Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


mars 2010

Cena en casa de Hanna :)

Hola amigos!

España is beautiful, I love it! I dag har jeg bare slasket i solen, og kost meg. Akkurat nå har vi besøk av Borja, og vi skal ut å spille biljard. Det er gutta mot jentene, og jeg kan føle at girlpower'en slår til, og slår badboysa. Er du ikke enig Oda? Det er så moro å ha besøk av Borja, han er så sprudlende og glad.- xoxo

Endelig internett

Det er rart å tenke på hvor gal jeg blir av å ikke ha tilgang til nettet. Heldigvis fikk vi fikset det i dag. Selv om jeg er på ferie, er jeg avhengig av internett og oppdateringer. Men misforstå meg rett jeg har det SUPERT på ferie. Står opp hver dag til varme baguetter, smører meg inn med solkrem og så er det rett på stranda (eller takterassen vår) for å sole meg. Ligger der et par timer og nyter solskinnet. Etter på går det i shopping, mer avslapping eller ut på livet. La Manga er herlig. Ingen ting å si på det.

Her er en kjapp oppdatering:

Flyplassen i La Manga

Etter at vi hadde pakket ut av koffertene, dro vi ut med  Ruben og BorjaOda


Første dag med soling


Jeg og Oda gikk tur langs stranda


Middag

Spiste utrolig god kyllingtaco


Shopping i Cartagena

Kjøpte meg snekkerbukse og svarte pumps

Soling på takterassen

Utrolig fin utsikt

Nå må jeg legge meg, skal opp tidlig i morgen å jobbe med brunfargen.

Buenas noches!

 - xoxo

 

La Manga tomorrow

For et stress. Det er så mye som skal pakkes, fikses og huskes, at jeg blir helt tullete. Vi skal kjøre hjemme fra klokken 5 i natt, og jeg har enda mye som skal gjøres før jeg kan gå til sengs. Har sikkert pakket om kofferten min minst 10 ganger, og nå hører jeg pappa roper om enda en runde. Det er ikke så enkelt å være jente og skal ha med seg så alt for mye. Gleder meg til i morgen, når jeg kan ligge på stranden å slappe av!- xoxo

Voulez vous coucher avec moi

ce soir? Det er torsdagsmorgen og her går det i moulin rouge for alle penga. I dag er det fridag, og det betyr en ting. Shopping og frisøren. Begge to helt nødvendige. Må både få farget etterveksten, å handle inn ballerinasko til jeg drar til LM. Nå må jeg bare drikke opp den nylagedet koppen med varm sjokolade, og så kan dagen begynne.- xoxo

Say my name

aah, say my name, La Manga sangen. Husker vi kjørte hjem fra Zoco i påska i fjor, 4 stykker presset inn i baksetet på en bil, og sang say my name for full hals. Good times. Synd du ikke er med oss denne gangen B!Nå er det bare 3 dager igjen til jeg reiser, gleder meg.

- xoxo

lollipop

Ååh, jeg har så lyst på lollipopis (altså den på boks, ikke pinne-is), men jeg finner det ikke noen plass. Har lett etter det i over en time nå. Vært på 2 forskjellige rema 1000 butikker, prix, ultra på solsiden og til slutt bunnpris. Men fant ingen lollipop. Dårlig greier, jeg vil ha lollipop når jeg er syk.

Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt lollipop is på boks?

 - xoxo

Bling my pencil

Pappa var i Skottland forrige uke og tok med seg den søteste gaven hjem til meg. Han er den snilleste altså. 
Rosa blypenn og vanlig penn med DIAMANTER på! Kan det bli finere sier nå bare jeg? Dette er helt klart et motivasjons kick til å begynne å lese, skrive, pugge til eksamen. Jeg og den rosa blypenna skal nok bli bestevenner med tanke på alle de notatsidene jeg skal skrive med den. Tusen takk pappa! 

- xoxo 

When you look at me

GB i går var vel ikke den smarteste avgjørelsen, er blitt enda mer tett i nesen, og hodet mitt snurrer rundt omrking. Men til tross for det så var det veldig gøy. Ut på livet med bestevenn er bestandig det. Dro ganske tidlig hjem for å sove, og det skal jeg vel gjøre resten av dagen i dag og.
- xoxo

ladies night på GB

Hola!

Selv om nesa renner og hodet verker, skal jeg bli med bestevenn på ladies night på GB. Det kan bli interessant, men håper på at formen blir bedre. Kjøpte meg nye klær i dag, så de fortjener en tur ut på livet ;)

 - xoxo

Today is a good day

For alle Twilightfans i alle fall. The twilight saga new moon kom ut på DVD i dag, og det gjør helt klart denne dagen en bra dag. Var på platekompaniet å kjøpte meg Bellas boks, som inneholder new moon, to filmer med bonusmaterialet, en plakat, 6 postkort, et bokmerke, en penn og to armbånd. Alt dette får du til bare 349 ,- Gleder meg til å ha twilightmaraton, å se begge filmene. Nå er det bare 101 dager til Eclipse kommer på kino, I can't wait!

Hva syns dere om Twilight?

- xoxo

Lykke til Annette


Lykke til Annette mi!

- xoxo

Ei uke og to dager igjen til LM

Gud som jeg gleder meg. LM er forresten La Manga for de som ikke forstod det. Det skal bli så godt å komme bort  fra snø og slafs, og bare vandre langs strandkanten og bearbeide brunfargen. Har allerede fått et lite grunnlag etter solariums solingen. Det skal bli så godt og bare reise bort å slappe av.

Jeg gleder meg til å..

nyte utsikten fra leiligheten


både natt og dag


tilbringe tid med familien min


sitte timesvis i boblebadet


sove lenge på stranden


eller lese biokjemi


Handle tusenvis av smykker på marked


ta bussen til Zoco


møte favoritt bartenderen vår

 
spille biljard på den irske puben


møte Borja


dra ut med odasøt


OG til slutt må jeg nevne at Oda gleder seg sykt mye til å møte her true love, Daniel


- xoxo

allmennpraksis

På medisin i Trondheim blir vi utplassert på en allmennpraksis hver 14 dag, for å få litt erfaring fra det virkelige livet. Et kjempebra opplegg syns jeg. På utplasseringen får vi ha en konsultasjon med ekte pasienter, måle blodtrykk, lære oss å sy sting og å ta blodprøver. Det er mye spennende vi får gjøre. I dag er det min tur til å "leke" lege. Det blir gøy det, minus det faktumet at vi blir filmet og man må se seg selv på film etter på. Jeje, wish me luck!


- xoxo

Good morning sunshine

God morgen alle sammen. Nå er det en ny dag, med nye muligheter. Er mye som står på dagsplanen i dag. Skal kjøpe meg nytt busskort, dra hjem til Ork en tur,  ta min daglige dose med sol, å sende inn klage på parkeringsboten jeg fikk på lørdag, til tross for at jeg hadde betalt parkeringsavgift (parkeringsmannen kan bare dra dit peppern gror)                                                                                                                                                                                                                                            
                                                                                                                                                                               
 - xoxo

Hangover

Hodet dunker og hele meg er generelt slappis til tusen. MEN gårsdagen er helt klart verdt dagens plager. Det var så sykt bra på nelly high heels party. Annette og meg, omringet av sexy høyhelte sko, og kamerafolk over alt. Kan det bli bedre? Filmet en del og, så tror jeg skal klare å lage en interessant film fra i går. Skal være på jobb i hele dag da, så bilder, info og film kommer i morgen.- xoxo

Nelly highheels partyallright, jeg og Annettesøt står foran speilet og gjør oss klar for ikveld! vi skal nemlig på Nelly highheels party på Ricks. Har tenkt å få med oss et par høyheltesko hjem! tror det kommer til å bli råbra!

Megasun

I dag tok jeg årets første solariumstime. Har ikke tatt sol på lenge, så det var skikkelig godt. Nå er det bye bye selvbruningskrem, og hello egen brunfarge. Tenkte å ta litt sol for å bygge opp et grunnlag til jeg skal til La Manga, sånn at jeg ikke ser ut som er spøkelse i forhold til alle de hotte spanjolene. Solariumsvalget falt på Megasun, siden det er det solstudiet som er nærmest meg. Var veldig fornøyd. De hadde både solsenger med gode rør, og god musikk. Er så lei av den tragiske solariumsmusikken, men for en gangs skyld så var musikken bra.Tar dere solarium? 

- xoxo

Workout girl

Når man har svart trang peaktights og rosa peakgenser, så kommer treningslysten fram på en, to, tre. Hvem vil vel ikke trene da? Jeg har, som overskriften sier, begynt å trene for å få bra nok kropp til bikinisesongen begynner. Siden jeg skal til La Manga 27 mars, så er det ikke lenge igjen. Nå er det null toleranse på godteri, og minst en treningsøkt per dag! Er ikke bestandig treningsøktene blir like langvarige, men jeg gjør da i alle fall litt hver dag. Magemusklene mine er så stive og støle, at alle bevegelser er vonde. Men det er helt klart verdt det, visst resultatet blir bra.Liker du å trene?

- xoxo

Buenas dias

Eller God Morgen som det heter. I dag skal jeg ikke ha forelesning før klokken 1, så jeg fikk sove mange timer ekstra. Gjett om det var godt da. Vi skal forresten ikke ha forelesning, men F-lab om hjertet. Der skal vi undersøke hverandres hjerter, å lære å ta EKG. I manualen står det at vi må kle av oss, så ta på anstendige klær, og møt nydusjet. Det blir fun.- xoxo

One Tree Hill

Jeg har fått helt hekta på One Tree Hill. Kjøpte meg nettopp den siste sesongen, og er snart ferdig med å se den. Det er bestandig så spennende på slutten, at når episoden er ferdig må jeg bare se en til. Blir så glad inne i meg når det går så bra for Peyton og Lucas. Til tross for at det har vært mange som har stukket kjepper i hjulet deres, endte det bra til slutt. De to er bare ment to be.


Last night

Fra jeg gikk ut bildøra fikk jeg en følelse av at jeg var den eneste som trakk opp gjennomsnittsalderen. Til tross for dette måtte jeg vise legitimasjon i inngangen. Noe så uhørt. Og da jeg skulle henge i fra meg tinga mine, tok garderobedamen å angrep hånda mi med sprittusj. " Skriv på garderobenr ditt på handa di æ, sånn i tilfelle du blir så full at du miste lappen din!"  Hvor er tillitten sier jeg bare. Bortsett fra dette, hadde jeg alt i alt en fin kveld ute med Børge og Benteboy.

På vei til storås
haha, så komisk bilde


Etter festen var det nach i kjelleren.

Who's kissing in the background??


Bentein


Lonelyboy

Dette er hva som skjer visst du låner bort kamera til totalt fremmede.


Obligatorisk tissepause på veien hjem


Kaldt? neeida.


- xoxo

partytime

Det er lørdag, og det kan bare bety en ting. Partytime. Ah, det skal bli gøy, gøyere, gøyest. Snart kommer Bentein, og så skal vi rusle ned til bestevenn og ha et minivors før vi beveger oss ut i natten.Ha en fin lørdagskveld alle sammen! 

- xoxo

what a day

Når jeg begynte på medisinstudiet i høst, hadde jeg aldri trodd at jeg så fort skulle få holde et menneskehjerte i hånda mi. Det var ganske surrealistisk for å si det sånn. Er kjempeglad for at jeg har det privilegiet å få se hvordan vi er bygd opp innen i fra. Er i alle fall ikke noen tvil at jeg går et kjempespennende studiet. Etter disseksjon av hjerte, hadde vi ultralydkurs. Så i dag har jeg både snittet opp et hjerte, studert det både innvendig og utvendig, og utført en ultalydundersøkelse av hjerte. What a day!Dette nye ultralydapparatet får du for en 10 000 dollar.

pink ladies

Har besøk av tjeiene mine. Her er det jentekveld til tusen og en. Ler så vi får fondt i kjeikene, og mimrer tilbake til videregående og fjortistida. Torunn og Annette har kjøpt inn donuts, mens jeg står for popcorn og godis. Snart skal vi se hotte Zac Efron i 17 again. Dette er kos!-xoxo

Military girl

Jeg har fått helt hekta på militærfarger som militærgrønt og brunt. Sikker på at jeg går i ett med skogen rett bak meg. Noe som er kjekt, så jeg kan gjemme meg for elgen. (Har elgskrekk til tusen etter en mindre koslig elgepisode på Ørlandet) 
Uansett, kjøpte meg et par ting på gt i dag. Et par ting vil si enda et par solbriller, en militærcaps, bukse, kjole og singlet.

Here it is:


buksa mii


Måtte bare ha den kjolen

Hva syns dere?

-xoxo

dinner with my bf

Nå sitter jeg på Egon sammen med bestevenn og spiser middag. Vi boltrer oss begge i tacopizza og grønn salat. Det går alt for lenge mellom hver gang vi møtes, så når vi først møtes tror jeg vi skravler hull i hodet på hverandre. Ah, det er herlig! Bestevenn er herlig.


- xoxo

Tuesday morning

God morgen alle sammen!

Dette er en god morgen. Jeg begynner litt senere på skolen, sola skinner ute og bare venter på å varme ansiktet mitt, og jeg har en kopp varm kakao med krem som bare står der og venter på at jeg skal drikke den opp.
Har bare PBL i dag, så er ferdig klokken 12. Det er herlig, og i morgen har jeg fri. Det er dobbelherlig!Ha en fin tirsdagsmorgen :)

- xoxo

Full fest hos meg

Eller, det er det musikken tilsvarer! Jeg har en veldig bråkete, men forhåpentligvis kjekk nabo som spiller musikk. Jeg vet ikke hvem det er, men kanskje jeg skal be h*n på tomatsuppen Oda står og lager til oss. Energy står på for fullt som sagt og akkurat nå kom Alicia Keys på. Fram med hårbørsten og publikum! Dette skal synges til, ikke sant Oda? Hmm, hun bare så rart på meg og dukket ned i boka si igjen. Lille smarte skapningen står og rører rundt i tomatsuppa mens hun leser Harry Potter for 2 gang i år. 


- xoxo

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits