hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


april 2011

Live chat på bloggen akkurat NÅ!

Live show pågår! Spør oss spørsmål i chatten, eller gi eksempler på hva vi skal gjøre!

Tusen takk til alle som så på! Dere er de beste! Håper alle sammen får en kjempefin lørdagskveld videre :D


Live streaming video by Ustream

ShoutMix chat widget

 

Kjøra på! 
 


Live show på bloggen klokken 20.00!

Etter å ha lest gjennom kommentarene deres fant vi ut at de fleste ville ha live chatten klokken 20.00 i kveld. Så om dere vil stille Oda og meg spørsmål eller be oss om å gjøre noe tullete, er i kveld the perfect opportunity. Daniel (my spanish fling) gleder seg i alle fall. Bare ta en titt på dette.Har aldri hatt noe lignende på bloggen før, så det skal bli spennende å se hvordan dette går. Nå skal jeg få meg litt søvn, så snakkes vi klokken 8 i morgen kveld! (Eller for Oda og meg blir det klokka 11 om morgenen) Lenge leve 9 timer tidsforskjell mellom Norge og California! I mens kan dere pønske ut noen spørsmål til i kveld!Skal dere se på oss live klokken 20.00 ikveld?

Live chat?

Det er ikke hverdagskost, men det hender at lillesøster og jeg blir bestevenner og de to verste fjortisene du kan tenke deg! Her snakker vi fnising på høyt nivå, barnslige samtaleevner og deling av hemmeligheter. Pluss en god dose latter. På slike dager er jeg utrolig takknemlig for at jeg har en lillesøster! ♥I mellom diskusjonen om hvem som hadde flørtet med mest gutter og hvem som skulle gå å hente juice, fant vi ut at vi skulle ha live chat på bloggen. Har aldri hatt noe lignende før, så vet ikke helt hva det går ut på. For det første må jeg spørre om noen i det hele tatt er interessert i en live chat med Oda og meg? Live chatten vil gå ut på at dere stiller spørsmål, vi svarer. Dere finner på ting vi skal gjøre, vi adlyder og så videre. Tror i alle fall det kan bli utrolig underholdene.Vil dere ha live chat i helgen? Eller skal jeg bare glemme hele ideen?
Om dere vil ha. Hvilket tidspunkt passer best? Lørdag klokken 11.00 eller 20.00, eller søndag klokken 10.00?

One week left

Nå er det bare en uke til jeg sitter og drikker et glass champagne på flyet på vei til New York! Der skal jeg møte bestevenn og ha 6 fantastiske dager i byen som aldri sover! Hun kommer reisende fra Norge og vi lander begge klokken 8 fredagskveld på JFK. Kan se for meg det blir en gjenforening med hyl og skrik i beste jentestil! Kjenner jeg meg selv rett (og Annette) blir det så vi drar rett ut på livet for å utforske byen!

Kjenner det kribler i magen bare jeg tenker på det. Tror det kommer til å bli en fantastisk "ferie". Ingen kjenner meg bedre enn Annette. Vi to er veldig like på mange områder. Det blir i alle fall ikke uenigheter om hva vi skal gjøre, hvor vi skal dra og hvem vi skal flørte med. Minnekortet på kameraet kommer til å fylles opp på et blunk, og bankkontoen tømmes. Vi skal forresten bo på The New Yorker. Noen som har bodd der før?Noen som har noen NY-tips å dele med oss?

Rogaland in my heart

Nå er det ikke lenge før 17 mai banker på døra, eller alle 14- og 15-åringene tar på seg finstasen for å konfirmeres. Jeg konfirmerte meg borgelig og det eneste jeg husker fra den dagen er at det regnet noe forferdelig og jeg ble en god del rikere!

Alt dette får meg til å tenke på bunaden min som ligger hjemme i Norge. Det er litt trist å tenke på at når alle dere tar på dere finstasen for feirer 17 mai, ligger jeg i bakrus og sover på et hotellrom i Las Vegas. Bunaden må nok derfor henge i skapet til neste år. Jeg har forresten en nydelig Rogalandsbunad som jeg fikk av min kjære farmor. Dere skjønner, pappa er fra Stavanger og jeg kan derfor bære Rogalandsbunaden med stolthet!

Hvilken bunad har dere/skal få?
Ble dere/skal dere konfirmeres borgelig eller i kirken?

It's all about the hair

I det siste har jeg fått en del spørsmål om håret mitt. Er det ekte? Eller bruker jeg extension? Hvordan fikk jeg håret så blondt og går jeg ofte til frisøren?Kan begynne med å fortelle at jeg bruker extension. Siden sommeren 2007 har jeg vært "avhengig" av å ha hårforlengelser i håret. Crazy, I know. Men jeg føler meg ikke helt vel uten. Bruker hair extension med keratinfester, men hadde en periode høsten 2009 hvor jeg brukte clip ons. For et styr sier jeg bare. Av og på med håret hver dag er slitsomt! Pluss at det er lite sjarmerende når gutten du liker skal ta å kose med håret ditt og han finner noen store fester der oppe! Dere aner ikke hvor mange kleine situasjoner disse festene har laget for meg. Blir flau bare jeg tenker på det!


Jeg er i alle fall utrolig fornøyd med keratinfester. Skal sette på meg nye neste uke og da blir det den 6. gangen jeg gjør det. Vet det er mange som sier at keratinfester sliter på håret og at de er ubehagelig å gå med, men denne erfaringen har ikke jeg. Hver gang jeg tar ut hårforlengelsene har håret mitt vokst opp til 5 til 10 cm, og jeg merker ingen forskjell på tykkelse. Den første natta med keratinfester kan det være ubehagelig å sove, men etter noen dager merker man ikke noe til festene i hodebunnen.

Noen har spurt meg om hvilket merke jeg bruker på håret. For å være ærlig vet jeg ikke hvilket merke frisøren min har brukt. Men jeg kan spørre henne neste uke hvis noen er interessert i å vite det. Jeg har og brukt clip ons extensions fra Pilus en liten periode.

Det positivet med Pilus-håret var at det var veldig likt min egen hårfarge slik at det blandet seg inn naturlig. Det negative med håret var at det floket seg sammen til et kråkereir etter bare 10 minutter. Ganske upraktisk i grunn. Skal jeg bruke clip ons igjen, skal jeg prøve et nytt merke. Noen som har noen merker å anbefale?

Bruker dere extensions?

I need your help!

Here's the deal people! Jeg liker en fyr som er 173 centimeter lang på sokkelesten. Dette skal vanligvis gå greit, siden jeg bare er 170 centimeter høy. Problemet kommer inn når jeg tar på meg mine 15 centimeter høye sko og tripper av gårde. Da blir jeg omtrent 13 centimeter høyere, og det er virkelig ikke en bra ting.
Spørsmålet er derfor. Skal jeg ta på meg lave sko når jeg skal ut på byen for å jakte på denne fyren? Eller skal jeg ta på meg de høye skoa mine og ikke bry meg om høydeforskjellen? Haha, for et dilemma dere!

Jeg setter i alle fall pris på alle "råd" jeg kan få.

Stop and stare

Som kanskje noen av dere vet klarer jeg bestandig på en eller annen måte å tiltrekke meg det amerikanske politiet. Jeg har blitt stoppet flere ganger, og ofte er det uten noen spesiell grunn. En gang jeg kjørte bil etter klokken 12 om kvelden, ble jeg stoppet fordi jeg var jente og alene i bilen. Da skulle de vite alt mulig rart om kjærlighetslivet mitt, om jeg hadde kranglet med mannen min og så videre. Politiet i Amerika er noe for seg selv!

Uansett, i dag hadde jeg et nytt møte med politiet og denne gangen kjørte jeg ikke bil. Jenny og jeg bestemte oss for å gå ut i varmen og ta noen bilder. Der står vi og poserer som to galinger og aner fred og ingen fare. Plutselig legger vi merke til at vi har fått publikum. En politibil hadde stoppet for å se på hele seansen. Han satt der bare og glante, og så egentlig ganske sur ut.

Kanskje ikke så rart at han stoppet. Han lurte vel på hva i alle dager var det jeg drev med?!

Må legge ut noen bilder av Jenny også. Hun fikk låne sminken min i dag, og var så stolt med sluttresultatet! Blir sikkelig trist at familien Nordaune reiser hjem til Norge i morgen. Kommer til å savne dem alle sammen.Blitt stoppet av politiet før?

Konkurranse - Vinn undertøy fra Victoria's Secret

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Da var det på tide med en ny konkurranse siden dere er verdens beste lesere! Hver gang jeg får en koselig kommentar, en hyggelig mail eller leser en anbefaling av bloggen min, smiler jeg fra øre til øre! Denne gangen kan dere være så heldige å vinne en truse fra Victoria's Secret. Trusen tilhører merket Sexy Little Things og heter Cheeky Panty. Den har et veldig behagelig stoff, og man forelsker seg i trusa ved første øyekast.Det dere må gjøre for å delta i konkurransen er å skrive i kommentarfeltet hvorfor akkurat du skal vinne denne trusa! Kanskje du trenger en oppmuntring i hverdagen, eller kanskje du trenger å fornye undertøysskuffen? Den beste grunnen går av med seieren! Jeg tenkte å la konkurransen pågå i noen dager og absolutt alle som vil kan melde seg på!ps: husk å skrive e-post adressen din i kommentarfeltet, slik at jeg kan kontakte deg om du vinner!Lykke til!

Sexy little things...

Jeg burde absolutt ikke ha lov til å gå inn på Victoria's Secret, for jeg ender alltid opp med å bruke alt for mye penger der! Kommoden min er snart fylt opp med undertøy, bikinier og babydoller fra Victoria's Secret. Jeg burde vel egentlig fått meg en kjæreste, slik at jeg har noen jeg kan vise fram alt det fine undertøyet mitt til! Det er en del, skal jeg si dere!

Uansett, i dag var det to nye truser som var så heldige å få bli med meg hjem. Jeg kjøpte til og med en tredje én, som jeg skal gi bort til en av dere heldige lesere!

Jeg er helt forelsket i den svarte trusa med hvite prikker på! Egentlig er det veldig rart hvordan et lite plagg kan gjøre at du føler deg så fin. Jeg har nesten bestandig på meg matchende undertøy. Og det går ofte i blonder og sløyfer, til tross for at det er bare jeg som ser det!Hvis dere har lyst på likens Victoria's Secret undertøy som meg må dere følge med litt senere i kveld. Jeg kjøpte dobbelt opp av den ene trusa, og den tenkte jeg å konkurrere bort til en av dere! Føler meg ganske så snill når jeg bruker opp mine siste dollar på dere!Hvilken truse likte dere best?
Liker dere Victoria's Secret?

A challenge

Jeg har blitt utfordret av min bror og Charlothe, og da kan jeg ikke gjøre annet enn å ta utfordringen på strak arm.

1. gå inn på dine bilder/mapper.
2. velg den 6. mappen.
3. finn det 6. bildet.
4. sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det.
5. inviter 3 nye venner, og gi dem beskjed.


Dette bildet ble tatt da jeg var på sleepover hos min super hotte kompis Hans. Det bruker som regel å gå uker, måneder til og med år mellom hver gang vi møtes, så denne kvelden hadde vi det utrolig gøy. Her snakker vi rosa kosebukser, ny lakkede tånegler og ansiktsmasker med kokoslukt! Alt en gutt kan drømme om! Hans skrev til og med et ganske humoristisk gjesteinnlegg på bloggen min den kvelden. Det kan dere lese her.

Jeg utfordrer alle som føler for å ta utfordringen forresten!

Makeup - Hudsminke

Jeg har fått en del leserspørsmål om hvilken foundation jeg bruker til huden, om jeg er fornøyd med den og så videre. Tenkte derfor jeg kunne reposte et innlegget jeg skrev om foundation min i februar.

Jeg har prøvd mange ulike foundation opp gjennom tidene. Alt fra billige fra H&M til mer eksklusive fra Esthetique. Har hatt perioder der jeg har kjøpt alt for mørke foundation og gått rundt med foundationskille til tusen. Kan trygt si at jeg har prøvd det meste, og jeg har vel bestandig vært på utkikk etter en foundation som gir en fin farge og dekker godt. Fram til nå har Dior og Kanebo vært øverst på listen, men etter at jeg var til bestevenn i januar har jeg fått en ny favoritt. Guerlain Aqua Parure.

Jeg bruker fargen 02, og kjøpte min for omtrent 300 kroner her. Jeg kjøpte den i begynnelsen av februar og har brukt den omtrent hver dag og den er enda ikke blitt tom. Det jeg liker veldig godt med denne foundation er at den har en veldig god konsistens slik at den blir enkel å påføre huden. Den er ikke for tynn, og heller ikke tykk og klissete. Den har veldig god dekkevne og gir en veldig naturlig hudfarge. Jeg bruker å gå over med et pudder fra Clinique for å matte ned huden. Tilslutt går jeg over med et solpudder fra Guerlain, for å gi ekstra glød.


Hvilken foundation bruker du?

I miss it!

I dag satt jeg og så igjennom gamle youtube-filmer som jeg har laget for lenge siden. Dette er forøvrig ganske mange filmer, man skulle tro jeg prøvde å bli filmregisør eller noe! Ler bestandig til jeg får vondt i magen av noen av filmene. Spesielt denne her da Daniel, Angel og jeg prøver å synge Colgando en tus manos. Jeg kan ikke et eneste ord av teksten, men nynner i vei, det gjør jeg! Daniel er supersjenert, mens Annette som filmer hele greia holder på å "besvime" for hun syns det er så vakkert. Haha! Jeg må innrømme at jeg savner den kvelden ganske mye. Spania i sommerferien slår aldri feil!

Er det noe dere savner akkurat nå?

He loves me, he loves me not?

Da jeg var mindre skulle jeg ønske noen ga meg råd om "kjærlighetslivet" mitt. Derfor tenkte jeg å dele en liten historie med dere, og kanskje komme med noen gode råd.Da jeg var omtrent 15 år husker jeg at jeg var utrolig forelsket i en fyr som var noen år eldre. Jeg er helt sikker på at jeg terroriserte han med meldinger, og tok ikke hintet da han gang på gang ikke hadde "tid" til å finne på noe med meg. Etter en god stund begynte jeg vel å forstå at han ikke var interessert. Jeg husker jeg var hjerteknust! Hvordan skulle livet mitt gå videre etter dette?

Hadde noen fortalt meg at om noen år vil du ikke en gang tenke på at han eksisterte, hadde jeg ikke trodd på den personen. Jeg var helt overbevist om at jeg aldri kom til å komme over han. "Kjærlighet" i den alderen kan være så intens og naiv.

Årene gikk og jeg ble mer selvsikker, fikk bedre klesstil og hadde mine egne meninger. Den håpløse forelskelsen som gikk i vasken, streifet ikke en gang minnet mitt. Jeg kunne ikke hatt det bedre. En kveld da jeg dro ut på byen, merket jeg at noen hvisket en cheesy sjekkereplikk i øret mitt! Jeg snudde meg rundt og tror dere ikke at der stod my blast from the past! Ting kunne ikke ha blitt snudd mer på hodet. Nå var han faktisk interessert i meg!

Pointet med denne historien er derfor, fortvil ikke om gutten du er forelsket i ikke er interessert i deg. Om du har kjærlighetssorg og tror at livet aldri kommer til å blomstre igjen. Jeg er helt sikker på at tiden leger alle sår. Og at gutten som ikke ville ha deg da du gikk på ungdomskolen kanskje får et helt annet syn på deg når du blir litt eldre. Time is the key baby!Har dere vært håpløst forelsket i en gutt som ikke var interessert? 

Country roads, take me home

Nå har jeg nettopp kommet hjem til San Francisco etter en uke på veien. Det har vært en utrolig gøy ferie, men det var også veldig godt å komme "hjem". Spesielt etter gårsdagens hotellopplevelse. Jeg mener, rommet hadde pelsen til en elg på veggene, og Jenny fant masse svarte hår under puta si. Nasty! Kjenner det skal bli godt å sove i sin egen seng i natt. Forresten, har hatt begrenset med både internett og tid denne uken så har vært utrolig dårlig til å svare på alle spørsmålene jeg har fått. Skal sette meg ned å svare på alle sammen i dag. Har forresten tenkt å ha en ny Victoria's Secret konkurranse om ikke så lenge. Så det er bare å følge med!Er dere kresne når det kommer til hotellrom?

 

Kjendiser og sånt

Fikk et leserspørsmål fra Maren som lød som følger:

...Jeg lurte på en ting.. jeg har ikke fulgt bloggen din så lenge men jeg fulgt med på den en del og det jeg lurer på er har du møtt noen kjente folk ? Jeg har fått med meg at du har vært på Britney Spears konsert,, men har du møtt noen folk utenom det?...

Før jeg flyttet til Amerika tenkte jeg at jeg helt sikkert kom til å møte noen kjente mennesker. Dette landet er jo fylt opp med dem. Men hittil har jeg ikke vært så heldig. Har vært i New York, Las Vegas og Los Angeles, og ikke sett annet en utrolig mange limosiner og bodyguards.Men jeg har troen på at når jeg drar til NY og Las Vegas med Annette så skal vi få øye på noen celebrities. I så fall skal dere være de første som får vite det!

Har dere møtt noen kjendiser før?

U.S Marine

Wow! Nå er det like før siklet renner og hjertet banker fortere og fortere. Jeg og Lina kjemper med nebb og klør om hvem som skal få den fineste gutten!I dag har vi kjørt langt om lenge og lengre enn lengst. Vi forlot San Diego i dag morges for å dra på nye eventyr. Denne gangen var det ørkenen som stod for tur og jeg må innrømme at jeg ikke trodde dagen ville gi meg noe spesielt. Men så feil kan man ta. Da vi skulle stoppe for å spise lunch ved BK stod det 5 busser midt i ødemarken stappfulle med kjekke menn i uniform!Det var over 2- til 300 kjekke soldater som bare stod der og ventet på oss. Det var nesten umulig å bestemme seg for hvor man skulle feste blikket. Heldigvis for meg var det en gjeng med "desperate" soldater, så de stirret like mye tilbake på oss. En fyr tok til og med av seg jakken og strammet musklene for å imponere. Haha, lovely.En ting er i alle fall sikkert, og det er at menn i uniform er utrolig kjekke!

Liker dere menn i uniform?

I love you, don't!

Haha, Herbjørn er så søt når vi prøver å lære han engelsk. I flere dager nå har jeg sagt. "Herbjørn, hva betyr I love you?" Hver gang har han svart meg med den søteste stemmen. "Æ elske dæ!" I dag var det andre boller derimot. Jeg lå på stranden og solte meg når han kom og satt seg ved siden av meg. "Hanna, hva er 'ikke' på engelsk?" Jeg skjønte ikke helt hvorfor han ville vite det, men fortalte han at han kunne si "don't". Stolt som han var spratt han opp å ropte. "I love you. DON'T!"

Haha, han er en liten luring.

Er han ikke søt?

San Diego is lovely!

Vi bestemte oss for å dra til San Diego, noe som jeg er veldig glad for. Med en gang jeg dro ut av bilen ble jeg forelsket i byen. Kanskje det var sola, kanskje det var alle de fine bilene, eller alle guttene. Vet ikke hvorfor, men jeg likte San Diego veldig godt.Etter litt sightseeing rundt i byen dro vi på stranda for å sole oss. Skal love dere at stranden var herlig. Jenny og Lina var så gale at de hoppet rett ut i Stillehavet for å bade. Jeg trivdes best på land, hvor Herbjørn hadde det veldig gøy med å grave meg ned i sanden. Til min store skuffelse var det ikke noe kjekke lifeguards on duty. Bare en sær fyr som drev og sprang fram og tilbake og tok rare push-ups.Er utrolig glad for at jeg har denne muligheten til å reise rundt og oppleve California. Det finnes så mange interessante byer der ute, som bare venter på at jeg skal oppdage dem. Akkurat nå trives jeg veldig godt her, med sand mellom tærne og vind i håret.

Fikk forresten et leserspørsmål om det går an å bade i havet nå. For min del er det alt for kaldt, men det går an å bade om du er en tøffing. Men jeg må innrømme at det frister å stikke tåa ute i vannet. Se på dette da.

Tør dere å bade når vannet er kaldt?

God morgen alle sammen!

Da er klokken blitt 8 om morgenen her, og Jenny og jeg ligger fortsatt og drar oss i senga. Vi burde vel egentlig stå opp snart, med tanke på at vi har en spennende dag foran oss. Vi skal enten dra til Huntington beach, ligge å sole oss på stranden å se på de alle kjekke guttene! Eller så drar vi videre til San Diego, for å oppleve en ny by. Jeg vet ikke helt hva det blir til, men det finner vi vel snart ut.Har egentlig litt lyst til å bli igjen i L.A. Skulle møte en gutt som jeg kjenner, og ta igjen for alt det tapte. Men jeg kan fortelle dere at guttene i California er mer dramaqueens enn meg! Man vet aldri helt hvor man har dem, og meningene deres skifter fortere enn jeg "skifter" sminke. Fikk forressten enda en jeg-er-så-lei-meg-melding fra han fyren som "klikka" på meg på facebook. Han ville at vi skulle begynne med blanke ark og dra ut på cafe. No way, sier jeg bare!

 

Har dere hatt en fin torsdag sålangt?

California Screaming

I dag stod Disneyland på planen, og til tross for at det bare var 2 uker siden jeg var der sist, hadde jeg det kjempegøy! Denne gangen var det mer fart og spenning og jeg har helt klart nådd komfortgrensen min! Jeg mener, jeg brukte å være den jenta som stod og ventet på de andre mens de tok en barnevennlig karusell, mens i dag har jeg både tatt loops, fritt fall og rafting. Det verste med det er at jeg elsket det. Elsker følelsen man får når man suser gjennom luften og magen killer til tusen.I dag besøkte vi altså Disney California Adventure Park. Anbefaler absolutt denne parken hvis du har lyst på litt mer action enn dumbokarusell og Ole Brum land. Den aller skumleste karusellen er California Screaming. Der blir du skutt opp i lufta med en gang. Jeg tuller ikke, de teller ned fra 5 og så fyker man av sted. Rett opp og deretter rett ned. Lover dere at jeg svede opp fra setet da vi dro nedover, hylte som en gal og tårene trilte. Lina klemte i stykker armen min, og guttene bak oss hylte høyest av alle sammen. Etter 2 minutter i "heaven and hell", ble turen avsluttet med en stor loop! Lovely!

En annen ride man kan anbefale er Tower of Terror. Der går man inn i et falleferdig Hollywood hotell, hvor det venter deg en skummel heistur. Man sitter i mørket, aner ikke hva man har i vente og plutselig fyker man rett ned. Skal love dere at stemmen er helt borte etter turen er ferdig. Var ikke et sekund av turen jeg ikke hylte! Det kalles ikke fritt fall for ingenting!Det finnes også mange barnevennlige karuseller her, for de som er litt mindre vågale. Vi kjørte "bil", Mickey's pariserhjul, og kjørte "fly" over hele California. Sistnevnte var egentlig utrolig gøy. Man ble tatt med til forskjellige plasser i California, hadde vind i håret og livet var herlig.Disneyland Adventure park er absolutt en park jeg vil anbefale. Dessuten var det mange kjekke gutter der. Lina og jeg ble til og med "sjekket opp". Han ene fyren ville ha oss med til Vegas, til tross for at Lina nettopp ble 16 år. Haha, man må bare digge amerikanere.

Liker dere "skumle" karuseller?

sweet as cotton candy

I forrige innlegg fortalte jeg at jeg skulle oppsøke en gammel "flamme". selv om sjansen var liten, hadde jeg sett for meg den gjennforeningen! "De møttes igjen, 4 år senere, som om ingenting skulle ha skjedd!" Hvor kult hadde ikke det vært? Lurer på om han i det hele tatt hadde kjent meg igjen etter alle disse årene.Spent som en liten unge gikk jeg inn på butikken for å spørre om han fortsatt jobbet der. La oss kalle han Charlie. Charlie hadde uheldigvis planer om å skuffe meg. Det viste seg at han hadde sluttet å jobbe på 7-eleven for 2 år siden. Så noen magisk gjennforenig ble det ikke akkurat. Kanskje like så greit egentlig?Må innrømme at jeg ble bittelitt skuffet, men sjansen for at vi skulle møtes igjen var vel ganske liten.

Hook up at 7-eleven.

For nøyaktig 3 år og 10 måneder siden var jeg på ferie i Oxnard, en liten plass utenfor Los Angeles. Her møtte jeg drømmefyren. Halvlangt blondt hår, solbrun kropp og smilehull. Den typiske California gutten. Han sjekket meg faktisk opp på 7-eleven. Han stod bak kassen og jeg skulle kjøpe meg cotton candy! Det første han noen gang sa ti meg var "You are sweet as cotton candy" og da var det gjort. Fnisende gikk jeg ut av butikken med en date i lomma.

 


(slik så jeg ut for 4 år siden. Haha, jeg må bare le!)

Vi hadde date ved bassenget vårt og jeg husker jeg var utrolig fnisete. De andre dykket under bassengvannet for å se på den gjennomsiktig trusa hans. Haha, good times! Grunnen til at jeg nevner dette er fordi vi skal en tur innom Oxnard i dag for å vekke gamle minner. Eller se etter gamle flammer. Vi skal nemlig en tur innom 7-eleven. Tenk om han fortsatt jobber der da dere! Det hadde vært så utrolig sweet!

 Oppdaterer dere senere om hvordan det gikk.

 

Wish me luck!

If you steal, steal a woman's heart.

Da har vi nettopp spist en god frokost og skal snart bevege oss ut i bilen for å kjøre videre til L.A. Litt rart å tenke på at jeg nettopp har sått opp, mens dere har vært våken i flere timer. Lenge leve 9 timer forskjell mellom Norge og California. Heldigvis har vi værgudene på vår side, og vi kan forvente oss sol og varme når vi kommer fram! Jeg skal absolutt ikke klage!

Forresten, i går spiste vi middag på en irsk pub i San Luis. Der så vi et skilt med en Irish Drinking Toast som jeg likte veldig godt! Spesielt linje nummer 3.Music for my ear

Siden dette er en road trip-uke, og musikk er en stor del av turen, tenkte jeg å dele noen av yndlingssangene mine med dere. Kan ikke skryte på meg at musikksmaken min er noe spesielt god. Jeg liker som regel "energy-musikk", som jeg bruker å kalle det. Og så har jeg en forkjærlighet for spansk musikk. Hører bestandig på den spanske radiokanalen når jeg er ute og kjører.Uansett, her er noen av sangene som går på repeat på spillelista mi fortiden.

Danza Kuduro - Don Omar ft. Lucenzo

(Denne sangen brukte jeg i videobloggen om personlig spørsmål. Mange som lurte på hva den het)

Big Fat Bass - Britney Spears

(Jeg rett og slett digger den sangen! Får skikkelig lyst til å dra ut hver gang jeg hører på den)

If I Die Young - The Band Perry

(Denne sangen brukte jeg i forrige videoblogg. En god del av dere lurte på hva den het)

E.T - Katy Perry ft Kanye West

Like I love you - R.I.O

(Denne sangen får meg bestandig i godt humør. Digger den!)

Har dere noen musikktips å dele med meg?

Dette er livet dere

Kjøre langs Highway 1 og nyte utsikten av vakre California med USA-spillelista mi på øret. Tror ikke det blir stort bedre enn dette.

Jeg rett og slett elsker å kjøre bil. Det spiller ingen rolle om det er dag eller natt, varmt eller kaldt, sommer eller vinter. Bare jeg har musikken min på øret og kan la tankene vandre fritt, er jeg fornøyd. Husker da jeg var på date for en måned siden, og vi skulle kjøre oss en tur i mørket. Jeg ble seriøst sint hver gang han stoppet bilen for å "prate" med meg. Haha, jeg ville mye heller sitte i det varme setet å se ut. Hvem bryr seg om gutter når man har stillhet og bilkjøring? Dessuten hater jeg kleine øyeblikk der det er åpentlyst at det eneste han vil er å kysse!Noen andre som er like glad i kjøre bil som meg?

Destination L.A!

Da er det like før vi setter oss i bilen og vender nesa mot Los Angeles. Jeg skal være med familien Nordaune på road trip og jeg tror det kommer til å bli en ganske gøy opplevelse. Har aldri vært på en ordentlig road trip før. Det nærmeste jeg kommer det ,er da Torunn og jeg kjørte til **** for å spionere på ****. Haha, memories ♥ Vi har tenkt å kjøre Highway 1 langs kysten av California for å få med oss den nydelige utsikten. Første stopp er San Louis, før vi kjører videre til Los Angeles på tirsdag. 

Har dere vært i L.A før?

Hvor ble det av påska?

Dere som har fulgt bloggen min en stund husker kanskje at jeg la ut om hvor crazy amerikanerne er på å pynte til Halloween, Thanksgiving og jul! Man kunne ikke gå ut døra uten at all dekoren slo i mot deg! Jeg syns det er kjempekult og har ikke hatt noe i mot om vi nordmenn gjorde det samme.

Bare ta en titt på dette.Jeg så for meg at i påska ville det henge påskeegg i trærne, være påskeharer på bakken og godteri over alt. Men den gang ei. Her virker det som det ikke er noen big deal at Jesus ble korsfestet og stod opp igjen den tredje dag. Jeg mener, de har ikke en gang fridager! Alle mann må gå på skole og jobb i påska, i alle fall her i Bay Area. Så dere forstår meg sikkert når jeg sier at jeg har null påskestemning. For min del kunne det vært januar nå, jeg merker ingen forskjell. Det eneste  tegnet på påske får jeg ved å lese bloggene deres.Er dere i påskestemning?

I'm such a badass

Siden vi har besøk av familien Nordaune, er jeg en snill tremening og leker med minstemann. Siden minstemann er en gutt sitter vi ikke inne og leker med barbiedukker for å si det slik. Her snakker vi action, skyting og slåsskamper. Jeg er en skikkelig badass skal jeg si dere. Må ærlig innrømme at jeg syns det er gøy å lekeslåss. Tror jeg har funnet en ny side av meg selv, som jeg ikke visste at jeg hadde fra før.

Har dere en skjult side?

Svarer på spørsmål om utseende

Da var det vel på tide å poste del 4 av spørsmålsrunden. Bedre sent enn aldri, eller hva?  Denne gangen handler det om utseende. It's all about the looks! Jeg svarer på alle slags mulige spørsmål, viser til og med en liten videosnurt av hvordan jeg trener. Haha, dere må love meg og ikke le av den. Viser også fram yndlingskjolen, yndlingskoene og yndlingsveska mi. 

Jeg vet forresten at jeg av og til lager emh-lyder, og at jeg har en tendens til å ta på mitt eget hår. So no need to tell me that. Det er faktisk umulig å snakke kontinuerlig i 7 minutter uten å poppe ut med irriterende småord. Uansett, her kommer svarene.

 

Bruker dere mye tid på utseende?

My favorite city

Gleder meg utrolig mye til jeg skal tilbake dit i mai. Shopping, champagne og gutter står helt klart på planen!

Har dere vært i NY?
Hva er deres favorittby? 

I broke his heart

...Or did he break mine?I totally forgot...

Noen av dere spurte om jeg ikke kunne fortelle om min første ordentlige kjæreste, og det kan jeg godt gjøre. Jeg kan begynne med å fortelle at forholdet vårt absolutt ikke var noen dans på roser. Drama var vel mellomnavnet vårt, og det ble ikke noe lettere av at han måtte inn i militæret. Misforstå meg rett, forholdet var også fylt med kjærlighet, omsorg og en god dose latter.Jeg husker den første gangen vi skulle på date (sommeren 2007). Jeg var fryktelig nervøs, og skalv hele veien inn til Trondheim. Egentlig hadde jeg ikke lov til å dra siden vi skulle reise til Amerika den samme natten, men der og da brydde jeg meg ikke om dette. Jeg skulle møte han, jeg måtte møte han.

Daten var ikke så mye å skryte av. Begge gikk vi der og speilet oss i butikkvinduene. Dette for å sjekke om man så bra nok ut. Haha, jeg må bare le av oss. Lenge leve forfengelighet! Vi kom oss i alle fall gjennom daten uten alt for mange pinlige øyeblikk. Jeg dro på ferie til USA og han til militæret. Hele opplegget så egentlig ganske dystert ut, i alle fall når man tenker på at han var en skikkelig player.

Men med min kvinnelige sjarm, klarte jeg å "kapre" han til slutt, og vi var sammen i omtrent 2 år. Jeg spurte om han hadde noe han ville tilføye dette innlegget. Det jeg fikk til svar var dette. "Forholdet vårt kan i grunn oppsummeres med dette. Hver morgen måtte jeg stå opp å lage vafler til deg, mens du stod på badet og sminket deg!" Haha, heldigvis for meg var han en djevel på å steke vafler!Hvordan var din første kjæreste?

Today I'm wearing this

Jeg elsker både knestrømper og slips, så i dag følte jeg for å tenke "skoleuniform" da jeg skulle velge ut dagens antrekk. Skulle gjerne kledd meg som Blair og Serena i sesong 1 av Gossip Girl, men siden pengeboken ikke tilsier det må man gå for en litt annerledes variant. Her gjelder det å tenke kreativt å sette sammen det man har av klær og accessories.Skjørtet er fra Zara, slipset har jeg lånt av pappa, skjorten er fra Gina Tricot, knestrøpene fant jeg på h&m og skoene er fra Steve Madden. Dere kan finne skoene her.Hva syns dere om antrekket?

Spread your legs!

I dag stod altså Golden Gate Bridge på planen, og hver gang jeg drar dit blir det bestandig tatt tusenvis av bilder. Noe som egentlig passer meg midt i blinken. Man kan aldri få nok bilder dere.

Lina var den "heldige" som fikk ta bilder av meg, og da vi holdt på som verst kom plutselig denne karen bort til oss.

Haha, for en fyr altså. Snekkerbukse og biesolbriller på en voksen mann er kanskje en smule annerledes. Til tross for dette hadde han veldig mange kule innspill til forskjellige poseringer jeg kunne ha. Bare ta en titt på dette.Etter en liten stund spør han meg plutselig. "Do you like erotic?" Jeg trodde han spurte om jeg likte "aerobic" og svarer gladelig ja. Der står jeg og aner fred og ingen fare før han sier. "Alright then, spread your legs?" Hahah, jeg ble så paff at jeg ikke viste helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Man kan ikke bare slenge ut et setning som det der. Det endte i alle fall med et veldig kult bilde, men tror ikke det egner seg helt på bloggen. Dere får kose dere med dette bildet i stedet for!Hva syns dere om bildene?

Små gleder i hverdagen

I går fikk vi besøk av familie fra Norge! Det var kjempekoselig å se alle sammen igjen. De er en stor familie på 6, så de neste to ukene kommer til å bli ganske livat, som man ville sagt på trøndersk. Jenny, tremeningen min, deler rom med meg. Hun må være den søteste jenta i verden. Litt synd at hun har vokst fra rosaperioden, og klager hver gang jeg prøver å dulle henne opp med sløyfer og rosa klær. "Hannaa, jeg vil mye heller gå i svarte converse og spille på padda di!" Får jeg til svar da. Har dere hørt på makan!? Padda er forresten iPaden min, for de som ikke skjønte det.Neste uke har de planlagt road trip til Los Angeles, og gjett hvem som skal få være med dem? Jeg gleder meg skikkelig til å dra tilbake til Englenes by, og dere skal selvfølgelig få være med på lasset. Her snakker vi Hollywood og Santa Monica Beach! Gleder meg!

Forresten, gjett også hvem som ble overlykkelig da hun fant ut at familien Nordaune hadde tatt med 4 bokser leverpostei til seg? Aw, går det an å bli bedre? (Pålegget i Amerika suger for de som måtte lure!)

Me, myself and I

Med tanke på at jeg har fått en del nye lesere tenkte jeg at det var på tide å fortelle litt om meg selv. Har allerede fått en god del mail og bloggkommentarer med spørsmål angående medisinstudiet, USA-turen og livet mitt generelt. Er helt crazy at så mange er interessert i å vite fakta om meg. But your wish is my demand! Haha, nå høres jeg ut som stalkeren min. Jeg er ei 21 år gammel, livsglad jente som virkelig nyter livet i San Francisco. Høsten 2010 flyttet jeg til California for å bo her sammen med familien min for ett år. Grunnen til at vi flyttet hit er fordi pappa studerer Public Health på University of California, Berkeley. Lillesøteren min går på high school, mens jeg har ferie på heltid. Det er herlig skal jeg si dere!Jeg studerer egentlig medisin ved NTNU i Trondheim, men har tatt meg et år permisjon for å bo i San Francisco. Jeg har gjennomført ett år av studiet og skal begynne i andreklasse høsten 2011. Jeg trives utrolig godt på medisinstudiet. Det er kjempeinteressant å lære om kroppen og hvordan den fungerer. For å lese om hvordan førsteåret medisin er i Trondheim kan dere trykke her. Det jeg syns var mest interessant var å lære om hjertet, hvordan det fungerer og undersøkelse av hjertet. I can feel your heart beat!Hvis dere lurer på enda mer angående medisinstudiet, kan dere ta en titt på filmen her.

Jeg flyttet til California høsten 2010 og siden det har jeg opplevd en god del. Yndlingsminnet er da jeg feiret 21 årsdagen min i Las Vegas! Det tror jeg må være den kuleste bursdagen jeg har hatt noensinne! Vet ikke hvor mye av Vegasturen som egner seg på bloggen. Danseshow med lettkledde gutter, en god del Apple Martinis og Hanna er en perfekt kombinasjon i alle fall. Gleder meg til jeg skal tilbake i mai!Kan forresten lage et samleinnlegg om hva jeg hittil har opplevd i Amerika om noen er interesserte.Sommeren bruker jeg å tilbringe på La Manga. Der har vi vår egen leilighet på stranda. La Manga er helt klart yndlingsstedet mitt i Europa. Noen av dere som har vært der? På La Manga har man hvite sandstrender, herlig uteliv og kjekke spanjoler. Yndlingsspanjolen er Daniel, og han vil jeg absolutt ikke dele på! Han får meg bestandig til å le, og det er en kvalitet jeg setter høyt hos gutter.

Vil dere vite litt mer personlig, ta en titt her.

Nå tror jeg det er nok informasjon for i dag. Jeg kan ikke avsløre alt for mye heller!

Besøk fra Norge

Vi har nettopp fått besøk fra Norge så denne dagen skal brukes på sightseeing i San Francisco! Cabel cars, Golden Gate og Fisherman's Wharf står nok helt klart på planen.

Hva har dere gjort i dag?

and the winner is...

Da var det på tide å trekke vinnerne av eyelash give away. Siden det plutselig ble en hel del nye påmeldte, tenke jeg at jeg skal gi bort 4 par i stedet for 3. Tenkte også jeg skulle bruke random.org til å trekke ut vinnerne. Det blir mest rettferdig og alle får en fair sjangse.

Det er 219 påmeldte, så da er det bare å sette i gang! Det første tallet ble...Kommentar nummer 41 var fra Guro! Gratulerer!

Neste person som er heldig og får et par øyenvipper i posten er:Kommentar nummer 20 = Katinka

Alle gode ting er tre, la oss se hvem vinneren ble...Gratulerer til Tirli som er kommentar nummer 134.

Nå er det bare en igjen. Den siste jenta som hadde lykken med seg i dag er:Gratulerer til Marte Hopland som er kommentar nummer 195. (Send meg mail med adressen din, siden jeg ikke har noe kontaktinformasjon på deg)

Til alle dere som ikke vant. Fortvil ikke, lover dere at det kommer en ny give away om ikke alt for lenge.

Craziness!

Da jeg våknet opp i morges og skulle sjekke bloggen min stod det:

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke skjønte noen ting, trodde bloggtelleren hadde klikket eller noe. Etter hvert fant jeg ut at tcmn hadde anbefalt bloggen min, noe som jeg syns var utrolig hyggelig gjort. Blir bestandig glad når jeg leser at det faktisk er noen der ute som setter pris på det jeg skriver! Det varmer skikkelig!

Fant forresten nettopp ut at jeg har blitt "diskutert" på diskusjon.no. Ta en titt på dette da dere:

Så svarer en annen fyr.

Da svarer min bror:
Haha, jeg må bare le altså! "Woff" right back at ya, mister!
Trekker forresten vinnerne av "eyelash give away" senere i dag. Nå skal jeg legge meg til å sove. Woff, woff ;)

Nytt i klesskapet

Jeg prøver så godt jeg kan å la være å bruke alt for mye penger, men når man først finner noe man liker er det vanskelig å motså fristelsen. Jeg og Oda skulle bare en kort tur innom Hollister før vi dro videre til flyplassen. Vi kom selvsagt ut med vær vår handlepose. Jaja, man kan aldri få nok klær dere. Nå gruer jeg meg bare til å få plass til alt det jeg har kjøpt meg i to små kofferter.

Uansett, jeg endte opp med en utrolig kul shorts, en kortbukse og en superbehagelig singlet. Gleder meg til å bruke alt sammen, ser for meg at det er det perfekte strandantrekket. Du kan finne shortsen her, kortbuksen her og singleten her.Hva var det siste dere kjøpte?

Forresten, verdens beste jente, Borghild, har bursdag i dag! Gratulerer så mye med dagen jenta mi! Håper du får en fantastisk bursdag! ♥

Kjøp og salg

Da har pappa nettopp kjøpt internett til meg fordi jeg måtte sitte alene på flyet. Grunnen til det er fordi pappa ikke ville bytte flysete med meg da det kom en yngre herremann i setet ved siden av. Egentlig inneholder historien bytting av flyseter fram og tilbake, Oda som må sitte ved midtgang, og jeg som ender opp alene med internett. Men blir litt komplisert å prøve å forklare alt sammen.

Jeg skal vel egentlig ikke klage. Har allerede hatt en samtale med flypartneren min og mange kleine blikk. Nå er det like før han sikler på skulderen min, han sover så tungt der han sitter. Fant i skrivende stund ut at han har en fløflekk under øret og alt for mye hårgele i håret. Haha, dette skal bli en interessant flytur.Blir dere kjent med fremmede på fly?

The happiest place on earth

Also know as Disney World!Det er virkelig den lykkeligste plassen i verden, og man føler seg som et barn igjen med en gang man entrer parken. Jeg la igjen den 21 år gamle, seriøse Hanna på hotelrommet og hadde det gøy hele dagen lang!Disney World i Orlando er den største Disney-parken i verden og består av 4 forskjellige parker. Magic Kingdom (den orginale), Disney's Hollywood Studios, Animal Kingdom og Epcot (har en bit av Norge). Siden vi bare skulle være en dag i Disney, bestemte vi oss for å besøke Magic Kingdom, til tross for at vi allerede har vært der før. Dette ble den femte gangen jeg har vært i Disney World/Land. Sykt å tenke på egentlig.Hadde det uansett fryktelig gøy i Magic Kingdom, selv om parken er veldig barnevennlig og det skumleste man kan gjøre er å kjøre Big Thunder Mountain Railroad (som ikke er skummel i det hele tatt).Magic Kingdom er igjen delt opp i mange forskjellig parker, og her kan du finne alt fra Fantasyland (hvor prinsesseslottet ligger) til Adventureland med Pirates of The Caribbean og Tomorrowland romskip og teknologi. Jeg liker Frontierland best, hvor man finner Splash Mountain (tømmerrenna) og Big Thunder Mountain Railroad (berg og dalbane).

Bloggeren i meg følte for å dokumentere hver minste detalj. Her tar vi Big Thunder Mountain Railroad. Jeg med kamera og Oda med videokamera. Haha, må bare le av oss.

Dagens lunsj var en banan. Dere kan tenke dere at vi ble sultne etter hvert!

Føler meg som en skikkelig turist når jeg har kameraveska festet til clutchen.

Dette var den siste karusellen vi tok. Tekoppene i Fantasyland. Kjempegøy!Vi fikk også med oss den berømte Disney Paraden. Jeg har sett den hver gang jeg er i Disney, og den har enda ikke skuffet. Det er en så god følelse å se alle barndomsheltene svirre forbi, med fantastisk Disney musikk i bakgrunnen. Fikk til og med et slengkyss fra Peter Pan. Det er ikke verst dere!


Har dere vært i Disney World/Land før?

Hello sailor!

I dag stod som sagt Harry Potter Land på planen, men siden det er like før jeg entrer drømmeland nå, har jeg ikke energi nok til å skrive et innlegg om det. Det får heller bli på tirsdag når vi kommer hjem. Hadde uansett en helt fantastisk dag, med masse spennende opplevelser og karuseller.

Da føttene verket som verst dro vi til hotellet for å ligge ved bassengkanten! Perfekt anledning til å bruke den nye Victoria's Secret bikinien min. Jeg er en stor fan av sailor-trenden, så denne bikinien passet meg midt i blinken. Den kostet omtrent 60 dollar og man kan finne den her

Solbrillene er fra forever 21, og er blitt mine nye yndlinger.Har dere gått til innkjøp av årets bikini?

Harry Potter land er gøy

Til tross for stekende sol og vonde føtter har vi det kjempegøy i Harry Potter Land i Universal Studio! Jeg har til og med turt og tatt den skumleste karusellen dere! Det er ikke verst, men forteller mer senere.Har dere hatt en fin lørdag?

Oh, Lordie. Orlando is great!

Etter at taxisjåføren vår sa "Oh. Lordie" i slutten av hver eneste setning, har jeg fått ordet på hjernen. Haha, jeg er kanskje en smule overtrøtt, men det er ikke så rart siden jeg bare sov en time i natt! Har gått rundt som en fjollete fjortis i hele dag. Ta bare en titt på dette.

Tok forresten bilde av den fantastiske flyutsikten vår! Jeg elsker å ta fly. Sitte å titte ut vinduet og bare drømme seg bort. Tankene vandrer fra alt mellom himmel og jord. Da jeg var mindre ønsket jeg bestandig at jeg kunne bade i skyene. Det ønsker jeg forresten nå også. Hva med dere?

Det var utrolig herlig å ankomme Orlando. Varmen bare slo i mot deg, og til tross for at klokken var over 6 på ettermiddagen kunne man nyte sola. Lurer på hvordan det blir i morgen. Da vi skal være i Harry Potter Land hele dagen. Skal i alle fall smøre meg godt inn med solkrem.Se så fint det er her? Kjolen er forresten fra Victoria's Secret.

Før vi ruslet hjemover var vi en tur innom alligatorland og hilste på de nye vennene mine. Tror jeg hadde 19 alligatorer bak meg.


Fontene utenfor Armani-butikken. Er veldig i tvil om jeg skal kjøpe meg en beige Armani-veske eller ikke. Den var nydelig, men jeg kjøper meg alt for mye. Hva tror dere det?

Likere dere å fly?

On the road again

For et stress dere. Kom nettopp hjem fra jentekveld hos Ingvild og fant ut at jeg skal stå opp om 2 og en halv time for å rekke flyet til Orlando i morgentidlig. Ææh, to og en halv time med søvn er alt for lite, og før jeg kan entre drømmeland må jeg lakke neglene mine og pakke ned resten av klærne mine. Kjenner jeg meg selv rett har jeg vel ikke kommet meg i seng før det er på tide å stå opp og sminke seg. Bah, livet er hardt dere.

I morgentidlig reiser jeg altså til Orlando, Florida. Der skal jeg tilbringe de 4 neste dagene å kose meg i sola. Det er ikke kalt solstaten for ingenting. De foreløbige planene er shopping, Disney World og Harry Potter land! Gleder meg kjempemasse, spesielt til sistnevnte. Tar selvfølgelig med Macen, så dere også kan bli med på turen. Og Nina, hvis du har flere tips angående Orlando, så kom gjerne med dem!Ønsk meg god tur? 

Goodbye drama

Jeg vet ikke hvordan jeg klarer det, men livet mitt er fylt med drama fra morgen til kveld. Skulle tro jeg deltok i den nyeste sesongen av Paradise Hotel. Kanskje en smule overdrevet, men jeg har virkelig talent for å havne opp i dramatiske situasjoner. Til tross for at jeg ikke har noe som helst ønske om å være en dramaqueen! Hadde det vært opp til meg hadde jeg levd livet dramafritt. Spesielt etter et to år langt forhold der det meste skjedde.Grunnen til dette innlegget er fordi jeg fikk en uventet facebook melding for noen dager siden der det stod at jeg var en slem person, utakknemlig og så videre. Fikk rett og slett "kjeft". Må innrømme at jeg ble ganske overrasket og ikke helt skjønte hvor alt dette styret kom i fra. Nå noen dager senere prøver samme person å kontakte meg for å spørre om jeg er sint på han. Emh, var ikke denne personen sur på meg? Det eneste jeg vet er at jeg ikke vil ha alt dette dramaet/styret i livet mitt. Så tror det er på tide å lukke dette kapitlet og starte et nytt eventyr neste uke.Hva tror dere om dette?
Liker dere et liv fylt med drama?

ps: Skulle gjerne utdypt dette mer, men siden nesten alle jeg har møtt her i Amerika leser bloggen min, tror jeg at jeg skal passe på hva jeg skriver. Gidder ikke enda mer drama!

Big Big Girl

Forrige uke sang jeg inn en ny sang, dro på stranden og laget en liten "musikkvideo" og dro hjem for å redigere sammen hele greia. Har vært litt usikker på om jeg ville legge det ut eller ikke, siden jeg var ganske forkjølet da jeg sang. Tror faktisk man av og til kan høre at jeg er tett i nesa. Haha, men videoen ble ganske kul. Holdt på å fryse ihjel da jeg sprang ut i vannet, gjorde sikkert ikke forkjølelsen noe bedre heller!

Hva syns dere?

Give away

Avsluttet! : )

For å feire at jeg har fått 100 followers på bloglovin tenkte jeg å lage en liten "give away" for å vise hvor utrolig mye jeg setter pris på dere alle sammen! Føler meg beæret over å ha så mange fantastiske lesere. Setter pris på hver eneste kommentar jeg får, og alle de hyggelige tingene dere skriver! Får bestandig et smil om munnen når jeg våkner om morgenen og leser igjennom kommentarene deres.Siden en del av dere har spurt om øyenvippene mine i det siste tenkte jeg å gi bort 3 par med falske øyenvipper. Jeg kjøper noen vipper som kalles Red Cherry, og jeg er kjempefornøyd med dem. De finnes i alle varianter. Tykke, tynne, lange, korte, med og uten glitter! Mine favoritter er #47, #99 og #138, og jeg tenkte å gi bort et par av hver av de tre variantene.

Nummer 47 har jeg nettopp bestilt, så har ikke prøvd disse enda. Men etter bilde å dømme tror jeg de kommer til å bli veldig fine på.

Nummer 99 er en variant som er litt mer diskré. Passer perfekt til anledninger der man vil pynte seg, men samtidlig se naturlig ut.

Nummer 138 er en litt mer crazy variant. Denne bruker jeg som regel på fest. Passer perfekt til jenter som liker å sminke seg!

Tenkte å trekke tre heldige lesere som får et par med Red Cherry eyelashes i posten. Bare legg igjen en kommentar om hvilket par du har lyst på, så trekker jeg tre vinnere om en uke.

I could be the trouble baby!

I dag har jeg gjort noe jeg aldri har gjort før, jeg snakker selvfølgelig om å dra ut å feste på en søndag! Her i San Francisco er det vanlig å tilbringe søndagene sine på Lime, som er et hipt utested i Castro eller homsestrøket om du vil. I stedet for å ligge fyllesyk på sofaen drar San Franciscoere på Lime hvor festen fortsetter. Her spiser man brunch, drikker seg full på Mimosa og danser til krampa tar deg!Har aldri vært med på noe så gøy før! Tror det må være den morsomste søndagen på lenge. De åpner dørene klokken 11 om morgenen og festen varer til 8 om kvelden. Deretter drar man hjem for å legge seg, og er frisk og opplagt til å gå på jobb dagen der på. Haha, crazy! Vi burde absolutt hatt noe lignende i Norge. Kanskje jeg skal åpne mitt eget søndagsutested! Hva tror dere om det?Da vi ankom Lime var det stappfullt med mennesker, og jeg fikk meg mange nye "venner"! Har aldri fått så mange komplimenter for skoene mine, skjørtet mitt og håret mitt før. Og de var alle sammen fra forskjellige gutter. Gutter som helt sikkert bruker mer tid foran speilet enn meg! Man må bare elske San Francisco dere.

Jeg er forresten skikkelig tett i nesa, og går rundt og snufser hele tiden. En av de jeg dro ut med syns tydeligvis det var litt irriterende for han sa til meg "Hanna, do you wanna blow your nose" Haha, må bare le når jeg tenker på det. Tror nok aldri jeg kunne ha snytt meg i full offentlighet. Haha, for et sjekketriks da dere!

Har dere hatt ei fin helg?
Ville du dratt ut på en søndag? 

Victoria's Secret - Pinup bikini

Nå kan sommeren bare komme dere, for nå har årets første bikini fått plass i klesskapet! Bikinien er selvfølgelig fra Victoria's Secret og kostet omtrent 150 kroner. Du kan finne den her. Liker veldig godt pinup-stilen, og syns denne bikinien var kjempesøt! Man kan ta av stroppene å gjøre den om til en stroppeløs bikini.


Må forrestene få ut litt ffrustrasjon. Er så lei av at fyrer er alt for snill. Haha, luksusproblem egentlig, men det begynner snart å gå meg på nervene. Jeg mener, det blir ikke noe gnist når motparten gir deg absolutt alt du ønsker og med en gang du ønsker det. Whats the fun in that? Er det bare meg, eller er det mye bedre å jobbe litt for oppmerksomheten?

Hva syns dere om bikinien?

Another day in paradise

Som sagt jobbet jeg videre på skille mitt i dag, men denne gangen på ei fin strand! Man må bare digge California hvor der er fantastiske strender overalt! Heldigvis for meg hadde jeg med meg en fyr som mer en gjerne er glad for å ta tusenvis av bilder av meg. Skjønner ikke helt hvordan det er mulig, men skal ikke klage. Er supernyttig å ha en fotograf man bare kan kommandere rundt.

Huff, nå må det være nok selvdiggeri dere. Nesten så man skulle tro jeg bare tok bilder av meg selv her. (Det aller verste er at det helt sikkert er noe sannhet i den siste setningen der). Får trøste meg med at jeg i alle fall sitter igjen med utrolig mange bildebevis på herlige opplevelser i California.

I dag ringte forresten han fyren som hjalp meg og Kirsti med flybilletter til L.A da våre ble kansellert. Han lurte på om jeg ikke ville være med en tur til New York neste uke. Haha, det finnes mange spandable/gale menn der ute.

Har dere for mange bilder av dere selv?

The good life

Ikke for å skryte dere, men jeg har fått skille! whihu! I dag er det så varmt (30 + i sola) at jeg har ligget ute i hele dag. Føles virkelig som om det er sommer og jeg er i Spania. Lovely. I morgen skal det bli enda varmere å da skal jeg jobbe videre med skille mitt!Forresten, tror dere ikke at ekskjæresten min prøvde å lure meg i sted. Sa noe helt forferdelig og jeg fikk hetta. Etter en god del snakking sammen med Oda, sier jeg til slutt "Enn at det er første april i morgen." Plutselig innser vi begge at det er allerede blitt 1. April i Norge og begynner å le. Bah, hater når noen lurer meg trill rundt! 

Så kjære lesere, pass på slik at dere ikke blir lurt idag! Jeg hadde egentlig tenk å lure dere med å fortelle at jeg hadde farget håret brunt. Men da verken jeg eller Oda gadd å kjøre til parykkforetningen i Oakland, la vi den ballen død. Tror dere jeg hadde kledd brunt hår forresten?Har du blitt lurt i dag? 
Eller skal du lure noen?

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv