Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


mai 2010

Jeg søker leieboer

Det er vel ingen hemmelighet at jeg flytter til USA til høsten, og i den anledning må jeg leie ut leiligheta mi. Det føles litt rart i grunn. Vite at noen andre skal sove i senga mi, og for alt jeg vet drive med dynewrestling! (Håper for all del, krysser både fingre og tær, at det siste IKKE skjer)

Rosa?? Neeida ; )

Må bare påpeke at senga mi er vanvittig god å sove i. Kjenner jeg får lyst til å bare tulle meg inn i den rosa dyna med en gang. Jeg har også et gigantisk skyvedørsskap i gangen med et stort speil og to sotete glassdører. Det er med andre ord god plass til klær og sko.
Uansett, hvis du er på utkikk etter en leilighet i høst eller kjenner noen andre som er det. Ta en titt her da vel! Leiligheten er ledig fra august.

workout girl

Det er ingenting som å starte lørdagsmorgenen med en liten treningsøkt. Det gir meg massevis av energi og overskudd før jeg må ta fatt på dagens eksamenslesning. For tiden går det i å løse gamle eksamensoppgaver, og visst vår eksamen blir i samme stil som de gamle oppgavene, tror jeg dette skal gå veien.


Noen som har en kick ass treningssang å dele med meg?

- xoxo

one week left

Tiden bare flyr av sted, Nå er det bare ei uke igjen til jeg har eksamen i medisin. Om akkurat ei uke sitter jeg supernervøs (forhåpentligvis har jeg klart å begynne å slappe av) og løser MCQ-oppgaver eller skriver en essayoppgave. Kjenner magen vrir seg opp ned bare jeg tenker på det!Neste år vil alt bli annerledes. Da er det første året på veeldig lenge at jeg ikke har en eksamen i mai/juni. Kjenner jeg gleder meg allerede. Det å dra til USA tror jeg er det beste jeg kan gjøre akkurat nå! Skaffe meg litt erfaring og masse fine opplevelser. Lurer på hva jeg gjør om akkurat ett år i San Francisco California?!  


Her er jeg i California sommeren 2007.
Gleder meg til å komme tilbake!

eyecandy

I dag trengte jeg litt avveksling fra alt eksamensstyret, så jeg, mamma og Oda dro inn til Trondheim for å shoppe. Etter at jeg fant ut at det ikke er plass til alle klærne mine i klesskapet, skjønner jeg at klær er ikke det første jeg burde kjøpe.  
Derfor ble det sminke jeg svidde av noen hundrelapper på i dag. Dro på make up store å kjøpte meg øyenskygger i herlige farger. Da vi kom hjem tvang jeg Oda til å være sminkedukka mi! 


 
 

- xoxo

Rise and shine, sunshine

Det er farlig å ha fri for å lese til eksamen, det blir bestandig så jeg sover litt lengre enn jeg skulle likt. Er heldigvis våken nå, og sitter godt inntulla i dyna og leser på MCQ-oppgaver om fysiologi. En god start på dagen, ikke sant?

Nå skal jeg svare på hvilket organ i kroppen som står for hovedproduksjon av erytropoietin, EPO, og så skal jeg lage meg en god frokost!Ha en fin morgen alle sammen : )

Fornarinaa

Visst jeg tenker tilbake for 4-5 år siden, så hadde jeg skapet fylt opp med fornarina, tiger of sweden og miss sixty bukser. Visst buksa ikke var ei merkebukse, ville jeg ikke ha den. Nå derimot, bryr jeg meg ikke så mye om buksa koster 1500 eller 300. Nå er det heller utseende som teller.

Siden jeg har så mange fornarinabukser som ligger gjemt bort i skapet tenkte jeg å la noen av dem komme til nytte. Har klippet, limt, sydd og pusset med sandpapir, og tror jeg begynner å bli fornøyd med resultatet.Buksa før jeg begynte å klippe, lime, sy

Etter timesvis med sandpapir pussing ; )Hva syns du?

Oda søker "Per"

Kontaktannonse:

Are you 23, going on 24, single and a guy of course?
Do you have a daughter named after a flower, and you are incredible hot?
Do you like car's, boxing and party all night long?
THEN contact my little sister Oda for more details.


Ps: you have to be good in bed. She is kind of wild ; )


Good luck!

jeans, I love it

Når man setter seg ned for å rydde i skapet, finner man mange skatter. Oda fant en gammel bukse hun hadde lagd for ei stund tilbake. OG hun var så snill å ga den til meg. Det betyr at jeg har fått meg et par slitte sommerjeans, tusen takk Odis.

Jeg fant og et par gamle fornarinabukser som jeg tenkte å gjøre om til shorts. Resultatet kommer senere.

Nå skal jeg stikke på jobb, mens resten av familien skal feire pinse med pinsebål og grillmat med naboene. Livet er urettferdig noen ganger!

Endelig header

Tusen takk til Odapoda som laget header til meg. Den er supersøt, just the way I like it ;)La Manga, here we come

Nå har jeg akkurat bestilt tur til Annette og meg i sommer, destination La Manga! Gud som jeg gleder meg. Hører allerede bølgene slå mot strandkanten og kjenner sola som varmer.


Legg merke til at jeg har bestilt meg 2 kolli. Dette blir ikke noe travel light!Sommeren 2010 kommer til å bli så utrolig bra.

Blond og blondere på tur, kommer til å bli priceless!

reading in the sun

Det er så godt å lese når man kan ligge ut i sola og bli tan samtidig. Det kaller jeg å slå to fluer i en smekk. Lesingen blir også mer interessant når man kjenner solstrålene varme opp kroppen sin. 

 

Nå skal jeg ordne meg grillmat og ut å lese videre!

stressless

I tiden fremover er det bare en ting igjen å gjøre, og det er å lese! Bortsett fra 17. mai (hvor jeg var sånn i bakrus at jeg bare sov og sov hele dagen) så har jeg bare lest og lest. Det føles som om det ingen ende tar. Hodet mitt er snart fylt opp med forskjellige navn på enzymer fra glykolysen, sitronsyresyklus og beta-oksidasjon. Gleder meg til eksamen er ferdig, da skal jeg bare slappe av å nyyte sommeren!- xoxo

Frøken hangover

Hanna: Kom hit da! Oda e du våken?

Oda: Ja, dønn våken æ.

Hanna: Du må hils på X.

Oda: Jamen.. Hanna.. æ e naken.

Hanna: har det nå å si da, du må hils no daa.

X: Oi, for et hyggelig rom du har. Det kommer jo lys fra PCen, musikk og så har du så mange fine plakater.

Hanna: JA, ikke sant! Det e jo twilight. Edward Cullen, han e jo så fiiin!!


Haha, det er så priceless. Gårsdagen var råbra, trenger vel ikke å si stort mer.Oda, du vet jeg er glad i deg ; )

uh, so coolskilpadda mi
Han fyren var snill å ga meg frøloff!


Stripping på G


- xoxo

æw, party ;)

Etter å ha lest kontinuerlig i fireogførti timer, er det med god samvittighet jeg begynner å drikke champagne. Snart kommer Bentein og Espen, og da er det tid for party!Ha en kjempefin 16 mai!

- xoxo

time to nerd again

Nå er det en ny dag, og det betyr nye 24 timer med intens lesing! Tror jeg skal bruke dagen på å lære meg glykolysen, krebsyklus og oksidativ fosforylering utenat. Da er det vel bare å begynne.- Wish me luck 

Buenas noches

Da er jeg ferdig med å lese for i dag! Kjenner det skal bli utrolig godt å krype under dyna mi og falle i dyp søvn.Natta bloggen : )

umbilicus

I dag er det bare 3 uker igjen til eksamen! Håper for all del at jeg rekker å bli ferdig med alt jeg skal lese til den tid. Jeg skal i allefall være effektiv å lese hver dag, fra morgen til kveld. I dag er det abdomenanatomi som står på planen, og akkurat nå leser jeg om umbilicus. Klarer dere å gjette hva det er? 
Skal gi dere et lite hint:


Siden jeg skal sitte å lese i hele dag, har jeg laget meg en liten belønning. Bakte boller og skolebrød i sted. Nå lukter det nybakte boller i hele huset. Yummie!Litt kjipt å tenke på at jeg skal sitte inne å lese hele helga. Men det må vel til visst jeg vil stå på eksamen. Gleder meg til alle eksamene er ferdig og det blir sommerferie! Er bare noen få uker igjen nå :))


- xoxo

yesterdays catch

I går fikk jeg min etterlengtede lønning (helsetunet glemte å gi meg lønn i mars, så fikk dobbelt opp i går). Derfor syns jeg det passet seg med en liten shoppingrunde. Det er så mye fine sommerklær ute i butikkene nå, skulle gjerne tatt med meg alt sammen hjem. Etter en lang dag i sentrum, dro jeg hjem for å kjøre til frisøren. Til min store overraskelse ville ikke bilen starte. Batteriet var helt flatt. Heldigvis fikk jeg hjelp av Nils Håkon, uten han hadde jeg vel ikke kommet meg hjem med det første.

Uansett, her er det jeg plukket med meg hjem i går.
Klarer du å gjette hvilket antrekk jeg skal bruke 16 mai?

- xoxo

god morgen!

God morgen alle sammen!

Ah, i dag er en fin morgen. Sola skinner og det er godt og varmt ute. Kan det bli bedre?
Jeg skal tusle ned til sentrum for å møte Odasøt å bruke litt penger, spise is i sola og bare kose meg.- xoxo


siste forelesning

Enn det, tida har gått så utrolig fort. Nå skal jeg snart tusle ned til sykehuset for å ha min siste forelesning. Det er litt vemodig. Har i alle fall hatt et kjempefint år på medisin. Har fortsatt igjen noen PBL-timer, en disseksjon og et histologikurs, så er ikke heelt ferdig enda.- peace out 

I <3 U

Liker den nye sangen til Tone Damli Aaberge!

Jenny from the block

Da er jeg kommet trygt hjem etter ei koselig helg på Hongsand. Er ganske avslappende å være langt unna sivilisasjonen og bare slappe av. Men blir ganske stressa av det faktumet at internettet forsvinner hvert 5. sekund. Hehe, men jeg må vel tåle ei helg uten internett. Har jo kosa meg kjempemasse med Jenny. Hun er så søt når hun kommer springende i mot meg og roper Hanna, Haanna, Haannaaaaa! Umulig å ikke bli glad da.

I går var jeg i konfirmasjon til Lina, noe som var utrolig hyggelig. Koslig å ta på seg bunaden å være sosial med slekta. Er veldig glad for at jeg har en pappa fra Stavanger slik at jeg kan ha Rogalandsbunaden. Den er helt klart blandt de fineste bunadene.søteste
Lina er kjempefornøyd med alle gavene


Haha, slappis

Herbjørn er og blir den søteste


Vil ikke at helga skal være over

- xoxo

eksamenslesning og konfirmasjon

Har lest side opp og side ned i dag, kjenner jeg begynner å bli litt lei nå. Da passer det bra at jeg skal i konfirmasjonen til Lina om noen få strakser. Gleder meg til å ha på meg Rogalandsbunaden min, den er utrolig nydelig!Haha, skal snu bilde senere ;)

Nå må jeg stikke, konfirmasjonen begynner om 5 min

- xoxo

weekend

Da er det endelig helg igjen. Snart kommer pappa og henter meg og så skal vi kjøre til Roan. Blir godt å ha en avslappende helg ved kysten der jeg kan få fred til å lese til eksamen! TIPS

Jeg tenkte å dele noen tips med dere. Det kan være alt fra sminketips til middagstips. Hvem vet, kanskje du finner noen nyttige tips du har bruk for.

Jeg begynner med et sminketips. Det er vel ingen hemmelighet at jeg bruker sminke daglig og at jeg føler jeg har litt erfaring om hva som fungerer eller ikke. Det jeg vil anbefale, er et pudder fra Kanebo som heter Total Finish. Pudderet er bra for dem som vil få bort urenheter og få en plettfri hud. Jeg bruker å påføre pudderet med en svamp slik at det dekker enda bedre. Til alle dere gutter som leser dette, dere kan jo bruke dette som et gavetips. Jeg hadde i alle fall blitt kjempeglad om noen hadde gitt meg det i gave.
Siden det er like før sommeren er her, er det på tide å stelle neglene sine. Det finnes mye rart man kan gjøre med negler, og jeg syns det er veldig fint å pynte de med glittersteiner. Jeg har kjøpt et brett med glittersteiner i 12 forskjellige farger til bare 85 kroner her.Som student må man tenke litt over hva man kjøper inn til middag. Det er ikke bare å fråtse i mathyllene. Det jeg ofte pleier å lage, er kyllingkjøttdeig med fullkornspasta, salat og rundstykker. Kyllingkjøttdeig er både mye billigere og sunnere enn vanlig kjøttdeig. Fullkornspasta er mye sunnere enn vanlig pasta, og man slipper å få i seg alt for mange karbohydrater. Det beste er at man ikke smaker forskjellen. Alt dette koster ikke så mye heller, og en pakke kyllingkjøttdeig varer i et par dager ;)Før jeg la meg i går, så jeg en episode av Bones, og da kom det en sang jeg ble forelsket i med en gang. Syns den var så koselig. Sangen kan du høre her om du vil.

Siden jeg har et musikktips, må jeg nesten ha et filmtips også. Filmen jeg anbefaler at du ser hvis du ikke allerede har sett den, er The Hangover. Det tror jeg må være den morsomte filmen jeg har sett. Så den på kino med min bestevenn og husker jeg lo sånn at jeg hadde vondt i kjeikene flere dager senere!Et annet tips jeg vil komme med, er et hårtips. I dusjen min står det uendelig mange produkter som skal gi meg et fantastisk hår. Noen fungerer bedre enn andre. Et produkt jeg er kjempefornøyd med, er Redken Smooth Down Heat Glide. Det gjør håret mitt silkemykt og gir det en kjempefin glans. Samtidig beskytter den håret mitt når jeg føner, retter og krøller det. En sikker vinner hos meg.


Et siste tips jeg vil komme med er et undertøystips. Hvis du vil ha en BH med push-up, støtte, kvalitet og blonder, anbefaler jeg BH-ene på Change på Solsiden. Etter Annette overtalte meg til å komme å prøve, har jeg blitt helt forelsket i BH-ene. De er superbehagelige å ha på, samtidig som de ser sexy ut. Et absolutt must i undertøysskuffen.
Så vil jeg si en siste ting. Jeg oppfordrer alle til å si noe hyggelig til en person dere bryr dere om. Det varmer virkelig, og det skader vel ikke å spre litt glede?- xoxo

Natta bloggen


Det beste jeg vet

er når noen stryker meg på ryggen ;)
sol ute, sol inne?

Eller det er vel ikke så mye sol ute. Derfor må man ty til sol inne. Man skulle tro at i mai fikk man sol og skyfri himmel, men i stedet har vi fått snø, regn og overskyet. Ja ja, får håpe det snart går over.Har vel egentlig ikke så mye tid til å være ute nå uansett, så kanskje jeg skal være glad for ta været er som det er. På planen i dag står det lunger. Takk og pris for menneskets fysiologi, det gjør i alle fall hverdagen min enklere!- peace out 

eclipse, i boks!

God morgen solstråler!

Det er en ny dag, en ny uke og en finfin mandagsmorgen. Jeg har fri, og kunne sove litt lengre. Jeg har laget meg kakao, og brødskive med brunost til frokost. Sola begynner så vidt å titte frem fra skyene. OG jeg har nettopp bestilt premierebilletter på Twilight - eclipse sammen med Oda i sommer! Premieren finner sted på Akershus festning, hvor det skal være nattfremvisning og show. Gleder meg som en liten unge, det skal bli så utrolig bra. Dette blir den andre twilight premieren jeg og Oda går på. Den tredje (for oss) og siste premieren vi skal få med oss, er når vi er i USA neste år :D

yeeeey!


Noen bilder fra førpremieren på new moon i Oslo:

Oslo Colosseum, helt fantastisk kino


Posing with the Cullens

Her stod vi ute i regnet, og så på hva som ankom den røde løperen.


Inne på Colosseum


Odasøt og meg- xoxo

Paradise Petter

Aah, det er så gøy ut på byen, og i går var intet unntak. Ble kjent med to sivilingeniørstudenter, og vi hadde det gøy. Haha, Carl-Petter (som jeg og B har bestemt at han heter) hadde tidenes sjekkereplikk på Borghild i går:

- Hei, jeg er kjempegod kompis med paradise Petter. Hvis du er med meg, så skal jeg introdusere deg for han.

Carl-Petter er kamerasky


Haha, jeg måtte tydeligvis ta bilde av politibilen som så hyggelig ba Marthe om å flytte seg.


Peace out!


Hadde det så gøy i går, gleder meg allerede til 16 mai! 

Forresten, gratulerer så masse til mamma som har bursdag i dag :D

- xoxo

girls night out

Når bestevenn ringer og sier at vi ut på byen i kveld, det kommer til å bli masse liv og støy. Ja, da kan jeg ikke gjøre annet enn å la meg rive med. Kan dra ut med god samvittighet og, for har lest om hjertet i hele dag. Gleder meg til en skikkelig girls night out på byen. Det skal bli gøy, og jeg trenger det! ;)- peace out

Congrats papi!

Da er det 100% bestemt, vi reiser til USA til høsten! Pappa fikk en hyggelig mail i går om at han hadde kommet inn på School of public health at US Berkley. Visst det ikke skjer et uventet dødsfall eller en annen katastrofe så er det bye bye Norway and hello America! :D ååh, jeg gleder meg som en liten unge.


I denne anledningen måtte jeg feire med å kjøpe en amerikansk inspirert bikini fra gina. Den er så lovely.


Det er rat å tenke på at det er bare noen måneder til vi drar. Mye som skal gjøres før den tid. Vi må finne en leieboer til leiligheten min, tømme fryseren for syltetøy, boller og middagsmat, selge en av bilene våre, si opp alle aviser, blader og andre abonemanger. Blir trist å reise fra familie og venner, men dere er alle velkomne til å besøke oss "over there" ;)- xoxo

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits