Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Reising

On my way to, Ålesund!

Da kommer snart Daniel hjem fra jobb for å kjøre meg til flyplassen og derifra går ferden videre til Ålesund! Gleder meg så utrolig mye til å se igjen Annette og Torunn. Selv om jeg bare skal være der i 24 timer før det er tilbake til jobb, tror jeg det kommer til å bli amazing. Hehe, vi skal visst nok bo ganske flott også, det liker jeg. Takterasse og boblebad. Trenger man å si mer. Jeg er i alle fall klar for girls night og champagne. Nå hører jeg noen springe opp trappene, så jeg må vel klappe sammen Macen og hive meg rundt!

 
Ønsk meg god tur! ♥

Happy B-day to my love!

Gratulerer så masse med dagen, vennen!I dag har vi vært sammen i nesten 3 år. Husker første gang jeg møtte deg i Stavanger. Jeg hadde nettopp kommet hjem fra USA og var vel egentlig i singelmodus. Men så ville vel skjebnen ha det til at vi to skulle møtes, og det er jeg virkelig glad for! Ville aldri vært foruten ♥

Ikveld skal vi dra tilbake til Aberdeen for å feire Daniel. Carnoustie er vel og bra det også, men the countryside har vel ikke så mye uteliv å by på. Men vi storkoser oss i leiligheten og i går hadde vi en liten preparty. Jeg som ikke har smakt alkohol på mange måneder holdt virkelig på å sovne fra hele kvelden. Haha, så flaut. Jeg må da virkelig klare å holde meg våken, men det er visst ikke så enkelt lenger. Føler meg som en gammeldame som bare vil krype opp i sengen og sove. Hehe, huff. Får krysse fingrene for at jeg klarer meg bedre i kveld. Nå kommer golferen snart tilbake, så da må jeg klappe sammen Macen og stå klar for litt bursdagskos!


// Outfit of the day and my man ♥


// Shopping in Dundee!

Ha en fin lørdag! ♥

Carnoustie for the weekend

Etter en litt lengre reise i gårkveld med forsinket fly og en liten roadtrip kom vi endelig fram til Carnoustie i Skottland hvor vi skal tilbringe helgen. De har visst en av verdens beste golfbaner her, så for en golf fanatiker som Daniel er dette er perfekt måte å tilbringe bursdagshelgen sin på. Vi bor i en kjempefin, stor leilighet like ved golfbanen så dette tror jeg blir bra. Selv er jeg med som støtte og paparazzi. Nå som jeg enedlig har begynt å blogge igjen, må jeg tørke støv av kameraet og begynne å knipse bilder igjen. Typisk meg at jeg glemte av ledningen for å overføre bildene med, så iphonebilder får fungere for øyeblikket.

Nå skal jeg og Andy (vi som ikke spiller golf), ta toget ned til Dundee for å gjennomføre litt obligatorisk ferie-shopping. Jeg må finne en perfekt gave til Daniel til i morgen, og kanskje noe småtteri til meg selv. Oppdaterer dere senre. Håper alle får en fin fredag! ♥

Fremme i Stavanger

Nå er jeg så trøtt at jeg vet virkelig ikke forskjellen på frem og bak. Stod opp klokken 05.20 for å reise til Værnes for å rekke et fly som går 1005. Haha, ikke spørr, men hadde en god del timer å slå ihjel på flyplassen. Noe som egentlig var ganske greit for møtte på mange kjente fjes. Deriblant patologilæreren vår som kom og slo av en prat og lurte på hvordan det hadde gått på eksamen. Det er alltid hyggelig. Nå er jeg trygt framme i Stavanger og klarer så vidt å holde meg våken. Men jeg skal ikke sove, for nå har jeg ikke sett Daniel siden påske så sove kan jeg gjøre senere. På torsdag reiser vi til Skottland for å dra på en golfturnering og feire bursdagen til Daniel. Det blir bra. Trenger litt ferie, reise og shopping. Har så lyst til å kjøpe meg Valentino studded shoes. Har sikla på de skoene i en liten periode nå og etter den eksamensperioden vi har hatt syns jeg virkelig at jeg fortjener det. Hehe, uansett. Nå er det Danieltid og kjærestekos. Can't wait ♥


// Meg og reisefølge mitt på 56 kg ++. Hehe, når skal jeg lære å travel light?


// Har blitt helt obsessed av hvitt ser jeg, mens syns det er så chic og elegant - har fått helt dilla.

I'm back!

NÅ HAR JEG ENDELIG SOMMERFERIE! Dere aner ikke hvor lenge jeg har ventet på det. Åh, det har ikke gått opp helt for meg enda heller. Jeg har virkelig, og da mener jeg virkelig, ikke gjort noe annet enn og lest fra jeg stod opp til jeg la meg. Og sånn har det stått på siden påske. Jeg er så lei av å lese, pugge, øve at jeg blir dårlig av tanken. Det er virkelig ikke sunt, men for å stå på eksamen og ha en følelse av kontroll er det ikke noe annet som fungerer. Eksamene har gått bra, og nå er jeg ferdig med 4. klasse medisin. Tenk det, til høsten begynner jeg i femteklasse, jeg skal på utplassering og jeg får midlertidig lisens. Tiden flyr virkelig av sted. Nå som jeg ikke skal ha eksamen før om 2 år, så har jeg bestemt meg for å bli flink til å prioritere denne bloggingen. Jeg syns fortsatt det er kjempegøy å blogge, men jeg har ikke hatt tid. Uansett, nå er det sommerferie og jeg er lykkelig.

I dag dro jeg på spontan roadtrip til Hongsand for å besøke bestemor og Jennysøta! Har jo ikke hatt tid til å være sosial på lenge, så nå er det virkelig på tide. Her nyter vi latmannslivet, spiser godis og ser utover havet. Lovely. I morgen drar jeg videre på ferden. Skal til Orkanger for å pakke ferdig og så drar jeg til Stavanger for å være der resten av sommeren. Gleder meg sånn til å se Daniel igjen at det kribler i magen. Gud det skal bli godt å ha en armkrok å sove i igjen.


Outfit of the day, all white with my Louis ♥

Nå som jeg skal begynne å blogge igjen, noen ønsker om tema?

Sponset video- bli med til Amsterdam - dag 2.

Jeg vet at det er alt for lenge siden dere har hørt noe fra meg, men jeg har det så travelt at jeg nesten ikke har tid til å puste. Og, jeg vet at når jeg først skriver noe så burde det være medisin-spørsmålene som jeg enda ikke har svart på. Men da jeg ble spurt om å legge ut en video om reising og KLM så kunne jeg ikke si nei. Trengte litt pause fra lesingen for å drømme meg bort i reiseverdenen. Nå er det alt for lenge siden sist jeg var på utenlandsreise så jeg kjenner abstinensene komme.

Jeg har aldri vært i Amsterdam selv, men jeg har vært på flyplassen utallige ganger. Som forøvrig er kjempefin og har en søt liten Victorias Secret butikk hvor jeg har lagt igjen en god del penger. Uansett, har virkelig lyst til å reise dit og oppleve byen, kulturen og menneskene. Kanskje det blir en liten helgetur på meg i sommer, Daniel har vel også veldig lyst til å reise dit. Så vi får se. Uansett, denne filmen er en liten miniserie som KLM har lansert hvor de sender to ungdommer til Amsterdam. I løpet av oppholdet er det de lokale innbyggerne i Amsterdam som skal bestemme hva de to ungdommene skal gjøre gjennom å gi lokale tips gjennom twitter. Spennende, hvor kjekt hadde det ikke vært og dratt på ferie og fått alle inside-tipsene om hva man bør gjøre og oppleve?

 

Har dere vært i Amsterdam?

// Innlegget er sponset av KLM

Stavanger i påsken!

Nå som jeg endelig har litt påskefri har jeg tid til å oppdatere bloggen igjen. For tiden tilbringer jeg late dager i Stavanger sammen med Daniel. Fram til nå har jeg jobbet, kost masse med kjæresten, hatt besøk av mamma og pappa og hatt familieselskap med hele familien til Daniel, lest bittelitt, blitt litt fin på vin og sovet ut! Daniel har også vært en uke i Trondheim før påske, som var utrolig koselig! Endelig har jeg noen å dele den store leiligheten min med. Nå har vi snart vært sammen i tre uker, så kommer til å bli rart  neste uke når vi begge reiser hver for oss. Da er det eksamensperiode og null sosialliv som er i vente. Derfor skal jeg nyte denne påsken maksimalt før det er tilbake til den kjedelige lesehverdagen!

Hva skal dere i påsken? 

Aberdeen next!

Da er bursdagen overstått og jeg føler meg tilsynelatende ung! Hehe, var ikke så ille å ha bursdag. Masse bursdagsmeldinger, gaver og kos! Bare den lille tingen at noen gidder å ta seg bryet å skrive gratulerer med dagen på Facebook er jo så koselig! Av mamma og pappa fikk jeg ny telefon (iPhone 5S) og jeg er overlykkelig! Nå kan jeg endelig ta selfies som ikke er kornete til tusen og så er det jo så praktisk med den homeknappen som leser fingeravtrykket ditt! Hehe, jeg er imponert. Uansett, som overskriften sier så er jeg på vei til Aberdeen. Jeg skal besøke Daniel og kjøpe meg en ny veske for bursdagspengene fra farmor! Det blir bra!Hello from Starbucks!

Nå har jeg en liten pause mellom shoppingen, og sitter alene på Starbucks og tenkte at dette var en god tid for å oppdatere bloggen! Daniel er på skolen (tenkt det å ha skole til klokken 6 på en fredag), mens jeg har fortullet meg inn på et megastort kjøpesenter og nyter litt alene tid her. Har nettopp fikset brynene mine med en tråd. Noe som forresten var utrolig vondt, men ble kjempefornøyd med resultatet. Og gått amok på River Island. Må nesten prøve å bare handle på britiske butikker slik at jeg ikke kommer hjem med noe som jeg kunne ha kjøpt i Norge. Etter på skal vi spise på Daniel sin yndlingsrestaurant. Det gleder jeg meg til. Er så koselig med kjærestetid. Loove it! <3

Sweet dreams

Hvorfor går dagene i ett? Jeg rekker virkelig ikke å gjøre noen ting. Har så mange planer, men det meste blir bare lagt til den lange lista med to do's. Jajaa, i morgen reiser jeg til Aberdeen! Gleder meg ♥♥

Stavanger weekend

Hver gang jeg er ute på en liten reise, selv om det bare er til Stavanger og tilbake, så får jeg en så god følelse i meg. Tror jeg er født til å reise rundt om i verden. Blir gal av å bare være her i Trondheim og hver gang jeg kommer hjem etter en flytur, så begynner jeg å planlegge når er neste gang. Uansett, denne helgen ble tilbringt i Stavanger. Har hatt det skikkelig koselig, kjøpt meg ny vinterjakke, fått vært med Daniel, besøkt farmor og blitt fin på vin. Bedre kan det ikke bli. Er så trist at tiden går så fort. Plutselig er man hjemme igjen. Og denne gangen hadde det begynt å snø. Bah, don't like that icy crap..

Hva har dere gjort i helgen?

Bustalk

Er fraværende igjen for jeg har vært i Stavanger i helga og tilbringt tid med Daniel. Er her fortsatt enda da men, og sitter på bussen på vei hjem fra farmor. Må jo bestandig slå to fluer i en smekk mens jeg er her. Uansett, sitter her i fred, med musikken på ørene og titter ut på den solfylte himmelen før han fyren som satt seg ved siden av meg 1 minutt tidligere prikker meg i ansiktet og roper om jeg er død?! Jeg bare, wtf, hvorfor i all verden tar du på meg og bryter stillheten? Han hadde visst et oppdrag og det var å snakke med de han satt ved siden av på bussen. Jeg tar av meg solbrillene, skrur av musikken og tenker at jeg kan vel være bussosial for en gangs skyld jeg og. Men etter han har stilt ett eller to spørsmål blir han dritflau og tør ikke snakke mer. Jeg som hater pinlig stillhet på tvinge hjernen min til å komme på spørsmål som jeg absolutt ikke bryr meg og å stille. Enda mer skeptisk blir jeg når han bare nevner narkotika og drugs. Hehe, heldigvis skulle han gå av lenge før meg så nå kan jeg sitte her med musikken igjen. Haha, gikk ikke så bra å være bussosial. Kanskje neste gang. Nå skal jeg til Daniel og kose med denne herligheten her. De fikk seg valp i helgen og han er så søøt!

Las Vegas, I miss you!

Snap shots fra sightseeing i Las Vegas i sommer. Har jo tusenvis av bilder på Macen min som jeg enda ikke har delt enda. Er vel på tide å gjøre det nå. Some bloglovin again!


// ÅÅh, det kribler i magen når jeg ser på bildet her. Bestandig kos å stå å undre over Las Vegas.


// Sweetie and me ♥


// The view is amazing, uansett hvor du er!


// The Eiffel Tower in the background - gotta love it.


// Rett utenfor MGM (der vi bodde denne gang). Åååh, savner crazynessen.


// Karen er super happy fordi hun nettopp har kjøpt seg en Gucci-veske. Lucky girl!

Er det ikke fint der? ♥

Sleepy in Norway

Baah, jeg er enda super duper jetlag og jeg har vært i Norge i 6 dager. Når klokken slår 8 slår det ikke feil at jeg sovner. Spiller ingen rolle hvor det er. Jeg bli sovedyr delux. Hehe, så jeg som hadde planlagt mange koselige kvelder med kjæresten har måtte ta til takke med drømmeland. Så nå syns jeg denne sovingen klokken 8 om kvelden skal ta slutt. Jeg vil utnytte hverdagen før sommerferien plutselig er over. Anywho-how, på torsdagskveld forrige uke landet jeg i Norge og siden da har jeg tilbringt masse tid sammen med Daniel (woho, lovely), han har hatt bursdag, jeg har sovet, vi har vært på kino, jeg har sovet enda mer og så har jeg begynt på jobb. Nå har jeg vel slått meg litt til ro her i Stavanger så da kan jeg begynne å redigere ferdig alle de bildene fra USA som ligger i iPhoto og mimre tilbake til forrige uke. Tenk det at sist uke så levde jeg Hollywood-livet og drakk champagne hver kveld. Merker virkelig forskjell! Men misforstå meg rett. Stavanger er koselig det også. Og så er jo Daniel her. Det er et stort pluss!

Ha en fin onsdagskveld så lenge!♥

Los Angeles - here I come!

Iiiih, nå blir det Los Angeles på meg og Karen i sommer! Booket nettopp turen i dette sekund. Ååh, gleder meg så syykt mye! Mer oppdateringer kommer snart - nå skal jeg dra til drømmeland og drømme om sene kvelder i LA, shopping og champagne! Motivasjonsboost for sho.


Flere som skal til USA i sommer? ♥

Don't want it to end

Alle ferier, Stavangeropphold, påsker eller hva man skal kalle det, må vel til slutt komme til en ende. Men det er så utrolig kjipt at det er sånn! Hater å reise hjem, hater å reise fra kjæresten og hater at det som venter meg i Trondheim bare er snø, slit og stress. Jeg skulle så gjerne trykket på pause og latt ferien vart litt lengre. Men har hatt en utrolig fin uke i Stavanger da, så jeg får vel heller fokusere på det koselige som har vært. Merker jeg gruer meg litt til å begynne å lese igjen. Jeg har på en måte gått inn i skikkelig feriemodus, så håper ikke jeg bruker alt for mye unødvendig tid på komme back on track! Nå skal jeg nyte de siste solstrålene i Stavanger, være misunnelig på alle kjæresteparene rundt meg og deretter sette meg på flyet tilbake til Trondheim..

dazzling girl

I dag er det paljettjakken fra Zara som gjelder! Vanligvis klarer jeg aldri å finne et antrekk å bruke den med, men when I kept it simple, fungerte det ganske bra. Hjelper kanskje også at jeg har en skikkelig feel good day i dag. Skikkelig lysten på livet, energirik og super glad for at sola varmer og det er minst 15 varmegrader ute! Sommerfølelse gjør meg så glad! Akkurat nå har jeg en snorkende Daniel ved siden av meg. Haha, han sover så søtt at jeg bare må smile. Men magen min rumler så tror jeg må vekke han. Jeg har syykt lyst på taco og trenger noen som kan lage den! Men med tanke på at han først "glemte" å ta av plastikken på popcornpakken han skulle poppe i går, og deretter prøver på nytt og ender med å svart-svi hele popcornet, er det vel tryggest om jeg lager det selv!


// Cardigan og bukse fra Zara, sko Jeffrey Campbell, tee fra Monki og veske fra Mulberry.

Btw, takk for alle de koselig kommentarene på forrige innlegg. Dere er så gode! ♥

Hva syns dere?

Close up

Hva er det første du legger merke til når du ser på bildet? Bare morsomt å høre. Selv legger jeg merke til leppene mine og de små, irriterende strekene under øyet. Haha, alderen begynner å ta meg igjen eller noe sånt. Jeg bruker egentlig aldri å tenke over dette med at huden vil se gamlere ut etter hvert. Jeg føler meg heldigvis fortsatt ung og fresh. Hehe, uansett. Dagen i dag har vært mye mer ferie enn i går. Kanskje litt dumt for da blir man såå lite effektiv. I morgen skal jeg stå opp tidlig å skrive ned alle bloggpostene jeg går rundt med i hodet. I mens skal jeg se film med Daniel. Kjærestetid, woho! Jeg liker det ♥

Happy Friday!

Happy and playful! Woho, endelig fredag igjen. Nå har jeg nettopp sett på de norske gutta tat stafettgull, og så skal jeg hive på meg Hunter-støvlene å dra på besøk til lillesøster! Gleder meg til skikkelig jentekveld, før det blir en liten bytur i morgenkveld. Har nettopp laget mine egne gullsko, og det ble faktisk ganske stilig. Viser dere senere ikveld. Nå må jeg virkelig skynde meg for å rekke hurtigbåten til Brekstad! Ha en fiin fredag! ♥

The moving day!

Når jeg kom hjem til farmor i dag var det som om noen hadde ranet huset hennes. Alt var plutselig vekke og det eneste som stod igjen var støv på veggene og en rar elefant-ting i vinduet. Men så dro vi til den nye leiligeten hennes på Tasta og da var det som et lite mini-farmor-hus. Så man skal nok klare å føle seg hjemmekjær her også. Leiligheten er forresten sykt fin. Ååh, skulle gjerne bodd der selv. Hun har til og med et lite walk-in-closet, selv om jeg tviler på at hun kommer til å bruke det til det. Store vinduskarmer man kan sitte å drømme seg bort i, og stor og god plass! 

Nå er det siste kvelden i leiligheten til Daniel, så skal utnytte det til det fulleste. Snart er det tilbake til lesing og slit! 

Summer feeling og flyttestyr!

I dag kunne man nesten tro at dette bildet ble tatt i Stavanger, og ikke på en solskinnsdag i La Manga, for jammen har det ikke vært fint vær her i dag, Gruer meg allerede til å reise tilbake til Trondheim på torsdag. Der er det bare snø, is og kulde som venter meg. Her kan man allerede sitte ute å nyte solen og legge bort den varme boblejakka. Urettferdig, skulle ikke tro at vi bodde i samme land. Jeg er i alle fall helt sikker på at jeg vil flytte lengre sør når jeg er ferdig utdannet. Snø og kulde er virkelig ikke tingen for meg!

Dagen i dag har jeg brukt til å hjelpe farmor med å rydde ned tingene sine for å være klar til å flytte på onsdag. Enn at dette er den siste gangen jeg er i dette huset. Jeg som har tilbringt så mye tid her de to siste årene. Ligget på terassen og solt meg mens farmor sitter inne og jabber i telefonen. Pratet om gamledager i lenestolene i hjørnet. Spist koselig hjemmelaget middagsmat. Lest på medisinting, mens Daniel har vært på jobb. And the list goes on. Nå sitter jeg og blogger mellom papp-esker og rot, istedet for farmor sin alt for ryddige og hjemmekoselige stue. Åh, blir litt sørgmodig av å tenke på det. I hele dag har personer gått inn og ut og hentet bøker og ting de vil ha. Stakkars farmor, hun må jo bli forvirret av alt dette flyttestyret.Men regner med det blir bra når hun får flyttet inn i sin nyinnkjøpte leilighet. Den skal visst være megamoderne, så gleder meg til å se den!

Off to my baby I go

Woho, det er fredag og jeg reiser til Stavanger! Daniel skal ta meg med ut på date, og jeg gleder meg skikkelig! Lurer fælt på hva han har pønsket ut for noe lurt. Alt er pakket og klart, så det er vel egentlig bare å hive på seg vinterskoene, trosse snøværet og komme seg til værnes. Håper virkelig det er fint flyvær. Turbulens er noe av det verste jeg vet. Spesielt jeg som er så pysete av meg (i noen sammenhenger i alle fall).

God helg, godinger!

Fly away

Svisj, og så var helgen over. OG hver gang så tenker jeg, enn om man bare hadde en pauseknapp man kunne trykket på og så hadde det hele gått mye saktere. MEN jeg blir like skuffet hver gang. Disse helgene er til for å være over på et blunk. Nå sitter jeg på flyplassen på vei tilbake til Trondheim. Skal opp supertidlig i morgen, så gruer meg litt til at jeg kommer så sent hjem i kveld. Men det får jeg bare leve med. Nå ser jeg at alle de andre passasjerene begynner å gå ombord i flyet, så det er vel kanskje på tide at jeg klapper sammen Macen og joiner dem. Vil ikke at navnet mitt skal bli ropt opp heller! Hoho, det hadde tatt seg ut når jeg sitter her.Ønsk meg god tur hjem!

Søndag, allerede?

Hvor i all verden har det blitt av helgen? Jeg husker jeg kom til Stavanger i 12 tiden på fredag, kjørte hjem i stormen og sovnet med en gang i senga til Daniel. Hadde mye tapt søvn å ta igjen fra resten av uka. Plutselig var det lørdag og vi våkner av at mamma ringer meg for et eller annet. Tror med stor sikkerhet av vi sovnet igjen med en gang etter på, og plutselig skulle vi på kino for å se hobbiten. Det neste jeg husker er at jeg er våken til 5 i natt for å lage ferdig julegaven til Daniel. Ikke den beste ideen jeg har hatt, for det førte til at hele denne dagen bokstavelig talt ble a day in bed! Vi var en tur innom farmor i sted for å spise frokost/kveldsmat. Haha, ikke bra. Nå har jeg i alle fall litt mer energi og den skal bli brukt på å se Kon Tiki før det er tilbake til sengen for å sove. I morgen begynner den siste leseuka mi før jul, og så skal jeg endelig få lagt ut bildene jeg tok av shoppingresultatet fra London.Har dere juleferie enda?

Bah, flykaos!

Dette var og en måte å tilbringe fredagskvelden på. Sitte alene på en flyplass og vente på flyet ditt som er 1 og en halv time forsinket. Woho, not. Er på vei til Stavanger for å tilbringe mine tre uker med juleferie der, men det ser ikke ut som jeg kommer meg dit med det første. Men, jeg skal ikke klage. Man bor i Norge, det er desember, snø og dårlig vær. Så jeg skulle vel ikke forvente så mye annet. Pappa ga meg penger til å kjøpe et glass vin da, så nå sitter jeg her og sipper på et glass. Merker allerede at det har gått rett i hodet, skulle kanskje heller brukt pengene på å kjøpe meg middag.. Håper bare flyet mitt går snart. Daniel tok seg fri fra jobben på Ittepå i kveld for å være sammen med meg, og så er jeg stuck in Trondheim. Just my luck!


//Digger forresten pannebåndet mamma har strikket til meg. Hun er så god når det kommer til sånt! Dårlig deal at jeg selv så vidt har tatt i en strikkepinne. Hehe.

Håper deres fredagskveld er bedre enn min! 

Nightlife - London style

Flere av dere har etterspurt et lite innlegg om utelivet i London. Jeg har bare vært på to forskjellige steder, så kan ikke akkurat si jeg er noen ekspert. Men kan absolutt anbefale de to plassene vi valgte å dra til. På fredag stod vi på gjestelisten på Jalouse, en members only club i Mayfair. Det står på siden deres at man kan bare komme inn hvis man er medlem, eller er i følge av noen som er medlem der. Vi dro ut med en promotor, og kom inn på grunn av det. Aldersgrense er 21 år. Var uansett en utrolig kul plass. Skikkelig upper high class og et utested jeg gjerne vil tilbake til. Jeg og Karen tilbringte mesteparten av kvelden dansende ved siden av Dj'en og hadde a blast. Attidude, lure smil, champagne og komplimenter. Aah, ta meg tilbake sier jeg bare.


// Har på meg kjole fra Jonas Hallberg og skinnjakke fra Zara.


// ♥


// Happyface

På lørdagen hadde vi massevis av tilbud om og dra hit og dit. En fyr skulle ha meg med på en charity dinner for a children hospital og en annen skulle ha oss med til Camden for a crazy night. Hehe, ikke bra. Karen og jeg derimot, vi liker å være uavhengige og bestemte oss for å dra til en plass vi selv ville dra. Karen hadde gjort en del research på forhånd og Mahiki skulle visst være en av de hoteste utestedene. Til tross for at de fleste vi snakket med sa at vi ikke kom til å komme inn der, tenkte vi what the hell og satte oss i en taxi på vei til Mahiki. Mahiki er et Hawaii-inspirert utested i Mayfair. Veldig fancy med store skattekister fylt med alkohol og frukt på bordene, og hele utestedet så egentlig ut som et eller annet eksotisk land. Jeg likte at det var et litt annerledes utested utenom det vanlige og musikken de spilte var absolutt dansbar. Men hvis jeg skal velge mellom Jalouse og Mahiki ville jeg nok foretrukket førstnevnte!


// Han fyren der skulle bestandig snike seg med på bildene. Tror jeg snudde på meg 3 ganger, men han klarte å lure seg med alikevel!


// blow a kiss!


// Den nye kjolen min fra Bershka. Føler ikke bilde her gir den justice, men in real life er den gorgeus.


// Nydelige Karen og meg. Lurer på hvor mange forskjellige folk som måtte ta bilde av oss i løpet av kvelden. Haha, det skal ikke være lett.

Hadde det i alle fall super fun og utelivet i London er akkurat sånn som jeg liker det. VIP-sections, champagne, fine kjoler og high class! Hehe, noe annet enn Trondheim i alle fall

London, baby!

Da har jeg kommet meg hjem fra en fantastisk helg i London. Tror virkelig jeg trengte litt fun girl-time nå som hverdagen ellers består av intens lesing. Jeg elsker følelsen av å være på ferie og legge igjen hverdagen her hjemme. Reise til en storby og leve livet. Dessuten er engelskmennene så høflige og det gjør det hele mer gøy! Har ikke fått så mange komplimenter på en kveld, som man fikk i London. Kanskje ikke det beste, med tanke på at man ble veldig cocky. Du ble fortalt at du så ut som en rockstar, og da følte du deg virkelig som en rockstar. Men regner med de fleste jenter på et utested føler det sånn. Du går inn for å være hot og tenker at kjolen du selv har på er tusen ganger finere enn kjolen til hun jenta ved siden av. Og man kan nesten være sikker på at hun tenker akkurat det samme om deg!Uansett, i begynnelsen ble jeg helt overvelmet over at alle sa så fine ting til deg hele tiden. Tenkte at wow, hva har jeg gjort i kveld som jeg ikke gjør hjemme i Norge? Men så slo det meg. Det er ikke det at det er jeg som har ordnet meg ekstra fin, det er engelskmennene som er ekstremt rause på komplimentene. I motsetning til de norske guttene jeg møter. Der er det ass-grabing som er tingen! Hehe, uansett så spiller det ingen rolle. Til tross for fine komplementer så er jeg langt i fra singel. Bortsett fra hyggelige engelskmenn, så elsket jeg shoppingen. Ååh, ta meg tilbake sier jeg bare. Så utrolig mye fint og til en ganske så rimelig pris. Vil ikke tenke på hvor mye penger jeg har brukt, men med tanke på at jeg skal jobbe på dialysen i julen, shoppet jeg med god samvittighet. Yndlingskjøpet tror jeg må være et par svarte Jeffrey Campbell. Har bestandig ønsket meg et par, men ikke funnet det perfekte paret før nå. Viser dere alt jeg har kjøpt når jeg bare får kommet i gang og tatt bilder. Tenkte også å lage en liten shopping-guide siden noen av dere har request-et det. 


// Nydelige Karen 

Karen og jeg bodde på det koseligste hotellet midt i hjerte av London. Eller, i alle fall 1 minutt unna Oxford Street og shopping! Hotellet vårt het Mandeville hotell og ligger i området Mayfair. Siden de hotteste restaurantene og utestedene også ligger i Mayfair passet dette perfekt. Vi tok taxi fra hotellet direkte til restaurant eller utested og slapp og tilbringe et sekund i kulda. Med tanke på at vi begge hadde high heels og korte kjoler var dette en lur investering. Taxien kostet ikke så mye heller. Fra 6-8 pund en vei. Hotellet vårt hadde også den hyggeligste betjeningen som hjalp oss med det meste. Hvis du smilte fint nok fikk du til og med internet for free. Hehe, passet meg bra siden jeg skulle blogge for dere!


// Rommet som etter hvert ble fylt opp med shoppingposer, klær og rot!


// Utenfor hotellet. Er det ikke fint?


// The privat driver home. Var ikke bestandig vi tok taxi! heheh..

Denne turen gikk for det meste ut på shopping, god mat og uteliv. Ble ikke tid til så mye sightseeing, men det får jeg ta igjen en annen gang. For jeg kommer tilbake, det er helt sikkert.Fikk du lyst til å resie til London?

Sunday in pics - Nothing Hill

Søndag er fun-dag når man er på ferie! Vi tilbringte dagen i Notting Hill, et utrolig koselig størk, for å vandre ned Portobello Road for å se på vintage-butikker og sikle etter Chanel. Man la fort merke til at det var stor forskjell på Portobello Road og Oxford Street. Her kunne man faktisk puste og nyte den solfylte dagen, i stedet for å stresse i vei å krasje med ukjente mennesker. Utrolig mange koselige hus i forskjellige pastellfarger. Tenk deg å bo i lyserosa hus og være nabo med lilla og gul. Hehe, fancyness!


// Miss lunde at the underground.


// Jakken er varm, meen ser bittelitt stappa ut. haha!


// Pastelheaven!


// Digger leppestiften til Karen. Lots of attitude.


// Avsluttet dagen med litt shopping i Oxford St. Lovely, for sure!

Er ikke London fint?

Happyface!

Haha, da jeg våknet i morges så fant jeg dette bildet og noen bokstaver som ikke ga mening på bloggen min. Noen hadde visst prøvd å blogge for dere i natt, men sovnet før det ble trykket post. Kanskje like å greit. Fuun var det i alle fall ute i natt. Vi endte opp på Mahiki, som absolutt alle vi spurte mente var alt for vanskelig å komme inn på. Men det var virkelig bare å gå rett opp til døren og gå inn. Not hard at all! Skriver om utestedene og restaurantene vi har vært på når jeg kommer meg tilbake til Norge. Har noen fun stories å dele med dere, må bare håpe jeg husker dem.

Vi har endelig kommet inn på hotellet etter en lang dag. Tenkte å blogge om det før vi skal hoppe inn i heels'a og dra ut for å spise. Må nyte den siste kvelden vi har i London før det er tilbake til hverdagen i Norge. Elsker virkelig å reise og glemme virkeligheten for et sekund eller to. Spesielt med Karen, vi to har det ganske gøy sammen!

Har dere hatt en fun helg?

Tired, but so happy!

Iiih, gjett om denne jenta er fornøyd da! Jeg tør ikke gå innpå bankkontoen min for å sjekke hvor mye penger jeg har brukt og jeg er sykt sliten i hele kroppen etter all traskingen fram og tilbake i Oxford Street. Men, det er helt klart verdt det. I kveld er jeg rusa på materalistisk lykke, det er helt sikkert. Hvem trenger champagne, når man har shopping? Må innrømme dagen begynte ikke helt bra. Jeg gikk bare rundt i sirkel og klarte virkelig ikke å finne Mulberry-butikken jeg var på utkikk etter. Var utrolig sliten etter bare 4 timer med søvn og alle menneskene som dulter borte i deg gjør det ikke bedre. Hadde nesten gitt opp shoppingen før jeg fant Victorias Secret og shoppe-lykken begynte å snu. Nå er jeg i alle fall en god del plagg, sko og vesker rikere. Nesten skummelt å tenke på at vi har to shoppe-dager igjen..

Nå skal jeg prøve å fjerne den varme Macen fra fanget (er syykt kaldt på hotellrommet) og finne et elegant antrekk til i kveld, Med tanke på at jeg har kjøpt 4 kjoler så må ikke den oppgaven være umulig. Deretter skal vi på Mahiki og være fabulous.

Håper alle har en fin lørdagskveld! ♥

The big S-day

Gjett om jeg har gledet meg lenge til denne dagen. Shopping, shopping og atter shopping. I går når vi drev og tok taxi fram og tilbake mellom utested, hotell og så videre havnet vi bestandig innom Oxford Street og det var så nydelig med alle julebelysningene. Så jeg gleder meg til å tilbringe dagen der. Først må vi bare fylle opp med litt næring og lots of water!

Have a nice day, sweeties 

Sneak peek

Of my outfit! Da har vi endelig ankommen den herlige byen og livet er bare fun! Vi har nettopp vært å spist på en super fancy restaurant, Hakkasan, hvor maten var delicious. Er ikke såå dreven på spisepinner da, så jeg og risen var ikke akkurat bestevenner.. Nå er det bare en liten tur innom hotellrommet for skifte (kjole og high heels var visst et must i følge promoteren). Vi skal på et utested som heter Jalouse og bli fine på vin, champagne og alt det der. Gleder meg, dette blir en bra kveld!

Have fun i kveld da!

Off to London I go!

Nå er det ikke lenge til jeg ankommer dette hotellet, hvor jeg skal tilbringe de neste fire dagene. Kanskje ikke på hotellrommet, men i område rundt. Jeg og bankkortet mitt vil komme til å trives i Oxford Street. Det er jeg ganske så sikker på. Gleder meg til å se Karen igjen også, er alt for lenge siden sist. Jeg er i alle fall klar for å ta London med storm! Er 8 år siden jeg var der sist, så tror det er på tide å ta turen tilbake. Shopping, champagne og fancye restauranter står på planen. Karen har allerede reservert bord på Hakkasan og Nobu, så vi skal nok ikke sulte!

Ønsk meg god tur da!

Pakke, jeg?

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg utsetter alltid pakkingen til siste liten. På mandag tenkte jeg at nå skal jeg begynne å planlegge hva jeg skal ha med meg til London. Og nå er det torsdagskveld, bare et halvt døgn til jeg reiser og jeg har enda IKKE begynt å pakke. Haha, krise! Vil ikke sitte oppe halve natten heller, trenger beauty sleep for the big weekend. Man vet jo aldri hva som skjer når man er i London. Har en drøssevis med ting jeg skal gjøre før jeg drar også, men i stedet for sitter jeg her og sipper til sesong 1 av hart of dixie. Effektiv sa du? Yesdaa.. Dessuten vet jeg ikke hva jeg skal pakke med meg. Har en lang liste med ting jeg skal kjøpe med meg i hjem og i tillegg skal jeg handle alle julegavene til mine næremste. Ser for meg det tar opp litt plass, så hvordan pakker man en halvfull koffert? Noen advice?


// Et bilde av min reisepartner og meg. woho!

Nei, nå må jeg komme i gang. Leiligheten må bli plettfri (hater å komme hjem til rot), leggene må glattes på, håret kures og neglene lakkes. Kofferten fylles opp og kart over stedene jeg vil shoppe må lages. Wish me luck sier jeg bare, har en laang kveld foran meg! Men det blir fun. Jeg gleder meg til London!

Noen pakke eller Londontips der ute? 

Stavanger baby!

Tenkte bare å fortelle at jeg endte opp i Stavanger for helgen! Kommer updates om gårsdagen og intervju med Nikki Reed og Jackson Rathbone i morgen. Nå skal jeg kose med kjæresten min og feire at det er fredag! Wohoo!

Håper alle får en fin helg!

Nå starter den lange ventetida!

Da har vi plassert oss inntil gjerdet som avgrenser til den røde løperen utenfor Colosseum. De har pyntet med granbark til ære for filmen, men jeg som ikke har lest ut 4. boka forstår ikke helt sammenhengen. Men det finner jeg nok snart ut! Vi har kjøpt oss et fleecepledd fra Nille for å ikke fryse ihjel og har tatt med oss sitteundelag fra Orkanger. Hehe, så vi kan vel ikke klage. Skal sitte her ute til 2245 for da kommer Nikki Reed og Jackson Rathbone på den rødeløperen! Iih, gjett om vi gleder oss! Skal i alle fall rope som en crazy person for å få bilde. Vi skal tross alt sitte ute å vente i alt for lang tid! Men det blir verdt det! Twilight Breaking Dawn Part 2 - here we come!

Flere som skal se den siste filmen??

London calling!

Tror helt jeg har glemt av å fortelle dere det, men i slutten av denne måneden skal jeg og Karen til London! Jeg gleder meg som en liten unge til å sippe champagne fra fancy utesteder og gå amok på Victoria's Secret, Lipsy, Top Shop, Hunter, Guess, Jones & Jones, Louis Vuitton and the list goes on! Har ikke vært i London siden jeg var 13-14 år eller noe, og det begynner å bli en god stund siden. Så det er på høy tid at jeg besøker byen igjen. Vet egentlig ikke hva jeg har i vente, men jeg regner med at jeg blir fornøyd. Vi skal bo på dette hotellet midt i sentrum og ikke langt unna Oxford Street!

Gleder meg til å reise med Karen igjen. Sist gang vi var ute å reiste sammen var i November i fjor. Da var vi i Milano og det hele endte med at jeg brakk foten. Haha, det er i alle fall en ferie jeg aldri kommer til å glemme. Krysser fingre og tær for at det samme ikke gjentar seg i år. Rosa gips og krykker var so last year!

Har dere vært i London?

Miss New York


// Times Square  -  oktober 2010


// Central Park -  Mai 2011


// 1Oak  -  mai 2011


// Having a little photoshoot while waiting for the bus - juni 2011


Shopping in Soho - juni 2011

Gud som jeg vil tilbake til New York. Helt klart yndlingsbyen min. Når jeg har gjennomført eksamen for tredjeåret på medisin skal jeg gi meg selv en New York tur i eksamensgave. Det fortjener jeg!

Savner dere noe spesielt?

Bortskjemt

Aah, nå er jeg så mett at jeg tror jeg sprekker. Ikke akkurat en god følesle, men å spise armeridderne farmor hadde laget til frokost til meg når jeg kom hit, det var en god følelse. Hehe, jeg blir så bortskjemt når jeg er her. Farmor lager frokost, vasker klærne mine og rydder etter meg. Daniel tar meg med på restaurant, kiler meg på ryggen og får meg til å smile. Føler jeg lever the good life. Spesielt når jeg kan sove lenge om morgenen, mens Daniel må stå opp i kulden for å dra på jobb. Da tuller jeg meg bare ekstra godt inne i dyna og smiler det lureste smilet. Hehe, har vært litt dårlig med bloggingen siden jeg kom hit på fredag da. Men ting har gått i ett. Først var vi på middag med pappa og farmor på fredag, deretter på middag igjen dagen derpå. Ettermiddags øl på Kardinal og risting med rumpa på Ittepå i løpet av lørdagsnatten. På søndag var det middag med Cathrine og tv-titting for å komme i bedre form. I går var det litt mindre festlig siden halve dagen ble brukt til å lese, men var veldig moro da Daniel tok meg med for å spille golf sent i går kveld. Jeg har vel så vidt holdt i en golfkølle, men klarte alikevel å treffe ballen å skyte sånn halvveis langt. Stolt av meg selv, det var jeg i alle fall.

Nå skal jeg bruke noen timer på å lese, være sjåfør på farmor og så møte Daniel i 5-tiden for kosedate. hoho.

Ha en herlig dag da dere

Ferie + Hanna = Stavanger

Woho for at det er fredag og friii! Jeg har lenge gått og ventet på denne lille høstferien og nå er den endelig her. Hjernen min er stappfull med info om lunge, hjerte, blod og røntgen og jeg trenger sårt et lite pusterom. Ikke for det, jeg har jo med meg lungeboka mi og EKG-hefter så jeg skal ikke ta helt fri. Onkelen min er kardiolog, så tenke å få noen ultralyd tips av han. Han vet det bare ikke enda. Hehehe. Gleder meg i alle fall til å tilbringe noen dager i Stavanger. Det blir herlig! Planen er å lade opp batteriene, ta igjen litt lesing og ha det gøy. Har pakket med meg drøssevis med svarte kjoler og outfits, så jeg er klar for hva enn Stavanger har å by på.


// Noen er ekstremt glad i svart.. Feel kinda guilty!

Akkurat nå sitter jeg på værnes og tar snikbilder av meg selv med photoboot. Haha, er like komisk hver gang og uansett hvor langt unna folk jeg går så kommer det noen som ser rart på meg.  Er ikke akkurat enkelt å "gjemme" seg på en flyplass. Er ikke så mye å gjøre her heller. Hater å sitte å vente. Man har lyst til å komme fram med en gang, ikke sitte å se på andre som reiser. Men sånn er det når jeg absolutt skal ha så god tid. Da blir det bestandig venting. 


// Fant ikke bilde jeg tok i sted, så ble dette i stedet for. Heheh!

Har dere hatt høstferie enda?

Pictures from spain

Det var en dag her jeg satt og så igjennom bilder fra i sommer, og så slo det meg. Jeg har ikke visst dere alle bildene jeg har fra La Manga-turen jeg hadde i August. Det ligger så mange herlige bilder gjemt inne i bildemappa mi på Macen, at det nesten er en skam at de ikke få se dagens lys. Noen bilder tror jeg det er best at ikke får se dagens lys da. Det som foregikk i de sene nattetimer i Spanias paradise er vel best at forblir hidden på Macen. Jeg liker at det plutselig popper opp et engelsk ord i setningen. Hehe, men det høres så bra ut i hodet mitt. Får satse på at dere leser det med samme klang. Anywho, Spania var gøy og jeg misunner Guro som er der akkurat nå. Jeg og vil.


// Hver morgen begynte som regel med at vi tok med oss dobbeltmadrassene våre ute på det store "havet" og bare nøt tilværelsen. Noen ganger med champagne, andre ganger med latter. Sola gjorde kroppene våre brune og livet var herlig!


// Ettermiddagene ble som regel tilbragt foran speilet. Hehe, neidaa. Men man brukte en god tid foran der og. Det er ikke gjort på sekunder å krølle håret, pudre nesa og glosse leppene. For å dokumentere arbeidet brukte vi som regel å ha snapshots i gata utenfor leiligheten. Til alle forbipasserendes store glede. Det ble en del blikk for å si det sånn! 


// Lattermilde turer i måneskinne. Ååh, ta meg tilbake NÅ!


// Tor Erik var sjåføren vår for turen! Tusen, hjertelig takk for at du gadd å kjøre oss rundt overalt. Spesielt den siste dagen da vi kjørte land og strand for å finne et kjøpesenter som var stengt! Haha, hvem visste at Spania hadde en eller annen form for helligdag 15 august!?


// Når vi skulle ut på eventyr på kvelden var bussen vår beste venn! The Boosman tok oss til zoco hvor vi danset halve natta. Svett og god ble vi i alle fall!


// Haha, somebody loves to blow kisses!


// Bestevenn, alltid en glede å reise med deg! ♥

Nå skal jeg pakke til min neste reise (les Stavanger). woho, gleder meg!

Morgenfulg, yeah right!

Jeg er så trøtt at det gjør vondt i kroppen, men alikevel så er jeg oppe og går. Det frister så utrolig mye og bare finne seg ei seng og sove der i noen timer ekstra. Men jeg har et fly jeg skal rekke, så derfor sitter jeg altså "lys" våken på Sola lufthavn Stavanger og venter på flyet mitt hjem til Trondheim. Det virket som en utrolig lur ide når jeg bestilte billettene at jeg skulle være en ekstra dag og ta morgen flytet klokken 0615 hjem igjen. Men i dag, not too much. Kommer til å være en zoombie resten av dagen, og jeg som skal på opplæring på sykehuset i dag. Har ikke sovetid før klokken er 10 ikveld, wish me luck sier jeg bare. Har nettopp tatt et lite snikfoto til dere, mellom alle de andre reisende. Haha, du må være blogger for å kunne ta et webcambilde av deg selv på en stappfull flyplass for og deretter bruke 5 minutt på å redigere bilde. Hipp hurra!

Ha en fin start på uka da, alle sammen!

Middag på Bambus

og så får vi se hva kvelden bringer videre. En ting er i alle fall sikkert og det er at Spania fucker opp med døgnrytmen min. Spiser middag klokken 11 om kvelden, står opp alt for seint og legger meg enda seinere. Hehe, men det er bare ferie noen få dager i året så det går vel bra. Det blåser en liten storm ute i kveld så jeg satser på hestehale og heavy makeup. Slipper jeg i alle fall sauehår opp og i mente. Kjolen er fra Jones & Jones og skoene fra Lundberg.
We're off to the beach!

Annette og Tor Erik er på shopping, mens Daniel og jeg har alenetid i leiligheta. Superkos! Nå sitter vi på verandaen og spiser ostesmørbrød og sipper på en mojitos. Snart skal vi ta med oss dobbelmadrassen og slikke litt sol i havet. Ah, en herlig start på uka!

Ha en fin mandag alle sammen! ♥

The happy days!

Til tross for at jeg krysset fingrene i går så klarte man ikke å unngå noen humper i veien helt i veis endes. Jeg tror jeg har fått konstantert at man ikke drar på kjæresteferie på en plass man kjenner litt for godt fra før. (Note to myself). Så når høstferien kommer så tror jeg at jeg og D må stikke av til et ukjent paradis. Hehe, men til tross for litt humper så hadde vi det veldig gøy i sted. I alle fall jeg. Det som ikke er gøy er å legge seg så alt for sent. Hvorfor har spanjolene gjort det slik at livet ikke begynner før klokken 3-4 om natten? Det er jo da jeg bruker å gå hjem å legge meg når jeg er i Trondheim. Jaja, festing er so yesterday. Vil mye heller vise bilder fra badeland som vi var på. Det var også gøøy. Sklier, kosing i jaccuzien og holde hender mens man soler seg. Aah, love love love ♥Daniel er jo relativt flink i golf, så man kan tro han ble glad når jeg godtok utfordringen hans med å spille minigolf mot han. Jeg visste at jeg ikke hadde sjangs i havet til å vinne, men jeg måtte jo prøve meg alikevel. Daniel hadde lovet meg 100 euro for hvert slag jeg eventuelt slo han med så jeg hadde ingenting å tape. Da jeg faktisk klarte en hoal in one hadde jeg motet oppe, men så rotet jeg det til med å bruke 8 slag på en bane og da var det gjort. Det hele endte i at jeg måtte betale Daniel 1 euro og 40 cents siden han skulle få 10 cents for hvert slag han slo meg med! Hehe, koselig var det uansett!Badelandet vi var i het Aquopolis og ligger i Torrevieja. De hadde en del kule sklier og jeg er ganske så stolt av meg selv for at jeg pushet på intimgrensene. Hyling på høyt nivå og kiling i magen når vi tok den ene der. Og vann i både ører og nese. Jeg så ut som et troll etterpå! Haha. Annette og Tor Erik ble de som lekte seg mest da. Daniel og jeg lå for det meste og solte oss hvis ikke vi hadde funnet oss en ""stille" plass i boblebadet.Har dere vært i badeland i sommer?

Ready to have some fun!

Sorry for sen oppdatering, men vi kom hjem sent fra badeland og så var det å hoppe rett i dusjen for å vaske av seg kloren med enda mer klor og pynte ansiktet med sminke før bartender Daniel satte det hele i gang. Nå venter vi bare på at Annette skal bli ferdig med å fikse seg og så skal vi ta en tur innom Zoco for å se om Spania kan lage noe liv. Jeg krysser bare fingrene for at denne kvelden kan bli dramafri og det går fint at jeg har på meg en mine kjole fra hotmiamystyles. Navnet sier sitt, men har ikke fått brukt den før, så følte det var på sin plass!

Woop, woop!

Fanget i min egen seng

Daniel er så søt når han sover, spesielt når han legger igjen en sikkelflekk på overarmen min! Men jeg vil ikke vekke han, så da må jeg nesten ligge her til Annette og Tor Erik kommer tilbake fra butikken og jeg må stå opp for å låse opp døren. Vi skal lage oss taco ikveld og ha filmkveld! Tror det kommer til å bli superkos!

Er han ikke søt?

Some love and tender caring!

That's what I need today after last nights adventure! Huff a meg jeg er så sliten. Haha, men det er vel min egen feil. Sånn går det når man ikke legger seg før klokken 7 om morgenen. Drama ble det også i løpet av natten. Men sånn går det vel når to blondiner tar med seg kjærestene sine ut i Spania. Det har i alle fall ordnet seg nå, so no need to worry. Vi hadde det i alle fall gøy, og det må vel telle for noe? Nå skal jeg ut å legge meg alene ved havkanten. Daniel har syklet for å kjøpe seg pizza og de andre har tatt siesta på soverommet. Haha, for en dag!
The boyfriends have arrived!

Gjett om vi skal kose oss i kveld da. Vi har planlagt å dra ut å spise og deretter har guttene planer om å drikke seg full! Tror jeg i alle fall. Vi får se om de ikke sovner på senga før vi kommer så langt. De har jo faktisk reist siden klokka 6 i dag morrest. Uansett, så kommer dette til å bli en heerlig uke!

Off to do some surprising

Wish me luck!

Bildedryss

Har tatt så mange bilder de 6 dagene jeg har vært i La Manga (enn at jeg har vært her i 6 dager allerede), så tenkte jeg kunne samle de sammen og vise dere. Er ikke bestandig jeg rekker og blogge, før det har skjedd noe nytt og spennende jeg vil blogge om. hehe, og det er heller ikke så enkelt når jeg vil skynde meg ut i sola med Annette og Oda. Sitter som regel og tripper og dør innvendig for at bildeopplasteren er så treg. Nå er det "heldigvis" overskyet ut, så jeg kan blogge med god samvittighet. Annette og jeg skal ut å fikse noen erender til i morgen. Kan ikke si så mye mer, men tror det blir ganske så bra.


// Fra den første kvelden ute. Jeg prøver å se fabulous ut med potetgullet, mens folk jogger forbi og svetter som noen galinger. Haha, gjett om jeg følte meg sunn og fresh da.


// Obligatorisk pose ved palmen, mens vi var på vei til den mexikanske restauranten i Tomas Maestre.


// Strike a pose, while walking. Herlige sydenlandskap.


// Av og til må man ty til speilbilde på bade, når ingen andre vil ta bilde av antrekket. Jeg er helt obsessed av hvitt og gull!


// Smiil, for man er på Zoco!


// Nydelig utsikt er det også der.


// Skal ikke klage på utsikten fra leiligheten.


// Middag på Escuela de Pieter


// Bestevenn iført kjole fra Forever Unique (Nelly) og sko fra Gucci


// bestevenn ♥


// Helt til slutt en update på brunfargen! Hehe, *skryyte*

Ser det ikke herlig ut?

Kveldens look!


Kjole fra Zara, sko herfra og accessories fra Gina Tricot.

Vi har nettopp kommet hjem fra en bedre middag på Escuela de Pieter. De har utrolig god mat der og utsikten og lokalene er så romantiske. Gleder meg til å ta med meg kjæresten min dit. Kiler i magen bare jeg tenker på det. Ellers skal vi bare ha en rolig kveld i dag. Til tross for at vi sto foran speilet i to timer og dollet oss opp. Nesten så det er synd å vaske av seg sminken etter alt det streve. Tok mange fine bilder i kveld da, så det var nok verdt det. I morgen er det tidlig opp å jobbe videre med brunfargen, men først litt kvalitetstid sammen med bestevenn før vi legger oss!

Skjer det noe spennende hjemme i Norge?

Blått hav så langt du ser

Prøver absolutt ikke å gjøre dere sjalu altsåå. Fant bare ut at internettet rekker helt ned på stranda også, så da kunne jeg vise dere den fine utsikten jeg har for øyeblikket! Vannet er så varmt og herlig, kunne nesten vært her for bestandig! Krasjet forøvrig med en gutt på bademadrass i sted. Haha, superpinlig. Han holdt seg i alle fall langt unna meg etter det! Nå gleder jeg meg bare til Daniel kommer på onsdag, så kan jeg krasje i vannet med han i stedet. Og, jeg er trenger virkelig litt kjærestekos nå. Ser så mange kjærestepar her at jeg får vondt i magen. Haha, liker ikke å se andre kysse, når jeg ikke får kysse selv.

Håper jeg har blitt brunere enn Daniel. Hater at han er sjokolade og jeg er melk. Hehe, men ser i alle fall ut som jeg har kommet godt på vei.

Shameless!

Gårsdagen festligheter var utrolig gøy, til tross for at jeg våknet opp med gnagsår til tusen og en stemme som ikke fungerer. Den har forresten ikke blitt noe bedre til de som lurer. Pappa ga meg snakkeforbud, slik at jeg skulle spare det lille jeg hadde igjen. Men jeg klarte selvfølgelig ikke å holde det. Jeg og Annette har paplret ivei om alt som skjedde i går så stemmen min fikk skikkelig gjennomgå. Annette fikk en rar fyr fra Tyskland slash Russland (jeg fikk aldri helt med meg det) etter seg og hun ble bokstavlig talt aldri kvitt han. Haha, det var faktisk ganske gøy for oss som så på. Han fulgte etter henne som en liten puppy. Selv hadde jeg hyle-renunion med alle de spanske vennene mine som jeg ikke hadde sett på et år, mens Oda var best buddy med Daniel. Hehe, alt i alt en meget koselig kveld.


// Kjole fra nelly og sko her. 

 


// Haha, jeg er helt i hundre med disse slengkyssene.


// Må bare avslutte med "gravid"-bilde av meg. Hehe, det var litt kult.

Rød og fin (på vin)

Huffameg! Tiden har gått sykt fort. Syns ikke det er lenge siden jeg sist var innom her og blogget noen ord og skulle ut å sole meg enda mer. Noe som forøvrig var kjempedumt for nå er både Oda og jeg røde som tomater på ryggen. Blæ, og dette er til tross for solfaktor 50. Solen tar virkelig mye her nede. Anywho, etter solingen måtte vi inn å rydde før Annette kom slik at det så ut som Oda og jeg har det strøkent hele tiden. (Vi har det ryddig altså, mamma. No worries). Og nå skal vi snart lage oss noen drinks før vi drar ut og sjekker livet. Først må bare de andre to bli fornøyd med det de har på seg. Annette har prøvd hele klesskapet sitt, og Oda skifter fram og tilbake mellom to kjoler. Haha, det skal ikke være enkelt å være jente. Selv har jeg på meg en hvit kjole fra nelly. Sist gang jeg brukte den så endte jeg på en snurr, så håper at det ender mye bedre denne gangen!

Ha en fortreffelig lørdagskveld!

Yesterdays look!

Er bare inne en liten tur for å ta pause fra sola og legge et nytt krem med solkrem. Samt fylle opp magen med varme baguetter og ost. Yummie. Snart skal jeg gå ut til Oda igjen. Kan ikke la henne få mer sol på kroppen enn meg. (brunhetskonkurranse for the win). Uansett, vi klarte merkelig nok å stå opp ganske tidlig i dag til tross for at vi var ute til langt på natt i går. Så hele formiddagen har blitt brukt på en bademadrass på sjøen og snakket om alt som skjedde i går. Ikke at det var så mye, men litt drama rama var det nok. Legger ut flere bilder fra i går når jeg kommer inn igjen. Ikveld kommer Annette også. Det blir utrolig koselig.

Hele antrekket er fra Zara nesten. Bortsett fra skoene som er fra Guess og veska Louis Vuitton. Skal love dere at det var varmt i alle fall. Luftfuktighet på 85 % er ikke å anbefale!

Hva syns dere?

Dette blir bare krøllDa har vi nettopp startet å gjøre oss klar til kveldens festligheter! Vi vet ikke helt hva vi skal gjøre i kveld, men jeg er sikker på at La Manga vil by på noe spennende. Først må vi komme oss ut på butikken for å kjøpe inn blandevann og middag! Man kan jo ikke drikke på tom mage vet dere! 
Håret er krøllet og humøret er på topp! Fant ut at glatt hår går ikke med denne luftfuktigheten, så da må man satse på å være krøllefiin! Vi skulle egentlig møte Danni-boy, men han skulle visst på en "party-boat", så det får vi ta igjen i morgen når Annette kommer. 
Nå skal jeg hoppe ut av slaske-outfiten og komme meg inn i en kjole. Så vi skrives senere! 

Hva skal dere i kveld? 

My view right now!

Jeg tok opp telefonen min for å høre på musikk, og så finner jeg ut at jeg har internett her ute jeg ligger. Vi la oss rett under leiligheta og det trådløse nettet rekker helt ned hit! Iih, lovely! Da slipper jeg å gå opp for å blogge og kan ligge her og late meg på bassengkanten istedet. Er til opplysning ekstremt varmt så tror jeg kommer til å få hetesjokk snart. Må nok joine alle de hylende barna og kjøle meg ned i barnebassenget! Hehe, eventuelt blåse opp en madras å legge meg ute på sjøen. Vi får se..

As beautiful as you!

Hei dere! I dag var det rett opp og legge seg ut på en solseng ved bassengkanten. Jeg er litt tett i nesa, dessverre, så får ikke gjort stort annet enn å ligge der som et slagt og prøve å gjøre kroppen brunere. Hehe, its a hard life. Tenkte uansett at jeg skulle få gjort noe fornuftig så jeg tar opp histologiboka mi for å begynne å forbrede meg litt til høsten. Når jeg ligger der og leser om bein og ossifikasjon kommer badevakten bort for å slå av en liten prat. Først blir jeg litt fortumlet, og så spør han hva jeg leser på. Jeg prøver å forklare at jeg leser om bein, men tror ikke han skjønte hva jeg sa. Bestemmer meg derfor for å vise han tegningen i boka for å gjøre det lettere og da sier han bare. "Wow, that was beautiful. It is as beautiful as you!" Jeg viste ikke om jeg skulle le eller gråte. Haha, for et kompliment da. Jeg er like fin som en rørknokkel. Den skal jeg leve lenge på.

Etter litt snikksnakk om studier og bosted kommer det spørsmålet som bestandig er litt awkward i en slik situasjon. Han spør høflig om jeg har en kjæreste? Jeg må innrømme at den kom litt uventet. Han bare.. Hei! Du er pen som en rørknokkel, har du kjæreste? Hehe, jeg kunne ikke gjøre annet enn å svare ja. For jeg har jo en kjæreste. Selv om han er milevis unna i kalde Norge. Skal passe på at jeg ikke glemmer det! Haha, neida. Nå bare tuller jeg her.


// Utsikten min for dagen. Skal ikke klage.


// Badevakten i blått og gult. Lurer på om han skjønte at jeg tok en snikbilde av han. Haha!

Nå skal jeg dusje av meg saltvann og sand mellom puppa og så skal jeg og Oda gå ut å spise. Jeg er så gira på mexikansk mat, så jeg håper vi finner noe godt!

Håper dere har en like fin torsdag som meg ♥

Finally here!

Ah, dette har vært en utrolig laang dag. Jeg stod opp klokken 6 og da har jeg egentlig vært på reisefot fram til klokken 7 i kveld. Forsinkelser med fly og mye trafikk gjør ikke akkurat saken noe bedre. Er utrolig herlig å være tilbake i La Manga da. Er nesten som om jeg aldri har vært borte. Det første som fikk meg til å smile var når sjåføren min. Ja, jeg hadde en fyr som stod på flyplassen og ventet med en rosa lappe med navnet mitt på. Har bestandig ønsket meg en sånn en når jeg har vært ute å reist og sett andre ha det, og nå var det endelig min tur! Hehe, uansett. Det som fikk meg til å smile var når sjåføren hele tiden sa more or less. Føler det er så typisk en Spanjol å si når han/hun skal snakke engelsk. Det andre som fikk meg til å smile var når vi kjørte forbi strekningen på motorveien som lukter nasty. Det fikk meg til å tenke på at før når Borja brukte å hente og kjøre så spurte jeg bestandig hvor den lukta kom i fra. Hver gang svarte han "ruubiisj". Jeg trodde han bablet om kaniner og fikk det for meg at det lå døde kaniner der. Det tok et år før jeg skjønte at det var søppel han prøvde å si. Haha, jeg må bare smile når jeg tenker på det!

Utsikten fra stua vår. Aah, elsker den!


// Måtte bare ta bilde!

Søsterkoos! Vi har nettopp vært ute å spist middag. Jeg skal krype under dyna fordi jeg er så utrolig trøtt! Håper at jeg våkner opp opplagt i morgen og kan bruke hele formiddagen på å sole meg!

Håper dere har det fint der hjemme ♥

Pinlig!

Hei dere! Sitter på Værnes og spiser frokost før avreise til La Manga. Kjøpte meg en sjokoladelitago for å dekke tørste behovet og åpner den for å drikke. I det ringer selvfølgelig pappa, som forresten har bursdag i dag. Gratulerer så masse med dagen! Uansett, han ringer og jeg blir distrahert. Det sitter en ung gutt like ovenfor meg som egentlig har stirret i min retning siden jeg satt med ned. Var faktisk så ille at jeg trodde jeg måtte kjenne han eller noe, siden han så rett på meg. Hehe, anywho. Pointet var at jeg åpner opp Macen enda mer, og så hører jeg et lite dunk. Bak den stod sjokkismelken min som nå fløt fint over både bord og gulv. Blææ, hater når sånt skjer. I alle fall når det ikke er papir innenfor rekkevidde og jeg ikke hadde lyst å pakke sammen sakene mine for å lete etter nærmeste toalett. I stedet for springer jeg på handicapdoet og henter en god dose dopapir som jeg så fint må tørke opp alt sølet mitt med. Hehe, jeg dør.

Ser at flyet mitt er blitt litt forsinket, men det skal vel gå bra. Vi skrives helt sikkert på flyet til La Manga siden det er free wifi om bord. Først skal jeg bruke tre timer på Gardemoen hvor jeg skal se etter ny Mulberryveske og handle inn drøssevis med sminke på taxfree'en.

Ønsk meg god tur ♥

reiseklar?

Da jeg kjørte hjem til Daniel i sted for å legge igjen en liten hilsen på soverommet hans, spilte radioen en lovesong og det var like før tårene begynte å trille. Det var ikke før da at jeg innså at nå skal jeg ikke se Daniel på en stund og heller ikke kjøre langs Løkkegata for å komme meg hjem. Var like før jeg snudde bilen og kjørte på Forus for å storme jobben til D, mens så fant jeg ut at det hadde ikke tatt seg så godt ut. Jeg får heller vente til 8 august når han og Tor Erik kommer til La Manga. Blir rart å forlate farmor også. Hun som hele tiden gir meg penger til mat slik at jeg ikke skal sulte og vasker klærne mine og passer på. Kommer til å savne hele Stavanger. Alle kveldene jeg bare har kjørt og latt veien ført meg til ulike steder eller snakket med Daniel til langt på natt. Gleder meg allerede til jeg kommer tilbake!

Håper det har vært gøy å lese om Stavangereventyret denne sommeren. Nå er det La Manga som står på planen. Blir herlig å endelig få skikkelig med sol!

Ønsk meg god tur hjem ♥

En liten Berlin guide - Hanna style

Da jeg skulle reise til Berlin for en måned siden (huff, som tiden flyr) så var det flere som lurte på om jeg ikke kunne lage et samle innlegg om Berlin når jeg kom hjem igjen. Og det kan jeg godt gjøre. Siden det regnet de siste dagene vi var der ble sightseeingen noe kuttet ned på siden det ikke fristet å være ute i regnet. Men det vi fikk med oss var i alle fall gøy.

Når det kommer til hotell så var jeg kjempefornøyd! Vi bodde på het SORAT hotel Ambassador og lå veldig sentralt. Rett ved siden av en stor handlegate med flotte butikker og søte restauranter. Og t-banestasjonen var bare 2 minutt unna. Tror jeg betalte omtrent 1000 kroner for 5 netter via hotels.com, så følte jeg gjorde en skikkelig bra deal. Personale på hotellet var utrolig hjelpsomme. Hver kveld når Daniel og jeg spurte etter råd om et bra utested med masse liv kom de med forskjellige forslag til oss og tegnet så fint på kartet slik at vi skulle finne frem. Rommene var også fine, til tross for den lave prisen. Så alt i alt var jeg meget fornøyd.


// Baren på hotellet hvor jeg og D tilbringte mange koselige timer sammen ♥


// Vinduskroken på hotellrommet hvor jeg like etter at bilde her ble tatt klarte å knuse et champagne glass.

Uteliv og shopping så har jeg faktisk ikke så mye å komme med. Gaten like ved hotellet vårt hadde mange butikker som det fristet å gå innom, men jeg kom aldri så langt. Derimot dro vi til et område som het Friederichstrasse hvor de hadde massevis av butikker i rimelig prisklasse. Jeg gikk amok på en stor Zarabutikk, mens Daniel fant seg en pub og drakk øl i solen. Dagen etter på dro vi til en område som het Alexanderplatz hvor de lå mange store kjøpesenter. Vi dro innom et av dem. Det eneste som var litt skuffende var at de fleste butikkene var de samme som hjemme. Gina Tricot, Bianco, H&M, Vera Moda. Ja, dere skjønner tegninga. Hadde jeg fått lønna mi for sommerjobben før jeg reiste til Berlin skulle jeg handlet meg en designerveske på KaDeWe som var et mer eksklusivt kjøpesenter bare et steinkast fra hotellet vårt.

Når det kommer til sightseeing så har Berlin massevis å by på som andre storbyer i Europa. Vi valgte å dra til den kjente dyreparken i Berlin - Zoologischer garten. Kan ikke huske sist gang jeg var i en dyrepark, men Daniel var så gira på å se aper og delfiner at hans humør smittet over på meg. Når han ble fasinert, ble jammen meg jeg også det. Kan ha noe å gjøre med at det var mange eksotiske dyr, og det var veldig koselig å vandre hånd i hånd med kjæresten å se på alle sammen. Jeg likte spesielt godt elefantene, mens Daniels yndlingsdyr var alle apekattene. Tror han tok over 50 bilder av den samme apen i bur. Haha, at det går an.

Ellers er det vel nesten et must å oppleve litt krigshistorie når man er i Berlin? Vi dro til Checkpoint Charlie som var en grense mellom Øst-Berlin og Vest-Berlin. Der kunne man få passet stemplet av amerikanske "soldater" hvis man ville og like ved lå det noen rester av Berlinmuren. Ved dette område fantes det mange bilder og skilt hvor man kunne lese litt om historien. Jeg følte også at man enda kunne se litt skille mellom øst og vest. Bygningene ble mye gråere og det fristet ikke å "krysse" grensen.


// Ser dere skillet?

Når det kommer til transport så var vi veldig fornøyd med bussen. Rutebussen bestod av to etasjer og man følte nesten at man fikk en liten sightseeingtur når man satt seg ved det fremste vinduet over sjåføren. Prisen kom på 2 euro og man kunne kjøpe dagspass på 6 euro. Personlig får jeg litt angst av å ta t-banen så det at det var så godt busstilbud passet ypperlig for meg!

Alt i alt  var Berlin en kjempefin by, bare synd vi var så uheldig med været de siste dagene. Men man kan vel ikke bestandig ha værgudene ved sin side. Kommer nok til å reise tilbake, men ikke med det første. Er så mange andre byer jeg vil oppleve nå mens jeg enda er ung og fri!

Hvilken storby i Europa ville dere ha reist til?

Checkpoint Charlie

Mens Daniel og gutta ser fotball tenkte jeg å legge ut bilder fra da vi gikk og så på Berlinmuren og Checkpoint Charlie i Berlin. Berlin var, som dere helt sikkert vet delt i to av Berlinmuren og Checkpoont Charlie var et grensepunkt mellom den amerikanske delen av Vest-Berlin og den sovjetiske Øst-Berlin. Her ble pass og papirer sjekket før personer eventuelt kunne krysse muren. Rett før jeg ble født (1989) ble muren brutt ned og nå står det bare noen rester igjen rundt omkring i Berlin. Har bestandig hørt mye om muren i historietimer i løpet av mine 13 år med skolegang, så det var ganske gøy å faktisk ta på den.

Tyskerne hadde ikke gjort så mye ut av Checkpoint Charlie og muren. Resepsjonsdama ved hotellet anbefalte oss og ikke dra dit faktisk. Og rett bak gjerdet hvor muren var fantes det en strandbar hvor man kunne ligge og sole seg og ta en drink. Haha, spesiell kombo. Jeg spiste i alle fall en McFlurry og fikk en Hugo av Daniel som smakte yummie. 


Etter lunsjen ble det shopping på Zara hvor jeg brukte over 2000. De hadde så utrolig mye fint der. Dere har vel sett det meste på innlegg tidligere, men skal lage et samleinnlegg og vise dere fangsten snart!

Noen andre som har vært ved Berlinmuren?

having fun at the zoo

Tenkte å poste et lite Berlin innslag for å drømme meg litt bort nå som sommerjobben er begynt og de late feriedagene er over. Da vi kom til Berlin sendte jeg Daniel ned i resepsjonen for å forhøre seg om hvor de stedene søskenbarnet mitt hadde anbefalt oss å gå til, lå hen. Han hadde med seg en liste med masse ukjente navn, og kom gladelig tilbake til rommet og kunne fortelle meg at vi skulle til en dyrepark. Daniel var såå gira for at han skulle få hilse på familien sin (hehe, nå får du igjen ♥) og jeg gledet meg til å se elefantene. Berlin zoologischer garten har over 14000 dyr og ble åpnet på 1800-tallet. Ganske sweet å tenke på. Det var veldig koselig å vandre hånd i hånd med kjæresten sin, sola som skinte og vakre omgivelser. Det som ikke var like koselig derimot var at alle dyrene så veldig nedfor og lei seg ut. De bare lå der, og de fleste (uten elefantene) var ganske livløse. Har egentlig ikke tenkt så mye over det før, men etter besøket i Berlin så er jeg ganske i mot det å sette dyrene i bur. I alle fall når alle så lei seg ut. Hehe. Uansett, ble mange kule bilder fra dagen da. Her er en titt.


// Frokost ute i sola


// Akkurat ankommet og er iger etter å se alle dyrene.


// Monkeyface!


// Finingen min ♥


// Haha, elefantkos!


// Daniels yndlingsuttrykk i løpet av turen. Han var så sleepy!


// Make a pose


// Sliten etter en lang dag, og lunsjer før vi drar hjem og ordner oss for kvelden.

Har dere vært i dyrehage før?

A kiss from BerlinSelv om vi kom hjem fra Berlin i går, har jeg masse mer Berlinstuff å dele med dere, så man er ikke ferdig helt enda. Man rekker ikke å blogge om alt som skjer når man er ute på reise, og faktisk skal oppleve noe å blogge om, så da får det komme litt i ettertid. Siden det bare var meg og Daniel så ble det ikke så mye uteliv på oss i Berlin. Tror D var ganske gira, mens jeg fortsatt er litt skeptisk til alkohol etter at jeg endte på en snurr her forleden dag. Så derfor ble det ikke noe crazy, party ferie, men mer en morsom vandre rundt i gatene på kveldstid og le av alt og ingenting ferie. 


// I baren på hotellet. Var egentlig ganske koselig der.


Utenfor hotellet hvor Daniel bestandig måtte ta bilder av meg. Haha, gjett om han var lei til slutt. Har på meg genser og skinnjakke fra Gina Tricot, skjørt fra Zara, smykke fra HM, veske Louis Vuitton og sko fra nelly


// In my purse aka louis-louis ♥

Den første kvelden havnet vi som sagt på en strippeklubb, og det var da forsåvidt greit. Neste dag skulle vi prøve å utforske utelivet i Berlin med det var jammen ingen enkel sak. Siden vi ikke hadde gjort så mye research på forhånd spurte vi folkene nede i resepsjonen om råd. De sendte oss til et område (alexanderplatz, som tydeligvis skulle være plassen å gå for litt action). Men jeg tror vi må ha helt forskjellig oppfatning om hva folkeliv går ut på, for det var ikke et menneske å se når vi kom fram. Så der stod vi da, klokken tolv en mandagskveld og hadde ingen anelse om hvor vi skulle gjøre av oss. Etter litt gåing ser vi plutselig noen neonlys og tenker, "Yes, endelig litt liv". Det var en form for bar som skulle etterligne en strand eller noe. Men da vi ikke fikk lov til å betale med kort og dørvakten som jobbet der ikke visste når de stengte, dro vi videre.Vi møtte noen andre som anbefalte et utested som het matrix, og tok en taxi dit. Først måtte vi bare innom minibanken hvor det så fint lå en uteligger og sov. Da vi kom fram på matrix var det i alle fall god stemning, men de fleste var for fulle til å tenke på noe annet enn seg selv. Eller så er det bare tyskerne som er veldig lite imøtekommende. (Kanskje litt som oss nordmenn på byen). Uansett hvor jeg og Daniel har vært hen i Berlin blir vi møtt med surhet og blikk i bakken. Da vi var i Paris for noen måneder siden var alle så imøtekommende og trivelige, mens menneskene i Berlin har vært helt annerledes. Vi har nå uansett kost oss kjempemasse, så har ingenting å klage på.


// ZzzzZ


// Haha, ikke spørr.

Hvor er Daniel? - Berlinstyle

Det har nesten blitt standard at hver gang jeg møter Daniel så finner han på noe nytt til sin egen "blogg-serie", hvor er Daniel. Og når vi var i Berlin økte kreativiteten en liten smule. Eller hva? Han koser seg i alle fall med all den oppmerksomheten og de rare påfunnene sine.

Haha, D altsåå!

Så hvor er Daniel?

Maybe you need this

I går vet dere, når vi kom hjem fra en lang dag med sightseeing og shopping så skulle vi bare slappe av litt ute på gressplenen som ligger 2 minutter unna hotellet vårt. Jeg setter meg i fanget til Daniel for jeg nekter å sitte direkte på gresset. Man vet da aldri hvilke småkryp som finnes der og det fristet ikke akkurat og bli bitt av et eller annet rart lite dyr. Noen meter bortenfor oss sitter det tre sultne og litt skumle uteliggere på en benk og titter bort på oss. Først roper de et eller annet uforståelig på tysk og så kommer han ene bort og sier: "Maybe you need this," og slenger en sølvfarget kondom bort mot oss.

 

Jeg blir superstressa for at han skal stjele Louis Vuitton veska mi, men heldigvis så går han bare videre. Deretter ser vi han ene fyren går bort til supermarkedet og stjeler enn vannmelon som han tar med tilbake til resten. Jeg får hetta igjen for nå er jeg helt sikker på at han skal ta frem en kniv og komme å knivstikke oss (haha, ikke spør meg hvorfor), men så tar han bare opp en hvit plastikk kniv og da må vi le litt. Alikevel bestemmer vi oss for å gå i frykt for hva det neste rare de vil finne på og så gir Daniel han ene fyren den siste ølen sin for å være hyggelig (og kanskje et lite takk for kondomen, som vi lot ligge igjen på plenen). Crazyness.


// Finingen ♥

Har dere opplevd noe lignende?

Dancing in the rain!

Hei dere! Da ligger jeg her og blogger mens Daniel har gått ut for å klippe seg (og kjøpe frokost/lunsj til meg! whihoo, snill han er). Det frister egentlig ikke å gå ut fra hotellet siden været ikke helt er med oss i dag. Regn og grå himmel er ikke akkurat en god kombo. Men jeg må vel komme meg ut tilslutt jeg også. Vi tenkte å dra innom en sightseeing ting til og så bruke resten av dagen på shopping før vi drar ut og feirer bursdagen til min kjære. (Han blir 22 i morgen). Anywho, i går var vi egentlig utrolig slitne begge to så vi bestemte oss for å bestille roomservice og spise "hjemme", men da jeg hadde på meg det nye antrekket mitt fra Zara fikk jeg plutselig et lite kall over meg og vi endte opp med å spise ute alikevel. Utrolig koselig kveld. Meg, Daniel og tre flørtete kelnere som Daniel mente var alt for pågående. Haha, liker det. Pluss dansing i regnet under farmor sin paraply, og diskusjon om hvem som skal holde paraplyen. Vi er bestandig uenige på det punktet. Daniel mener jeg holder den mest over meg selv, noe som han helt sikkert har rett i!

Viser dere bedre bilde av hva jeg kjøpte på Zara senere. De har så utrolig mye fint på Zara i "utlandet" i forhold til Norge. Vet ikke hvorfor, for de har sikkert mye av de samme tingene, men kanskje det er måten butikken er lagt fram på. Og så blir det litt billigere å handle her, og det liker jeg. Selv om jeg klarte å bruke over 300 euro bare på Zara i går. Hehe. Yey for duserosa, hvitt og paletter!Nå må jeg fikse på krøllene og putte litt sminke i ansiktet. Hører gatenen i Berlin rope på meg, eller det er vel egentlig butikkene som roper på meg. Er det ikke?

black and white

Kom nettopp inn døra og har slengt meg ned på hotellsengen. Føttene mine verker etter all gåingen, så kjenner det skal bli godt å slappe av litt foran Macen og blogge, mens Daniel styrer på. Han har så mye energi akkurat nå, at det føles som jeg er sammen med en toåring. Bruker isteflaska mi som bowling og bare tuller. Hehe, men litt moro er det vel.Nå skal jeg legge inn bildene fra i dag, så kommer det en update snart. btw, Daniel ble så stressa i sted når han så at bildene mine var i svart og hvitt. Han trodde jeg var lei meg, siden bildene ikke var fargerike lengre. Hehe, søtingen.

Ready for whatever this day will bring!

Hei dere! Det som er så godt med å dra på en ferie hvor egentlig ingenting er planlagt er at vi kan gjøre akkurat det vi vil når vi står opp og man slipper å stressa for å rekke alle serverdigheter som man har planlagt å gjennomføre. I dag tror jeg ferden ender opp ved det som er igjen av Berlinmuren. Tror det kan bli ganske så spennende. Blogger om gårsdagens dyrehageopplevelse når jeg kommer hjem. Har massevis av morsomme bilder å vise dere! Forresten, i dag er det jeg som venter på Daniel og ikke omvendt. Han bruker så laang tid. *Klage-klage*. Mens jeg sitter her går han fortsatt rundt i bokseren og soser. Haha, ikke bra.

Ha en fin dag hjemme i Norge eller hvor hen i verden dere er! ♥

The stripper bar!

Når man har en kjæreste som er gutt/mann (ih, føles rart å skrive mann) er det ikke til å unngå at han før eller senere vil foreslå at dere skal gå på strippeklubb sammen bare for å se. Da har man enten to valg. Man kan være den kjipe kjæresten og fortelle sannheten om at man egentlig ikke har lyst å tilbringe kvelden på å se på halvnakne damer, eller man kan være en "snill" kjæreste og bli med og tenke at hvis jeg blir med på dette kan jeg få lurt han med på noe shopping senere. Jeg valgte tilslutt sistnevnte, og vips så var vi inne på en strippebar eller hva jeg skal kalle det. Jeg tror jeg var den eneste jenta der som ikke var en stripper og det fantes gutter og menn i alle aldre som ikke gjorde annet enn å sikle som en nyfødt baby.


// Litt skeptisk før vi går inn, men prøver å ta det hele med et smil. Haha.

I begynnelsen tenkte jeg at jeg kunne ta det hele opplevelsen som et lite eksperiment og studere oppførselen til de ulike menneskene som var der. Og det er ikke noe annet resultat enn at menn er simple når det kommer til halvnakne damer. Ikke akkurat en stor overraskelse. Det som irriterer meg derimot er at de eneste jentene som danset var de supertynne jentene med silikonpupper og sko som glitret herifra og til månen. Mens de som faktisk hadde "normale" kropper hvor man faktisk kunne se et par bilringer eller tre holdt seg langt unna scenen. Og alle de jentene som ilte seg innpå de gamle mennene. Blir ikke mennene flau av tanken på at den eneste grunnen den jenta gir deg oppmerksomhet er fordi hun forventer betaling på slutten av kvelden. Det var et par unggutter som hadde kjøpt seg for dyr champagne, og fikk litt sjokk når de hørte prisen. Jentene som først hadde vært så flørtete, mistet fort smilet for å si det sånn. Hehe, jaja. For en verden..


// Skeptisk inne på strippedoen. Haha.

Til slutt kom vi nå oss alle fall tilbake på hotellrommet, og sovnet søtt selv om varmen på hotellrommet holder på å ta livet av meg. Hvem er det som ikke har air conditioner når det er 30 grader ute?

Hva tenker dere om dette?

First day!

Iiih, det er så varmt at jeg smelter bort her jeg prøver å skynde meg å blogge. Må ha på meg jakke slik at jeg ikke skal få solkrem i håret, men den jakken er utrolig vaarm! Daniel tror jeg pusser tennene og har gått ned for å vente på meg. Haha, stakkars fyr. Meen, jeg skal være rask. Vi skal nå gå ut og utforske Berlin, tror han snakket et eller annet om en dyrepark og aper. Haha. skal oppdatere dere senere på gårsdagens strippeklubb hendelse. Jeezes sier jeg bare.. 

Ha en fin mandag! ♥

En stykk sovende kjæreste

Hvis ikke jeg har en stykk sliten kjæreste så vet ikke jeg. Han har fått seg ekstrajobb på et utested og kom ikke hjem før 6 i natt, så nå ligger han her i fanget mitt og tar igjen for den tapte søvnen. Haha, han er litt søt da. Heldigvis er det gratis WiFi ombord på Norwegian slik at jeg har noe å underholde meg selv med mens Daniel sover. Nå håper jeg bare vi klarer å finne fram til hotellet vi skal bo på. Det ligger visst i sentrum og i nærheten av et stort kjøpesenter, så det blir bra.


// Haha, tror det er bra vi sitter alene

btw, jeg hater sånne damer (skravle-kjærringer) som sitter og ler så høyt at hele flyet rister og man kan høre den brutale latteren igjennom høretelefonene. Give me some quiet, please! Hehe, og så ble det stille. Whihoo.

 

Ready for Berlin!

Hei dere! Det at jeg reiser til Berlin om noen timer er egentlig ganske fjernt. Har hatt så mye å gjøre siden eksamen var ferdig at jeg har ikke hatt tid til å slappe av og glede meg. Har eller ikke hatt tid til å finne ut hva man kan gjøre i Berlin, så hvis noen har vært der før setter jeg veldig stor pris på litt tips! Kom ikke fram før klokken 6 i går, og da var både jeg og Daniel så trøtt av vi sov bort hele ettermiddagen. Haha, så måtte Daniel på jobb, mens jeg dro hjem til farmor for å sove. Nå stresser det meg bare at Daniel ikke har pakket, og at han vil komme seint på flyplassen, mens jeg vil komme der tidlig. Hehe, mer typisk oss blir det ikke. Men tror jeg får lurt han med til å komme tidlig. Jeg må rekke å kjøpe meg solkrem siden det er meldt sol og 26 grader!

Ønsk oss god tur da, så snakkes vi i Berlin!

Bah, so boring to wait!

Klokken 6 var jeg oppe i morges. Jeg hadde mye jeg skulle rekke før vi skulle dra innover til værnes klokken 08.30 for å rekke flyet mitt som gikk 10.30. Jeg pakket ferdig siste rest som skal få bli med meg til Stavanger, hvor jeg skal bo de neste 6 ukene. Tok bilder av noen kjoler og sko som jeg vurderer å selge, og drakk så mye melk at jeg nesten sprakk. Haha, uansett. Da vi kommer til værnes viser det seg at flyet mitt er forsinket. Bah, just my lucky day. Det er noe galt med flyet teknisk, og det må fikses før ferden kan gå videre. Så nå må jeg sitte her til klokken 2 eller noe og forhåpentligvis være fremme hos Daniel i 4 tiden. Dagen blir litt annerledes enn det jeg hadde planlagt, men det er vel ingenting å gjøre med det. Nå er det en og en halv måned siden sist jeg så Daniel så en time til eller 4 spiller vel ikke så stor rolle. Har fått påspandert lunsj av SAS da, så jeg har noe å spise på mens jeg venter...

Fortell meg noe morsomt, spennende eller hyggelig mens jeg venter da!

On the road again

Og her tror jeg at vi blir stående en stund. Er på vei til bestemor nå og det er så lang kø på ferjeleiet at vi kan vel bare drømme om å komme frem i rett tid ikveld. Så da måtte jeg finne et tidsfordriv mens vi venter og hva er vel bedre enn en iPhone med blogg.no app. Tror ikke pappa var like begeistret da, siden han måtte ta alle bildene av meg foran alle de andre billistene. Hehe, sånn er det å ha en bloggende datter!

Hadde det ikke vært for at Macen min lå helt nederst i bagasjerommet skulle jeg satt sammen et bildecollage fra året mitt i USA i fjor. Er snart et år siden jeg reiste hjem, så da er det vel på tide å ta en oppsummering om hvordan det har godt og hva jeg savner mest med det store uvitende utlandet.

Glemme virkeligheten i et sekund eller to!

Nå har jeg virkelig behov for en pause. Kjenner hodepinen sprenger på i pannen og hjernen er så full av informasjon at det er ikke gøy lenger. Føler alt bare flyter i et stort virrvarr. Hehe, ikke bra. Så det beste er nok å ta en liten pause og deretter samle tankene litt. Kanskje lage meg et tankekart eller i alle fall en oversikt. Uansett, trenger å glemme skolen i noen sekunder og heller tenke på at jeg nettopp har bestilt meg ferietur til La Manga. Reiser dit først en uke med Oda og deretter en uke med Annette, Daniel og Tor Erik (kjæresten til bestevenn). Har aldri vært på en sånn type ferie før, så det skal bli interessant å oppleve det også. Er i alle fall ingen tvil om at jeg gleder meg. Ser for meg at jeg tegner hjerter i sanden, mens Daniel prøver å sprute vann på meg til tross for at han lover heder og ære at han ikke skal gjøre det. Ligge på stranden en hel dag og bare late meg er i alle fall noe jeg trenger nå. Får bare lukke øynene og late som om jeg hører havet slå inn mot strandkanten. Ååh, herlig ♥


Hva drømmer dere om akkurat nå?

sommeren nesten i boks!

Du, dere aner ikke. Har vært så mye fram og tilbake om hvor jeg skal reise etter eksamen og hvem jeg skal reise med for å feire at eksamen er ferdig og sommeren er i gang. Først var planen Hawaii, så ble det New York. Etter litt om og men fant jeg ut at jeg skulle reise til London, og så ble det til Roma. I går var jeg innom tanken på Madrid og i dag bestilte jeg en spontan tur til Berlin! Norwegian har superbillige dirkete billetter til Berlin (betalte 399 eller noe en vei) og hotels.com har supertilbud med opp til 50% rabatt på hoteller, så jeg fant et hotell midt i sentrum for bare 1147 kroner for 4 netter. Det er insane billig. Bestilte i samme slengen billetter til Daniel også, så tur til Berlin skal ha få i bursdagsgave fra meg! Ble tilsammen 2900 kroner for to personer, 4 dager i Berlin med fly og hotell inkludert. Jeg klager i alle fall ikke. Nå gleder jeg meg bare til å oppleve Berlin og shoppingen. Hotellet vi skal bo på er forresten dette.


// Fra da vi var i Paris i mars. Håper Berlinturen blir like koselig! 

Hvor skal dere i sommer?

Take me back, sier jeg bare.

I det siste har innboksen min blitt fylt opp med meldinger fra folk jeg møtte i Vegas i fjor vår. Eller, fylt opp er den vel ikke. Men det at tre ulike personer som jeg møtte i mai i Vegas i fjor, sender meg melding om at de skal til Vegas igjen og lurer på hvor jeg er, kan vel ikke være en tilfeldighet. Det er nesten som om skjebnen vil at jeg skal sette meg på neste fly til Vegas å glemme at det er noe som heter ansvar, skole og alt det der. Ikke det at jeg noen gang har kommet til og gjort det (hvis ikke jeg hadde fått en flybillett rett i hånda såklart), men det kan være gøy å tenke seg til. Vegas er og blir en av yndlingsbyene mine i USA. Det blir aldri kjedelig der, shoppingen er til å dø for, mange kjekke menn i dress og gratis champagne til alle og en hver. Eller i alle fall hvis du er jente og har brukt en time eller to foran speilet først. Haha, for en setning. Rart å tenke på at jeg levde det overflatiske livet i fjor, mens nå består hverdagen min av skolebøker og telefonsamtaler til kjæresten som bor ørtogførti mil unna. Kjenner det skal bli godt med sommer nå, og nye eventyr.


// Yndlingshotellet, cosmopolitan. Jeg drømte faktisk om at jeg og familien dro dit i natt. På tide med en ny tur, eller hva tror du mamma?


// Yndlingshjørnet. Her tilbringte jeg mange timer skal jeg si dere. Putekrig hadde vi visst og, tydeligvis..


// Klar for gratis champagne! Haha..


// Ååh, minner. Husker denne kvelden som det var i går. Annette og jeg gikk i matchende kjoler, var oppe hele natten og hadde det virkelig gøy. Husker hun sprang mellom fotballspilleren fra Israel og en partysvenske, mens jeg hadde nok med London og fyren fra Stavanger. Haha, ikke bra.


// Jeg digger den røde tunga!


// Dagen der på. Tror faktisk jeg snakker med pappa på bildet der. Haha, bestandig godt å høre litt fornuft etter en heftig kveld på byen. Savner også brunfargen jeg hadde her. Nå er jeg like hvit som solstolen jeg ligger på!


// Wannabe Brooklyn Bridge. Åh, skulle virkelig ønske jeg var i Vegas nå!

Har dere en by dere savner for øyeblikket?

Da er jeg i Stavanger, igjen!

Hei dere! Skulle egentlig blogge før jeg dro til Stavanger, men fikk ikke til å logge meg inn på blogg.no. Skjønner ikke hva som er problemet med dem for tiden. Føler jeg hele tiden har innloggingsproblemer og så videre. Kjedelig altså. Men nå funker det heldigvis og jeg kan skrive ned noen setninger her til dere. Selv om jeg blir avbrutt annet hvert sekund av farmor som enten lurer på noe, eller skal ha meg til å komme bort. Haha. Du må da si ha det bra til kjæresten din Hanna. Han stikker hjem for å rydde før jeg kommer om 10 min. Skal bare blogge, tømme blæra og pusse nesen først. Haha, viktige saker altså!


// Daniel syns jeg ser ut som Lady Gaga i de nye brillene mine. Haha, jeg skal vel ikke klage på det!

Nei, nå er på tide å dra videre. Skulle visst få servert taco og det trenger jeg. Magen rumler som bare det!

Har dere hatt en fin dag så langt?

Backseat babe

Sitter i baksetet i nybilen og kjeder meg! På en måte er det gøy å sitte på i bil og bare slappe av, men på en annen måte har jeg ikke tid til å slappe av. Dessuten begynner jeg å bli litt lei av å sitte nå, kjennes i ryggen gjør det også. Men til tross for dette må jeg rule i baksetet og være en baksete babe! Solbriller og trutmunn en søndags ettermiddag er obligatorisk. I alle fall i dag. Kommer søndagstema om cruelness senere ikveld! Hehe, ganske random, men må jo reklamere litt for meg selv.

Hva gjør dere i dag?

old times!

Hei fininger, og god søndag! Jeg og Oda kom fram sent i går og da var det å hive seg rett på middagen og begynne selskapet. Var så koselig å ha samlet alle sammen for å feire bestemor sin 94 års dag. Enn at hun har blitt så gammel. Får håpe alderen ligger i de gode genene hennes og at jeg har fått en god del av dem. Var uansett koselig å være samlet hele familien på mamma sin side. Tror ikke vi har vært sammen alle sammen siden konfirmasjonen til Oda. Jeg brukte størsteparten av tiden til å titte i gamle album for å se på bilder av meg selv som lita. Følte det var så mange søte (om jeg skal si det selv) at jeg måtte nesten dele det med dere!

 
// Bakemester Hannapus! Haha, med tunga på snei så baker jeg i en fei!


// Tørst? Haha, jeg liker det at jeg må drikke av ei sprayflaske. Får håpe det var vann i den og ikke noe annet tull!


// Fineste bestemor ♥


// Kirsti (søskenbarnet mitt) og jeg. Tror vi var to ganske slitne frøkner på dette bilde her altså.


Haha, jeg dør! Trenger jeg å si mer. Liker fargekombinasjonen og museflettene!


// Legg merke til skrevinga mi. Haha, for en holdning. Liker at Anne Marie og Linn Magnhild er med på bilde da. Vi tre hadde det veldig gøy sammen når vi var små. Og pappa er jo også den søteste. Så rart å tenke på at han har vært ungdom en gang han også. hoho.

Før jeg glemmer det må jeg forresten si at det var utrolig koselig å møte frøken Hanne i går! Er så hyggelig når noen kommer bort til meg og sier at de setter pris på bloggen min. Så takk for det Hanne! Håper du hadde det gøy ute på kroa i går!

Var jeg ikke søt som liten?

sommersavn

Er heldigvis blitt bedre, i følge mamma aka fastlegen min, så har jeg vridd overkroppen for mye under trening og fått strekk på interkostalmuskulaturen slik at det gjør vondt når jeg puster, siden ribbeina da rører på seg. Hehe, anywho. Sitter her og savner La Manga. Gleder meg til jeg skal dit i begynnelsen av august sammen med kjæresten, bestevenn og kjæresten hennes! Whoho, skikkelig kliss-klasj-tur i forhold til de turene jeg har hatt der før. Men forandring fryder. Gjør det ikke? Skal være der en uke med lillesøster først da, for å mimre tilbake og bli brunere enn Daniel.  Ah, kan det ikke bli sommer snart da. Vil ha ferie, sol og fri!


Hvor skal dere på ferie i sommer?

 Pictures from Stavanger

Tenkte å legge ut noen bilder fra Stavanger som jeg enda ikke har hatt tid til å legge ut. Må beklage at det har vært masse mobilblogging i det siste og crapy bilder, men har på en måte pakket bort Macen og glemt det litt av. Måtte utnytte den siste tiden i Stavanger til det fulle! Men nå er jeg tilbake, og brukt lang tid på å redigere bilder. Det estetiske er viktig vet dere. Bildene kommer litt hulter til bulter da, men det går vel greit. I kveld så kommer det en konkurranse som jeg lovet i påsken. Det blir bra!

 
// Her er jeg klar for å dra ut på byen i Stavanger. Humøret var på topp og det var enda lenge igjen av ferien!


// Så forteller Daniel meg at vi må gå med en gang! Jeg mangler enda noen småting før jeg kan gå (deriblant blogging) og blir megastresset på en,to,tre. Haha, for et blikk sier jeg bare!


// Ute på byen hadde vi det pretty sweet! Humør, strawberry-drinker og gutter. Jeg og Ingrid ble litt sur på Dj'en i bakgrunnen da. Han nektet å spille av musikkønske vårt. I følge han var sangen so last year. Jaja, man kan vel ikke bestandig få viljen sin!


// Sexy face! Digger blikket til Daniel her.


// Ingrid og meg, shakin' some gluteus maximus! 


// Obligatorisk bloggbilde av Jonas og meg! Kan ikke forlate Stavanger uten å knipse bilder med Jonas. Han blir så glad når han får sine 5 seconds of fame på bloggen. Jonas er kul! Whoho.


// Daniel og jeg på peppes pizza før vi dro på kino og så Hunger Games. Vi hadde 10 minutter på å spise pizzaen før kinoen begynte! Stress i joggedress, men det gikk heldigvis bra. Vi snek oss inn like før filmen begynte og hadde en hel sofa for oss selv og boltre oss i. Digger kinoen i Stavanger!


// Det siste hvor-er-Daniel-bildet. Ble slik at Daniel og jeg glemte litt av hele konseptet til slutt. Derfor bare tre deler. Men det skal sies at vi hadde mange kuler ideer da. Digger det at Magnus står der og spiser en halv agurk og dypper den i salt som han har i den andre hånden. Haha, er det vanlig?


// Crazyness på taket!


// Til slutt et sovende bilde av meg. Hehe, det tar på å være i Stavanger!

Hvilket bilde likte dere best?

Hard to say goodbye

When we just said hello..

Ønsk meg god tur da!

Grandma

Sorry for dårlig oppdatering i dag, men nå er vi hjemme hos farmor og koser oss den siste kvelden. Jeg har nettopp laget armeriddere til oss alle sammen, og er så mett at jeg sprekker snart! Haha. Må nyte den siste kvelden min i Stavanger, reiser dessverre hjem til Trondheim imorgen! Blir vel en liten kjøretur og filmkos etter på. Blæ, vil ikke reise hjem enda!

dagens look!


// Sko herfra, trenchcoat Zara og veske Gina Tricot.

Nå skal Daniel og jeg se Breaking Dawn! Tror det blir den perfekte avslutningen på den måneskinnsturen vi nettopp hadde. Skulle kjøpe is til meg på Mc Drive og plutselig ser vi månen stige opp fra fjellene og bare bli større og større. Hehe, kan ikke bli mer klissete og koselig enn det! Etterpå måtte vi jakte på den fine månen, for å få et bedre blikk. Med setevarme i rumpa og stjerner på himmelen så blir det ganske så bra. Haha. Nei, nå må vi sette på filmen før det blir for sent. Skal opp tidlig å lage middag til Andreas i morgen! Det blir gøy å se moroklumpen igjen. Skal forberede lattermusklene for å si det sånn!
krølle og solskinn!

Det er så herlig å våkne til solskinn og varme, og at på til bare trenge å børste gjennom håret en gang så har man supersøte krøller fra dagen før, uten å måtte styre med noe krølltang og greier. Liker det. Det eneste jeg ikke liker er at Daniel og jeg er så treg til å komme i gang med dagen. Vi har nettopp fått i oss litt mat og lurer fælt på hva vi skal gjøre resten av dagen. Kanskje gå oss en tur i solskinnet, vi får se. Blir så glad hver gang det stråler sol inn gjennom ruta. Blir skikkelig i sommerstemning av det. Blir også glad av 90-tallsmusikken som står og surrer i bakgrunnen. hehe, lenge leve 90-tallet!

Nei, nå må jeg nesten lese litt før vi tar fatt på dagen. Daniel har sovnet ved siden av meg og ligger og lager bevegelser til musikken! Haha, kan ikke gjøre annet enn å digge det.

Hva skal dere i dag?
og dere med blogg på blogg.no. Hva syns dere om det nye opplegget? Jeg syns det er ganske uvant. Haha, shocker! 

Ønsk meg god tur!

Da åker jeg til Stavanger! Har en lang reise foran meg med 3 forskjellige busser, et fly og litt gåing. Bah, liker ikke å slepe koffereten etter meg. I alle fall ikke når det er snø ute. Gjør alt så mye tyngre! Gleder meg i alle fall til en snøfri Stavanger!Blogges fra flyplassen!

En litt annerledes påske i år!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og jeg måtte faktisk gå hele veien hjem. Mamma og pappa har den ene bilen på værnes, fordi de reiste til La Manga i natt og lillesøster stakk av med den andre bilen til bestemor på Roan i går. Så nå er jeg bare sliten og billøs. Fikk ikke sove i natt heller. I 2 tiden fikk jeg melding fra en person jeg nå er ganske irritert på, og meldingen gjorde meg så sint at jeg ikke fikk til å sovne igjen. Arg, liker det ikke! 

For tiden er jeg kjempemisunnelig på mamma og pappa som er i Spania. Hver påske de siste årene har jeg tilbringt ved kysten av Spania (La Manga) og i år er alt annerledes. Liker ikke å bryte den lille tradisjonen, men jeg får det nok ganske fint i Stavanger også. Det er jeg sikker på. Er bare at jeg skulle ønske jeg kunne være i La Manga samtidig. Noen del meg i to, og send halve meg til Spain. Hehe, eller ikke. Får heller mimre litt tilbake til de siste påskene. Det får holde for i år.


// Vi gikk på taket for å sole oss med måkene. Haha, husker jeg var så redd (for fuglene altsåå)


// Another day chillin with the pool


// Jeg og Oda gikk lang tur på stranden. Var så koselig ♥


// Adrian og meg påska for 2 år siden!

Hvis jeg må velge et yndlingsminne fra påskene jeg har tilbringt i La Manga, må det bli den kvelden jeg møtte Daniel F for første gang. Året var 2009 og Oda, Borghild og jeg skulle sjekke ut utelivet i La Manga for første gang på ordentlig. Jeg var av en eller annen grunn skeptisk til å gå ut. For å være helt ærlig ville jeg heller være med mamma og pappa hjem. Haha, spør meg ikke hvorfor. En hver 19-åring skulle vel være sjeleglad for å slippe foreldre å dra ut på livet i en utenlandsk by. Men jeg derimot, var litt skeptisk. Borghild klarte til slutt å overtale meg, noe som jeg er kjempeglad for i dag. Hvis ikke hadde vi nok aldri møtt på Daniel og gjengen hans. Haha, husker han nesten ikke kunne et ord engelsk, men på en eller annen måte gikk det overraskende bra og kommunisere. Vi satt der og brukte tegnspråk, lo og tittet litt flaut i bakken. Hehe, så koselig når jeg tenker tilbake på det. Gøy å tenke på at vi fortsatt er gode venner i dag. Til tross for at vi bare møtes et par ganger i året. Daniel er en av de få som får meg til å le, og det liker jeg!


// Så uskyldig og søte vi var. Haha.

Ellers er det ganske trist å tenke på at jeg ikke er i La Manga med mamma og pappa nå. Har fått en del spanske venner i løpet av de årene vi har hatt leilighet der, og de venter i spenning på at jeg skal dukke opp snart. Jaja, skal dit i to uker i August. Så da får jeg ta igjen for alt det tapte.

Hva skal dere i påsken? 

Paris - le deuxième jour

For akkurat en uke siden vandret jeg gatelangs i Champs-Elysées, hånd i hånd med kjæresten og små solstråler som varmet ansiktet. Ganske perfekt med andre ord. Nå derimot er jeg 50 minutter unna jobb, og stresser litt med å få lagt ut dette blogginnlegget. Hjelper ikke på at min kjære bror sitter i bakgrunnen og slenger ut mange spørsmål i hytt og pine som gjør meg ukonsentrert. Iih, stress. Uansett, en uke siden. Det var det jeg skulle fortelle om. Vi begynte dagen med sightseeing og shopping. Vi tok metroen til triumfbuen, tok en del bilder og så skulle vi prøve å finne Champs-Elysées. Haha, men vår retningssans (eller min, Daniel er faktisk ganske flink) klarte vi å gå helt feil vei, så etter ei lita stund skjønner vi at vi har gått helt feil og må gå hele veien tilbake. Haha, det blir ikke mer turist-ish enn det. 

Etter at vi hadde kommet fram til Champs-Elysées var det virkelig shopping for den store gullmedaljen. Ikke det at jeg shoppet så mye, men Daniel derimot. Hehe, morsomt å se at det ikke bare er jeg som setter pris på denne herlige aktiviteten. Jeg var fornøyd så lenge vi gikk innom Louis Vuitton. Har aldri opplevd en så stor LV-butikk. Så gjett om jeg var i veske-himmelen! Holder på å spare til en ny veske, og har allerede funnet meg noen favoritter! Daniel derimot, var mer fornøyd når vi gikk innom alle bilforetningene som lå spredt utover. Hehe, men jeg kan vel ikke klage. Han var snill og var med meg dit jeg ville, så da må vel han også få viljen sin av og til!


// Midt i Champs-Elysées!
// Ahh, LV-love ♥


// Sliten jente klar for lunsj!

Tror vi kom tilbake til hotellet i 8-9 tiden. Da var jeg så sliten i hele kroppen at jeg ikke hadde noe annet valg enn å slenge meg ned på hotellsenga og slappe av i en liten time eller to! Daniel var vel i samme tilstand som meg, så i stedet for at vi gikk ut for å spise en fancy middag, bestilte vi room service på hotellet og koste oss. Jeg har forresten aldri bestilt room sevice før, så jeg var ganske i ekstase da det banket på hotelldøren! Vi bestilte beef-burger og burgerbrødet var en eller annen form for en pannekake. Haha, det smakte faktiksk OK da, selv om det ser litt mindre apetittelig ut!Etter room service var det å slenge på seg en kjole og dra ut for å utforske nattelivet i Paris. Kan skrive mer om det når jeg kommer hjem. Nå må jeg gjøre meg klar til å dra på jobb!

Ha en fin lørdag alle sammen!

Paris - le premier jour

Tenkte litt på hvordan jeg skulle dele opp bloggingen om Paris, og tror det beste blir og dele opp dag for dag. Blir det litt ryddig i sakene og jeg kan fortelle om alle de små hendelsen som skjedde, i stedet for at jeg forteller i det store bilde. Vil også komme med et lite shopping-innlegg, siden så mange ville se hva jeg brukte pengene mine på der nede. For en gangs skyld så kjøpte jeg meg ikke en kjole. Haha, man skulle nesten tro det ble krise i klesskapet når jeg kom hjem uten en ny kjole å henge opp!

Fredagen begynte med at jeg sto opp klokken 5 for å gjøre meg klar til å dra til Paris, noen timer senere sitter jeg lykkelig i en taxi med solbriller på og tenker at livet er virkelig herlig. Radioen spiller sommermusikk og taxisjåføren er super hyggelig. Selv om jeg var litt redd for at han skulle kidnappe meg. Haha, ikke spør hvorfor. Men jeg er bestandig redd for det når jeg reiser alene. Da jeg kom fram til hotellet var det rett ut av buksa og inn i en herlig sommerkjole og gå ut for å nyte de herlige solstrålene. Jeg må innrømme at i det jeg gikk ut av hotelldøra grep panikken meg litt. Hehe, her var jeg helt alene i en by og hadde ikke peiling på hvor i all verden jeg skulle gå. Klarte heldigvis tilslutt å finne fram til metroen og komme meg til den gaten jeg hadde planlagt å begynne shoppingrunden.


// Rue Saint-Honoré

Mens jeg gikk nedover Rue Saint-Honoré som visst nok skal være en ganske god shopping-gate i Paris, slo det meg at dette var litt ensomt. Daniel skulle ikke komme før ute på ettermiddagen, og hva er vel gøy med å oppleve Paris alene? Det ordnet seg da jeg fikk snakket litt med mamma og så fant jeg fram til Zara hvor jeg gjorde et lite shopping-kupp. Ble så forelsket i en cardigan jeg fant der, med glitter og gull palletter. Perfekt til å friske opp et litt mer vanlig antrekk.

Da Daniel endelig ankom Paris var jeg så sliten etter all gåingen at jeg ikke hadde noe annet valg enn å slappe av litt. Haha, noe som han ikke var like fornøyd med. Men vi kom da oss i gang til slutt, og gikk ned i hotellbaren for å feire at vi endelig hadde kommet til Paris. Selv om bartenderen ikke forstod et ord av bestillingen til Daniel var det ganske koselig der. Hotellet vi bodde på var så koselig.


// Haha, jeg elsker bilde her! such a catch ♥

Etter litt vandring rundt i gatene i Paris endte vi opp på en skikkelig stilig restaurant som het L'Avenue hvor Daniel fikk prøvd snegler for første gang. Selv fikk jeg nok av snegler da jeg bodde i USA, så han var så heldig at han fikk de alle sammen for seg selv. Ellers var maten skikkelig god. Jeg spiste kylling og var meget fornøyd med den.


// Storfornøyd med at hun er i Paris med kjæresten!


// Ikke turist i det hele tatt! hihi.


// Daniel med sneglene sine!


// På en bar vi dro etter middagen. Ble der ikke så lenge for vi var begge ganske slitne.

Etter middag og barrunden måtte jeg få Daniel til å ta bilde av antrekket mitt og det var ingen enkel sak skal jeg si dere. Først prøver jeg å stille meg opp, og så kommer det en rar mann forbi og skal absolutt være med på alle bildene. Da sier Daniel at han heller kan ta bildene utenfor hotellet, men når vi ankommer ditt står det en gjeng med gutter som hadde akkurat samme plan som han rare fyren - sabotere bildene mine. Og etter alt dette ble Daniel så lei, at jeg måtte spørre resepsjonisten om han ikke kunne gjøre jobben for meg! Hahah, det skal ikke være enkelt.


// Jeg sverger at han ene fyren prøvde seg på noe muffins baki der. Haha, ikke bra..


// Jeg har på meg kjole fra Lipsy, sko fra Kurt Gieger og veske Mulberry.


// Like etter dette bilde ble tatt sier resepsjonisten til meg: "et kyss på kinne som betaling?" Jeg bare "Æsj, nei!" og så går jeg opp! Haha, ikke bra.

Nå håper jeg ikke at jeg har kjedet dere med dette alt for lange innlegget om hva som foregikk på fredagen i detalj. Haha, ikke vet jeg hva som er for mye og når dere eventuelt blir lei av uinteressant fakta. hihi, håper uansett alle får en fin tirsdag videre ♥

Tour Eiffel

I går før vi dro hjem, dro vi til Champ de Mars for å se på Eiffeltårnet. Vi var utstyrt med godt humør, kamera med tomt minnekort og det så ut som været var på vår side. Alt lå an til å bli en perfekt tur, men det er vel ofte da at noe uventet skjer. Hehe, da vi går av metroen kjenner vi noen små regndråper i lufta og en fyr kommer bort til oss for å spørre om vi ikke ville kjøpe en overpriset og crappy paraply. Med tanke på at det lå an til litt små regn, tenkte jeg at hvorfor ikke og så gikk vi videre mot Eiffeltårnet. Jeg tror det var like før vi skulle bevege oss ned parken for å få et stilig bilde med Eiffeltårnet i bakgrunnen at himmelen åpnet seg. Jeg mener, det pøste nedover. Store, tunge, dumme regndråper. Og den lille paraplyen jeg hadde kjøpt holdt ikke lenge for å si det sånn. Haha, det var som om man tok en utendørs dusj, sto midt under en foss eller noe, og det ga heller ikke noe tegn til at det kom til å gi seg. Jeg trosset regnværet og poserte foran tårnet alikevel, men absolutt alle bildene er ødelagt av store regndråper. Just my luck. Filmet en liten, og veldig random videosnurt før regnværet satte inn. Ignorer at man får se rett inn i munnen min mens jeg puster på linsa og at jeg kniser som en nyforelska fjortis!

Okei, det ble ikke noe mer filming, men legger med de, og så vellykket bildene mine. Hehe, enjoy!


//Like utenfor hotellet. Jeg er ganske excited på dagen vi har i vente!


// Selv om Daniel hater at jeg tar bilde av han, klarer jeg av og til å fange kjekkheten hans på film. Ah, dåne! 


// Alt-for-redigert-dott-com. Hehe, men jeg liker det!


// Frøken ganske gira, like før himmelen åpna seg og regnet pøste ned!
// Daniel foran Paristårnet som han hele tiden kalte det. Haha, søting.


// Haha, en stykk regndråpe midt på Eiffeltårnet!


// Dette ble litt  bedre da, men fortsatt litt blurry her og der.

Har dere vært i Eiffeltårnet før?

Dreamy!

God formiddag søtinger. Jeg ligger enda i senga, siden vi har forelesningsfri fra skolen i dag, og tar igjen for all den tapte søvnen jeg fikk i løpet av helga. Når jeg tenker tilbake på gårsdagen føles alt som en fjern drøm. Jeg var så utrolig trøtt og sliten at jeg egentlig gikk rundt på automodus. Haha, ikke bra. Flyturen hjem til Trondheim gikk forøvrig bra. Eller, den siste fra København til Trondheim var noe merkelig. Jeg endte opp med å sitte sammen med en herremann fra Sverige, som i løpet av to sekunder kommenterte hvor fin han syns ringen min var. Det var for så vidt greit, hadde det bare stoppet der. Haha, jeg må innrømme at jeg var så sliten at det eneste jeg ville var å sove, men nå hadde jeg fått en snakkende maskin ved siden av meg som gikk i ett fra vi tok av til vi landet. Litt skeptisk ble jeg da han tilba seg og holde meg i hånden hvis jeg ble redd i løpet av turen. What the f*** liksom?Uansett, da jeg omsider kom meg ut av flyet var det en liten snøstorm på værnes. Skikkelig bummer etter det varme vår-været som har vært i Paris i helga. Nå ligger jeg bare under dyna og nekter å innse at det er snø utenfor vinduet mitt. Må vel snart komme meg opp og i gang. Vet det er ei 3D-mølle på 3T med navnet mitt på, og en haug med Parisbilder som bare venter på å få se dagens lys. Så da er det vel bare å komme seg opp. Vi snakkes litt senere.

à bientôt

Oh my god! I dag har alt gått i ett fra jeg bråvåknet av alarmen i morrest til jeg satt meg ned i en lille stol på flyplassen for 5 minutter siden. Jeg er så sliten at jeg tror jeg skal dø. Hehe, så galt er det vel ikke. Men jeg er utrolig kvalm og solbrillene er trygt plantet på nesen selv om det ikke akkurat er sol ute nå. Har bare gratis internett i 8 minutter til, så dette blir ikke noe langt innlegg. Liker ikke å skrive under press. Uansett, om en time sitter vi på flyet hjem til Norge. Har ikke lyst til å forlate Paris enda, men hverdagen venter vel. Har ikke hatt allverdens med tid til å blogge enda, så når jeg kommer hjem kommer det en god del innlegg om Paris. Da blir det nesten som jeg ikke har dratt tilbake til Trøndelag! Ah, kjenner det kribler i fingrene etter å bestille en ny resie as soon as possible!

Ønsk oss god tur!

Rush!Har virkelig ikke tid til å blogge nå. Har en kjæreste som er så utolmodig at hvis han fant ut at jeg drev på med dette her hadde han blitt litt sur på meg! Haha, det skal ikke være enkelt å være effektiv. Bruker lang tid på badet, og så skal jeg blogge på toppen! Men sånn er nå en gang livet. Nå skal vi i alle fall ta metroen til Champs-Elysées og kose oss i noen timer. Det blir shopping og bildetaking.  Iih, nå kom nettopp vaskedamen på besøk. Hahah, kanskje et tegn på at jeg må gå ut av hotellrommet!

Ha en fin dag søtinger!

reiseoutfit

Jeg ser ut som en blanding av mint-is med sjokoladesaus og en liten desj vanilje! Og med den store rosa kofferten ser det ut som det hele er tuppet i jordbærstrø! Haha, men jeg liker det! Nå er det Paris som står på planen. Er bare noen minutter til jeg sitter på flyet til byen hvor alt kan skje!

Ønsk meg god tur!

Take me back

Bah, denne jenta savner New York big time. Må helt klart tilbake en gang i løpet av 2012. Ellers kommer jeg til å gå på veggen. Kanskje en tur i september og få med meg fashion week. Det hadde i alle fall vært sweet.

Up and going!

De siste 10 minuttene har jeg tilbringt foran varmepumpa og sett utover fjorden mot Brandsøya. Det er så kaldt her at jeg nesten fryser til fjells som gjengen i blåfjell. Men jeg skal ikke klage, jeg liker å være på besøk hos ma grand mére, skulle bare ønske det ikke var stiv kuling utenfor vinduet mitt. I går regnet det bokstavligtalt vannrett og nå blåser det sånn at det er like før jeg må gjemme meg under et teppe å late som jeg er lita igjen og pappa passet på! Eller først må vel kanskje pappa stå opp. Haha, det er lenge siden jeg var den første som var våken i huset. Minner meg i alle fall om når jeg var lita og listet meg opp klokken 7 for å rigge meg til foran TVen for å få med meg nyeste episide av kykkelikokos! Drømmen om å komme igjennom på telefonlinjene deres knuste da en kompis kunne fortelle meg at det hele var arrangert. Hva er det fornoe tull? Stakkars alle oss håpefulle.


//Roan om sommeren. Er det ikke vakkert?


Er det ikke fint her?

Hanna Vaage - I wanna travel the world

24, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits