Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


mars 2012

Jeg vil, og jeg vil.

Ååh, har så lyst på disse kjolene fra Jones and Jones at jeg får litt vondt inne i meg av å tenke på at jeg ikke kan kjøpe dem. Eller, ikke enda i alle fall! Har nettopp brukt 130 pund på Lipsykjolen jeg ønsket meg, og det får holde for ei stund. Fant ut at jeg har over 30 kjoler i skaper som bare henger der og venter på å bli brukt. Noen av dem har jeg aldri brukt heller. Så jeg må nok nøye meg med de jeg har for ei lita stund. Får bare håpe disse Jones and Jones kjolene fortsatt er på lager når jeg føler for å friske opp skapet igjen. For kjolene er helt klart nydelig og passer perfekt til i sommer! Bah, hvorfor må det være så mange fine kjoler der ute?!


Kjolen finnes her.


//Kjolen finnes her.

Hva syns dere om Jones & Jones kjoler?

En litt annerledes påske i år!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og jeg måtte faktisk gå hele veien hjem. Mamma og pappa har den ene bilen på værnes, fordi de reiste til La Manga i natt og lillesøster stakk av med den andre bilen til bestemor på Roan i går. Så nå er jeg bare sliten og billøs. Fikk ikke sove i natt heller. I 2 tiden fikk jeg melding fra en person jeg nå er ganske irritert på, og meldingen gjorde meg så sint at jeg ikke fikk til å sovne igjen. Arg, liker det ikke! 

For tiden er jeg kjempemisunnelig på mamma og pappa som er i Spania. Hver påske de siste årene har jeg tilbringt ved kysten av Spania (La Manga) og i år er alt annerledes. Liker ikke å bryte den lille tradisjonen, men jeg får det nok ganske fint i Stavanger også. Det er jeg sikker på. Er bare at jeg skulle ønske jeg kunne være i La Manga samtidig. Noen del meg i to, og send halve meg til Spain. Hehe, eller ikke. Får heller mimre litt tilbake til de siste påskene. Det får holde for i år.


// Vi gikk på taket for å sole oss med måkene. Haha, husker jeg var så redd (for fuglene altsåå)


// Another day chillin with the pool


// Jeg og Oda gikk lang tur på stranden. Var så koselig ♥


// Adrian og meg påska for 2 år siden!

Hvis jeg må velge et yndlingsminne fra påskene jeg har tilbringt i La Manga, må det bli den kvelden jeg møtte Daniel F for første gang. Året var 2009 og Oda, Borghild og jeg skulle sjekke ut utelivet i La Manga for første gang på ordentlig. Jeg var av en eller annen grunn skeptisk til å gå ut. For å være helt ærlig ville jeg heller være med mamma og pappa hjem. Haha, spør meg ikke hvorfor. En hver 19-åring skulle vel være sjeleglad for å slippe foreldre å dra ut på livet i en utenlandsk by. Men jeg derimot, var litt skeptisk. Borghild klarte til slutt å overtale meg, noe som jeg er kjempeglad for i dag. Hvis ikke hadde vi nok aldri møtt på Daniel og gjengen hans. Haha, husker han nesten ikke kunne et ord engelsk, men på en eller annen måte gikk det overraskende bra og kommunisere. Vi satt der og brukte tegnspråk, lo og tittet litt flaut i bakken. Hehe, så koselig når jeg tenker tilbake på det. Gøy å tenke på at vi fortsatt er gode venner i dag. Til tross for at vi bare møtes et par ganger i året. Daniel er en av de få som får meg til å le, og det liker jeg!


// Så uskyldig og søte vi var. Haha.

Ellers er det ganske trist å tenke på at jeg ikke er i La Manga med mamma og pappa nå. Har fått en del spanske venner i løpet av de årene vi har hatt leilighet der, og de venter i spenning på at jeg skal dukke opp snart. Jaja, skal dit i to uker i August. Så da får jeg ta igjen for alt det tapte.

Hva skal dere i påsken? 

update!

Har grodd fast i sofaen for å lese, lese, lese. Ligger litt bak tidsskjemaet, så regner med jeg blir sittende her hele kvelden. Bah.. Er så umotivert, men jeg har ikke så mye valg. Laget meg en leseplan frem mot eksamen nå. 67 dager har jeg å lese på før skriftligeksamen kommer. Vet ikke om det er god eller dårlig tid. Det finner vi vel ut når det nærmer seg. Har delt inn ukene i ulike tema, så håper det blir litt motiverende. Hehe, huff. I dag er det bittelitt kjedelig å være meg. Men jeg må vel bare fortsette med lesingen slik at jeg blir ferdig til i kveld.


// Skulle ønske dette var realitet i stedet for! ♥

Hva skal dere ikveld?

New in the wardrobe!

Var som sagt og spontanhandlet litt til sommeren på Gina Tricot på onsdag. De hadde så mye sommerlig og fint at man godt kunne tatt med seg en god del hjem. Men man må vel begrense shoppingen litt. Jeg falt i alle fall pladask for en high waist shorts i mørk dongeri. Tror den kan utgjøre mange kule antrekk i sommer. Må bare håpe at sola titter frem snart, og lårene blir litt strammere på 3T først. Hehe, komplekser komplekser. Men jeg kan ikke noe for at jeg kommer fra ei slekt hvor fettet legger seg lett rundt lårene. Genene mine sier jeg skal ha litt fyldige lår. So what to do then? Neida, det er fint med former! Shortsen kommer uansett til å bli hyppig brukt! Fikk også med meg en svart strikke genser, en utrolig stilig veske og noen belter. Nå syns jeg sommeren bare kan komme. Liker ikke det at det er meldt dårlig vær i Stavanger når jeg kommer. Fant forresten ut at de nye skoene mine på nytt er kommet inn på members.com med 50 % av. Typisk at de skal være på salg etter at jeg har kjøpt dem. Til alle dere som syns de var stilige kan dere nå få dem til 225 kroner her. Helt klart et skokupp i mine øyne. Hadde det ikke vært for at jeg må prøve å begrense pengebruken litt, skulle jeg kjøpt meg et nytt par i grått!

Hva syns dere om antrekket?

Party i palmen!

Vet ikke helt hva jeg skal skrive om gårsdagens event. Kunne sikkert skrevet en liten novelle, men noen ting er det bedre at bare finnes i hodet mitt. For de som ikke har fått det med seg var jeg på en event i går på Britannia Hotel. Eventen var vel for å promotere Palmehaven på Britannia og det var alle slags mulige mennesker der. Tror aldri jeg har sett så mange kjekke menn i dress samlet på et sted før! Haha, bra jeg har kjæreste slik at jeg oppførte meg! Jeg dro dit sammen med bestevenn og fire jenter i klassen hennes. Er bestandig så koselig å møte nye mennekser. Håper ikke det blir lenge til neste gang. På palmen fikk vi servert champagne, vin og fingermat. Jeg må innrømme at jeg var bittelitt skeptisk til maten (I know, er ganske så enkel i matveien), men kylling på pinne kunne i alle fall ikke slå feil. Og så spiste jeg en jordbærmarsipan, småkaker og druer. Hehe, måtte ha noe mat i magen.


// Poserende frøken klar for å springe til bussen!


// Knips, knips, knips!

// Palmen


// Stine, Karen, Sandra, Tara, Annette og meg!


// Vet bildet er blurry, men måtte bare få frem at Karen og jeg var kjoletwins i går!


// Yummie!


// Enn at de er laget av marsipan. Fancy!


// Fineste bestevenn ♥


// Lars og meg! Den koseligste samtalepartneren!


// Goodiebagen vi fikk. Marsipan, sjokolade, spaprodukt og et gavekort på 300 kroner!

Etter eventen på Britannia ble vi invitert på etterfest på Raus i Trondheim. Må innrømme at jeg var ganske usikker på om jeg skulle gå. Ut på livet en onsdagskveld er sjelden kost for denne frøkna når det står skole og venter på henne dagen etter på. Men jeg kalkulerte det at jeg ikke hadde vært ute i Trondheim siden bursdagen min i begynnelsen av februar så da måtte det vel gå bra! På Raus hadde de den beste drinken jeg noensinne har smakt. Strawberrytiny. Det smakte som å drikke jordbærsaft på sommeren. Nesten farlig. Kom forresten på noe farlig. Hehe, ikke farlig akkurat. Men i går når jeg skulle hilse på en fyr klarte jeg å søle drinken til en eller annen utover hele buksa hans! Huff, det var så sykt flaut. Vet ikke hvordan jeg klarte det, men da jeg skulle strekke ut armen var det en stykk drink i veien. Jaja, han sa det ikke hadde noe å si siden jeg var en vakker ung kvinne. Men jeg regner med han ble litt snurt alikvevel!

Hvis man skal oppsummere kvelden i går med et bilde må det bli dette energifylte bilde av meg selv. Haha, er i alle fall glad for at vi dro ut. Har ikke hatt det så gøy på lenge!

I will always love you!

Fant denne filmen på kameraet mitt i sted. Er bestandig så gøy når man finner filmer man ikke husker man har filmet. Hvis dere skjønner hva jeg mener. Føler den viser litt stemningen på Britannia Hotel i går, og den fine belysningen. Hver gang jeg har vært der har belysningen vært helt amazing. Hun som synger var utrolig flink, og jeg må beklage mine små forsøk på å synge med. Haha, men jeg kunne ikke motstå fristelsen. Måtte jo synge litt til min kjære Annette. Hihi, enjoy!Nå skal jeg slappe av litt og redigere litt bilder som vi har tatt i løpet av dagen. Kommer et innlegg igjen om ikke alt for lenge! B to the TW, kjøpte meg nye sko i dag. Hanna-lykke altså. Jeg som er blitt så fan av mint, kunne ikke la disse gå forbi meg!

Var de ikke flotte?

Rush!Har virkelig ikke tid til å blogge nå. Har en kjæreste som er så utolmodig at hvis han fant ut at jeg drev på med dette her hadde han blitt litt sur på meg! Haha, det skal ikke være enkelt å være effektiv. Bruker lang tid på badet, og så skal jeg blogge på toppen! Men sånn er nå en gang livet. Nå skal vi i alle fall ta metroen til Champs-Elysées og kose oss i noen timer. Det blir shopping og bildetaking.  Iih, nå kom nettopp vaskedamen på besøk. Hahah, kanskje et tegn på at jeg må gå ut av hotellrommet!

Ha en fin dag søtinger!

vlog: de l'arrivée

Iiih, nå er jeg endelig kommet meg trykt frem! Ligger på hotellsengen med Robyn i bakgrunnen og bobler over av lykke. Har litt tid før Daniel kommer, så da tenkte jeg å lage en liten vlog, dusje og gå ut for å utforske Paris! Internettet på hotellrommet er forresten superraskt, aldri opplevd så bra hotellinternett før, så det er et stort pluss for meg som blogger. Tok bare 2 minutt og laste opp filmen jeg laget til dere. Gotta love it!

Det er forresten 20 grader ute her i dag! Ah, gleder meg til å hoppe inn i skjørtet mitt og nyte solen!

Vi snakkes senere ♥

reiseoutfit

Jeg ser ut som en blanding av mint-is med sjokoladesaus og en liten desj vanilje! Og med den store rosa kofferten ser det ut som det hele er tuppet i jordbærstrø! Haha, men jeg liker det! Nå er det Paris som står på planen. Er bare noen minutter til jeg sitter på flyet til byen hvor alt kan skje!

Ønsk meg god tur!

the result..


Fra to til 6 holdt vi på, og jeg må si jeg er ganske så fornøyd med resultatet. Anita vet hva hun holder på med for å si det sånn. Må si at jeg faktisk likte begge lookene ovenfor, både det korte og det lange håret. Var så godt at hun klippet av de slitte tuppene. Håret mitt så mye mer sunt ut da, og det liker jeg. Neste gang jeg tar ut extension kanskje jeg skal prøve meg på en lang bob. Tror det kan bli kult. Uansett, laget en liten film fra dagens lille hårprosjekt! Hehe.

Håret jeg bruker er fra Pilus og denne gangen prøvde jeg mikroringer for første gang. Hittil er jeg meget fornøyd. Det tok mye kortere tid å sette på enn keratinfester, og det er ingen keratin som skal smeltes inn i håret mitt og slites av. Er en plastikkring som er klemt på, og når de skal av er det visst bare å åpne feste med en tang og vips så er de ute. Håper og tror at dette skal bli bedre for håret mitt!

Vi har mikset sammen tre ulike blondfargen og jeg er superfornøyd med fargen. Litt uvant å være lys igjen. Men denne gangen er det ikke helbleket, så jeg er fortsatt mørk i toppen og det liker jeg. Litt lei av den alt for fake blondfargen. Håret er forresten 60 cm. Det kostet omtrent 1400 og jeg kjøpte 140 fester.

En liten sniktitt på den nye buksa mi. Haha, legger ut bedre bilde senere!

Hva syns dere om håret?
Noen som har prøvd mikroringer før?

in processIih, nå har Anita vært en siden klokka 2 bare for å fikse håret mitt. Lyse striper, hårklipp for å fjerne slitte tupper og nå holder vi på å settte inn mikroringer. Gleder meg til det ferdige resultatet. Nå skal jeg ta Paris med storm!

Hvor ble det av motivasjonen?

I går hadde jeg masse ideer og setninger til dette innlegget her i hodet, og nå er det som om alle sammen er vasket bort etter den alt for lange dusjen jeg tok i sted. Klarer ikke å komme på alt det jeg tenkte i går, og det irriterer meg litt. Det er i slike stunder man bare skulle stått opp fra senga og satt seg i vinduskarmen og begynt å skrive. Ikke det at det jeg skulle skrive var så utrolig interessant, men det bare irriterer meg sånn at jeg har glemt det. Uansett, det skulle handle litt om hva jeg tenker om trening og kroppen så jeg må vel klare å finne på noe lurt nå også.

Det første jeg vil si er at jeg har mistet motivasjonen litt og nå trener jeg ikke fordi jeg syns det er gøy, men fordi jeg føler at jeg må. Alle personene rundt meg drar på trening, sykler, springer og hopper opp og ned. Jeg føler at hvis ikke jeg gjør det samme, så er jeg dårlig sammenlignet med dem og det vil jeg ikke ha noe av. Skulle helt klart ønske at treningsgleden kom tilbake og at jeg ikke følte det som en plikt. Og nå som sommeren banker på døren er det ikke til å legge skjul på at kroppen blir mer synlig og da vil vel de fleste føle seg bra. Så det er også en faktor som presser litt på. En annen ting er å studiet. Alle sykdommene vi hører om, hvor viktig det er å ha en god helse, måling av sukker- og fettinnhold i blod, gå foran som et godt eksempel.. Det er ikke rart jeg blir litt stressa når alt dette her surrer rundt om i hodet mitt.

Misforstå meg rett forresten. Jeg er ganske så fornøyd med meg selv når jeg kommer hjem sliten fra trening og føler kroppen har jobbet bra. Og når jeg klarer å springe noen ekstra minutter lenger på 3D-mølla eller holde ut litt lenger når jeg tar "båten". Syns det er gøy å se fremgang, har bare mistet litt perspektiv til hvorfor jeg egentlig trener og da kan motivasjonen lett forsvinne. Men som jeg sa til mamma i sted, det viktigste er at man holder kroppen sunn og at man ikke har et alt for anstrengt forhold til det. Det er lov til å spise en sjokoladebit midt i uka, eller sette av en latedag i kalenderen. Gjør det som føles riktig for deg selv, det er vel poenget.


// Før jeg begynte å trene i høst. Hadde en plan om å ta før og etter-bilder. Foreløpig har det bare blitt før bilder. Haha!

Vet ikke om det i det hele tatt kom noe fornuftig ut av det her. Følte vel bare for å skrible ned noe slik at jeg får et annet perspektiv på tankemåten min. Det er det som er så kjekt med å ha denne bloggen. Jeg lærer noe nytt om meg selv hver dag!

Føler dere kroppspress? 

Alive

Popper innom for å fortelle at jeg lever (hvis noen var usikker. Haha, man vet jo aldri) og at jeg nå drar på trening for å bli sterk, sunn og støl! Gruer meg allerede til å springe på 3D-møllen, men det må vel til hvis jeg vil at kondisjonen skal være tipp topp. Tenkte å skrive et innlegg om kropp når jeg kommer hjem. Lå og tenkte litt på det i går når jeg ikke fikk sove. Vi lever i et kroppsfiksert samfunn og da må man vel bare prøve å gjøre det beste ut av det. Uansett, nå må jeg gå, men vi skrives senere.Flere som skal på trening i dag?

Gossip love

Jeg var så sliten da jeg kom hjem fra trening i sted at jeg ikke hadde noe annet valg enn å slå meg ned foran Macen for å se gossip girl sesong 5. Hehe, det er hardt å være meg altså. Uansett, i begynnelsen likte jeg ikke sesongen så godt, men nå er jeg blitt hekta. Oh my gosh. Tror jeg må stenge ut verden i 45 minutter til å se hva som skjer videre med Blair's forferdelige destiny. Hater når serier blir som et drug. Det er umulig å la vær å se videre, når man innerst inne vet at man burde brukt tiden på noe mer fornuftig som skole, eller bloggen. Men jeg har solgt sjela mi til djevelen og tillater meg selv til å trykke på play på enda en episode. Så får vi se hvordan kvelden ender. Jeg skal i alle fall få prøvd å gjort noe fornuftig før jeg legger hode ned på puta ikveld.

Er dere hekta på en TV-serie?

answers.

Hei dere ♥ Er kanskje på tide å fortsette å svare på spørsmålsrunden jeg hadde for så mange måneder siden at det er flaut å innrømme hvor lenge det egentlig er. Hehe. Uansett, valgte ut en liten miks av spørsmål som jeg svarer på nå, og så tenkte jeg å svare på flere på video i løpet av uka eller noe. Vi får se hva jeg rekker før Le Paris! Hm, det varierer fra måned til måned. Noen ganger bruker jeg litt ekstra på reise, andre ganger sparer jeg og de fleste ganger bruker jeg litt for mye på shopping. Hehe. Uansett. Forrige måned brukte jeg 13.339 kroner hvor 4500 av de gikk med til reise, 2000 til fellesutgifter og resten på mat og shopping. Det er vel ikke så ille. Er det??


Hm, dette var et interessant spørsmål. Tror egentlig ikke jeg har tenkt så mye over det før. Eller nå skrøner jeg. Da jeg var mindre skrev jeg bestandig i skoledagbøkene til vennene mine at drømmeprinsen hadde lyst hår, var superkjekk og rik! Haha, lurer på hvor jeg fikk den ideen fra. Uansett, nå tror jeg ikke det finnes noe spesielt utseende jeg går etter. Den første kjæresten min hadde blondt hår, og den nåværende har brunt. Tror ikke det er hårfargen som gjelder, det er vel mer det indre som teller! Ellers så har både amerikanske og norske gutter fordeler og bakdeler, så jeg vil nok ikke velge en favoritt her heller. Det som jeg liker spesielt med amerikanske gutter (de jeg har møtt i alle fall) er høfligheten og at de kan være litt mer gentlemans. Ellers er norske gutter ganske kjekke da. Er dere ikke enig?

 

I begynnelsen var det helt forferdelig å komme tilbake til Norge. Jeg gruet meg som bare det å reise fra solfylte California, alle de nye vennene mine, den eksklusive shoppingen i San Francisco, stundene hvor jeg blogget for dere, alle reisene jeg hadde rundt omkring i USA. Det er ikke til å legge skjul på at jeg hadde the time of my life der nede. Så overgangen USA-Norge var rett og slett litt deprimerende i begynnelsen. Men så gikk tiden og jeg møtte Daniel. Han fikk meg til å like Norge igjen og savnet til USA ble mindre. Så begynte jeg å tenke slik at det er bare å reise tilbake. Ta et av semestrene i New York eller reise dit når jeg er ferdigutdannet. Mulighetene er mange, det er det jeg gjør det til som er avgjørende. For tiden trives jeg veldig godt sammen med kull 10, og er innstilt på at USA forblir feriedestinasjonen de nærmeste årene.

Om jeg bruker sminke hver dag. Hm, så og si. De eneste gangene jeg er sminkeløs er hvis jeg ikke skal gjøre noe den dagen slik at jeg kan gå hjemme å daffe, hvis jeg av en eller annen grunn er syk eller hvis det er sommer og jeg skal ligge ute i solen hele dagen. Det er sjelden vare at jeg viser meg uten sminke. Kanskje et uskyldig webcam bilde på bloggen, hjemme hos mor og far (og resten av familien forøvrig) og sammen med Daniel. Da han ikke legger merke til forskjellen har jeg sluttet å bry meg så mye. Hehe, men skal jeg på skolen, ut i Trondheim, på date eller ut og reise. Ja de fleste hverdagsligeting egentlig. Da er sminken på og frøkna fornøyd.

Ble dere noe klokere?

In love with a dress

Hvorfor har de så mye fint på nettet når jeg absolutt burde spare pengene mine til jeg reiser til Paris på fredag. Det er akkurat som om en stemme sier inne i meg at "enn hvis du ikke finner noe i Paris, da må du ha denne kjolene på samvittigheten." Haha, crazyness? I know. Men jeg har blitt helt betatt av denne kjolen fra Lipsy og nå får jeg den ikke ut av hodet. Tror nesten jeg må få mamma til å kjøpe den for meg når hun reiser til London neste uke. Noe som forresten er superfeigt. Jeg og vil bli med! Hvor jeg skal bruke den, det er et annet spørsmål. Men jeg er helt sikker på at jeg finner en god anledning. Farmor blir jo 85 i år og skal ha stort selskap. Det må være grunn nok i seg selv!

Hva syns dere? Burde den tilhøre klesskapet mitt?

Take me back

Bah, denne jenta savner New York big time. Må helt klart tilbake en gang i løpet av 2012. Ellers kommer jeg til å gå på veggen. Kanskje en tur i september og få med meg fashion week. Det hadde i alle fall vært sweet.

søndagstema - kjærlighet

Kjærlighet. Vi hadde ikke klart oss uten selv om det kan drive oss til vanvidd noen ganger. Selv er jeg helt avhengig av kjærlighet. Husker da jeg var mindre og drømte om rikdom og berømmelse. Da tenkte jeg hele tiden at om det ikke skjedde hadde det ikke noen ting å si, bare jeg fant ekte kjærlighet. Og det tror jeg gjelder for meg i dag også. Spiller ingen rolle hvilken jobb jeg får, hvor jeg bor eller om jeg er rik eller ei. Det viktigste er at jeg har funnet kjærligheten. Da tror jeg at jeg skal gå igjennom livet lykkelig. Ingen vesker i verden kan veie opp for kjærlige blikk og kleine dårlig-ånde-kyss om morgenen!Selv om kjærlighet alltid vil være det samme, har måten å uttrykke det på forandret deg gjennom tidene. Da bestemor var ung rodde bestefar i all slags vær over til der bestemor bodde bare for å være sammen med henne. Det fantes ikke vei, så båten var det eneste alternative. De kunne kanskje ta seg en dans sammen på dansegulvet, og da jeg spurte henne om kyssing ble det helt stilt. Litt knis og fnis fra bestemor sin side og så sier hun det at "nei det har jeg glemt, kjære deg". Ikke det at jeg tror på henne, men på begynnelsen av 1900-tallet hadde nok kysset en helt annen betydning enn det har i dag! 


Sammenlignet med bestemor har måten man bruker for å fange oppmerksomheten til det motsatte kjønn forandret seg litt. Bestefar rodde land og strand for å være sammen med sin utkårete, mens jeg sendte en uskyldig klassevenninne bort til gutten jeg likte og tvingte henne til å spørre om han ikke ville være sammen med meg. Det var friminutt i femte klasse og alt kunne skje. Selv sto jeg i en krok sammen med resten av venninnegjengen og ventet på det skjebnesvangere svaret. "Ja," sa hun. "Han svarte JAA!". Jeg hadde vel aldri vært som lettet som jeg var den gangen. Dette måtte være kjærlighet.I går derimot forstod jeg hvor langt teknologien egentlig har kommet. Min kjære, søte tremening kunne fortelle meg at hun hadde fått seg kjæreste. Jeg hopper i taket av spenning og sier at hun må fortelle meg alt. Sendte dere lapper på skolen? Fikk du venninna di til å spørre for deg? Eller hvordan skjedde det egentlig. Da ser hun litt dumt på meg, og sier. "Hanna... Vi ble sammen på mail så klart!" Litt paff må jeg innrømme at jeg ble. Så kunne hun fortelle meg at de skypet hver fredag i mange timer og at de hadde sendt 63 meldinger til hverandre.

At tiden har forandret seg på 93 år, det kan jeg i alle fall skrive under på.

Kjærlighet kommer vel i alle typer og fasonger, og at de fleste av oss ikke kan klare oss uten den er helt sikkert. Vi streber etter å finne den rette i frykt for å tilbringe resten av livet alene. Men hvem er egentlig den rette? Det er et godt spørsmål. Hvordan vet man hvordan kjærlighet følels ut? Er standaren slik vi ser det på film hvor de lever lykkelig i alle sine dager? Finnes det en soulmate der ute som bare er for meg? Og hvorfor kan ikke alle de romantiske øyeblikkene jeg opplever ha romantisk soundtrack i bakgrunnen? Hehe, jeg tror ikke jeg blir helt klok på denne kjærligheten. Men jeg vet at jeg er en liten håpløs romantiker, selv om det skal litt til før jeg innrømmer det. Er vel redd for å bli skuffet hvis jeg finner ut at det jeg håper på egentlig ikke finnes. 

Hva tenker dere om kjærlighet?

Up and going!

De siste 10 minuttene har jeg tilbringt foran varmepumpa og sett utover fjorden mot Brandsøya. Det er så kaldt her at jeg nesten fryser til fjells som gjengen i blåfjell. Men jeg skal ikke klage, jeg liker å være på besøk hos ma grand mére, skulle bare ønske det ikke var stiv kuling utenfor vinduet mitt. I går regnet det bokstavligtalt vannrett og nå blåser det sånn at det er like før jeg må gjemme meg under et teppe å late som jeg er lita igjen og pappa passet på! Eller først må vel kanskje pappa stå opp. Haha, det er lenge siden jeg var den første som var våken i huset. Minner meg i alle fall om når jeg var lita og listet meg opp klokken 7 for å rigge meg til foran TVen for å få med meg nyeste episide av kykkelikokos! Drømmen om å komme igjennom på telefonlinjene deres knuste da en kompis kunne fortelle meg at det hele var arrangert. Hva er det fornoe tull? Stakkars alle oss håpefulle.


//Roan om sommeren. Er det ikke vakkert?


Er det ikke fint her?

Svada, jada..

Her skjer det ikke så mye spennende! Har nettopp kommet hjem fra bestemor hvor vi ble proppet full med sjokolade. Hehe, koselig da. Jeg derimot proppet bestemor full med spørsmål om gamle dager for å få litt inspo til morgendagens søndagstema. Ellers fryser jeg snart til is her siden varmepumpa har svikta og jeg ikke akkurat har pakket med meg ullgenser og varme sokker. Må kanskje lure meg bort til Jenny for å få litt laurdagsstemning. Eller for all del tror jeg at pappa og jeg skal kose oss med Wok når kulda står på som verst. Blæ, nå ble jeg sulten. Og så mye svada som dette tror jeg ikke har jeg har formulert på lenge. Haha, får håpe dere overlever.

Hvis det er noen andre der ute som kjeder seg så bare legg meg til på draw something! Brukernavnet er Hannavaage! Whoho! God laurdagskveld da dere.

Bonjour!


Nå stikker denne frøkna til Roan for å besøke sin 93 år gamle bestemor! Håper været er bedre der enn det er her, for her pøser det ned. Gleder meg til å stikke av til "skogs" og nyte stillheten for en kveld. Vet av to tremeninger som iherdig sitter og venter på at jeg kommer. hihi, tror dette blir en koselig dag! Vi snakkes kanskje fra veien, siden turen til bestemor tar 4 timer. Heldigvis har jeg GG på Macen som underholdning!

Ønsk meg god tur! 

Girls night!

Godteri, snop og vann! Herlig fredagskveld sammen med jentene mine! Har ikke sett Torunn siden jula, så vi har en god del å snakke om! Ahh, slike kvelder er best!

Hva gjør dere ikveld?

Paris, here I come

Egentlig hadde jeg gitt ansvaret til Daniel med å lage en liten oversikt over hva vi kan gjøre i Paris, slik at vi ikke er helt lost når vi kommer dit. Men så slo det meg, at jeg må bestandig ha kontroll. Haha, og med tanke på at Daniel kan være bittelitt treg av seg, fant jeg ut at det var best jeg tok saken i egne hender og prøvde å lage en liten Paris guide til oss. Mamma ga meg tips til ting hun mente vi burde få med oss, Unni ga med tips på restauranter, selv fant jeg ut hvor jeg vil på shopping og Ben ga med et tips til hva vi burde gjøre på kvelden. Så var det bare å sette alt dette sammen på et kart og lage en liten oversikt om når man vil gjøre hva.

Det røde hjertet står for hotellet vi skal bo på. Vi bor kanskje et lite stykke unna, men med en stor togstasjon rett ved siden av, så skal nok det gå bra. Leste at det bare tok 5 minutter å komme seg til Champs-Élysées. De rosa hjertene står for forskjellige attraksjoner, de grønne for shopping og de lilla for restauranter og show. Da jeg ankommer Paris klokken 1 på fredag var planen å dra til Louis Vuitton for å skjemme meg selv litt bort. Deretter kanskje møte Unni på en cafe og vandre rundt i Paris og ta bilder. Daniel kommer i 6 tiden og da tenkte jeg vi kunne dra til Eiffeltårnet og deretter dra ut å spise. Eiffeltårnet ved skumringstider tror jeg blir perfekt.

 

På lørdag må vi stå opp tidlig og dra til triumfbuen. Mamma sa at utsikten fra toppen av triumfbuen var uimotståelig nydelig og at man fikk en utrolig god utsikt over vakre Paris. Deretter kan vi gå ned Champs-Élysées og dra innom eventuelle butikker som frister og spise en bedre lunsj. Deretter dra tilbake til hotellet for å ordne seg for kvelden og evetuelt dra på Moulin Rouge. Har hørt at det skal være amazing, så det kan bli interessant å få med seg. Noen av dere som har sett showet? Ellers må vi prøve å få sjekket ut utelivet i Paris og kanskje ende opp på en snurr.


På søndag blir det sightseeing dag hvor man eventuelt kan dra til Louvre for å se Mona Lisa, til Montmartre for å få med seg Sacré Coeur, eller dra til Notre Dame. Vi får se hva Daniel har lyst til og hvordan formen er. En ting er i alle fall sikkert og det er at jeg gleder meg som en liten unge! Er bare 6 dager igjen til jeg reiser. Wohoo.

Noen som har noen andre tips til meg? ♥

Wake up call!

Før jeg begynner innlegget må jeg bare si at det var litt morsomt å lese alle de forskjellige reaksjonene på forrige innlegg. Noen mener jeg burde farge håret, mens andre syns blondt passer meg bedre. Jeg vil nok en gang i fremtiden bli brunette, men for nå holder det med parykker og annet jukseri. Vurderer om jeg skal kjøpe parykken fra forrige innlegg og bruke den ut på byen en dag. Hadde vært morsomt å se hvilken reaksjon jeg ville fått da. Må bare passe på å feste den godt nok. Tenkt deg om den falt av midt på dansegulvet. Gud, så flaut det ville blitt!

Uansett, dette innlegget skulle egentlig handle om forelesningen vi hadde i går om fedme. Syns foreleseren sa så mye interessant at jeg nesten måtte skrible ned noen ord om det her.

Fedme eller overvekt er et problem i befolkningen som bare har økt de siste årene. Med tanke på alle mulighetene vi har i dag, som de ikke hadde for 100 til 50 år siden, så er det kanskje ikke så rart. Bare det at man kan styre TVen fra sofakroken med en fjernkontroll, kjøre bilen til jobb, spille dataspill i stedet for å dra ut å leke gjør at hverdagen blir ganske så stillestående. Sier ikke at dette gjelder alle, men de fleste bruker nok store deler av dagen sin på å sitte i ro. Bare ta meg selv for eksempel. På skolen sitter jeg i forelesningssalen og hører på en foreleser, eller så leser jeg selv på lesesalen. Når jeg kommer hjem er det Macen som gjelder og den bruker jeg alt for mye tid på.Da foreleseren sa det at de som har en kontorjobb eller er student vil forbrenne 700 kalorier i løpet av en dag, mens en person som jobber i butikk og står hele dagen vil forbrenne dobbelt så mange kalorier. Kjente jeg at jeg ble litt stresset. Det vil si at studenten har litt å ta igjen når man kommer hjem. Og her var det viktig å være aktiv slik jeg forstod det. Om man drar på trening en time så var det vel og bra, men da må man ikke sitte i ro resten av kvelden. Hvis man skal ha best mulig utnytte er det viktig å være i aktivitet i løpet av hele dagen, og her har jeg noe å lære. Gå småturer, vask leiligheten, gå i trapper eller tygg tyggis. Visste dere at man forbrenner 20 kalorier hvis man tygger tyggis i en time. Hehe, det er fire ganger så mye som man forbrenner om man bare sitter i ro.


Uansett, pointet var at jeg føler jeg (og helt sikkert mange andre) sitter i ro alt for mye i løpet av en dag. Selv om jeg drar på trening er det kanskje ikke godt nok. Så jeg har absolutt noe å lære. Kanskje jeg burde sette av 10 minutter til å gå opp og ned trappene her jeg bor. Hehe, det får jeg i alle fall rørt litt på meg. Ikke det at jeg er i faresonen for å bli overvektig. Men med tanke på hva jeg putter i meg av mat og hvor mye tid jeg bruker foran Macen, så er det litt rart at jeg ikke er det. Er vel kanskje en av de "heldige" som ikke legger på seg uansett hva man spiser. Uansett, forelesningen fikk meg i alle fall til å forstå at jeg burde røre mer på meg, og ikke bare dra på trening.


Sitter dere mye i ro i løpet av en dag?Brownie!

Hva syns dere?

KONY 2012

Har dere sett den? Hvis ikke, se den og spre budskapet!

memories

Hei dere! ♥ Kom nettopp inn døra etter en lang (les 4 timer) lunsj med søskenbarnet mitt. Hadde ikke sett henne siden jeg bodde i USA i fjor og hun kom på besøk. Så dere kan tenke dere vi hadde mye å prate om. Praten gikk i ett, bortsett fra de gangene vi ble distrahert av en mor med foundationhvite lepper og ei anna jente som hadde gått litt for hardt utover sølvshampooen. Hehe, men jeg dømmer ingen. Har vært der selv, og man føler seg så fin når det står på som verst. Uansett, innlegget skulle ikke handle om dumme sminkeavgjørelser, men minner fra LA-turen til Kirsti og meg.

 

Det er rart å tenke på det her med minner. Da vi snakket om oppholdet hadde vi totalt forskjellig oppfatning og minner. De som leste bloggen min på den tiden husker kanskje at vi hadde problemer på flyplassen og at flybillettene våre var kanselert. Jeg husker bare han hyggelige og blide fyren som hjalp til og kjøpte nye billetter til oss, mens Kirsti husker han som den fyren som stresset så svetten rant nedover kinnet og at han hele tiden pakken den våte skjorten ned i buksa. Haha, man skulle ikke tro at vi snakket om samme person.Eller da vi skulle dra ut senere på kvelden sammen med to gutter jeg hadde møtt i Las Vegas to helger tidligere. Jeg pøser på med husker du da vi dro på karaoke bar i Burbank, eller da vi kom hjem og naboene klaget for at vi lagde for mye lyd. Mens det Kirsti husker best fra den kvelden er at han ene fyren drakk bøttevis med vann og konstant gikk på do for å skille det ut igjen! Haha, begynner nesten å se et lite mønster her. Kirsti legger merke til detaljer, mens jeg fokuserer på det store bilde. 

Uansett hvordan man snur og vender på det så hadde vi en utrolig koselig ferietur til Los Angeles. Vil helt klart ikke glemme alt det morsomme vi gjorde, og spesielt ikke den lange bussturen hjem til San Francisco! Lenge leve gypsy med Suzanne Vega.Hva er deres beste minne fra i fjor?

Glasgow high

Da jeg i sted fant ut at jeg fikk litt ekstra penger inn på kontoen før jeg drar til Paris, kunne jeg bestille en eksamensgave til meg selv med god samvittighet! Hadde egentlig tenkt å velge en av de tre tingene jeg la ut på bloggen litt lengre ned her, men da jeg var hos bestevenn dagen før eksamen forelsket jeg meg i disse skoene, og kunne ikke la være å klikke dem hjem til meg. Hjalp litt på samvittigheten at jeg fikk 10 prosent avslag når jeg brukte koden NLYfashiolista.com! Gleder meg til de dukker opp i postkassen! Vet akkurat hvilken kjole jeg skal bruke dem til i Paris! Wohoo.

//Skoene finnes her! ♥

Hva syns dere?

Skokalender og nye bøker!

Da jeg kom hjem fra Stavanger i går lå det to hentelapper i postkassen min. Den ene var for en foundation fra Guerlain og den andre var et lite mysterium. Jeg skjønte ikke hva det kunne være. Ikke hadde jeg bestilt noe som jeg enda ikke hadde fått. Derfor var det litt spennende å dra på postkontoret i dag. Selv om jeg mistet litt motet da postdamen slepte etter seg en liten sekk hvor pakken min lå inne i. Haha, aldri fått en så utrolig tung pakke før. Jeg gikk og slepte den etter isen på vei hjem (må skrives at jeg også hadde kjøpt meg en tung fysiologibok og en stor pose med mat som jeg gikk rundt og bar på).Da jeg omsider kom meg hjem var det rett på saksa for å klippe opp posen og rive opp pappen! Haha, blir som et lite barn på julaften når jeg får pakker! Jeg liker ikke å gruble på hva som er inne i pakken, for av erfaring vet jeg at man kan bli skuffet hvis man forventer seg noe og så er det noe helt annet man får! Uansett, inne i pakken lå en stor, svart bok om FASHION, en skokalender og en lapp hvor det stod: "So you can dream each day of a new amazing pair of shoes... I hope you enjoy the fashion book as I know you are amazing with clothes and your personal style".

Da gikk det opp et lite lys for meg at dette var julegaven min fra Lotus Elise som han har mast om i flere måneder nå om at skal komme. Haha, bedre sent enn aldri. Eller hva?

Noen som har lest boken før?

Hjemme igjen!

Da var jeg plutselig hjemme igjen! Skjønner ikke hvor helga har blitt av egentlig. På fredag tenkte jeg at nå skal jeg utnytte hvert sekund av Stavangerturen. Ikke la noe gå forbi meg, men plutselig er det klart for hjemreise og jeg har ikke fått til og gjort en brøkdel av det jeg hadde lyst til å gjøre. Haha, men av og til er det vel like så bra og bare holde hender og smile. Var forresten på jobbintervju på nevrologisk avdeling i dag på sykehuset i Stavanger, og når jeg kom hjem så jeg at jeg hadde fått arbeidsavtale fra avdeling dialysen. Så nå har jeg et lite jobb-dilemma. Bah, what to do! Jeg får tenke på det over en god natts søvn. Sommer i Stavanger blir det i alle fall uansett!

God natt søtinger ♥

Ut på tur, aldri sur!

Sitter hjemme hos farmor nå, og venter på at kjæresten skal komme å hente meg. Da blir det to timer med middag og kos, før ferden drar videre til Trondheim. Har ikke lyst til å komme tilbake til snø og is. Trives litt bedre her i Stavanger hvor bakkene er bare og temperaturen ikke er så aller verst. Men jeg må vel tilbake til hverdagen tenker jeg. Ikke så lenge til vi møtes igjen uansett. Bare 11 dager til vi reiser til Paris! Legger med noen bilder fra da vi var på søndagstur i går. Gikk på en liten sti ved Stavanger golfbane, og brr det var kaldt! Daniel fikk låne solbrillene mine for fjeset var visst ikke bloggable. Hehe, kjekk er han uansett!


Søndagstema - skuffelse

Dere vet den følelsen man får når man har brukt timesvis på å gjøre noe hyggelig for noen andre, og når man endelig kommer til stykke, gleder seg til å se reaksjonen og sitter med et håp om at dette skal bli vidunderlig. Så får man ingen reaksjon fra motparten. Personen bryr seg kanskje ikke på samme måte som du gjør, ser ikke det morsomme i det, eller tenker kanskje rett og slett annerledes enn det du gjør. Den følelsen man sitter igjen med da, skuffelse, er noe av det kjipeste jeg vet.Selv er jeg ikke noe bedre. Vet at jeg har skuffet andre før. Den gangen jeg ditchet en spadag med en person jeg bryr meg mye om, for å dra på en meningsløs date som bare endte i et eventyr som ikke hadde noe happy ending. Det er en dag jeg angrer litt på. Å komme hjem å vite at jeg hadde skuffet noen, bare så jeg kunne få å være sammen med en gutt, var ikke en spesielt morsom følelse. Men om ikke noe godt kom ut av det den gangen, vet jeg at jeg selv har lært noe av det nå. Man må ikke ta andres følelser for gitt, og ikke fokuser for mye på seg selv. Kommer som regel ikke noe godt ut av det.

Selv føler jeg at jeg har opplevd en god del skuffelse. Kanskje ikke av den alvorlige typen, hvis man kan kategorisere det inn i grad av skuffelse, men en type som ikke er noe gøy å oppleve. Har blitt skuffet av venner, gutter, familie og fremmede. Men det er vel ikke så mye man kan gjøre med det. Det er vel en del av det å være menneske. Det å ha muligheten til å skuffe noen andre.

Grunnen til at jeg skriver alt dette her er vel for å få ut en del av meg selv, som jeg føler har vært litt innestengt. Hvor lenge vil jeg ikke si så mye om. Men det kan være alt fra uker, måneder, år til timer, minutter, sekunder. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få det ut heller. Vet bare at jeg føler meg ganske skuffet. Hvordan det ble sånn, vet jeg ikke. Verden er merkelig. Jeg vil så gjerne ha svar på hvorfor alt blir sånn det blir, men av og til må man vel bare nøye seg med det å ikke vite. Det å være skuffet forandrer i alle fall en god del. Jeg har lyst til å skrike, men holder alt inne i meg. Jeg har lyst til å være sint, men putter på et ytre smil og later som ingenting. Det verste er når jeg skal prøve å være sint, men så får personen meg til å smile og da er jeg solgt. Da er det som om jeg glemmer hele greia. Hvorfor jeg gjør dette. Det er et godt spørsmål. Men jeg vil vel ikke være en skuffelse for noen andre.


Hvorfor jeg skriver alt dette vet jeg ikke. Men på en måte er det litt godt å få det ut av systemet. Kanskje det får meg til å tenke på ting på en helt annen måte og jeg finner en løsning på det jeg lurer på. En ting er i alle fall sikkert og det er at jeg er lei av at mennesker skuffer meg. Kanskje jeg burde bli klarer på å si i fra hva jeg egentlig vil. Vi får se hva det blir til tilslutt. Man kommer i alle fall ingen vei hvis man ikke tar saken i egne hender, og prøver å fikse det som er feil.Blitt skuffet av noen i det siste?

Love chiffon open back dress!

Er helt in-love med den nye kjolen min fra Love. Hehe, trenger bare litt sol på kroppen så blir denne kjolen perfekt! Kjolen er forresten herfra.

Hva syns dere?

by night

Stavanger er så nydelig by! Gleder meg til å bo her i sommer. Da er det forhåpentligvis litt varmere enn det var i går. Haha, bra jeg hadde med meg Andreas som kunne få meg til å le i vinterkulda. Vi endte opp med å gå på kino for å se safe house. Helt ok film, men kanskje ikke en typisk jentefilm. Det jeg likte derimot var at vi hadde vår egen sofa vi kunne boltre oss rundt i og knaske i oss popcorn og andre usunnheter!

Nå skal jeg få med meg Daniel til å sprette en flaske vin og nyte resten av kvelden. Det er jo tross alt laurdag ♥

Krølle

Nå sitter jeg hos farmor og venter på kjæresten som er en liten tregost! Haha. Noe som derimot farmor liker veldig godt for det betyr at jeg kan tilbringe mer tid med henne! Hun snakker om gamledager, mens jeg sitter foran speilet og krøller håret og jatter med!

Andreas says hello

Iiiih, det er så koselig å være sammen med Andreas! Nå har vi, eller jeg, spist meg mett på pizza og ledd av farmor sine ablegøyer. Hehe, nå sitter vi i klø sofaen og funderer på hva vi skal finne på. Kanskje gå oss en tur ut eller noe. Vi får se hva det blir til!

On my way to Stavanger!

Nå sitter jeg på flyet på vei til Stavanger og har nettopp mellomlandet i Bergen. Snart skal jeg kose meg med episode 6 av once upon a time og bare la tiden fly av sted. Haha. Skal bli godt å komme bort fra alle eksamenstanker og bare nyte en helg fri! Når jeg kommer frem har jeg en date med Andreas, mens Daniel er ute med jobben. Gleder meg til latterkramper og smilehull!

Hva skal dere i helgen?

Bounce out!

Da stikker jeg ut for å feire! Kos dere masse i kveld!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Oh my god! Jeg er så sykt glad! Dere aner ikke. Har bestått muntligeksamen og alt er bare fryd og gammen! Gjett om jeg var nervøs i morgen. Jeg føler jeg ikke har gjort noe annet enn og mast om denne eksamen, og nå er den endelig over. Grunnen til at jeg ikke skrev når jeg hadde var fordi det ville blitt et alt for stort press på meg. Tenkte å skrive et bedre innlegg om hvordan jeg har følt det og hvordan det gikk litt senere. Nå skal jeg ut å feire med resten av kullet! 

Iiiih, jeg er i alle fall en stykk glad jente! ♥

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits