Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


januar 2012

Du nelly, du nelly..

De har klart å "lure" meg igjen til å gjøre et lite kjolekupp. Jeg satt der ubevisst og skulle legge til plagg til konkurransen om å vinne drømmegarderoben på 30 000 kroner. Så havner jeg over en hvit sommerkjole som jeg med en gang så for meg at jeg skulle bruke på stranda i Hawaii i sommer. Da det sto at kjolen var på salg til 199, hadde jeg ikke noe annet valg enn å klikke den hjem. Dessuten måtte jeg nesten benytte meg av at i dag er siste dag Nelly har gratis frakt. Glad mamma ikke leser bloggen min, for da hadde hun blitt oppgitt over hvor mange kjoler jeg kjøper. Haha, gi meg shoppeforbud noen?


// Kjolen er fra Nelly Trend og du kan finne den her.

Noen andre som har shoppet i det siste sånn at jeg kan få litt bedre samvittighet? hoho ♥

Tjohei

Titter bare innom bloggen for å vise at jeg lever. Så vidt i alle fall... Kom nettopp hjem fra skolen nå og er stappet full av informasjon i hodet. Men er stolt av meg selv som har vært så flink til å lese i dag. Derfor skal jeg belønne meg selv med godis og Gossip girl-titting, før jeg må planlegge hvordan resten av uka skal bli. Er så mye jeg skal rekke å gjøre før den store dagen på lørdag. Bursdagskjolen kom forresten i dag, og den passet perfekt. Synd at det er så forferdelig kaldt ute. Er ikke akkurat det beste kjoleværet! Men, lårene mine har tålt en iskald vinternatt før, så hvorfor ikke igjen.

Har dere en travel uke?

Har vi ikke talent?

Heisann fininger ♥

Beklager dårlig bloggdag, men har brukt fridagen på å lese til eksamen så har vært rimelig opptatt med andre ord. Fikk til og med vite hvilken dag skjebnen min skal avgjøres. Ah, kjenner jeg gruer meg bare jeg tenker på det. Hvorfor kan jeg aldri bli vant til skrekken med muntligeksamen? Uansett, nok eksamenprat. Tenkte å vise dere en liten film fra 10årsdagen min. Er jo sånn i "bursdagshumør" for tiden at jeg går tilbake til gamle bursdager for å gjennoppleve minnene. Prøvde å finne noen referanser til om jeg skal melde meg på MedHum-revyen 2012 eller ikke (en revy medisinstudentene setter opp). Og da jeg så denne filmen var jeg ikke i tvil lenger. Jeg må jo dele dansekunnskapene mine med resten av Trondheim. Eller hva tror dere?

Klarer dere å se hvem som er meg? Og hvilken Spice Girls er det jeg prøver å være?

Søndagstema - avhengighet!

Avhengighet... Har både positive og negative sider. Det og endelig få tilgang på det man er avhengig av er en ubeskrivelig følelse de fleste ikke ville vært foruten. Mens på den andre siden kan avhengighet gjøre oss gale til vi tilslutt kanskje ender opp med å gjøre noe vi angrer på.

Avhengighet kommer i alle former og fasonger. Det kan være man er avhengig av å sjekke dørhåndtaket flere titallsganger i løpet av kvelden for å forsikre seg om at den er låst (må innrømme at jeg er litt guilty der), eller det kan være noe litt mer komplisert som narkotikaens avhengighetskapende kraft. Selv er jeg avhengig av mange forskjellige ting. La oss ta sminke for eksempel. Det er sjelden jeg beveger meg utenfor husets fire vegger uten et lag med pudder som kan dekke til sannheten. De eneste unntakene må være hvis jeg er syk og rett og slett ikke har energi nok til å pynte meg, eller hvis jeg har et stykk store solbriller å gjemme meg bak. Det er vanskelig å innrømme, men jeg er nok blitt litt for avhengig. Noe annet som jeg er helt klart avhengig av, er blogging. Er det noe som gjør meg irritert er det om jeg ikke rekker å poste et blogginnlegg før det er forsent. Og da mener jeg ikke premenstruell jente som er skumlere enn få. Gang dette med 10 og så har du meg en dag noen forhindrer meg i å blogge. Bare ta i sted. Skulle egentlig bruke kvelden på å blogge dette innlegget, men så okkuperer pappa meg, og så sitter jeg her et par timer for sent. Stressa som få, for å bli ferdig i tide. Hehe, uansett. Blogginga er som et narkotika jeg ikke kan leve uten. Skummelt hvor avhengighetsskapende denne skrivingen og posting av overflatiske bilder kan være.


Den skumleste avhengigheten er kjærlighet. Spesielt den som gjør deg blind slik at du ikke ser at du blir behandlet som en dritt. Man er så avhengig av å ha noen der at man helt glemmer fokuset for en liten stund. Og hvem vet hva som kan skje da? Man kan tåle så utrolig mye drittslenging, sjalusi og løgner, bare for å høre de tre ordene på slutten av dagen. "Jeg elsker deg". Det er tre skumle ord skal jeg si dere. De får deg til å tilgi ting du absolutt ikke burde tilgi, akseptere det mest absurde og gråte deg i søvn for en tullete krangel. Og man skjønner ikke hvor galt det er før man til slutt kommer seg fri. Da gjelder det bare å krysse fingrene for at det ikke var for sent.


En annen ting jeg er avhengig av er oppmerksomhet, men nå føler jeg at jeg har delt nok om meg selv for en kveld, så det får vi ta en annen gang. Avhengighet er i alle fall noe skumle greier, som samtidig kan være spennende å utforske. Det viktigste å tenke på er vel at man passer på at det ikke går så langt at man faller utenfor stupet og mister fokuset om hva som egentlig er viktig her i livet.

Hva er dere avhengig av?

 

Trimme bort litt guilt!

Nå har jeg nettopp kjøpt meg denne kjolen for å bruke til bursdagen min, så får jeg bare krysse fingre og tær for at den kommer fram i tide. Nå skal jeg være med lillesøster på 3T for å trene bort skyldfølelsen for å ha brukt alt for mye penger. Heldigvis har jeg snart bursdag, da bruker som regel kontoen å bli fylt opp igjen. Fikk pappa til å bestille to av bursdagsgavene mine i kveld (ja, nå er jeg så gammel at jeg tydeligvis må bestemme alt selv), så nå gleder jeg meg utrolig mye til neste søndag. Enn at det bare er en uke igjen med å være 21åring.

Nå maser Oda på meg, så jeg må vel stikke. Poster et søndagstema om avhengighet når jeg kommer hjem igjen ♥

Working 7 to 3!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang arbeidsdag. Tror ikke kroppen min er laget for å jobbe 8 timer i strekk når man må stå opp klokken 6. I need my beautysleep. Haha. Blir ikke bedre av at en beruset Daniel driver og ringer sent på natten heller. Selv om sistnevnte er ganske koselig. Var uansett hyggelig å være på jobb. Er så koselig å snakke med alle de eldre damene og høre på historier fra gamle dager. Nå skal jeg ta en velfortjent helg som varer til tirsdag. Man snur litt om på dagene når man er student. Fritiden skal jeg bruke på å pugge undersøkelser og slappe av hjemme. Så hvis noen stiller seg frivillig som pasient, just let me know!


Har dere gjort noe spennende i helga?

Fancy this!

Jeg burde vel egentlig ikke poste at jeg har fått enda en ny beboer i klesskapet mitt, men siden jeg er på jobb "as we speak", har jeg ikke så mye mer interessant å dele. Dessuten er denne bodyen fra Asos utrolig kul.
Da må jeg nok bare trosse de dømmende blikkene om at jeg bruker alt for mye penger på nettshopping.

Men når jeg sitter igjen med en god del etter at de månedlige regnignene er betalt og jeg har satt over et fint beløp på sparekontoen min, hvorfor ikke bruke resten på shopping? Bodyen skal uansett bli flittig brukt i sommer med dongerishorts og solbriller. Nå er det kanskje litt for kaldt å flashe ryggen for alle og en hver, men stilig er det uansett.Var den ikke stilig?

I don't wanna grow old

Og med stadig påminnelser om at jeg snart er ett år eldre, er det vanskelig å lå være å tenke på det! Hehe, fikk en facebookmelding fra en fyr jeg feiret bursdagen min sammen med i Las Vegas i fjor. Og da var det tilbake til grubleriene om at nå begynner jeg å bli gammel.

Ah, Las Vegas i fjor vinter. Ingenting kan toppe det. Haha, jeg føler meg litt kynisk når jeg sier det hele tiden. Nesten som om jeg nekter at noe eventuelt kan bli bedre. Men tror heller det er sånn at jeg vet at det er så mye som skal til for å slå den helgen, at jeg er realistisk nok til å skjønne at det blir vanskelig å få til noe bedre. Ikke det at jeg klager på årets planer. Tror det kommer til å bli kjempegøy å feire bursdagen min med bestevenn som har organisert et bursdags party for meg. Hun er så god. Forresten, noen som har noen tilps til å glede seg over alderdommen? Jeg prøver på en måte å stoppe opp hele prosessen og da er det bare meg selv det går utover.

Jeg tror grunnen til at jeg er så i mot det å bli eldre er det at da er jeg et steg nærmere ansvar, rynker, en mann som jeg forhåpentligvis skal dele resten av livet med, barn, 8 til 4 jobb, bolighus, TV-kveld på fredagskveldene, lite tid til venner og alt det der. Ikke det at jeg vet om den listen jeg kom med hører til det å bli voksen, men det er i alle fall sånn jeg ser det for meg. Og jeg er ikke helt klar for det enda.


// Las Vegas i fjor. Skal gjerne være helt ærlig å innrømme at jeg savner det!

Flere enn meg som ikke vil bli eldre?

It's back!

Ah, jeg trodde jeg skulle krepere i sted. Har dratt hjem til Orkanger for helgen for å jobbe, og når jeg kom hit var det ingen internett! Haha, i bloggverden kan jeg vel nesten kalle det en liten krise. Anyways, etter en lang ventetid hvor jeg sjekke Macen annen hvert minutt (les: overdrivelse) kom den tilbake sånn at jeg kan fortelle det til dere. Nei og nei, så snill Canal Digital er. Kvelden skal tilbringes hos bestevenn hvor vi skal se på helgetur til London i mars. Må feire at jeg er ferdig med eksamen, og jeg tror London er den perfekte plassen til å gjøre det!

Ønsker alle sammen ei kjempefin helg! ♥

Bilder fra Åre

Har vært litt sen med å legge ut bildene fra Åre fordi jeg ville ha godkjenning fra personene på bildet før jeg la dem ut. Selv om ikke alle sammen vil havne på denne rosabloggen, så har jeg noen bilder jeg kan dele med dere. Åre var uansett kjempegøy. Jeg bodde på hytte med 5 andre jenter i klassen min, og vi hadde det utrolig koselig. Rolig kveld på torsdagen, og litt mer fart og spenning de to resterende dagene. Møtte utrolig mange kjentfolk, og til og med blogglesere. Hvem skulle tro det? Er uansett utrolig hyggelig når noen kommer opp og sier at de setter pris på bloggen min. Det varmer et lite pike hjerte.


// Da jeg var alene i hytta på fredags formiddag. Med brudd i foten er det vanskelig å gå på ski.


// Magnus og meg! Han var den første personen jeg snakket til på mitt nye kull!


// Fadderbarnet mitt Camilla og meg med apple martinien min.


// Det obligatoriske bloggposeringsbildet!


// Søteste Oda og meg. Får så lyst å farge håret mitt brunt når jeg er med henne!


// Ut på en liten lørdagstur


// Hvor det plutselig begynte å snø. Haha, liker det.


// Ute på Bygget på lørdagskvelden. Jeg har for første gang på lenge tatt på meg høye hæler!


// Ble kjent med en brannmann som hadde en kompis som jobbet sammen med eller kjente en Orkdaling. Hoho, kommer ikke helt på hvordan det hele hang sammen.


Jenta til venstre leste visst bloggen min, og Elisabeth, det var utrolig koselig å prate med deg! ♥

Hva syns dere om bildene?

drømmeantrekk for bursdagen!

Jeg surfet litt rundt på forskjellige nettbutikker i går kveld og fant det perfekte antrekket for bursdagen min neste uke. Egentlig hadde jeg tenkt å bruke Sherri Hill-kjolen jeg tenkte å bestille for litt siden, men siden den ikke vil komme fram før i midten av februar måtte jeg finne på noe annet lurt. Det endte derfor opp med at jeg forelsket meg i denne lipsykjolen. Den er så fin at det kribler i fingrene etter å bruke visakortet. Dessuten tror jeg den er godkjent til å brukes ute en kald februarnatt. Eller hva tror dere?


// Kjolen er herfra, skoene finner dere her og jakken her.

Det store spørsmålet er derfor. Skal jeg kjøpe denne kjolen (koster 1195)? Skal jeg bruke noe jeg har fra før? Eller skal jeg finne en annen kjole? Trenger alle gode råd jeg kan få. Må uansett bestille snart sånn at det kommer fram i tide.

Panneskuespiller!

Haha, jeg dør! Eller, jeg ler i alle fall så mye at jeg ikke får til å puste. Er sånn at jeg må gjemme meg fra skypekameraet sånn at Daniel ikke kan se alle de rare grimasene som kommer ut av meg nå! Huff, ikke bra. Uansett, greia er at jeg var så "snill" og filmet skypesamtalen vår i går, uten at D visste noe om det. Han prøvde å muntre meg opp, for av en eller annen grunn som jeg ikke vil nevne på bloggen, så var jeg lei meg i går. Da er det virkelig godt å ha Daniel for han har jammen meg et talent til å få meg til å le. Og, det er det ikke mange som klarer. Så jeg er virkelig glad for at jeg har Daniel. Nå har jeg uansett fortalt han hva jeg har gjort, og fått tillatelse til å poste en liten snurt her på bloggen.

Jeg liker måten vi snakker sammen på, på skype altså. Det er hele tiden kveldens høydepunkt.

Flere enn meg som syns det var morsomt?

Nytt kjøkken!

Tok turen hjem i dag for å se på det nye kjøkkene vårt! Nå har mamma endelig fått seg hvite vegger, nytt kjøkkenbord og kjøkkenstoler! Jeg liker det i alle fall kjempegodt! Mye bedre enn den slitte benken og de grønne veggene vi hadde før. Og så er det jo den fineste utsikten fra kjøkkenvinduet. Elsker å spise frokost hjemme, og sitte å se utover dalen jeg bodde i. Nå skal jeg øve litt til konsultasjonseksamen og redigere ferdig en film av Daniel. Blogges senere ♥

Today I'm wearing this!

Minus the shoes of course...

Jumpsuit nummer to fra asos. Er veldig fornøyd med denne også. Liker det at den ikke er så drøy, så jeg faktisk kan bruke den ut i offentligheten. Haha. Nå må jeg nesten finne meg noe nytt å bestille, slik at jeg kan få noe nytt å vente på. Penger er til for å brukes dere. Eller, burde vel kanskje revurdere det mottoet. Uansett, liker det når postkassen fylles med hentelapper. Er det nesten som om noen tenker på meg. Ah, jeg trenger en brevvenn eller noe. Interessert?

Hva syns dere?

Slash back unitard!

Har lekt meg litt i picnik og redigert flere bilder av dagens kuleste jumpsuit. Vet ikke helt om jeg tør å bruke den ut offentlig, men med en svart skinnjakke over skal det nok gå bra. Jeg har jo tros alt visst meg fram på bloggen, så hva er vel da så farlige med det virkelige liv. hoho. Kjenner at man må virkelig være fornøyd med kroppen sin for å gå i noe sånt. Jeg har stått og sett meg i speilet i hele dag og innsett at gipstiden begynner og vises litt mer nå enn før. Hvis dere skjønner hva jeg mener. Ellers har jeg gått rundt og danset i byåsens gater mens pappas iPod har vært på ørene. Hvem visste at pappa kunne ha så mye bra musikk. Fikk i alle fall meg til å føle meg som verdens tøffeste der jeg gikk med topplua mi og solbriller på. Haha, var sikkert en vakkert syn for forbipasserende biler.Nå skal jeg sette meg ned å redigere en liten film som jeg forhåpentligvis får lov til å publisere. Må bare forhøre meg med D først. Vil ikke at han skal bli sur på meg heller.

Hva syns dere om bildene?

I'm bringing sexy back!

Mottok den nye jumpsuiten min fra asos i dag. Må si jeg er meget fornøyd. Nå må jeg bare finne en excuse til å bruke den!

Bildemix

Siden jeg ikke har noe spennende å dele om livet mitt akkurat nå, bortsett fra at jeg gleder meg til å hente pakken min fra asos i morgen. Og, så kan Sjur fortelle meg at han ripper inn en barnefilm hvor jeg skriker for jeg ikke får lov til å sutte på paraplyen jeg så gjerne ville smake på. Haha, hørt på makan. Uansett, siden jeg ikke har noe spennende å dele, bortsett fra det jeg nettopp delte, tenkte jeg å dele noen bilder jeg er ganske sikker på at jeg ikke har delt før. Hehe, her ble det en del om deling. Så da må jeg vel nesten komme i gang å dele disse bildene. Men før bildene kommer kan jeg dele at nå (eller på barnefilmen Sjur ripper inn) stapper jeg inn lo-dotter i munnen og hikker så jeg begynner å riste!


// På flyet på vei til Las Vegas. Dette er helt klart det kuleste flyet jeg noen gang har tatt.


// Virgin America er sweet. Blir ikke mer partyfaktor på fly enn dette.


// Jenny og meg i Disney Land California. Haha, kan ikke akkurat skryte på meg at jeg er god til å kjøre radiobil!


// Nettopp ankommet solfylte Orlando, april 2011!


// Harry Potter Land i fjor vår. En av de bedre fornøyelsesparkene jeg har vært i!


// Alle frokoster skulle vært som denne!


// Las Vegas i februar i fjor. Minutter etter fylte jeg 21. Whoho!


// Utenfor en restaurant i Orange County. Husker ikke navnet, men maten var i alle fall god!


// Stranddag i San Francisco med Rafael. En av de koseligste dagene på lenge!


// Før White Party i August i fjor. Savner sommeren!


// Crazyness i Milano i fjor høst! Haha, digger energien i bildet!


// Ordner meg før første date med Daniel. Hihi ♥


// Selvdiggeri i La Manga 2011.

Hvilket bilde likte du best?

Mirror, mirror on the corn

Who is the fairest of them all?Hehe, når det er mangel på speil må man ty til andre ting. Kom da fram til en morsom løsning til slutt, selv om resultatet ikke ble så nøye som det ville ha vært. But who cares? Kan ikke være picture perfect hele tiden heller. Nå sitter jeg og hører på den nye yndlingssangen min fra Natalia Kills, som jeg føler jeg ikke kan nevne tittelen på. Bare sånn at vi ikke vil få noen misforståelser. B to the way, jeg misliker sterkt vinkelen bildet er tatt i fra. But the again, jeg må vel tåle å vise dere alle mine "dårlige" sider. Haha, nå må jeg slutte å tulle her. Og slutte å mikse mellom engelsk og norsk. Its kind of confusing.

Er forresten rebelsk i dag (les: helt tom innvendig), så blir dessverre ikke noe søndagstema.

Svar på spørsmål - USA

Hey, hey, hallo! Tenkte å titte innom for å poste en liten film jeg laget før helgen. Mange som har spurt om når svarene fra spørsmålsrunden kommer, og jeg er superflink til å utsette det hele. Derfor måtte jeg sette foten ned på onsdag, og begynne å filme inn noen svar. For at det ikke skal bli så alt for langt, svarte jeg i første omgang på noen spørsmål om USA. Resten kommer etterhvert. Men er så mange spørsmål å svare på at man ikke helt vet hvor man skal begynne. Dessuten føles det ikke helt rett å sitte å snakke til seg selv foran et kamera. Takk og lov for at jeg har vendt meg til kamerastemmen min. Tror jeg har blitt immun etter all allmennpraksisfilming der man hører på seg selv snakke. 

By the way, videofy.me hadde bestemt seg for å lage et skikkelig "sexy" stillbilde av meg. Skjønner ikke hvorfor det blir sånn rare grimaser hver gang jeg legger ut en film. Og, så snakker jeg utrolig fort! Haha, hadde veldig dårlig tid på onsdag skjønner dere. For måtte rekke å ringe Daniel før han havnet i drømmeland. Jaja, det er da i alle fall en start.

 

Hjemme igjen!

Ah, da har jeg plassert rumpa mi trygt nede i den svarte skinnsofaen min og kunne ikke hatt det bedre! Holder på å oppdatere meg med mine 86 uleste mailer (det lønner seg ikke å være uten internett for helgen) og ser på de koselige kommentarene fra dere! Bloggen har halvvies vært oppe og godt mens jeg har vært borte, men nå er jeg i alle fall tilbake med mange fine bilder å dele. Kan oppdatere dere litt senere, med det som passer seg for bloggen og så kommer en liten film med noen svar på USA-spørsmål. Må jo prøve å bli ferdig med den spørsmålsrunden jeg hadde i fjor. Hehe. Har forresten hatt det utrolig koselig i Åre, og formen er faktisk ganske fin i dag også. Men regner med jeg blir litt daffere utover dagen, jeg sov tross alt bare 2-3 timer i natt.Har dere hatt en fin helg? 

Oh my God!

Jeg får så vidt til å puste her jeg sitter. Gjett hvem som nettopp fikk den beste overraskelsen noen gang i sted? Joda, det var meg det! Ha-ha, jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg, for jeg føler meg så overvelmet, overfladisk lykkelig og alt det der. Anyway, det som nettopp hendte var dette!

Jeg logget på mailen min for å sjekke om det hadde kommet noen interessante mailer og midt i blandt alt det vanlige finner jeg denne her:

 

Det er mailen hvor det står "Your birthday present" som fikk hjerte mitt til å slå noen ekstra slag. Og før jeg tør å trykke for å åpne, må jeg bruke noen sekunder på å tenke hva i all verden dette kan være. Etter en liten stund gir jeg opp, og når jeg åpner mailen får jeg nesten et lite hjerteinfarkt! Ble i alle fall overrasket som bare det! Hadde aldri forventet meg å finne det bilde jeg fant!

Iiih, jeg er fortsatt litt i sjokktilstand! Helt fram til nå har jeg gruet meg til å bli 22 år. Nå kan ikke dagen komme fort nok! Jeg vil åpne denne pakken nå. Lurer fælt på hva som befinner seg inni der! Åh, søndag 5. februar kan ikke komme fort nok! Hva tror dere gjemmer seg i pakken?

Trygt fremme

Sitter og snakker med Hanna på telefonen nå og hun forteller meg at Åre er utrolig gøy, men det er umulig å få tak i internett, så hun blogger via storebror via mobilen. Diktering, yay!

 

Dagen i går var fylt med hyttekos, tøfler og godteri.
Hytten ovenfor derimot ...

Full fest og la ikke skjul på sangtalentene sine, for å si det sånn. ;)
På et tidspunkt, var vi faktisk alle sikre på at de skulle falle gjennom taket.
Når det sto på som verst, fikk de lyset i taket vårt til å blinke, så det var den rene discoen her nede.
Ja ja, bra at de koste seg der oppe.
Nå er det på tide å få rumpestumpen i gir, ta på meg fornuftige klær og gå ut for å leke i sneen.
Poster et innlegg senere i kveld om en mail jeg fikk i går. Er fortsatt helt i sjokk.

Håper alle får en fin fredag.

Da drar jeg!

Snakkes forhåpentligvis i Åre, om jeg så skal gå milesvis for å finne internett! Haha.

Ønsk meg god tur!

Superundertøy-love

En stykk sprudlende glad Hanna hopper rundt i det nye, rosa superundertøyet sitt fra Kari Traa! Jeg satser på at det skal holde meg rosa og fin, og varm og god i helga! Som Daniel sa til meg i går kveld. Du ser ut som barbie på skiferie! Haha, han altsåå...

Ha en fin torsdagsmorgen, søtinger ♥

Obsessed

Fikk orden i sakene til slutt...

Dilla på rosa, grått og hvitt sa du?

Haha, Åre here I come!

Pakkerot

Jeg trenger seriøst hjelp til å organisere alt dette rotet! Skjønner ikke helt hvordan en tredjedel av dette skal havne i en russebag og bli med til Åre i morgen. Noen ganger blir jeg sur på meg selv fordi jeg har så mange klær å velge mellom. Det tar jo tusen timer å finne noe som matcher! Haha.


Noen som melder seg frivillig til å hjelpe meg? 

Darkness

Det er mørkt når jeg står opp og går til skolen, og det er mørkt når jeg er ferdig og skal hjem. Hvor har det blitt av dagslyset? For min del så kunne det vært kveld hele dagen. Mister nesten litt begrepet tid, annet enn når vekkerklokka ringer og forteller meg at nå Hanna, nå må du stå opp. I dag dere, så trykket jeg på slumre 6-7 ganger, helt til vekkerklokka fortalte meg at nå får du ikke lov til å trykke slumre noe mer. Haha, har dere hørt på makan? Jaja, jeg kom meg da omsider opp og ut og tidsnok til å rekke forelesning på skolen og allmennpraksis senere på dagen. Jeg er bestandig så godt humør når jeg kommer hjem fra allmennpraksis. Sitter om regel igjen med en mestringsfølelse om at jeg har kontroll på det å snakke med pasienter. I alle fall nok kontroll til å stå på eksamen forhåpentligvis. Må bare bli flinkere til å huske på å spørre om naturlige funksjoner (søvn, matlyst, vannlating). De går fort i glemmeboka.

Anyways, nå skal jeg pakke til Åre og forhåndskrive noen innlegg til helga. Tviler sterkt på at det er internett i hytta der vi skal bo, så jeg får finne meg noen som kan logge inn på bloggen og holde dere oppdatert.

Er dere lei av de mørke januardagene?

Ka-ching!

Ah, jeg elsker følelsen av nykjøpte klær (så lenge den varer i alle fall), og når man føler man har gjort et lite kupp. Følte jeg kjøpte ting i hytt og pine i dag. men da jeg kom hjem hadde jeg ikke brukt mer enn 1000 kroner. Fine ting på salg er en god ting for bankkontoen og meg. Grunnen til dagens shoppingtur var at jeg måtte ha noen fornuftige klær til Åre i helgen. Nytter ikke å møte opp i minikjole og høye hæler da. Så da satser jeg på den litt mer søte og uskyldige stilen. Kanskje jeg klarer å smelte noen istapper alikevel! hoho.


// Buksa og skoene (ja, de kan brukes ute) er fra H&M og genseren er fra Bik Bok.


// Ah, jeg er helt forelsket i det nye skjerfet! Haha, søtere skal du lete lenge etter.


//Strømpebuksen er fra Bik Bok. Liker at Zara skjørtet matcher skjerfet. Hoho.


// Skjerfet og vottene er fra H&M. Boblejakken og solbrillene er fra Bik Bok.

Hva likte dere best?

Just now!

Kom nettopp hjem fra en liten bytur hvor jeg ble en del plagg rikere. Kjøpte masse nødvendig (slik som mikrobiologibok) og noe unødvendig som jeg bare måtte ta med meg hjem. Er helt ødelagt i kroppen etter å traske inn og ut på butikker så nå skal jeg bare kaste (les: legge fint i fra meg) alt på isbjørnteppet mitt og slappe av litt. Kjøpte verdens fineste skjerf som jeg gleder meg masse til å bruke i Åre i helgen. Vet ikke om jeg har fortalt dere det, men stikker til Sverige med 189 medisinstudenter på torsdag for å kose meg med afterski og snø. Tror det kommer til å bli gøy!


// Haha, liker at det er en hodeskalle blandt alle de "søte" tingene!

Viser dere hva jeg har kjøpt senere i kveld. Må innrømme at alt ble ganske rimelig når man handler på januarsalget.

Noen andre som skal til Åre i helgen?

God morgen, fininger!

Ah, dette skal bli en fin morgen! Jeg har nettopp satt på den nye yndlingssangen min på musikkanlegget, og står og digger antrekket mitt foran speilet som en annen selvdigger! Ah, det er så herlig å være selvdigger om morgenene. Man føler seg alltid så fresh og fin da, etter en god natt søvn! Planen i dag er å gå på skolen for å møte den nye PBL-gruppa mi, deretter lese litt på lesesalen før jeg stikker inn til sentrum og henter tannbørsten til Daniel som ligger på jobben til pappa. Daniel kjøpte seg rød tannbørste med kyssemunn i helga siden jeg sa at hvis han kjøpte den med leppene på, skulle han få masse kyss når tennene var pusset! Haha, huffameg, som jeg rabler i vei her.

 

Har på følelsen av at dette kommer til å bli en god dag! Energi er det i alle fall ikke mangel på hos denne jenta i dag!

Ha en fin dag da, alle fininger! 

Topp 5 - kjoler

På tide med en ny topp 5 igjen. Må nesten prøve å bli ferdige med dem før januar er omme. Ah, kjenner virkelig at jeg gleder meg til vinteren er over, og snøen forsvinner nå. Da skal jeg ta på meg alle kjolene mine med en gang! haha, eller kanskje ikke. Men begynner å bli ganske kjolesyk. Vil ha bar bakke og hestehov, som matcher alle de fine kjolene jeg planlegger å bruke. Drar heldigvis til Spania i mars/april. Da blir det kjoler hver dag! Uansett, av de 20 kjolene jeg kjøpte meg i 2011, her er mine 5 yndlingskjoler.


// Armani Exchange, New York

 


// Jones & Jones-kjole fra nelly. In love with the open-back ♥


// J&J-kjole fra Jones & Jones.


// Kjole fra Armani Exchange - New York.  
// Kjole fra Beach Bunny - Beverly Hills! Helt klart favoritten ♥

Hvilken kjole liker dere best?

It's time to read

Veldig givende overskrift, men jeg vet med meg selv at jeg får ikke til å konsentrere meg om å lese hvis jeg ikke har postet et blogginnlegg først. Det er nesten som en tvangstanke. Daniel sa noe til meg i helgen som fikk meg til å tenke over saker og ting. Han sa det at bloggen min er som narkotika for meg, og hvis jeg ikke får lov til å blogge et innlegg blir jeg helt gal. Han har for så vidt rett i det han sier. Det går ikke en dag uten at jeg oppdaterer, og jeg blir nesten helt på gråten om internettet streiker eller jeg ikke har en PC i nærheten. Avhengig, sa du? Ja, jeg tror nesten det! Det ligger nesten som en liten byrde på skulderene mine helt til jeg får postet noen "kloke" ord til omverdenen. Om det er sunt eller ikke, det vet jeg ikke, men å slutte å blogge er heller ikke noe alternativ.

Jaja, da får jeg gå tilbake til bøkenes verden. Håper alle sammen har hatt en fin mandag så langt! ♥

Søndagstema - San Francisco!

Blir et litt annerledes søndagstema i dag. Med mangel på ideer, endte jeg opp med å skrive et innlegg om San Francisco. Jeg har flere ganger blitt spurt om jeg ikke kunne lage et innlegg der jeg tipser dere om ting dere bør få med dere i San Francisco. Jeg er ingen guideekspert, og hele innlegget er basert på mine egne erfaringer om hva man bør og ikke bør gjøre. Tenkte å dele inn innlegget i forskjellige kategorier og jeg starter med shoppingen.

Det blir ikke stort bedre enn shopping i San Francisco. Visste dere at San Fran er kåret til den andre beste byen å shoppe i, i hele USA. Førsteplassen gikk såklart til New York. Er du som meg, glad i designervesker og sko, er Union Square den rette plassen for deg. Der ligger merkebutikkene side om side, rett og slett himmelen for shoppeglade jenter. Du finner blant annet Louis Vuitton, Burberry, Mulberry, Chanel, Dior, Saks Fifth Avenue, Juicy Couture og masse annet snadder.


// Louis-louis ♥

Liker du en blandig av både dyrt og billig er Westfield shopping center kanskje en god løsning for deg. Der finnes det noe for mor og far, gamle og unge, gutt og jente. Ja, dere skjønner tegninga. Her finner du butikker som Guess, Juicy Couture, Bebe, H&M, Forever 21, United Colors of Benetton, Mango, Zara, Hollister and my beloved Victoria's Secret! Har brukt en del tid og penger på dette senteret. It feels almost like home.


// Ah, Guess. Miss it!

Har du lyst på litt mer vintage shopping. Finne noe annerledes som ikke alle andre har er Hyde Ashberry plassen for deg. En utrolig stilig gate hvor det finnes mange fargeglade og gøyale butikker. Selv har jeg bare kjørt gjennom gaten, men Oda har vært der på shopping og kom hjem med en stor pose fylt opp med accessories. Her kan man nok også finne mange vintage skatter, så absolutt verdt turen om du er på besøk i SF.


// Dette er forresten fra NY. Fant ikke noe bedre bilde.

San Francisco har mye å by på når det kommer til sightseeing. Hovedattraksjonen er vel Goden Gate, og det er virkelig verdt en tur dit. Den rød-oransje brua er et syn for øye, og den perfekte bakgrunnen til en photo shoot. Man kan enten ta en sightseeing-buss hit, eller leiebil. Tar man leiebil kan man kjøre opp mot vista point. Her er utsikten mye bedre, og når man skal kjøre ned igjen, er utsikten breathtaking! 

 Cabel Cars er en annen ting man bør få med seg når man er i San Francisco. Selv om køene har en tendens til å bli milelange, spesielt om våren/sommeren, er det verdt å vente en time eller to i kø. Føles nesten som om man er tatt rett ut av intro-sangen til Full House. Apropo Full House. Det er og en ting man kan få med seg. Dra til huset hvor serien ble "spilt inn" og drøm tilbake til når man var liten og DJ og Steph var heltene.

Ellers så kan man dra til Coit Tower som er SF's svar på Empire State. Her kan man nyte den nydelige utsikten over San Francisco. Gå rundt i byen og opp og ned alle bakkene, San Francisco er jo kjent for de bratte bakkene sine. Dra ut til alcatraz eller dra ned til Fisherman's Wharf. Sistnevnte var jeg ikke så begeistret for selv. Var gøy å ha vært der, men var alt for mye sjømat etter min smak og tullete turist-ting.


// Nydelig, eller hva?

Når det kommer til restauranter og uteliv er jeg dessverre utrolig dårlig på navn. Har blitt tatt med på alle slags kule, interessante, dyre og mystiske restauranter, men jeg kan ikke navne på en eneste en. Lurer på om Raf tok meg med ut på middag på 25Lusk (tror det het det), og den restauranten er det ingenting å si på. Når det kommer til utesteder anbefaler jeg Lime på søndager (det ligger i Castro) og Slide er ganske kult på lørdagskveldene. De har til og med en egen sklie man må skli ned for å komme inn. Sweet!Hvis man har leiebil er det mye morsomt å gjøre utenfor San Francisco. Vil dere ha vakker utsikt og nydelig natur er det bare å sette seg i bilen å begynne å kjøre lang kysten av California. Utsikten er breathtaking og det er mange fine objekt å fotografere. Selv har vi dratt til Santa Cruz og Big Sure. Nydelige plasser alle sammen, og jeg ble like overrasket over den fantastiske naturen hver gang.

Har du lyst til å dra til en stille, rolig og mystisk plass er Muir Woods the place. Her kan du la tankene vandre og øyene hvile på de røde trærne, eller Red Woods som de kalles. Er du "heldig" så møter du kanskje en Bjørn også. Hvem vet?

Napa valley er også noe jeg anbefaler på det sterkeste. Dra på wine tasting, og opplev California på sitt beste. Man drar til utsøkte vingårder som tar pusten fra deg, og får lære en hel del om vin. Den perfekte utflukt å gjøre sammen med noen man er glad i. Venner, kjæreste eller familie. Spiller ingen rolle så lenge sola skinner!

Jeg er forresten utrolig glad for at jeg bodde et år i San Francisco! Har aldri opplevd så mye nytt og spennende før, møtt så mange herlige mennesker og bare kost meg. Det er litt sørgmodig å tenke på at dette ikke er hverdagen min lenger, men kjenner jeg meg selv rett så er det ikke så alt for lenge til jeg er tilbake!

Hva syns dere virket mest spennende?

"Æ vil, æ vil, æ vil!"

Haha, for en givende overskrift! Men følte den passet ganske bra til den filmen jeg skal poste om noen få strakser, så derfor endte jeg på den. Vet ikke hvorfor jeg poster filmen, for den gir ikke så mye mening. Men syns den forklarer litt hvordan forholdet til meg og Daniel er. Jeg vil ha, mens han prøver å lære meg at jeg ikke bestandig kan få. Er så morro å se på alt dere rare Daniel og Sjur prøver å gjøre for å få meg til å slutte! Eller når Daniel sier at "The life of Hanna. Through a video camera!" Haha, det siste har han så rett i. Jeg er frøken alt-skal-havne-på-bloggen-hvis-ikke-blir-jeg-sur! Filmen går forresten ut på at jeg prøver å få Daniel til å si noe, men han nekter å si det foran et kamera! Haha, det er ikke enkelt å få viljen sin bestandig. Kanskje like så greit at noen setter meg på plass!

Hva gjør dere for å få viljen deres?

Hettekos!

Nå har jeg nettopp levert Daniel tilbake til Stavanger, og stoppet en tur innom byåsen for å blogge litt til dere. Har hatt det utrolig koselig denne helga, selv om den har gått alt for fort! Apropo kos. Det er rart å tenke på at vi kan stå midt på flyplassen, blandt hundrevis av forbigående personer, og bare stenge ut alle sammen. Daniel gjemte oss under hetta mi, og da var det som om resten av verden ikke eksisterte og vi var tilbake til hytta vi laget av alle putene mine hvor Daniel fortale eventyr! Haha, vet ikke hva som er mest sært å skrive om jeg. Offentlig kosing eller at Daniel forteller eventyr til meg! Begge to er i alle fall pretty sweet!Nå må jeg nesten stikke tilbake til Orkanger. Gidder ikke tanken på å være alene i kveld!

Ha en fin søndag så lenge 

Update!

Tenkte nesten jeg måtte stikke innom bloggen for å fortelle at jeg lever! Regner med de fleste skjønner at bloggen ikke er første prioritet når Daniel en sjelden gang kommer på besøk. Hehe. Nå har vi nettopp vært på en lang kjøretur i "skogen" og det var ingen lett sak. Veiene i Orkdal er så humpete, føler jeg skal skli ut av veien når som helst. Heldigvis har jeg vett nok til å senke farten, selv om jeg ikke tror alle bilene bak meg likte det så godt. Koselig å kjøre var det uansett. Beste som fins det å sitte i en varm bil, det er mørkt ute, musikk i bakgrunnen og bare prate. Nå skal vi lage oss en veldig sen middag, og så se twilight - New Moon. Deretter tenkte vi å gå en tur i snøen. Jeg vet om en fyr som fortjener en snøball i nakken!

Hva skal dere ikveld?

Guess what?

Gjett hvem som er på besøk da!! Iiih, lykke ♥

Nå skal jeg gå å kose med masse resten av kvelden. Kanskje finne meg en snøball å kaste på Daniel, siden han kastet en på meg. Daniel gjorde meg utrolig f to the lau på butikken i sted. Forteller mer om det senere. Nå skal jeg fylle ventrikkelen med mat! hoho ♥

Fredag den 13ende!

Hi lovebugs! Hehe, følte det var så kult ord, at jeg måtte bare få det ut der! Nå skal jeg prøve å bevege meg ut på den sporete veien og kjøre direkte til værnes. Der står det en stykk håpefull Stavangergutt og venter spent på meg! Håper bare jeg kommer fram i tide, for denne veien er ingenting å spøke med! Dessuten er det jo fredag den 13ende i dag, og det er heller ingenting å spøke med. Tror jeg i alle fall. Gleder meg uansett veldig masse til denne helga her! Tror det kommer til å bli awesome!

Hva ska dere i helgen?

 

Winter pics!

 
Hva syns dere?

Malin

Ah, så flaut. Hehe, dere skjønner at jeg er på vei hjem til Orkanger for å hente bilen. Og når jeg står ved den stappfulle bussholdeplassen og venter på bussen, er det en gutt med gul hette og musikk på ørene som stirrer meg i øynene. Plutselig tar han ut musikkproppen og sier litt nølende til meg "Malin?" Jeg smiler bare til han, vel vitende om at navnet mitt ikke er Malin. Når jeg ikke roper navnet hans tilbake, eller kaster meg inn i armene hans, skjønner han at han har tatt feil og blir rød i ansiktet. Så stammer han fram et unnskyld, og sa at jeg lignet veldig på ei han kjente. De andre bussventerne står og stirrer på oss, og jeg bare smiler mitt fineste smil og sier det er greit. Deretter kommer bussen og veien til meg og Malin-gutten skilles.

Hehe, dagens høydepunkt!

Amper i dusjen!

Syns det var så fengende overskriftt, og så er den jo for så vidt sann. Kom nettopp ut av dusjen og er moderat grad amper. Lurer på om det er en av bieffektene til hepatitt-vaksinen, for skjønner ikke hvorfor jeg plutselig skulle bli så amper i de sene nattetimer. Og nei, jeg skal ikke ha perioden om noen dager. Det går fint ann for jenter å bli sure uten at den pille-frie-uka banker på døra! (Shocker!) Haha, neida. Joda. Men uansett, syns synd på personen som ikke ville ta sympati med meg, det er jo han det går ut over!

Nå har jeg vel dekket amperheten godt nok i dette meningsløse innlegget. Må vel legge ut et bilde av dusjen min og, slik at vi får tatt igjen for dusjdelen som jeg så fint har "ignorert" til nå. 

Nå skal jeg pakke meg inn i den rosa Victoria's Secret-morgenkåpen som henger der!

Såå.. Natta da, fininger! ♥

Geriatri og vaksine

Har hatt en utrolig lang skoledag i dag, i følge meg selv i alle fall. Og når jeg nesten ikke klarte å holde øynene oppe ved første forelesning visste jeg at jeg hadde en lang dag foran meg. Heldigvis gikk det bedre mot slutten av dagen, da hadde vi ferdighetslab hvor temaet var geriatri (læren om alderdommens sykdommer og behandling). Her lærte vi å sammenligne en eldre og ungdommelig kropp, diskuterte fordelene og ulempene ved at doktoren drar på hjemmebesøk, og gjennom førte MMSE som tester den kognitive funksjonen hos pasienten.

Spennende å lære noe nytt, selv om jeg kjente at jeg var utrolig sliten den siste økten. Ble ikke noe bedre av at vi skulle ta vaksine mot Hepatitt B etter på. Jeg ble/er litt stressa over at jeg skulle gå hjem til leiligheten min hvor jeg er helt alene. Enn hvis jeg fikk en allergisk reaksjon på vaksinen og så var det ingen som la merke til det. Men så konkluderte Lise og jeg med at hvis uhellet skulle være ute så ville noen merke det på at bloggen ikke ble oppdatert. Haha, så regner med dere passer på meg!

Nå skal jeg gå å finne meg noen å klage på smertene etter vaksinen til, og så må kroppen få litt mat stakkars. Tror blodsukkeret mitt er rimelig langt nede nå!

Har dere hatt en fin dag sålangt?

Topp 5 - reisemål!

Tenkte å fortsette med topp-5-innleggene å lage et lite innlegg om mine yndlingsreisemål fra 2011! Har vært på utrolig mange kule reiser i året som gikk, så det kommer til å bli vanskelig å velge bare 5. Vil bestandig være takknemlig for at jeg hadde muligheten til å reise så mye som jeg gjorde. Hadde aldri blitt noe av hvis ikke pappa bestemte seg for å bli student, og jeg kunne rømme til Amerika sammen med han!Orlando er den perfekte plassen for en familieferie, og jeg er utrolig glad for at jeg dro dit sammen med familien min i april. Vi reiste fra den kalde vinden i San Francisco og havnet i sydenland hvor vi kunne ligge å late oss på bassengkanten om vi ville, eller ligge i skyggen å sippe på mojito's. Ah, får nesten litt lyst til å reise tilbake når jeg skriver dette her. Uansett, det er mye mer å gjøre enn å ligge på latsiden i Orlando. Byen har utrolig mye å by på som for eksempel Disney Worl, Universial Studios, Alligator Land og SeaWorld. Vi valgte å utforske de to førstenevnte, selv om vi hadde vært på begge plassene fra før av! Universial Studio's og Harry Potter-land var det første som stod på planen. Her hadde vi en uforglemmelig dag, og det var nesten som om vi levde i Harry Potter verdenen selv!

Dagen etter brukte jeg og Oda i Disney World hvor vi storkoste oss. Her snakker vi de tøffe barnekarusellene, godteri, solstråler, vannattraksjoner, prinsesseslott og parade! Blir ikke bedre enn det, eller hva?

 


Milano er den perfekte helgetur-by. Bare pass på at du ikke brekker foten, så kan jeg nesten garantere at du vil få et fantastisk opphold. Maten er utsøkt, sightseeingen er underholdene og shoppingen er fantastisk! Hva mer kan man ønske seg? Jo, massevis av kjekke italienere å sikle etter. De italienske guttene kan virkelig å kle seg, og de er ikke så verst å se på heller. Både jeg og Karen var like fasinert hver gang vi gikk ut av hotelldøren. Milano var helt klart et supert reisemål. Bare synd at jeg endte opp på sykehuset og kom hjem med gips på høyrefoten. Bedre lykke neste gang kanskje?Ah, Los Angeles. Englenes by, og helt klart en av mine yndlingsbyer i Amerika. Her kan absolutt alt skje, og det gjelder bare å se hvor byen fører deg. Er man her for første gang så kan man føle seg litt lost. Byen er ganske stor, og det tar tid å komme seg fra sted til sted. Jeg er i alle fall glad jeg hadde en "personlig assistent" som kunne gi meg alle de tipsene jeg trengte, og tilgang til de rette folkene. Må heller ikke glemme Karen. Hun fikk virkelig ting til å skje. Har aldri møtt så mange kjendiser, opplevd så mye kult og bare kost meg i Los Angeles-solen, som jeg gjorde med henne i sommer. Det kuleste av alt må være da vi var med på innspillinga av en freaking Lloyd-sang! Ikke mange som kan skryte på seg det! All kreds til Karen i alle fall. You rock!

Hollywood, Disneyland, shopping i Beverly Hils og Santa Monica Beach er forresten et must når du er i Los Angeles!

LA, LA, LAA, I love you! Ingen under, ingen ved siden av! Åh, Las Vegas er virkelig en fantastisk by. Alle som har mulighet burde virkelig dra å oppleve denne byen. De har noe for en hver smak. Vandre langs the strip og se på alle de stilige hotellene! Dra på Cirq de soleil eller andre utrolige show! Feste som en gal hvis du reiser der med en vennegjeng, eller shoppe til bankkontoen sier stopp. Jeg har gjort alle hendelsene, og jeg digger hver eneste en! Det som jeg elsker med Las Vegas er stemningen, folkene og alle lysene. Tror ikke det går an å kjede seg i denne byen. Det ligger noe på lur i hvert eneste hjørne.

I 2011 var jeg to ganger i Vegas. Først for å feire 21 årsdagen min, og deretter sammen med Annette for å ha en skikkelig jentetur! Vet ikke når jeg skal tilbake neste gang, men forhåpentligvis så er det ikke alt for lenge til!

The big apple! Yndlingsbyen over alle byer. Vet ikke hvorfor, men jeg rett og slett elsker New York. Kanskje det er menneskene, de høye bygningene, shoppingen eller det faktumet at Ed Westwick bor der. Uansett grunn, så får New York meg til å drømme meg bort. Jeg må helt klart bo en kort eller lengre periode av livet mitt her. Kanskje som student, eller som ferdig utdannet lege. Vi får se hva det blir til. Ferieturene jeg hadde til New York i fjor var i alle fall helt fantastiske. Jeg og Annette storkoste oss i alle fall med nettworking, butikkene på 5th Avenue og kjekke New Yorkere. Mens Toril og jeg koste oss med restauranter, sightseeing og broadway show. Ah, for noen herlige ferieminner ♥Hva er deres yndlingsreisemål fra i fjor?

Blir så sur når blogg.no ikke vil samarbeide!

Bah, har brukt de siste timene på å skrive et lang reiseinnlegg til dere, og plutselig så vil ikke blogg.no samarbeide med meg lenger! Får ikke til å laste opp de siste bildene, og da får jeg ikke postet innlegget. Et innlegg uten bilder, er kjedelig! Haha. Så, jeg får prøve og krangle med bildeopplasteren litt til, og så kommer innlegget forhåpentligvis snart! ♥

Flere enn meg som har problemer?

Luefin!

Da er jeg på vei ut døra for å møte bestevenn i byen. Har ikke store planer om å gjøre noe spesielt, så vi får se hva det blir til. Stipendet kommer ikke før på fredag uansett, så visakortet har vel bare godt av å hvile! Gleder meg til å se bestevenn igjen da. Er alt for lenge siden jeg så henne sist.

Fikk endelig karret meg ut i snøen for å ta noen bilder. Haha, gjett om naboene mine så rart på meg der jeg trippet av sted med kamera og fotostativ i arma. Jaja, det er "hardt" å være blogger dere!

Snakkes senere da fininger! ♥

Refresh!

Hater ikke dere og når man trykker refresh på facebook, en blogg man liker eller noe sånt, og så har det skjedd absolutt null forandringer siden sist?! Det aller verste med det er at man kan trykke refresh igjen etter bare 10 sekunder, i håp om at nå må det ha skjedd noe. Men man blir som regel skuffet hver gang. Dessuten, for et tidsfordriv det er! Nesten litt skummelt å tenke på at jeg bruker så mye av tiden min foran en PC. Tror nesten jeg må trykke refresh på livet mitt og gjøre det litt mer spennende! Jeg kunne for eksempel gjort sånn her.


Ah, det er fint å drømme seg bort når dagliglivet oser av kjedsomhet. I morgen tror jeg nesten jeg må ta meg en lesefri dag, og skjemme meg selv litt bort. Begynner allerede å bli litt lei av B- og T-celler og jeg har nettopp begynt! Haha, lover ikke bra. Må forresten innrømme at jeg syns det er litt spennende da. Immunforsvaret er en fasinerende ting, i den forstand jeg kan kalle immunforsvaret vårt en ting. Livsnødvendig er det i alle fall. Vi hadde ikke klart oss lenge uten det!

 

Ville du trykket refresh på livet ditt akkurat nå?

I know a book...

with my name on it!


// Nå er det immunologi som gjelder for min del!

Nå er jeg altså tilbake til Byåsen og i min egen lille hule. Det har tatt litt tid og varme den opp, men nå er det snart passe varmt her, og så oser det var rosa duppedingser rundt omkring, og det gjør meg glad! Noe annet som overraskende nok gjør meg glad, er all den hvite snøen jeg er omringet av! Da jeg gikk hjem fra skolen i dag måtte jeg innom pappa for å hente laderen til Macen min (ja, jeg klarte og glemme den igjen hjemme og har vært uten strøm de 12 siste timene. Kriiise!), og da snødde det som aldri før. Snø i håret, musikk på ørene og frisk luft i lungene. Ah, lykke.

Hadde egentlig planer om å ta med meg fotostativet ut og ta bilder ute i snøen, men det får bli i morgen. Nå er det blitt mørkt og jeg har en immunulogibok jeg må begynne å lese i!

Er det snø hos dere?

søndagstema - eldre menn

Det er veldig mange av dere som har bedt meg om å skrive et innlegg om flørting eller forhold med eldre menn. Jeg vet ikke helt hvorfor, for jeg kan ikke si jeg har så veldig god erfaring på dette området, men kanskje det ser litt sånn ut. Hehe, derfor blir dagens tema tanker rundt det å ha forhold med en eldre mann. Hva jeg legger i begrepet eldre kan variere litt. Men kanskje en person som jeg ser på som voksen.

Først vil jeg påpeke at jeg absolutt ikke kunne tenke meg å ha et forhold til en person som er mye eldre enn meg. Før husker jeg at jeg hadde en grense på 5-6 år, men jeg er ikke like "streng" på den lenger. Grunnen til denne grensen ligger i erfaringer og levemåte. For meg er det viktig å leve studentlivet, være ung og ikke tenke så mye på familie og barn. Og jeg tror at hvis jeg hadde blitt sammen med en person på 30 +/-, så hadde fremtidsplanene blitt ganske så forskjellige. Han ville kanskje sett på meg som useriøs og barnslig. Men dette kan selvfølgelig variere fra person til person.


// Disse karene for eksempel, har nok ikke så mye kone og barn i tankene.

Det eksempelet som jeg føler kan beskrive denne forskjellen er forholdet jeg hadde til en fyr som verken var kompis eller kjæreste. Vi lå og vippet frem og tilbake mellom den usikre overgangen på vennskap og kjæresteri,  og det var ikke enkelt å bli klok på oss. Det jeg prøver å formidle er i alle fall at jeg var nok den som trakk meg unna. Hver gang det begynte å bli seriøst i mellom oss, fikk jeg helt panikk. Han var nesten ferdig utdannet etter 5 år på universitetet og jeg var bare så vidt begynt. Han var ferdig med festingen, rølpingen og alt det der. Jeg følte jeg hadde hele livet foran meg. Han ville sitte hjemme å se film i helgene, jeg ville ute på byen og vise meg frem! Ja, dere skjønner tegninga.

Selv om vi hadde det utrolig gøy sammen, og hadde en connection som jeg helt sikkert må lete lenge etter for å finne igjen, var det noe som var galt. Selv om mamma og pappa så på han som den perfekte svigersønn, følte jeg at han ble alt for erfaren og voksen for meg. Og hadde vi blitt sammen ville jeg nok ofret studentlivet for å sitte hjemme med han. Må forresten påpeke at jeg tror ikke alderen var det som ødela. Mer det at han hadde kommet lengre fram i livet og var på et helt annet nivå enn meg. Jeg tror ikke det finnes noe fasitsvar på hvilken aldersforskjell som er for stor. Tror alt er avhengig av personene og om de er omtrent på samme plass i livet. Men det som jeg syns ble alt for gammelt er alle de eldre mennene jeg og Annette møtte i New York. Bare for at det var gøy å teste det ut, takket vi ja til en middagsinvitasjon med direktøren av American Express og dro ut for å bli noen erfaringer rikere. Det var selvfølgelig gøy å spise god middag, sitte i VIP-seksjonen og leve det gode liv, men jeg ville nok ikke gjort det til en vanesak. Eldre menn er nok ikke tingen for meg.

Personlig så vil jeg nok trives best sammen med gutter på min egen alder, kanskje litt eldre. Men jeg har ikke noe problem med å tøye grensene, flørte og ha det gøy med mennesker som er litt eldre igjen. Det er bare fornuftig å få litt erfaringer i livet bare man ikke tar det for langt og hele tiden vet hva man driver med.Hva tenker dere rundt eldre menn?

Topp 5 - shoes

Siden jeg har kjøpt meg så utrolig mange par sko i 2011 følte jeg det var på sin plass og vise dem fram en ekstra gang. Litt trist å tenke på at jeg ikke kan bruke de på en god stund. To av parene er aldri blitt brukt en gang. Uansett, dette er yndlingsskoene fra 2011.

 
// Mika shoe. Man finner skoene her.


// Steve Madden. Fra San Francisco i fjor vår.


// Steve Madden. Fra New York i fjor sommer.


// Forget your boyfriend. Man kan finne de her.


// Kurt Gieger! Helt klart favoritten ♥

Hvilket par liker dere best?

Tittei!

Nå nyter jeg de siste minuttene i senga mi, før blæra tar overhånd og tvinger meg til å putte tærne på det kalde parkettgulvet. Kjenner allerede kulden igjennom hele meg i det jeg beveger kroppen bort fra den varme dyna. Er litt motvillig til å stå opp i dag, for i dag er siste dagen i senga mi. Flytter tilbake til byåsen i kveld, så nå skal jeg nyte de siste minuttene hjemme på pikerommet. Har så mange minner på dette rommet, så det er bestandig litt sørgmodig å reise.

Skal bli godt å komme unna alt mas og tjas da. Og en lillesøster som ønsker at jeg aldri bodde hjemme. Tror hele gjengen begynner å bli litt lei frøkna med gips. Selv om gipsen er av og jeg nå praktisk talt kan lage min egen mat.

Nei, nå sier virklelig blæra fra. Vi får heller skrives litt senere denne søndagen. Er vel på tide med et nytt søndagstema i dag også.

Når stod dere opp i dag?


Nattshopping

Det er virkelig ikke bra for meg å rangle om nettene. Jeg ender opp med å bli et par jumpsuits rikere, og noen kroner fattigere. Men penger er til for å brukes. Er de ikke? Daniel var så snill og hjalp meg gjennom hele shoppeprosessen. Tror han ble litt overrasket over hvor mye fram og tilbake, opp og ned det er. Først vil jeg ha en kjole, men så snur jeg helt om og vil ha noe annet i stedet for, og så er jeg tilbake til kjolen igjen. Hehe, er så ubesluttsom noen ganger. Endte til slutt opp med disse to da. 


Den ene kanskje litt mer drøy enn den andre. Så jeg må absolutt trene som en gal denne vinteren, skal jeg ha guts til å gå med den! Begge jumpsuitsene er forresten fra asos.

Hva syns dere om nattfangsten?

Right now...

I really miss this!

and this...

Ta meg tilbake til Disney World sier jeg bare. Fortiden prøver jeg å overtale Daniel at vi skal bli igjen noen dager i Los Angeles på ferieturen vår i sommer, og da skal vi innom Disneyland! Ih, gleder meg allerede selv om jeg ikke vet om det blir noe av. Haha! Tror forresten aldri jeg kommer til å bli for stor til Disney. Karuseller, glede og uforglemmelige minner ♥

Hvor skal dere på ferie i sommer?

Topp 5 - cheesy hook ups!

Hva er vel ikke bedre enn å kikkstarte topp 5 innleggene med noen cheesy sjekkehistorier. Sjekkerne er håpefulle gutter og målet er meg! Haha, blir ikke mer selvdigger-ish enn dette? Uansett, jeg lovet yndlingssamen min å skrive om akkurat hva han ville, og da ble dette tema. Tenkte å skrive om 5 cheesy måter ulike gutter har prøvd å sjekke meg opp med i år. All creds til kreativiteten, men bare vet ikke helt om disse metodene fungerer på meg.


Ja, nå skal dere høre dere. Denne hendelsen er fra den første gangen jeg møtte Daniel. Vi var på et forspill i Stavanger og spilte en eller annen morsom drikkelek. Leken gikk ut på at man kaster en ball og den som kastet ballen til deg skal stille deg et spørsmål. Daniel satt med ballen og fikk spørsmålet: "Hvem av alle jentene her vil du ha med deg hjem fra byen?" Jeg husker jeg satt der for meg selv og tenkte. "Ikke velg meg, ikke velg meeg!" Misforstå meg rett, det var ikke noe galt med Daniel. Ble bare så flaut hvis han valgte "the new girl" og alle øynene ville peke mot meg! Kunne nesten høre folk rope: "Ohh, turtelduer!".Med min flaks så var det akkurat dette som hendte. Daniel kastet ballen til meg, noe som tydet på at han ville ta meg med hjem når kvelden var omme! Rett på sak, var du ikke mister? Det ble ikke noe bedre da vi begynte å snakke sammen når leken var over. Blir ikke verre enn denne samtalen...

Daniel: hva studerer du?
Hanna: Gjett da!
Daniel: Hm, ved utseende å dømme så ser du ut som en "cleaning lady", så du jobber kanskje som vasker???

Ah, dere aner ikke! Ser jeg ut som en vasker?! Hva er det for noe tull? Jaja, vi endte da opp med å flørte alikevel. Selv om jeg absolutt ikke likte måten han prøvde å sjekke meg opp på!

Hendelse nummer 4 er fra da jeg og Ingvild var ute på byen i San Francisco. Etter at vi hadde klart å riste av oss gjengen med "stalkere" og var klar for å innta dansegulvet kom det bort en fyr til meg som ved første øyekast virket litt interessant. Men skal love dere det ble andre boller da han prøvde å lure meg trill rundt. Han skulle stille meg 5 spørsmål, og hvis jeg klarte å lyge på alle 5, så skulle han kjøpe en drink til meg. Hvis ikke derimot, måtte jeg bruke pengene mine på han!

Naiv som jeg var tenkte jeg at dette kom til å bli null stress. Første spørsmål lød som følger: "What is the color of my shoes?" "Pink!", svarte jeg ivrig. "Alright, next question. What's the name of your friend?" "Oh, easy. Her name is Rosa", svarte jeg stolt. "You're good! But I forgot. Which question are we at?" "Aah, Silly! It question number 3!" Og så var det gjort. Haha, jeg skjønte det ikke selv en gang, før han stod der og gliste som en annen tulling! Jeg derimot var ikke særlig glad over å bli lurt. Til opplysning så fikk han drinken sin, det skal han ha!
Da jeg fikk meg ny telefon i Amerika hadde jeg litt små trøbbel i begynnelsen. Folk sendte meg meldinger i hytt og pine og til og med ringte for å få tak i Daryl. Hvem nå denne Daryl var lurte jeg virkelig på. Helt til en dag telefonen min ringte og det var Daryl som var i den andre enden! Han ringte for å fortelle at jeg hadde fått det gamle nummeret hans, og det kunne hende noen kom til å ringe å spørre etter han. Dette ba han om unnskyldning for og så hadde vi en lengre samtale før jeg måtte legge på. 

Dagen etter tok Daryl og ringte meg tilbake, og denne gangen for å spørre om jeg ikke ville bli med han ut på DATE!!! Han syns jeg hadde så behagelig telefonstemme og ville blitt overlykkelig av å få en date med meg. Selv satt jeg der med haka ned på knærne! Plutselig kommer mamma inn på rommet og lurer på hvem i alle dager jeg snakker med?Haha, da ble jeg så satt ut at jeg bare legger på røret! Det ble ikke noe date på Daryl, for å si det sånn. Creepy dott com, eller hva?Denne hendelsen var utrolig ekkel. Tenker jeg bare gjenforteller det jeg skrev den gangen det hendte...

I kveld opplevde jeg noe skikkelig ekkelt, eller det var kanskje mer kvalmende. Pappa og jeg dro på pub for å møte noen vi kjente for å ta farvel. På puben sitter det en gammel, tjukk mann med lite hår på hodet og man ser bare svetten rinner nedover kinnet. Dere skjønner sikkert tegninga. Uansett, denne mannen står og roper navnet mitt og vil at jeg skal komme bort å prate med han. Når jeg kommer bort spør han meg hvor lenge jeg skal være i Amerika og jeg svarer at jeg reiser hjem til Norge på søndag. Da sier han "Oh no! That means that we only have 1 night to make passionate love to each other!"Jeg lover dere at jeg holdt på å kaste opp der og da. Se for dere onkelen til Harry Potter, stå og si noe så ekkelt som det der til ei ung jente på 21 år. Hva i alle verden trodde han at skulle skje? Det verste var da jeg bare snudde meg og gikk tok han og huket tak i pappa for å snakke videre med han. "Can you please sell me you daughter? I really want her? How much fish do you need for her?" Jeg holdt på å dø da jeg hørte det! Selge meg til en gammel, ekkel mann i bytte mot fisk? Haha, det er så fælt at det nesten blir komisk.Haha, denne er virkelig god! No offence til han fyren jeg fikk det av. For han er virkelig godhjertet. Jeg tror bare dette ble litt for mye etter min smak! Husker i alle fall at jeg ble vettskremt og ikke visste om jeg skulle le eller gråte da jeg åpnet e-kortet jeg fikk i mailboksen min. Det var en cheesy invitasjon til en date, som jeg forøvrig takket ja til. Til tross for bakgrunnsmusikken. Den tar virkelig kaka! Jeg tok og filmet hele kortet, slik at dere også kan få se! Hoho, det var litt søtt gjort da ♥

Det var dagens lange innlegg! Kunne nesten skrevet bok om alle de rare erfaringene mine. Hehe. Uansett, jeg ville ikke gått for noen av disse "sjekketriksene" hvis du skulle prøvd å sjarmere meg. Eller kanskje nummer 5, for den funket jo faktisk!

Så, hvilken sjekkemetode likte dere best?

Natten er til for å blogge!

Jeg vet ikke hvorfor, men de fleste lange blogginnleggene jeg skriver blir produsert på natten. Når alle andre ligger og sover sitter jeg her for meg selv og ler av alt det rare jeg kommer på å skrive. Denne natten ble brukt på å skrive et innlegg om cheesy måter jeg har blitt sjekket opp på i løpet av 2011. Haha, her er en liten smakebit.


Haha, dere skjønner kanskje ikke så mye enda. But it will all make sense in the morning! I promise.

Nå er det nattatid for små Hanna'er. Burde vel egentlig lagt meg for lenge siden, som normale folk!

God natt da vel! ♥

tipp topp, tommel opp!

Siden 2011 er over og jeg enda ikke er helt klar for å gi slipp på det, tenkte jeg å lage små oppsummeringsinnlegg fra året som gikk. Tenkte å skrive topp 5 lister fra ulike ting. Det kan være alt fra topp 5 reisemål, shopping-kupp, yndlingskjoler, hva jeg har lært i løpet av året, flauser og selvfølgelig et innlegg dedikert til guttehistorier. Kan ikke gi slipp på alle minne selv om jeg har Daniel vet dere. Satt og bladde meg gjennom arkivet og fant så mange rare historier som nesten fortjener å se dagens lys igjen.


Året 2011 har virkelig ordet USA skrevet over seg med fet skrift! Tror aldri jeg har hatt det så gøy, opplevd så mye rart, fått så mange venner og reist så mye som jeg gjorde da! 2011 var helt klart best! ♥ Forhåpentligvis blir 2012 like bra. Annerledes, men bra på sin måte. Har planlagt en god del reiser i løpet av året for å slippe å deppe over hvor lite eksotisk Norge er!


// Okei, Stavanger er litt eksotisk da!

Noe spesielt dere vil jeg skal skrive om fra 2011?

Den sjette januar totusenogtolv!

Hver gang datoen sier den sjette januar får jeg en litt rar følelse i kroppen. I dag er det akkurat 6 år siden farfar døde og 6 år siden jeg for første gang hadde besøk av fyren som skulle forandre ungdomsårene mine. Jeg klarte ikke å være hjemme for der var stemningen utrolig dyster. Det å se den sterke pappaen din som bestandig har svaret på alt, sårbar, var utrolig vanskelig. Derfor tok jeg nødløsningen og dro ut for å møte drømmegutten for første gang. Jeg husker akkurat hva jeg hadde på meg. Grønn boblejakke fra bikbok og svarte skinnstøvelletter. Jeg trippet ute i snøen og var et vrak av følelser. Bare så vidt jeg fikk til å stamme fram et hei når jeg satt meg i bilen og vi kjørte av sted.


(( bilde fra ungdomstida. Eneste jeg fant på den nye Macen. hehe))

Det som er så rart er at jeg aldri får denne dagen ut av hodet. Jeg husker enda tante ringte og fortalte meg med et uhell at farfar var død. Hun ringte for å si kondolerer, og jeg ante fred og ingen fare. Det er som om denne dagen ikke vil gå i glemmeboka. En dag fylt med både glede og sorg.

Har dere en dag dere aldri glemmer?

Sherri Hill!

Jeg er absolutt forelsket i denne kjolen fra Sherri Hill. Den er så stilig at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Haha, kanskje litt å ta i, men jeg syns den er skikkelig kul. Og så har jeg utrolig lyst på en ny Sherri Hill-kjole til bursdagen min som forøvrig er om akkurat 1 måned i dag. Crazyness! Siden man må eldres, skal jeg eldres med stil. Eller glitter og glam i alle fall. Den vil koste meg 2700 kroner, men jeg mener at den er verdt det. Tenk dere hvor stilig det vil bli med en svart skinnjakke til. Jeg og svarte skinnjakker altså. Tror jeg ser for meg alle fremtidige kjoleantrekk med det.

Anyways, det eneste problemet er at den ikke vil komme fram til bursdagen min. Blir ikke sendt før 2 dager etter den, så da må jeg finne en annen anledning. Men siden jeg tenkte å feire endt eksamen med Londontur i mars og skal tilbringe påska i solfylte La Manga i april, skal jeg nok klare meg fint!

Hva syns dere? Skal jeg kjøpe den?

Den hvite vinterkåpen!

Det har vært utrolig mange som har spurt etter den hvite vinterkåpen jeg fikk av Annette i julegave. Jeg vet ikke hvor jakken er fra, annet enn at den er kjøpt på nettet. Er kanskje litt frekt av meg å spørre etter link, siden det tross alt var en julegave. Men for å tilfredstille alle dere som har spurt etter jakken kan jeg gi dere mailen til Annette, så kan dere spørre henne. Hun kan gi dere link, og så blir alle fornøyde. Edit: Annette sa at man kan kjøpe jakken på Ebay, mye billigere enn der hun kjøpte den. Finner link til kåpen her. Jakken min er i medium. Ganske små i størrelsene.//
Haha, jeg liker at skoene mine har reflekser!

Liker også at Daniel spurte Annette om hva yndlingsmaten min var fornoe, slik at han kunne overraske meg med middag. Hihi ♥

Back on track!

Da var jeg tilbake på skolebenken og klar for å lære masse nytt dette semesteret. Nå skal vi ha om mikrobiologi og immunologi, og hittil har vi lært generelt om bakterier. Visste dere at E.coli fra tarmen er den vanligste bakterien som gir urinveisinfeksjon. Ja, man kan vel tenke seg til hvordan den kommer seg inn der. Viktig med renslighet for å unngå det i alle fall. Tenkte å være litt nerd å lese i hele kveld. Må gjøre meg ferdig med embryologien før det nye semesteret starter for fullt!


Hva har dere på skolen fortiden?

Hjemme igjen!

Det var utrolig trist å reise fra Stavanger, men når jeg kom hjem til en melding fra Daniel om at han savnet meg allerede kan jeg ikke gjøre annet enn å smile! hihi, lykkerus! Flyturen var forresten helt forferdelig. Har aldri opplevd så mye turbulens før, og jeg satt der helt alene. Var helt overbevisst at nå kom det til å skje noe. Ble ikke bedre av at han fyren på siden satt og hosta gørr inn i øret mitt.

Nå er det nesten leggetid for meg. Vet ikke om jeg får til å sove da. Kommer til å bli ganske ensomt å sove alene.

Nattinatt da dere ♥

Siste dag i Stavanger

og jeg liker det ikke! Er akkurat som om jeg holder fast på denne dagen og vil at den skal gå så sakte som mulig. Holdt til og med Daniel våken med brownies-spising og kiling på høyt nivå i natt. Og så er det så koselig å ligge å høre på regnværet når man selv ligger trygt plassert under dyna. Når jeg kommer hjem er det tilbake til hverdagen og så flytter jeg for meg selv igjen. Det kommer nok til å bli ganske ensomt etter en og en halv måned med folk rundt meg 24/7. Har ikke vært i leiligheten min siden jeg brakk foten, så lurer litt på hvordan det skal bli. Jeg får fylle dagene med lesing, så er det vel ikke lenge til det blir vår. Har en kommunikasjonseksamen i begynnelsen av mars som jeg må øve til også.


// Første dag i leiligheten etter hjemreisen fra Amerika. Du store min som tiden flyr! ((Nå er det tid for eventyr)) Haha. Rotete var det også.

Nå er det ikke lenge før Daniel kommer og skal spise middag hos farmor. Tror farmor liker Daniel bedre enn meg. Han får så mye skryt av henne at det nesten er litt skummelt. Haha. Bra de kommer over ens i alle fall.

Hvordan har det vært for dere å begynne skole/jobb igjen?

Jentekos

Med brownies og masse, masse melk! Og da mener jeg masse melk. Jeg har helt melkedilla når det kommer til brownies. Mangler bare melis på toppen så hadde alt vært perfekt! Daniel har forresten ikke bakebolle, så det å lage browniesen var et kapitell for seg selv! Heldigvis er han så snill at han tok seg av hele matlaginga. Blir skikkelig bortskjemt når jeg er på besøk her jeg. Kanskje bra at jeg kommer tilbake til dagliglivet i morgenkveld. For å kompenserefor all bakingen ser vi en skikkelig guttefilm. Ikke spør meg hva den heter, men den handler om andre verdenskrig. Og jeg kjente igjen en skuespiller fra gossip girl, så da kan jeg sitte å "sikle" på han under hele filmen. Hoho.

Trenger litt oppmuntring i dette regnværet, så derfor et solfylt bilde fra California.

Flere enn meg som digger melk og brownies?

I want Ice Cream!

Det eneste jeg kan komme på at jeg drømte i natt var at Oda, Sjur, Kirsti og pappa fikk kuleis av en fyr i svart frakk som jeg er ganske sikker på at var med i Titanic (jeg tvingte Daniel til å se Titanic med meg i går kveld skjønner dere). Uansett, alle sammen fikk bortsett fra meg og det var fryktelig irriterende. Derfor har jeg nå overtalt Daniel til å ta meg med ut for å kjøpe iskrem! Whoho, så heldig jeg er. Man får det som regel som man vil hvis man bare smiler nok eller putter på synd-på-meg-uttrykket!


// Nam, beste iskremen i California!

Hva skal dere i dag?

New Years Eve

For å være helt ærlig var jeg litt skeptisk til denne nyttårsaften her. Fjorårets (eller forifjorårets blir det vel) nyttårsaften feiret jeg i San Francisco med rakettshow, tusenvis av mennesker og utrolig mye liv, og jeg følte at ingenting kom til å slå den kvelden. Dessuten kjente jeg nesten ingen av dem jeg skulle feire med, så ikke rart jeg var litt skeptisk til det hele. Uansett, så ble det en utrolig bra kveld. Med litt champagne så blir humøret alltid på topp og hver gang Daniel smilte som Linni Meister kunne jeg ikke gjøre annet enn å le. Jeg mener det, de to kunne like så godt være skilt ved fødtselen når Daniel putter på Linni-smilet sitt.

Her er jeg med verden snilleste Jonas. Føler vi nesten bestandig setter oss i et hjørne og tisker og visker om alt mulig! Haha, er nesten sånn at jeg føler jeg kan fortelle alt til Jonas. Noe som kanskje ikke er så lurt. Håper ikke du sladrer på meg altså!

Antrekket mitt for kvelden var en Lipsy-kjole fra asos. Syns den passet perfekt for anledningen med glitter og glam.

10 minutter før klokken blir 12 begynner folk å rope om at snart er det nytt år, raketter og tjohei. Jeg husker jeg ble skikkelig stressa og bare. Ih, nå er det bare noen minutter igjen av 2011. Jeg var ikke helt klar for å gi slipp på året, og nå begynte tiden virkelig å renne ut. Så går vi ut og der plaskregner det og det eneste jeg tenker på er. "Jeg må ikke bli bløt på håret" Haha, så kommer det ei jente med stjerneskudd og folk begynner å rope godt nytt år! Da kommer denne luringen her bort til meg, og gjør inngangen til det nye året ganske perfekt!Haha, han spiser meg nesten opp. Men klandrer han ikke. Jeg smaker jo ganske godt!

Etter omtrent 5 minutter ute i regnet går jeg inn igjen og der treffer jeg Christine som tenkte helt likt som meg. Våte klær og ødelagt hår er noe vi begge ville unngå så da var det ganske så koselig å tilbringe de første minuttene av 2012 sammen, trygt plantet i en random sofa.

Christine ligner forresten sykt mye på Leighton Meester. Nesten så jeg følte det var Blair jeg feiret nyttårsaften med.Resten av kvelden var veldig koselig. Selv om champagne'n begynte å gå ut av systemet hold humøret seg på topp. Telefonsamtaler fra nære og kjære hjalp på en god del og mimring tilbake til 90-tallet med Spice Girls og Drömhus. Eneste som manglet var bestevenn, men regner med hun hadde en fortreffelig aften hjemme i Trondheim!

Ser i alle fall ut som noe var veldig morsomt. Kanskje det var Daniels kommentar om apetiss. Hvem går rundt og sier til andre at de drikker rødt apetiss. Haha, jeg dør.Hva gjorde dere på nyttårsaften?

Beauty sleep!

Da har jeg våknet opp fra den lille skjønnhetssøvnen min. Ikke akkurat nå altså, har faktisk brukt de tre siste timene på å lese. Og så stekte farmor poterer så nå har jeg klart å forspise meg på det også. Ikke bra, men er kanskje bedre enn pizzaen Daniel serverer meg. Føler ikke det blir mer typisk enn pizza og gutter. No effence til dere ikke-spisende-pizza-gutter der ute. Anyways, nå venter jeg bare på at Daniel skal komme å hente meg og så må vi prøve å få gjort noe fornuftig ut av dagen. Er bare tre dager igjen, og så er jeg tilbake i Trøndelag og juleferien er over. Må innrømme at jeg gruer meg litt. Er ikke helt klar til å gi slipp på ferien enda. Men jeg har på følelsen av at  2012 kommer til å bli et utrolig bra år, så er vel bare å komme igang!

Har dere noen planer for 2012?

My life right now...

Black and white for sho!

Nå må jeg sove!

Søndagstema - sjalusi

Etter at Jonas, min trofaste bloggleser og bestevenn til Daniel, så fint foreslo at jeg skulle skrive om sjalusi på dagens søndagstema, kunne jeg ikke gjøre annet enn å høre på han. Dessuten føler jeg at jeg har relativt god erfaring med å oppleve sjalusiens bakside, så da passet det veldig "bra".


Sjalusi er ikke et enkelt tema og jeg tenkte å skrive om sjalusi og forhold/flørting. Noen har kanskje blitt bitt av sjalusibasillen litt for mye, mens andre ikke merker noe til den i det hele tatt. Det beste er kanskje en mellomting, for man trenger litt sjalusi for at et forhold skal fungere. Selv merker jeg at hvis gutten ikke viser en eneste følelse med sjalusi, så får jeg det intrykket av at han ikke bryr seg. Og da kan man begynne å tråkke på en grense man absolutt ikke burde nærme seg. Bare for å prøve og bekrefte at han bryr seg littegrann i alle fall. Og her kan mye skje, som man helst skulle vært foruten når man tenker seg litt om.Det er som å leke med ilden og da bør man har ganske god peiling på hva man driver med for å passe på at ingen blir skadet. Som regel når man prøver å gjøre noen sjalu så går det ikke som man selv vil. Det er ingen som vet akkurat hva en annen person føler og grensene til hva som er OK kan være helt annerledes enn dine. Det hele ender kanskje med snørr og tårer og et forhold som er litt svakere enn før.

Det motsatte av å tøye grensene er ikke så mye bedre det heller. En person som nekter deg kontakt med andre gutter, blir sint hvis dere er ute og spiser og du ser på noen andre enn ham, eller tvinger deg til å slette Nettbyen din fordi han skal ha kontroll over at du ikke "flørter" med andre. Dette er absolutt ikke sunt i et forhold, men når man først har havnet i denne situasjonen er det utrolig vanskelig å komme seg ut. Det sies at kjærlighet gjør blind, og det gjør den faen meg også. Man ser det ikke selv før man har kommet seg ut og vekk, og det hjelper ikke hvor mye familien din eller bestevenninnene dine prøver å fortelle deg at dette er absolutt ikke bra for deg.

 

Man burde kanskje skjønne tegninga selv når man relativt ofte gråter seg i søvn, men av en eller annen grunn så klarer man ikke det. Man er fanget inne i en liten boble og det skal ganske mye til før bobla sprekker og man kommer seg løs. Det jeg uansett prøver å formidle med dette her er at sjalusi kan få folk til å gjøre ting man egentlig ikke mener å gjøre. Det er en kraftig følelse de fleste ikke klarer å kontrollere. Og er man i en situasjon hvor man opplever sjalusiens bakside burde man prøve alt man kan for å komme seg vekk. Selv om det ikke er enkelt. Tror det er viktig å høre på venner og familie for de vet som regel hva som er best for deg!

 

Har dere opplevd mye sjalusi?

Yum, sjokoladekake!

Et stykk glad Daniel da klokken var nøyaktig 00.00! Jeg er litt mer skeptisk over at jeg snart er et år eldre! Haha, vet ikke hvorfor, men liker ikke at det har blitt et nytt år. For meg så kunne tida ha stoppet i sommer eller da jeg bodde i USA. Daniel sitter og ler av tankene mine. Tror han syns jeg er litt rar. Menmen, han lukter sjokoladekake i dag, så da er han tiligitt! Nå skal jeg lese litt og så snekre sammen et lite nyttårsafteninnlegg og et søndagstema. Frøken effektiv!

Hadde dere en fin nyttårsaften i går?

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits