Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


februar 2010

Søndagstur

Husker hver søndag når jeg var lita så var det på med klærne og ut i trærne. Eller nesten. Hele familien gikk i alle fall søndagstur uansett vær og vind. Om vinteren var det ski i ulvåsen med kakao og kvikk lunsj, og om sommeren var det fjellturer og bærplukking. Det var good times. Nå er det masse stress og bekymringer og det er ikke ofte jeg får tid til turgåing. Men i dag ble det andre boller. Har vært på søndagstur, og skal snart til byen for å spise middag og se på kino. Det blir kos.

Your love is my drug

Tror jeg har fått dilla på å prøve ut den nye sminkeskillsen min som jeg lærte på onsdag. Går rundt og spør alle rundt meg og jeg skal sminke de. Haha, i dag sminke jeg til og med Tone på jobb. Er skikkelig gøy når man har riktig utstyr og slikt. Pappa var super snill og kjøpte nye strenger til gitaren min i dag. Så da blir det litt gitarøving, før jeg hopper i seng sammen med den rosa dyna mi.

Tonesøt

Buenas noches sweeties


xoxo ;*

I'm a happy, happy girl

..With a happy, happy smile! 

Er hjemme på Orkanger i helga, og jeg og Oda har funnet frem den gamle Bubbles CD'en min. Haha, husker jeg var helt hekta på bubbles når jeg var mindre. Har forresten fått helt dilla på å spille gitar. Pappa er super snill og prøver så godt han kan å lære meg å spille, mens mamma og Oda sitter på kjøkkenet og syr puter. Familiekos for sure.

Hva hørte du på når du var mindre?

Baah

Det er så mye jeg skulle ha gjort, men jeg gidder bare ikke å starte noen plasser. Jeg burde rydde opp alt rotet i leiligheta, slik at det går an å gå her uten å tråkke på noe. Jeg burde lage meg middag slik at kroppen min får i seg litt energi.  Burde lage vaffelrøre slik at vi har noe å spise på i PBL i morgen. Og jeg burde gå meg tur eller trene slik at kroppen min får enda mer energi og overskudd. Jaja, jeg må vel sette i gang en plass.

Good times


xoxo ;*

Grattis Ole K ^

Gratulere så masse med 23 årsdagen Ole K :))


xoxo ;*

Makeup kurs

I dag var jeg på sminkekurs hos make up store. Var kjempeinteressant og lærerrikt. Fikk opplæring i hvordan man skal bruke sminkekoster, hvor vi fokuserte på øyensminke. Invisterte i et par ordentlige sminkekoster, øyenskygge og en god eyeliner. Jeg har forresten handla så mye på make up store, at jeg ble make up store medlem. Me like (;

I love my new powderbrush
My makeup brushes


My eyeshadows


Hva syns du om make up store?

xoxo ;*

Chottis

Nå har nettopp jeg og Charlotte sett film, spist sjokoladekake og snakket hull i hodet på hverandre. Den perfekte oppskrift på en herlig tirsdagskveld. Vi har drukket saft av rødvinsglass, og kost oss med de søte fiskene. Nå er det vel på tide å dra hjem, er jo skole klokken alt for tidlig i morgen så.

yummie


Lille Blackiie <3


Charlottepena

xoxo :*

yeey

I dag når jeg kom hjem fra skolen lå det en overraskelse å ventet på meg i postkasten. Den lå der bare og ventet på å gjøre meg glad, noe som den forresten klarte. Jeg snakker så klart om solbrillene som jeg bestilte meg forrige uke. De er perfekte til å pynte seg med, perfekte til å gjemme seg bak og perfekte til å se kul ut med.

xoxo ;*

An apple a day

Keeps the doctor away. Det er true story altså. Viktig med en daglig dose epler. Eller annen frukt for den slags skyld. Jeg personlige foretrekker gule epler, de er så saftige og gode. I dag fikk jeg i meg dagens dose ved å bake en eplekake. Det lukter nybakt kake i hele leiligheta nå, herlig! Husk å få med deg dagens dose av gossip girl klokken 8!

xoxo ;*

Søndagskos

Da er det blitt søndag, og enda ei helg er over og ut. Må si jeg er litt sliten etter slumberparty på fredag og ut på byen i går. Da er det ekstra godt at det er søndag og man bare kan chille hele dagen med kosedress og ullsokker. Jeg må øve litt til prøve eksamen som vi har i morgen, men for det meste skal jeg nok bare lade opp batteriene til en ny uke begynner.

Jeg er i sovemodus


Wake me up with a kiss, please

Paarty

Jada! Da var det på tide med litt festligheter igjen. Syns virkelig jeg fortjener det etter mange timer med øving til prøveeksamen. Det skal bli gøy å få tankene over på noe annet ;)Ha en fin lørdagskveld!

xoxo

Gjesteinnlegg til beilerne

Ja, nå har Hanna lakka tåneglene mine! Annenhver lilla og resterende pink panther-rosa. Lilla for Aksel og rosa for Marit. Så til dere gutter som trodde hun var på slumberparty med en potensiell konkurrent - vel, dere kan sette korka på Vodka-flaska og la blodtrykket falle, for jeg føler meg veldig i kontakt med min feminine side akkurat nå. Og for å sannsynliggjøre dette, skal jeg nå fortelle hva jeg har på meg av klær og hvem som har laget dem:

1. Pysjbukse fra H&M til 59,90,-. Vaskes på 40 grader og er for det meste av bomull.
2. Grå Cortina d´Ampezzo-genser med vid hals fra Vailent.
3. Et smakfullt emo-belte med pigger på i brystvortehøyde.

Alt i alt burde jeg greie å skremme DEG om jeg møtte deg i ei bakgate. Ellers har vi diskutert gutters intensjoner på byen og kommet fram til at de utelukkende er uærlige. Du sier kanskje bare "ta det med ro! jeg er bare ute etter vennskap", noe som høres både hyggelig og uskyldig ut...men; det er faktisk akkurat det samme som en østerriker med liten bart sa til polakkene i 1939.

Velvel, oppfør dere pent og hold henda over dyna!

Veldig glad i alle vennene mine og spesielt Hanna og Borghild<333


Slumberparty

Her snakker vi rosa kosebukser, ny lakkede tånegler og ansiktsmasker med kokoslukt. Eller det er i alle fall ikke så langt unna sannheten. Jeg er på sleepoverparty til Hans. Min super hotte kompis lissom. Selv om det går måneder, kanskje år, mellom hver gang vi ser hverandre, så har vi det så sykt gøy når vi først møtes. Nå skal vi spise pizza, se film på tv'en og lakke ferdig tåneglene. Det blir kos skal jeg si dere. Det er herlig med fredagskvelder!

xoxo

Sunglasses

Sola skinner og det kan bare bety en ting. Det er på tide å ta frem solbrillene fra vinterdvalen! Selv om jeg gjerne kunne brukt solbriller året rundt, så må jeg nok forstå at det blir litt vanskelig her i Norge. Ser for meg at jeg hadde fått et par blikk hvis jeg hadde gått ut i snøstorm, regn og sludd med et par fancy solbriller. Jeje, nå er det heldigvis en annen tid. Nå skinner sola som bare det, og garderoben min skriker etter et par nye solbriller å pynte seg med.

Thats why I just bought myself a brand new pair of sunglasses! *Happyface*

Gleder meg til disse snart blir mine
Dette er noen av solbrillefavorittene fra i fjor:Odasøt og meg på den beste ferieturen ever!

Er dere solbrilleavhengig?

xoxo

Summer, I want you

Gud, som jeg savner sommeren. Sol og varme, brunfarge og sommerblondt hår, dongrishorts og solbriller.
Nå syns jeg virkelig at sola bare kan smelte bort snøen, å la sommeren komme. Gleder meg sykt mye til jeg skal til La Manga i påskeferien, det skal bli uforglemmelig. Satt å så på Victoriassecret sine bikinier i dag, var mye fint. Har sikkert 10 bikinier fra VS fra før av, men det skader vel ikke å eie en til?

La Manga i påska i fjor. Aw, miss it!Hva skal dere i påska?

Lucky me

Det er i tider som denne at det er perfekt å være datter til to leger. Da blir alt annet lagt til side, og deres første prioritet er å finne ut hva som feiler meg. Papi kom og henta meg, og så dro vi på jobben til mamma for å utføre alle slags mulige tester og undersøkelser, før vi tilslutt fant ut at det var noen ekle streptokokker som har funnet seg til rette i halsen min. Da ble jeg med en gang satt på en intens pensilinkur, som innebærer 4 tabletter daglig. Nå har mamma nettopp laga risengrynsgrøt til meg, så jeg sitter og koser meg med den og et glass saft. It feels good to be home.
xoxo

Pillecocktail

Ibux, paracet, Omega 3, C-vitamin, curamed og jerntabletter er mine bestevenner i dag. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem. Halsen verker, jeg har hovne kjertler, hodet mitt følels som om det skal sprenges hver sekund nå og feberen holder på å brenne meg opp. I really HATE to be sick! Som regel bruker jeg å få en liten forvarsel av kroppen min at noe galt er på gang, men ikke denne gangen. Jeg bare våknet opp i morrest, og det gjorde vondt over alt. Forhåpentligvis vil jeg bli frisk, like fort som jeg ble syk. Snart kommer papi på besøk for å ta en streptest på meg, sånn at man finner ut om det er noen dumme streptokokker som har invandert halsen min.xoxo

I love my new shoes

Selv om det er minusgrader ute, masse is og snø og jeg ikke kan bruke skoa mine på leenge, måtte jeg bare ha de. I think i'm in love. Hehe, de er i alle fall de fineste skoa jeg har sett på lenge. De var helt klart verdt hvert spenn, og det at jeg helt sikkert må leve på nudler og riskjeks denne uka.What do you think?

xoxo, Hanna

Bad pissikatt!

Pissikatta (les: Ole K) viste sin slemmeste side i dag. Jeg går sprudlende (les: overtrøtt til tusen fordi jeg kom meg ikke i seng før halv 4) bortover veien med en gomp-kjærlighet i munnen. Jeg går der lykkelig og uvitende om hva som snart skal til å skje. Pissikatta hopper fram fra intet, klorer og biter, tar et godt grep rundt kjærligheten, river den ut av munnen min, og kaster den illsint i bakken. Det gjenstår bare en ting å si: BAD pissikatt!Happy valentine!

Happy valentine til alle sammen! Både store og små, gutter og jenter, my chicas and homies. Håper alle sammen får en kjempefin valentine uansett om den skal feires eller ikke. Jeg har vært super omtenktsom og laget valentineskort. Satt oppe i hele gårkveld, selv om jeg egentlig burde lagt meg tidlig med tanke på at jeg var på jobb klokken 7 i morrest. Men hva gjør jeg ikke for venner. Nå skal jeg inn til Trondheim, og så skal jeg på kino. Det blir gøy.Skal dere feire valentinesdagen?


xoxo, Hanna

Gratulerer med dagen mamma!

Gratulerer så masse med morsdagen mami <3

Jeg er kjempeglad i mamma'en min, og setter utrolig stor pris på at hun bestandig stiller opp for meg. Uansett om det er hjelp til å lese anatomi, eller om det er at jeg trenger mat i kjøleskapet, eller kanskje jeg trenger et par støvle i vinterværet, så stiller mamma opp og fikser det. Finnes ikke noe snillere, smartere eller penere mamma i verden.

Takk for at du er mammaen min! :)

Babylove

I går var jeg på besøk til Tone for å mimre om gamledager og for å besøke den lille guttungen hennes, som forøvrig er det søteste jeg har sett på lenge. Jonas heter han, og han er en skikkelig gullklump. Selv om klokka var både 10 og 11 så ville han absolutt ikke legge seg, så det endte med at vi lekte med lekene hans. Jeg spilte på det lille pianoet, og han akkopagnerte meg med tromma si. Vi spilte både bjørnen sover, Lisa gikk til skolen og Titanicsangen.
Tone og jeg var bestevenninner da vi bar små. Finnes ikke en ting vi ikke har gjort sammen. Haha, det er så morsomt å tenke tilbake på alt det sprø'e vi har gjort opp gjennom tida. Husker en gang da vi sneik oss ut midt på natta, i ført minikjørt, og skulle besøke en gutt. Nevnte jeg at det var vinter og 20 minus ute. Haha, det var good times.
Nå skal jeg på jobb, and make some money

xoxo, Hanna

Rockstar

So, so what, I'm still a rock star
I got my rock moves and I don't need you
And guess what, I'm havin' more fun
And now that we're done I'm gonna show you tonight

I dag er det rocka som gjelder, cowgirl is soo yesterday ;)
Etter at jeg dro innom make up store for å bestille meg kurs, dro jeg rett på torget for å kjøpe meg et par kuule solbriller som gjorde look'en min komplett! Kurset jeg bestilte går ut på å lære seg å bruke sminkekoster riktig. Noe jeg tror blir både nyttig og lærerikt. Kanskje jeg blir pro på å lage store sotete øyner som passer perfekt med rock-chick-look'en min.

jeje..

Rock on (;

Cowgirl

Yiihaa, i'm a cow girl.. Eller jeg liker å tro at jeg er det, hver gang jeg har på meg den rosa cowboyhatten. Its sweet.
Uansett i dag skal jeg bare lese til PBL som vi har i morgentidlig. Ikke noe gøy egentlig, men det må vel gjøres. Kjenner jeg ikke har noe motivasjon til å sette meg ned å lese om betennelse og leddgikt, but do I have a choice? Skal sette meg ned med en boks med is og ha daimkuler over, så kommer nok motivasjonen på en, to, tre.

Ha en fin torsdagskveld!

xoxo, Hanna.

vaffel

mmm, jeg kan kjenne lukten av nystekte vaffel snike seg opp via nesa mi og gjør noe med hjernecellene mine slik at jeg blir sulten.Det rumler i magen min, så det er godt at vafflene bare er 5 minutter unna. Vaffelrøra mi er et ekspriment fra gang til gang, men vaniljesukker, rømme og kardemomme er et must. Nå skal jeg spise opp vaflene, lese litt anatomi og slappe av.

ahh, yummie..

eyelashes

I dag hadde jeg faktisk fått noe i posten til en forandring. Det var en gul liten pakke fylt med 8 par øyenvipper.Gjett om jeg ble glad. For meg er jukse øyenvipper en forbruksvare. Hvis jeg skal noe spesielt bruker jeg nesten bestandig jukse øyenvipper framfor maskara. Øynene blir mye mer intense da, og perfekt til å flørte med. Det eneste negative er at man må være super forsiktig når man tar de av, ellers kan man miste en øyenvipp eller to. Tror skapet på badet nesten er fylt opp med forskjellige øyenvipper, men det er alltid plass til flere.

Øyenvippene jeg brukte på bursdagen min


Øyenvippene jeg brukte på halloween


disse brukte jeg i La Manga i sommer


Hvilket par likte dere best? Hva syns dere om jukse øyenvipper?

xoxo, Hanna

I got everything I wished for

Dette blir det siste bursdagsinnlegget for ei stund. Føler at alt jeg har tenkt på den siste uka er bursdagen min. Alt gikk med til planlegging og handling av stesj til både meg selv og leiligheta. Det var ei hektisk uke, men helt klart supergøy. Ekstra gøy var det at bursdagen ble så vellykket. Tenkte å fortelle dere hva jeg fikk i bursdagsgaver av den snille familien min og vennene mine. Den neste begivenheten jeg gleder meg sykt mye til nå er når jeg drar til La Manga 28 mars. Det blir konge!

Uansett, her er det jeg fikk:
Av mamma og pappa fikk jeg Canon videokamera


Guess lommebok, pluss penger.


Av oda fikk jeg smykke fra retro


Fikk sølvsmykke av Sjur


Av farmor fikk jeg ghd Limited Edition rettetang


Av bestemor fikk jeg gavekort hos make up store


Av kirsti, Torgrim, tante og onkel fikk jeg en guess toalettmappe


Av borghild fikk jeg den søteste ringen


pluss tights og genser


Av bv fikk jeg acne kjolen min.


Av Charlotte fikk jeg smykke, øredobber og diadem 


Av Ole K fikk jeg smykke


Av Karoline fikk jeg shimmering powder, rosa lys, lip butter og lipgloss


Av Annette fikk jeg sexy underwear ;)
Av Bentein fikk jeg Bacardi Razz


Av Tobias og Andreas fikk jeg champis


Av Andrius fikk jeg vin


Tusen takk alle sammen ^^

My super sweet 20

Perfekt! Skal jeg beskrive gårsdagen med et ord, så er det definitivt det ordet. Kan med hånden på hjerte si at det var den beste bursdagen i mitt 20 år lange liv. Til tross for at jeg stresset som en galing med å komme meg fra Orkanger til byåsen etter middagen, så var dagen helt fantastisk. Kvelden begynte med familiemiddag and my bffs. Der vi spiste oss mette på pappas kyllingkarbonara og marsipankake. Deretter hadde jeg en halv time på å komme meg fra Ork til byåsen før gjestene kom. Gjett om jeg ble forbanna når den idiotiske bilen forran meg bestemte seg får å kjøre i 60 km/t i en 80sone. Etter mye stress, kom vi omsider frem, og da kunne jeg endelig slappe av.
Tror nesten jeg filmet hele kvelden, så her er en liten smakebit på hva som skjedde:
 


Bilder fra kvelden:

Hadde virkelig den beste bursdagen! :)

xoxo, Hanna

It's my birthday!

... Aww, nå er jeg endelig blitt 20! Dagen startet perfekt med bursdagssang og gaver. Fikk videokamera av mamma og pappa, pluss penger, så nå blir det mye videoblogging framover. Skal filme hele dagen i dag, så kanskje det dukker opp en videoblogg i morgen! Av den søte lillesøstra mi fikk jeg et stort perlesmykke, Guess lommebok, prinsessebok om meg som hun hadde laget og et rosa maleri som hun også lagde til meg. Tusentakk Odasøøt.

Da jeg kom til pbl i dag, sang de bursdagssang og Kamilla hadde laget kake til meg. Det satt jeg stor pris på, liker den nye pbl-gruppa mi.
Nå skal jeg dra til Annette snart, for hun skal være min personlige stylist for dagen. Gleder meg sykt mye til i kveld!
Aww, det er så gøy og ha bursdag! :D


Hipp hurra for Bentein, som også har bursdag i dag!

xoxo, Hanna

En time igjen til den store dagen!

Da er det bare en time igjen til bursdagen min. En time igjen til jeg blir 20. Kjenner det kribler i magen, som jeg gleder meg til morgendagen. Husker når jeg var lita, da lå jeg våken hele natta før bursdagen min og bare venta på at mamma og de skulle komme å vekke meg med presanger og bursdagssang.

Hele denne uka har gått med til forbredelser til 20årsdagen min. jeg har laget innbydelser til gjestene. Shoppet ting til leiligheta. Vært til frisøren. Blitt brun og satt på meg negler. Ordnet med kjole, sko veske og tilbehør. Kjøpt inn mat og drikke til gjestene mine. Jeg føler jeg kan legge meg med god samvittighet, for alt er klart til i morgen.
Drøm søtt, det skal i allefall jeg! 

My last day as a teenager!

..Den skal jeg bruke på å forbrede min første dag som 20 åring. Det som står på dagsplanen er:

  • Å sette på meg negler
  • Barbere legger
  • Smøre meg inn med Dove summer glow
  • Nappe øyenbryn
  • Lakke tånegler
  • Stripe håret til frisøren
  • Kjøpe meg partyveske
  • og kanskje et nytt par sko
  • Tilslutt må jeg rydde og vaske leiligheten!
Det er mye jeg skal rekke på så liten tid. Inne i mellom dette her skal jeg å rekke å dra på utplassering på allmennpraksis og hente kjolen min! Det siste gleder jeg meg sykt til. Krysser fingrene for at den passer perfekt. 
Tror det kommer til å bli en dag med masse stress og styr, men det blir godt å legge seg å føle at alt er klappet og klart til i morgen. Gleder meg til å våkne opp på det gamle rommet mitt, og bli vekket av familien min som synger bursdagssang. Lenge leve gamle tradisjoner!
Bursdagen min i fjor


xoxo, Hanna

L'ecole


Akkurat nå sitter jeg i forelesningssalen på labratoriesenteret og har forelesning om belastning og stressmestring av Are Holen. Her har jeg vært siden 8 imorrest, og begynner og få ganske vondt i rumpa av å sitte på den samme røde stolen i flere timer. Heldigvis er det ikke lenge til vi er ferdige. Da skal jeg inn til sentrum og sy inn kjolen min til fredag, gleder meg!                                                                                                                                                                        

 

 xoxo, Hanna

Make up store

I dag var jeg på den nye Make up store butikken i Dronningensgate. Det var utrolig stilig der og mange fine produkter å ta med seg hjem. Kjøpte meg de kuleste øyenvippene som jeg skal bruke på fredag. Pluss et nytt solpudder med ekstra glød, og svamper til å påføre pudderet mitt med. Personalet deres er forresten utrolig hyggelige, og gir deg mange smarte og gode tips. Anbefaler veldig å ta seg en tur innom der, å spandere på deg selv noe fint. Det skal i alle fall jeg.

xoxo, Hanna

A trip to IKEA

I dag skulle jeg og Ole K på IKEA for å handle inn til leiligheta mi. Da jeg skulle ta bussen hjem fra sykehuset for å hente bilen ,opplevde jeg noe komisk. Bussen stopper plutselig på en stor parkeringplass. Jeg tenke "hm, hva skjer nå? Er dette en slags for form kidnapping?" (Haha) Etter et minutt eller noe står vi fortsatt bomfast, så jeg går fram for å spørre bussjåføren om hva som er galt? Han ser stressa bort på meg, så jeg spør om han kan veien? Han svarer "Kan du?!" Haha, jeg trodde jeg skulle dø på meg av latter. Så der stod jeg da, og fortalte den stakkars mannen når han skulle ta av til høyre, eller når han bare skulle forsette rett fram. Lurer på hvordan det gikk når jeg hoppet av bussen..
Uansett, fikk henta bilen og dro på IKEA med Ole K. Der fikk jeg kjøpt masse fint til leiligheta, så nå begynner den endelig og bli litt hjemmekoslig.


Kjøpte to vaser, to glass med svart sand i, og en rosa orkidé
Utenom dette kjøpte jeg hvitt dusjforheng, en stor glassbolle og et hvit serveringsfat til fredag.

Hva syns dere om IKEA?

xoxo, Hanna.

Hanna Vaage - I wanna travel the world

21, Orkdal

Om meg!

21 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

leser bloggen min NÅ

Følg meg!
bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits