Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


april 2012

I følge mamma skal jeg drikke!

Haha, for en oversikt, men jeg får visst ikke lov til å blogge i følge mammaen min. Jeg er visst ikke nok sosial i følge dem. Pappa er kanskje litt for sosial som begynner å synge rundt bordet! Haha, men koselig er det. Får høre historier om pappa sin ungdomstid. Ikke noe som passer seg på bloggen i alle fall. Skal møte bestevenn ute på byen senere ikveld. Tror dette kommer til å bli en så koselig kveld. Gleder meg! Håper alle dere også får en fin natt til første mai!

Working progress

Hei dere! Er midt i ordningsprosessen for kveldens bytur med familien og kjæresten! Det skal bli spennende å se hvordan kvelden utvikler seg! Men ut natten til første mai bruker bestandig å være bra! Massevis av russ og mai! Kan ikke slå feil! Jeg har det i alle fall travelt som bestandig. Er et kappløp mellom meg og tiden. Håper jeg vinner slik at jeg er ferdig til mamma og dem kommer!

hem att a mor!

Iih, da er vi hjemme hos mamma og pappa og nyter finværet. Første gang i år det har vært så varmt at jeg føler jeg kunne kle av meg og nyte sola utendørs. Vi har fått god søndagsmiddag og is til dessert. Må si jeg føler meg ganske så voksen når jeg kommer hjem til mor og far på søndagsmiddag med kjæresten. Haha, ikke bra. Nå sitter vi alle sammen samlet rundt stuebordet og koser oss. Russesøster skal vel kanskje ut å grille, mens Daniel og jeg skal ta turen hjem snart. Jeg må prøve å få lese litt før kvelden er omme også. Blæ, eksamenstida altså.

Har dere gjort noe koselig denne søndagen?

Last saturday night!

Hei dere! En blogghilsen fra Daniel og meg som ligger i senga og slack'ern. Haha, hvis det i det hele tatt er et ord. Vi er så sykt trege til å stå opp, spesielt hvis det er fint vær ute og det gjør meg ekstra stressa. Men, jeg må vel bare stresse ned. Stress er absolutt ikke bra for kroppen, jeg vil ikke dø tidlig fordi jeg gikk gjennom livet som en stressball! Uansett, tenkte å legge ut bilder fra i går kveld. Vi endte opp på Crash, som faktisk var veldig gøy. Det at vi dro dit edru og prøvde å gjøre oss fine i ved baren var absolutt ikke gøy for bankkontoen. Men, man lever bare en gang. Gjør man ikke?


// Litt skeptisk i begynnelsen ser jeg!


// Men humøret ble bedre som dere ser!


// Therese og meg. Utrolig kul jente!


// Kjekkeste gutten på utestedet i går var min!
// Her tror jeg en var klar for taxi, mens den andre ikke helt. Haha.

Gjorde dere noe gøy i går?

Kinobabes

Er på kino med Annette, Tor Erik, Daniel, Karen og Hallvard! Trippeldate med andre ord! Vi sitter her og knipser bilder med 3D-brillene på og eier virkelig ikke skamvett! Men gøy, det er det!

Etter på er jeg å finne på dansegulvet på cash sammen med Therese! Woho for lørdag!
Skal dere noe gøy ikveld?

hvor er Daniel? - part 4

Det er så lenge siden sist at Daniel følte det var på tide at jeg reklamerte litt for han igjen på bloggen! Har også fått høre at flere av dere syns hvor-er-Daniel-innleggene har vært så morsom så da var det vel på tide å være litt kreativ igjen. So here you go, find my boyfirend!Dagens antrekk!

Det er fredag og det betyr pyntedag! Whoho. Bestandig når jeg våkner en fredagsmorgen og skal på PBL føler jeg for å pynte meg. Skjørt og kjoler er obligatorisk i fredagsantrekket. Hehe, mens dagen før kan jeg møte opp uggs og kosebokse! Skal sies at jeg ikke brukte skoene på skolen da. De er det bare for syns skyld på bilde. Så da er det bare å sette på blackout med Breathe Carolina og nyte fredagen. Selv er jeg på jobb og danser for gamlingene!


Skjørt og hansker fra H&M, strømpebukse og genser fra bikbok, smykke Calvin Klein og sko herfra.

Har dere pyntefredag?

hide your mistake!

Gjett om jeg fikk sjokk da jeg våknet i morrest. Skulle bare ha litt selvbruning på hendene i går slik at de ikke ble hvite i forhold til resten av kroppen. Men det skulle jeg aldri ha gjort. Haha, våknet opp som en stripete tiger og det passer veldig dårlig når Daniel kommer  på besøk i kveld. Har ikke lyst til å bli mobbet hele helgen for mine sære vaner. Så på skolen i dag har jeg gått med skinnhansker hele dagen for å skjule den lille feilen min. Haha. Men, pointet med å fortelle dere dette var at det finnes håp. Opplever noen samme problemer som meg og vil fjerne selvbruningen med en gang ta vann, bakepulver og en vaskeklut og skrubb i vei. Virket i alle fall for meg. Så nå har jeg rene og fine hender igjen. Null selvbruning tull!

Blogger resten av antrekket senere, nå må jeg forbrede meg litt før jeg skal på jobb. Så er det rett til værnes i 11-tiden for å hente Daniel! 

Lillesøster har forresten russedåp i dag! Iiih, tiden går så sykt fort. Er jo ikke lenge siden jeg var russ.

gosh

Jøye meg altså. Tiden flyr og jeg har ikke fått gjort alt jeg skal. Jeg skulle egentlig blogge et innlegg om en person som bruker å komme med "kritikk" til meg her på bloggen, men jeg har rett og slett ikke tid til å sette meg ned å lage noe innlegg om det. (tror det vil ta noen timer). så det får jeg gjøre en annen gang. Har ikke fått gjort så mye fornuftig fram til nå egentlig. Begynte med å lakke neglene mine, men så fikk jeg en underlig melding og så ble det en times telefonsnakking om meldingen og vips så forsvant den dyrebare tida mi. Har fått til å rydde i leiligheten da. Mangler bare å rydde bort sminken i gangen, så er jeg good to go. Nå må jeg tilbringe kvelden/natten på bekkenanatomi. Blæ, hvorfor er jeg så ueffektiv i dag da?

Neglene mine ble i det minste fine. Eller?

ta to steg fram og et tilbake!

Whoho dere, jeg er midt i et energikick og tenkte jeg skulle utnytte litt av denne energien til å oppdatere dere. Her har det ikke skjedd så mye spennende siden sist. Jeg har gjøre-ditt-og-datt-dag i dag. Først en tur på skolen for forelesning og litt lesing, deretter rett til frisøren for å friske opp etterveksten. Daniel kommer på besøk i morgen, så må være fin til han kommer. hoho. Etter noen timer i frisørstolen måtte jeg robbe kjøpesenteret for å prøve å finne en konfirmasjonsgave til Emma (lillesøsteren til Daniel) som jeg skal i konfirmasjonen til neste helg. Det er virkelig ikke enkelt å finne en gave til noen, men jeg tror jeg endte opp med noe bra til slutt. Jeg ville i alle fall hatt gaven selv, og det er vel et bra tegn?

Nå kom jeg nettopp hjem og skal lage middag til magen som romler non stop. Deretter må jeg lakke neglene mine i alle regnbuensfarger, rydde til Daniel kommer på besøk, gjøre ferdig bekkenanatomien som jeg begynte på i morgest, lage et nytt blogginnlegg til dere, spise en lolipop som kveldsmat og planlegge morgendagen som blir minst like hektisk. iih, kommer ikke til å være i seng før langt på natt. Haha, jeg får vel bare sette igang gjøremålenene mine med en gang!Fikk notatboken min fra personligalmanakk i dag! Før var jeg flau over å gå med rosa notatbok på skolen, lurer virkelig hvordan jeg vil føle meg nå. Nå har jeg et stort selvdiggerbilde av meg selv på forsiden. Haha, ikke bra.

Snakkes senere da turtelduer! Eller, det er vel jeg som er en turteldue her. whoho ♥

One eyed girl!

Da stikker jeg på trening for å bli stor, stram og sterk! Haha, tviler på at det er gjort på en dag men. Syns egentlig det er flaut å gå ut i offentligheten nå, fordi jeg sminker bare det ene øyet mitt siden det andre er betent. Vet jeg kan gå sminkeløs på begge, men da ser jeg bare så utrolig sliten og trøtt ut, og det kan vi ikke ha noe av. Derfor, et våkent øye og et hemma øyet. Uansett, kvier meg litt for å gå ut når situasjonen er som den er. Hva ville dere ha tenkt hvis dere ser en person med sminke på ett øye? Hvor mange tenker at det andre øyet er betent. Regner med de fleste tenker jeg må være utrolig glemsk som bare har sminke på ett øye. hehe.Nei, nå hører jeg 3T rope på meg. Vi snakkes senere 

Skoleupdate!

Yo, fininger! Hehe, vet ikke hvorfor jeg liker å si ordet yo, men jeg følte bare for det. Uansett, sitter på skolen nå og leser (shocker). Gjør jeg noe annet for tiden? Det lurer jeg virkelig på. Selv om jeg hører på musikk på ørene kan jeg høre hvert eneste tastetrykk jeg skriver når jeg noterer og jeg kan love dere at det går i en heidundrende fart! Akkurat nå så leser jeg om svangerskapet og fødselen. Har nettopp tatt for meg ulike svangerskapskomplikasjoner. Var mange ulike problemer man kan få under svangerskapet så kan ikke akkurat si at det fristet å bli gravid. Selv om jeg kan tenkte meg at å være gravid er en helt magisk følelse. Tenk å ha en levende skapning boende inne i magen din. Fancy that. Snart skal jeg fortsette å lese på fødselen og hvordan barnet roterer ut. Regner med at det skremmer meg slik at alle gravidtanker forsvinner langt av sted! Ikke det at jeg har noen. Haha, kunne ikke tenkt meg og vært gravid nå. Er ikke plass til det i denne travle hverdagen. Men en gang i fremtiden, da er det forhåpentligvis både tid og plass. Nå må jeg nesten runde av her før jeg tar av helt med dette gravidsnakket. Hehe, men spennende å lese om. Det er det!

// Fra USA når Oda kledde meg opp som graviddame før vi skulle på kino. Hun ville gjøre meg feit som hun sa. Haha!

Har dere hatt en fin dag på skole/jobb/hjemme?

Nettshopping - en liten handleguide

Jeg har opptil flere ganger fått spørsmål fra dere angående nettshopping. Må man betale mye toll? Er det trygt å handle der? Hvordan er størrelsene? Tar det lang tid før varene kommer? ++ Med dette i bakhodet, og det at jeg har handlet alt for mye på nettet siden jeg kom hjem fra USA, tenkte jeg å lage en liten shoppeguide. Fortelle mine personlige erfaringer med ulike nettsteder jeg liker, tollregninger og størrelser. Håper det kommer til nytte for noen av dere.Nettsted: Victoriassecret.com

Tollregning: Bestiller du fra Victoria's Secret så må du forvente deg en tollregning! Men, jeg mener helt klart at det er verdt det. En tollregning er uansett billigere enn en flybillett til USA som er ditt neste valg om du ikke vil handle fra nettsiden deres. Man må betale 6,9 % (av opprinnelig kjøpesum) i toll for undertøy fra VS, 25 % i moms og 120 kroner for at posten skal fortelle deg. Megasurt, I know.

Størrelser: Størrelsene hos Victoria's Secret er normale i forhold til norske størrelser. De bruker et annet system, så man må gjøre om den amerikanske størrelsen til en norsk størrelse, men så er man good to go. Cupene er de samme. A, B, C, D og så videre. Men størrelsene rundt brystet er annerledes. De bruker 32, 34, 36 og så videre, mens vi bruker 70, 75 og 80. For de som ikke har skjønt det er 32 det samme som 70, 34 det samme som 75 og 36 det samme som 80.

Leveringstid: Leveringstiden er lang hvis man ikke velger ekspress shipping som er 20 dollar (115 kroner) dyrere. Hvis man velger vanlig shipping vil den variere litt med antall varer man har bestilt. Når jeg kjøpte meg undertøyssettet for noen dager siden kom shippingen på 34 dollar (195 kroner). Leveringstiden på valing shipping ligger på 3 uker.

Personlig erfaring: Jeg er utrolig førnøyd med varene hos Victoria's Secret. Tror ikke jeg kan få sagt det mange nok ganger! Kvaliteten er utmerket og man kan bruke og vaske undertøyet om og om igjen uten at det merkes noe på tøyet. Hvis man tar en titt i undertøysskuffen min finner man BARE undertøy fra Victoria's Secret og det er en grunn til det.Nettsted: nelly.com

Tollregning: Nei!

Størrelser: Nelly selger alle slags merker, klær, sko og så videre. Så det er vanskelig å dømme alle størrelsene under en kam. Men det jeg har bestilt har vært normalt i størrelse. Trenger ikke å gå opp eller ned for at det skal passe. Så har man en viss anelse om hvor man ligger i størrelser til klær er man safe.

Leveringstid: Den er jammen meg rask! Whoho for nelly. Tar bare noen dager og så har du pakken i postkassen. Det skal de virkelig få pluss for. En gang så tok det over en uke, og da ga de meg 30 nellypenger i trøstegave. Hehe, det liker jeg.

Personlig erfaring: Jeg må si at jeg er ganske så fornøyd med nelly som nettbutikk. Det har vært noen hendelser der jeg har fått tilsendt feil vare og så videre, men da har de som regel lagt seg ganske flat og gikk meg nellypenger som "trøst". Kundeservice svarer utrolig fort på spørsmålene dine, selv om svarene du får ikke bestandig er tilfredsstillende. Men alt i alt så er jeg ganske fornøyd med nelly som nettside. Du mottar bestillingen rask, slipper toll og de har et stort utvalg av både kjoler og sko.


//Akkurat nå ligger denne kjolen høyt på ønskelista! 


//Disse skoene er helt klart yndlingsskoene fra nelly ♥Nettsted: asos.com

Toll: Dessverre så får man en liten tollregning i posten når man bestiller fra asos også. Før jul så virket det som posten var snille og ga meg ikke tollregning selv om varen kostet over 200 kroner, men nå er de ultrastrenge og en tollregning på man helt sikkert forvente seg. Det gjelder de samme reglene som for det jeg skrev under Victorias Secret. For klær må man regne med 10,7 % toll, 25 % moms og 120 kroner i fortolling hos posten.

Størrelser: Min erfaring er at britiske størrelser er kanskje litt små i forhold til det jeg er vant til. Når jeg har handlet kjoler her har de vært litt korte og så videre, men det kan være selve kjolen og ikke størrelsen. Hehe. Jeg bruker vanligvis small i klær og det tilsvarer en størrelse 8 hos asos. 

Leveringstid: Velger man gratis shipping så tar leveringstiden opptil 2 uker. Velger man ekspress shipping må man legge i en hundrelapp og man får bestillingen etter noen dager tror jeg. Har aldri prøvd sistnevnte, så er litt usikker. Et stort pluss til asos for at de har gratis shipping til Norge. Det er kanskje et lite plaster på såret siden man må betale toll.

Personlig erfaring: Jeg er kjempefornøyd med asos. De selger rimelige klær og man kan være sikker på å finne noe alle andre ikke har. De har et utrolig stort utvalg og man kan blad seg side opp og side ned i kjoler, topper, sko og alt man egentlig kan ønske seg. De er kundeinnstilte og behjelpelige og jeg må si jeg liker asos veldig godt.

Favoritter fra asos ♥
Nettsted: lipsy.co.uk

Tollregning: jeg har faktisk ikke mottat varen min fra lipsy enda. Venter på backorder, så den blir ikke sendt før 30 april. Men jeg regner med at når den kommer så får jeg en fin tollregning i posten også.

Størrelser: Har invistert i tre kjoler fra lipsy, men ikke fått den jeg kjøpte fra deres egen hjemmeside. Den første kjøpte jeg hos nelly og den andre kjøpte jeg hos asos. De har vært normal i størrelse, jeg bestilte en størrelse small altså 8 og begge kjolene har passet.

Leveringstid: Som sagt så har jeg ikke mottat varen min fra lipsy.co.uk enda, men jeg skal oppdatere dette innlegget når jeg vet hvor lang tid det tar å motta varen. Jeg regner med en til to uker slik som hos asos. Man må betale 5 pund i toll. Det tilsvarer 50 kroner så ikke all verden.

Personlig erfaring: Jeg er helt klart en Lipsy fan. De har så utrolig mange kule, fine, spesielle kjoler som man bare kan drømme om å ha på seg. I prisklasse ligger de i alt fra normalt (300-500 kroner) til de over tusenlappen. Selv har jeg nettopp invistert i en lipsy VIP kjole som jeg måtte betale 1200 kroner for. Jeg er ganske så sikker på at jeg kommer til å bli mega fornøyd med kjøpet, så det er verdt pengene.


// Kjolen finner dere her.


Nettsted: jonesandjonesfashion.com

Toll: De kjolene jeg har kjøpt hos Jones & Jones har jeg ikke måtte betale toll for, men jeg kan ikke garantere at det gjelder bestandig. Man blir virkelig ikke klok på når tollregningen kommer eller ikke.  

Størrelser: Kjolene hos Jones & Jones er også normale i størrelser. Jeg har lekt rundt med litt forskjellig størrelser siden de en gang ikke hadde en 8 inn på lager. Da måtte jeg bestille en 10 og det var litt for stort for meg. Kjolen var med åpen rygg og den sitter derfor litt løst siden størrelsen er for stor. Men da er det bare å bruke et midjebelte og så løser det meste seg. De fleste kjolene til J & J har åpen rygg, så det gjelder å invistere i en BH man bare fester over brystene med "lim". Hehe, dårlig forklaring, men man finner det hos Cubus, H&M og så videre.

Leveringstid: Hos meg så bruker det å ta litt over en uke før kjolen dumper ned i postkassen. Ganske grei leveringstid med andre ord. Man må betale 10 pund i shipping (omtrent en hundrelapp)

Personlig erfaring: Jeg er stor fornøyd med Jones & Jones. Kjolene deres er kjempesøte og til å "dø" for. De har virkelig et jentete utseende og passer pefekt for de som er litt dollete av seg. Kvaliteten på kjolene er også god, etter det jeg har erfart.

Mine favoritter fra Jones & Jones


// Kjolen finnes her.

Var dette til noen hjelp?
Hva er deres yndlingsbutikk på nett? 

Stress i joggedress

Når jeg stresser sånn med å blogge at jeg nedprioriterer mat og andre livsnødvendige ting, så vet jeg at det har gått litt for langt. Ble nesten sur på meg selv fordi jeg måtte dra å handel i sted, og hadde vært så lenge på skolen at jeg ikke har rukket og skrevet ned noen ord til dere. Husker mamma sa til meg når vi kom hjem fra USA. "Hanna, du vet du ikke kan bruke så mye tid på bloggen som du har gjort frem til nå. Det er viktig at du prioriterer skolen." Og jeg svarte at selvfølgelig skulle jeg det. Skulle bare blogge i ny og ned når jeg følte for det. Haha, men sånn har det ikke blitt. Jaja, jeg klarer jo å balansere begge to. Får bare tenke sånn at noen i klassen min spiller håndball, noen sitter i Revystyre og noen lager medisineravisen Nocebo. Så da kan min ekstra oppgave, fritidssysleri, være å blogge. Jeg føler jeg har klart meg bra så langt, men i de siste ukene frem mot eksamen blir det vel ikke noe annet enn hei og hallo. Men regner med dere forstår det. Det verste med bloggingen er at det tar så uendelig lang tid. Redigere bilder, vente på at bildene skal laste opp, vente på iphoto når det skal åpne seg, finne på noe fornuftig å skrive. Hehe, det er ikke gjort på en, to, tre i alle fall! Nei, nå rumler magen min så mye at jeg bør kokkelere sammen noe av det jeg kjøpte i sted. Senere i kveld kommer et innlegg om netthandling eller om anonym som kommenterer her. Vi får se hva det blir til. Lå å tenkte på begge to i hele går, så har flere setninger skrevet ferdig i hodet mitt.

Hva har dere til middag i dag?
Er det mye skolestress for tiden? 

Empty

Jeg prøver å tømme hodet mitt for å prøve å ha noe interessant å komme med, men jeg kommer ikke på noe! Det eneste som popper opp er at jeg liker når noen lukter god parfyme eller sjampo og går forbi meg slik at jeg kjenner lukten flyve i mot meg. Haha, det sier sitt hvor kreativ jeg føler meg. Er kanskje fordi jeg har brukt all energien på å lese om befruktning og gamatogenesen (meiosen av kjønnsceller). Dessuten sov jeg nesten ingenting i natt, så kjenner kroppen skriker etter litt søv. Får vel bare adlyde, men først må jeg se en episode til av pretty little liars. Har aldri sett det før, men nå er jeg hekta.Har dere en serie der må se for tiden?

Summer Floral - Victorias Secret

Iih, nettopp kjøpt meg nytt undertøy fra Victoriassecret. Vet jeg kommer til å få den tollregningen i posten i mai, men det er helt klart verdt det. Må vente 1 måned før pakken ankommer Norge da, men det går vel bra. Blir det en liten ekstra boost til å lese når jeg allerede har kjøpt belønningspakken min. Haha. Har forresten vært kjempeflink og ikke handlet på nettet, i butikker ++ på en god stund. Fikk nesten sjokk da jeg så på bankkontoen min i sted og fant ut at jeg bare har brukt 3404 kroner i hele april (inklusiv fellesutgiftene). Da fortjener jeg i alle fall et nytt undertøyssett. Er så lei av det jeg har, så da er på tide med noe nytt nå som sommeren er farlig nær. Jeg kjøpte BH fra dream angels - demi bra og fargen summer floral. Gleder meg sånn til å prøve den!


// hvis noen føler for å herme, ser dere infoen min her. hehe.

Ah, den er farlig fin. Hva syns dere?

søndagstema - cruelness

Siden forrige søndagstema handlet om nei-mennesker, tenkte jeg at jeg kunne fortsette på den samme vibben og skrive om hvor ondskapsfulle barn kan være. Jeg begynte å tenke på en hendelse på grunn av at jeg og Ingvild snakket om islam, og i dagene etter på har jeg bare kommet på flere fæle barndomsminner. Ja, dette innlegget skal handle om barn som er slemme mot andre barn. Når jeg tenker tilbake så føler jeg at jeg hadde en fin oppvekst, men når jeg tenker meg ekstra nøye om så kommer plutselig de dårlige minnene tilbake også. Barn altså, de kan kunsten å såre andre. Noen hendelser vil jeg kategorisere som mobbing, mens de fleste var vel bare a weakness of cruelness. Er ikke på noen måte meningen å henge ut noen, må bare få ut tankene mine og ta et lite oppgjør med fortiden!


Det første som popper opp er en kanskje uskyldig hendelse i sandkassen. Jeg husker i alle fall jeg ikke turde å fortelle det til noen, i frykt for at ingen skulle tro meg. Jeg gikk vel i 2. klasse eller noe, hadde nettopp begynt på barneskolen (kullet mitt hoppet over første klasse) og var lykkelig og fornøyd med bøtta og spaden min. Plutselig kommer det to jenter bort til meg. De står og stirrer og ler litt og så kommer hun ene bort og putter sølevann mikset med sann i munnen min. Jeg kjenner enda smaken av sandkornene, og selv om jeg bare var 7 år da det skjedde, har det ikke klart å gå ut av minnet mitt enda.


Det neste dårlige minnet jeg har er fra 5. klassen. Vi hadde nettopp begynt og skulle på skoletur med hele storskolegården. Noe som innebærte at sjette og sjuende også skulle være med. Vi skulle gå til en demning, fange rompetroll og se på småkryp, og jeg var ubevisst om hva som snart skulle komme til å skje. Da jeg nesten var framme til demningen kommer det noen rappkjefta gutter bort til meg og begynner å rope "Haha, Sjur er blitt jente". "Hallo, Sjur. Hvorfor har du kledd deg ut som ei jente?" "Haha, hvem er det som kaller ungen sin Sjur?!" og sånn holdt det på. Jeg var lita, ubevisst og forstod ikke hvorfor noen skulle ha noe i mot broren min. Hvorfor skulle det gå utover meg? Hvorfor må unger være så ondskapsfulle og slemme? Jeg håper de som gjorde dette mot meg, leser dette og angrer seg bittert! Med tanke på hvor liten jeg var, kunne vel ikke noe værre ha skjedd. Jeg hadde ingen sjangs til å forsvare meg selv, heve meg over det.. Det stikker enda i hjertet mitt når jeg tenker på det.Det neste jeg husker er vel en litt mildere historie, men den var sannelig ikke noe gøy den heller. Jeg var sammen med en gutt i klassen min og til bursdag eller jul hadde jeg gitt han et sølv smykke med et halvhjerte på, og så hadde jeg andre halvdelen selv. Hehe, blir vel ikke mer cheesy enn det. Uansett, han fikk også en brent CD av Westlife CDen jeg hadde fått av pappa. På CD-coveret hadde pappa printet ut bilder av meg og limt på. Så var det en dag vi var ute og lekte i friminuttet og jeg kjenner noen pikke meg på ryggen. Jeg snur meg og der stod min daværende kjæreste. Han strakte fram armen og sa "her får du det tilbake!" I hånden lå halv-hjerte-smykket og CDen hadde han skrapt i stykker bildene av meg slik at det bare var noen rester igjen. Husker jeg var i sjokk. Hva hadde jeg gjort galt, og hva var pointet med å ødelegge CDen også? Nei, blir ikke klok på det når jeg tenker på det den gang i dag heller. Noen gutter er vel bare slemmere enn andre..


Hadde også tenkt å fortelle om den gangen ei jente i klassen kom bort til meg bare for å kalle meg hjerteløs, men det får bli en annen gang. Tror dette innlegget har nok av situasjoner å ta av. Det er rart å tenke på, for jeg føler ikke oppveksten min har vært fæl på noen som helst måte. Men når jeg tenker nøye tilbake har jeg fått opplevd min del av nedgang jeg også. Det er vel få som lever et liv som er dans på roser. Men jeg skulle bare ønske barn slapp å oppleve slike hendelser som beskrevet ovenfor. Det er helt sikker mange barn der ute som opplever mye verre ting enn meg og mye hyppigere. Og det gjør meg lei meg av å tenke på. Akkurat nå håper jeg bare gjerningsmennene og kvinnene bak mine dårlige minner får et lite stikk av dårlig samvittighet.


Har dere opplevd noe av det samme som barn?

Backseat babe

Sitter i baksetet i nybilen og kjeder meg! På en måte er det gøy å sitte på i bil og bare slappe av, men på en annen måte har jeg ikke tid til å slappe av. Dessuten begynner jeg å bli litt lei av å sitte nå, kjennes i ryggen gjør det også. Men til tross for dette må jeg rule i baksetet og være en baksete babe! Solbriller og trutmunn en søndags ettermiddag er obligatorisk. I alle fall i dag. Kommer søndagstema om cruelness senere ikveld! Hehe, ganske random, men må jo reklamere litt for meg selv.

Hva gjør dere i dag?

old times!

Hei fininger, og god søndag! Jeg og Oda kom fram sent i går og da var det å hive seg rett på middagen og begynne selskapet. Var så koselig å ha samlet alle sammen for å feire bestemor sin 94 års dag. Enn at hun har blitt så gammel. Får håpe alderen ligger i de gode genene hennes og at jeg har fått en god del av dem. Var uansett koselig å være samlet hele familien på mamma sin side. Tror ikke vi har vært sammen alle sammen siden konfirmasjonen til Oda. Jeg brukte størsteparten av tiden til å titte i gamle album for å se på bilder av meg selv som lita. Følte det var så mange søte (om jeg skal si det selv) at jeg måtte nesten dele det med dere!

 
// Bakemester Hannapus! Haha, med tunga på snei så baker jeg i en fei!


// Tørst? Haha, jeg liker det at jeg må drikke av ei sprayflaske. Får håpe det var vann i den og ikke noe annet tull!


// Fineste bestemor ♥


// Kirsti (søskenbarnet mitt) og jeg. Tror vi var to ganske slitne frøkner på dette bilde her altså.


Haha, jeg dør! Trenger jeg å si mer. Liker fargekombinasjonen og museflettene!


// Legg merke til skrevinga mi. Haha, for en holdning. Liker at Anne Marie og Linn Magnhild er med på bilde da. Vi tre hadde det veldig gøy sammen når vi var små. Og pappa er jo også den søteste. Så rart å tenke på at han har vært ungdom en gang han også. hoho.

Før jeg glemmer det må jeg forresten si at det var utrolig koselig å møte frøken Hanne i går! Er så hyggelig når noen kommer bort til meg og sier at de setter pris på bloggen min. Så takk for det Hanne! Håper du hadde det gøy ute på kroa i går!

Var jeg ikke søt som liten?

når og hvor var ditt første kyss?

litt surr her og der og svar på to spørsmål fra spørsmålsrunden. Svarer på når og hvor var mitt første kyss og hvor gammel var du da du begynte å utvikle deg? Fniser en del, men hvem gjør vel ikke det når man sitter foran en PC og snakker til seg selv. Iih, stresser sånn med å rekke alt jeg skal rekk. Men det går vel bra. Eller det må gå bra. Enjoy the movie! edit: bah, hater når lyd og bilde ikke henger sammen. Haha, men dere får vel med det relevante uansett!Når og hvordan var deres første kyss?

FML

Blæ, har fått en liten betennelse på øyet etter at jeg har tettet igjen utførselsgangen til øyenvippene med øyevippelim. Haha, kompliserte greier. Nå kan jeg i alle fall ikke bruke sminke på øynene på en god stund, og må avslutte pure lash behandlingen også. Ah, det er så typisk meg for tiden. Hehe, føler det er noe galt med alle delene på kroppen og nå poppet det opp en betennelse på øyet også. Glad jeg har mamma som fastlegen min slik at jeg kan starte behandling med en gang! Betennelsesdempende krem for øyet ligger i kjøleskapet, så den må jeg smøre på tre ganger for dagen og krysse fingrene for at det blir bedre! Nei, nå skal jeg dra på 3T og springe av meg all irritasjonen. Etterpå reiser Oda og jeg til bestemor for å feire bursdagen hennes sammen med resten av familien. Det blir i alle fall kos. Snakkes litt senere i dag!Ha en fin lørdag alle sammen ♥

party i pysjen!

Jeg fikk plutselig et kikk av energi! Jeg vet ikke hvor det kom fra, men det kan kanskje ha en sammenheng med den vinen jeg konsumerte hos Filippa K. De var så spandable på vinen der, kom og fylte opp glasset mitt før det var tomt, så jeg og Ingvild fant ut at dette var en utspekulert måte å få oss til å handle på. Men jeg klager ikke, vinen var god og jenta ble etter hvert fiiin! Nå som jeg har kommet hjem har jeg ikke noe annet valg enn å ha et lite party i pysjen for meg selv! Men så kom jeg på at jeg kan jo ha party i pysjen med dere! Så alle som har hoppet inn i pysen, dans rundt på stua og vær fjollete med meg! Det er så ensomt å være fjollete alene. Egentlig så må jeg pakke til i morgen, reiser til bestemor for å feire bursdagen hennes, og dermed må jeg også rydde opp før helgen! Blæ, vil mye heller danse rundt med dere! Og noen ganger må man gjøre akkurat det man har lyst til! Legger ut noen bilder som beskriver energinivået mitt. Hehe, enjoy!

Sov godt da fininger!

Shoppekveld hos Filippa K

Heisann dere! Sorry for den dårlige oppdateringa, men føler jeg må prioritere litt skole også, så jeg kommer meg igjennom eksamen! Men det forstår dere vel. Kan tenke meg dere er lei av å høre om alt eksamenssnakket mitt! Hehe, kanskje jeg skal lage et innlegg og fortelle hva jeg egentlig driver å leser på. Uansett, dette innlegget skulle ikle handle om skole. Men shoppekveld hos Filippa K i Trondheim. Jeg skal dit/er der sammen med verdens herligste aka Ingvild. Vi hadde det så koselig da vi bodde i USA samtidig ifjor, og det er bestandig en fryd å finne på noe med henne! Shoppekveld innebærer rabatter og goodiebags. Så dette blir virkelig gøy!

inspiration

Drømmeantrekk for dagen er helt klart dette. Det kribler i kortet bare ved tanken. Åh, jeg må (og skal) kjøpe meg en ny Mulberry veske i løpet av sommeren. Har så lyst på en lys en slik som på bildet her. En som er litt utenom det vanlige. Vi får se hva jeg finner. Først må jeg jobbe rumpa av meg på Dialysen slik at jeg fortjener veska. Kjolen kan jeg vurdere å kjøpe nå da. Koster bare 179 eller noe. Greit å ha en enkel hvit kjole i skapet nå som det nærmer seg sommer. Whoho!

 summer mix

Skoene finnes her, skinnjakke fra Zara, veske herfra og kjole her.
Hvordan kler du deg i dag?

Fort i svingene

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen og skal til å lage meg middag. (måtte bare blogge først selv om jeg nesten sulter ihjel). Senere må jeg på trening og så lese ferdig det jeg ikke rakk på skolen. Blæ, glad det er sol og fint vær ute i alle fall. Hvis ikke hadde jeg ikke hatt så mye energi som jeg har. Tenkte å ta et outfit bilde ute i sola, men da jeg hadde pakket med meg kamera og kamerastativ og karret meg bak blokken, fant jeg ut at minnekortet til kameraet lå inne. Såå, da ble det ikke noen utebilder. Må klare å huske det neste gang. Haha. Nei nå må jeg nesten få i meg noe mat før jeg stryker ned her. Er hektisk å leve i en eksamensperiode i alle fall.


// Kjole Jones&Jones, veske fra Louis Vuitton og sko fra Bianco.

Btw, prøvde meg på midtskill i dag. Har ikke hatt det siden barneskolen! Haha, vet ikke om jeg liker det eller ikke. Hva syns dere? 

Pure Lash

Heisann dere! I går fikk jeg et spennende produkt i posten som jeg virkelig gleder meg til å teste ut. Pure Lash 2 in 1 Enhansing serum. Det er et serum for øyevippene som skal gjøre at de blir mykere, fyldigere, sterkere og lengre på 30 dager. Man skal påføre serumet på øyevipperoten og utover på øyenvippene hver morgen og kveld i 30 dager og hvis man ikke slurver med bruken vil man forhåpentligvis se et resultat. Med tanke på at jeg ikke akkurat har verdens lengste øyenvipper og at de hele tiden slites av når maskaraen blir tatt av på kvelden, gleder jeg meg til å prøve og se om jeg kanskje får mørke, lange og fyldige vipper. Blir spennende å se. Kanskje jeg til og med kan legge vekk de falske øyenvippene om en måned og gå all naturel! Vi får se. Jeg skal i alle fall holde dere oppdatert. Tok et før bilde i går kveld etter at jeg hadde hatt på serumet for første gang. Deretter tar jeg et nytt bilde om 30 dager og ser om jeg ser noe forskjell. Blir spennende. Nå må jeg bare være flink til å huske på å bruke det. Er så typisk meg å glemme av daglige rutiner man absolutt ikke burde glemme av. hehe. Anywho, her er et førbilde av øyenvippene mine. Sminkeløs og nydusjet!Vil du vite mer om Pure Lash finner man info om produktet her.

Prøvd noe lignende før?

occupied, engaged and taken

by my school work! Men trenger små pauser som dette. Selv om jeg sitter på lesesalen og føler alle som merker at jeg blogger ++ tenker at jeg er slapp! haha. Gir meg i alle fall motivasjon til å lese. Til tross for dette er det umulig for hodet mitt og sitte å lese konstant i flere timer. Derfor trenger jeg små pauser. Hadde en liten samtale med Daniel i sted som nettopp har kommet hjem fra Aberdeen! Han har vært borte siden Torsdag og vi har ikke hatt våre daglige samtaler sammen! Blæ, hvordan overlevde jeg i det hele tatt! (Haha, fornøyd nå kjære?!). Neida, har hatt nok av skolearbeid som har okkupert tiden min, distrahert meg og gjort meg søvning!

Now: back to work!

Har dere mye å gjøre i dag?

Jewellian!

Mottok en pakke med nye smykker i posten i dag, og det kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt. Trengte virkelig en oppmuntring i dag, og hva er vel ikke da bedre enn en pakke i posten? Jewellian var så snill og sendte meg et uglesmykke, og to fjær øredobber! Jeg digget alle tre tingene, spesielt de hvite fjær øredobbene. Har bestandig syns fjær øredobber har vært så kult, men aldri gått til innkjøp av noen selv, for har bestandig vært usikker på om fjæren var fin nok. Men nå har jeg ingen unnskyldning til å ikke pryde ørene mine med fjær. Ser for meg å bruke de hvite sammen med en lys sommerkjole og brunt tilbehør. Kanskje litt gladiator-stil-ish. Uglesmykket kan man ikke unngå å like. Hva er vel kulere enn ugler og diamanter. Daniel har lyst til å være en ugle hvis han var et dyr, så han kommer nok til å bli misunnelig! Whoho.


Øredobbene finner man her.


De brune her.


og uglesmykket her.

Hvem av disse syns dere var finest?

Søndagstema - bad people

Hei og hopp! Haha, for en intro. Føler meg som tigergutt eller noe. Eller han ville vel sagt "who ho ho hoo! HDPB. Ha det på badet". Hehe, nå blir det litt for mye mimring til alle de timene jeg og Oda brukte foran TVen da vi var små for å se Ole Brum. Uansett, tenkte det var på tide med et nytt søndagstema nå. Hadde egentlig planer om å skrive det forrige uke, men så rakk jeg det ikke siden jeg var i Stavanger. Men da kommer jeg bare sterkere tilbake i dag.


Dagens tema er mennesker som ikke er bra for deg. Fikk litt inspirasjon da jeg leste Ulrikke Lund sine innlegg om å kutte ut mennesker som skaper negativitet i livet ditt. Og jeg er helt enig i det hun skriver. Problemet er bare at det er veldig vanskelig å kutte ut de dårlige vanene. Det var ikke før jeg leste det innlegget at jeg begynte å tenke over hvilke mennesker jeg har i livet mitt. De fleste vennene mine er godhjertet og jeg er ganske så sikker på at de vil meg det beste her i livet. Men jeg har noen som jeg ikke helt skjønner meg på. Noen som bestandig har litt tvilsomme moraler, bryter avtaler, glemmer deg. Ja, ikke akkurat beskrivelsen på en god venn.


Det som forundrer meg er at jeg har holdt ut med slike personer så lenge. Mennesker som egentlig ikke bryr seg om meg og som lyger for å fremme sitt eget rykte. Ta bare det å bryte en avtale. Hvis ikke man har en ekstremt god grunn, så burde man ikke bryte en avtale sånn uten videre. Vet ikke om dere husker at jeg for noen uker siden skrev at jeg var så irritert på en fyr som hadde skuffet meg. Han hadde bare latt meg stå der og vente i kulden, gitt faen i at vi hadde en avtale, og kom med den dummeste unnskyldningen jeg noen gang hadde hørt. Hvorfor han gjorde det vet jeg ikke, men jeg har mine mistanker. Jeg fikk i alle fall følelsen av at han ikke gadd, og dermed fant på en tragisk unnskyldning for å slippe unna. Jeg kjenner jeg blir irritert bare jeg tenker på det. Men etter at vennskapet vårt har vært som dette i mange år nå er jeg rett og slett lei. Nå er det jeg som ikke gidder noe mer! Nok for være nok. Lyver man og bryter nok avtaler vil det tilslutt slå tilbake på deg! Så når personen i etterkant prøver å være hyggelig, sende meldinger og late som ingenting har skjedd. Da gidder jeg ikke å bry meg! Som Ulrikke Lund sa. "Kjenner du noen som stadig er et stikk i hjertet ditt, hvorfor omgås du de? Det er til syvende og sist ditt eget ansvar." Og det er akkurat det jeg har tenkt å gjøre. Skygge unna nei-mennesker og heller fokusere på de som bringer glede inn i livet mitt!Meningen med dette innlegget var altså å fremme budskapet til frøken Lund om å ta ansvar i ditt eget liv. Selv om det er enkelt å holde seg til de dårlige vanene, burde man gjøre noe med det hvis disse personene er kilden til negativiteten, irritasjonen og sinnheten i ditt eget liv. Jeg har så mange ganger ville kastet telefonen i veggen etter enda en avtale som ble brutt, etter at jeg en gang til fikk servert en løgn, etter alle de vonde ordene. Men av en eller annen dum grunn klarer de å snike seg inn i livet ditt igjen. De kommer med en unnskyldning, og vips så er man tilbake der man begynte. 


Jeg skal i alle fall nå bli flinkere til unngå slike mennesker. De er bare kilden til irritasjon og bekymringer uansett og kanskje en gang i blant kan de lage litt interessant drama. Nei, det er nok best å styre unna!

Sliter dere med nei-mennesker i livet deres?


Motivation

Omg, han fyren på 3D-mølla ved siden av her jeg ligger springer så fort at jeg blir ganske så imponert! Han durte på i høy fart fra første sekund, og han har holdt på en stund nå. Springer nesten dobbelt så fort som jeg springer på mitt forteste. Hehe, blir han ikke sliten? Jeg er i alle fall imponert her jeg ligger og tar sit ups og trener magemusklene til sommeren!Nei, nå må jeg gå tilbake til treninga før lillesøster mister all troa på meg! Hvem blogger på trening sier hu bare! Haha! Hva er det som er galt med det? Når mobilen er musikkilden din, kan man blogge hvor enn man er!

Rock this outfit

Jeg er som sagt hjemme i helga, og har ikke tatt med meg noen annet enn den buksa jeg kom i og en svart genser. Hadde bare planer om å være hjemme å lese, så tenkte at jeg ikke trengte den store garderoben til det. Som sagt har jeg koffert-skrekk, så hvorfor drasse med seg mye unødvendig når man ikke trenger det. Anywho, med mangel på klær (Har bare noen av klærne mine fra ungdomskolen, og det er virkelig ikke et syn for øyet.) må jeg ty til andre midler. Som nettoppshopping. Selv om det er søndag og hviledag, føler jeg for å kle meg i kjole, skinnjakke og høye hæler! Ååh, sola får meg sånn i godt humør, at hadde det ikke vært for at eksamen nærmer seg skulle jeg virkelig tatt på meg finstasen og dratt ut en søndagsformiddag. Minner meg om alle søndagsbrunchene i San Francisco. Det hadde vært noe i dag. Da skulle jeg helt klart rocket dette antrekket!

nelly

Kjolen finnes her, sko her, skinnjakke her, solbriller her og veske her.

Hva har du på deg i dag? Kjole eller joggebukse? 


 

 

Høylytt!

Kom nettopp hjem fra bestevenn etter og hatt filmkveld med henne og moren. (koselig, spesielt da mammaen til Annette begynte å snakke om gutter!) Anyways, da jeg kom hjem hit var det et bråk uten like. Lillesøster feirer "bursdagen" sin og bestemte seg for å ha en høylytt fest inne i stua. Det hadde vært vel og bra, hadde de bare oppholdt seg i stua. De var ikke å se noen sted, men musikken sto på for fullt! Måtte bare filme en liten filmsnutt for å vise dere hva jeg mener. Oh, nå ringte nettopp Lotus Elise, så da må jeg avslutte her. Snakkes i morra sweeties!


Nattinatt 

questions.

Tar meg litt fri fra dagens leseplan og tenkte å svare på noen spørsmål som jeg enda ikke har svart på. Har en hel haug på lager, og lover at svarene kommer etter hvert. Dagens spørsmål er fra Mari og lyder som følger:Du, det vil jeg faktisk gjøre. Og jeg ser ikke på det som en negativ ting heller, selv om jeg kanskje burde gjøre det. Jeg har helt angst for å bli voksen, få egne barn, få massevis av ansvar, være hjemme om kveldene, gifte meg and the list goes on. Jeg er virkelig ikke klar for voksenlivet enda. Det er så mye mer jeg vil gjøre som ungdom, så mye jeg vil oppleve at jeg har ikke tid til å bli voksen helt enda. Dessuten skremmer tanken meg litt. Ikke det at jeg føler jeg er i faresonen for å nærme meg voksenlivet. Jeg har vel en del år til før jeg blir sett på som en voksen person. Håper i alle fall det. Uansett, det jeg tror er at jeg holder litt på denne barnslige siden av meg, slik at jeg ikke skal bli oppfattet som en voksen. Hvis det gir noen mening? Jeg kniser av de dummeste ting, roter på pikerommet når jeg er hjemme hos mamma og pappa, kan ta dumme avgjørelser, sminker meg litt i overkant ++. Ikke det at jeg helt vet hva som defineres som barnslig, men jeg føler at jeg godt kan være barnslig til tider uten noe problem. Merker også at dette forsvinner litt etter som årene går, og jeg blir nok mer og mer voksen-ish i oppførselen min. Men jeg tror det er viktig å være litt barnslig en gang i blant. Hvis jeg bare skulle vært skoleflink og tatt alt seriøst, hadde jeg nok gått på vegen. Man må unne seg å være barnslig, le og dumme seg ut en gang i blant.

 


Jeg vet ikke helt hva som menes med dette spørsmålet? Problemer i ungdomstida kan være så mangt. Depresjoner, kroppslige problemer, krangling med venner og familie, usikkerhet ++. Jeg tror ikke noen går gjennom ungdomstiden uten å oppleve noe av dette. Men når jeg tenker tilbake på meg selv så hadde jeg vel så og si ei ganske fin ungdomstid. Det var et kroppslig problem jeg slet en del med. Jeg har aldri nevnt det her på bloggen før, og jeg vet ikke om jeg er helt klar for å nevne det enda heller. Vi får se. Føler jeg deler så mye med dere at jeg nesten ikke har noe for meg selv. Vet ikke om det er helt sunt det heller. Bortsett fra dette så kranglet jeg lite med folk. Husker mamma og jeg hadde en stor kranger da jeg gikk i 8ende klasse da. Det var over en gutt (selvfølgelig), og vi ble vel aldri enige. Hehe, den dag i dag skjønner jeg henne litt. Men syns fortsatt at hun var alt for streng! Depressiv har jeg aldri vært. Er det noen som prøver å se det positive i alt og alle, så er det meg. Kan selvfølgelig være trist og lei en gang i blant, men livsfilosofien min er og være positiv og glad. Usikker var vel jeg også, som så mange andre er i den tida. Men da jeg ble konfirmert begynte gutter å legge mer merke til meg, og da ble jeg mer og mer confident for hver dag som gikk. Nå har jeg opplevd så mye og vet å ha troen på meg selv.


// 15 år gamle meg. Hvorfor klippet jeg meg lugg. Blæ, savner langt pannehår!

Er dere barnslig? og hvordan er/var ungdomstiden deres?

 

the winner

Litt på etterskudd med trekningen av personlig-notatbok-konkurransen, er så mye lesing at jeg glemmer av resten av verden. Haha, på tide å gjøre noe annet snart kanskje. Eller, egentlig ikke. Men uansett, random.org sa at kommentar nummer 56 skulle vinne og den heldige var frøken Sofie Årstein Bjørnback. Jeg har sendt mailen din videre til personligalmanakk.com, så snart får du en mail fra dem med premien din.

Lover det ikke blir lenge til neste konkurranse, så det er ingen grunn til bekymring! Kanskje jeg skal kjøpe et par high heels å lodde ut. Vi får se!

sommersavn

Er heldigvis blitt bedre, i følge mamma aka fastlegen min, så har jeg vridd overkroppen for mye under trening og fått strekk på interkostalmuskulaturen slik at det gjør vondt når jeg puster, siden ribbeina da rører på seg. Hehe, anywho. Sitter her og savner La Manga. Gleder meg til jeg skal dit i begynnelsen av august sammen med kjæresten, bestevenn og kjæresten hennes! Whoho, skikkelig kliss-klasj-tur i forhold til de turene jeg har hatt der før. Men forandring fryder. Gjør det ikke? Skal være der en uke med lillesøster først da, for å mimre tilbake og bli brunere enn Daniel.  Ah, kan det ikke bli sommer snart da. Vil ha ferie, sol og fri!


Hvor skal dere på ferie i sommer?

 Det gjör ont!

Selv om jeg digger den sangen, så gjør det ikke godt når det gjør såå himla vondt! Iiih, det gjør seriøst vondt å puste! Merket det etter at jeg kom hjem fra 3T i sted. Prøver å ligge her helt stille og bare puste overfladisk, men det hjelper ikke så mye. Det er akkurat som noen stikker meg med kniv midt på høyre side av ribbeina! Noen som har opplevd noe lignende og vet hva jeg kan gjøre for at det skal bli bedre? Håper virkelig dette går over snart, så jeg kan dra inn til Trondheim og møte bestevenn. Hun ville på kino, så da blir det en liten date på meg! whoho.

Kommer sterkere tilbake når smertene er borte!

Jeg vil ha.

Hva tror dere?


// Kjolen finnes her.

 


Squeeze

Nå har jeg en stykk storebror liggende på tuttiluttene mine, og en stykk lillesøster som ligger på leggene. Ikke spør meg hvordan det gikk for seg. Jeg sitter i stua og leser på autoimmunitet og så plutselig har jeg to stykk søsken liggende over meg. Kanskje de savnet store- og lillesøsteren sin som vanligvis bor på byåsen. Litt søskenkjærlighet er vel bare bra en gang i blant. Tok og smasket Oda i øret i sted. Ser for meg at hevnen er søt. Ma big brother ler en ondskapsfull latter og jeg klarer absolutt ikke å konsentrere meg! Blæ. Nå begynte de med give me 5, give me 2, I love you! Haha, memories fra barneskolen.


Har dere tulletid med søsknene deres?

eksamensperioden

Bah, jeg dør. De neste 54 dagene vil bestå av lesing, lesing og atter lesing. Kanskje jeg slenger inn litt oppgaveløsning og MCQ's inne i der, men for det meste så blir det lesing. og notatskriving. Gruer meg allerede. Dagene er så kjedelige når de består av side opp og side ned med svart skrift på hvite sider. Hva er meningen med det liksom? Eller, meningen er vel å bli smartere enn det man allerede er. Er bare det at det er så mye stoff vi skal kunne at jeg er redd for at lagringsplassen i hjernen min sier stopp etterhvert. Jaja, det er bare 54 dager igjen og så skal jeg feire med en skikkelig ferie! Hvor vet jeg ikke helt enda, men det finner jeg vel ut etter hvert! Når vi snakker om ferie så kjente jeg misunnelsen stikke litt i meg i sted. Lotus Elise (han fyren fra USA) ringte i sted og kunne fortelle meg at han lå å solte seg på stranda i Miami! Bah, skyt meg tenkte jeg da han spurte hva fornoe fancy jeg drev på med. Eeh, jo. Sitter og leser da. As always. Haha, men får ekstra lang sommerferie i år og det skal nytes til det fulle! Og så kan jeg vel klare å presse inn noen morsomheter i løpe av de neste 54 dagene. Skal en tur til Stavanger for å feire konfirmasjonen til lillesøsteren til Daniel i mai. Og så må jeg dra ut en tur i Trondheim når russetiden nærmer seg. Daniel kommer på besøk i slutten av april. og et kafe besøk med Ingvild er obligatorisk de neste dagene. Nå ble det nok surr her til dere å lese. Så da stikker jeg tilbake til lesinga mi. Allergi og autoimmunitet er dagen tema! Whoho.

Flere enn meg som sliter seg gjennom eksamensperioden?

Fake tan

Heisann dere! Vet ikke om dere husker i fjor at jeg ble utvalgt til å teste produkter for Yves-Rocher? Uansett, mottok en ny pakke nå. En vår-pakke med skrubb og selvbruning til kropp og ansikt. Jeg var kjempegiret på å prøve den, siden kroppen sårt trenger litt brunfarge nå før våren trer inn sånn skikkelig og solarium er helt utelukket. Så jeg tok med meg skrubben i dusjen, og skrubbet av alle de døde hudcellene og var klar for å spraye meg brun. På flasken sto det at jeg skulle spraye på kroppen og deretter smøre det utover for å få en jevnt resultat. Jeg derimot, tok og glemte av smøre seg inn delen og bare sprayet i vei. Trodde det var smart for å unngå flekkete hender, men der tok jeg feil. Fikk heller flekker på resten av kroppen! Haha, så ut som en vandrende dalmatiner i går. Flekker over alt (bortsett fra på magen som ble ganske så jevn og brun). Konklusjonen blir altså at neste gang skal jeg huske på å smøre, og ikke bare spraye. Bortsett fra den lille feiltagelsen er jeg veldig fornøyd med fargen, lukta og det at det bare tok noen timer før man begynte å se resultatet. Selvbruningskremen for ansiktet er det ingenting å si på. Den gir meg litt farge i ansiktet, men det blir desverre vasket bort når jeg fjerner sminken på kvelden. Og helt til slutt på jeg si at skrubben gjorde virkelig jobben med å fjerne døde hudceller og så luktet den himmelsk godt!


//Produktene kan man finne til 50% avslag her, her og her.

Noen andre som har prøvd det samme?

Flau, flauere, Hanna!

Tenkte å svare videre på spørsmålsrunden fra i fjor (haha), og så fant jeg et spørsmål det kunne være litt interessant å svare på. Mari skrev:

Jeg har tenkt en del på dette spørsmålet og jeg kan både svare ja og nei. Noen ting, som kanskje allmennheten syns det er flaut å snakke om i all åpenhet, babler jeg i vei om og kjører på uten å tenke at dette er kanskje et sårt tema for noen. Tror gjennom oppveksten min har jeg har blitt immun eller det faller meg helt naturlig inn, å prate om tema som andre syns er på kanten eller flaut. Ta foreksempel seksuelletema som kjønnssykdommer, prevensjon, samleie og så videre. Siden jeg var tenåring har jeg hørt at man må ikke kysse for mange gutter for da er sjangsen stor for å få herpes. Ved middagsbordet kan man diskutere de rareste ting, og viktigheten med prevensjon mot graviditet og kjønnssykdommer er noe jeg har hørt mye om. Ja, dere skjønner tegninga. De fleste syns kanskje slike ting er flaut å diskutere med familien, mens her er det nesten en vanesak.Sier jeg noe dumt, eller gjør noe som andre ville tenkt. (shit, det var flaut). Bruker jeg heller ikke å bry meg så mye. Spesielt hvis jeg sier noe som jeg kanskje ikke burde sagt. Som det visst jeg skal "brife" med geografikunnskapene mine. De er så dårlige at det burde vært flaut. Men får jeg et åpenbart spørsmål jeg burde visst svaret på, og svarer feil, tenker jeg som så at jeg kan så mye annet her i livet at litt feil i geografien kan jeg vel ha.Ting jeg derimot syns er flaut, er ting som andre igjen syns er helt naturlig (tror jeg). Jeg har to helt sære flauheter, som det nesten er litt flaut å dele med dere. Hehe. For det første klarer jeg ikke å spise noe blant andre hvis en annen person spiser det samme som meg. Weird? I know. La oss ta en hendelse her like etter jul. Vi hadde mikroskopi på skolen og i pausen var jeg så sulten at jeg kunne spist en ku. Jeg hadde en yoghurt fra Tine i veska, men da jeg sa at naboen satt og spiste på den samme grønne yoghurten jeg skulle til å spise, måtte jeg la vær. Haha, vet ikke hvorfor, men noe inne i meg syns det er så flaut. Så da måtte jeg vente til timen var over og spise yoghurthen min et annet sted.

Den andre tingen jeg hater å gjøre i offentligheten er å gå rundt med koffert! Jeg liker det rett og slett ikke, og blir flau når jeg sprader rundt med en plastdings etter meg på gata. Det verste er at en koffert man triller lager så mye lyd, at de fleste vil legge merke til deg. Det å bli flau over noe så naturlig som å gå rundt med en koffert passer ikke akkurat helt inn i livet mitt. Jeg vil si at jeg reiser en god del når jeg har tid, og på reisen er kofferten en ganske viktig del. Haha. Ironisk, men sant. Koffertflauheten må jeg vel bare tråsse. Kanskje hvis jeg kjøper meg en LV-koffert så hadde det vært andre boller. Men det blir vel ikke før en gang i fremtiden!

For å oppsummere så tror jeg spørsmålet har to svar. I noen tilfeller kan jeg være skikkelig flau, mens i andre skulle jeg kanskje hatt litt flauhet tilstede. Men hvis jeg absolutt måtte svare noe så heller jeg nok mer mot en ikke-flau-type enn en flau type.

Er dere flau?

Dead barbie!

Jeg liker ikke når jeg tror at noen er sur på meg. Hehe, ikke det at det er noen som liker det, men når det hender meg går det skikkelig inn på meg. Eller det spørs litt på hvem det er som jeg tror er sur på meg. Men er det noen jeg bryr meg om og som jeg absolutt ikke vil at skal være sur, så får jeg det ikke ut av hodet. Sitter her og leser immunologi, men det eneste jeg tenker på er den personen som eventuelt er sur. Det verste er at jeg ikke en gang vet om personen er sur. Men når jeg først har fått en ide i hodet mitt, klarer jeg ikke å la være å tro at den er sann, og så sitter jeg her og bekymrer meg (og kanskje for ingen grunn). Blæ, føler det er så jentete som det går an å få det. Bekymre seg for tusen ting, bruke massevis av energi på det, og til slutt så viste det seg at det var ingenting å bekymre seg for. Haha, har opplevd det så mange ganger at det er ikke morsomt en gang. Skal jeg gjøre noe, finner jeg nok bestandig noe jeg kan bekymre meg for. Som regel bruker jeg å si det til pappa, for å få luftet tankene mine, men har blir bare så oppgitt over meg. Han sier "lurer på hvordan det går an å bekymre deg så mye som du gjør, Hanna". Haha, meg i et nøtteskall. Tror jeg i alle fall.Liker det at innlegget havnet fra surhet til bekymring på en, to, tre. Av og til så er jeg vel litt ubesluttsom også. Er så mye rart som surrer og går inne i hodet mitt. Tanker, ideer, bekymringer, følelser, dagdrømmer, faktakunnskap ++. Men regner vel med at de fleste har det sånn. Nå må jeg slutte å surre her, og gå tilbake til lesingen. Tenkte bare å skrible ned litt følelser for å gi litt livstegn.


// Livstegn og livstegn. Jeg ser ut som dead barbie! Haha.

Er dere ofte bekymret?

Vinn personlig notatbok!

Avsluttet!

Heisann dere! Da var det på tide med en ny konkurranse. Siden så mange av dere likte den forrige konkurransen jeg hadde med personligalmanakk.com, så tenkte jeg å holde en ny en. Denne gangen kan man vinne en personlig notatbok. Man kan laste opp sine egne bilder, bestemme hvordan notatsidene skal se ut, lag en egen forside, og få med en rosa linjal! Whoho! Jeg skulle i alle fall trenge en ny notatbok. Har bare med meg Macen på skolen, og hver gang vi skal tegne opp noe i forelesning, sliter jeg! Paint skillsene mine er ikke akkurat noe å skryte av.


Alt dere trenger å gjøre for å delta er å like personligalmanakk.com på facebook her og fortell meg det i kommentarfeltet. De som allerede har likt de på facebook legger igjen kommentar og forteller det. Dette blir bra dere. Ønsker alle sammen lykke til. Måtte den beste vinne seg en nye skrivebok å bruke på skolen, studiet, jobb eller kanskje som en personlig tegnebok. Alt er opp til fantasien deres! Holder konkurransen gående frem til fredag. 

Pictures from Stavanger

Tenkte å legge ut noen bilder fra Stavanger som jeg enda ikke har hatt tid til å legge ut. Må beklage at det har vært masse mobilblogging i det siste og crapy bilder, men har på en måte pakket bort Macen og glemt det litt av. Måtte utnytte den siste tiden i Stavanger til det fulle! Men nå er jeg tilbake, og brukt lang tid på å redigere bilder. Det estetiske er viktig vet dere. Bildene kommer litt hulter til bulter da, men det går vel greit. I kveld så kommer det en konkurranse som jeg lovet i påsken. Det blir bra!

 
// Her er jeg klar for å dra ut på byen i Stavanger. Humøret var på topp og det var enda lenge igjen av ferien!


// Så forteller Daniel meg at vi må gå med en gang! Jeg mangler enda noen småting før jeg kan gå (deriblant blogging) og blir megastresset på en,to,tre. Haha, for et blikk sier jeg bare!


// Ute på byen hadde vi det pretty sweet! Humør, strawberry-drinker og gutter. Jeg og Ingrid ble litt sur på Dj'en i bakgrunnen da. Han nektet å spille av musikkønske vårt. I følge han var sangen so last year. Jaja, man kan vel ikke bestandig få viljen sin!


// Sexy face! Digger blikket til Daniel her.


// Ingrid og meg, shakin' some gluteus maximus! 


// Obligatorisk bloggbilde av Jonas og meg! Kan ikke forlate Stavanger uten å knipse bilder med Jonas. Han blir så glad når han får sine 5 seconds of fame på bloggen. Jonas er kul! Whoho.


// Daniel og jeg på peppes pizza før vi dro på kino og så Hunger Games. Vi hadde 10 minutter på å spise pizzaen før kinoen begynte! Stress i joggedress, men det gikk heldigvis bra. Vi snek oss inn like før filmen begynte og hadde en hel sofa for oss selv og boltre oss i. Digger kinoen i Stavanger!


// Det siste hvor-er-Daniel-bildet. Ble slik at Daniel og jeg glemte litt av hele konseptet til slutt. Derfor bare tre deler. Men det skal sies at vi hadde mange kuler ideer da. Digger det at Magnus står der og spiser en halv agurk og dypper den i salt som han har i den andre hånden. Haha, er det vanlig?


// Crazyness på taket!


// Til slutt et sovende bilde av meg. Hehe, det tar på å være i Stavanger!

Hvilket bilde likte dere best?

Morning

Da er jeg tilbake til gamle rutiner. Sitter på bussholdeplassen og venter på buss nummer 19 som er sen igjen (shocker!) kommer litt for sent til pbl, men det må vel gå bra. Atb er ikke bestandig til å stole på når det gjelder punktelighet! Etter skolen skal jeg hjem en tur for å hente alt stasje mamma tok med til meg fra La Manga. Blir kos å komme hjem litt. Liker ikke å være alene når jeg har vært sammen med noen i en uke. Hehe, hvis det ga noen mening! Nei, nå må jeg slutte å skrive slik at jeg ikke mister bussen!

Ha en fin tirsdagsmorgen søtinger!

Hard to say goodbye

When we just said hello..

Ønsk meg god tur da!

Grandma

Sorry for dårlig oppdatering i dag, men nå er vi hjemme hos farmor og koser oss den siste kvelden. Jeg har nettopp laget armeriddere til oss alle sammen, og er så mett at jeg sprekker snart! Haha. Må nyte den siste kvelden min i Stavanger, reiser dessverre hjem til Trondheim imorgen! Blir vel en liten kjøretur og filmkos etter på. Blæ, vil ikke reise hjem enda!

Pictures from yesterday

Ettermiddagen begynte med besøk fra Andreas og faren, noe som var kjempekoselig. Godt med et ordentlig måltid som ikke bestod av tørr spagetti eller potetstappe med vannkonsistens (haha, no offence baby. Du er mye flinkere enn meg til å gidde å lage middag). Var også gøy å le om alt det rare vi bruker å le av. Som det at vi sitter der som to fjortiser og fniser når de voksne snakker om slekta og alt det rare som foregikk i gamledager. Rada og slåsa, det blir ikke særere enn det.

Deretter var det å dra hjem med Daniel for å ordne meg for kvelden. Vi skulle i bursdagsfest til en fyr og ut på byen etter på. Festen var noe for seg selv for å si det mildt. Har ikke opplevd så mye sprøe greier på lenge. Morsomt å sitte i sofaen og være tilskuer til det hele da. Spesielt når Daniel fikk vennene sine til å gi meg selvtillit for kvelden slik at jeg skulle ha det enda mer gøy. Veldig koselig tanke, men da han ene fyren sa. "Oh, har du vært med i playboy?" ble jeg mer fornærmet enn glad. Hehe.


// Magnus har nettopp smakt på Chili. Haha, digger ansiktsuttrykket!


// Hele kvelden endte i kakefight, så det sier vel sitt. Brukte faktisk en halvtime på å tørke kake fra både TV, gulv, lampe og andre diverse saker.


// Den posen der hadde jeg med meg overalt i går. haha, apotekpose med en pose potetgull og et par flate sko. Til og med da jeg shaket glutes maximus (som lovet) var den lille posen min med meg. Vi var så og si uavskillelig. Selv da Daniel sølte drinken sin over den. Haha, random.


// Blow a kiss and smile!


// Harald har over 150 parfymer. Det er ganske kult da! 


// Daniel in strawberry-heaven! hoho.

Gjorde dere noe gøy i går?

Birthday party

Nå er jeg på vei til enda et birthday party her i Stavanger. Føler alle vennene til Daniel har bursdag nå i påska. Nå er vi hjemme til storebroren til ei jente i klassen min, så det er jo litt moro. Senere på kvelden skal vi til taket og riste litt på gluteus maximus! Yesda, det blir lovely!

summer feeling

Nå skal Andreas og jeg ute og nyte sommersola! Snakkes senere fininger.

Ha en fin lørdag!

dagens look!


// Sko herfra, trenchcoat Zara og veske Gina Tricot.

Nå skal Daniel og jeg se Breaking Dawn! Tror det blir den perfekte avslutningen på den måneskinnsturen vi nettopp hadde. Skulle kjøpe is til meg på Mc Drive og plutselig ser vi månen stige opp fra fjellene og bare bli større og større. Hehe, kan ikke bli mer klissete og koselig enn det! Etterpå måtte vi jakte på den fine månen, for å få et bedre blikk. Med setevarme i rumpa og stjerner på himmelen så blir det ganske så bra. Haha. Nei, nå må vi sette på filmen før det blir for sent. Skal opp tidlig å lage middag til Andreas i morgen! Det blir gøy å se moroklumpen igjen. Skal forberede lattermusklene for å si det sånn!
Hvor er Daniel? - part 3

Dette tar kaka altså! Haha, kan ikke gjøre annet enn å le av disse hvor-er-Daniel-innleggene! Syns kamuflasjen hans i dag var ekstra morsom! Det skal han få credit for i alle fall!

Så, hvor er Danyboy?

krølle og solskinn!

Det er så herlig å våkne til solskinn og varme, og at på til bare trenge å børste gjennom håret en gang så har man supersøte krøller fra dagen før, uten å måtte styre med noe krølltang og greier. Liker det. Det eneste jeg ikke liker er at Daniel og jeg er så treg til å komme i gang med dagen. Vi har nettopp fått i oss litt mat og lurer fælt på hva vi skal gjøre resten av dagen. Kanskje gå oss en tur i solskinnet, vi får se. Blir så glad hver gang det stråler sol inn gjennom ruta. Blir skikkelig i sommerstemning av det. Blir også glad av 90-tallsmusikken som står og surrer i bakgrunnen. hehe, lenge leve 90-tallet!

Nei, nå må jeg nesten lese litt før vi tar fatt på dagen. Daniel har sovnet ved siden av meg og ligger og lager bevegelser til musikken! Haha, kan ikke gjøre annet enn å digge det.

Hva skal dere i dag?
og dere med blogg på blogg.no. Hva syns dere om det nye opplegget? Jeg syns det er ganske uvant. Haha, shocker! 

Nameless!

Nettopp kommet hjem fra byen. Har en stykk Daniel som klør meg på ryggen og halvsover. Vet ikke hvorfor det klør, vet bare jeg må tømme blæren før jeg legger meg!

Snakkes i morgen fininger.

kveldens makeup

Hei sjarmtroll!

Nå skal jeg visst i en bursdagsfest til en kompis av Daniel. Kjenner han ikke, men det kan vel bli morsomt alikevel. Det eneste negative er at det regner utenfor. Blæ, liker ikke å gå ut og så skal hår og sminke bli ødelagt av litt regn. Men, nå stresser Daniel så mye at han nesten er på gråten. Jeg bruker visst alt for lang tid. Haha, han burde vite nå at han er sammen med en blogger. Men, jeg får vel gi meg. Slenger med et bilde av kveldens makeup, som jeg egentlig ikke ble så fornøyd med. Men, men.

Skal dere noe morsomt i dag?

Hvor er Daniel? - part 2

Haha, jeg dør. Rett og slett! Noen ring en ambulanse lissom. Men bare på liksom. Det ville vært litt for dramatisk om noen hadde gjort det på ekte. Vi fortsetter i samme mørk-bakgate-stil i dag også. Men etter oppfordning fra storebror skal vi være litt mer kreative. Så nå må vi legge sammen en liten plan og dra ut å shoote. Påske i Stavanger er herlig! Et stort whoho, for ferie!H to the vor er D to the aniel?!

high fashion

Er dere enig?

Hvor er Daniel? - part 1

Daniel hadde så sykt lyst på sin egen liten serie her på bloggen, og som den snille personen jeg er kan jeg ikke nekte en mann sitt siste ønske skulle jeg til å si. Haha, men jeg sa det. Så de dagene jeg befinner meg i Stavanger nå, vil jeg legge ut bilder av hvor Daniel har gjemt seg på forskjellige plasser. Slik at dere kan finne ham! Det blir nesten som min egen Tassen historie. Dere vet, hvor er tassen? Under bordet? Bak skapet? hihi, dette blir spennende da dere. I første omgang må vi vel begynne lett. Så hvor er Daniel??btw, jeg lukter en konkurranse komme snart på bloggen. hihi, det er jo tross alt påske!

Random!

Jeg ble så godt humør i sted, tok min aller første biltur alene i Stavanger. Gjett om jeg var stolt over at jeg ikke rotet meg bort. (high five to me). Så kom Vinni's nye sang med God Morgen Norge, og den er det helt umulig å ikke komme i godt humør av. Sola skinner inn gjennom bilruta og jeg får en skikkelig god stemning inne i meg. Både av rytmen til Vinni, og det at jeg fant tilbake til farmor! whoho. Måtte uansett stoppe bilen og finne fram iPhonen for å filme. Måtte prøve å få med meg den gode stemningen. Det er så fint her i gaten til farmor. Blir så trist når hun flytter neste år. Men det skal jeg ikke tenke på nå, bare nyte de fine øyeblikkene her. Selv om filmen er utrolig random måtte jeg nesten poste den. Viktig å dokumenter påsken litt vet dere!

// så nydelig vær


// Daniel var ganske skeptisk til at jeg skulle kjøre, så han lot meg ikke få lov. Haha hørt på makan!


Har dere sommerfølelse?

Good morning, Norway!

Sitter her i bloggehjørnet hos farmor og blir varmet opp av sola. Selv om det ikke er så mye varme utenfor huset, men det gjør ikke så mye, må sitte inne å lese uansett. Anyways, det eneste problemet med å ha en kjæreste som jobber når du selv har ferie er at man må stå opp så utrolig tidlig hver dag! Eller, jeg må ikke. Men hvis jeg ikke vil være alene i leiligheten til Daniel hele dagen, må jeg komme meg opp slik at han kan kjøre meg hos farmor. Det er vel og bra å komme meg opp slik at jeg får startet dagen, men skulle veldig gjerne sovet noen ekstra timer når jeg har ferie og mulighet til det! Hehe, verdensproblemer jeg sliter med her altså. Blir det for ille får jeg bare ta meg en formiddagslur!


// sminkesara da sjøø.

God morgen da fininger!

påskekos!

aw, om Daniel ikke er den snilleste av og til så vet ikke jeg. Jeg la meg ned på senga for å blogge om at han skal ha guttekveld og se fotball. Haha, og at jeg da helt sikkert kom til å ende opp her inne. Fotball er ikke akkurat min største lidenskap. Anyways, skulle til å skrive noe oppfinnsomt om det før Daniel kommer inn og sier. "Har du lyst på en overraskelse??" Jeg trodde han bare tullet med meg og sier " Eh, jada. Helt sikker". Så teller han til tre og lager en liten trommevirvel og vips så ligger det et påskegg ved siden av meg! Jeg ble mildt sagt overrasket, og det i positiv forstand. Når man får noe som er helt uventet er det så utrolig koselig. Er skikkelig imponert over at han kom på det av seg selv! Så nå kommer jeg til å være godt humør resten av kvelden i alle fall!

Har dere fått påskeegg i år?

put the make up on!

Nei og nei for en kreativ overskrift da gitt. Nå gikk nettopp farmor forbi med en brødskive med bare smør. Haha, hun er nesten lite kreativ som meg! Skulle egentlig blogge et morgeninnlegg til dere i morgest, men rakk det ikke før taxien kom. Derfor sminkebildene i sengen til Daniel! Taxifyren tok meg til farmor, så dro vi og hentet bilen hennes og etter på har der gått i ett fram til nå. Måtte innom sykehuset og få skrevet under noe på arbeidsavtalen min (fjoh, godt å ha det unnagjort), så gikk vi innom dialyseavdelingen for å hilse på dem jeg skal jobbe med i sommer. Hun avdelingssykepleieren der er så hyggelig! Deretter var det å kjøre gamletanten min på butikken, få i meg litt frokost og dra tilbake hit (altså hos farmor). Nå må jeg begynne på dagens leseplan før Daniel kommer i 5-6-tiden. Eller først skal farmor og jeg kose oss med jordbær i finværet! Gjett om jeg er glad for at det er bare bakker og solskinn!

Hva er deres plan for i dag?

Matignon og påskefri.

Edit: (dette ble skrevet i går men fikk ikke til å poste det før nå. Derfor alt mase om søndagstema)

Jeg tror søndagstemaet må ha påskefri. Er nettopp ferdig med å lese for dagen og er så utrolig sliten innvending. Det tar på å lese side opp og side ned med fakta stoff. Samtidig er det på engelsk, og jeg må oversette det hele til noe fornuftig i hodet mitt. Kan mildt sagt si at jeg er sliten. Resten av kvelden må jeg bruke på noe som ikke krever så omfattende hjerneaktivitet. Kanskje jeg setter på en skikkelig chick flick, eller begynner å pakke. Vi får se. Jeg stemmer for det første. Pakke kan jeg gjøre i natt. Haha!

For at dette ikke skal bli et helt meningsløst innlegg kan jeg fortelle om lørdagen for to uker siden. Har enda ikke skrevet noe om hvordan jeg opplevde utelivet i Paris. Ikke det at jeg erfarte det i så stor grad. Var en kveld. Fra 00.00 til 06.00. Kom hjem helt utslitt, men samtidig masse energi, snokte rundt på facebook, hadde en stykk snorkende Daniel på siden av meg og følte at livet var herlig. Vi endte opp på et utested/restaurant som het Matignon etter anbefaling fra Unni. Førsteinntrykket var at det var classy og stilfult, og jeg var kjempefornøyd med at vi endte der.Vet ikke om jeg skal fortelle i detalj hva som skjedde den kvelden. Det kan vel både være morsomt og uinteressant på en gang. Hehe, gjelder om å begrense delingen. Uansett, det første som hendte var at hverken Daniel eller jeg visste hvor vi skulle gjøre av oss når vi kom. Det var en lang kø for å komme inn, og vi stod litt uten for å vurderte saken. Etter litt pushing fra meg gikk Daniel bort til dørvakten og vips så var vi inne. Hehe, ikke noe å bekymre seg for med andre ord. Utestedet var nede i kjelleren og Daniel og jeg fant oss et bord å sitte ved. Etter et par drinker eller to, kom det en dame bort til oss for å fortelle at bordet vi satt ved tilhørte kunden hennes og vi måtte flytte oss (noe som betydde å stå) haha. Gjett om jeg ble sur/flau/irritert da. Flaks for oss at jeg hadde smilt til mannen på nabobordet som var sammen med ei jente i Burberry støvler (Daniel og jeg kalte henne bare for dama med Burberry støvlene skjønner dere). Anywas, smilet førte til en invitasjon til bordet hans og kvelden var "reddet"Resten av kvelden gikk med til det man vanligvis gjør på et utested. Dere vet, danse, sippe på drinker, prate med personen som sitter ved siden av deg, smile og ha det gøy. Det er vel ikke så mye mer interessant å si om det. Jeg var i alle fall i godt humør! Kanskje litt for godt humør også, om det er noe som heter det. Det er så lett at godt humør kan bli forveklset med fjollete og fnisete, og det vil man ikke ha noe av.
Må forresten skryte litt av meg selv og fransken min. Hehe, jeg hadde tross alt fransk 5 år på skolen og da Bruno (han fyren vi delte bor med) ikke kunne et ord engelsk var jeg nødt til å tvinge frem glemt kunnskap. Var overrasket over hvor mye jeg husket når jeg var nødt til å huske. Samtalene våre var egentlig ganske komiske. Jeg prøvde å snakke sakte engelsk, han så ut som et spørsmål tegn. Jeg bruker armer og snakker fransk med dårlig aksent, han smiler og ler og sier "Tu es tres jolie!". Haha. Var uansett koselig å prøve seg på en samtale på fransk. Etter klokken hadde på et magisk vis blitt 05.30 var det på tide å ta med seg Daniel (som absolutt ville bli igjen) og dra hjem.

  Ser det ikke gøy ut?

@ værnes

Da har jeg endelig kommet meg trygt fram til værnes! Gjett om det var tungt å slepe kofferten i all snøen som finnes på byåsen! Jeg mener, da jeg skulle gå på bussen måtte jeg løfte kofferten over en stor snøhaug og da var det like før jeg datt i bussdøra! Blææ, har ikke vært så flau på lenge! Men forhåpentligvis så skal jeg ikke se de samme menneskene igjen, så det spiller vel egentlig ikke så stor rolle. Var litt flaut i sted også, for jeg spilte inn en liten videosnurt til dere her jeg sitter og prøver å få tiden til å gå. Og selvfølgelig må det sitte en over middels kjekk gutt ikke så langt unna der jeg sitter. Haha, fikk noen rare blikk for å si det mildt. Og stemmen min høres skikkelig rar ut, men tror det er fordi jeg prøver å hviske eller noe, for å ikke lage så mye lyd. Jaja, hva gjør man ikke for bloggingen!

Igjen, god påske! :D

Ønsk meg god tur!

Da åker jeg til Stavanger! Har en lang reise foran meg med 3 forskjellige busser, et fly og litt gåing. Bah, liker ikke å slepe koffereten etter meg. I alle fall ikke når det er snø ute. Gjør alt så mye tyngre! Gleder meg i alle fall til en snøfri Stavanger!Blogges fra flyplassen!

Ååååh!

Den siste timen har jeg prøvd å laste opp bilder til det siste Paris-innlegget mitt! Men blogg.no vil virkelig ikke samarbeide. Det irriterer meg at jeg har brukt så mye unødvendig tid på noe som ikke gikk uansett! Vil ikke poste innlegget uten bilder heller. Det blir kjedelig! Såå, jeg får heller prøve til om en halvtime eller noe. Kanskje det fungerer da. I mens kan jeg begynne pakkingen!

Det eneste bilde som gikk an å laste opp, før alt klikket! hehe.

snakkes snart, forhåpentligvis. Dette har vært en rar bloggdag, just sayin.

I wonder

på hvor mange ganger jeg har trykket på blogg.no for å prøve å logge inn i dag! De har visst hatt problemer med innloggingen på grunn av et angrep eller noe. Har ikke hatt tid til å sette meg inn i saken helt, bare vet jeg syns det er utrolig dumt og tragisk hvis noen skal gå til "angrep" på blogg.no og hindre alle oss 700 000 som har blogg her i å blogge. Det var en litt innviklet setning, men dere skjønner hva jeg mener. Er bare glad for at det i alle fall går an å blogge nå. Selv om det irriterer meg litt at søndagsbloggingen har blitt utsatt.

Om noe positivt skulle ha kommet ut av det, så har det i alle fall fått meg til å lese mer effektivt i dag. Til vanlig så trykker jeg refresh på bloggen for å se om det har skjedd noe spenennde, men i dag kunne jeg ikke det. Så da har jeg lest fra 12 og fram til nå. Er litt stolt, om jeg må si det selv. Er dessverre ikke helt ferdig enda, så blir nok sittende litt lenger. Etter på må jeg prøve å få skrevet et søndagstema hvis blogg.no fortsatt fungerer. Og så må jeg huske å pakke til i morgen! Reiser til mitt kjære Stavanger for påsken. Whoho, gleder meg ♥


// Følte bilde var veldig passende for årstiden, siden det SNØR som bare det utenfor vinduet mitt. Blæ!

Har dere gjort noe spennende hittil i dag? 

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits