hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Fashion

Sommerfavoritt!

Når jeg hadde eksamensperiode og livet var utrolig slitsomt, tungt og ensidig måtte jeg sprite opp hverdagen med litt nettshopping siden det å få noe fint i postkassen bestandig får meg i godt humør. Av en eller annen grunn har jeg for noen måneder siden fått helt dilla på hvit, beige og lyserosa og det er så vidt jeg vil kle meg i noe annet. Hehe, uansett. Da jeg så denne kjolen måtte jeg bare klikke den hjem, og den er allerede blitt godt brukt. Helt klart en ny sommerfavoritt.


// Kjolen heter Low back shift Dress og er fra Oneness ♥

Har dere en sommerfavoritt?

Wishlist for my birthday

Nå er det ikke lenge til jeg har bursdag igjen. Bah, vil egentlig ikke bli et år eldre. Men jeg har vel ikke noe valg. Vet ikke hvorfor jeg syns det er så kjipt. Før elsket jeg å ha bursdag, men nå er det bare en påminnelse om at kroppen blir eldre og jeg mer voksen. Men, i mine øyne så blir jeg ikke voksen før jeg stifter familie og får barn. Hehe, så fram til da har jeg bare meg selv å bekymre meg over og tid til å være litt selfish. Det jeg egentlig vil er å reise bort på bursdagen min. Trenger litt hverdags-glamour for å overleve. Men vi får se hva det blir til. Uansett så har jeg en haug med ting som jeg ønsker meg, både småting og litt større ting. Så hvis noe av dette ligger fint innpakket den 5 februar så skal jeg vel ikke klage. 

 

Wishlist birthday!

 

1. Urban Decay Naked 2 øyenskygge palett - 2. bandage dress fra Ebay - 3. Luca Moretti skjerf fra Høyer - 4. Iphone 5S i gull - 5. Alexander Wang Diego Bucket Bag - 6. Louis Vuitton Neverfull GM - 7. Mast Vol 2 krøllstav.
Hva er det dere ønsker dere for tiden?

Win dress - perfection

 Jeg er så fornøyd med den nye kjolen min at romjulen og nyttår kan ikke komme fort nok slik at jeg får mulighet til å bruke den! Fargen er to die for og kjolen passer som hånd i hanske. Syns nesten det er litt synd at de andre fargene er utsolgt, for skulle gjerne hatt en til! Men er også forelsket i Will-kjolen så kanskje den også skal bli min til jul. Har størrelse small for den som måtte lure. Og forresten så er det så herlig å ta bilder av antrekket i den nye leiligheten. Alt ble så mye lysere og finere enn i den gamle. Gleder meg til å vise dere alt, må bare få litt mer ting på plass først.

Hva syns dere om kjolen? Sikret deg nyttårsantrekket enda?

My wish list for Christmas!

1. Louis Vuitton Monogram Shawl in Dune - 2. Marc Jacobs Amy Watch in gold - 3. Rebecca Stella Win in Nougat - 4. Creme Bling Bra - 5. Michael Kors Sloan in pearl grey ♥ Daniel

Jeg fikk beskjed om å komme opp med en ønskeliste for julen 2013, så i stedet for å lese på pediatri har jeg brukt hele dagen på å finne ut hva jeg ønsker meg til jul. Haha, for en dag. Har litt dårlig samvittighet, men er fortsatt noen timer igjen som jeg kan bruke på lesing. Jeg er utrolig betatt av skjerfet fra Louis Vuitton. Brukte omtrent 2 timer på å finne ut hvilken farge jeg vil ha, men er ganske sikker på at jeg vil ende opp med fargen Dune. Åh, nå kan bare julen komme altså ♥ I morgen er det forresten 1. desember og jeg skal ha en liten give away med personlig almanakk - så stay tuned!

Hva er deres ønsker til jul?

Michael Kors

Jeg har den snilleste mammaen. Hun var i Barcelona i helgen, og når hun kom hjem hadde hun tatt med seg en liten gave til meg. Husker når vi var små, da fikk vi bestandig en liten ting eller to når mamma eller pappa hadde vært ute og reist. Men det er lenge siden sist. Helt fram til nå da. Mamma som har fått med seg at jeg har en liten obsession for Micheal Kors for tiden hadde kjøpt den søteste lille off white' clutchen til meg. Den kommer til å bli helt perfekt til våren. Eller påsken som jeg skal tilbringe i Stavanger. Der har de allerede fått sol og varme.Vet det har vært en crappy blogguke, men jeg er stuck with reading! Hehe, dere skjønner jeg har et ganske så ambisiøst mål om å bli ferdig med det meste av notatskrivingen før påske, slik at jeg kan konsentrere meg om andre ting etter på. Men med tanke på at jeg må være våken dag og natt hvis jeg skal rekke å skrive ferdig alt på 10 dager, så har jeg nok satt litt for høye krav til meg selv. Hehe, men jeg står på så godt jeg bare kan. Gleder meg til påske da, ferie skal bli så utrolig godt!Hva syns dere?

New in!I går fikk jeg endelig brukt den nye kjolen min som jeg fikk for en stund siden, og jeg er veldig fornøyd. Hehe, bruker som regel å bli det. Digger den litt annerledelse utrigningen og splitten på siden. Prøvde meg for første gang (siden jeg var 12 eller noe) på en midtskill. Var ikke enkelt å lage, så den ble vel litt midt-side. Hehe, men bedre enn ingenting. Syns det passer så fint når man har krøller i håret. Var forresten på åpning av ny restaurant i går, men forteller mer om det senere. Er så sliiten akkurat nå.

Hva syns dere om kjolen?

My gold obsession.

 Ble ikke skoene jeg sprayet i metallisk gull utrolig kule? Freakin' awsome syns i alle fall jeg. Nå er det egentlig bare å vente på at snøen skal forsvinne så skal jeg og gullskoa bli bestevenner. Skoene jeg brukte er Yin-shoes som jeg kjøpte på salg hos nelly. Jeg har størrelse 38 og de er normale i størrelsen. De er ganske så høye, men overraskende gode å gå i på grunn av det høye platået. Skoene passer i alle fall perfekt til gull klokka jeg nettopp arvet fra farmor. Det skal i alle fall ikke stå på gull-faktoren i dette huset!


// Farmor er så snill altså. Dette var 10-års bryllupsgave fra farfar og navnet hennes er gravert på innsiden. Ahh, håper min fremtidige ektemann er like god mot meg! Jeg digger i alle fall gullklokka.

Så hva syns dere? Liker dere glitter and gold?

Sneak peak - gold shoes!

Som jeg skrev tidligere har jeg prøvd og vært litt kreativ i dag og forvandlet de litt kjedlige, brun-ishe skoene mine til metalliske gullsko! Det ble mye kulere enn jeg hadde trodd og jeg er kjempefornøyd! Er enda ikke ferdig for har bare lagt det første laget, men so far so good. Er noen områder som skinner igjennom, så må nok ha et lag til eller to. Men tror det blir skikkelig bra til slutt. Gleder meg til å trippe rundt i mine one-of-a-kind sko i alle fall. Spray-malingen jeg brukte heter Gold acrylic spray paint som jeg kjøpte på Østerlie maleforetning i Trondheim. Malingen tørker ganske fort noe som er et pluss. Så blir det ikke alt for mye søl i denne leiligheten min. 

Her er uansett en liten sneek peak på det foreløpige resultatet.


// Skoene jeg brukte er Yin-shoe som er på salg og perfekt til å eksperimentere med!

Hva syns dere?

Sunny Stavanger

Er så herlig at man faktisk kan gå ut i bare skinnjakke, uten å fryse rumpa av deg. Måtte ha på yndlingsskjerfet fra Acne som jeg fikk til bursdagen da. Er tross alt bare februar. Bukse og sko er fra Zara og vesken fra Mulberry. Åh, materalistisk lykke! Nå skal jeg og D på dinnerdate. Må utnytte tiden vi har når vi først er sammen. Før jeg vet ordet av det sitter hjem hjemme i Trondheim og leser, igjen!

Hva syns dere?

Love, love, LOVE my Rebecca Stella dress

Kjole-heaven, that's for sure! Tror dette må være den fineste kjolen jeg eier og har (og jeg har maange. Alt for mange). Fargen er perfekt, måten den glitrer på er perfekt, den åpne ryggen er perfekt, størrelsen er perfekt. Ja, hele den er rett og slett perfekt! Nesten så jeg tar den med til sengs (haha), men såå ille er det ikke. Den henger fint i gangen foreløpig. Denne kjolen kommer i alle fall til å bli hyppig brukt. Det er helt sikkert. Det eneste man kan pirke på er at man henger seg opp i forskjellige ting i løpet av kvelden. De fleste gjestene mine syns det var så gøy at paljettene på høyrearmen stadig hang seg fast i paljettene på siden. Men ellers er Rebecca Stella Glitter dress, en drøm ♥♥


// Sko Fabulous og clutch Ebay.Hva syns dere om kjolen?

Birthday outfit 2013

This is what I'm wearing for my birthday celebration. Iih, can't wait to rock this outfit!

 

Birthday outfit
// Dress Rebecca Stella, Clutch Ebay, Shoes Fabulous.
What do you guys think?

What should I wear for my b-day?

Jeg er så usikker på hvilken kjole jeg skal kjøpe for å glitre på den oh så store dagen. Det er februar, kaldt og helt sikkert snø og is i Trondheim og ingen av disse kjolene passer til vinterværet som mamma sier. Hehe, men det får man glemme for en kveld. Man har tross alt bare bursdag en gang i året og da kan man spandere på seg selv taxi fra dør til dør. Såå, hvilken glitter kjole burde jeg ta?


1. Rebecca stella her.                   2. Oneness dress her.                 3. Dry lake dress her

Noen har passion for åpen rygg kan man si. Hehe, men det er så fiint. Trenger bare en god dose selvbruning først for å ha noe å vise frem.

Hvilken kjole syns dere at jeg skal velge?

Wish list for my sweet 23

Gosh, om 23 dager blir jeg 23 år og jeg er virkelig ikke klar for det enda. Vet ikke hvorfor jeg stresser sånn med å bli et år gamlere, for jeg føler meg like "ung" innvendig. Men det er noe med dette tallet. Og hva er spennende med å bli 23? Er en god unnskyldning for å kjøpe seg en ny kjole da, som man kan sprade rundt på byen i med tiara festet på hodet og drikke så mange glass cava man bare vil mens man roper ut til alle og en hver at man har bursdag. Eller noe i den duren. Ønskeliste for bursdagen har jeg også spikret sammen. Brukte alt for lang tid på å finne ut hvor man faktisk kan kjøpe de forskjellige tingene, så de andre skulle slippe. Hehe, uansett her er det jeg vil/trenger/må ha!

 

 Wishlist 2013

1. Marc Jacobs Macbook Case her. 2. Macbook Air. 3. Crystal bra her. 4. Acne Canada skjerf. 5. Lulus sminkebag her. 6.Crystal skull clutch fra ebay. 7. Fabulous shoes her. 8. GHD rettetang - gold sahara set. Nå på avslag hos blivakker. woho!

Hva likte dere best?

New in!

Hadde et gavekort til overs på Bag og siden det snart gikk ut måtte jeg se til å bruke det. Ikke den værste måten å tilbringe ettermiddagen det. Eller litt frusterende var det for det var helt umulig å velge. Var vanskelig å finne noe jeg var 100% fornøyd med, men gjemt i et hjørne lå denne Guess-vesken og da var jeg ikke i tvil lengre. Trenger sårt en ny skoleveske, og denne var perfekt for jobben. Kostet egentlig 2000, men fikk den til halvpris siden de hadde salg på det meste.


// Veske Guess, dressjakke H&M og sko Rebecca Stella.

Nå er jeg så sykt sugen på godis. Er hjemme for å lese og huset er tomt for godteri. Hørt på makan, vi er kanskje en legefamilie men alikevel. Jeg vil ha godteri. Hehe, kan vel bare kjøre ned å kjøpe meg, men det er så godt å tulle seg inn i ullpleddet når formen ikke er helt på topp. Jaja, vi får se hva det blir til. Snart har jeg en skypedate med D og så er det fredagskos ♥

Hva syns dere?

Dresses I want

Det finnes så utrolige mange fine kjoler ute på nettet, nettshopping er og blir en utrolig farlig business for bankkortet. Hehe, men når man finner fine rabattkoder så er det så enkelt å trykke bestill. Har gått i den fella alt for mange ganger. Men, så får man litt nettshopping-lykkerus i noen dager, og så er det verdt det! Har ikke shoppet kjoler i hele desember, så når det er romjulssalg på nettet må man nesten slå til!


// Ååh, søtere kjole skal du lete lenge etter. Carter Crystal Dress finnes her.


// Denne kjolen har jeg siklet etter i hele høst og nå er den endelig på salg her!


// Absolutely love the open back. Faith Dress finnes her.


// Ahh, all that glitter! Love ♥ Finnes her.

Hvilken kjole likte dere best?

ghd 

Todays look!

Da har vi nettopp kommet hjem fra juleselskap hos Cathrine. Det er bestandig så koselig hjemme til henne, og dette var intet unntak. For en gangs skyld så har jeg absolutt null planer for kvelden, så da har jeg litt ekstra tid til bloggen. Venter bare på at Daniel skal komme tilbake (han er å kjøper julegave til meg. woho), og så skal jeg hente Macen min og alt det der. Nå bruker jeg pappa sin nykjøpte Macbook Pro med retina skjerm. Kunne jo forsåvidt blogge på denne, men regner med han vil ha den tilbake snart. Hehe, føler jeg bare babler her. Uansett, har på meg skinnjakke fra Zara, veske fra Forever 21, kjole fra Jones & Jones og sko fra Jeffrey Campbell. Prøver meg litt på en ny stil med de røde leppene, og jeg liker det!

Hva syns dere?

Sweet rock

Siden det er farsdag i dag (gratulerer pappa!), er det en god anledning til å pynte seg. Både for deg selv og din kjære far. Ikke det at han kommer til å legge merke til det, men det er verdt et forsøk. Selv har jeg planlagt et sweet outfit blanda med litt rock. Den søte delen for pappa og den rocka delen for meg selv. Men til tross for det ikke-bruke-penger-før-du-drar-til-London-forbudet mitt må jeg gjøre noen små justeringer. Vi skal reise hjem til Oda og kjæresten å feire farsdag med kake, gaver og Lunakos. Så dette blir en koselig søndag. Skal prøve å få skrevet ferdig et søndagstema jeg har hatt surrende og gått oppe i hodet mitt en god stund nå. Det er på tide at jeg begynner med det igjen, syns dere ikke? Uansett, kom tilbake senere ikveld for litt testosteron-fun!
Sweet vs Rock

Clutch Mulberry, kjole her, jakke bankfashion-uk, sko her og belte Diane Von Furstenberg. 

Skal dere feire farsdag i dag?

 

What I got from America

På tirsdag kom Oda og pappa hjem fra Amerikaturen sin. Selv om jeg gjerne skulle ha vært med dem når de var på maskeradeball, privat omvisning på Google og roadtrips rundt omkring i California, var det et lite plaster på såret at de hadde med seg en god del fine ting til meg når de kom hjem. Undertøy fra Victoria's Secret og jakke fra Canada Goose er vel ikke noe å klage over. Ble meget fornøyd med undertøyet. Det passet meg perfekt, både naughty and nice, glitter and spice! Hehe, så nå gjelder det bare å komme seg gjennom den pillefri-uka så blir det nytt tøy for kroppen! (for en setning..) Anywho, jakken var også fiin. Men skulle gjerne ønsket at den var litt blåere. Ligner litt på den svarte jeg har bortsett fra at denne er splitter ny, ren og pen.


// Blitzen gjør den blåere enn den egentlig er.


// Blir i alle fall goldilicious med dette på!

Hva syns dere?

60-kronerskupp!

Fikk et gavekort på hundrekroner på n to the elly og siden jeg har gitt meg selv bruke-pengene-mine-forbud, måtte jeg prøve å finne noe til 60 kroner siden frakten kommer på 39. Det var ikke en enkel oppgave, men endte til slutt opp med denne korall-fargede cut out kjolen fra Elise Ryan. Er ganske så fornøyd skal jeg si dere. Er ikke hver dag man får en kjole i posten, uten å betale for det. Hehe, eller når jeg tenker meg om så hender det av og til. Jeg har størrelsen x-small, men syns faktisk at den var bittelitt stor i størrelsen. Må bare komme meg til varmere strøk hvor jeg forhåpentligvis kan bruke den. Absolutt en fin og billig gave til seg selv eller noen andre. Det er jo tross alt snart jul!

Hva syns dere?

Cilvia

Jeg har så lyst på disse, men er litt usikker på om jeg trenger enda et par med sko. Men de var da så kule!


Hva tror dere?

Todays look!

Ny yndlingsjakke fra Zara og lots of attitude!

Ha en fin lørdag!

Peachy beachy!


// Kjole her og sko her.


// Elsker at skoene mine glitrer herifra og til månen!


// Bestevenn iført topp fra h&M, skjørt fra Zara og sko fra Nelly

Kommer en update om hva vi har funnet på for noe spennende senere. Må bare redigere litt de tusen bildene vi har tatt først.

Hva syns dere om antrekkene?

Födelsedagskalas

Nå har jeg hørt farmor pjatte i vei om kalasen hun skulle ha på sin 85 årsdag til de svenske hjemmesykepleierne og nå er dagen endelig kommet. Hun har styrt på fram og tilbake i det siste, men nå må det bare gå som det går. Alle har spist seg mett på smørbrød (minus meg som heller gikk for kylling) og fylt opp dessertmagen med bløtkake. Senere ikveld skal foreldrene mine hilse på mammaen til Daniel med middag hos farmor og reker til forett. Det blir i alle fall kos, og litt spennende. Krysser fingrene for at det blir en vellykket kveld. Jeg har i alle fall pyntet meg med den nye dream kjolen min og har sprunget Stavanger rundt på leting etter store gulløredobber. Fant til slutt noen veldig fine på H&M som kunne gjøre antrekket komplett.

 

Hva syns dere om antrekket?

Look of the day!

Er det ikke typisk at den eneste dagen det er sol i Stavanger (i alle fall på veldig lenge), så skal jeg på kveldsvakt. Jeg sjekker yr.no som en panisk person og når de endelig viser sol og litt varme så skal jeg på jobb. Blæ, altså. Jeg misunner alle som kan dra ut å nyte sola og dra på gladmatfestivalen. Den begynner i dag, og jeg regner med det blir utrolig masse stemning i byen. Kanskje jeg tar en tur innom byen etter jobb, vi får se om sola fortsatt er der. Men jobb eller ikke jobb. Sol betyr at jeg føler for å pynte meg opp i kjoler og all slags, så her er dagens look.

 Skjørt asos, sko nelly, topp fra Gina Tricot, solbriller fra the Cobra Shop og veske Louis Vuitton ♥

Hva syns dere?

Dreamy dress!

Jeg har vel vist frem en ny kjole sånn omtrent hver dag i det siste og i dag er intet unntak. Min nye dreamy dress er virkelig en drøm. Perfekt stoff som flagrer i vinden og en peachy farge som får kjæresten din til å lyse opp. Hehe, i alle fall min. Er glad for at jeg valgte å kjøpe den, nå må jeg bare finne den perfekte anledning til å bruke den. Strandpromonade på La Manga høres ut som en fin ide. Btw, hver gang jeg har dratt på posten og hentet kjolene mine har jeg endt opp med at det er samme mann som betjener meg. Jeg har hentet så mange kjoler at jeg slipper å vise legitimasjonen min lenger. Hehe, nettshopping for the win!

Hva syns dere?

The Audrey Dress!

Er så fornøyd med den nye kjolen min fra Jones & Jones som kom i posten forleden dag! Den satt som et skudd og er en sånn type kjole som jeg elsker. Puffete skjørt, blondetopp og innsvninget i livet. Har størrelse 8 for de som lurer forresten. Kjolen ble brukt på torsdagskveld når D hadde et lite forspill hjem til seg. Jeg skulle egentlig ta det med ro, siden jeg skulle tidlig opp på jobb dagen etter, men når de begynte med kortspill og drikkeleker og jeg "tapte" fuck the dealer gikk planen med å ta det med ro i vasken og det hele resulterte i humøret nedenfor.

Haha, digger trutmunnen på Henrik ovenfor! Strike a pose! Bare synd at fotografen ikke var så stødig og kuttet hele fjeset!

Hva syns dere om kjolen?

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2251998/?claim=zamsj6kq7he">Follow my blog with Bloglovin</a>

Look of the day

Skirt from Asos, skinnjakke Guess og Accessories Gina Tricot. Hun ene jeg jobbet med sa at jeg lignet på en havfrue når jeg gikk hjem fra jobb i sted. Hehe, tror jeg pynter meg litt for mye til å "bare" dra på jobb. Men når jeg har kjøpt meg så mange nye klær, så må jeg jo nesten bruke det. Og det mintgrønne skjørtet fra asos er så lovely! ♥

Hva syns dere?

summerfun!

Mens jeg er på jobb og sprer glede, så kan dere kose dere med gårsdagens antrekk. Jeg møtte kjæresten i byen hvor vi spiste taco og salat. Han slappet av i sola med en øl og jeg med en iste. Det er så koselig å dra på sånne spontane dater, og i alle fall når sola så vidt tittet frem. I'm a sucker for love, og elsker å holde hender og smile. Hehe. Klisje, men jeg liker det.

Antrekket er en miks fra Zara (skinnbukse og bluse), ginatricot (skinnjakke) og nelly (sko). Jeg tror jeg bruker de skoene omtrent hele tiden når jeg skal pynte meg. Har med meg drøssevis med sko, men foreløbig er det bare de svarte som er blitt brukt. Hehe, når jeg først finner noe jeg liker så blir det i alle fall brukt.

Hva syns dere?

white and gold

I sommer har jeg fått helt dilla på hvite klær, og især de med gulldetaljer på. Så den nye shortsen min fra Zara i Berlin er et yndlingsplagg for sommeren. Sammen med de brune LV-veskene mine og gyllen hud må det bli en bra kombo. Jobber litt med brunfargen enda da men. Det tar lang tid når det går uker mellom hver soledag her i Stavanger. Men nå har jeg klart å bli solbrent på magen så kanskje det er like så greit at det blir gråere i morgen. Den hvite glitter toppen min er også fra Zara i Berlin. Syns de har så mye fint på Zara i utlandet, selv om de sikkert har det samme som hjemme. Hehe, er bare noe med måten de organiserer hele butikken på.

Hva er deres yndlingsplagg for sommeren?

love to play dress up


// Kjole Beverly Hills, smykke Forever 21, sko fra Aldo og t-skjorte og belte fra Gina Tricot

Brukt hele ettermiddagen og kvelden på å rydde ut av leiligheten og pakket sammen sakene mine til jeg flytter til Stavanger. Absolutt ingen enkel sak å velge ut hva man skal ha med seg og hva som må bli igjen. Men jeg konkluderte med det at hvis jeg følte at jeg manglet noe så kunne jeg bare dra å kjøpe meg noe nytt. Blir rart å ikke skal bo hjemme i sommer, men regner med jeg bare har godt av å prøve noe nytt. Akkurat nå så leker tankene mine med spontantur til London med Karen. Håper det blir mulig å gjennomføre, tror det hadde vært tidenes jentehelg!

Noen som har tips til hvilke butikker jeg burde gå innom hvis jeg skal på shopping i morgen forresten? Har ikke sett i en klesbutikk på 2-3 måneder så trenger litt info om hvem som har de kuleste sommerklærne ♥

Litt eksamensfri må man ha!

Hei dere. Nå skal jeg ta meg to timer fri fra lesingen og dra ned til sentrum for å se på bestevenn gå hårmodell for åpningen av en ny frisørsalong. Hvilken vet jeg ikke enda, men regner jeg finner det ut snart. På eventet stod det gratis velkomstdrink, goodiebag, catwalk og show, så jeg kunne ikke akkurat takke nei. Må muligens takke nei til velkomstdrinken da, siden jeg skal hjem og lese enda mer etter på. Haha, vi får se hva det blir til. Kanskje et glass champagne gjør at lesingen blir mer sprudlende?

Antrekket for kvelden er den nye kjolen min fra Jones & Jones, sko herifra og skinnjakke fra guess. Detta blir gøy!


Hva syns dere om antrekket?

verdens fineste bikini!

Fikk bursdagsgaven min fra Daniel i dag (bedre sent enn aldri. Eller hva?) og det var en stykk nydelig bikini fra Victorias Secret. Etter min mening så finnes det ikke noe finere enn denne her. Jeg har aldri vært så fornøyd med en bikini som jeg er nå. Så gjett om jeg gleder meg til solfylte dager i Stavanger i sommer. Da skal jeg vise stolt fram bikinien min. Det eneste jeg må er å bli litt brunere, men det må man vel klare i løpet av sommeren. Her er i alle fall bilder av nydeligheten. og b to the tw, tusen takk for den fineste bursdagsgaven kjære ♥Hva syns dere?

My Victorias Secret Swim collection!

Som sagt så tenkte jeg å vise dere Victorias Secret bikinisamlingen min, siden det snart er sommer og det er på tide å tørke støv at bikiniene igjen. Det er ingen tvil om at jeg er litt for glad i VS og handler stort sett alt undertøy, bikinier og så videre der. Men siden jeg bor i Norge er det ikke akkurat en billig drift, så VS-netthandlingen min har gått litt opp og ned. Den første bikinien ble kjøpt i 2006 og nå venter jeg på at to nye bikinier skal dumpe ned i postkassen min. Har egentlig 7 (snart 9), men viser bare 6 siden den ene er så slitt at det ikke er noe vits i å vise frem. Hehe, kjenner i alle fall at jeg gleder meg til å bruke alle sammen i sommer! I dag var jeg og hentet det nye undertøyet mitt jeg bestilte for noen uker siden også, det får jeg vise dere i morgen. Nå, bikinies! 


// Denne herligheten er fra 2006. Det var den første Victorias Secret bikinien jeg kjøpte og jeg husker pappa var snill og bestilte den til meg. Nå angrer jeg meg for at jeg kjøpte størrelse x-small i underdel. Haha, får den vel så vidt over stumpen. Men toppen kan jeg fortsatt bruke. Syns det er så fint med den lilla heklingen. Noe som ikke alle andre har.


// Denne nydeligheten er fra fjorårets bikinisesong. Passer perfekt for meg som elsker polkadotter. De har noe lignende på VS sine hjemmesider for årets kolleksjon. Samme form, men forskjellig farger. Det kan man finne her. Denne her ligner også ganske mye. hihi.


// Denne kjøpte jeg i 2007 før jeg skulle til USA av alle ting. Tror jeg må ha hatt en litt dark periode da, med tanke på at de to bikiniene jeg kjøpte var svart med dødningerhode og grønn militærbikini. Følte meg i alle fall superkul.


// Dette var bikini nummer to fra 2007. Er så fint med alle diamantene. Gjør hele militærstilen litt mer meg!


// Denne sukkersøte saken er også fra 2006. Ble kjøpt sammen med den lilla og blå. Husker jeg var så stolt når jeg tok den på. Følte jeg meg som en skikkelig Victorias Secret-modell!


// Denne er også fra i fjor og er helt klart yndlingsbikinien min fra VS. For det første digger jeg sailor-stilen og lysegult er så fint. Så en perfect kombo for meg.

Hvilken av bikiniene likte dere best?

Snö of Sweeden!

Jeg simpelthen elsker smykkemerket snö of Sweeden så jeg ble ekstra glad da smykker.no bestemte seg for å sende meg et Snö of Sweeden armbånd i posten. Dobbelt whoho sier jeg bare. Helt fra jeg fikk mitt første Snö of Sweden armbånd i julegave for noen år siden har jeg begynt å samle. Smykkene har så utrolig god kvalitet, er nydelig å se på og er innenfor en rimelig prisklasse. Bedre enn dette blir det ikke.Armbåndet mitt er herifra.

Hva syns dere om armbåndet? 

dagens antrekk!


// Skjørt/kjole fra Acne, genser Gina Tricot og smykker fra Forever 21.

Akkurat nå prøver jeg å samle krefter til å klare meg igjennom middagen. Daniel syns jeg klager for mye, så da får jeg heller få ut frustrasjonen min her. Haha, skal sove hos farmor i natt, mens Daniel er på jobb. Så møtes vi i morgentidlig og drar i konfirmasjonen til Emma. Farmor har pusset sølvet mitt, så da er jeg vel klar. Gleder meg faktisk til å bruke bunaden min igjen, er lenge siden sist.

Hva syns dere om antrekket?

Dagens antrekk!

Det er fredag og det betyr pyntedag! Whoho. Bestandig når jeg våkner en fredagsmorgen og skal på PBL føler jeg for å pynte meg. Skjørt og kjoler er obligatorisk i fredagsantrekket. Hehe, mens dagen før kan jeg møte opp uggs og kosebokse! Skal sies at jeg ikke brukte skoene på skolen da. De er det bare for syns skyld på bilde. Så da er det bare å sette på blackout med Breathe Carolina og nyte fredagen. Selv er jeg på jobb og danser for gamlingene!


Skjørt og hansker fra H&M, strømpebukse og genser fra bikbok, smykke Calvin Klein og sko herfra.

Har dere pyntefredag?

inspiration

Drømmeantrekk for dagen er helt klart dette. Det kribler i kortet bare ved tanken. Åh, jeg må (og skal) kjøpe meg en ny Mulberry veske i løpet av sommeren. Har så lyst på en lys en slik som på bildet her. En som er litt utenom det vanlige. Vi får se hva jeg finner. Først må jeg jobbe rumpa av meg på Dialysen slik at jeg fortjener veska. Kjolen kan jeg vurdere å kjøpe nå da. Koster bare 179 eller noe. Greit å ha en enkel hvit kjole i skapet nå som det nærmer seg sommer. Whoho!

 summer mix

Skoene finnes her, skinnjakke fra Zara, veske herfra og kjole her.
Hvordan kler du deg i dag?

Jewellian!

Mottok en pakke med nye smykker i posten i dag, og det kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt. Trengte virkelig en oppmuntring i dag, og hva er vel ikke da bedre enn en pakke i posten? Jewellian var så snill og sendte meg et uglesmykke, og to fjær øredobber! Jeg digget alle tre tingene, spesielt de hvite fjær øredobbene. Har bestandig syns fjær øredobber har vært så kult, men aldri gått til innkjøp av noen selv, for har bestandig vært usikker på om fjæren var fin nok. Men nå har jeg ingen unnskyldning til å ikke pryde ørene mine med fjær. Ser for meg å bruke de hvite sammen med en lys sommerkjole og brunt tilbehør. Kanskje litt gladiator-stil-ish. Uglesmykket kan man ikke unngå å like. Hva er vel kulere enn ugler og diamanter. Daniel har lyst til å være en ugle hvis han var et dyr, så han kommer nok til å bli misunnelig! Whoho.


Øredobbene finner man her.


De brune her.


og uglesmykket her.

Hvem av disse syns dere var finest?

Rock this outfit

Jeg er som sagt hjemme i helga, og har ikke tatt med meg noen annet enn den buksa jeg kom i og en svart genser. Hadde bare planer om å være hjemme å lese, så tenkte at jeg ikke trengte den store garderoben til det. Som sagt har jeg koffert-skrekk, så hvorfor drasse med seg mye unødvendig når man ikke trenger det. Anywho, med mangel på klær (Har bare noen av klærne mine fra ungdomskolen, og det er virkelig ikke et syn for øyet.) må jeg ty til andre midler. Som nettoppshopping. Selv om det er søndag og hviledag, føler jeg for å kle meg i kjole, skinnjakke og høye hæler! Ååh, sola får meg sånn i godt humør, at hadde det ikke vært for at eksamen nærmer seg skulle jeg virkelig tatt på meg finstasen og dratt ut en søndagsformiddag. Minner meg om alle søndagsbrunchene i San Francisco. Det hadde vært noe i dag. Da skulle jeg helt klart rocket dette antrekket!

nelly

Kjolen finnes her, sko her, skinnjakke her, solbriller her og veske her.

Hva har du på deg i dag? Kjole eller joggebukse? 


 

 

gårsdagens antrekk!

Hei dere!

For en kveld det var i går. Villeste onsdagen jeg har opplevd på lenge i alle fall. Var godt å ta med seg bestevenn hjem og legge henne i sengen ved siden av meg i alle fall. En to tre, snork og så var vi begge i drømmeland! Da vi våknet klokken 8 i morrest, "opplagt" og klar for å starte dagen lå vi og kniste som to fjortiser om alt som skjedde i går. Hahah, ikke bra. Men gøy var det helt klart. Tror ikke det finnes noe sprøere duo enn meg og Annette. Just saying!

Legger med et bilde av gårsdagens antrekk. Tenkte å kjøre en mer tildekket stil med svart strømpebukse og null utringning. Vi skulle tross alt til Britannia! Som forøvrig er et nydelig hotell. Viser dere flere bilder og updates i ettermiddag. Nå må jeg rydde leiligheten før jeg drar hjem til Ork på påskeferie! Whohoo!


// Sko her, kjole her og veske fra Gina Tricot!

Hva syns dere?

Brownie!

Hva syns dere?

Skokalender og nye bøker!

Da jeg kom hjem fra Stavanger i går lå det to hentelapper i postkassen min. Den ene var for en foundation fra Guerlain og den andre var et lite mysterium. Jeg skjønte ikke hva det kunne være. Ikke hadde jeg bestilt noe som jeg enda ikke hadde fått. Derfor var det litt spennende å dra på postkontoret i dag. Selv om jeg mistet litt motet da postdamen slepte etter seg en liten sekk hvor pakken min lå inne i. Haha, aldri fått en så utrolig tung pakke før. Jeg gikk og slepte den etter isen på vei hjem (må skrives at jeg også hadde kjøpt meg en tung fysiologibok og en stor pose med mat som jeg gikk rundt og bar på).Da jeg omsider kom meg hjem var det rett på saksa for å klippe opp posen og rive opp pappen! Haha, blir som et lite barn på julaften når jeg får pakker! Jeg liker ikke å gruble på hva som er inne i pakken, for av erfaring vet jeg at man kan bli skuffet hvis man forventer seg noe og så er det noe helt annet man får! Uansett, inne i pakken lå en stor, svart bok om FASHION, en skokalender og en lapp hvor det stod: "So you can dream each day of a new amazing pair of shoes... I hope you enjoy the fashion book as I know you are amazing with clothes and your personal style".

Da gikk det opp et lite lys for meg at dette var julegaven min fra Lotus Elise som han har mast om i flere måneder nå om at skal komme. Haha, bedre sent enn aldri. Eller hva?

Noen som har lest boken før?

Love chiffon open back dress!

Er helt in-love med den nye kjolen min fra Love. Hehe, trenger bare litt sol på kroppen så blir denne kjolen perfekt! Kjolen er forresten herfra.

Hva syns dere?

Luxury bling crystal iPhone

Dekselet kjøpte jeg på ebay. Kostet 1 dollar, men følte meg litt lurt da jeg måtte betale 20 dollar i fraktkostnader. Haha! Men dog så er jeg veldig fornøyd. Foreløpig det perfekte dekselet for telefonen min, enkelt og elegant!

Hva syns dere?

Mirabling

Ah, postlykke! Da jeg sjekket postkassen i sted lå det en liten pakke og ventet på meg og inne i der lå to stilige deksler til den nye telefonen min! Absolutt noe jeg trengte, siden telefonen min har vært naken siden jeg fikk den. Og da jeg var innom eplehuset forrig uke som forøvrig var superpinlig, fortalte han kjekke ekspeditøren meg at jeg burde ha et deksel uten på iPhonen min slik at den ikke knuste så lett hvis den skulle falle i bakken. Uansett, deklsene er fra mirabling.no og jeg har forelsket meg helt i det som er rosa. Rosa og glitter kan aldri slå feil, i alle fall ikke hos meg. Hvilket likte dere best?

Dagens antrekk!


Kjole Jones&Jones, jakke Gina Tricot og støvler Hunter.Etter flere dager med bølger og surr, har jeg endelig tatt meg tid til å rette ut håret. Haha, det er jo faktisk fredag i dag, så må være lov å pynte seg litt! Støvler og skjørt er da en god kombinasjon på fredag og drittværet som er i Tronheim. Holder på å øve på undersøkelser sammen med kolokviegruppa mi nå, og så skal jeg hjem til mamma og ta helg. Helgen innebærer jobb og mer eksamensøving. Kjenner kjedsomheten bre seg i kroppen allerede!

Anyways, hva syns dere om antrekket?

Louis Vuitton birthday gift!

Ut av overskriften kan dere vel tenke dere til at jeg er en stykk lykkelig jente akkurat nå. Da jeg kom hjem til leiligheten min lå det i postkassen en hvit, stor konvolutt fra USA med mitt navn utenpå, og jeg kjente det begynte å krible i systemet bare med tanke på hva det kunne være. Hehe, nesten så jeg ikke ville åpne gaven. Har gått og gledet meg sånn helt siden den dagen jeg fikk den mailen og nå hadde bursdagsgaven endelig kommet. Nå er det ikke noe mer intens sjekking av postkassen og killer looks til stakkars postmenn jeg møter på gaten. Nesten litt trist å tenke på. Jaja, venter enda på to julegaver jeg ikke har fått så postgleden er ikke helt over enda.

Uansett, her er gaven.

Og inne i der lå det en Louis Vuitton pengebok! Nå kan jeg bære pengene mine med stil. Og jeg liker det! Må prøve å finne en plass til den på LV-veggen min. Begynner å få starten på en liten samling nå. Ah, LV-lykke ♥

Hva syns dere?

Birthday dress

Har på meg den nye kjolen min fra nelly og sko fra Kurt Gieger. Digger den hvite kjolen. Passet perfekt og gleder meg til å gå med denne på stranden i sommer. Forresten, tusen takk for alle de hyggelige bursdagshilsene og de fine kommentarene på facebook! Jeg setter utrolig stor pris på det på en dag som dette. (Mer enn dere forstår tror jeg) Så tusen takk for det ♥ Dere er de beste.

Todays look!


// Jumpsuit fra asos og strikkegenser fra bikbok.

Om omtrent 15 minutter skal jeg møte Daniel i byen for han kommer med flybussen fra værnes! Gjett om jeg gleder meg. Kjenner pulsen stige bare jeg skriver om det. Tror ikke han har lest bloggen min så han har ingen anelse om at jeg har farget håret. Lurer på hvilken reaksjon han vil få. Kanskje han ikke kjenner meg igjen. Haha, man vet aldri. Skjer det noe utenom det vanlige skal jeg holde dere oppdatert. Tror forresten ikke familien min vet at jeg har skiftet hårfarge heller. Jeg har ikke vært hjemme, og ingen av dem har sagt noe om det når vi har snakket på telefonen. For dårlig at de ikke følger med på hva som skjer. Jaja, de får vel et lite sjokk på søndag.

Ønsk meg lykke til da!

Trangt om plassen!

Prøvde å rydde litt i klesskapet mitt i sted for å rydde plass til jakkene til gjestene mine på lørdag. Jeg tror jeg gjorde "ren" 15 kleshengere og la bort noen boblejakker, og likevel er det trangt om plassen! Haha, ikke et bra tegn.


// Dette er bare halveskapet. Resten består av hyller hvor buksene mine, topper, votter og luer ligger!

Når jeg først var i gang med å ta bilde av skyvedørsskapet tenkte jeg at jeg like så greit kunne vise dere hele gangen min. Det er "yndlingssrommet" i leiligheten. I alle fall der jeg bruker mest tid om morgenen. Da sitter jeg på de varme flisene mine og gjør meg presentabel for omverdenen.
// Det er virkelig sko over alt hjemme hos meg. Tror jeg har 16 par på bare på utstilling! 


// Måtte ta med et bilde av LV-veggen og Valentinesgaven til Daniel! hihi, håper han blir fornøyd.


// Skal ikke jeg drikke vin med stil på lørdag, så vet ikke jeg! Kjøpte det i går på vinhuset i Trondheim.

Er det trangt om plassen i klesskapet deres?

Fancy this!

Jeg burde vel egentlig ikke poste at jeg har fått enda en ny beboer i klesskapet mitt, men siden jeg er på jobb "as we speak", har jeg ikke så mye mer interessant å dele. Dessuten er denne bodyen fra Asos utrolig kul.
Da må jeg nok bare trosse de dømmende blikkene om at jeg bruker alt for mye penger på nettshopping.

Men når jeg sitter igjen med en god del etter at de månedlige regnignene er betalt og jeg har satt over et fint beløp på sparekontoen min, hvorfor ikke bruke resten på shopping? Bodyen skal uansett bli flittig brukt i sommer med dongerishorts og solbriller. Nå er det kanskje litt for kaldt å flashe ryggen for alle og en hver, men stilig er det uansett.Var den ikke stilig?

Today I'm wearing this!

Minus the shoes of course...

Jumpsuit nummer to fra asos. Er veldig fornøyd med denne også. Liker det at den ikke er så drøy, så jeg faktisk kan bruke den ut i offentligheten. Haha. Nå må jeg nesten finne meg noe nytt å bestille, slik at jeg kan få noe nytt å vente på. Penger er til for å brukes dere. Eller, burde vel kanskje revurdere det mottoet. Uansett, liker det når postkassen fylles med hentelapper. Er det nesten som om noen tenker på meg. Ah, jeg trenger en brevvenn eller noe. Interessert?

Hva syns dere?

Slash back unitard!

Har lekt meg litt i picnik og redigert flere bilder av dagens kuleste jumpsuit. Vet ikke helt om jeg tør å bruke den ut offentlig, men med en svart skinnjakke over skal det nok gå bra. Jeg har jo tros alt visst meg fram på bloggen, så hva er vel da så farlige med det virkelige liv. hoho. Kjenner at man må virkelig være fornøyd med kroppen sin for å gå i noe sånt. Jeg har stått og sett meg i speilet i hele dag og innsett at gipstiden begynner og vises litt mer nå enn før. Hvis dere skjønner hva jeg mener. Ellers har jeg gått rundt og danset i byåsens gater mens pappas iPod har vært på ørene. Hvem visste at pappa kunne ha så mye bra musikk. Fikk i alle fall meg til å føle meg som verdens tøffeste der jeg gikk med topplua mi og solbriller på. Haha, var sikkert en vakkert syn for forbipasserende biler.Nå skal jeg sette meg ned å redigere en liten film som jeg forhåpentligvis får lov til å publisere. Må bare forhøre meg med D først. Vil ikke at han skal bli sur på meg heller.

Hva syns dere om bildene?

I'm bringing sexy back!

Mottok den nye jumpsuiten min fra asos i dag. Må si jeg er meget fornøyd. Nå må jeg bare finne en excuse til å bruke den!

Topp 5 - kjoler

På tide med en ny topp 5 igjen. Må nesten prøve å bli ferdige med dem før januar er omme. Ah, kjenner virkelig at jeg gleder meg til vinteren er over, og snøen forsvinner nå. Da skal jeg ta på meg alle kjolene mine med en gang! haha, eller kanskje ikke. Men begynner å bli ganske kjolesyk. Vil ha bar bakke og hestehov, som matcher alle de fine kjolene jeg planlegger å bruke. Drar heldigvis til Spania i mars/april. Da blir det kjoler hver dag! Uansett, av de 20 kjolene jeg kjøpte meg i 2011, her er mine 5 yndlingskjoler.


// Armani Exchange, New York

 


// Jones & Jones-kjole fra nelly. In love with the open-back ♥


// J&J-kjole fra Jones & Jones.


// Kjole fra Armani Exchange - New York.  
// Kjole fra Beach Bunny - Beverly Hills! Helt klart favoritten ♥

Hvilken kjole liker dere best?

Topp 5 - shoes

Siden jeg har kjøpt meg så utrolig mange par sko i 2011 følte jeg det var på sin plass og vise dem fram en ekstra gang. Litt trist å tenke på at jeg ikke kan bruke de på en god stund. To av parene er aldri blitt brukt en gang. Uansett, dette er yndlingsskoene fra 2011.

 
// Mika shoe. Man finner skoene her.


// Steve Madden. Fra San Francisco i fjor vår.


// Steve Madden. Fra New York i fjor sommer.


// Forget your boyfriend. Man kan finne de her.


// Kurt Gieger! Helt klart favoritten ♥

Hvilket par liker dere best?

Kjoler jeg ønsker meg til jul!

Det finnes så utrolig mange fine kjoler der ute, og det er utrolig mange jeg har lyst til å klikke hjem i postkassa mi. Hadde det ikke vært for at jeg brukte alt for mye penger i Milano, skulle jeg kjøpt meg en ny kjole eller to. Frem til nå får jeg bare ønske meg en kjole i julegave fra bestemor. Resten av gavene fra familien har jeg brukt opp på andre ting. Haha ♥

Uansett, kjolen jeg ønsker meg aller mest er denne fra Lipsy.Men den er til min store sorg out of stock, så da syns jeg denne fra bik bok var litt kul. Prøvde den da jeg møtte Charlothe i Oslo i november, og jeg falt egentlig pladask for den og en svart skinnjakke. Men jeg måtte spare pengene mine til Milano, derfor ble det ikke noe kjøp.

Ellers så likte jeg veldig godt denne kjolen fra Nelly. Den skriker desember og jul, og det liker man.

 

 

Eller denne fra Jones & Jones. Love it!

 

Åh, sykt vanskelig å bestemme seg for kjole.

Hvilken ville dere ha valgt?

 

Ny yndlingsjakke!

Noen av dere har kommentert hvor den nye jakken min er fra, pris og så videre. Derfor tenkte jeg å infomere dere om dette nå. Hehe, mer bloggete enn dette blir det ikke. Anyways jakken er fra Zara og jeg måtte betale 125 euro for den. (omtrent 975 kroner). Om de har den i Norge vet jeg ikke, men regner med det.


// Haha, litt komisk med den selvlysende gipsen!

Er uansett veldig glad i den nye jakken min. Den gir varme når kulden står på som verst, og hetten gir meg en litt red riding hood følelse, og det liker jeg. Det er en slik type jakke man bare kan gjemme seg under når ting er litt trist og lei, og det trenger vel jeg akkurat nå.

btw, sykt kult at jeg nå har fått 300 likes på facebooksiden min. Hihi, love it!

Hva syns dere om jakken?

Kjøpe eller ikke kjøpe?

Disse skoene er de kuleste jeg har sett på utrolig lenge!
// Skoene kan man finne her.

Mamma sier at jeg ikke bør kjøpe de fordi jeg har alt for mange svarte sko fra før av.
Mens Hanna sier. " Eeh, go for it!"

Hva sier dere? Kjøpe eller ikke kjøpe? 

 

What to wear?

Nå har jeg brukt den siste timen på å sikle på den svarte sofaen, i stedet for å poste dette innlegget som det var meningen at jeg skulle gjøre. Jaja, man kan ikke følge planene sine slavisk heller! Hehe. Meningen med dette innlegget var å få litt input fra dere om hva jeg skal på ha meg på twilight premieren på Oslo Colosseum i morgen kveld! Jeg kan velge mellom disse antrekkene.


// Antrekk A: kjole fra Asos sammen med nettingstrømpebukse og sko her i fra.


// Antrekk B: Svart kjole fra Acne og masse attitude!


// Antrekk C: Hvit kjole fra Jones & Jones sammen med en skinnjakke fra Guess!

Skal jeg velge A, B, C eller alternativ D som vil si ingen av de 3?

Hjemme fra shoot!

For de som ikke forstod det i sted, så har jeg vært på photoshoot med Erlend Stokkedal. Var så og si ganske gøy, men litt flaut da jeg ankom gossip. Laget en liten videoblogg for de som vil høre hvorfor, fordi jeg har fått helt hekta på å videoblogge i det siste. Og, så svarer jeg på et spørsmål angående Sherri Hill-kjolen min. Beklager den useriøse fliringen midt i filmen, men min kjære bror satt på kjøkkenet sammen med meg og bestemte seg for å sabotere meg litt.

Anyways, her er filmen. 

btw, videofy har klart å lage enda et nydelig stillbilde. Haha!

btw, igjen! Photoshooten var bare for gøy. Har ikke tenkt å være med i byrå'et hans som noen fikk inntrykket av.

Hva gjør dere ikveld?

Dagens antrekk!

Nå har jeg nettopp vært på lunsjdate med Annette, Christer og Kenneth, og hadd det skikkelig moro. Vi endte opp med å spise lunsj på Egon hvor jeg spiste meg alt for mett på pizza. Nå er vi hjemme hos Christer hvor vi skal ha pysjparty. Jeg har byttet ut skoene med ullsokker, så jeg ikke føler meg alt for fjong for anledningen.

Buksen er fra H&M, sko herfra, smykke fra Calvin Klein og topp fra Risøe!

Hva syns dere om antrekket?

Obsession!

Jeg falt helt pladask for denne kjolen fra Lipsy. Nå klarer jeg ikke å få den ut av hodet, og det irriterer meg grønn at de ikke har den igjen i min størrelse. Skal sende en mail å høre om det ikke går an å skaffe den størrelsen jeg vil ha. Hvis det går, så skal dette bli julegaven til meg fra lillesøster i år! Hun vet det bare ikke enda.

Ser for meg kjolen, en svart skinnjakke og et glass champagne i romjula! Ah, perfection!

Forresten noen som har erfaring med å handle fra Lipsy.com? Kommer det en fet tollregning om man bestiller seg en kjole der i fra?Hva syns dere om kjolen?

dagens antrekk!

I dag kjenner jeg at jeg har en kort lunte. Er meget irritert fordi noen ødela nattesøvnen min! Når jeg lå og skiftet mellom dyp søvn og REM-søvn, og hadde det som prinsessen på erten, ringer plutselig telefonen min og vekker meg fra den fine drømmen jeg helt sikkert hadde. Fyllesamtaler når du egentlig vil sove er ikke spesielt morsomt, og i alle fall ikke når samtaleevne ikke interesserte deg for fem flate øre. Det gjorde meg egentlig litt sur, og så fikk jeg ikke til å sove etter på. Lå en time å tenkte: Shit, nå må jeg sove for jeg har så mye jeg skal rekke å gjøre før jobb i morgen. 

Alle planene mine gikk i alle fall i vasken og nå har jeg så vidt klart å ta et antrekksbilde før jeg må skynde meg å dra på jobb. ps: glemte å poste innlegget, så det kom litt sent. Nå er jeg straks ferdig på jobb, og skal en tur innom Trondheim for å dra ut på livet. Crazyness sier jeg bare!


// Strømpebukse og skinnjakke fra Guess, sko herfra og kjole fra Jones & Jones.

 Flere enn meg som har en litt dårlig dag?

Nytt undertøy fra Victoria's Secret!

Gjett om denne jenta er glad denne fredagen. Pappa og Sjur har kommet hjem fra New York, og det betyr bare en ting! Nytt undertøy på Hanna! Kanskje litt rart å sende pappa på undertøysshopping, men siden han hadde en liste med hva jeg skulle ha, kunne det  ikke gå galt. Trodde jeg i alle fall. Han kom nok hjem med feil BH, men hva kan man forvente av en mann på undertøysshopping. Dessuten var den jo ganske fin den BHen han hadde med hjem, og den er fra Victoria's Secret, så da kan man ikke være annet enn fornøyd!


Han fikk også en gratis blondetruse med på kjøpet, og hadde handlet inn all yndlingssminken min fra Sephora, så jeg er meget fornøyd med pappa's shoppingresultat!


Hva syns dere om VS-kjøpet?

Dagens antrekk!

En liten tur innom for å blogge det fine antrekket jeg tok på meg i dag. Ikke så praktisk å springe rundt på sykehuset i disse skoene for å rekke forelesningen, men pytt pytt. Strømpebuksen er heller ikke så praktisk, ganske kaldt i grunn, men den er så fin at det ikke spiller noen rolle!


//Strømpebukse fra Guess, sko herfra, skjørt og jakke fra Zara, smykke Calvin Klein.

Nå skal jeg ut en tur for å gjøre noe moro! Blogger om det senere i dag.

Hva syns dere om antrekket?

Attitude!

Kom nettopp hjem fra 3T helt utslitt etter dagens treningsøkt, så vidt jeg klarte å subbe meg hjem. Haha. Uansett, da jeg kom hjem sjekket jeg e-posten og der lå det 6 bilder fra photoshooten på fredag! Ble super excited, og energien kom tilbake med en gang! Nå skal jeg hoppe i dusjen, og deretter bruke resten av kvelden på å snakke i telefonen med Mr. kjekk dialekt! hihi.

Hva syns dere om bildet?!

Dagens antrekk!

Ring, smykke og bukse fra Forever 21. Genser Gina Tricot, og lue Vandals.

Nå er jeg på allmennpraksis og skal snart ha min egen pasient. Gruer meg litt, men det går vel bra. Allmennlegen min er så snill og positiv uansett så.

Har dere hatt konsultasjon med en student før?

Behind the scenes!

Hadde egentlig tenkt å smette inn et lite innlegg i går kveld, men tiden rakk ikke til og så endte jeg opp til Lise, ei jente i klassen min, i stedet for. Hadde det utrolig koselig der, og tiden bare fløy av sted. Haha, føler jeg har snakket en smule for mye om tid i det siste. Anyways, mange av dere klarte å gjette riktig i går. Jeg skulle på en liten photoshoot for en fotograf i Trondheim. Var kjempekoselig og vi tok utrolig mange kule og fine bilder! Jeg gleder meg skikkelig til han har redigert dem ferdig og sender bildene til meg!

Min kjære bror var med meg for å ta bilder til bloggen og filme en liten filmsnurt. Jeg må ha den snilleste broren som ofrer 3 timer av fredagskvelden sin for å være med lillesøster på photoshoot! Det er det ikke alle som ville ha gjort!

Uansett, her komme det noen behind the scenes photos fra gårsdagens shoot.


// Jeg liker det faktumet at skoene mine ligger slengt ved siden av!


// Å balansere på en fot i 15 cm hæler, var ingen lett sak kan jeg fortelle dere!


// Bildene måtte til nøye godkjenning. Viktig at begge parter er enig!


// Hanna, en vifte og en langt skjerf ble en ganske kul kombo. Gleder meg til å se resultatet!


Hva syns dere om bildene så langt?

en, to, tre!

Iih, nå er jeg skikkelig stresset igjen! Jeg trodde jeg hadde god tid, men tida den er en luring og går mye fortere enn det du vil at den skal. De siste timene har jeg brukt på å shine opp ansiktet og kroppen, og pakket sammen alle kjolene mine. Klarer dere å gjette hva jeg skal på? 

Nå må jeg nesten stikke hvis jeg skal klare å rekke avtalen min!

Ønsk meg lykke til!

My wishlist

... At the moment is shoes from Dior, and a purse from Louis Vuitton or Mulberry. I'll bet I buy the shoes first, but a new LV in my collection is high priority as well.Ah, life as a superficial girly girl. Love it!

Haha, noe dere ønsker dere for øyeblikket?

New shoes!

Forrig uke da jeg ba om hjelp til skovalg hadde jeg ikke forventet at 86 av dere skulle engasjere dere i saken, men jeg liker det! Etter nøye gjennomtanke ble det til at jeg valgte par nummer 3. Altså Mika shoe. De var helt klart det fineste paret, men også de dyreste. Og de fleste av dere syntes jeg burde velge det paret!Jeg valgte størrelse 38 og skoene passet perfekt. De er forresten helt normale i størrelsen. Kanskje en smule for høye, så det blir vanskelig å springe maraton i dem. Men en fest eller to, skal jeg klare å komme igjennom!


Hva syns dere om skoene?

Fabienne dress!

Et lite lyspunkt i den eller så gråe hverdagen er at jeg mottok Jones & Jones-kjolen min i dag! Den passet perfekt, så nå trenger jeg bare en gyllen mulighet til å bruke den! Ble egentlig bedt på forspill av ei jente i klassen og en tidligere venn, men måtte takke nei siden kroppen enda ikke er 100 % frisk. Tidligere venn hørtes forresten litt feil ut. Vi er fortsatt venner, men har ikke sett han siden jeg flyttet til USA. Jaja, regner med det blir flere fester i løpet av høsten. Neste helg ska jeg ute å reise igjen, gleder meg!

Edit: Måtte betalte 455 ,- for kjolen inkludert frakt, og leveringsstiden var omtrent 7 dager. Slapp også unna med å betale toll!


Hva syns dere om kjolen?

Audrey Hepburn!

I dag er jeg litt gladere enn i går. Jeg har fortsatt ikke fått ordnet opp med kjoleproblemet. Nelly sier de ikke har kjolen min på lager lenger, og at det ikke er noe de kan gjøre med det. Nå prøver jeg å få dem til å forstå at jeg skal ha tilbake pengene mine. (betalte 699 for en kjole som koster 349) men det virker ikke helt som de vil forstå meg! Men, det gidder jeg ikke å skrive noe mer om det nå. Vil heller fortelle om det fine bildet jeg har fått hengt opp i stua mi i dag. Bestilte meg en stor plakat av Audrey Hepburn, og i dag kom den. Så nå blir ikke Marilyn Monroe ensom lenger, nå har hun fått en bildekamerat. Det var i alle fall på tide. Veggene mine har vært så nakne helt siden jeg flyttet inn her. 

Nå mangler jeg bare et stort speil bak sofaen, så blir stua komplett!


Hva syns dere?

Dagens antrekk!

Hvorfor ikke slå til med et dagens antrekk, nå som jeg har fått meg kamerastativ som kan ta bilde av meg?

Kjole // fått av Annette, Skinnjakke // Guess, smykke // Calvin Klein, Klokke // Storm, Strømebukse // Gina Tricot og sko // Saks Fifth Avenue.

Hva syns dere?

Louis wall!

Noen av dere ville se mer av leiligheten min, så da tenkte jeg å vise dere Louis Vuitton-veggen jeg nettopp lagde meg. Når jeg har brukt så mye penger på to vesker fortjener de å få litt heder og ære, a wall of glory, eller what ever. Kanskje litt overfladisk, men det får da bare være. Ble ganske stilig til slutt, syns jeg i alle fall. Bildet er en innrammet LV-pose og de brune skoene er fra Steve Madden.

Hva syns dere?

Fra Lack til Liatorp

Siden jeg jobbet en del i sommer syns jeg at mitt gamle Ikeabord til 349 skulle få en liten oppdatering. Så nå har det blitt byttet ut med Liatorp til 1695! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Har allerede en TV-benk fra Liatorp, så dette sofabordet passer perfekt inn! Dessuten har jeg en svakhet for glass, så det passet meg midt i blinken at bordet har en glassplate til topp.

Sånn så det ut for 24 timer siden.....og sånn ser det ut nå!


Love ♥

Nå skal jeg bare investere i noen nye pledd og et stort speil bak sofaen, og så tror jeg at det skal bli veldig hjemmekoselig i den lille stua mi.

Hva syns dere om bordet?

Bad ass!

Da jeg fant et par svarte englevinger i byen på tirsdag, bestemte jeg meg fort for å bytte ut den rene og hvite englelooken, til en mer bad ass engel. Som pappa sa: "Du kan godt kle deg ut som en sort engel Hanna, bare du ikke oppfører deg som en". I hans øyne vil jeg vel bestandig være et englebarn, med hvite vinger vel og merke. Om jeg oppførte meg eksemplarisk eller ikke, lar jeg være opp til deres egen fantasi å bestemme. Vet bare at jeg følte meg ganske b to the ad!

Kommer flere bilder, og bilder av de andre kostymene senere i kveld. Nå er jeg supertrøtt, med tanke på at jeg la meg klokken 2 i natt og måtte opp klokken 06.45 for å komme meg til forlesning. Det er hardt å være student dere!

Hva syns dere om "antrekket"?

Kveldens antrekk!

I kveld er det kosekveld hos Lise som gjelder. Her skal vi spise taco å kose oss masse! Hele faddergruppa er samlet og vi som er faddere skal dele våre kunnskaper om hvilke skolebøker det er lurt å kjøpe. Jeg har også hørt rykter om at vi skal spille alias! Irriterende at jeg er sykt dårlig på å gjette! Husker da jeg skulle spille alias med Daniel, Magnus og Andreas i Stavanger i sommer. Da holdt jeg på å dø av skam over hvor dårlig jeg var. Heldigvis hadde jeg Andreas på laget mitt, som knuste de to andre. Haha, good times!Kveldens antrekk er fra Gina Tricot og sko fra Steve Madden!

Hva syns dere om antrekket?

Jones & Jones

Creds til Nelly for superfort levering. Jeg bestilte den nye kjolen min på tirsdag og i dag lå den i postkassen min klar for å brukes! Gjett om jeg ble glad da jeg kom hjem fra bestemor? Kjolen passet perfekt, bare litt stor over brystet. Men ingenting et brunt midjebelte ikke kan fikse! Jeg bestilte størrelse small/medium (UK10), siden de ikke hadde igjen noe mindre. Kjolen er en Jones & Jones kjole fra Nelly, og jeg fant min her. Et lite tips hvis du skal handle noe er å bruke koden DRESS2011 ved betaling, så får du 50 kr i avslag. (Jeg betalte til sammen 549,-) Nelly har også gratis frakt nå. Yeey!
Kjolen skal helt klart pakkes i kofferten i kveld for å være med til La Manga i morgen! Enn at jeg reiser til Spania i morgen. Gleder meg sykt mye. Skal bli så godt å ligge og sole seg hver dag, møte alle vennene mine og bare ha det gøy.
Er ikke kjolen fiin?

Drømmedag på bloggen!

Husker dere da jeg hadde en konkurranse om å vinne drømmedag på bloggen i slutten av juni? Noen av dere har kanskje lurt på hvorfor jeg ikke har blogget om det enda, og det er fordi det enda ikke har blitt noe av. Fram til i dag, vel og merke. I mens jeg sitter her og blogger holder Annette på å sminke Line, vinneren av konkurransen. Hun er 15 år og kommer fra Heimdal! Søtere jente skal du lete lenge etter. Jenta har til og med laget en liten fan blogg om meg! Noe som jeg syns er kjempesøtt og litt surrealistisk.

Uansett, dette innlegget skulle handle om Line. Nå skal vi snart dra fra Annette og hjem til meg. Der skal hun få velge blant alle klærne i klesskapet mitt hva hun vil bruke, og så skal vi ta massevis av bilder! Dette kommer til å bli en gøy ettermiddag!

Viser dere resultat og en liten film fra "drømmedagen" i morgen.

Er dere interessert i at jeg skal ha flere slike dager?

Gårsdagens antrekk!

Bestandig når jeg kommer hjem fra en kveld på byen, kvier jeg meg for å gå inn på bloggen for å se hva slags tull jeg har funnet på å skrive dagen i forveien. Og i dag var intet unntak. Hadde heldigvis ikke skrevet noe pinlig, så jeg overlever. Irriterer meg bare at kvaliteten på innlegget ikke bestandig er helt på topp.

I går var forresten en innholdsrik aften! Forteller mer om kvelden senere, nå er det skjønnhetssøvn og 6 timer på jobb som er planen.

Ble så jeg endte opp med den svarte kjolen fra Saks Fifth Avenue. Mange som stemte for at jeg skulle gå med den, så da ble det bare slik. Jeg er lett påvirkelig skjønner dere.

Hva gjorde dere i går?

New Armani dress

Da jeg var i New York, gjorde jeg en del shopping som jeg enda ikke har delt med dere. Mye grunnet at jeg rett og slett ikke har hatt tid. Anyways, siden jeg var så fornøyd med den hvite armanikjolen min tenkte jeg å ta en tur innom den samme butikken i SoHo for å se om jeg kunne finne en annen kjole. Og det gjorde jeg. Fikk den til og med for en kjempegod pris, siden jeg er så søt og snill. Kjolen er litt for lang, men det er ikke noe mamma og symaskinen ikke kan gjøre noe med, så det ordner seg.

Her er i alle fall nydeligheten...

Hva syns dere om kjolen?


Take it easy

Nå har jeg sovet så lenge at det er nesten flaut å innrømme det. Men etter 3 hektiske uker hvor jobb, New York og Stavanger har stått på planen er det ikke rart at jeg sov så lenge som jeg gjorde i natt. I går var det virkelig ille da. Da var det like før jeg sovnet på spisebordet i lunsjen på jobb. Haha, det hadde virkelig tatt seg ut.Jeg leste forresten en hyggelig kommentar fra anonym i sted...Jeg må få lov til å bruke kjolene mine så ofte som jeg vil. Når man først liker en kjole har man lyst til å ta den på seg hele tiden, snurre rundt og le. Kanskje bare meg, men jeg syns det er gøy! Haha, uansett. Pointet er at jeg må da få lov til å bruke kjolene mine så ofte jeg vil uten at du trenger å utdype din misnøye. Den ene brukte jeg en god del penger på også, da hadde det vært en skam om den bare hang i skapet og ble støvet ned!

Jeg har forresten fylt opp den øverste delen av klesskapet med kjoler, så kan ikke akkurat si at det er noen mangelvare. Jeg skal ta å lage en kjolefilm til deg, så skal du få bestemme hvilken kjole jeg skal bruke på byen neste gang. Så slipper vi kanskje denne misnøyen... Deal?


Syns dere andre også at jeg bruker noen av kjolene mine for ofte?

New dress!

Det sies at penger ikke kan kjøpe lykke, men i noen tilfeller må jeg si meg uenig. Det er selvfølgelig ikke en langvarig lykke, men pytt pytt. I dag er jeg i alle fall lykkelig for at jeg har fått en nye kjole i klesskapet. Man kan aldri få nok kjoler dere.

Haha, komisk at jeg skriver at jeg er så "lykkelig", men så ser jeg så lei meg ut på bildene. Men jeg er lykkelig altså, innvendig i alle fall!Kjolen er fra asos, og dere kan finne den her. Tok omtrent en uke fra jeg bestilte den og til den var framme i postkassa i dag. Enkelt og greit. Det eneste negative er at jeg måtte betale 200 kroner ekstra i toll!

Hva syns dere om kjolen?

Off I go!

Nå drar jeg til Trondheim for å fikse håret til New York. Selv om dere ikke kan se det, har jeg en ganske kraftig ettervekst. Spesielt når jeg har håret i hestehale. Anyways, har ikke vært til frisør i Norge på over et helt år, så det blir spennende å se om det er noen forskjell fra min amerikanske frisør.

Har på meg jumpsuit fra Bebe, dongerijakke fra GT og sko fra Spania.

Hva skal dere i dag?

Kveldens antrekk

Da har jeg nettopp kommet hjem fra middagsselskap hos slekta. Kjempekoselig å se igjen alle sammen, og dele alle de nye opplevelsene med hverandre. Kveldens antrekk bestod av en kjole fra en butikk i Beverly Hills, sko fra Steve Madden, dongerijakke fra Gina Tricot og veske Louis Vuitton.Nå sitter jeg og vurderer om jeg skal spørre gutten jeg finner litt interessant på date, eller om jeg bare skal la vær. Hva syns dere?

Hva syns dere om antrekket?

Dagens antrekk!

Da var det kanskje på tide å legge ut dagens antrekk igjen. Er alt for lenge siden sist. Jeg har fått helt dilla på bukseseler, og bruker det så og si til alt jeg har på meg for tiden. Syns det gjør antrekket litt tøffere, og det passer meg egentlig ganske godt nå som jeg er lei av å være søt og snill!

Shorts og genser er fra Gina Tricot, bukseselene er kjøpt på H&M og skoene er fra Steve Madden. Kjenner jeg savner Steve Madden. Skal helt klart hamstre med meg et par sko eller to når jeg drar til New York om 3 uker!I ettermiddag må alle som bor i Trøndelag, eller skal besøke Trøndelag i sommer følge med. Jeg har et spennende prosjekt på gang med Annette som jeg startet bare for dere. Tror det kan bli veldig gøy, så håper jeg dere viser interesse.Hva syns dere om antrekket?

Sommerfavoritt!

Da jeg var i L.A i helgen fant jeg verdens fineste kjole. Den minnet meg litt om en kjole Serena har brukt i Gossip Girl. Uansett, da jeg prøvde på meg kjolen var det kjærlighet ved første blikk, og jeg visste jeg måtte ha den uansett pris. Jeg har en svakhet for kjoler meg åpen rygg, så denne kjolen passet perfekt til meg.

Selvfølgelig hadde de den ikke i min størrelse, så jeg måtte reise hjem fra L.A uten noen kjole. Men i går ringte de fra butikken og sa at de hadde funnet kjolen i small, og kunne sende den til meg om jeg fortsatt ville ha den. iih, shoppinglykke! Pappa vekket meg i morges å kunne fortelle at kjolen hadde kommet (skal ikke klage på servicen i alle fall) og den passet perfekt!

Forresten, dette er første gang siden juleballet i 10. klasse at jeg kjøper en lang kjole! Haha.

Denne skal bli brukt hver dag i sommer. Både på stranda, shopping og fest! Gleder meg!Har dere noen sommerfavoritter?

My favorite thing

... Right now is a big white bow!Kjøpte den da jeg var i L.A og har vel brukt den hver dag siden. I natt sov jeg til og med med den. Haha! Den er perfekt til søte sommerantrekk, og jeg er ganske sikker på at denne blir brukt mye i sommer. Tror jeg må investere i en til, før jeg reiser hjem til Norge. Forresten, mange av dere har spurt om å få se et bilde av meg uten sminke. Vel, på bildet nedenfor er jeg 100 % sminkeløs!

Hva er deres favoritt ting for øyeblikket?

What do you think?

Da vi var på shopping i Beverly Hills dro vi innom en butikk med lårkorte glitterkjoler! De hadde utrolig mye kult, men vet ikke om jeg kunne brukt noen av kjolene i Norge. Jeg prøvde en beige gjennomsiktig kjole hvor Swarovski krystaller dekker de delene av kroppen du ikke vil vise til offentligheten. Hadde ikke kjolen koster 990 dollar (5400 kroner) hadde jeg kanskje kjøpt den.

 

Haha, tenkt dere om jeg hadde gått ut på byen i Trondheim med den! Da hadde jeg nok fått en del rare blikk!

Hva syns dere om kjolen?

Klokken 8 i kveld publiseres forresten intervjuet med meg av bloggeliten. Trykk her for å melde dere på gratis slik at dere kan høre intervjuet! 

Suit it up!

Jeg har så mye jeg vil fortelle dere, men jeg er litt usikker om hvor mye av det jeg opplever her i Vegas egner seg på bloggen. Dessuten fikk jeg en kommentar her om dagen av anonym som var så utrolig lei av at jeg skrev om meg selv og gutter. Vel, dette er min blogg og fortiden så er det en del gutter svirrende rundt. Men jeg skjønner at dere kan bli lei av all denne guttepraten. Har nok enda en par historier å dele, så dere blir ikke kvitt dem helt enda.

I går kjøpte jeg forresten min aller første jumpsuit. Jeg har bestandig hatt lyst til å eie en, men aldri helt funnet den rette. Var i prøverommet i flere timer og diskuterte med meg selv om jeg skulle kjøpe den eller ikke. Siden den var ganske rimelig i pris, ble det så den fikk bli med meg hjem. Noe som jeg er veldig glad for, har aldri fått så mange komplimenter ute på byen før!Hva syns dere?

Alma BB Mono

Etter mye om og men ble det så jeg endte opp med Alma BB Mono. Er kjempeglad for at jeg valgte å kjøpe denne vesken, for den passer meg perfekt. Den står også i stil med den andre LV-vesken jeg har, så da kan begge to pryde stua mi på byåsen i høst! Vesken er special edition, så den vil ikke komme tilbake til butikkene igjen. Prisen ligger rundt 6000 norske kroner.

Er den ikke fin? 

Miss Dior

Som jeg lovet dere skulle jeg fortelle om opplevelsen vi hadde hos Diorhuset i New York på tirsdag. Har aldri opplevd noe lignende før, og Alee, selgeren vår, kunne absolutt sakene sine. Det hele begynte med at han flørtet skikkelig med meg. I begynnelsen var jeg usikker på om han gjorde det på grunn av salget, eller om han rett og slett var interessert. Etter at han fortalte meg. "you kind of need a boyfriend from New York, and I kind of need a girlfriend from Scandinavia. One who is exactly like you!" var det ikke så stor tvil lengre.Mens Alee tok godt vare på meg, sto Annette og grublet over om hun skulle kjøpe skoene til 9000 eller vesken til 16 000. Vet det høres overfladisk ut, men av og til må man få lov til å skjemme bort seg selv. Skoene var i alle fall som skapt for henne og jeg kunne gjerne tenkt meg et par selv.

Alee ga oss fantastisk service. Serverte oss sparkling water, og sprang som en gal fram og tilbake med ulike sko. Jeg ble forelsket i et par hvite Dior som jeg vurderer å kjøpe til høsten. Før vi gikk videre til Chanel fikk vi hver vår maskara fra Dior og jeg fikk litt for mange kyss på kinnet! (dette bildet tok han til tross for at det var forbudt. Everything for you my princess.)

Fått så god service før?

Hvilken skal jeg velge?

Jeg dro innom Louis Vuitton-butikken på 5th avenue i dag, for å se etter en ny LV-veske. Vet ikke hvorfor, men jeg er helt forelsket i Louis Vuitton. Siden vi ikke har brukt en eneste dollar på mat eller drikke syns jeg at jeg kan unne meg en ny veske i stedet. Problemet er bare at jeg ikke vet hvilken jeg skal velge. Begge to er kjempesøte, er nesten umulig å velge. 


Alma BB Mono er en miniutgave av den LV-vesken jeg har fra før av. Perfekt til å dra ut på livet med. Denne er også limited edition så det vil ikke være alt for mange med den samme vesken.

Tivoli PM var vesken jeg egentlig hadde planlagt å kjøpe. Syns vi passet veldig bra sammen.

Hvilken skal jeg velge?

Kjoledilemma

Først vil jeg fortelle dere at intervjuet gikk bra! Jeg snakket som om noen hadde puttet på meg 10 kroner. Tror det skal publiseres om to uker, så forteller mer om det når den tid kommer. Nå er det New York som står i fokos! Om 11 timer sitter jeg på flyet, drikker champagne og planlegger kveldens eventer. Den snilleste jenta, Cathrine, har gitt meg noen persolinge tips, så denne turen kommer til å bli underbar!

Meningen med dette innlegget var å få tips til hvilke kjoler jeg skal ta med meg til New York. Det står mellom 8 stykker, og jeg er veldig usikker på hvilke jeg skal pakke ned i kofferten, og hvilke som skal forbli hjemme. Det er ikke enkelt å være jente dere!Hvilke kjoler syns dere jeg skal velge?

I need your help!

Here's the deal people! Jeg liker en fyr som er 173 centimeter lang på sokkelesten. Dette skal vanligvis gå greit, siden jeg bare er 170 centimeter høy. Problemet kommer inn når jeg tar på meg mine 15 centimeter høye sko og tripper av gårde. Da blir jeg omtrent 13 centimeter høyere, og det er virkelig ikke en bra ting.
Spørsmålet er derfor. Skal jeg ta på meg lave sko når jeg skal ut på byen for å jakte på denne fyren? Eller skal jeg ta på meg de høye skoa mine og ikke bry meg om høydeforskjellen? Haha, for et dilemma dere!

Jeg setter i alle fall pris på alle "råd" jeg kan få.

Today I'm wearing this

Jeg elsker både knestrømper og slips, så i dag følte jeg for å tenke "skoleuniform" da jeg skulle velge ut dagens antrekk. Skulle gjerne kledd meg som Blair og Serena i sesong 1 av Gossip Girl, men siden pengeboken ikke tilsier det må man gå for en litt annerledes variant. Her gjelder det å tenke kreativt å sette sammen det man har av klær og accessories.Skjørtet er fra Zara, slipset har jeg lånt av pappa, skjorten er fra Gina Tricot, knestrøpene fant jeg på h&m og skoene er fra Steve Madden. Dere kan finne skoene her.Hva syns dere om antrekket?

Victoria's Secret - Pinup bikini

Nå kan sommeren bare komme dere, for nå har årets første bikini fått plass i klesskapet! Bikinien er selvfølgelig fra Victoria's Secret og kostet omtrent 150 kroner. Du kan finne den her. Liker veldig godt pinup-stilen, og syns denne bikinien var kjempesøt! Man kan ta av stroppene å gjøre den om til en stroppeløs bikini.


Må forrestene få ut litt ffrustrasjon. Er så lei av at fyrer er alt for snill. Haha, luksusproblem egentlig, men det begynner snart å gå meg på nervene. Jeg mener, det blir ikke noe gnist når motparten gir deg absolutt alt du ønsker og med en gang du ønsker det. Whats the fun in that? Er det bare meg, eller er det mye bedre å jobbe litt for oppmerksomheten?

Hva syns dere om bikinien?

Today I'm wearing this

Sola skinner, og jeg er lykkelig! Eller, egentlig er jeg litt stressa for fikk en utrivelig beskjed på facebook i sted. Men det er mitt problem, og ikke deres. Uansett, hele antrekket er fra American Apparel, bortsett fra skoene som er fra Steve Madden. Har blitt så glad i å bruke body og skjørt i det siste. Litt irriterende at skjørtet er gjennomsiktig, men pytt, pytt!Hva syns dere om antrekket?


Det var en gang en kjole

Til bursdagen min i fjor kjøpte jeg meg en rosa Acne-kjole for å bruke ved anledningen. Nå har jeg funnet ut at jeg kan gjøre om kjolen til et skjørt ved å mikse og trikse litt. Bruker et midjebelte for å skjule overgangen mellom overdel-kjole. Liker det faktumet at en kjole kan skape forskjellige antrekk.


Hvilken "versjon" likte dere best? Kjolen eller skjørtet?

I want you!

Da jeg var i Louis Vuitton-butikken i San Francisco forrige uke fant jeg en ny drømmeveske å sikle etter. Får den ikke ut av hodet, og jeg er veldig usikker på om jeg skal kjøpe den eller ikke. Den koster 1000 dollar, som med dagens kurs vil si 5600 kroner. Bah, jeg er veldig i tvil, men burde egentlig ikke være det. Så på denne nydeligheten da.Hva mener dere? Å kjøpe, eller ikke kjøpe?

Victoria's Secret - swimwear 2011.

Ironisk nok sitter jeg her og spiser iskrem mens jeg ser på bikinier fra Victoria's Secret. Ikke akkurat en god kombinasjon. Men når jeg har så mange følelser inne i meg, klarer jeg ikke å styre unna isen. Kunne sikkert spist opp hele bøtta med mintsjokoladeis, den er så yummie. Flere enn meg som tyr til is når følelsene tar overhånd?

Uansett, hadde tenkt å kjøpe meg en bikini fra Victoria's Secret, men er ganske usikker på hvilken jeg skal velge. Det er så mange fine at det er helt umulig å velge på egen hånd. Derfor tenkte jeg å få litt råd i fra dere! Hvilken bikini syns dere er finest?

 

Hvilken bikini skal jeg velge?

(Dere kan finne alle VS-bikiniene her)

Dagens antrekk!

Består av en ullkåpe fra Zara (til tross for at det var 18 varmegrader ute), strømpebukse og kjole fra Gina Tricot, skjerf fra Banana Republic og sko fra Steve Madden. (Mine nye yndlingssko vel og merke) Kanskje et litt rart antrekk å velge på en solfylt dag som dette. Ullkåpe og California er to ord som ikke går så godt sammen. Men det er ikke alltid man er like fornuftig.

Vad tycks?
Hender det dere ikke klær dere slik været tilsier?

Like it

On the set of Gossip Girl January 27 in New York City. Mr. Westwick are wearing the same type of Hunter boots and Canada Goose jacket as I have. I have to say that I admire his choice of clothing!

Isn't he pretty?

Et lite tips

Tenkte å dele et lite shoppingkupp med dere. I går da jeg var innom alle de butikkene jeg har savnet i USA, fant jeg denne ringen på Gina Tricot. Kostet opprinnelig 89,- men var på salg til 22,-. Noe som passet meg utmerket siden jeg har klart å miste den forrige perleringen min.

Et annet lite tips kan være å bli bestevenn med en person som går Makeupartist-skolen! Da får du nemlig 40% avslag på hele Make Up Store-butikken! Det er noe jeg absolutt kan leve med!

 Har dere kjøpt noe fint på salg i januar?

Acne, Hybria Lea Ankel Boot.

This shoes are to die for! Just take a look.


Annette er heldig som har disse i skosamlingen sin. Elsker det at hun har pyntet dem med et shoe necklace fra Boutique Bello. Love it!

Hva syns dere om Acne sko? Like or dislike?

Go Calbears

Like før jeg reiste en tur til Norge var jeg innom Victoria's Secret for å kjøpe en gave. Handleturen endte opp med at jeg kjøpte en gave til meg selv også. Jeg endte opp med en American-football-shirt fylt opp med glitter og glam. Haha, det blir ikke mer "Hanna" enn dette. Ser for meg å bruke den sammen med en slitt dongerishorts og pilotbriller. Its gonna be lovely!


Var den ikke stilig?

 

Dagens antrekk!

Består av bukse og blondebody fra Gina Tricot, skinnjakke fra Guess, belte fra Armani og sko fra Rachel Roy! Om noen lurte så har håret blitt så fint og bølgete av at jeg lå med en flette i håret i natt. Har forresten lakket neglene mine røde. Stilig, ikke sant?


Vad tyks?

Mulberry East West Bayswater

This purse is so lovely! Just take a look.

I dag bestilte forresten pappa verdens beste bursdagsgave til meg. Siden jeg blir 21 år i februar og det må feires med stil. Gleder meg til å fortelle dere hva det er. Men vil ikke si det helt enda, jeg må jo ha noen hemmeligheter jeg og. Kan si så mye som at bursdagen min kommer til å bli amazing!

Hva syns dere om veska?

Dagens antrekk!

Består av en topp fra Zara, shorts fra Gina Tricot, belte fra American Apparel, smykke fra H&M og sko fra Steve Madden. Dette er det tredje paret jeg har kjøpt meg fra Steve Madden, og flere skal det nok bli. Skoene deres er lovely!

Hva skal dere gjøre i dag?

I want you so bad!

Om jeg glemmer Chanel 2,55 for et øyeblikk er det Christian Louboutin Miss Fast Ankle Boots som står høyest på ønskelista! De er rett og slett perfekte, og jeg skulle ønske de var en del av skosamlingen min. Om jeg ville kunne jeg nok kjøpt meg et par, men jeg skal tenke økonomisk og heller bruke pengene på å reise rundt i USA før sommeren kommer og jeg drar hjem til Norge igjen. Men en jente må få lov til å drømme. Og hvem ville vel ikke drømme om et par Louboutins?


Hva ønsker du deg mest akkurat nå?

 

Dagens antrekk!

Består av en skinnjakke fra Guess, svarte pumps fra Rachel Ray, hullete dongeribukse fra Gina Tricot, solbriller fra Forever 21 og den nye yndlingstoppen min fra Victoria's Secret. Toppen tilhører Victoria's Secret Fashion Show 2010 serien. Superbehagelig stoff og perfekt passform. I love it!Vad tycks?

Dress it up!

Da jeg skrev dette innlegget for å lage dette innlegget fikk jeg en del mail med bilder av yndlingskjoler. Nå i ettertid har jeg fått to ekstra mail med kjolebilder fra to søte jenter. Kanskje litt i det seneste laget, men det spiller ingen rolle.

Den første kjolen tilhører Amalie Wasmuth og den er fra Riccovero. Både jenta og kjolen er nydelig. Kjolen har perfekt lengde og jeg liker både stoffet og fargen på kjolen veldig godt.


Den andre kjolen tilhører søte Mari. Kjolen fikk hun av kjæresten sin. Før de ble sammen fikk hun også en klokke i den samme fargen som kjolen. Mari sier at "Det er nesten så jeg tør å påstå at blå er "vår" farge" Aw, hvor søtt er ikke det? Du er kjempeheldig som har en så snill kjæreste Mari!

Hvordan ser din yndlingskjole ut?

Siden sist har jeg

Vært sammen med min kinesiske venn Li og lært meg mye nytt om kulturen i Kina. Visste dere at i Kina så sier man etternavnet først og så fornavnet til slutt når man sier navnet sitt? Totally backwards. Månedslønnen for en nyutdannet lege er utrolig lav. Han tjener omtrent 5000 kroner i måneden, og 1000 kroner går med til husleien. Crazy! Glad jeg utdanner meg i Norge.

Vært i San Francisco på juleshopping. Åh, byen er så nydelig om vinteren. Oda og jeg kjøpte oss matchende kjoler på forever 21. Gleder meg til å bruke den i jula. Kanskje ikke den typiske julekjolen, men dette kommer ikke til å bli en typisk jul. I dag hadde vi over 15 varmegrader ute. Er så glad for at jeg slipper snø og minusgrader!

Hva skal dere ha på dere på julaften?

I'm totally shoe addicted

Jeg burde ikke ha lov til å gå forbi en skobutikk. Uansett om jeg sier til meg selv at jeg ikke skal ha noe, ender jeg opp med et par sko. Jeg lurer virkelig på hvordan jeg skal klare å få med meg alle skoene hjem til Norge igjen. Tror jeg kommer til å fylle opp en koffert. Unnskyldningen denne gangen var at jeg trengte et par sko til julaften. Derfor endte jeg opp med et par mørkegrå pumps fra Steve Madden. (Kan kjøpes her) De er så nydelige at jeg har gått med de 24/7. Har utrolig vondt i tærne mine nå da, vel og merke. But it's totally worth it!Hva syns dere om de nye skoene?

Forresten, ikke glem å melde dere på julekonkurransen min hvor dere kan vinne navlepircing! Du kan delta her.

Tips til skogale jenter

Jeg tror ikke jeg tar i for mye hvis jeg kategoriserer meg selv som skogal. De fleste jenter kan vel kjenne seg igjen i den diagnosen? Jeg kjøpte mitt første skopar med høye hæler i 9ende klassen. De var av glass og hadde en 12 cm lang hæl. Helt siden den gangen har jeg vær betatt og det har nok gått med en del penger på sko.

Siden jeg har en del sko er det en skam at de skal ligge gjemt i et skap. Derfor står alle skoene mine på forskjellige hyller på rommet mitt. Det er ingen tvil om at jeg har et jenterom. Uansett, da jeg skulle innrede det nye rommet mitt her i California måtte jeg finne en løsning til alle skoene mine. Vi dro på Ikea og der fant jeg et nydelig glasskap. En perfekt løsning til skoproblemet mitt. Skapet heter Detolf og man kan få kjøpt det for den fine summen av 398 kroner. I like it!Er du like skogal som meg?

Sherri Hill

Sherri Hill er et amerikansk kjolemerke som ikke er så vanlig i Norge (tror jeg). Jeg kjøpte meg en Sherri Hill-kjole til 20 årsdagen min i år, men den kom ikke fram tidsnok så jeg ente opp med å bruke en rosa Acne-kjole i stedet for. En måned etter bursdagen fikk jeg kjolen på døra, og siden det har den vel bare hengt i klesskapet mitt. Den rette anledningen for å bruke den har aldri dukket opp. Dette er ikke akkurat en type kjole man tar på seg før man skal ut på sørpefylla i Trøndelag!

Kjolen er uansett breathtaking, og jeg er veldig glad for at den er min. Selv om jeg enda ikke har funnet den rette anledningen for den. Kjolen skriker oppmerksomhet og man kan ikke være redd for å skille seg ut hvis man skal bruke den. I love it!

Hva syns du om kjolen?
Hvilken anledning ville du brukt den?

Deres kjolefavoritt!

Ble skikkelig overrasket da jeg våknet og så at det faktisk var noen som hadde sendt meg mail med favorittkjolen sin. Hadde ikke forventet så stor pågang, men kjempehyggelig at noen var interesserte. Ble ikke så mange som 10 kjoler, de fleste følte vel ikke for å sende bilde av seg selv til en total stranger, eller kanskje de var litt for late på en søndag? Uansett, her er i alle fall bilde av kjolene til de som meldte på seg. Alle nydelige jenter med stilige kjoler!

Bilde av svart kjole.

Denne svarte kjolen tilhører Helene Jonsmyr. Både jenta og kjolen er nydelig. Liker stoffet på kjolen veldig godt. Og skoene hun bruker er kjempesøte!Kjolen her tilhører nydelige Neneva. Kjolen kjøpte hun på stranda i Spania i sommer og den vekker fram mange sommerminner for henne. Kan se for meg hun var nydelig der hun gikk vandrende langs strandkanten i de sene nattetimer i Spania! Neneva har forresten en veldig bra blogg hvor hun uttrykker meningene sine og poster fine bilder. Absolutt verdt og ta en titt!


Denne kjolen tilhører Katrine Angel. Kjolen er like søt som jenta inne i den! Likte veldig godt skoene hun brukte til kjolen. Katrine skal bruke kjolen sin på lørdag, anledning sin egen bursdagsfeiring. Håper du får en kjempefin feiring Katrine!

Den siste kjolen tilhører Camilla Kongsli.  Hun bruker en fargerik kjole fra Nelly! Liker veldig godt at kjolen er prydet med blomster. Gir meg sommerfølelse med en gang! Kjempefin kjole og kjempepen jente!

Hva syns dere om kjolene?

My favorite dress!

Is from Acne. Black and fabulous!Acne-kjolen, Baroque bustier, kjøpte jeg til jul i fjor, og den er helt klart en av mine favorittkjoler. Kjøpte den på Retro i Trondheim, og damen som solgte meg den kjente meg faktisk igjen fra forrige, forrige jul da jeg kjøpte meg en annen Acne-kjole. Litt trist at det ikke blir noe av Acne-tradisjonen min i år, men jeg får ta det igjen til neste år!

Hvordan ser din yndlingskjole ut? Ta og send meg et bilde av yndlingskjolen din så legger jeg ut de 10 kjolene jeg likte best på bloggen i morgen! Du kan sende bildet til hannavaage@hotmail.com. Blir spennende å se!

C.G - I want you now.

Selv om det er over 20 varmegrader ute i dag har jeg helt abstinenser etter min svarte Canada Goose-jakke som henger i skapet hjemme i Norge.


Siden det er litt vanskelig å få den jakken hit, tenkte jeg at jeg kan jo bare bestille meg en ny jakke. Derfor har jeg nettopp bestilt meg en nydelig Canada Goose Solaris Parka i brun! Ååh, gleder meg allerede til å bruke den! Siden temperaturen her i California ikke tillater å bruke en varm vinterjakke enda, er det bra vi skal til Minnesota neste uke for å feire Thanksgiving med slekta! Der er temperaturen nede i null grader. Gleder meg forresten kjempemye til å oppleve Thanksgiving. Skal selvfølgelig blogge om alt, så dere og får en smakebit!


Hva syns dere om Canada Goose?
Har du en Canada Goose-jakke?

Litt annerledes kunst

Har bodd en stund i Amerika nå, men har enda ikke pyntet opp rommet mitt og gjort det hjemmekoselig. Fram til nå har veggene vært hvite som snø. Etter litt tenking fram og tilbake fant jeg ut at jeg ville ramme inn Louis Vuitton-posen jeg fikk når jeg handlet LV-veska. Må si meg ganske fornøyd med resultatet også.

Det eneste man trenger er en hvit IKEA-ramme og en spesiell ting man vil ramme inn så kan man lage litt annerledes kunst. Jeg kjøpte en nydelig ramme på IKEA til bare litt over hundrelappen.

Dette er hva jeg startet med

..Og slik ble resultatet til slutt:

Hva syns du om bildet?
Har du litt annerledes kunst på rommet ditt?

Forresten, ikke glem å melde dere på Victoria?s Secret-konkurransen jeg har gående her.

 

Louis Vuitton Alma MM

Etter mye leting i San Francisco fant jeg den endelig i New York. Snakker selfølgelig om min nye Louis Vuitton. Jeg elsker den, rett og slett. Noen vil kanskje si at det er harry å eie en Louis Vuitton, men det bryr jeg meg ingenting om. Den passer meg perfekt og er absolutt verdt alle pengene jeg brukte på den!Vesken er modellen Alma MM, og er en limited edition utgave. Jeg kjøpte den i klassisk Monogram canvas, og er veldig fornøyd med det. Prisen var overkommelig, billigere enn Chanel-vesken jeg ønsker meg. Vesken ble kjøpt i New York i en nydelig LV-butikk på Fifth Avenue. Vil absloutt dra tilbake dit neste gang jeg skal kjøpe en veske.Må absolutt si at jeg er superfornøyd med veska. Den er klassisk, chic og rett og slett nydelig! Det beste kjøpet jeg har gjort på lenge. Syns det er bedre å investere i en dyr og god veske, enn å kjøpe mange billige som blir slitt og ødelagt med en gang. Hva mener dere?Hva syns du om vesken?
Isn't it adorable?

Push it up!

Jeg kjøpte meg en ny BH på Victorias Secret for ikke så lenge siden, og den gjør absolutt underverker. Leter du etter en stroppløs push up BH som faktisk gjør det den sier den skal gjøre (gi push up uten å få hjelp av stroppene) er denne kanskje noe for deg. Jeg er i alle fall imponert, og denne er helt klart min nye yndlings BH. Nå kan jeg gå i stroppløse kjoler uten at puppene mine ser rare ut. Love it! Denne skal i allefall være med i kofferten på torsdag.

Underverket heter Miraculous Multi-way Bra og den finnes på Victorias Secret sine hjemmesider.

Vil dere at jeg skal ha en konkurranse hvor dere kan vinne ting fra Victorias Secret?

My very first time

Jeg har aldri eid et rødt klesplagg. Ærlig talt så liker jeg ikke fargen så godt. Det kan være fint med rødt i juletider, og mange jenter (ikke meg) ser smashing ut med knall røde lepper. Jeg har nok allitd vært en sånn jente som foretrekker rosa framfor rødt. Da vi skulle ha traffikklysfest i russetida og jeg hadde sivilstatus: in a relationship, måtte jeg låne alle de røde klærne jeg skulle bruke av Annettesøt.

Det har altså tatt over 20 og et halvt år før jeg skaffet meg mitt første røde klesplagg. Da jeg og Oda var på Guessbutikken i San Fran ble jeg tvingt til å prøve en rød kjole. Og det endte faktisk med at den ble med meg hjem. Så nå må jeg absolutt finne meg en fest hvor jeg kan vise fram hvor good looking I am in red!Fins det mye rødt i klesskapet ditt?

Saks fifth avenue

ah, love it! Gleder meg til å bruke den når jeg skal til NY i slutten av oktober.

My number one wish

at the moment is..

Med en gang jeg finner en butikk som selger den, skal ønske bli oppfylt. Koste hva det koste vil, bokstavlig talt. Eller, jeg ville ikke brukt opp alle pengene mine på den, men jeg er forberedt på at jeg må ut med en del. Tror de har en Chanel-butikk i San Fran, så kanskje jeg snart blir en Chanel-veske rikere. Hvis ikke må jeg vente til jeg skal til N.Y i høst. Den skal uansett bli min en vakker dag.

Hva ønsker du deg akkurat nå?
Har du en Chanel-veske?

Dagens outfit

.. er striper og stjerner på min søte bikini. Dere skjønner, her er det sol, sol og atter sol. Så nå skal jeg ta med meg gitaren å legge meg ut i sola for å jobbe videre på brunfargen og gitarspillinga. Jeg kan opptadere dere med at jeg klarer å spille en ren G. Det er altså noen grep igjen før jeg klarer å spille en hel sang. Må forresten nevne at jeg føler meg utrolig kul i pappas hettegenser, er dere ikke enig?

Hvordan er været hos dere?

The ultimate push up bra

Jeg er veldig kresen når det kommer til undertøyet jeg har på meg, og det er sjelden jeg blir fornøyd med BHer. I det siste har jeg brukt BHer fra Change, men siden vi ikke har Change i Statene må jeg ty til noe annet. Kanskje ikke så overraskende at jeg dro på Victoria's Secret for å finne en ny yndling, og heldig som jeg er fant jeg nettopp dette også. Fant den ultimate push up BHen. Har aldri hatt på meg en BH som har gitt puppene mine så mye justice. Den rett og slett løfter de opp! Vil absolutt anbefale denne BHen til alle push-up-in-my-heart jenter der ute.

BHen heter miraculous push up bra, og du finner den her.

Jeg kjøpte en i fargen snø leopard, og er meget fornøyd. Kjenner jeg meg selv rett er det ikke lenge til jeg kjøper en til. Var utrolig mange farger å velge mellom.Handler du på Victoria's Secret?

Pearls VS diamonds

Hva liker du best? Perler eller diamanter?

Jeg sier: "ja takk, begge deler!"

Dress to impress

I dag har jeg sovet lenge og tatt en enda lengre dusj for å føle meg ren og pen. Har nettopp begynt å rydde litt på rommet mitt. Det eneste jeg har er en stor seng og et enda større klesskap. Jeg kan til og med gå inne i klesskapet! *Happy girl* Har enda ikke fått så mange kleshengere, så det eneste jeg har hengt opp en kjolene mine.

Love them!


Nå skal vi dra på IKEA, for å handle meg et nytt rom!
Noen som har noen forslag til hvilken stil jeg skal kjøre?

Outfit 21.08.10


Smykke: Malene Birger // Strømper: Pierre Robert // Sko: Bianco // Shorts: Fornarina 

Se min kjole, den er blå som havet


Er den ikke fin?

Nå skal jeg ordne meg litt, og så blir det kanskje en liten drink eller to i kveld. Ta det med ro mamma, vi skal oppføre oss pent! :)

reiseoutfit

Jeg velger stil framfor komfort når jeg er ute og reiser. Her er det stram dongeribukse framfor joggebukse, og joggeskoene er byttet ut med høyhelte. Kjenner jeg meg selv rett er jeg helt utslitt i beina når vi kommer fram til Gardemoen og kommer nok til å henge på slep bak de andre. Hehe, det koster å pynte seg.
Er du som meg og velger de høyhelte skoa, eller velger du komfort når du er ute og reiser?

outfit 20.07.10Jakke: Zara
Topp: Monki
Støvler: Hunter

babydoll

Da er det på tide å legge seg etter en lang dag, og hva er vel ikke bedre enn å sove i en babydoll. Elsker å pynte meg, så natten er intet unntak. Nesten alle babydollene mine har jeg kjøpt på Victoria's Secret. Da jeg gikk på ungdomsskolen var jeg helt rå på å handle undertøy, babydolls og kosedresser der i fra. Det kommer ikke til å bli noe bedre når jeg flytter til USA til høsten heller. Kommer nok helt sikkert til å bli stamgjest der!


Hvilke babydoller tror du er mine?

Bling it!

Helt siden jeg lekte Jenny Humphrey og lagde meg en Edward-skjorte til twilighteventen på Akershus festning, har jeg fått helt hekta på å "blinge" klærne mine. Det jeg tar og gjør er å feste på litt glitter og strass på ellers helt vanlig klær. Kjøpte en pakke med glittersteiner på Panduro, og er veldig fornøyd. De sitter godt på, i allefal ingen som har falt av enda. Bare et lite tips til hva man kan gjøre når sola er vrang og gjør det umulig å ligge ute og grille seg.


Kjolen ble tilslutt seende slik ut:Kanskje litt vanskelig og se, men resultatet ble ganske bra.

I <3 Edward

Da er skjorta ferdig, og jeg er kjempefornøyd!


                   Gleder meg til å bruke den på tirsdag.

Hva syns du?

making my Edward T-shirt, part two

I dag har jeg vært wannabe Jenny Humphrey. Klippet, sydd, slitt og limt og nå er jeg snart ferdig med Edward skjorta mi.

Tenkte å vise dere hva man må gjøre for å lage seg en lik. Det man trenger er:

  • Hvit singlet
  • Svart skinnstoff
  • Gråpapir
  • Tøysaks
  • Symaskin eller nål og tråd
  • Glittersteiner
  • Strykejern

Det første jeg gjorde var å lage en mal av bokstavene og hjertet ut av gråpapir. Malene teipet jeg på skinnstoffet, og så klippet jeg bare rundt. Tilslutt gikk jeg over og finjusterte og da ble det slik:


(klarte å bytte plass på a'en og r'en, men er heldigvis ikke slik på skjorta)

Deretter begynner den litt mer vanskelige delen, altså syingen. Jeg valgte å sy med symaskin, men det går fint å sy for hånd. 

Helt til slutt festet jeg på glittersteiner litt overalt, slik at skjorta ble skikkelig Hanna.
Skal vise dere resultatet litt senere i dag.

heart it

kjøpte meg ny ring i går og den er så god. Nydeligheten kostet bare 60 kroner på Glitter, absolutt et smart kjøp.

Hva tycks?


making my Edward T-shirt, part one

Som sagt så skal jeg på førpremiere på Eclipse, og da må jeg nesten ha en Edward t-skjorte å bruke. Siden jeg ikke fant noen jeg likte på internett, tar jeg saken i egne hender og lager en selv. Har kjøpt inn alt fra glitter og strass til lakk og lær, så dette kan bli interessant.Det første jeg har gjort er å lage en grov skisse av hvordan den skal se ut. Kan ikke si jeg har noe tegneskills akkurat, hehe.

   
   

Nå skal jeg klippe ut hjerter og bokstaver, så får man se hvordan det blir til slutt.

Lyst på et par rosa Guess sko?Jeg trenger dem ikke lenger, så visst noen vil ha dem kan de få dem. Er størrelse 38-39.

Black high heels

Er det noe jeg elsker, ja så er det sko. Mitt motto er helt klart at man kan aldri få nok sko! Jeg har alt fra lilla, blå og rosa til hvite, grå og brune høyhelte sko. Blant alle disse fargene, så er det en farge jeg bare må ha, og det er svart. Har så mange par svarte høyhelte sko at jeg har snart går ut av telling. hehe, eller det er ikke fult så galt enda.

Hele dilla-på-høyhelte-sko greia begynte for mange år siden da jeg og Annette kjøpte oss et par glassko med super high heels. Husker enda vi gikk fram og tilbake i gatene på Evjen for å lære oss å gå.Det er så komisk å tenke på. Vi hadde det i alle fall veldig gøy. Etter som årene har gått har jeg byttet ut glassskoene med svarte høyhelte sko og forhåpentligvis blitt litt flinkere til å gå stødig!

  
 
  
 

Hvilket par likte du best?

- xoxo

shoelove

Farmor kom fra Stavanger i dag og hadde med seg en liten eksamensgave til meg. Hun hadde kjøpt nydelige sko fra bianco, og jeg er helt fortapt i dem!

                      Nå skal jeg dra ut og møte bestevenn! Det er alt for lenge siden sist, så dette blir kos! 

Hunter

Den snilleste mammaen har vært i England i helga, og kom hjem med et par Hunter-støvler til meg og nytt solpudder. Noe som jeg satt utrolig stor pris på. Har letet lenge etter Hunter-støvler i høst, og nå har jeg endelig et par til odel og eie. Da er det bare å vente på at regne skal komme tilbake, så skal jeg ut å hoppe i søledammer og teste ut de nye støvlene.

  

I'm so happy ^^
Fornarinaa

Visst jeg tenker tilbake for 4-5 år siden, så hadde jeg skapet fylt opp med fornarina, tiger of sweden og miss sixty bukser. Visst buksa ikke var ei merkebukse, ville jeg ikke ha den. Nå derimot, bryr jeg meg ikke så mye om buksa koster 1500 eller 300. Nå er det heller utseende som teller.

Siden jeg har så mange fornarinabukser som ligger gjemt bort i skapet tenkte jeg å la noen av dem komme til nytte. Har klippet, limt, sydd og pusset med sandpapir, og tror jeg begynner å bli fornøyd med resultatet.Buksa før jeg begynte å klippe, lime, sy

Etter timesvis med sandpapir pussing ; )Hva syns du?

jeans, I love it

Når man setter seg ned for å rydde i skapet, finner man mange skatter. Oda fant en gammel bukse hun hadde lagd for ei stund tilbake. OG hun var så snill å ga den til meg. Det betyr at jeg har fått meg et par slitte sommerjeans, tusen takk Odis.

Jeg fant og et par gamle fornarinabukser som jeg tenkte å gjøre om til shorts. Resultatet kommer senere.

Nå skal jeg stikke på jobb, mens resten av familien skal feire pinse med pinsebål og grillmat med naboene. Livet er urettferdig noen ganger!

Nellyshoe

Da har jeg endelig fått Nelly skoene mine. Det har vel gått en månede siden jeg og Annette var på Nelly High Heels Party, men skoene var absolutt verdt ventetiden. Det var shoe orgasm ved første øyekast. Nå gleder jeg meg bare til jeg har tid til å dra ut på livet og vise frem nydelighetene mine.

- xoxo

Birthday cards

Jeg har blitt stukket av nålen uttallelige ganger, fått superlim på fingrene og klippet ut gullbokstaver i det uendelige. Ja, jeg lager innbydelser til 20 årsdagen min! Hvis man ser bort i fra alle stikkene jeg har fått, og det at ryggen min tar knekken på meg, så er det faktisk kjempegøy. Digger og mikse sammen forskjellige farger, lime på glitter og sy på perler. Jeg har brukt mange timer på å sy på en og en perle for å lage hjerter, bokstaver og pynt. Men det var helt klart verdt det, for resultatet ble kjempefint. Da får jeg bare håpe at de som får innbydelsene mener det samme.

Nå må jeg forte meg på jobb, and make some money!
Hva skal dere i dag?
xoxo, Hanna

My cell phone is lovely

Jeg tror og mener at jeg har den kuleste telefonen noen sinne. I alle fall etter min mening, kan godt hende andre mener noe helt annet.  Spørs vel litt på øyet som ser. Uansett, på nyttårsaften fikk jeg en pakke i posten som jeg hadde godt og ventet på lenge. Jeg åpnet pakken ivrig, og inne i den lå to perfekte caser til telefonen min. My cell phone is now dressed up in Chanel and Juice Couture. It's so lovely. Det var litt expensive, men det var helt klart verdt det!

Here is my delicious


Nå skal jeg spille Wii med Oda, og så kommer Borghild på besøk! :)

xoxo, Hanna.

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv