Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


februar 2013

The moving day!

Når jeg kom hjem til farmor i dag var det som om noen hadde ranet huset hennes. Alt var plutselig vekke og det eneste som stod igjen var støv på veggene og en rar elefant-ting i vinduet. Men så dro vi til den nye leiligeten hennes på Tasta og da var det som et lite mini-farmor-hus. Så man skal nok klare å føle seg hjemmekjær her også. Leiligheten er forresten sykt fin. Ååh, skulle gjerne bodd der selv. Hun har til og med et lite walk-in-closet, selv om jeg tviler på at hun kommer til å bruke det til det. Store vinduskarmer man kan sitte å drømme seg bort i, og stor og god plass! 

Nå er det siste kvelden i leiligheten til Daniel, så skal utnytte det til det fulleste. Snart er det tilbake til lesing og slit! 

Sunny Stavanger

Er så herlig at man faktisk kan gå ut i bare skinnjakke, uten å fryse rumpa av deg. Måtte ha på yndlingsskjerfet fra Acne som jeg fikk til bursdagen da. Er tross alt bare februar. Bukse og sko er fra Zara og vesken fra Mulberry. Åh, materalistisk lykke! Nå skal jeg og D på dinnerdate. Må utnytte tiden vi har når vi først er sammen. Før jeg vet ordet av det sitter hjem hjemme i Trondheim og leser, igjen!

Hva syns dere?

Summer feeling og flyttestyr!

I dag kunne man nesten tro at dette bildet ble tatt i Stavanger, og ikke på en solskinnsdag i La Manga, for jammen har det ikke vært fint vær her i dag, Gruer meg allerede til å reise tilbake til Trondheim på torsdag. Der er det bare snø, is og kulde som venter meg. Her kan man allerede sitte ute å nyte solen og legge bort den varme boblejakka. Urettferdig, skulle ikke tro at vi bodde i samme land. Jeg er i alle fall helt sikker på at jeg vil flytte lengre sør når jeg er ferdig utdannet. Snø og kulde er virkelig ikke tingen for meg!

Dagen i dag har jeg brukt til å hjelpe farmor med å rydde ned tingene sine for å være klar til å flytte på onsdag. Enn at dette er den siste gangen jeg er i dette huset. Jeg som har tilbringt så mye tid her de to siste årene. Ligget på terassen og solt meg mens farmor sitter inne og jabber i telefonen. Pratet om gamledager i lenestolene i hjørnet. Spist koselig hjemmelaget middagsmat. Lest på medisinting, mens Daniel har vært på jobb. And the list goes on. Nå sitter jeg og blogger mellom papp-esker og rot, istedet for farmor sin alt for ryddige og hjemmekoselige stue. Åh, blir litt sørgmodig av å tenke på det. I hele dag har personer gått inn og ut og hentet bøker og ting de vil ha. Stakkars farmor, hun må jo bli forvirret av alt dette flyttestyret.Men regner med det blir bra når hun får flyttet inn i sin nyinnkjøpte leilighet. Den skal visst være megamoderne, så gleder meg til å se den!

I totally agree with you

For ikke så lenge siden bladde jeg meg tilbake i arkivet for å lete etter noen bilder, jeg stoppet opp og leste gjennom gamle innlegg i over en time. Jeg begynte faktisk å smile og le av det jeg selv hadde skrevet. Og det var nesten slik at jeg følte for å reposte det hele, dette måtte jo se dagens lys igjen. Men så vandret tankene over til ørets anatomi og gnisten jeg hadde over å være skikkelig kreativ når det kom til bloggingen, ble slukket av alt skolearbeidet jeg hadde framom meg. Sånn føler jeg det er nesten hver dag siden jeg begynte tredje året. "Blogg-semesteret" hadde en liten røff start da jeg selv hadde det vanskelig i høst. Og når jeg så begynte å skrive igjen, strakk virkelig ikke tiden til så det hele har bare gått i en liten ond sirkel. Med tanke på at jeg enda ikke har lagt ut film og bilder fra Twilight-premieren i november, sier vel sitt.Så, hvorfor slutter du ikke bare å blogge da, er det kanskje noen som tenker. Det er et godt spørsmål, men jeg føler meg ikke helt klar for det enda. Jeg syns fortsatt det er kjempegøy å drive på med denne bloggingen, få tilbakemeldinger og spre glede (og forhåpentligvis kloke ord). MEN, jeg går på et studie som tar opp 100% av tiden min og jeg må gi 100% tilbake for å klare å stå på eksamen. Vi har en eksamen hvor absolutt alt vi har lært i løpet av et år skal testes. Alt er avhengig av den ene dagen, og jeg vil og må være forberedt til den. Derfor kan jeg ikke gi 100% til bloggen og innleggene blir kanskje ikke like spennende som før. Det hele går ikke på at jeg ikke kan eller er kreativ nok, det hele går på at jeg ikke har tid. Jeg hater dette dumme tidspresset. Skulle ønske jeg hadde tid til å gjøre alt jeg ville. Reise, blogge, oppleve verden.. Det er musikk for mine ører. Men fortiden er jeg stuck i T-town med lesing på agendaen. Men med en gang denne eksamen er ferdig i begynnelsen av juni, er det ferie som står på planen i flere måneder framover og da skal jeg ha massevis av tid! Woho, jeg gleder meg allerede. Uansett kan jeg prøve å bli flinkere til å sette av tid til å lage super-duper-gode-innlegg, og heller bruke litt mindre tid på å surfe meg gjennom nettet. Effektivitet is the key, I guess.Tror dere at dere klarer å holde ut med meg?

Pimp your belly!

Superkul.no sendte meg to navle-piercinger som jeg skulle gi til en av dere. Nå som det går mot vår og lettere bekledning, passer jo dette kjempebra! Jeg merker i alle fall selv at jeg er for dårlig til å handle inn nytt accessories til navlen min. Superkul hadde et skikkelig bra utvalg når jeg så igjennom de ulike piercingene og til en veldig gunstig pris.

Hvis du har lyst på ny piercing til deg selv, eller for å gi til noen du kjenner så er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg trekker en vinner på onsdag.

Off to my baby I go

Woho, det er fredag og jeg reiser til Stavanger! Daniel skal ta meg med ut på date, og jeg gleder meg skikkelig! Lurer fælt på hva han har pønsket ut for noe lurt. Alt er pakket og klart, så det er vel egentlig bare å hive på seg vinterskoene, trosse snøværet og komme seg til værnes. Håper virkelig det er fint flyvær. Turbulens er noe av det verste jeg vet. Spesielt jeg som er så pysete av meg (i noen sammenhenger i alle fall).

God helg, godinger!

Tonights look!

Crystal bra in my heart! Har ikke fått brukt denne ute før nå, så det er høyst på tide. Vanligvis hater jeg når BHen vises, men denne er alt for stilig til å gjemmes bort bak klærne! Haha, håper alle har hatt en fin torsdagskvekd! ♥

A list of things

Ååh, jeg er så støl i magemusklene at det er ikke gøy engang. Var på timen til Torunn i går og da fikk jeg skikkelig kjørt meg. Har fortsatt ikke lært meg alle disse stegene da. Skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig å få til L-steg. Hehe, lurer på hva personen bak meg tenker når jeg nesten bestandig gjør feil. Ellers har jeg utrolig mye å lese for tiden. Reiser til Stavanger på fredag og har en plan om å få gjort mest mulig innen den tid. Er utrolig kjedelig da. Tror hjernen min har fått nok av å lese og markere overskriftene i notatene rosa, gul og grønn. I pastell vel og merke. Har også en navlepircing-konkurranse jeg skal legge ut, en videoblog som må redigeres, en bag som må pakkes, en leilighet som må ryddes, facebookmeldinger  som skal besvares, kjoler på som prøves (life is hard) og jeg tenkte meg en tur ut i morgen kveld. Vet ikke helt hvordan jeg skal rekke alt sammen. Spesielt ikke med tanke på at jeg bare ligeer her og utsetter det hele. Det frister mye heller med en episode House etter all den lesingen. Bah, studentlivet altsåå.


Har dere mye å gjøre fortiden? Eller er det vinterferie som gjelder?

Shoe sale!!

Ah, dette er helt fabulous. Nelly har stort SKO-SALG med masse godbiter til skikkelig lav pris. Tror det bare varer ut dagen, så det gjelder å være rask hvis man vil hamstre inn høye hæler til våren. Jeg har siden forrige lørdag (da jeg feiret bursdagen min) sterkt vurdert å gå til innkjøp av skoen fabulous i en annen farge. Helt siden jeg kjøpte dem i fjor sommer har de vært en av yndlingsskoene og jeg har bestandig hatt lyst på flere farger. Siden de kostet en 500-lapp var ikke det aktualt (jeg får klare meg med de jeg har). Men nå er prisen redusert til 149,- og nelly har fri frakt! Da var det bare å slå til, var det ikke? Jeg gleder meg i alle fall MASSE til våren kommer nå og man får enda flere anledninger til å bruke alle de skoene jeg har kjøpt i løpet av høsten/vinteren. Tror jeg har 2-3 par som enda ikke er brukt. Så nå kan bare alle de fancy invitasjonene komme.. Her er i alle fall fangsten. Siden jeg hadde sølv fra før, ble det gull denne gangen! 


//Skoene jeg kjøpte finner man her.

Er de ikke fiine? 

Spørsmålsrunde medisin - Del 1

Da er videoen endelig lastet opp. Tar en god del tid når filen er så stor. Hadde store ambisjoner om å få alt i en film, men den gang ei. Skal vel litt til å kutte ned 40 minutters-video til bare 10 minutter og samtidig ha svart på alt. Når jeg først begynner å snakke så kommer alt bare ut. Det er akkurat som om noen har puttet på meg en 50-øring. Litt fnising her og en del øøøhm-ing der. Og siden jeg visste jeg hadde en god del å svare på høres det ut som jeg går på speed når jeg prater. Hehe, så her er det bare å henge med i svingene!

 

 ♥

Gotta read hard, and work out harder!

Denne helgen har vært en skikkelig lesehelg. Men siden jeg skal til Stavanger neste helg, må jeg jobbe litt intens for å så ta det litt mer avslappet. Kjenner jeg er helt tullete i hodet etter all lesingen da. Tror hodet mitt har fått inn nok info for i dag. Så nå skal jeg dra på 3T for å friske opp sinnet og få noe annet å tenke på. Kjenner jeg gruer meg litt til å gå ut i kulden da. Hvorfor skal det være så vanskelig å komme seg til trening? Den dørstokkmila er skikkelig laang. Resten av kvelden skal brukes på å gjøre ferdig medisin-videoen, og forbrede meg til øyeuketjeneste. Kjenner jeg egentlig bare vil krype opp i sofaen og kose med Luna. Men var på kino og så de urørlige i går, så har vel hatt nok "fritid" for denne gang. Filmen var forresten skikkelig rørende. Anbefales på det sterkeste.Har dere hatt en fin helg så langt? 

Happy Valentine!Medicine, for you!

Det er kommet inn så mange medisinspørsmål at jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne! Virker som jeg har en god del medisinspirer der ute til blogglesere. Og det liker jeg. Liker at dere er så interessert i studiet mitt. Tenkte at jeg begynte å svare på noen spørsmål skriftlig, og så tar jeg en videorunde til helgen når jeg har bedre tid til redigering og sånt. Er en god del spørsmål da, så kan hende jeg må dele det opp enda mer. Uansett, nok snikk snakk. Lets begin!

Du, det kan jeg gjerne komme å gjøre. Hadde vært kjempekoselig og besøkt den gamle skolen min igjen. Men da må du lage en plan med en av lærerne dine, slik at jeg ikke bare møter opp og snakker til meg selv. Hehe. Fag jeg hadde sisteåret på Follo var de obligatoriske fagene (norsk, gym, historie, religion++) og til valgfag hadde jeg S matte, biologi og kjemi. Andre året hadde jeg de samme valgfagene, sammen med fysikk.

Jeg har igjen 3 år og 4 måneder til jeg er ferdig utdannet lege. Det er virkelig ikke lenge det. Litt rart å tenke på at snart er det ikke lenge til jeg kan ha mine egne pasienter, skrive ut mine egne resepter, hjelpe andre mennesker, spre glede, gjøre nytte, tjene penger, leve livet, jobbe i turnus. Ååh, så mange spennende faktorer! Kjenner jeg gleder meg. Men foreløpig veldig fornøyd med å være student.

Spør du meg dette spørsmålet om en måned, får du et helt annet svar. Hehe, neida. Men det er sant at svaret mitt varierer litt. Helt i begynnelsen hadde jeg visst sagt til medstudentene mine at jeg ville bli kirurg, for jeg snakket med en gammel kjenning her om dagen og han hadde fått for seg at det var det jeg skulle bli. Selv måtte jeg le, og bare. Har jeg sagt det? For kirurg har jeg funnet ut at jeg ikke skal bli. Alt for mye blod og gørr for min smak. Tanken om å bli gynekolog har også slått meg, men da jeg forstod hvor mye kirurgi det innebar slo jeg fra meg den tanken. Da jeg jobbet på dialysen i fjor sommer prøvde overlegene der og overtale meg til å bli nefrolog, men jeg tror ikke helt at jeg ender opp der heller. Allmennlege som min mor, eller fylkeslege som min far tror jeg heller ikke at jeg blir. Men dette var vel ikke et spørmål om hva jeg ikke skulle bli. Så hvis jeg tenker nøye på hva jeg tror kunne vært interessant så må det være å jobbe med barn, eller å bli dermatolog. Det er i alle fall hvor tankene mine er nå. Men hvis du spør meg igjen om et år har jeg sikkert et helt annet svar.


Oh, this is a good one. En ting er i alle fall sikkert og det er at hovedgrunnen til at man vil bli lege bør ikke være det at man tjener en del penger. Selvfølgelig er det bra å velge en utdanning med god øknomisk trygghet, men pengene bør ikke være hovedgrunnen til at man vil bli lege. (Ikke det at man tjener så mye heller, man tjener vel nok). Uansett, dette gjelder vel i alle slags type yrker. Hvis det er pengene som driver deg så vil man vel mest sannsynlig bli lei av jobben etter hvert. Man må ha en genuin interesse for faget for å klare å drive på med dette dag ut og dag inn etter at man er ferdig med utdanningen. Når det er sagt så tror jeg det er viktig at man liker mennesker, liker å prate og hjelpe andre. Det hjelper også på om man syns kroppen er spennende og ivrer etter å lære mer om hvordan kroppen fungerer. Jeg syns det er gøy når jeg ser en sammenheng med det vi leser. Altså når jeg kan relatere ulike tema til ting jeg selv har opplevd eller kjenner andre mennesker som har. Men man burde vel bli lege for å hjelpe andre. Det er det hele yrket dreier seg om. Gjøre pasienter frisk og fornøyd!Dette spørsmålet føler jeg egentlig er ganske individuelt. Vi er alle forskjellig og har ulike ting som motiverer oss. Men jeg kan gjerne fortelle hva som gir meg motivasjon, når man egentlig har lyst til å kaste skoleboka i bakken og krype under den varme, gode dyna og glemme alt. Jeg har lært meg at det er veldig viktig å ikke presse seg selv for mye. Det kan man gjøre i eksamenstiden, når det virkelig gjelder. Men samtidig så må man vie en god del tid til skolearbeid hvis man har lyst til å se gode resultater. Det hjelper kanskje også å begynne med det du syns er mest interessant og gjør unna det først. Da vil man forhåpentligvis komme i en god lese-stemning og det blir lettere å fortsette med det som er litt mer kjedelig. Ellers elsker jeg å lage lister og oversikter. Jeg må følge en leseplan som jeg kan krysse av på slutten av dagen. Dette gjør at jeg føler jeg må gjennomføre, siden jeg har en plan som jeg må følge. Planen bør derimot ikke være for ambisiøs for da blir den ikke gjennomført. Jeg liker også å tenke slik at hvis jeg leser ekstra mye i dag, så kan jeg heller ta litt fri dagen etter å gjøre noe jeg syns er gøy. Litt avkobling i en ellers så hektisk skolehverdag er viktig. Tanken på at jeg blir smartere når jeg leser den boka, gjennomfører den oppgaven og så videre er også en god motivasjon. Da kan jeg eventuelt brife til andre med hva jeg kan, og så føler seg man litt bedre etter på for at man har lært noe nytt!Det tror jeg var alt for denne gang, men kommer en ny runde (med video) i helgen. Er fortsatt en god del spørsmål som ikke er besvart, så fortvil ikke om du ikke så spørsmålet ditt her!

 

Pictures from saturday

Som dere helt sikkert har fått med dere (siden jeg ikke har nevnt noe annet i det siste), feiret jeg 23-årsdagen min sammen med Torunn-bestis på lørdag. Tema var maskerade og jeg hadde store forhåpninger, som faktisk levde opp til forventningene. Ble positiv overrasket over at så mange av gjestene hadde tatt med seg en maske og selv om man var en rar sammensetning med folk fra både her og der var det topp stemning hele kvelden. Drikkeleker, jellyshots (jeg hadde laget jellyshots i appelsinskall inspirert fra Ida Wulff) og champagne gjorde at de fleste var ganske redusert på søndagen. Men det var verdt det, for det var så morsomt. Må helt klart gjenta noe lignende til neste år. Det å ha så herlige venner gjør at det faktisk blir litt gøy å fylle 23. Selv om jeg enda går rundt og tenker at jeg er twentyone and fuun!

 
// Hjemme hos meg før det braker løs hos Annette!


// Birthdays girls!


// Busy-bee i telefonen


// ♥


// Maskeradegjengen, woho!


// Siimon!


// Loverbirds!


// Skal ikke en gang fortelle hva D gjorde som fikk meg til å le. Hehe, ikke bra!

Takk til alle som gjorde kvelden spesiell 

Love, love, LOVE my Rebecca Stella dress

Kjole-heaven, that's for sure! Tror dette må være den fineste kjolen jeg eier og har (og jeg har maange. Alt for mange). Fargen er perfekt, måten den glitrer på er perfekt, den åpne ryggen er perfekt, størrelsen er perfekt. Ja, hele den er rett og slett perfekt! Nesten så jeg tar den med til sengs (haha), men såå ille er det ikke. Den henger fint i gangen foreløpig. Denne kjolen kommer i alle fall til å bli hyppig brukt. Det er helt sikkert. Det eneste man kan pirke på er at man henger seg opp i forskjellige ting i løpet av kvelden. De fleste gjestene mine syns det var så gøy at paljettene på høyrearmen stadig hang seg fast i paljettene på siden. Men ellers er Rebecca Stella Glitter dress, en drøm ♥♥


// Sko Fabulous og clutch Ebay.Hva syns dere om kjolen?

Had so much fun last night!

Beklager for den crappy oppdateringen denne helgen. MEN jeg har hatt besøk av kjæresten (da må man utnytte hvert sekund man har), og jeg har feiret 23 årsdag med maskerade og alt som hører til. Ååh, dette har vært den morsomste helgen på lenge! Helt klart den beste i 2013. Tror det skal litt til for å toppe denne kvelden. Er så utrolig sliten, som en 23-åring bare kan bli, så dette blir ikke noe langt innlegg. Alkohol er virkelig ikke bra for kroppen. Men det klarer virkelig å lage god stemning. Poster bilder fra kvelden i morgen, nå er det på tide for denne trøtte 23-åringen å legge seg under dyna!

Håper alle dere har hatt en like morsom helg som meg! ♥

Birthday gift from Nelly

Ååh, nelly er noen luringer. Gir meg gavekort på bursdagen min som jeg bare "måå" bruke opp. Hehe, kan ikke la en rabattkode være til gode vet dere. Handlet på salget da, så det gjør det litt bedre. Har siklet etter denne kjolen så alt for lenge, så nå ble det endelig min. Men med tanket på at dette blir kjole nummer 40 i klesskapet og det bokstavlig talt ikke er plass til flere kjoler nå, er det vel på høy tid at jeg prøver å kvitte meg med noen. Har lagt ut noen på bazar (kommer flere så fort jeg kommer meg hjem og henter resten), hvis noen skulle være interessert! ♥Flere enn meg som er litt for kjolegal?

Birthday outfit 2013

This is what I'm wearing for my birthday celebration. Iih, can't wait to rock this outfit!

 

Birthday outfit
// Dress Rebecca Stella, Clutch Ebay, Shoes Fabulous.
What do you guys think?

A hint of purple

Da har jeg nettopp kommet hjem fra frisøren hvor jeg har stripet etterveksten og klipt av de slitte tuppene, slik at jeg blir fin til feiringen på lørdag. Ble kjempefornøyd og ekstra godt var det å bli kvitt de slitte tuppene. Føles ut som om håret mitt ble mye tykkere på en, to, tre. Det liker vi! Dro innom glitter på vei hjem for å kjøpe meg gjennomsiktige gummistrikk til håret, og der klarte jeg ikke å la være å kjøpe meg litt lilla extension. Haha, så nå er jeg dratt tilbake til barndommen hvor jeg hadde en tykk, rosa stripe i håret. Helt ærlig så syns jeg det ble kult. Men vet ikke om jeg er for gammel til å ha lilla-nyanser i håret. Jeg har jo tross alt blitt 23. Heheh!

Hva syns dere?

Birthday girl!

Feirer bursdagen med sjokoladekake, gaver og barnefilm av meg for å mimre tilbake til livet for 23-årsiden. Er glad for at pappa var en kløpper på kameraet på den tiden, for vi har masse koselige og herlige filmer. Akkurat nå ser man på bleieskifting og storebror som prøver å selge babyklærne mine. Haha, good times!

Tusen takk for alle koselige gratulasjoner. Er så koselig med alle som skriver til deg på Facebook, meldinger og blogg. Man kommer ikke helt i bursdagsstemning uten!

Snart stor, men dog så liten.

Nå ble jeg nettopp kastet ut av kjøkkenet. Jeg mistenker at det skulle planlegges noe bursdagsgreier. For dere skjønner, jeg har bursdag i morgen! Iih, jeg vet ikke helt om jeg gruer meg eller gleder meg. Det er jo bestandig så koselig med bursdag, men samtidig litt kjipt å bli enda et år eldre. Jeg kan ikke si at jeg føler meg som en 23-åring. Jeg henger enda igjen ved 21. Det som stresser meg med i morgen er at dagen kommer så brått på. Jeg har ikke hatt tid til å glede meg enda. Og jeg bruker bestandig å glede meg til bursdagen min. Men jeg regner med det blir koselig alikevel! Jeg skal i alle fall nyte dagen til det fulle. Bli vekt i morgentidlig med gaver og sang på sengen. Dra på skolen og komme hjem til bursdagsmiddag, sjokoladekake og mimring med barnefilmer fra da jeg var liten i bakgrunnen. Det blir vel stas kan jeg tenke meg. Og på lørdag blir det storslagen bursdagsfeiring med maskeradefest og champagne! Så det er vel egentlig bare å begynne å glede seg. Jeg har akkurat en time og 14 minutter på meg! Woho.Når har dere bursdag?

Søndagstema - Behind the back

Er det en ting vi jenter er god på, så er det baksnakking. Det er en forferdelig egenskap vi har fått, men jeg regner med de fleste kjenner seg igjen i at det nesten er umulig å la vær. Men for all del, jeg har en bestevenn som har et hjerte av gull og hun kunne ikke brydd seg mindre om baksnakking. Altså, det faller henne ikke inn å gjøre noe sånt. Så, det er vel håp for oss alle. Nå mener jeg ikke altså at jeg er dronninga av baksnakking her, for egentlig så er jeg i mot det. Jeg ville aldri med vilje sagt noe stygt om en person for å såre denne personen. Det er så langt i fra meg som du kommer. Og hvis jeg er i en større folkemengde og hører en gjeng snakke stygt om noen andre i denne forsamlingen, ja da tenner det på alle plugger. Det er noe som jeg virkelig syns er lavmål, og jeg er ikke redd for å si i fra at det syns jeg er barnslig oppførsel!

Det som er min svakhet når det kommer til dette temaet er vel "sladder-siden". Hvis jeg møter en venninne som jeg ikke har sett på lenge så er det nesten umulig å unngå gossip. Og er det snakk om gossip er det nesten umulig å unngå å snakke om personen sladderet omhandler. Man kan komme med sin mening om det at hun og han skal ha barn sammen, eller det at hun og han har gjort det slutt. Men jeg regner med dette er ufarlig. Man mener i alle fall ikke noe vondt med det.

Forresten, en ting jeg lurer på er hva andre sier om meg bak min rygg. Jeg kan ikke være så trangsynt å tro at det ikke skjer, for det gjør det nok en eller annen gang. Jeg kan se for meg at hvis det skjer mellom noen som ikke kjenner meg vil det nok bli fokusert på det at jeg bruker alt for mye sminke, og den hårfargen der den kan da aldri være ekte. Eller hvem tror hun at hun er når hun sprader rundt i sin Louis Vuitton. Den er helt sikker ikke ekte den heller. Haha, jeg vet ikke jeg. Men jeg ser for meg at det sies noe i den duren.

Er det blant mennesker som kjenner meg derimot tror jeg at de vil forlate mitt blonde ytre og gå litt dypere til verks. Som regel så prøver jeg å være hyggelig mot alle slik at ingen skal ha noen grunn til å snakke stygt om meg. Men jeg har fått et lite inntrykk av at av og til så kan jeg være litt streng. Eller streng blir vel kanskje ikke det rette ordet, men litt for ordentlig på visse ting. Med tanke på at jeg har vokst opp med leger rundt meg på alle kanter, vil jeg bestandig ha et litt "lege-syn" når det kommer til for eksempel sex. Og istedet for at jeg syns det er såå spennende at man har hatt et one-night-stand så begynner jeg med en gang å mase om beskyttelse og kjønnssykdommer og alt det der. Haha, ganske så sært i grunn. Såå, hvis det er noe de skal kritisere bak min rygg, så kanskje det er om noe sånt. Men, man kan jo aldri vite og det er kanskje best at man ikke vet også. Hvordan er dere når det kommer til baksnakking?

It's back!

Woho, i dag har jeg brukt to timer av den dyrebare lesetiden min til å sette sammen et nytt søndagstema til dere. Vet det er mange som savner det, så da tømte jeg hodet for ideer og endte opp med å skrive om baksnakking, backstabbing eller what ever you want to call it! Et meget interessant tema egentlig, for baksnakking er noe de fleste jenter er supre på. Uheldigvis, eller? Uansett, søndagstema kommer litt senere i dag. Nå skal jeg gi all oppmerksomhet til den nye nevrologiboka jeg kjøpte forrige uke og forberede meg på en full nevrologisk undersøkelse! Og, btw! Enn at jeg har bursdag på tirsdag. Det er jo bare to dager til, og jeg har enda ikke rukket å glede meg! Ååh, livet er urettferdig. Får sette av en time eller to i kveld til å planlegge alt jeg skal glede meg til. Haha, høres ut som en plan!

Ha en fin søndag, så lenge! 

My skin!

Jeg fikk et spørsmål angående huden min, og siden jeg er syk og har plenty of time, tenkte jeg at dette var en god mulighet til å svare på det. So here you go. The story of my skin!Da jeg var lita jente fikk jeg bestandig små fregner i ansiktet om sommeren. Alle voksne syns det var så søtt, mens jeg hatet det! Jeg følte vel egentlig ingen helt forstod min ergelse helt til jeg møtte Borghild og vi to kunne hate fregner sammen. Hvis jeg ser meg selv i speilet nå er det vel ikke en fregne å finne, så det er litt morsomt å tenke på at jeg brukte så mye tid over å hate noe som forsvant når jeg ble større. Eller, de popper vel litt frem om sommeren. Men nå syns jeg faktisk bare det er fint med litt fregner over nesen. Uansett, pointet med disse fregnene var at når jeg gikk på ungdomsskolen ville jeg gjøre hva som helst for å få de til å forsvinne og da ble Foundation min nye bestevenn.Jeg har eksperimentert opp og i mente med ulike typer foundation. Jeg har prøvd alt som er billig, dyrt og midt i mellom. Og det å finne en foundation man er fornøyd med er virkelig ikke enkelt. Akkurat nå er jeg veldig fornøyd med en foundation fra Clinique, Even better Makeup, som jeg bruker til hverdags og hvis jeg skal ut mikser jeg den sammen med en fra Guerlain, Aqua Parure. Altså, det er ikke til å stikke under en stol at den "fine" huden min er et resultat av gode sminkeprodukter. Men når jeg utsetter huden min for sminke (nesten hver dag), så er det også kjempeviktig at jeg tar vare på den. Hver gang muligheten byr seg lar jeg den få litt pause slik at porene mine kan lufte seg litt. Å være sminkefri er ikke noe som skjer hver dag, men hvis jeg er syk, har lesehelg eller skal tilbringe dagen i senga med Daniel lar jeg ansiktet få være au naturel. Ellers er det veldig viktig med en god fuktighetskrem som man bruker før man legger foundation, og en god rensekrem for å fjerne alt når kvelden kommer. Når jeg dusjer bruker jeg alltid peeling til ansiktet og hvis jeg husker det bruker jeg en askepott-maske som skal gi meg glød i huden.

Når jeg selv ser på huden min uten sminke er jeg svært skeptisk. Jeg finner med en gang hver minste feil og med en gang jeg har litt foundation i ansiktet føler jeg meg mye bedre. Det er nesten litt skummelt å tenke på at hvordan jeg føler meg skal være avhengig av om jeg har sminke på eller ikke, men sånn har det nå en gang blitt. Og jeg skal ikke lyve å si at sånn skal jeg slutte å tenke (bare for å være et bra forbilde eller noe), fordi dette er en løsning som passer for meg. Men jeg merker det at med en gang jeg ble sammen med Daniel så har mitt forhold til sminke forandret seg drastisk. Han liker når jeg pynter meg, men han liker enda bedre når jeg er helt naturlig. Og da blir det ganske naturlig å bruke mye mindre sminke sammen med han. Så det er håp for meg også. Haha!

Men uansett, pointet var å fortelle at huden min er ikke perfekt i det hele tatt. I følge meg selv har jeg aldri hatt perfekt hud, helt naturlig. Like før den-pille-fri-uka merker jeg at kroppen reagerer på hormoner og det kan poppe opp en kvise eller tre i ansiktet, og ellers føler jeg bestandig at jeg har sånn røde flekker, små arr eller hva jeg skal kalle det. Jeg har absolutt ikke huden til en porselendukke, selv om jeg bestandig ønsket meg det da jeg var mindre. Derfor er nok hemmeligheten bak huden min som dere ser på bildene på bloggen, sminke. Oppskriften for meg er fuktighetskrem, deretter en concealer, foundation, pudder for å matte ned det hele og til slutt litt rouge, solpudder og en high lighter. Haha, ikke bare, bare altsåå.


Må heller ikke glemme å nevne at de fleste bildene jeg legger ut er redigert på en eller annen måte. Om det er for å gjøre kantene på bildene runde, eller om det er for å forandre belysning, kontrast eller farger, så blir det meste gjort i picmonkey. Av og til føles det som om jeg tilbringer alt for mye tid der.. Håper du som stilte spørsmålet ble en smule klokere. Helt siden jeg var lita jente har denne huden fasinert meg big time, så om det blir en dermatolog av meg i fremtiden, det gjenstår å se.

// Måtte ha med et sminkeløst bilde her på slutten, selv om det irriterer meg grenseløst at bilde har rundekanter (siden de andre ikke har det). Men når man har fått ny mac, må man ta det man har i arkivet. hehe!

Er du fornøyd med din hud?

Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits