Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


januar 2011

From craziness to happyness

De siste dagene i januar og begynnelsen av februar bruker jeg bestandig så utrolig mye penger. Er nesten "redd" for å gå innpå bankkontoen min for å se etter hvor mye jeg egentlig har brukt Grunnen til det store pengebruket er fordi alt skal være nytt og fint til bursdagen min. Jeg fikser på neglene, farger håret, kjøper meg ny kjole og ett nytt par sko. I dag var det håret sin tur til og fikses på. Siden jeg prøver å gå for en mer naturlig blondfarge tok frisøren min og ga meg champagne- og sjokolade-striper, i tillegg til high lightsene mine. Ble kjempefornøyd med resultatet. I alle fall mye bedre enn den grusomme etterveksten jeg hadde!Man ser ikke så godt de mørke stripene på grunn av dårlig belysning på kjøkkenet, men det skal altså være noen brune striper på toppen. Forresten, nesten så jeg dør av skam av å vise dere den etterveksten jeg hadde. Jeg mener, svart/mørk, gyllent og hvitt. Absolutt ikke en god kombinasjon!


Hva syns dere?
På hvilken tid av året bruker dere mest penger?

Can I have this dance?

Da har vi nettopp kommet hjem fra Winter Ball. Har hatt en minnerik aften jeg sent vil glemme. Det var som om jeg bare hadde gått inn i en av high school- og mean girls-filmene mine, og blitt der inne. Crazy, but fun. Da vi først ankom ballet måtte vi blåse inn i et alkometer slik at de var 100 % sikre på at vi ikke hadde drukket. Deretter måtte vi levere fra oss jakker og vesker før vi kunne innta dansegulvet. I begynnelsen var det litt rart å stå å "digge" musikken og shake rumpa, uten alkohol i blodet. Dancemoves'a mine ble liksom ikke helt de samme som de er i beruset tilstand. Da er jeg queen of the dance floor! True story.På slutten av kvelden var det tid for å kåre ballets konge og dronning. Jeg hadde ingen anelse om hvem vinnerne var, men hyggelig for de som vant. Gutten fikk ei stor kongekrone og jenta en kjempesøt tiara. Etter dette var det tid for slow dance og klining. Kongen hadde dronninga, og Oda hadde Supun. Jeg sto der i den blå kjolen min og plutselig kommer en bitteliten mann opp til meg. "Can you please dance with me?" Han gikk meg til magen og var super nervøs, så jeg hadde ikke hjertet til å si nei. Kan se for meg det var et syn for alle guttene som stod rundt å så på. Må nesten le litt selv, men bare nesten.Hva er ditt beste danseminne?

Prinsesse for en dag

Eller, det var kanskje en overdrivelse, men jeg skal i alle fall føle meg prinsesseaktig i hele kveld. Dere skjønner, min søteste søster har invitert meg med på Winter Ball. Ballkjoler, tiara og nylakkkede negler, det er absolutt noe jeg kan leve med en hel kveld. Kanskje noen av dere tenker at er hun ikke litt for gammel til å gå på high school ball, men det er jeg altså ikke. Når jeg først bor i Amerika ville jeg aldri gått glipp av en slik opplevelse!

Før ballet begynner er det en del ting som må gjøres. Brynene må nappes, leggene barberes, håret vaskes og krølles, sminket må legges og kjolen må kjøpes. Travelt dott com, med andre ord. Det er vel bare å sette i gang, dere skjønner... Beauty takes times.

Har dere vært på ball før?

Neglefin!

I dag har jeg vært og tatt fransk manikyr with a little twist. Fant ut her en dag at etter jeg klipte neglene mine i høst for å lære meg å spille gitar, har de vokst som aldri før. Nå har neglene blitt så lange at man ikke trenger å jukse med lengden lengre. Negledesigneren min, Julie, er kjempeflink og ga meg kjempesøte negler. Nå kan jeg feire bursdagen min med stil. Enn at det bare er én uke til jeg fyller 21 år! wææ, tiden går så alt for fort.Bruker dere å ta manikyr?

Like it

On the set of Gossip Girl January 27 in New York City. Mr. Westwick are wearing the same type of Hunter boots and Canada Goose jacket as I have. I have to say that I admire his choice of clothing!

Isn't he pretty?

Your eyes are dazzling me

Som sagt så var denne flyturen mye bedre enn den forrige. På vei til Reykjavik møtte jeg ei islandsk jente som studerer medisin i Oslo. Vi skravlet sammen fra første sekund. Utrolig gøy og spennende å høre om medisinstudiet i Oslo. Praten gikk deretter over til fyren i setet 14 D, som senere skulle vise seg å bli en liten flyflørt! Uansett, det som er litt rart å tenke på er hvordan mennesker kan åpne seg slik for hverandre. Hun fortalte meg sine innerste hemmeligheter og så vet jeg ikke en gang hva hun heter til fornavn. Crazy, men også godt å kunne prate om alt og ingenting til en complete stranger!Fra Reykjavik til Seattle hadde jeg et litt annerledes selskap. Husker jeg satt der helt alene i sete 12 C og ventet på "skjebnen". Jeg endte opp med å sitte sammen med en yngre utgave av Alan Harper i "Two and a Half Men", bare hakke kjekkere. Han var veldig koselig å prate med og enda gøyere var det å se på de rare sovestillingene hans. Jeg mener, det var crazy business. Han satt bøyd framover og sov omtrent i 5 timer. Får vondt i ryggen bare av å tenke på det!Heldigvis for min del var det andre ungemenn på flyet som ikke brukte tiden på å sove. Rett bak meg satt det en fyr som "fotflørtet" med meg gjennom hele turen. Han hadde så lange ben at de hvite sokkene hans kom borte i strømpebukse-foten min omtrent hele tiden. Når jeg ikke satt og "beundret" sovestillingene til Alan eller fotflørtet med Mr. longlegs, hadde vi fyren på 14 D som fikk min oppmerksomhet. Har aldri utvekslet så mange blikk med noen før, eller smilt så mange rare smil som på denne turen. Det er ikke bestandig så enkelt å utvikle blikk med noen heller skal jeg si dere. Etter 10 sekunder med intens stirring må tilslutt en av "stirrerne" gi seg før det blir alt for ubekvemt. Det skal ikke være enkelt dere. Kan si så mye som at  hele utvekslingen-av-mystiske-blikk-prosessen endte med at jeg ble en gammel flybillett rikere. "Her har du billetten min, så kan du sjekke meg ut på facebook om du vil". Så, om du leser bloggen min Mr. 14 D må jeg nesten si: Hej, hej. Hallå!Huff, dette ble et langt og ubetydelig innlegg. Men om noen år kan jeg titte tilbake på bloggen og minnes denne flyturen i detalj. Det er ikke verst. Eller hva?

Har dere noen spennende flyhistorier å dele?
Hender det du åpner deg for totalt fremmede mennesker?

Boys, boys, boys!

Da er jeg kommet fram til Frisco, og ligger nå trygt under dyna mi klar for å innta drømmeland. Flyreisen gikk ekstremt mye bedre denne gangen. Dere skjønner, jeg var omringet av yndlingsunderholdningen min... Gutter! Det kan ikke bli bedre da! Det hjalp og veldig at de var over gjennomsnittet kjekk. Det var akkurat som om flyønsket mitt endelig skulle bli sant! Og det liker vi. Forteller mer om det i morgen. Nå må jeg virkelig gå å legge meg, har ikke sovet på over 26 timer.God natt, eller god morgen til dere! :)

Cali, I missed you!

I dag er dagen for hjemreise og fjorten timer med fly. Håper og det er dagen hvor jeg treffer en kjekkas i flysetet ved siden av. Siden jeg ikke hadde såppas flaks forrige gang (les: skitten sokk i ansiktet). Kofferten er stappet full med brunost til mamma. 2 kilo for å være nøyaktig. Til og med mannen bak kassa på Rimi stusset veldig på hva jeg skulle med all den brunosten. Han tenkte sikkert. "Se hun da. Craxy brunost-lady". Uansett, gleder meg til å komme hjem til San Francisco. Tilbake til sol, varme, familien og senga mi. Lovely.

Nå skal jeg bare ta farvell med min søte Annette, og så drar jeg til Gardemoen. Der går reisen videre til Reykjavik, Seattle og til slutt San Francisco. Må forresten si tusen takk til Annette som har holdt ut med meg i 10 dager og for at jeg fikk bo til deg. Du er den beste! Gleder meg til du kommer på besøk i Mars. Da står shopping, gutter og New York på planen!Håper alle får en fin onsdag!

Get my look

Eller den nye sminkelooken Annette har gitt meg i alle fall. Den med røde lepper og Brooke Davis-lys hud. Er så uvant å se seg selv i speilet etter en runde med Annette. Haha, det hørtes ikke helt bra ut, men dere skjønner hva jeg mener. Uansett, det er uvant å se seg i speilet, men det er vel en vanesak. Tror jeg skal klare å venne meg til den lyse huden, men de mørke/røde-leppene er det verre med. Tror jeg må ta små babysteps, og heller bytte ut den lyserosa leppestiften med en mørkere rosa. Vi får se hva det blir til.

Uansett, hensikten med dette innlegget var å fortelle at vi har filmet hele prosessen hvor Annette sminker meg. Så om du er ute etter noen fine og nyttige sminketips så kommer det en video om ikke så lenge. Jeg må bare først komme meg tilbake til USA og redigeringsprogrammet til pappa.


Vil dere ha sminkevideo?

Et lite tips

Tenkte å dele et lite shoppingkupp med dere. I går da jeg var innom alle de butikkene jeg har savnet i USA, fant jeg denne ringen på Gina Tricot. Kostet opprinnelig 89,- men var på salg til 22,-. Noe som passet meg utmerket siden jeg har klart å miste den forrige perleringen min.

Et annet lite tips kan være å bli bestevenn med en person som går Makeupartist-skolen! Da får du nemlig 40% avslag på hele Make Up Store-butikken! Det er noe jeg absolutt kan leve med!

 Har dere kjøpt noe fint på salg i januar?

Good morning sleepyheads

Nå får jeg ikke til å sove lengre, så da er det ikke annet å gjøre enn å stå opp. Er kanskje ikke så rart når jeg tenker meg om heller. Sovnet på sofaen klokka 9 i går kveld, så Annette måtte bære meg til sengs! Det kan jeg tenke meg var litt av et syn. Nå skal jeg hoppe i dusjen, spise frokost og så dra innover til Oslo. Jeg skal til Vesla for å hente det amerikanske visumet mitt (Yeey), innom yndlingsbutikkene mine for å shoppe litt og kanskje møte en tidligere medstudent fra medisin. Har ikke sett Alexander på lenge, så tror det kommer til å bli gøy!Hva er planen deres for i dag?

Brr, it's cold outside!

En søndag som dette har jeg ikke hatt på lenge. Og når jeg sier lenge, så mener jeg virkelig lenge. Sist gang jeg hadde det slik var vel en søndag i slutten av august. Uansett, søndager som dette hadde jeg annen hver helg i fjor, så jeg må innrømme at jeg har savnet det litt. Eller, egentlig ikke. Hvem vil vel frivillig ligge hjelpesløs på sofaen, omringet av junk food med TVen stående på i bakgrunnen. Vondt i magen min har jeg og. Livet er hardt dere.Om man skal ta en tur down memory lane å tenke på hva som skjedde i går er det vel ikke stort å si. Minikjole, tynnstrømpebukse og high heels forklarer vel stort sett det meste. Irriterer meg at jeg hver gang er så dum og tror at har man bare på seg to tynnstrømpebukser så blir det mye varmere enn bare én, og man kommer ikke til å fryse. Dette failer hver gang, og hver gang ender jeg opp med å fryse av meg rumpa. Lurer på når jeg skal lære.Bortsett fra dette var det veldig gøy å dra ut i Norge igjen. Var så uvant å bli stoppet av halvkvalme herremenn som skulle fortelle meg hvor "sexy" jeg var, at jeg faktisk stoppet opp og pratet med alle sammen. Han ene var utrolig opptatt av etikk og moral, og ville så veldig gjerne vite alt om mine verdier. Begynte å lure på om jeg virkelig hadde vært borte så lenge at dette var det nye sjekketrikset, men forsto etter hvert at det var nok bare et engangstilfelle.Hadde dere en fin lørdag?

Når katten er borte, danser musen i klesskapet

Siden Hanna er i Norge og jeg er sykelig sjalu, bestemte jeg meg å ta en titt i klesskapet hennes som trøst! Kjenner jeg henne rett bryr hun seg ikke, lov å håpe i hvertfall! Det er jo ikke akkurat sånn at hun aldri har lånt klær av meg:

I'm just saying!

Så derfor om hun blir sur på meg skal jeg fortelle dere det og så kan dere jo synes synd i meg! Om dere har søsken vet dere helt sikkert hvordan det er å "låne" litt klær av de! Alltid praktisk.

Slik ble i hvertfall jeg seende ut etter en tur i både hennes og mitt klesskap:

Jakke: Gina Tricot og skapet til Hanna
Body: Forever21
Skinnshorts: Forever21
Strømpebukse: Target
Armbånd: Snö of Sweeden
<3 Smykke: Skuffen til Hanna
Rosa smykke: Forever21
BH: Victoria Secret
Sko: Macys!
Briller: Skuffen til Hanna

Er det slik man gjør når man legger ut outfit bilde på Hannas blogg? Jeg blogger liksom ikke rosa til vanlig, så vet ikke helt, men tviler på at det er en fasit!

Dere lurer helt sikkert på hvor jeg skulle når jeg så så utrolig hot ut? Ikke det nei? Neivel, dere får vite det likevell! Jeg og mamma dro på kino for å se Brulesque! Og det er en av de beste filmene jeg har sett på lenge! Satt med gåsehud under hele filmen, men det kan være fordi det sikkert var -100 grader i kinosalen.
Verdt å se i hvertfall!

Nå skal jeg få på meg en bukse, før jeg drar på "gitartime" hos en gutt. Skulle ønske han var kjekk, da hadde gitar timen vært så mye mer verdt det!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Ut på en snurr.

Nå sitter jeg og venter på at Annette skal bli ferdig med å sminke seg og så skal vi dra ut på byen for å gjøre Oslo usikker. Eller, det er heller mer vi som er usikre på hvor vi skal gå. Regner med vi finner en løsning.
Nå skal jeg drikke opp siste rest i glasset og så tar vi toget til Oslo.

Ha en fin lørdagskveld alle sammen!

Please. Don't leave me

I går var det bli-med-Annette-på-skolen-dagen og temaet var karakteranalyse med vekt på narkomaner! Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk i begynnelsen da Annette foreslo at hun kunne gi meg herpes på leppa og blåøye. Det var en gøy opplevelse, men jeg var glad da dagen var over og narkosminken kunne fjernes. Må si at jeg er ganske stolt av meg selv som turte å gå rundt slik en hel dag, bokstavelig talt så så jeg ut som et levende lik.

Jeg vil ikke legge ut noe bilde om hvor forferdelig jeg så ut. Såppas med selvironi har jeg ikke. Men jeg kan legge ut en liten smakebit på min nye narkolook. Vil og påpeke at jeg røyker ikke. Har aldri prøvd det før, og kommer heller aldri til å prøve det!
Da skoledagen var over tok Annette og sminket meg på nytt. Denne gangen på en helt annerledes måte. Hun airbrushet hele ansiktet mitt med foundation og rouge, og la en mer sofistikert make up som hun selv kalte det. Det er ikke mange gangene jeg har gått rundt med mørkebrune lepper, første dag i dag vel og merke. En litt annerledes sminke enn jeg er vant til, men jeg likte det!Lyse eller mørke lepper?

Acne, Hybria Lea Ankel Boot.

This shoes are to die for! Just take a look.


Annette er heldig som har disse i skosamlingen sin. Elsker det at hun har pyntet dem med et shoe necklace fra Boutique Bello. Love it!

Hva syns dere om Acne sko? Like or dislike?

I have a confession to make

Jeg er aldri blitt lei av, og kommer aldri til å bli lei av Akon - Mr. Lonely! Bare le av meg dere, men den sangen kommer for alltid til å ha en plass i hjertet mitt. Har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har fått kjeft fordi den sangen har stått på repeat på rommet mitt, i bilen min, og så videre. But who could blame me?

Sangen bringer frem minner til tusen. Vet ikke om vi skal gå så nøye inn på de minnene, siden den gutten som sangen minner meg om nå har kjæreste og lever lykkelig i alle sine dager. Misforstå meg rett, jeg har ingen interesse i denne gutten nå. Liker bare å tenke tilbake på den kvelden vi kyssa for første gang i et bøttekott med denne sangen som bakgrunnsmusikk!Har dere en sang som bringer frem gamle minner?

Just because I love you

This picture is way to cool not to share with the real world!Don't you guys agree?

Go Calbears

Like før jeg reiste en tur til Norge var jeg innom Victoria's Secret for å kjøpe en gave. Handleturen endte opp med at jeg kjøpte en gave til meg selv også. Jeg endte opp med en American-football-shirt fylt opp med glitter og glam. Haha, det blir ikke mer "Hanna" enn dette. Ser for meg å bruke den sammen med en slitt dongerishorts og pilotbriller. Its gonna be lovely!


Var den ikke stilig?

 

Lykke.

I dag var jeg hos den amerikanske ambassaden hvor fremtiden min skulle avgjøres. Fremtiden min lå i hendene til en eldre herremann med et morskt utseende. Jeg var så nervøs at jeg skalv som en aspeblad da det var min tur til å forteller denne mannen på 60 sekunder hvorfor jeg fortjener et amerikansk visum! Heldigvis for min del ble han sjarmert av den too-much-information-talen jeg gav ham (en uvane jeg har når jeg blir nervøs) og han ga meg akkurat det jeg ville ha. Happyface! Nå kan jeg slappe av og ha en fantastisk uke med Annette, før jeg reiser hjem igjen. Blir ikke mange dagene hjemme da, om bare 17 dager skal jeg ut å reise igjen. Gleder meg.Btw, er fortsatt helt jet lagged og har lyst til å sove til alle døgnes timer. Lurer på når det skal komme til å gi seg. I morgen skal jeg kanskje være modell for Annette som skal øve seg til NM i make up. Spennende!

Hva gjør deg nervøs?

Sugar, spice and everything nice!

Tidsforskjellen på 9 timer er absolutt ikke bra for kroppen min. Jeg er sliten og trøtt 24/7 og vil ikke gjøre noe annet enn å sove. Forhåpentligvis blir det bedre etter noen dager, for jeg og Annette har et tettpakket program denne uka.

Annette går på Imageakademiet i Oslo for å utdanne seg som makeup-artist. Det betyr at jeg får sitte modell for henne, bli med henne på photo shoot-oppdrag og masse annet gøy. Gleder meg til å bli sminket og dullet med, og ikke minst til alle de bildene vi kommer til å ta. Haha! Hvis noen er interesserte kan jeg få henne til å lage en sminke- eller håvideo. Hun er utrolig flink til jobben sin. I dag fikk hun forresten vite at hun kanskje får jobbe som makeup-artist hos Estée Lauder. Hvor sweet er ikke det?!

Her er noen bilder av det fantastiske arbeidet Annette har gjort!Stilig, ikke sant?

Keep your dirty socks away from me!

Nå har jeg kommet fram trygt i Oslo og har hatt en kjempefin kveld sammen med Annette! Til tross for at kroppen min skriker etter søvn har hun klart å holde meg våken helt til nå! Hun har underholdt meg med One Tree Hill, og så har vi sett film fra La Manga-turen i sommer til vi endte på gulvet i latter! Jeg dør av skam når jeg ser på hvordan jeg danser. Flaut! Flyturen gikk forresten helt fint, hvis du ser bort i fra at det var en illeluktende mann som sto og tøyde ut rett ved siden av flysetet mitt. Utøyingen endte med at Hanna fikk en sur sokk i fjeset! Nasty!

Ellers er jeg veldig fornøyd med at jeg kan spise ordentlig leverpostei og salami her i Norge! Sitter og spiser mørkeknekkebrød med salami akkurat nå faktisk! Yummie. Liker og det at jeg slipper å skrive den "jeg-er-et-menneske-koden" når jeg kommenterer tilbake på bloggene deres. Sweet!Nå klager kroppen på at den ikke har fått nok søvn det siste døgnet, så skal legge meg i en stor dobbeltseng å sove! (Lenge vel og merke)

Har dere hatt en fin søndag?

Klar for avgang

Da skal jeg ut å reise igjen, og denne gangen til kalde Norge! Oh my, jeg gruer meg litt. Gruer meg til å resie fra 20 varmegrader for og så komme til minusgrader. Kommer til å fryse av meg rompa! Jeg reiser til Oslo for å besøke bestevenn, noe som jeg derimot gleder meg til. Har ikke sett henne siden vi var i La Manga sammen i sommer. Det begynner å bli en del måneder siden nå.

Hovedgrunnen til at jeg reiser til Oslo er fordi jeg fyller 21 år i februar. Når du er 21 år i Amerika er du voksen og da må man ha sitt eget visum. Jeg må derfor reise helt tilbake til Norge, få utvidet visumet mitt, og reise tilbake hit. Komplisert prosess, men jeg skal ikke klage. Jeg får tross alt en hel uke i hovedstaden sammen med Annette mi.Nå har jeg altså en 18 timers flyreise foran meg, hvor jeg må klare meg helt alene i den store verden. Regner med det skal gå bra. Satser på å sove meg igjennom hele reisen.Wish me luck ;*

Dagens antrekk!

Består av bukse og blondebody fra Gina Tricot, skinnjakke fra Guess, belte fra Armani og sko fra Rachel Roy! Om noen lurte så har håret blitt så fint og bølgete av at jeg lå med en flette i håret i natt. Har forresten lakket neglene mine røde. Stilig, ikke sant?


Vad tyks?

Ikke for å skryte, men...

... Livet er ganske herlig når man kan ligge ute i solsteken den 14. Januar!Solklem til alle mine søte lesere :D

ps: California rocks!

Selv-fuck-e-lig

Siden jeg er i reisehumør idag begynte jeg å tenke på NY-turen og kom på at jeg hadde et litt komisk filmklipp jeg har glemt å vise dere. Kanskje dere ikke finner det så hysterisk morsomt, men jeg må bare le når jeg ser det. Filmklippet går ut på at to "unge" herrer prøver å si selvfølgelig. Noe som de ikke helt karer.

Det hele begynte med at de ville vite hva "of course" er på norsk og da prøver jeg å lære dem "såklart". Da stepper Cathrine inn og forteller at i Bergen sier de "selvfølgelig" i stedet for. Dette ordet fant de mye mer morsomt å lære, siden de trodde at det het "selv-fuck-e-lig"! De syns det var så kult at et norsk ord haddet ordet fuck i seg. Det var umulig å prøve å si at de uttalte ordet feil. Selv-fuck-e-lig hadde kommet for å bli. Når jeg tenker på det er det et ganske kult ord. Det gir litt ekstra trykk på en måte.

Uansett, her er filmklippet med selv-fuck-e-lig's opprinnelse!

Sier dere "såklart" eller "selvfølgelig"?

On the road again.

Ja, dere leste rikitg. Jeg skal ut å reise. Grunnen til at jeg skal ut å reise er strictly business, and a little bit pleasure. Tror det skal bli en hyggelig tur, men gruer meg litt til reisen. Skal reise helt alene så det kommer til å bli en lang dag, men jeg skal nok overleve. Jeg har tross alt twilight, iPad og filmer. Skal krysse alle fingre og tær for at jeg får en kjekk gutt/mann ved siden av meg i flysetet. Jeg ender alltid opp med skrikende barnefamilier eller gamle menn. Så nå er det virkelig på tide at jeg får en hunk ved siden av meg!
Klarer dere å gjette hvor jeg skal reise?

I challenge you!

Søte Charlothe har utfordret meg. Så da må jeg vise at jeg ikke er noen "pingle" og ta utfordringen på strak arm! (Burde være lett som bare det, siden jeg trener benkpress, nedtrekk og manualer i vektrommet hver dag! True story...)

Fire steder du har bodd:

Har faktisk ikke bodd på 4 steder. Men i en alder av 20, hvem har vel det?
Orkanger - der ble jeg født, der vokste jeg opp og der har jeg hedligvis flyttet i fra!
Trondheim - der bodde jeg i fjor mens jeg studerte medisin på NTNU. Flytter tilbake dit høsten 2011.
San Francisco - her bor jeg nå! Trives med det, og gruer meg til å flytte hjem igjen.

Fire jobber du har hatt:

Har heller ikke hatt 4 jobber. Føler denne utfordringen er laget for mer livserfarne mennesker!
Fannrem legesenter - jobbet der somrene jeg gikk på ungdomskolen.
Wagner - Hva skal man si? Det jeg husker aller best var da sjefen min prøvde å stikke ut øyet mitt med den hente-ned-klærne-som-er-langt-oppe-på-veggen-pinnen! Good times.
Orkdal Helsetun - Der jobber jeg i fjor sommer for å tjene penger til USA og skaffe meg erfaring innen helse.Fire filmer du gjerne ser igjen:

Oh, denne skal jeg lett klare!
Twilight (alle tre filmene vel og merke)
Hangover (man får ikke bedre film enn den)
Avatar (selv om jeg begynner å bli litt lei av den nå)
John Tucker Must Die (Kommer aldri til å gå lei av denne filmen)

Fire programmer du følger:

Det er så mange bra programmer så dette blir vanskelig!
Gossip Girl (Dere som har lest bloggen min en stund nå, vet at jeg er hekta)
Bones (Døde mennesker og råtne bein - kan det bli bedre?)
CSI (Miami er yndlingen, men New York går og helt fint)
Veronica Mars (Begynte å se det i høst, og er helt hekta)

Fire steder du har vært:

USA (New York, San Francisco, LA, Las Vegas, Minneapolis, Washington DC, Florida, Fargo, Oxnard, Santa Barbara)
Spania (La Manga, Magaluf (Haha))
Frankrike (Paris, Cannes, St. Tropez, Strasbourg, Savoie, Lyon, Brussel)
England (London, York, Manchester)Fire steder du ville vært nå:

Denne blir vanskelig. Er så mange plasser jeg kunne tenkt meg og vært akkurat nå!
New York - Hvem har vel ikke lyst til å være i denne fantastiske byen?
Hawaii - Har muligheten til å reise, men vet ikke om jeg vil bruke pengene på det eller noe annet. Råd?
Las Vegas - Jeg vil drikke meg på en snurr i den byen!
Madrid - Vil besøke Dany og bruke opp alle pengene mine.

Fire ting jeg fikk til jul:

iPad.
Canada Goose.
Calvin Klein Curl Necklace.
Victoria's Secret kimono og babydoll.

Fire ting du så på barne-tv i barndommen:

Kykkelikokos - husker jeg ble så skuffet da Rune fortalte meg at konkurransene var "set up".
Eva og Adam - good times!
Sesam Stasjon - husker jeg syntes Leonora var så pen.
Kim possible - Oh yeah!

Fire personer du utfordrer:

Marita
Oda
Yasemin
Benedicte

Lærte du noe nytt om meg?
Har vi noen likheter?

Hårforlengelse, I heart you!

Siden sommeren 2007 har jeg vært avhengig av å ha hårforlengelser i håret. Crazy, I know. Men jeg føler meg ikke helt vel uten. Bruker hair extension med keratinfester, men hadde en periode høsten 2009 hvor jeg brukte clip ons. For et styr sier jeg bare. Av og på med håret hver dag er slitsomt! Pluss at det er lite sjarmerende når gutten du liker skal ta å kose med håret ditt og han finner noen store fester der oppe! Dere aner ikke hvor mange kleine situasjoner disse festene har laget for meg. Blir flau bare jeg tenker på det!

Nå bruker jeg keratinfester igjen, og av og til clip ons for å skape litt mer fylde og lengde på håret. Har clip ons fra Pilus og er veldig fornøyd med kvaliteten, fargen og lengden. Tenkte å vise dere forskjellen på håret med og uten extension.
Hva er finest? Med eller uten?
Bruker dere extension?

Du Doris, du Doris.

Da jeg var ute i New York med Cathrine i høst møtte vi en herremann som var født og oppvokst på Upper East Side. Til tross for at han ikke hadde utseende med seg, gjorde bakgrunnen hans han interessant å prate med. (Overfladisk dott com) La oss kalle han Doris forresten. Dette fordi Cathrinesøt trodde at han het det.

Uansett, etter en time eller noe ble vi ganske lei av å prate med denne dritafulle herremannen fra Manhatten og snek oss ut fra restauranten for å prøve lykken et annet sted. Av en eller annen grunn klarte jeg å gi bort det amerikanske nummeret mitt til Mr. Doris. Noe som i ettertid skulle vise seg å være "a big mistake." Doris tar og sender meg de mest creepy-ish-e meldingene noensinne. Bare ta en titt på meldingene han har sendt til meg den siste måneden.

Og dette får jeg i innboksen uten at jeg tar og svarer han tilbake. Litt creepy i grunnen. Dere kan tro jeg hadde latteranfall da han lurte på om vi ikke kunne være i et "long distance relationship?" Hvem spør en ukjent jente om noe sånt? Crazy!

Ville dere svart Doris?

Mulberry East West Bayswater

This purse is so lovely! Just take a look.

I dag bestilte forresten pappa verdens beste bursdagsgave til meg. Siden jeg blir 21 år i februar og det må feires med stil. Gleder meg til å fortelle dere hva det er. Men vil ikke si det helt enda, jeg må jo ha noen hemmeligheter jeg og. Kan si så mye som at bursdagen min kommer til å bli amazing!

Hva syns dere om veska?

Topp 5, beste reiseminne i 2010!

Året 2010 har bestått av en del reising, og 2011 kommer til å bestå av enda mer. Tenkte jeg skulle lage en liten oppsummering av de 5 beste reisene jeg hadde i 2010. Flyttingen til San Francisco er ikke tatt med, siden jeg ikke ser på det som noe reise. Det er faktisk blitt hjemme mitt.

Femteplassen går til fylleturen jeg hadde til Åre. Akkurat for ett år siden dro jeg til Sverige med over 100 andre medisinstudenter og hadde det sykt gøy. Dere skjønner, medisinstudenter kan virkelig å feste! Her bodde man i små hytter, sto på ski i bakken, afterparty og fulle mennesker! En minnerik helg med både drama og latter!


Thanksgiving i Minnesota ligger på en god fjerdeplass. 25. November reiste vi fra varme og solfylte California for å tilbringe helgen i snøbelagte og iskalde Minnesota! Til tross for kulden, hadde vi en kjempefin Thanksgiving-feiring. Jeg ble kjent med mange nye mennesker, spiste masse god mat, fikk høre mange spennende historier fra da slekten min flyttet fra Norge for å leve the American dream, og jeg fikk bli med på bridal shower for første gang. Oda og jeg ble til og med invitert til Laura og Matt's bryllup i Mai. Så i Mai reiser vi tilbake tll Minnesota. Like it!


Tredjeplassen går til Osloturen jeg og Oda hadde i sommer! På menyen stod shopping, gutter og twilight! Vi var på førpremieren til Eclipse på Akershus festning. Det var en opplevelse jeg sent vil komme til å glemme.  Det var show med Samsaya, og Alex Meraz som spiller Paul i Twilight var der. Har aldri hørt så mange jenter hyle som da mr. Meraz kom ut på scenen. Craziness! Det å se Eclipse på et gigantisk lerret under en stjerneklar himmer var amazing!


La Manga-turen jeg og Annette hadde i sommer kommer på en virkelig god andreplass! Two Chicka's alone in Spain for two weeks! Do I need to say more? Vi hadde en fantastisk ferie med gutter, sol og champagne! Turens beste minne må være den natten vi tok meg oss champagnen på stranda for å nattebade. Ah, good times! Gleder meg allerede til neste sommer når vi skal tilbake! (For å se film fra turen trykk her)Førsteplassen går til ingen andre enn New York! Byen er amazing og jeg gleder meg som en gal til å dra tilbake denne våren!  Var en uke i New York i oktober hvor jeg blant annet møtte nydelig Cathrine. Vi trippet gatelangs rundt på Mahatten i stilettene våre. Cathrine tok meg med for å se Carry Bradshaw's steps, og vi spiste dessert på Waverly inn! Jeg kjøpte og min første Louis Vuitton i LV-butikk i Fifth Avenue! Love it!

Hva er ditt beste reiseminne fra 2010?

Dagens antrekk!

Består av en topp fra Zara, shorts fra Gina Tricot, belte fra American Apparel, smykke fra H&M og sko fra Steve Madden. Dette er det tredje paret jeg har kjøpt meg fra Steve Madden, og flere skal det nok bli. Skoene deres er lovely!

Hva skal dere gjøre i dag?

Hårvideo, krøller!

Jeg fikk et spørsmål om jeg ikke kunne lage en video om hvordan jeg krøller håret mitt. Siden det er fredag, og mange skal pynte seg litt ekstra i dag, kan jeg godt gjøre det. Til tross for at de fleste vet hvordan man lager krøller med en krølltang. Uansett, jeg bruker to forskjellige metoder. Mesteparten av håret krølles med krølltang og resten med en glattetang. Dette fordi jeg vil prøve å skape mest mulig liv og fylde i håret. Til slutt setter jeg i en remse med krøllete clip-on extension for å gjøre håret ekstra tykt og fint!

Før jeg begynner hele krølleprosessen bruker jeg en varmebeskyttende gel fra Redken, Smooth Down Heat Glide, og sprayer håret med en krøllspray fra Redken, Fresh Curls Curl Boost. Den sistnevnte gjør at krøllene får lengre holdbarhet. (De holder seg fine i flere dager faktisk!)

Vad tycks?
Skal du ut på livet i kveld?

 

I want you so bad!

Om jeg glemmer Chanel 2,55 for et øyeblikk er det Christian Louboutin Miss Fast Ankle Boots som står høyest på ønskelista! De er rett og slett perfekte, og jeg skulle ønske de var en del av skosamlingen min. Om jeg ville kunne jeg nok kjøpt meg et par, men jeg skal tenke økonomisk og heller bruke pengene på å reise rundt i USA før sommeren kommer og jeg drar hjem til Norge igjen. Men en jente må få lov til å drømme. Og hvem ville vel ikke drømme om et par Louboutins?


Hva ønsker du deg mest akkurat nå?

 

Jag vill vara din.

Denne sangen bringer fram barndomsminner til tusen! Sangen gikk på repeat i flere uker, og jeg følte meg så kul da jeg sto og sang "Jag vill vara din" foran speilet på badet. Haha, jeg må bare le av meg selv når jeg tenker på det! Husker jeg var utrolig missunnelig på Eva som hadde kjæreste og så var jeg småforelsket i Tobbe. Dette måtte jeg såklart holde hemmelig, siden det var gutter som Adam små jenter som meg egentlig skulle like! Husker og da mamma kom hjem fra Sverige og hadde med Eva og Adam CD til meg. Det var toppen av lykke!

Hva var yndlingserien din da du var mindre?
Brukte du å se på Eva og Adam?

ps: vil du se Eva og Adam kan du trykke her.

Dagens antrekk!

Består av en skinnjakke fra Guess, svarte pumps fra Rachel Ray, hullete dongeribukse fra Gina Tricot, solbriller fra Forever 21 og den nye yndlingstoppen min fra Victoria's Secret. Toppen tilhører Victoria's Secret Fashion Show 2010 serien. Superbehagelig stoff og perfekt passform. I love it!Vad tycks?

Vinnerne av navlepircingkonkurransen!

Det begynner å bli en stund siden jeg hadde den konkurransen, men det har vært ganske hektisk i jula så har ikke hatt tid til å kåre en vinner før nå. Uansett, kjempekoselig at så mange meldte seg på. Skulle gjerne gitt navlepynt bort til alle leserne mine, men det hadde nok blitt en smule dyrt. Tok og printet ut lapper med navnet på alle som meldte seg på og puttet i en skål. Mamma og pappa fikk trekke hver sin lapp, og de to heldige som vant navlepircing var...

 

Julie Sophie og Marita Gundersen!

Ta og send meg mail med deres fulle navn og adresse. Dere kan sende mailen til hannavaage@hotmail.com.

Da gjenstår det bare å si gratulerer Julie og Marita!

Tips til silkemykt hår.

Det er vel ikke å stikke under en stol at håret mitt blir slitt av all blekingen og rettingen det må igjennom. Prøver å være så forsiktig som mulig og la være å glatte det ut hele tiden. Men det er ikke bestandig det er så enkelt. Jeg vil jo ikke se ut som et troll på håret heller!


Jeg spurte frisøren min her i USA om hun hadde noe tips til hva jeg kunne gjøre for å få sterkere og mindre slitt hår. Hun svarte selvfølgelig at man må minske bruken av rettetang og vær skånsom mot håret. Hun tipset meg også med å ta en ekstremhårkur. Dette kan man gjøre på følgende måte:

Håret blir silkemykt etter en slik behandling og jeg bruker å ta en slik ekstrem hårkur minst 2 ganger i måneden. Grunnen til at du skal pakke inn håret i plastikk og føne det varmt er fordi da trekker hårkuren bedre inn i håret og hårkuren kan gjøre underverker. Man trenger ikke å sitte så lenge som en time, men jeg bruker å gjøre det.

Har dere prøvd denne typen ekstrem hårkur før?

Edit: Plastikkposen bruker du som en hette. Den holder på varmen slik at hårkuren virker fortere. Alle kjemiske reaksjoner virker fortere ved høyere temperaturer : ) Høyere temperatur øker altså reaksjonshastigheten.

This is what santa gave me!

Jeg vet at jeg er utrolig sent ute med dette innlegget. Vi er allerede kommet inn i det nye året og det siste folk tenker på nå er vel jul! De fleste bloggene jeg har lest skriver om nyttårsforsettene sine og om hvor bra året 2011 kommer til å bli. Jeg henger vel litt etter og sinnet mitt er enda i år 2010. Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg fikk til jul. Er veldig takknemlig for alle gavene jeg fikk. Alle sammen passet meg perfekt (kanskje fordi jeg har plukket ut over halvparten av dem selv), men det er ikke så viktig. Da vet man i alle fall at man blir fornøyd. Man slipper stresset med å bytte gaver som ikke passer eller som ikke faller helt i smak.

Yndlingsgaven fikk jeg av mor og far. Det var min kjære iPad, som jeg er kjempefornøyd med. Du kan lese min vurdering om iPad her.

Mamma hadde en liten tilleggsgave til meg. Et nydelig diamantsmykke formet som et hjerte! Mamma er bare så god!Fra farmor fikk jeg Canada Goose Solaris Parka i brun og 1500 kroner! Hun er og blir den snilleste! Jakken ble jeg utrolig glad for. It is perfection!

Av min kjære lillesøster fikk jeg gave fra Victoria's Secret. Hun hadde plukket ut en nydelig babydoll og den rosa kimonoen de brukte under Victorias Secret Fashion Show 2010! Gjett om jeg ble glad da eller. Oda vet akkurat hva jeg ønsker meg!Av min bror fikk jeg et nydelig sølvsmykke fra Calvin Klein. Gleder meg til å begynne å bruke det.


(Bilder lånt fra galleriet.com)

Fra tante, onkel og Kirsti (kusinen min) fikk jeg en bok, armbånd og øredobber fra Snö of sweden! Både armbåndet og øredobbene passet perfekt og jeg har brukt dem nesten hver dag siden julaften. Elsker alt som glitrer!Fra Torgrim (fetteren min) fikk jeg diamantøredobber fra Edblad. Veldig elegant og jeg liker det!Venter enda på at gavene fra Annette og Torunn skal dukke opp i posten. Gleder meg til å se hva det er for noe.

Hva var yndlingsgaven din?
Liker du å vite hva du får i julegave eller vil du at det skal være en overraskelse?

Movie from yesterday.

Som sagt skulle jeg legge ut en liten film fra nyttårsaften som vi feiret i San Francisco. Filmen ble kanskje litt langdryg med alle rakettene, men det var så mange fine at jeg ikke visste helt hvilke jeg skulle velge bort. Er og litt komisk at pappa høres ut som en liten unge på 6 år. "Se! See, så fin den var. Oi! Se den da!" Haha, må nesten le litt. Er vel ikke å legge skjul på at vi alle var begeistret. Var et ganske annerledes show enn det vi er vant til på Orkanger. Ellers hyler jeg som ei lita jente når jeg blir skremt av et stort smell! Var helt overbevist om at det eksploderte en rakett over hodet mitt. Scary!

Uansett, her er en liten smakebit fra kvelden i går.

Hva syns dere?

New Year's Eve in San Francisco!

Can be described in one word. Amazing!

Det ble kanskje ikke noe nyttårskyss, men jeg smilte det nye året inn. Et godt tegn på at dette kommer til å bli et år fylt med glede og latter!

Jeg har aldri opplevd noe lignende som i kveld. Det har vært en fantastisk opplevlse som jeg vil huske på så lenge jeg lever. Vi feiret nyttårsaften midt i sentrum av San Francisco, omringet av 250 000 mennesker! Til tross for at vi ikke kjente noen av dem var det en samhørighet gjennom hele folkemengden. Vi ropte, sang, smilte og ønsket hverandre godt nyttår som om vi skulle kjent hverandre hele livet! Love it!

Fyrverkeriet var i en klasse for seg selv! Merket veldig godt at jeg ikke var i Norge lenger! Har aldri sett noe så spektakulært før! Fargerike lys på himmelen og flere tusen mennesker som hylte "Happy New Year!" Tok og filmet hele greia, så jeg kan sette sammen en liten film og vise dere i morgen!

Kveldens middagsantrekk var en kjole fra Saks Fifth Avenue og sko fra Steve Madden! Liker kjolen så godt, så måtte bare legge med et bilde av den!

Hvordan feiret dere nyttårsaften?

 

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits