Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


februar 2011

I thought this wouldn't happen!

...Men jeg var nok litt for optimistisk da. Har gått hele høsten og vinteren uten at immunforsvaret mitt har sviktet meg. Men siden jeg ikke sov noe forrige uke, var i L.A og ranglet, dro på audition og frøs rumpa av meg og dro ut på fest på fredag i minikjole var det over og ut for kroppen min. Hakket tenner i hele natt og hodet mitt følels ut som om det skal eksplodere når som helst. Hjelper heller ikke at jeg snufser verre enn Charlie!Bah, hater å være syk. Heldigvis har jeg ingen skole eller jobb jeg går glipp av, så kan være syk med "god" samvittighet om det gir noe mening. Håper uansett at kroppen bestemmer seg for å ta knekken på de stygge bakteriene som har invadert meg. Hater å føle meg svak og hjelpesløs!Ønsk meg god bedring?

Min versjon av Talking to the Moon

For noen dager siden ble jeg helt forelsket i Talking to the Moon med Bruno Mars. Den har gått på repeat hver kveld like før sengetid og jeg har enda ikke blitt lei. Passer meg perfekt egentlig, siden jeg er i love-humør for tiden. Uansett, siden jeg har blitt så glad i sangen tenkte jeg at jeg kunne lage min egen versjon av den. Recordingen ble gjort på en, to, tre. Så ikke døm meg alt for mye. Videoen som går i bakgrunnen er små filmklipp fra Las Vegas-turen jeg var på for 3 uker siden. Tenkte at nå var en god anledning til å vise dere klipp der i fra.

Hva syns dere?

Ubesvart anrop

Våknet for en time siden (les: 06:55) og får ikke til å sove igjen. Derfor har jeg Kesera feat Lalla med Ubesvart anrop på øret! Digger rett og slett den sangen. Den får meg sånn i godhumør! Dessuten føler jeg siste verset av sangen beskriver meg veldig godt akkurat nå!

... Jeg trengte bare litt tid, så du måkke gi opp. Bare chillen litt til så jeg ikke får nok. Du vet hvordan det er, sikkert gjort det samma sjæl. Må få lov å leke deilig uten at det er noe gærnt. Hva vet jeg om det blir like bra som sist gang? Hva vet du om jenter som har fylleangst? Kanskje det blir meg som ringer deg opp. Og du får et ubesvart anrop...Bah, nå kjenner jeg hodepinen tar overhånd. Tror jeg skal legge meg å prøve å sove av meg gårsdagens Tequila. (som det forøvrig ble alt for mange av.) By the way, det som er litt trist med at jeg dro ut med en gjeng nordmenn i går er det at jeg ikke kan skrive om alt sladre på bloggen dagen der på. Siden de forstår hvert ord av det jeg skriver! Hvis ikke skulle jeg delt tidenes sjekketriks med dere!Hva syns dere om "ubesvart anrop"?

Mexican night!

Tilstanden jeg er i nå har jeg aldri vært i før. Er så beruset at jeg bedriver telefonterror tll gutten jeg liker. Tror dere ikke han legger på røret og sender meg melding hvor det står: "I'm sorry. Can't answer the phone now. I'm afraid of waking up my mum!" Jeg mener. Du er 23 år og er redd for din egen mor!? (Edit: Huff, hva Tequila kan få meg til å skrive altså. Flaut)

Bortsett fra dette har jeg hatt en fantastisk fredagskveld. Har vært ute sammen meg en gjeng nordmenn og storkost meg. Det va mexikanskaften og både Tequila og Margaritas sto på menyen. Dro ut sammen med den søteste jenta, Ingvild, og hadde det kjempegøy. Kvelden endte på Kicks (eller hva i all verden det het)  hvor vi ble sjekket opp av et par dansker! Helt umulig å forstå hva de sier fornoe. Dansk i fylla er helt uforståelig. Endte med at vi måtte kommunisere på engelsk. Haha!


Har dere gjort noe gøy ikveld?
Syns dere det er enkelt å forstå dansk?

Victoria's Secret - swimwear 2011.

Ironisk nok sitter jeg her og spiser iskrem mens jeg ser på bikinier fra Victoria's Secret. Ikke akkurat en god kombinasjon. Men når jeg har så mange følelser inne i meg, klarer jeg ikke å styre unna isen. Kunne sikkert spist opp hele bøtta med mintsjokoladeis, den er så yummie. Flere enn meg som tyr til is når følelsene tar overhånd?

Uansett, hadde tenkt å kjøpe meg en bikini fra Victoria's Secret, men er ganske usikker på hvilken jeg skal velge. Det er så mange fine at det er helt umulig å velge på egen hånd. Derfor tenkte jeg å få litt råd i fra dere! Hvilken bikini syns dere er finest?

 

Hvilken bikini skal jeg velge?

(Dere kan finne alle VS-bikiniene her)

It's Thursday and I'm in love!

Er det galt at det første jeg gjør når jeg står opp er å sjekke mobilen og facebook for å se om jeg har fått svar fra han?Ææ, føler meg som en nyforelska fjortis og jeg liker det ikke! Kroppen min bobler over av hormoner og lykke, og jeg er i konstant fnise og aw-modus! Er bestandig redd for å gå inn i en slik periode. Er redd for å bli såret. La oss bare håpe at det snart går over og at alt ordner seg!

Noen der ute som føler det samme som meg?

Få slutt på "trollingen"!

Fikk en mail fra en bloggleser om jeg ikke kunne poste en film på bloggen min som hun og noen andre hadde laget. Jeg så igjennom filmen og syntes at den tok opp et viktig tema, og bestemte meg derfor for å si ja. Filmen er laget av en gjeng utvekslingsstudenter fra NTNU (en av dem er en journaliststudent fra UiB). De går et semester på University of California, Berkeley hvor de studerer Social Media (lærer om sosiologi på internett).

Filmen handler om at de er lei av at folk er slemme på internett bare fordi de er anonyme der og kan såre andre uten å måtte stå til ansvar. "Trolling", som filmen handler om, er å poste dårlige kommentarer for moro skyld og å henge ut folk på nettet, noe som ikke ville vært akseptabelt hvis det hadde foregått i "meatspace" (som er virkeligheten, det motsatte av cyberspace).


Jeg er helt klart i mot "trolling"! Med tanke på at jeg har min egen blogg, hender det ofte at jeg blir utsatt for nettopp det. Noen få av dere synes tydeligvis det er moro å legge igjen usakelige og stygge kommentarer om utseende mitt, sangstemmen min, personligheten min og så videre. Som regel bryr jeg meg ikke om det, tenker bestandig at det er vel en av baksidene ved å ha blogg, men det betyr ikke at jeg aksepterer drittslengingen (= jeg filtrerer dem bort)!

Ved å poste denne filmen håper jeg at alle dere der ute som driver med "trolling" tenker dere om neste gang dere føler for å gjøre noe slikt!


Syns alle skal støtte den norske studentgjengen på Berkeley, og ta en titt på filmen de har laget!

Hva er deres tanker om mobbing på nett?
Hva syns dere om filmen?

I forgot to tell you guys

Jeg har helt glemt å fortelle dere om kvelden da vi var ute i L.A forrige torsdag. I begynnelsen var jeg litt usikker på hva vi kunne gjøre, men etter en telefonsamtale med Dave (mannen som hjalp oss da betalingen av L.A-turen ble kansellert) hadde jeg ingenting å engste meg for lenger. Det viste seg at han hadde bodd i L.A i flere år, og hadde en god del bekjentskaper.

Plutselig stod vi der med tusenvis av muligheter og telefonen min ringte i ett sett. Vi ble satt opp på VIP-liste på ulike utesteder i Hollywood. Var invitert på en privatfest i Beverly Hills, og hadde muligheten til å bli med Jeremy Tissot eller Tom Marinaro ut for å spise middag. Haha, ikke spør meg hvem det er. Kan se for meg det hadde blitt en overfladisk kveld hadde vi dratt ut med de... hm, litt eldre gutta?Jeg har bestandig hatt lyst til å oppleve the glamourous life in Hollywood. Nå når jeg faktisk hadde sjangsen valgte jeg og ikke gjøre det. Om det var lurt av meg får jeg aldri vite, men jeg hadde en minnerik aften alikevel. Alle kjendisfestene og ranglingen til langt på natt får jeg ta når Annette kommer på besøk i Mai. Da står både New York og Las Vegas på planen. Gleder meg!Uansett, kvelden ble en suksess til tross for at vi dumpet Hollywood. Fikk Santa Monica Beach og to kjekke gutter i stedet for. Vandre langs stranden, hånd i hånd, med fullmåne og stjerneklar himmel er ikke så aller verst det heller skal jeg si dere. I alle fall ikke når kvelden avsluttes med å drikke seg fjortis på en karaokebar i Burbank og hyle og le så mye at du vekker de sovende hotellnaboene ved siden av!Hva ville dere valgt? Hollywood eller Santa Monica Beach?

Ny header!

Søte Sofie har tatt og laget header til meg. Rett før jeg skulle legge meg i går kveld (som ikke skjedde før mange timer etter på. Søt gutt, pluss facebook og tre overtrøtte jenter er absolutt ikke en god kombo!) sjekket jeg e-mailen min og fant 3 headere i innboksen. Alle sammen var de kjempefine. Setter utrolig stor pris på det! Sofie må være den snilleste.

Her er uansett to av headeren hun laget.Hvilken skal jeg velge? 
Nummer 1 eller 2?

To buy or not to buy?

Thats the question...

Hva tror dere? Vi er blitt invitert i bryllupp i Minnesota i Mai. Søte Laura og Matt skal gifte seg, og dermed blir det tur til Minnesota for å oppleve et amerikansk kirkebryllupp. Gleder meg! Uansett, lurer veldig på om jeg skal kjøpe denne kjolen fra Guess og bruke den i brylluppet. (Se bort i fra strømpebuksen og skoene). Tenkte å style den med svarte pumps, svart clutch og diamantring. Men er enda litt usikker på om jeg skal kjøpe enda en kjole. Dette blir da den 7ende kjolen jeg kjøper dette året, så er litt usikker.

Hva syns dere?
Skal jeg kjøpe kjolen eller ikke?

Trouble is a friend!

Siden jeg har besøk av Kirsti var det sightseeing som sto på planen i dag. Vi har tatt bilder av Golden Gate, kjørt Cable Car gjennom hele San Francisco og vært i Coit Tower for å få utsikt over byen. Har fått en del spørsmål om jeg ikke kan lage et blogginnlegg om tips til hva man kan gjøre i San Francisco. Det kan jeg selvfølgelig gjøre, men føler bare jeg må oppleve byen enda mer først. Føler jeg nesten kjenner New York, L.A og Las Vegas bedre.


(Jeg bruker forresten ikke briller! De er nok bare til pynt)

Denne uken har forresten vært den mest travle uken jeg har hatt på lenge. Har bare sovet 3-4 timer per natt, og det er ikke lenge før kroppen sier i fra at nå er det nok. Har vært en veldig innholdsrik uke da. L.A var en suksess, jeg tror jeg har blitt forelsket, og Top Model-audition var en erfaring jeg ikke ville vært foruten. Blir spennende å se om jeg kommer videre eller ikke.Nå over til noe helt annet. Kom akkurat på at jeg ble stoppet av politiet i går kveld. Skulle bare kjøre meg en liten kveldstur og plutselig har jeg blålys og sirener bak meg. Tror dere jeg ble redd eller? Politimannen skulle absolutt ha forklaring på hvorfor jeg var ute alene og kjørte bil i mørket. Have you been drinking? Or maybe you had a fight with your husband? Eh, husband? Ser jeg ut som en gift kvinne med barn eller? Dette er andre gangen jeg har blitt stoppet av politiet etter at jeg flyttet til USA. Lurer på om jeg har en måte å tiltrekke meg trøbbel på. Hva tror dere?Blitt stoppet av politiet før?

Tell us your name, age, weight and height!

For en opplevelse sier jeg bare. Føttene mine er ødelagt etter å ha stått 5 timer i kø iført høye hæler. Nevnte jeg at jeg stod der i 5 timer? Kroppen min har sikkert fått frostskade etter kulden (den ene dagen det skulle være dårlig vær i Cali, måtte jo selvfølgelig være på audition-dagen), og nervene er helt uslitt etter all spenningen. Men, fortvil ikke. Det var absolutt verdt det! Stå foran TV-crewet til CW å vise fram meg selv var en opplevelse og en erfaring jeg sent vil glemme.Da vi ankom BlackHawk Plaza der audition skulle være, var det hundrevis av håpefulle jenter som allerede sto i kø. Ble bedt om å stille meg bakerst i køa, som snurret seg rundt hele kjøpesenteret, og bare vente. Hadde heldigvis med pappa og Kirsti (kusinen min) som psykisk støtte, og vi møtte en gjeng supersøte jenter som fikk tiden til å gå mye fortere.Vi måtte som sagt stå i over 5 timer i kø, og hele dagen gikk vel egentlig med til venting. I løpet av ventetiden ble vi filmet av film-crewet til CW, intervjuet og tatt bilde av fra det kjøpesenteret audition var på, og gått Catwalk foran alle deltagerne. Sistnevnte må jeg innrømme at jeg syns var litt skummelt. Vi måtte faktisk gå i en slak nedoverbakke, og tror dere ikke at jenten som skulle gå rett før meg datt på rumpa foran alle sammen. Gjett om jeg ble nervøs da eller?! Men det gikk heldigvis bra, og jeg kunne gå videre til selve intervjuet.

Etter enda mer venting kom vi inn på en restaurant der vi fikk nachos og vann. Nå var det like før selve intervjuet, og jeg skalv bokstavelig talt som et aspeløv. Tusenvis at tanker gikk gjennom hodet mitt. Ser jeg bra nok ut? Hva om jeg dummer meg ut? Enn om jeg ikke får til å svare på spørsmålene? Sverger på livet til Ed Westwick at jeg holdt på å besvime da den ene damen fortalte meg at nå var det snart min tur. (Hjalp vel heller ikke at jeg bare hadde spist en liten brødskive til frokost. Ikke akkurat den klokeste avgjørelsen jeg har tatt)

Dette bildet ble tatt like før jeg skulle i ilden.Uansett, da jeg endelig kom inn for å intervjues gikk alt kjempebra. Begynte med at en dame festet på meg en mikrofon og så måtte jeg stille meg foran en helgrønn vegg og stå på et teipmerke. "Can you please tell us your name, age, wight and height", og så var vi i gang. Etter en god del spørsmål om hvorfor akkurat jeg skulle vinne America's Next Top Model, og hvilke modellkvaliteter jeg hadde, var det tid for Catwalk. Måtte gå fram og tilbake, og vise meg fram. Til slutt skulle de ha film av meg i profil og helfigur før audition var over og jeg kunne puste lettet ut.

Av alle jentene som har meldt seg på er det omtrent 100 som går videre til neste runde. Om jeg går videre eller ikke får jeg vite om et par uker. Skal selvfølge oppdatere dere med en gang jeg vet noe. Nå gjenstår det bare å krysse fingrene for at de likte den blonde jenta fra Norge.

Waiting in line!


Det er stappfult med håpefulle mennesker over alt, og køen for å komme inn er superlang! Kan se for meg at det blir en del venting før jeg kommer fram. Kjenner jeg begynner å bli nervøs og magen min knyter seg slik som på eksamen. Scary!


Supersøte Lauren som jeg står sammen med i køen.Noen siste tips før jeg går inn?

Audition på America's next Top Model!

I morgen er den store dagen vi alle har ventet på. Eller kanskje ikke dere, men jeg har i alle fall det. Kan ikke si jeg er forberedt i det hele tatt. Har vært 3 dager i L.A og har ikke tenkt på Top Model-audition i løpet av hele turen. Kom gjerne med tips til hva jeg skal gjøre for å få en best mulig audition. Tror jeg trenger det.

Audition ligger i en liten by som heter Danville, som ligger en time utenfor San Francisco. Pappa skal være med å kjøre meg, og forhåpentligvis være psykisk støtte. Nå må jeg skrive ferdig søknaden med de 72 spørsmålene som jeg enda ikke har svart på. Deretter printe ut bilder til portfolien. So much to do, with so little time!


Wish me luck sweeties!

 

Your party is to loud!

Har hatt en fantastisk dag i Universial Studios (forteller alt i morgen med video og bilder) og sammen med Charlie og Chrisie. Sistnevnte gjorde at jeg nok en gang ble litt tipsy og sitter her i gangen på hotellrommet og skriver et blogginnlegg. Er forresten veldig ubehagelig her nede på gulvet, men vil ikke sette meg i sengen i frykt for å vekke Kirsti som sover så søtt.

Uansett, etter en tur ut på livet i L.A (hvor vi havnet på en cheesy Karaokebar i Burbank) endte vi på hotellrommet for å ha en liten etterfest. Festen bestod av truth or dare og masse latter. Plutselig ringer telefonen og det var fra resepsjonen. Dere kan vel alle tenke dere til hva samtalen gikk ut på. Det endte i alle fall med at "festen" ble avsluttet og jeg skal legge meg til å sove. I morgen er det tilbake til San Francisco og på lørdag er det audition! Spennende!


Har dere noen gang fått en klage fra naboene før?

Hollywood tonight!

Elsker vi ikke bare disse berusa innleggene jeg poster når jeg kommer hjem fra livet? Jeg er ganske så sikker på at jeg ler av meg selv når jeg blar meg tilbake om noen dager. Uansett, som dere kanskje skjønner kom vi oss trygt fram til L.A. Gratis flytur er ikke så aller verst. Er i alle fall utrolig takknemlig for at vi møtte han mannen som hadde råd til to ekstra flybilletter. Etter at vi kom fram til hotellet slappet vi litt av før vi dro på sighseeing i Hollywood!

Vi tok banen til Hollywood Boulevard og hadde planlagt den vanlige sightseeing-ruta. Selv om jeg hadde vært i Hollywood for 3 år siden, var det helt umulig å finne fram til "sivilisasjonen". Heldigvis for oss fant vi et kart over Hollywood som skulle vise seg å bli vår bestevenn.

Dette kartet førte oss til Sunset Boulevard hvor vi kunne ta nydelige bilder i solnedgangen! Sweet, ikke sant?

Dette kartet førte oss også til Walk of fame i Hollywood Boulevard. Der kunne jeg være litt starstruck å ta bilder med alle stjernene. Hvor stilig hadde det ikke vært og fått sin egen stjerne der en gang. Det må absloutt bli et av livets agenda.

Til slutt endte vi opp på Hardrock Cafe hvor jeg bestilte meg en Hurricane som gikk rett til tops. Var tipsy hele veien hjem, og det sitter vel enda igjen litt mens jeg skriver dette. Egentlig skulle vi dra ut med fyren fra flyplassen. Han ville sende en bil som skulle hente oss å kjøre oss til et utested i Beverly Hills. Det kunne vært en fantastisk natt ute med lots of benefits, men vi ble vel begge enige om at vi ikke ante hva han ville kreve i betaling. Så vi endte opp med å takke nei, og dro ut på egen hånd.

Nå er det nattatid, og i morgen venter enten The Ellen Show, eller Universial Studios på oss!

Ha en fortreffelig torsdag dere!

Trouble at the airport!

Den siste timen har vært et evigvarende stress! Vi sto opp 04.30 glade og uvitende om hva vi hadde i vente. Tok toget til flyplassen hvor vi møtte en hyggelig herremann. Denne mannen skulle vise seg å være en reddende engel senere på turen. Etter hvert kom det fram at han var den typen som fløy på første klasse og levde livet sitt på Launch Club på flyplassen. Han fikk oss gjennom sikkerthetskøen i den prioriterte køen og rett inn på Admiral's Club. Etter en del flaue blikk med folkemengden viste det seg at flybilletten vår ikke var betalt! Det vil si, hele turen vår har ikke blitt betalt!

Har aldri vært så stresset før i hele mitt liv. Hva i all verden skulle vi gjøre nå? Det er her den unge herremannen kommer inn. For å gjøre en lang historie kort så endte det med at han betalte flybilletten vår til L.A så nå sitter vi her og venter på neste fly! Er ikke 100 % sikkert på at vi drar, for vi må få bestilt oss et nytt hotell før vi reiser nedover. Kryss gjerne fingrene for at alt ordner seg!Har dere opplevd noe lignende før?

Edit: Er trykt framme på hotellet nå, og skal snart ut på litt Sightseeing in L.A!

Los Angeles tomorrow!

Her i San Fran er klokken 23.05 og om 5 timer skal jeg stå opp for å dra til Los Angeles, eller L.A som det så fint heter. Som dere skjønner er dette en ren spontantur. Fikk besøk av søskenbarnet mitt i går og vi bestemte oss plutselig for at vi skal ta en tredagers tur til L.A. Hele dagen har gått med til planlegging, bestilling av hotell og pakking. Og jeg er enda ikke ferdig. Kroppen min lengter etter søvn, men før den tid er det mye som skal gjøres. Kommer hjem på fredagskvelden og da er det rett til San Francisco for Top Model-audition. Hektisk sier du? Blir stresset bare jeg tenker på det.

Er forresten veldig stolt av meg selv som reiser til L.A med bare håndbagasje. Det hadde jeg aldri trodd at skulle gå an, men det er utrolig hvor mye rart man får plass til i en liten trillekoffert.


Nå må jeg fortsette med pakkingen, før jeg må legge meg under dyna og ta en kort tur til drømmeland.

Noen som har tips til hva vi kan gjøre i L.A?

Guess what I bought?

Det er absolutt ikke bra for bankkontoen min at vi har en kjempefin Guessbutikk like utenfor huset. Tror aldri jeg har handlet så mye Guessklær før. Skapet mitt er fylt opp med forskjellige kjoler, skjørt, jakker og vesker fra Guess. Uansett, for noen dager siden var jeg innom yndlingsbutikken igjen, og ble en skinnjakke, shorts og clutch rikere.Tror den hvite skinnjakken er et kleskupp for meg. Jeg har bestandig ønsket meg en hvit overdel jeg kan bruke til kjoler og skjørt, og nå har jeg endelig funnet en. Clutchen er også veldig praktisk. Da jeg var ute på byen fikk jeg plass til et kompakt kamera, et par sko, en god del sminke, en extensionbørste og lommeboken min. Ikke spør meg hvordan jeg klarte å få alt det der i den lille vesken. Det lønner seg å være jente tenker jeg.

Hva syns dere om innkjøpet?

Hvordan dra ut på livet i USA, når man er underage!

Siden det er så lenge siden jeg har svart på et leserspørsmål tenkte jeg å gjøre det i dag. Fikk et spørsmål fra Mia som lyder som følger? 

Først og fremst må jeg si at dette er ikke noe enkel sak. Man tror kanksje man kan komme langt med blondt hår og fint utseende, men da må man tenke om igjen. Dørvaktene lar seg absolutt ikke lure av et vakkert ytre! Tror den eneste plassen det har vært enkelt å komme inn på et utested å kjøpe seg alkohol, til tross for at man er under 21, må bli i Las Vegas. Halloo, de slapp inn min 17 år gamle lillesøster! Det sier vel egentlig sitt.

Uansett så skader det ikke å prøve. Kan godt hende dørvakten legger godviljen til eller faktisk tror du er over 21 og lar vær å spørre om ID. Da jeg var i New York klarte jeg og Cathrine å komme inn på Waverly Inn. Der ble vi tilbudt både hvitvin og champagne uten spørsmål. Ble også tilbudt noen andre tvilsomme saker, men det får vi ta en annen gang.Jeg tror det å komme inn på et utested når man er underage avhenger fra by til by og dørvakt til dørvakt. Prøver du å bruke ditt norske bankkort som legitimasjon, forstår de absolutt ingenting. De klarer ikke å lese datoen ut i fra fødselsnummeret ditt, og da kan to ting hende. Enten godtar de legitimasjonen og lar deg komme inn, eller så sier de at dette ikke er en gyldig id og du må vise pass eller gå.

Jeg er glad for at jeg endelig er 21 og slipper å tenke på hvordan skal jeg klare å komme inn på byen denne gangen. Håper dere som enda er underage og har tenkt å prøve "lykken" i USA ble litt klokere nå. Tror konklusjonen må bli at det skader ikke å prøve, men ikke bli skuffet om du får nei til et svar, for de er som sagt veldig strenge her.Hva ville dere ha gjort? Prøvd å snike deg inn, eller ventet til du ble 21?

Would you be my valentine?

I dag er det alle hjertes dag, og alt skal vel handle om kjærlighet. Alle butikkene er fylt opp med Valentineskort, gaver, sjokolade og blomster. Blir nesten lei meg når jeg går igjennom butikken fordi det er så mye søtt jeg så gjerne skulle kjøpt. Problemet er bare at jeg ikke har noen å kjøpe det til. Eller, hadde jeg vært i Norge hadde jeg nok hatt det. Har nylig fått kontakt igjen med en gammel flamme og han fortalte meg i detalj hva vi to skulle gjort hadde jeg vært i Norge i dag. Bare ta en titt.

aw, blir nesten forelsket bare jeg tenker på det. Misforstå meg rett, det er mange kjekkaser i Statene og, men det blir ikke mer enn en flørt siden jeg reiser tilbake til Norge i juni. Uansett, i kveld kommer søskenbarnet mitt på besøk så Valentinesdagen skal tilbringens på San Francisco airport med en rose i hånden!

Hva er deres planer for Valentines day?

Do you have a temper?

I dag har dagen gått ut på å fylle ut søknaden for Americas Next Top Model og planlegge hvordan jeg skal se ut på audition. Fikk et tips om at jeg må bruke lite sminke på audition, og tror jeg skal gå for det. Snakket og med en Casting Director med det faktumet at jeg ikke er amerikansk statsborger. Hun sa at de kunne gjøre noen unntak og at jeg bare måtte møte opp neste lørdag å se. Så blir spennende å se om jeg får lov til å delta eller ei.

Uansett, har prøvd så godt jeg kan å fylle ut de 72 spørsmålene jeg må svare på, men det er ikke bestandig like enkelt. De spør for eksempel om man drikker alkohol. Hvor ofte og mye man drikker, og hvordan man oppfører seg når man drikker. Hm, hva skal jeg si?

De spør også om du har et temperament. Hvor ofte mister du temperamentet? Hva gjør deg sint og hvordan takler du sinne? Helt til slutt spør de om "når var sist gang du slo, sparket eller kastet noe på noen i sinne?" Kan ikke si jeg husker sist gang jeg gjorde noe slikt. Er så og si aldri sint, og om jeg først blir det holder jeg sinne inni meg.Men det er et spørsmål jeg sliter litt med. Det lyder som følger:Hvilke tre adjektiv syns dere beskriver meg best?

Edit: Blir utrolig smigret av alle de fine kommentarene dere gir meg. Nesten så jeg rødmer her. Uansett, dere er de bese! :)

From Palestine to China

Siden jeg var i Vegas på bursdagen min, hadde jeg bursdagsselskap for alle de hyggelige menneskene jeg har blitt kjent med dette året, i går i stedet for. Har hatt en kjempekoselig kveld med sjokoladekake, bløtkake og vafler med brunost! Det var nesten som å være hjemme! Bortsett fra at alle gjestene var fra hver sin del av verden. Alt fra native Americans, til Kina og Japan, til Palestina. Det som var utrolig koselig var at alle hadde med seg en gave som representerte en del av landet sitt. Utrolig hyggelig gjort.


Noen som forstår/vet hvorfor det er to kaniner i steinen?

Hadde et veldig hyggelig selskap, til tross for at jeg sovnet klokken 11 på kvelden. Det lønner seg ikke og bare sove tre timer kvelden før. Å passe på to jenter på 2 og 4 år gjør heller ikke saken lettere. De har så mye energi i seg, at de gjør meg søvning! Haha, om det ga noen mening?

Faren deres er i følge meg tatt rett ut i fra Pocahontas. Just take a look:

Ikke spør hva papi holder på med. Han har kanskje bodd litt for lenge i San Francisco?

Hva har dere gjort i helgen så langt?

5 ting du bør unngå å gjøre i fylla!

Forrige helg da jeg var i Vegas skjedde det mye rart i fylla. Våkne opp dagen der på med fylleangst er absolutt ikke den beste følelsen i verden. Derfor tenkte jeg å lage en guide til alle dere som skal ut på livet i helgen. Her er altså mine 5 tips til ting man bør unngå å gjøre i fylla!

1. Blir du kjent med en tysktalende gutt på byen og han spør deg om hvilke tyske ord du kan. Ikke ta en *skal-ikke-nevne-navn* og si: "Emh... Heil Hitler?" Haha, kan garantere at det blir en pinlig stillhet etter på. Selv om det kan være ganske underholdene for de som hører på.


(Dette er ikke bilde av tyskeren. Bare en random dansedude som så gjerne ville komme på bloggen min!)

2. Når man er beruset gjør man mye rart. Men prøv å unngå å lage "gøyale" videoer i fylla. Jeg syns tydeligvis det var en god idé å filme at jeg tisset. (Jeg vet, særere enn det blir det ikke) Uansett, å gi kamera til lillesøster dagen der på, er ikke en god idé. Hun holdt på å le seg i hjel da hun tilfeldigvis fant filmen, og jeg har allerede fått høre at den skal vises på storskjerm i bryllupet mitt! Huff, kjenner jeg gruer meg allerede!

Her er et bilde fra hendelsen. Om du ikke kommer i bryllupet mitt, er nok dette det eneste du får se av filmen.3. Det tredje tipset er å prøve å unngå å drikke så mye at man ender opp med å kaste opp! Ta den ene gutten vi møtte i Vegas som et eksempel. Han drakk så mye at han endte opp med å spy i en søppelbøtte på kasinoet. Ikke akkurat det beste sjekketrikset. Heldigvis for han har jeg veldig stor toleranse for spy, og hadde ikke noe i mot å ta håret bort fra ansiktet slik at hele spyprosessen ble lettere. Haha, yummie!4. Når man er beruset er det ofte man blir litt over entusiastisk. Da ender det ofte opp med at det popper ut irriterende småord fra munnen. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg hyler ut "Oh my God!", "liksom.. liksom.. liksom!" eller det ordet jeg brukte om og om igjen forrige helg. "Whop, whoop!" Jeg vet det er vanskelig å styre unna disse irriterende ordne, men prøv i alle fall å begrense bruken!5. Det siste tipset er... Ikke lær fulle utlendinger norske ord for intercourse! Jeg kan love dere at da får dere høre ordet om og om og om igjen. Hvis dere ikke tror meg, ta bare en titt på dette her:

Da håper jeg alle sammen lærte noe nyttig! Så må dere alle kose dere masse i helgen. Uansett om den innebærer festligheter, jentekvelder eller en rolig kveld hjemme.

Noen som har noen andre tips å fylle på lista?

New lipstick!

Fikk en gratis leppestift fra Strawberrynet i posten i går. Fargen var mørkerød, så må innrømme jeg var litt skeptisk i begynnelsen. Men ble positivt overrasket da jeg fikk den på. Dessuten smaker den kirsebær! Yummie. Leppestiften er fra Bourjois Paris og er fargen 09 - Violine estival.

Did you guys like it?

Anbefaling av foundation - Guerlain Aqua Parure

Jeg har prøvd mange ulike foundation opp gjennom tidene. Alt fra billige fra H&M til mer eksklusive fra Esthetique. Har hatt perioder der jeg har kjøpt alt for mørke foundation og gått rundt med foundationskille til tusen. Kan trygt si at jeg har prøvd det meste, og jeg har vel bestandig vært på utkikk etter en foundation som gir en fin farge og dekker godt. Fram til nå har Dior og Kanebo vært øverst på listen, men etter at jeg var til Annette i januar har jeg fått en ny favoritt. Guerlain Aqua Parure.
Utrolig god dekkevne og gir huden en fin glød. Foundation er veldig lett å påføre, noe som er et stort pluss. Hater når foundation er så stiv og klumpete at hele ansiktet blir en stor flekk. Den er kanskje litt i det dyreste laget, men en god foundation er en viktig investering om du vil ha kvalitet på sminken. Jeg kjøpte min til 49 $ her. Uansett her er resultatet etter et godt lag med Guerlain Aqua Parure.

Hvilken foundation bruker du?

Barbie and Ken

Til tross for at jeg la meg klokken 5 natt til bursdagen min var jeg våken og klar for gaver klokka 8 om morgenen! Har ingen anelse hvor jeg fikk all energien fra. Kanskje det var det gigantiske matinntaket jeg hadde til frokost. Jeg mener, hvordan i all verden klarte den lille magen min å få i seg alt det der!?


Etter enda mer sightseeing i Vegas var det tid for å legge kveldens make up å dra ut for å spise middag. Vi endte opp med å spise på Treasure Island hvor jeg fikk sukkerspinn til dessert. Haha, må være den perfekte desserten for meg. Uansett, etter middag var det tid for enda et show. Denne kvelden var det Cirque du Soleil som sto på planen. Amazing, sier jeg bare. Det som var enda mer amazing var da jeg ble sjekka opp i barkøen. Det gjorde meg 60 kroner og et champagneglass rikere. Whop, whoop!Det som er så gøy med å ha bursdag er at absolutt alle ville spandere bursdagsdrink på deg. Kanskje ikke så bra for oppførselen min da. Har hørt rykter om at jeg kan bli ganske, ja la oss kalle det fjollete, i fylla. Kan si så mye som at dagen der på fant jeg en tissevideo på kameraet mitt! Ja, dere leste riktig, en tissevideo. Jeg mener, hvem i all verden gjør noe så sært som å filme at man tisser. Huff, blir flau bare jeg tenker på det! Kvelden endte i alle fall med at lillesøster ble gjort om til storesøster og vi ble venner med Chuck Bass, Chris Brown, og Ken. Ken trengte en Barbie, og vi kan vel alle gjette hvem det ble? Haha, hadde i alle fall en fun freaking fantastick natt.Nevnte jeg forresten at jeg hadde min gambling-debut i Vegas? Jeg satset en dollar på en spillemaskin og vant 2. Haha, følte meg rik da altså!

What happens in Vegas, stays in VegasDa var det altså tid for å fortelle litt om helgas festeligheter. Vet ikke hvor mye som egentlig egner seg på bloggen. Dere vet, what happens in Vegas, stays in Vegas. Men har selvfølgelig noen spennende historier å dele med dere. Fredagen begynte med en skikkelig treningsrunde på hotellet, etterfulgt av "frokost" (les: klokken 13.30), deretter shopping og sightseeing i Vegas. Det er så mange fine hoteller å se på. Yndlingshotellene må bli New York, New York og MGM Grand. Men Paris Las Vegas, The Venetian, Caesars Palace og Planet Hollywood kommer og ganske høyt opp på lista. Jeg liker det faktumet at man har samlet hele verden i en by. Crazy, men også amazing!

Etter 2 timer foran speilet og 3 antrekk senere var det tid for å dra ut for å ta Vegas med storm. Bokstavelig talt. Jeg og Oda dro på American Storm, for å nyte synet av veltrente gutter. Dere skjønner, American storm er et mannlig strippeshow de har i Vegas. Veltrente gutter i uniform, toppløs og i bokser. Kan det bli bedre?Hver gang en av gutta hadde tatt av seg skjorta, gjorde de en liten runde rundt om i rommet for å "kose" med publikum. Haha, jeg har aldri vært så flau som da han ene gutten tok og puttet hodet mitt under singletten sin. Magehårene hans stakk meg på kinnet og jeg lover dere at jeg var rødere enn en tomat. (Under all sminken i alle fall)  Likte det bedre da jeg fikk kyss på kinnet av Justin og en liten privat dans.Etter showet var det tid for å møte guttene, ta bilder og flørte litt. Vi endte kvelden på afterparty på MGM Grand sammen med 4 andre gutter vi møtte tidligere på kvelden. Husker jeg var helt i ekstase siden jeg hadde bursdag, og tror ikke det var et eneste menneske rundt meg som ikke fikk det med seg. Jeg danset nemlig rundt og ropte av glede: "Hey Hanna, it's your birthday". Haha, må bare le litt av meg selv. Kan se for meg det var litt av et syn for menneske i rundt meg.

Et stykk lykkelig Hanna med et stykk yummie drink i hånden! Bildet ble tatt 10 sekunder etter midnatt, altså mitt første øyeblikk som 21 åring!

Hva som skjedde resten av dagen som 21-åring, får dere vite i morgen. (Dette innlegget har allerde blitt alt for langt)

Hva skal til for at du blir flau?

Frøken hangover

I løpet av de 72 timene jeg har vært i Las Vegas har jeg sovet tilsammen 7 timer, vært beruset i omtrent 20 timer og shoppet, flørtet og tatt massivt med bilder resten av tiden. Jeg er ikke det minste forbauset over at jeg har vært forferdelig hangover i hele dag. Det er nok prisen man må betale for å ha den beste bursdagen i mitt hittil 21 år lange liv. Det var i alle fall helt klart verdt det.Må si at jeg ler litt av meg selv når jeg leser på de to siste innleggene mine. Begge to er et resultat etter en kveld på byen hvor kreativiteten og skriveferdighetene ikke var helt på topp. Forhåpentligvis var det underholdning for dere! Tenkte å skrive en oppsummering om alt det spennende som har foregått i helga, men det må bli i morgen for nå kjenner jeg kroppen min lengter etter søvn. I mens kan dere kose dere med resultatet av når 4 gutter og en lillesøster skal synge bursdagssang til meg.

Hva er deres beste bursdagsminne?

Las Vegas, I heart you!

Klokken er 03.48 her i Las Vegas og jeg er en kort tur innom hotellrommet for å blogge for dere! Kan medele så mye som at jeg har hatt den beste bursdagen noensinne! Nå skal jeg tilbake til kveldens festeligheter! Skal oppdatere dere om alt senere i morgen!

Håper dere får en kjempefin søndag!

Edit: "fylla har skylla" sier jeg bare...

Hey Hanna, it's your birthday!

Oh my god, I am 21 baby! Enn det, 21 år og i Vegas! Kan livet bli bedre?Nå er klokken 04.10 på natten og jeg og Oda har nettopp kommet hjem fra en heftig kveld på byen. Stemmen er hes etter all hylingen og føttene utrolig sliten etter det ukloke skovalget mitt. By the way, fant nettopp ut at jeg har en halvspist mandel i glasset mitt som jeg har ingen anelse hvor kommer fra. Crazy! Noe annet som er crazy er alle menneskene som gifter seg her i Vegas! Har allerede møtt på en brud på bussen. Jeg mener, hadde jeg skulle giftet meg i Vegas skulle jeg i alle fall bestilt meg en limosin!Uansett, i Norge har jeg allerede vært 21 noen timer, mens her bare i 4 timer. Kjenner det skal bli godt å sove nå, og våkne opp til gaver på sengen og kake! Har hørt noen rykter om at Oda skal ta meg med på kurs der vi lærer å danse med strippestang. Det skal i alle fall bli interessant!Da gjenstår det bare å si, Happy Birthday to me!

Las Vegas BABY!

Som overskriften sier har jeg reist til Las Vegas for å feire 21 årsdagen min! Kunne ikke tenkt meg og vært noen annen plass i verden akkurat nå! Tror dette kommer til å bli den beste bursdagen noensinne! En ting er i alle fall klart og det er at jeg skal feste som crazy in the Sin City! Vi bor på hotell Stratosphere som er den høyeste bygningen i Vegas. På toppen finner man en sky bar og "fornøyelsespark" med 4 forskjellige karuseller. I tillegg kan man hoppe i strikk fra taket. Crazy, I know!

I kveld var vi ute for å spise middag å gå en tur nedover the strip for å se på alt livet! Lyd, mennesker, lys og craziness overalt. Love it! Denne helgen er en av de mest travleste helgene i Vegas på grunn av Superbowl på søndag. Dette fordi alle kommer hit for å gamble. Så man skal i alle fall ikke klage på selskapet.

Noen som har noen Vegas-tips å gi meg?

You guys rock!

Først og fremst vil jeg bare si takk for alle støttende og fine kommentarer på forrige innlegg! Dere er helt klart de beste! Er i alle fall ingen tvil om at jeg skal melde meg på America's Next Top Model nå. Blir utrolig spennende å se hvordan det hele foregår. På audition må man snakke med dommerne, vise sin beste catwalk walk, og posere i bikini. Haha, det kan bli en utfordring i seg selv.Uansett, nå er det bursdagen min som skal være i fokus. Blir 21 år på lørdag, og gjett om jeg gleder meg! Endelig kan jeg drikke lovlig her i Amerika. Har allerede fått en liten bursdagsgave av mamma og pappa og det er at vi reiser bort for å feire bursdagen min. Er bare noen timer til avreise nå, og jeg tror det kommer til å bli fun, fun, fun!

Klarer dere å gjette hvor jeg skal feire 21 årsdagen min?

America's Next Top Model

I februar er det audition for America's Next Top Model over hele USA, og tror dere ikke at de kommer til San Francisco lørdag 19 februar. Leste litt på reglene og fant ut at man ikke trenger å være amerikansk statsborger for å delta og filmingen er ferdig like før jeg reiser hjem til Norge.

So the question is...

Syns dere jeg skal melde meg på audition? Det hadde jo vært kult og sett hvordan det hele foregår. Eller hva?

Smokey eyes

I dag var jeg på lunch med Oula for å feire bursdagen min. En litt tidlig feiring siden jeg reiser bort i helga når den egentlig er. Bestandig koselig å dra ut med henne. Oula er medisinstudent akkurat som meg, så vi har bestandig masse å snakke om. Dessuten virker det som vi har samme smak i gutter, klær og sko. Like it!

Uansett, fikk inspirasjon av denne bloggposten da jeg skulle sminke meg i dag. Har egentlig aldri klart å få til sotede øyne før, men Iselin hadde laget en veldig fin "step by step" på hvordan man skal lage smokey eyes, så denne gangen fikk jeg det til. Tror jeg i alle fall.

Hva syns dere?
Kan du å lage smokey eyes?

Dagens antrekk!

Består av en ullkåpe fra Zara (til tross for at det var 18 varmegrader ute), strømpebukse og kjole fra Gina Tricot, skjerf fra Banana Republic og sko fra Steve Madden. (Mine nye yndlingssko vel og merke) Kanskje et litt rart antrekk å velge på en solfylt dag som dette. Ullkåpe og California er to ord som ikke går så godt sammen. Men det er ikke alltid man er like fornuftig.

Vad tycks?
Hender det dere ikke klær dere slik været tilsier?

Hanna Vaage - I wanna travel the world

21, Orkdal

Om meg!

21 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

leser bloggen min NÅ

Følg meg!
bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits