Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


februar 2012

belønningsshopping

Jeg har som sagt shoppeforbud fram til eksamen er ferdig. Når jeg vet at jeg ikke har lov til å kjøpe meg noe, blir det ekstra vanskelig å styre unna nettbutikkene. Derfor har jeg brukt formiddagen på å sikle etter nye kjoler jeg kan fylle klesskapet mitt med. Vurderer forresten å selge noen jeg har fra før, slik at jeg får plass i skapet. Haha. Anyways. Her er noen jeg vurderer å kjøpe i eksamensgave til meg selv, men jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken.

Skal jeg ha denne?

 

Eller denne?

Eller kanskje disse?

Hvem av disse tre syns dere jeg burde velge?

Luxury bling crystal iPhone

Dekselet kjøpte jeg på ebay. Kostet 1 dollar, men følte meg litt lurt da jeg måtte betale 20 dollar i fraktkostnader. Haha! Men dog så er jeg veldig fornøyd. Foreløpig det perfekte dekselet for telefonen min, enkelt og elegant!

Hva syns dere?

reflex baby, reflex!

Såå stolt som har lært meg en god teknikk på hvordan jeg skal slå reflekser. Hemmeligheten er å få pasienten til å konsentrere om noe annet. Øvde undersøkelser på Bjørn Victor i hele går. Kjempesnilt av han å stille opp. Tok han med på jobben til mamma for å ha en ordentlig undersøkelsesbenk å undersøke på. Til venstre kan man så vidt se en Ariel-tegning som jeg tegnet til mamma da jeg var 10. Koselig å se at den henger der fortsatt! Hehe, nå må jeg dukke tilbake i bøkenes verden. Viser dere det nye dekslet til iPhonen min senere. Det er så fiint!

Ønsk meg lykke til!

Pariiis!

Gjett hvem som nettopp bestilte en romantisk tur for to til Paris da?! Iih, jeg gleder meg sånn at det nesten bobler over. Tror det blir godt å komme litt bort i fra snø og sludd i Trondheim og nyte noen herlige dager i Paris. Nesten så jeg ikke klarer å vente. Har ikke vært i Paris siden jeg var liten jente, eller jeg var kanskje 13-14 år, men husker ikke så mye av det. Så det er på høy tid at jeg reiser tilbake! Shopping, champagne og romantiske spaserturer i Paris' gater. Ah, kan det bli bedre? Vi reiser helgen 16. til 18. mars og da skal det bli godt med en velfortjent ferie. Vi bestilte hotell gjennom hotels.com som jeg syns hadde fine priser og gode tilbud. Vi skal bo på dette hotellrommet her og jeg forsikret meg om at det var gratis internettilgang slik at dere også kan bli med på reisen! Whoho, dette blir bra. Nå må jeg bare trylle frem franskkunskapene mine og så er jeg klar for å reise. Har ikke snakket fransk siden andre klasse på videregående, så det kan bli en liten utfordring. Husker fransklæreren vår var så opptatt av at vi skulle lære å bestille mat på restaurant, spørre om veien og forklare at man er fra Norge. Haha, tror nesten jeg bare husker sistnevnte. Om ikke annet kan jeg si Bonjour til alle jeg møter og smile et sukkersøtt smil! Yesda!


Noen som har fine Paristips å komme med?

Søndagstema - inspirasjon

Yo søtinger, eller jo som Jan Eggum sa da han skulle synge Vinni's Tomorrow. Haha, så sykt bra! Anyways, har dere hatt en fin søndag så langt? Jeg har lest til eksamen, øvd enda mer og den siste timen har jeg brukt på å måke snø sammen med naboen min siden mamma og pappa er på ferie i La Manga. Jeg trudde virkelig ikke jeg skulle bruke kvelden på å måke snø, men faktisk så var det ganske oppkvikkende å få litt frisk luft og tenke på noe annet enn denne eksamen. Tærne mine er kalde som istapper da, så tror resten av kvelden skal tilbringes under et ullteppe!

Uansett, greia med dette innlegget var å få ny input på hva jeg skal skrive om på søndagstemaene fremover. I dag har jeg ikke hatt tid til å tenke på noe annet enn skole, og lista mi med ideer har gått mot slutten. Har jo holdt på å skrive om ulike tema siden i høst. Så ikke rart jeg begynner å gå tom litt for ideer. Så det er her dere kommer inn. Legg igjen en kommentar om noe dere vil jeg skal skrive om på søndagstemaene fremover og så skal jeg klare å finne på noe fornuftig og spennende å skrive!

Har dere noen ønsker?

bobler og lesedag!

I dag er jeg stolt av meg selv som sto opp tidlig, kom meg på skolen og har øvd til eksamen med kollokviegruppa til tross for at det er søndag. Har både tatt fatt på undersøkelser og konsultasjon. Vet ikke hva jeg syns er "vanskeligst" jeg. Konsultasjonen er litt skummel siden den er så uforutsigbar. Vet aldri hvilken problemstilling jeg kan få. Mens på undersøkelsene er det så mange små detaljer å huske. Jaja, forhåpentligvis så vil alt dette komme naturlig om noen få år. Det er det som er litt irriterende med medisinstudiet. Man har lyst til å være verdensmester med en gang, men det går nok ikke. Øvelse gjør mester som det står i det ene konsultasjonshefte mitt! Nå skal jeg dra hjem en tur og forhåpentligvis få overtalt Oda til å stille opp som pasient. Kanskje jeg burde gå løs på naboene mine, hvis søsknene "svikter". Hehe. Litt flaut å bare møte opp på døra og spørre om noen vil spille pasient, så vi får se hva det blir til. Gleder meg i alle fall masse til i kveld for da skal jeg bestille en weekendtur sammen med finingen min for å feire at eksamen er ferdig. Forteller dere mer om planene senere. Nå må jeg stikke for å rekke bussen, som den miljøbevisste jenta jeg er!Ha en fin søndag sålenge! 

Laurdagskveld betyr kos!

Hvis dere hadde sett hvordan jeg så ut nå hadde dere vel fått et lite sjokk. Bustete hår, rosa ullsokker, superundertøy og pappas slitte t-skjorte. Haha, har pyntet meg litt da, for har glitter armbånd på håndleddet. Men det er laurdag og da har man lov til å være litt slaskete kledd når man bare skal være hjemme å lese uansett. Lillesøster kom hjem fra jobb i sted og vi har laget nachos! Har allerede rukket å fortelle henne alt for intime detaljer om livet mitt. Haha, når stemningen er god mellom oss klarer jeg aldri å slutte å snakke. Før kvelden er over vet hun vel alt som har skjedd i livet midt den siste tiden! Og så ler vi av alt det som skjedde i La Manga i fjor sommer. Masse dirty secrets der altså. Blir vel ikke noe bedre i år. La oss bare håpe at man slipper halvparten av dramaet vi opplevde i fjor. 

Nei, nå babler jeg bare her. Må avslutte innlegget og ta fatt på den gode middagen jeg har foran meg. Må prøve å lure Oda til å spille pasient etter på og. Denne laurdagen blir i alle fall kos!

Hva gjør dere denne laurdagen?

Bah, I'm kind of jealous!

Da jeg våknet i morges gikk jeg rett ned på Macen min for å sjekke blogg, facebook og mail. Er en "dårlig" rutine jeg har laget meg hvor jeg bare sitter og oppdaterer alt for å sjekke om noe spennende har skjedd. Haha, skulle virkelig funnet noe fornuftigere å bedrive morgentimene med, men siden gårsdagen gikk med til bare å lese kunne jeg vel unde meg selv litt "fri". Anyway, greia var den at da jeg sjekket mailene min hadde jeg ørt-og-førti ubesvarte mailer fra en kompis som hadde et mål for dagen. Gjøre denne frøkna sjalu!

Det første jeg ser er dette.

Med titelen: prøv å gjett hvor jeg er på vei hen! Jeg grubler litt fram og tilbake og tenker at det må være en plass i California siden været er sånn nogenlunde godt og det er bilde av ei strand. Kjenner allerede de små grønne sjalusimonstrene begynner å krype så vidt fram. Så åpner jeg en ny mail og ser dette.Baah, da er jeg ikke i tvil lenger. Solen skinner og mister Lotus Elise er på vei til Los Angelses for helgen. Han vet så godt at jeg sitter hjemme i kalde Norge, omringet av snø og leser til eksamen. Så sender han meg dette bilde og lurer på om jeg er blitt sjalu enda? Haha, jeg prøver å holde maska og late som ingenting. Så får jeg dette bilde servert i fanget og merker at jeg gjerne skulle byttet plass med han for helgen. Hvem trenger å lese til eksamen når man kan dra på The Oscars i selveste Hollywood? 

Bah, jeg liker ikke når noen prøver å gjøre meg sjalu. Jaja, jeg får bare plokke fram mine egne bilder fra Hollywood og drømme meg litt tilbake før alvoret begynner igjen.

Hvor hen i verden ville dere vært akkurat nå?

Smile, it's Friday!

Har bare 2 konsultasjoner igjen, og så tar jeg helg! Blir ikke så mye fritid da, siden jeg skal fortsette å gjøre det jeg har gjort fram til nå. Hehe. Men er herlig med helg alikevel! Så det fortjener et smil!

Hva skal dere denne fredagen?

Butterflies


Før jeg gikk inn i mitt (det som ser ut til å være uendelig) shoppingforbud, hadde jeg bestilt meg et skjørt fra asos og i dag lå nydeligheten i postkassen min. Eller jeg måtte vel egentlig hente det på posten og betale 266 kroner i toll, men det var verdt det. Er allerede blitt ganske så glad i det nye skjørtet. Nå gleder jeg meg bare til våren kommer og jeg kan begynne å bruke det. Det er nok litt for sommerlig til å tåle regnværet og den gråe snøen som finnes i Trondheim. Skal love å ikke ha på en gjennomsiktig hvit topp og snøleopard BH fra Victoria's Secret da. Ser nå at det er super kresj. Haha, men det får bare så være for denne gangen!

Hva syns dere?

godinger!

Det hjalp skikkelig på når jeg våknet klokken 10 i gårkveld og leste alle de koselige kommentarene dere hadde lagt igjen til meg. Gjorde i alle fall sånn at humøret steg et par hakk. Ble litt stressa over at jeg sov til klokka 10 da. Etter at jeg hadde skrevet innlegget skulle jeg bare slappe av litt i senga, og vips så hadde klokka blitt 10. Lurte litt på om jeg kom til å få til å sove gjennom natta, men heldigvis hadde jeg en kjæreste som også hadde tatt seg en alt for lang middagslur slik at han kunne holde meg med selskap til jeg ble trøtt igjen. Tror det er bra mamma har lagt til Daniel som fri familie-medlem. Ellers hadde telefonregninga sett "bittelitt" annerledes ut! Uansett, ville bare si at jeg setter pris på alle de gode kommentarene deres. Lurer litt på hva jeg skulle gjort uten dere ♥

// Før jeg dro på skolen i dag morges. Virker som håret mitt begynner å gå tilbake til sitt lyse seg. Mini color'en holdt ikke så lenge. Hehe, nå må jeg prøve å få i meg litt mat. Kjenner magen romle etter gårsdagens soving.

sippeguri!

Jeg er alene, har vondt i skulderen for hver bevegelse jeg gjør, føler meg kald og snart begynner mørke å slå inn. Alt jeg vil er å ha kjæresten min her, men han er 908 kilometer unna. Macen spiller deppemusikk og jeg har mensensmerter til tusen. Måtte stå opp klokka halv 7 og kom ikke hjem fra skolen før klokka 5. Er sulten, men føler ikke for å lage mat alene. På gulvet er det noen brødsmuler fra frokosten som irriterer meg til tusen og jeg har en tollregning på 266 kroner å betale før jeg får det nye skjørtet mitt fra asos. Jeg har lyst til å ta på meg høye hæler og pynte meg, men bruddet i foten gjør fortsatt vondt. Jeg prøver å smile, men ender opp bare med å være sippeguri! I dag er virkelig ikke dagen for å være Hanna. Men det er det heller ikke så mye jeg kan gjøre. Får krype under dyna og syns litt synd på meg selv og krysse fingrene for at morgendagen blir bedre..

Har dere noen oppmuntrende ord til frøken sippeguri, så kom gjerne med dem ♥

Just thought you should know

...at jeg leser på undersøkelser og prøver å finne gode spørsmål til konsultasjon. Hehe, må prøve å være litt skoleflink de neste dagene. Bah, take me back to San Francisco, sier jeg bare. Da livet var herlig og bekymringsfritt og jeg kunne reise en svipptur til L.A om jeg ville. Nå er hverdagen litt mer hektisk og det er så mye som surrer i tankene mine at det er et under at jeg klarer og sovne om kvelden.Hva gjør dere akkurat nå?

Sommeren nesten i boks!

Ah, i dag er en god dag! Fikk en telefon fra sykehuset i Stavanger, avdeling dialysen, i den siste forelesningen i dag. De vil tilby meg jobb i sommer og sender en avtale så snart som mulig! Ah, gjett om jeg er fornøyd! I begynnelsen var jeg litt skeptisk til om noen kom til å kontakte meg. Jeg er tross alt fra Trondheim, og kunne bare være i Stavanger i 5 uker i sommer. Pluss at jeg har ingen kontakter jeg kunne brife med. Men alt ordner seg for snille piker, og nå er snart sommeren i boks. Gleder meg til å tilbringe sommeren i vakre Stavanger. Blir noe annet enn Orkanger i alle fall. Og tror det blir kjempespennende å jobbe på et sykehus for en gangs skyld. Dessuten er dette siste sommeren farmor bor i huset sitt før hun flytter inn i en ny leilighet. Har så mange barndomsminner i det huset, at jeg bare må nyte den siste sommer der. Jeg og Oda som leker med byggeklosser, turning i farmor sin store hage og mate endene i Mosvannet med tørre brødbiter. Haha, memories ♥Dessuten finner man jo den beste gutten (i følge meg) i Stavanger i sommer. Og jeg ville ikke hatt en hel sommer uten han! Nå mangler jeg bare å bestille ferietur før Stavanger og en tur til La Manga etter stavanger så er sommeren i boks!

Hva er deres plan for sommeren?

Søndagstema - players!

For noen uker siden fikk jeg en mail av søte Renate som hadde et godt forslag til et søndagstema jeg burde skrive. Hun lurte på om jeg ikke kunne skrive et innlegg om playere, og det kan jeg veldig gjerne gjøre. Føler jeg har opplevd en dose playing i løpet av livet hvor både jeg og venninnene mine har vært offeret. Får at ingen skal skjønne hvem jeg refererer til så må jeg kanskje skrive litt i koder og gjøre om på settingen. Men samtidig så burde egentlig alle guttene der ute som har såret meg eller mine venner, fått en dose ydmykelse på bloggen, så kanskje de lærer til neste gang!


De fleste gutter har vel en liten player i seg, og etter min erfaring så er det verre hvor yngre man er. Da skal man tøffe seg for kompisene, utnytte de stakkars, håpefulle jentene og gi litt faen i verden. Forresten så trenger ikke dette å bare gjelde gutter. Det finnes nok en god del jenter som gjør det samme også, men de er ikke dagens hovedfokus. Uansett, gutter som player jenter. Det første som popper opp i hodet mitt er samvittighet. Hvordan har disse guttene samvittighet til å lure så mange jenter? Late som om de bryr seg, og så ler de egentlig bak ryggen hennes når dagen er omme.

Jeg skjønner det ikke. Og tror ikke jeg kommer til å skjønne det heller. Han kan være den snilleste og kjekkeste gutten du kjenner. Han gir deg bestandig komplimenter og hvisker søte ting i øret ditt. Kaller deg baby og får deg til å føle deg spesiell. Samtidig som alt dette skjer, gjør han akkurat det samme mot en annen uvitende jente og lurer dere begge to trill rundt. Får deg til å ha troen på noe som bare er en løgn. Bah, jeg blir irritert bare av tanken.Det verste er at jenta som er fanget i denne løgnen ikke skjønner noen ting. Eller, kanskje hun skjønner det, men gutten er "såå" kjekk at hun fortrenger de tydelige tegnene på at her er det noe som ikke stemmer. Selv har jeg et godt eksempel på dette. Jeg ble betatt av en fyr, og her snakker vi skikkelig betatt. Hadde han bedt meg om kjøre flere timer midt på mørke natta bare for at han ville ha godis, så hadde jeg sikkert gjort det. Han hadde en rar kontroll over meg, og jeg var villig til å gjøre det meste for at han skulle fortsette å like meg. Da vi møttes sa han de fineste ting til meg, fikk meg til å føle meg spesiell og var så kul atte. Jeg levde i en liten boble, der jeg ikke skjønte at denne fyren egentlig bare ville utnytte meg. Jeg var nok ikke den eneste jenta han fikk til å føle seg spesiell, og jeg burde kanskje skjønt tegninga da han bare kunne møtes når han selv hadde lyst og tid.Jeg syns det er rart å tenke på at jeg kunne gå på noe sånt. Jeg bruker som regel å sette reglene, ikke følge etter som en liten hundevalp! Men før man vet ordet av det har man rotet seg borte i noe man skulle ha holdt seg unna. Men hvordan skal man klare å holde seg unna disse guttene som player jenter. Det er et godt spørsmål. De er som regel bad boys, kjekke og selvtillit til tusen, og av en eller annen dum grunn så er det disse guttene vi tiltrekkes av. Han vet han kan få hvem han vil, og han lever opp til ryktet sitt også. Jentene som "får" han vil være så stolte at de tillater at de blir som en liten skygge i forhold og nesten mister verdigheten sin. Og det er her man kan gjøre en forskjell.

Selv om det er vanskelig, og det er lett å gå i fella, så må man heller være den jenta som faktisk sa nei. Den jenta han aldri fikk, og som han kommer til å erge seg grønn over at aviste han. Håper alle dere søte blogglesere kommer til å bli den jenta, eller kanskje dere allerede er henne! Det ville i alle fall gjort meg stolt! Gi han en skikkelig "dunk i magen" for alle oss andre som en gang i løpet av livet har blitt lurt, grått seg til søvn og følt seg skikkelig dum!


Må bare si at dette innlegget gikk over fra å være et søndagstema til å bli et skikkelig sint innlegg om gutter! Haha, skulle nesten tro jeg hadde en indre irritasjon som plutselig ble sluppet løs. Og det har jeg kanskje også. Ikke at jeg har opplevd det selv så mange ganger, men har sett så mange tilfeller der andre har blitt såret og det gjør meg virkelig sint! Heldigvis så vokser de fleste opp og blir skikkelige gutter, eller burde jeg kanskje skrive menn. Og på en annen måte så skjønner jeg at det er gøy å eksperimentere når man er ung, bare ikke gjør det på andres bekostning så skal jeg bli fornøyd!Hva tenker dere rundt dette?
Blitt lurt av en gutt før? 

The story about my foot!

Haha, man vet at det har foregått minemalt lite i helga, når man planlegger å skrive en liten historie om foten sin. Men når flere har lurt på hva som egentlig skjedde da jeg brakk foten i Milano i fjor vinter, tenkte jeg at jeg like så godt kunne skrive litt om det. I begynnelsen var jeg litt motvillig til å si det. Vet ikke helt hvorfor, for det var ikke det store greiene som skjedde. Men jeg var nok så sur på den dumme gipsen, at jeg egentlig bare ville prøve å glemme hele greia. Det rare med det er at nå har jeg helt glemt at jeg strevde meg bortover på gips og krykker på snøen i vinter. Det føles ut som den delen av livet mitt bare ble "hoppet" over. Haha, lenge leve fortrenge-det-hele!


// Haha, for en selvlysende gips jeg hadde!

Uansett, greia var at på fredagen skulle Karen og jeg ut med en gjeng italienere og modeller fra verden over. Å gå ut med lange, tynne og naturlig pene modeller er ingen enkel sak, og med mine 170 centimeter var jeg dømt til å ha på meg høye hæler hele kvelden. Vi dro ut for å spise middag med dem i 9-tiden og jeg husker jeg tenkte at jeg burde nok ha med meg et par lave sko og skifte med hvis jeg ble sliten. Men de eneste skoene jeg hadde med meg var tykke vinterstøvelletter som ikke akkurat passet ned i veska mi. Å dra ut med en pose var heller ikke akutelt så da måtte man bare forbrede seg på "smerten" som hører med når man er dollete.

Kvelden gikk, og vi hadde det kjempegøy. Da klokken begynner å nærme seg 2, begynner jeg virkelig å kjenne det i føttene at jeg er sliten. Så Karen og jeg bestemmer oss for å dra hjem. På veien ut av utestedet og på vei til bilen som skal kjøre oss til hotellet klarer jeg av alle ting å falle! Haha, tror det var føttene sin måte å si i fra at nok er nok. Uansett, med min flaks så var foten selvfølgelig brukket og jeg hadde en lang date med sofaen på Ork foran meg. Haha, ikke bra.


// Ikke akkuratt en lykkelig jente på sykehuset i Milano.

Da jeg kom hjem ble det en og en halv måned med gips og det er en tid jeg sent vil glemme. Jeg har vel aldri snakket med så mange fremmede før, fått så mye hjelp som i form av at noen åpnet døren for meg, eller felt så mange dumme tårer. Det morsomste var da jeg fikk en mail fra en fyr som ville ha med meg og gipsen i en kort film. Stalker much eller hva? Spesielt alle de små kommentarene jeg fikk om at personen som sendte kommentaren ville ha flere bilder av gipsen min. Haha, verden er sær.
Spread a little love

Ha en fin lørdagskveld søtinger! Jeg tilbringer min på et sykehjem hvor jeg sprer glede til alle de gamle. Haha, eller jeg liker å tro det i alle fall! ♥ Oppfordrer alle dere til å spre litt glede også. Ring bestemoren din, si til venninna di at hun er fin på håret eller gi et kompliment til din kjære mor. Vet i alle fall at jeg hadde satt pris på det om noen hadde gjort noe sånt for meg! *Kremt, kremt.. Ehh, Daniel!*

Dansing in my underwear!

Eller det en kanskje en bitteliten overdrivelse...Men at jeg spretter rundt i rosa superundertøy, det er sant. Er ganske stresset for må dra på jobb om 25 min, og da rekker jeg ikke å blogge det blogginnlegget jeg hadde lyst til å blogge. Fikk en kommentar i sted om at jeg måtte være "flink blogger" og fortelle hvordan jeg brakk foten i Milano. Jeg kan ærlig talt ikke komme på om jeg har fortalt det eller ikke, men kanskje jeg kan skrive om det i morgen. Nå må jeg i alle fall fyke av sted på jobb. Eller, først må jeg kle på meg. Er vel ikke så populært å møte opp i "undertøyet".

Hva skal dere i dag?

Mirabling

Ah, postlykke! Da jeg sjekket postkassen i sted lå det en liten pakke og ventet på meg og inne i der lå to stilige deksler til den nye telefonen min! Absolutt noe jeg trengte, siden telefonen min har vært naken siden jeg fikk den. Og da jeg var innom eplehuset forrig uke som forøvrig var superpinlig, fortalte han kjekke ekspeditøren meg at jeg burde ha et deksel uten på iPhonen min slik at den ikke knuste så lett hvis den skulle falle i bakken. Uansett, deklsene er fra mirabling.no og jeg har forelsket meg helt i det som er rosa. Rosa og glitter kan aldri slå feil, i alle fall ikke hos meg. Hvilket likte dere best?

Dagens antrekk!


Kjole Jones&Jones, jakke Gina Tricot og støvler Hunter.Etter flere dager med bølger og surr, har jeg endelig tatt meg tid til å rette ut håret. Haha, det er jo faktisk fredag i dag, så må være lov å pynte seg litt! Støvler og skjørt er da en god kombinasjon på fredag og drittværet som er i Tronheim. Holder på å øve på undersøkelser sammen med kolokviegruppa mi nå, og så skal jeg hjem til mamma og ta helg. Helgen innebærer jobb og mer eksamensøving. Kjenner kjedsomheten bre seg i kroppen allerede!

Anyways, hva syns dere om antrekket?

winners and a teddybear!

Da var det vel på tide å kåre vinneren av kjolekonkurransen, og det ble Linn J. Har kontaktet deg på mail, så kan du velge deg en valgfri kjole fra inlovewithfashion. Skulle forresten jeg også likt å gjøre når jeg tenker meg om. Har så lyst på den ene Chiffonkjolen deres med åpen rygg, men har lovet Daniel å klare meg uten nettshopping til eksamen er ferdig. Og da må jeg nesten bevise at jeg skal klare det! Venter på en pakke fra asos, og så er det slutt med nettshopping for en liten stund i alle fall. Kjenner jeg meg selv rett så klarer jeg å finne på unnskyldninger. Sånn som at jeg f.eks får bursdagspenger av bestemor på søndag. De må vel være lov å bruke? Haha, ikke bra.


// New York i fjor sommer. Følte bare trangen for å legge det ut!

Valentinesgaven fra Daniel var forresten en kosebamse og et par fingervanter. Haha, han hater at jeg bruker votter med bare hull til tommelen hvis dere skjønner hva jeg mener. Så da kjøpte han fingervanter til meg. Jeg derimot elsker å bruke votter, så fingervantene vil nok dessverre bli lagt i skapet kjære Daniel.. Bamsen var søøt da, selv om jeg ikke er 2 år lengre. Haha, neida. Huff, nå må jeg nesten slutte før jeg sier noe jeg angrer på her.

Fikk dere noe til Valentine i år?

I can hear my heart beat

Kom akkurat hjem fra skolen etter en lang, men lærerik dag. Har tilbringt tiden på f-lab hvor jeg har øvd på undersøkelser og konsultasjon. Føler jeg har blitt en kløpper på å undersøke skulder etter at Hanne terpet meg i det. Palpere ledd og muskler og utføre aktive, passive og isometriske bevegelser. Yes sir! Ellers har jeg en Valentines gave fra Daniel som ligger på gulvet og venter på å bli åpnet, så vi får heller blogges senere når jeg er fokusert på noe annet enn gaveåpning! Haha, ikke bra!

Har dere lært noe i dag?

Sprøyteskrekk?

Man kan ikke ha sprøyteskrekk når man går på dette studiet! Glad jeg er like tøff som en løve i alle fall! Eller, når det kommer til slike ting er jeg det. Liker jeg å tro. Haha. Men, overlevde stikket da, selv om jeg nok kommer til å være litt gul og blå i morgen!

Har dere sprøyteskrekk?

Good morning!

God morgen søtinger!
Akkurat nå sitter jeg på bussen på vei til skolen. Stod opp klokken 6, og er ikke ferdig før klokken 4 idag. Så dette kommer til å bli en lang dag. Første stopp er lab-senteret og så farer det avgårde til årets siste allmennpraksis. Det er litt sørgmodig og tenke på, etter i dag er det ikke nå mer øve-seg-på-å-kommunisere-med-pasienter! Da er jeg on my own. Hehe, nesten i alle fall.

Ha en fin onsdag!

Happy Valentine's Day!

Ååh, alle hjertes dag ♥ Egentlig en av mine favorittdager i februar hvis man ser bort i fra bursdagen min. Kjærlighet svirrer i luften og man mottar små, søte meldinger fra mennesker man nesten har glemt at eksisterte. Selv har jeg sendt ut noen hyggelige meldinger for å glede andre, og nå tenkte jeg at det var bloggen sin tur til å få litt oppmerksomhet.

For det første har jeg en liten announcement å komme med. Mange av dere har sikkert gjettet dere til det for lenge siden, andre har sett det fordi de er venn med meg på facebook og resten har gått rundt her og blitt mer og mer forrvirret. Siden oktober har jeg fått søte kommentarer i innboksen min hvor det stod om jeg nå ikke kunne svare på spørsmålet om hva er egentlig greia mellom meg og Daniel?! Jeg har bevisst latt vær og svare på det. I begynnelsen var det nok fordi skrev jeg det her, så ble det mer virkelig og jeg likte å holde den delen av meg hemmelig. Etter hvert som tiden gikk har jeg bare fortsatt og unngått å svare på spørsmålet. Grunnen til det vet jeg nesten ikke selv. Tror bare det at jeg letet etter den rette anledningen og hva er vel bedre enn Valentines Day?!?Så her er svaret dere alle har ventet på.

Daniel blir forresten ikke glad når jeg poster bilder av han, uten å forhøre meg med han først. Men siden dette skulle være et lite overraskelsesinnlegg, så får jeg satse på at det går bra. Jeg skal love å spørre om lov neste gang!

Uansett, da er det vel offentlig gjort. Daniel er som sagt kjæresten min og jeg er virkelig glad for at han er det også. Trøster meg når livet er fælt og får meg til å le når jeg heller vil gråte. Han får det til å kile i magen hver gang jeg ser han (som forøvrig er alt for sjeldent) og jeg elsker å stå å klemme åpenlyst på hverandre og gjøre forbigående mennesker irritert over de to turtelduene som står der og kliner! Haha, liker det!Sendte med en Valentines gave til Daniel da han var på besøk sist. Hva det er jeg har kjøpt egner seg kanskje ikke helt på bloggen, men jeg er ganske sikker på at Daniel setter stor pris på det! Selv får jeg gave fra han i posten i morgen. Litt forsinket, men det spiller vel ingen rolle. Oppdaterer dere i morgen om hva det er!

Da gjenstår det vel bare å si...

 

Da sier denne bloggeren godnatt!

Det er utrolig lenge siden jeg har lagt meg før klokken 10. Kan i alle fall ikke huske sist gang noe sånt skjedde. Men siden formen ikke er på topp er det vel bare å bite tennene sammen og sove seg frisk. Må i alle fall være i form på onsdag for da skal jeg på ELISA kurs og forhåpentligvis lære meg å ta blodprøve. Prøvde og overtale pappa til å være prøvekanin før jeg stikker en stakkars student i arma, men han har hittil klart å "vri" seg unna. Haha, who could blame him?


God natt da søtinger ♥ Jeg skal ha en sovedate med Edward Cullen. Bokstavelig talt. Min søte lillesøster har satt sin utstoppet Edward-papp-figur på soverommet mitt, så han passer på meg når jeg skal sove. #liker det!

blood pressure

Welcome to the fabulous life of a med-student.

Det mest spennende som har skjedd idag mens jeg har øvet meg på undersøkelser til eksamen var da jeg tok blodtrykket til storebror, og det sier litt. Man skal vanligvis stille noen spørsmål før man utfører undersøkelsen for å finne ut om det er noen feilkilder ute og går. "Har du stresset noe den siste halvtimen?", "Har du drukket kaffe den siste halv timen?" eller "Har du brukt noen stimulanter som røyk eller snus den siste halvtimen?" Da jeg kommer til sistnevnte spørsmål gliser bare storebror og sier. "JA", og viser meg snusremsa si. Haha, jeg ble så satt ut. Som regel bruker "pasientene" mine å svare nei. Skulle jeg be han sputte ut snusen? What to do?

Nå må jeg nesten legge undersøkelsene litt til side og konsentrere meg om konsultasjonen. Kvier meg litt for å begynne, for blir stressa for glemme noe viktig hver gang jeg prøver meg i legerollen!

Wish me luck 

Søndagstema - studieteknikk

Da var det på tide med et nytt søndagstema. Føler søndagstemaene mine har vært litt humpete den siste tiden. Noen søndag kommer de, mens andre ikke. Alt er vel avhengig om jeg har en god ide, eller om tiden strekker til. Vil ikke skrive et dårlig innlegg bare for å skrive noe heller hvis dere skjønner. Og tiden den blir jeg virkelig aldri klok på. Men hyggelig at så mange setter pris på disse innleggene mine i alle fall. Etter ønske fra noen av dere, tenkte jeg at dagens tema skulle handle om studieteknikk. Jeg er absolutt ingen proff, men tenkte å dele hvilke metoder som fungerer for meg. 


// Haha, prektig sa du?

Det aller viktigste for meg er å organisere. Jeg må skrive ned alt jeg skal gjøre, lage lister og deretter ha gleden av å krysse ut punkter jeg har gjennomført. La oss foreksempel ta muntligeksamen jeg skal ha om ikke så lenge. Når jeg nå øver til den har jeg skrevet meg en dag-til-dag-plan som innebærer i detalj hva jeg skal ha gjennomført i løpet av dagen. På denne måten har jeg ingen unnskyldning til å sluntre unna og jeg vet med meg selv at den vil bli gjennomført.

Hvis ikke jeg har en plan, ville jeg nok bare utsatt øvingen til neste dag, og neste dag igjen og øvingen hadde ikke blitt effektiv i det hele tatt. Planen vil også være en oversikt over alt jeg skal komme meg igjennom og jeg vil ha en hvis peiling på hvor langt jeg er kommet i prosessen.


// Helgens plan. Føler i alle fall at jeg har vært litt effektiv. Selv om det betydde å ofre lørdagskvelden!

Da jeg gikk på videregående brukte jeg å gjøre akkuratt det samme. Lage meg en plan som varte i omtrent to uker. Der det stod når jeg skulle øve til den prøven, når jeg skulle gjøre matteleksa og så videre. På denne måten lå jeg alltid foran tiden og følte i alle fall selv at jeg hadde kontroll.


// Siste året på videregående var jeg sa effektiv at jeg gjorde kjemi på stranda da jeg var på påskeferie i La Manga. Hadde kjemiprøve like etter på, så jeg var vel pent nødt til å øve.

Når det kommer til selve måten jeg bruker å studere på, er det litt forskjellig avhengig av hva det går ut på. Handler det om matematikk er vel det lureste man kan gjøre å løse så mange matteoppgaver som mulig slik at man skjønner hvorfor man gjør det og utregningen sitter i fingrene. Er det en biologitentamen man skal øve til brukte jeg en litt annen framgangsmåte.

Det første jeg bruker å gjøre er å finne ut litt kort fakta om det jeg skal lære meg. Søk på google, spørr foreldrene dine eller noen andre personer med god allmennkunnskap. Da blir jeg litt mer forberedt før jeg skal sette meg ned og bruke timesvis på å lese. Da jeg skulle lære meg om hjernen i høst brukte jeg pappa for alt det han var verdt og fikk han til å fortelle meg litt basis kunnskap da han skrudde sammen salongbordet mitt på byåsen.


Det andre jeg bruker å gjøre er å lese i læreboka om stoffet jeg skal kunne, søke på internett og skaffe meg så mye informasjon som jeg føler det er nødvendig å kunne. For hver gang jeg leser noe som jeg tror er viktig skriver jeg det ned i form av notater på Macen. Må innrømme at notatenen mer blir som et sammendrag der jeg har summert opp på min egen måte hvordan jeg forstår tema. Tror det er viktig å skrive ned stoffet på den måten slik at du skjønner det selv. Ikke kopier rett i fra læreboka, men bruk noen minutter på å virkelig forstå det du leser og så skriver man det ned med sine egne setninger.

Det tredje jeg gjør er å diskutere det jeg har lest med noen andre. Tror dette er det viktigste punktet på lista. I alle fall for meg. Nå får jeg testet kunnskapene mine og se om jeg virkelig har lært noe av det jeg leste. Dessuten kan jeg da få andres synspunkter på ting og kanskje få den aha-følelsen man får når man endelig skjønner noe. La oss si man skal prøve å lære seg fotosyntesen. Etter man har lest side opp og side ned er det lurt å fordøye alt stoffet med å fortelle hele regla til foreldrene sine. Da bruker stoffet som regel å sitte bedre, når man har diskutert det høyt med andre.


Det fjerde og siste jeg bruker å gjøre er å gå igjennom stoffet når jeg har lagt meg om kvelden. Dere vet når man legger hodet ned på puta og går igjennom dagen i hode. Da bruker jeg som regel å snakke høyt til meg selv om hovedpunktene til det jeg har lest på, gått igjennom og så videre. Blir som en liten repitisjon før jeg sovner og stoffet jeg har lært skal lagres i hjernen. Det er også viktig å gå gjennom notatene man har skrevet når man skal pugge litt ekstra før prøven og så videre.

Et annet lite tips før vi runder av dette alt for lange innlegget er at man må finne seg en motivator. Dette kan være alt fra lysten til å bevise at man kan klare det man vil, selv om andre ikke tro på deg. Eller det kan være en helgetur til en storby du har lyst til å besøke, kanskje et par nye sko eller gi deg selv lov til å kjøpe den kjolen du har siklet etter. En motivator kan være så mangt. For meg er det tur til London som får meg igjennom disse kjedelige lesedagene.


// En ny LV i samlingen hadde ikke skadet det heller! heheh.

Hvordan bruker dere å studere?

What I got for my b-day

Tenkte å ta en liten pause fra lesingen (har kommet meg til refleksundersøkelsen nå) og blogge litt for dere. For nøyaktig en uke siden fylte jeg 22 år, men jeg har helt glemt å vise dere alt det fine jeg fikk fra mine nære og kjære. Selv om feiringen på søndag var litt opp og ned og humøret ikke helt på topp, ble kvelden "reddet" da jeg pakket opp de fine gavene som lå og ventet på meg.

Fra Mamma og pappa fikk jeg en iPhone 4S! Aah, de kunne ikke gitt meg noe bedre. Hihi. En ny telefon var absolutt nødvendig og jeg har lenge gått og siklet på den. Det er så moro å snakke til Siri eller ha internett og blogg 2 sekunder unna. I morges våknet jeg til en mail hvor det stod at to iPhonedeksler var på vei hjem til meg. Haha. Ganske random, men absolutt nødvendig!

Fra kompisen min i USA fikk jeg Louis Vuitton lommeboken jeg blogget om her forleden dag. Snakket med han her om dagen for å takke, og da kunne han fortelle meg at det var en special edition lommebok fra Las Vegas. Det skal jeg i alle fall ikke klage på.Fra min kjære storebror fikk jeg en bølgetang. Dere som leser bloggen min fast har vel fått med dere at jeg har gått rundt som en "løve" på håret de siste dagene. Haha. Jeg syns bølgene ble utrolig kule da. Men man trenger litt tid til å venne seg på alt det volumet. 

 

Fra snilleste farmor fikk jeg penger til å kjøpe meg en Sherri Hill kjole! Ah, hun er så god. Må bare vente til 7. mars for da kommer den inn på lager igjen. Etter det er det ikke mye som skiller meg og denne nydeligheten her.


Fra Daniel fikk jeg bikini fra selveste Victorias Secret! Ah, jeg kunne ikke blitt mer glad! Han er så god atte. Gleder meg virkelig til sommeren kommer nå og jeg kan sprade rundt i denne herligheten her!


Fra jentene i klassen min fikk jeg spa for to på Britannia Hotel i Trondheim! Ah, gjett om jeg gleder meg til det da! Tror jeg skal dra dit rett etter muntligeksamen og bare nyte det at livet er herlig! Fikk også en glitter-eyeliner fra Make Up Store. Ah, selv om det ikke er så lenge siden vi ble kjent, virker det som de kjenner meg ganske godt! Og det liker jeg.

Gaven fra bestemor får jeg neste uke, og det samme gjelder vel med gaven fra tante. Liker det at det fortsatt er noen gaver der ute og venter på meg. hehe. Uansett, tusen takk for alle de fine gavene! ♥

Forandring fryder?

Har tatt meg en bitteliten pause i lesingen. Det er jo tross alt laurdagskveld og tenkte det var på tide å gi en liten livsgnist igjen. Uansett, må nesten lage et innlegg om alle de fine gavene jeg fikk til bursdagn min forrige uke. Men siden de fleste ligger hjemme på byåsen tenkte jeg å vente til i morgen. Da kan jeg heller vise dere hva jeg fikk til 9 årsdagen min. Haha, selv husker jeg ikke at jeg ønsket meg dette. Trodde jeg var en barbiedukke-jente til tusen, men tydeligvis ikke. Jeg hadde vel noen skjulte guttejente-sider som jeg selv ikke visste at jeg hadde.

For de som ikke ser hva det var jeg fikk så var det en skikkelig stooor bilbane. Haha, jeg likte vel tydeligvis å kjøre "bil" med gutta da jeg var mindre.

Nå må jeg nesten dra tilbake til lesingen igjen. Abdomenundersøkelse venter på meg før jeg kan ta kvelden.

Hva brukte dere å få til bursdag da dere var mindre?

Just so you know!

Skal være kjedelig hele denne lørdagen og bare lese. Av og til blir jeg skikkelig motivert av å tenke på at jeg skal lære noe nytt, men så blir jeg stappet full med info og da begynner jeg å bli lei. Så vi får se hvor lenge jeg holder ut i dag. Uansett, blir ikke så mye spennende å gjøre på bloggfronten da, hvis ingen av dere har interesse av å se meg utføre en lymfeknuteundersøkelse på hals, noe som jeg tviler på at dere har. Haha, kanskje jeg skal sette opp et live show når jeg øver. Får jeg litt prestasjonsangst og skjerper meg til tusen. Vi får se. Nå må jeg i alle fall lese. Så kommer det forhåpentligvis en litt morsommere oppdatering i kveld.

Ha en fin lørdag da dere 

Bilder fra den store dagen!

Vet jeg er litt sen, men dere som leser bloggen min fast vet at jeg har en tendens til å være litt sen med å legge ut innlegg som jeg lover at skal komme. Tror årsaken til det ligger i at jeg har så mye annet jeg skal ha gjort, at det er ikke enkelt å finne tid til å redigere bilder og sette sammen et innlegg som tar flere timer. Jeg er faktisk student på heltid og det tar opp mye av fritiden min. Pluss at jeg jobber i helgene og blogger på daglig basis. Er det rart jeg har hjertebank når jeg legger meg? Eller sovner på sofaen når fredagen kommer? Haha, uansett dette skulle ikke være et innlegg der jeg breier ut om hvor travelt jeg føler jeg har det. Tenkte jeg skulle vise dere bilder fra bursdagen. Vet ikke hvor mange av gjestene mine som vil havne på bloggen da. Så kan nok ikke legge ut alle sammen.


Kjolen min er fra Lipsy og man kan finne den her. Er utrolig glad for at den kom fram i posten tidsnok!

Først litt posing med champagne-flaska selv om Annette ikke likte at vi tok bildene ute i gangen. Det var ikke fin nok bakgrunn som hun sa. hehe. Jeg var bare redd for at jeg skulle treffe gjestene mine når champagnen sa popp, eller det fine speilet mitt i gangen.

Derfor la jeg og Annette en liten plan om at jeg skulle treffe denne karen. I all hast prøver jeg desperat å få poppe av korken, men flaska satt bom fast! Uansett hvor mye jeg prøvde, ville den ikke opp.

Daniel som var supersnill og gikk på butikken for å kjøpe brus som ingen drakk. Så får han den velkomsten når han kommer opp. Huff, jeg må bli litt snillere. hihi. 

Daniel derimot er snill, og hjalp meg med å få åpne den umulige flaska, og så kunne bursdagen begynne!

Her er jeg i full gang med å åpne gaven jeg fikk fra jentene i klassen min. Jeg ble utrolig glad for den! De er så snille mot meg ♥

 


// goingan!

Raymond, meg og bursdagsglasset. Raymond var så snill at han hadde kjøpt en liten bursdagsgave til meg og pakket den inn selv. Hihi, det var ikke verst. Fikk rosa kubbelys og rosa servietter.

Omsider tok vi turen ned til Vega hvor Annette hadde reservert bord til meg! Hadde aldri vært på Vega før, men må si jeg likte det jeg så. Snille bartendere har de også. hoho.


// Selv om jeg ikke vet hvem det er så det ut som de trivdes på bordet mitt!


// Tor Erik og lille meg!


// Man skal ikke klage på humøret i alle fall. 

Etter noen timers dansing og tjo og her var det på tide og dra hjem. Jeg var litt sørgmodig for at bursdagsfeiringen var over. Men det var et lite plaster på såret da jeg møtte Roar (og resten av guttene på Roan som jeg bestandig hang med i 7ende klasse og følte meg uber kul). De (nærmere bestemt Magnus) spanderte bursdagsnattmat til meg på Burger King og feiringen fortsatte en liten stund til! Whoho.Hva syns dere om bildene?

Welcome

To my untidy home. Need to clean. haha.Men ikke før jeg har hatt PBL og dratt hjem til Orkanger for helgen for å øve meg på undersøkelser og sånt. På søndag vil jeg være mester i å måle blodtrykk, kjenne etter lymfeknuter og lytte på hjerte. Let me know if you need a check up! Haha. Nå må jeg stikke før jeg kommer for sent. 

Ha en fin helg alle fininger! ♥

Kjolekonkurranse!

Yo! Da var det på tide med en ny konkurranse siden dere er så herlige å leser bloggen min. Hadde det ikke vært for dere hadde jeg ikke fått lov til å gi bort så mye kule greier! Uansett, tenkte å lage en liten vri denne gangen å fortelle konkurransereglene via video. Man må jo prøve å variere litt, så man får litt "spenning" i lesingen! Heheh, en liten selvdigger snurt på begynnelsen da, hvor jeg viser fram den nye genseren jeg fikk fra inlovewithfashion.com. Samme side som holder konkurranse for dere!

(ps: tror det er noe feil med lyden! Haha, men dere skjønner forhåpentligvis hva jeg mener!)

Facebook siden til inlovewithfashion finner dere her. Facebook siden min finnes her. (De som allerede liker den fra før, får selvfølgelig også lov til å delta)

Vinner får som sagt velge seg en valgfri kjole fra inlovewithfashion som kan pryde starten på vårgarderoben. Jeg har fortiden lagt elsk på denne her.

Legg igjen en kommentar og fortell meg når du har deltatt ♥

 

In love with fashion!

Jeg fant denne mintgrønne herligheten i postkassen min i dag. Den fikk jeg fra inlovewithfashion.com og as we speak holder jeg på å sette sammen en liten konkurranse til dere hvor dere kan vinne noe fra nettsiden. Regner med konkurransen ligger ute på bloggen om en time. Så da er det bare å følge med! Whoho, jeg liker konkurransetid!

Åh, den er så fin! Mintgrønn er helt klart noe jeg skal invistere i når jeg skal handle vårgarderoben min. Den minner meg om iskrem ♥

Hva syns dere? 

Flaut

Sitter på BK (av alle ting) og luncher mens jeg venter på at jeg må tilbake til skolen og ta den andre hepatitt B vaksinen. Så tenkte jeg at jeg skulle blogge litt og snur me for å være sikker på at jeg er helt alene til jeg skal ta opp mobilen for å ta et bloggbilde av fjeset. Jeg knipser i vei med musikk på ørene og når jeg tilfeldigvis snur meg ser jeg at jeg har fått et lite publikum! Haha, jeg døør!

Tid

Tiden er en rar ting. Sist jeg så på klokken viste den 21.02 og nå er den plutselig blitt halv 11? Skjønner ikke hvor tida har blitt av? Snakket med Annette og mamma på telefonen da, og nå ringte nettopp Daniel også. Haha, når skal jeg bli ferdig i kveld? Det lurer jeg litt på. Jaja, sov lenge i dag, så klarer vel å holde meg våken. Burde nesten gitt meg selv telefonforbud, for tiden går så alt for fort når man pjatter! Når man snakker om forbud. Shoppeforbud er noe annet jeg burde ha gitt meg selv. Gikk gjennom hvor mye penger jeg har brukt i januar og februar og det var ikke akkurat et syn for øyet.


// Liker dette bilde så godt. Jeg og Macen er i alle fall sammen i tykt og tynt. Nesten så jeg kan kalle oss samboere. Haha, og hull i strømpebuksa da. Det skulle mamma ha likt og sett!

Flere enn meg som syns tiden suser forbi?

Lesedag i sengen!

Da føler jeg det er på tide med en liten oppdatering igjen. Jeg har ikke beveget meg så langt siden sist gang vi bloggtes(?). Bortsett fra en liten frokostrunde og et iherdig forsøk på å prøve å dusje seg til energi har jeg holdt sengen. Hehe, jeg er ikke blitt ordentlig syk enda, men kjenner jeg begynner å brygge på noe, så da kan jeg like så greit tenke bedre føre var. Så får jeg satse på at B- og T-cellene mine har vært borte i dette fremmedlegemet som har invadert halsen min før, og det hele vil gå over før jeg rekker å bli syk. Antistoff, hukommelsesceller og det medfødte forsvaret er tingen! Hehe, litt immunologi hekta sa du? Men syns faktisk det er ganske spennende. Vibeke Videm klarer å gjøre det ganske så interessant med alle de forklarende eksemplene sine.


// Her var jeg også dårlig form. Men kanskje på en litt annen måte. Haha.

Uansett, nå føler jeg at jeg har skrevet meg helt bort. Pointet var å fortelle at jeg nå har vært flink og satt opp en leseplan for muntligeksamen som begynner å nærme seg. I første omgang har jeg satt opp en 2 ukersplan, så får man se hvordan jeg legger det opp de siste ukene. Er så greit å ha en plan å følge. Jeg får i alle fall gjort unna studeringen mye mer effektivt da. Noe som minner meg på om at på søndag så kommer det et søndagstema om studieteknikk som så mange har ønsket seg! Whoho, her er dagens plan:


Ellers så må jeg lese til PBL og prøve å planlegge ferdig sommeren. Har plutselig fått den ideen om at jeg ikke skal jobbe hjemme på Orkanger i sommer, men heller prøve noe nytt. Så nå må jeg skrive CV og sende inn jobbsøknad til ulike sykehus. Kanskje ikke så vanskelig å gjette hvor jeg helst vil få jobb i sommer. Hehe. Ah, sommer. Gleder meg sånn! ♥

Hva er planen deres for i dag?

To wake up by the sun

...shining in your face isn't so bad. Almost made me believe its summer already.

En sminkeløs liten selvdigger som forøvrig har små vondt i halsen så det er nok best jeg har lesedag i sengen i dag. Ah, det er herlig å være student dere. Må bare rive meg bort fra Macen først. Den gjør meg så ueffektiv. Og kanskje få litt frokost i magen. Det gjør alltid godt for kroppen. Btw, hva syns dere om den nye frisyren jeg prøvde på i går? Tror nesten krølle kan være mitt nye kallenavn.

Ha en fin dag i godværet sweeties ♥

Friday night!

Fredag forrig uke var en fin dag. D kom på besøk fra Stavanger, og bursdagshelga hadde nettopp begynt. Jeg skulle på bursdagskake fest hos ei jente i klassen, og D skulle dra ut med pappa og storebror. Haha, jeg liker planene. Uansett, på slutten av kvelden skulle jeg møte guttaboys på familien hvor de var på en eller annen konsert og bussturen bort dit er en busstur jeg sent vil glemme. Mens jeg sitter og planlegger hvordan jeg skal overrakse pappa med det nye håret mitt, hører jeg noen jenter bakerst i bussen rope Hanna. Jeg tenkte ikke noe mer over det, og fortsatte den interessante planleggingen, før jeg hører noen skrike HANNA VAAGE. Hehe, da måtte jeg nesten snu meg, og der sitter tre søte jenter og roper at de "elsker bloggen min" og lurer på om vi ikke kan ta et bilde sammen!

Gjett om jeg ble paff da eller? Har aldri opplevd å bli "gjenkjent" på den måten før. Kan hende noen kommer bort til meg på fest og sier de leser bloggen min, men ingen har hittil kommet bort til meg i edru tilstand. Og det liker jeg. Føles både morsomt og litt rart at folk jeg ikke kjenner vet hvem jeg er. Jeg tenker aldri over at bloggen min er noe spesiell på noen måte. Jeg liker bare (av en eller annen rar grunn) og dele små og store opplevelser med livet mitt. Kanskje jeg trenger oppmerksomheten dere gir meg?!


Ronja, Elisabeth, meg og Cathrine om jeg husker riktig? ♥

Etter det lille bloggmøtet gikk jeg videre på familien hvor det i alle fall var god stemning. Jeg derimot var litt mer slapp etter alle kakene jeg hadde stappet i meg. Er det bursdag, så er det bursdag. Var også litt stolt av meg selv over at jeg dro ut i strikkegenser og uggs! Det må være en første gang for alt, eller hva?

Setter stor pris på alle dere som leser bloggen min forresten ♥

Louis Vuitton birthday gift!

Ut av overskriften kan dere vel tenke dere til at jeg er en stykk lykkelig jente akkurat nå. Da jeg kom hjem til leiligheten min lå det i postkassen en hvit, stor konvolutt fra USA med mitt navn utenpå, og jeg kjente det begynte å krible i systemet bare med tanke på hva det kunne være. Hehe, nesten så jeg ikke ville åpne gaven. Har gått og gledet meg sånn helt siden den dagen jeg fikk den mailen og nå hadde bursdagsgaven endelig kommet. Nå er det ikke noe mer intens sjekking av postkassen og killer looks til stakkars postmenn jeg møter på gaten. Nesten litt trist å tenke på. Jaja, venter enda på to julegaver jeg ikke har fått så postgleden er ikke helt over enda.

Uansett, her er gaven.

Og inne i der lå det en Louis Vuitton pengebok! Nå kan jeg bære pengene mine med stil. Og jeg liker det! Må prøve å finne en plass til den på LV-veggen min. Begynner å få starten på en liten samling nå. Ah, LV-lykke ♥

Hva syns dere?

Back to normal

Da har jeg akkurat sendt hjem Daniel til Stavanger og alt er tilbake til normalen. Det er litt trist å tenke på at denne helgen har gått så utrolig fort. Nå er det ingenting å glede seg til lengre, bare en stykk eksamen å fokusere på. Eller, gleder meg til en viss bursdagsgave som kommer i posten denne uken. Hehe, uansett. Tenkte å poste bilder fra bursdagsfeiringen, gaver og bilder fra fredag imorgen. Nå må jeg bruke resten av kvelden på å gjøre PBL, rydde i leiligheten, svare alle de 234 bursdagshilsene jeg fikk på facebook og sippe over at jeg er alene igjen. Hater å være alene.


Birthday dress

Har på meg den nye kjolen min fra nelly og sko fra Kurt Gieger. Digger den hvite kjolen. Passet perfekt og gleder meg til å gå med denne på stranden i sommer. Forresten, tusen takk for alle de hyggelige bursdagshilsene og de fine kommentarene på facebook! Jeg setter utrolig stor pris på det på en dag som dette. (Mer enn dere forstår tror jeg) Så tusen takk for det ♥ Dere er de beste.

One happy birthday girl!


// Sveinung hadde bursdag i går, så han må nesten få litt oppmerksomhet han også! hoho.

Uansett, jeg kan ikke tro at nå har jeg blitt 22 år! Føler jeg har snakket så sykt mye om det på bloggen i det siste, og nå er dagen "endelig" kommet. Hadde en helt amazing bursdagsfeiring i går kveld! Oppdaterer dere med bilder og litt snadder når jeg har fått bildene fra Annette. Nå har jeg en stykk leilighet som trenger ekstrem-opprydding! Det er rart hvor mange champagneglass og kakesmuler 15 stykk klarer å forbruke. Eller det rare er vel hvordan jeg fikk plass til alle sammen. hihi, men superkoselig, det var det!Nå venter jeg bare på å bli hentet av pappa, så det kan bli bursdagssang og gaveåpning hjemme på Orkanger. Det blir stas ♥ Snakkes litt senere utover dagen fininger.

funnytime!Man kan ha det gøy selv om man er edrubabe! Hoho.

På byen med pappa!

Haha, nå skal Daniel ut på byen med pappa og storebror. Det kan jo bli meget interessant. Jeg ditcher "guttegjengen" og drar på bursdagskfest hos ei jente i klassen min. Tror det blir mye koseligere!Ha en fin fredagskveld! 

Todays look!


// Jumpsuit fra asos og strikkegenser fra bikbok.

Om omtrent 15 minutter skal jeg møte Daniel i byen for han kommer med flybussen fra værnes! Gjett om jeg gleder meg. Kjenner pulsen stige bare jeg skriver om det. Tror ikke han har lest bloggen min så han har ingen anelse om at jeg har farget håret. Lurer på hvilken reaksjon han vil få. Kanskje han ikke kjenner meg igjen. Haha, man vet aldri. Skjer det noe utenom det vanlige skal jeg holde dere oppdatert. Tror forresten ikke familien min vet at jeg har skiftet hårfarge heller. Jeg har ikke vært hjemme, og ingen av dem har sagt noe om det når vi har snakket på telefonen. For dårlig at de ikke følger med på hva som skjer. Jaja, de får vel et lite sjokk på søndag.

Ønsk meg lykke til da!

Trangt om plassen!

Prøvde å rydde litt i klesskapet mitt i sted for å rydde plass til jakkene til gjestene mine på lørdag. Jeg tror jeg gjorde "ren" 15 kleshengere og la bort noen boblejakker, og likevel er det trangt om plassen! Haha, ikke et bra tegn.


// Dette er bare halveskapet. Resten består av hyller hvor buksene mine, topper, votter og luer ligger!

Når jeg først var i gang med å ta bilde av skyvedørsskapet tenkte jeg at jeg like så greit kunne vise dere hele gangen min. Det er "yndlingssrommet" i leiligheten. I alle fall der jeg bruker mest tid om morgenen. Da sitter jeg på de varme flisene mine og gjør meg presentabel for omverdenen.
// Det er virkelig sko over alt hjemme hos meg. Tror jeg har 16 par på bare på utstilling! 


// Måtte ta med et bilde av LV-veggen og Valentinesgaven til Daniel! hihi, håper han blir fornøyd.


// Skal ikke jeg drikke vin med stil på lørdag, så vet ikke jeg! Kjøpte det i går på vinhuset i Trondheim.

Er det trangt om plassen i klesskapet deres?

Shocker!

Everything you need to know is in that movie! 

 

Føler filmen lyver litt på hårfargen, for der ser den ganske lys ut. I virkeligheten er det omtrent sånn:


// Eller bildet lyver litt det også. Er ikke så mørk!

Uansett, hva syns dere?! Klarer jeg å holde ut med litt mørkere hår i 6 uker?

blodbad!Hva i all verden er det jeg driver på med. Ahh, scarytime!

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits