Jeg planlegger å kjøpe meg enda en Louis Vuitton-veske, men er litt usikker.Nå er det bre 3 timer til flyet mitt går, så jeg må komme meg til flyplassen i all hast!

Ønsk meg god tur?

Kjoledilemma

Først vil jeg fortelle dere at intervjuet gikk bra! Jeg snakket som om noen hadde puttet på meg 10 kroner. Tror det skal publiseres om to uker, så forteller mer om det når den tid kommer. Nå er det New York som står i fokos! Om 11 timer sitter jeg på flyet, drikker champagne og planlegger kveldens eventer. Den snilleste jenta, Cathrine, har gitt meg noen persolinge tips, så denne turen kommer til å bli underbar!

Meningen med dette innlegget var å få tips til hvilke kjoler jeg skal ta med meg til New York. Det står mellom 8 stykker, og jeg er veldig usikker på hvilke jeg skal pakke ned i kofferten, og hvilke som skal forbli hjemme. Det er ikke enkelt å være jente dere!Hvilke kjoler syns dere jeg skal velge?

Very first time

Om noen få timer skal jeg sitte smånervøs foran et webcamera for å utføre mitt aller første blogg-intervju!Æh, jeg! Intervjues? La oss bare håpe at det kommer noen kloke ord ut av munnen min. Har aldri vært med på noe sånt før, så har ingen anelse om hvordan jeg skal oppføre meg. Eller, en liten anelse har jeg vel! Mye som skal gjøres før den tid. Håret skal glattes, sminken skal legges og jeg må komme meg ut av morgenkåpen. Men det jeg egentlig vil gjøre er å ligge ute i varmen og få litt sol på kroppen. Forhåpentligvis rekker jeg begge deler.Ønsk meg lykke til?

Whip my hair!

Bortsett fra at det gjør litt vondt når jeg legger hodet på puta og at rumpa verker etter 5 timer i frisørstolen, er jeg kjempefornøyd med det nye håret mitt. Det er langt, blondt og fabulous! Rart å tenke på at jeg gikk fra skulderlangt hår til å få hår ned til rumpa, på noen få strakser!

Jeg bruker som sagt extension med keratinfester. Det går ut på at man "smelter" keratinfestene til løshåret inn i sitt eget hår med en varmetang. For å fjerne håret igjen må man bruke et serum som løser opp keratinfestene, og deretter dra dem ut. Man begynner å feste håret i nakken og så jobber man seg videre oppover. Tilslutt tar man og setter inn noen fester på sidene. Hele prossesen tar alt fra 3 til 5 timer, så man må forbrede seg på en del venting.

Jeg har festet i 100 extensions og håret er fra et merke som heter Cinderella. Min erfaringen med å sette på keratinfester til frisør, er at de fleste frisørsalongene har et bra merke. Håret kommer jo fra Asia uansett. Lengden på håret er 24 inch, altså 61 centimeter. Jeg har klippet av de slitte endene i tuppene, slik at håret ser mer friskt ut. En annen viktig ting å huske på når man har extension er å bruke en extensionbørste og shampoo med bra kvalitet.

Jeg måtte betale 500 dollar, altså 2650 kroner med dagens kurs. Lovely!Nå er jeg i alle fall klar til å ta New York med storm! Whip my hair back and forth! ♥

No more short hair

Jeg har ikke vært noe flink til å poste bilder av håret mitt uten extension. Som regel har jeg satt alt håret i en søt liten hestehale og brukt store solbriller til. Derfor har dere kanskje ikke merket at håret mitt har blitt litt kortere den siste måneden. Har også brukt clips et par ganger. Uansett, i dag er den siste dagen med kort hår, i alle fall for de neste 6 månedene.Drar til frisøren nå for å få langt og fint hår til jeg skal reise til New York. Lager et innlegg senere om hele prossesen, samt hvilket merke frisøren min bruker. Mange som har spurt etter det.

Hva liker dere best? Lang eller kort hår?

Baksnakke? Jeg?

Her om dagen fikk jeg et spørsmål fra en leser om jeg brukte å baksnakke de som var mindre pen enn meg selv. Eller om jeg brukte å si slemme ting til personer som var tykkere enn meg? Det kommer vel ikke som noen stor overraskelse (forhåpentligvis) at svaret på spørsmålene er nei! Baksnakking er noe jeg absolutt ikke liker. Det fører bare med seg negativitet og ender som regel opp med at noen blir såret. Da jeg var mindre var baksnakking en del av barndommen. Det skal mye til for å få slutt på all baksnakkingen, mobbingen eller drittslengingen blant barn. Det som overrasket meg da jeg ble eldre var at baksnakkingen aldri tok slutt.

På videregående skulle man tro at elevene hadde vokst fra tullet med å baksnakke den ene jenta som var litt annerledes enn alle andre. Da jeg begynte på universitetet overrasket det meg enda mer da jeg hørte drittslenging blant studentene. Hvor skal dette ende? Kan ikke se for meg det blir noe bedre når jeg kommer ut i arbeidslivet heller.Nesten daglig leser jeg en kommentar hvor noen skal fortelle meg hvor tykk jeg er. Hvor stygg og horete jeg ser ut med sminke. Hvor stygt jeg synger eller hvor dum jeg er. Heldigvis har jeg fått en ganske tykk hud, så det meste bare preller av som vanndråper på en nypolert bil!

Mitt livsmotto er i alle fall: spre glede, ikke negativitet! Er mye bedre å være sprudlende og glad, enn bitter og sjalu. Hva er dine tanker rundt baksnakking?

Dagen er ikke det samme uten

Jeg snakker selvfølgelig om trening! Hva skulle man gjort uten litt svette, blod, tårer og slit?

 

De som leste bloggen min for 8 uker siden fikk kanskje med seg at jeg skulle begynne på et "treningsprogram" der jeg skulle trene 5 dager i uken. Fra mandag til fredag. De 6 første ukene gikk dette helt fint. Jeg stod opp, gikk på trening og hadde god samvittighet resten av dagen. De 2 siste ukene har vi hatt besøk fra Norge og da har treningen blitt lagt litt til siden.

Nå er det bare 3 dager til jeg reiser til New York og da er det viktig at kroppen ser bra ut. Derfor er det hardtrening hver dag denne uka, og null godteri på Hanna! Sistnevnte blir litt vanskelig. I have a passion for candy! ♥

Merker forresten stor framgang på treningen. Kondisjonen er blitt merkbart bedre, og jeg begynner å se antydning til muskler i armene! Magen har også blitt flatere, til tross for en del kakespising de siste ukene. Nå mangler jeg bare sprettrumpa så kan sommeren komme!Hvor ofte trener dere?

Decision, decisions..

Jeg har et nytt dilemma igjen, og med en gang dere leste ordet dilemma skjønte dere vel at det hadde noe med en gutt å gjøre. Haha, jeg og de guttene mine. Man skulle tro jeg hadde funnet prince charming til nå, men så heldig har jeg altså ikke vært. Lever i troen på at han plutselig skal dukke opp og sjarmere meg i senk. En jente må få lov til å drømme dere!Dagens dilemma går ut på om jeg skal takke ja til en middagsinvitasjon eller ikke. Jeg kjenner ikke fyren spesielt godt. Har møtt han en gang før, og da virket han ganske hyggelig. I dag fikk jeg en melding hvor han fortalte at han nettopp hadde tatt fram bilen sin (les: Cabriole) og ville ta meg med ut på en kjøretur, deretter middag. For å være ærlig vet jeg ikke hva jeg skal svare. En del av meg sier at jeg skal være litt crazy og takke ja. Det kan være gøy å bli skjemt bort litt igjen. En annen del av meg er mer skeptisk, fyren er tross alt noen år eldre enn meg.

Hva ville dere svart?

Its a hard decision!

Når man bare skal velge en vinner ut av 193 påmeldte har man et lite problem. Det er så mange som har ulike gode grunner til at akkurat de skal vinne, at jeg kvier meg for å bare velge en. Syns alle sammen fortjener en Victoria's Secret truse i undertøysskuffa si, men det blir nok litt vanskelig å gjennomføre.De 3 siste timene har jeg brukt på å lese gjennom alle de ulike begrunnelsene, og prøvd å finne en verdig vinner. Ingen enkel oppgave akkurat. Skulle gjerne muntret opp hverdagen til alle sammen, og gitt dere en oppdatering i undertøysskuffen. Forresten, må innrømme at jeg lo litt da jeg leste gjennom bidragene ulike gutter hadde sendt inn. Spesielt da ekskjæresten kom med sin begrunnelse..Eller denne fra Nils Håkon. Hadde vært litt rart og fått sin egen truse i velkomstgave!Jeg har lest mange gode begrunnelser i kveld, og en av dem skilte seg litt ut. Jeg ble rørt da Christine fortalte at faren hennes hadde fått hjerneslag i 2007 og at det forandret familiens økonomi. Jeg følte derfor Christine fortjente en liten oppmuntring i hverdagen og jeg er glad for at jeg er den som kan gi dette til henne!

Gratulerer Christina.

What to do in Orlando

Jeg er absolutt ingen ekspert på hva man skal gjøre i Orlando. Hvis dere vil ha gode Orlando-tips kan dere spørre denne jenta her. Jeg har bare vært der i 10 dager i 2004 og en lang helg nå i begynnelsen av april. Men siden så mange av dere ville at jeg skulle lage et innlegg om Orlando, så tenkte jeg at jeg kunne gjøre det! Det første man kan tenke på er at Orlando ligger like syd for Kairo i Egypt. Dette betyr at det er utrolig varmt her, så sommerkjoler, shorts og sandaler hører absolutt med i kofferten. Vi bestilte reisen vår gjennom expedia. Ved å bestille turen en god del i forveien fikk vi en ganske billig feriepakke med fly og hotell inkludert. Vi valgte å bo ved I-drive slik at vi kom så nærme Universal Studios som mulig.Hvis du ikke vil bruke tiden din på soling på stranda eller shopping på kjøpesentre, finnes det tusenvis av fornøyelsesparker å velge mellom. For de som liker safari og action kan de dra på en sump-tur eller besøke Gatorland og mate levende alligatorer.For de som elsker sjøliv og vannet vil jeg anbefale å ta turen innom SeaWorld som er et nydelig akvarium hvor du kan få adrenalinet i gang ved å ta kraken eller Manta, eller du kan dykke med haier, svømme med hvaler eller jobbe med sjøløver og delfiner. De har også andre dyr som pingviner, stingray, skilpadder og tropiske fisker.

Alle som er i Orlando burde nesten ta turen innom Disney World. Her er det bare å legge igjen alvoret på hotellrommet og nyte dagen som et barn i Disneyworld. Disneyworld i Orlando består av 4 forskjellige parker. Hvis du vil vite litt mer om hva du kan gjøre der og mine erfaringer fra Magic Kingdom, kan du dere ta en titt på innlegget jeg skrev her.

En siste attraksjon dere burde få med dere er Universal Studios i Orlando. Den består av to parker, Universal Studios Florida og Island of Adventure. Vi dro til Island of Adventure for å besøke den berømte Harry Potter-parken. Det var en opplevelse jeg sent vil glemme. Med en gang du går under Hogsmeade skiltet får du følelsen av å være i den ordentlige Harry Potter verdenen.

Her kan man dra innom kjente steder som Owlpost, Ollivanders (kjøpe din egen tryllestav) og Madam Malkin's Robes for All Occasions (Kjøpe din egen Hogwarts kappe). Har du lyst på søtsaker og morrosaker bør du ta turen innom Zonko's og Honeydukes hvor du kan få kjøpt sjokoladefrosker, flavored beans og extendable ear. Alt en Harry Potter-fanatiker kan ønske seg!

Det finnes tre ulike rider som alle er verdt og stå timesvis i kø for. Du har den barnevennlige, flight of the Hippogriff, og den litt mer adrenalinfylte, Dragon Challenge. Sistnevnte inneholder høy fart, loops og snurring hit og dit. Perfekt hvis du vil få følelsen av å fly!Den siste attraksjonen er Harry Potter and the Forbidden Journey. Her får du sightseeing inne på Hogwarts og turen ender med en ride du sent vil glemme! Absolutt en opplevelse for alle Harry Potter Fans der ute.

Nå tror jeg dette innlegget har blitt langt nok, så jeg runder av her.

Har dere/vil dere reise til Orlando?

So little time

I dag var planen å svare på alle ubesvarte mail, redigere ferdig den siste delen av spørsmålsvideoen og se gjennom alle bidragene til Victoria's Secret konkurransen for å trekke en vinner. Men da jeg våknet i dag fristet det mye heller å jobbe videre med skillet mitt. Så dagen har jeg tilbragt på et rosa håndkle med en iste i hånda. Lovely ♥

Natt til første mai ble "feiret" litt annerledes i år. Vanligvis drar jeg ut på livet i Trondheim og feirer starten på russetida, mens i år var jeg på en bursdagsfest i Berkeley. Forandring fryder dere. Festing skal man få nok av de kommende ukene uansett. Bursdagsfeiring i Berkeley var forresten veldig gøy. Noen hvisket noe i øret mitt og jeg kunne ikke blitt mer overrasket. La oss bare håpe det var fylla som snakket, og ikke noe annet.I dag har forresten verdens beste mamma bursdag! Hun skal feires med kake og turgåing!Gratulerer så mye med dagen mamma!

- Gjorde dere noe gøy natt til 1. mai?

Lets talk about it!

(Noen (les Hanna) var alt for trøtt natt til første mai, siden hun sovnet før hun postet dette innlegget...)

Først og fremst vil jeg si tusen takk til alle som satt og så på live chatten til Oda og meg. Etter en god del prating, fant vi ut at i kveld var det jo natt til 1. mai (en av de store festdagene i Norge), og tenkte at vi kanskje hadde valgt feil dag til å broadcaste oss selv på. Men den gang ei. Det var over 1500 forskjellige mennesker rundt omkring i Norge (og Daniel i Spania) som satt og så på oss. Det liker vi! Håper dere syns vi var underholdene nok da... Det slo oss ikke før vi hadde avsluttet showet at vi hadde pratet i over 3 timer. Haha, kan tenke meg vi prata hull i hodet på dere!Til dere som gikk glipp av det fantastiske showet til søstrene Vaage, fortvil ikke! Vi kommer med et nytt show om ikke alt for lenge. Og om det blir tid, tenke jeg at Annette og jeg kunne ha et live show direkte fra Las Vegas. Det hadde vært litt kult! Eller hva?Det kom inn utrolig mange spørsmål både på bloggen, chat-boksen og facebook. Jeg håper vi rakk å svare på alle sammen og at alle ble fornøyd med svarene de fikk. Til dere som ikke så på, kan jeg fortelle at vi pratet om alt mellom himmel og jord. Noen spurte spørsmål om sex og puberteten. Andre var nysgjerrige på utseende, sminke og sko. Noen ville høre oss synge eller sende en hilsning fra Amerika til Norge. I tillegg til dette hadde vi en liten tur rundt om i leiligheta hvor jeg viste fram rommet mitt.Vil dere ha live show igjen?

Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits