Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


januar 2013

...

Det skal ikke stå på bekledningen, selv om formen ikke er helt på topp. Hehe, føler meg helt tom i blikket. Det eneste jeg tenker på er å komme hjem å sove, men først må man undersøke en slagpasient. Jaja, jeg skal nok komme meg igjennom det! Så er det sovetid så jeg forhåpentligvis våkner opp frisk som en fisk i morgen!

Syk, sånn halvveis!

For noen uker siden ble jeg sånn halvveis forskjølet. Jeg merket at det var noe muffins på gang i kroppen, men jeg ble aldri helt sengeliggende hvis dere skjønner. I dag våknet jeg med plutselig oppstått halsvondt og klarer ikke å svelge hvis ikke jeg tar en god dose ibux. Men, formen er fortsatt halvveis fin så føler ikke jeg kan kategorisere meg som syk heller. Så, jeg tror jeg er sånn halvveis syk hvis det går an. Kreativiteten er ikke på topp da, så klarer ikke å pønske ut noe spennende blogginnlegg eller skrive ned notatene om hjerneslag som jeg så gjerne skulla ha fått unnagjort. I stedet for drømmer jeg om å reise til USA og handle på VIctoria's Secret. Aah, kan ikke noen bare bestille meg en flybillett? Har ernært meg selv på blomkålsuppe og lollipop-is, og nå kjenner jeg det er på tide med en liten blund. Er slitsomt å drømme om bombshell, stay-ups og alt det der vet du.. Haha, huff!

Hva drømmer dere om fortiden?

Meaningless!

Jeg vet ikke om jeg har blitt bortskjemt etter å ha reist en del og opplevd nye plasser, fancy uteliv og spennende mennesker. For det å dra ut i Trondheim er virkelig ikke så spennende som det brukte å være. Husker da jeg ble 18 og det å kunne gå ut på byen i Trondheim var det morsomste i verden. Det å komme inn på en plass hvor man egentlig var et år eller to for ung til å komme inn var livet og da følte man seg skikkelig kul. Den tiden er bortevekk, det kan jeg skrive under på og nå syns jeg nesten det er litt kjedelig. Det er i alle fall ikke verdt det når man bare blir fyllesyk dagen der på. Det å være på forspill med mennesker du kjenner og bryr deg om, det er gøy. Men det å gå ut på byen, høylydt musikk og ha en eller annen meningsløs samtale med en person jeg ikke kjenner, er ikke som det brrukte å være. Nesten litt skummelt å tenke på, men kanskje jeg begynner å vokse i fra det. Men det å ha på seg de høye hælene og rocke et eller annet nyinnkjøpt outfit, det er fortsatt gøy. Så jeg er nok ikke helt over denne festinga.Er dere glad i å feste?

Støy, men gøy!

Woho, skal i alle fall ikke klage på at det er liv her! Er hjemme hos Annette for å feire bursdagen til Tor Erik. Det et stappfullt med kjente, ukjente og litt kjente mennesker. For å ha noe å snakke om begynner jeg å snakke om sære medisinstuff. Haha, sjekketriks til tusen! Skal hilse fra Robert og Glenn fikk jeg beskjed om, så heihei fra de! Uansett ha en fin lørdagskveld!

Baby sitter!

aw, stakkars LUNA. Hun har vært hos dyrlegen i dag og akkurat nå klarer hun så vidt å gå på beina og står bare helt stille på gulvet. Jeg har fått rollen som baby sitter, så kvelden skal gå med til å passe den lille kattepusen. Ååh, syns så synd på henne. Blikkene hun gir meg er så triste, skulle ønske jeg kunne få henne glad igjen! Huff, hadde aldri trodd jeg skulle bli så knyttet til en kattepus. Så denne fredagskvelden finner du meg på kjøkkengulvet sammen med Luni-pun. Lukter nettshopping på lang vei for å få tiden til å gå. Heheh, farlige greier.Puselusen, får helt vondt i hjerte av å se henne sånn..

That smell!

Baah, nå brukte jeg sykt lang tid (eller egentlig ikke) på å skrive et litt morsomt innlegg og så tror dere ikke det hele ble slettet! Ååh, jeg virkelig hater den følelsen. Jeg kan prøve så godt jeg kan å komme på setningene, men det blir liksom ikke helt det samme. Men jeg skal i alle fall prøve. Prøvde å skrive en setning eller tre om at jeg digger gutteparfyme. Hehe, dere vet når noen fremmede går forbi og plutselig så kjenner du en herlig duft inntre nesen, og du klarer ikke å la vær å lukte en gang til for det luker så sykt godt. Eller når Daniel har på seg parfyme når jeg kommer på besøk så er jeg helt solgt for å si det sånn. Jeg tror nervus olfactorius aka den første hjernenerven (eller luktenerven hvis det er mer forståelig) er sykt sensitiv hos meg når det kommer til parfyme. Jeg blir som en unge i en candy store.

Hehe, egentlig skulle jeg blogge denne sære tankegangen min når jeg satt på lesesalen i morrest, men så kom Hanne og vi ble sittende å prate i evigheter. Deretter var det uketjeneste hvor jeg hadde min første vellykkede indirektre laryngoskopi (undersøkelsesmetode hvor man ser på stemmebåndene). woho, stolt. Etter uketjeneste var det rett til byen for å møte Torunn og planlegge bursdagsfest. Vi tenker maskerade. Da jeg kom hjem ble plutselig chatten på facebook helt sykt aktiv og jeg har brukt den siste tiden der (haha). Tenkte egentlig jeg skulle lese, men så fant jeg ut at jeg godt kunne "sykmelde" meg for kvelden. Tror jeg trenger litt lesefri!

Røde lepper på skolen i dag, det liker vi!

Hva tenker dere om parfyme?

Svar på spørsmålsrunden - del 1

Åååh, det irriterer meg sånn at jeg har glemt igjen kameraet mitt i Stavanger og må bruke webcam for å lage videoblogg. Hver gang jeg gjør henger lyden igjen og det blir rart i forhold til bildet på skjermen. Meen, man kan ikke vente til jeg får tilbake kameraet heller så dette får duge denne gang! Syns det var veldig morsomme spørsmål da, så håper dere blir fornøyd med svarene. Begynner i den personlige enden først med spørsmål som hva er det villeste du har gjort, og er du jomfru? Vil du ha svaret, ja da må du se på filmen under!//Beklager for at denne videoen virker helt rar. Skal fikse bedre utstyr til neste svarrunde!

Hva syns dere?

work that but!

Da har jeg tatt på meg treningstøyet og er på vei ut for å være med på step og styrke timen til Torunn. En god unnskyldning til å komme seg ut av sofaen og dra på trening er når du har lovt venninna di at du skal støtte opp! Blir i alle fall ingen unnasluntring. Meg og step derimot er ikke bestevenner. Jeg får seriøst ikke til de trinnene. Haha, men det kommer seg vel. Poster første del av spørsmålsrunden når jeg kommer hjem, vet dere har ventet en stund på det!

Vært på trening i dag?

På vei hjem i postkassen

Aah, salg og nettshopping er ikke en god kombo. Jeg er så svak når det kommer til det øyeblikket man trykker avslutt kjøpet. Hvor er samvittigheten blitt av da? Hehe, uansett nå gleder jeg meg til disse herlighetene dumper ned i postkassen snart. Siden de var så billig (119 kroner) tenkte jeg å bruke dem til et lite skoprosjekt. Bestevenn er superflink på å glitre ned alt som glitres ned kan, så tenkte hun kunne hjelpe meg å forvandle disse til gullsko med glitter og stas. Tror det bli bra, elsker i alle fall formen på dem!


//Fargen jeg kjøpte ble nettopp utsolg (tror det var meg) men andre farger finnes her.

Hva syns dere?

Fly away

Svisj, og så var helgen over. OG hver gang så tenker jeg, enn om man bare hadde en pauseknapp man kunne trykket på og så hadde det hele gått mye saktere. MEN jeg blir like skuffet hver gang. Disse helgene er til for å være over på et blunk. Nå sitter jeg på flyplassen på vei tilbake til Trondheim. Skal opp supertidlig i morgen, så gruer meg litt til at jeg kommer så sent hjem i kveld. Men det får jeg bare leve med. Nå ser jeg at alle de andre passasjerene begynner å gå ombord i flyet, så det er vel kanskje på tide at jeg klapper sammen Macen og joiner dem. Vil ikke at navnet mitt skal bli ropt opp heller! Hoho, det hadde tatt seg ut når jeg sitter her.Ønsk meg god tur hjem!

Webcam fun!

Her har vi det fun altså. Daniel spiller et eller annet guttespill på playstation og jeg går amok med webcameraet. Har kjøpt inn PINK champagne som vi skal sprette snart og så regner jeg med humøret blir tipp, topp, tommel opp! Det er så herlig med lørdager. Prøvde å oppfordre Daniel til å gi et budskap til dere, men han kommer ikke på noe at the moment. Men skal oppdatere dere senere ikveld hvis han finner ut noe lurt. Ha det supert så lenge! ♥

Celebrating the bad-day

Er i skikkelig bad-girl humør i dag, vet ikke hvorfor men kanskje det har noe med den nye svarte skinnjakka mi fra Zara å gjøre. Jeg har virkelig helt dilla på skinnjakker og denne her er lovely! Hehe, men digger å være i sånn humør. Man får lyst til å gjøre noe crazyy, eller noe utenom det vanlige så tror det er bra D er her for å passe på mine rare bad girl utbrudd. Heheh, neida jeg skal nok klare å styre meg. Nå vil jeg spise meg mett på noe godt og danse rundt i gata med den nye jakka mi! Hoho, ha en fiin lørdag!

It was just a dream

Hei dere! Nå har jeg klart å resie fra kalde Trondheim og havnet i litt-mindre-kalde Stavanger. Kom fram i går kveld og Daniel var utrolig gira på at vi skulle dra ut på en Pub for å nyte torsdagskvelden. Jeg som hadde lest 10 sider i SAS-magasinet om Pub'er i London var skikkelig i stemning, så det var ekstra komisk at vi sovnet nesten med en gang vi kom inn døra til leiligheten til Daniel. Tror ikke det er lurt å sove for mye, for jeg hadde de rareste drømmer i morges, etter at Daniel dro på jobb i 7-tiden. Dere vet når dere drømmer at dere er uvenner eller krangler med noen? Det er sykt frustrerende for i drømmen klarer man nesten aldri å fortelle det man vil si. Man er låst i en dum fase hvor man bare mottar crap fra den andre personen. I tillegg så drømte jeg at alle sammen hadde glemt at jeg hadde bursdag og at jeg ble sendt på rommet for jeg var visst bare i veien! Hahah, somebody stresser med å bli 23. Uansett, det kjipe er at når du våkner så tror man enda at det er sant og man klarer ikke å riste av den ekle følelsen i kroppen. Så her sitter jeg og rabler i vei mens jeg prøver å si til meg selv at det var bare enn drøm og jeg er ikke uvenner med noen. Planen for i dag er litt usikker. Men jeg skal komme meg opp fra denne senga og dra til farmor for å besøke henne og Vesla. Skal også dedikere en god stund til lesing og så får vi se hva resten av kvelden bringer. Håper uansett alle får en fiin fredag!

Drømte dere noe spesielt i natt?

What should I wear for my b-day?

Jeg er så usikker på hvilken kjole jeg skal kjøpe for å glitre på den oh så store dagen. Det er februar, kaldt og helt sikkert snø og is i Trondheim og ingen av disse kjolene passer til vinterværet som mamma sier. Hehe, men det får man glemme for en kveld. Man har tross alt bare bursdag en gang i året og da kan man spandere på seg selv taxi fra dør til dør. Såå, hvilken glitter kjole burde jeg ta?


1. Rebecca stella her.                   2. Oneness dress her.                 3. Dry lake dress her

Noen har passion for åpen rygg kan man si. Hehe, men det er så fiint. Trenger bare en god dose selvbruning først for å ha noe å vise frem.

Hvilken kjole syns dere at jeg skal velge?

Nytt semester, mer stress!

Da har jeg begynt nytt semester og jeg merker at jeg stresser syykt med det at jeg fortsatt har igjen en del å lese på forrige semester. Jeg har helt dilla på å organisere i hytt og pine og det at jeg ikke har kommet i mål med min lille leseplan stresser meg. Baah, håper virkelig ikke dette skal være hverdagen min fram til eksamen. Jeg er fortsatt i indremedisinens verden og er ikke klar for å bytte over til nevrologi og øre-nese-hals. Men hvis jeg går inn det nye semesteret med litt skepsis, så kan det kanskje hende at jeg blir positivt overrasket. La oss krysse fingrene for det. Nå skal jeg ha full fokus på lesing denne uka, og så blir det Stavanger til helga! Kjenner det skal bli godt med litt leseavveksling i alle fall.

I Trondheim er det -14 minus ute i dag, så skjerf på lesesalen er obligatorisk! Haha.

Ønsker alle sammen en kjempefin mandag ♥

Wish list for my sweet 23

Gosh, om 23 dager blir jeg 23 år og jeg er virkelig ikke klar for det enda. Vet ikke hvorfor jeg stresser sånn med å bli et år gamlere, for jeg føler meg like "ung" innvendig. Men det er noe med dette tallet. Og hva er spennende med å bli 23? Er en god unnskyldning for å kjøpe seg en ny kjole da, som man kan sprade rundt på byen i med tiara festet på hodet og drikke så mange glass cava man bare vil mens man roper ut til alle og en hver at man har bursdag. Eller noe i den duren. Ønskeliste for bursdagen har jeg også spikret sammen. Brukte alt for lang tid på å finne ut hvor man faktisk kan kjøpe de forskjellige tingene, så de andre skulle slippe. Hehe, uansett her er det jeg vil/trenger/må ha!

 

 Wishlist 2013

1. Marc Jacobs Macbook Case her. 2. Macbook Air. 3. Crystal bra her. 4. Acne Canada skjerf. 5. Lulus sminkebag her. 6.Crystal skull clutch fra ebay. 7. Fabulous shoes her. 8. GHD rettetang - gold sahara set. Nå på avslag hos blivakker. woho!

Hva likte dere best?

Ready, set, read!

På fredag var jeg ferdig med semester 2B og mye av indremedisinen som hjerte, lunge, gastro og hematologi. Jeg føler meg absolutt ikke ferdig med tema, så skal gjøre meg ferdig med alle notater før jeg hopper videre til neste semester om nevrologi og øre-nese-hals. For å ikke henge etter, må jeg prøve å være super effektiv, så denne lørdagen er leselørdag med stor L. Akkurat nå leser jeg om lungekreft. Visste dere at selv om man har røyket lenge og så stopper vil man etter 10-15 år få redusert risikoen for lungekreft betydelig. Så, stump røyken sier jeg bare. Hehe, er vel ikke så enkelt som det. Men faktorer som antall sigaretter per døgn, alder ved røykestart, antall røykeår, mengde tjære og nikotininnhold spiller en stor rolle for risikoen for utvikling av lungekreft og det er ikke til å stikke under en stol at røyk er skadelig for lungene.Nei, nå må jeg stikke nesa ned i lungebuka igjen.

Håper dere får en fin lørdag 

New in!

Hadde et gavekort til overs på Bag og siden det snart gikk ut måtte jeg se til å bruke det. Ikke den værste måten å tilbringe ettermiddagen det. Eller litt frusterende var det for det var helt umulig å velge. Var vanskelig å finne noe jeg var 100% fornøyd med, men gjemt i et hjørne lå denne Guess-vesken og da var jeg ikke i tvil lengre. Trenger sårt en ny skoleveske, og denne var perfekt for jobben. Kostet egentlig 2000, men fikk den til halvpris siden de hadde salg på det meste.


// Veske Guess, dressjakke H&M og sko Rebecca Stella.

Nå er jeg så sykt sugen på godis. Er hjemme for å lese og huset er tomt for godteri. Hørt på makan, vi er kanskje en legefamilie men alikevel. Jeg vil ha godteri. Hehe, kan vel bare kjøre ned å kjøpe meg, men det er så godt å tulle seg inn i ullpleddet når formen ikke er helt på topp. Jaja, vi får se hva det blir til. Snart har jeg en skypedate med D og så er det fredagskos ♥

Hva syns dere?

balloon love

Har brukt over en time på å legge inn bildene fra det nye kameraet mitt. Hvem skulle tro det tok så lang tid? Skulle egentlig blogge mitt nyeste innkjøp, men det får bli i morgen. Har også begynt å svare på spørsmålene til spørsmålsrunden, til dere som lurte på det. Bildet ovenfor er fra nyttårsaften hvor jeg fant det så interessant å leke med ballongen. Hehe, var så mange sære bilder på kameraet at det skulle ikke vært lov. Det så ut som jeg hadde det morsomt i alle fall! Helt til jeg ble truffet av en rakett, da sank stemningen noen hakk. Tror helt jeg jeg har glemt å fortelle dere det. Har aldri vært noen spesielt fan av raketter, og syns ikke noe om fulle mennesker som holder på å leke seg når slaget slår 12. Så har bestandig holdt meg litt i bakgrunnen. Men i år ble jeg altså truffet. Haha, den setningen hørtes ikke helt bra ut. Jeg overlevde fint da. Ble bare et sår på leggen og et blåmerke. Men det må jeg vel tåle!

Hadde dere en fin nyttårsaften? 

Oh, så sliten

Jeg er glad jeg ikke begynner 0745 og slutter 1715 hver dag på skolen. Da tror jeg ikke denne frøkna hadde hatt så mye energy left. Spesielt ikke når jeg lå å fniste sammen med bestevenn til langt på natt. Hehe, nå trenger jeg noen som vil lage middag til meg og pjuske med armen min. Det hadde i alle fall vært lovely! Har vært på gastrokirurgen omtrent i hele dag og fått med meg litt poliklinikk og sengepost. Veldig lærerikt og spennende. Hjelper også på at mange av kirurgene er så kjekke. Hehe, tror vi runder av der jeg. Nå må jeg prøve å få energien tilbake!


// Jeg liker de grønne kirurg-klærne!

Har deres dag vært lang?

Off to bf I go!

Tenkte nesten jeg måtte gi et lite livstegn fra meg igjen! Har vært et par hektiske dager med mye kjøring og lite søvn. Men nå er jeg endelig back on track og er på vei til bestevenn for en liten sleepover! Hun skal lage laks til meg, noe som jeg er ganske så spent på siden jeg egentlig ikke syns så mye om denne fisken. Men jeg er 22 og det er vel på tide å begynne å lære seg å like det. Blir uansett koselig å se bestevenn igjen. Er alt for lenge siden sist. Så ikveld blir det sladder, sladder g atter sladder. Aah, trenger en sånn kveld en gang i blant.

Hva skal dere ikveld?

Hanna, ikke kill mæ!

Hehe, Herbjørn er og blir den søteste! Er på Roan for øyeblikket fordi bestemor har blitt syk. 95 år og syk er ikke den beste kombinasjonen. Derfor har det blitt litt dårlig på bloggfronten. Nå har jeg en søting ved siden av meg som tilbyr meg gump og videospill. Bedre gentlemann fins det ikke!

Clip personalarm - enklereliv.no

For en liten stund siden fikk jeg tilsendt en personalarm fra enklereliv.no for å teste. Med tanke på at jeg bestandig føler meg utrygg når jeg er ute og går i de mørke kveldstimene, følte jeg at dette passet perfekt for meg. Laget en liten video for å vise dere alarmen. Føler jeg babler litt mye, men det får dere tåle. Dere finner alarmen her.

Er dere redde for å gå ute alene i mørket?