Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Bursdag

From Palestine to China

Siden jeg var i Vegas på bursdagen min, hadde jeg bursdagsselskap for alle de hyggelige menneskene jeg har blitt kjent med dette året, i går i stedet for. Har hatt en kjempekoselig kveld med sjokoladekake, bløtkake og vafler med brunost! Det var nesten som å være hjemme! Bortsett fra at alle gjestene var fra hver sin del av verden. Alt fra native Americans, til Kina og Japan, til Palestina. Det som var utrolig koselig var at alle hadde med seg en gave som representerte en del av landet sitt. Utrolig hyggelig gjort.


Noen som forstår/vet hvorfor det er to kaniner i steinen?

Hadde et veldig hyggelig selskap, til tross for at jeg sovnet klokken 11 på kvelden. Det lønner seg ikke og bare sove tre timer kvelden før. Å passe på to jenter på 2 og 4 år gjør heller ikke saken lettere. De har så mye energi i seg, at de gjør meg søvning! Haha, om det ga noen mening?

Faren deres er i følge meg tatt rett ut i fra Pocahontas. Just take a look:

Ikke spør hva papi holder på med. Han har kanskje bodd litt for lenge i San Francisco?

Hva har dere gjort i helgen så langt?

Barbie and Ken

Til tross for at jeg la meg klokken 5 natt til bursdagen min var jeg våken og klar for gaver klokka 8 om morgenen! Har ingen anelse hvor jeg fikk all energien fra. Kanskje det var det gigantiske matinntaket jeg hadde til frokost. Jeg mener, hvordan i all verden klarte den lille magen min å få i seg alt det der!?


Etter enda mer sightseeing i Vegas var det tid for å legge kveldens make up å dra ut for å spise middag. Vi endte opp med å spise på Treasure Island hvor jeg fikk sukkerspinn til dessert. Haha, må være den perfekte desserten for meg. Uansett, etter middag var det tid for enda et show. Denne kvelden var det Cirque du Soleil som sto på planen. Amazing, sier jeg bare. Det som var enda mer amazing var da jeg ble sjekka opp i barkøen. Det gjorde meg 60 kroner og et champagneglass rikere. Whop, whoop!Det som er så gøy med å ha bursdag er at absolutt alle ville spandere bursdagsdrink på deg. Kanskje ikke så bra for oppførselen min da. Har hørt rykter om at jeg kan bli ganske, ja la oss kalle det fjollete, i fylla. Kan si så mye som at dagen der på fant jeg en tissevideo på kameraet mitt! Ja, dere leste riktig, en tissevideo. Jeg mener, hvem i all verden gjør noe så sært som å filme at man tisser. Huff, blir flau bare jeg tenker på det! Kvelden endte i alle fall med at lillesøster ble gjort om til storesøster og vi ble venner med Chuck Bass, Chris Brown, og Ken. Ken trengte en Barbie, og vi kan vel alle gjette hvem det ble? Haha, hadde i alle fall en fun freaking fantastick natt.Nevnte jeg forresten at jeg hadde min gambling-debut i Vegas? Jeg satset en dollar på en spillemaskin og vant 2. Haha, følte meg rik da altså!

What happens in Vegas, stays in VegasDa var det altså tid for å fortelle litt om helgas festeligheter. Vet ikke hvor mye som egentlig egner seg på bloggen. Dere vet, what happens in Vegas, stays in Vegas. Men har selvfølgelig noen spennende historier å dele med dere. Fredagen begynte med en skikkelig treningsrunde på hotellet, etterfulgt av "frokost" (les: klokken 13.30), deretter shopping og sightseeing i Vegas. Det er så mange fine hoteller å se på. Yndlingshotellene må bli New York, New York og MGM Grand. Men Paris Las Vegas, The Venetian, Caesars Palace og Planet Hollywood kommer og ganske høyt opp på lista. Jeg liker det faktumet at man har samlet hele verden i en by. Crazy, men også amazing!

Etter 2 timer foran speilet og 3 antrekk senere var det tid for å dra ut for å ta Vegas med storm. Bokstavelig talt. Jeg og Oda dro på American Storm, for å nyte synet av veltrente gutter. Dere skjønner, American storm er et mannlig strippeshow de har i Vegas. Veltrente gutter i uniform, toppløs og i bokser. Kan det bli bedre?Hver gang en av gutta hadde tatt av seg skjorta, gjorde de en liten runde rundt om i rommet for å "kose" med publikum. Haha, jeg har aldri vært så flau som da han ene gutten tok og puttet hodet mitt under singletten sin. Magehårene hans stakk meg på kinnet og jeg lover dere at jeg var rødere enn en tomat. (Under all sminken i alle fall)  Likte det bedre da jeg fikk kyss på kinnet av Justin og en liten privat dans.Etter showet var det tid for å møte guttene, ta bilder og flørte litt. Vi endte kvelden på afterparty på MGM Grand sammen med 4 andre gutter vi møtte tidligere på kvelden. Husker jeg var helt i ekstase siden jeg hadde bursdag, og tror ikke det var et eneste menneske rundt meg som ikke fikk det med seg. Jeg danset nemlig rundt og ropte av glede: "Hey Hanna, it's your birthday". Haha, må bare le litt av meg selv. Kan se for meg det var litt av et syn for menneske i rundt meg.

Et stykk lykkelig Hanna med et stykk yummie drink i hånden! Bildet ble tatt 10 sekunder etter midnatt, altså mitt første øyeblikk som 21 åring!

Hva som skjedde resten av dagen som 21-åring, får dere vite i morgen. (Dette innlegget har allerde blitt alt for langt)

Hva skal til for at du blir flau?

Frøken hangover

I løpet av de 72 timene jeg har vært i Las Vegas har jeg sovet tilsammen 7 timer, vært beruset i omtrent 20 timer og shoppet, flørtet og tatt massivt med bilder resten av tiden. Jeg er ikke det minste forbauset over at jeg har vært forferdelig hangover i hele dag. Det er nok prisen man må betale for å ha den beste bursdagen i mitt hittil 21 år lange liv. Det var i alle fall helt klart verdt det.Må si at jeg ler litt av meg selv når jeg leser på de to siste innleggene mine. Begge to er et resultat etter en kveld på byen hvor kreativiteten og skriveferdighetene ikke var helt på topp. Forhåpentligvis var det underholdning for dere! Tenkte å skrive en oppsummering om alt det spennende som har foregått i helga, men det må bli i morgen for nå kjenner jeg kroppen min lengter etter søvn. I mens kan dere kose dere med resultatet av når 4 gutter og en lillesøster skal synge bursdagssang til meg.

Hva er deres beste bursdagsminne?

Las Vegas, I heart you!

Klokken er 03.48 her i Las Vegas og jeg er en kort tur innom hotellrommet for å blogge for dere! Kan medele så mye som at jeg har hatt den beste bursdagen noensinne! Nå skal jeg tilbake til kveldens festeligheter! Skal oppdatere dere om alt senere i morgen!

Håper dere får en kjempefin søndag!

Edit: "fylla har skylla" sier jeg bare...

Hey Hanna, it's your birthday!

Oh my god, I am 21 baby! Enn det, 21 år og i Vegas! Kan livet bli bedre?Nå er klokken 04.10 på natten og jeg og Oda har nettopp kommet hjem fra en heftig kveld på byen. Stemmen er hes etter all hylingen og føttene utrolig sliten etter det ukloke skovalget mitt. By the way, fant nettopp ut at jeg har en halvspist mandel i glasset mitt som jeg har ingen anelse hvor kommer fra. Crazy! Noe annet som er crazy er alle menneskene som gifter seg her i Vegas! Har allerede møtt på en brud på bussen. Jeg mener, hadde jeg skulle giftet meg i Vegas skulle jeg i alle fall bestilt meg en limosin!Uansett, i Norge har jeg allerede vært 21 noen timer, mens her bare i 4 timer. Kjenner det skal bli godt å sove nå, og våkne opp til gaver på sengen og kake! Har hørt noen rykter om at Oda skal ta meg med på kurs der vi lærer å danse med strippestang. Det skal i alle fall bli interessant!Da gjenstår det bare å si, Happy Birthday to me!

Bloggen har bursdag!

I dag er det et år siden jeg begynte å blogge. Det er utrolig rart å tenke på, et år har jo gått så fort! Husker jeg var veldig i tvil om jeg skulle lage meg en blogg eller ikke. Man blir jo veldig eksponert og sårbar. Det som fikk meg til å begynne var en jente i kullet mitt på medisin. Hun kom bort til meg på en fest og lurte på hvordan jeg kunne studere medisin? Jeg var jo bare en blond sminkedukke. Husker hun sa til meg "Du er sikkert en sånn jente som blogger!" Akkurat den kommentaren var det som fikk meg til å begynne. Jeg ville bevise at jeg kan være blond, bruke sminke, blogge og likevel studere medisin!En annen årsak var at jeg ville ha en dagbok fra USA-turen min. Nå kan jeg bare ta en titt på bloggen om jeg vil drømme meg tilbake til alt det spennende jeg har opplevd! Uansett, tenkte å mimre litt tilbake på hva som har skjedd i løpet av året mitt som blogger!

De første levedagene til bloggen handlet om jul, jul og atter jul. Jeg hadde en liten Lucia photo shoot i stua, bakte pepperkaker, pakket inn julegaver og sang inn en julesang i platestudioet til Ronny!Begynnelsen av 2010 var det mye spennende som foregikk. Jeg var med på min første disseksjon av et dødt menneske, jeg ble invitert på ball av Ole Kristian og jeg hadde en uforglemmelig helg i Åre med kullet mitt!


I februar fylte jeg 20 år og da hadde Annette leid inn VIP-bord til meg på gossip i Trondheim! Det var helt klart den beste bursdagen jeg hittil har opplevd. Latter, fyll og fanteri med de beste vennene. Love it! Jeg feiret valentines day, og var bittelitt slem. Men man kan ikke ta kloke avgjørelser bestandig! Hadde også vært på besøk til Hans fant jeg ut da jeg bladde meg nedover arkivet! Åh, vi hadde det så koselig den kvelden. Synd at han har kjæreste og har flytta fra Trondheim!

Mars bestod av en del festing og eventer! Var på Nelly High Heels Party og fikk meg et par sko gratis. Husker jeg og Annette hadde det så gøy den kvelden. Møtte en gammel bekjent av meg og festet hele natten lang! Var og på Miss Glamour of Scandinavia for å heie fram Annette til finalen! Memories.

I påsken dro jeg til leiligheten vår i La Manga med familien min. Her jobbet jeg ivrig med brunfargen, prøvde å lære meg spansk av en søt gutt, og festet til langt på natt. Jeg husker jeg måtte utnytte hvert sekund av turen for når jeg kom hjem ventet eksamenslesing på meg! Da gjorde jeg vel ikke annet enn å lese fram til sommeren. Hadde ei frihelg hvor jeg feiret 16 mai, ellers var det skole, skole og atter skole.Sommeren kom og jeg ble ferdig med medisineksamene. Solen skinte og jeg var lykkelig! Mye av sommeren gikk med til jobbing (måtte ha penger til USA). Men jeg fikk og tid til lek og moro! Ferien begynte med at jeg og Oda dro til Oslo for å se Eclipse på Akershus festning. An unforgettable night! Siden jeg trivdes så godt i Oslo, dro jeg tilbake, men denne gangen med Annette. Vi hadde ei uforglemmelig uke i Tigerstaden hvor shopping, gutter og champagne sto på menyen!Sommeren endte med en tur til La Manga sammen med Annette. The time of my life! Vi levde virkelig livet der nede. Oss to alene og omringet av gutter som kjempet om oppmerksomheten vår. Det ble både sene kvelder, romantisk nattbading og råning i cabriolet. Gleder meg allerde til neste sommer!

Etter La Manga var det bare en ting som gjaldt. Pakke sammen tingene mine for å reise til USA. And the rest of the story is still to be written! Da gjenstår det bare å si gratulere bloggen! Haha!

Hvor lenge har du følt med på blogen min?
Hvor lenge har du blogget?

Gratulerer med dagen S!

Jeg kan jo ikke glemme å lage et lite innlegg dedikert til verdens beste storebror! Han har jo tross alt bursdag i dag! Det er litt synd i han som må feire bursdagen sin alene på Steinkjer mens resten av familien er her i "solfylte" California. Men han kommer nedover for å feire jul med oss, og det blir koselig.

Uansett, gratulerer så masse med dagen S. Du er helt klart den beste storebroren når du gidder å øve nynorsk med meg i 8 timer, gidder å finne ut hvordan ord skrives når jeg ringer og maser om rettskrivning og gidder å høre på meg klage om gutteproblemer. Du er den snilleste!

.. og den søteste, haha!

En stykk søtrøver og en turtles!

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen ODIS!

I dag har lillesøster bursdag! Sytten år blir lille krølle! Da jeg var lita var jeg sykelig sjalu da Oda ble født. Men nå er jeg glad for at jeg har en søster jeg kan dele alt med! Livet ville ikke vært det samme uten henne.

Se hvor søt hun er som liten, er det rart jeg var sjalu?Da vi var mindre gjorde Oda absloutt alt for meg. Jeg sa "Oda, hent mat til meg. Oda, gjør ditt for meg." Og Oda stakkar, adlød mine ordre. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal være slaven til Oda hele bursdagen hennes! Haha, det kan bli en interessant opplevelse.Noe annet som er interessant er at vi skal på en skikkelig High School fest for å feire den store dagen. Det gleder jeg meg til. Festing, alkohol og High School drama, det må bare bli en opplevelse verdt å få med seg. Oda skal både sminke og style meg for anledningen, så det kan bli spennende.

Da gjenstår det bare å si gratulerer med dagen Oda!

Haha, love this picture!

Memories

I dag har vært den lateste søndagen på lenge. Jeg har ikke gjort så mye annet enn å spise opp sjokolade-og-peanøtt-kjeksen mamma lagde og spille kort. Har i grunn vært veldig koselig, men føler meg usunn til tusen. I morgen må jeg absolutt sette i gang med hardtrening før NY-turen. I uken som kommer har både storebroren min og lillesøstra mi bursdag. Det får meg til å tenke på min egen 20-årsdag som var i februar. Beste bursdagen hittil, selv om den endte med at jeg sovnet på badegulvet! 21-årsdagen kommer og til å bli råbra. Har planer om å feire den i Las Vegas! Men er en god stund til dette, så i mens kan vi mimre litt tilbake til forrige bursdag.

Haha, er rart å tenke på hvor forandret man blir med litt inntak av champagne.

Hvordan er din drømme bursdag?

Hurra for deg som fyller ditt år!

I dag fyller Annettesøt 20 år! Gratulerer så masse med dagen vennen! Ønsker deg alt godt på den store dagen. Skulle ønske jeg kunne vært der sammen med deg. Siden det er ganske vanskelig, med tanke på hvor mange mil det er i mellom oss, så har jeg laget en liten gratulasjonsfilm til deg. Da blir det nesten som jeg er der på ordentlig! Må bare si at det var ikke så enkelt å komme på alt jeg ville si når jeg filmet, så snakkingen ble ganske hakkete, hehe.

Uansett, denne er til deg søta:

Gratulerer med dagen til Annette!

<3

 

05.06.10

Gårsdagen var hektisk, men jeg skal ikke klage. Jeg fikk både sol, sommer, grillmat og bursdagsfest. Dagen i dag har også vært travel. Stod opp som frøken hangover, men måtte raskt skifte rollen over til frøken vask-leiligheten-siden-det-er-visning-på-den-i-morgen til frøken kom-deg-hjem-til-Orkanger-for-du-skal-på-jobb.

Grilling er kos

Frøken sprek


ah, sommer er herlig


Bursdagen til Karianne var kjempekoslig. Herlige jenter og masse latter, tull og fanteri.

Karianne beviser at hun kan drikke opp ned. Null stress liksom..

Bursdagsbarnet og meg


Da er det tid for frøken alt-for-sliten til å gå legge seg.

Natta Bloggen!


grattis bestemor

Gratulere til bestemor som er 92 år i dag! 92 år, og fortsatt like klar i toppen, det er ikke galt det.

Det er så nydelig her. Kan godt være ute timesvis og bare nyte naturen og sjøluften. Var så herlig når jeg stod opp i morrest, og pustet inn den klare sjøluften. Its so lovely!
 


 - xoxo

Yesterday

Ahh, har ikke hatt det så gøy på lenge! Selv om kroppen er helt redusert i dag, og jeg er satt i slow motion modus, var det helt klart verdt det. Etter et hyggelig vorspiel hjemme til bestevenn, dro vi til gossip for å fortsette feiringen der. På veien dit ringte jeg 1881 for å få nummeret til Shell ved st. olav. Haha, jeg skulle visst nok få de til å lage ferdig frøloffen min til jeg kom dit.

bursdagsbarnet ^^
- xoxo

fiesta

Hola!

Nå sitter jeg og venter på at Annette skal bli ferdig med å ordne seg, så skal vi rusle bort til bestevenn for å feire 20årsdagen hennes. Det skal bli bra. Godt å få litt avveksling fra eksamenslesinga. Sittet i hele dag med anatomiboka og pugget muskler fra topp til nå, så nå fortjener jeg en kveld på byen!Ha en fin lørdagskveld!

- xoxo

Happy birthday B!

Gratulerer så utrolig masse med 20-årsdagen bestevenn! Nå har du endelig blitt "stor" jente du og! Det er så rart å tenke på at tiden går så fort. Syns ikke det er lenge siden vi satt i trappeoppgangen på ungdomskolen og lo oss i hjel av Ta-ram-tam-tamm-ringetonen. Eller da vi var DT i La Manga vinterferien for 3 år siden. Husker du hvordan fjeset til Jo Matland så ut etter en skikkelig omgang med... Ja du vet. Alt dette føles ut som om det var i går, det er skummelt å tenke på hvor fort tiden går.

Uansett håper jeg du får en fantastisk bursdag i dag. Gleder meg til vi skal feire deg på lørdag, det skal bli GØY!

Bestevenn er  n y d e l i g! 


 - xoxo

Grattis Ole K ^

Gratulere så masse med 23 årsdagen Ole K :))xoxo ;*

I got everything I wished for

Dette blir det siste bursdagsinnlegget for ei stund. Føler at alt jeg har tenkt på den siste uka er bursdagen min. Alt gikk med til planlegging og handling av stesj til både meg selv og leiligheta. Det var ei hektisk uke, men helt klart supergøy. Ekstra gøy var det at bursdagen ble så vellykket. Tenkte å fortelle dere hva jeg fikk i bursdagsgaver av den snille familien min og vennene mine. Den neste begivenheten jeg gleder meg sykt mye til nå er når jeg drar til La Manga 28 mars. Det blir konge!

Uansett, her er det jeg fikk:

Av mamma og pappa fikk jeg Canon videokamera


Guess lommebok, pluss penger.


Av oda fikk jeg smykke fra retro


Fikk sølvsmykke av Sjur


Av farmor fikk jeg ghd Limited Edition rettetang


Av bestemor fikk jeg gavekort hos make up store


Av kirsti, Torgrim, tante og onkel fikk jeg en guess toalettmappe


Av borghild fikk jeg den søteste ringen


pluss tights og genser


Av bv fikk jeg acne kjolen min.Av Charlotte fikk jeg smykke, øredobber og diadem 


Av Ole K fikk jeg smykke


Av Karoline fikk jeg shimmering powder, rosa lys, lip butter og lipgloss


Av Annette fikk jeg sexy underwear ;)
Av Bentein fikk jeg Bacardi Razz


Av Tobias og Andreas fikk jeg champis


Av Andrius fikk jeg vin


Tusen takk alle sammen ^^

My super sweet 20

Perfekt! Skal jeg beskrive gårsdagen med et ord, så er det definitivt det ordet. Kan med hånden på hjerte si at det var den beste bursdagen i mitt 20 år lange liv. Til tross for at jeg stresset som en galing med å komme meg fra Orkanger til byåsen etter middagen, så var dagen helt fantastisk. Kvelden begynte med familiemiddag and my bffs. Der vi spiste oss mette på pappas kyllingkarbonara og marsipankake. Deretter hadde jeg en halv time på å komme meg fra Ork til byåsen før gjestene kom. Gjett om jeg ble forbanna når den idiotiske bilen forran meg bestemte seg får å kjøre i 60 km/t i en 80sone. Etter mye stress, kom vi omsider frem, og da kunne jeg endelig slappe av.
Tror nesten jeg filmet hele kvelden, så her er en liten smakebit på hva som skjedde:
 


Bilder fra kvelden:Hadde virkelig den beste bursdagen! :)

xoxo, Hanna

It's my birthday!

... Aww, nå er jeg endelig blitt 20! Dagen startet perfekt med bursdagssang og gaver. Fikk videokamera av mamma og pappa, pluss penger, så nå blir det mye videoblogging framover. Skal filme hele dagen i dag, så kanskje det dukker opp en videoblogg i morgen! Av den søte lillesøstra mi fikk jeg et stort perlesmykke, Guess lommebok, prinsessebok om meg som hun hadde laget og et rosa maleri som hun også lagde til meg. Tusentakk Odasøøt.
Da jeg kom til pbl i dag, sang de bursdagssang og Kamilla hadde laget kake til meg. Det satt jeg stor pris på, liker den nye pbl-gruppa mi.
Nå skal jeg dra til Annette snart, for hun skal være min personlige stylist for dagen. Gleder meg sykt mye til i kveld!

Aww, det er så gøy og ha bursdag! :DHipp hurra for Bentein, som også har bursdag i dag!

xoxo, Hanna


En time igjen til den store dagen!

Da er det bare en time igjen til bursdagen min. En time igjen til jeg blir 20. Kjenner det kribler i magen, som jeg gleder meg til morgendagen. Husker når jeg var lita, da lå jeg våken hele natta før bursdagen min og bare venta på at mamma og de skulle komme å vekke meg med presanger og bursdagssang.
Hele denne uka har gått med til forbredelser til 20årsdagen min. jeg har laget innbydelser til gjestene. Shoppet ting til leiligheta. Vært til frisøren. Blitt brun og satt på meg negler. Ordnet med kjole, sko veske og tilbehør. Kjøpt inn mat og drikke til gjestene mine. Jeg føler jeg kan legge meg med god samvittighet, for alt er klart til i morgen.
Drøm søtt, det skal i allefall jeg! 

My last day as a teenager!

..Den skal jeg bruke på å forbrede min første dag som 20 åring. Det som står på dagsplanen er:

  • Å sette på meg negler
  • Barbere legger
  • Smøre meg inn med Dove summer glow
  • Nappe øyenbryn
  • Lakke tånegler
  • Stripe håret til frisøren
  • Kjøpe meg partyveske
  • og kanskje et nytt par sko
  • Tilslutt må jeg rydde og vaske leiligheten!

Det er mye jeg skal rekke på så liten tid. Inne i mellom dette her skal jeg å rekke å dra på utplassering på allmennpraksis og hente kjolen min! Det siste gleder jeg meg sykt til. Krysser fingrene for at den passer perfekt. 
Tror det kommer til å bli en dag med masse stress og styr, men det blir godt å legge seg å føle at alt er klappet og klart til i morgen. Gleder meg til å våkne opp på det gamle rommet mitt, og bli vekket av familien min som synger bursdagssang. Lenge leve gamle tradisjoner!

Bursdagen min i fjor


xoxo, Hanna

Birthday cards

Jeg har blitt stukket av nålen uttallelige ganger, fått superlim på fingrene og klippet ut gullbokstaver i det uendelige. Ja, jeg lager innbydelser til 20 årsdagen min! Hvis man ser bort i fra alle stikkene jeg har fått, og det at ryggen min tar knekken på meg, så er det faktisk kjempegøy. Digger og mikse sammen forskjellige farger, lime på glitter og sy på perler. Jeg har brukt mange timer på å sy på en og en perle for å lage hjerter, bokstaver og pynt. Men det var helt klart verdt det, for resultatet ble kjempefint. Da får jeg bare håpe at de som får innbydelsene mener det samme.


Nå må jeg forte meg på jobb, and make some money!

Hva skal dere i dag?

xoxo, Hanna

Bare 1 uke igjen til jeg blir 20 :o

Enn det, bare ei uke igjen nå! Tiden går så utrolig fort. Syns virkelig at det var i går jeg feira 10 årsdagen min sammen med Merethe. Vi feiret den på klubben, og vi hadde kledd oss ut som Spice Girsl! Ahh, det var tider det. Husker det var pappa som sminka meg og greier, fancy. Det føles virkelig som det var i går, men det er jo hele 10 år siden! 10 år er ganske lenge. Det har i alle fall skjedd mye på de 10 årene, og det er jo bra. Sitter igjen med mange gode minner.
Det er rart og tenke på at om bare ei uke så går jeg inn i mitt tyvende år. Da er jeg ikke lenger tenåring... men voksen er jeg heller ikke. Jeg vil være for evig ung ;)

Meg og den søteste broren min <3


Haha, her er jeg omtrent 10 år. Elsket den rosa skinnjakka!


I'm still an angel when I sleep.


Hva er ditt beste barndomsminne?

xoxo, Hanna

Karoline blir 20 år i dag!

Hipp hurra for Karolinesøta som blir 20 år i dag. Jeg og Ole K tok med oss Karoline ut for å spise middag på Egon. Nå sitter vi hjemme til meg og spiser is med daim og ler av alt det rare Ole K har gjort opp gjennom tida. Han mimret tilbake til  20 årsdagen sin, og den endte med at han ble skutt på. Haha, det må være den værste 20 årsdagen å ha.
Vi ler i allefall til vi får vondt i kjeikene. Good time.
ah, soo cute.

Peace out!

20 om en måned :o

Jeg er 20 år om akkurat 1 måned, om bare EN måned liksom! Det er sykt hvor fort tiden går. Synes ikke det er noe lenge siden jeg var en liten fjortis, og nå er jeg snart voksen. Jeg føler meg ikke voksen en gang. Jeg kan godt være barnslig på mange områder, og jeg liker det. MEN det har jo sine positive sider å bli 20 år og da. Jeg kan kjøpe ordentlig sprit på polet, og kommer endelig lovlig inn på utestedene i Trondheim. Gleder meg kjempemasse til å feire bursdagen min da, det skal ta av for å si det sånn!

Jeg har forresten navnedag i dag. Navnet mitt betyr nåde. Gratulerer til alle dere andre med navnet Hanna.


xoxo, Hanna

Hanna Vaage - my life in San Francisco

21, Orkdal

Om meg!

21 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i San Francisco! Ellers studerer jeg medisin ved NTNU i Trondheim, noe som jeg stortrives med.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

leser bloggen min NÅ

Følg meg!
bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits