Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


januar 2010

My bestfriend got a baby

Eller nesten i alle fall. Hun har den søteste baby bissewowwen i hele verden. Aldri sett en så søt skapning før. Bitteliten, lys pels, og så hopper den opp og ned på de bittesmå potene sine. Den er nesten til å spise opp. Hun har nettopp fått seg chihuahua. Den er 2 måneder og 1 uke, og har fått navnet Tigi. Lille Tigi kommer nok til å få et godt liv, med masse kjærlighet. Jeg skal bli den beste tanten han noen gang kommer til å få. Kanskje jeg til og med skal bli gudmoren hans, eller hva sier du B?

Tigisøt


xoxo, Hanna

Birthday cards

Jeg har blitt stukket av nålen uttallelige ganger, fått superlim på fingrene og klippet ut gullbokstaver i det uendelige. Ja, jeg lager innbydelser til 20 årsdagen min! Hvis man ser bort i fra alle stikkene jeg har fått, og det at ryggen min tar knekken på meg, så er det faktisk kjempegøy. Digger og mikse sammen forskjellige farger, lime på glitter og sy på perler. Jeg har brukt mange timer på å sy på en og en perle for å lage hjerter, bokstaver og pynt. Men det var helt klart verdt det, for resultatet ble kjempefint. Da får jeg bare håpe at de som får innbydelsene mener det samme.

Nå må jeg forte meg på jobb, and make some money!
Hva skal dere i dag?
xoxo, Hanna

Bare 1 uke igjen til jeg blir 20 :o

Enn det, bare ei uke igjen nå! Tiden går så utrolig fort. Syns virkelig at det var i går jeg feira 10 årsdagen min sammen med Merethe. Vi feiret den på klubben, og vi hadde kledd oss ut som Spice Girsl! Ahh, det var tider det. Husker det var pappa som sminka meg og greier, fancy. Det føles virkelig som det var i går, men det er jo hele 10 år siden! 10 år er ganske lenge. Det har i alle fall skjedd mye på de 10 årene, og det er jo bra. Sitter igjen med mange gode minner.

Det er rart og tenke på at om bare ei uke så går jeg inn i mitt tyvende år. Da er jeg ikke lenger tenåring... men voksen er jeg heller ikke. Jeg vil være for evig ung ;)
Meg og den søteste broren min <3


Haha, her er jeg omtrent 10 år. Elsket den rosa skinnjakka!


I'm still an angel when I sleep.


Hva er ditt beste barndomsminne?
xoxo, Hanna

Dagens middag, risengrynsgrøt

Mmm, det er så yummie.. Risengrynsgrøt med masse smør, sukker og kanel på, kan det bli bedre?
Jeg spiser grøt fra Toro Velbekomme, den er mye bedre enn den fra Fjorland. Den er ikke så dyr heller, 22 ,- eller noe. 
Har besøk av Oda i dag. Hun drar snart ut, for hun skal på kino med en gutt. Så jeg blir sittende alene med fysiologiboka mi. Det er hardt å bli ditcha! But i'll survive. Skal kose meg med nervesystemet i stedet.Hva spiste du til middag?

xoxo, Hanna

S to the hopping

Yeah, i dag var jeg på shopping. Det var på tide og, føler det er en evighet siden sist. Etter at jeg ble student må jeg prioritere litt annerledes. I stedet for at pengene mine går til høyhelte sko, klær, smykker og ringer, går de til husleie, strøm, skolebøker, mat og drikke. Life is tough! Men dette er vel en del av det å vokse opp, og bli ansvarlig.
I dag har jeg i alle fall brutt med budsjettet, og kjøpt meg noe fint. Kanskje unødvendig, men helt klart verdt det.
Jeg var innom Annette på Change, undertøysbutikken hun jobber i. De har utrolig mye fint der. Jeg ble i alle fall helt forelsket i en blonde BH, som snart skal bli min!

Dagens fangst:

Jakke: 249 ,- Gina Tricot
Skjorte: 149,- Gina Tricot
Belte 99,- Gina Tricot


Skjerf: 199,- Urban


Belte: 399,-  Friis Company


Hvilket antrekk litke du best?

xoxo, Hanna

Hårtips!

Heisann peepz.

I morrest før jeg dro på skolen krølla/bølget jeg håret mitt på en fort og effektiv måte. Ble veldig fornøyd med resultatet og tenkte å dele det med dere.

Det du trenger for å utføre dette er:

Glattetang
Hårbørste/kam
HårstrikkDu begynner med å flette en flette i håret. Vil du ha små bølger fletter du mange små fletter. Vil du ha litt større bølger, fletter du noen store fletter.Etter man er ferdig med å flette, tar man glattetangen to til tre ganger over fletten, and voila you're done!Resultatet:


Nå skal jeg spise middag, se CSI Miami og deretter legge meg.

xoxo, Hanna

What happened in Åre?

Eller hva var det som ikke skjedde i Åre? Må si at jeg ler litt for meg selv når jeg tenker på alt som skjedde. Vi reiste tilbake i tid til barneskolestadiet og lekte nøtt eller sannhet. Jeg må nok desverre spare dere for alle de dirty detaljene der. Men en ting er helt klart, og det er at det var utrolig moro! Jeg var på afterski på dagtid, og party på kvelden. Sov lenge om morgenene og drakk varm choklad. Jeg tok på meg morsrollen og hjalp de som trengte det, og fant meg en svensk pojke. Koste meg på hytta sammen med de jeg bodde med, og kjøpte masse billig godis også. Kort sagt, Åre var utrolig digg. Jeg er helt sikker på at jeg kommer tilbake.

Bilder fra turen:

Da vi kom fram til Åre ble det taco og kosekveld


Ole K er gira


Søtinger


Sofakos


Ida står på hodet


aw :)


Oh yeah


Gutta låste seg ute


På vei til afterski


skills


Erlend er gira

Charlotte mi

Marie Viel

Jarle og Charlotte


aw, kos :)


Hawt


Hawt again
Afterski


winter wonderland

Siste middagen


Alias på vors


Kosligste hytta


Charlotte


I love my jeans

Øyvind et moi


På vei til Bygget


Charlotte og Halvard

dance your ass off


:)


Tobias


Chill


Vaskekjerringa


hottie

Frokost før hjemreise


Har du vært i Åre?

xoxo, Hanna
Når musen er borte ...

... danser katten på bordet, eller var det omvendt?
Uansett, gjesteinnlegg fra storebror her.
Jeg er da Hannas storebror, Sjur, og den som retter på de fleste grammatiske feilene hennes.
Vi har et ganske koselig bror/søster-forhold og er likere enn folk flest innser.
Vi er begge ganske fjollete og flørtne av oss. Vi burde skamme oss.
Uansett ... Kveldens mattips, så lenge du har karri, blir det meste godt. Alt fra First Price brun lapskaus og First Price pytt-i-panne, til ostesmørbrød, fiskeboller og makaroni.

Så husk dette gutter og jenter; "Keep on rockin' in the free world!"
*sprette en flaske cava og spandere på alle som vil ha*

Sjur "Datasmurf / Sosjojuror" Vaage

Åre er gøy

Gårdagen var fylt med festligheter og i dag har jeg sovet lenge. Det var koselig.

Da jeg sto opp, koste jeg meg med en kopp rykende, varm kakao og Cosmopolitan i den koselige hytten hvor vi bor.

I dag skulle vi på afterski, men der var det stappfullt så da tok vi taxi ned igjen.
Det var litt bomtur, mildt sagt.
Skal ta det igjen i kveld. Da skal jeg ooa hela natten.

Ha en fin fredagskveld. :)xoxo
Hanna

Åre, here I come

Nå skal jeg bare pakke ferdig, dra på allmennpraksis, da bussen til shell, og så er det ÅRE. Stresser som en gal for å bli ferdig med å pakke, pluss at jeg egentlig ikke helt vet hva jeg skal ta med meg. Minikjolen skal i allefall bli liggende igjen hjemme, såpass har jeg forstått. Lurer på hvordan det skal gå nå jeg skal drikke tre dager i strekk. Har jeg aldri gjort før, så det kan bli en utfordring. Skal uansett ha det gøy, det er det ikke tvil om. 
Vet ikke om det blir så mye blogging i Åre, men skal prøve så godt jeg kan.

Lilla er hot!


xoxo, Hanna.

I got a pink pillow

Jeg dro en tur hjem til Orkanger for å sy puter til skinnsoffaen min. Det var mamma som sto for det meste av syingen, men observerte ivrig og er snart like flink. Klarte til og med å sy min egen pute, må si jeg er stolt av meg selv. Jeg har fått skikkelig dilla, kanskje jeg skal bli den nye Jenny Humphrey? Det er jo kjempegøy.

Her er resultatet:

Er du flink til å sy?

xoxo, Hanna

Shopping til Åre

Nå er det bare to dager igjen til jeg drar til Åre, og da var det bare på sin plass at jeg dro på en liten shoppingrunde for anledningen. Jeg har bytta ut minikjolen og de svarte pumps'a med strikkelue og boblebukse. Tror det blir knallbra.
Jeg skal i alle fall ikke fryse.

Her er dagens fangst:


Har dere vært i Åre?

xoxo, Hanna


Karoline blir 20 år i dag!

Hipp hurra for Karolinesøta som blir 20 år i dag. Jeg og Ole K tok med oss Karoline ut for å spise middag på Egon. Nå sitter vi hjemme til meg og spiser is med daim og ler av alt det rare Ole K har gjort opp gjennom tida. Han mimret tilbake til  20 årsdagen sin, og den endte med at han ble skutt på. Haha, det må være den værste 20 årsdagen å ha.

Vi ler i allefall til vi får vondt i kjeikene. Good time.
ah, soo cute.
Peace out!

Lørdagens ball

På lørdag var jeg på ball medicorum. Det var en opplevelse verdt å få med seg. Alle jentene var pyntet i de flotteste ballkjolene, og gutta var utstyrt med dress og slips. Det var tre-retters middag. Til forrett fikk vi kamskjell (noe som jeg ikke spiste, for jeg spiser ikke ting som kommer fra havet). Til hovedrett fikk vi oksestek ( var godt, men skulle ønske at kjøttstykket mitt ikke var så rødt og rått) Til dessert fikk vi fancy is-greie (den var helt nydelig). Underholdingen kunne man heller ikke klage på. Det var sang fra Foetus Ex Ore og bilyd, guttenes tale, jentenes tale og kåring av årets foreleser.
Må forresten nevne at ballsalen på Brittania hotel er noe av det flotteste jeg noen gang har sett. Man fikk følelsen av eksklusivitet og klasse med en gang man gjorde sin entré.

Here are some pictures:

Tusen takk for at jeg fikk låne ballkjolen din Oda! : ))


Marie Viel og Pål


Bilyd


Ole K et moi


Stine og Andreas


Bord 6


loved it


Mari er søt ^^


Guttaboys


Andreas og meg


Ole K, Helle og Tobias


Marlies og Erlend


Marie Viel og meg


Swing på g..


Øyvind, Tobias og Marie Viel


Hottieboy ;)


Om to timer er det gossip girl, gleder meg!

xoxo, Hanna.

La Manga i boks

Nå har vi nettopp kjøpt billetter til La Manga 27 mars, gjett om jeg gleder meg. Det skal bli godt å dra til varmere strøk. Ligge på stranda, dra ut på party og shoppe opp studielånet. Skal bli himmelsk. Vi har ei nydelig leilighet som ligger rett ved stranda, eller den ligger vel på stranda. Er utrolig koslig der, skal bli perfekt og ta en uke fri fra studiet for å slappe av og bli brun til sommeren. Kjenner jeg gleder meg som en liten unge.

ah, can't wait..


I 7ende etasje bor vi


xoxo, Hanna

ballprinsesse

Da er jeg klar for en eventyrlig ballkveld på Britannia hotel i Trondheim. Tror det blir kjempestas.Ha en fin lørdagskveld!

xoxo, Hanna

Endelig helg

Nå er det endelig fredag, og det betyr helg. Skal bli godt. I morgen er det ball, og det blir spennende.
Nå skal jeg dra på jobb, å ta vare på de gamle.God helg! :)

Life is great

I dag hadde vi vår første disseksjon på medisinstudiet. Det var en opplevesle jeg ikke vil glemme med det første. Vi skulle dissekere ryggen. Jeg klarte ikke helt å føle meg komfortabel med det vi skulle utføre, så det endte med at jeg så på mens gruppa mi var flink og utførte jobben. Hele opplevelsen fikk meg til å tenke at jeg er veldig glad og takknemlig for at jeg selv er i livet. Det fikk meg til å tenke over at jeg må ta vare på det jeg har, for man vet aldri når man kan miste det. Jeg er takknemlig for at jeg puster, for at jeg ikke har et alvorlig handikap, eller en alvorlig sykdom. Jeg er takknemlig for at jeg har en familie som tar vare på meg og venner som støtter meg. Når jeg får et slikt perspektiv på livet, så innser jeg at jeg har det veldig bra.

Uansett, jeg er og glad for at jeg har vasket leiligheten og klærne mine, ryddet opp alt rotet. Nå kan jeg slappe av med god samvittighet, må bare lese litt anatomi først.
I can hear my heart beat
Har dere en fin dag?

La Manga, I miss it

Jeg er så lei av å være syk. Kunne det ikke bare finnes en pille, en tablett eller en drikke som tok kverken på det plagsomme viruset som har invandert kroppen min og gjort meg frisk på en, to, tre. Da hadde jeg blitt glad. Uheldigvis så er det ikke sånn, og jeg må nok ta tiden til takke. Bare jeg blir frisk til helga. Da skal jeg jobbe tre vakter, møte Torunn, pluss rekke å dra på ball. Null stress liksom.
Uansett, når jeg sitter her og syns synd på meg selv hjelper det å tenke på noe hyggelig. Da vandrer tankene mine til La Manga, hvor vi har ferieleiligheta vår. Skulle ønske jeg var der nå sammen med vennene mine Hr. Sol og Mr. Varme. Det hadde vært noe det. Heldigvis er det ikke lenge til jeg skal dit igjen. Det blir gøy.

La Manga


So cool


Chicas, pluss Herbjørn


Jennysøta og meg


I miss it


Hva gjør deg glad når du er syk?

xoxo, Hanna

Ole K på besøk

Ole K kom på besøk i dag, for å lage middag til lille syke meg. Han tok til og med oppvasken. Det var snilt det. Vi så Ugly Betty og CSI miami, yndlingsprogrammene til Ole K.

Laget en liten film:


Nå er det lalletid for meg, så sov godt alle sammen.

xoxo, Hanna.

Skolebøker for 1729 ,-

Det er hardt å være student! Mesteparten av stipendpengene man får går med til bolig og BØKER. Det er ikke måte på hvor mye penger jeg har brukt på bøker i år. Heldigvis så har jeg en snill mamma som kommer og fyller opp kjøleskapet mitt, ellers hadde jeg nok sultet ihjel. True story. I går kom hun og pappa fra Stavanger, og da dro de innom leiligheta mi for å gi meg mat. Pluss at hun hadde kjøpt et rosa og hvitt glass til å ha den rosa tannbørsten i, og rosa blomsterting til å henge de rosa håndukene mine på. Rosagal sier du? Neeh, aldri hørt om..

Uansett, kjøpte to anatomibøker og anatomi-kort, slik at jeg kan pugge alle muskler, sener og bein i kroppen på en morsom og lærerik måte. Nå kan jeg jo til og med inviterer på anatomispillkveld. Haha, ser det for meg.

Bruker du stipendet ditt på bøker?

xoxo, Hanna

I got a secret admirer!

Det ringte på dørklokka omtrent 1000 ganger, jeg går motvillig (les: ser ikke ut når jeg er syk. Bustete hår og rød nese) bort for å åpne døra. "Vær så god, disse er til deg," sier han før han løper ned trappa og ut i kulden. Jeg skjønte ikke så mye, annet enn at jeg stod igjen med en liten pakke. Jeg åpner pakken og inne i den ligger det to roser! to nydelige roser vel og merke. Jeg ble utrolig glad for å si det sånn. Dette er det søteste noen har gjort for meg på lenge.

Kan ikke gjøre noe annet enn å si TUSEN TAKK! :)

Har dere en secret admirer?

xoxo, Hanna.

Buenas noches

Da er det lalletid for min del. Tror ikke jeg har lagt meg så tidlig på lenge, men kjenner det skal bli fryktelig godt og krype opp i den gode senga mi nå. Der skal jeg sove søtt blandt alle de rosa putene, og sauen min som jeg kjøpte i York. Den er god. God natt alle sammen! :)

xoxo, Hanna

I don't want to be sick!

Når jeg våknet opp i morrest verket halsen og nesa var tetta igjen. Det føles som om noen står og slår med en hammer framme i panna mi, og jeg er helt sikker på at man kan steke mat på kroppen min. Kjennes ut som jeg brenner opp. Det er ikke noe gøy å være syk, jeg får ikke gjort noe som jeg absolutt skulle gjort. Kan ikke ta meg fri fra studiene heller, for vi har mange viktige forelesninger denne uka. Det ser ut til at jeg bare må bite tennene sammen. Jeg har tatt paracet, ibux, omega 3, jerntabletter og C-vitamin. Nå håper jeg bare på at jeg blir frisk så fort som mulig.
Noen som har tips til meg for å bli bedre?

xoxo, Hanna

Bf på besøk

Jeg har skikkelig vondt i hodet, og nesen verker. Jeg har null energi, og føler bare for å legge meg under dyna. Heldigvis har jeg bestis på besøk som får meg på andre tanker. Vi chiller på sofaen og ser på gamle bilder. Det er bestandig morsomt å mimre. Vi ler så vi får vondt i kjeikene når vi ser på alle de rare bildene vi har tatt opp gjennom tida. Vi har laget oss kakao med krem, og har det herlig. Opplevd mye sammen med den jenta her, og håper at vi finner på mye sprøtt i 2010.

My hottie

Hva gjør dere i kveld?

xoxo, Hanna

Our nails are fabulous

Vi har lekt neglesalong hjemme på kjøkkenet i dag. Jeg fiksa mine, Oda og Vida sine negler. Ganske gøy i grunn. Morsomt å ordne seg å føle seg stelt og pen. På meg selv lagde jeg fransk manikyr med rosa diamanter. Oda fikk en rockastil med svart neglelakk med grønne og blå diamanter. Tilslutt fikk Vida en klassiskstil med lyserosa neglelakk, og mørkerosa diamanter. Vi ble alle sammen fabulous!


Hvilken stil likte du best?

xoxo, Hanna

My new jacket, love it

Kjøpe meg ny boblejakke i dag. Den er blå, og uberpen. Varm og god er den også. Blir perfekt når jeg skal til Åre om bare to uker. Kjøpte den på bikbok til 400kr, billig. Nå mangler jeg bare å kjøpe inn nye votter, skjerf og lue, så er jeg ready to go.Nå ser jeg The Lord of The Rings med Oda og Vida og spiser pizza med bacon som vi har laget oss, pluss bøttevis med godteri. Yummie.

So cute


xoxo, Hanna

Siste PBL, trist

Er på skolen nå og har siste PBL-time. Ganske trist i grunn. Har blitt veldig knyttet til den gjengen her. PBL går ut på at vi er ei gruppe på 8 som diskuterer cases. Vi setter oss læremål for hva vi vil lese på til neste gang, og derfor står man for mye av undervisningsopplegget selv. I det siste har jeg fått øynene opp for en veldig kjekk gutt i klassen som heter Jarle, så det blir ekstra trist å ikke være i gruppe med han lengre. Jarle sa at jeg skulle skrive at han er god å kose på. Så til alle jenter som vil kose med Jarle, just go for it!


Kommer til å savne alle i gruppa mi.                


xoxo, Hanna og Jarle

Mission (im)possible

We are going out on a mission. It's gonna be fun, it's gonna be scary, it's gonna be exciting. And probably, it will be very cold. But we don't mind, because it's include a boy. Is he alone, or is he not? Soon we're going to find out.
We are dressed up in black, and we are ready to roll. 
Are you in, or are you out?

Wish us luck..


xoxo, Hanna

A blog from O

Hellu Sweet thing <3

I dag har jeg vært på intervju med EF, hvor jeg la merke til at jeg hadde glemt underskrift! Shit shit...
Ellers så er det kaldt som F*** her, men jeg skal prøve å overleve. 
Hanna lager popkorn og jeg suser ned over, If you know what I meen. (http://odakar0line.blogg)

Dere får ha en god kveld videre og ønske meg lykke til i morgen, for jeg vil IKKE på skolen da. 
Vet dere egentlig hvor trist det er å måtte tvinge seg selv på skolen, fordi man egentlig ikke er interessert i det heletatt i hva som blir snakket om der? I morgen skal pappa ringe til en annen skole og prøve å få byttet meg, for nå må jeg gå oppover ikke nedover!

So as I said: Wish me luck <3


Kisses :*


Old times:

Back to school

Borte... Titit :D
Nå sitter jeg her med lillesøstra mi Oda, og vi er i knisemodus. Hun er til og med i bitemodus, ganske farlig igrunn. Snart skal vi lage oss wok, å se premiere på vampire diaries. Jeg er skrubbsulten, så det skal bli godt. Er bestandig koslig åha besøk, og slippe å være alene i den kalde leiligheta mi. Kanskje jeg burde funne meg en gutt snart!?
Jeg har ryddet og vasket i leiligheta mi i dag, så nå er det skinnende rent, og isbjørnteppet er på plass. Det er herlig.
I dag var første dag på skolen, eller medisinstudiet heter det vel. Det var kjempekoslig å se igjen alle sammen.
 Oda med safta si, hun elsker den.


Nå skal vi lage oss middag, og kose oss!

xoxo, Hanna

20 om en måned :o

Jeg er 20 år om akkurat 1 måned, om bare EN måned liksom! Det er sykt hvor fort tiden går. Synes ikke det er noe lenge siden jeg var en liten fjortis, og nå er jeg snart voksen. Jeg føler meg ikke voksen en gang. Jeg kan godt være barnslig på mange områder, og jeg liker det. MENdet har jo sine positive sider å bli 20 år og da. Jeg kan kjøpe ordentlig sprit på polet, og kommer endelig lovlig inn på utestedene i Trondheim. Gleder meg kjempemasse til å feire bursdagen min da, det skal ta av for å si det sånn!

Jeg har forresten navnedag i dag. Navnet mitt betyr nåde. Gratulerer til alle dere andre med navnet Hanna.
xoxo, Hanna

Back to T-town

Siste dag av juleferien min i dag. Det er litt trist å tenke på at nå kan jeg ikke lenger sove til 12 om ettermiddagen, være sent oppe om nettene eller gjøre akkurat det jeg selv vil når jeg vil. Nå er det andre boller! Jeg må opp klokken 06.45, ha forelesninger til klokken slår 4 på ettermiddagen, og så rett til leiligheten hvor studielesingen fortsetter. Hehe, det blir ikke så ille da, men jeg må stå opp grytidlig hver dag. Forhåpentligvis kommer jeg fort inn i studierutinene.
Nå har jeg nettopp dusjet og ordnet meg, så må jeg pakke ned alle klærne mine, alle julegavene mine og stjele litt mat fra kjøleskapet og så drar jeg rett til T-town. Skal bli godt å komme tilbake til leiligheta mi.Hva skal dere i dag?

xoxo, Hanna

Gossip girl tonight!

omg. I kveld, om akkurat 2 timer, så er det premiere på gossip girl sesong 3! Gud, som jeg gleder meg til å se Chuck Bass og Blair Waldorf igjen på TV-skjermen. Dette er helt klart et av høydepunktene i januar. Hver mandag klokken 8 kommer jeg nok til å sitte klistret foran TV'en. Jeg vet ikke helt hva som fasinerer meg slik med denne serien, men noe er det. Kanskje det er livet de lever på Upper East side. Blair er nok min favorittperson, men Jenny Humphrey er ikke så verst hun heller.

Skal dere se gossip girl i kveld?

My cell phone is lovely

Jeg tror og mener at jeg har den kuleste telefonen noen sinne. I alle fall etter min mening, kan godt hende andre mener noe helt annet.  Spørs vel litt på øyet som ser. Uansett, på nyttårsaften fikk jeg en pakke i posten som jeg hadde godt og ventet på lenge. Jeg åpnet pakken ivrig, og inne i den lå to perfekte caser til telefonen min. My cell phone is now dressed up in Chanel and Juice Couture. It's so lovely. Det var litt expensive, men det var helt klart verdt det!

Here is my delicious


Nå skal jeg spille Wii med Oda, og så kommer Borghild på besøk! :)

xoxo, Hanna.

I have a date with Twilight

Jeg er hjemme alene i helga. Mamma og dem er på besøk til bestemor, så da har jeg hele huset for meg selv. Ganske godt egentlig. Jeg kan rote så mye jeg vil, synge så høyt jeg vil og sløve foran TV'en uten at noen klager. Snart er ferien slutt, og jeg må tilbake til Trondheim og studentlivet. Det skal bli godt å komme i gang med å lære anatomi og fysiologi, men jeg kommer helt klart til å savne juleferien. Hele denne helga har jeg dedikert til skolearbeid. Skal lese så mye biokjemi at jeg tilslutt sprekker av kunnskap. Jeg føler jeg har lest nok for i dag, så nå skal jeg se en av yndligsfilmene mine, Twilight. Digger den filmen.  Selv om jeg har sett den utellelige ganger, så synes jeg den er like bra hver gang. Skulle gjort mye for å skifte plass med Bella Swan. Etter Twilight er det Harry Potter sin tur. Tenkte å se filmen som går på TV3 og spise opp pepperkakehjertene mine. Dette blir en skikkelig chillkveld, men det er bare godt.

Dette er en av yndlingscene mine fra Twilight.

Hva synes dere om Twilight?

xoxo, Hanna

I spent my New Year's Eve with A & M

Nå er det byebye 2009, and hello 2010! Dette året skal bli kjempespennende, og jeg kan nesten ikke vente til det begynner. I januar er det to ting jeg gleder meg mye til. Det første er at Gossip Girl sesong 3 begynner på mandag! Da skal jeg sitte klistret foran TV-skjermen å beundre den nydelige Ed Westwick. Det andre er at jeg skal til Åre med kull 09 og andre kull på medisin. Tror det blir en interessant tur. Februar gleder jeg meg og til, da blir jeg nemlig 20 ÅR! Enn det, 20 and fabulous! Uansett, det jeg gleder meg mest til er når jeg pakker koffertene og drar til USA med min familie. Det blir helt klart årets høydepunkt.

I går hadde jeg en fantastisk nyttårsaften sammen med Annette og Martin. Vi så på et utrolig fyrverkeri som ble sendt opp fra Festningen, og drakk champagne! Deretter dro vi rett til sentrum for å drikke oss fulle. Vi klarte ikke helt å bestemme oss for hvor vi ville være, så vi endte opp både på Down Town, Ricks og Gossip. Var en fantastisk morsom kveld!

Uansett, her er en videoblogg og bilder fra kvelden. Enjoy!

Antrekket mitt

Annette


Martin


digge dæ!


Annette og Martin


fireworks!


På Down Town


We are so cool (;


Moi


På Ricks


Hvordan var deres nyttårsaften?

xoxo, Hanna

Hanna Vaage - I wanna travel the world

21, Orkdal

Om meg!

21 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

leser bloggen min NÅ

Følg meg!
bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits