Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


mars 2011

Ups and downs.

Det skal ikke være enkelt dere. I dag skulle jeg egentlig sitte 7 og en halv time i bil for å komme meg til herlige Los Angeles. Alt var planlagt, og jeg skulle på min første ordentlige road trip. Santa Monica på dagen, og Hollywood på kvelden. Kunne det bli bedre?Akkurat i det jeg skulle legge ned kjole nummer 4 i kofferten får jeg en mail hvor det står at road tripen er avlyst på grunn av at han ene fyren måtte jobbe! AVLYST, hva er det for noe? Bah, blir så irritert når jeg tenker på det for hadde gledet meg skikkelig til dette. Hadde gledet meg til å blogge mange morsomme historier og ta mange fine bilder. Men man kan vel ikke få alt det man ønsker her i livet.

Mest sannsynlig så blir L.A-turen utsatt til slutten av april. Jeg skal komme meg til Englenes by en gang til før jeg drar hjem til fedrelandet. Fikk forresten tidenes oppmuntring av min kjære Daniel. Da deppingen stod på som verst, finner jeg verdens søteste bilde av Dany i innboksen. Det hjalp i alle fall en god del på humøret mitt.


Er han ikke søt/fin/kjekk? ^^

Svar på spørsmålsrunden - Medisinstudiet

Da har jeg endelig summet meg til å redigere en ny svarrunde-film. Grunnen til at det tar så lang tid i mellom hver gang, er at jeg bruker pappa sin PC når jeg redigerer. Og den er sjeldent ledig. Pappa gjør skolearbeid 24/7 skjønner dere.

Uansett, denne gangen besvarer jeg alle spørsmålene dere hadde angående medisinstudiet. Må le litt av meg selv når jeg svarer på et spørsmål angående motivasjon på skolen. Jeg blir så ivrig når jeg forteller av og til, at setninger som "og-han-bare, og-jeg-bare, og-vi-bare, fniiis" blir en del av språket mitt. Bra at jeg har såppas med selvironi at jeg kan le av meg selv. Eller, har jeg nå egentlig det?

Hva syns dere om svarene?
Hva er deres drømmeyrke? 

For å se hva jeg svarte på personligspørsmål, trykk her. Svarene angående USA-turen finner dere her.

Mini me


   Hanna 2 år                                                        Hanna 20 år

Ikke store forandringen på 18 år? Eller hva?

Today I'm wearing this

Sola skinner, og jeg er lykkelig! Eller, egentlig er jeg litt stressa for fikk en utrivelig beskjed på facebook i sted. Men det er mitt problem, og ikke deres. Uansett, hele antrekket er fra American Apparel, bortsett fra skoene som er fra Steve Madden. Har blitt så glad i å bruke body og skjørt i det siste. Litt irriterende at skjørtet er gjennomsiktig, men pytt, pytt!Hva syns dere om antrekket?


Britney Spears, so amazing

Det er bare ett ord å si om konserten i dag, og det er fantastisk! Fyy, denne jenta kan virkelig å lage show!Dagen begynte med å stå 3 timer i kø til Britney Spears konserten. Hun skal opptre på Good Morning America på tirsdag, og bestemte seg for å gjøre innspillingen til showet i San Francisco. Noe som jeg, og 5000 andre, satte veldig stor pris på.

Køen gikk omtrent her i fra og til månen, og vi var helt klart mindretall av jenter. Jeg og Oda var omringet av gutter. Bare synd de var av den typen som ikke er en smule interesert en gang. Her snakker vi glitterøyenskygge og palett t-skjorter! Ble i alle fall ikke lei av å stirre på alle de kreative antrekkene.

Da vi endelig ble sluppet inn til der konserten skulle være, var det en skikkelig fight om plassene. Vi klarte heldigvis å skaffe oss ganske gode ståplasser, og sto bare 40-50 meter unna frøken Spears! Tenk på det da dere. Kunne praktisk talt føle pusten hennes!

Drag queens from San Francisco!

Da hun endelig kom på scenen ble alt helt crazy! Jeg ble puffet fram og tilbake, folk rev meg i håret, og jeg ble klemt inne i en fyr med skinnjakke. Jeg klarte til og med å miste det ene kameraet mitt og skoen min! Hahah. Takk Gud for at folk er redelig her, og jeg fant igjen mine kjære eiendeler til slutt.

Uansett, konserten var rett og slett fantastisk! Britney Spears er fantastisk. Digger musikken hennes, personligheten hennes, rett og slett hele dama!Laget til og med en liten film til dere. Må advare dere at lyden blir av og til litt... Ja, skurrete! Var så mye bass at det ristet i gulvet og alle sammen hylte av full hals! Til tross for en del skubbing, og en del hender, tror jeg filmen er grei. Man får i alle fall en liten følelse av den fantastiske stemningen som var der!

 og helt til slutt! Denne fyren tok jeg med meg hjem for å kose! hihihi!

Hva syns dere om Britney Spears?

Britney tonight!

Eller teknisk sett er det i morgentidlig, men tonight hørtes så mye bedre ut i mine ører. Etter mye om og men endte det med at jeg betalte en random fyr i Boston 86 dollar får å få billetter til konserten. Jeg regner med det er verdt hvert øre, og jeg gleder meg som en liten unge til å høre Britney live. Konserten begynner klokken 12 søndag formiddag,  og jeg og Oda skal være der klokken 8 får å stille oss i kø. Det vil si at jeg må stå opp klokken 5.30 for å klare å ordne meg ferdig til den tid. Bah, det er hardt å være jente dere!

Og før jeg glemmer det. Tror dere ikke Mr. Date me hadde kjøpt blomster til meg. Wæ, det skal litt til før en gutt kjøper en bukett med blomster til ei jente, og jeg liker det ikke. Alt ble liksom litt mer seriøst nå, men bare på liksom! Uansett, han hadde gitt blomstene blomstermedisin slik at de skulle holde seg lengre. Kan dere tenke dere til hva det var fornoe eller? Jo, han hadde sprayet hele blomsterbuketten ned i Jean Paul parfymen sin. Så nå oser det Jean Paul av hele rommet mitt!

Liker dere å få blomster?

Huff, så flaut dere.

Huff,  nå er jeg i beruset tilstand igjen og jeg burde egentlig gå å legge meg i stedet for å skrive dette blogginnlegget. Klokken er jo halv 5 om natten! Uansett, kom nettopp hjem fra en fantastisk kveld ute på livet i San Francisco. Jeg hadde egentlig planlagt å være rolig, men Rafael overtalte meg til å ha det litt gøy. Når vi først er inne på temaet Rafael, han ba meg ut på date igjen i kveld. Romantisk middag for to på San Franciscos hotteste restaurant. Kan det bli bedre? Denne fyren bare fortsetter å imponere meg. Han hadde til og med med seg en liten gave i dag også!Forresten, husker dere det innlegget jeg hadde tatt bbilde av slik at han ikke skulle fforstå hva jeg skrev? Tror dere ikke han jobber sammen med ei ssvensk jente som hadde oversattt hele greia for han! Jeg mener, går det an å ha mer uflaks? Jeg burde virkelig begynne å tenke over hva jeg skriver før jeg poster det. Jeg var i alle fall rød som en tomat da han nevnte det, og prøvde bare å skifte saamtaleemne med en gang. Haha, flaut. Det verste med det er at han helt sikkert leser dette innlegget også. En jente får ikke ha sine hemmeligheter i fred lengre!Uansett, hadde en helt fantastisk kveld ute på byen i kveld. Utelivet i San Francisco er virkelig upåklagelig. Føler meg som "a superstar" der jeg går fra utested til utested og sipper på Apple Martinis. Gruer meg allerede til jeg reiser tilbake til Norge. Men det er heldigvis noen måneder til enda! I mens skal jeg bare nyte utelivet i San Francisco. Og på søndag skal jeg og Oda på Britney Spears konsert. Gleder meg!

Har dere hatt en fin fredagskveld?

Forresten, om 15 kommentarer har jeg nådd 10 000 kommentarer på bloggen min. Thats kind of crazy!

It's Britney Bitch

Åh, nå er jeg irritert dere! På søndag skulle jeg egentlig på gratiskonsert med Britney Spears. Jeg hadde gledet meg i flere uker til denne eventen. Gratiskonsert med Britney, må jo bare bli fantastisk. Uansett, på grunn av dårlig vær i helgen er konserten flyttet fra utekonsert i Castro til Bill Graham Auditorium. Dette medførte til at de delte ut 5000 gratisbilletter i går, men dette har nesten ingen fått med seg. Slik at de som fikk skaffet seg billetter er folk fra Cananda, Florida, Texas og så videre og som nå selger billettene på Ebay til 1-400 dollar!Det er så utrolig irriterende at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Dette skulle være en gratis konsert, og nå må man plutselig betale en random fyr i Canada 150 dollar for å få gå på en konsert som egentlig er gratis! Kjenner jeg blir irritert bare jeg tenker på det.

De billigste billette hittil er 130 dollar for 2 billetter. Det vil si omtrent 300 kroner for en billett. Er enda usikker på om jeg skal kjøpe meg en eller ikke. Hva ville dere ha gjort?

Forresten, ser det var mange som syns La Manga virket interessant etter jeg postet forrige innlegg. Om noen er interesserte er det fullt mulig å leie leiligheten vår i påsken, sommer, høst og så videre. Bare send meg mail eller legg igjen en kommentar på bloggen : )

Edit: Kjøpte nettopp 2 billetter for 86 $ på Ebay, så nå blir det Britney på søndag! Yeeey :D

Me gusta La Manga

Fikk forespørsel fra ei jente om jeg ikke kunne lage et innlegg om La Manga. Siden La Manga er favoritt plassen min i Europa, så kan jeg selvfølgelig gjøre det. For de som ikke vet hvor La Manga er, så er det en liten halvøy som ligger ved sørkysten i Spania. Plassen er kanskje kjent for at fotball Norge bruker å ha treningsleir der i februartider, noe som jeg merket ganske godt for 4 år siden. Tromsø sitt fotballag + Hanna er ikke en god kombinasjon, men det får vi ta en annen gang dere.

Uansett, vi kjøpte oss leilighet i La Manga for 2 år siden og har vært der i alle ferier siden den gang. Noe som passer meg veldig godt. La Manga er en herlig ferieplass. Det er strender over alt, og utrolig mange kjekke spanjoler. Dette fordi nesten alle spanjolene har ferieleilighet her, så kjenner en god del kjekke menn fra Madrid. Man kan velge mellom å bade i Middelhavet eller Mar Menor. Jeg foretrekker å bade i Mar Menor med tanke på at det er over 28 varmegrader i vannet om sommeren. Lovely!

Utsikten fra leiligheten vår!

På denne stranden kan man leie en gigantisk solseng hvor man får servert champagne og drinker. Ganske sweet igrunn.

Båttur i Mar Menor. Skulle ønske jeg var like brun som Borja!


Bortsett fra herlige strender og gode restauranter er det et fantastisk uteliv i La Manga hvor man kan ha det gøy. Det eneste "problemet" er at nattelivet i ukedagene er ganske daft. Om man skal dra ut i La Manga anbefaler jeg å dra ut fra torsdag til lørdag. Hvis ikke kan man dra til Cartagena hvor det foregår litt mer. Det beste uteområdet i La Manga er en plass som kalles Zoco. Her er det liv fra klokken 12 om kvelden til 7 neste morgen! Crazy, but fun!Har du skandinavisk utseende, kort kjole og stiletthæler kan jeg nesten garantere at du slipper å stå i kø, får gratis drikke og masse oppmerksomhet! Det lønner seg å være norsk i La Manga skjønner dere. Forresten, den beste måten å komme seg til Zoco, hvis du ikke har tilgang på bil, er bussen. Herlighet vet hvor mange gøyale minner jeg har fra alle bussturene fra leiligheta vår til Zoco. I sommer ble til og meg jeg og Annette "angrepet" av to spanske jenter.

By the way. Dere kan få alle gutter dere vil i La Manga. Men denne gutten her er min!

Hvor er deres favoritt feriested?

Ps: Om noen har lyst til å leie leiligheten vår går det faktisk an. Bare kontakt meg via bloggen eller mail.

Hold your horses ladies!

Han tok meg med ut på lunch, og etter på dro vi til "a secret spot", hvor de har den beste utsikten av Golden Gate Bridge. I følge han vet ikke turistene om denne plassen, var tydeligvis et inside scoop. Var uansett en fantastisk utsikt over San Francisco, og en god unnskyldning til å ta masse bilder. Må innrømme at jeg følte meg ikke hundre prosent komfortabel da jeg tvang han til å ta tusenvis av bilder av meg. But thats life I guess.


Noen som har noen flaue datinghistorier å dele?
Hva er deres mening om kyssing på første date?

ps: tok bilde av det jeg skrev slik at han ikke kan oversette det til engelsk. Derfor dårlig kvalitet på skriften.

New York og Vegas i boks!

Ææh, jeg er så glad dere! Da har jeg endelig bestilt tur til New York og Las Vegas til meg og Annette. Gleder meg som en liten unge til mai kommer, og Annette og jeg skal ta NY og Vegas med storm. Tror det kommer til å bli den ulitmate jenteferien. Gutter, shopping, gutter, champagne, og nevnte jeg gutter?! Hihi. Litt kjipt at Annette har kjæreste, men det betyr flere gutter på meg! (Yey). Ta det med ro Martin, jeg skal passe på at Annette oppfører seg.


Vi reiser til NY 6 mai, og blir der i 5 dager. Deretter drar vi en tur til San Francisco, før vi reiser til Las Vegas 16 mai og blir hele uken. Kommer til å bli rart å feire 17. mai i Vegas, men vi overlever nok. Feiring skal det i alle fall bli.

Hva gleder du deg til akkurat nå?

En dag uten trening...

...Er en dag uten mening! Det er i alle fall det nye livsmottoet mitt!

Dere skjønner, for 2 uker siden bestemte jeg meg for å ta treningen min til et mer "seriøst" nivå. I stedet for å trene uregelmessig (som vil si 1-2 ganger i uka) bestemte jeg meg for å trene 5 dager i uka. Altså fra mandag til fredag. Nå som jeg virkelig har god tid, har jeg ingen unnskyldning til å ikke begynne en sunnere livstil.


Kan mildt sagt si at jeg har vært ganske ivrig i starten, for jeg har allerede trent på meg betennelse i skulderen og i en sene i låret (tractus iliotibialis). Ganske irriterende i grunn, for nå gjør det vondt i hele kroppen min. Har derfor funnet ut at jeg må ta det litt mer med ro og heller bytte mellom å trene styrke og kondisjon.

Tenkte å holde på med denne intensive treningen i 6 uker, for å se om jeg ser noen forskjell på mage, rumpe, lår og armmuskler. Håper i alle fall at det vil gi resultateter etter hvert. Nå som jeg har delt det med dere må jeg faktisk gjennomføre det også. Det gir meg i alle fall ekstra motivasjon.

Treningsdagen begynner med spinning til jeg er svett og god.

Etterfulgt av båten (som Oda kaller det) og sit-ups til magemusklene brenner av smerte! Om det ga noen mening.

Deretter er det tid får å trene armene med manualer, nedtrekk og benkpress. Målet er å bli sterkere enn Oda, og å være så sterk at jeg kan forsvare meg selv en sen kveld på byen!


Trener også rumpa, lårene og ryggen. Men det hadde jeg ikke slike illustrative bilder av, så det får vi ta en annen gang!

Hvor mye tid og energi bruker dere på trening?

Svar på spørsmålsrunden - Personlig spørsmål

Da kommer del 2 av spørsmålsrunden og denne gangen valgte jeg å svare på de personlige spørsmålene. Forrige gang fikk jeg kritikk for at jeg smattet, laget "hmm" og "eem" lyder. Er du en person som irriterer deg over slikt så la heller vær å se på videoene. Det er nesten umulig å unngå å lage slike lyder. Noe annet ville blitt kunstig og rart i følge min mening.

Uansett, i videoen svarer jeg på hva min største flause er, hva jeg liker ved en gutt og om mine kjærlighetsforhold. Oda har også et lite innspill hvor hun forteller om "uvanene" mine. Kan det blir mer interessant? Forresten, det er ikke lov å være negativ å svare "Ja". Bare så det er sagt! hihi.

Fornøyd med svarene?
Hva er din største flause?

Miss it!

Hva er deres beste minne fra sommeren 2010?

Stormy weather!

I skrivende stund lyner det ned fra himmelen, og 2 sekunder etter på braker det løs et forferdelig torden! Det er tydelig at stormen er rett over leiligheta vår!  Ganske ubehagelig i grunn, liker ikke tanken på hva som kan skje hvis lynet treffer oss! Værgudene er tydeligvis sinte, for det er litt av et uvær skal jeg si dere. Det er til og med blitt "snø" i gatene, etter at det haglet så mye i sted. Hadde aldri trodd jeg skulle oppleve "snø" i California. Måtte bare filme for å vise hvilke krefter naturen har.

Har det vært uvær i Norge i det siste?

I morgen skal vi forresten ha en Japanese birthday party i leiligheten. Det skal bli interessant!

Svar på spørsmålsrunden - USA-turen

Da har jeg endelig somlet meg til å redigere første del av spørsmålsrunden. Med over 170 spørsmål å svare på forstår dere sikkert at det er en del å gå igjennom. Spesielt når jeg svarer via videoblogg. Har delt opp spørsmålene i ulike kategorier, og først ut er spørsmål angående USA-turen. Har prøvd å svare så godt jeg kan. Samtidlig som jeg prøver å unngå å gjøre filmen kjedelig å høre på. Haha, en umulig oppgave nesten.

Er det fortsatt noe dere lurer på angånde mitt opphold i USA er det bare å spørre i kommentarfeltet.

Hva syns dere om svarene?

Flip a bitch

Da har jeg nettopp kommet inn døra fra kveldens date og jeg er sliten etter å ha smilt konstant i 5 timer. Det skal ikke være lett dere. Man må hele tiden være i nuet, slik at man får vist fram sin beste side. Dessuten tar det på å snakke om alle de basiske tingene som hjem, familie, venner, skole og så videre. Er ikke meningen å klage her altså, har hatt det kjempegøy i kveld.Han hilste til og med på foreldrene mine. Gjett om jeg følte meg som i en amerikansk tenåringsfilm da han sa at han skulle bringe meg hjem i god tid før midnatt, før han tilførte "Thank you Sir". Haha, jeg ble så paff. Tror aldri noen har kalt pappa "Sir" før. De norske guttene har kanskje noe å lære?


(Kveldens dating outfit)

Forresten, "Flip a bitch" er den californiske måten å si "Take a U-turn" på. Kult, ikke sant? 

Og, helt til slutt. Holdt nesten på å glemme å fortelle at han hadde kjøpt en liten gave til meg. Er det slik amerikanske gutter er på date, kan jeg fort venne meg til datinglivet!

But I want to pick you up!

I kveld dere har jeg blitt bedt med ut på date av Rafael (en fyr jeg møtte på lørdagen), men det har vært litt uenighet om hvordan daten skal være. Jeg er litt usikker, siden det beste minnet jeg har fra han er at han luktet himmelsk godt. Han brukte den samme parfymen som gutten jeg var forelsket i, i 8ende klasse. Haha, ikke et godt tegn kanskje?
Uansett, han ville ta med meg ut på middag å komme og hente meg i bilen sin. Jeg er litt mer skeptisk å insisterte på å kjøre selv, og at vi kunne dra å se en kino sammen. Men neida, det var uaktuelt. Nå har vi diskutert fram og tilbake i 2 timer om han skal komme å hente meg eller om jeg skal kjøre selv. Han nektet å la meg kjøre fordi det ble helt feil i følge kulturen hans. En jente kunne ikke kjøre selv til sin egen date. Etter mye om og men, ga han seg endelig og vi ble enig om å møtes på kinoen klokken 7 i kveld. Det skal ikke være enkelt sier jeg bare.

Uansett, gleder meg masse til daten. Tror det skal bli gøy å bli skjemt bort litt igjen.Ønsk meg lykke til?

Det var en gang en kjole

Til bursdagen min i fjor kjøpte jeg meg en rosa Acne-kjole for å bruke ved anledningen. Nå har jeg funnet ut at jeg kan gjøre om kjolen til et skjørt ved å mikse og trikse litt. Bruker et midjebelte for å skjule overgangen mellom overdel-kjole. Liker det faktumet at en kjole kan skape forskjellige antrekk.


Hvilken "versjon" likte dere best? Kjolen eller skjørtet?

The story from yesterday

I dag våknet jeg opp hos Ingvild, ganske trøtt og redusert fra gårsdagens festligheter. La oss spole tilbake i tid for å se hva som hendte...Kvelden begynte med forspill hos Ingvild der praten gikk i ett. Bestandig kos å sosalisere seg med en gjeng norske ungdommer. Etter et par glass, eller 4, var det tid for å ta San Francisco med storm. Dette var faktisk første gangen jeg dro ut i selve SF, så jeg ante ikke hva jeg hadde i vente. Da vi kom fram til utestedet sprang det en fyr etter oss for å fortelle at vi kunne slippe køen å få gratis inngang og drikke. Vi tenkte "what the hell" og fulgte gladelig med.Etter alt for mye brun drikke var det tid for å bevise at nordmenn også kan "shake some ass" og vi erobret dansegulvet. Tror vi fikk visst en gang for alle hva nordmenn har å by på.

Dramaet oppstod da jeg fant ut at jeg ville "gå" fra gjengen som hadde fikset inngang til oss. Fant en litt kjekkere fyr som var veldig glad i å spille "hard to get". Han ene fyren som mente at jeg var hans, likte ikke dette noe særlig, og prøvde å "baksnakke" Mr. Hard to get. Han sa at han var homofil og at jeg måtte passe meg slik at han ikke puttet noe "bad stuff" i drinken min. Slik holdt det på en liten stund, før jeg endelig klarte å snike meg unna. Det skal ikke være lett dere.Tror dere ikke forresten Mr. Hard to get klarte å lure meg trill rundt. Vi skulle spille et spill som gikk ut på at han skulle stille meg 5 spørsmål og så skulle jeg lyge på alle svarene. Klarte jeg ikke å lyge, så måtte jeg spandere en drink på han. Naiv som jeg er tenkte jeg at dette var null stress, å lyge på 5 spm skulle jeg klare lett. Men tror dere ikke han lurer meg og jeg ender opp med å måtte betale for drinken hans. Haha, har aldri opplevd noe lignende!Bortsett fra dette hadde jeg en fantastisk kveld sammen med Ingvild og Helle. Vi endte opp med å stikke fra det ene utestedet og endte opp på en plass som het Slide. Der måtte du skli ned en sklie for å komme inn til selve dansegulvet. Ganske fancy skal jeg si dere. Her tilbringte vi resten av kvelden før vi dro hjem til Ingvild på slumber party.Forresten, holdt helt på å glemme å fortelle dere at Mr. Hard to get dukket plutselig opp i trappeoppgangen til Ingvild i natt. Han kjørte helt fra San Francisco til Berkeley for å få nattakyss fra meg! Haha, syns nesten litt synd på han for at ønske hans ikke gikk i oppfyllelse. Men bare nesten!

Ville dere ha kysset han?
Hva har dere gjort denne helgen?

Coming soon

Fikk et spørsmål for noen dager siden om når jeg kommer til å poste svarene på spørsmålsrunden. Vel, med tanke på at jeg har over 170 forskjellige spørsmål å svare på kan det ta bittelitt tid. Takk til alle dere som sendte inn spørsmål forresten. En ting er sikkert, og det er at jeg har dedikerte lesere! Uansett, begynte med filmingen i går og jeg tenker å gjøre meg ferdig med resten av filmingen i dag. Det vil si at jeg kanskje begynner å redigere på mandag og så kommer svarene i løpet av neste uke.

Her er noen "behind the scenes photos". Enjoy!Forresten, jeg og Oda ble enige om at hun skulle bli "gjestesvarer" på spørsmålsrunden. Det vil si at hun får 5 spørsmål som hun skal svare på for meg. Tror det kan bli ganske interessant, med tanke på at denne frøkna snakker rett fra levra!Liker dere ideen med at Oda skal svare på noen av spørsmålene?

Red Riding Hood

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra premieren på Red Riding Hood. Whoa, for en utrolig bra film! Vil bare dra tilbake til kinosalen å se den en gang til! Amanda Seyfried gjør en fantastisk rolle som Rødhette, og Shiloh Fernandez og Max Irons er begge et syn for øye! Filmen er regissert av samme regisør som Twilight, og man kan se noen likheter mellom de to filmene. Noe som jeg liker veldig godt.

Filmen hadde spenning, forbudt kjærlighet og action. Den får helt klart toppkarakter fra meg!

Skal dere se Red Riding Hood?

ps: filmen har premiere i Norge 1. April 2011.

Reiseplan våren 2011

De siste månedene jeg er her i Amerika har jeg lyst til å bruke på reising. Foreløpig har jeg lagt en liten reiseplan som jeg tenkte å dele med dere.

Om noen uker reiser jeg kanskje til Orange County. Er ikke helt bestemt enda, men kan hende jeg tar en spontan tur dit for å nyte solnedgang på stranda i godt selskap. We'll see how it turns out to be.

I slutten av mars, begynnelsen av april er det spring break som gjelder. Da skal vi mest sannsynlig en tur til Orlando, Flordia for å oppleve Disney World en gang til. Begynner å bli en del år siden vi var der sist, så tror det kan bli gøy. Dessuten kan jeg tenke meg Orlando har masse annet å by på også!


(google)

Litt senere i april får vi besøk av slekt hjemme i fra! De skal være her i 2 uker og bare ha det gøy. Tror de har planlagt en road trip langs den kysten av California og kanskje ende opp i L.A. Heldigvis for meg har de en ledig plass i bilen, slik at jeg og kan få være med på moroa.I begynnelsen av mai reiser jeg til New York hvor jeg skal møte bestevenn! Gleder meg som en liten unge. Tror vi kommer til å få en fantastisk uke sammen i NY City. Shopping, gutter og champagne står helt klart på planen. Sammen med turer i Central Park og bare vandre langs gatene i NY.Etter en uke i NY reiser vi til Las Vegas for å være litt crazy! Pynte seg i glamorøse kjoler og pumps og stiletter hver kveld. Tror nok det kommer til å bli 5 minnerike dager hvor absolutt alt kan skje! Gleder meg!I slutten av mai reiser vi en tur til Minnesota for å delta i bryllupet til Laura og Matt. Har aldri vært i et ordentlig bryllup før, så dette er en opplevelse jeg gleder meg til. Dessuten blir det veldig koselig å se igjen slekta vår.


(I Minnesota sommeren 2007. Sjekk det forferdelige antrekket mitt! Husker jeg var helt hekta på miniskjørt. Haha)

Dette er altså den foreløpige reiseplanen. Kan godt hende den blir forandret. Det eneste som er sikkert er at jeg skal til NY og Vegas med Annette, og Minnesota i slutten av mai. Jeg skal i alle fall nyte hvert sekund av tiden min her før jeg reiser tilbake til Norge.

Hva er deres reiseplaner for 2011?

Nytt i klesskapet

Prøvde på meg en kjole fra Victoria's Secret og ble helt forelsket i den. Fornuften sa at jeg absolutt ikke trenger en kjole til. Det blir den 8ende kjolen jeg kjøper her i Amerika. Men man kan ikke være fornuftig bestandig. Derfor endte jeg opp med å bli en kjole rikere. Ser for meg å bruke den en varm sommerdag. Enten det er shopping i San Francisco eller langs stranda på Huntington Beach. Gleder meg!


Det samlet seg forresten opp et lite publikum da mamma tok bildene av meg. Han ene gutten tok til og med et mobilbilde av meg. Haha, flaut!


Hva syns dere om kjolen?
Flere som opplever å få publikum når man tar outfit-bilder ute?

sminkevideo ala Annett - Del 2

Da har jeg brukt hele kvelden på å redigere sminkevideo - Del 2 til dere. Er ikke jeg en dedikert blogger, så vet ikke jeg! Denne videoen handler om øyensminke. Øyenskygge, eyeliner, mascara og så videre. Har du ikke fått sett Del 1 av sminkevideoene kan du gjøre dette her. Må forresten kommentere at den ene samtalen vår er ganske så komisk.

A: Hanna, sjå på puppan min.

H: Annette, tror du levra di har det bra?

Haha, vi er søte!

Uansett, her kommer film nummer 2.

What ya think?

Beastly

I helgen så var Ingvild, Oda og jeg på premieren til "Beastly". Loved it! Filmen er basert på Disney's Beauty and the Beast. Eller skjønnheten og udyret om du vil. Det var et stort pluss at udyret (Alex Pettyfer) var et behagelig syn for øyet. Vanessa Hudgens spilte skjønnheten og hun gjorde en kjempebra jobb! Filmen har en god del humor, kjærlighet og følelser, og jeg liker det. Mary Kate Olsen gjør en god jobb som den onde heksa og antrekkene hennes spriter opp filmen!

Anbefaler filmen på det sterkeste.

Skal dere, eller har dere sett Beastly?

I want you!

Da jeg var i Louis Vuitton-butikken i San Francisco forrige uke fant jeg en ny drømmeveske å sikle etter. Får den ikke ut av hodet, og jeg er veldig usikker på om jeg skal kjøpe den eller ikke. Den koster 1000 dollar, som med dagens kurs vil si 5600 kroner. Bah, jeg er veldig i tvil, men burde egentlig ikke være det. Så på denne nydeligheten da.Hva mener dere? Å kjøpe, eller ikke kjøpe?

Sminkevideo ala Annett!

Først vil jeg si takk for alle spørsmålsbidragene. Er kommet inn over 70 spørsmål, mye mer enn det jeg hadde forventet meg i alle fall. Det kommer til å ta litt tid før jeg får svart på alle sammen, så tror det enkleste blir å dele opp spørsmålene i kategorier og poste svarene etter hvert. Tenkte å svare på video, så dette kan bli gøy.

Så tilbake til overskriften. Da jeg var på besøk hos Annette i januar tok vi og lagde en sminkevideo. Nå har jeg endelig tatt meg selv i nakkeskinnet og redigert filmen. Annette går på make up artistskolen i Oslo, så hennes måte å sminke på er mye mer profesjonell enn min måte. Jeg syns hun er kjempeflink og jeg håper dere lærer noen nyttige tips.

For at det ikke skal bli for langt og kjedelig, deler jeg opp videoen i to. Første film handler om hudsminke og lepper. Film nummer to handler om øyensminke. (Den kommer forresten om noen dager).

Hva syns dere?

Ask me anything!

Tenkte å gjøre noe jeg aldri har gjort før. Snakker selvfølgelig om spørsmålsrunde på bloggen. Vet ikke om det er noen der ute som lurer på noe. Men regner med det er det. Dere kan spørre meg om alt fra spørsmål om USA-turen, til medisinstudiet, til kjærlighetslivet mitt. Eller kanskje bare noe randomt som hva jeg liker å spise til frokost. Haha, vet ikke jeg. Men om der er noe dere lurer på så bare spør i vei. Jeg skal svare på absolutt alt (bortsett fra de mest intime spørsmål) og jeg skal svare 100 % ærlig.


So, ask me anything people!

Right nowAkkurat nå er jeg sliten og lei av å sjekke telefonen min 24/7. Hallo, er det så vanskelig å svare? I morgen skal egentlig Ingvild og jeg ut med 5 dansker og skaka rumpan. Men ved tanke på at jeg har 5 dager igjen av antibiotikakuren min er vel ikke det så lurt. Note to myself: utsett festlighetene til neste helg! Bah, ikke noe svar enda heller. Tror jeg må gå å legge meg før jeg blir gal her.Hvordan har dere det akkurat nå??

You gotta love souvenirs!

Da jeg var i Vegas forrige måned kjøpte jeg en del souvenirer. Man kan ikke forlate Vegas uten å ha med seg drøssevis med ting som minner deg om plassen. Hvem vil vel ikke ha en kaffekopp som glitrer, eller et stort vodkaglass som blinker? Eller hva med en I <3 Las Vegas topp? En slik topp kan man ikke unngå å kjøpe. Så om dere noen gang drar til Vegas, her er mine tips til hva som må bli med dere hjem i kofferten.

Glasset er mye kulere når det er fylt opp med drikke. Bare så det er sagt!

Love my I <3 Vegas shirt! Bruker den så og si hver dag. True story.

Et signert bilde av en gjeng lettkledde mannfolk er souvenir alle jenter burde få med seg hjem!

Las Vegas capsen min! Den er lovely. Beskytter meg for sola og ser stunning ut!Hvilken souvenir likte dere best?

Har forresten laget meg nytt design. (Er ikke helt ferdig enda). Hva syns dere så langt?

Universal Studios - Hollywood

Har helt glemt av å fortelle dere om da jeg var i Universal Studios i Hollywood forrige (forrige) uke. Til tross for litt dyr inngang var det en fantastisk dag. Her har de alt fra Studio tours (der du får se hvordan man spiller inn filmer og TV-serier) til karuseller og spisesteder. Anbefaler virkelig å ta turen hit om du skal reise til L.A. Da ender du i alle fall opp med mange fine bilder og opplevelser!

Vi begynte dagen med å stå i kø til Studio Tours. Vi måtte stå i over en time i kø, og dette var off season. Om jeg noen gang skal tilbake skal jeg kjøpe meg VIP-billett og slippe å stå i de lange køene. Uansett, Studio Tours var verdt ventetiden. Var kjempespennede å se hvordan Hollywood filmer og TV-serier faktisk blir spilt inn. Kanskje litt skuffende å finne ut at de skumle actionfilmene blir spilt inn i et basseng eller en "liten" dam. Haha! Men, thats Hollywood, som guiden vår sa.

Tok faktisk og filmet en del under turen, slik at dere og kan få en smakebit av hvordan det var. Beklager dårlig filming, men man får i alle fall et lite inntrykk om hvordan filminnspillingen egentlig foregår. Første del av filmen viser hvordan man lager kunstig regn og flom. Siste del viser en action scene.

Bortsett fra Studio Tour tok vi en virtuell Simpson karusell og Jurassic Park tømmerrenne! Kjempegøy begge to. Spesielt gøy når man detter 25 og en halv meter rett ned! Haha, kjenner magen kiler bare jeg tenker på det. Om jeg noen gang skal tilbake vil jeg også få med meg the House of horror og the Mummy Ride. Men da trenger jeg en stor og sterk mann ved min side!

Vært i Universal Studios før?
Hva syns dere om filmen?

You make me laugh!

Når man er dårlig og slapp er det bare en ting som hjelper! Jeg snakker selvfølgelig om latter! Dagen i dag har gått så mye fortere av at jeg og Odis har ledd av de rareste ting. Vi har så sær humor at det nesten er litt flaut. Dagens latteranfall kom på grunn av en diskusjon om hvem som hadde mest bustete hår. Med tanke på at jeg har vært syk de siste dagene kan vi vel alle gjette oss til hvem som vant...Jepp, frøken Oda... Hun er bustetrollet mitt! Uansett, en annen frøken fikk meg også til å le. Fant en gammel video av meg og bestevenn fra i fjor. Har ikke ledd så mye på lenge! Kjenner at jeg savner henne. B, hvis du leser dette. Kom på besøk da vel. Legger selvfølgelig med videoen så alle kan få noe å le av denne onsdagsmorgenen.

Er vi ikke søte?


The most exciting day ever...

NOT! Jeg mener det. En så meningsløs dag som dette har jeg ikke hatt på lenge. Det eneste dagen min har bestått av er å sove. Sov meg seriøst gjennom frokost, lunsj og middag og nå står snart gossip girl på planen før jeg skal legge meg til å sove igjen. Det mest spennende som skjedde i hele dag er at jeg fikk melding fra han dansken som la an på meg på fredag. Og det sier litt!

...Hej med dig. Tak for i fredags. Var super hyggelig att moede nogen andre 'hjemmefra'. Vi regner med at tage i byen i SF eller Berkeley igjen i weekenden og taenkte om i har lyst til at joine Os? Puss K...Jeg må tydeligvis ha etterlatt et godt inntrykk på fredag, til tross for at jeg egentlig hadde feber og hals vondt. Uansett, hodet mitt klarer ikke å tenke klart nå. Noen tips til hva jeg skal svare den danske herremannen?

Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits