Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


mars 2013

Kinodate!

Oh yeah, wanna be gangsta! Fått lurt med meg Daniel på å se the host. Er så koselig med kjærestetid!

All I wanna do is dance

Da er det på tide å sprette champagne-flaska en siste gang på lenge. Krysser fingrene for at humøret blir på topp, og at jeg ikke snubler i noen trapp denne gangen. Jeg har på meg chunky-heels fra Jeffrey Campbell så det skal forhåpentligvis gå bra. Det er forspill hjemme hos Daniel. 8-9 gutter og meg. Hehe, det kan man like. Deretter er det en tur ut for å ta Stavanger med storm. Er lenge siden jeg har vært ute her nå, gleder meg! For alle andre som skal ut i Stavanger i kveld, dere finner meg på dansegulvet! Woop, woop!

Har dere en fin påske sålangt?

Spørsmålsrunde medisin - Del 3

Yo! Da kommer endelig de siste spørsmålene jeg har angående medisinstudiet Klapp på skulderen for at jeg endelig har svart på alle! Woho. For alt jeg vet kan det fortsatt hende dere ivrige medisin-spirer lurer på enda mer, så det er bare å spørre. Jeg går aldri tom for svar, selv om det av og til tar litt lang tid før jeg får delt de med dere. Hehe.

For å være ærlig har jeg vel egentlig så mye tanker rundt dette temaet. Det er selvfølgelig litt kjipt at det er enda flere som kjemper om turnusplassene når man er ferdig, og man kan gå litt inn i forsvarsposisjon når det kommer til dette. For eksempel når det var en spørreundersøkelse om turnusordningen og et av spørsmålene var noe sånt som "vil du helst at de som studerer i Norge skal ha førsterett til turnusplassene" eller noe i den duren (husker ikke helt), kan dere tenke dere til hva jeg svarte på det! Ellers så syns jeg det er en bra mulighet for de som for eksempel ikke har lyst til å studere i Norge (men heller vil oppleve utlandet), eller de som ikke har karakterene til å komme inn, men er utrolig engasjert når det kommer til det å studere medisin. Jeg kjenner en del som studerer i Polen og jeg er sikker på at alle de kommer til å bli utrolig flinke leger når de en dag er ferdig!Ååh, nå vekker du alle minnene om USA-året mitt. Gjett om jeg savner det å ha friår, nå som jeg skal gå inn i den verste eksamensperioden hittil. Jeg må virkelig få til noe lignende senere i livet. Hehe, uansett. Jeg tror ikke det er så vanskelig å ta seg et friår hvis man har lyst på det. Jeg husker jeg gikk og snakket med en dame som har med permisjon på studiet å gjøre, og fortalte henne situasjonen min om at familien min skulle reise til USA og jeg gjerne ville bli med dem. Jeg husker hun sa at det ikke var noe problem i det hele tatt. De har satt av 10 plasser eller noe sånt på hvert kull slik at personer kan bytte mellom kull uten at det blir for mange på hvert kull. Disse 10 plassene er først og fremst satt av til personer som er gravide eller stryker på eksamen og må gå om igjen. Disse har altså førsteretten på å komme inn på et nytt kull, enn de som for eksempel har et år fri på grunn av reising. Men hun sa og til meg at det hadde aldri hendt at alle disse 10 plassene var opptatt og at man mest sannsynlig ville komme inn på neste kull hvis man hadde et år fri. Hvis det skulle hende at alle plassene var opptatt måtte man eventuelt vente et år til for å begynne igjen. Men man mister aldri plassen sin når man først har begynt. Jeg hadde gjennomført ett år før jeg tok et år fri. Så jeg begynte i nytt kull i andreklasse.

Nei, nå sporer jeg litt av her. Hvor var vi..

Jeg trives kjempegodt på NTNU og medisinstudiet. Trondheim er en skikkelig god studentby og den kan jeg anbefale til alle dere der ute som vurderer og studere i Trondheim. Når man går ut i Trondheim merker man at det er fullt av studenter, og stemningen er bestandig god! Selv om begge mine foreldre er leger, har ikke jeg bestandig visst at jeg vil studere medisin. Når valget skulle tas var jeg faktisk veldig usikker. Ville jeg følge foreldrene mine sine fotspor, eller ville jeg satse på Bergen og NHH. Men når alt kom til alt var det kanskje ikke noe valg alikevel. Det å vokse opp med å være med foreldre på jobb når man er syk og leke med sprøyter og pussbekken, være med på kurs når de er ute og reiser og høre om lege-hverdagen hver dag under middag har nok påvirket meg! Jeg tror ikke man kan få for mange leger. Det er så utrolig mange ulike retninger man kan velge og man vil være trygg i forhold til jobbsammenheng. Hvis drømmejobben for meg ikke skulle befinne seg i Norge, har jeg heldigvis et lite ess i ermet som innebærer USA og noen kontakter der, så jeg tror jeg skal klare meg. Jeg vet ikke helt hvordan arbeidshverdagen min vil bli, men først er det turnus i 1,5 år hvor jeg skal lære meg å være selvstendig. Skoledagene mine nå er hektiske! De to første årene var litt mer "vennlig", men nå er det mye lesing og man kan ikke sluntre unna!

Som jeg skrev i sted trives jeg kjempegodt som student i Trondheim. Det eneste litt kjedelige er at jeg er så vant med Trondheim siden jeg er fra en plass like utenfor. Trondheim blir derfor ikke så eksotisk i mine øyne (det blir det kanskje ikke hos andre heller da men), men selvfølgelig er det en bra studentby. Og jeg har alle venner og familie i nærhetene så jeg skal ikke klage. Men av og til merker jeg at jeg har lyst på mer. Uansett, jeg vet ikke hvordan det er på de andre studiene på NTNU, men jeg syns medisin er utrolig flink og engasjerte når det kommer til ulike arrangement. Når året begynner har man fadderukene (da er også eldre kull invitert på noen eventer), deretter er det låvefest og juleblot. På nyåret har man ÅRE-tur og Bal medicorum. Deretter kommer den legendarisk helsefesten hvor alle linjer er invitert og så avslutter man det hele med påskeblot før eksamenstiden begynner. I mellom alle disse "festene" arrangerer man også idrettsdag, juleverksted, revy ++. For å være ærlig så vet jeg ikke så mye om idrettslaget til NTNU, men jeg har bare hørt positive ting og det finnes mange ulike lag man kan melde seg på.

Da har jeg faktisk igjen 3 spørsmål, hehe. Såå vi er ikke helt ferdig enda alikevel. Meen, de innebærer at jeg skal vise litt utstyr (pluss at jeg ble litt lei av å skrive), så jeg drar til farmor og filmer de inn nå. Så de kommer før helgen er omme! Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt er første svardel her, første film her og andre film her. Er det fortsatt noe du lurer på så bare skriv det i kommentarfeltet under! ♥

dazzling girl

I dag er det paljettjakken fra Zara som gjelder! Vanligvis klarer jeg aldri å finne et antrekk å bruke den med, men when I kept it simple, fungerte det ganske bra. Hjelper kanskje også at jeg har en skikkelig feel good day i dag. Skikkelig lysten på livet, energirik og super glad for at sola varmer og det er minst 15 varmegrader ute! Sommerfølelse gjør meg så glad! Akkurat nå har jeg en snorkende Daniel ved siden av meg. Haha, han sover så søtt at jeg bare må smile. Men magen min rumler så tror jeg må vekke han. Jeg har syykt lyst på taco og trenger noen som kan lage den! Men med tanke på at han først "glemte" å ta av plastikken på popcornpakken han skulle poppe i går, og deretter prøver på nytt og ender med å svart-svi hele popcornet, er det vel tryggest om jeg lager det selv!


// Cardigan og bukse fra Zara, sko Jeffrey Campbell, tee fra Monki og veske fra Mulberry.

Btw, takk for alle de koselig kommentarene på forrige innlegg. Dere er så gode! ♥

Hva syns dere?

Close up

Hva er det første du legger merke til når du ser på bildet? Bare morsomt å høre. Selv legger jeg merke til leppene mine og de små, irriterende strekene under øyet. Haha, alderen begynner å ta meg igjen eller noe sånt. Jeg bruker egentlig aldri å tenke over dette med at huden vil se gamlere ut etter hvert. Jeg føler meg heldigvis fortsatt ung og fresh. Hehe, uansett. Dagen i dag har vært mye mer ferie enn i går. Kanskje litt dumt for da blir man såå lite effektiv. I morgen skal jeg stå opp tidlig å skrive ned alle bloggpostene jeg går rundt med i hodet. I mens skal jeg se film med Daniel. Kjærestetid, woho! Jeg liker det ♥

Fram og tilbake, opp og ned!

Herlighet for en dag det har vært. Daniel og jeg la oss utrolig sent i går kveld. Klokken 12 bestemte vi oss for å se Kill Bill (en utrolig kul film forresten, trodde det skulle bli for mye slossing, men det var faktisk spennende), og da kom vi oss ikke i seng før det var alt for sent. Jeg tenkte at det var null stress, for jeg har ferie og kan sove så lenge jeg vil. Men den gang ei, jeg føler jeg har fått smakt på taxisjåfør-livet for jeg har kjørt fram og tilbake i hele dag. Daniel skulle kjøres til jobb, farmor skulle hentes for å dra på posten, deretter skulle jeg handle inn til en liten overraskelse til Daniel (laget det kuleste påskeegget en gutt kan tenke seg, fylt opp med øl, godis og solbriller. Har lagt det ut på instagram, så dere kan se resultatet der - bare søk på Hannavaage).

Mens jeg var ute, ringer farmor og forteller at hun skal bli hentet av sykebilen (hun klarte å falle da vi var på posten og nå hadde smertene blitt så voldsomme at hun var redd for at det var et brudd). Da var det bare å hive seg i bilen og dra til sykehuset for andre gangen i dag (var der tidligere for å levere arbeidsavtalen min). På sykehuset var det mye fram og tilbake, flytting av bil, leiting etter jakken til farmor, trilling av rullestol, venting. Ja dere skjønner greia. Så ringer Daniel igjen. Han vil bli hentet. Da er det på med taxi-lua og hive seg i bilen.. På vei dit ringer farmor og forteller at de skal sende henne hjem (ingenting var brekt - og hun fikk en dose med smertestillende) og jeg må snu på flisa for å hente henne. Hehe, dere skjønner tegninga. Det har i alle fall gått i ett i hele dag. Men jeg skal ikke klage, jeg kan ha ferie i morgen og være en god kjæreste og barnebarn i dag!

Hvordan har dagen deres vært?

Biel

Skogal som jeg er shoppet jeg nettopp disse skoene etter jeg så dem på frøken Cath in the city. Jeg sitter egentlig på flyplassen, og flyet mitt har begynt boarding. Haha, så bra jeg er en kløpper på nettshopping så det hele går smooth. Jeg fikk helt dilla på disse skoene av en eller annen grunn, og måtte bare ha dem. Haha, får håpe de er like kule i virkeligheten som de er i hodet mitt akkurat nå. Nå begynner de å rope opp siste calling her, så jeg må nok gå!

// Biel finnes her

Ønsk meg god tur da! Svar på spørsmålsrunden - del 3

Jeg merker at hver gang noen spør meg om, "når kommer egentlig resten av medisinspørsmålene", får jeg et lite spark i baken og så må jeg fortsette med denne spørsmålsrunden. Tror grunnen til at det går så tregt er at det er litt kjedelig å redigere det jeg har filmet. Kunne jeg postet det hele i et jafs hadde det vært mye enklere. Men det er ganske mange øøømh, fnis og knis som skal redigeres bort. Og noen ganger sier jeg så mye rart at jeg tror det er best jeg sparer dere for det. Så denne redigeringen er en liten fartshump på effektiviteten. Nå har jeg i alle fall redigert ferdig resten av forrige film-runde, og så skal jeg prøve å si noen kloke ord på resten av medisin-spørsmålene før påsken er ferdig. Jeg digger at dere er så engasjert i studiet mitt. Skulle bare ønske jeg rakk å svare, hjelpe og gi råd fortere til dere alle. Anywho, snurr film..  

Vil dere at jeg skal svare resten på video, eller skrive svarene i et innlegg? 

Påskeferie!!

På torsdag var jeg altså ut på påskeblot, den siste medisinfesten før eksamenstida kicker inn. Vanligvis er jeg så dårlig på å få med meg disse medisinfestene. Enten er jeg bortreist, eller så har jeg besøk og den ene unnskyldningen etter den andre kommer frem. Hehe, så på torsdag måtte jeg nesten dra. Var utrolig gøy da. Medisinstudenter kan virkelig å feste. Selvfølgelig havnet jeg i en situasjon der noen kommer bort og sier "Hei, husker du meg?" og så dør jeg litt innvendig fordi jeg ikke har anelse om hvem det er. Men jeg prøver så godt jeg kan å late som om jeg vet det, for å være hyggelig og så ender det med at jeg blir avslørt og så blir det bare enda mer pinlig enn det var til å begynne med. Hehe, jeg kommer i alle fall til å huske han til neste gang!

Når har jeg endelig fått påskeferie og jeg skal nyte hvert sekund av den! (før man vet ordet av det er den plutselig over..) Det skal bli så godt å kunne tenke på noe annet, og ta seg litt fri før den virkelige lesingen begynner. Jeg reiser til Stavanger på mandag (what a suprise) og blir der hele uken. Jeg satser på påskesol, sommervær og godt humor! Gleder meg i alle fall big time til denne ferien.


// Ny yndlingskjole, herfra forresten. Åååh, elsker open back!

Skal dere noe spennende i påsken?

Hehe, men da såå.

Jeg tror jeg klarte å dette i trappen eller noe. Hahah, så syykt flaut! Men jeg er ganske så fiin på vin så jeg vet ikke helt hva som skjedde.. Kanskje likeså så greit at jeg takket nei til et glass øl. Er forresten på påskeblot. Den siste medisinfesten før eksamen begynner for fullt! Have fun sweeties!!

EDIT: ååh, får litt angst når jeg våkner om morgenen og så vidt husker at jeg postet et eller annet rart på bloggen kvelden før. Falle i trappen? Jeg kan ikke en gang huske på at noe sånt skjedde (har med vane å glemme slike traumatiske hendelser). Men jeg har en liten (les stooor)  kul på leggen som må komme fra et eller annet. Hehe, vond er den også. Jaja, hadde det i alle fall skikkelig gøy i går da. Det må jo telle for noe!

Cowl back sequin

Jeg digger alt som er i sequin og jeg digger i alle fall alt som har åpen rygg. Derfor har jeg lagt min elsk på denne toppen, og når asos har 25% rabatt (ved bruk av wow25 ved check out), kunne jeg ikke dy meg. Hehe, absolutt ikke det jeg skulle bruke konsentrasjonen min på i kveld. Men har vært på lesesalen fra 11-18 og så fortjente en liten belønning. Når jeg skal bruke den er en annen diskusjon. Etter påske har jeg nok ikke tid til å dra på fancy events og festligheter på kvelden. Da er det eksamenslesing som gjelder 24/7. Bah, life is hard. 

Jeg kjøpte den i grønn - such a lovely color!

Har dere kjøpt mye nytt i det siste?

Weirdos

Av og til så blir jeg overrakset over hvor mye rart ukjente personer kan finne på å skrive. Jeg mener, hva foregår i hodet til personer som skriver "om jeg kan få lov til å slikke alle dine sko?". Det er ikke normalt å skrive det til andre mennesker. Det verste av alt er at jeg tror ikke det var tull heller. Da blir jeg litt stressa. Nasty at noen vil slikke skoene mine. Det får meg i alle fall til å tenke på at jeg eksponerer meg selv ganske mye med denne bloggen. Selv føler jeg at jeg kjenner dere som bruker å kommentere og at jeg føler det er dere som leser bloggen min. Men det er helt sikkert en god del weirdos som jeg ikke vet at eksisterer en gang, og en god del ukjente mennesker som følger med på alt det rare jeg driver meg. Litt creepy å tenke på, når jeg faktisk tenker på det. Hadde dette vært første gangen jeg får en sær henvendelse så hadde det kanskje vært morsomt. Men dere aner ikke hvor mye rart som popper opp i mailboksen min, på facebook eller telefonen. Det verste var en fyr som hadde helt dilla på den rosa gipsen min. Jeg trodde seriøst han ville lage babies med den. Jeez, Louis!

Samtidig som dette stresser meg, vil jeg ikke slutte å blogge å gjøre meg synlig for verden. Hehe. Rart, er det ikke?

Motivasjonsshopping!

Nå har jeg virkelig brukt hele denne uken på å lese, og har jeg ikke lest har jeg slått reflekser på tremeningene mine eller sett inn på netthinnen deres for å øve meg på oftalmoskopi. For at jeg skal klare å lese resten av kvelden, måtte jeg gjennomføre en liten motivasjonsshoppingrunde. Det endte med ny bikini fra Victorias Secret og kjole fra nelly. Egentlig hadde jeg ikke tenkt å kjøpe meg bikini fra Victorias Secret i år. Jeg har jo 9-10 stykk av dem liggende hjemme og faktisk så syntes jeg ikke modellene de hadde i år passet min smak (liker ikke alt for mange tråder og sløyfer). Meen, da jeg så Very Sexy Bandaeu Top - Grace Embellished var jeg solgt. Jeg elsker mint farge, og jeg elsker bikinien. I alle fall en skikkelig motivasjonsboost for å lese videre.

Hva syns dere?

Hun har så vondt i futen sin!

Åååh, smelt! Jenny er og blir den søteste. Har besøk av tremeningene mine denne helgen og kveldens underholdning ble filmer fra den gamle PCen min fra 2000. Den er søren meg 13 år gammel, ikke rart at den er tregere enn ei snegle. For hver gang jeg skulle se en film eller et bilde fikk jeg en virus-knapp poppende opp som jeg måtte trykke ut for å fortsette. Haha, noe helt annet enn Macen min. Vi brukte kvelden på å se på søte bilder av Jenny og skremmende bilder av meg selv (jeg hadde svart hettegenser med skilpadde på og øyenbryn som var smalere enn en sytråd - hvorfor var det ingen som sa i fra til meg?). Jenny som på den tiden var 3, produsere gullkorn på løpende bånd og man kunne ikke gjøre annet enn å dåne av hennes sjarmerende ytre. Anywho, her er en liten smakebit på sjarmtrollet! 

Er hun ikke søt? ♥

Michael Kors

Jeg har den snilleste mammaen. Hun var i Barcelona i helgen, og når hun kom hjem hadde hun tatt med seg en liten gave til meg. Husker når vi var små, da fikk vi bestandig en liten ting eller to når mamma eller pappa hadde vært ute og reist. Men det er lenge siden sist. Helt fram til nå da. Mamma som har fått med seg at jeg har en liten obsession for Micheal Kors for tiden hadde kjøpt den søteste lille off white' clutchen til meg. Den kommer til å bli helt perfekt til våren. Eller påsken som jeg skal tilbringe i Stavanger. Der har de allerede fått sol og varme.Vet det har vært en crappy blogguke, men jeg er stuck with reading! Hehe, dere skjønner jeg har et ganske så ambisiøst mål om å bli ferdig med det meste av notatskrivingen før påske, slik at jeg kan konsentrere meg om andre ting etter på. Men med tanke på at jeg må være våken dag og natt hvis jeg skal rekke å skrive ferdig alt på 10 dager, så har jeg nok satt litt for høye krav til meg selv. Hehe, men jeg står på så godt jeg bare kan. Gleder meg til påske da, ferie skal bli så utrolig godt!Hva syns dere?

San Sebastian

På lørdag var jeg på åpning av San Sebastian på solsiden. De hadde vel egentlig åpnet på onsdag, men jeg var invitert for å smake på maten og drikke litt champagne. Perfekt måte å starte en lørdagskveld på hvor man kommer i stemning både av maten og lokalet. San Sebastian er en tapas restaurant og tilbyr mange spennende retter. Alt fra sjømat, til kjøtt og spekemat. Selv elsket jeg kjøttretten vi ble servert. Husker ikke hva den heter, men var noe bacon-lignende greier og det smakte helt fantastisk. Alt i alt var maten kjempegod og verken jeg eller Annette klarte å stoppe å spise. Hehe, kanskje derfor vi klarte å oppføre oss resten av kvelden! Kan virkelig anbefale San Sebastian om du er i Trondheim og har lyst på tapas!


// På vei til San Sebastian. Haha, han taxi-fyren ble helt blendet av all blitzingen i baksetet.
// Yummie!

Har dere prøvd ut restauranten før?

New in!I går fikk jeg endelig brukt den nye kjolen min som jeg fikk for en stund siden, og jeg er veldig fornøyd. Hehe, bruker som regel å bli det. Digger den litt annerledelse utrigningen og splitten på siden. Prøvde meg for første gang (siden jeg var 12 eller noe) på en midtskill. Var ikke enkelt å lage, så den ble vel litt midt-side. Hehe, men bedre enn ingenting. Syns det passer så fint når man har krøller i håret. Var forresten på åpning av ny restaurant i går, men forteller mer om det senere. Er så sliiten akkurat nå.

Hva syns dere om kjolen?

Svar på spørsmålsrunden - del 2

For å blande det litt til og ikke baare svare på spørsmål om medisin, har jeg denne gangen valgt å fokusere på den andre lange listen med spørsmål. Jeg svarer vel egentlig på alt mye rart som hvorfor jeg bodde i USA til om jeg liker snø. Og så babler jeg i vei om kjolene mine og drar meg litt for mye i håret. Hehe, jeg lover at jeg ikke gjør det med vilje. Sikkert litt irriterende å se på, men la gå. Fikk endelig prøvd å filme med speilreflekskameraet jeg fikk til jul, og jeg ble skikkelig fornøyd med kvaliteten. Tror det må bli det faste videokameraet fra nå av, må bare kjøpe meg et større minnekort så jeg slipper å få beskjeden, your card is full, hele tiden. Uansett, here you go.. 

 Fornøyd?

Happy womans day!

Og, happy friday! Woho, da var enda en skoleuke forbi. Har ikke så mange planer for helgen annet enn å lese og dra ut med Annette på lørdag. Har nettopp filmet inn nye spørsmål fra spørsmålsrunden, så det kommer litt senere i kveld. Er skikkelig sol og fint vær ute nå, så er virkelig i god humør. Nå skal jeg ta på meg solbrillene og dra ned på skolen. En forelesning om sarkoidose venter på meg!

Ha en fiin fredag så lenge!

Exclusive Masquerade

På lørdag var jeg ute på en snurr i Trondheim city, nærmere bestemt maskerade event på Yatchclub i Trondheim. Var veldig imponert over iniativet til eventet. Trondheim trenger virkelig flere slike eventer for å få litt Hollywood style over seg. I følge meg så er det alt for lite sånt. Uansett, hadde det kjempefint og lokalene til Yatchclub was to die for. Rart at jeg aldri har vært der før. Siden jeg selv bare hadde med meg mobilen og den tar crappy bilder i mørket, tenkte jeg å poste noen av bildene som kveldens fotograf Phuong Costello tok. Typisk meg at masken enten er av eller oppe på hodet. Hehe, men det får gå. Kvelden var uansett superfun og det hele toppet seg med klemmert (must nattmat for en trønder) og nashpill hjemme hos bestevenn!


// Kveldens antrekk er fra Bershka, sko herfra, maske lånt av Annette og clutch fra Ebay. Tommel opp for maskerade!

My gold obsession.

 Ble ikke skoene jeg sprayet i metallisk gull utrolig kule? Freakin' awsome syns i alle fall jeg. Nå er det egentlig bare å vente på at snøen skal forsvinne så skal jeg og gullskoa bli bestevenner. Skoene jeg brukte er Yin-shoes som jeg kjøpte på salg hos nelly. Jeg har størrelse 38 og de er normale i størrelsen. De er ganske så høye, men overraskende gode å gå i på grunn av det høye platået. Skoene passer i alle fall perfekt til gull klokka jeg nettopp arvet fra farmor. Det skal i alle fall ikke stå på gull-faktoren i dette huset!


// Farmor er så snill altså. Dette var 10-års bryllupsgave fra farfar og navnet hennes er gravert på innsiden. Ahh, håper min fremtidige ektemann er like god mot meg! Jeg digger i alle fall gullklokka.

Så hva syns dere? Liker dere glitter and gold?

Spørsmålsrunde medisin - Del 2

Da er det vel på tide å poste neste del av medisinspørsmål-svarene. Enn at jeg føler jeg har svart på så mange spørsmål, og enda er det en god del igjen. Har også igjen alle spørsmålene som ikke omhandler medisin. Hehe, men det er bra dere er nysgjerrig! I denne omgangen svarer jeg på råd angående medisinstudiet, hvilke typer folk jeg studerer med, hvordan det er å studere medisin på NTNU og hva er det morsomte jeg har gjort på studiet? Håper dere blir fornøyd med svarene. Neste gang skal jeg filme i bedre lys, for irriterer meg litt at det er så mørkt der jeg sitter. Hehe, uansett. Here you go..

Stuck in Brekstad!

Jeg skulle dra hjem for litt siden, kaste meg inn i en skinnende paljett-kjole og hive meg på bussen ned til bestevenn. Deretter skulle vi på maskeradefest på Yatch club i Trondheim. MEN i stedet for er jeg stuck på Brekstad i dårlig vær og ingen av ferjene eller hurtigbåtene som skulle ta meg hjem går lengre siden de er innstilt på ubestemt tid. På toppen av det hele har ikke Oda og Øystein hårføner så jeg sitter her med fluffy-hår for the win. Jaja, det kunne vel vært verre. Øystein lager pannekaker nå og Bones går i bakgrunnen på TVen. Så jeg overlever vel. Satser bare på at ferjene begynner å gå igjen i kveld, så jeg kommer meg hjem til slutt. Fashionable late er bedre enn never.

Nå er det pannekaketid, it smells so yummie! 

Sneak peak - gold shoes!

Som jeg skrev tidligere har jeg prøvd og vært litt kreativ i dag og forvandlet de litt kjedlige, brun-ishe skoene mine til metalliske gullsko! Det ble mye kulere enn jeg hadde trodd og jeg er kjempefornøyd! Er enda ikke ferdig for har bare lagt det første laget, men so far so good. Er noen områder som skinner igjennom, så må nok ha et lag til eller to. Men tror det blir skikkelig bra til slutt. Gleder meg til å trippe rundt i mine one-of-a-kind sko i alle fall. Spray-malingen jeg brukte heter Gold acrylic spray paint som jeg kjøpte på Østerlie maleforetning i Trondheim. Malingen tørker ganske fort noe som er et pluss. Så blir det ikke alt for mye søl i denne leiligheten min. 

Her er uansett en liten sneek peak på det foreløpige resultatet.


// Skoene jeg brukte er Yin-shoe som er på salg og perfekt til å eksperimentere med!

Hva syns dere?

Happy Friday!

Happy and playful! Woho, endelig fredag igjen. Nå har jeg nettopp sett på de norske gutta tat stafettgull, og så skal jeg hive på meg Hunter-støvlene å dra på besøk til lillesøster! Gleder meg til skikkelig jentekveld, før det blir en liten bytur i morgenkveld. Har nettopp laget mine egne gullsko, og det ble faktisk ganske stilig. Viser dere senere ikveld. Nå må jeg virkelig skynde meg for å rekke hurtigbåten til Brekstad! Ha en fiin fredag! ♥

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits