Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Boys, boys, boys

Boyfriend tag - question

Hei dere! Gikk gjennom spørsmålene fra spørsmålsrunden og der var det ei som hadde lagt igjen en kommentar om boyfriend tag. Jeg hadde ikke hørt om det før, så måtte youtube det med en gang. Et par youtube-filmer senere ble jeg overbevisst at dette ville jeg også gjøre. Hehe, må bare overtale Daniel først. Det går ut på (slik som jeg har forstått det), at jeg stiller spørsmål til Daniel om meg eller forholdet vårt og så må han svare. Det kan være alt fra hvor vi møttes, til vår første date til hva yndlingsmaten min er. Tror det kan bli ganske så interessant å høre hva han svarer. Det eneste vi mangler er gode spørsmål, så det er det opp til dere å lage. Woho, for morsom videoblogg!Just keep the questions coming! 

What is the word?

Jeg og D sitter og diskuterer røde kjoler og om jeg skal kjøpe meg det. Tror vi kom fram til at det passer ikke meg, og så skulle han komplimenter antrekket mitt.

D: jeg digger den buksa di
H: hø, strømpebuksa mi?
D: nei, jeg mener den tightsen
H: emh, mener du den her?
D: jaa, den kjolen!
H: skjørt Daniel, skjørt. Hehe!

Det skal ikke være lett! Men han skal ha det for at han prøvde! Bukse, skjørt? Whats the different?

Up to the date

Hallo alle sammen! Hehe, lenge siden sist eller hva? Jeg er så utrolig dårlig på å blogge når jeg er i Stavanager. Vil tilbringe hvert ledig sekund sammen med Daniel og han blir ikke så fornøyd når jeg har nesa dypt nede i macen. Derfor blir det lite mac og bloggetid, men heller masse kos og Danieltid! Woho for det. Hadde det uansett fun fun i Stavanger. Når lesingen står på som verst og man kommer hjem sliten og lei er det godt å stikke av til Stavanger ei helg og glemme at det er noe som heter skole, Trondheim og alt det der. På fredag dro vi ut på byen, som forøvrig var kjempegøy. Det er utrolig hva et glass hvis og en fancy kjole kan gjøre. Vi møtte også på Thomas og Jonas fra jobben til Daniel. Er bestandig godt humør rundt de gutta der, umulig å ikke like. Jonas er forøvrig singel og på leting etter ei snerten dame. Han har en stilig november-bart, er omtenksom og flink med barn og god til å lage mat. Bildebevis finnes på facebook (add Jonas Prøis) og så vil du kanskje få teste kokkekunnskapene hans (selv om Daniel stiller seg litt skeptisk med tanke på lunsjen på jobb), men det kan jo alltid prøves! Jonas virker i alle fall som en skikkelig god gutt.


// Daniel, Jonas og Thomas!


// The singel one!

Resten av helgen ble brukt til film, restauranter og evigvarende bekymring om SAS skulle gå konkurs eller ikke. Hvordan skulle jeg komme meg hjem hvis SAS ikke kunne fly meg til T-town. Norwegian har det med å opprette en Trondheim-Stavanger rute snart slik at jeg har litt flere muligheter. Gikk heldigvis fint på mandagsmorgen, selv om det føltes som om alt gikk galt. Rakk nesten ikke flyet (ikke lurt å bestille fly klokken 6 om morgenen) og måtte springe til gaten som lå helt i enden av flyplassen (lover dere at det var laangt). Måtte "snike" i sikkerthetskøen og fikk egentlig ikke lov til å sjekke inn da jeg kom en smule forsent. Men med et smil om munnen kommer man som regel langt.


// Virgin America kan gjerne få komme å fly meg rundt!

Anywho, nå skal jeg trene av meg metthetsføleslen jeg har etter middag og deretter lese videre på gastromedisin. Aah, life as a medstudent. The reading never ends!

Har dere gjort noe spennende siden sist?

Savne dæ!

Norwegian girlfriends!

Dagene flyr virkelig av sted. Syns nettopp det var søndag og jeg lå fyllesyk i senga til Daniel å bestilte twilight-billetter. Og nå er vi plutselig midt i uka. Timene er over på et blunk og jeg føler ikke jeg rekke å gjøre noe fornuftig før det er på tide å sove igjen. Nå har jeg brukt den siste timen på å ringe rundt til foretninger i SF for å høre om Canada Goose jakken jeg vil ha. Ringte til Charlie på Lombardi Sports som jeg ringte til for noen uker siden. Jeg hadde glemt av å ringe tilbake og han var helt fortvilet fordi han ikke fikk til å sende mail å si at de ikke hadde jakken. Hehe, en fyr hadde visst byttet ut Gen i etternavnet mitt med C. Men nå fikk jeg altså vite det. Han skulle fortsette å lete da, og sende meg mail hvis de plutselig fikk inn igjen. Ikke det at det hjelper meg så mye. Oda er i SF nå, og pappa reiser i morgen. Derfor har jeg brukt den siste timen på å ringe til andre butikker. Foreløbig no luck. Det beste tilbudet jeg har så lang er at jeg skaffer norske kjærester til Chari og kompisene hans (de er fra Tampa, Florida og er på utkikk etter some norwegian girls) i bytte mot at han kjøper en jakke til meg.Så er noen interesserte? Han var visst på utkikk etter the norwegian accent, blond hair, pretty eyes and light skin tone. Jeg vil bare ha jakken min jeg!

so much for priority

Jeg tenkte å være søt å ringe Daniel for en skypedate i natten, mens han heller foretrekker å spille playstation selv om han ikke har sett dama si på en liten uke. For en prioritering! Haha, men jeg må vel bare venne meg til det at skytespill og fotball er noe de ikke kan leve uten. Får han i alle fall i bakgrunnen da, selv om han ikke sier så mye. Prøvde meg på en liten small talk i sted, men da fikk jeg bare kjeft for at jeg gjorde han ukonsentrert. Han skal vel ta igjen for all spillingen han gikk av i sommer mens jeg bodde der.


// Se på han da. Tøffingen!

Nå tror jeg at jeg må si godnatt til både Daniel og dere. Kjenner at det tok på å stå opp så tidlig i morrest. Skal bli godt å få en god natts søvn for en gangs skyld.

Såå, nattinatt 

The story of my BF

Han er den kjekkeste jeg vet om..

... selv om han av og til kan lage de rareste grimaser.

Det hender støtt og stadig at han blir oppgitt når jeg bruker så lang tid på å gjøre meg klar..

av og til ender det i at han bitchslapper seg selv..

Han er en mester i å jobbe overtid på jobben..

selv om han egentlig skulle ønske han kunne tilbringe kveldene sine her.

Han digger å pynte på bloggbildene mine med å snike seg med i bakgrunnen...

... Selv om han egentlig skulle tenkt seg å være fremst. Center of attention og alt det der.

Han er den søteste når han har ølbarten klistret på..

..Eller nå han lager sexy-face og prøver å sjarmere meg! (Noe som faktisk funker)

Men mest av alt elsker jeg når han får meg til å le. Finnes ikke noe bedre følelse enn det!

A look in my diary

Jeg gikk opp på rommet i sted for å finne en skrivebok jeg kan løse oppgaver i og så tok jeg ned en gammel en jeg brukte å løse heimkunnskap- og religionsprøver i før. Midt i mellom all matlagingen og religionssnakket finne jeg ei side der det står Diary. Avsnittet er veldig kort, tok meg tre dager og så ble jeg lei. Men det som stod der fikk meg til å le så jeg nesten var på gråten her i sted. Måtte ha høytlesning for mamma som bare sukket oppgitt. Så da prøver jeg lykken med dere. Må sies at jeg var veldig humørssyk de tre dagene jeg skrev. Det går bokstaveligtalt fra kjærlighet til hat. Hahah, gøy å være ung og dum dere. Her er et lite utsnitt:

...Senere på dagen ringte han meg. Da satt han og så TV eller noe og vi hadde den mest carelesse samtalen ever. Han var bare helt dust. Sa bare ting som fjern profilbildet ditt på nettby, du viser alt for mye av *sensur* dine. Jentevennene mine syns du linger på ei blond *sensur*-jente. Han sa også at han kanskje ikke gadd å komme på lørdag. Det var liksom så stress å besøke meg :( Han gadd heller ikke å prate med meg. Var bare helt storkjefta. Faen for en jævla fi*** unge han er. Akkurat nå så misliker jeg han på det sterkeste...Selv har jeg helt glemt denne hendelsen. Så var ganske morsomt å få et lite innblikk til hvordan jeg følte det for mange år siden når jeg ikke blogget om hver minste detalj. Litt synd at dagbokskrivingen tok en så brå slutt. Hadde vært gøy å vite hvordan det hele endte. Eller, jeg vet jo hvordan det endte. Haha!

Har dere nedstøvet dagbøker der hjemme?

Nesefetisj?

Oda, min søte, kjære lillesøster har bestandig og da mener jeg bestandig mobbet meg for alle guttene jeg har likt opp igjennom årene på grunn av nesene deres! Kanskje det har vært en lillesøster ting, eller kanskje det har vært noe sannhet i det hun sa. Hun har hele tiden sagt, "æsj hanna, for en nese", og jeg har svart henne: "Hva er det som er galt med den? Den er da helt normal?" Hun mente jeg var blindet av kjærligheten, mens jeg mener hun bare var pirkete. Men i går da jeg ikke fikk til å sove på grunn av at jeg hadde alt for mange tanker i hodet, endte jeg opp på facebook hvor jeg fikk en liten oppvekker? Jeg havnet inne på profilen til CB som jeg var hodestups betatt av da jeg bodde i USA (sorry Daniel) for jeg syntes han var så kjekk. Og så slo det meg at Oda hadde egentlig rett. Nesen hans (sorry Chris) er stor og klumpete og ganske markant noe som jeg egentlig ikke har lagt merke til før i går. (Haha, kanskje betatthet gjør blind?). Deretter begynte jeg å tenke tilbake på andre gutter jeg syns var kjekk før i tiden og jammen har de ikke en eller annen form for sære neser alle sammen. Kanskje jeg har en eller annen ubevisst fetisj for neser som jeg ikke vet om. Haha, komisk er det uansett. Selv vil jeg helst ha en så anonym nese som mulig, men hos det motsatte kjønn er det tydeligvis annerledes. Eller det hele kan være en tilfeldighet og at gutter med store, markante neser er flinke til å sjarmere meg? Her kan man bare spekulere i det uendelige dere.

Må forresten påpeke en ting. Jeg sier ikke at det er noe negativt eller stygt med en markant nese. Jeg må jo tydeligvis like det siden jeg faller for gutter hvor nesen tar all oppmerksomheten fra resten av ansiktet. Min kjære Daniel derimot, har en helt normal nese (hvis man kan kalle det det), så noe må ha skjedd med den ubevisste nese-betattheten min. Hehe, for et tullete innlegg. Men sånn blir det når hverdagen min ikke er så tullete lenger. Og hva er vel ikke bedre enn å dra opp rare guttetema. Begynner å bli en stund siden sist!

Hva tenker dere om neser? Skal de være spesielle eller anonyme?

Happy Valentine's Day!

Ååh, alle hjertes dag ♥ Egentlig en av mine favorittdager i februar hvis man ser bort i fra bursdagen min. Kjærlighet svirrer i luften og man mottar små, søte meldinger fra mennesker man nesten har glemt at eksisterte. Selv har jeg sendt ut noen hyggelige meldinger for å glede andre, og nå tenkte jeg at det var bloggen sin tur til å få litt oppmerksomhet.

For det første har jeg en liten announcement å komme med. Mange av dere har sikkert gjettet dere til det for lenge siden, andre har sett det fordi de er venn med meg på facebook og resten har gått rundt her og blitt mer og mer forrvirret. Siden oktober har jeg fått søte kommentarer i innboksen min hvor det stod om jeg nå ikke kunne svare på spørsmålet om hva er egentlig greia mellom meg og Daniel?! Jeg har bevisst latt vær og svare på det. I begynnelsen var det nok fordi skrev jeg det her, så ble det mer virkelig og jeg likte å holde den delen av meg hemmelig. Etter hvert som tiden gikk har jeg bare fortsatt og unngått å svare på spørsmålet. Grunnen til det vet jeg nesten ikke selv. Tror bare det at jeg letet etter den rette anledningen og hva er vel bedre enn Valentines Day?!?Så her er svaret dere alle har ventet på.

Daniel blir forresten ikke glad når jeg poster bilder av han, uten å forhøre meg med han først. Men siden dette skulle være et lite overraskelsesinnlegg, så får jeg satse på at det går bra. Jeg skal love å spørre om lov neste gang!

Uansett, da er det vel offentlig gjort. Daniel er som sagt kjæresten min og jeg er virkelig glad for at han er det også. Trøster meg når livet er fælt og får meg til å le når jeg heller vil gråte. Han får det til å kile i magen hver gang jeg ser han (som forøvrig er alt for sjeldent) og jeg elsker å stå å klemme åpenlyst på hverandre og gjøre forbigående mennesker irritert over de to turtelduene som står der og kliner! Haha, liker det!Sendte med en Valentines gave til Daniel da han var på besøk sist. Hva det er jeg har kjøpt egner seg kanskje ikke helt på bloggen, men jeg er ganske sikker på at Daniel setter stor pris på det! Selv får jeg gave fra han i posten i morgen. Litt forsinket, men det spiller vel ingen rolle. Oppdaterer dere i morgen om hva det er!

Da gjenstår det vel bare å si...

 

Update!

Tenkte nesten jeg måtte stikke innom bloggen for å fortelle at jeg lever! Regner med de fleste skjønner at bloggen ikke er første prioritet når Daniel en sjelden gang kommer på besøk. Hehe. Nå har vi nettopp vært på en lang kjøretur i "skogen" og det var ingen lett sak. Veiene i Orkdal er så humpete, føler jeg skal skli ut av veien når som helst. Heldigvis har jeg vett nok til å senke farten, selv om jeg ikke tror alle bilene bak meg likte det så godt. Koselig å kjøre var det uansett. Beste som fins det å sitte i en varm bil, det er mørkt ute, musikk i bakgrunnen og bare prate. Nå skal vi lage oss en veldig sen middag, og så se twilight - New Moon. Deretter tenkte vi å gå en tur i snøen. Jeg vet om en fyr som fortjener en snøball i nakken!

Hva skal dere ikveld?

Guess what?

Gjett hvem som er på besøk da!! Iiih, lykke ♥

Nå skal jeg gå å kose med masse resten av kvelden. Kanskje finne meg en snøball å kaste på Daniel, siden han kastet en på meg. Daniel gjorde meg utrolig f to the lau på butikken i sted. Forteller mer om det senere. Nå skal jeg fylle ventrikkelen med mat! hoho ♥

Topp 5 - cheesy hook ups!

Hva er vel ikke bedre enn å kikkstarte topp 5 innleggene med noen cheesy sjekkehistorier. Sjekkerne er håpefulle gutter og målet er meg! Haha, blir ikke mer selvdigger-ish enn dette? Uansett, jeg lovet yndlingssamen min å skrive om akkurat hva han ville, og da ble dette tema. Tenkte å skrive om 5 cheesy måter ulike gutter har prøvd å sjekke meg opp med i år. All creds til kreativiteten, men bare vet ikke helt om disse metodene fungerer på meg.


Ja, nå skal dere høre dere. Denne hendelsen er fra den første gangen jeg møtte Daniel. Vi var på et forspill i Stavanger og spilte en eller annen morsom drikkelek. Leken gikk ut på at man kaster en ball og den som kastet ballen til deg skal stille deg et spørsmål. Daniel satt med ballen og fikk spørsmålet: "Hvem av alle jentene her vil du ha med deg hjem fra byen?" Jeg husker jeg satt der for meg selv og tenkte. "Ikke velg meg, ikke velg meeg!" Misforstå meg rett, det var ikke noe galt med Daniel. Ble bare så flaut hvis han valgte "the new girl" og alle øynene ville peke mot meg! Kunne nesten høre folk rope: "Ohh, turtelduer!".Med min flaks så var det akkurat dette som hendte. Daniel kastet ballen til meg, noe som tydet på at han ville ta meg med hjem når kvelden var omme! Rett på sak, var du ikke mister? Det ble ikke noe bedre da vi begynte å snakke sammen når leken var over. Blir ikke verre enn denne samtalen...

Daniel: hva studerer du?
Hanna: Gjett da!
Daniel: Hm, ved utseende å dømme så ser du ut som en "cleaning lady", så du jobber kanskje som vasker???

Ah, dere aner ikke! Ser jeg ut som en vasker?! Hva er det for noe tull? Jaja, vi endte da opp med å flørte alikevel. Selv om jeg absolutt ikke likte måten han prøvde å sjekke meg opp på!

Hendelse nummer 4 er fra da jeg og Ingvild var ute på byen i San Francisco. Etter at vi hadde klart å riste av oss gjengen med "stalkere" og var klar for å innta dansegulvet kom det bort en fyr til meg som ved første øyekast virket litt interessant. Men skal love dere det ble andre boller da han prøvde å lure meg trill rundt. Han skulle stille meg 5 spørsmål, og hvis jeg klarte å lyge på alle 5, så skulle han kjøpe en drink til meg. Hvis ikke derimot, måtte jeg bruke pengene mine på han!

Naiv som jeg var tenkte jeg at dette kom til å bli null stress. Første spørsmål lød som følger: "What is the color of my shoes?" "Pink!", svarte jeg ivrig. "Alright, next question. What's the name of your friend?" "Oh, easy. Her name is Rosa", svarte jeg stolt. "You're good! But I forgot. Which question are we at?" "Aah, Silly! It question number 3!" Og så var det gjort. Haha, jeg skjønte det ikke selv en gang, før han stod der og gliste som en annen tulling! Jeg derimot var ikke særlig glad over å bli lurt. Til opplysning så fikk han drinken sin, det skal han ha!
Da jeg fikk meg ny telefon i Amerika hadde jeg litt små trøbbel i begynnelsen. Folk sendte meg meldinger i hytt og pine og til og med ringte for å få tak i Daryl. Hvem nå denne Daryl var lurte jeg virkelig på. Helt til en dag telefonen min ringte og det var Daryl som var i den andre enden! Han ringte for å fortelle at jeg hadde fått det gamle nummeret hans, og det kunne hende noen kom til å ringe å spørre etter han. Dette ba han om unnskyldning for og så hadde vi en lengre samtale før jeg måtte legge på. 

Dagen etter tok Daryl og ringte meg tilbake, og denne gangen for å spørre om jeg ikke ville bli med han ut på DATE!!! Han syns jeg hadde så behagelig telefonstemme og ville blitt overlykkelig av å få en date med meg. Selv satt jeg der med haka ned på knærne! Plutselig kommer mamma inn på rommet og lurer på hvem i alle dager jeg snakker med?Haha, da ble jeg så satt ut at jeg bare legger på røret! Det ble ikke noe date på Daryl, for å si det sånn. Creepy dott com, eller hva?Denne hendelsen var utrolig ekkel. Tenker jeg bare gjenforteller det jeg skrev den gangen det hendte...

I kveld opplevde jeg noe skikkelig ekkelt, eller det var kanskje mer kvalmende. Pappa og jeg dro på pub for å møte noen vi kjente for å ta farvel. På puben sitter det en gammel, tjukk mann med lite hår på hodet og man ser bare svetten rinner nedover kinnet. Dere skjønner sikkert tegninga. Uansett, denne mannen står og roper navnet mitt og vil at jeg skal komme bort å prate med han. Når jeg kommer bort spør han meg hvor lenge jeg skal være i Amerika og jeg svarer at jeg reiser hjem til Norge på søndag. Da sier han "Oh no! That means that we only have 1 night to make passionate love to each other!"Jeg lover dere at jeg holdt på å kaste opp der og da. Se for dere onkelen til Harry Potter, stå og si noe så ekkelt som det der til ei ung jente på 21 år. Hva i alle verden trodde han at skulle skje? Det verste var da jeg bare snudde meg og gikk tok han og huket tak i pappa for å snakke videre med han. "Can you please sell me you daughter? I really want her? How much fish do you need for her?" Jeg holdt på å dø da jeg hørte det! Selge meg til en gammel, ekkel mann i bytte mot fisk? Haha, det er så fælt at det nesten blir komisk.Haha, denne er virkelig god! No offence til han fyren jeg fikk det av. For han er virkelig godhjertet. Jeg tror bare dette ble litt for mye etter min smak! Husker i alle fall at jeg ble vettskremt og ikke visste om jeg skulle le eller gråte da jeg åpnet e-kortet jeg fikk i mailboksen min. Det var en cheesy invitasjon til en date, som jeg forøvrig takket ja til. Til tross for bakgrunnsmusikken. Den tar virkelig kaka! Jeg tok og filmet hele kortet, slik at dere også kan få se! Hoho, det var litt søtt gjort da ♥

Det var dagens lange innlegg! Kunne nesten skrevet bok om alle de rare erfaringene mine. Hehe. Uansett, jeg ville ikke gått for noen av disse "sjekketriksene" hvis du skulle prøvd å sjarmere meg. Eller kanskje nummer 5, for den funket jo faktisk!

Så, hvilken sjekkemetode likte dere best?

Forget your boyfriend!

...Passer perfekt til meg nå!

Så det er kanskje like så greit at jeg har gipsen på!

Nattakyss fra surpompen!

Når man er så sur at man får lyst til å slenge PCen i gulvet, da er det godt å ha en bestevenn som vil snakke 2 og en halv time med deg i telefonen! Da får man ut all aggresjon man har mot dumme gutter og resten av verden og en viss rosa ting man har rundt foten! Ah, herlig å ha noen å klage til når verden ikke går som man vil. Og så kan man snakke timesvis om dumme ting man har gjort før, som for eksempel å lure den snille gutten med å fortelle at du var forkjølet og derfor måtte dra hjem! Haha, ikke bra.

Nattakyss fra surpompen

Guttegal?

Jeg må innrømme at jeg lo godt da jeg leste denne kommentaren på innlegget om hvilket inntrykk jeg gir dere.

Haha, gir jeg virkelig inntrykk av at jeg er såå guttegal? Jaja, jeg skal ikke nekte på at gutter er en fin ting å ha i samfunnet. De fleste gutter skaper ikke så mye drama, og det er godt å ha en guttevenn man kan dele tanker og meninger med uten at de egentlig bryr seg så mye om hva du sier.  De fleste gutter er heller ikke så komplisert, og man kan føle seg ganske trygg på at man slipper unna baksnakking og sjalusi. 

Men "elsker gutter over alt på jord". Den setningen var littegrann sterk. Men selvfølgelig er jeg veldig glad i gutter. Men hvem er vel ikke det?

Akkurat nå er jeg veldig glad i denne gutten. hihi ♥

Omg, what a surprise!

I dag er jeg en stykk happy Hanna! Hehe. Dere skjønner, Daniel overrasket meg virkelig i sted. Han viste en side av seg selv som jeg egentlig ikke troddde fantes. Hehe, jeg har ikke så alt for høye forhåpningen skjønner dere.

Uansett, greia var at Daniel ringte meg tidlig i morges og vi snakket om alt mellom himmel og jord, som vi vanligvis bruker å gjøre. Men da vi skulle legge på sier han: "Jeg har på følelsen av at du kommer til å ringe meg i kveld, så vi snakkes vel snart". Jeg bare tenkte: "Jada, det gjør jeg heelt sikkert". Og så la vi på. Haha, rett på sak!

Så da jeg ligger på sofaen og snakker med storebror som er i etasjen under, Fri Familie er virkelig tingen, ringer det på døren og ingen av oss skjønner hvem det skulle være. Plutselig hører jeg bare en dame gå rett inn og sier noe som jeg ikke får med meg og det neste jeg vet er at Sjur kommer opp med en innpakket blomsterbukett og sier at disse er visst til deg! Jeg setter i gang det hylet og med en gang skjønner jeg hva Daniel mente om at jeg kom til å ringe han senere i kveld! Haha, for en luring altsåå. Blomstene var uansett kjempesøte og Daniel kunne virkelig ikke gjort noe annet for å muntre meg opp her jeg ligger. Eller det at han hadde kommet på besøk hadde vært hakke bedre! hihi.Nå skal jeg kose meg med blomstene mine og lese litt embryologi! Whoho, for en dag.

Har dere fått blomster på døra før?

Kommer tilbake snart!

Skal bare kjøre Daniel til flyplassen nå, så kommer jeg tilbake og skal skrive et skikkelig blogginnlegg! Wohoo!
Update

Dette går virkelig ikke helt etter planen. Tror alle sammen har bestemt seg for å gå i mot meg og flaue meg skikkelig ut! Her snakker vi om ultraflaue historier fra barndommen som gjør at jeg blir rødere enn en tomat i ansiktet. Ååh, jeg dauer her jeg sitter. Haha, forhåpentligvis går det bedre litt senere. I sted var det så galt at jeg nesten skle av skolen og ville gjømme meg under stolen. Ikke et bra tegn. Hvorfor har jeg gjort så mange flaue ting i løpet av livet som gjør at andre kan le på min bekostning?

Slenger med et bilde Annette tok i går. Har enda ikke turt å se på mine egne bilder. Redd for hva jeg kommer til å finne der. Haha.

Hvilken type familie har dere?

You guessed right!

Jeg føler egentlig at dere kjenner meg ganske godt siden alle sammen klarte å gjette riktig i forrig innlegg! Men jeg deler jo det meste med dere, og er 100 % ærlig om det jeg skriver så er kanskje ikke så rart!

I dag har jeg altså brukt dagen på å vise fram Trondheim til Daniel. Hittil så er han ganske imponert, og mener at det er en fin by jeg lever i. Det eneste negative var visst trafikken. Tror vi stod en halvtime i bilkø for å komme oss inn til Trondheim Torg og rørte oss kanskje 30 cm. Haha, ikke bra.

Nå skal vi sprette champagne flaska jeg kjøpte og så skal vi møte Andreas. Andreas er forresten grunnen til at jeg i det hele tatt kjenner Daniel. Det er litt morsomt å tenke på.Har dere hatt en fin dag så langt?

Fra blomst til blomst!

Da jeg så igjennom bloggen på søndag for å finne et bilde til dagens tema, fant jeg et innlegg hvor jeg svarte på hva jeg syns om gutter og så videre. Syns innlegget var ganske morsomt å lese, så tenkte at jeg skulle reposte det. Så, da kan dere kose dere med et gutteinnlegg, men jeg skal kose meg på shopping med Annette. Vi skal møtes i sentrum, men jeg burde vel egentlig styre unna alt som heter butikker. For vil heller bruke pengene mine i Milano om 2-3 uker. OG, forresten. I kveld skal jeg poste en ny sangvideo på bloggen, så da må dere ta turen innom! ♥

Anyways, her kommer innlegget jeg skrev i mai i år:

ah, gutter... Man kan aldri få nok av dem. Lange, tynne, gode, runde, kjekke, hotte, stilige og flotte!

Dette innlegget skal altså handle om gutter. Da dere kunne stille meg spørsmål for 2 dager siden var det en del av dere som spurte meg om guttespørsmål, og de tenkte jeg nå at jeg skulle besvare!


Ja, hva skal man svare på dette mon tro. Det jeg tenker angående gutter er vel at de kan være ganske forvirrende og irriterende, men jeg hadde heller aldri klart meg uten dem! Når en gutt jeg finner tiltrekkende kommer bort og gir meg et kompliment, eller hvisker noe fint i øret mitt, blir jeg ganske så glad. Det skal ikke mye til for å sjarmere meg altså. Si noen ord på spansk, britisk eller rogalandsk, så er jeg solgt!For tiden er jeg vel på "flørtern" som du kaller det. Etter det forrige forholdet mitt var det ganske godt å bli singel og komme seg ut i verden igjen. Har nå vært singel i snart 2 år, og trives med å drive fra blomst til blomst. Men, man skal ikke se bort i fra at hvis prince charming dukker opp så blir det slutt på all flørtingen, minglingen og så videre. Jeg er nok ganske klar for å finne meg en fyr som vil stryke meg på ryggen, gi meg søte komplimenter og som får meg til å le.Når jeg drar ut på byen har jeg forresten ikke planlagt om jeg skal flørte eller ikke. Jeg tar det som regel som det kommer. Vanligvis bruker det å gå greit. Alt ordner seg for snille piker vet dere!

Siden jeg enda ikke har møtt noen ordentlig kjendis, så har jeg nok ikke blitt det. Det eneste må være alle de svært rike mennene i New York som konstant prøvde seg på meg og Annette. Heldigvis har min mor oppdratt meg ganske godt, så jeg lot meg ikke lure bare fordi de var rike. De fikk som regel, "I'm gonna earn my own money", til svar!
Det kommer helt an på situasjonen, alderen til gutten og så videre. Er det en gutt på barneskolen/ungdomskolen så kan jeg forstå at han syns alt som har med jenter å gjøre er flaut, og derfor ikke tør å si ja foran alle vennene sine. Er gutten gamlere derimot, er det kanskje litt rart om han ikke tør å si ja til ei jente foran kompisene. Da ville jeg påstå at han er litt feig?
Of course I can honey!

Haha, ganske morsomt å tenke på at så mye har forandret seg siden mai! Hadde jeg svart på disse spørsmålene i dag, ville jeg nok svart ganske annerledes på noen av dem. Det nederste bildet ville for eksempel vært kuttet ned til bare ett! Og jeg ville ikke lenger svart at jeg drev fra blomst til blomst. Time flies and things change

Så, har dere funnet drømmemannen, eller er dere fortsatt på utkikk?

 

Love it!

Jeg digger bildet her av Daniel. Får bare håpe at han ikke blir sur for at jeg legger det ut..

He's bringing sexy back!

Er dere ikke enig?

Å ligge over hos han

...For første gang kan være litt skummelt og nervepirrende, derfor tenkte jeg å lage en liten guide om hva man burde gjøre, og hva man absolutt burde unngå å gjøre! Jeg er vel ikke noen ekspert, men etter som årene har gått har jeg fått litt erfaring med akkurat denne situasjonen og tenkte å dele mine "kunnskaper" med dere.Det er vel ikke bra å bruke sminke om natten, men noen ganger kan man gjøre et lite unntak. Det har nok aldri hendt at gutten har fått sett meg sminkeløs og naken den første kvelden, og da må man gjøre noe små triks her og der. Er du av en sånn type jente som har flawless hud, har du ingenting å bekymre deg for, men er du som meg kan det være greit å dekke til urenhetene. Jeg mener ikke man skal legge seg med festsminke, men å ha litt foundation i ansiktet ser jeg ikke at det er noe galt med. Gjør det som du føler deg mest komfortabelt med, sett på ditt fineste smil og sjarmer han i senk!

Hva skal man ha på seg? Det er vel et ganske viktig spørsmål, og svaret er vel avhengig av hva du er komfortabel med. Gjør bare ikke som jeg gjorde en gang, og pakket meg inn i både ytterjakke og ullsokker. Dere skjønner, jeg kjente en fyr og vi hadde vært på besøk til hverandre opptil mange ganger. Denne gangen var det litt annerledes og vi ble enige om at jeg skulle ligge over (for første gang!). I løpet av kvelden lo vi og hadde det gøy, men da det ble tid for å legge seg, ble jeg litt... La oss kalle det stressa. Jeg insisterte på at jeg frøs skikkelig og måtte legge meg med ytterjakka, ullsokkene og skjerfet. Jeg måtte bare få varmen i meg!

Haha, se for dere meg som ligger der i yttertøyet og han som ligger der ganske forvirret. Det hele endte med at jeg at sovnet og da jeg våknet lå jeg der ensom og alene. Fyren gikk på et annet rom for han likte ikke å konkurrere med ytterjakka og ullsokkene. Haha, man kan vel godt si at overnattingen feilet! Konklusjonen blir derfor at vi dropper ytterjakka neste gang, og tar på oss en fotballskjorte som vi kan imponere med!


De fleste ungdommer bor vel alene, så dette vil ikke være noe problem når du kommer for å sove over for første gang. Men ikke alle sammen har en plass for seg selv, og jeg har brent meg litt på dette et par ganger. Bor han hjemme hos foreldrene er det viktig å hilse på dem før du invaderer badet deres med sminke og løshår. Ikke gjør som meg å bli overrasket av en dør som åpner seg klokken 6 om morgenen, og lurer på hvem i all verden denne nye jenta er!?


En ting jeg syns er viktig å være enig om, er hva som skal skje i løpet av natten. Mange gutter forventer vel kanskje litt ekstra action, når dere har kommet så langt at du skal ligge over. Er dere begge enig i dette, er det bra. Men er du litt usikker på hva du vil at skal skje, er det viktig at dere snakker om dette. Ikke gjør noe du ikke har lyst til å gjøre, og er gutten verdt å samle på, vil han akseptere å forstå dette. Det finnes mye annet morsomt man kan gjøre i løpet av natten uansett. For eksempel få han til å fortelle godnatta-eventyr. Dette er noe jeg syns er veldig underholdene, og det gir i alle fall ei stjerne i boka mi!


En annen ting jeg syns det er viktig å snakke om, er hvem som sovner først. Er dere begge trøtte, og sovner omtrent samtidlig er dette vel og bra. Men har det seg slik at du sovner som en stein, mens han er våken og ser på, kan man havne i noen ubehagelige situasjoner dagen der på. Hva du gjør i søvne har du ingen kontroll over, så det eneste man kan gjøre er å krysse fingrene for at man oppfører seg. Jeg derimot, tror jeg har gjort en del flaue ting i søvne. Jeg får i alle fall det intrykket når dette er det første han sier når vi våkner dagen etter.

"Jaa, du sovnet i alle fall med en gang i går!!" "hihih, jeg var trøtt skjønner du.." "Ja, jeg fikk med meg det. Du laget en del lyder så jeg fikk ikke sove"... Hver gang jeg havner i en sånn situasjon later jeg som jeg ikke bryr meg, selv om jeg egentlig holder på å dø på innsiden. Konklusjonen blir altså, spill likegyldig, selv om du holder på å dø av flauhet! 


Da har vi kommet til det siste punktet i denne sleepover guiden, og det er the waking up part. En eller annen gang må dere våkne opp, og føle det ultrasterke sollyset komme snikende inn gjennom vinduet og belyse alle deler av rommet. Det finnes ingen plass du kan gjemme morgentrynet, og det beste man kan gjøre er å sette på et smil. Eller man kan gjøre som meg og ta opp det lille speilet fra veska for å sjekke ut forholdene. Har det for eksempel kommet en liten kvise i løpet av natten, gjør noe med den før han våkner. Kanskje rette litt på det bustete håret, og for all del spis en tyggis så man slipper den mindre sjarmerende morgenånden.

Å ligge over for første gang er et ganske stort steg, og det er viktig at man føler at det er den rette tingen å gjøre. Uansett hva som hender, er det viktig å være seg selv. Alt det andre vil løse seg på en, to, tre.

- Noen andre som har noen flaue sleepover-historier å dele?
- Når syns dere det passer seg å ligge over for første gang? 

Ta hintet da - Please!

Dere husker at jeg i går skrev at jeg hadde fått innsikt in a boys mind, og lært noe som jeg i alle fall syns var veldig nyttig? Tenkte at jeg skulle dele den nye kunnskapen min med dere denne søndagskvelden. Regner med at de fleste at leserne mine er kvinnelig, slik at det i alle fall kan bli litt relevant.

Det hele begynte med at vi skulle bestille nattmat hjemme hos meg natt til lørdag, men da vi fant ut at det var ingen som drev med utlevering av pizza klokken halv 2 på natten, ga vi opp og gikk på facebook i stedet. Etter ei lita stund begynte vi å snakke om hvor irriterende det kan være når en person snakker til deg på facebook, og uansett hvor mye du ignorerer denne personen så vil han ikke gi seg. De fleste jenter er for "snille" til å "jage bort" slike gutter. I alle fall har jeg det problemet. Det verste jeg vet er å såre andre!

Uansett, jeg uttrykte min ergelse over at hvorfor tar han ikke hintet? Når jeg konstant lar være å svare, må han vel skjønne at jeg ikke er interessert? Da kunne min nye venn fortelle meg at det var ikke så enkelt som det. I følge han var det slik at hvis en gutt liker ei jente så gikk han inn i en rar tilstand hvor han benektet alt det negative. Han klarte bestandig å finne noe positiv i det du skrev, selv om du mente det negativt eller avvisende.

Jeg vet ikke om det gjelder for alle gutter, men det hørtes ganske logisk ut når han fortalte det. Jeg skjønte i alle fall at det ikke går an å håpe på at han skal ta hintet. Man må vel være ganske rett på sak, selv om det betyr at man må være avvisende og små slem til tider. Det beste er vel å være ærlig å fortelle at man ikke er interessert, enn å unngå å svare på det store spørsmålet.

Denne kjærligheten er sannelig komplisert! Det skal virkelig ikke være enkelt til tider.

Hva tenker dere om dette?
Flere enn meg som adri helt "tør" å være frekk og avvisende? 

Music for my ear

If you told me something like this...

I would totally be carried away! At least get butterflies in my tummy.

What about you guys?

hihi, savner koselige skypesamtaler. I alle fall nå som jeg har blitt småsyk. Trenger virkelig en skikkelig oppmuntring!

Kroppshår - gutter!

I går hadde jeg som sagt besøk av B (Borghild, bestevenn fra ungdomsskolen og videregående), og vi begynte av en eller annen grunn å snakke om kroppshår på gutter. Derfor tenkte jeg å lage et innlegg om det. Bare fordi det er litt moro, og fordi jeg kan! Kan, og kan forresten. Jeg kan vel ikke så mye om kroppshår, men det er vel kanskje ikke så mye å kunne om det heller. Anyways, kan jo dele mine erfaringen med kroppshår og gutter. Det kan umulig slå feil! Eller hva?

Mange syns kroppshår er ekkelt og vil helst at alt skal bort, mens andre igjen liker å kose med en hårete kropp og syns kroppshår gjør gutten mandig! Hva jeg syns er jeg litt usikker på, er kanskje en mellomting mellom de to nevnte. En ting er i alle fall sikkert og det er at hår på ryggen er nasty! Kjenner nesten at jeg blir litt kvalm når jeg tenker tilbake på den gangen jeg måtte fjerne hår på ryggen med en pinsett på en gutt jeg kjente. Det stakk ut lange lyse hår over hele ryggen, og jeg var den heldige som fikk jobben med å fjerne dem. Kunne selvfølgelig sagt nei, men hva skal man si til en stakkars fyr i nød som ikke ville annet enn å fjerne dem. Jeg hadde nesten ikke noe valg. Never more, sier jeg bare!

Når jeg var litt mindre var jeg en evig tilhenger av null kroppshår på gutten. Det at jeg skriver gutten sier vel sitt. Jeg syns hår på brystet var unødvendig og så helst at magen og bena var fri for hår. Og for å ikke glemme plassen der nede. Der skal det helst være ganske hårfritt og glatt. Kjønnshår er ikke helt min greie. Dette var mine hårkriterier for noen år siden, men da jeg og Oda dro til Spania sommeren 2008 forandret dette seg fort.

Jeg skulle være sammen med en gutt som jeg hadde gledet meg hele sommeren til å møte. Noen uker før vi dro snakket vedkommende med Oda på facebook hvor han i fortvilelse kunne fortelle at laserbehandlingen hannes hadde gått feil, og han måtte finne ut om jeg likte hår på kroppen eller ei. Som den "snille" lillesøsteren Oda var, fortalte hun at jeg likte at gutten var 100% hårfri, og da fikk hun dette til svar. "That's good, because I just removed all the hair on my body, even the ones under my armpits!" Både jeg og Oda brøt ut i latter og plutselig begynte jeg å kjenne en klump i magen. Jeg ville ikke være sammen med en fyr som var totalt fri for hår på kroppen. Det ville vært som å date en baby.

Da vi endelig ankom Spania må jeg innrømme at jeg ble skuffet på kroppshår delen (alt det andre var ganske perfekt) Kroppen var dekt i røde prikker og utslett etter all fjerning av hår og da forstod jeg at dette tullet ville jeg ikke ha noe av. Hva er vel galt med litt hår på bena og armene? Det er jo tross alt ganske mandig.

Nå kom jeg nettopp på at jeg også har datet en fyr som hadde masse hår på bena, men akkurat ved anklene var han glatt som en babyrumpe. Haha, det var et ganske komisk fenomen, men jeg lurer på om det er ganske vanlig. Lurer på om jeg hørte en gang at grunnen til dette var at hvis man brukte stramme sokker så ville hårene ved det partiet der sokkene strammet mest forsvinne. Det høres ganske logisk ut, så kanskje det er noe sannhet i sokkefenomenet. Flere gutter som har det samme? Altså hårfrie ankler?Konklusjonen man kan få ut av dette er at kroppshår kan være en positiv ting, bare det ikke blir for mye av det! I alle fall er det slik jeg føler. Andre igjen kan jo for alt jeg vet elske hårete kropper, selv om det høres litt ekkelt ut. Jeg foretrekker at man har litt hår på bena og armene. Mens brystet, ryggen og magen skal helst være ganske hårfri. Hår under armene er forresten et must hvis du er gutt. Noe annet ville bare vært rart! Mens hår "down under", er ikke like populært igjen.

Jeg må forresten ikke glemme å nevne at alle er fine som de er! Så gutter, ikke stress med hårene på kroppen. Om du har mye eller lite hår spiller ingen rolle. Det viktigste er jo hvordan man er på innsiden!

Hva liker dere? Hårete eller hårfrie gutter?

Ikke helt som forventet

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men gårsdagen var i alle fall herlig! Har ikke ledd så mye siden sist gang jeg var i Stavanger og tremeningen til pappa (Andreas) fikk meg til å le ved å gjøre masse rare ting og spille på farmor-humoren vår. Må forresten oppklare i noe. Flere av dere som trodde at Andreas og jeg flørtet eller noe. Det gjør vi altså ikke. Vi er jo tross alt i slekt, så noe annet ville bare vært rart. Jeg vil ikke bli firmenninger med mine egne barn. Så langt går grensa.

Anyways! Dette innlegget skulle ikke handle om Andreas. Det skulle handle om kattepusen til Daniel. Dere skjønner, katten til Daniel har et ritual når det kommer nye jenter inn i huset. Først går hun rundt og snuser på jenta og tingene hennes. Deretter stikker hun ut en tur for å forberede neste steg i ritualet. I mens sitter jenta og ser på film og aner fred og ingen fare.

Da det er på tide å bevege seg fra stua og inn på gutterommet har man en stor overraskelse i vente. Dere skjønner, på gulvet framfor tingene jenta har lagt i fra seg ligger det noe og venter. Kattepusen har nemlig dratt ut for å finne en gave til jenta for å markere hvem som er sjef. Hennes nyeste offer denne ganger var en liten fulg. Dere kan tenke dere til jeg skvatt da jeg fant en død fulg like ved siden av Louis Vuitton veksen min! En død fulg! Æh, blir kvalm bare jeg tenker på det. For en velkomstgave sier jeg bare.Jeg får trøste meg med det at Daniel sier hun liker meg. Det er ikke hvem som helst Belle (altså kattepusen) gir en død fulg i gave til. Kanskje jeg burde føle meg spesiell?

Nå kommer snart Daniel og henter meg og så får vi se om  Belle og jeg blir enda mer close etter kveldens abligøyer.


Fått en død fulg i gave før?

Good, bad or funny?

Jeg føler det finnes mange ulike typer gutter der ute, så nå tenkte jeg å dele mine erfaringer med noen av de ulike "guttetypene" med dere. Dette kan bli interessant. (NB: Bildene jeg bruker har ingen sammenheng med det jeg skriver. I tilfelle noen føler seg truffet.)

Da jeg var mindre (kanskje nå også forresten) ble jeg lett tiltrukket av the bad guy. Ha-ha, det er flaut å innrømme det, men sånn er nå en gang verden. Til tross for at han er en drittsekk svermer jentene rundt ham som fluer, og de gjør nesten hva som helst for å være med han. The bad guy har vel ikke så mye imot å pynte litt på sannheten, og man kan aldri være helt sikker på hvor mange jenter han egentlig har.

Jeg havnet en gang i en litt ekkel situasjon. Gutten som egentlig skulle flørte med venninna mi, og i alle fall ikke meg, måtte selvfølgelig gjøre sistnevnte også. Flørte med flere jenter på en kveld har jeg absolutt ikke noe til overs for. Så nå tenker jeg meg om to ganger før jeg lar meg sjarmere!

Får du for mye av det "slemme", er det kanskje på tide å gå over til the good guy. Han er i alle fall trofast, snill og god. Kjøper blomster til deg og gir deg søte komplimenter du kan leve på i dagesvis. Han er den gutten som tar deg med på date og investerer mye tid på deg! Pass bare på at han ikke investerer alt for mye tid. Gudene vet hvor mange ganger jeg har opplevd for klengete og intense gutter. Kanskje det bare er meg, men jeg syns det blir litt for mye når han konstant skal fortelle deg hvor vakker du er. Konstant sier at du er hans lille prinsesse. Og spør om han ikke kan få lov til å stjele et lite kyss. Unnskyld meg, men jeg er ikke 13 år lenger!

Får du for mye av det gode, vil du kanskje ha litt av det morsomme. Da passer the funny guy, perfekt inn! Han får deg til å le så du får vondt i magen. Kanskje du til og med lager sånne rare lyder du egentlig ikke vil at noen andre skal høre, men du bryr deg ikke for det som kommer ut av munnen hans er så morsomt! Han er alltid på hugget, og kan gjøre de mest kjedelige ting morsomt. Personlig liker jeg godt denne typen gutter. Latter er så viktig i et forhold. 

Når du vil at ting skal være litt mer seriøst, kan du prøve å satse på the "old" guy. Ha-ha, the old guy hørtes jo litt gammelt ut, men dere skjønner hva jeg mener. Den litt mer erfarne gutten som er noen år eldre enn deg. Han har en del år med erfaringer å skryte av og du kan bestandig gå til ham om det er noe du lurer på. Han sitter med mye kunnskap, har framtidsplanene i orden og er til å stole på. Men er du ung (og dum), kan dette bli for mye i lengden. Det har i alle fall jeg erfart.

Da er det på tide å finne seg noe fint å se på. The pretty guy vil da være den perfekte løsningen. Han er kjekk, good looking, sexy eller handsome. Kall det hva du vil. Han er rett og slett fin å se på. Dette kan være en veldig god egenskap, pass bare på at han har noe i mellom øra. Det kan fort bli kjedelig om han ikke kan stimulere deg intellektuelt. Tro meg, I've been there. Møtte en skikkelig good looking guy for noen måneder siden, men da han åpnet munnen kom det bare rare lyder ut. Ha-ha, han gikk tomhendt hjem for å si det sånn.

Jeg får vel konkludere med at det finnes mange typer gutter der ute, og man er veldig heldig hvis man finner den rette. Selv ville jeg valgt en gutt som er en kombinasjon av de ulike typene jeg beskrev ovenfor. Men om jeg finner ham, gjenstår ennå å se.

Hvilken type gutt liker dere?

3 awful ways to get dumped

I det siste har det blitt mye skriblerier om ulike gutter, dating and so on. For å ikke virke som den selvgode jenta som flyter i ulike tilbud, tenkte jeg å vise en helt annen side av meg og gutter. En side som jeg ikke skriver om så ofte. Jeg snakker selvfølgelig om dumping! Tenkte å dele med dere de tre verste måtene jeg har blitt dumpet på opp gjennom årene. Akkurat som alle andre, har jeg fått hjertet mitt knust i tusen biter. Da gjelder det å ha en bestevenn ved sin side som hjelper deg gjennom hele prosessen!

Tredjeplassen går til en situasjon jeg var i i fjor. Det var like før sommerferien skulle begynne, og jeg husker jeg var litt nedfor. Helt ut av det blå, får jeg en Facebook-melding fra en fyr jeg fant veldig tiltrekkende og da var hele sommeren reddet. Vi flørtet, møttes et par ganger og livet var herlig. Den siste gangen jeg møtte ham, hadde jeg laget en liten lapp som jeg la igjen på rommet. Hva jeg hadde skrevet der skal vi ikke gå nærmere inn på, men jeg hørte aldri noe mer fra ham. Jeg ble rett og slett ignorert, "dumpet", gjort om til luft. Kall det hva du vil. Kjipt var det i alle fall! Det å bli ignorert er en av de verste måtene å bli "dumpet" på. Da vet man ikke hva man har gjort galt, hvorfor han ikke vil ha mer kontakt og så videre. Eneste positive med situasjonen var at det var lett å komme seg videre!


La meg ta dere tilbake til fjerde klasse ved Orkanger barneskole. Året var 1999 og jeg var superforelsket i en gutt i klassen min. Heldig som jeg var, endte det opp med at vi ble kjærester. Jeg tror jeg fikk en venninne til å spørre kompisen hans om han ikke kunne spørre gutten jeg likte om vi kunne bli sammen. Ha-ha, mange kjenner vel til den regla der. Jeg var en veldig dedikert kjæreste og ga ham både et sølvhalskjede med et halvhjerte (jeg hadde den andre halvdelen) og den nyeste Westlife-CD-en, hvor jeg hadde limt på masse bilder av oss to på selve CD-en.

Ukene gikk, og jeg trodde vi hadde det bra. Helt til alt raste sammen en tidlig vårdag. Det var langfri og jeg sto ute og snakket med noen venner. Plutselig kjenner jeg noen prikke meg på skulderen og jeg snur meg. Der står min daværende kjæreste, som sekunder etter sluttet å bli det. Han rakte ut armen og ga meg halskjedet tilbake, CD-en hadde han knust i tusen biter og ødelagt alle de fine bildene. "Det er SLUTT!" sa han, før han gikk sin vei! Der stod jeg hjerteknust og visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. It's tough love, you guys!Førsteplassen går til en dumping jeg gjerne skulle vært foruten. Jeg var 15 år og 9 måneder gammel, og trodde jeg hadde funnet kjærlighet. Vi hadde det ganske bra sammen. Han fikk hjertet mitt til å slå raskere, det kilte gjennom hele kroppen når jeg så ham og han fikk meg bestandig til å le. Lite visste jeg at noen måneder senere ville alt dette ende. Det var februar og jeg feiret 16-årsdagen min. Han hadde sagt at han skulle komme, og jeg husker jeg gledet meg som en liten unge. Da han endelig ankom festen, gikk han bort til meg og sa at vi måtte snakke sammen.

Jeg trodde han skulle gi meg en bursdagsgave, men der tok jeg feil. Han fortalte meg at vi ikke fungerte sammen og at det vi hadde måtte ta slutt. Da jeg spurte om hvorfor, sa han: "Jeg må gjennom to bommer for å komme meg til deg. Det blir alt for dyrt i lengden!" Ha-ha! Jeg husker jeg var helt knust, men når jeg tenker på det nå, tenker jeg bare; "What a jerk!"


Noen andre som har noen dumpehistorier å dele?

Just not that into you

Jeg har fått meg en ikke-engelsktalende stalker. Den eneste måten han klarer å kommunisere med meg er via Google translate og det gjør meg virkelig sprø. Det verste er at jeg har null interesse i fyren. Og da mener jeg null, nada, niks. Absolutt ingen gnist. Uheldigvis for meg, nekter han å gi opp. Snart er jeg tom for ideer for å få han til å skjønne at jeg er "just not that into you!

Først sier jeg at jeg ikke er interessert, og da får jeg dette til svar:
Så sier jeg at jeg ikke vil være med ut på livet. Da sier han dette:

Deretter forteller jeg han enda en gang at jeg ikke er interessert i å være sammen med han. Da sier han bare dette:

Sånn fortsatte det hele kvelden. Tilslutt gikk jeg å la meg, og da fikk Annette kasta han ut døra.

Noen tips til meg der ute?

De tre verste "sjekketriksene" jeg vet om!

Jeg kjenner jeg blir litt provosert bare jeg tenker på det. Gutter som tror de kan gjøre hva de vil, med hvem som helst og faktisk tro at de er interessante. Det er så mange dumme "sjekketriks" ute og går. I går da vi var ute å lekte oss i skummet, ble vi offer for et par slike "sjekketriks""Sjekketriks" nummer 3 på hatlista er gutter som ikke tar et nei for et nei! Jeg mener, hvis jeg sier at jeg absolutt ikke vil danse med fettsleiken din eller den personlige aromaen din som lukter verre enn døden, så må du forstå det. Hater alle gutter som tror de er "king of the world".


På andreplass har vi finger-i-munnen-trikset. Halloo, hvem i all verden er det som vil ha en skitten finger i munnen sin. Greit nok om det hadde vært kjæresten din, men ingen som vil ha en fremmed finger i munnen. Så når jeg sier "Ta fingeren bort fra munnen min!", hører du på meg. Ikke fortsett og lat som du er et sexy mannebeist, for det er du absolutt ikke.


På førsteplass kommer den berømte rumpetafsingen. Det er absolutt det verste en gutt kan gjøre ute på dansegulvet, i alle fall hvis han ikke har fått tillatelse. Det er så usexy å gå rundt å tafse på alle jenterumpene i lokalet, kan ikke få sagt det nok. Hvis du vil sjarmere meg, så er rumpetafsing det siste du prøver deg på!


Hva er det verste "sjekketrikset" du vet om?

flau, flauere, Hanna

Jeg sier mye rart på denne bloggen og liker å skrive rett fra levra. I dag fikk jeg melding fra den ene av de feminime guttene og han fortalte meg at han hadde lest alt jeg skrev om han på bloggen og var såret. Jeg viste ikke at spanske gutter som nesten ikke snakker engelsk kunne lese norsk flytende. 
Jaja.. Det jeg vil fram til er at jeg vil rette på gårsdagens innlegg. Den feminimegutten er i tillegg til å være bittelitt feminin skikkelig sexy og barsk. Jeg må heller ikke glemme å nevne at han er politi med de hotteste musklene. He can rescue me anytime! So, are you happy now babyboy?

Me gusta ; )

Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits